Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012."

Transkript

1 Ollerup den 19. december Nyhedsbrev nr. 6 Juleferie Julen står for døren. Nu falder der snart lidt ro på skolen, elevere og de ansatte. Jeg tror, at jeg taler for alle, når jeg siger, at vi glæder os til en lille ferie og til at fejre jul. Juleferien begynder som bekendt efter Gudstjenesten torsdag den 20/12 i Ollerup Kirke fra til og varer lige til søndag den 6/1 2013, hvor der som vanligt er ankomst mellem kl og Det er godt, at julefreden snart vil sænke sig over os alle. Dette giver tid til at slappe af og være sammen med familien, men også til at komme til kræfter igen. Sagen er jo den, at der har været lidt sygdom blandt såvel elever, som ansatte som optrædende. Dette har betydet, at der ind i mellem har været lidt mandefald og at to koncerter (i ugen op til jul) måtte udsættes. Sangerinden i Asynje kunne kun hoste, hvorfor vi valgte at udskyde denne længe ventede koncert med det fornemme folkemusikorkester (når der foreligger en ny dato, skal vi nok melde den ud). Dagen efter måtte også personalebandet melde fra pga. sygdom. Men også personalebandet vender tilbage. Vi vil så gerne vise eleverne, at vi elsker musik. Jo, ferier har det med at komme meget belejligt. Et eller andet sted indstiller vi os alle på, at der skal være små pusterum i en aktiv hverdag. Efteråret har jo været en både spændende og travl tid. Der sker nemlig altid noget på Ollerup Efterskole. Og sker der ikke nok så arrangerer eleverne bare en cafeaften. Det rockede og det svingede Men så er det godt at der var rockdag i fredags, hvor alle elever fyrende den af, med stor musikalitet og masser af energi. Sikke en koncert. Bredden var stor. Mange genrer blev fremført med stor koncentration. Og så var der smil på læben Indtryk fra årets rockdag!

2 Flere indtryk fra årets rockdag! Dagen efter spillede Waking Life Quartet, der består af tre tidligere elever og en bror. Dette fine band er nu for alvor ved at blive en figur i det københavnske musikmiljø. Waking Life Quartet spillede en medrivende koncert båret af fed sydstats-blues-rock. Efter en lang korøvedag, var det en befrielse for eleverne at fyre den af og danse på livet løs! Waking Life Quartet Fælleskorets debut Der er mange traditioner som vi hylder og som på en forunderlig vis giver en god ramme om efterskoleopholdet. Der er hele tiden noget at se frem til. Adventsmødet, som arrangeres i et samarbejde mellem efterskolen, højskolen og menighedsrådet i Ollerup er et årligt tilbagevendende arrangement, der altid trækker mange mennesker. I år var der mere end 500 mennesker. Flere fortalte på vej hjem, at det først bliver rigtig jul, når de har været med til dette arrangement.

3 Fælleskoret fik en fornem debut i forbindelse med adventsmødet, som i år fandt sted torsdag den 6. december. Chefredaktør for Fyns Amts Avis, Troels Mylenberg holdt adventstalen, hvorefter Fælleskort gik på og sang deres første koncert. Hvert år er det et lille mirakel at høre de 114 unge mennesker synge. Ja, man tror faktisk ikke, at de kun har sunget sammen i 4 måneder. De er allerede ved at finde en samlet korklang. Energien og glæden stråler allerede ud af alle sangeren. Måske er årsagen til at det lykkes igen og igen, at der er en tradition/en kultur på skolen for, at man skal synge og at det er fint at vise glæde? Måske skal årsagen til det lille adventsmirakel også tilskrives skolens to meget dygtige kordirigenter, Britta Kold og Ulrich Klostergaard? Måske er det bare et lille mirakel, som man skal huske at værdsætte. Aftenen blev afsluttet af det største Luciaoptrin i adventsmødets historie. Mere end 70 hvidklædte unge piger fra efterskolen og højskolen sang så smukt i lyset fra de mange stearinlys. Så smukt, så stort! Solceller Selv om det er mørkt og vinter derude. Og selv om spurven sidder stum bag kvist, ja så satser vi på solen. Solen kommer snart til at betyde noget ganske særligt for Ollerup Efterskole. Solen bliver nemlig den primære energikilde på skolen. Vi investerer godt 3 millioner i et kæmpe solcelleanlæg, som fremover skal producere al strøm til hele skolen, til 114 elever, tre medarbejderboliger, storkøkken og pedelafdeling, scenelys og instrumentforstærkere osv. I løbet af foråret bliver vi CO2 neutrale - hvad angår strøm! Der er tale om et kæmpeanlæg på hele 160 kw. Anlægget vil bestå af op mod 1300 m2 solceller. Nu kan solen bare komme an til glæde for os alle, men måske især næste generation: eleverne på Ollerup Efterskole!

4 Åbent hus aften, onsdag den 9. januar A pro pos den næste generation af efterskoleelever så holder alle landets efterskoler åben-hus-aften i begyndelsen af januar. Onsdag den 9. januar mellem kl og slår vi dørene op for interesserede, der ønsker at se Ollerup Efterskole indefra. Spred gerne det glade budskab. Fortæl om Ollerup Efterskole til unge mennesker, der overvejer et år på Efterskole måske Ollerup Efterskole. Denne aften lukker vi op og viser skolen frem. Der er mørket udenfor, men vi sørger for lys og varme indenfor. Der vil være rundvisning, orientering om skolen og koret vil give smagsprøver på deres kunnen. Og så er der kaffe på kanden. Jo, vi glæder os til at byde indenfor. Terminsprøver Når eleverne vender tilbage efter juleferien fortsætter terminsprøverne. Vi har som, det måske er læsere af dette nyhedsbrev bekendt, allerede afviklet to dage med terminsprøver i ugen op til jul. Terminsprøverne fortsætter den første dag efter ferien, altså mandag den 7. januar kl Den første uge af det nye år vil bestå af et anderledes skema, der ud over terminsprøver også vil indeholde en række korprøver, prøver på kunsten at danse lancier (som optakt til Gallafesten onsdag den 13. marts) og som før nævnt åben hus aftenen. Uddannelsesorientering Sidst i januar, nærmere bestemt fredag den 25. januar indbyder vi til uddannelsesorientering, hvor vi sætter fokus på elevernes fremtid. Denne dag vil det være muligt at få gode råd vedrørende valg af ungdomsuddannelser men også mulighed for at møde elevernes kontaktlærer. Reserver gerne denne dato, hvis der er behov for oplysninger. En central figur denne dag vil selvfølgelig være skolens vejleder: Rie Koefoed. Sommerkursus Ollerup Musikstævne Der er smukt i Ollerup om sommeren. Der er meget at foretage sig på Ollerup Efterskole også når der ikke er efterskoleelever. Ollerup Efterskole byder for 3. gang indenfor til en højskoleuge med masser af musik, sammenspil, jam og en række koncerter. Højskoleugen finder sted fra mandag den 29. juli til lørdag den 3. august 2013.

5 Ollerup Musikstævne ledes af Ben Webster prismodtageren og bassist Bo Stief samt forstander Jesper Vognsgaard. Sammen vil de stå i spidsen for en uge med mange lærerige stunder, tid til fordybelse, tid til refleksion og mange store musikoplevelser. Parallelt med stævnet bydes på Sydfyns jazzfestival 2013 i koncertsalen, Symfonien. Rammen er sat til en udbytterig uge, hvor tidligere efterskoleelever er indbudt til, sammen med alle andre musikinteresserede fra hele landet, at spille musik og lære af de allerbedste lærere inden for mange genrer. Det er ikke en forudsætning, at man kender Ollerup Efterskole på forhånd. Vi glæder os nemlig til at byde alle velkommen til en uge i bedste højskoleånd. Kursets lærerkræfter (læs mere på Bo Stief (bas): Uden grænser Lea Thorlann (sang): Sing It Out! Ole Visby (saxofon): Ollerup Storband Oliver Antunes (klaver): Funky jazz Naja Rosa og Anders Holm (sanger og trommeslager): Lad sangen flyve frit Krister Jonsson (guitar): Jazz-rock der bare svinger Chano Olskær (perkussion og tromme) I løbet af ugen vil der være koncerter (hver aften), hvor man bl.a. kan høre: Sinne Eeg s store jazzstemme akkompagneres af de meget erfarne musikere, Olivier Antunes på flygel og Bo Stief på bas Naja Rosa og hendes sprudlende band (Anders Holm på trommer, AC på bas og Rune Kjeldsen på guitar) Lærerkoncert: Bo Stief, Olivier Antunes, Naja Rosa, Anders Holm, Lea Thorlann, Ole Visby, Krister Jonsson og Chano Olskær Krister Jonsson/Bo Stief duo Bo Stief præsenterer Young Talents/Raising Stars Koncert med stævnedeltagerne.

6 Brochuren udkommer i forbindelse med nytårskoncerterne, hvor også årsskriftet vil blive lagt frem til skue. Efter den 13. januar vil brochuren også være at læse på skolens hjemmeside. Det skal være en fornøjelse, om vi igen kunne byde en række forældre indenfor! Årsskriftet Glæd jer til at læse årsskriftet, der bl.a. indeholder artikler om livet på skolen nu og i fremtiden, om hvad OE har betydet for tidligere elever og en brochuredel, så kommende elever også kan blive klog af at læse i skriftet. Artiklerne er skrevet af elever, lærere og forældre. Nytårskoncerter En af årets store begivenheder er de traditionsrige nytårskoncerter, som vanen tro finder sted i hhv. Svendborg og i Ollerup. Søndag den 13. januar byder vi indenfor til ikke mindre end to koncerter i Vor Frue Kirke i Svendborg kl og Den første koncert er en lukke koncert for elevernes familie mens den anden koncert er en åben koncert for alle: familie, tidligere elever og alle musikinteresserede borgere på Sydfyn. Hvis det går som det plejer, kommer der rigtig mange publikummere til disse koncerter. Faktisk plejer kirken at blive fyldt til sidste plads og det til begge koncerter. Et godt råd skal derfor være at man bør komme i god tid og gerne til eftermiddagskoncerten. Vær velkommen nytår og velkommen herhid. Onsdag den 16. januar kl gentager koret nytårskoncerten i Ollerup Kirke. Den lokale kirke er en flot middelalderkirke, men den er ikke så stor og rummelig som Vor Frue i Svendborg. Derfor er det også nødvendigt at komme i god tid til denne koncert.

7 Ollerup Kirke Jeg tør godt love alle store musikalske oplevelser. Koret er ved at finde formen. De øver meget (i weekenden blev det til ca. 12 timer!). Publikum vil vanen tro blive præsenteret for at meget alsidigt program. Fælleskoret i samklang med FAUST En uge efter nytårskoncerten i Svendborg har man igen en fornem lejlighed til at høre Fælleskoret. Denne gang er det som medvirkende i FAUST s nytårskoncert på Gymnastikhøjskolen, søndag den 20. januar kl Denne koncert er arrangeret af FAUST (Fyns Amts Unge STrygeorkester), som også opkræver entre. Man kan ikke reservere billetter, men købe billet ved døren. Også til denne koncert vil jeg opfordre til, at man kommer i god tid, da OD-hallen på Gymnastikhøjskolen i Ollerup nok skal blive fyldt godt op. Faust er et fornemt ungdomssymfoniorkester, der har eksisteret siden Musikerne er mellem 15 og 25 år og består af unge MGK- eller konservatoriestuderende, heraf mange tidligere OE ere. Repertoiret er meget varieret og indeholder såvel klassiske orkesterværker tilsat Ollerup Efterskoles fælleskor som Ollerup Efterskoles fælleskors værker tilsat symfoniorkester. Det bliver en stor koncert med op mod 160 unge mennesker på scenen. Jeg håber at se mange af læserne af dette nyhedsbrev som publikummer til korets kommende koncerter i januar! Vel mødt... Glædelig jul og godt nytår Jesper Vognsgaard Forstander

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009.

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009. Ollerup den 17. december 2009. Nyhedsbrev nr. 5. Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro på os. Det glæder vi os alle til. Juleferien begynder i morgen, fredag den 18. december kl. 10.45. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 16. december 2011.

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 16. december 2011. Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup den 16. december 2011. Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro over os. Jeg tror, at det gælder for os alle, at vi glæder os til ferie. Juleferien begynder tirsdag den

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Ollerup den 9. december 2010.

Nyhedsbrev nr. 4. Ollerup den 9. december 2010. Ollerup den 9. december 2010. Nyhedsbrev nr. 4 Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro over os. Jeg tror, at det gælder for os alle, at vi glæder os til ferie. Juleferien begynder fredag den

Læs mere

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside. Ollerup den 20. januar 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Godt nytår! Jeg vil gerne indlede dette nyhedsbrev med et ønske om godt nytår! Nogle af jer forældre/læsere har jeg hilst på i forbindelse med nytårskoncerterne.

Læs mere

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8 Ollerup den 19. februar 2010. Nyhedsbrev nr. 8 Vinterferie Det er koldt derude, hvor spurven fortsat sidder stum bag kvisten. Vinteren vil tilsyneladende ingen ende tage. Derfor er det i år meget relevant

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011.

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011. Ollerup den 23. marts 2011. Nyhedsbrev nr. 9 Jeg har hermed fornøjelsen af at videregive en række nyheder og indtryk af livet på Ollerup Efterskole, som livet leves lige nu. At gå på efterskole giver i

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016

Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016 Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016 Kære forældre Tak for et dejligt stort fremmøde til Teaterkoncerten, det betyder utrolig meget, at I kommer og oplever, hvad det er for nogle energier,

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015.

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015. Nyhedsbrev 5 Ollerup den 1. december 2015. Ny koncertsal Arbejdet med at realisere en rigtig koncertsal i Ollerup har nu givet resultat! Efter et lang tilløb og mange overvejelser er bestyrelsen bag Ollerup

Læs mere

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9.

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Uden for er buske og træer ved at springe ud. Forårets første solstråler har fået både bare maver og bare tæer ud i det fri. Man kan næsten mærke, at der er

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Indtryk fra forældredagens mange musikindslag

Nyhedsbrev nr. 8. Indtryk fra forældredagens mange musikindslag Ollerup den 25. marts 2013. Nyhedsbrev nr. 8 Så er der igen lidt at fortælle fra Ollerup Efterskole! Her inden påskeferien modtager I alle endnu et nyhedsbrev, som gerne skulle give lidt indsigt i rigets

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7. Ollerup den 7. februar 2013.

Nyhedsbrev nr. 7. Ollerup den 7. februar 2013. Ollerup den 7. februar 2013. Nyhedsbrev nr. 7 Kyndelmisse for nu er kålen liggende og nu står tjørnen stikkende og spidder sne på piggene og nu kom Kjørmes-Knud Sådan lyder de sidste linjer af sangen Sneflokke

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014 Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup, den 23. januar 2014 Det går godt på Ollerup Efterskole, vi har det godt, sådan siger vi oftest, når vi snakker om det, der sker på skolen. Lige nu har vi det måske knapt så godt.

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med Ollerup, den 10. december 2014 Nyhedsbrev nummer 5 Kære forældre Nu tændes tusind julelys Helt så mange er der nu ikke på Ollerup Efterskole, men skolen er flot pyntet op til jul, så vi er sikre på at

Læs mere

ollerup musikstævne 28.7. - 2.8. 2014

ollerup musikstævne 28.7. - 2.8. 2014 MØD BLANDT ANDET: palle mikkelborg - TROMPET TOBIAS TRIER - SANG OG Guitar lea thorlann - sang og kor ayi solomon - PERCUSSION chano olskær - trommer Krister jonsson - guitar olivier antunes - piano DICTE

Læs mere

Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole

Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole Sommerferie på Sydfyn fra 30. juli til 4. august 2012 Ollerup Musikstævne Kunstnerisk ledelse: Bo Stief Lærere: Bo Stief, Lea Thorlann, Palle Hjort, Oliver Antunes,

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 12. Ollerup den 10. juni 2011

Nyhedsbrev nr. 12. Ollerup den 10. juni 2011 Ollerup den 10. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 12 Sommeren er over os! Sydfyn er skøn - også om sommeren. Nattergalen synger om aftenen, om dagen skinner solen i hvert fald det meste af tiden. Sommeren er også

Læs mere

SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012

SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012 BO STIEF LEA THORLANN OLE VISBY OLIVIER ANTUNES KRISTINE HEEBØLL SØREN HUSS PALLE HJORT CHANO OLSKÆR KRISTER JONSSON IRENE OLSEN KIM LINNET BRITTA KOLD SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012 1: OLLERUP MUSIKSTÆVNE

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup, den 6. marts 2014

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup, den 6. marts 2014 Nyhedsbrev nr. 6 Ollerup, den 6. marts 2014 Kære Forældre Vi har haft en travl og intens periode med bogfaglig undervisning, hvor der har været en aflevering hver uge, og hvor vi har haft fokus på at optimere

Læs mere

Ollerup Musikstævne & Sydfyns Jazzfestival 2011

Ollerup Musikstævne & Sydfyns Jazzfestival 2011 Ollerup Musikstævne & Sydfyns Jazzfestival 2011 Kunstnerisk ledelse: Bo Stief Stævnet henvender sig til alle, der elsker musik: unge og gamle, herrer og damer, jazz og elektronisk musik og alt det ind

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3. Ollerup den 23. november Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 3. Ollerup den 23. november Kære forældre! Nyhedsbrev nummer 3 Ollerup den 23. november 2016. Kære forældre! Hele skolen syder af travlhed, alle arbejder på højtryk og gør deres bedste for at skabe et brag af en musikteaterforestilling/teaterkoncert.

Læs mere

E-noden december november 2016

E-noden december november 2016 E-noden december 2016 29. november 2016 Glædelig jul og godt nytår Kære alle Vi fra musikskolen vil gerne sige tak for et dejligt musikalsk år med mange gode oplvelser. Vi ønsker jer alle en glædelig jul

Læs mere

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem.

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. januar 2010 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 3

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 3 Kære elever og forældre, Foråret nærmer sig og her i musikskolen glæder vi os over at kunne byde på en buket med nyheder om de kommende måneder - men også om næste sæson 14/15, hvor vi har nye, spændende

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Glædelig 3. søndag i advent

Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev uge 50 2014 Side 1 Side 2-4 Side 5 LUCIA FEST Fra bestyrelsen Side 6 Side 7 Side 8 Fra Vejrumbro by Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev Vejrum-Viskum

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Sigurd og Danmarkshistorien

Sigurd og Danmarkshistorien Sigurd og Danmarkshistorien Kære musiklærer i 3. 4. klasse Odense symfoniorkester glæder sig til at byde jer og jeres elever velkommen til skolekoncert i Carl Nielsen salen, i Odense koncerthus. Skolekoncerter

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Ollerup, den 6. oktober Nyhedsbrev nummer 2.

Ollerup, den 6. oktober Nyhedsbrev nummer 2. Nyhedsbrev nummer 2. Ollerup, den 6. oktober 2016 Kære forældre Skønne og varme efterårsdage giver os stadig mange dejlige oplevelser ude, og vi har svært ved at finde trøjerne og sokkerne frem og erkende,

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Ollerup, den 25. august Kære forældre!

Ollerup, den 25. august Kære forældre! Kære forældre! Ollerup, den 25. august 2016 Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. Nyhedsbrevene vil være en lille status med glimt fra hverdagen, med

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Nye døre ny scene Der bydes ind Nej, nu er det for meget? Intenst arbejde på værelserne

Nye døre ny scene Der bydes ind Nej, nu er det for meget? Intenst arbejde på værelserne Nyhedsbrev nr. 2 Ollerup den 30. september 2013 Kære forældre Meget er sket siden sidste nyhedsbrev - Gyldne farver og sensommer brise Der har været fokus på hverdagen såvel de boglige som de musisk/kreative

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

FORÆLDREKURSUS 30.6. - 3.7. 2016

FORÆLDREKURSUS 30.6. - 3.7. 2016 WORKSHOPS UDFLUGT KOR OG FÆLLESSANG KONCERT MED DISSING, DISSING & LAS FORÆLDREKURSUS 30.6. - 3.7. 2016 - I BØRNENES FODSPOR OLLERUP EFTERSKOLE FORÆLDREKURSUS 30. JUNI - 3. JULI 2016 - I BØRNENES FODSPOR

Læs mere

" # $ %/. + / +.. & # $ 7 ' $ ( ) * ).+89# #..+:+# " #..). ) &2 ".#. * " + / ' $& &1 & ;. Side 1 af 9

 # $ %/. + / +.. & # $ 7 ' $ ( ) * ).+89# #..+:+#  #..). ) &2 .#. *  + / ' $& &1 & ;. Side 1 af 9 ! " #$% #& #$#'()#* #'#$+, #& # - ( +%)#, +#- $#& $.#/ " # ( & #& #, " #( #* 0 #0 +#'1 # '/ 2 #3 ( #3 ( #2. %)#'3 & #4 # & #- #1 5 )#& #6#63 #( % #%.! #/ #, 5!! " # $ %/. + / +.. & -... + # $ 7 ' $ ( )

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Så er ferien slut, og vi BØF voksne er klar (eller næsten klar ) til et nyt lærerigt og sjovt skoleår.

Så er ferien slut, og vi BØF voksne er klar (eller næsten klar ) til et nyt lærerigt og sjovt skoleår. Hold Øje uge 32 Så er ferien slut, og vi BØF voksne er klar (eller næsten klar ) til et nyt lærerigt og sjovt skoleår. Som annonceret i sidste Hold Øje inden ferien, starter vi på mandag klokken 10.00

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

Odder Kommunale Musikskole

Odder Kommunale Musikskole Odder Kommunale Musikskole Brugerundersøgelse 2006 Denne undersøgelse er sat i gang på initiativ af Odder Kommunale Musikskole. Formålet er at måle tilfredsheden med musikskolens ydelser og holdningen

Læs mere

Anderledes dage og uger i 2014 2015 Indhold

Anderledes dage og uger i 2014 2015 Indhold Anderledes dage og uger i 2014 2015 Indhold 2014 Morgensang/Morgensamling Hver morgen hele året mødes elever og morgentilsynslærerne til en morgensamling. Her synges 2 sange samt bedes fadervor. Dette

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11. Ollerup den 20. maj 2010. Så er der igen nyheder fra Ollerup Efterskole!

Nyhedsbrev nr. 11. Ollerup den 20. maj 2010. Så er der igen nyheder fra Ollerup Efterskole! Ollerup den 20. maj 2010. Nyhedsbrev nr. 11. Så er der igen nyheder fra Ollerup Efterskole! I disse dage er solen begyndt at skinne efter et langt og lidt koldt forår. Der mange af os, der tror på, at

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender Sæson 2014/15 Volume 3 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Forårshilsen...1 Tilmelding til ny sæson...2 Rock Chok og Skolekoncerter... 2 Bazartilbud...3 Kom og Prøv i Hammel 18/4...3 Legatansøgning

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev december 2017 Dette års juleshow var et samarbejde mellem band og kompagni, så der var fyldt godt op på gulvet med både gaver, juletræer, juletravlhed,

Læs mere

Årskalender 2014 2015

Årskalender 2014 2015 Årskalender 2014 2015 Version 1.0 opdateret den 28. juni 2014 August 11. Første skoledag 9.00 Alle møder ind. Alle mødes ved flagstangen og 0. klasse hjælper med at hejse flaget, mens vi synger I Østen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår!

Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår! [deadline mandag kl. 8.30] Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår! Tirsdag den 17. dec. Fredag den 20. dec. Juleafslutning i domkirken kl.18.00 Juleafslutning i klasserne og julespil i

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 KALENDER FOR MAJ: Fredag

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Velkommen tilbage! Der er meget at fortælle om i dette nummer af. Kildeskolenyt!

Velkommen tilbage! Der er meget at fortælle om i dette nummer af. Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Januar 2010 10. årgang nummer 1 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140 Indhold: * Kalender * Tumlerummet med tegnekonkurrence * Redningsholdet * Fornemt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Advent. Fire lys i dag er tændt, et bud er os fra himlen sendt. I nord og syd og øst og vest, vi samles nu til julefest.

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Advent. Fire lys i dag er tændt, et bud er os fra himlen sendt. I nord og syd og øst og vest, vi samles nu til julefest. Nyhedsbrev Michael Skolen Advent Fire lys i dag er tændt, et bud er os fra himlen sendt. I nord og syd og øst og vest, vi samles nu til julefest. Glædelig Jul og Godt Nytår Uge 50 2016 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere