Musik i Tide skolekoncerter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Musik i Tide skolekoncerter"

Transkript

1 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen Trommer APHYXION er heftig og melodisk dødsmetal udført af 5 unge musikere i 20 erne. Bandet startede i 2007, og har siden overtaget den danske metalscene med et utroligt CV der bl.a. omfatter nominering til bedste liveband ved Danish Metal Awards, 2. plads ved Royal Metal Grand Prix, samt koncerter på Copenhell og Wacken Open Air (verdens største metalfestival) som det yngste band nogensinde. I 2012 turnerede bandet Europa tyndt som årige, og har i dag langt over 100 højenergiske koncerter bag sig. Bandet har udgivet to meget anmelderroste albums, Earth Entangled (2014) og Aftermath (2016). Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Super fedt med den app. Jeg lagde en plakat i alle klasser i udskolingen med koden til appen. Det var meget nemt for mig, og eleverne blev forberedte. De var ret optagede af historien omkring bandets tilbliven - at de var nærmest i deres alder, da de startede med at spille sammen. Højboskolen, jan Sygt gode. - Grænseoverskridende, da jeg aldrig lytter til den slags musik. - Det var et godt undervisningsforløb, som gav mening. Vi fik alle elever som lærere en på opleveren og fik nedbrudt nogle fordomme. Nordskolen afd. Nykøbing, Grundtvigsvej, jan Mørklægning: Ja Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 45 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Vi stiller ingen krav - kun ønsker: En hævet scene og mørklagte forhold er optimalt. For at skabe den rigtige koncertstemning, ville det være rigtig fint, hvis der ikke er stole.

2 Bodypercussion.dk Bodypercussion Målgruppe: Mellemtrin Genre: Stomp/percussion Kai Stensgaard Krop Tonny Fischer Krop Kim Dahl Krop Bodypercussion.dk er klar til en ny skolekoncertsæson med deres forrygende, energiske og medrivende show. Trioen udgøres af tre topprofessionelle musikere og performere med årelang erfaring i at formidle musik til børn. Bodypercussion er musik spillet på kroppen, og en kombination af lydene kan blandt andet få en krop til at lyde som et helt trommesæt! Bodypercussion.dk s show forstærkes ved hjælp af forskellige typer mikrofoner, så selv de mindste kropslyde når helt ned bagerst i salen. Eleverne får også lejlighed til selv at prøve bodypercussion undervejs i koncerten. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Det var virkelig en skøn oplevelse, som fik alle børn med. Børnene overgav sig simpelthen til koncerten, og synes det var både sjovt og fedt. Jeg har spurgt flere børn på min vej, og alle var meget optagede af det. Jeg har endda set elever efterligne bodypercussion i mine timer :-) Højboskolen, feb En del af 6. klasseeleverne kom med en attitude, der tydeligt viste, at de var klar til at kede sig. Denne holdning varede ikke længe og alle havde en rigtig god oplevelse. Bankagerskolen, marts 2016 Opstillingstid: 15 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Spiller gerne i en gymnastiksal. Opstilling for enden af salen. Gerne podium hvis muligt. Linoleum og betongulve virker ikke så godt, da vi har brug for at kunne få lyd fra gulvet. Vi medbringer selv gulvplader for at beskytte jeres gulv, hvis det er nødvendigt.

3 Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, fortælling Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Morten Ankarfeldt Bas Zier Romme Larsen Piano Hvor kommer trommerne egentlig fra? Hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en kirke, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik lige fra bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik fra storbyens pulserende asfaltjungle. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Tip top! Glade børn - dejlig oplevelse! Dronninggårdskolen, jan Super dygtige musikere, fin fortælling. Dejligt at høre jazz. Det har været forstyrrende for eleverne på den gode måde, da de jo ikke er vant til at høre jazz. Louiseskolen, nov a kan være rigtig svær at fastholde længe af gangen, men de var tryllebundet i 40 minutter. Yes! En af eleverne sagde bagefter: De var så gode at jeg næsten kom til at græde. Holmegårdsskolen, nov Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Orkestret har alt gear med selv, men det er selvfølgelig altid rart med et akustisk klaver, så hvis skolen har sådan et, vil vi mægtig gerne låne det :-)

4 Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte Andersson Barytonsaxofon Mozarts fantastiske opera Tryllefløjten på blot 40 min - det kan da ikke passe!? Men det kan det - næsten. Vi opfører en lille, men helstøbt forestilling, der fokuserer på tre af temaerne fra historien: Mor-datter konflikten, kærlighed og moralen omkring at tage æren for noget, man ikke har gjort. En opførsel med kostumer og rekvisitter så tæt på teateroplevelsen som muligt. Lad jer forføre af operaens fængslende nærvær og forrygende energi. Det lille operakompagni består af to operasangere og skønne instrumenter sådan har du garanteret aldrig før hørt Mozarts dejlige musik! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Det var en HELT fantastisk oplevelse :D En KÆMPE oplevelse for eleverne. Jeg har fået tilkendegivelser fra forældre, der fortæller, at deres børn har fortalt om det derhjemme. Jeg har brugt materialet en del inden koncerten - og vil vende tilbage nu, hvor eleverne har oplevet en opera i virkeligheden :) Egebakkeskolen, nov Højt musikalsk niveau, overbevisende fremførelse. Børnene var fuldstændig koncentrerede under hele koncerten. Et af børnene kommenterede bagefter, at det var flot, afto sangere. Dalgasskolen, nov Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Børn på stole i halvcirkel på langs i rummet

5 Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter følger fårene på græs, sopransax, drejelire og harmonika spiller op til dans og jødeharper lokker månen frem. Ta` med til Zadagora, byen i de grønne bjerge til gaden med de 26 huse og 17 forskellige nationaliteter, hvor alle bliver inviteret med, når der festes! Bukovina er korsvejen, hvor Ukraine, Polen, Transylvanien, Moldavien, Galicien og Rumænien mødes. Her mødes danske Klezmerduo med Halas Duo, to af Polens førende folkemusikere. Genre: Folkemusik, fortælling, vokal, Balkan Ann-Mai-Britt Fjord Harmonika, darbuka og vokal Henrik Bredholt Sopransaxofon, cimbalom, ukulele, jødeharpe og vokal Alicia Choromanska-Halas Utogordon, baraban, polsk håndtromme og jødeharpe Jacek Halas Harmonika, drejelire, tilinkofløjte, jødeharpe og vokal Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Dejligt med god blanding af spil, sang, forklaring om instrumenter og dans. Især 4. og 5. klasserne var begejstrede. Lene, de var jo megadygtige, super koncertoplevelse - 6. klasserne var lidt mere reserverede, men var søde og rare. Materialet var flot og brugbart. Højslev Skole, april 2016 Ved denne koncert var der mere spillegejst og gruppen var meget på. Eleverne var meget optagede af indhold og historier og var opmærksomme på at musikken netop var fra deres musikkultur. Enkelte har fortalt, at det var dejligt at høre nogen synge og tale på deres sprog. Lundergårdskolen, spril Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Koncerten er akustisk. Plads til dans, gerne i en gymnastiksal. 4x5 m sceneplads.

6 Funky Currywurst Brothers Holy Schnitzelburger Målgruppe: Mellemtrin Genre: Stomp/percussion, improvisation Peter Stavrum Nielsen altmuligmusiker Johannes Bohun trommer/perc Funky Currywurst Brothers er en dansk/østrigsk percussion-duo, bestående af Johannes Bohun og Peter Stavrum Nielsen. Begge har turneret med det internationale percussion show Stomp siden 2001, og nu har de taget energien, erfaringen, de skarpe rytmiske koreografier og slapstick -humoren med sig og dannet deres egen duo i en musikgenre, de kalder Rhythm & Comedy. Her er virtuost spil på plastikkrus, koreografi for kontorstole og masser af sjov og spændende musik m. bl.a. bodypercussion, melodika og kalimba! En humørfyldt hyldest til groovy opfindsom percussion og god interaktion med børnene. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og understøttende undervisning og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: The Funky Currywurst Brothers har givet os en særdeles inspirerende, musikalsk koncert, hvor både musikernes udtryk og musikalitet nåede langt ud over scenekanten. Englystskolen, dec Både børn og voksne var meget begejstrede over de to musikalske brothers. Herstedlund Skole, sep De havde eleverne i deres hule hånd. De var virkelig optaget. Hjordkær Skole, dec Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Gerne gymnastiksal ellers lukket aula uden gennemgang. NB! Der må ikke være gulvtæppe! Strøm: 230V - min. 5 x 3 m scene

7 Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens Kristian Dam Trommer/kor/percussion Goin Back to New Orleans (GBTNO) serverer et højenergisk musikalsk show, der når langt ud over scenekanten. Gruppen spiller New Orleans funk udført på olietønder, trommer, bas og sang. Med udgangspunkt i New Orleans-traditionen, hvor alle synger, danser og spiller, vil GBTNO få publikum op af stolene og lære dem nogle typiske New Orleans-rytmer og -sange. Undervejs fortælles historien om New Orleans som en smeltedigel af afrikansk, indiansk, fransk, tahitiansk, spansk og engelsk musikkultur - et forhold, der har givet den tilnavnet den rytmiske musiks vugge. Koncerten foregår på engelsk. Undervisningsmaterialet retter sig mod engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Det var en helt forrygende koncert! Super fed musik. Eleverne var helt vilde med koncerten og snakken gik efterfølgende i de næste undervisningstimer. Møllebakkeskolen, dec Autencitet, nærvær og stor musikalitet. En af de bedste koncerter, vi har haft. Laursens Realskole, dec En helt igennem god og lærerig oplevelse med veludført musik i ørerne. Trekroner Skole, dec Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Spiller på gulv, brug for ca 4 x 8 m. Vigtigt: Opstilling så publikum er fordelt på den BREDE led af gymnastiksalen. Vi foretrækker at publikum sidder på stole. Strøm ved scenen.

8 HeartBeat HeartBeat Målgruppe: Indskoling Genre: Stomp/percussion, vokal, rap/hiphop Morten Brandt Monberg Percussionist Nils Antonio Kløvedal Percussionist Søren Brandt Monberg Percussionist Thomas Kim Hansen Percussionist Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse som bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp. Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og der spilles på hvad som helst. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder børnene, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag hvert et hjerteslag breder smilet sig til op over begge ører. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Megadygtige. Alle elever var tryllebundne af gruppen. Bording Skole, dec Iflg lærerne og pædagoger er materialet rigtig fint og lige til at gå til. Hjørring UngdomsCenter, okt Fantastisk tydelig, skarp og præcis. Sdr. Omme Skole, sep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 35 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: 220 V. Vi vil meget gerne optræde i gymnastiksale/haller.

9 KOTTOS KOTTOS Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, folkemusik, ny komposition, Balkan, nordisk, improvisation Bjarke Mogensen Accordeonist Pernille Petersen Blokfløjtenist Josefine Opsahl cellist Christos Farmakis Bouzouki spiller Mød satyren, den lille mus og den kæmpestore basblokfløjte i en virtuos og smittende livlig koncert, der tager eleverne med på rejse langt ind i musikkens vildtvoksende univers. Sjove, kække historier fra den græske mytologi, smukke nordiske klange og masser af skæve rytmer er udgangspunktet, når KOTTOS her præsenterer deres unikke kombination af folkemusik, ny og helt tidlig klassisk musik, samt improvisation. De fire musikere deler en fælles passion for det virtuose, det skæve og koblingen mellem disse, og resultatet kan bedst betegnes som folkemusik fra et land, der aldrig har eksisteret. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Medbringer selv lidt let forstærkning - ønsker blot adgang til et strøm. Børn på gulv eller stole - og lidt plads til at danse.

10 MunchHausen Baron von Münchhausen - en ægte løgnhals Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, fortælling, ny komposition, Mellemøsten Jens Elfving El-violin Mathias Madsen Munch Diverse midi-instrumenter (keytar, trompet etc.) Tira Skamby Percussion Året er 1766 I er alle inviteret til fest hos den højt ærede Mustafa, storsultan over det Osmanniske Rige. Til festen har sultanen inviteret Baron von Münchhausen, som han sender på en eventyrlig rejse fra Libanons kyst, over den Syriske ørken til toppen af Yemens højeste bjerg. I løbet af den musikalske fortælling støder Münchhausen på flere skæve eksistenser, blandt andet Hvirvelvinden fra Wien, Lytteren fra Libanon, og Jægeren fra Yemen. Også musikalsk skal børnene på en varieret rejse med det alternative ensemble, der spiller på elviolin, utraditionelle midi-instrumenter og percussion. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Børnene har haft en supergod oplevelse, som de stadig snakker om her et par dage efter. En pige havde endda en bog om Münchhausens eventyr med i skole dagen efter - en klassiker, hendes farmor havde fundet frem, da hun havde fortalt om koncerten ;-) Klostermarkskolen, sep Brugte materialet rigtig meget som optakt til deres optræden. Og rigtig godt at skulle skrive løgnhistorier. Brædstrup Skole, aug Fremragende og levende oplevelse for børnene. Brædstrup Skole, aug Opstillingstid: 25 minutter Nedtagningstid: 25 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Adgang til strøm. Opstilling direkte på gulv med publikum på madrasser i en cirkel omkring scenen.

11 Opera-tioner Carmen Målgruppe: Udskoling Genre: Opera Kristine Becker Lund sanger Bo Kristian Jensen sanger Charlotte Thaning Pianist Opera-tioner leverer her en unik præsentation af operagenren, specielt rettet mod unge. Operaens virkemidler og stemmebrug introduceres i en kort optakt, før denne hæsblæsende, teatersport-inspirerede udgave af Bizets mest berømte opera, Carmen, sættes i gang. Den dramatiske historie rulles ud med håndplukkede uddrag af musikken og hurtige sceneskift. To sangere spiller alle roller, et klaver udgør hele orkesteret. Store følelser som jalousi, kærlighed og vrede foldes ud i en højoktan blanding af musik, aktivitet og dialog, mens eleverne hører de bedste arier fra verdens mest spillede opera. Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Operagruppen leverede en super professionel forestilling. Deres sangteknik og musikalske viden blev viderebragt perfekt. De kunne høres på sidste række, og deres skuespil var perfekt! Hørup Centralskole, sep Meget livlig og varieret koncert, der virkelig appellerede til børnene. God ide med autografkortene til sidst. Meget flot oplevelse. Hørup Centralskole, sep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Adgang til akustisk klaver eller flygel, hvis muligt (gerne relativt nystemt). Ellers kan el-klaver medbringes. Opstilling helst på gulv - 4 x 6 m.

12 Stine Michel med orkester Himmelhøj Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, rock/pop, fortælling, Latinamerika, nordisk Stine Michel sang, guitar,fortælling Perry Stenbäck Guitar, kor, Nyckelharpe, fløjte,sav, harmonika Morten Lundsby Bas, kor Christine Dueholm Trommer, kor Stine Michels musikforestilling Himmelhøj er en klassisk fortælling om kampen mellem det gode og det onde, fyldt med magiske rytmer og remser. Vættemoderen Lattermilde fra Himmelhøj har fået migræne af larmen fra kirkeklokken og vil derfor ikke mere stå op, så Ida sendes på en rejse til jordens indre for at få dværgene til at smede et klokkespil med smukkere toner. Undervejs møder hun ildfruen Fauna, ræven Ruska og vættedrengen Pannino, som gemmer på en hemmelighed. Stine Michel og hendes veloplagte band præsenterer elleve fantasifulde sange, med masser af mulighed for at synge og klappe med. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Helt i særklasse. Fantastisk energi... Spjald Skole, dec Super oplevelse. Tak. Algasskolen, dec Det var en super god musikalsk oplevelse for os alle. Og hvor er Stine Michel bare god til at fortælle - det var virkelig en fornøjelse at blive ført ind i fortællingens magiske univers!. Kolding Realskole, maj 2016 Super. Eleverne blev præsenteret for instrumenter, de ikke havde set eller hørt. Lillebæltskolen, maj 2016 Rigtig god evne til at nå eleverne. De sad med åben mund og polypper og slugte både sange og fortælling. Anna Trolles Skole, maj 2016 Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Opstilling på gulv, gymnastiksal/aula lukket rum, børnene på gulv evt. bænke/stole bagerst

13 Søren Krogh og Marie Frank Den nye højskolesangbog - et stykke dansk kulturarv Målgruppe: Udskoling Genre: Bluesl, rock/pop, vokal, nordisk, improvisation Søren Krogh Sang, guitar Marie Frank Sang, guitar Ulrik Bust Saxofon Martin Jønsson Klaver Den alsidige nye højskolesangbog danner rammen om denne koncert. Vi kommer hele vejen fra Jeppe Aakjær til Eric Clapton. Teksterne har betydning og indhold, og som optakt til mange af sangene fortælles der små medrivende anekdoter fra hverdagen. Der bliver også plads til solistiske indslag og specielt en instrumental version af Amazing Grace iklædt lidt gospel og rock n roll plejer at få taget til at lette. Kvartetten puster liv i vores fælles kulturelle rødder, og højaktuelle begreber som kulturarv, dannelse og den danske sangskat giver pludselig god mening! Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Eleverne siger: En god præsentation på meget højt niveau, meget dygtige musikere, inspirerende og udtryksfuld, interessante tekster. Rigtig fint materiale omkring lyrik, som er relevant og velegnet til forberedelse af koncerten, samt til brug og reflektion af sangene efter koncerten. Hjørring Privatskole, nov Rigtig, rigtig dygtige musikere! Imponerende soli og lækre vokaler! Rørende og smukke fortolkninger af højskolesangene. Materialet har meget højt niveau og meget brugbart. Solbjergskolen, okt Der er blevet arbejdet godt med materialet, og nogle lærere har valgt at bytte nogle af deres opgivelser til afgangsprøven ud med nogle af materialets tekster. Søndre Skole, Rødbyafd., sep Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Opstilling på gulv eller scene. Publikum sidder på stole hvis muligt. 220 V i nærheden.

14 Tangokvintetten Tango for livet - Livet for tango Målgruppe: Udskoling Genre: Fortælling, Latinamerika, Ole Bartholin Kiilerich Klaver Jørgen Ehlers Elguitar Jens Krøgholt Kontrabas Branko Djordevic Akkordeon Bjarne Hansen Violin Astor Piazzollas argentinske tangomusik rummer både sjæl, smerte og sensualitet, og fremført af Tangokvintetten bliver den desuden international og rammer på tværs af stilarter og generationer. De fem musikere kommer hver især fra forskellige hjørner af musiklivet og bringer elementer af klassisk, folk, Balkan, jazz og rock ind i tangoen. I denne dramatiske multimediekoncert suppleres de stramme kompositioner og livfulde improvisationer desuden af billeder, video-sekvenser, poesi og historiske facts fra Argentina alt sammen præsenteret i et sublimt og mangefacetteret sammenspil med musikken. Undervisningsmaterialet retter sig mod historie og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Suverænt dygtige musikere og fantastisk musik. Gribende historie. Himmelev Skole, nov Høj professionalisme, engagement og dygtighed. Rigtig gode og brugbare undervisningsmaterialer. Susåskolen, nov Aldeles vellykket og fængende koncert og imponerende timing mellem video og livemusik fra orkestret. Trørødskolen, nov Mørklægning: Ja Opstillingstid: 50 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Skolen stiller projektor og lærred/hvid væg til rådighed. Ikke nødvendigvis fuld mørklægning, men gerne lidt dunkelt - aftenstemning. Vil gerne bruge skolens klaver, hvis det er i ok stand, men medbringer ellers el-flygel af høj kvalitet. 3 solide stole uden armlæn.

15 Visual Harmonica Visual Harmonica Målgruppe: Udskoling Genre: Blues, klassisk, folkemusik, jazz, rock/ pop, fortælling, ny komposition, Asien Jacob Venndt Solist, div. mundharper Jacob Nielsen Pianist, videodj Visual Harmonica sætter mundharpen i fokus og zoomer ind på et instrument, der har en fascinerende musikalsk beretning at fortælle. Mundharpevirtuosen Jacob Venndt spiller musik fra alle kapitler af instrumentets historie og eleverne møder mange forskellige slags, f.eks. bas-mundharpen, akkord-mundharpen og den kromatiske mundharpe. Videokunstneren og pianisten Jacob Nielsen bidrager til at koncerten bliver en totaloplevelse med en imponerende billedside i et mix af live-optagelser fra selve koncerten og forberedt historisk/musikalsk billed- og lydmateriale. En anderledes koncertoplevelse. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik/klasselærer (netmateriale, selvstudium) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Formidlingen var helt i top. Blandingen af det visuelle, det musikalske og fortællingen var utrolig fin og lærerrig. Morten Børup Skolen, aug Visual Harmonica var både en musikalsk og historisk vue, der gav en relevant indgang til et for de fleste elever ukendt instrument. Vallerødskolen, aug Antal tilskuere: 150 Mørklægning: Ja Opstillingstid: 90 minutter Nedtagningstid: 40 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Ingen scene. Eleverne på stole eller på gulvet. Adgang til strøm. Mørklægning er afgørende!

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, ny komposition Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Jonathan Bremerskov Kontrabas Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tårnby Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bodypercussion.dk Bodypercussion Målgruppe: Mellemtrin Genre: Stomp/Perc. Kai Stensgaard Krop Kim Dahl Krop Tonny Fischer Krop Bodypercussion.dk er klar til en ny skolekoncertsæson med deres forrygende,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lars Greve og Kresten Osgood Folkegaven Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, improvisation, avantgarde Kresten Osgood Trommer,piano,trompet m.m Lars Greve Sax, klarinet Folkegaven med Lars Greve

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Ikast-Brande Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bornholm Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Rudersdal Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Flensborg/Venndt - Duo Flensborg/Venndt - Duo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, nordisk, improvisation Jacob Venndt Bas, mundharmonika Pojken Flensborg Klaver & melodica Flensborg/Venndt-Duo er en moderne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Mariagerfjord Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Phønix Phønix Phønix - Ny dansk folkemusik med rødder Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, nordisk onid=667 En koncert med kvartetten Phønix er en stærk og intens introduktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Holbæk Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Indskolingen og mellemtrinnet Sammenspil Percussion Bodybeat Brug før / efter skolekoncert med HEARTBEAT LMS aktiviteter er støttet af Fælles Mål Musik

Læs mere

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Viborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Klassisk På Stribe Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Klassisk På Stribe Alletiders Klassisk! onid=408 Klassisk musik kan være mange ting, men kedelig skal den ikke at være! Den

Læs mere

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN

HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN HEARTBEAT TIL MUSIKLÆRERNE UNDERVISNINGSMATERIALE TIL INDSKOLING & MELLEMTRIN NB. Ved brug af dette materiale tilgodeses væsentlige fælles mål i musik. Læs side 8. S K O L E K O N C E R T TU R N É LMS

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Helsingør Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Skive Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Esbjerg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere