Vigtige anbefalinger og sikkerhedsinstruktioner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vigtige anbefalinger og sikkerhedsinstruktioner"

Transkript

1 Kære kunde, Tillykke med dit køb af dette hjemmetræningsudstyr og vi håber, at du vil få stor glæde af det. Venligst læs de medfølgende noter og instruktioner grundigt, og følg dem nøje ved montering og brug. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål. Top-Sports Gilles GmbH Vigtige anbefalinger og sikkerhedsinstruktioner Vores produkter er alle testet og repræsenterer derfor de højest gældende sikkerhedsstandarder. Men denne kendsgerning gør det ikke unødvendigt, at læse følgende punkter nøje. 1. Monter maskinen præcis som beskrevet i monteringsvejledningen, og brug kun de vedlagte, specifikke dele af maskinen. Før montering kontroller leverancen mod følgesedlen og tjek om alt er med mod kartonen med samlingstrinnene i monterings- og betjeningsvejledning. 2. Tjek at alle skruer, møtrikker og andre forbindelser sidder godt fast før du bruger maskinen for første gang, og tjek det med jævne mellemrum for at sikre, at maskinen er sikker, at bruge. 3. Stil maskinen på et tørt, jævnt sted og beskyt den mod fugt og vand. Ujævne dele af gulvet skal kompenseres ved hjælp af egnede foranstaltninger og ved hjælp af de medfølgende justerbare dele af maskinen, hvis det er monteret på maskinen. Sørg for, at der ikke opstår kontakt med fugt eller vand. 4. Placer en passende base (fx. Gummimåtte, træplade etc.) under maskinen hvis området om maskinen for, at beskytte mod fordybninger i gulvet og/eller snavs etc. 5. Før du går igang med, at træne bør du fjerne alle objekter indenfor en radius af 2 meter af maskinen. 6. Anvend ikke aggressive rengøringsmidler til, at rengøre maskinen og brug kun det medfølgende værktøj eller egnede værktøjer i din egen samling til, at samle maskinen og til eventuelle nødvendige reparationer. Fjern dråber af sved fra maskinen umiddelbart efter endt træning.. 7. ADVARSEL! Systemet der måler hjertet frekvensens kan være upræcis. Overdreven træning kan føre til alvorlige helbredsskader eller døden. Søg læge før du begynder et planlagt træningsprogram. Han kan definere den maksimale anstrengelse (puls, watt, uddannelseslængde etc.), som du kan udsætte dig selv for, og kan give dig præcise oplysninger om de korrekte arbejdsstillinger under træningen, målene for din træning og din kost. Aldrig træn efter at have spist store måltider.

2 8. Kun træn på maskinen når den er samlet korrekt. Brug kun originale reservedele ved eventuelle reparationer. ADVARSEL! Udskift ormedele øjeblikkeligt og hold udstyret ude af brug indtil det er repareret. 9. Ved fastsættelse af justerbar dele, observer den korrekte position, og de markerede maksimum indstillingsmuligheder og sikrer, at den nyligt justeret position er korrekt sikret. 10. Medmindre andet er beskrevet i instruktionerne, må maskinen kun bruges af én person af gangen. Træningssessioner bør ikke overstige 60 minutter dagligt. 11. Hav korrekt træningstøj og sko som er egnede til fitnesstræning på, når du træner på maskinen. Tøjet skal være således, at de ikke kan sidde i klemme under træning på grund af deres form (for eksempel længde). Dine løbesko bør være passende for træningen og skal støtte solidt om fødderne og skal have skridsikker sål. 12. ADVARSEL! Hvis du bliver svimmel, føler dig syg, har brystsmerter eller unormale symptomer under din træning, bør du med det samme stoppe træningen og konsultere en læge. 13. Husk altid, at sportsmaskiner ikke er legetøj. De må derfor kun bruges til deres oprindelige formål af brugere der er informeret om maskinens brug. 14. Folk som børn, syge og handicappede bør kun bruge maskinen hvis en anden person er til stede der kan give hjælp og rådgivning. Tag egnede forbehold for at sikre, at børn aldrig bruger maskinen uden opsyn. 15. Sørg for, at den person der træner og andre mennesker aldrig flytter eller holder dele af deres krop i nærheden af bevægelige dele. 16. Når maskinens levetid ophører er det ikke tilladt, at produktet smides ud som almindeligt husholdningsaffald. Det skal gives til en genbrug af elektriske og elektroniske apparater. Du kan finde symbolet på produktet i maskinens instruktion eller på maskinens emballage. Materialerne kan genbruges i overensstemmelse med deres mærkning. Ved genbrug kan materialet re-bruges og beskytte vores miljø. Spørg den lokale administration for sted hvor du kan bortskaffe maskinen ansvarligt. 17. For at beskytte miljøet bør emballagen, brugte batterier eller dele af maskinen ikke smides ud som husholdningsaffald. Læg disse i de relevante indsamlingssteder eller bring dem til et passende indsamlingssted. 18. For hastighedsafhængig tilstand, kan bremsnings resistensniveau indstilles manuelt og variationerne af kraften vil afhænge af pedalernes hastighed. For hastighedsuafhængig tilstand, kan brugeren angive det ønskede strømforbrug niveau i Watt, og effektniveau vil holdes

3 konstant opretholdes af forskellige bremsningsmodstandsniveauer som automatisk vil blive bestemt af systemet. Dette uafhængigt af pedalernes hastighed. 19. Maskinen er udstyret med 24-trins modstandsjustering. Dette gør det muligt, at reducere eller øge bremseeffektens modstand og dermed træningens anstrengelse. Ved at trykke på knappen "-" vil modstanden reduceres og dermed træningens anstrengelse. Ved at trykke på knappen "+" vil modstanden øges og dermed træningens anstrengelse. 20. Den maksimale bæreevne (=kropsvægt) er 150 kg. Denne maskine er blevet testet og certificeret i overensstemmelse med EN and 5 H. A. Denne computer svaret til de basale krav stillet af EMV direktivet i 2004/108/EC. Monteringsvejledning Fjern alle separate dele ud af emballagen, læg dem på gulvet og tjek om alt fra samlingsvejledningen er der. Bemærk, at en række dele er tilsluttet direkte til hovedrammen og formonteret. Derudover er der flere andre enkelte dele, der er blevet knyttet til selvstændige enheder. Dette er gjort for, at du lettere og hurtigere kan samle udstyret. Step 1: Fastgør stabilisator ( ) på hovedrammen (1). 1. Sæt endestykker på transportrulle (18) i enderne af forreste fod (20) i passende position og skru dem fast ved hjælp af skruen (71). 2. Montér den forreste fod (20) med de formonterede endestykker med transportruller (18) til hovedrammen (1). Gør dette med de to skruer (28), skiver (13), fjederskiver (15) og topmøtrikker (19). 3. Sæt endehætterne med højdejustering (26) ved enderne af bageste fod (27) og skru dem fast ved hjælp af skruen (71). 4. Fastgør bagerste fod (27) til hovedrammen (1). Gør dette med de to skruer (28), skiver (13), fjederskiver (15) og cap møtrikker (19). efter du har samlet ovenstående, kan du kompensere for eventuelle mindre uregelmæssigheder i gulvet ved, at dreje hjulet på hætten (26). Udstyret bør opsættes således, at udstyret ikke bevæger sig af sig selv i løbet af en træningssession. Hvis du vil ændre placeringen af cyklen i hjemmet, sæt da den ene fod foran den forreste fod (20) og træk styret fremad, indtil motionscykel kan flyttes let på dens transportruller. Step 2: Fastgør pedalerne (22L+22R) på pedalarmen (21L+21R). 1. Skru den højre pedal (22R) i den højre side (som set på billedet) af pedalarmen (21R) (OBS! Skruen skal skrues i med uret).

4 2. Skru den venstre pedal (22L) i venstre side (som set på billedet) af pedalarmen (21L) (OBS! Skruen skal skrues i mod uret). 3. Monter derefter pedal stropper til venstre og højre på de tilknyttede pedaler (22). (Pedalerne er markeret med "L" for venstre og "R" for højre.) Step 3: Fastgør forreste stolpe (12) i hovedrammen (1). 1. Skub støttestyrets beskyttelse (11) på støttestyret (12). 2. Hold støttestyret (12) med computerkablet (3) mod holderen af hovedrammen. Tilslut stikket til computerkablet (3), der kommer ud af bunden af støttestyret (12) af computeren med matchende stik til motorkablet (16), der kommer ud af støttestyret (1). (Bemærk: Computerkablets sele (3) der kommer ud fra støttestyret (3) må ikke glide ind i røret, som det skal bruges på et senere trin i installationen.) 3. Placer støttestyret (12) hvor det er markeret i hovedrammen (1). Sørg for, at de kabelforbindelser der blev foretaget i trin 3 er ikke mast. Når der styringsrøret sættes på plads, skubbes det langsomt ned i hovedrammen. Skru støttestyret (12) på bundrammen (1) med skruerne (14), fjederskiver (15) og skiver (13). 4. Skub støttestyrets dækslet (11) ind i rette position for, at dække skruens samlingspunkt. Step 4: Fastgør sadlen (34) og sadel-glider (33) ved sadel-støtten (29) og sadel-støtten (29) ved hovedrammen (1). 1. Skub sadlen (34) med sadel-beslag ind i sadel-holderen (33) og stram det op i den ønskede position. 2. Anbring sadel holderen (33) i holderen af sadelstøtten (29), sæt den ved den ønskede vandret position og skru det på sadelstøtten (29) ved at fastsætte stykke (6) skive (32) og stjerne greb møtrik (31). 3. Skub sadelstøttens rør (29) i hovedrammen (1), sæt den i den ønskede position og lås den fast ved, at sætte bolten/hurtig-låsen (30) på plads og stram til. (Bemærk: For at skrue hurtig-låsen (30) i skal det gevindskårne hul i hovedrammen (1) samt et af hullerne i sadlen støtte (29) være på linje. Endvidere skal det sikres, at sadelstøtten (29) ikke trækkes ud af hovedrammen ud over den markerede maksimalt tilladte markering. Indstillingen af sadelpinden kan justeres som ønsket senere. Til dette skal hurtig-låsen (30) kun løsnes nogle få omdrejninger, hætten til låsen skal trækkes væk og sadlen kan derefter justeres. Sikr derefter den nye position ved, at stramme hurtig-låsen.) Desuden skal du skal sikre, at du indstiller sadlen i den ønskede position og at sædets søjle ikke er trukket mere ud af hovedrammen end den højeste position, som er mærket. OBS: Sørg for at sadlen er strammet godt til før hvert træningspas. Step 5: Fastgør styret (7) og computer (17) ved støttestyret (12).

5 1. Led det formonterede styr (7) gennem den øvre del af styrstangen (12) og skub pulskablet (4) gennem hullerne på støttestyret til øverste position og luk beslaget til styrets holder 2. Fastgør styrets dækslet (10) ved styrholderen. 3. Skru styret (7) i den ønskede position ved styrstangen (12) med afstandsstykket (9), skiven (8) og styrskruen (25). 4. Skub stik fra samlekablet (3) og puls kabel (4) der rager ud fra styrstøtten (12) ind den tilhørende bøsning på computeren (17). 5. Anbring computeren (17) på toppen af styrstøtten (12) og stram den godt fast ved hjælp af skruen (2) og skiver (84). Step 6: Sæt strøm til. 1. Indsæt stikket til adapteren (73) til strømstikket (83) i slutningen af kædeskærm (79R) 2. Indsæt stikket til adapteren (73) til stikket i væggen (230V ~ 50Hz). Step 7: Tjek 1. Kontroller den korrekte montering og funktion af alle skrue- og stikforbindelser. Installation er dermed fuldført. 2. Når alt er i orden, bliv da fortrolig med maskinen ved lav modstand og juster dine individuelle præferencer. Bemærk: Hold venligst værktøjssæt og vejledningen på et sikkert sted, da disse kan være påkrævet for reparationer eller hvis bestilling af reservedele senere skulle blive nødvendigt. Transport af udstyret: Der er to ruller påsat på maskinens forreste fod. For at flytte maskinen kan du løfte den bagerste fod og dernæst køre maskinen derhen, du ønsker at den skal stå. Justering Sædet: For en effektiv træning skal sædet indstilles korrekt. Mens du træder i pedalerne, skal dine knæ være let bøjede når pedalerne er i den fjerneste position. For at indstille sædet, skru knoppen et par omgange, og træk den lidt ud. Indstil sædet til den rigtige højde, og slip derefter knoppen og stram den igen. Vigtigt: Sørg for at sætte knoppen tilbage på plads og stram den helt. Overskrid aldrig den maksimale højde af sædet. Altid stå af cyklen, før du foretager justeringer. Samling, brug og adskillelse

6 Påstigning: A. Efter sædet er justeret til korrekt position, skal du indsætte din fod ind i pedalen og holde styret stramt. B. Prøv at sætte hele din kropsvægt på din fod og samtidig kryds hen over maskinen og sæt den anden fod på den anden side. C. Du er nu i position til, at kunne starte din træningssession. Brug: A. Hold dine hænder på styret, og begge fødder sat ordentligt ind ved pedalerne med remmene om dem. B. Træd skiftevis i hver pedal med dine fødder. C. Øg hastigheden gradvis ved, at træde i pedalerne hurtigere. Juster bremsning og modstandsniveauer for, at får en mere effektiv træning Nedstigning: A. Sæt farten ned indtil cyklen stopper. B. Den venstre hånd må holde godt fast i styret, kryds udstyret med din fod og sæt foden på den anden side af maskinen, dernæst sæt den anden fod på jorden. Dette træningsudstyr er en stationær motionsmaskine der belaster led minimalt, og derfor reducerer chancen for skader. Motionscykler giver kardiovaskulær træning der kan variere mellem let til høj intensitet baseret på modstandsniveauet sat af brugeren. Det vil styrke dine ben muskler, øge din hjertekapacitet og opretholde en god kondition. Computer instruktioner Monitoren er designet til programmerbare magnetiske cykler og har følgende kategorier: - Key Functions - Nøglefunktioner - About Displays - - Operating Ranges - - Things You Should Know Before Exercising - - Operation Instructions - Key Functions - Nøglefunktioner Der er i alt 6 nøglefunktioner, der lyder START/STOP, ENTER(E), FUNCTION(F), UP(+), DOWN(-), and RECOVERY (TEST) - (START/STOP, ENTER(E), FUNKTION(F), OP(+), NED(-) OG HVILE (TEST). A. START/STOP: Starter eller stopper det valgte program. Og nulstuller monitoren hvis knappen holdes inde mere end 2 sekunder. B. ENTER(E): Vælger funktionerne fra PROGRAMS, GENDER, TIME, HEIGHT, WEIGHT, DISTANCE, WATT, CAL, TARGET HEART RATE, AGE, og 10 kolonner. Den valgte funktion vil

7 blinke. Vær opmærksom på, at ikke alle funktioner kan vælges i alle programmer afhængigt af hver type program. C. FUNCTION(F): Ændrer om skærmen viser værdierne RPM eller SPEED, DIST eller ODO og KCAL eller WATT. Værdierne RPM, DIST og WATT vises på samme tid, eller værdierne SPEED, ODO og KCAL ved at presse på den. D. UP(+): Vælger eller hæver værdierne i PROGRAMS, GENDER, TIME, HEIGHT, WEIGHT, DISTANCE, WATT, CAL.,TARGET HEART RATE, AGE, og 10 kolonner. E. DOWN(-): Vælger eller sænker værdierne i PROGRAMS, GENDER, TIME, HEIGHT, WEIGHT, DISTANCE, WATT, CAL., TARGET HEART RATE, AGE, og 10 kolonner. F. RECOVERY(TEST): Starter funktionen PULSE RECOVERY. Om skærmen A. START: Viser at det valgte program er startet. B. STOP: Viser at det valgte program er stoppen. Og brugeren er fri til, at ændre programmer og værdier af funktionerne. C. PROGRAM: Viser programmer valgt fra PROGRAM 1 til PROGRAM 17 D. LEVEL: Viser niveauet af valgt fra LEVEL 1 til LEVEL 24. E. GENDER: Viser kønnet (mand eller kvinde) som der er valgt. F. TIME/HEIGHT/WEIGHT Display: Viser kun 1 værdi af TIME, HEIGHT, eller WEIGHT afbilledet på monitoren afhængigt af program. G. RPM/SPEED/KMH Display: Viser kun 1 værdi af RPM, SPEED, eller KMH displayed afbilledet på monitoren afhængigt af program. H. DISTANCE/ODO/FAT% Display: Viser kun 1 værdi af DISTANCE, ODO eller FAT% afbilledet på monitoren afhængigt af program. I. CAL/WATT/BMR Display: Viser kun 1 værdi af CAL, WATT, eller BMR afbilledet på monitoren afhængigt af program. J. TARGET H.R./BMI/AGE Display: Viser kun 1 værdi af TARGET HEART RATE, BMI, eller AGE afbilledet på monitoren afhængigt af program. K. HEART RATE/BODY TYPE Display: Viser kun 1 værdi af HEART RATE or BODY TYPE afbilledet på monitoren afhængigt af program. L. LOADING Profiler: Der er 10 kolonner af belastningsbarer og 12 barer i hver kolonne. Hver kolonne repræsenterer 3 minutters træning (uden ændring af TIME værdien), og hver søjle repræsenterer 2 niveauer af belastning. Driftsområder -- kun billeder -- Ting du bør vide inden du går i gang med træningen A. De værdier som måles af computeren er udelukkende egnet til træningsrelaterede formål, ikke til medicinske formål. B. Det kan være nødvendigt at ændre variablerne i programmerne:

8 Vær opmærksom på, at kun 1 værdi af TIME eller DISTANCE kan ændres. Begge justeringer eksisterer ikke på samme tid. For eksempel når værdien af DISTANCE er 0.0 vil værdien af TIME altid blive ændret til et hvilken som helst andet nummer end 00:00. C. Program Valg: Der er 19 programmer med 1 recovery herunder 1 manuelt program, 6 forudinstallerede programmer, 1 kropsfedtsprogram, 4 pulsstyrede programmer, 4 bruger installerede programmer, 1 hastighedsuafhængig program, og 1 pulsrestitutionsmåling. D. Program Graf: Hver graf der vises er profilen af den belastning der er i hvert interval (kolonne). Med værdien af TIME der tæller op, hvert interval er 3 minutter, så alle kolonnerne udgør 30 minutter. Med værdien af TIME tæller ned, hvert interval er værdien af den satte tid divideret med 10. Hvis f.eks tidsværdien er sat til 40 mi nutter, vil hvert interval være 40 minutter divideret med 10 intervaller (40/10 = 4). Derefter vil hvert interval være 4 minutter. Følgende grafer er alle profiler i monitoren. E. Kropstyper: Der er opdelt i 4 kropstyper når FAT% udregnes. (MAND) (WOMAN) Type1: (FAT=0.0%~13.0%) (FAT=0.0%~23.0%) Type2: (FAT=13.1%~25.8%) (FAT=23.1%~35.8%) Type3: (FAT=25.9%~30.0%) (FAT=35.9%~40.0%) Type4: (FAT=30.1%~50.0%) (FAT=40.1%~50.0%) F. BMR: Basal Metabolism Ratio G. BMI: Body Mass Index Driftsinstruktioner A. Træning med et bestemt mål: 1. TIME Kontrol: Sætter en tidsperiode at træne i. (Undtagen Program 8) 2. DISTANCE Kontrol: Sætter en bestemt distance at træne. (Undtagen Program 8) 3. CALORIE Kontrol: Sætter et bestemt antal kalorie der skal forbrændes. (Undtagen Program 8) 4. BODY FAT Kontrol: Computeren har flere programmer der matcher forskellige folks Body Fat Ratio. 5. WATT Kontrol: Holder forskellige kroppe til at forbrænde ønsket WATT. 6. Hjerterytme Kontrol: Sikrer brugeren at træningen holdes under en sikker hjerteslags rytme. B. Puls Sats: Hele pulsdetektor sættet inkluderer 2 følere i hver side. Hver sensor har 2 stykker af metaldele. Den korrekte måde at få målt puls på er ved, at holde forsigtigt begge metaldele i

9 hver hånd. Med signalerne der opfanges af computeren skal HEART RATE / BODY TYPE værdien blinke. (Brystbælte til trådløs pulssystem er valgfrit. Hvis trådløs puls er tilpasset, henvises til indlægssedlen for trådløse pulssystem. Det gælder måske ikke for alle de modeller, kun hvis valget er sammen med computeren) C. l Program: PROGRAM 1 er et manuelt program. Pres ENTER for at vælge TIME, DISTANCE, CAL. og AGE. Pres så (+) eller (-) for at justere værdierne. Standard niveau af belastning er 6. Efter du har presset START/STOP for at træne, sættes hjerterytme måleren korrekt. Du kan træne i det niveau du ønsker (ved at presse (+) eller (-) under træning) med en periode af tid eller bestemt distance. Når du indtaster alder vil computeren måske foreslå en mål hjerterytme til træning. Den foreslåede hjerterytme er 80% (220 age). Så hvis hjerterytmen der måles er lig med, eller højere end TARGET H.R., værdien af HEART RATE vil lyse. Dette er en advarsel så brugeren kan sænke farten eller belastning. D. Forprogrammerede Programmer: PROGRAM 2 til PROGRAM 7 er forudinstallerede programmer. Pres ENTER for at vælge TIME, DISTANCE, CAL. og AGE. Pres så (+) eller (-) for at justere værdierne. Brugerne kan træne med forskellige niveauer af belastning i forskellige intervaller. Efter at have presset START/STOP for at træne, påsættes hjerterytme måleren korrekt. Du kan træne i det niveau du ønsker (ved at presse (+) eller (-) under træning) med en periode af tid eller bestemt distance. Når du indtaster alder vil computeren måske foreslå en mål hjerterytme til træning. Den foreslåede hjerterytme er 80% (220 alder). Så hvis hjerterytmen der måles er lig med, eller højere end TARGET H.R., værdien af HEART RATE vil lyse. Dette er en advarsel så brugeren kan sænke farten eller belastning. E. Kropsfedtsprogram: Program 8 er et specielt program designet til, at udregne brugerens body fat ratio og designe en specifik belastningsprofil for brugeren. Med 4 forskellige kropstyper for mænd og kvinder kan computeren generere 4 forskellige profiler for hvert køn. Pres ENTER for at vælge GENDER, HEIGHT, WEIGHT, og AGE. Pres så (+) eller (-) for at justere værdierne. Efter du har presset START/STOP for at udregne kropsfedt, påsættes hjerterytme måleren korrekt. Hvis måleren ikke kan fange signal, vil fejlbeskeden E3 komme op på displayet. Hvis dette sker, pres da START/STOP for at udregne igen. Derefter vil de udregnede værdier af FAT%, BMR, BMI, BODY TYPE, og den specifikke profil vises kort efter på skærmen. Pres START/STOP for at træne. Profilen der vises på displayet er specielt designet til din kropstype. F. Kontrol af hjerterytme programmer: Program 9 til Program 12 er hjerterytme kontrolprogrammer. I program 9, pres Enter for at vælge TIME, DISTANCE, og TARGET H.R. Brugere kan sætte en mål hjerterytme for en bestemt periode eller distance. I Program 10 til Program 12, pres Enter for at vælge TIME,

10 DISTANCE, CAL. og AGE. Pres så (+) eller (-) for at justere værdierne. Brugere kan træne i en periode af tid eller distance med 60% Max Heart Rate i Program10, 70% Max Heart Rate i Program 11, og 80% Max Heart Rate i Program 12. Efter at have presset START/STOP for at træne, påsættes hjerterytme måleren korrekt. I disse programmer vil computeren justere belastningsniveauet ud fra den målte hjerterytme. For eksempel vil niveauet af belastning stige hvis hjerterytmen måles lavere end TARGET H.R. Desuden vil niveauet af belastning sænkes hvis hjerterytmen måles højere end TARGET H.R. Som et resultat vil brugerens hjerterytme tilpasses så den ligger tæt på TARGET H.R. indenfor TARGET H.R. 5 og TARGET H.R. +5. G. Bruger installerede programmer: Program 13 til Program 16 er bruger installerede programmer. Brugere kan frit ændre værdierne i TIME, DISTANCE, CAL., AGE, og niveauet af belastning i 10 intervaller. Værdierne og profilerne vil blive gemt i hukommelsen efter de er sat op. Efter at have presset START/STOP for at træne, påsættes hjerterytme måleren korrekt. Brugere kan også ændre belastningen under træningen i hvert interval ved, at presse (+) eller (-) uden at det vil ændre niveauet af belastning der er gemt i hukommelsen på det specifikke brugere installerede program. Når du indtaster alder vil computeren måske foreslå en mål hjerterytme til træning. Den foreslåede hjerterytme er 80% (220 alder). Så hvis hjerterytmen der måles er lig med, eller højere end TARGET H.R., vil HEART RATE lyse. Dette er en advarsel så brugeren kan sænke farten eller belastningen. H. Hastighed uafhængig Program: Program 17 er et hastighed uafhængigt program. Pres ENTER for at vælge TIME, DISTANCE, CAL., WATT, og AGE. Pres så (+) eller (-) for at justere værdierne. Efter at have presset START/STOP for at træne, påsættes hjerterytme måleren korrekt. Under træningen kan niveauet af belastning ikke justeres. I dette program vil computere tilpasse niveauet af belastning ud fra værdien af WATT. For eksempel vil belastningen stige hvis hastigheden er for lav. Ydermere kan belastningen sænkes hvis hastigheden er for høj. Som et resultat af dette kan den udregnede værdi af WATT vil ligge tæt på WATT der er sat af brugeren. Når du indtaster alder vil computeren måske foreslå en mål hjerterytme til træning. Den foreslåede hjerterytme er 80% (220 alder). Så hvis hjerterytmen der måles er lig med, eller højere end TARGET H.R., vil HEART RATE lyse. Dette er en advarsel så brugeren kan sænke farten eller belastningen. I. Puls Restituion: Dette er en funktion til, at tjekke om restitutionen af pulsen og måles på en skala fra 1.0 til 6.0 hvor 1.0 er det bedste og 6.0 er det dårligste og der er en øgning 0.1. For at få vurderet korrekt, skal brugerne teste det lige efter træningen er færdig ved, at trykke på "RECOVERY"-tasten og derefter stoppe træningen. Efter der trykkes på tasten, skal du også anvende pulsdetektoren korrekt. Testen vil vare i 1 minut, og resultatet vil blive vist i displayet. Træningsinstruktioner

11 Du bør overveje følgende faktorer i fastsættelsen af den træningsindsats der kræves for, at opnå håndgribelige fysiske og sundhedsmæssige fordele: 1. Intensitet: Niveauet af fysisk anstrengelse i træning skal overstige den normale anstrengelse uden at nå det punkt hvor man får åndenød og/eller udmattelse. En egnet retningslinje for effektiv træning kan måles fra pulsen. Under træning skal pulsen stige til et niveau mellem 70% til 85% af den maksimale puls (se tabellen og formular til bestemmelse og beregning af dette). I de første uger, bør pulsen forblive i den nedre ende af dette område, på omkring 70% af den maksimale puls. I løbet af de følgende uger og måneder bør pulsen langsomt hæves til den øvre grænse på 85% af den maksimale puls. Jo bedre fysisk tilstand person der udfører øvelsen er i, jo mere skal træningsniveauet øges for, at forblive i niveauet mellem 70% til 85% af den maksimale puls. Dette bør ske ved, at forlænge træningssessionen og / eller øge sværhedsgraden. Hvis pulsen ikke vises på computerskærmen, eller hvis du af sikkerhedsmæssige grunde ønsker, at tjekke din puls, som kunne have været vist forkert på grund af fejl i brug eller lign., kan du gøre følgende: a. Pulsmåling på konventionel måde (pulsen ved håndleddet, for eksempel, og at tælle antallet af slag i et minut). b. Pulsmåling med en egnet specialiseret enhed (fås hos forhandlere med speciale i sundhedsrelaterede udstyr). 2. Hyppighed: De fleste eksperter anbefaler en kombination af sundhedsbevidst ernæring, som skal fastlægges på baggrund af dine træningsmål, og fysisk træning tre gange om ugen. En normal voksen skal træne to gange om ugen for, at opretholde sin nuværende tilstand. Mindst tre træningspas om ugen er krævet for, at forbedre ens tilstand og reducere ens vægt. Selvfølgelig er den ideelle hyppig hed af træninger 5 sessioner om ugen. 3. Planlæggelse af træningen: Hver træningssession bør bestå af tre faser: opvarmningsfasen, træningsfasen og afkølingsfasen. Kropstemperaturen og oxygenindtaget bør langsomt stige i opvarmningsfasen. Dette kan gøres ved hjælp af gymnastiske øvelser i 5-10 minutter. Derefter begynder den rigtige træning (træningsfasen. Træningsanstrengelsen bør være relativt lav i de første par minutter og derefter bør den hæves over en periode på 15 til 30 min, så puls når op på mellem 70% til 85% af den maksimale puls. For at støtte cirkulationen efter træningsfasen og for, at forebygge ømme eller anstrengte muskler senere er det nødvendigt, at følge træningsfasen op med en afkølingsfase. Dette bør bestå af strækøvelser og/eller lette gymnastiske øvelser i en tidsperiode på fem til ti minutter. Du finder yderligere information om emnet, opvarmningsøvelser, stræk øvelser eller generelle gymnastik øvelser i vores download område på 4. Motivation:

12 Nøglen til et vellykket program er regelmæssig træning. Du bør sætte en fast tid og sted for hver træning og forberede dig mentalt til træningssessionerne. Kun træn når du er i humør til det og altid har dit mål i betragtning. Med løbende træning vil du være i stand til, at se hvordan du forbedrer dig dag for dag og nærmer dig dit personlige træningsmål lidt efter lidt.

Manual: Ergometer ET6

Manual: Ergometer ET6 Manual: Ergometer ET6 Ting du bør vide før du begynder din træning A. Indgang af strøm Tilslut adapteren til udstyret, derefter vil computeren sige en bip-lyd og tænde computeren i manuel mode. B. Program

Læs mere

1. Hovedramme 2. Bag stabilisator 3. For stabilisator 4. Cykelstyrsstang 5. Cykelstyr 6. Computer 7. Sædestang 8. Sæde 9. Pedaler 10.

1. Hovedramme 2. Bag stabilisator 3. For stabilisator 4. Cykelstyrsstang 5. Cykelstyr 6. Computer 7. Sædestang 8. Sæde 9. Pedaler 10. 1. Hovedramme 2. Bag stabilisator 3. For stabilisator 4. Cykelstyrsstang 5. Cykelstyr 6. Computer 7. Sædestang 8. Sæde 9. Pedaler 10. Plastik beslag 11. Adapter (6VDC, 500mA) M8x70 bolt (4)-4 M8x15mm skrue

Læs mere

COMPUTER VEJLEDNING BRX 90

COMPUTER VEJLEDNING BRX 90 COMPUTER VEJLEDNING BRX 90 Vigtig information: A. Tilslut strømforsyningen, bagerst nederst, på cyklen, herefter lyder en biip lyd, og computeren er klar i Manuel mode. B. Valg af program og indstillinger.

Læs mere

Brugermanual. Titan EveresT Motionscykel

Brugermanual. Titan EveresT Motionscykel Brugermanual EveresT Motionscykel Titan EveresT Motionscykel Dette product er designet, produceret, testet og certificeret for udvidet fitnesstræning. Kære Kunde, Tak fordi du har valgt denne motionscykel.

Læs mere

ELIPSE TRAINER JE-520

ELIPSE TRAINER JE-520 ELIPSE TRAINER JE-520 HN 11136 Brugervejledning Læs brugervejledning omhyggeligt før maskinen tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion og sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Kondicykel JC-500 HN 11137 Brugervejledning Læs brugervejledning omhyggeligt før kondicyklen tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug.

Kondicykel JC-500 HN 11137 Brugervejledning Læs brugervejledning omhyggeligt før kondicyklen tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Kondicykel JC-500 HN 11137 Brugervejledning Læs brugervejledning omhyggeligt før kondicyklen tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion og sikkerhedsanvisninger

Læs mere

TITANIUM KONSOLLENS BRUGERVEJLEDNING TC1.0/TX1.0

TITANIUM KONSOLLENS BRUGERVEJLEDNING TC1.0/TX1.0 TITANIUM KONSOLLENS BRUGERVEJLEDNING Titanium Computer Knap-funktion Drive-knap Drej i-drive-knappen for at justere indstillingsværdierne eller modstandsniveauerne, og drej med uret for at forøge og mod

Læs mere

MOTIONSCYKEL. ---------------------------------------------------------------------------------- Brugsanvisning

MOTIONSCYKEL. ---------------------------------------------------------------------------------- Brugsanvisning MOTIONSCYKEL ---------------------------------------------------------------------------------- Brugsanvisning Kære kunde, Tak fordi du valgte at købe vores motionscykel. Vi ønsker dig god fornøjelse med

Læs mere

ALASKA FITNESS KH-738D2

ALASKA FITNESS KH-738D2 ALASKA FITNESS KH-38D2 Sikkerhedsinstrukser Af sikkerhedsmæssige grunde skal du regelmæssigt efterse crosstræneren for defekte og slidte dele. Hvis du giver crosstræneren til andre eller tillader, at andre

Læs mere

medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D Hochdorf Tel Fax Brugsanvisning

medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D Hochdorf Tel Fax Brugsanvisning medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D- 88 454 Hochdorf Tel. 073 55-9314- 0 Fax 931415 Brugsanvisning 80 000 072/000 Blumenweg 8 D-88454 Hochdorf Telefon 07355-9314-0 Fax 07355-931415 e- mail: medica-

Læs mere

MOTIONSCYKEL Brugsanvisning

MOTIONSCYKEL Brugsanvisning MOTIONSCYKEL Brugsanvisning Kære kunde, Tak fordi du valgte at købe vores motionscykel. Vi ønsker dig god fornøjelse med din træning. Læs venligst de medfølgende sikkerhedsforanstaltninger og samlevejledningen

Læs mere

COMPUTER-INSTRUKTION SM 6654 COMPUTER-INSTRUKTION

COMPUTER-INSTRUKTION SM 6654 COMPUTER-INSTRUKTION COMPUTER-INSTRUKTION SM 6654 COMPUTER-INSTRUKTION Det Grafiske Display De forskellige træningsmuligheder vil fremstå i det grafiske vindue: MANUAL, WATT, USER, H.R.C. og PROGRAM 1. MANUAL Display = 16

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

VEJLEDNING TIL Gymform Disk Ab Exercise

VEJLEDNING TIL Gymform Disk Ab Exercise VEJLEDNING TIL Gymform Disk Ab Exercise E Produktbeskrivelse: I henhold til figur A, B, C, D, E, 1. Højre barre Håndtag 2. Plade 3. Dækplade 4. Knæstøtter 5. Fødder 6. Kontrolpanel 7. Skruer Dækplade

Læs mere

Toorx ERX 100 Vejledning

Toorx ERX 100 Vejledning Toorx ERX 100 Vejledning COMPUTER VEJLEDNING BUTTON FUNCTION: MODE/ENTER Her vælges træningsprogram. RESET Her nulstilles alle træningsresultater START/STOP Tryk for at starte / stoppe træningen. RECOVERY

Læs mere

Brugervejledning ERX 300

Brugervejledning ERX 300 Brugervejledning ERX 300 1 Vejledning: Når strømforsyningen er sat i, tænd for strømmen, og displayet starter op og giver en lang biip -lyd. Står den i hvile mode, tryk på RESET tasten for at komme i gang.

Læs mere

BRUGSANVISNING Computer Powertech Pro

BRUGSANVISNING Computer Powertech Pro BRUGSANVISNING Computer Powertech Pro Opstart Når computeren tændes, vil den bippe 3 gange, mens alle LCD-lamper blinker. NB: Når der ikke modtages noget signal eller hvis der ikke trykkes på nogen knapper

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugermanual Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til montører, ergoterapeuter og andet personale,

Læs mere

Index. Index & Introduktion...14. Sikkerhedsforanstaltninger...15. Elektrisk sikkerhed...16. Oversigt Tegning...17. Liste over dele...

Index. Index & Introduktion...14. Sikkerhedsforanstaltninger...15. Elektrisk sikkerhed...16. Oversigt Tegning...17. Liste over dele... Index Index & Introduktion...14 Sikkerhedsforanstaltninger...15 Elektrisk sikkerhed...16 Oversigt Tegning...17 Liste over dele...18 Monteringsvejledning...19 Digital Display......21 Workout Principper...22

Læs mere

BRUGERMANUAL. Joy Sport Concept Air Power

BRUGERMANUAL. Joy Sport Concept Air Power BRUGERMANUAL Joy Sport Concept Air Power Kære kunde Tak fordi du har valgt et af vores produkter. Vi håber, du får masser af glæde af din træning. Sørg venligst for at gennemlæse denne brugermanual omhyggeligt.

Læs mere

PEAK FITNESS C 5.0i Crosstrainer

PEAK FITNESS C 5.0i Crosstrainer PEAK FITNESS C 5.0i Crosstrainer Model: C5.0i SAMLEVEJLEDNING: SAMLEVEJLEDNING: Læg kassen flat på gulvet, så låget kan løftes af. Udpak delene: håndtag, side håndtag og pedal holder. Fjern top flamingoskum

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

TRÆNINGS COMPUTER PEAK FITNESS R99

TRÆNINGS COMPUTER PEAK FITNESS R99 TRÆNINGS COMPUTER PEAK FITNESS R99 FUNKTIONER SKÆRM DER VISER DIN NUVÆRENDE TRÆNING TID / TID 500M DISTANCE TRÆK I MINUTTET BRUGER DATA ROTAG / TOTAL ROTAG WATT / KALORIE FORBRUG H.R.C. (PULS) STORT DISPLAY

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG 5 MINUTES SHAPER

INSTRUKTIONSBOG 5 MINUTES SHAPER INSTRUKTIONSBOG 5 MINUTES SHAPER Bemærk Kontakt din læge, inden du starter dette eller andre træningsprogrammer eller slankekure, især hvis du er i tvivl om din egen helbredstilstand eller fysik. Det er

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugervejledning. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugervejledning. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugervejledning Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til teknikere, installatører, ergoterapeuter

Læs mere

Godkendelser: Beskrivelse:

Godkendelser: Beskrivelse: RULLESTILLADS Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: 2018 Beskrivelse: Dette teleskopiske stillads er nemt at transportere og nemt at justere i højden til brug steder hvor stillads

Læs mere

BC2.5serie computer. BRUGERVEJLEDNING Reebok-BC2.5-20110719

BC2.5serie computer. BRUGERVEJLEDNING Reebok-BC2.5-20110719 DK BC2.5serie computer BRUGERVEJLEDNING Reebok-BC2.5-20110719 Funktioner og egenskaber: 1. START: Når du har trykket på Enter-tasten, vil "0:00" blinke, og derefter kan du indstille tiden med op/ned-tasten

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

R100APM Premier Rower COMPUTER

R100APM Premier Rower COMPUTER R100APM Premier Rower COMPUTER 1 LCD Display 130 x 58.5mm Liquid Crystal Display PULSE Display Viser din puls per minut (bmp) SPM Display Antal træk i minuttet LEVEL Display 1~16 Modstands-niveau BRUGER

Læs mere

RAW SpeedSonic.dk. www.speedsonic.dk START / STOP RESET / EL NEXT / SAVE MODE / SET

RAW SpeedSonic.dk. www.speedsonic.dk START / STOP RESET / EL NEXT / SAVE MODE / SET RAW SpeedSonic.dk RESET / EL START / STOP MODE / SET NEXT / SAVE Tillykke med dit nye Speed Sonic RAW UR. Speed Sonic uret er designet til at motivere og guide dig til bedre resultater. Vi håber du vil

Læs mere

GROUP CYCLE CONNECT SLUTBRUGER MANUAL

GROUP CYCLE CONNECT SLUTBRUGER MANUAL SLUTBRUGER MANUAL LOGIN PÅ KONSOLLEN OG TRACK DINE DATA 1 2 3 Login med den enhed der passer dig Begynd at træde i pedalerne for at tænde konsollen WiFi ikonnet i øverste venstre hjørne skal være tændt

Læs mere

Trip 2, 2L, 3 og 5W Brugermanual. DANSK

Trip 2, 2L, 3 og 5W Brugermanual. DANSK Trip 2, 2L, 3 og 5W Brugermanual. DANSK VELKOMMEN. Tak, fordi du har købt en Bontrager Trip - computer. Vi håber, at denne computer vil give dig mange kilometers fornøjelser. Din Trip-computer indeholder

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BJ MADE IN CHINA. Maksimal belastning: 150 kg Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved.

BRUGERVEJLEDNING BJ MADE IN CHINA. Maksimal belastning: 150 kg Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved. BJ-0 BRUGERVEJLEDNING 05 Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved. MADE IN CHINA Twist&Shape MNL TVINS DK R0 07 Læs sikkerhedsforskrifterne og vejledningerne omhyggeligt, før udstyret tages

Læs mere

PEAK FITNESS WATT CYKEL KAN TILKOBLES TIL. B 3.0 i PEAK FITNESS. Dansk. Manual

PEAK FITNESS WATT CYKEL KAN TILKOBLES TIL. B 3.0 i PEAK FITNESS. Dansk. Manual PEAK FITNESS WATT CYKEL KAN TILKOBLES TIL B 3.0 i PEAK FITNESS Manual Dansk Sikkerhed Før du begynder 1). Kun én person ad gangen skal bruge dette udstyr. Hvis der forekommer svimmelhed, kvalme, brystsmerter

Læs mere

Monteringsvejledning COMPACT

Monteringsvejledning COMPACT Monteringsvejledning COMPACT INDLEDNING Pro-User Compact cykelholder er fremstillet af Tradekar Benelux BV. Sikker og pålidelig foldning og vippe cykelholder til transport af to cykler Egnet til næsten

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC Brugervejledning T folde motorkran Model Nr. JA060EC Læs venligst disse instruktioner nøje for at sikre sikkerhed og effektiv brug af dette værktøj. SIKKERHEDS INSTRUKTIONER Læs disse instruktioner omhyggeligt

Læs mere

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l TROLLA Gødning og saltspreder 36 l Artikel nr.: 12006 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 4 PRO-MOVEC Electric Center display/integreret display Carrier 2 batteri.

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 4 PRO-MOVEC Electric Center display/integreret display Carrier 2 batteri. REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 4 PRO-MOVEC Electric Center display/integreret display Carrier 2 batteri. Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. LCD Center Display... 4 2.1 LCD Center Display, Displaybeslag

Læs mere

PEAK FITNESS CLIMBER INDOOR BIKE

PEAK FITNESS CLIMBER INDOOR BIKE PEAK FITNESS CLIMBER INDOOR BIKE Sikkerheds instruktioner Konsulter din læge før du starter et træningsprogram, for at modtage rådgivning for optimal træning. Advarsel: forkert / overdrevet træning, kan

Læs mere

BRUGER MANUAL PEAK FITNESS SPRINT

BRUGER MANUAL PEAK FITNESS SPRINT BRUGER MANUAL PEAK FITNESS SPRINT PEAK FITNESS SPRINT PRO Indholdsfortegnelse Samling. 3-4 Reservedels tegning.. 5 Reservedels liste. 6 Brugervejledning.. 7 Vedligeholdelses skema (Center-brug). 8 Vedligeholdelses

Læs mere

BRUGSANVISNING F300, F305, E310 og E315

BRUGSANVISNING F300, F305, E310 og E315 BRUGSANVISNING F300, F305, E310 og E315 REDSKABET ER KONSTRUERET TIL TRÆNING I HJEMMET! TUNTURIPYÖRÄ S GARANTI ER KUN GÆLDENDE FOR FEJL ELLER MANGLER SOM OPSTÅR VED TRÆNING I HJEMMET. Læs nøje brugsanvisningen

Læs mere

VG 40 Computer vejledning

VG 40 Computer vejledning VG 40 Computer vejledning COMPUTER INSTRUKTION Knappernes funktioner TIME Display Viser minutter og sekunder SPEED Display Viser km. i timen (km/t) eller miles i timen (m/t) RPM Display Omdrejninger i

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion Trådløst tastatur med ringeklokke funktion 8.12.17 Funktioner 1. En perfekt kombination af dørklokke og dør/port oplåsning, der er behageligt i brug og praktisk; 2. RF data med rullende koder for at give

Læs mere

- Forøg værdien i SETUP tilstand og Alarm funktionen

- Forøg værdien i SETUP tilstand og Alarm funktionen Introduktion Denne digitale skridttæller viser antal skridt gået, afstand tilbagelagt, kalorier forbrændt, den totale træningstid, og har 30 dages hukommelse, blandt andre nyttige funktioner. Det er også

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR Side 1 til rumsensor Introduktion Rumsensoren fra LOCKON er en bevægelsessensor, som reagerer på bevægelser inden for rumsensorens dækningsområde. Når sensoren er slået til og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side: Brugsanvisning 2. Før du kører ud på din første tur 3. Tilpasning af din cykel 5. Vedligeholdelse og rengøring 7

Indholdsfortegnelse. Side: Brugsanvisning 2. Før du kører ud på din første tur 3. Tilpasning af din cykel 5. Vedligeholdelse og rengøring 7 1 Indholdsfortegnelse Side: Brugsanvisning 2 Brugervejledning 3 Før du kører ud på din første tur 3 Din første tur 4 Tilpasning af din cykel 5 Justering af sadel 5 Justering af ryglæn 5 Justering af styr

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Vedligeholdese Inden første

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Seagull pulsur - SW117

Seagull pulsur - SW117 Seagull pulsur - SW117 Indholdsfortegnelse Overblik...3 Knapper og funktioner...4 Montering af brystbælte...5 Indstil uret...6 Vælg zone...7 Indstilling af træningszone...8 Indstil uret til træning...9

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Art nr: 75700675 EAN nr: 5709133750688 1 af 9 230 / 50Hz / 85Watt 5300 Diameter.108mm Huldiameter.23mm 35 til højre og venstre 1/4 + 3/8 Ca. 2,1kg Øvrige Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Ref BRUGERVEJLEDNING PLADEHEJS LÆS DENNE MANUAL FØR FØRSTE BRUG

Ref BRUGERVEJLEDNING PLADEHEJS LÆS DENNE MANUAL FØR FØRSTE BRUG PLADEHEJS LÆS DENNE MANUAL FØR FØRSTE BRUG Følg sikkerhedsinstruktionerne for at undgå skader eller skader på omgivende elementer. Følg betjeningsvejledningen for at undgå beskadigelse af værktøjet. Håndtag

Læs mere

Trip 1 & Trip 4W Brugermanual. DANSK

Trip 1 & Trip 4W Brugermanual. DANSK Trip 1 & Trip 4W Brugermanual. DANSK VELKOMMEN. Tak, fordi du har købt en Bontrager Trip - computer. Vi håber, at denne computer vil give dig mange kilometers fornøjelser. Din Trip-computer indeholder

Læs mere

SKRIDTTÆLLER 3D skridttæller med 30 dages hukommelse. Brugervejledning

SKRIDTTÆLLER 3D skridttæller med 30 dages hukommelse. Brugervejledning SKRIDTTÆLLER 3D skridttæller med 30 dages hukommelse Brugervejledning Denne digitale skridttæller måler distance og kalorieforbrug og er udstyret med en træningstimer og 30 dages træningshukommelse. For

Læs mere

Computer i-rower s ST-MNL-LCD14R-GR-DE-01

Computer i-rower s ST-MNL-LCD14R-GR-DE-01 Computer i-rower s ST-MNL-LCD14R-GR-DE-01 ! DISPLAY Før samling og anvendelse produktet bør du venligst gennemlæse manual og samle vejledning. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 SPEED/Hastiged Display (1) I LCD display

Læs mere

For at undgå uheld og skader bør du læse manualen udførligt igennem, før du påbegynder at samle og anvende produktet.

For at undgå uheld og skader bør du læse manualen udførligt igennem, før du påbegynder at samle og anvende produktet. Sikkerheds informationer Vigtigt!. Dette produkt er et specifikt HC (Hjemme Træningsprodukt) og kan derfor kun anbefales til anvendelse privat i hjemmet udfra følgende:. Max. bruger vægt: 100kg.. Dette

Læs mere

LEMCO. B fit sengecykel BRUGSANVISNING DK 1.2

LEMCO. B fit sengecykel BRUGSANVISNING DK 1.2 LEMCO B fit sengecykel BRUGSANVISNING DK 1.2 Sikkerhed kommer altid først. Læs og følg brugsanvisningen før du begynder brugen af din LEMCO B fit. Advarsel Læs, forstå og øv sikkerheds - og betjenings

Læs mere

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning Ladcykel Med kaleche Samlevejledning Side 2 Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Det anbefales, at være 2 personer om at samle ladcyklen. Udpak forsigtigt alle dele og læg dem på

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

Ghibli SB-133 og SB-143 DANSK BRUGSANVISNING. Gulvplejemaskiner SB-143 SB-133 V. BRØNDUM A/S VIGTIGT!

Ghibli SB-133 og SB-143 DANSK BRUGSANVISNING. Gulvplejemaskiner SB-143 SB-133 V. BRØNDUM A/S VIGTIGT! V. BRØNDUM A/S A0.80.0161 DANSK BRUGSANVISNING SB-143 SB-133 Ghibli SB-133 og SB-143 Gulvplejemaskiner VIGTIGT! Læs brugsanvisningen inden maskinen tages i brug. Ghibli SB-133 og SB-143 Gulvplejemaskiner

Læs mere

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder.

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder. ADVARSEL SIKKERHED a) Kanttrimmerem må ikke overlades til børn eller umyndige unge, bortset fra unge, som er i lære og under opsyn af fagfolk. b) Der må ikke komme nogen indenfor en radius af 5 meter,

Læs mere

30-s rejse-sætte-sig (RSS)-testen måler, hvor mange gange man kan rejse sig fra en stol på 30 sekunder.

30-s rejse-sætte-sig (RSS)-testen måler, hvor mange gange man kan rejse sig fra en stol på 30 sekunder. Manual 30-sekunder rejse-sætte-sig-test (RSS) Visuel demonstration af testen findes på: www.regionh.dk/rehabilitering Beskrivelse af testen 30-s rejse-sætte-sig (RSS)-testen måler, hvor mange gange man

Læs mere

HÅNDBOG OM HJEMMETRÆNING

HÅNDBOG OM HJEMMETRÆNING HÅNDBOG OM HJEMMETRÆNING Medicsport Retail ApS - Gladsaxevej 356-2860 Søborg - Denmark Tlf. 39 55 19 97 - Fax 39 55 19 87 - salgretail@medicsport.dk - www.medicsport.dk TILLYKKE MED DIT NYE HJEMMETRÆNINGSPRODUKT

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 Indholdsfortegnelse Brugsanvisning...side 1 Brugervejledning side 2 Tilpasning..side 3 Din første tur...side 3 Justering af sadel styr kæde side 4 Vedligeholdelse og rengøring..side 4 Ekstra udstyr.side

Læs mere

Januar. 2013. Motion Håndcykel til kørestolsbruger.

Januar. 2013. Motion Håndcykel til kørestolsbruger. Januar. 2013 Motion Håndcykel til kørestolsbruger. Håndcykling er i dag en af de mest populære motionsformer, blandt kørestolsbruger & handicappede. Alle ved at det er sundt at dyrke motion, og selvom

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

TITAN FITNESS PRESTIGE HOME GYM

TITAN FITNESS PRESTIGE HOME GYM TITAN FITNESS PRESTIGE HOME GYM HG 2064 SAMLEVEJLEDNING Kære kunde Tak, fordi du har valgt vores Titan Fitness Prestige Home Gym. Dette kvalitetsprodukt er designet til brug i dit hjem. Vi beder dig om

Læs mere

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Babyalarm 7010 hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

Brugsanvisning. Swing Dusj- og toilettstol. Tel 70 10 17 55 - www.medema.dk

Brugsanvisning. Swing Dusj- og toilettstol. Tel 70 10 17 55 - www.medema.dk Brugsanvisning Swing Dusj- og toilettstol Tel 70 10 17 55 - www.medema.dk Kære kunde! Tak for den tillid, som du har vist os ved at købe vores produkt. Inden du tager produktet i brug for første gang,

Læs mere

BRUGERMANUAL TIL ELLIPSETRÆNER. Læs VEJLEDNINGEN TIL ELLIPSETRÆNEREN, før du bruger denne BRUGERMANUAL.

BRUGERMANUAL TIL ELLIPSETRÆNER. Læs VEJLEDNINGEN TIL ELLIPSETRÆNEREN, før du bruger denne BRUGERMANUAL. BRUGERMANUAL TIL ELLIPSETRÆNER Læs VEJLEDNINGEN TIL ELLIPSETRÆNEREN, før du bruger denne BRUGERMANUAL. 1 2 SAMLING Advarsel Under samlingen af udstyret er der flere områder, du skal være særlig opmærksom

Læs mere

Brugermanual for Reck MOTOmed viva1

Brugermanual for Reck MOTOmed viva1 1. Generel information 2. Indstigning og sikring af ben 3. Betjeningsguide 4. Ben indstigningshjælp 5. Start/stop for bentræner 6. Hastihed 7. Motor styrke 8. Aktiv mode 9. Træningsperiode 10.Start/stop

Læs mere

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600 Geemarc DK BRUGERVEJLEDNING Loop Hear LH600 Introduktion Tillykke med din Geemarc LH600 teleslynge. Dette er en kvalitetsteleslynge designet til brug i dit hjem. Den er let at installere og passer ind

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO E-Basic med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12

Læs mere

Brugermanual for Reck MOTOmed viva1

Brugermanual for Reck MOTOmed viva1 1. Generel information 2. Indstigning og sikring af ben 3. Betjeningsguide 4. Ben indstigningshjælp 5. Symmetritræning 6. Start/stop for bentræner 7. Hastighed 8. Motor styrke 9. Aktiv tilstand 10. Træningsperiode

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering Indholdsfortegnelse Udgave 1 2009 06 01 DK1301-1 Værktøj 2:1 Fodstøtte 8:1 Montering af ryg 2:2 Justerbar fodstøtte 8:2 Sæde justering 3:1 Delt fodstøtte, justerbar 8:3 Hofte-vinkel justering 4:1 Lægstøtte

Læs mere

Watt i træning og konkurrence. Troels Panduro Panduro Cycling

Watt i træning og konkurrence. Troels Panduro Panduro Cycling Watt i træning og konkurrence Troels Panduro Panduro Cycling Dette får du med 1. Værktøjer til at forbedre din performance, bl.a. identificering af svagheder og styrker 2. Indsigt i, og forståelse af,

Læs mere

Brugervejledning Anton

Brugervejledning Anton Brugervejledning Anton Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Brugervejledning... 3 Værd at vide... 3 Introduktion... 4

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Guide: Frygt ikke styrketræning

Guide: Frygt ikke styrketræning Guide: Frygt ikke styrketræning Kvinder i alle former har gavn af styrketræning. Og nej, kvinder får ikke store muskler af at styrketræne. Af Krisztina Maria, februar 2013 03 Frygt ikke styrketræning 05

Læs mere

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Personskade

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 30 kg max 4 kg max 4 kg max 4 kg max 70 kg Montering med 2 personer! max 8 kg max 6 kg max 15 kg Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91842AS4X4VII 2017-06

Læs mere

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning 1 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Olympia Canny hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

Brugervejledning VERSION 1.4

Brugervejledning VERSION 1.4 Brugervejledning VERSION 1.4 Tak for dit køb af den revolutionerende MGI ZIP X1 motoriserede buggy. For at få mest ud af din buggy venligst følge disse hurtige trin før brug. Registrer din buggy online

Læs mere

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG BRUGERMANUAL CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG ART NR 17500955 EAN NR 5709133170271 LÆS VENLIGST DENNE MANUAL FØR BRUG! 1 INDHOLD 1. Sikkerhed 2. Godkendelse 3. Værktøj til samling 4. Leveringsomfang

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

Computer i-serie. COMPUTERVEJLEDNING Reebok i-serie-20090220

Computer i-serie. COMPUTERVEJLEDNING Reebok i-serie-20090220 Computer i-serie COMPUTERVEJLEDNING Reebok i-serie-20090220 ! Inden du samler eller bruger dit fitnessudstyr, bedes du læse sikkerhedsforanstaltningerne i monteringsvejledningen omhyggeligt. DISPLAY 1

Læs mere