Antarktis ved verdens ende!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Antarktis ved verdens ende!"

Transkript

1 Antarktis ved verdens ende! - med Falklandsøerne og South Georgia Har du drømt om at opleve stedet, hvor havet møder horisonten? Denne rejse gør din drøm til dit næste eventyr. Antarktis har altid været forbundet med utæmmet rå natur, og uanset hvem der har forsøgt at tæmme området, har Antarktis altid sejret. Hvalfangere og opdagelsesrejsende har gennem tiden forsøgt sig på alle mulige måder at overleve i Antarktis men har måttet give op, når vinteren kom. Oplev Sydhavet og det antarktiske farvand fra et eksklusivt skib med få passagerer Gå i land på Falklandsøerne og oplev det rige dyreliv og de 100 år gamle klippere Oplev South Georgia og de store kongepingvinkolonier Besøg forskningsstationer og hør forskerne fortælle om livet ved verdens ende Se søelefanter, pelssæler, weddelsæler og krillsæler Betragt de enorme albatrosser glide majestætisk hen over bølgerne Bliv klog på historien om de dristige søfarere, der forsøgte at tæmme det sidste kontinent Dag 1: Hvor verden ender, start din drøm! Din rejse begynder, hvor verden ender. Ushuaia i Argentina er kendt som verdens sydligste by på Jorden og er placeret på den sydlige spids af det sydamerikanske kontinent. Om eftermiddagen påmønstrer du ekspeditionsskibet og forlader Ildlandets hovedstad Ushuaia, som har fået kælenavnet Verdens ende. Herfra sejler du gennem den betagende Beaglekanal resten af dagen. Turen bringer storslåede udsigter, den ene mere eventyrlig end den anden, mens du lader tankerne glide over i en virkelig drøm, som du er midt i. Dag 2: Vestenvindens fugleliv Normalt følger flere forskellige arter fugle med os, når vi sejler gennem vestenvindene som området er kendt for. Vi bevæger os længere og længere væk fra Ildlandet. Her er gode muligheder for at se flere forskellige arter af albatrosser, stormpetreler, skråper og alkestormfugle.

2 Dag 3: Falklandsøerne På Falklandsøerne myldrer det med fugle- og dyreliv, som er let at komme tæt på, da de ikke frygter mennesker. Falklandsøerne er forholdsvis ukendte som naturområde og huskes bedst for krigen mellem Storbritannien og Argentina i På øerne trives et utal af forskellige fuglearter, men der er også store chancer for at se både Peales- og Commersons-delfiner i havet omkring øerne. Under denne del af din sørejse kan du besøge følgende: Carcass Island Selvom navnet måske ikke virker tillokkende, så er øen meget speciel og bestemt et besøg værd. Der findes ingen gnavere på øen, hvilket gør at fuglelivet virkelig stortrives og er meget mangfoldigt. Her er alt fra Magellan- og æselpingviner til flere af de mindre fugle så som Cobb s wren og tussock bird. Saunders Island - Dette er et af stederne, hvor det er muligt at se den fantastiske sortbrynede albatros. Netop på Saunders Island kan man følge deres nogen gange klumsede landinger. På øen er der også ynglende blåkindede skarver og springpingviner. Men du kan også være heldig at se Magellan-, æsel-, og kongepingviner på Saunders Island. Dag 4: Falklandsøernes kultur-heksekedel Falklandsøernes hovedstad, Port Stanley, byder på en blanding af sydamerikanske kendetegn blandet med victoriansk charme. Her er farverige huse, velfriserede haver og pubs i ægte engelsk stil. Du kan opleve flere at de 100 år gamle klippere, der ligger tilbage som stille vidner til strabadserne, som sømændene i 19. århundrede måtte udstå. Byen har et lille men yderst besøgsværdigt museum, som formidler øernes historie fra bosættelsesperioden op til Falklandskrigen. Omkring 2100 indbyggere bor i hovedstaden, hvor du kan spadsere frit omkring og suge indtrykkene til dig. NB! Entréudgifter til byens attraktioner er ikke inkluderet i programmet. Dag 5-6: Draget mod syd På vej til South Georgia krydser du den antarktiske konvergenszone. Det er netop i denne zone, at temperaturen falder betydeligt indenfor blot få timers sejlads. Næringsrigt vand stiger op mod overfladen på grund af sammenstødende vandsøjler. Zonen, der strækker sig over kilometer, er ikke kun en hydrologisk zone men også en klar adskillelse af biotoper og dyreliv. Det næringsrige vand skaber de ultimative vilkår for en masse dyreliv, specielt krill, og dette tiltrækker mange større dyr. Normalt

3 tiltrækker skibets sejlads gennem konvergenszonen også en masse forskellige havfugle som albatrosser, skråper, kjover, hvalfugle og petreler. En bonanza af hektisk fugleliv udvikler sig overalt i denne zone i jagten på det næste måltid. Dag 7-10: South Georgia Du ankommer til den første aktivitetsdag på South Georgia på den syvende dag af din drømmerejse. Her på South Georgia kan vejret være meget udfordrende, og det dikterer programmet. Men over de kommende dage vil du få muligheden for at besøge følgende steder afhængigt af vejret. Prion Island: Lukket det meste af den tidlige yngleperiode (fra 20. nov - 7. jan). Fortuna Bay: Tæt på strande, der er beboet af pingviner og sæler, har du chancen for at følge den sidste del af Shackletons eventyrlige rute til den forladte hvalfangerby, Stromness. Denne rute går hen over bjergpasset og videre forbi Shackletons vandfald. Jorden er hovedsagelig sumpet, og du skal være forberedt på at krydse mindre vandløb. Salisbury Plain, St. Andrews Bay og Gold Harbour: Disse steder huser ikke kun de tre største kongepingvinkolonier på South Georgia, men de danner også rammerne for nogle af verdens største ynglekolonier af sydlige elefantsæler. Det er præcis på dette tidspunkt under din rejse, at sælerne er på deres højeste i deres ynglecyklus! Her kan du observere de fire ton tunge tyre, mens de våger over deres territorier og harem, hvor hunner er enten midt i at give fødsel eller er højdrægtige. Her er bestemt også tilstrækkelige mængder af antarktiske pelssæler. Grytviken: Dette er en gammel forladt hvalfangerstation. Kongepingviner har nu overtaget og vandrer gennem gaderne. Elefantsælerne ligger overalt og slænger sig, som om de ejer stedet, hvilket de måske også gør? Her kan du også besøge South Georgias museum og Shackletons grav. Dag 11: Videre til søs På denne del af ruten kan der forekomme havis, og det er et godt sted at spejde efter sydpolarkjover og snepetreler. Sammen med andre havfugle følger de ofte skibet sydover.

4 Dag 12: Laurie Island eller Signy Islands Shingle Cove Afhængigt af vejret og havisen kan det være, at du kan besøge Base Orcadas. Det er en argentinsk forskningsstation på Laurie Island i det sydlige South Orkney-øhav. Personalet vil typisk meget gerne vise deres forskningsstation frem, som ligger omgivet af fantastiske gletsjere. Hvis ikke det er muligt at komme i land her, så er der måske mulighed for en landgang på Signy Islands Shingle Cove i stedet for. Dag 13: Hval i sigte! Kæmpe isbjerge og gode chancer for finhvaler sikrer, at der ikke er et eneste kedeligt øjeblik på den sidste sørejse sydover. Naturen er barsk og storslået, og man kan let drømme sig tilbage til hvalfangernes epoke. På denne sørejse har du nok den allerbedste chance for at spotte den antarktiske petrel. Dag (14-16): Den Antarktiske Halvø venter dig Hvis vejret og specielt havisen tillader det, sejler du nu ind i Weddel-havet. Her bliver du budt velkommen af kolossale isbjerge, som bevidner din ankomst til den østlige side af den Antarktiske Halvø. Paulet Island, som er specielt kendt for sin enorme bestand af Adéliepingviner, er et af de mulige stop på denne del af ruten. Hvis der er mulighed, stopper du også på Brown Bluff, der ligger midt i det is-tilstoppede antarktiske område. Her vil du eventuelt få muligheden for at plante fødderne på det syvende kontinent! Hvis betingelserne ikke er favorable for at sejle ind i Weddel-havet fra øst, sejler du i stedet mod Elephant Island og ind i Bransfield-strædet mellem de Sydlige Shetlandsøer og den Antarktiske Halvø. Her forsøger vi at få adgang til det antarktiske sund, der løber mellem den Antarktiske Halvø og Joinville-øgruppen. Denne udvidede sørejse du er på giver muligheden for at sejle endnu længere ned igennem det is-fyldte hav langs den vestlige del af den Antarktiske Halvø. Efter at have sejlet gennem Neumayer-kanalen får du chancen for at besøge den tidligere britiske forskningsstation, der nu fungerer som et museum og postkontor i Port Lockroy på Goudier Island. Her er aktiviteter omkring Jougla-pynten, hvor man mødes af æselpingviner og blåkindede skarver. Det er muligt, der vil være andre besøg i dette område også. I Neko-havnen eller Paradise Bay har du muligheden for at sætte fødderne på det antarktiske kontinent i et episk landskab, der minder om noget fra en anden verden! Alpine bjergtoppe og mastodontiske gletsjere går helt ned i havet. Stedet her er ideelt til at spotte hvaler og specielt pukkelhvaler og vågehvaler.

5 Cuverville Island er endnu et muligt stop i de tidlige timer af din sidste landgangsdag. Her kan man nyde morgenen og udforske klipperne i godt selskab af den største ynglekoloni af æselpingviner på hele den Antarktiske Halvø. Vejret i Drake-passagen bestemmer det eksakte tidspunkt for afgang. Dag (17-18): Gamle venner, der ikke glemmer Mens du krydser Drake-passagen, hilses du igen velkommen af en stort antal forskellige havfugle, som bringer minderne frem om da turen gik mod syd. Nu virker de sikkert en smule mere familiære for dig og du for dem. Dag 20 (19): Tilbage til verdens ende, Ushuaia Uanset hvor fantastisk det har været, så må ethvert eventyr nødvendigvis ende. Det gør dette eventyr også. Det er nu tid til at sige farvel til besætningen og alle de nye bekendtskaber, du har fået undervejs på din rejse. Når der er sagt farvel, afmønstrer du i Ushuaia men heldigvis fyldt med minder, som vil følge dig hvor end nye eventyr tager dig hen. Pris: afhænger af afrejsedato med mere. Se hjemmesiden for flere oplysninger. Prisen inkluderer Sørejse ombord på skibet Plancius, Ortelius eller Hondius Helpension ombord på skibet, inkl. snacks, kaffe og te. Programlagte forelæsninger af skibets naturvejledere på navigationsdage Gratis lån af gummistøvler og snesko Alle landgange med Zodiak -gummibåd Al transport ifølge program (der kan forekomme ændringer i programmet grundet vejret/ havis) Engelsktalende ekspertguide i antarktisk historie, klima og dyreliv Ikke inkluderet Fly til/fra Buenos Aires og Ushuaia Transfers, program, hoteller og måltider på land (tilslutningen til cruiset) Afbestillings- og rejseforsikring Drikkepenge til guider

6 Praktiske oplysninger Passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse. BEMÆRK: Programmet skal opfattes som vejledende og kan variere alt efter vejret, isen og dyrelivet, som opleves undervejs. Ekspeditionslederen på skibet bestemmer det endelige program på stedet. Fleksibilitet er en forudsætning for ekspeditionssejladser af denne type. Info om ture i gummibåd Denne sørejse kan bedst beskrives som udforskning af områder, og skibets personale vil forsøge at sikre dig så meget tid på land som overhovedet muligt. På rejsen er der stor fleksibilitet, så man kan få størst udbytte af alle naturoplevelser både ved landgange og ved sejlture i gummibåden. De kyndige naturvejledere ombord fortæller om alt, hvad i oplever undervejs på jeres ture, og de vil ligeledes holde oplæg på moderskibet om dyrelivet, naturen og historisk interessante emner. Retningslinjer til ture i gummibåd Kompetent styring og brug af gummibådene er af yderste vigtighed på udforskende sejladser i polare områder. Zodiac-gummibådene er ideelle til at sejle i det isfyldte hav og komme i land på fjerne øer. Gummibåde stikker lavt i vandet, så selv på lavvandede områder kan de manøvre godt rundt. Gummibådene er bygget op af seks luftfyldte hulrum, der sikrer gode flyde- og bæreevner. Disse rum er forbundet af ventiler og sikrer, at man kan skabe et ensartet lufttryk i alle rum. Det betyder at gummibåden nemt kan holde sig godt flydende, selvom et eller flere luftrum skulle punktere. Med disse alsidige gummibåde kan du komme i land på steder, der normalt er utilgængelige. Når du er om bord på gummibådene, er det vigtigt at huske: Kaptajnen af gummibåden er yderst erfaren, og det er derfor vigtigt at følge hans/hendes anvisninger under al sejlads. Altid brug de tilgængelige redningsveste under sejlads i gummibåd. Det er for din egen sikkerheds skyld. Tag gerne imod en hjælpende hånd fra personalet under på-/afmønstring af gummibåden. Minimér mængden af genstande du har med om bord i gummibåden. Hav evt. nødvendige genstande som kikkert, kamera, objektiver, regnjakke mv. med i en mindre rygsæk. Opbevar værdifulde genstande i en vandtæt pose under sejlads og på-/afmønstring i gummibådene. Ingen rygning i gummibådene. Alle landgange vil blive forklaret på forhånd; nogle kategoriseres som våde landinger og andre som tørre landinger.

Antarktis uger i november 2020

Antarktis uger i november 2020 Antarktis 2020 3 uger i november 2020 Dof Travel turleder: Eric Schaumburg Arrangør: Oceanwide Expeditions, Holland Landarrangement: Seriema Nature Tours, Argentina Kongepingviner på South Georgia Roligt

Læs mere

OPLEV PINGVINKOLONIER, FUGLEKIGGERI PÅ HØJT PLAN OG ET LEVENDE KONTINENT AF IS ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENT

OPLEV PINGVINKOLONIER, FUGLEKIGGERI PÅ HØJT PLAN OG ET LEVENDE KONTINENT AF IS ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENT OPLEV PINGVINKOLONIER, FUGLEKIGGERI PÅ HØJT PLAN OG ET LEVENDE KONTINENT AF IS ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENT Find dig selv midt i en pingvinkoloni med 100.000 rugende pingviner! En sørejse

Læs mere

Havfugle skorter det heller ikke på. Store stormfugle kan af og til forveksles med albatrosser, og skarverne

Havfugle skorter det heller ikke på. Store stormfugle kan af og til forveksles med albatrosser, og skarverne SYDGÅENDE EVENTYR PÅ DEN SYDLIGE HALVKUGLE ANTARKTIS, SYDAMERIKA OG FALKLANDSØERNE Udforsk de fjerne Falklandsøer og Antarktis' hvide kontinent på denne ekspeditionsrejse på den sydlige halvkugle med Hurtigruten.

Læs mere

DEN ULTIMATIVE RUNDREJSE REJS NOV & DEC 2019 ELLER JAN & FEB 2020 OPLEV 3 ISOLEREDE ØER: ANTARKTIS, FALKLANDSØERNE OG SYD-GEORGIEN

DEN ULTIMATIVE RUNDREJSE REJS NOV & DEC 2019 ELLER JAN & FEB 2020 OPLEV 3 ISOLEREDE ØER: ANTARKTIS, FALKLANDSØERNE OG SYD-GEORGIEN DEN ULTIMATIVE RUNDREJSE REJS NOV & DEC 2019 ELLER JAN & FEB 2020 OPLEV 3 ISOLEREDE ØER: ANTARKTIS, FALKLANDSØERNE OG SYD-GEORGIEN Kom i land på 3 isolerede øer ved sydpolen. En rejse på 23 dage, hvor

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rute SYDGÅENDE REJS OKTOBER 2019 UDFORSK DEN SYDLIGE HALVKUGLE: ANTARKTIS OG FALKLANDSØERNE

Det kan du glæde dig til. Rute SYDGÅENDE REJS OKTOBER 2019 UDFORSK DEN SYDLIGE HALVKUGLE: ANTARKTIS OG FALKLANDSØERNE SYDGÅENDE REJS OKTOBER 2019 UDFORSK DEN SYDLIGE HALVKUGLE: ANTARKTIS OG FALKLANDSØERNE Udforsk de fjerne Falklandsøer og Antarktis' hvide kontinent på denne ekspeditionssejlads ved den sydlige halvkugle

Læs mere

REJS NOVEMBER OG DECEMBER 2019 ELLER JANUAR, FEBRUAR, MARTS 2020 ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENTS HØJDEPUNKTER

REJS NOVEMBER OG DECEMBER 2019 ELLER JANUAR, FEBRUAR, MARTS 2020 ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENTS HØJDEPUNKTER REJS NOVEMBER OG DECEMBER 2019 ELLER JANUAR, FEBRUAR, MARTS 2020 ANTARKTIS EVENTYR TIL DET FROSNE KONTINENTS HØJDEPUNKTER Find dig selv midt i en pingvinkoloni med 100.000 rugende pingviner! Oplev også

Læs mere

OPLEV NÆRKONTAKT MED ANTARKTIS DYRELIV ANTARKTIS DET FROSNE KONTINENT

OPLEV NÆRKONTAKT MED ANTARKTIS DYRELIV ANTARKTIS DET FROSNE KONTINENT OPLEV NÆRKONTAKT MED ANTARKTIS DYRELIV ANTARKTIS DET FROSNE KONTINENT En 16-dages rejse til den sydlige halvkugle med Hurtigrutens ekspeditionsskib MS Midnatssol. Udforsk Antarktis halvøen, se kæmpe pingvin

Læs mere

Afrejse november eller december Unikke oplevelser på den sydlige halvkugle

Afrejse november eller december Unikke oplevelser på den sydlige halvkugle EKSPEDITIONSKRYDSTOGT MED HURTIGRUTENS NYESTE SKIB ANTARKTIS, CHILES FJORDE & FALKLANDSØERNE En 18-dages rejse fra Chiles fjorde i Sydamerika til pingvinerne på Antarktis og de smukke strande på Falklandsøerne.

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Afrejse november eller december Villa med privat pool og fantastisk udsigt

Afrejse november eller december Villa med privat pool og fantastisk udsigt EKSPEDITIONSKRYDSTOGT MED HURTIGRUTENS NYESTE SKIB ANTARKTIS, CHILES FJORDE & FALKLANDSØERNE En 18-dages rejse fra Chiles fjorde i Sydamerika til pingvinerne på Antarktis og de smukke strande på Falklandsøerne.

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Antarktisk, Falklands øerne Og Syd Georgien

Antarktisk, Falklands øerne Og Syd Georgien Antarktisk, Falklands øerne Og Syd Georgien 30/10 til 15/11 2017 Annemarie Murholm Kaack, Kurt Kaack Hansen Lilly Sørensen (foto), Niels Bomholt (tekst) I 2003 var vi på tur i det sydlige Sydamerika, og

Læs mere

En arktis fjord- og nationalparks-ekspedition

En arktis fjord- og nationalparks-ekspedition UNIK EKSPEDITION FRA ISLAND TIL VERDENS STØRSTE FJORDSYSTEM TRE ARKTISKE ØER JAN MAYEN, ØSTGRØNLAND OG ISLAND En unik ekspedition til Island og verdens største fjordsystem i Østgrønland. En rejse på tværs

Læs mere

Telefon Kiplings Antarktis. Kiplings Antarktis - rejsen til verdens ende. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Telefon Kiplings Antarktis. Kiplings Antarktis - rejsen til verdens ende. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening - rejsen til verdens ende Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening - rejsen til verdens ende Antarktis er det sagnomspundne, nærmest mystiske kontinent, som kun de færreste rejsende

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

Antarktis Fra Ildlandet til Ishavet Nedenstående er et oplæg til hvordan rejsen kan laves, den endelige rejse laves i samarbejde med vore gæster.

Antarktis Fra Ildlandet til Ishavet Nedenstående er et oplæg til hvordan rejsen kan laves, den endelige rejse laves i samarbejde med vore gæster. Antarktis Fra Ildlandet til Ishavet Nedenstående er et oplæg til hvordan rejsen kan laves, den endelige rejse laves i samarbejde med vore gæster. Antarktis det snehvide overjordiske kontinent, der på magisk

Læs mere

8-dags rundrejse i Sydgrønland

8-dags rundrejse i Sydgrønland 8-dags rundrejse i Sydgrønland Indhold... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad:... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq - Qassiarsuk.... 5 Dag 2. Byen Narsaq og Qaleralik-lejren...

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas

Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas Dette er et vaskeægte ekspeditionscruise i Amazonas! I den luksuriøse og bekvemme yacht, M/Y Tucano, sejler du op ad den mest uberørte af Amazonflodens

Læs mere

Ørredfiskeri på Grønland

Ørredfiskeri på Grønland HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ørredfiskeri på Grønland Overblik HØJDEPUNKTER Elven Qoruqut ligger I det vestlige Grønland og er en perle. Et urørt paradis, hvor kun et fåtal af

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Svalbard 18. - 26. juni 2015

Svalbard 18. - 26. juni 2015 Svalbard 18. - 26. juni 2015 Politiken Plus med John Frikke www.scanbird.com Kære tur-interesserede Det er med stor fornøjelse, at Politiken Plus og Scanbird kan tilbyde denne drømmerejse til isbjørnens

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap.

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. DEN SMUKKESTE SØREJSE MED HURTIGRUTEN OPLEV NORDLYSET LANGS NORGES KYST MED DANSK REJSELEDER Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste

Læs mere

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland 1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring Sydøen i autocamper Med start i Christchurch går turen til Picton og Nelson ved Queen Charlotte Sound og Tasman Bay. Her byder området på gode muligheder for fantastiske vandreture og kajakture. Kaikoura

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST REJSEN STARTER - 500 KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST En spændende rejse til det nordligste Norge med enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys. Ombord på M/S Nordkapp

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1 Nuuk og Ilulissat Se Grønlands hovedstad Nuuk, sejl op langs vestkysten med det dejlige kystskib og oplev en af verdens smukkeste indsejlinger blandt de enorme isbjerge ved Ilulissat Isfjord. Varighed:

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

TOGT VED KAP HORN OG ILDLANDET

TOGT VED KAP HORN OG ILDLANDET 5 ELLER 4 DAGE. UGENTLIG AFGANG TOGT VED KAP HORN OG ILDLANDET SMALLE SUNDE FLANKERET AF GLETSJERE PUNTA ARENAS - USHUAIA ELLER USHUAIA - PUNTA ARENAS KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-042 DAG 01 DAG 02 DAG

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rute REJS TORSDAG TIL TIRSDAG ET ARKTIS EVENTYR PÅ SVALBARD

Det kan du glæde dig til. Rute REJS TORSDAG TIL TIRSDAG ET ARKTIS EVENTYR PÅ SVALBARD REJS TORSDAG TIL TIRSDAG ET ARKTIS EVENTYR PÅ SVALBARD Udforsk Svalbards kyst med Hurtigrutens nostalgiske skib MS Nordstjernen. Oplev nogle af verdens nordligste bosættelser, vild tundra og måske isbjørne,

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

Svalbard juni 2019

Svalbard juni 2019 Svalbard 9. - 17. juni 2019 med John Frikke www.scanbird.com Kære tur-interesserede Det er med stor fornøjelse, at og Scanbird kan tilbyde denne drømmerejse til isbjørnens land - Svalbard. Svalbard er

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne Program til: Destination: Ecuador & Galapagos Varighed: 25 dage Program start: Den. 5. marts, 2016 Program slut: Den. 29. marts, 2016 Dag 1 (5. marts) Afgang fra DK og ankomst til Guayaquil, Ecuador. I

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016 GENSYN MED GRØNNEDAL i perioden 7. 18. august 2016 Informationsfolder Læs om: Deltagere Rejse/tider Indkvartering Ture/turforslag Praktiske oplysninger 1. Deltagere Navn I Grønnedal Kjeld Wessel Wetlesen

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Alaska Railroad med tog gennem Alaska Alaska Railroad med tog gennem Alaska Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, Talkeetna Mountains, Denali National Park og Fairbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv, men ikke

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 01 ARQUIPA TIL TAQUILE I hentes af en minivan og køres den korte strækning

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

PIONEER EVENTYR I BUGTERNE OMKRING MARMARIS I TYRKIET PIONEER CYKELKRYDSTOGT I TYRKIET

PIONEER EVENTYR I BUGTERNE OMKRING MARMARIS I TYRKIET PIONEER CYKELKRYDSTOGT I TYRKIET PIONEER EVENTYR I BUGTERNE OMKRING MARMARIS I TYRKIET PIONEER CYKELKRYDSTOGT I TYRKIET Drømmer du om at udforske Tyrkiets skønne landskaber, tyrkisblå hav og små øer på cykel og til vands? Så tag med på

Læs mere

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN 3 dage med ski og sejlads i nogle af Svalbards flotteste skiområder ved Hornsund og Isfjorden. Der er også mulighed

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Patagonien & Ildlandet (Argentina)

Patagonien & Ildlandet (Argentina) Patagonien & Ildlandet (Argentina) Ekspedition til Verdens Ende. 10. januar 26. januar 2016 17 dage Storslået natur, majestætiske gletsjere, det legendariske Magellan Stræde, pingviner, kondorer, flamingoer,

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL 13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL På denne særafgang til Grønland er der mulighed for at opleve nogle af de mest spændende og spektakulære områder på den grønlandske vestkyst.

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

e k s p e d i t i o n Antarktis den yderste grænse

e k s p e d i t i o n Antarktis den yderste grænse e k s p e d i t i o n Antarktis den yderste grænse 2 0 tekst ELINE FEENSTRA foto RENE LIPMANN Antarktis med sine rå landskaber og mørke vande får mig til at føle mig levende. Vi er rejst til verdens ende

Læs mere

Oplev naturfænomenet Victoria Falls

Oplev naturfænomenet Victoria Falls Oplev naturfænomenet Victoria Falls Per person 4 dage fra kr. 4.700,- v/2 pers. REJSERUTE: JOHANNESBURG VICTORIA FALLS JOHANNESBURG Oplev et af verdens ypperste naturfænomener. Mulighed for afrejse hver

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere