Indkomne forslag Repræsentantskabsmødet 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkomne forslag Repræsentantskabsmødet 2017"

Transkript

1 Indkomne forslag Repræsentantskabsmødet 2017 Forslag 1 - Indsendt af et flertal i Hovedbestyrelsen Ændring til 11: Medlemskontingent samt kontingent til kredsen fastsættes af hovedbestyrelsen og betales forud for 1, 3 eller 5 a r ad gangen. Kredskontingentet udgør til enhver tid kr. 135*/65** årligt af medlemskontingentet til Schæferhundeklubben for Danmark. Kontingentet opkræves af Schæferhundeklubben for Danmark. Kredsens andel udbetales kvartalsvis. Forfaldsdagen fastsættes til den 1. april. Ved første indmeldelse opkræves fra datoen, hvorved indmeldelse er sket og frem til efterfølgende 1. april. Sidste rettidige indbetalingsdag er identisk med forfaldsdagen. Kontingentrestance ud over en ma ned, regnet fra sidste rettidige indbetalingsdag, medfører fortabelse af medlemskab og tillidsposter. Medlemskab generhverves automatisk ved fornyet indbetaling, men tillidsposter kan ikke automatisk generhverves. *135 kr.: Fuldt betalende medlem ** 65 kr.: Ungdoms-, familie- og pensionistmedlem Ved disse ændringer bliver det muligt fremover, at kernemedlemmer kan betale deres medlemskab for en længere årrække. Samtidig vil denne ændring medføre mindskning i ekspeditionstid på sekretariatet i forbindelse med opkrævning af medlemskontingenter. Forslag 2 - Indsendt af Henrik Jeberg, kreds 84 Skovbo Nuværende Kredsvedtægter, både for 3 og 5 mandsbestyrelser: 11. Bestyrelsens arbejde, forpligtelser og rettigheder C. Kredsbestyrelsen er forpligtet til at oprette træningsplads. Kredsbestyrelsen fastsætter selvstændigt størrelsen af det gebyr, der skal erlægges for deltagelse i det af kredsen organiserede trænings- og brugshundearbejde samt for brug af træningspladsen. (Træningsgebyr er ikke at forveksle med medlemskontingent) D. Udvalg til varetagelse af særlige arbejdsopgaver nedsættes af bestyrelsen og er til enhver tid underkastet dennes bestemmelser.

2 E. De bedømmelsesarrangementer (udstillinger, skuer, hvalpeshows og prøver), som kredsen måtte ønske at afholde, skal til enhver tid være godkendt af hovedbestyrelsen, respektive brugshunderådet / avlsrådet. F. Bestyrelsens arbejde er ulønnet. G. Kredsen tegnes af formanden, alternativ af to bestyrelsesmedlemmer i forening. Dokumenter vedrørende lån samt køb, salg og pantsætning af kredsens aktiver kræver underskifter fra den samlede bestyrelse Forslag til ændring: 11. Bestyrelsens arbejde, forpligtelser og rettigheder C. Kredsbestyrelsen er forpligtet til at oprette træningsplads. Kredsbestyrelsen træffer alle beslutninger omkring drift, vedligehold mv. af den træningsplads samt klubhus mv., der er stillet tilrådighed af enten private eller kommune. Kredsbestyrelsen træffer alle beslutninger omkring udlån af klubhus, materialer/materiel som er indkøbt/eller stillet til rådighed af kredsbestyrelsen. D. Kredsbestyrelsen fastsætter størrelsen af det gebyr, der skal erlægges for deltagelse i det af kredsen organiserede trænings- og brugshundearbejde samt for brug af træningspladsen. (Træningsgebyr er ikke at forveksle med medlemskontingent) E. Udvalg til varetagelse af særlige arbejdsopgaver nedsættes af bestyrelsen og er til enhver tid underkastet dennes bestemmelser. F. De bedømmelsesarrangementer (udstillinger, skuer, hvalpeshows og prøver), som kredsen måtte ønske at afholde, skal til enhver tid være godkendt af hovedbestyrelsen, respektive brugshunderådet / avlsrådet. G. Bestyrelsens arbejde er ulønnet. H. Kredsen tegnes af formanden, alternativ af to bestyrelsesmedlemmer i forening. Dokumenter vedrørende lån samt køb, salg og pantsætning af kredsens aktiver kræver underskifter fra den samlede bestyrelse. Begrundelse: Ved udførelse af denne ændring vil der være klare retningslinier for bestyrelsens beføjelser. Som de nuværende vedtægter er formuleret, er det en gråzone, og det vurderes, at kun økonomien er indarbejdet i nuværende pkt. C. Ved en ændring formuleres pkt. C nu til beføjelser og ansvarsområder for en bestyrelse, og pkt. D som det økonomiske ansvarlige område. Ovenstående forslag ønskes ligeledes som en konsekvens i Schæferhundeklubben for Danmarks love vedrørende kredse:

3 Schæferhundeklubbens love Kredsenes arbejde, forpligtelser og rettigheder: A. Kredsenes formål er på lokalt plan at virke for formålsparagraffens opfyldelse ved at samle interesserede til arrangementer i schæferhundesagens interesse, samt styrke forbindelsen mellem medlemmerne og Schæferhundeklubben for Danmark. B. Kredsbestyrelsen er forpligtet til at arbejde efter klubbens love og er i ikke lovbestemte forhold til enhver tid underkastet hovedbestyrelsens bestemmelser. C. Kredsbestyrelsen er forpligtet til at oprette træningsplads. Kredsbestyrelsen fastsætter selvstændigt størrelsen af det gebyr, der skal erlægges for deltagelse i det af kredsen organiserede trænings- og brugs-hundearbejde samt for brug af træningspladsen. D. Udvalg til varetagelse af særlige arbejdsopgaver nedsættes af kredsbestyrelsen og er til enhver tid underkastet dennes bestemmelser. E. De bedømmelsesarrangementer (udstillinger, skuer, hvalpeshows og prøver), som kredsene måtte ønske at afholde, skal til enhver tid være godkendt af hovedbestyrelsen, respektive Brugshunderådet / Avlsrådet. F. Kredsbestyrelsens arbejde er ulønnet. 14. Kredsenes arbejde, forpligtelser og rettigheder: A. Kredsenes formål er på lokalt plan at virke for formålsparagraffens opfyldelse ved at samle interesserede til arrangementer i schæferhundesagens interesse, samt styrke forbindelsen mellem medlemmerne og Schæferhundeklubben for Danmark. B. Kredsbestyrelsen er forpligtet til at arbejde efter klubbens love og er i ikke lovbestemte forhold til enhver tid underkastet hovedbestyrelsens bestemmelser. C. Kredsbestyrelsen er forpligtet til at oprette træningsplads. Kredsbestyrelsen træffer alle beslutninger omkring drift, vedligehold mv. af den træningsplads samt klubhus mv., der er stillet til rådighed af enten private eller kommune. Kredsbestyrelsen træffer alle beslutninger omkring udlån af klubhus, materialer/materiel som er indkøbt/eller stillet tilrådighed af kredsbestyrelsen. D. Kredsbestyrelsen fastsætter størrelsen af det gebyr, der skal erlægges for deltagelse i det af kredsen organiserede trænings- og brugshundearbejde samt for brug af træningspladsen. (Træningsgebyr er ikke at forveksle med medlemskontingent) E. Udvalg til varetagelse af særlige arbejdsopgaver nedsættes af bestyrelsen og er til enhver tid underkastet dennes bestemmelser. F. De bedømmelsesarrangementer (udstillinger, skuer, hvalpeshows og prøver), som kredsen måtte ønske at afholde, skal til enhver tid være godkendt af hovedbestyrelsen, respektive brugshunderådet / avlsrådet. G. Bestyrelsens arbejde er ulønnet. H. Kredsen tegnes af formanden, alternativ af to bestyrelsesmedlemmer i forening. Dokumenter vedrørende lån samt køb, salg og pantsætning af kredsens aktiver kræver underskifter fra den samlede bestyrelse. Forslag 3 - Indsendt af Hovedbestyrelsen

4 Ændring til 12: Schæferhundeklubben for Danmark er geografisk opdelt i et antal kredse, der arbejder inden for en eller flere kommuner og har til opgave at fremme klubbens forma l. Vedtægter for kredsene er optaget som bilag til lovene. Kredsene er forpligtet til at rette sig efter hovedforeningens love i tilfælde, hvor kredsvedtægterne giver baggrund for en anden forsta else. Kredsvedtægterne kan kun ændres pa kredsgeneralforsamlingen, na r forslag herom er rettidigt fremsendt, og na r mindst 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede medlemmer blanke stemmer medregnes ikke stemmer herfor, og er først gældende, na r repræsentantskabet har ændret de tilsvarende bestemmelser i hovedklubbens love. Nye kredse kan oprettes i omra der, hvor der skønnes at være grobund for et lokalt kredsarbejde af avls- og/eller brugsmæssig karakter. Ansøgning om oprettelse af nye kredse indsendes til hovedbestyrelsen. Hver kreds ledes af en kredsbestyrelse pa 3 eller 5 medlemmer, der vælges pa den a rlige kredsgeneralforsamling, som afholdes senest den 15. februar. Kredsbestyrelsesmedlemmerne vælges for en 2-a rig periode. I kredse, hvor kredsbestyrelsen tæller 3 medlemmer, vælges kredsformand de ulige a rstal og kredskasserer og kredssekretær, der tillige er næstformand, de lige a rstal. I kredse, hvor kredsbestyrelsen tæller 5 medlemmer, vælges kredsformand og et bestyrelsesmedlem de ulige a rstal og næstformand, kredskasserer og kreds- sekretær de lige a rstal. Endvidere vælges hvert a r 2 suppleanter til kredsbestyrelsen samt en revisor og en revisorsuppleant eller evt. et revisionsfirma. Vælges suppleanterne til kreds- bestyrelsen under en og samme valghandling, er den suppleant, der opna r flest stemmer 1. suppleant. I tilfælde af stemmelighed trækkes der lod om rækkefølgen. Suppleanterne skal indkaldes i den rækkefølge de er valgt, i tilfælde, hvor et kredsbestyrelsesmedlem udtræder af kredsbestyrelsen eller af andre grunde fa r varigt forfald. I tilfælde, hvor en suppleant indtræder i kredsbestyrelsen, er denne berettiget til at konstituere sig. Hvis en suppleant indtræder i kredsbestyrelsen sættes vedkommendes post pa valg ved førstkommende kredsgeneralforsamling, selvom posten ikke har ordinært valg. Vedkommende skal sa ledes vælges for den resterende periode, indtil posten har ordinært valg. Valg af ikke tilstedeværende medlemmer kan kun finde sted, na r vedkommende skriftligt har givet tilsagn om at ville modtage valg.

5 Kredsene tegnes af kredsformanden, alternativt af 2 kredsbestyrelsesmedlemmer i forening. Dokumenter vedrørende la n samt køb, salg og pantsætning af kredsens aktiver kræver underskrifter fra den samlede kredsbestyrelse. Ved indstilling af kandidatur til en tillidspost i Schæferhundeklubben for Danmark pre-accepteres offentliggørelse af navn, adresse, telefonnummer og -adresse. Forslag 4 - Indsendt af Hovedbestyrelsen Ændring til 22: Repræsentantskabet er klubbens højeste myndighed i alle sager, der ikke i henhold til lovene afgøres af hovedbestyrelsen eller ra dene eller er genstand for urafstemning eller er henlagt til Dansk Kennel Klubs afgørelse. Repræsentantskabet besta r af: Hovedbestyrelsen Kredsrepræsentanter DKK s formand og direktør, der kan lade sig repræsentere ved stedfortræder (deltager uden stemmeret) Klubbens redaktør og sekretariatsleder (deltager uden stemmeret) Kredsenes repræsentation ved det a rlige repræsentantskabsmøde sker efter følgende regler: Fra 1 til 100 medlemmer giver ret til 2 repræsentanter Fra 101 til 150 medlemmer giver ret til 3 repræsentanter Fra 151 til 200 medlemmer giver ret til 4 repræsentanter. Sekretariatet meddeler senest den 1/1 hvert a r kredsene deres antal repræsentanter. Antallet af repræsentanter opgøres pa baggrund af antal kreds-medlemmer med registreret betalt forfaldent kontingent pr. 30/11. I tilfælde af forfald blandt de valgte repræsentanter, er kredsbestyrelsen sa fremt kredsen som følge af afbud vil blive underrepræsenteret berettiget til at udpege stedfortrædere for disse. En kredsrepræsentant er alene bundet af sin egen overbevisning. Senest 8 dage efter kredsgeneralforsamlingens afholdelse fremsendes/ es navne, postadresser, adresser samt telefonnumre pa kredsbestyrelse, suppleanter, revisor, revisorsuppleant samt kredsrepræsentanter til sekretariatet.

6 Medlemmer af Schæferhundeklubben for Danmarks brugshunderåd og avlsråd har taleret ved klubbens repræsentantskabsmøde (men har ikke stemmeret). Æresmedlemmer af Schæferhundeklubben for Danmark har taleret ved klubbens repræsentantskabsmøde (men har ikke stemmeret) Kredsrepræsentanternes deltagelse i repræsentantskabsmødet er betinget af at disse har betalt forfaldent kontingent for perioden hvor repræsentantskabsmødet afholdes. Formålet med ændringen af denne bestemmelse skal sikre, at informationer mm. fra de to råd kan gives på bedst mulig vis, idet det ikke er alle aspekter i rådenes arbejde, som formændene findes bedst kvalificeret til at besvare. Forslag 5 - Indsendt af Hovedbestyrelsen Ændring til 16, nr. 2: Klubben ledes af en hovedbestyrelse pa 7 medlemmer: landsformand, næstformand, sekretær, kasserer, et bestyrelsesmedlem, formanden for klubbens Avlsra d og formanden for klubbens Brugshundera d. Valg af hovedbestyrelse finder sted pa repræsentantskabsmødet, som afholdes hvert a r og gælder for en 2-a rig periode. Landsformand og ra dsformænd skal vælges med absolut majoritet. Valg af ikke tilstedeværende personer kan kun finde sted, na r vedkommende skriftligt har givet tilsagn om at ville modtage valg. Landsformand, kasserer og avlsra dsformand vælges de ulige a rstal. Næstformand, sekretær, bestyrelsesmedlem og brugshundera dsformand vælges lige a rstal. Vedrørende valg af ra dsformænd, skal der vælges en suppleant til de to ra dsformænd hvert a r. Endvidere vælges 2 bestyrelses-suppleanter. Suppleanterne vælges for et a r ad gangen. I tilfælde hvor en suppleant indtræder i hovedbestyrelsen, er hovedbestyrelsen berettiget til at konstituere sig. Hvis en suppleant indtræder i bestyrelsen sættes vedkommendes post pa valg ved førstkommende repræsentantskabsmøde, selvom posten ikke har ordinært valg. Vedkommende skal sa ledes vælges for den resterende periode, indtil posten har ordinært valg. HB-medlemmer skal være medlem af DKK. Avlsra det besta r af avsra dsformanden samt af 4 medlemmer, der udpeges af avsra dsformanden og godkendes af hovedbestyrelsen Det tilstræbes at 1 medlem af Avlsra det er eksteriørdommer. Brugshundera det besta r brugshundera dsformanden samt af 4 medlemmer, der udpeges af brugshundera dsformanden og godkendes af hovedbestyrelsen. Det tilstræbes at 1 medlem af Brugshundera det er brugsprøvedommer.

7 Fratrædelse af ovensta ende tillidsposter skal ske skriftligt til sekretariatet. Kandidater, der ønskes opstillet til valg pa repræsentantskabsmødet, skal skriftligt indstilles til sekretariatet senest 4 uger før Repræsentantskabsmødets afholdelse Ved indstilling af kandidatur til en tillidspost i Schæferhundeklubben for Danmark pre-accepteres offentliggørelse af navn, adresse, telefonnummer og -adresse. Forslag 6 - Indsendt af Ole Sarbæk Ændring af 16: 16, Hovedbestyrelse, Avlsråd og Brugshunderåd: Klubben ledes af en hovedbestyrelse på 7 medlemmer: landsformand, næstformand, sekretær, kasserer, et bestyrelsesmedlem, formanden for klubbens Avlsråd og formanden for klubbens Brugshunderåd. Valg af hovedbestyrelse finder sted på repræsentantskabsmødet, som afholdes hvert år og gælder for en 2-årig periode. Landsformand og rådsformænd skal vælges med absolut majoritet. Valg af ikke tilstedeværende personer kan kun finde sted, når vedkommende skriftligt har givet tilsagn om at ville modtage valg. Landsformand, kasserer og avlsrådsformand vælges de ulige årstal. Næstformand, sekretær, bestyrelsesmedlem og brugshunderådsformand vælges lige årstal. Vedrørende valg af rådsformænd, skal der vælges en suppleant til de to rådsformænd hvert år. Endvidere vælges 2 bestyrelsessuppleanter. Suppleanterne vælges for et år ad gangen. I tilfælde hvor en suppleant indtræder i hovedbestyrelsen, er hovedbestyrelsen berettiget til at konstituere sig. Hvis en suppleant indtræder i bestyrelsen sættes vedkommendes post på valg ved førstkommende repræsentantskabsmøde, selvom posten ikke har ordinært valg. Vedkommende skal således vælges for den resterende periode, indtil posten har ordinært valg. HB-medlemmer skal være medlem af DKK. Avlsrådet består af avlsrådsformanden samt af 4 medlemmer, der udpeges af avlsrådsformanden og godkendes af hovedbestyrelsen. Det tilstræbes at 1 medlem af Avlsrådet er eksteriørdommer. Brugshunderådet består brugshunderådsformanden samt af 4 medlemmer, der udpeges af brugshunderådsformanden og godkendes af hovedbestyrelsen. Det tilstræbes at 1 medlem af Brugshunderådet er brugsprøvedommer. Fratrædelse af ovenstående tillidsposter skal ske skriftligt til sekretariatet. Kandidater, der ønskes opstillet til valg på repræsentantskabsmødet, herunder dirigenten, hovedbestyrelsesmedlemmer, rådsformænd, suppleanter til hovedbestyrelsen, samt suppleanter til rådsformændene, skal skriftligt indstilles til sekretariatet senest 4 uger før Repræsentantskabsmødets afholdelse.

8 Når dirigenten har modtaget valg udvælger dirigenten stemmetællere blandt repræsentanterne. Forslaget stilles for at få præciseret, hvem der skal bekendtgøre, at de ønsker valg til en eller flere poster. Det kan have stor betydning, at repræsentanterne er forberedt på, hvem der f.eks. kan vælges til dirigent, og det kan også være vanskeligt for det enkelte medlem at rette henvendelse til HB, med ønsket om at blive dirigent til repræsentantskabsmødet. **Redigeret af Alexander Scheppan uden kommentarer fra forslagsstilleren Forslag 7 - Indsendt af Lene Carlson, kr. 84 Forslag til ændring af 16 16, HOVEDBESTYRELSE, AVLSRÅD OG BRUGSHUNDERÅD: Klubben ledes af en hovedbestyrelse på 7 medlemmer: landsformand, næstformand, sekretær, kasserer, et bestyrelsesmedlem, formanden for klubbens Avlsråd og formanden for klubbens Brugshunderåd. Valg af hovedbestyrelse finder sted på repræsentantskabsmødet, som afholdes hvert år og gælder for en 2-årig periode. Landsformand og rådsformænd skal vælges med absolut majoritet. Valg af ikke tilstedeværende personer kan kun finde sted, når vedkommende skriftligt har givet tilsagn om at ville modtage valg. Landsformand, kasserer og avlsrådsformand vælges de ulige årstal. Næstformand, sekretær, bestyrelsesmedlem og brugshunderådsformand vælges lige årstal. Vedrørende valg af rådsformænd, skal der vælges en suppleant til de to rådsformænd hvert år. Endvidere vælges 2 bestyrelses-suppleanter. Suppleanterne vælges for et år ad gangen. I tilfælde hvor en suppleant indtræder i hovedbestyrelsen, er hovedbestyrelsen berettiget til at konstituere sig. Hvis en suppleant indtræder i bestyrelsen sættes vedkommendes post på valg ved førstkommende repræsentantskabsmøde, selvom posten ikke har ordinært valg. Vedkommende skal således vælges for den resterende periode, indtil posten har ordinært valg. HB-medlemmer skal være medlem af DKK. Avlsrådet består af avsrådsformanden samt af 4 medlemmer, der udpeges af avsrådsformanden og godkendes af hovedbestyrelsen Det tilstræbes at 1 medlem af Avlsrådet er eksteriørdommer. Brugshunderådet består brugshunderådsformanden samt af 4 medlemmer, der udpeges af brugshunderådsformanden og godkendes af hovedbestyrelsen. Det tilstræbes at 1 medlem af Brugshunderådet er brugsprøvedommer. Fratrædelse af ovenstående tillidsposter skal ske skriftligt til sekretariatet. Kandidater, der ønskes opstillet til valg på repræsentantskabsmødet, skal skriftligt indstilles til sekretariatet senest 4 uger før Repræsentantskabsmødets afholdelse Ændres til: 16, HOVEDBESTYRELSE, AVLSRÅD OG BRUGSHUNDERÅD:

9 Klubben ledes af en hovedbestyrelse på 7 medlemmer: landsformand, næstformand, sekretær, kasserer, et bestyrelsesmedlem, formanden for klubbens Avlsråd og formanden for klubbens Brugshunderåd. Valg af hovedbestyrelse finder sted på repræsentantskabsmødet, som afholdes hvert år og gælder for en 2-årig periode. Landsformand og rådsformænd skal vælges med absolut majoritet. Valg af ikke tilstedeværende personer kan kun finde sted, når vedkommende skriftligt har givet tilsagn om at ville modtage valg. Landsformand, kasserer og avlsrådsformand vælges de ulige årstal. Næstformand, sekretær, bestyrelsesmedlem og brugshunderådsformand vælges lige årstal. Vedrørende valg af rådsformænd, skal der vælges en suppleant til de to rådsformænd hvert år. Endvidere vælges 2 bestyrelses-suppleanter. Suppleanterne vælges for et år ad gangen. I tilfælde hvor en suppleant indtræder i hovedbestyrelsen, er hovedbestyrelsen berettiget til at konstituere sig. Hvis en suppleant indtræder i bestyrelsen sættes vedkommendes post på valg ved førstkommende repræsentantskabsmøde, selvom posten ikke har ordinært valg. Vedkommende skal således vælges for den resterende periode, indtil posten har ordinært valg. HB-medlemmer skal være medlem af DKK. Avlsrådet består af avsrådsformanden samt af 4 medlemmer, der vælges af repræsentantskabet. 1 medlem i ulige år sammen med formanden og 3 i lige år. Der vælges hvert år ligeledes 2 suppleanter til AR. Det tilstræbes at 1 medlem af Avlsrådet er eksteriørdommer. Brugshunderådet består brugshunderådsformanden samt af 4 medlemmer, der vælges af repræsentantskabet. 1 medlem i lige år sammen med formanden og 3 i ulige år. Der vælges hvert år ligeledes 2 suppleanter til BHR. Det tilstræbes at 1 medlem af Brugshunderådet er brugsprøvedommer. Fratrædelse af ovenstående tillidsposter skal ske skriftligt til sekretariatet. Kandidater, der ønskes opstillet til valg på repræsentantskabsmødet, skal skriftligt indstilles til sekretariatet senest 4 uger før Repræsentantskabsmødets afholdelse Forslag 8 - Indsendt af Ole Sarbæk Ændring til 23 Det er Hovedbestyrelsens ansvar, at alle indkomne forslag har en udformning, der muliggør, at de kan behandles på repræsentantskabsmødet. Ved ændring af forslaget, skal ændringen godkendes af forslagsstilleren. Hovedbestyrelsen skal ved invitation til repræsentantskabsmøde offentliggøre den præcise dato for frist for indsendelse af ændringsforslag. Repræsentantskabet er beslutningsdygtigt uanset fremmødet.

10 Enhver der har fremstillet et lovforslag til repræsentantskabsmødet har taleret under repræsentantskabets behandling af dette forslag. Taleretten begrænses til en kortvarig indledende argumentationstale, samt kortvarige svar på eventuelle spørgsmål til forslagsstilleren. Det er op til dirigenten, at vurdere længden af taleretten, samt opretholde og håndhæve denne taleret. **Redigeret af Alexander Scheppan uden kommentarer fra forslagsstilleren. Henstilling fra bestyrelsen i kreds 19. Det skal ikke være HB tilladt at opkræve bøder hos kredsene ved aflysning af Skuer og Shows, grundet for lidt tilmeldte hunde. Vi foreslår at under 60 hunde, kan kredsene aflyse, uden at skulle betale bøde. Forslag 9 - indsendt af Aase Jensen, kreds 10 Se separat side.

Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018

Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018 Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018 Forslag 1 - Indsendt af HB: Hovedbestyrelsen ønsker at Repræsentantskabet giver deres tilkendegivelse til følgende:

Læs mere

Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019

Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019 Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019 Forslag 1 fremsendt af Hovedbestyrelsen 11. KONTINGENT: Medlemskontingent samt kontingent til kredsen fastsættes

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Love for Schæferhundeklubben for Danmark revideret den 26.03.2011 Side 1 af 5 VEDTÆGTER for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN

Læs mere

Schæferhundeklubben. for. Danmark. Klubbens love

Schæferhundeklubben. for. Danmark. Klubbens love Schæferhundeklubben for Danmark Klubbens love 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn er Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er en specialklub tilsluttet Dansk Kennel Klub. 1. Klubbens

Læs mere

Love for klubber i SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Love for klubber i SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Love for klubber i SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK INDEKS 1. Navn og hjemsted:... 2 2. Organisation:... 2 3. Klubbens formål:... 2 4. Medlemskab:... 3 5. Familiemedlemmer:... 3 6. Ungdomsmedlemmer:...

Læs mere

Love For SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Love For SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Love For SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK INDEKS 1. Navn og hjemsted:... 3 2. Organisation:... 3 3. Klubbens formål:... 3 4. Medlemskab:... 4 5. Familiemedlemmer:... 4 6. Ungdomsmedlemmer:... 4 7. Folkepensionister/invalidepensionister:...

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Schæferhundeklubben for Danmark Forslag fra Hovedbestyrelsen til ny struktur

Schæferhundeklubben for Danmark Forslag fra Hovedbestyrelsen til ny struktur Forslag 1: Schæferhundeklubben for Danmark Forslag fra Hovedbestyrelsen til ny struktur 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn er Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er en specialklub

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Forslag 9 fra Aase Jensen, Kreds 10. Mit Forslag til ny struktur i Schæferhundeklubben for Danmark. 2. Organisation: Klubben er opbygget med: antskab

Forslag 9 fra Aase Jensen, Kreds 10. Mit Forslag til ny struktur i Schæferhundeklubben for Danmark. 2. Organisation: Klubben er opbygget med: antskab Schæferhundeklubben for Danmark Klubbens nuværende love 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn er Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er en specialklub tilsluttet Dansk Kennel

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er anerkendt

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Risskov civile Hundeførerforening.

Risskov civile Hundeførerforening. Bankkonto: 7110-1096775 Adresse på træningsplads: Viengevej 7, 8240 Risskov. Cvr. nr.: 34175640 Forslag til ændring af landsforeningens vedtægter 5,7,10,12 og 14 stk 1. vedrørende ansættelse og godkendelse

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Vedtægter for kreds 4

Vedtægter for kreds 4 Vedtægter for kreds 4 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at: Samle lokalforeningerne i kredsens virkeområde og arbejde på at opfylde DcH s

Læs mere

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002.

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. Hillerød Hundevenners vedtægter, 2014 version 1 Navn og hjemsted Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen

Læs mere

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening.

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. Foreningens navn er Christiansfeld civile Hundeførerforening, CcH Dens hjemsted er Christiansfeld i Kolding Kommune. Foreningen tegnes ved underskrift

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Klubbens navn er Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde. Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 31. januar 1976. Stk. 2. Specialklubben

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

2. Formål Foreningen har til formål på lokalt plan at virke inden for DTF s formål, jf. 2 i DTF s vedtægter.

2. Formål Foreningen har til formål på lokalt plan at virke inden for DTF s formål, jf. 2 i DTF s vedtægter. Standardvedtægter for DTF s kredsforeninger i 1.-9. kreds Kapitel 1, Navn og formål 1. Kredsforeningens navn Foreningens navn er (..), forkortet (.). 2. Formål Foreningen har til formål på lokalt plan

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer På landsmødet d. 17. marts 2018, blev der vedtaget en række vedvægtsændringer som skal implementeres i lokalforeningerne. Formålet med

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for Viborg Firmaidræt

Vedtægter for Viborg Firmaidræt Vedtægter for Viborg Firmaidræt 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Viborg Firmaidræt (VFI). Stiftet den 10. maj 1950. 2. Foreningens hjemsted: Foreningen er hjemmehørende i Viborg kommune. 3. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening Brønderslev.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland 1 Navn Stk.1. Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Østjylland, som er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

Love for Welsh Corgi Klubben

Love for Welsh Corgi Klubben Love for Welsh Corgi Klubben Gældende fra 12.2.2010 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Welsh Corgi Klubben. Klubben er stiftet den d. 7.5.1974 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3.

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 1. Kredsens navn og hjemsted Stk. 1 Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Stk. 2 Kredsens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Formål

Læs mere

Nørresundby Boldklub. Vedtægter. Klubben på toppen

Nørresundby Boldklub. Vedtægter. Klubben på toppen Vedtægter VEDTÆGTER FOR NØRRESUNDBY BOLDKLUB.... 2 Navn og formål... 2 Medlemmer... 2 Bestyrelsen er bemyndiget til... 2 Ledelse... 2 Bestyrelse... 4 Foreningens øvrige organer... 4 Øvrige bestemmelser...

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland 2014 1 1 Lærerkredsen udgør kreds 86 af Danmarks Lærerforening og omfatter Ærø, Langeland og Svendborg kommuner. Kredsen har hjemsted i Svendborg.

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens hjemsted er Horsens kommune.

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse 2018 2019 På hovedbestyrelsens møde den 25.4.2018 blev ansvars- og arbejdsfordelingen revideret og justeret. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Sejlklub

Vedtægter for Aarhus Sejlklub Vedtægter for Aarhus Sejlklub 1. Sejlklubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Aarhus Sejlklub og dens hjemsted er Aarhus Kommune; som international betegnelse anvendes Aarhus Sailing Club. 2. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F.

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. 1 Foreningens navn er Dronninglund Idrætsforenings Tennisafdeling og har hjemsted i Dronninglund by og kommune. 2 Formål Tennisafdelingen driver og vedligeholder

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

VEDTÆGTER. for foreningen Pårørende i Danmark

VEDTÆGTER. for foreningen Pårørende i Danmark VEDTÆGTER for foreningen Pårørende i Danmark Vedtaget på den stiftende generalforsamling 31. maj 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Pårørende i Danmark. Stk. 2. Foreningen arbejder for

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER 1.1 NAVN: Klubbens navn er ODENSE SKØJTEKLUB (OSK) 1.2 FORMÅL: Klubben dyrker skøjteløb (og de til enhver tid hørende aktiviteter under Dansk Skøjte Union) og arbejder for at

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 1 2 Formål... 1 3 Medlemskab... 1 4 Indmeldelse... 1 5 Udmeldelse... 1 6 Kontingent... 2 7 Restance... 2

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK VEDTÆGTER for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN I AARHUS KOMMUNE 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er Schæferhundeklubben,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1.

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune.

VEDTÆGTER. Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. HORSENS KFUM IDRÆT VEDTÆGTER ' 1 Navn og hjemsted Sammenslutningens navn er Horsens KFUM IDRÆT og er hjemmehørende i Horsens Kommune. Horsens KFUM er stiftet den 17. september 1928 og sammenlagt med Birkeparken

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Vedtægter for DTK s kredse

Vedtægter for DTK s kredse 1 Vedtægter for DTK s kredse 1 Navn og hjemsted Kredsens navn er og dens nummer er. 1. Kredsens hjemsted er kredsformandens adresse. 2. Kredsen er etableret jf. Dansk Terrier Klubs love 15. 2 Kredsens

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling 1983 Ændret på generalforsamling 1984 Ændret på ekstraordinær generalforsamling 1990 Ændret på ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening Dansk Ejendomsmæglerforening V E D T Æ G T E R for 1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ejendomsmæglerforenings 1. kreds, København Stk.

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs VEDTÆGTER For FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs Vedtægter for fodboldafdelingen..1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs s Fodboldafdeling. Foreningens hjemsted

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen.

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen. Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens formål er at tilbyde karatetræning i såvel traditionel

Læs mere

GREVE IDRÆTS-FORENING

GREVE IDRÆTS-FORENING Vedtægter for GREVE IDRÆTS-FORENING Vedtaget i 1902. ændret i 1969, 1973, 1976, 1979, 1981, 1983, 1984, 1992, 2003, 2008, 2009, 2010, 2011, 1. Foreningens navn er: Greve Idræts- Forening (G.I.F.), der

Læs mere

Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017.

Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017. Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017. Basset Klubbens love 1:Navn og hjemsted. Stk.1: Klubbens navn er: BASSET KLUBBEN. Klubben er stiftet d. 15. november 1968.

Læs mere

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Frederikshavn Blackhawks Floorball Stiftelsesdato: 2. Klubbens hjemsted: Klubben er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Klubben er stiftet den 1. august 1996. Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Vedtægter for Dansk Hundeskole Roskilde 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er "Dansk Hundeskole Roskilde" Klubbens hjemsted er Roskilde.

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub.

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub. Bestyrelsen har blandt andet på baggrund af ændringer i vores tilmeldingssystem udarbejdet følgende forslag til ændringer i vedtægterne for Slangerup Svømmeklub. Generalforsamlingen bedes tage stilling

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 1. Kredsens navn og hjemsted Stk. 1 Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Stk. 2 Kredsens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Formål

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse 2019 2020 På hovedbestyrelsens møde den 27.3.2019 blev ansvars- og arbejdsfordelingen revideret og justeret. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Svenstrup civile Hundeførerforening / Danmarks civile Hundeførerforening Svenstrup. Forkortes DcH Svenstrup. 1.2

Læs mere

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak)

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) Vedtægter for Fyns Skoleskak (Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Skoleskak, Fyns Kredsen i daglig tale Fyns Skoleskak. (FSS) Den udgøres af skoleskakklubber

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening Djurs Lærerforening Vedtægter Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2012 Navn 1. Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Hjernesagen Landsforeningen for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen

Vedtægter for Hjernesagen Landsforeningen for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen Vedtægter for Hjernesagen Landsforeningen for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup. Telefon 36 75 30 88 E-mail: admin@hjernesagen.dk 1. Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub

Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Klubbens navn er Kokkedal Idræts Klub, i forkortelse kaldet K.I.K. Klubben er stiftet den 9. oktober 1978. 2. Klubbens hjemsted er Kokkedal

Læs mere