DGI Sydøstjylland - Håndbold. Håndbold med aktivitet DGI Sydøstjylland. Aktivtetshæfte - sæsonen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DGI Sydøstjylland - Håndbold. Håndbold med aktivitet DGI Sydøstjylland. Aktivtetshæfte - sæsonen"

Transkript

1 DGI Sydøstjylland - Håndbold Håndbold med aktivitet DGI Sydøstjylland Aktivtetshæfte - sæsonen

2 2 U5-U6-U8 Børnestævner DGI børnestævner - et fleksibelt stævnetilbud Stævnerne kan tilmeldes enkeltvis op til 14 dage før afholdelse. Vi har et fantastisk samarbejde med mange klubber, som holder deltagerprisen nede. U5-U6-U8 børnestævne Til et DGI U5-U6-U8 børnestævne lægges der vægt på den gode oplevelse for alle. Vi forsøger gennem personlig kontakt at lave jævnbyrdige kampe, så alle får en god og sjov oplevelse. Derudover er der forældrekaffe og andre tiltag, som er en del af holdgebyret. ( kr.) Der udbydes følgende rækker: U5-U6 mikro (pris 125,-) U8 mikro (pris 125,-) U8 begynder piger + drenge/mix på stor bane (pris 150,-) U8 Max. Totalhåndbold (selvstændige stævner med Max. Totalhåndbold bane) (pris 125,-) Vejledende retningslinjer til U5-U6-U8 mikro på lille bane: Spillet er tiltænkt de uøvede U5-U6-U8 hold. Der er 5 spillere på hvert hold. Fire markspillere og en målmand. Målmanden må ikke gå med i angrebet. Spillerne skal dække op ved målcirklen og må ikke fiske bolden. Der spilles med blød bold. Det ene holds træner er spilleder, men begge trænere må gå ind på banen og hjælpe. Regler som skridt, indkast m.m. bruges kun i begrænset omfang. Fokus er at få en god oplevelse med at spille "kamp". Det er trænernes ansvar at sikre dette. Der tilstræbes 3 kampe til hvert hold á 12 min. Ved for få tilmeldinger i en række kontaktes holdene for anden mulighed.

3 U8 begynder på stor bane: Begynder U8 tilbydes i rækkerne piger og drenge/mix. Der er 6 spillere på banen og der spilles efter JHF s gældende spilleregler. Tilføjelser: Efter afslutning løber alle retur og dækker op inden for tre-meterfeltet. Der er mulighed for timeout på 1 min. i hver halvleg. Træneren må gerne gå ind på banen. Uret kører videre imens. 3 U8 begynder spiller så vidt muligt 2 kampe á 2x10 min ved hvert stævne. Fastelavns/overnatningsstævne marts 2019 afholder vi overnatningsstævner i samarbejde med Øster Nykirke IF for U5-U6-U8 på både stor og lille bane. Max. Totalhåndbold DGI's spil på banen, der er 25,80 x 16,60 meter. Spillet er en god overgang fra lille til stor bane. Vi tilbyder stævner for U8, U10 og U12. Der spilles kampe á 12 min og holdene får min. 3 kampe til et stævne. Et spil med tempo, mange afslutninger og offensiv opdækning. Læs mere på s.7 i denne folder. Afslutningsstævner d. 23. marts 2019 Stævnerne er med indløb, musik og medaljer for U5-U6-U8 i Egebjerg og Bredsten.

4 4 U10-U12 Børnestævne U10 børnestævne (Holdgebyr 200,-) U10 stævnerne er for hold på niveau C-D, hvor der tilbydes rækkerne piger og drenge/mix. Der er 6 spillere på banen og der spilles efter JHF s gældende spilleregler. Tilføjelser: Efter afslutning løber alle retur og dækker op inden for tre-meterfeltet. Der er mulighed for timeout på 1 min. i hver halvleg. Træneren må gerne gå ind på banen. Uret kører videre imens. U10-U12 spiller så vidt muligt 2 kampe á 2x15 min ved hvert stævne. Overnatningsstævne U10-U12 i samarbejde med Øster Starup d nov Afslutningsstævne d. 30. marts 2019 i Klakring med indløb og medaljer til alle. U12 børnestævne (Holdgebyr 200,-) U12 stævnerne er for hold på niveau C-D og tilbydes i rækkerne piger og drenge/mix. Der er 7 spillere på banen og der spilles efter JHF s gældende spilleregler. Tilføjelse: Der er mulighed for timeout på 1 min. i hver halvleg. Træneren må gerne gå ind på banen. Uret kører videre imens.

5 Max. Totalhåndbold 5 DGI s spil på banen, der er 25,80 x 16,60 meter. Spillet er en god overgang fra lille til stor bane. Vi tilbyder stævner for U8, U10 og U12. Der spilles kampe á 12 min og holdene får min. 3 kampe til et stævne. Et spil med tempo, mange afslutninger og offensiv opdækning. Spillet bygger på elementerne fra Totalhåndbold. Se meget mere her: DGI.dk > Håndbold > Om håndbold i DGI > Max. Totalhåndbold Planlagte stævner 2018/2019: 6/ i Ammitsbøl SG&I og Øster Nykirke IF 10/ i Østbirk IF og Klakring IF 26/ i Østbirk IF og Søndermarken Vejle HK 23/ i Egebjerg IF og Bramdrupdam GIF 6/ i Brædstrup HK og Ammitsbøl SG&I Disse haller har fast bane, men der er også mulighed for at tape en bane op. Kontakt os, hvis I er interesseret i at afholde stævne.

6 6 Håndboldskole DGI håndboldskoler har eksisteret i over 20 år. Vi støtter jer hele vejen og kan bl.a. tilbyde: Administrativ bistand i form af tilmelding Foldere til deltager PR-materiale Markedsføring af jeres skole DGI's håndboldskoler vækker altid opmærksomhed i lokalområdet. Det rygtes hurtigt, at der sker noget spændende i jeres forening, så der er god PR i en DGI håndboldskole. DGI Sydøstjylland afholder 3-dages skoler i uge 42 og 7 for U10-U12. Har foreningen andre ønsker, så samarbejder vi gerne. Kontakt os, hvis I også ønsker en skole.

7 Træn Fællesskabet 7 Træn Fællesskabet - og skab resultater på banen Fællesskab og stærke relationer er ligeså vigtige faktorer for et håndboldhold som tekniske færdigheder, spilforståelse og en god fysik. På kurset Træn Fællesskabet kan du lære, hvordan du som træner kan styrke sammenholdet på dit hold, skabe stærke relationer og øge spilglæden. Sådan foregår det *Træn Fællesskabet* henvender sig til håndboldtrænere på alle niveauer og strækker sig over cirka tre måneder. Kurset indeholder både et tre-timers undervisningsforløb, en øveperiode og et opfølgningsforløb på tre timer. Læs mere her: DGI.dk > Håndbold > For dig som træner > Træn fællesskabet Kurser Der findes kurser af håndboldfaglig karakter, men også kurser for forældretrænere, holdidrætter m.m. Har din klub selv 8-10 kursister afholder vi gerne et specielt kursus hjemme i jeres egen klub. Følg den aktuelle kursusoversigt på Søg i aktivitetskalenderen på kurser i DGI Sydøstjylland

8 8 Hænderne op med Diggi Sæt bevægelse på skoleskemaet Hænderne op med Diggi er et aktivt forløb for eleverne i klasse som giver mere bevægelse i skolen. Her introduceres eleverne via den søde dinosaurus Diggi til masser af sjove og udfordrende lege og opgaver alt sammen med inspiration fra håndboldens verden. Forløbet opfylder de fagspecifikke læringsmål og går på tværs af flere fag. Diggis verden På skolen føres eleverne igennem den søde dinosaurus Diggis forunderlige verden. Gennem sjove og udfordrende boldlege og opgaver skal eleverne hjælpe Diggis fjorten venner med at få det gode humør tilbage og i sidste ende få alle vennerne med til Diggis store bolddag. Eleverne møder blandt andet vennen Benny Bi, som skal have hjælp til at regne priserne i sin sunde butik, vennen Sofus Søløve, som skal have hjælp til at kaste til de korrekte bogstaver og vennerne Mie og Malte Mus, som skal lære at danse Diggi-dansen. LÆS MERE HER: DGI.dk > Håndbold > om håndbold i DGI > hænderne op med diggi

9 Bevæg dig for livet 9 'Bevæg dig for livet - Håndbold' har fokus på bold, glæde og fællesskab gennem fire indsatser Five-a-side Håndbold Prøv det spritnye spil, som henvender sig til den store gruppe af tidligere håndboldspillere, der på grund af travlhed, småskader, lidt ekstra kilo eller tilfældigheder ikke spiller mere. Unge år Teenagere falder i stigende grad fra i håndboldklubberne. Den udvikling skal en særlig målrettet indsats hjælpe med at standse. Det vil bl.a. ske gennem Five-a-side Håndbold, Håndboldfitness og andre tilbud skræddersyet til de unge. Håndboldfitness Tilbuddet har eksisteret i danske håndboldklubber siden 2012 med stor succes. Det foregår på en lille bane og med en blød bold, hvor alle kan være med. Mange steder er boldspillet kombineret med øvelser, der forbedrer styrke og kondition. Håndboldens Dag Vær med til at skabe en åbenthus-dag, hvor håndboldklubberne åbner dørene for alle. Familier vil være i centrum landet over til førsteudgaven af Håndboldens Dag lørdag den 5. januar 2019.

10 10 Håndboldens Dag Tilmeld din klub til Håndboldens Dag Lørdag den 5. januar 2019 kommer hele Danmark til at syde af håndbold. Alle håndboldklubber har mulighed for ganske gratis at være med på den nationale åbent hus-dag for hele familien, Håndboldens Dag. Reserver hallen et par timer eller mere med det samme. Deltagende klubber får bl.a. en pakke med markedsføringsmaterialer og bliver en del af en landsdækkende håndboldbegivenhed en lille uge før VM i herrehåndbold på hjemmebane. Fokus på familier Håndboldens Dag vil have særligt fokus på familier. Det betyder samtidig, at din klub gerne skulle stå klar med attraktive aktiviteter for både store og små efter 5. januar. Til de voksne kan det eksempelvis være Håndboldfitness eller Five-a-side Håndbold. Læs mere eller tilmeld din klub her: > Håndbold > For klubber > Håndboldens dag > Tilmeld din klub

11 Five-a-side Håndbold 11 Savner du følelsen af at smide bolden i mål og råbe "retur!" bagefter til dine holdkammerater? Eller hvad med hyggen i omklædningsrummet efter en god gang bold? Så er det nyudviklede Five-a-side Håndbold et spil for dig. Småskader, en travl hverdag eller lidt bonuskilo er ingen undskyldning længere. Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem-spil på forkortet bane uden dommer, men med fuld knald på. En helt ny bold med et godt greb er udviklet til spillet, og der er masser af muligheder for at blære sig, selvom bolden er blødere end en klassisk håndbold. Kontakt os, hvis I ønsker en inspirationsaften med Five-a-side Håndbold.

12 12 Stævner for U5-U6 hold Arrangement Dato Sted Frist Nummer* November 2018 U5-U6-U8 Børnestævne 17/11 Stensballe IK 4/ U5-U6-U8 Børnestævne 17/11 Sdr.marken Vejle HK 4/ December 2018 U5-U6-U8 Børnestævne 8/12 Ølholm BK 25/ U5-U6-U8 Børnestævne 8/12 Bredsten IF 25/ Januar 2019 U5-U6-U8 Børnestævne 12/1 GHT Hovedgård 28/ U5-U6-U8 Børnestævne 12/1 Firehøje IF 28/ Februar 2019 U5-U6-U8 Børnestævne 2/2 Stensballe IK 20/ U5-U6-U8 Børnestævne 2/2 Kolding HK 20/ Marts 2019 U5-U6-U8 Overnatningsstævne 1.-2/3 Øster Nykirke 17/ U5-U6-U8 Afslutningsstævne 23/3 Egebjerg IF 10/ U5-U6-U8 Afslutningsstævne 23/3 Bredsten IF 10/ U5-U6-U8 Afslutningsstævne 23/3 Sdr.marken Vejle HK 10/3 (Back up) Tilmelding: *(indtast nummer) Ved spørgsmål kontakt håndboldkonsulent Trine Lykke Vind - trine.lykke.vind@dgi.dk eller telefon / mobil

13 Stævner for U8 hold 13 Arrangement Dato Sted Frist Nummer* November 2018 U5-U6-U8 børnestævne 17/11 Stensballe IK 4/ U5-U6-U8 børnestævne 17/11 Sdr.marken Vejle HK 4/ December 2018 U5-U6-U8 børnestævne 8/12 Ølholm BK 25/ U5-U6-U8 børnestævne 8/12 Bredsten IF 25/ Januar 2019 U5-U6-U8 børnestævne 12/1 GHT Hovedgård 28/ U5-U6-U8 børnestævne 12/1 Firehøje IF 28/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 26/1 Østbirk IF 13/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 26/1 Sdr.marken Vejle HK 13/ Februar 2019 U5-U6-U8 børnestævne 2/2 Stensballe IK 20/ U5-U6-U8 børnestævne 2/2 Kolding HK 20/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 23/2 Egebjerg IF 10/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 23/2 Bramdrupdam GIF 10/ Marts 2019 U5-U6-U8 overnatningsstævne 1-2/3 Øster Nykirke IF 17/ U5-U6-U8 afslutningsstævne 23/3 Egebjerg IF 10/ U5-U6-U8 afslutningsstævne 23/3 Bredsten IF 10/ April 2019 U8-U10-U12 Max. Totalstævne 6/4 Brædstrup HK 24/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 6/4 Ammitsbøl SG&I 24/

14 14 Stævner for U10-U12 hold Arrangement Dato Sted Frist Nummer* November U10-U12 overnatningsstævne 23-24/11 Ø.Starup-V.Nebel IF 11/ December U10-U12 børnestævne 8/12 Lindved GF 25/ U10-U12 børnestævne 8/12 Ø.Starup-V. Nebel IF 25/ U10-U12-U14 julestævne 27/12 Forum Horsens 12/ Januar U10-U12 børnestævne 12/1 Tørring IF 28/ U10-U12 børnestævne 12/1 Ølholm BK 28/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 26/1 Østbirk IF 13/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 26/1 Sdr.marken Vejle HK 13/ Februar U10-U12 børnestævne 2/2 Lindved GF 20/ U10-U12 børnestævne 2/2 Gesten IF 20/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 23/2 Egebjerg IF 10/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 23/2 Bramdrupdam GIF 10/ Marts U10-U12 børnestævne 9/3 Tørring IF 24/ U10-U12 børnestævne 9/3 Bredsten IF 24/ U10-U12 afslutningsstævne 30/3 Klakring IF 17/ April U8-U10-U12 Max. Totalstævne 6/4 Brædstrup HK 24/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 6/4 Ammitsbøl SG&I 24/

15 Facebook / Giv os et like Følg DGI Håndbold på Facebook. Her bliver du opdateret på alt nyt indenfor håndbold

16 16 Samlet stævneoversigt 2018 Arrangement Dato Sted Frist Nummer* September 2018 U6-U8-U10-U12 opstartsstævne 22/9 Egebjerg IF 9/ U6-U8-U10-U12 opstartsstævne 22/9 Bramdrupdam GIF 9/ Oktober Max. Totalstævne U8-U10-U12 6/10 Ammitsbøl SG&I 21/ Max. Totalstævne U8-U10-U12 6/10 Øster Nykirke IF 21/ U5-U6-U8 børnestævne 27/10 GHT Hovedgård 12/ U5-U6-U8 børnestævne 27/10 Kolding HK 12/ U10-U12 børnestævne 27/10 Bramdrupdam GIF 12/ November Max. Totalstævne U8-U10-U12 10/11 Østbirk IF 26/ Max. Totalstævne U8-U10-U12 10/11 Klakring IF 26/ U5-U6-U8 børnestævne 17/11 Stensballe IK 2/ U5-U6-U8 børnestævne 17/11 Sdr.marken Vejle HK 2/ Overnatningsstævne U10-U /11 Ø.Starup-V.Nebel IF 9/ December U5-U6-U8 børnestævne 8/12 Ølholm BK 23/ U5-U6-U8 børnestævne 8/12 Bredsten IF 23/ U10-U12 børnestævne 8/12 Lindved GF 23/ U10-U12 børnestævne 8/12 Ø.Starup-V.Nebel IF 23/ U10-U12-U14 julestævne 27/12 Forum Horsens 3/ Senior / Oldies julestævne 27/12 Forum Horsens 3/

17 Samlet stævneoversigt Arrangement Dato Sted Frist Nummer* Januar 2019 U5-U6-U8 børnestævne 12/1 GHT Hovedgård 28/ U5-U6-U8 børnestævne 12/1 Firehøje IF 28/ U10-U12 børnestævne 12/1 Tørring IF 28/ U10-U12 børnestævne 12/1 Ølholm BK 28/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 26/1 Østbirk IF 13/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 26/1 Sdr.marken Vejle HK 13/ Februar U5-U6-U8 børnestævne 2/2 Stensballe IK 20/ U5-U6-U8 børnestævne 2/2 Kolding HK 20/ U10-U12 børnestævne 2/2 Lindved GF 20/ U10-U12 børnestævne 2/2 Gesten IF 20/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 23/2 Egebjerg IF 10/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 23/2 Bramdrupdam GIF 10/ Marts U5-U6-U8 overnatningsstævne 1-2/3 Øster Nykirke IF 17/ U10-U12 børnestævne 9/3 Tørring IF 24/ U10-U12 børnestævne 9/3 Bredsten IF 24/ U5-U6-U8 afslutningsstævne 23/3 Egebjerg IF 10/ U5-U6-U8 afslutningsstævne 23/3 Bredsten IF 10/ U5-U6-U8 afslutning (backup) 23/3 Sdr.marken Vejle HK 10/ U10-U12 afslutningsstævne 30/3 Klakring IF 17/ April U8-U10-U12 Max. Totalstævne 6/4 Brædstrup HK 24/ U8-U10-U12 Max. Totalstævne 6/4 Ammitsbøl SG&I 24/

18 18 DGI Sydøstjylland håndbold - holdet bag aktiviteten DGI Sydøstjylland dækker kommunerne Horsens, Hedensted, Vejle, Fredericia og Kolding. Håndbold har 2 ansatte og et korps af frivillige. DGI Sydøstjyllands kontor: DGI Sydøstjylland Langmarksvej 57, 8700 Horsens Trine Lykke Vind - Idrætskonsulent Arbejdsopgaver er klubkontakt, stævner, turneringer, håndboldskoler, kurser, håndboldfitness, Five-a-side og klubudvikling. Medlem af alle arbejdsgrupper. Kontakt: , mob trine.lykke.vind@dgi.dk Dorthe Isager - Idrætssekretær Arbejdsopgaver er håndboldskoler, registreringer og backup. Kontakt: dorthe.isager@dgi.dk

19 Frivillige i DGI Sydøstjylland 19 Jens Bredlund Medlem af Styregruppen. Ansvarsområder: kurser, udvikling og politiske beslutninger. Kontakt: , Bjerg21B@gmail.com Lilly Næss-Schmidt Medlem af Stævnegruppen. Ansvarsområder: U6-U12 stævner, julestævne og skolesamarbejde. Kontakt: , Bjerg21B@gmail.com Anna-Lise Jørgensen Medlem af Stævnegruppen og turneringsgruppe. Ansvarsområder: U6-U12 stævner, julestævne, sommer- og vinterturnering. Kontakt: , al.dgihaandbold@mail.dk

20 Sådan tilmelder du: Tilmelding foregår via Indsæt nummeret på arrangementet (find nummeret i denne foldes oversigt). Se alle aktiviter i DGI Sydøstjylland: Gå til dgi.dk -> håndbold -> aktivitetskalender Indstil området til DGI Sydøstjylland. Du kan også bruge dette link: Aktivitetsoversigt Kontakt din håndboldkonsulent, hvis du ønsker at vide mere Trine Lykke Vind Idrætskonsulent - Håndbold. Mail: trine.lykke.vind@dgi.dk / Mobil

DGI Sydøstjylland - håndbold. DGI Sydøstjylland Håndbold med aktivitet. Aktivtetshæfte - sæsonen

DGI Sydøstjylland - håndbold. DGI Sydøstjylland Håndbold med aktivitet. Aktivtetshæfte - sæsonen DGI Sydøstjylland - håndbold DGI Sydøstjylland Håndbold med aktivitet Aktivtetshæfte - sæsonen 2017-2018 www.dgi.dk/haandbold 2 DGI Sydøstjylland håndbold - holdet bag aktiviteten. DGI Sydøstjylland dækker

Læs mere

DGI Sydøstjylland - håndbold. DGI Sydøstjylland Håndbold med succes. Aktivtetshæfte - sæsonen

DGI Sydøstjylland - håndbold. DGI Sydøstjylland Håndbold med succes. Aktivtetshæfte - sæsonen DGI Sydøstjylland - håndbold DGI Sydøstjylland Håndbold med succes Aktivtetshæfte - sæsonen 2016-2017 www.dgi.dk/haandbold 2 DGI Sydøstjylland håndbold - holdet bag succesen. DGI Sydøstjylland dækker kommunerne

Læs mere

Fleksibel håndbold til voksne

Fleksibel håndbold til voksne S S E N T I F D L O B D N HÅ B U L K stilbud g n N i I n æ r D t I nt et suveræ l i t g n i n Vejled Fleksibel håndbold til voksne Håndboldfitness er suveræn motion, der kombinerer det bedste fra en håndboldtræning.

Læs mere

Indhold Klubbens opgaver ved U-6 stævner... 2 Vejledning til vejledere U-6 håndbold... 3 Klubbens opgaver ved U-8 stævner...

Indhold Klubbens opgaver ved U-6 stævner... 2 Vejledning til vejledere U-6 håndbold... 3 Klubbens opgaver ved U-8 stævner... Guide U4 U6 U8 Indhold Klubbens opgaver ved U-6 stævner... 2 Vejledning til vejledere U-6 håndbold... 3 Klubbens opgaver ved U-8 stævner... 7 Tillæg til U-8 totalhåndboldregler i JHF Kreds 2... 8 Spilleregler...

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands Søndag den 22. september 2013 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 22. september 2013 Banestørrelser: 5-mands bane 24 x 30 m: U8 Drenge/Piger, U9 Drenge/Piger 5-mands

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

DGI Nordvest håndbold Kurser

DGI Nordvest håndbold Kurser Samlet Kursusoversigt i dato orden: Træningstimen hvad og hvordan? Onsdag d. 10/11 kl. 18.30-21.30 i samarbejde med Midtthy HK I Hørdum Hallen, Sportsvej 12, Hørdum, 7752 Snedsted Træningstimen hvad og

Læs mere

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod PROGRAM Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl. 09-20 Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod Kampene spilles i hal 1 Spilletid i U6 total, U8 total og U8 Max er 1

Læs mere

Sydvestjyskmesterskab Krusbjerg Stadion

Sydvestjyskmesterskab Krusbjerg Stadion BESØG DGI SYDVEST`S HÅNDBOLD HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER TOTALHÅNDBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer DGI Badminton Sæt badminton på skoleskemaet! DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton 3 gode tilbud til dine idrætstimer 22495 19378 - Badmintonskole.indd 1 20-08-2015 10:53:29 2 Udgivet

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold. Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter. Kommunemesterskaber - Vejen

DGI Sydvest Håndbold. Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter. Kommunemesterskaber - Vejen DGI Sydvest Håndbold Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter Kommunemesterskaber - Vejen 2017 www.dgi.dk/haandbold 2 PROGRAM U8 let øvede Mix/Blandet 1 2 U8 piger øvede Vejen Håndboldklub Vejen

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 OPDATERET 06.05.2018 KUN ÆNDRING I U7 PULJEOVERSIGT Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub

FOUR-A-SIDE VOLLEY. Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub FOUR-A-SIDE VOLLEY Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub Fleksibel og dynamisk volley til voksne Kom med fra start. Gør indgangen lettere for nye spillere eller giv tidligere volleyballspillere

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold SAFARI FODBOLD CUP Jyske 3-Bold Søndag den 23. september 2012 Løveparken og Givskud hallen. SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO SØNDAG D. 23. SEPTEMBER 2012 JYSKE 3-BOLD ( U-5 Drenge, U-6 Drenge, U-6/U-7

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne.

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne. STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den 28.-29. december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør

Læs mere

Håndbold i skolen - alle børn i spil

Håndbold i skolen - alle børn i spil Håndboldforløb 0.- 1. klasse Boldtilvænning og leg Håndbold i skolen - alle børn i spil KÆRE HÅNDBOLDFORENINGER- OG FRIVILLIGE, SKOLER, LÆRERE OG PÆDAGOGER. Dansk Håndbold Forbund (DHF) præsenterer her

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 7.8.9. januar 2011 i Medius Holsted Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest en stor glæde at byde

Læs mere

Velkommen til Sydvestjyskemesterskaber i DGI Håndbold Sydvest

Velkommen til Sydvestjyskemesterskaber i DGI Håndbold Sydvest Velkommen til Sydvestjyskemesterskaber i DGI Håndbold Sydvest i samarbejde med MOT Hermed det foreløbige program. Så snart de sidste kampe er færdige, kommer der navne på de forskellige puljer. Man er

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG!

SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG! Strandhåndbold SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG! DGI Nordvest, Østsalling IF og Sundsøre Håndbold har hermed fornøjelsen af at invitere til strandhåndboldstævne ved Sundsøre Hallen, Breum. Hvem?

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands Søndag den 23. september 2012 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 23. september 2012. Banestørrelser: 5-mands bane 24 x 30 m: U-8 Drenge/Piger, U-9 Drenge/Piger

Læs mere

Program RGIF 100 års jubilæumsstævne LØRDAG 20. AUGUST

Program RGIF 100 års jubilæumsstævne LØRDAG 20. AUGUST Program RGIF 100 års jubilæumsstævne + LØRDAG 20. AUGUST Rårup GIF byder velkommen til vores 100 års jubilæumsstævne Vi glæder os til at fejre jubilæet og ser frem til en masse gode kampe. Omklædning finder

Læs mere

Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5. Børneudvalget. Aktivitetsoversigt og øvrig information

Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5. Børneudvalget. Aktivitetsoversigt og øvrig information Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2013/2014 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2013/2014 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt særregler Side 4 &

Læs mere

Program. Rosendal Julecup og 28. december

Program. Rosendal Julecup og 28. december Program Rosendal Julecup 2018 27. og 28. december Spillesteder: Der spilles i Hobro Idrætscenter og Rosendal Idrætsforum både den 27. og den 28. december. Rosendal Idrætsforum, Døstrupvej 23, 9500 Hobro.

Læs mere

PROGRAM HORSENS JULE-INDOOR U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12

PROGRAM HORSENS JULE-INDOOR U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12 PROGRAM HORSENS JULE-INDOOR 2017 U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12 Fredag, den 8. december 2017 Lørdag, den 9. december 2017 Søndag, den 10. december 2017 VER. 0 Vi mangler følgende hold: 1 * U7 Velkommen

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP. 5-mands. Søndag den 26. september JBU Region 3 Safari Cup

SAFARI FODBOLD CUP. 5-mands. Søndag den 26. september JBU Region 3 Safari Cup SAFARI FODBOLD CUP 5-mands Søndag den 26. september 2010 JBU Region 3 Safari Cup 2010 1 JBU Region 3 Safari Cup 2010 2 SAFARI Fodbold CUP 5-mands bold Søndag d. 26. september 2010 JBU Region 3 Safari Cup

Læs mere

Velkommen til TRAILERGAARDEN-GANTRUP CUP 2016 i Østbirk Hallen, Storegade 47, 8752 Østbirk. Den marts 2016

Velkommen til TRAILERGAARDEN-GANTRUP CUP 2016 i Østbirk Hallen, Storegade 47, 8752 Østbirk. Den marts 2016 Velkommen til TRAILERGAARDEN-GANTRUP CUP 2016 i Østbirk Hallen, Storegade 47, 8752 Østbirk Den 4. - 6. marts 2016 Et indefodboldstævne KUN for piger! Velkommen: Vi takker for, at du som træner har valgt

Læs mere

Fredag den 30. december 2016

Fredag den 30. december 2016 Program til Danmarks største endags stævne for U-10 Drenge og Piger i A, B og C rækker. Fredag den 30. december 2016 I Fredericia Idrætscenter i 6 haller under samme tag. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub

Læs mere

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 i Aulum Fritidscenter Mødedeltagere: Anne-Mette Røn Poulsen Tove Ehmsen Trine Lajgaard Ella Søndergaard Annette Olesen Sheena Kristensen

Læs mere

U6-U7-U8 Afvikles Dato/tid Stævneansvarlig Husk: Fællesopvarming Der spilles med 1 målmand og 3 markspillere. U-8 (f.2008) U-8 (f.

U6-U7-U8 Afvikles Dato/tid Stævneansvarlig Husk: Fællesopvarming Der spilles med 1 målmand og 3 markspillere. U-8 (f.2008) U-8 (f. U6-U7-U8 Totalhåndbold stævne i Dronninglund IF Afvikles: Dronninglund hallerne, Rørholtvej 18, 9330 Dronninglund Dato/tid: 17. december 2016 - kl.: 09:00-13:00 Stævneansvarlig: Lenette Duncker mobil:

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

Aktivitetsoversigt og øvrig information

Aktivitetsoversigt og øvrig information Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2018/2019 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2018/2019 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt særregler Side 4 &

Læs mere

Lørdag den 30. december 2017

Lørdag den 30. december 2017 spillere Program til Danmarks største endags stævne for U-10 Drenge B og C rækker og U-10 Pige A, B og C rækker. Lørdag den 30. december 2017 I Fredericia Idrætscenter i 6 haller under samme tag. Fredericia-Vejle

Læs mere

Velkommen til TRAILERGAARDEN-GANTRUP CUP 2014 i Østbirk Hallen, Storegade 47, 8752 Østbirk. Den 6. - 8. marts 2015

Velkommen til TRAILERGAARDEN-GANTRUP CUP 2014 i Østbirk Hallen, Storegade 47, 8752 Østbirk. Den 6. - 8. marts 2015 Velkommen til TRAILERGAARDEN-GANTRUP CUP 2014 i Østbirk Hallen, Storegade 47, 8752 Østbirk Den 6. - 8. marts 2015 Et indefodboldstævne KUN for piger! Velkommen: Vi takker for, at du som træner har valgt

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

Vision Forventninger

Vision Forventninger Team Favrskov Ha ndbold Vision Forventninger Indhold Indledning / formål... 3 Vision... 4 Forventninger... 5 Hold... 5 Spillere... 5 Trænere... 5 Forældre... 5 Klubben... 6 Primære værdier... 7 Trivsel...

Læs mere

SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2016

SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2016 SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2016 Hovedgård IF byder i samarbejde med Sparekassen Kronjylland og Klubpartner velkommen til det årlige indendørs julestævne i fodbold. Program: Spilledato Årgang Spillested Fredag

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget mandag d. 1. oktober 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget mandag d. 1. oktober 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro den 8. oktober 2018 Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget mandag d. 1. oktober 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Anja Birk, kreds 1, Anja Thiede Nielsen, kreds 2, Anne-Mette Røn

Læs mere

DA : Lørdag 19/9 - Søndag 20/9

DA : Lørdag 19/9 - Søndag 20/9 DA : Lørdag 19/9 - Søndag 20/9 Spilleform2 X 25, 2 X 20 min RaskMølle Hal 1 Skovbakken:1 AB Håndbold Kampnr. Pulje Tid Hal Kamp Brædstrup HK 1 1 19/9 09:00 RaskMølle Hal 1 Skovbakken:1 - AB Håndbold SGI

Læs mere

PROGRAM februar 2017

PROGRAM februar 2017 + CUP PROGRAM 11. 12. februar 2017 Rårup GIF har hermed fornøjelsen at byde velkommen til Flexa Cup 2017 Spillested: Rårup Hallen, Kirkedalsvej 53 Rårup, 7130 Juelsminde, tlf. 23115114. Ankomst: Alle hold

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Landsdelsmesterskaber

Landsdelsmesterskaber BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn. Overnatningsstævne for alle U6 og U8

Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn. Overnatningsstævne for alle U6 og U8 Overnatningsstævne for alle U6 og U8 Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn Fredag 8. marts - lørdag 9. marts 2019 i Voel Hallerne ved Silkeborg Tilmelding på www.dgi.dk/201906654207 2 Er

Læs mere

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER!

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER! N O T N I M D! A T E B A T M Æ E S K S E L O K S Å P ton n i m d i ba e s i v r e nd u t a t g reri æ l g o ovt j s, t m t ne e d r ø Vi g 26506_BDFL_badmitonskole.indd 1 01-09-2017 11:26:44 2 VI GØR IDRÆTSTIMERNE

Læs mere

Program, EGIF CUP 2019, 26. januar. Indhold

Program, EGIF CUP 2019, 26. januar. Indhold Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 4 Spilleregler... 6 Sponsorer... 8 U6 MIX & U7 MIX Puljeinddeling... 9 U6 MIX & U7 MIX HAL 1 Bane 1... 10 U6 MIX & U7 MIX HAL 1 Bane 2... 11 U6 MIX & U7

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2019

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2019 3/5: Kampnumre opdateret 5/5: U10A opdateret Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2019 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016 Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget glade for at så mange har fundet vej til Hedensted,

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne 2018 Velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne 2018 Vi er i Løsning IF meget stolte af at kunne byde 105 hold velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne d. 8. september

Læs mere

TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk

TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk Kære forening, kære trænere, ledere, hjælpere og spillere Dette hæfte har til formål at give et indblik i totalhåndbold. Hvordan spiller vi totalhåndbold

Læs mere

HARTE INDOOR CUP 2012. i samarbejde med

HARTE INDOOR CUP 2012. i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE INDOOR CUP 2012 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDERNE: Lørdag d. 1. dec - Søndag d. 2. dec SAMT Fredag d. 7. dec - Lørdag d. 8. dec - Søndag d. 9. dec I HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ

Læs mere

Håndbold i skolen - alle børn i spil

Håndbold i skolen - alle børn i spil Håndboldforløb 4.- 6.klasse Spillet i centrum Håndbold i skolen - alle børn i spil 1 KÆRE FORENINGER, FORENINGSLEDERE OG TRÆNERE, KÆRE SKOLER, LÆRERE OG PÆDAGOGER Dansk Håndbold Forbund (DHF) præsenterer

Læs mere

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE.  Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

RHS Ungdomsfodbold arrangerer. RHS UMBRO Cup 2011. Fredag den 4. november Lørdag den 5. november Søndag den 6. november

RHS Ungdomsfodbold arrangerer. RHS UMBRO Cup 2011. Fredag den 4. november Lørdag den 5. november Søndag den 6. november RHS Ungdomsfodbold arrangerer RHS UMBRO Cup 2011 Fredag den 4. november Lørdag den 5. november Søndag den 6. november I Rårup Hallen, Stouby Hallen og Hornsyld Idrætscenter Velkommen til RHS UMBRO Cup

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Velkommen til Bagger Låse&Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 26-27 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag

Læs mere

LM sommer 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2018 i Hovedgaard.

LM sommer 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2018 i Hovedgaard. LM sommer 2018 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 17. - 19. august 2018 i Hovedgaard www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter ved at

Læs mere

SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2017

SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2017 SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2017 Hovedgård IF byder i samarbejde med online sportsbutikken Klubpartner.dk og Sparekassen Kronjylland velkommen til det årlige indendørs julestævne i fodbold. Program: Spilledato

Læs mere

PROGRAM HORSENS JULE-INDOOR U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12

PROGRAM HORSENS JULE-INDOOR U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12 PROGRAM HORSENS JULE-INDOOR 2018 U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12 Fredag, den 23. november 2018 Lørdag, den 24. november 2018 Søndag, den 25. november 2018 VER. 1 Vi mangler: U10 B 1 hold ÆNDRING: U6 Ændret

Læs mere

Onsdag den 30. december 2015. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub

Onsdag den 30. december 2015. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub Program til Danmarks største endags stævne for U-10 Drenge og Piger i A, B og C rækker. Onsdag den 30. december 2015 I Fredericia Idrætscenter i 6 haller under samme tag. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub

Læs mere

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med Turneringsplan 2016/17 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles bortset fra enkelte rækker (fremgår af turneringsprogrammet) som en dobbeltturnering. Afviklingen skal ske indenfor de

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER

GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER Sådan giver du en god håndboldoplevelse Hvad skal en vejleder? Vejlederen er ansvarlig for samtlige af kampens deltagere. Vejlederen skal fjerne spillernes opmærksomhed

Læs mere

DHF KORTBANE FOR BØRN

DHF KORTBANE FOR BØRN DHF KORTBANE FOR BØRN Denne folder fortæller, hvordan DHF Kortbane skal spilles I denne folder finder du regler og rammer for spillet på DHF Kortbane. Folderens formål er at gøre det nemt at være træner

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Velkommen til TRAILERGAARDEN-GANTRUP CUP 2018 i Østbirk Hallen, Storegade 47, 8752 Østbirk. Den marts 2018

Velkommen til TRAILERGAARDEN-GANTRUP CUP 2018 i Østbirk Hallen, Storegade 47, 8752 Østbirk. Den marts 2018 Velkommen til TRAILERGAARDEN-GANTRUP CUP 2018 i Østbirk Hallen, Storegade 47, 8752 Østbirk Den 2. - 4. marts 2018 Et indefodboldstævne KUN for piger! Velkommen: Vi takker for, at du som træner har valgt

Læs mere

HÅNDBOLD STÆVNE VARDE 13. - 14. SEPTEMBER

HÅNDBOLD STÆVNE VARDE 13. - 14. SEPTEMBER HÅNDBOLD STÆVNE 28 EGE CUP 2008 VARDE 13. - 14. SEPTEMBER EGE-CUP 2008 SPORTMASTER, Varde Håndboldklub og JYSKEBANK har hermed fornøjelsen for 28. gang at indbyde til senior træningsstævne. Stævnet finder

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 BØRNEHÅNDBOLD 2010-2011 INFO folder for Børnetrænere Børneledere Forældre Interesserede Børneudvalget Formand Trine Jepsen Bygmarken 29 6230 Rødekro 74 66 17 25 22 70 22

Læs mere

STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER

STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER EGE CUP 2009 SPORTMASTER, Varde Håndboldklub og JYSKE BANK har hermed fornøjelsen for 29. gang at indbyde til senior træningsstævne. Stævnet finder sted den

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

BØRNEHÅNDBOLD STÆVNER

BØRNEHÅNDBOLD STÆVNER HÅNDBOLD REGION ØST BØRNEHÅNDBOLD STÆVNER Håndbog 2011-2012 til: Børnetrænere Børneledere Forældre Andre interesserede INDHOLDSFORTEGNELSE - HÅNDBOG BØRNEHÅNDBOLDSTÆVNER Side 2 Side 3 Side 4-7 Side 7-9

Læs mere

Turneringsplan 2013/14

Turneringsplan 2013/14 Turneringsplan 2013/14 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles som en dobbeltturnering for ungdomsholdene og seniorer / veteraner. Afviklingen skal afvikles på fast holdrunde dage for

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands SAFARI FODBOLD CUP 5-mands Søndag den 20. september 2015 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 20. september 2015 Banestørrelser: 5-mands bane 30 x 40 m: U8 Drenge/Piger, U9 Drenge/Piger, U10 Drenge/Piger

Læs mere

RASK MØLLE CUP 2011 PROGRAM

RASK MØLLE CUP 2011 PROGRAM RASK MØLLE CUP 2011 PROGRAM HERRE A SIDE 2 HERRE B SIDE 3 HERRE C SIDE 4 HERRE D SIDE 5 DAME A SIDE 6 DAME B SIDE 7 DAME C SIDE 8 DAME D SIDE 9 DAME E SIDE 10 SPULJERNE HERRER SIDE 11 DAMER SIDE 12 1 HERRE

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Varde HK og DGI Sydvest Håndbold. Program til Total og Max.Total stævne. D. 10. december 2016 i Lerpøthallen, Lerpøtvej 55, 6800 Varde

Varde HK og DGI Sydvest Håndbold. Program til Total og Max.Total stævne. D. 10. december 2016 i Lerpøthallen, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Varde HK og DGI Sydvest Håndbold Program til Total og Max.Total stævne D. 10. december 2016 i Lerpøthallen, Lerpøtvej 55, 6800 Varde PROGRAM 2 Varde HK og DGI Sydvest Håndbold byder velkommen til julestævne

Læs mere

KLUBPARTNER.DK DIN SPORTSBUTIK PÅ NETTET

KLUBPARTNER.DK DIN SPORTSBUTIK PÅ NETTET KLUBPARTNER CUP 2018 Hovedgård IF byder i samarbejde med online sportsbutikken Klubpartner.dk velkommen til det årlige indendørs julestævne i fodbold. Program: For spørgsmål vedr. stævnet kontakt Trine

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2017

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2017 Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2017 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget glade for at så mange har fundet vej til Hedensted,

Læs mere

Række/Pulje oversigt. Udskrevet den: Klokken: 14:00:19

Række/Pulje oversigt. Udskrevet den: Klokken: 14:00:19 Række/Pulje oversigt Udskrevet den: 19-01-2009 Klokken: 14:00:19 63170 Serie 1 Herre (6 k.) tt11 630910 603016KO85 ASA, Aarhus 603025KO52 Skovbakken IK 603196KO85 Fredericia ff 603260KO112 Hadsten SK 1

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Klubdag for de mindste (U-6/U-8)

Klubdag for de mindste (U-6/U-8) Klubdag for de mindste (U-6/U-8) Saml foreningens mindste spillere og deres forældre til en sjov og hyggelig dag i hallen, hvor der er fokus på fælles aktiviteter og klubånd. Denne klubdag er målrettet

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august 2019 Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den 16.-17.-18. august 2 Den søde sejr med glimmer i håret Som noget nyt valgte vi sidste år, at reducere kampenes spilletid til 2 x 20 min.

Læs mere

I Asmild FH vil vi gerne være kendt for en rød tråd gennem hele vores ungdomsafdeling fra U6 til U18.

I Asmild FH vil vi gerne være kendt for en rød tråd gennem hele vores ungdomsafdeling fra U6 til U18. DEN RØDE TRÅD I Asmild FH vil vi gerne være kendt for en rød tråd gennem hele vores ungdomsafdeling fra U6 til U18. Det er derfor et ønske fra bestyrelsens side, at alle trænerne har en interesse i hele

Læs mere

Ankomst Alle hold bedes ankomme 30. min før første kamp, og melde sin ankomst ved stævneteltet.

Ankomst Alle hold bedes ankomme 30. min før første kamp, og melde sin ankomst ved stævneteltet. Ankomst Alle hold bedes ankomme 30. min før første kamp, og melde sin ankomst ved stævneteltet. Kampe For U-7 og U-8 spilles der 1 x 10. pr. kamp. I øvrige rækker spilles der 2 x 10 min. (2. min pause)

Læs mere

HARTE INDOOR CUP i samarbejde med

HARTE INDOOR CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE INDOOR CUP 2012 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDERNE: Fredag d. 30. nov - Lørdag d. 1. dec - Søndag d. 2. dec SAMT Fredag d. 7. dec - Lørdag d. 8. dec - Søndag d. 9. dec I HARTE FRITIDSCENTER

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2019 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2019 Alle senior-,

Læs mere

DGI Østjylland Fodbold. Kurser - DGI Østjylland Fodbold

DGI Østjylland Fodbold. Kurser - DGI Østjylland Fodbold DGI Østjylland Fodbold Kurser - DGI Østjylland Fodbold 2018 www.dgi.dk/fodbold 2 Velkommen til DGI Østjylland Fodbolds kursusfolder 2018! I det følgende kan du læse mere om, hvilke temakurser der er på

Læs mere

TOTALHÅNDBOLD FOR U-6, U-7 & U-8

TOTALHÅNDBOLD FOR U-6, U-7 & U-8 Testperiode 1.januar 2016-1.april 2016 TOTALHÅNDBOLD FOR U-6, U-7 & U-8 Indholdet af folderen har til formål at hjælpe kredse, forbund, regioner og klubber til at afvikle Totalhåndboldstævner ud fra landsdækkende

Læs mere

Spil Sommerhåndbold så er det nu!

Spil Sommerhåndbold så er det nu! Spil Sommerhåndbold så er det nu! DGI Nordvest & DGI Vestjylland indbyder alle håndboldklubber til at deltage i sommerturnering 2011. Sidste frist for tilmelding er: onsdag den 13. april 2011. Tilmeldingen

Læs mere

TOTALHÅNDBOLD FOR U-6, U-7 & U-8

TOTALHÅNDBOLD FOR U-6, U-7 & U-8 TOTALHÅNDBOLD FOR U-6, U-7 & U-8 Guidelines Indholdet af folderen har til formål at guide kredse, forbund, regioner og klubber til at kunne afvikle Totalhåndboldstævner ud fra de gode erfaringer. TESTMATERIALE

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere