Universalspreder VS10E -VS 2003

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Universalspreder VS10E -VS 2003"

Transkript

1 Universalspreder VS10E -VS 2003

2 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der kan Universalsprederen benyttes til enhver art spredbart materiale, er især interessante, fordi til maskinstationer de kræver et minimum af vedligeholdelse og er særdeles slidstærke. og store bedrifter Med et bredt udvalg af spredervogne og forskellige spredermekanismer kan Strautmann tilbyde et arbejdsredskab, der kan tilpasses individuelt til enhver form for bedrift. 1. Stort kædetandhjul Rengøringsåbningerne på kædetandhjulet når helt ind til tandhjulets grundcirkel. På den måde kan spredegodset bedre slippe fra, og ophobning forhindres. Fremmedlegemer, der kommer ind i kædetandhjulet, bliver desuden trykket ud af den påmonterede skraber. 4. Bundkæde Universalsprederne VS 10E - VS 12 TD er som standard udstyret med 2 bundkæder af en tykkelse på 13 mm. Hvis det ønskes, kan disse modeller også leveres med 4 kæder. Typerne VS 1203 E-L til VS 2003 har som standardudstyr 4 bundkæder af en tykkelse på 14 mm. 2. Bundkæde med fladledskæder Som specialudstyr kan universalsprederne VS 1203 E-L - VS 2003 også monteres med sænksmedede fladledskæder. 3. Stor diameter på kædetandhjulet - mindre sildtage Med den store diameter på kædetandhjulet formindskes indstyringsvinklen for rundstålskæden med 20 % - med en tilsvarende forøgelse af slidstyrken. Desuden er flere kædeled i indgreb samtidig. 5. Bundkædedrev Som standard er bundkæden hydraulisk styret på alle universalsprederne. Det robuste gear til fremføringen er konstrueret til at kunne klare de hårdeste belastninger og sikrer en ensartet tilførsel til selve spredermekanismen.

3 7. Stålkassen Sidevæggene på stålkassen er skåret ud i ét stykke, hvilket giver den selvbærende konstruktion en enorm stabilitet. Bundpladen er i hele længderetningen svejset sammen med sidevæggene, hvilket forhindrer, at fugt eller aggressive partikler trænger ind mellem bundplade og sidevægge. 8. Manuel betjening På modellerne VS 10 E - VS 12 TD kan hastigheden på bundkæden ændres via en reguleringsventil, der er anbragt på trækstangen. Alle andre funktioner betjenes direkte over traktorudtag. Som specialudstyr kan der leveres en el-hydraulisk fjernbetjening. 9. Komfortabel betjening Typerne VS 1203 E-L til VS 2003 er som standard udrustet med en el-hydraulisk proportionalregulering af bundkæden. Alle andre funktioner betjenes direkte over traktorudtag. Som ekstraudstyr er der mulighed for at integrere disse funktioner i den el-hydraulikse fjernbetjening. 6. Stramning af bundkæden Den automatisk kædestrammer gør det muligt nemt og hurtigt at se, om kæderne er strammet, som de skal. En efterspænding af kæderne kan let udføres efter behov og er en forudsætning for, at de får en lang levetid. 10. Hydraulisk støttefod Modellerne VS 1203 E-L til VS 2003 er som standard udstyret med en hydraulisk styret støttefod, der er anbragt centralt under maskinen. Når den hæves, drejes den bagud, og man opnår derved en høj frihøjde. Den store støtteplade gør det muligt at belæsse maskinen i frakoblet tilstand.

4 M ed universalspreder-modellerne, lige fra VS 10 E til VS 2003, kan Strautmann tilbyde sine kunder et virkelig slagkraftigt koncept. På grund af det omfangsrige standardudstyr og muligheden for levering af Bedre finspredning, forskelligt specialudstyr kan vi med disse universelle den spredervogne, der kan benyttes til alle typer sprede- mest nøjagtige gods, tilbyde landmand såvel som maskinstation en fordeling virkelig professionel løsning valse-spreder Typerne VS 10 E til VS 12 TD kan som specialudstyr få monteret en 2-valse-spreder. De aggressive spredervalser er udrustet med bredspredertænder, som spreder godset ud i en bredde på ca. 2,5 m. 14. Stabilt spreder-drev De horisontalt placerede segmentvalser drives via stabile rullekæder (forneden 1 ¼ " og foroven 1 ") 12. Segment-valse-spreder Spredegodset bliver doseret og opfræset af de påskruede spredertænder, der både kan drejes og udskiftes. Derefter falder spredegodset ned på spredertallerknerne, hvorfra det bliver fordelt bredt bagud og til siderne valse-spreder Med 4 aggressive spredervalser, der har en gennemløbspassage på 1,46 m, kan man få bragt sit spredegods ud meget hurtigt. De påskruede, udskiftelige spredertænder af højstyrkestål fordeler spredegodset ensartet ud i en bredde på op til 8 m. 15. Bredspredningsaggregat med 2 tallerkner De to spredertallerkner er hver udstyret med 4 spredervinger, der kan indstilles. Slidplader, der er påskruede og lavet af særdeles slidstærkt materiale, sikrer det samlede aggregat en lang levetid. På grund af spredervingernes form og montering kan man komme op på en spredningsbredde på op til 24 m.

5 Skraldekobling til spedervalser Fordelergear til 2-tallerken-spreder Tallerkengear Omdrejningsvagt Omdrejningsvagt venstre spredertallerken Skraldekobling til 2-tallerken-spreder Friløbskobling Hovedgear Tallerkengear Omdrejningsvagt højre spredertallerken Stabile drev -en teknik med integrerede sikringsmekanismer De store belastninger, maskiner udsættes for, især når det drejer sig om drift på maskinstationer, kræver robuste drev med minimal vedligeholdelse og sikringsmekanismer, der beskytter mod fremmedlegemer. På maskiner, der er udstyret med et 2-tallerkensprederaggregat bliver hver tallerken, ligesom det også er tilfældet med segment-valse-sprederaggregatet, hver for sig sikret via en skraldekobling (ekstraudstyr på universalsprederne VS 10 E - VS 12 TD). Omdrejningsvagt For yderligere at forebygge skader er der som ekstra sikkerhed monteret omdrejningsvagt til spredermekanismen og hver enkelt spreder-tallerken (standardudstyr på typerne VS 1203 E-L -VS 2003). Når spredermekanismen står stille, udløses der, når skraldekoblingen reagerer, en akustisk og optisk alarm, samtidig med at bundkæden automatisk slår fra. Fordele Påskruede spredertænder Stor diameter på kædetandhjul med åbne kædeled Typerne 1203 E-L - VS 2003 har som standard hydraulisk støttefod Lastrum i helstål Som standard med affjedret trækstang Den skråtstillede hæk giver optimale belæsningsbetingelser 13 mm kæder på typerne VS 10 E - VS 12 TD 14 mm kæder på typerne VS 1203 E-L - VS 2003 Diverse gear med minimal vedligeholdelse Som standard en 90 mm høj beskyttelsesliste på kanter Påskruede medbringere 17. Doseringslem For mere præcist at kunne udbringe slam, kompost eller andet finstruktureret spredegods, kan alle universalspredere, der er udstyret med et 2-tallerken sprederaggregat, få monteret en doseringslem som specialudstyr. 18. Måler til doseringslem På en måler, der er monteret på hækken, kan man kontrollere, hvilken stilling, doseringslemmen befinder sig i Kantspredervinge 19. Indstilling af sprederhjelmen Med en kantspredervinge kan man opnå en optimal, ensartet Passagen mellem tallerkner og fordeling af spredegodset helt sprederhjelm samt tilførslen af ud til markskel. Den kan fås spredegods på tallerknerne kan enten mekanisk eller hydraulisk tilpasses det enkelte spredegods styret. ved at indstille sprederhjelmen på siden.

6 F or at opnå den bedste kørekomfort og for i videst muligt omfang at skåne materiellet er alle VS universalsprederne som standard udrustet med en affjedring af trækstangen, der virker i begge retninger. Alle vogne med Optimal affjedring bogie-aksel er som standard udstyret med affjedring af giver sikrere kørsel akslen. Spredervogne udstyret med enkeltaksel kan som ekstraudstyr få monteret en affjedring. 20. Enkeltaksel Universalsprederne VS 10 E og VS 1203 E-L er udstyret med enkeltaksel. Fodelene herved er den mere gunstige pris, den lavere egenvægt, mindre krav til trækkraft og de gode køreegenskaber på mark fjeders akselaggregat Modellerne VS 10 TD og VS 12 TD med bogie-aksel, er som standard udstyret med et 4 - fjeders akselaggregat. Dette giver særdeles gode køreegenskaber på længere vejstrækninger. 21. Bogie-aksel Universalsprederne VS 1603 til VS 2003 er udstyret med bogieaksel. Udover de gode køreegenskaber kendetegnes dette aggregat ved sit gode vejgreb, en egenskab, der yderligere styrkes via det assymetriske akselophæng. Som ekstraudstyr kan disse modeller fås med friløbsaksel. 25. Liftaksel, VS 1603 til VS 2003 Når spredervognen er halvt tømt, er der risiko for negativ lodret belastning. For at forhindre dette, kan vognene som specialudstyr få monteret en hydraulisk liftaksel. 22. Tvangsstyring Tvangsstyringen, der kan fås som ekstraudstyr, forhindrer beskadigelse af græsmarken under kørsel i sving og formindsker slidtage på dæk under vejkørsel. Desuden bliver vognen betydeligt mere manøvredygtig under trange forhold, fordi der også kan styres, når der bakkes. 26. Tilkobling med kuglehoved Som specialudstyr kan man få sin spreder udstyret med kuglehovedtilkobling til lavt træk. Denne tilkoblingsmetode er slørfri og har især vist sin duelighed på de større vognmodeller. Holdbarheden og kørekomfort'en forbedres betydeligt. 23. Lavt træk Som specialudstyr kan alle universalspredere monteres med lavt træk. På vogne med bogieaksel kan lavt træk også kombineres med tvangsstyring. 27. Affjedret trækstang Alle VS-spredere er udstyret med en affjedring af trækstangen. Man opnår herved, at stød og sving affjedres, hvilket mangedobler kørekomfort'en især under kørsel med fuldt belæsset vogn.

7 Regulering af sprede-mængder Det allernyeste betjeningskoncept Som udstyr til VS kan Strautmann tilbyde en el-hydraulisk betjening med integreret regulering af spredemængder. Denne styring af maskinen er baseret på ISI-BUS og udmærker sig især ved det store omfang af overvågningsmuligheder og den bekvemme betjening. Der er specielt to store fordele ved dette betjeningssystem: For det første kan man opnå en betydelig mere ensartet fordeling på langs, for det andet reguleres mængderne i forhold til hastigheden, hvilket giver en optimal udnyttelse i bredden. Grundlaget for reguleringen af spredemængden er den hastigheds-sensor, der er integreret i vognen, og en hyperfølsom sensor på doseringslemmen, som registrerer de stillinger, den befinder sig i. Når man har indtastet den ønskede spredemængde i m3/ha eller t/ha, reguleres hastigheden på bundkæden således, at der, alt efter hvor hurtigt eller hvor langsomt der køres, konstant spredes det samme volumen/den samme vægt ud pr hektar. Strautmann kan også levere en prima ISI-BUS terminal, så det er muligt at betjene universalsprederen i forbindelse med de ISO-BUS terminaler, der er tilsluttet traktoren. De indsamlede data på de faktisk udbragte mængder bliver gemt i PC'erens hukommelse og kan derefter forarbejdes grafisk i de gængse kartoteker. Multi - Cargo skiftelad Som en yderligere tilvalgsmulighed kan Giga-Trailer typerne 1840 / 1840 DO udstyres med et skifteladsystem, så man også kan bruge sprederoverbygningen fra Strautmanns VS 2003 universalspreder. At man således kan veksle mellem forskellige funktioner, forøger udnyttelsen af maskinens kapacitet, giver større rentabilitet og bedre forhold mellem pris og ydelse.

8 Universalspreder VS 10 E - VS 2003 Type VS 10 E VS 10 TD VS 12 TD VS 1203 E-L VS 1603 VS 1803 VS 2003 Totallængde med: 2-valse-spreder m 7,10 7,10 7, valse-spreder m 7,40 7,40 7,40 7,93 7,94 7,94 8,43 2-tallerken-spreder m 7,61 7,61 7,61 8,14 8,15 8,15 8,64 Totalbredde m 2,41 2,41 2,41 2,50 2,50 2,50 2,65 Totalhøjde med: 2-valse-spreder m 2,86 2,77 2, valse-spreder m 3,10 2,92 2,95 3,27 3,17 3,17 3,28 2-talerken-spreder m 3,09 3,00 3,03 3,18 3,17 3,17 3,28 Indre mål, lastrum Længde til 2-valse-spreder m 4,90 4,90 4, Længde til 2-valse-spreder m 5,00 5,00 5,00 5,53 5,53 5,53 6,03 Længde til doseringslem m 4,32 4,32 4,32 4,85 4,85 4,85 5,35 Bredde m 1,93 1,93 1,93 1,93 1,93 1,93 1,93 Lasthøjde med dækmont. (min) m 2,45 2,38 2,41 2,50 2,50 2,50 2,50 Tilladt totalvægt kg Special (ved lavt træk) kg Egenvægt med: 2-valse-spreder kg valse-spreder kg tallerken-spreder kg Lastvol. til doseringslem m 3 11,5 11,5 11,5 13,0 13,0 13,0 14,5 Lastvol. til 2-valse-spreder m 3 13,0 13,0 13, Lastvol. til 4-valse-spreder m 3 14,0 14,0 14,0 15,5 15,5 15,5 17,0 Enkeltaksel Standard - - Standard Bogie-aksel - Standard Standard - Standard Standard Standard Dækmontering min 500/60-22,5 15/ / /55-22,5 500/60-22,5 500/60-22,5 600/55-22,5 (16 PR) (10 PR) (12 PR) (16 PR) (12 PR) (12 PR) (12 PR) Dækmontering max 750/50-26,5 550/45-22,5 710/44-22,5 800/45-26,5 710/40-22,5 710/45-26,5 710/45-26,5 (12 PR) (12 PR) (12 PR) (16 PR) (12 PR) (12 PR) (12 PR) Effektbehov fra KW/HK 66/90 66/90 74/100 88/120 88/120 88/ /150 Billedlige fremstillinger, tekniske data og vægtangivelser kan ændre sig som følge af teknisk videreudvikling og er derfor ikke bindende for leverancer. 1000/ivd/0509 B. Strautmann & Söhne GmbH & Co. KG Bielefelder Straße 53 D Bad Laer Tel. +49(0)54 24/ Fax +49(0)54 24/ kontakt@strautmann.com

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

Foderblandevogn. Verti-Mix Double

Foderblandevogn. Verti-Mix Double Foderblandevogn Verti-Mix Double Foderblandevognene af typen Verti-Mix Double udmærker sig især ved det store blandingsvolumen og de praktiske mål (højde og bredde). På basis af vertikalmikserne, der er

Læs mere

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS 2 For den bedste foderkvalitet - Tradition forpligter I næsten 50 år har Strautmann med succes produceret opsamlervogne med et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder.

Læs mere

VS-spreder

VS-spreder Universalspreder VS-spreder 1604-2004 Universalspreder VS 1604 2004 Alsidig og stærk Maksimal stabilitet Stålkasse svejset komplet sammen Robust transportbund med rundståls- eller fladledskæde som specialudstyr

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

Produktoversigt Ryttermaskiner

Produktoversigt Ryttermaskiner Produktoversigt Ryttermaskiner DK 8940 Randers SV Tlf. +45 86 44 55 77 www.ryttermaskiner.dk TEBBE Spreder MS 140 Tebbe spreder model MS 140, har hjulene på siden og dermed større hjul = mindre kraftbehov

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

Røreværk EHR 20 / 2.4S

Røreværk EHR 20 / 2.4S Røreværk EHR 20 / 2.4S 88.1406.700 Brugsanvisning Vigtige sikkerheds instruktioner Brugsvejledning Vigtige instruktioner og advarsler er lokaliseret på maskinen ved hjælp af symboler: Under arbejdet bør

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Det fleksible transportredskab

Det fleksible transportredskab Det fleksible transportredskab Transportproblemer løst med omtanke C www.aat-online.de Transport ad trapper er blandt de vanskeligste opgaver. I den daglige omgang med last der er betydelig større end

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

Agrex SP. Model SP. Instruktionsbog. [Skriv forfatterens navn]

Agrex SP. Model SP. Instruktionsbog. [Skriv forfatterens navn] Agrex SP Model SP Instruktionsbog [Skriv forfatterens navn] Model SP Agrex SP MASKINTYPE: Gødningsspreder Modelserie: SP Serienummer... Forhandler: Leveringsdato:... Ejer:... INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Forord...

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE Den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 3000-2000 - 1000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

HG Hovedskære Vinkel & Lige

HG Hovedskære Vinkel & Lige BETJENINGSVEJLEDNING HG Hovedskære Vinkel & Lige Tillykke med købet af din nye HG Hovedskære. Hos Hedensted Gruppen A/S bestræber vi os altid på, at producere kvalitetsprodukter, du kan regne med. Vi er

Læs mere

Kyndestoft Demeter 836

Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Fremtidens landbrugsmaskiner Dette er standard på sprøjterne fra Kyndestoft: Stort suge filter, Trykfilter, sikkerhedsfilter og liniefiltre Led lys baglygter og sidemarkering

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser.

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Freight Volume SYSTEM Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Moduler Volumenmåler: Selve målingen foretages med lysgardiner som er meget robuste. Lyset er moduleret

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

DK..... Light Assist

DK..... Light Assist DK... Light Assist Light Assist er en flytbar motor til hjælp for assisterende personer, der skubber en manuel kørestol. Dens rolle er at gøre dagligdagens kørsel på fortove, gader og stier lettere. Den

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE EFFEKTIV - PÅLIDELIG - HOLDBAR BECXMACHINES.COM Denne brochure gælder med forbehold for eventuelle trykfejl. 2 IDE Et godt produkt tager udgangspunkt

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8.

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8. DK... Light Drive Light Drive er en monterbar strømforsyningsenhed, som omdanner din manuelle kørestol til en elektrisk letvægtskørestol. Den er designet til hjælpe dig med at komme omkring indendørs,

Læs mere

Brugervejledning til 2-hjuls Scooter

Brugervejledning til 2-hjuls Scooter Brugervejledning til 2-hjuls Scooter 1 Denne brugervejledning medfølger til din 2-hjuls scooter. Brugervejledningen er gældende for alle 2-hjuls scootere, der er produceret på vores fabrik. Nogle funktioner,

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Båndlægger fra GB-serien

Båndlægger fra GB-serien KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK Båndlægger fra GB-serien Professionel læggeteknik af høj kvalitet Båndlæggeteknik fra Grimme: 2-, 3- og 4-rækket GB-serien (Grimme Beltplanter) står for er den

Læs mere

Rørskæremaskine. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Rørskæremaskine. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Rørskæremaskine REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Super hurtig. Vinkelret. Uden spåner. Uden udvendig grat. Tør. 1 Tysk kvalitetsprodukt 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 10

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

Undervisningsmateriale til AMU mål 48407. Traktor/påhængsredsk: Test og justering af bremser

Undervisningsmateriale til AMU mål 48407. Traktor/påhængsredsk: Test og justering af bremser Undervisningsmateriale til AMU mål 48407 Traktor/påhængsredsk: Test og justering af bremser 1 Indholdsfortegnelse. Regler for vognbremser Side 3. Brug af bremsetester Side 6. Bremsetester display Side

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Halmstrøere og ensilagefordelere NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR HALMSTRØERE OG ENSILAGEFORDELERE PRIMOR serien: Det rigtige valg! Alsidige maskiner til

Læs mere

ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.?

ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.? ER DET EN SNØRE, ER DET EN KLINGE.? NEJ, DET ER ET HELT NYT KONCEPT! OREGON FlexiBlade snøren er hverken eller..! Den seneste nyhed fra OREGON. Feksibel som en snøre men skarp som en klinge. Overflødiggør

Læs mere

Betjeningsvejledning. Liftkar MTK 190 Liftkar MTK 310-B. Revision: 07/2012 Ret til ændringer forbeholdes

Betjeningsvejledning. Liftkar MTK 190 Liftkar MTK 310-B. Revision: 07/2012 Ret til ændringer forbeholdes Betjeningsvejledning Liftkar MTK 190 Liftkar MTK 310-B Revision: 07/2012 Ret til ændringer forbeholdes dk Side 2 Indholdsfortegnelse: 1. Modeller... 3 2. Tekniske oplysninger... 3 3. Til brugeren af LIFTKAR...

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4 TRÆK/CHASSISHØJDE/AKSELAFSTAND (dimensioner i dm) Langt chassis Langt chassis 6 2 radt-gr 48 48 48 Langt chassis 6 4 Langt chassis 8 2 radt-ar radt-gr.5 RAPDT-GR Langt chassis.5.5.5 62 RADDT-GR RADDT-G2

Læs mere

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 DeLaval foderstation sammen med Feed First koncept Du forventer, at dine malkekøer skal producere stadig større mælkemængder.

Læs mere

HS 420. Produktoversigt HS 320 MS 240 ST 450 MS 240 TS 120 MS 140 LS 120 T MS 140 MS 200

HS 420. Produktoversigt HS 320 MS 240 ST 450 MS 240 TS 120 MS 140 LS 120 T MS 140 MS 200 HS 220 Produktoversigt HS 320 HS 420 HS 320 MS 240 ST 450 MS 240 TS 120 LS 120 T MS 140 MS 140 MS 200 Lidt om Tebbe: I 2006 begyndte Rytter Maskiner at importere TEBBE produkter. Gennem de forløbne år

Læs mere

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091 Original betjeningsvejledning 3.2 Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4 Order No.: 00600-3-091 2 KVALITET TIL PROFESSIONELLE Det må IKKE føles ubekvemt og overflødigt at

Læs mere

Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW

Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW BERGMANN spreder-program Til effektiv brug Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW M 1080 En aksel 8 t Direkte træk på SW-spredeaggregat Den selvbærende konstruktion, gør det muligt at undgå en underamme,

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

K 51. Læs brugervejledningen grundigt inden maskinen tages i brug! Gem brugervejledningen til senere anvendelse!

K 51. Læs brugervejledningen grundigt inden maskinen tages i brug! Gem brugervejledningen til senere anvendelse! KOMBISTRØER K 51 Læs brugervejledningen grundigt inden maskinen tages i brug! Gem brugervejledningen til senere anvendelse! Denne brugervejledning er en del af maskinen. Leverandører af nye eller brugte

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

2006/1. Vogn med tip. DK Samlevejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2006/1. Vogn med tip. DK Samlevejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2006/1 DK Samlevejledning Vogn med tip Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter...3 3. Identifikation...4

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Norgesvej 19 5700 Svendborg Tlf 63 22 33 33 Fax 63 22 33 34. Multi systemer

Norgesvej 19 5700 Svendborg Tlf 63 22 33 33 Fax 63 22 33 34. Multi systemer Norgesvej 19 5700 Svendborg Tlf 63 22 33 33 Fax 63 22 33 34 Multi systemer 1. fujitsu split-anlæg multi typer split AOY24FUU AOY24UUU AOY20FSU AOY20USU AOY24FSU AOY24USU AOY19F AOY19U AOY20FSS AOY20USS

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

SLAMSUGERE OG SPULEUDSTYR CHASSIS, OPBYGNING ELLER VEKSELLAD SPECIELT MATERIEL

SLAMSUGERE OG SPULEUDSTYR CHASSIS, OPBYGNING ELLER VEKSELLAD SPECIELT MATERIEL SLAMSUGERE OG SPULEUDSTYR CHASSIS, OPBYGNING ELLER VEKSELLAD SPECIELT MATERIEL 2 PICHON YDER SERVICE TIL VORES MILJØ VED AT TILBYDE MASKINER I HØJ KVALITET IN- DIVIDUELT KONSTRUERET TIL OPGAVEN. Udstyr

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

Nøjagtig placering, til roer og andre frø

Nøjagtig placering, til roer og andre frø Mekanisk enkornssåmaskine Monopill Accord Nøjagtig placering, til roer og andre frø 2 Pionerånd og innovation til optimalt markudbytte Kverneland Accord - pioneren inden for enkornssåmaskiner med nulplacering.

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR MODEL MRT 1432 MRT 1542 MRT 1635 MRT 1742 MRT 1850 MRT 2150 MRT 2540

BRUGERMANUAL FOR MODEL MRT 1432 MRT 1542 MRT 1635 MRT 1742 MRT 1850 MRT 2150 MRT 2540 BRUGERMANUAL FOR MODEL MRT 1432 MRT 1542 MRT 1635 MRT 1742 MRT 1850 MRT 2150 MRT 2540 Denne manual Denne manual tilhører. og skal opbevares hos/ved.. Firma Serienummer.. Købsdato Garanti udløbsdato. Leverandør.

Læs mere

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM SLAGLEKLIPPERE Med Concept Peruginis store, gennemprøvede program af slagleklippere med arbejdsbredder op til 6 meter findes

Læs mere

Transportbånd til fødevarer

Transportbånd til fødevarer VOLTA Belting Technology Ltd. Danish Glatte transportbånd Transportbånd til fødevarer The Next Step in Belting VOLTA Belting Technology Ltd. Volta-bånd Til Fødevareindustrien Volta Belting udviklede brugen

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

ST 20 B Betjeningsvejledning

ST 20 B Betjeningsvejledning FSI power-tech Erhvervsparken 2 DK-7160 Tørring +45 7580 5558 ST 20 B Betjeningsvejledning EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivet 2006/42/EF Producent... FSI power-tech aps Adresse... Erhvervsparken

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Montering af Automatik K19 Klargøring af stangtrækket: Anbring stangen på et par bukke og monter Det

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

Diamantboreanlæg. Type. Side. Overblik over boreudstyr 122. Boremotorer / Borestandere SPIT SD 80 123 SPIT SDR 130 124 SPIT SD 160 125

Diamantboreanlæg. Type. Side. Overblik over boreudstyr 122. Boremotorer / Borestandere SPIT SD 80 123 SPIT SDR 130 124 SPIT SD 160 125 Diamantboreanlæg Type Side Overblik over boreudstyr 122 Boremotorer / Borestandere SPIT SD 80 123 SPIT SDR 130 124 SPIT SD 160 125 SPIT SDR 160 126 SPIT SD 350 127 SPIT SDR 350 128 2 Diamant rørbor Type

Læs mere

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE til lastbiler, busser, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks og landbrugsmaskiner ISRINGHAUSEN KONTORSTOL til professionelle brugere ISRI førerstol 6860/875 ISRI's flagskib. Optimal

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL Teknisk systemhåndbog klemkasser KL 1 4 6 5 3 7 2 Lille kabinet godkendt verden over og fås på lager som standardvare med mange dimensioner. Det praktiske systemtilbehør gør klemkasserne KL til en ideel

Læs mere

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Tre, to, én sav: Vores akku kapskinne sav KSS 40 18M bl. 40 MM SNITDYBDE REN MAFELL KVALITET Forskubhastighed i cm/s Med en snitdybde på op til 42 mm dækker den nye KSS

Læs mere