Medlemsblad nr. 17 september 2008 )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemsblad nr. 17 september 2008 )"

Transkript

1 Medlemsblad nr. 17 september 2008 )

2 - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Velkommen til en ny spændende sæson i Aabenraa Bridge Center. Igen i år byder klubben på et stort udvalg af faste turneringer og mange muligheder for at deltage i vores ekstraturneringer. I vil der blive spillet på følgende faste tidspunkter: Tid Leder Mandag kl. 13 Rethe Dahlstrup Mandag kl. 19 Claus H. Christensen Tirsdag kl. 9 Ole Nielsen Tirsdag kl. 19 Niels Dahl Torsdag kl. 13 Jørgen Nørgaard Torsdag kl. 19 Jørn Jeppesen Ole Nielsen og Jørgen Nørgaard afløser Leif Østergaard Nielsen og Claus Hylling Christensen som ledere henholdsvis tirsdag formiddag og torsdag eftermiddag. Tak til Leif og Claus for deres indsats. Begynderundervisning er planlagt til: Tid Leder Tirsdag kl. 14 Claus H. Christensen Onsdag kl. 19 Rethe Dahlstrup Svend Erik Holst Interesserede kan stadig nå at tilmelde sig hos Rethe på tlf Desuden spiller Dameklubben og Ældresagen onsdag eftermiddag samt Glant onsdag aften. Tilmeldingsfristen til vores faste turneringer er passeret, men vi vil fortsat gerne have flere deltagere tirsdag formiddag og torsdag eftermiddag. Sæsonen er her lidt kortere, idet vi først begynder i oktober og slutter allerede i marts. Henvend jer til bestyrelsen, hvis I ønsker at være med. Medlemmer Ved sæsonstart er vi ca. 250 medlemmer. Det er lidt færre end sidste år. Forhåbentlig melder der sig mange nye til begynderholdene. Der vil blive spillet ved 76 borde, hvilket er færre end i sidste sæson. Der kan dog forsat ske ændringer. Sæsonprogram Turneringsudvalget, der består af Claus Hylling Christensen, Niels Dahl, Karl Peder Larsen og Ole Nielsen, har lavet et spændende og afvekslende program for den nye sæson. Det kan du se inde i bladet. Har du kommentarer til programmet, er du velkommen til at henvende dig til en fra turneringsudvalget. Uændret spillebetaling og kontingent I år er spillebetalingen 22 kr. pr. aften og kontingentet 320 kr. Det er uændret i forhold til sidste sæson på trods af, at vi nu skal betale 5 kr. mere pr. medlem til Distrikt Sydjylland. Klubbens gode økonomi gør imidlertid, at vi ikke behøver at forhøje hverken spillebetaling eller kontingent. God klubøkonomi og tilbagebetaling til medlemmerne Ved indgangen til den nye sæson er klubbens økonomi fortsat meget sund. Regnskabet for sidste sæson viser et meget tilfredsstillende overskud på ca kr. Sæson var den første sæson i vores nye lokaler uden de store engangsudgifter bortset fra en enkelt vandskade. Hvis vi kan opretholde det høje aktivitetsniveau og de mange frivillige hjælpere i de kommende sæsoner, tegner klubbens fremtid lys. Bestyrelsen har vedtaget, at vi i år på klubbens generalforsamling vil tilbagebetale kr. af vores medlemmers lånebeviser. Herefter skylder klubben medlemmerne kr.

3 - 3 - Flere frivillige har meldt sig Det er dejligt, at stadigt flere af klubbens medlemmer melder sig på listen over frivillige hjælpere. Derved bliver det meget nemmere for klubben at arrangere vores mange ekstraturneringer i løbet af sæsonen. Har du lyst til at give en hånd med, skal du bare skrive dig på listen på opslagstavlen. Det er også glædeligt, at Margit Grove, Willy Eltved og Jens Sindholt har været på turneringslederkursus og Jørgen Nørgaard på kursus i BridgeCentral og BridgeMate i den forgangne sæson. De mange aktiviteter kræver flere ledere. Vil du være turneringsleder, kan du komme på et betalt turneringslederkursus her i klubben den og den Edb-kort eller ej? I det seneste klubblad spurgte vi jer, om I ønskede at spille med edb-kort i alle vores turneringer eller kun i holdturneringer som hidtil. Der var 63, der svarede. 23 ønskede altid at spille med edb-kort, og 40 ønskede at fortsætte som hidtil, hvor vi kun spiller med edb-kort i holdturneringerne. Bestyrelsen har derfor valgt at fortsætte som hidtil. AABC køber kortblandemaskine Bestyrelsen har i løbet af sommeren besluttet at købe en kortblandemaskine til AABC. Hidtil har vi lejet de edb-givne kort i Vojens. Vi har imidlertid fundet det fordelagtigt at investere i vores egen maskine. Den nye maskine vil blive taget i brug i efteråret. Mange ekstraturneringer Du kan glæde dig til ekstraturneringerne i den kommende sæson der er planlagt hele tre spændende fredagsarrangementer: Den 31. oktober 2008 er der Sønderjysk aften med sønderjyske lækkerier og underholdning samt bridgeturnering. Den 30. januar 2009 kan du spise, synge og spille bridge. Den 6. marts 2009 er der Royal aften, hvor du får mulighed for at lufte dine ordner, nyde en kongelig middag og spille bridge. Som noget nyt vil vi to søndag eftermiddage, en i efteråret og en i foråret, arrangere lagkagebridge. Nogle af vores medlemmer vil kreere de mest lækre lagkager, og dem vil de servere for vores medlemmer. Kaffepausen vil derfor blive ekstra lang disse dage. UHM! Ændringer i bestyrelsen Bolette forlader bestyrelsen Bolette Johansen har meddelt, at hun ikke længere kan afse tid til at være medlem af AABC s bestyrelse. På bestyrelsens og klubbens vegne vil jeg gerne takke Bolette for de 5 år, hun har været klubbens sekretær. Sekretærarbejdet indebærer bl.a. at skrive referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlingen, håndtere mesterpoint samt at planlægge Drop In-sæsonen. Travlhed i sommerferien Hvad laver de i banken efter fire? Eller hvad laver de i AABC i sommerferien? Jeg skal hilse og sige, at vi ikke har ligget på den lade side! I sommer har vi: Arrangeret Drop In med et meget flot deltagerantal på over 1400, inkl. to søndags Drop In i august. Gennemført lynkursus med 30 deltagere. Afholdt Aabenraa Turnering med 108 deltagere. Holdt bestyrelsesmøde med planlægning af ny sæson. Håndteret alle tilmeldingerne mm.

4 - 4 - Det gør vi jo egentlig hver sommer, men derudover har vi i år: Ryddet op efter indbrud. Anskaffet nye sæder til de grønne stole. Installeret udluftning i rygerummet. Købt kortblandemaskine i England. Og ikke mindst så har vi fået nyt køkken. Jubii! Indbrud i AABC Søndag aften eller nat den 29. juni blev der begået indbrud i AABC. Tyven kom ind ved at lave et hul i taget over vores terrasse. Vedkommende lavede også hul i lofterne i kontoret, depotet, rygerummet, den lille spillesal, trappeopgangen og flere steder i mellemgangene. været i køkkenudvalget, samt til andre involverede. Ny redaktør af AABC s klubblad Fra og med dette nummer er Alice Dahl blevet ny redaktør af vores klubblad. Alice har stor erfaring med bladskrivning fra sin aktive karriere i Sydbank. Det vil vores blad uden tvivl nyde godt af fremover. Efter 5 år og 16 numre er jeg glad for at overdrage hvervet til Alice, så bladet kan få et nyt pust. Indlæg til bladet skal afleveres til Alice, som spiller tirsdag og torsdag aften, eller til en fra bestyrelsen. Alices mailadresse er: alice.dahl@get2net.dk. Det så voldsomt ud og gav et forfærdeligt svineri. Udbyttet blev ca. 630 kr.! Vi ved endnu ikke, hvad skaderne løber op i, men heldigvis dækker forsikringen. Dog har vi en selvrisiko på kr. Nyt køkken i AABC Takket være et stort bidrag fra Morten Boe har vi fået lavet nyt køkken i AABC. Tusind, tusind tak Morten! Nu er vi endnu bedre rustet til de mange arrangementer, som vi gennemfører. Også tak til Inger Jepsen og Lisbeth Petersen, som sammen med formanden har Alice Dahl er ny redaktør af AABC s klubblad Sidste frist for aflevering af indlæg til næste klubblad er den God fornøjelse med den nye bridgesæson. Venskabskamp mod Kiel Lørdag den 4. oktober kl spiller vi venskabskamp i AABC mod Bridge am Gruen fra Kiel. Pris 60 kr. inkl. kaffe / te og kage Fine præmier Efter turneringen vil der blive mulighed for at spise lidt mad i klubben.

5 - 5 - Lynkursus 2008 af Jørn Jeppesen I maj gennemførte vi for 6. gang vores årlige lynkursus i AABC. I år var der 30 tilmeldte, og 28 gennemførte kurset. Det er det næststørste hold vi har haft. Koncentrationen er høj Det intensive kursus bliver afholdt over fire torsdage i maj. Eleverne lærer alle grundreglerne i spillet og stifter bekendtskab med enkelte konventioner. Der er næsten en lærer pr. bord Der er to målgrupper for kurset: 1. De rigtig dygtige, talentfulde og flittige elever, der typisk har spillet en anden form for kort før, og som læser på lektien og øver sig derhjemme. Denne gruppe kan hurtigt lære spillet. Desværre er der ikke så mange af dem. 2. De nysgerrige og ikke så øvede kortspillere, som kan prøve spillet og finde ud af, om det er noget for dem. Hos dem gælder det om at vække interesse, så de fortsætter på vores begynderundervisning om efteråret. Jubii, vi har vundet vores første bridgeturnering. Forrest: Alice-Ernst Moltrup Bagerst: Mette-Ib Clausen I år havde vi mange rigtig kvikke elever, og flere af dem har allerede været til Drop In i sommer, hvor de har prøvet kræfter med de mere erfarne spillere. Ingen tvivl om, hvem der er kaptajn Hørt ved et af bordene: Bridgelæreren: Du skal huske, at din makker skal nikke, inden du spiller ud! Eleven: Han har nikket. Det gør han hele tiden også derhjemme!!!! For klubben er lynkurset et vigtigt middel til hele tiden sammen med den øvrige undervisning i klubben at rekruttere nye medlemmer. Kun derved kan vi opretholde medlemstallet og erstatte den naturlige afgang, der altid vil være i en klub. Jeg tror godt, jeg kan udtale mig på hele undervisningsholdets vegne og sige, at det er dejligt at se, så ivrige de nye spillere er, og at deres humør næsten altid er i top. Eleverne synes godt nok, det er svært, men de glæder sig til kurset hver gang. Til slut er der kun at sige: Tag godt imod dem og de andre nybegyndere i klubben. HUSK GENERALFORSAMLINGEN den 5. september kl

6 - 6 - Sådan lærte Claus at spille bridge ved Svend Rasmussen Nogle siges at være født med en sølvske i munden. Om Claus Hylling Christensen kan man sige, at han er født med gode kort på hånden. Som det kan høres på hans dialekt, er han født og opvokset på Nørrebro i København. Men vi kender hans bridgespillende familie her fra byen. Tilbage i 1960 erne spillede hans morbror, ingeniør Henry E. Nielsen, sammen med sin kone Signe i Bridgeklubben af 1957 her i Aabenraa. Klubben var få år tidligere blevet oprettet af Christian Frandsen. Og det fremgår af protokollen, at ægteparret Nielsen klarede sig særdeles godt. De blev klubmestre i holdturneringen i 1963 og 1964 og i parturneringen i 1964 og i Desuden spillede H. E. Nielsen med på Christian Frandsens elitehold, der i spillede sig i finalen i Unionsturneringen og rykkede op i 1. division. Hvad det så var tilbage i 60 erne længe før ruder knægt blev konge ved jeg ikke med bestemthed. Eliteholdet bestod af tre par: Mille Frandsen og Lieselotte Jansen Christian Frandsen og H. E. Nielsen Erik Pedersen og Jens Kjeldsen. Claus er opvokset med bridge. Hans mor, hans morbror Henry, hans moster og hendes mand alle spillede de bridge. Og gerne i hjemmet på Nørrebro så ofte, som det lod sig gøre. Henry var ansat ved Statsbanerne og kunne rejse gratis med toget. Så det var vel fristende at tage en ekstra tur til hovedstaden for at besøge familien og få et spil kort. Som knægt sad Claus og kiggede på, når hans mor og moster og onkler spillede bridge. En gang imellem blev han bedt om at holde kort, og efterhånden kunne han vel også finde ud af at spille med. Det var den spæde begyndelse. Første gang, han var med i en bridgeklub var han omkring 16 år, hvor han spillede med sin onkel i Damsø Bridgeklub. Senere Claus med de gode kort på hånden. spillede han lidt i frikvartererne i gymnasiet og lidt privat de første år på universitetet. Men travlhed med studier og arbejde samt ønske om tid til familie og børn bevirkede, at Claus først for alvor begyndte at spille i klub i 1978 i Gentofte Bridgeklub. Hans kone Annie havde også fået lært at spille bridge ved at spille privat med hans familie. Claus spillede i klubben i Gentofte indtil 1990, hvor han flyttede til Aabenraa. Her i byen kom han straks til at spille om mandagen i BK 57 sammen med Carl Jørgen Markworth. I 1994 blev han valgt ind i bestyrelsen for BK 57, og i 1995 blev han formand for klubben. Siden 1992 har han spillet fast med Erik Brabrand om mandagen. Og det fortsatte han med, da BK 57 og Aabenraa Bridge Center fusionerede i Nu er makkerskabet imidlertid opløst. Fra næste sæson spiller Claus med Annie om mandagen. Siden 2002 har Claus været med i

7 - 7 - bestyrelsen for AABC og fungerer nu som næstformand. De sidste to år har han desuden haft begynderundervisning tirsdag eftermiddag, og det fortsætter han med næste år. Og mange topplaceringer er det blevet til i bridgeklubberne her i byen i årenes løb. Jeg har ikke tal på dem, men jeg vil tro, det er mere end 15 klubmesterskaber. Hvorvidt han også har spillet i 1. division ligesom sin onkel vides ikke med bestemthed. Det var H. C. Andersen, der skrev: Det gør ikke noget at være født i andegården, når man kun har ligget i et svaneæg. Det vil jeg omskrive til følgende: Det gør ikke noget, at man ikke har gået til bridgeundervisning, når blot man er født med gode kort på hånden. Danish Bridge Festival af Gerda Loff Som deltager i Danish Bridge Festival i Vingstedcentret over 6 dage kan jeg kun melde meget positivt tilbage. Allerførst er det en utrolig god spilletræning, man får, da man kan nå at spille 2 åbne turneringer dagligt, som man ikke skal tilmelde sig på forhånd. F.eks. en bronze kl a 28 spil og en sølvturnering fra kl a 42 spil. Har man ingen makker, henvender man sig bare i informationen. Alle kommer til at spille. hendes bror, de spillede rigtig godt sammen og tog en del præmier i ugens løb. Mandag morgen dukkede Else H. Hansen og Inge Nielsen op, spillede en bronzeturnering og vandt den suverænt og hjembragte både penge og bronzepoint. Alle danmarksmesterskaber blev ligeledes afgjort i ugens løb. Fra Aabenraa skulle Lissi Damm og Rethe Dahlstrup deltage i Damepar over 2 dage. Jeg sad som ugle på andendagen i finalen, der blev spillet 4 hjerter doblet og 1700 hjem til Aabenraa-pigerne. Flot spil. Der er gode muligheder for at overnatte på Vingstedcentret i telt, hytter eller værelser. Maden er god, betjeningen flink, og der er ca. 80 frivillige hjælpere, hvor Ole Nielsen fra Aabenraa var med til at give os et dejligt ophold. Der kom over gæster. Jeg kan absolut anbefale alle at deltage i år Freddy Brøndum, der har spillet et ½ år som substitut i AABC, vandt DM i Åben Par sammen med Steen Schou fra Aarhus. (Formanden sneg sig med på billedet) Der var deltagere fra hele Danmark samt nabolandene, god stemning ved bordene, og så var det meget lærerigt, der meldes med mange forskellige konventioner, så dyb koncentration var vigtig. Programmet startede lørdag den 5. juli, hvor Ludvig og jeg hurtigt mødte Ellen Jensen og Vinderne af damerækken blev Signe Buus Thomsen og Anna Christa Raulund på 13 og 16 år. Det var helt fantastisk, dem vil vi sikkert se mere til i de kommende år.

8 - 8 - Resultatservice Klubmestre i par : Mandag eftermiddag: Tirsdag aften: Svend Erik Holst-Rethe Dahlstrup Mandag aften: Jørn Jeppesen-Niels Dahl Torsdag aften: Erik Brabrand-Claus Hylling Christensen Jes Brabrand-Jørn Jeppesen Du kan se alle klubmestrene for sæsonen på klubbens hjemmeside:

9 - 9 - Lagkageturnering i Aabenraa Bridge Center Søndag den 16. november 2008 og søndag den 22. februar 2009 kl. 13 til ca. 17. Vi byder på lækre hjemmelavede lagkager i den udvidede kaffepause. Pris: 50 kr. inkl. kaffe, te og kage. Bronzepoint og vinpræmier. Tilmelding senest om torsdagen før spilledagen på liste eller til Ole Nielsen tlf eller mail: 4499aabc@mail.dk Velkomstpakke AABC er tilmeldt velkomstpakken for nytilflyttere i hele Aabenraa Kommune. Vores tilbud er: 2 fribilletter til Drop-In 50 % rabat på lynkursus i maj Tag godt imod nye medlemmer og hjælp dem til rette Deltag i distriktets holdturneringer AABC er i denne sæson repræsenteret i Jysk- Fynsk mellemrække for hold. Vi håber, at klubben også bliver repræsenteret i distriktets øvrige holdturneringer. Klubben betaler turneringsindskud i kredsens og distriktets holdturneringer samt 1. indskud i DBF s Landspokal-turnering. Fortæring og transport må I selv klare. Der kommer opslag i Distriks Nyt i september, så husk at tilmelde jer. Udfyldte tilmeldingsblanketter kan afleveres til kassereren. Halvtimeslektioner Den 1. tirsdag kl i oktober, november, februar og marts vil der igen være halvtimeslektioner for alle medlemmer. I må meget gerne henvende jer med emner. Jørn Guld, sølv og bronzepoint Løse sammentalte kuponer kan I lægge i min skuffe på kontoret, så sørger jeg for, at de bliver registeret hos forbundet. Bolette Johansen Vil du have del i klubrabatten og spare porto, så køb dine bridgeartikler i AABC! Kontakt Rethe Dahlstrup, , så bestiller hun for dig. Nemt og enkelt. Evt. overskud tilfalder klubben.

10 Kommende arrangementer i AABC (Med forbehold for ændringer) kl Generalforsamling og grillmiddag kl Venskabskamp mod Kiel kl Drop-In kl Drop-In kl Sønderjysk aften kl Indledende runde i Veteran-Par kl Lagkageturnering kl Indledende runde i Dame-Par kl Indledende runde i Mix-Par kl Juleafslutning kl Lynbridge kl Champagneturnering kl Undervisningslørdag arbejder vi på kl Indledende runde i Åben-Par kl Spis, syng og spil bridge kl Drop-In kl Venskabskamp i Vojens kl Lagkageturnering kl Royal aften kl Finale i Ældresagen kl Åben-Par Distriktsfinale kl Afslutningsfest Klub med klaver der må bruges Vi er en musik- og sangglad klub, det er bevist ved mange lejligheder ikke mindst ved den seneste årsafslutningsfest. Sikken vi da kan spille og synge og det er jo herligt. Men hvorfor begrænse den glæde til fester, klaveret står der, der er mange medlemmer, der kan bruge det og det har godt af at blive brugt. Så husk: alle er velkomne til at give et nummer indtil kl Og i den forbindelse: Er der nogen, der har noder til overs, tager klubben med glæde imod dem. Kig ind til Drop-In Under lynkurset blev der spurgt, om man måtte komme og kigge på til Drop-In det kunne måske være lærerigt. Og jo, man er meget velkommen til at komme og kigge, inden man selv kaster sig ud i de lærerige Drop-In-aftener. I øvrigt var lynkurset også særdeles lærerigt for lærerne. For hvor er det dog svært at udtrykke sig præcist. Eleven åbner med 1 ruder. I næste melderunde spørger læreren: Har du ikke en anden 4-farve, du kan melde? Eleven: Nej. Næh, det har jeg ikke. Helt korrekt svaret. Eleven havde to 6-farver. Og helt forkert spurgt af læreren.

11 Distriktsfinalen i mix AABC var i weekenden maj vært for årets distriktsfinale i mix. Mange af deltagerne var i Aabenraa for første gang og gav højlydt udtryk for deres begejstring over vores klublokaler. Elsebeth og Chris har lige et resultat, der skal snakkes om. Serveringen i de to dage vakte også begejstring ikke mindst de store skåle med Inge Maries gode frikadeller, der også var en del af frokosten. På de tre første pladser kom: Mette Sand-Lars Underbjerg, Spar K, Esbjerg til venstre. Lise Reimann-Palle Reimann, Spar K, Esbjerg, til højre. Ingrid Hedevang-Mogens Rerup, Bridgeklubben af 1945, Kolding.

12 Frivillig hjælper ved Dansk Bridgefestival af Ole Nielsen Jeg fik tilbud om at være medhjælper i resultatservice, hvilke jeg tog imod, og jeg har absolut ikke fortrudt min deltagelse. Jeg deltog i alt i 9 dage i Festivalen i Vingstedcentret. Jeg var på i ca. 13 timer de 2 første dage, idet der var 2 medhjælpere, der havde kvalificeret sig til DM i Mix-Par. Så det var lige på og hårdt, men fra mandag havde jeg fri enten for-/eftermiddag eller aften, men det var ikke ligefrem ferie, jeg var på. Vingstedcentret en smuk og praktisk ramme om Dansk Bridge Festival. Hvad er Bridgefestival? Det er DM for Mix-Par, Veteran-Par, Dame- Par og Åben-Par. Desuden er der en række side-bridgeturneringer, der fungerer som Drop-In, hvor man kan spille om bronze-, sølv- og guldpoint samt bridge/golf, minihold-turnering og sølv-holdturnering, alt efter hvilken turnering man ønsker at tilmelde sig. Af ikkebridge-aktiviteter var der også tilbud om sudoku, mahjong, othello og poker, så spillere kunne sagtens få deres spillegen tilfredsstillet. Desuden var der også kursus i BridgeCentral og BridgeMate Kan man kalde det en festival? Det mener jeg absolut, man kan. Der var deltagere, der mødte op 2, 3, 4 eller flere dage i træk eventuelt med en pause imellem. Jeg ved, der var 4 tyske familier, der havde lejet sommerhus i Juelsminde, bror og søster, der havde lejet campinghytte, familier med voksne børn osv. Jeg havde en sjov oplevelse. Jeg var kommet i snak med en tysker, om han skulle spille midnatsbridge samme aften. Han ville gerne, men der var ikke nogen af hans venner, der havde lyst, så jeg sagde til ham, han kunne spille med mig, og vi lavede så en aftale. Nu vidste jeg, at det godt kunne gå op i druk for mange spillere, og jeg fik derfor betænkeligheder, om det nu også var klogt, at jeg havde lavet den aftale, tænk nu, hvis han var en meget seriøs spiller. Nå, jeg besluttede, at jeg måtte fortælle ham om mine betænkeligheder. Han svarede, at det netop var dette, han syntes, var vidunderligt. De havde boet på Vingstedcentret sidste år og oplevet, hvor lystige nogle deltagere var, og han syntes, det var dejligt, det også kunne foregå på denne måde, så vi deltog og fik en dejlig oplevelse og deltog i drikkeriet i begrænset omfang. Han skulle køre og kunne derfor ikke drikke, jeg havde vagt næste formiddag kl. 10, så jeg kunne kun drikke i en light udgave.

13 Tilbud til bredden Man har for at få bredden med lavet reglen i Bronze-B turneringen: At hvis en af parret har blåt meldekort = Kredsmester, skal man spille i Bronze-A. Hvis man spillede i Bronze-B, fik man ingen præmie, men beholdt optjente bronzepoint. Hvis en deltager fik mistanke om, at nogle fejlagtigt spillede i Bronze-B, var det vores opgave at kontrollere deltagerens MP-point. Jeg synes, det er en god regel, hermed får også deltagere med grønt og rødt meldekort en mulighed for at vinde. Hvis en kredsmester for eksempel havde en begynder med eller en deltager med grønt/rødt meldekort, kunne de undtagelsesvis få lov til at spille i Bronze-B, men blev gjort opmærksom på, at de ikke kunne vinde nogen præmie, men få de eventuelle vundne bronzepoint. Det ærgrer mig at få at vide, at nogle snyder, fordi de ikke har indsendt MP-point i de sidste 1-3 år. Resultater i DM af Aabenraa-spillere Mix-Par: Elsebeth Olsen og Chris Nielsen blev nr. 33 i A-finalen. Dame-Par: Lissi Dam og Rethe Dahlstup blev nr. 31. Åben-Par: Jørn Jeppesen og Niels C. Dahl blev nr. 33 i A-finalen. I Dame par deltog der 48 par, og i Mix- /Åben-Par deltog 120 par, så det var fine placeringer, vores spillere opnåede. Resultater i sideturneringer I sideturneringerne opnåede følgende Aabenraa spillere top-3 placeringer: Bronze 5B Else H. Hansen og Inge Nielsen blev nr. 3 ud af 60 par. Bronze 10B Gerda Loff og Ludvig Bechsgaard blev nr. 3 ud af 62 par. Bronze 17B Christine Aagesen og Ole Nielsen blev nr. 3 ud af 20 Konklusion: Alt i alt vil jeg sige, at det var en meget positiv oplevelse; jeg er i hvert fald motiveret til at gentage min deltagelse som hjælper eller deltager. Jeg kan stærkt anbefale andre at deltage i Villy Dam som vi også kender fra undervisning og turneringer i AABC tager sig her til hovedet måske over makker Otto Dahls spil mod Nadia Bekkouche og Trine Binderkrantz i Åben-Parfinalen.

14 deltagere i Aabenraa Turneringen søndag den 24. august Vinderne i A-rækken og af Sydbank Pokalen 2008 blev Dirk Willicke og Udo Petersen, AABC, i B- rækken Helga og Peter Jespersen, AABC, og i C-rækken Heidi Eirdorf og Eigil Nielsen, AABC. Aabenraa Turneringen var meget flot besøgt i år med 108 deltagere. Det er det næsthøjest deltagerantal nogensinde kun overgået af vores 15 års jubilæumsturnerings i 2006, hvor der var 128 deltagere. Trætte arrangører efter turneringen Ulla Brunn kokkerede Arrangementet forløb meget fint. Turneringen klappede, og forplejningen var i top. Det nye køkken fungerede godt, så nu er vi godt rustet til at klare tilsvarende turneringer fremover. De tre bedste i hver række blev: A-rækken: 1: Udo Petersen - Dirk Willecke, AABC 89 2: John Møller Jepsen, Esbjerg Flemming Jørgensen, Vejle 77 3: Jonna Astrup Lis Just, Hedensted 47 B-rækken: 1: Helga Peter Jespersen, Aabenraa 84 2: Kirsten Birger Hansen, Aabenraa 75 3: Karen Peter Jeppesen, Pandrup 69 C-rækken: 1: Heidi Eirdorf Eigil Nielsen, Aabenraa 66 2: Ellen Boisen Karin Hansen, Aabenraa 64 3: Else Hansen Inge Nielsen, Aabenraa 42

15 Turneringsprogram Turneringsprogrammet for den kommende sæson kan ses på de følgende sider. I forhold til sidste sæson er der foretaget mindre justeringer. Parturneringerne er inddelt i 5 (4) afdelinger, hvor der mellem de enkelte afdelinger er op- og nedrykning for to par i hver række. Efter afslutning af en afdeling bliver der tilskrevet placeringspoint. Placeringspoint Placeringspoint fungerer efter samme princip som sidste sæson, dvs. nr. 1 i A-rækken får flest, og så fortsætter det ellers nedad med en forskel på 2 i rækken. Der vil være opslag på tavlen om tildelingen af placeringspoint på de enkelte spilletidspunkter. Når den sidste runde er afsluttet, regnes sæsonens endelige parplacering ud ved at lægge pointene for de enkelte runder sammen. Der vil blive uddelt præmier i alle rækker efter hver rundeafslutning og selvfølgelig også for sæsonens samlede resultat. Mandag eftermiddag Parturneringen gennemføres i 4 seedede rækker med 4, 4, 5 og 5 borde med op- og nedrykning efter hver rundeafslutning. Holdturneringen gennemføres i 3 seedede rækker. Holdsammensætningen vil først kunne foretages efter afslutningen af runde C i parturneringen, idet der udarbejdes 3 rækker med 12 par i hver. De første 6 par i hver række skal finde deres holdmakkere inden for de sidste 6 par i hver række. Der afvikles 5 holdkampe. Når disse er afviklet, vil der ske op- og nedrykning af 2 hold, altså en slags kvalifikation. Resultatet nulstilles, og den afsluttende holdturnering spilles. Mandag aften Parturnering gennemføres i 4 seedede rækker med hver 4 borde og op-/nedrykning efter hver 3. runde. Holdturneringen gennemføres efter minihold (Monrad) som kvalifikation i en A-, B- og C-række med 8, 4 og 4 hold. Derefter spilles enkeltmandsturnering for A- række-holdene (for de fire bedst placerede hold i A-rækken om sølvpoint). De øvrige hold spiller i perioder selvstændige parturneringer. Tirsdag formiddag Spiller kun parturnering, det bliver tilsyneladende en 7-bords-turnering: De 3 første gange spiller vi 13 runder med 2 spil i runden i alt 26 spil. Derefter er der 2 alternativer 1) Mitchell med 28 spil med en A- og B- række og med op- og nedrykning. 2) Par-sektion opdelt over 3 gange, 2 gange med 4 runder med 7 spil i alt 28 spil, 1 gang med 5 runder med 5 spil i alt 25 spil. Hvis det lykkes at få tilmelding på 2 par mere, bliver det 2 rækker par med op- og nedrykning. Tirsdag aften Parturneringen afvikles i 3 seedede rækker med 6, 5 og 5 borde og op-/nedrykning efter hver 3. runde. Holdturneringen afvikles efter minihold som kvalifikation i en A- og B- række med hver 8 hold. Derefter spilles enkeltmandsturnering i 4 rækker. Endelig spilles en TOP 16 for de 16 spillere, der har fået flest BP i sæsonen (kun tirsdag aften). Torsdag eftermiddag Parturneringen gennemføres i en række med 4 borde. Der gennemføres ligeledes en lille holdturnering over 3 gange. Torsdag aften Parturneringen afvikles i 3 seedede rækker med hver 5 borde og op-/nedrykning efter hver 3. runde. Holdturneringen afvikles efter minihold som kvalifikation i en A- og en B- række med henholdsvis 8 og 7 hold. Derefter spilles en enkeltmandsturnering for A-rækkeholdene (A1 og A2), de fire bedst placerede hold i A1 (om sølvpoint). Under enkeltmandsturneringen spiller de øvrige par parturnering. Turneringsudvalg: Niels Dahl, Ole Nielsen, Karl Peder Larsen og Claus Hylling Christensen.

16 Sæsonplan MANDAG EFTERMIDDAG kl. 13 Leder Rethe DATO EMNE TURNERINGSFORM Bem Velkomst. Gennemgang af programmet. Par A-B-C-D runde A Åbningsmelding men med hvad? (del 1) Par A-B-C-D runde A Åbningsmelding men med hvad? (del 2) Par A-B-C-D runde A Svarers melding Par A-B-C-D runde B Åbners anden melding Par A-B-C-D runde B Svarers anden melding Par A-B-C-D runde B Drop-In klokken 19 Særskilt tilmelding Ferie Drop-In klokken Hvem er kaptajn? Par A-B-C-D runde C Meldetest Par A-B-C-D runde C Pas er også en melding!!!!!!! Par A-B-C-D runde C Negativ dobling og næsekravpas (del 1) Par A-B-C-D runde D Negativ dobling og næsekravpas (del 2) Par A-B-C-D runde D Gode udspil HOLD A-B-C runde I Hvad spiller du ud? HOLD A-B-C runde I Julequiz Par A-B-C-D runde D Fælles juleafslutning. Opslag. Særskilt tilmelding Lynbridge. Opslag. Særskilt tilmelding Ferie Ferie Champagneturnering. Opslag. Særskilt tilmelding PASbar, runde- eller udgangskrav? HOLD A-B-C runde I Fjenden indmelder 1 ut HOLD A-B-C runde I Meldinger i defensiven (del 1) HOLD A-B-C runde I Meldinger i defensiven (del 2) Par A-B-C-D runde E Svar på oplysningsdobling Par A-B-C-D runde E Ferie Drop-In kl Bykamp mod Vojens Bridgeklub. Opslag. Særskilt tilmelding Planen lægges i første stik Par A-B-C-D runde E Den farlige hånd HOLD A-B-C runde II Indgange + forbindelser HOLD A-B-C runde II Tæl dine tabere i trumfkontrakt HOLD A-B-C runde II Tæl dine vindere i sanskontrakt HOLD A-B-C runde II Modspillets svære kunst (del 1) HOLD A-B-C runde II Modspillets svære kunst (del 2) Par A-B-C-D runde F Ferie Drop-In kl Ferie Spil til eftersyn (find fejlene) Par A-B-C-D runde F Afslutningsquiz Par A-B-C-D runde F3

17 Sæsonplan MANDAG AFTEN. Leder Claus Hylling Christensen Dato Turneringsform Runde TUleder/administrator Parturnering (A+B+C+D) 1a Claus / Ole Parturnering (A+B+C+D) 2a - do Parturnering (A+B+C+D) 3a - do Parturnering (A+B+C+D) 1b - do Parturnering (A+B+C+D) 2b - do Parturnering (A+B+C+D) (*) 3b - do Efterårsferie Drop-In klokken 19 Særskilt tilmelding Drop-In kl Miniholdturnering 1 Claus / Ole Miniholdturnering 2 - do Miniholdturnering (*) 3 - do Holdturnering (A+B+C) 1 - do Holdturnering (A+B+C) 2 - do Holdturnering (A+B+C) 3 - do Parturnering (A+B+C+D) 1c - do NØD -turnering - do Fælles juleafslutning, torsdag Særskilt tilmelding Lynbridge Særskilt tilmelding Juleferie Champagneturnering Særskilt tilmelding Parturnering (A+B+C+D) 2c Claus / Ole Parturnering (A+B+C+D) 3c - do Parturnering (A+B+C+D) 1d - do Parturnering (A+B+C+D) 2d - do Parturnering (A+B+C+D) 3d - do Vinterferie Drop-In kl Venskabskamp mod Vojens Særskilt tilmelding Holdturnering (A+B+C) 4 Claus / Ole Holdturnering (A+B+C) 5 - do Holdturnering (A+B+C) 6 - do Holdturnering (A) + Par (B+C) 7/1 - do Enkeltmandsturnering (A1+A2) + Par(B+C) 1/2 - do Enkeltmandsturnering (A1+A2) + Par(B+C) 2/3 - do Parturnering (A+B+C+D) 1e - do Påskeferie Drop-In kl Påskeferie Parturnering (A+B+C+D) 2e - do Parturnering (A+B+C+D) 3e - do - (*): Undervisning fra kl appelkomite: Arne Broberg, Erik Niebuhr, Claus H. Christensen og Ole Nielsen.

18 Sæsonplan TIRSDAG AFTEN. Leder Niels Dahl Dato Turneringsform Runde TUleder/administrator Parturnering (A+B+C) 1a Niels Parturnering (A+B+C) 2a - do Parturnering (A+B+C) 3a - do Miniholdturnering 1 Karl Peder Miniholdturnering 2 - do Miniholdturnering (*) 3 - do Efterårsferie Drop-In klokken 19 Særskilt tilmelding Drop-In kl Holdturnering (A+B) 1 Karl Peder Holdturnering (A+B) 2 - do Holdturnering (A+B) 3 - do Holdturnering (A+B) 4 - do Parturnering (A+B+C) 1b Niels Parturnering (A+B+C) 2b - do Parturnering (A+B+C) 3b - do NØD -turnering - do Fælles juleafslutning, torsdag Særskilt tilmelding Lynbridge Særskilt tilmelding Juleferie Champagneturnering Særskilt tilmelding Parturnering (A+B+C) 1c Niels Parturnering (A+B+C) 2c - do Parturnering (A+B+C) 3c - do Holdturnering (A+B) 5 Karl Peder Holdturnering (A+B) (*) 6 - do Vinterferie Drop-In kl Venskabskamp mod Vojens Særskilt tilmelding Holdturnering (A+B) 7 Karl Peder Enkeltmandsturnering 1 Niels Enkeltmandsturnering 2 - do Parturnering (A+B+C) 1d - do Parturnering (A+B+C) 2d - do Parturnering (A+B+C) 3d - do Parturnering (A+B+C) 1e - do Påskeferie Drop-In kl Parturnering (A+B+C) 2e - do Parturnering (A+B+C) 3e - do TOP 16 + Parturnering (Øvrige) Karl Peder / Ole (*): Undervisning fra kl Appelkomite: Svend Erik Holst, Jørn Jeppesen og Svend Rasmussen.

19 Sæsonplan TORSDAG AFTEN. Leder Jørn Jeppesen Dato Turneringsform Runde TUleder/administrator Parturnering (A+B+C) 1a Svend Erik Parturnering (A+B+C) 2a - do Parturnering (A+B+C) 3a - do Parturnering (A+B+C) 1b - do Parturnering (A+B+C) 2b - do Parturnering (A+B+C) 3b - do Efterårsferie Drop-In klokken 19 Særskilt tilmelding Drop-In kl Miniholdturnering 1 Niels / Axel Miniholdturnering 2 - do Miniholdturnering (*) 3 - do Holdturnering (A+B) 1 Niels Holdturnering (A+B) 2 - do Holdturnering (A+B) 3 - do NØD -turnering Jørn Fælles juleafslutning, torsdag Særskilt tilmelding Lynbridge Særskilt tilmelding Juleferie Champagneturnering Særskilt tilmelding Juleferie Parturnering (A+B+C) 1c Svend Erik Parturnering (A+B+C) 2c - do Parturnering (A+B+C) 3c - do Parturnering (A+B+C) 1d - do Parturnering (A+B+C) 2d - do Vinterferie Drop-In kl Venskabskamp mod Vojens kl. 19 Særskilt tilmelding Parturnering (A+B+C) 3d Svend Erik Holdturnering (A+B) 4 Niels Holdturnering (A+B) 5 - do Holdturnering (A+B) 6 - do Holdturnering (A+B) 7 - do Enkeltmandsturnering + Par(B-række) 1 Axel Enkeltmandsturnering + Par(B-række) 2 - do Påskeferie Drop-In kl Parturnering (A+B+C) 1e Svend Erik Parturnering (A+B+C) 2e - do Parturnering (A+B+C) 3e - do - (*): Undervisning fra kl Appelkomite: Axel Petersen, Jørn Jeppesen, Jes Brabrand og Svend Erik Holst.

20 AABENRAA BRIDGE CENTER SUBSTITUTLISTE Navn Tlf. nr. Man Man Tirs Tirs Tors Aage Friis Larsen Aase Damberg Ann Posselt Anne Asmussen Anne Margrethe Have Anne V. Selberg Annelise Ibsen Birgit Ingemann arbejde Birgit Kragh Bodil Winther Charlotte Wulff Christel Lassen Christian Johannsen Christine Aagesen Dagny Beier Edith Barsøe Edith Nielsen Ellen Hansen Ellen Jensen Else H.Hansen Else Holm-Pedersen Erik Johannsen Erik Niebuhr arbejde Erik Skifter Andersen Esther Skytte Jørgensen Eva Stockfisch Finn Jacobsen arbejde Finn Mortensen Gerda Larsen Gerda Loff Gerda Toft Gudrun Christensen Gunnar Kronborg arbejde Hanne Hansen Hansi Larsen Inge Marie Kock Inge Nielsen Inger Petersen Johan Stockfisch Jutta Svane Jytte Skifter Andersen Tors

21 Navn Tlf. Man Man Tirs Tirs Tors Tors Karen Margrethe-Krogh Karin Hansen Karl Peder Larsen Kirsten Hansen Lida Christensen Lina Geerthsen Lis Skibelund Lisa Strømbeck Sørensen Lissi Juul arbejde Margit Andersen Margit Grove Marianne Nielsen Mette Løndahl Mie Johannsen Morten Boe Niels Kjempff Ole Lindhard Ole Nielsen Poul Johansen Søren Dahl Tove Christensen Tove Damgaard Tove Schultz Ulla Bruhn Unni Berg Jakobsen Vibeke Liebel Vibeke Worsøe Kjempff Willy Eltved Sæsonplan TIRSDAG FORMIDDAG kl. 9 Leder: Ole Nielsen Der spilles følgende formiddage: OKTOBER: NOVEMBER: DECEMBER: 2-9 JANUAR: FEBRUAR: MARTS: Sæsonplan TORSDAG EFTERMIDDAG kl. 13 Leder: Jørgen Nørgaard Der spilles følgende torsdage: OKTOBER: (par) NOVEMBER: (par) DECEMBER: 4 (nød) JANUAR: (par) FEBRUAR: (hold) MARTS: (par)

22 Afslutningsfesten den 26. april af Alice Dahl Første punkt på bridgeårets afslutningsfest var indvielsen af klubbens nye klaver. Jes Brabrand forestod afsløringen ved at klippe silkesløjfen og sætte sig til tangenterne og i bedste musikalske stil følge noderne. Det gjorde de begejstrede medlemmer imidlertid ikke, de havde deres eget hurtigere tempo og derfor kunne Jes spil nydes, længe efter at medlemmerne havde sunget færdig. Det gav stemningen et ekstra pift. 46 veloplagte deltagere spillede derefter i 2 rækker. Men vinderne måtte vente til efter middagen den traditionelle græske, der i år var bedre end nogensinde med at få deres præmier. Præmieoverrækkelsen var nemlig lagt ind i en lille interaktiv sketch, der trådte i stedet for de ellers også traditionelle bolværksmatroser. Sketchen blev fremført af Jørn Jeppesen, Laila Nielsen, Jes Brabrand, Yvonne Sundstrøm og redaktøren. Via sketchen kunne de medlemmer, der kun spillede en enkelt gang om ugen, få et godt indtryk af, hvor mange oplevelser de gik glip af. Aftenens gang både mandag, tirsdag og torsdag blev nemlig grundigt illustreret. Og til yderligere illustration blev også et typisk spilleforløb demonstreret, her supplerede Finn Christensen og Niels Kjempff de agerende så udmærket ved at sætte sig ved det forkerte bord. Og interaktivt brillerede Ulla Bruhn, Grethe Kjempff, Karen Surlyk, Niels Dahl og Karl Peder Larsen. Men så blev det uhyggeligt Efterhånden som aftenen svandt, og mange medlemmer var gået hjem for at læse i Bridge Nyt, rykkede natteravnene sammen, og der kom kort på bordet eller rettere i hænderne på Finn Christensen. Og det var uhyggeligt! Vinderne i A-rækken blev Niels Dahl-Jørn Jeppesen, skarpt forfulgt af Jes Brabrand- Elsebeth Olsen og Tove Damgaard-Henrik Damgaard. I B-rækken var det Inger Petersen- Esther Skytte Jørgensen, Yvonne Sundstrøm- Laila Nielsen og Marianne Høj-Hans P. Christiansen der besatte de 3 første pladser. Sikken en gang kortbehandling, vi fik demonstreret. Vogt jer for at spille mod ham esser dukkede op alle vegne fra, han vidste præcis, hvad vi havde på hånden, og han kunne blande, så farverne var fordelt. Vi må være glade for, at Finn har selvdisciplin og nøjes med at demonstrere sin ekvibrilisme ved festlige lejligheder (håber vi!).

23 Kontingent og spillebetaling Kontingent, der dækker abonnement på Dansk Bridge, Bridge Nyt samt medlemskab af Danmarks Bridgeforbund er: - Seniorer: 320 kr. (også passive) - Juniorer: 230 kr. (under 25 år pr. 1. januar 2008 og under uddannelse) Spillebetaling pr. eftermiddag og aften inkl. kaffe/te og lidt sødt er 22 kr. for seniorer og 14 kr. for juniorer. Tirsdag formiddag er spillebetalingen 20 kr. pr. gang. Kontingent Spillebetaling 1.halvdel Spillebetaling 2.halvdel Mandag eftermiddag 320 kr. 308 kr. 308 kr. Mandag 320 kr. 308 kr. 308 kr. Tirsdag formiddag 320 kr. 180 kr. 240 kr. Tirsdag 320 kr. 308 kr. 330 kr. Torsdag eftermiddag 320 kr. 198 kr. 242 kr. Torsdag 320 kr. 286 kr. 330 kr. Kontingent betales kun én gang, uanset hvor ofte man spiller i klubben. Kontingentet og spillebetaling bedes indbetalt senest henholdsvis den 15. september 2008 og den 15. januar 2009 på konto nr i Sydbank eventuelt postgiro BG Bank konto Benyt så vidt muligt netbank! Der vil desuden være mulighed for at betale den 2. spilledag i henholdsvis september og januar. I skal i så fald udfylde nedenstående kupon og aflevere den til kassereren sammen med betalingen. I må gerne betale for hele sæsonen på én gang. Aftalte penge fremmer ekspeditionen! Rethe Dahlstrup Bilag til kassereren forår 2009 Bilag til kassereren efterår 2008 "Label" k l i p "Label" h e r forår 2009 efterår 2008 Kontingent Mandag eftermiddag Mandag eftermiddag Mandag Mandag Tirsdag formiddag Tirsdag formiddag Tirsdag Tirsdag Torsdag eftermiddag Torsdag eftermiddag Torsdag Torsdag I alt I alt 320 kr.

24 - 24 -

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning Medlemmer Klubaktiviteter Resultater Undervisning Øvrige forhold - Hjemmeside - Nyhedsbrev - Klublokaler mm. Udvikling i AABC s medlemstal 400 350 300 250 200 150 100 332 341 326

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 15.12.10 kl. 18.00 Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 16.12.15 kl. 17.30: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr. 6 2014 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Det seneste nyhedsbrev var egentlig ment som det sidste i denne sæson, men vi manglede jo billederne af alle klubmestrene, så derfor

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 17.12.08 kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde 17.12.08 kl. 18.00 Referat fra bestyrelsesmøde 17.12.08 kl. 18.00 Deltagere: Jørn Jeppesen Axel Petersen Claus Christensen (afbud) Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Karl Peter Larsen Tove Christensen

Læs mere

Aabenraa Bridge Center September 2009. Referat af generalforsamling, fredag den 4. september 2009 kl. 18.00

Aabenraa Bridge Center September 2009. Referat af generalforsamling, fredag den 4. september 2009 kl. 18.00 Aabenraa Bridge Center September 2009 Referat af generalforsamling, fredag den 4. september 2009 kl. 18.00 Deltagere: 73 medlemmer Ad. 0. Velkomst Klubbens formand Jørn Jeppesen (JJ) bød velkommen Ad 1:

Læs mere

AAbenraa Bridge Center

AAbenraa Bridge Center Nr.4 AAbenraa Bridge Center nr. 4 -- Kære medlem Velkommen til bridgesæsonen 007008, som jo er den anden sæson i vores nye bridgecenter. Vi kan med tilfredshed konstatere, at den første sæson forløb godt,

Læs mere

Referat bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 01.07.14 kl. 17.00:

Referat bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 01.07.14 kl. 17.00: Side 1 af 7 Referat bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 01.07.14 kl. 17.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel A. Petersen Niels Dahl

Læs mere

Svend, Jørn, Jes, Kalle. Svend, Axel, Niels, Niels

Svend, Jørn, Jes, Kalle. Svend, Axel, Niels, Niels Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 18.06.13 kl. 18.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen afbud Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen

Læs mere

Der blev orienteret om de afholdte arrangementer, og der var tilfredshed med deltagerantallet til Drop In.

Der blev orienteret om de afholdte arrangementer, og der var tilfredshed med deltagerantallet til Drop In. Side 1 af 5 Beslutning referat for bestyrelsesmøde i AABC torsdag den 19. juni 2008 kl. 18 i klubben: Punkt 1: Valg af referent: Bolette Deltagere: Bestyrelsen mødt fuldtallig. Punkt 2: Afholdte arrangementer:

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18:

Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18: Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr. 11 2015 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Bridgesæsonen 2014-2015 er slut, og tempoet er sat lidt ned. Vi er ikke gået i sommerdvale endnu. Tværtimod er vi i fuld gang med

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC 10.09.11

Velkommen til generalforsamling i AABC 10.09.11 Velkommen til generalforsamling i AABC 10.09.11 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Jørgen Nørgaard 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

Medlemsblad nr. 23 september 2010 )

Medlemsblad nr. 23 september 2010 ) Medlemsblad nr. 23 september 2010 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Velkommen til sæson 2010-2011 i Aabenraa Bridge Center. Det er lagt op til en spændende sæson med mange og flere nye aktiviteter.

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand K.P. Larsen Rethe Dahlstrup Birgit Brøns (afbud) Svend Rasmussen Axel A. Petersen Niels Dahl Inger Eybye

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand K.P. Larsen Rethe Dahlstrup Birgit Brøns (afbud) Svend Rasmussen Axel A. Petersen Niels Dahl Inger Eybye Side 1 af 5 Søndergade 1, 1. 6200 Aabenraa Tlf. 74 63 27 22 Dagsorden til bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 24.05.18 kl. 17.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand K.P. Larsen Rethe Dahlstrup Birgit

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 6 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 17.12.14 kl. 17.30: Punkt 1: Valg af referent: Tove Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend

Læs mere

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015.

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015. Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-201. På bestyrelsens vegne vil jeg sige tak til alle, der er mødt op. Det er flot at kunne samle som minimum 86 medlemmer

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

-4577 kr. Fællessang Mad fra Kværs Maj Lynkursus Niels, Jørn, Alice, Laila

-4577 kr. Fællessang Mad fra Kværs Maj Lynkursus Niels, Jørn, Alice, Laila Side 1 af 6 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 09.05.16 kl. 17.15: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen (afbud) Svend Rasmussen Axel A. Petersen

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 07.05.15 kl. 18.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Eva Johansen Fraværende: Tove

Læs mere

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB SÆSON PROGRAM 2015-16 Se også: www.ht-bridge.dk Spillested: Høje Taastrup Gymnasium Frøgaard Alle 2, 2630 Taastrup. Vi spiller hver onsdag aften fra kl. 18:45 23:00 Første spilleaften

Læs mere

Medlemsblad nr. 29 september 2012 )

Medlemsblad nr. 29 september 2012 ) Medlemsblad nr. 29 september 2012 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Så er vi klar til at byde dig velkommen til sæson 2012-2013 i Aabenraa Bridge Center. Rethe og Tove har fået puslespillet

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Karl Peder Larsen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Karl Peder Larsen Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag d. 24.06.10 kl. 16.30: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC

Velkommen til generalforsamling i AABC Velkommen til generalforsamling i AABC 14.09.13 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Jørgen Nørgaard 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

AAbenraa Bridge Center Nr.16 Medlemsblad april 2008

AAbenraa Bridge Center Nr.16 Medlemsblad april 2008 Medlemsblad nr. 16 april 2008-1 - Kære medlem Bridgesæsonen 2007-2008 er nu ved at være slut. Det har været en god sæson for klubben. Vi har godt nok ikke så mange bridgeresultater at prale med, men aktivitetsniveauet

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridge-spiller! Velkommen til Islev Bridge Klub. Vi er en aktiv bridgeklub, hvor klublivet bridge, hygge og venskaber er i højsædet, og hvor medlemmerne selv driver

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2017-2018 Velkommen til sæsonen 2017-2018 Indtil sæsonstart den 28. august er der masser af muligheder for at spille bridge. Den mest oplagte er vores egen Drop-in:

Læs mere

Bridge kommer på skoleskemaet

Bridge kommer på skoleskemaet Læs SITSEN Et medlemsblad for Akademisk Bridgeklub - September 2010 Systemhjørnet Opgaver for kvikke hjerner Årets program Den nye bestyrelse Info om bestyrelsen Bridge kommer på skoleskemaet TILTAG: Akademisk

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

AABENRAA BRIDGE CENTER

AABENRAA BRIDGE CENTER Side 1 af 5 Dagsorden til bestyrelsesmødet i AABC fredag den 21.12.18 kl. 16.30: I klubbens lokaler med julefrokost fra Føtex. Mødet indledes med en demonstration af vores nye elektroniske tilmeldingssystem

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Punkt 1: Referent: Inger

Punkt 1: Referent: Inger Side 1 af 5 Søndergade 1, 1. 6200 Aabenraa Tlf. 74 63 27 22 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 23.05.19 kl. 16.30: Deltagere: Jørn Jeppesen (JJ) Jes S. Brabrand (JB) K.P. Larsen (KP) Rethe

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Badmintonstævne for 60+`ere

Badmintonstævne for 60+`ere Badmintonstævne for 60+`ere hallerne Kongens Enge 42 2690 Tlf.: 46 15 16 76 Torsdag d. 8. november 2012 kl. 09.00 Der deltager ialt 104 spillere fra 11 foreninger. Der er én præmie pr. påbegyndt 5 deltagere

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

Danmarks Bridgeforbund Distrikt Nordsjælland

Danmarks Bridgeforbund Distrikt Nordsjælland DM for klubhold 2014 Gentofte Stadion plan b s lokaler Ved Stadion 6 2820 Gentofte (afkørsel 18 på Motorringvejen Nybrovej Brogårdsvej eller afkørsel 6 på Helsingørmotorvejen) (stor P-plads overfor stadion)

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 8 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 28.06.12 kl. 16.45: Punkt 1: Valg af referent: Tove Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr.10 2015 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Sæsonafslutning Der er forår i luften, og enden på bridgesæsonen nærmer sig. Nogle hold slutter allerede i marts, mens andre tager

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Kære Medlem velkommen til sæson 2014 / 2015

Kære Medlem velkommen til sæson 2014 / 2015 Kære Medlem velkommen til sæson 2014 / 2015 Vi er nu i gang, med 36 par, og flere nye spillere, så det er dejligt. Vores 60 års jubilæum startede med guldturneringen den 21. September,som blev et meget

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 Indhold: Bestyrelse og ugeplan Mandagsklubben Undervisning Onsdagsklubben Tilmelding og betaling Andre klubber Anden information Spillested: Vanggaardcentret Paludan Müllersvej

Læs mere

Medlemsblad nr. 18 november 2008 )

Medlemsblad nr. 18 november 2008 ) Medlemsblad nr. 18 november 2008 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Første halvdel af sæsonen 2008-2009 er nu næsten forbi. Der har igen været masser af aktivitet i klubben. Under generalforsamlingen

Læs mere

Lise, Søren, Karin H og Claus

Lise, Søren, Karin H og Claus Side 1 af 6 Referat fra bestyrelsesmøde i AABC mandag den 17.12.12 kl. 18: (Julefrokost fra Føtex) Punkt 1: Valg af referent: Tove Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere