Kick off. God fornøjelse, og tak til alle der har bidraget med god hjælp og højt humør i Fields!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kick off. God fornøjelse, og tak til alle der har bidraget med god hjælp og højt humør i Fields!"

Transkript

1 Spring 2013

2 Kick off Så er Kickoff Spring 2013 skudt i gang. Det er denne gang Fields der har lagt lokale til. På de følgende sider kan I skabe jer et overblik over det visuelle look, som alle jeres butikker gerne skulle ende op med at have i løbet af marts måned. God fornøjelse, og tak til alle der har bidraget med god hjælp og højt humør i Fields!

3 Nøgleord til Spring All over print Surfer inspireret print Inka print Tie dye (Batik) Total Match pocket Five panels Trainers Læderjakker Inspiration

4 Gaden, podie Style ginerne med profilvarer, og dress dem op med matchende tilbehør. De må gerne signalere at vi går en varmere tid i møde uden at de er bare; sørg for at vise forårs jakker og veste. Husk at sikre dem mod tyveri med alarmer og kæder om nødvendigt..

5 Gaden Placer gaden efter top 10, og sørg for at giner og skiltning er korrekt. Hvis man har plads prioriteres et skobord.

6 Gaden Der kommer nye A5 skilte til alle, som fremover skal bruges på gadeginer med 1 stk s pris, da varen synliggøres mere med et mindre skilt. Dog bruger vi fortsat A4 på 2 stk s priser.

7 Gaden, sko Sørg for at skostativet er fyldt op og rettet af. Placer skoene efter leverandør og stil, så det er nemt for kunden at navigere rundt. Dobbelteksponér om nødvendigt.

8 Butikken A-område, forreste del af butikken; her præsenteres de nyeste farver, og de bedste varer præsenteres selvfølgelig stadig på bordene i det aktuelle område. Vi har fokus på de lidt lysere farver og profilvarer og derudover JEANS!!!! A område: Trend/Fokusbord: Altamont A område: (lys)blå, sort og hvid A område: (lys)bordeaux meleret, koks og sort A/B område: Brun, sand og sort A/B område: Turkis, lilla, grå og sort B område: Jeansområde og sort og grå C område: Army, navy, rød/ Grøn og grå C område: Bordeaux og creme/ bordeaux og grå

9 Plantegning af Fields, hvor I kan se hvordan farverne er prioriteret. C B Jeans area Alta mont A

10 Blå, sort og hvid En tendens som vi vil se meget mere til er, at blå og sort mixes. Vi starter i det små og siger at det skal være lys-blå og sort sammen. Lys-denim kan med fordel komme på bord med sort og hvid.

11 Blå, sort og hvid

12 Mel. Bordeaux, koks og sort

13 Mel. Bordeaux, koks og sort

14 Sort, brun og sand

15 Fokus bord, Altamont Vi vil i denne sæson forsøge at køre med et fokus bord, som er enten trend/stil eller mærke baseret. Bordet skal ændres jævnligt og der vil blive sendt inspiration ud til jer på sådanne oplæg. Vi starter ud med at lave et oplæg med rent Altamont og håber denne vej at skabe interesse omkring dette fede mærke! Shorts tages med ud i oplæg og må meget gerne styles på gine med matchende skjorte

16 Fokus bord, Altamont En anden måde at vise det på, kunne være. (billederne er fra Bruuns) Bemærk at shorts og skjorte er på ginen.

17 Jeans Vi vil være byens bedste jeansbutik, og nu går vi all inn for at vise kunderne vores brede og fede udvalg. Vi laver et jeansområde i et b-område, og gerne tæt ved prøverum, med 2 bordgrupper af i alt 4 borde; her vises et bredt udvalg, men stadig med mærker og modeller samlet, så det er nemt for jer at ekspedere kunden bedst muligt. Ydermere laves et jeansstativ med et kartotek af de bedst sælgende jeans. Der bruges A3 skilt på bordene og hængeben ned fra loft. Tjek derfor om du kommer til at mangle disse og kontakt din merchandiser i god tid, hvis dette er tilfældet. Jeansreolen skal fyldes med JEANS og atter JEANS; sørg for at bunkerne er nogenlunde ens, og knæk evt. jeansene en ekstra gang på midten for at få dem mere op i højden.

18 Jeans

19 Jeans

20 lilla, turkis, sort og grå Denne farvekombi egner sig rigtig fint til zinkvæggen, da den er fyldt med print og sommerfarver, men kan selvfølgelig også laves på stativ eller bord. Bemærk at jeansben har nye kulørte boxershorts på!!! De skal selvfølgelig skiftes ofte, så de bliver ved med at være salgsbare, men det ser fedt ud!

21 Sort og grå Vi har mange grå og sorte styles lige nu, så denne lidt fantasiløse farvekombi er svær at komme udenom Men der ligger mange fede styles her, så den må endelig ikke undervurderes. Bemærk at Der kun er et par jeans på hvert bord (grundet jeansområdet), og hvis man har varer til det kan man sagtens have 2 overdele mere på hvert enkelt bord., hvor man så har 4 overdele på hver side af den centrerede jeans.

22 Bordeaux, sand og navy

23 Bordeaux, grå

24 Army, navy og rød

25 Army, navy og grå

26 Grøn, navy og grå

27 Hvid og sort (gul print) Lidt ligesom grå og sort, har vi også en del hvide styles, så denne kombination kan være en mulighed hvis man ikke kan have alt det hvide sammen med det blå og sorte.

28 Disk område, bagvæg Bagvæggen inddeles som altid i kasser og lige linjer lodret ned. Sørg for at give tennisstrømperne fornuftig med plads, og huerne flyttes gerne til et mindre attraktivt sted på bagvæggen frem for fivepanels, som skal have en god placering, nu hvor vi går foråret i møde..

29 Disk område, bagvæg Husk at trimme plexikassen, så den altid ser indbydende ud. I vil alle modtage rør til urene.. Solbriller tages også frem fra gemmeren og tanktops tages så småt med ud i oplæggene.

30 Mind the details

31 Loftdetaljer Tonsvis af tasker Hæng alle jeres tasker op i loftet og gruppér dem i mærker og efter model, således at Fjællræven er i samlet område og Herschel for sig, da det gør det nemmere for kunden at overskue vores sortiment på denne måde. Der skal som udgangspunkt ikke hænge andet i loft pt., da taskerne gør det glimrende alene Husk at fyld dem godt ud med plast, gem mærker og bind snore/bånd op på ryggen af tasken.

32 Loftdetaljer

33 caps Vi sørger for at få rettet capsreolen pænt af og samler som altid capsene i mærker på hver enkelt hylder. Vi bruger de midterste hylder til de bedst sælgende, og de øverste og nederste til de langsomste Vip den øverste række på skrå, som på billedet, da de så synliggøres mere for kunden.

34 Forberedelser inden VM-besøg I kan/skal selv lave lidt forskellige ting inden vi kommer og gør sæsonklar sammen med jer: -Gade, podie og sko-stativ -Bagvæg ved disk -Jeansreol -Tasker i loft I bruger selvfølgelig billederne til at opnå det rette look. - Opfyldning af gade og butik, frasortere rester - Tømme giner - Find selv på mere Vi glæder os meget til at lave super fede forårs butikker sammen med jer! Mvh Benjamin og Katrine

Online Magazine april 2011: carmen. Overtøj Strik Styling med tilbehør

Online Magazine april 2011: carmen. Overtøj Strik Styling med tilbehør Online Magazine april 2011: carmen Overtøj Strik Styling med tilbehør Kære carmen-medlem Selvom det stadig er lidt køligt i vejret, så er der ingen tvivl overhovedet. Foråret er så småt begyndt, og det

Læs mere

Stof / metervarer - efterår 2014. KreStoffer. Stof / garn / mønstre / tilbehør / syskole METERVARER

Stof / metervarer - efterår 2014. KreStoffer. Stof / garn / mønstre / tilbehør / syskole METERVARER KreStoffer Stof / garn / mønstre / tilbehør / syskole METERVARER Efterår 2014 1 Bomuld - ensfarvet denim look En lækker metervare i bomuld, polyester og lycra i ensfarvet denim look - strækstof - God til

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Rammeaftale 03.13 Møbler Delaftale 4 - Daginstitutionsmøbler

Rammeaftale 03.13 Møbler Delaftale 4 - Daginstitutionsmøbler Til rette vedkommende Dato: Marts 2013 INSPIRATIONSKATALOG Rammeaftale 03.13 Møbler Delaftale 4 - Daginstitutionsmøbler Dette katalog skal informere om de mange gode tilbud, vi har til vore danske kunder

Læs mere

STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE

STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE NY KOLLEKTION 12/13 NY KOLLEKTION STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE Skole: Klasse: Kontaktperson: Privatadr.: Mobil: Afrejsedato: E-mail: Rejsemål: Udfyld bestillingssedlen bagerst i kataloget og send

Læs mere

Til butikken med det lave budget der ønsker en billig men god mannequin! - Flere varianter til økonomipris!

Til butikken med det lave budget der ønsker en billig men god mannequin! - Flere varianter til økonomipris! 53 BUDGET MANNEQUINER MANNEQUINER UDEN HOVED Lagervarer til lavpris - hurtigt, let, billigt! Til butikken med det lave budget der ønsker en billig men god mannequin! - Flere varianter til økonomipris!

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix.

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. RETAILMENT RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. Hver for sig byder de fire brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner

Læs mere

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER 1 2 3 TVIS GARDEROBER Søger du en løsning til garderobe eller opbevaring, så se vores inspirerende løsninger her. Tvis Køkkener er ikke kun køkkener og bad, Tvis Køkkener er

Læs mere

side 1 varenr.: varetekst: farver: antal: Pris pr. stk.: 436008 Kanvas bælte med nitter Turkis one size 8 Dkkr. 48 Vejl.

side 1 varenr.: varetekst: farver: antal: Pris pr. stk.: 436008 Kanvas bælte med nitter Turkis one size 8 Dkkr. 48 Vejl. side 436008 Kanvas bælte med nitter Turkis one size 8 436024 Ruskindsbælte Grøn str 95 5 436050 Bredt dobbeltbælte. Læder Guld str. 85 Sølv str. 95 Guld str. 95 Sølv str. 85 65 65 70 70 49 43605 Bredt

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Inspiration til indretning af affaldssortering i dit køkken. Se her, hvordan en række affaldskunder i Fors A/S har indrettet deres sortering

Inspiration til indretning af affaldssortering i dit køkken. Se her, hvordan en række affaldskunder i Fors A/S har indrettet deres sortering Inspiration til indretning af affaldssortering i dit køkken Se her, hvordan en række affaldskunder i Fors A/S har indrettet deres sortering Sorteringssystem af genbrugsplast Fors A/S har i tæt samarbejde

Læs mere

FIND DE PERFEKTE JEANS

FIND DE PERFEKTE JEANS marcus GUIDE FIND DE PERFEKTE JEANS Jakke Før kr. 999,- Nu 499,- FORÅRSKLAR OPSMØG JEANS SKJORTER &PRINT Forårsklar FREMRAGENDE SHORTS VELKOMEN TIL MARCUS SPRING 2016 Strik / skjorte Før kr. 399,- Nu 299,-

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Velkommen til Tjubang Sko, og tak for du tager dig tid til at kigge i vores katalog. Vi har gennem de sidste 15 år designet og forhandlet Arauto RAP, i daglig tale

Læs mere

Brug din butik som salgsredskab. Af Sanne Godt

Brug din butik som salgsredskab. Af Sanne Godt Brug din butik som salgsredskab Af Sanne Godt Giv kunden en god oplevelse i butikken. You never get a second chance to make the first impression Du får aldrig en ny chance for at give din kunden et godt

Læs mere

- et undervisningsmateriale til dansk som andetsprog

- et undervisningsmateriale til dansk som andetsprog - et undervisningsmateriale til dansk som andetsprog De følgende sider er et uddrag fra kopimaterialet Fart på dansk Ord og begreber med CL. Materialet henvender sig til elever i hele skoleforløbet. Fart

Læs mere

Prisliste. Simple Reolen

Prisliste. Simple Reolen Prisliste Alle priser er ekskl. Moms forbehold for trykfejl og ændringer Simple Reolen fairpris.nu Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square med 4

Læs mere

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk.

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk. September 2005 Design matters Udstillingssystemer er et vigtigt redskab i markedsføringen for virksomheder, der deltager i messer, afholder salgsmøder, events, generalforsamlinger og lignende. For at give

Læs mere

Vejledende Prisliste pr. 1. februar 2013 Grp 3

Vejledende Prisliste pr. 1. februar 2013 Grp 3 Vejledende Prisliste pr. 1. februar 2013 Grp 3 2013 MODEL KVAL FARVE BESKRIVELSE KVALITET VÆGT LAGERSTR. FARVE KUNDEPRIS 1030 101 101 DAMEKITTEL - KINAKRAVE P/B 65/35% P/B 245 g/m2 34-54 HVID kr. 326,95

Læs mere

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider: Pavilloner og Telte op til 72 m 2 ' 2011 41. sæson 24 Opdateret 1. April forskellige Sider 401 til 426 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17

Læs mere

Frivillighåndbog Butik

Frivillighåndbog Butik Frivillighåndbog Butik Indhold Butikskoncept for Mødrehjælpens butikker med genbrug til børn... 3 Valg af lokaler... 3 Fordeling af m²... 3 Husleje... 3 Beliggenhed... 3 Indretning af salgslokalet... 4

Læs mere

Start trinnet med at fortælle spirerne om finalen, så de ved, hvad målet er.

Start trinnet med at fortælle spirerne om finalen, så de ved, hvad målet er. 1 Fest Spirer Trin for trin Piger i spirealderen er ved at samle erfaring med at deltage i forskellige fester, fx i familien, i forbindelse med årets højtider og ikke mindst til fødselsdagsfester i klassen.

Læs mere

Gade & Juul 15-16. Inspiration

Gade & Juul 15-16. Inspiration Gade & Juul 15-16 Inspiration Vidste du... Som værtinde til et smykkeparty, får du % af dagens salg til selv at shoppe for. 2 Der tages forbehold for udsolgte varer, samt trykfejl. For alle varenr. og

Læs mere

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE TASKER 1832 TOILETTASKE STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE STYLE Smart toilettaske lavet i vandafvisende og slidstærkt materiale. Robust og rummelig model. Kraftig og slidstærk lynlås. 500D PVC Tarpuilin. Bund:

Læs mere

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH CHAMP Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Grafisk design Opgaven Opgaven lød på at designe undertøjsemballage til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. På æsken skulle der være

Læs mere

I tiden med io scandinavia 2012

I tiden med io scandinavia 2012 Topstykket 24, DK-3460 Birkerød www.indoor-outdoor.dk Tel. +45 7021 7021. Fax +45 7021 7221. Mob. +45 2687 6060 E-mail: lp@indoor-outdoor.dk I tiden med io scandinavia 2012 Io er kendt for at ramme tiden.

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

KOLLEKTION // TIL FRISØREN

KOLLEKTION // TIL FRISØREN KOLLEKTION // TIL FRISØREN 2 intro guide I dette hæfte har du mulighed for at udvælge forskelligt tøj, tasker og andet merchandise fra Coss. På alt tøj er der trykt et NAK-logo på fronten nederst til højre,

Læs mere

LOOK TIPS TIL DIT ULTIMATIVE

LOOK TIPS TIL DIT ULTIMATIVE BLIV DIN EGEN STYLIST 24 TIPS TIL DIT ULTIMATIVE LOOK Hvad klæder DIN figur, og hvordan fremhæver du bedst dine smukkeste sider? Q giver dig de ultimative tips til din styling. 1. FARVER Mørke farver slanker,

Læs mere

Side 1 af 7 da_elg@hotmail.com Fra: "Martin Lindholm Wittrock" Dato: 25. juli 2011 03:28 Til: "pmc" Emne: pmc: Placeringen af nyt værktøj (HTML) Hej Pimser

Læs mere

kr ,- funktions jakke vind- og vandskyende med aftagelig hætte også i grøn, marine samt rosa str Stråhat kr. 350,-

kr ,- funktions jakke vind- og vandskyende med aftagelig hætte også i grøn, marine samt rosa str Stråhat kr. 350,- Nummer 1-2016 4. 4.800,- 3. 2.800,- Plusfour.dk M Levinsky lammeskinds jakke str. 36-52 kr. 4. T-shirt str. 36-46 kr. 400,- str. 48-50 kr. 450,- Robell jeans 95% bomuld 5% elasthan flere farver str. 34-46

Læs mere

Løfter store og tunge varer over på salgshylde

Løfter store og tunge varer over på salgshylde Løft Instruktion nr. A1 Løfter store og tunge varer over på salgshylde Når I er to personer om at løfte varer, som er vanskelige at håndtere og tunge (fx fladskærme, spejle og græsslåmaskiner), er det

Læs mere

En leverandør til det hele

En leverandør til det hele En leverandør til det hele Biler Lastbiler Bygninger Beklædning Print Folie Solfilm Webshop Sikkerhedsskilte Udsalgsskilte Direktør Jørgen D. Hansen Solfilm uden bobler Vi monterer solfilm i alle biler.

Læs mere

GSM / SMS dør/port kontrol enhed

GSM / SMS dør/port kontrol enhed 11-07-2013 GSM / SMS dør/port kontrol enhed 6 stk. Digitale indgange med egen tekst besked via SMS 4 stk. Udgange med aktivering via SMS besked 4 stk. Administrator telefonnumre der modtager SMS alarm

Læs mere

51 x 29 mm. ruller á 500 stk. Rest Salg. Julelys & Julestjerne 75 x 41 mm Hvid gloss papir r & Genbrugspapi. ruller á 500 stk. Pris/rl. = 67,00 kr.

51 x 29 mm. ruller á 500 stk. Rest Salg. Julelys & Julestjerne 75 x 41 mm Hvid gloss papir r & Genbrugspapi. ruller á 500 stk. Pris/rl. = 67,00 kr. Julen 2014 Banner og streamers 10970 Oval 35 x 25mm Mat Guld, Sølv & Genbrugspapir Pris/rl. = 67,00 kr. 10971 10954 10972 10973 Oval 47x35 mm Mat Guld, Sølv & Genbrugspapir 10975 10974 Stjerne 45x52 mm

Læs mere

Eksempler fra Dekorations kurset

Eksempler fra Dekorations kurset Che Bello Design Eksempler fra Dekorations kurset Hermed kan du se uddrag fra forskellige moduler på Dekorationskurset. Side1 Uddrag af: Modul 2 Dekorationskursus Velkommen til modul 2 i Bello Academy

Læs mere

Tøjbeskrivelser Aalborg:

Tøjbeskrivelser Aalborg: Showkids Mandag 16..30 Pallietbånd, basketballtrøje Sorte lange leggins, bar tæer/sko, stram hestehale, sort T-shirts/top Disco Mandag 17.20 Pallietbånd Lange sorte leggins, hvid T- shirt/top, bare tæer/sko,

Læs mere

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1 BEST WESTERN - BEST MEETING folder Opgaven Jeg skal lave et oplæg af en BEST MEETING folder, til alle BEST WESTERN Hotellerne i Danmark. Jeg beslut- ter sammen

Læs mere

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 TVIS GARDEROBER Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 Walk-in TVIS HOLDER. NÅR DET HANDLER OM ELEGANTE LØSNINGER Walk-in med masser af muligheder for opbevaring. Du bestemmer indretning og placering

Læs mere

STUDIETURS TRØJER COLLECTION. Kontaktperson: Privatadr.:

STUDIETURS TRØJER COLLECTION. Kontaktperson: Privatadr.: STUDIETURS TRØJER COLLECTION T-shirts / Hoodies / Zip Hoodies Sweatshirts / Pants College Jakker 16 Skole: Klasse: Kontaktperson: Privatadr.: Mobil: E-mail: Afrejsedato: Rejsemål: Udfyld bestillingssedlen

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 45_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

HVILKEN FARVE SKAL DU VÆLGE?

HVILKEN FARVE SKAL DU VÆLGE? HVILKEN FARVE SKAL DU VÆLGE? FASHION & SIKKERHED FASHION FARVER TIL DIN HUND VÆLG DEN RIGTIGE FARVE Fashion farverne - pink, lilla og turkis - udtrykker følelser og attitude. Brug dem når du vil give din

Læs mere

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN.

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. NÅR DAGLIGDAGEN FORDRER LIDT MERE OG KRAVENE TIL TØJET ER MANGE, PRAKTISK, BEHAGELIGT OG MODERNE. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. WORK WEAR > WORK WEAR ID 0300 PRO wear T-shirt O ID

Læs mere

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris.

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 2030 YES ACTIVE T-SHIRT Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 130 g XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL YES Hvid Orange

Læs mere

Nummer Plusfour.dk. kr ,-

Nummer Plusfour.dk. kr ,- Frandsen vind og vandskyende samt åndbar jakke med skjult hætte i krave også i marine str. 36-50 kr. også i marine str. 36-48 føres i 2 længder kr. Frandsen vind og vandtæt samt åndbar jakke med aftagelig

Læs mere

PRÆSENTATION AF BUTIKSKONCEPT

PRÆSENTATION AF BUTIKSKONCEPT PRÆSENTATION AF BUTIKSKONCEPT 1 Historien GROSSO konceptet har eksisteret i 8 år. Det er en videreudvikling af Luciano Grosso konceptet, der har haft succes på Fisketorvet siden 2000 og fra 2004 også på

Læs mere

FARVER PÅ SPROGET LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE

FARVER PÅ SPROGET LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE FARVER PÅ SPROGET LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE Træning af farverne inkl. bøjningsformerne ift. køn, bestemthed, tal og grader. Mere varieret ordforråd og kulør på sproget + dannelse af korte

Læs mere

Grafisk design. Mit bidrag til opgaven Jeg har arbejdet selvstændigt med opgaven, men har været i dialog med Uhrskov.

Grafisk design. Mit bidrag til opgaven Jeg har arbejdet selvstændigt med opgaven, men har været i dialog med Uhrskov. Opgaven Opgaven gik ud på, at lave et nyt design på vinduesfolier til Uhrskov, da de havde udvidet deres butik med nabo butikken. Mit bidrag til opgaven Jeg har arbejdet selvstændigt med opgaven, men har

Læs mere

Sport 24 Business hovednummer Tlf. 30 21 31 00 DGI KOLLEKTION 2012. Alle priser er incl. moms

Sport 24 Business hovednummer Tlf. 30 21 31 00 DGI KOLLEKTION 2012. Alle priser er incl. moms DGI KOLLEKTION 2012 Alle priser er incl. moms HUMMEL BEE AUTHENTIC Bee Authentic poly jersey s/s Art. 03-909 Børn: Str.: 4-6/8-10/12-14/16 Vejl. 220.- Lilla Rød Orange Gul Grøn 13625 Navy Oriental blue

Læs mere

Model 8302 Hvid m. Rød/ Hvid trim Kval. 100 % cotton. NON IRON Str. 37/38 49/50

Model 8302 Hvid m. Rød/ Hvid trim Kval. 100 % cotton. NON IRON Str. 37/38 49/50 2 8309 Two - Face Denim m. hvide stikninger. 100% cotton. 49/50 8308 Rød/ Blå/ Hvid tern 60 % cotton, 40 %. 49/50 8302 Hvid m. Rød/ Hvid trim 100 % cotton. NON IRON 49/50 8307 Two Face Denim m. ternet

Læs mere

ARBEJDSTØJ OG UDSTYR KATALOG 15/16 WWW.BASEPRINT.DK / TLF. 6160 6171

ARBEJDSTØJ OG UDSTYR KATALOG 15/16 WWW.BASEPRINT.DK / TLF. 6160 6171 ARBEJDSTØJ OG UDSTYR KATALOG 15/16 WWW.BASEPRINT.DK / TLF. 6160 6171 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 T-SHIRTS KVALITET OG FUNKTIONALITET Vores arbejdstøj er i en kraftig kvalitet og

Læs mere

Ca 18, (20) cm BREDDE

Ca 18, (20) cm BREDDE 91755 SOFT COTTON Version 1 91755 HANDSKEDUKKER TIL EVENTYRET OM RØDHÆTTE GARNKVALITET Soft Cotton (100 % Bomuld. Ca. 50 g = 80 m) HÆKLEFASTHED Ca 18 m x 18 rk med hæklenål 4 mm = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

CISV Butikken sommer 2015 Så er der nye varer i butikken igen, igen. CISV Butikken mail. tlf

CISV Butikken sommer 2015 Så er der nye varer i butikken igen, igen. CISV Butikken mail. tlf CISV Butikken sommer 2015 Så er der nye varer i butikken igen, igen ) CISV Butikken mail. Charly68@hotmail.dk, tlf. 2371 8898 1 HUSK HUSK HUSK HUSK HUSK Butikken vil være med på BørneBy I Hareskov- Værløse

Læs mere

Coated papir. Coated papir

Coated papir. Coated papir Kraftpapir 108458 50 cm x 150 m 108462 112288 110595 555. mm 110602 Kraftpapir ribbet 112256 112257 430. mm Kraftpapir hvid 112242 2 Gavepapir 55 cm x 150 m Kr. 545 110612 Perlemorspapir 112247 50 cm x

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Alle gangskilte er designet til at modstå det hårde butiksmiljø. Leveringsbetingelse: Ab lager, Farum. Betalingsbetingelse: 30 dage netto.

Alle gangskilte er designet til at modstå det hårde butiksmiljø. Leveringsbetingelse: Ab lager, Farum. Betalingsbetingelse: 30 dage netto. Vores brede sortiment af skilteløsninger vil hjælpe dig med at finde den mest anvendelige og billige løsning til at få dit budskab igennem både horisontalt og vertikalt. Vores gangskilte vil hjælpe med

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Forord Logo Farver Skrifttyper Billeder Opsætning. Forord:

Indholdsfortegnelse: Forord Logo Farver Skrifttyper Billeder Opsætning. Forord: Designmanual Indholdsfortegnelse: 3 Forord Logo Farver Skrifttyper Billeder Opsætning 3 4 6 8 10 11 Forord: Denne designmanual indholder retninglinjer i forbindelse med partiet Midterpartiet. Heri beskrives

Læs mere

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i XXX EFTER: Det store rum er opdelt i to med en delvist åben skillevæg. På den ene side er der et ryddeligt og luftigt soveværelse. Og på den anden side en rummelig garderobe med masser af opbevaringsplads.

Læs mere

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn)

Kostumeliste (under finder du din danselæres navn) Kostumeliste til holdene der danser hos Lone og Louise Hold 9: - Deres eget Hip hop tøj til opvarmning. - Cirkus er de Kaj, så de låner Kasket og grønne bluser af os, skal selv have egne bukser og de behøver

Læs mere

BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD Væg-/loftbeslag og gardinstænger

BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD Væg-/loftbeslag og gardinstænger 11_015 Produktguide BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD Væg-/loftbeslag og gardinstænger DELE Væg-/loftbeslag Gardinstangsholder Gardinstang Endeknopper Hjørnebeslag til gardinstang Enkelhed og variation går hånd i hånd

Læs mere

STANDBOOKING // STEP 1 // STEP 2 // STEP 3 // Tusind mega tak for din interesse i at booke en stand til FIndersKeepers!

STANDBOOKING // STEP 1 // STEP 2 // STEP 3 // Tusind mega tak for din interesse i at booke en stand til FIndersKeepers! STANDBOOKING // Tusind mega tak for din interesse i at booke en stand til FIndersKeepers! Her kan du læse mere om, hvordan du ansøger om en stand. STEP 1 // Vælg hvilken stand-kategori du ønsker som 1.

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op.

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Ekosupply transportsystem, flytter automatisk dine træpiller fra din eksterne beholder og til dit forbrugsmagasin.

Læs mere

GSM / SMS port kontrol enhed

GSM / SMS port kontrol enhed 26.1.2011 GSM / SMS port kontrol enhed 6 stk. Digitale indgange med egen tekst besked via SMS 4 stk. Udgange med aktivering via SMS besked 4 stk. Administrator telefonnumre der modtager SMS alarm besked

Læs mere

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet 1 Containerkran. Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du begynder at samle, start med at kontrollere at der ikke mangler noget. Alle delene skæres forsigtigt ud, evt. med en stemmejerns kniv, rens

Læs mere

Clique New Classic T-shirt

Clique New Classic T-shirt Genereret: 17/07 2019 kl. 03:16 Kategori T-shirts Clique New Classic T-shirt 029360 Pris fra (ekskl. moms) Klassisk t-shirt i single jersey kvalitet. Forkrympet, børstet bomuld og ringspundet garn, rundstrikket.

Læs mere

Ejendomsmæglerpakken

Ejendomsmæglerpakken Ejendomsmæglerpakken Derfor ejendomsmæglerpakken Vores sortiment dækker alt det, I skal bruge, til at markedsføre jeres sager Missionen er både at vise de gode priser, men også at inspirere til nye skiltnings-

Læs mere

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR Roomz chär b sic - Synkron vippefunktion - Justerbar vippemodstand - Låsbar vippefunktion - Sædeforskydning - Gashøjde justering - Ryghøjde justering - Justerbart armlæn - 5 stjernet fodkryds - Sort polstring

Læs mere

Lot nr T- shirts / Polo Sum af Antal EAN (HUSK ") Lotnr. Varen Leverandørnavn Total Str.

Lot nr T- shirts / Polo Sum af Antal EAN (HUSK ) Lotnr. Varen Leverandørnavn Total Str. ot nr. 8715 T- shirts / Polo Sum af Antal EAN (HUSK ") otnr. Varen everandørnavn Total Str. r. "0886859053479 8715 FEIBER APS [98191] 1 100410 - SORT - K/Æ - STR "0886859053714 8715 FEIBER APS [98191]

Læs mere

Lærereksemplar. kun til lærerbrug. Mit navn: Min klasse: Min skole: Jeg har fødselsdag måned og dato. Så mange år er jeg: år 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Lærereksemplar. kun til lærerbrug. Mit navn: Min klasse: Min skole: Jeg har fødselsdag måned og dato. Så mange år er jeg: år 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Mit navn: Så mange år er jeg: år 0 9 8 7 6 5 Min klasse: Min skole: Jeg har fødselsdag måned og dato Datoen for børnenes fødselsdag skrives ind i månedsfeltet. Tegn dig selv. Tegn mønstrene færdige og

Læs mere

Active Geyser. Challenge your identity

Active Geyser. Challenge your identity Active Geyser Challenge your identity ID ACTIVE WEAR TIL SPORT OG FRITID ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Et helt særligt træk ved Active Wear er ID Tech.

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Julehjerter med motiver

Julehjerter med motiver Julehjerter med motiver Torben Mogensen 18. december 2012 Resumé Jeg har i mange år moret mig med at lave julehjerter med motiver, og er blevet spurgt om, hvordan man gør. Så det vil jeg forsøge at forklare

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLER SNOOKER POOL

KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLER SNOOKER POOL DEN DANSKE BILLARD UNION MATERIALEREGLEMENT FOR KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLER SNOOKER POOL 2014-2015 DDBU SPORTSBILLARD INDHOLDSFORTEGNELSE PARAGRAF 1. PARAGRAF 2. PARAGRAF 3. PARAGRAF 4. PARAGRAF 5.

Læs mere

marine, lys blå samt sand str kr ,-

marine, lys blå samt sand str kr ,- 1. 450,- Plusfour.dk Forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer. Sko og støvler Bianco Lyngby Storcenter Nummer 1-2018 Herluf Design jakke med skjult hætte i kraven marine, lys

Læs mere

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe - 20001/51 Wardrobe 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

Tasker med egen identitet

Tasker med egen identitet Tasker med egen identitet 2 Tasker med egen identitet En taske er ikke bare en taske det handler i høj grad om at forene funktionelt design og et lækkert udseende. Og det er lige præcis, hvad ID Identitys

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab.

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup   Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab. Nordic Retail A/S Tel.: +45 44 84 14 44 Brydehusvej 30 L-M KundeService@Nordic-Retail.com 2750 Ballerup www.nordic-retail.com Nordic Retail A/S - her starter godt købmandskab www.nordic-retail.com Om Nordic

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte En smuk port at komme hjem til - skræddersyet til dansk byggestil

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte En smuk port at komme hjem til - skræddersyet til dansk byggestil lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte En smuk port at komme hjem til - skræddersyet til dansk byggestil 1109.06 2 Lindab Garageport En port til drømme og det man skal værne om Når garagen skal

Læs mere

pipecode DET NYE RØRMÆRKNINGSKONCEPT 5 løsninger for at sikre dig den perfekte aflevering af dine rørmærkningsopgaver - Nemt og enkelt

pipecode DET NYE RØRMÆRKNINGSKONCEPT 5 løsninger for at sikre dig den perfekte aflevering af dine rørmærkningsopgaver - Nemt og enkelt pipecode DET NYE RØRMÆRKNINGSKONCEPT 5 løsninger for at sikre dig den perfekte aflevering af dine rørmærkningsopgaver - Nemt og enkelt - Din isoleringsrådgiver - Din totalleverandør pipecode ARMADAN S

Læs mere

Let jakke med skjult hætte i kraven str. 38-50 kr. 1.000,-

Let jakke med skjult hætte i kraven str. 38-50 kr. 1.000,- 1.500,- 850,- Frandsen jakke åndbar, vindtæt samt vandskyende med svejsede sømme aftagelig hætte også i grøn str. 38-54 kr. 1.400,- Kasket også i beige kr. 300,- Jeans model Sandy slank model flere farver

Læs mere

KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE SNOOKER POOL

KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE SNOOKER POOL DEN DANSKE BILLARD UNION MATERIALEREGLEMENT FOR KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE SNOOKER POOL 2015-2016 DDBU SPORTSBILLARD INDHOLDSFORTEGNELSE PARAGRAF 1. PARAGRAF 2. PARAGRAF 3. PARAGRAF 4. PARAGRAF 5.

Læs mere

Vejledning om håndkøbslægemidler i selvvalg

Vejledning om håndkøbslægemidler i selvvalg Vejledning om håndkøbslægemidler i selvvalg Baggrund Denne vejledning vedrører håndkøbslægemidler, der kan placeres i publikumsrummet (i selvvalg). Håndkøbslægemidler i selvvalg må placeres i publikumsrummet

Læs mere

KROMANN REUMERT BILLEDBRIEF OG GUIDELINES FOR PORTRÆTTER

KROMANN REUMERT BILLEDBRIEF OG GUIDELINES FOR PORTRÆTTER KROMANN REUMERT BILLEDBRIEF OG GUIDELINES FOR PORTRÆTTER VERSION 1.1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE Billedkoncept...03 Stemning...05 Stil og påklædning...06 Lokationer...08 Beskæring og formater...09

Læs mere

Foto optaget i anledning af: Udfindelse af gerningsmænd 3 Gerningsmand 3.

Foto optaget i anledning af: Udfindelse af gerningsmænd 3 Gerningsmand 3. Side 1 af 11 J.nr. : Forhold nr.: Bilag nr.: Foto optaget i anledning af: Udfindelse af gerningsmænd 3 Gerningsmand 3. Side 2 af 11 5 Gerningsmand 5. 7 Gerningsmand 7. Side 3 af 11 8 Gerninsgmand 8 9 Gerningsmand

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Storcenter Nord ( GUL gade ) Finlandsgade Aarhus N. Efter aftale. Auk: 2778 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Storcenter Nord ( GUL gade ) Finlandsgade Aarhus N. Efter aftale. Auk: 2778 Kat: 2. 2778 - Effekter fra Puk og Co UNDER konkurs Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Storcenter Nord ( GUL gade ) Finlandsgade 17 8200 Aarhus N Tirsdag d. 13. juni 2017 14:00-18:00

Læs mere

FM-Eco4light+S - MGS600 FM-Eco4light+ FM-Eco4light INSTALLATION. Updated:

FM-Eco4light+S - MGS600 FM-Eco4light+ FM-Eco4light INSTALLATION. Updated: FM-Eco4light+S - MGS600 FM-Eco4light+ FM-Eco4light INSTALLATION Updated: 190122 1551 Venligst, se også vores: Generelle installationskrav Pakken indeholder: tracker samt kabling Isætning eller udskiftning

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

Emballager til vin og gaver. Indpakning med fokus på transport, miljø og branding. Bestil på emballageservice.dk

Emballager til vin og gaver. Indpakning med fokus på transport, miljø og branding. Bestil på emballageservice.dk Emballager til vin og gaver Indpakning med fokus på transport, miljø og branding. Bestil på emballageservice.dk 2 Vores nye webshop gør alt meget nemmere Du finder praktisk taget ALT i vores nye webshop:

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

Hair De Luxe - Hvidt i hvidt i hvidt

Hair De Luxe - Hvidt i hvidt i hvidt Hair De Luxe - Hvidt i hvidt i hvidt Sanne valgte at indrette sin nye salon, Hair de luxe, med hvide vægge, lofter og gulv samt hvide stole og behandlingspladser og lade tilbehøret stå i accentfarver,

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E SVANE SKYDEDØRE Livet er ikke så firkantet. Du skal ikke tilpasses skydedørene. Det er skydedørene, der skal tilpasses dig. SKYDEDØRE EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din

Læs mere