Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med."

Transkript

1 Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Gymnastikopvisningen ved Hashøjfesten.

2

3 Kære læsere. Tillad mig lige et øjeblik, at lade mine tanker løbe bagud igennem det sidste år. Der dukker en masse hyggelige aftenbilleder op, hvor Jette byder mig indenfor på kaffe eller saft. Vi sætter os ved hendes spisebord, hvor hun har gjort ledninger og lys klar til alt computerudstyret. Pelle ligger på gulvet eller går ud i haven, alt efter om det er varmt og lyst eller mørkt og måske blæsende. Vi går i gang med den næste Bjergby Posten, og vores samarbejde har bare været rigtig dejligt. Jette, du har været fantastisk til at tage del i skriverierne, og jeg kommer absolut til at savne disse hyggelige og givende timer i dit gode selskab. Jeg håber naturligvis, at din nye tilværelse på Amager, vil leve op til dine forventninger om at blive fri. Dog var der ikke mange, som mente at det ville blive en mulighed, da du kom her til Levehjemmet for et par år siden. Men vi må sige at dit ophold har været en succes, og med de færdigheder du nu har generhvervet, ønsker jeg dig en rigtig god tid med tak for mange dejlige stunder sammen. Det er ikke kun Bjergby Posten, som kommer til at mangle Jettes indsats. Også købmanden får brug for nye kræfter, så hvis nogen har mod på det, vil det være godt at høre om. Jeg er sikker på, at man med Pia får den bedste introduktion til de opgaver som venter. Så er der vist kun tilbage, at byde læserne velkommen til en masse nyheder fra august og september. Bemærk at gudstjeneste nu er rykket til om formiddagen, da præsten skal til at undervise kommende konfirmander om eftermiddagen. -Indlæg til næste nummer af Bjergby Posten, skal være Hanne i hænde senest d. 28. september Alle er meget velkomne til at skrive i/til Bjergby Posten. Med ønsker om et godt efterår fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Far, var i fattige da du var barn? - Om vi var fattige! Vi var så fattige, så vi selv måtte gø, hvis vi hørte noget mistænkeligt! Hvis el-biler kører på el, hvad kører øl-biler så på? Mellem mænd: Jeg havde den fornøjelse at hilse på din svigermor i går. Kalder du det en fornøjelse??? -Ja, det er jo ikke min svigermor! På restaurant: Tjener, kan jeg betale? Ja, det vil jeg så sandelig da håbe, lød svaret! Ved middagsbordet: Sikke dog en dejlig svampestuvning, skat. Er det opskriften fra din søster? Nej, den her har jeg fra en kriminalroman Opspind er en vanskelig sag sagde edderkoppen! Tjener, der er en død flue i min suppe. Ja, det er sørgeligt med alle de fluer, der dør på den måde. Det er kogningen de ikke kan tåle. Jeg vil gerne købe en kødædende plante, sagde manden. Ja, hvor stor skal den være? Til en kvinde på ca. 65 kg. Hukommelse: Da jeg blev født, fik jeg valget mellem et perfekt udseende eller en god hukommelse. Men jeg kan ikke huske, hvad jeg valgte. To venner: Min kone har forbudt mig alt! Jeg må ikke ryge, jeg må ikke drikke og jeg må ikke gå ud alene. - Bliver du så ikke sur? Det må jeg heller ikke Piger og kvinder: Hvad er forskellen på en pige og en kvinde? -Prisen på hvad de koster manden i daglig drift! Lægen til manden: Deres kone lider af en stofskiftesygdom. -Nå, så kan jeg bedre forstå, at hun konstant køber nyt tøj!

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 28. september Tillykke til august måneds vinder som blev: Marie Edholm Rosen - Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 14. september: Irma Eriksen (1922) Syrenen BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Esther Lüthcke - Syrenen VELKOMMEN TIL: June Larsen Peter Simonsen

7 GUDSTJENESTER I SEPTEMBER: Onsdag den 10. september kl i Udsigten. Høstgudstjeneste: Høstgudstjeneste mandag den 29. september v/lars B. Hansen kl i Lundforlund Kirke. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER : Tirsdag den 2. september. Tirsdag den 16. september. Tirsdag den 23. september. NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Victoria, SSH elev, som skal være hos Rosen. Preben, Web/kommunikation, som skal oprette/redigere Slagelse kommunes hjemmesider. Pernille, som skal hjælpe til ved sjov motion og åbent hus. FARVEL OG GOD VIND TIL: Gry & Rikke afløsere i rengøringen. Tina, Rosen & Dorthe, Syrenen, som skal tilbage på skolen og gøre SSA uddannelsen færdig.

8 TELEFONNUMRE Bjergbyparken har følgende telefonnumre: Hovednummer/Kontor : Områdeleder Lars Bo Sørensen : Centersygeplejerske Liselotte Munksgaard : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Vagthavende mobil svarer hele døgnet : Bjergbyparkens hjemmeside!!! På hjemmesiden kan hentes informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden.

9 BOCCIA Hver onsdag kl Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktør René. I en pause drikker vi en kop kaffe. SJOV MOTION: Sjov motion er en del af Motionscaféerne i Slagelse Kommune. Det er et tilbud til alle borgere med hukommelsesbesvær/demens og pårørende. Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi starter med en halv times opvarmning/leg/gymnastik. Derefter drikker vi kaffe med frugt eller andet til, før vi slutter af med 15 minutters træning med rekvisitter. Instruktørerne er René, Lilli, Nadja, Elin og Karina. Vi håber at se mange beboere, familier og naboer til Sjov Motion.

10 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforening Bjergbyparken. Formand: Preben Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: wedholm@mail.dk Sekretær: Tove Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: wedholm@mail.dk Kasserer: Carsten Poulsen Baggesensgade Slagelse Tlf.: , mail: carhepo24@stofanet.dk Heidi Olsen Ærøvej 64, st th 4200 Slagelse Mail: heidimo@sol.dk Anni Korfitzen Baggesensgade Slagelse Tlf.: Karina Juelskjær Kirkerupvej 12 B 4200 Slagelse Tlf.: , mail flammen4ever@hotmail.com Suppleant: Henning Larsen, Bygaden 29, 4261 Dalmose, tlf.: Medarbejderrepræsentanter: Helen Frost, Maglehaven 7, 4230 Skælskør, mail: hefro@slagelse.dk Tina Køhn, Lundbækvej 2, Slots Bjergby, 4200 Slagelse, mail melander@pc.dk Bilagskontrollanter: Jørgen Kjeld Jørnsgård, tlf.: Ole Christiansen, tlf.:

11

12 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

13 NYE FIRBENEDE VENNER: Mitte: Et stort velkommen til Mitte, som sammen med Peter er flyttet ind hos Rosen. Mitte er en lille køn pige på bare 10 uger, og har naturligvis en del at lære endnu. Det ser ud til, at hun meget hurtigt er faldet til i de nye omgivelser, og med al det gode krudt hun får brugt i løbet af dagen, tror jeg bestemt, at hun sover rigtig godt om natten. Jens har sørget for, at hegnet rundt om sansehaven er tæt, så den unge dame ikke ved en fejl, kommer på afveje. -Her er hun en tur i haven med Pelle. Dia: Også et stort velkommen til Dia, som mest vil være at finde hos Gerda. Dia er et lille plejebarn på ca. et halvt år, som Gerda har lovet at tage hånd om. Dia og Mitte har hilst på hinanden, og ved første øjekast var der bestemt ikke tale om den helt store kærlighed. Vi må håbe at de to unge damer, kan vænne sig til hinanden uden alt for mange armbevægelser. Her er Gerda med Dia ved Hashøjfesten, og de to finder nemt ud af det med hinanden.

14 EN BEBOER FORTÆLLER: Dorthe har været på besøg hos Rosa, hvor hun har fået lov til at skrive denne historie: Den 24. august 1937 blev Rosa født på Slagelse sygehus sammen med en tvillingebror. Familien er fra Vemmelev, hvor Rosa boede på Fruegade og gik på Vemmelev Skole. Da Rosa var 19 år var det tid at flyve fra reden, og hun kom et år i huset på Vemmelev Mejeri. Herefter gik turen til Slagelse Møbelværk, hvor Rosa arbejde i 4 år på kontoret. Hun havde nu mødt Keld, og efter deres bryllup kom tre børn til verden. Rosa gik hjemme og tog sig godt af børnene imens de var små. Keld arbejde i bageri, og Rosa begyndte at arbejde med at pakke brød. De fleste steder boede parret i huse, der var tilknyttet bageriet, bl.a. på Skaftelev Mølle, som ligger lidt nord for Slagelse. Herefter købte de et hus i Flakkebjerg, hvor de boede i 32 år. Rosa havde igennem en årrække arbejde på Dalmose Plejehjem, hvor hun udfyldte mange forskellige funktioner. Hun har både haft arbejde som dag-, aften- og nattevagt, og udover det har hun også arbejdet i terapien samt i vaskeriet. For 2½ år siden i marts 2012, flyttede Keld og Rosa til Bjergbyparken. De er begge rigtig glade for at bo her, og ønsker bestemt ikke at flytte herfra igen. De er glade for de medarbejdere som er på stedet.

15 DHL I ODENSE: Hvert år arrangeres DHL løb i flere danske byer. Sidste år var nogle friske medarbejdere deltagere i Odense, og igen i år, havde de meldt sig til deltagelse i dette løb, som er en strækning på 5 km. Med til at heppe var Jette og Sisse, og det gjorde de efter forlydende ganske godt, - også på trods af en voldsom regnbyge, der begyndte netop som vores deltagere var ved at være i mål. Løberne fra Bjergbyparken var Sofie, Helle Elvig, Lillian, Liselotte M. og Lars.

16 ÅBENT HUS: Med september måned lukker vi atter dørene op for en ny række Åbent Hus. Vores frivillige hjælpere Korna, Birte og Karen har været med til at sammensætte et nyt program for efterårssæsonen. Vi har planlagt lidt flere bankospil, og håber der vil være noget for enhver smag. Vi har ændret på tidspunktet, så vi nu starter kl og slutter kl ! Vi glæder os til at se en masse glade beboere, meget gerne også familiemedlemmer, naboer og hvem der ellers har lyst. GYMNASTIK: Så har Elin Mortensen også meldt klar til ny sæson for gymnasterne efter endt sommerferie. Der er gymnastik hver mandag formiddag i festsalen, hvor Elin tager sig af to aktive hold. Det første hold er kl , og næste hold er kl Jeg kan hilse mange gange fra Elin. Hun glæder sig til at vende tilbage.

17 HÅNDBOLDDAG MED SKOLEN: I forbindelse med vores årlige Hashøjfest, havde vi i samarbejde med Hashøjskolen valgt at invitere alle eleverne til at komme om formiddagen. De åbnede festen med nogle håndboldkampe, hvor så beboere og medarbejdere var heppekor. Efter kampene hyggede børnene sig i den hoppeborg som var sat op i dagens anledning. Inden de tog tilbage til skolen, fik de pølsehorn og juice. Alt i alt en stor succes og nogle dejlige timer for os alle.

18 HASHØJFESTEN: Ovenpå sådan et brag af en fest er der næsten ikke meget at sige! Jeg synes bare, at vi endnu engang har gjort det. Haft en helt ubeskrivelig dejlig dag. Det lød så flot da de tre trompeterer signalerede, at nu var det nu, lige inden Lars kunne holde åbningstalen. Vi var oveni købet så heldige, at den lille byge, der skulle forbi, kunne gøre det imens vi fik eftermiddagskaffen og den skønne æblekage indendørs i teltet. Snart var Hans Aage klar i den ene hestevogn, til at fortælle om livet i gamle dage. Med på turen var også TV2 øst, som fik lavet en fin optagelse til aftenens nyhedsudsendelse.

19 Så var der ellers krolfspil i haven, sækkevæddeløb og skumfiduser ved bålstedet. Der var masser af gode stunder på den store hoppeborg, og de heldige fik forsynet sig med slush ice, softice, fadøl og andre gode sager i teltet, hvor Thopper hele dagen underholdt med sin dejlige musik og sang.

20

21 Snart var det tid til at samles på plænen, hvor Høng gymnastikforening igen i år leverede en flot opvisning der tog pusten fra de fleste. Det er bare så smukt når fanen bæres frem og det hele går i gang.

22 Sidst på eftermiddagen var der igen musik at høre i det fjerne, og snart dukkede Slagelse Garden op med både tambourkorps, fanekorps og harmoniorkester. Hurtigt stimlede en masse mennesker sammen og nød musikken før Garden igen forlod os tæt fulgt af klapsalverne.

23 På dette tidspunkt var det ved at blive en vanskelig sag, at opholde sig foran teltet. Skjoldholm dinner havde tre pattegrise på grill, og jeg skal da lige love for at der havde bredt sig en herlig duft i området, hvilket tiltrak de fleste gæsters opmærksomhed. Der var naturligvis lettere kødannelse ved buffeten, men det er vist også svært at undgå, når 200 mennesker gerne vil have mad på samme tid. Jeg synes nu nok at det hele gik rigtig fint, og jeg tror heller ikke, at der var megen sult at spore da alle gæster forlod os ved 20-tiden. Det var dejligt at se de trætte, men glade mennesker sige tak for en god fest og en dejlig dag, og herfra kan jeg bare sige: På glædeligt gensyn til Hashøjfesten år Det bliver fredag i uge 34. Hanne.

24 Høstfest Den 29. september 2014 Det vil glæde Levehjemmet Bjergbyparken meget at se, beboere, familier & naboer i Slots Bjergby, samt medarbejdere med familie til årets høstfest. Traditionen tro starter vi med Høstgudstjeneste i Gerlev kirke kl Gratis kørsel ved tilmeldelse. Arne s busser står for kørsel for alle - ud og hjem. Festen starter kl i den store spisestue i Levehjemmet Bjergbyparken. Menu: Forret: Sild og snaps Hovedret: Hjemmelavet kartoffelsalat, frikadeller og skinke. Dessert: Jordbærkage med råcreme samt kaffe. Pris for dette dejlige arrangement: 130 kr. for voksne og 65 kr. pr. barn u/15år. Inkl. Musik af Thopper musik, samt øl, vand og vin til maden. Tilmelding hos Violhuset - starter D. 1/9 og slutter den 20/9.

25 1 ÅRS EDEN-FØDSELSDAG: Den 23. august var det præcis 1 år siden, at Bjergbyparken fik registrering som Eden hjem. Denne fødselsdag skulle naturligvis markeres på festlig vis, og det er jo noget vi (også) kan i Levehjemmet. Rosenpigerne havde sørget for de smukt pyntede borde i festsalen, og køkkenet havde sørget for lækre reje- og laksemadder. Den nye kølemontre kørte på højtryk om formiddagen, så der kunne serveres kølig øl, vand og vin til det skønne smørrebrød. Karin og Aase fra Eden Denmark kom og spiste sammen med os, og er jo efterhånden blevet temmelig velkendte gæster i huset. Efter sang, taler og endnu en sang, var det for de fleste blevet tid til en lille middagslur, så maverne kunne nå at komme sig før kaffetid.

26 LEVE-HJEMMET BJERGBYPARKEN Melodi: Den lille frække Frederik. Tekst: Hanne Bølling Nielsen I Bjergbyparken holdes fest velkommen ønskes hver en gæst, lad du dig bare rive med det er et ganske særligt sted. Et LEVE-HJEM vi kalder det, kom bare ind, så vil du se, en modig flok en kærlig ånd, der sammen knytter hverdagsbånd. En tone fri og tydelig med plads til både Fy og Bi. Et liv vi har med dyr og børn, hvor alle ta r en egen tørn. Vi håber et signal er sendt: At du og jeg er kompetent. Med glæde vil vi sige Skål. For LEVE-HJEMMET er vort mål.

27 Solskins tur til Omø Onsdag D.27. august, blev bussen pakket med kaffe/kage og godt humør. Turen gik til Stigsnæs, hvor færgen lå ved kaj. Da det var højt solskin og stille vejr, blev kaffen nydt på dækket. Da vi ankom til Omø, kørte vi på en sight- seeing på hele øen og fik set div. seværdigheder.

28 Vi fik en dejlig frokost og kolde øl på restaurant Morfar. Dette var der dog delte meninger om, da æggekagen var fyldt med grønsager og kyllingestrimler. - Når man nu havde set frem til godt med bacon Da tiden var knap, gik vi mætte og tilfredse tilbage til færgen. Vi nød det sidste kaffe og kage på hjemturen og talte om dagen og alle (selvom at man var godt træt af den friske havluft), blev enige om at det skulle gøres om til næste år Hilsen Egon, Gerda, Marie(viol), Sisse, Filippa, Lilian, Rosa(Ssaèr) og Helen.

29 DAG: Mandag DATO: 1.sept. HVAD SKER I SEPTEMBER 2014 : HVAD SKER: Formiddag: Gymnastik i festsalen Eftermiddag: Sjov Motion. TIDSPUNKT: Tirsdag 2.sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Onsdag 3.sept. Eftermiddag: Cafémøde i festsalen Torsdag 4.sept. Eftermiddag: Åbent Hus : Bankospil Fredag 5.sept. Formiddag: Åbent hos købmanden Mandag 8.sept. Formiddag: Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 9.sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Onsdag 10.sept. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten v/lars B. Hansen

30 Torsdag 11.sept. Eftermiddag: Åbent Hus : Vi ser Bjergbyparkens billeder Fredag 12.sept. Formiddag: Åbent hos købmanden Mandag 15.sept. Formiddag: Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 16.sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Torsdag 18.sept. Eftermiddag: Åbent Hus : Bankospil Fredag 19.sept. Formiddag: Åbent hos købmanden Mandag 22.sept. Formiddag: Gymnastik i festsalen Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 23.sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Vi spiller Boccia i festsalen

31 Torsdag 25.sept. Eftermiddag: Åbent Hus : Fredag 26.sept. Formiddag: Åbent hos købmanden Mandag 29.sept. Formiddag: Gymnastik i festsalen Eftermiddag: Sjov Motion. Høstgudstjeneste Høstfest Tirsdag 30.sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Vi spiller Boccia i festsalen

32 MADPLAN FOR SEPTEMBER MÅNED DAG DATO HOVEDRET BIRET MAN 1 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 2 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 3 Kogt kylling m/sur-sød sauce, kartofler og gulerødder Skovbærgrød m/mælk TORS 4 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 5 Farsrand m/brun sauce, kartofler og grønt Sagovælling m/kanel LØR 6 Forloren skildpadde m/½ æg og kartofler Toscapærer m/flødeskum SØN 7 Kylling i karry m/ananas, kartofler og ærter Blommegrød m/mælk MAN 8 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 9 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 10 Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler og broccoli Chokolademoussekage m/flødeskum TORS 11 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 12 Stegt bacon m/stuvet spinat, kartofler og gulerødder Is m/kys LØR 13 Hakkebøf m/brun sauce, kartofler og agurkesalat Muldvarpeskud m/fløde SØN 14 Gryderet m/cocktailpølser, kartofler og majs Ymerfromage m/fløde MAN 15 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 16 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 17 Tyrolersuppe m/sprængt nakke, kartofler og sennep Frugtsalat m/chokolade TORS 18 Husets egen dessert Husets egen menu FRE 19 Karbonader m/brun sauce, kartofler og salat Rabarbertrifli m/flødeskum LØR 20 Kogt oksetykkam m/sur-sød sauce, kartofler og Suppe m/urter og boller gulerødder SØN 21 Stegt fisk m/persillesauce, kartofler og broccoli Jordbærgrød m/mælk MAN 22 Husets egen menu Husets egen dessert TIR 23 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 24 Æggekage m/bacon, tomat, purløg og rugbrød Kartoffelsuppe m/porrer TORS 25 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 26 Brunkål m/stegt bacon, kartofler og sennep Amerikanske pandekager m/sirup LØR 27 Glaseret skinke m/flødekartofler og broccoli Bygvandgrød m/æbler SØN 28 Millionbøf m/kartoffelmos og rødbeder Stikkelsbærgrød m/mælk MAN 29 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 30 Husets egen menu Husets egen dessert VELBEKOMME!

Et æble om dagen. Årets høstfest.

Et æble om dagen. Årets høstfest. Et æble om dagen Årets høstfest. Kære læsere. Ovenpå en helt fantastisk lang og varm sommer lader det sig ikke længere skjule, at de gyldne efterårsfarver er ved at fylde godt i billedet, når vi kigger

Læs mere

Esther og Irma hygger sig

Esther og Irma hygger sig Esther og Irma hygger sig Aksel og Lars hånd i hånd Kære læsere. December måned i Bjergbyparken har både budt på traditionsrig julehygge, travlhed og masser af mad. Igen havde vi mange gode besøg af børnene

Læs mere

Flot nyt stakit ved hovedindgangen.

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Skovtur i det skønne sommervejr. Kære læsere. Så blev da så ganske meget sommer! Nærmest mere end man kunne ønske. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst har

Læs mere

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet.

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. På tur til Munke Bjergby & Sorø en dejlig solrig dag. Kære læsere. Luna er lige kommet ind til mig. Søgende går hun rundt og småpiver lidt. Jeg nusser

Læs mere

50 år blev fejret med et smil på læben.

50 år blev fejret med et smil på læben. 50 år blev fejret med et smil på læben. Åbent hus med Carl Olav & Villy på besøg. Kære læsere. Så fik vi sat urene tilbage, hvilket er tydeligt at mærke sidst på dagen, hvor de lyse timer er noget forkortet.

Læs mere

Har Hans Aage mon en høne at plukke.?

Har Hans Aage mon en høne at plukke.? Har Hans Aage mon en høne at plukke.? Så kom sneen, og lagde sig som en dyne. Kære læsere. Når jeg kigger ud af vinduet her den 2. januar, så er det en underlig tanke, at vi for ikke engang en uge siden,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Hvad siger du kaisa? -Må vi ikke være i sofaen??? Vi venter på springgymnasterne fra Høng ved Hashøjfesten.

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Hvad siger du kaisa? -Må vi ikke være i sofaen??? Vi venter på springgymnasterne fra Høng ved Hashøjfesten. Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Hvad siger du kaisa? -Må vi ikke være i sofaen??? Vi venter på springgymnasterne fra Høng ved Hashøjfesten. Kære læsere. Endnu engang. En måned er afsluttet, - og med

Læs mere

Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler.

Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler. Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler. Kære læsere. De kære skolebørn har nu fået sommerferie, og rigtig mange unge mennesker valfarter i disse dage til

Læs mere

Igen et velbesøgt julemarked.

Igen et velbesøgt julemarked. Igen et velbesøgt julemarked. Åbent hus med Seniordanserne fra Midgårdscentret. Kære læsere. Det sørme det sandt december, og vi har, lige som alle andre, budt årets sidste måned julemåneden - velkommen.

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Så kom den.. - sneen.

Så kom den.. - sneen. Så kom den.. - sneen. Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Sneflokke kommer vrimlende Det var Else bolig 256, der gav mig et ordentligt smil en mandag morgen sidst i januar. Og samtidig fortalte hun

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Luna i legehumør: Kommer I?.

Luna i legehumør: Kommer I?. Luna i legehumør: Kommer I?. Den skønne have tager sig rigtig godt ud i juli. Kære læsere. Så er det altså nu, at vi træder ind i den sidste sommermåned. Selv gør jeg det med et stort smil i hele ansigtet,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Næh, nu har jeg da aldrig.

Næh, nu har jeg da aldrig. Næh, nu har jeg da aldrig. Prøv lige og hør, Pelle Kære læsere. Sommeren er stadig over os, og der er endnu god tid til at nyde de lange dage og det dejlige vejr. Det gode vejr var også med, da Pelle

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen.

Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen. Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen. Kære læsere. April er ikke til at stole på. Hver stund den ta r en ny kjole på. Det var sådan det lød i Edels vers om månederne

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Kære læsere. Så er der lange lyse dage, jordbær og nye kartofler i vente. Ja, hvad mere kan man

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Kl Tøj - Expressen i Café oasen

Kl Tøj - Expressen i Café oasen Hovergården April 2019 Dato Tid Arrangement Uge 14 Fredag d. 5/4 Kl. 10.00-12.00 Tøj - Expressen i Café oasen Fredag d. 5/4 Kl. 10.45 Spilledag Uge 15 Mandag d. 8/4 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 9/4 Kl. 10.00

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen Lillebælt OL med alternative discipliner Vi har afholdt mini-ol, hvor der blev dystet i mange forskellige discipliner. Både gejst og underholdningsværdi var stor, og kampen om medaljer var intens. OL har

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni.

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Ons 1 Aktiviteter på volden kl. 15 16.30. Tors 2 Snobrød i gården kl. 15 17 Fre 3 Fredags Bmx med Bodenhoff på Holmen fra kl. 15.30 17.30. Lør 4 Søn 5 Man 6 Tirs

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017

Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017 Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017 De glade deltagere Øresund rundt, besøger den fantastiske smukke park i Sofiero Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Hovergården Januar 2019

Hovergården Januar 2019 Hovergården Januar 2019 En stor tak til de mange sponsorer som har givet flotte gevinster til vores Julebanko her på Hovergården: Hedensted vvs The last waterhole St. Thomas Apotek Løve apoteket Gorms

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

Skoleelevers spisevaner

Skoleelevers spisevaner Københavns Universitet Pro Children Institut for Folkesundhedsvidenskab Oktober 2003 Skoleelevers spisevaner Spørgeskema til elever Oktober 2003 Kære skoleelev Vi beder dig hjælpe os med en undersøgelse

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere