Velkommen til PLEJECENTER BIRKELY

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til PLEJECENTER BIRKELY"

Transkript

1 Velkommen til PLEJECENTER BIRKELY

2 Indholdsfortegnelse Telefonnumre Forord Værdigrundlag Målsætning Lidt om Birkely Hvem er vi? Aktiviteter og tilbud Før indflytning Opstartsmøde Indretning af lejlighed Tøj og sengelinned Husleje Pension og øvrige ydelser Tv, telefon, avis Økonomi Indboforsikring Post Nøgler Kaldeanlæg Apotekervarer Indkøb Læge Pårørende Gæster Tøjvask Vinduespolering Madservice, køkken/cafe Birkelys venner Tilsyn Personalet Dagvagt Aftenvagt Nattevagt Døgnrytme Huskeseddel ved indflytning Tilladelse til fotografering

3 Telefonnumre: Birkely, Maltvej 58, Askov, 6600 Vejen Telefon Mail Områdeleder Bo Smith Telefon Mail Centerleder Frede Karstoft Telefon Mail Administrativ medarbejder Ulla Olsen Telefon Mail Birkelys hovednummer er åben døgnet rundt

4 Forord Du bydes velkommen som beboer på Plejecenter Birkely. Vi ser frem til et godt og positivt samarbejde med dig og dine pårørende. Vi arbejder for, at du i dit nye hjem, kan få en hverdag der passer til dig og dine behov. Vi håber du må blive glad for at bo her! Værdigrundlag Dagligdagen er kendetegnet ved et trygt og behageligt miljø for alle Ligeværdigt samarbejde mellem beboer, pårørende og personalet, baseret på nærvær, dialog og åbenhed Fundamentet for samarbejdet bygger på respekten for den enkelte beboers samlede situation Vi yder støtte til, at alle gør deres bedste, og har frihed til at handle - indenfor de givne rammer Målsætning At den enkelte føler og oplever trivsel og livskvalitet At Birkely er et rart sted at bo At Birkely er en attraktiv arbejdsplads Lidt om Birkely Plejecenter Birkely ligger i den stemningsfulde by Askov, kun ca. 4 km fra Vejen. Askov er vokset op omkring Askov Højskole. Før højskolen i 1865 kom til Askov, var byen en landsby med nogle få gårde omkring by-dammen. Området ved dammen udgør stadig bymidten i Askov, men selve byen har udviklet sig til at være en 1,5 kilometer lang bebyggelse langs vejen mellem Vejen og Malt. Byen byder bl.a. på skole, børnehave, højskole, indkøb og kirke.

5 Hvem er vi Plejecenter Birkely er et i 2012 ombygget plejehjem, som nu fremstår som et moderne lyst og tidssvarende plejecenter. Centret består af 33 lejligheder, der er opdelt i 2 mindre bo-enheder (øst og vest), hvor vi arbejder efter Vejens Kommunes kvalitetsstandarder. De ca. 35 medarbejdere er fordelt på centerleder, administrativ medarbejder, plejepersonale, køkkenpersonale, aktivitetsmedarbejdere og pedel.

6 Aktiviteter og tilbud Fællesrum Vi opfordrer til, at måltiderne indtages i fællesrummene, men man kan også vælge at spise i egen lejlighed Gudstjeneste Finder sted hver 2. uge - se aktivitetsplanen Frisør Det står dig frit for, selv at vælge hvem du ønsker som frisør. (Se evt. den hvide opslagstavle) Fodpleje Det står dig frit for, selv at vælge hvem du ønsker som fodplejer. (Se evt. den hvide opslagstavle) Tandpleje Du kan søge om at blive tilknyttet kommunal omsorgstandpleje. Ansøgning via kommunens hjemmeside Bibliotek Der kan laves aftale med Vejen kommunens bibliotek om lån af bøger og lydbånd. Eget lånerkort skal bruges dertil. Aktiviteter i Birkestuen Fælles aktiviteter for plejecentrets beboere og områdets øvrige pensionister foregår i Birkestuen. Der udleveres hver måned en aktivitetsplan over Birkestuens aktiviteter til samtlige beboere. Det er frivilligt, om man ønsker at deltage. Se også Birkely s hjemmeside:

7 Før indflytning Du kan flytte ind ved overtagelsen af lejligheden. For at sikre den bedste modtagelse af dig, anbefaler vi at indflytningen sker en hverdag ml. kl.8.00 og Opstartsmøde Der tilstræbes, at der senest 14 dage efter indflytningen aftales en samtale med beboeren, nærmeste pårørende og kontaktpersonen, hvor I gensidigt kan få afstemt forventningerne. Det vil være ønskeligt med beboerens livshistorie. Det giver personalet et godt kendskab til den enkelte. Til dette vedlægges: Der er noget du skal vide om mig., som kan være en hjælp. Hver beboer får tildelt en kontaktperson blandt plejepersonalet. Kontaktpersonen er fast tilknyttet den enkelte beboer, og er bl.a. ansvarlig for, at aftaler i hverdagen bliver gennemført. Indretning af lejligheden Al praktisk arbejde i forbindelse med indflytningen skal du selv sørge for. Det er vigtigt, at du i forbindelse med møblering rådfører dig hos personalet. Personalet medvirker til anskaffelse af hjælpemidler, såfremt der skulle være behov. Har du allerede fået bevilget hjælpemidler, er du selv ansvarlig for at flytte disse med, gælder også en plejeseng. Gardiner og belysning skal beboeren selv sørge for. Der skal være god belysning, både at hensyn til beboer og arbejdsmiljø. Vi gør opmærksom på, at vi efter indflytningen fortager en lovbestemt arbejdspladsvurdering, da lejligheden ud over at være dit nye hjem - også er personalets arbejdsplads. Tøj og sengelinned Beboeren skal holde sig selv med tøj, håndklæder, viskestykker, sengelinned, dyner og puder.

8 Husleje Lejekontrakten bliver indgået mellem beboeren og Vejen byggeselskab. Diverse oplysninger vedr. indskud, husleje, varme el. boliglån, opsigelse mm. fremgår af lejekontrakten. Ved mangler/problemer i lejligheden, kontaktes Vejen Byggeselskab. Der kan gennem kommunen søges om boliglån og boligstøtte efter gældende regler. Nærmere info og ansøgning fås på Borgerservice eller Borger.dk. Lejligheden skal opsiges hos boligselskabet ved fraflytning. Pension og øvrige ydelser Beboere på Birkely har samme rettigheder som øvrige beboere i Vejen Kommune. Der kan f.eks. søges om personlige tillæg til eksempelvis medicin, omsorgstandpleje, fodpleje, kropsbårne hjælpemidler og kørselsmuligheder/kørselstilskud. Tv, telefon og avis Der er telefon- og antennestik i lejligheden. Beboeren afholder selv alle udgifter. Flytning og opretning skal du selv sørge for. Ønsker beboeren at abonnere på en avis, er dette også for egen regning. Økonomi Beboeren skal selv evt. sammen med en pårørende administrere egen økonomi. Det frarådes at have større pengebeløb i lejligheden, da personalet ikke kan være ansvarlig herfor, men der kan i hverdagen være behov for penge til arrangementer, fodpleje, frisør m.m. Diverse regninger fra frisør, fodpleje m.m. lægges i skab/skuffe til pårørende, eller hænges på køleskabet. Benyt så vidt muligt bankernes betalingsservice til løbende udgifter. Regninger kan efter aftale med personalet sendes til pårørende, såfremt der ligger frankerende kuverter påført navn og adresse. Beboeren kan evt. anskaffe sig en lille pengekasse (kan købes hos boghandleren).

9 Indboforsikring Du skal selv sørge for en indboforsikring, hvis dette ønskes. Post Post til beboeren afleveres i beboerens egen postkasse. Nej tak til reklamer fås ved henvendelse til Post Nord. Det er muligt at fravælge e-boks permanent når man er borger på et plejecenter. Nøgler Til hver lejlighed udleveres fra Vejen byggeselskab 2 nøgler. Disse nøgler passer også til din postkasse. Centret har desuden en nøgle, der passer til alle lejligheder. Ønskes ekstra nøgler kan der rettes henvendelse til Vejen byggeselskab, tlf: Ønskes adgang til medicinskabet i køkkenet, bedes du kontakte personalet. Kaldeanlæg Alle lejligheder er udstyret med nødkaldsanlæg. Anlægget har tovejs kommunikation. Efter konkret og individuel vurdering aftales, hvorvidt den enkelte beboer kan få et nødkald. Apotekervarer Medicin bestilles af dig eller sygeplejersken på nærmeste apotek og bliver bragt til centeret mod et mindre gebyr. Det er muligt for pårørende at afhente medicin selv. Beboeren afholder selv udgifter hertil og afregningen forgår via betalingsservice. Indkøb Når de pårørende handler for beboeren bedes der være et lager af de mest brugte ting, såsom engangsvaskeklude, toiletpapir, køkkenrulle, tandpasta, rengøringsmidler mv. Er beboeren selv i stand til at handle, er der mulighed for at komme med i Brugsen hver anden tirsdag.

10 Læge Når beboeren flytter på Birkely kan du vælge Birkelys fasttilknyttede praktiserende læge, Birthe Nørby Madsen, Jacob Gades Allé 7, Vejen Der er mulighed for evt. at beholde egen læge, hvis det ønskes, dog skal afstanden til din læge være under 15 km fra din bopæl. Yderligere oplysninger om evt. skift af læge kan ses på Vejen Kommunes hjemmeside eller ved henvendelse til Vejen Kommunes Borgerservice tlf: Pårørende For at plejeboligen kan fungere som et trygt og hjemligt sted, er det vigtigt at bevare kontakten og samværet mellem beboerne, dennes familie og omgangskreds. Samarbejdet med pårørende tager udgangspunkt i stedets værdigrundlag. Vi betragter pårørende som vigtige samarbejdspartnere og aktive ressourcepersoner. Vi forventer, at familie og venner vil betragte plejecenteret som beboerens hjem. Familie og venner er derfor meget velkomne til at tage del i hverdagen og til arrangementer på centret. Gæster Der er mulighed for f.eks. i forbindelse med en beboers fødselsdag at benytte Birkestuen. I Birkestuens køkken findes service, opvaskemaskine, kaffemaskine mv. som frit kan benyttes. Der kan efter aftale med køkkenet bestilles mad (smørrebrød, varm mad mv.), kaffe og kage. Dette bestilles senest 14 dage før arrangementet, dog tages forbehold for tidspunkt og antal gæster. Udgiften dertil afregnes kontant eller med MobilePay. Arrangementet afholdes alene af beboeren og pårørende, og besøgende forventes selv at rydde op, og gøre rent efter arrangementet. Man er også velkommen til at medbringe mad udefra.

11 Tøjvask I lejligheder med egen vaskemaskine foregår tøjvask i egen bolig. I øvrige lejligheder uden vaskemaskine foregår tøjvask i vores fælles vaskeri. Betalingen for vask, tørring og sammenlægning er i 2019 på kr. 10 kr. pr. vask. Udgiften afregnes sammen med mad. Beboernes vasketøj holdes adskilt, hvorfor det ikke er nødvendigt med navn eller nummer i tøjet. HUSK - Tøjet skal kunnet tåle maskinvask og tørretumbler på min. 40 grader, da personalet ikke kan påtage sig at vaske på anden måde. Tøj der ikke tåler denne behandling erstattes ikke. Vinduespolering Boligforeningen sørger for udvendig polering 3 x årligt. Beboeren skal selv sørge for indvendig vinduespolering. Madservice og køkken Køkkenet på Plejecenter Birkely er et modtagekøkken. Dagligt tilberedes morgenmad, kage/boller mv., smørrebrød og lignende i køkkenet på Birkely. Den varme middagsmad samt biret modtages fra Madservice Vejen. Eventuelle oplysninger om diæter bedes meddelt til personalet. Afregningen for mad foregår en gang i månedligt og kan tilmeldes PBS. Priser på maden kan fås ved henvendelse til kontoret på Birkely. Der er mulighed for, at gæster kan bestille/købe mad.

12 Birkelys Venner Birkelys Venner er en forening som består af frivillige personer, som planlægger og står for en del af aktiviteterne i Birkestuen. Ofte i tæt samarbejde med personalet. De arrangerer kulturelle og sociale aktiviteter til gavn og glæde for beboerne, og borgere i området. Foreningen har en bus, der er anskaffet for indsamlede midler, og drives bl.a. af medlemskontingent. Derfor opfordrer vi alle til at blive medlem af foreningen, så beboere/ borgere fortsat kan komme på tur. Medlemskab af foreningen koster 125 kr. pr. år, og kan fås ved henvendelse til formand Ellen Thomsen, tlf Tilsyn Det er lovbestemt, at der skal føres tilsyn på plejecentrene af forskellige myndigheder. Embedslægeinstitutionen, Vejen Kommune, Arbejdstilsynet og Fødevarestyrelsen har tilsynsforpligtigelser. Det drejer sig om både anmeldte og uanmeldte besøg. Tilsynene refereres skriftligt og offentliggøres på hjemmesiden. Personalet Centerlederen er ansvarlig for plejen og den daglige ledelse af plejepersonalet. Sygeplejerskerne er ansvarlige for udførelsen af sygeplejeopgaver. Det faste plejepersonale består af engagerede medarbejder, som enten er uddannede social- og sundhedshjælpere/assistenter eller sygehjælpere. I perioder er der til huset tilknyttet elever, praktikanter, personer i jobtræning m.v. Der tilstræbes, at den enkelte beboer får så få forskellige hjælpere som muligt. Trods dette forekommer situationer, hvor der er brug for vikarer, specielt i tilfælde af ferie og pludselig fravær blandt det faste personale. Der er endvidere tilknyttet ansatte i aktiviteten, en pedel og en administrativ medarbejder.

13 Dagvagter Dagvagternes arbejdstid er fra kl , eller Dagvagternes opgaver er at yde hjælp, personlige pleje, ernæring, rengøring, tøjvask, aktivering, træning og omsorg. Aftenvagter Aftenvagternes arbejdstid er fra kl Aftenvagterne yder hovedsagelig hjælp til personlig pleje, ernæring og omsorg. Nattevagt Nattevagtens arbejdstid er fra kl Nattevagten tilser beboere som har behov for besøg om natten. Døgnrytme Kl Morgenmad og plejeopgaver Kl Plejeopgaver, aktiviteter, formiddagskaffe Kl Middagsmad Kl Middagshvil, praktiske opgaver Kl Plejeopgaver, eftermiddagskaffe, aktiviteter Kl Aftensmad og kaffe Tidspunkterne er vejledende, da der tages individuelle hensyn. Beboerne hjælpes i seng efter behov og individuelle ønsker. Om natten kan beboerne få hjælp efter behov.

14 HUSKESEDDEL VED INDFLYTNING Godt med belysning i hele lejligheden Lampe ved seng 2 stk. mellemstore affaldsspande med vippelåg til badeværelset og køkken Wc børste og rengøringsmiddel Støvsuger, kost (gerne med teleskopstang eller skaftelængde på minimum 1,5 m), fejebakke Gulvskrubbe (med teleskopstang eller skaftelængde minimum 1,5 m), spand og gulvklude Opvaskebalje, børste, klude og opvaskemiddel Dyne og hovedpude Sengelinned, stræklagner, evt. vådligger lagner (Stiklagner) håndklæder og viskestykker Rigeligt med undertøj og nattøj Personligt tøj som er vaskbart og som tåler hyppig vask/tørring i vaskemaskine og tørretumbler på min. 40 grader Plastik vasketøjskurv med låg Toiletartikler og plastik tandkrus Engangsvaskeklude + affaldsposer Flydende intimsæbe uden parfume Lille plastik vaskefad Negleklipper- renser Termometer 10 stk. små håndklæder (gæste) Sundhedskort Kontakt til telefonselskab Meddele flytning til Borgerservice, posthus og evt. bank m.m. OBS! Alle rengørings- og toiletartikler SKAL være uden parfume og faremærke

15 Tilladelse til fotografering Plejecenter Birkely vil gerne have mulighed for at fotografere dig i hverdagen eller når der er arrangementer og aktiviteter på plejecentret. Billederne kan bruges til vores nyhedsbrev Hverdagslivet på Birkely, et indlæg i Ældreinfo, som er et nyhedsbrev for hele ældreområdet i Vejen kommune. Billederne kan også bruges internt til dokumentation af aktiviteter. Birkely bruger ikke billeder, hvor du kan føle sig udstillet. Skal billederne bruges til andre formål beder vi om tilladelse hertil. Tilladelsen kan til enhver tid trækkes tilbage Med min underskrift giver jeg Plejecenter Birkely tilladelse til at tage og bruge billeder af mig som det er beskrevet herover Navn: Adresse: Dato: Underskrift: Hvis personen ikke selv kan give tilladelse, skal her anføres hvilken relation underskriveren har til personen Relation:

Velkommen til PLEJECENTER BIRKELY

Velkommen til PLEJECENTER BIRKELY Velkommen til PLEJECENTER BIRKELY Indholdsfortegnelse Telefonnumre Forord Værdigrundlag Målsætning Idégrundlag Lidt om Birkely Hvem er vi? Aktiviteter og tilbud Før indflytning Indretning af lejlighed

Læs mere

Velkommen til PLEJECENTER BIRKELY

Velkommen til PLEJECENTER BIRKELY Velkommen til PLEJECENTER BIRKELY Indholdsfortegnelse Telefonnumre Forord Værdigrundlag Målsætning Idégrundlag Lidt om Birkely Hvem er vi? Aktiviteter og tilbud Før indflytning Indretning af lejlighed

Læs mere

Humletoftens Plejecenter. Velkommen til. HUMLETOFTENs. plejecenter

Humletoftens Plejecenter. Velkommen til. HUMLETOFTENs. plejecenter Humletoftens Plejecenter Velkommen til HUMLETOFTENs plejecenter Deres nye hjem er: Humletoftens Plejecenter Hjortebrovej 38-44 lej nr.: 6100 Haderslev Tlf: 74 34 71 90/91 www.plejecentre.haderslev.dk Rev.

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter

Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen. Du bydes velkommen til Øsby Plejecenter. Lejligheden på Øsby Plejecenter er dit nye hjem, stedet hvor det skal være rart for dig at bo og hvor din familie og venner

Læs mere

Velkommen til Humletoftens Plejecenter

Velkommen til Humletoftens Plejecenter Velkommen til Humletoftens Plejecenter 15.01.2016 1 Indholdsfortegnelse: Telefonliste side 3 Velkommen side 4 Lidt om Humletoften side 4 Liv i huset side 4 Værdigrundlag side 4 Målsætning side 4 Indflytning

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL BØGEHAVEN Denne pjece tilbyder en praktisk orientering til dig og din familie og vi håber, at vi med denne lille informationspjece giver dig og dine nærmeste

Læs mere

Velkommen til Hiort Lorenzen Centret.

Velkommen til Hiort Lorenzen Centret. Hiort Lorenzen Centret 1 Velkommen til Hiort Lorenzen Centret. Velkommen som beboer på Hiort Lorenzen Centret. På Hiort Lorenzen Centret tilstræber vi, at kombinere det bedste fra den selvstændige lejlighed

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Velkommen på Oddense Ældrecenter

Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen: Vi vil gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Oddense Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at overveje at flytte i plejebolig eller har

Læs mere

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til Glesborg Plejecenter Velkommen til Glesborg Plejecenter www.glesborgplejecenter.dk lbm@norddjurs.dk Glesborg

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Plejecenter Kildedalscentret

Plejecenter Kildedalscentret Plejecenter Kildedalscentret DROSSELVEJ VIBEVEJ LÆRKEVEJ Velkommen til Kildedalscentret Vi ønsker dig hjertelig velkommen til din nye bolig. Plejecentret Kildedalscentret ligger i Skals, ca 12 km nord

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at

Læs mere

Velkommen til Hiort Lorenzen Centret.

Velkommen til Hiort Lorenzen Centret. Hiort Lorenzen Centret 1 Velkommen til Hiort Lorenzen Centret. Velkommen som beboer på Hiort Lorenzen Centret. På Hiort Lorenzen Centret tilstræber vi, at kombinere det bedste fra den selvstændige lejlighed

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende i midlertidig bolig på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Du er bevilget

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Jeg og personalet på Storvorde Plejecenter vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL DALBOGÅRD Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Dalbogård

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL RYVANG Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Ryvang består

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Velkommen på Allerød Plejecenter

Velkommen på Allerød Plejecenter Velkommen på Allerød Plejecenter En værd at vide pjece for dig og dine pårørende 1 Ældre & Sundhed Velkommen på plejecenter i Allerød Kommune Plejeboligen er dit hjem, og vi tilstræber, at du kan fortsætte

Læs mere

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Når du flytter ind på et ældrecenter i Ringkøbing Skjern Kommune, har du stadig dit eget hjem. Din lejlighed er din privatbolig,

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig ÆRØ KOMMUNE Når du skal flytte i plejebolig Indhold Indledning... 2 Økonomien i den nye plejebolig... 2 Hvad skal der søges om inden flytning?... 2 Boligstøtte... 2 Varmetillæg... 3 Beboerindskudslån...

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Skovbrynet Jeg og personalet på Skovbrynet vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget Boenhed Solsikken Område Bakkegården - Rosenvænget Velkommen til boenhed Solsikken. Solsikken er en boenhed med 11 lejligheder, der udlejes til borgere med en demens lidelse. Til lejlighederne hører en

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig, der tilgodeser dit behov for pleje

Læs mere

Velkommen til Sofiegården

Velkommen til Sofiegården Velkommen til Sofiegården 12 1 Indhold Velkommen til Plejecentret Sofiegården 3 Om Sofiegården 4 Boligen 5 Økonomi 6 Indflytning 6 Aktivitet og arrangementer 8 Praktisk oplysninger 9 Kontakt oplysninger

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

Velkommen til Damgårdsparken

Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by tæt ved S- togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Damgårdsparken består af 41 individuelle

Læs mere

Velkommen til Tåsinge Plejecenter

Velkommen til Tåsinge Plejecenter Velkommen til Tåsinge Plejecenter Det er vores ønske at nye beboere og pårørende får en god indflytning her på Tåsinge Plejecenter. Kære beboer og pårørende Dette er en velkomstpjece til nye beboere, hvor

Læs mere

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf.

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. VELKOMMEN i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Pr. 01-01-2015 Genoptræning / aflastning eller som ny beboer -

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig Når du skal flytte i plejebolig Indhold Indledning... 2 Økonomien i den nye plejebolig... 2 Hvad skal der søges om inden flytning?... 2 Boligstøtte... 2 Varmetillæg... 3 Beboerindskudslån... 3 Enlig forsørgertillæg...

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Velkommen til Christinelunden

Velkommen til Christinelunden Velkommen til Christinelunden Forord Velkommen til Christinelunden Plejeboliger. Denne folder er udarbejdet som en hjælp til at give dig og dine pårørende et overblik over ting, der er rare at vide i forbindelse

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Lions Parken Jeg og personalet på Plejehjemmet Lions Parken vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Svendborg Kommune Plejecenter Vest

Svendborg Kommune Plejecenter Vest Svendborg Kommune Plejecenter Vest Velkommen til Aldersro Ældreboliger Forord Velkommen til Aldersro ældreboliger. Denne folder er udarbejdet som en hjælp til dig, der flytter ind i en ældrebolig på Aldersro.

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Praktiske oplysninger til nye beboere. Nedergården

Praktiske oplysninger til nye beboere. Nedergården Praktiske oplysninger til nye beboere Nedergården Velkommen til Nedergården Vores hensigt med denne pjece: er at give et indblik i, hvad vi på Nedergården kan tilbyde beboere og pårørende at give en række

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum - hvor mennesket er i centrum Hæftet er tænkt som en information til beboere og pårørende, så der er mulighed for at orientere sig om de tilbud, som centret har at byde på. 1 , - hvor mennesket er i centrum!

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter. rev.jan 2013 b. Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk

Velkommen til Øsby Plejecenter. rev.jan 2013 b. Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk Velkommen til Øsby Plejecenter rev.jan 2013 b S Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk De bydes velkommen som beboer på Øsby Plejecenter. Vi ser frem til et godt og positivt

Læs mere

Velkommen til Gefionshave

Velkommen til Gefionshave Velkommen til Gefionshave Indholdsfortegnelse Velkomst... 3 Dagens gang... 4 Hverdagslivet... 4 Klippekort... 4 Samarbejde med pårørende... 4 Måltider... 4 Rengøring... 4 Praktiske oplysninger... 5 Lejekontrakt...

Læs mere

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL TJØRNEHAVEN Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et lokalcenter. Lokalcenter

Læs mere

Velkommen til Øster Snede Plejecenter

Velkommen til Øster Snede Plejecenter Velkommen til Øster Snede Plejecenter Lindvedvej 16, Øster Snede 8723 Løsning Tlf. 7675 8210 Revideret 21.08.09 Kære nyankomne beboer Vi byder dig velkommen her på Øster Snede Plejecenter. Med denne pjece

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information

Læs mere

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her.

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. Velkommen Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. De Gamles Hjem er indrettet til 25 beboere med hver deres

Læs mere

Velkommen til Højtoften

Velkommen til Højtoften Velkommen til Højtoften Plejecenter Højtoften Distrikt Vest Toftevej 17-19, Lindved 7100 Vejle Tlf. 79 83 30 10 2 VELKOMMEN Til Højtoften Der er os en fornøjelse at byde dig og dine pårørende velkommen

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet Velkommen til Plejecenter Svanepunktet 1 Plejecentret Svanepunktet byder dig hjertelig velkommen. Vi håber, at du hurtigt vil falde til og håber, at du har lyst til samt vil få glæde af det fællesskab,

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MØLLEHAVEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM MØLLEHAVEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 KONTAKTPERSON... 4 HUSENES TELEFONNUMRE...

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf VELKOMMEN i Poppelhaven Skærmet afsnit Tlf. 99 22 20 27 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Med dette hæfte ønsker vi at byde dig velkommen i dit nye hjem i Poppelhaven. Poppelhaven

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse Velkommen og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig på Mergeltoften...

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG VELKOMMEN TIL SØNDERVANG På Søndervang har vi det ønske, at vi skal være det bedst tænkelige alternativ til eget hjem. Vi ønsker at tilbyde en tryg hverdag for de

Læs mere

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen.

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Velkommen Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Din adresse bliver: Grønnevej 6360 Tinglev Velkommen

Læs mere

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 BETALING FOR SERVICEYDELSER PÅ PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 1 Plejecentrets forskellige ydelser er valgfrie ydelser, som den enkelte pensionist frit kan vælge

Læs mere

Velkommen til Toftegården

Velkommen til Toftegården Velkommen til Toftegården Velkomsthilsen: Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen som beboer / familie her på Toftegården. Målet er at skabe en tryg hverdag, hvor livet leves i så hjemlige forhold som

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre

Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre 2 Indhold Servicepakken 3 Valgfri ydelser oversigt og indhold 4 Obligatoriske ydelser oversigt og indhold 5 Fravalg af ydelser og ændring i aftaler 6 Takster

Læs mere

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Det er vort håb, at du kommer til at befinde dig godt her. Vi vil på de kommende sider prøve at besvare de mange spørgsmål, der altid opstår, når man skal

Læs mere

Velkommen på Plejecenter Bregnbjerglunden

Velkommen på Plejecenter Bregnbjerglunden Velkommen på Plejecenter Bregnbjerglunden Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk 1 Der tages forbehold for ændringer. Oplysningerne er opdateret på vores hjemmeside www.plejecentre.haderslev.dk

Læs mere

Velkommen til Ammershøjparken

Velkommen til Ammershøjparken Velkommen til Ammershøjparken Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Ammershøjparken 3 Beskrivelse af boligerne/haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretningen af lejligheden

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Porsebakken

Velkommen til Plejecenter Porsebakken Velkommen til Plejecenter Porsebakken 2 3 Velkommen til Porsebakken Plejecenter Porsebakken ligger i Smørums smukke landlige omgivelser med udsigt til Roskilde Domkirke, omgivet af hestefolde og marker.

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Elmely. Lindholmsvej 24 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Elmely. Lindholmsvej 24 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Elmely Lindholmsvej 24 9400 Nørresundby Velkommen til Elmely Jeg og medarbejderne på Elmely Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Indflytningssyn 6 Forventningssamtale

Læs mere

AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE

AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE maj 2017 Personalet byder dig velkommen til opholdet her på vores aflastningsstuer Vi håber, du vil befinde dig godt, og vi vil gøre

Læs mere

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer Aarhus Kommune Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer 2 VELKOMMEN Et nyt hjem I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del af et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2009

Plejebolig Kvalitetsstandard 2009 Plejebolig Kvalitetsstandard 2009 Du kan blive visiteret til en plejebolig, hvis du på grund af en væsentlig nedsat funktionsevne har brug for hjælp og støtte hele døgnet. Hvad er formålet? Formålet med

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Absalonsgaard. Absalonsgade 9 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Absalonsgaard. Absalonsgade 9 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Absalonsgaard Absalonsgade 9 9000 Aalborg Velkommen til Absalonsgaard Absalonsgaard har 29 boliger fordelt på tre boenheder. Stueetagen er røgfri boenhed. Boligerne ligger i

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Birkebo. Forchhammersvej Aalborg

Velkommen til. Plejehjemmet Birkebo. Forchhammersvej Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Birkebo Forchhammersvej 23 9000 Aalborg Et dejligt sted at bo Birkebo er et moderne plejehjem, der blev bygget i 2004 og udvidet i 2017. Plejehjemmet har plads til 100 beboere

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken

PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken 1 Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Sct. Hans Parken 4

Læs mere

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Det er vort håb, at du kommer til at befinde dig godt her. Vi vil på de kommende sider prøve at besvare de mange spørgsmål, der altid opstår, når man skal

Læs mere

NEDERBYLUND. 26 boliger på ca. 40 kvm. 4 boliger på ca. 30 kvm. Af de 30 boliger har vi indrettet 8 boliger i et skærmet afsnit for demente.

NEDERBYLUND. 26 boliger på ca. 40 kvm. 4 boliger på ca. 30 kvm. Af de 30 boliger har vi indrettet 8 boliger i et skærmet afsnit for demente. NEDERBYLUND Det første spadestik til Nederbylund blev taget i november 1992, og i november 1993 stod centret klar til indflytning. I 1999 blev det andet spadestik taget til 8 nye boliger, som blev taget

Læs mere