Anderledes dage og uger i Indhold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anderledes dage og uger i 2014 2015 Indhold"

Transkript

1 Anderledes dage og uger i Indhold 2014 Morgensang/Morgensamling Hver morgen hele året mødes elever og morgentilsynslærerne til en morgensamling. Her synges 2 sange samt bedes fadervor. Dette som synligt eks. på vores grundtvigske formål. I forlængelse af denne samling gives meddelelser om dagens program. Vejledningssamtaler 28. august: Forventningssamtale. 19. november: Opfølgning- + uddannelsessamtale. Dec./jan./feb.: Gruppe/individuel samtale om uddannelsesplan og tilmeldingsskema. 21. maj: Evalueringssamtale. Formålet med disse vejledningssamtaler er at give kontaktlæreren samt uddannelsesvejlederen et stærkt grundlag for at vejlede de unge i forhold til at få det optimale ud af skoleåret samt at vælge den rigtige ungdomsuddannelse. De 3 samtaler foregår individuelt mellem eleven og deres kontaktlærer. Der afsættes en ½ time pr. elev. De 3 eftermiddage/formiddage indeholder derfor for den enkelte elev ½ times samtale samt en fællestime eller en aktivitetstime. Gruppe/individuelsamtalen foregår i samarbejde mellem uddannelsesvejlederen og kontaktlæreren, og den foregår i forbindelse med en dansktime. Introuge, uge 33 Formål: At give eleverne kendskab til Vejstrup Efterskoles formål og værdigrundlag, samt kendskab til skolens lokale placering. Der arbejdes i forskellige grupperinger: kontaktgrupper, ganggrupper samt klasser og teams. Uge 37, september En temauge, hvor de første dage foregår i linjeteamet, og indeholder en ekskursion forskellige steder i Danmark. De sidste dage foregår på danskholdene med fokus på forskelligt indhold alt efter linjens fokus. Cambridgelinjen er på linjetur i London. Lille elevmøde, lørdag den 27. september Et arrangement for skolens elever fra det seneste skoleår. Det er ikke en undervisningsdag, men et weekendarrangement. Åbent hus/efterskolernes dag, søndag den 28. september Ikke en undervisningsdag. En arrangementsdag for interesserede og for kommende elever. Nuværende elever og personale er i dialog viser rundt og fortæller om skolens hverdag og aktiviteter. Der er åbne værksteder, valgfagspræsentationer og gymnastikforevisning.

2 Drenge/Pigedag søndag den 5. oktober En aktivitetsdag med fokus på hhv. drenge- og pige aktiviteter. Gennem aktiviteter, evt. oplæg udefra, arbejdes med kønsspecifikke emner i drenge/pigegrupper. Forældresamtaler den 31. oktober og 1. november Samtalerne starter over middag, og der sættes en time af til en samtale mellem kontaktlæreren, eleven og elevens forældre. Samtalen indeholder en status og et fremadrettet fokus på elevens faglige og sociale trivsel på skolen. Uge 45, november Værkstedsuge med fysiske og kreative/praktiske projekter samt DGIs gymnastikuddannelse G1 og Spring/sikkerhedskursus. Formål: En fordybelsesuge i det valgte værksted. Der arbejdes mandag kl , tirsdag til torsdag kl , fredag kl Temadag med gymnastik fredag 21. november Opvisningstræning fra Gymnastikaften i Svendborg Idrætshal, lørdag den 22. november En opvisning af elevholdet sammen med Lilleholdet (skolens gl. elevhold). Derudover er eliteholdet fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup og Juniorlandsholdet i TeamGym inviteret. Vejstrup Cup, Tumbling søndag den 23. november Tumbling konkurrence i samarbejde med DGF. Skolens elever deltager på lige fod med konkurrencedeltagere fra andre dele af Danmark. Adventsmøde, onsdag den 10. december Et aftenarrangement for skolekreds, tidligere elever, forældre og andre med interesse for Vejstrup Efterskole. Musikalske oplevelser, servering ved skolens drenge og luciaoptog ved skolens piger. Fra kl Brobygning for 10. kl., uge 49. Eleverne er i en uges obligatorisk brobygning jævnfør bekendtgørelsen. Vores elever har en 3+2 model. 3+2 indeholder 3 dage på Svendborg Erhvervsskole med HHX, HTX eller en erhvervsfaglig grunduddannelse samt 2 dage på Oure Gymnasium/Svendborg Gymnasium/Nyborg Gymnasium eller omvendt. Man kan også vælge begge moduler på Svendborg Erhvervsskole. Enkelte elever har som et af modulerne valgt HF på Svendborg Gymnasium, SOSU eller landbrug på de respektive uddannelsessteder. Selvvalgt opgave, uge 49 og uge 50, indtil den 9.december Formål: Den obligatoriske selvvalgte opgave for 10. kl. jvf. lovbekendtgørelsen. Der arbejdes dagligt mellem og Lærerrollen veksler mellem undervisning og vejlederfunktioner.

3 Projektopgave for 9. klasse, uge 49 og 50, fra onsdag den 3. til tirsdag den 9. december Formål: Den obligatoriske projektopgave for 9. kl. jvf. lovbekendtgørelsen. Der arbejdes dagligt mellem Lærerrollen veksler mellem undervisning og vejlederfunktioner. Julegudstjeneste onsdag den 17. december Fællestur til Vejstrup Valgmenighedskirke til julegudstjeneste, hvor eleverne også medvirker. Juleafslutningsdag, fredag den 19. december Der afsluttes med en fælles ½ time på skolen med sange og afslutning inden juleferien. Hjemrejse kl Temadag med gymnastik tirsdag den 13. januar Åbent hus/efterskolernes aften, onsdag den 14. januar En arrangementsaften for interesserede og kommende elever med fokus på rundvisning, dialog og orientering om den boglige profil samt hverdagen på Vejstrup, musikalske elevindslag, workshops og gymnastikopvisning. Lejrskoleuge, uge 4/5 Formål: At lære eleverne at stå på ski, der undervises i alpint skiløb, enkelte grupper i snowboard. Afrejse fredag den 23. januar. Hjemkomst torsdag den 29. januar. Temadag med gymnastik, mandag den 16. februar Temadag med gymnastik, tirsdag den 17. februar Vejstrup Gym Event: Fredag den 20. februar kl En dance event for skolens elever samt andre inviterede hold. Lørdag den 21. februar kl En gymnastik event for inviterede gymnastik hold samt skolens elever. Forældredag, søndag den 22. februar En arrangementsdag for elever og deres forældre. Der vises elementer fra skolens hverdag: sang. gymnastik, spring og sammenspil.

4 Endvidere en kort opfølgning på elevens trivsel, fagligt og socialt med den respektive kontaktlærer. Temadage med gymnastik, onsdag den 25. og torsdag den 26. februar Opvisningsprogrammet færdiggøres og trænes fra kl hver dag. Engelsk temadag, mandag den 9. marts Formål: At give eleverne tid til fordybelse indenfor et enkelt emne i engelskfagets pensum. Fyns Gymnastikbombardement, søndag den 22. marts, Arena Fyn En opvisningsevent sammen med Ringe Efterskole, Bernstorffsminde Efterskole samt gæsteindslag. Gallafest, tirsdag den 31. marts En festaften hvor skolens elevråd står for hele arrangementet. Aftenen indeholder gallamiddag, lancier og vals. Ny Elevdag, søndag den 12. april En dag for det kommende skoleårs elever og forældre. Skolen præsenterer den boglige profil, og der vælges en boglig linje for skoleåret. Med udgangspunkt i skolens værdigrundlag fortælles der om hverdagen på Vejstrup. De nuværende elever deltager i forskellige opgaver i løbet af dagen. Efterskole DM i rytme torsdag den 23. april Vi deltager med ca. 4 hold a ca. 8 elever. Bedsteforældredag, søndag den 26. april (Obligatorisk dag) Formål: Et bedsteforældrearrangement, hvor elevernes bedsteforældre møder nogle af hverdagens aktiviteter på skolen. Indhold: En dag på efterskole med samvær, sang, fortælling om skolens historie, dans og gymnastikopvisning. Skriftlig prøveperiode, mandag den 4. maj onsdag den 13. maj Der er undervisning koordineret i forhold til prøveafvikling. Elevmøde lørdag den 9. maj En obligatorisk dag for alle nuværende elever. Et arrangement for alle tidligere elever på skolen. Der er gymnastikopvisning samt andre fælles aktivitetstilbud i løbet af eftermiddagen. Om aftenen inviteres jubilarer til et jubilæumsarrangement. Skolens nuværende elever sørger for det praktiske arrangement. Elevforeningen er arrangør. Idrætsdag for sydfyns 3. klasser torsdag den 21. maj Formål: eleverne organiserer idrætsaktiviteter for børn. Efterskole DM i TeamGym, fredag den 29. maj i Odense Eleverne deltager i efterskole DM i TeamGym. Vi deltager med ca. 5 hold a ca. 10 elever.

5 Ca. 80 elever deltager som tilskuere ved dagen. De resterende deltager i en ekskursion til Egeskov Slot. Mundtlig prøveperiode fra onsdag den 3. tirsdag den 23. juni Folkeskolens prøver afvikles. Uger med prøveforberedelse med lærervejledning, prøveafvikling, undervisning i gymnastik, valgfag og øvrige aktiviteter. 1 ½ times undervisning før og efter middag. Rengøring fælleslokaler, onsdag den 24. juni Der arbejdes fra kl til kl Lærerne fungerer som undervisere og vejledere. Rengøring værelser, torsdag den 25. juni Der arbejdes fra kl til kl Lærerne fungerer som undervisere og konsulenter. Sidste dag og afslutning, fredag den 26. juni Formål: At arbejde på den fælles afslutning af skoleåret. Indhold: Praktisk forberedelse, forberedelse af musikalske indslag og gymnastikopvisning. Lærerne fungerer som undervisere og vejledere. Der holdes afslutningsfest for elever og forældre/andre pårørende fredag den 27. juni. Eleverne modtager efterskolebevis. Eleverne må vente med hjemrejse til lørdag den 27. juni.

december 2018 Forældrene indbydes til juleafslutning og vi sender eleverne hjem på juleferie (eftermiddag/aften)

december 2018 Forældrene indbydes til juleafslutning og vi sender eleverne hjem på juleferie (eftermiddag/aften) 1 On 31 2 To 3 Fr 4 Lø 5 Sø 6 Ma 32 7 Ti Skolestart 8 On 9 To 10 Fr Intro 11 Lø Obligatorisk weekend hvor eleverne bliver 12 Sø DÅB på skolen 13 Ma 33 14 Ti 15 On 16 To Fri kl. 15:00 Alle elever tager

Læs mere

Indholdsplan. Bernstorffsminde Efterskole 13/14. Anderledes dage og uger

Indholdsplan. Bernstorffsminde Efterskole 13/14. Anderledes dage og uger Indholdsplan Bernstorffsminde Efterskole 13/14 Anderledes dage og uger Indhold ANDERLEDES DAGE OG UGER... 3 Introdage... 3 DOSO... 3 Efterårs- og vintermøde... 4 Gallafest... 4 Musicaluge... 5 Skitur...

Læs mere

18/19.

18/19. 18/19 www.tieren.dk 10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE Velkommen til 10. Klasse Center Skive. Her kan du frit vælge, hvad du vil fokusere på i løbet af året - vi har projektforløb

Læs mere

Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Vejstrup Efterskoles Formål og værdigrundlag... 5 1: Hjemsted og formål... 5 2. Skolekreds... 5 3.

Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Vejstrup Efterskoles Formål og værdigrundlag... 5 1: Hjemsted og formål... 5 2. Skolekreds... 5 3. 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Vejstrup Efterskoles Formål og værdigrundlag... 5 1: Hjemsted og formål... 5 2. Skolekreds... 5 3. Skolens drift... 6 4. Generalforsamlingen... 6 5. Bestyrelsens

Læs mere

Brøderup Efterskole. sætter spor. Karlshøj 40 4733 Tappernøje. Tlf.: 55 56 41 33 www.brøderupefterskole.dk kontoret@befs.dk www.facebook.

Brøderup Efterskole. sætter spor. Karlshøj 40 4733 Tappernøje. Tlf.: 55 56 41 33 www.brøderupefterskole.dk kontoret@befs.dk www.facebook. Brøderup Efterskole Karlshøj 40 4733 Tappernøje Tlf.: 55 56 41 33 www.brøderupefterskole.dk kontoret@befs.dk www.facebook.com/broederup Brøderup Efterskole sætter spor Brøderup Efterskole er grundlagt

Læs mere

18/19.

18/19. 18/19 www.tieren.dk 10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE Velkommen til 10. Klasse Center Skive. Her kan du frit vælge, hvad du vil fokusere på i løbet af året - vi har projektforløb

Læs mere

NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012

NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012 EFTERNYT NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012 Så kommer der endnu et lille nyhedsbrev om tiden fremover. Vær specielt opmærksom på, at vi har indlagt endnu en gymnastikopvisning og

Læs mere

VVE Indholds- og aktivitetsplan

VVE Indholds- og aktivitetsplan VVE Indholds- og aktivitetsplan Generelt VVE er normeret til 80 års elever. Eleverne søges fordelt på lige mange drenge og piger. Skolen søger at målrette sig primært velfungerende grønlandske elever,

Læs mere

september To 30 Fr Elevfest Nærmere information følger efter skolestart

september To 30 Fr Elevfest Nærmere information følger efter skolestart 1 Ma 31 2 Ti Skolestart Præcis information sendes i slutningen af juni 2016 3 On 4 To Intro periode 5 Fr 6 Lø Obligatorisk weekend, hvor eleverne skal blive på skolen 7 Sø BGI - dåb 8 Ma 32 9 Ti 10 On

Læs mere

Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2014-2015

Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2014-2015 Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2014-2015 INDHOLDSPLAN FOR FLEMMING EFTERSKOLE SKOLEÅRET 2014-2015... 1 ET SKOLEÅR... 2 UGE 33 36 INTROPERIODE... 3 UGE 15 26 PERIODE 3... 39 FERIER:... 52

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE.

EMMERSKE EFTERSKOLE. EMMERSKE EFTERSKOLE. Emmerske Efterskole er en skole for normaltbegavede unge, der har svært ved at læse og stave. Skolen ligger 3 km øst for Tønder. Der er gode tog og busforbindelser. ee@emmerskeefterskole.dk

Læs mere

Uge Skema Overskrift Indhold Mål Valg af Brobygning. Tilmelding til brobygning. Indsamling af eksamensbevis er. Vejledertræf 18-19/9

Uge Skema Overskrift Indhold Mål Valg af Brobygning. Tilmelding til brobygning. Indsamling af eksamensbevis er. Vejledertræf 18-19/9 Uge Skema Overskrift Indhold Mål 32 33 Søndag: Skolestart Introuge hele uge 33 Lørdag + søndag = Bliveweekend 34 Mandag: Anderledes dag. Fri 15.15 Forlænget weekend 35 Mandag: Valg af Brobygning 10 kl.skal

Læs mere

juli 2015 august 2016

juli 2015 august 2016 juli 2015 august 2016 1 Fr 1 Ma 31 2 Lø 2 Ti 3 Sø 3 On 4 Ma 4 To 27 5 Ti 5 Fr 6 On 6 Lø 7 To 7 Sø 8 Fr 8 Ma 32 9 Lø 9 Ti 10 Sø 10 On 1 Elevholdet starter 11 Ma 11 To Introuge 28 12 Ti 12 Fr Introuge 13

Læs mere

DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY

DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY BROBY SPORTSEFTERSKOLE På Broby har du valgfag mindst tre gange om ugen, og du kan frit vælge mellem et bredt udbud af fag. Du får mulighed for at vælge nye valgfag tre gange om året, nogle fag udbydes

Læs mere

Information om Dalum Ungdomsskoles 10. Klasse. Velkommen

Information om Dalum Ungdomsskoles 10. Klasse. Velkommen Information om Dalum Ungdomsskoles 10. Klasse Velkommen Værdigrundlaget for vores 10. klasse Forskellighed se muligheder frem for begrænsninger Anerkendelse af kompetencer og ressourcer i mangfoldigheden

Læs mere

Hobro - Kirketoften 5 Hadsund - Tempovej 3

Hobro - Kirketoften 5 Hadsund - Tempovej 3 Hobro - Kirketoften 5 Hadsund - Tempovej 3 Mariagerfjord 10. Klassecenter 2014-15 Gymnasie- Forberedende studieretning Erhvervsrettet studieretning (håndværk, sosu, hg, kok) Afklarende studieretning For

Læs mere

10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE

10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE www.tieren.dk 10. KLASSE CENTER SKIVE ER IKKE BARE EN ALMINDELIG 10. KLASSE Velkommen til 10. Klasse Center Skive. Her kan du frit vælge, hvad du vil fokusere på i løbet af året - vi har projektforløb

Læs mere

Indholdsplan Den Rytmiske Efterskole. 2014/2015 Henrik Vejsig

Indholdsplan Den Rytmiske Efterskole. 2014/2015 Henrik Vejsig Indholdsplan Den Rytmiske Efterskole 2014/2015 Henrik Vejsig Indhold Fag og timetal Fællesskabet Studievejledning Skema Boglige fag Dansk Matematik Engelsk Tysk Fransk Fysik/kemi Naturfag(9.kl.) Medborgerskab(9.kl.)

Læs mere

Evaluering af værdigrundlaget på Løgumkloster Efterskole 2016

Evaluering af værdigrundlaget på Løgumkloster Efterskole 2016 Evaluering af værdigrundlaget på Løgumkloster Efterskole 2016 På Løgumkloster Efterskole har vi et værdigrundlag, der bl.a. handler om emnerne: 1. Rummelighed og ligeværd 2. Faglighed 3. Ansvar og udvikling

Læs mere

Eisbjerghus Efterskole

Eisbjerghus Efterskole Eisbjerghus Efterskole Nettoarbejdstid: 1672,0 timer Weekendarbejde: 32 hele weekender á 60,25 1928 + 6 weekender med mange elever (6*19,5) 117 11 lukke/modtager á 15 165 I alt 2210 timer Ca. 14 til at

Læs mere

Timer i alt: 97 x 45 min Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Der Zweite Weltkrig, Jung sein og Berlin. Uge Skema Overskrift Indhold Mål

Timer i alt: 97 x 45 min Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Der Zweite Weltkrig, Jung sein og Berlin. Uge Skema Overskrift Indhold Mål Årsplan tysk 10. Timer i alt: 97 x 45 min Temaer: Musik,, Weltkrig, og Berlin Uge Skema Overskrift Indhold Mål 32 33 Søndag: Skolestart Introuge hele uge 33 Lørdag + søndag = Bliveweekend 34 Torsdag:??

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2015/16 Spørgsmål

Undervisningsmiljøvurdering 2015/16 Spørgsmål Undervisningsmiljøvurdering 2015/16 Spørgsmål 83-127 Hvert skoleår gennemfører SEJERGAARDENS MUSIKEFTERSKOLE en undersøgelse der viser elevernes tilfredshed på en række områder. Undersøgelsen besvares

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE.

EMMERSKE EFTERSKOLE. EMMERSKE EFTERSKOLE. Emmerske Efterskole er en skole for unge, der har svært ved at læse og stave. Skolen ligger 3 km øst for Tønder. Der er gode tog og busforbindelser. E MAIL: ee@emmerskeefterskole.dk

Læs mere

juli 2015 august On 1 Lø

juli 2015 august On 1 Lø juli 2015 august 2015 1 On 1 Lø 2 To 2 Sø 3 Fr 3 Ma 32 4 Lø 4 Ti 5 Sø 5 On Køkken og kontor opstart 6 Ma 6 To 28 7 Ti 7 Fr 8 On 8 Lø 9 To 9 Sø 10 Fr 10 Ma 33 11 Lø 11 Ti 12 Sø 12 On 1 Elevholdet starter

Læs mere

Ungdomsuddannelsernes uddannelsesparathedsvurdering (optagelsesprøve)

Ungdomsuddannelsernes uddannelsesparathedsvurdering (optagelsesprøve) VEJLEDNING VIRKER Ungdomsuddannelsernes uddannelsesparathedsvurdering (optagelsesprøve) Baggrund I informationen om uddannelsesparathed er beskrevet, at lovgivningen om uddannelsesparathed indebærer: At

Læs mere

Et år på fri fagskole for dig på STU

Et år på fri fagskole for dig på STU Et år på fri fagskole for dig på STU MÅLGRUPPPE? Unge, som ikke er klar til at starte på en ordinær ungdomsuddannelse, kan søge om, at blive optaget på en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse. Det er

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2015

Nyhedsbrev Juli 2015 Nyhedsbrev Juli 2015 Indhold Siden sidst fra jan juli 2015.... 3 Nyt fra bestyrelsen... 4 Kreativ linjetur til København... 5 Smid tøjet... 6 Sculpture by the River... 7 Renovering af den gamle biblioteksgang...

Læs mere

Årsplan 9. tysk. Timer i alt: 58 x 45 Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Jung sein og Reisen. Uge Skema Overskrift Indhold Mål

Årsplan 9. tysk. Timer i alt: 58 x 45 Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Jung sein og Reisen. Uge Skema Overskrift Indhold Mål Årsplan 9. tysk Timer i alt: 58 x 45 Temaer: Musik,, Jung sein og Uge Skema Overskrift Indhold Mål 32 33 Søndag: Skolestart Introuge hele uge 33 Lørdag + søndag = Bliveweekend 34 Torsdag:?? Anderledes

Læs mere

10. KLASSE Tårnby Kommune US10 2015-2016

10. KLASSE Tårnby Kommune US10 2015-2016 10. KLASSE Tårnby Kommune 2015-2016 forord Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske. Hvis du overvejer 10. klasse, bør du læse brochuren grundigt

Læs mere

Informationsmøde om STEP 10. Tirsdag den 15. januar 2019 kl 19.00

Informationsmøde om STEP 10. Tirsdag den 15. januar 2019 kl 19.00 Informationsmøde om STEP 10 Tirsdag den 15. januar 2019 kl 19.00 STEP 10 - starten på din ungdomsuddannelse Dagsorden Politisk proces omkring udliciteringen Formålet med 10.klasse - generelt Profiler på

Læs mere

AFKLARING UDVIKLING UDDANNELSE Faglighed trivsel robusthed modenhed fællesskab

AFKLARING UDVIKLING UDDANNELSE Faglighed trivsel robusthed modenhed fællesskab AFKLARING UDVIKLING UDDANNELSE 2018 2019 Faglighed trivsel robusthed modenhed fællesskab Et år, der peger fremad Der er mange muligheder efter 9. klasse. Er valget svært for dig? 10. KlasseCentret, Brønderslev,

Læs mere

VEJLEDNING PÅ MIDTJYSK 2018/2019

VEJLEDNING PÅ MIDTJYSK 2018/2019 TIL ELEVER OG FORÆLDRE VEJLEDNING PÅ MIDTJYSK 2018/2019 Velkommen til vejledningen på Midtjysk Denne lille folder beskriver i korte træk vejledningen på Midtjysk Efterskole. Her kan I finde forskellige

Læs mere

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2017/18

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2017/18 Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2017/18 Livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse er formålet, der skal gennemsyre hele vort virke. - 1 - INTRODUKTION I forhold til hele

Læs mere

Indhold : Intro side 3 Velkomst side 4 Afklaring, kundskaber og profil side 5 Skolens hverdag side 6 Brobygning, OSO, Paktik, Vejledning side 7

Indhold : Intro side 3 Velkomst side 4 Afklaring, kundskaber og profil side 5 Skolens hverdag side 6 Brobygning, OSO, Paktik, Vejledning side 7 HNX Hjørring Ny 10. Indhold : Intro side 3 Velkomst side 4 Afklaring, kundskaber og profil side 5 Skolens hverdag side 6 Brobygning, OSO, Paktik, Vejledning side 7 Dramaprojekt side 7 Obligatoriske fag

Læs mere

HOLBÆK. 10. klassecenter

HOLBÆK. 10. klassecenter HOLBÆK 10. klassecenter Holbæk 10. klassecenter Vores tilbud på Holbæk 10. klassecenter er til dig, der har brug for at blive stærkere fagligt eller personligt. Vi bestræber os på at hjælpe dig med at

Læs mere

2014/2015. klassecenter HOLBÆK

2014/2015. klassecenter HOLBÆK 2014/2015 klassecenter 10. HOLBÆK Holbæk 10. klassecenter Vores tilbud på Holbæk 10. klassecenter er til dig, der har brug for at blive stærkere fagligt eller personligt. Vi bestræber os på at hjælpe dig

Læs mere

Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2013-2014

Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2013-2014 Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2013-2014 INDHOLDSPLAN FOR FLEMMING EFTERSKOLE SKOLEÅRET 2013-2014... 1 ET SKOLEÅR... 2 UGE 33 36 UGE 37-44 INTROPERIODE... 3 PERIODE 1... 8 UGE 15 26 PERIODE

Læs mere

Om at vælge uddannelse. http://videotool.dk/unic/sc1650/c1650/v13391

Om at vælge uddannelse. http://videotool.dk/unic/sc1650/c1650/v13391 Om at vælge uddannelse http://videotool.dk/unic/sc1650/c1650/v13391 Hvad skal jeg være? Smed Lærer Advokat Fysiker Mediegrafiker Dyrlæge Økonom Diætist Frisør Socialrådgiver Kok IT-supporter Skuespiller

Læs mere

FOR DIG DER ØNSKER MERE: AFKLARING UDVIKLING UDDANNELSE Faglighed trivsel robusthed modenhed fællesskab

FOR DIG DER ØNSKER MERE: AFKLARING UDVIKLING UDDANNELSE Faglighed trivsel robusthed modenhed fællesskab FOR DIG DER ØNSKER MERE: AFKLARING UDVIKLING UDDANNELSE 2019-2020 Faglighed trivsel robusthed modenhed fællesskab Et år, der peger fremad Der er mange muligheder efter 9. klasse. Er valget svært for dig?

Læs mere

Ca.8.10-13.50 Ca.8.10-13.50 8.00-15.10 8.00-15.10 Ca.8.10-13.50

Ca.8.10-13.50 Ca.8.10-13.50 8.00-15.10 8.00-15.10 Ca.8.10-13.50 EUD10 & 1 Mål Målet er, eleverne får fagligt, praktisk og teoretisk kendskab til erhvervsskolens fire hovedområder. Målet er, at eleverne bliver så afklarede som overhovedet muligt, så de kan træffe valget

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Vejledningssamtaleark & Studievalgsportfolio for: Samtaleark

Vejledningssamtaleark & Studievalgsportfolio for: Samtaleark Fortæl om dig selv Vejledningssamtaleark & Studievalgsportfolio for: (skriv dit navn) Samtaleark Udfyldes før vejledningssamtalen Fortæl om dig selv (fortæl lidt om dig selv - skole, yndlingsfag, fritidsjob,

Læs mere

Blidstrup Efterskole kalender 2015-2016

Blidstrup Efterskole kalender 2015-2016 August lø. 1 ti. 1 sø. 2 on. 2 ma. 3 Uge 32 to. 3 ti. 4 fr. 4 on. 5 lø. 5 September Udd. Vejledning kl. 10.30-12 to. 6 sø. 6 Uge 37 fr. 7 ma. 7 lø. 8 2. årselever ankommer ti. 8 Svejsekursus for håndværkerlinjen

Læs mere

10. KlasseCentret. Dronninglund 2015-16. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse!

10. KlasseCentret. Dronninglund 2015-16. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KlasseCentret Dronninglund 2015-16 2 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. klasse - dit valg! Hvad skal du efter 9. klasse? Der er mange muligheder, og valget kan være svært. Dronninglund

Læs mere

UDSKOLING 2008/09. Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune

UDSKOLING 2008/09. Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune UDSKOLING Ungdommens Uddannelsesvejledning i Tårnby Saltværksvej 191 2770 Kastrup Tlf: 3252 5274 uu.uk@taarnby.dk http:/ /uv.taarnby.dk/uu 2008/09 Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby

Læs mere

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2016/17

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2016/17 Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2016/17 Livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse er formålet, der skal gennemsyre hele vort virke. - 1 - INTRODUKTION I forhold til hele

Læs mere

2013/2014. klassecenter HOLBÆK

2013/2014. klassecenter HOLBÆK 2013/2014 klassecenter 10. HOLBÆK Holbæk 10. klassecenter Vores tilbud på Holbæk 10. klassecenter er til dig, der har brug for at blive stærkere fagligt eller personligt. Vi bestræber os på at hjælpe dig

Læs mere

UNG US10 TÅRNBY UNGDOMSSKOLE ÅBEN SKOLE VALGFAG US10

UNG US10 TÅRNBY UNGDOMSSKOLE ÅBEN SKOLE VALGFAG US10 UNG TÅRNBY UNGDOMSSKOLE ÅBEN SKOLE VALGFAG 1920 FORORD Du er snart færdig med folkeskolen og står nu overfor at skulle træffe en beslutning om, hvad der nu skal ske. Hvis du overvejer 10. klasse, vil vi

Læs mere

SKOLEVEJLEDNING 2016/2017

SKOLEVEJLEDNING 2016/2017 HER BLIVER DIN VERDEN MEGET STØRRE SKOLEVEJLEDNING 2016/2017 REJSBY EUROPÆISKE EFTERSKOLE UDBYDER PRØVER I OG SAMARBEJDER MED REJSBY - EN VERDEN TIL FORSKEL Efterskoleforeningens vejledningssyn Hvad er

Læs mere

UDSKOLING 2009/10. Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune

UDSKOLING 2009/10. Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune UDSKOLING Ungdommens Uddannelsesvejledning i Tårnby Saltværksvej 191 2770 Kastrup Tlf.: 3252 5274 uu.uk@taarnby.dk www.uutaarnby.dk 2009/10 Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune

Læs mere

Årsplan for naturfagene 2017/2018

Årsplan for naturfagene 2017/2018 Årsplan for naturfagene 2017/2018 I løbet af skoleåret skal 9.-klasserne i naturfagstimerne arbejde med de følgende fire fællesfaglige fokusområder, inden for fagene fysik/kemi, geografi og biologi: 1).

Læs mere

Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse

Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse 10.Vest Østergade 63 Tlf.: 74722910 www.10vest.dk 6270 Tønder Fax.: 74722919 10vest@10vest.dk Hvilken linje - og hvorfor?

Læs mere

10. klasse er et valgfrit skoleår

10. klasse er et valgfrit skoleår Afklaring Jeg ved ikke, hvilken ungdomsuddannelse jeg skal vælge Personlig udvikling Jeg skal blive mere moden 10. klasse er et valgfrit skoleår Personlig udfordring Jeg vil sige noget mere og være mere

Læs mere

Blidstrup Efterskole kalender 2018/19

Blidstrup Efterskole kalender 2018/19 August September on 1 lø. 1 to. 2 sø. 2 fr. 3 ma. 3 lø. 4 ti. 4 Forlænget Weekend 36 sø. 5 on. 5 Svejsekursus og 26 for håndværkerlinjen 32 ma. 6 to. 6 ti. 7 fr. 7 on. 8 lø. 8 Kort weekend fra kl. 14.45

Læs mere

Første uge på Brejninggaard Efterskole

Første uge på Brejninggaard Efterskole Første uge på Brejninggaard Efterskole August 2015 Søndag d. 9/8 14.00 Skolen åbner for indkvartering efter sengeredning og udpakning er der kaffe i Hallen 15.30 Velkomst i hallen 16.30 Første møde med

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2015/16 Spørgsmål 1-82

Evaluering af den samlede undervisning 2015/16 Spørgsmål 1-82 Evaluering af den samlede undervisning 2015/16 Spørgsmål 1-82 Hvert skoleår gennemfører SEJERGAARDENS MUSIKEFTERSKOLE en undersøgelse der viser elevernes tilfredshed på en række områder. Undersøgelsen

Læs mere

For dig der vil tænke

For dig der vil tænke For dig der vil tænke VÆLG 10. KLASSE PÅ HERNINGSHOLM FRA 2019 10. klasse på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier For dig der vil have et år til at blive afklaret med valget af ungdomsuddannelse, hvad

Læs mere

FSA. Matematik. 3 timer. Folkeskolens afgangs prøve. Problemløsningsdel

FSA. Matematik. 3 timer. Folkeskolens afgangs prøve. Problemløsningsdel FSA Folkeskolens afgangs prøve Matematik Problemløsningsdel 3 timer April 2012 1 Elevhold 11/12 På Sundeved går der 128 elever. De fleste elever har svaret på et spørgeskema 1.1 Find ud af hvor mange procent

Læs mere

Indholdsplaner. Indhold Tid Udførelse Formål

Indholdsplaner. Indhold Tid Udførelse Formål Indholdsplaner Der lyttes til nyhederne på p3. 2 elever noterer overskrifter. Efterfølgende diskuteres nyhederne igennem. Der er mødepligt. Fællesmøde 30 min ugentligt Alle elever, lærere og ledelse afholder

Læs mere

UDSKOLING 2011/12. Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune

UDSKOLING 2011/12. Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune UDSKOLING 2011/12 Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune Til forældrene. I dette hæfte har vi samlet en oversigt over de aktiviteter, jeres børn får tilbudt i

Læs mere

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2019/20

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2019/20 Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2019/20 Livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse er formålet, der skal gennemsyre hele vort virke. - 1 - INTRODUKTION I forhold til hele

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Uddannelse og job klasse

Uddannelse og job klasse Uddannelse og job 6.- 9. klasse Skjoldhøjskolen skoleåret 2015-16 De tre kompetenceområder skal udforme sig med progression skoleforløbet igennem. Kompetenceområderne skal bidrage til, at eleverne kender

Læs mere

Aktivitetsplan 2014-15

Aktivitetsplan 2014-15 Aktivitetsplan 2014-15 Opdateret: 22-06-14 Dato Ugedag GUX TNI og Serviceassistent 01-08-14 fredag Sommerferie 02-08-14 lørdag Sommerferie 03-08-14 søndag Sommerferie 04-08-14 mandag 3. G studietur / Sommerferie

Læs mere

2010/11 Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune

2010/11 Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune UDSKOLING 2010/11 Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune Til forældrene. I dette hæfte har vi samlet en oversigt over de aktiviteter, jeres børn får tilbudt i

Læs mere

10. KlasseCentret. Dronninglund KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse!

10. KlasseCentret. Dronninglund KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KlasseCentret Dronninglund 2014-15 2 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! Indhold 10. KLASSE DIT VALG! Introforløb 3 Tværsuger og skolerejse 3 Dit præg på arbejdsmiljøet 3 Brobygning 4

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

Spørgeskema til elever i 9. og 10. klasse om UU-vejledningen. 2013.

Spørgeskema til elever i 9. og 10. klasse om UU-vejledningen. 2013. Spørgeskema til elever i 9. og 1. klasse om UU-vejledningen. 213. Baggrundsspørgsmål 1. Er du: 315 34 Dreng Pige 2. Hvilken klasse går du i? 555 64 9. klasse 1. klasse Specialklasse 3. Hvad valgte du som

Læs mere

Kursuskatalog for udskolingslærer 2017/2018

Kursuskatalog for udskolingslærer 2017/2018 Kursuskatalog for udskolingslærer 2017/2018 Tilmelding sker via nedenstående link. https://survey.enalyzer.com/?pid=g3ff2k2m Eller via denne hjemmeside: www.ikast-brande.dk/uur Tilmeldingsfrist senest

Læs mere

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2018/19

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2018/19 Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2018/19 Livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse er formålet, der skal gennemsyre hele vort virke. - 1 - INTRODUKTION I forhold til hele

Læs mere

Forældremøde Rønde Efterskole November 2014

Forældremøde Rønde Efterskole November 2014 Forældremøde Rønde Efterskole November 2014 Uddannelsesvalg Hvad vil du være? Hvem vil du være? Hvad kan du styre efter, når du skal vælge uddannelse? God, grundig og rigelig uddannelse? Hvad du er god

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Ollerup. Sang&Musik EN LEVENDE EFTERSKOLE PÅ DET SMUKKE SYDFYN

Ollerup. Sang&Musik EN LEVENDE EFTERSKOLE PÅ DET SMUKKE SYDFYN Efterskole Ollerup Sang&Musik EN LEVENDE EFTERSKOLE PÅ DET SMUKKE SYDFYN Skolen Skolen er startet i 1997 af en kreds af lokale borgere. Den har til huse i den tidligere håndværkerskole fra 1932. Den bygger

Læs mere

10. AABENRAA FYRAFTENSMØDE DEN NOVEMBER KLOKKEN ca

10. AABENRAA FYRAFTENSMØDE DEN NOVEMBER KLOKKEN ca 10. AABENRAA FYRAFTENSMØDE DEN 3. + 5. NOVEMBER 2014 KLOKKEN 17.30 ca. 19.30 PROGRAM UDDANNELSESPARATHED STANDPUNKT TIDSRAMME ELEVEVALUERING BROBYGNING UGE 47,48 PRAKTIK UGE 47,48 ANDRE PRAKTIKMULIGHEDER

Læs mere

Få en lærerig oplevelse for livet

Få en lærerig oplevelse for livet Få en lærerig oplevelse for livet UNDERVISNINgen Eleverne siger om linjefagene... Er godt pga. de mange valgmuligheder. Er godt, fordi man selv har valgt det. Er meget seriøse og man lærer meget. Fedt

Læs mere

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer HVEM ER VI? Et energisk team af engagerede lærere, som har en helt speciel interesse i at arbejde med og undervise unge mennesker Et personale, der udfordrer dig fagligt og personligt En undervisning præget

Læs mere

Indhold: Afslutningsturen foregår på en campingplads, hvor der bliver lavet en stor teltlejr. På campingpladsen er der forskellige aktiviteter.

Indhold: Afslutningsturen foregår på en campingplads, hvor der bliver lavet en stor teltlejr. På campingpladsen er der forskellige aktiviteter. Afslutningstur Formål: Formålet med afslutningsturen er at give elever og lærere en god afsluttende oplevelse sammen. På afslutningsturen er der mulighed for at have mere tid til hinanden, end der er i

Læs mere

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016 Nyhedsbrev November 2016 Kære forældre Først og fremmest tusind tak for forældre-weekenden. Det var rigtig dejligt at have jer i huset og mærke jeres positive bidrag til, at det blev en rigtig god weekend

Læs mere

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8 Ollerup den 19. februar 2010. Nyhedsbrev nr. 8 Vinterferie Det er koldt derude, hvor spurven fortsat sidder stum bag kvisten. Vinteren vil tilsyneladende ingen ende tage. Derfor er det i år meget relevant

Læs mere

Ugeskema for brobygningsforløb på EUD/EUX Business Fredericia Herunder ser du et eksempel på et ugeskema for et brobygningsforløb hos os.

Ugeskema for brobygningsforløb på EUD/EUX Business Fredericia Herunder ser du et eksempel på et ugeskema for et brobygningsforløb hos os. Ugeskema for brobygningsforløb på EUD/EUX Business Fredericia Herunder ser du et eksempel på et ugeskema for et brobygningsforløb hos os. En typisk matematiktime på EUX Velkomst - Introduktion til uddannelsen

Læs mere

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.:

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.: Uddannelsesplan Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Indhold Uddannelsesplan - Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Præsentation af Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Ansvar for praktikken

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Hobro - Kirketoften 5 Hadsund - Tempovej 3

Hobro - Kirketoften 5 Hadsund - Tempovej 3 Hobro - Kirketoften 5 Hadsund - Tempovej 3 Design dit eget år i 10. klasse Valg af studieretning (gym./ erhverv/ afklarende/eud10) Valgfag (brobygningslinjer tømrer, elektriker, handelsskole, kok, sosu,

Læs mere

Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2015-2016

Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2015-2016 Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2015-2016 INDHOLDSPLAN FOR FLEMMING EFTERSKOLE SKOLEÅRET 2015-2016... 1 ET SKOLEÅR... 2 UGE 33 36 INTROPERIODE... 3 UGE 37-45 PERIODE 1... 9 UGE 46 14 PERIODE

Læs mere

SKAL DU MED? BALLERUP 10. KLASSE CENTER SKOLEÅRET 2013-2014

SKAL DU MED? BALLERUP 10. KLASSE CENTER SKOLEÅRET 2013-2014 SKAL DU MED? BALLERUP 10. KLASSE CENTER SKOLEÅRET 2013-2014 JEG HAR VALGT 10.KL. FOR AT FÅ BEDRE KARAKTERER OG BLIVE MERE MODEN, OG DET HAR SKOLEN NU HJULPET MIG MED Berican HVIS DU VÆLGER OS, FORVENTER

Læs mere

STU-TILBUD SÆRLIG TILRETTELAGT UNGDOMSUDDANNELSE

STU-TILBUD SÆRLIG TILRETTELAGT UNGDOMSUDDANNELSE STU-TILBUD SÆRLIG TILRETTELAGT UNGDOMSUDDANNELSE MÅLGRUPPPE? Unge, som ikke er klar til at starte på en ordinær ungdomsuddannelse, kan søge om, at blive optaget på en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Kravene til de unge er store 95 % af en årgang skal have en ungdomsuddannelse Ungdomsarbejdsløshed Den globale verden STX & HF Fester Kreative

Læs mere

Uge Skema Overskrift Indhold Mål. Søndag: Skolestart Introuge hele uge 33 Lørdag + søndag = Bliveweekend. 34 Mandag: : Engelsk (2)

Uge Skema Overskrift Indhold Mål. Søndag: Skolestart Introuge hele uge 33 Lørdag + søndag = Bliveweekend. 34 Mandag: : Engelsk (2) Årsplan for faget engelsk skoleåret 2017/2018 Niveau A er det højeste niveau. Undervisningen varetages fortrinsvis af JT Niveau B er det mellemste niveau. Undervisningen varetages fortrinsvis af JA Niveau

Læs mere

Formålsbeskrivelser alternative arrangementer/uger

Formålsbeskrivelser alternative arrangementer/uger Englandsturen Med udgangspunkt i formålet for faget engelsk ønsker vi med gennemførelsen af en sprogrejse til England for 10. årgang at styrke deres evne til at samtale på engelsk. Det er ligeledes en

Læs mere

...10. klasse. Vinderup Realskole. 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C

...10. klasse. Vinderup Realskole. 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C ...10. klasse Vinderup Realskole 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C Man får et godt sammenhold og venner for livet. Undervisningen er i top og lærerne

Læs mere

Blidstrup Efterskole kalender 2016/17

Blidstrup Efterskole kalender 2016/17 ma 1 Blidstrup Efterskole August Uge 31 ti 2 fr. 2 on 3 lø. 3 to 4 sø. 4 fr 5 ma. 5 lø. 6 sø. 7 ma.8 ti. 9 on. 10 to. 11 fr. 12 2. årselever ankommer Skolestart for elevholdet 2015/16 Uge 32 to. 1 Udd.

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2015 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2015 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2015 HJALLERUP SKOLE 1 Skolereform år 2 I august 2015 tager vi hul på år 2 med skolereformens ændringer og tiltag. Vi

Læs mere

Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2012 2013

Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2012 2013 Indholdsplan for Flemming Efterskole skoleåret 2012 2013 INDHOLDSPLAN FOR FLEMMING EFTERSKOLE SKOLEÅRET 2012 2013... 1! ET SKOLEÅR... 2! UGE 33 35! INTROPERIODE... 3! UGE 36 41! GRUNDPERIODE... 7! UGE

Læs mere

Til elever og forældre. Information til elever og forældre om vurdering af uddannelsesparathed

Til elever og forældre. Information til elever og forældre om vurdering af uddannelsesparathed Til elever og forældre Information til elever og forældre om vurdering af uddannelsesparathed Ungdommens Uddannelsesvejledning UU Aarhus-Samsø Januar 2011 Vurdering af uddannelsesparathed Når du forlader

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

10. klasse FJORDSKOLEN

10. klasse FJORDSKOLEN Bemærk! Du er først tilmeldt 10. klasse, når du har indleveret denne tilmeldingsseddel! Navn 10. klasse FJORDSKOLEN CPR nr. Adresse Telefon Forældre/værge Telefon Nuværende Skole Underskrift forældre/værge

Læs mere

Her kan du få et spændende, aktivt og afvekslende skoleår med faglige udfordringer, praktik og fællesskab. Et fedt ungemiljø!!

Her kan du få et spændende, aktivt og afvekslende skoleår med faglige udfordringer, praktik og fællesskab. Et fedt ungemiljø!! 10. KLASSE? Her kan du få et spændende, aktivt og afvekslende skoleår med faglige udfordringer, praktik og fællesskab. Et fedt ungemiljø!! IKAST - BRANDE UNGDOMSCENTER INTRODUKTION OM OS Søger du et anderledes

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere