Suveræn dimensionsstabilitet - - Superisoleret, lav U-værdi ned til 0,7 - - Tæthedstestet til 1200 Hpa års garanti - -

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Suveræn dimensionsstabilitet - - Superisoleret, lav U-værdi ned til 0,7 - - Tæthedstestet til 1200 Hpa års garanti - -"

Transkript

1 TMT Composite / Hårdttræ FSC-certificeret Lacuna TMT composite Foldedør træ/alu fyrretræ Foldedør Fyrretræ - - Suveræn dimensionsstabilitet - - Vedligeholdelsesfri Dobbelte tætningslister i karmen tredobbelt tætningslister i rammer * * Superisoleret, lav U-værdi ned til 0,7 - - Tæthedstestet til 1200 Hpa - - Indbrudscertificeret EN / RC2N / PASS års garanti - - Integreret køreskinne = ekstrem hurtig montage uden tilpasning - - Rammemål på op til 1000 mm i bredden Udvendig karmmål op til 2800 mm i højden Miljødeklaration ISO14025 og EPD * Mange producenter ynder at kalde deres vinduer og døre for vedligeholdelsesfrie, når der tales om træ/alu. Begrebet må opfattes som relativt, idet det skal ses i forhold til elementets levetid og det miljø det udsættes for. Det samme gælder en foldedør fra Lacuna. Da en foldedør fra Lacuna er baseret på malbare materialer, vil det være muligt at vedligeholde den og sikre en pæn dør med langt længere holdbarhed. Lacuna anbefaler at foldedøre uanset fabrikat og materialer vedligeholdes med rengøring og smøring.

2 Kunde: Kristoffer Schantz/ FD1 TILBUD LHJ Leverings adresse: A B C D E F Er vist udefra Udv. karmmål m² Vægt Stk. Pris pr.stk., DKK Total ex moms, DKK 4820x2350mm 11, kg , ,21 Type: Træ: Overkarm: Bundkarm: Sprosse: Udadgående foldedør, bondehus profil Set udefra går 5 rammer mod venstre og 1 ramme mod højre Set udefra er anden ramme fra højre gående ramme Den stående dør åbnes ved hjælp af kantrigle for oven og forneden Varmebehandlet Bøg. Klasse 1, holdbarhed som teak Overkarm 93x116mm med integreret køreskinne. Monterings- og justeringssæt Skruer og værktøjssæt mur, beton, gasbeton 36mm mahogni bundkarm, Olieret Energisprosse 25mm bondehusprofil Overfladebehandling: Udvendig: Hvid RAL 9010 Indvendig: Hvid RAL 9010 Greb, tilbehør: Glas type: (70) Gennemgående greb m/cylinder indvendigt, udadgående dør Friktionsbremse på stående ramme (3 lag lavenergi, Ug=0.68) sort varmkant Uw: 0.85 W/m²K, Eref: 3.09 kwh/m², LT: 74%, g: 54%, Glasandel: 76%. Total excl. Moms DKK ,21 Moms (25%) ,55 TOTAL DKK ,76 IND UD Levering: Leverancer på over ,- + moms. leveres CPT fragtfrit (Incoterms 2010), brofast, i Danmark.

3 Betaling: Forudbetaling inden levering Betingelser: Tilbuddet er gældende i 60 dage fra dato. Der henvises i øvrigt til Lacuna A/S gældende salgs- og leveringsbetingelser. MONTAGEKIT TIL OVERKARM I forbindelse med købet af Lacuna Foldedøre kan bestilles et MONTAGE-KIT MED HVILKET MAN KAN JUSTERE OVERKARMEN. Dette KIT består af bor skruer borelære forlængede bits samt justeringsskruer og et specialgreb der gør at over-karmen kan justeres efterfølgende, hvis ikke denne er 100% vandret. Det er en forudsætning for at foldedøren fungerer at over-karmen er vandret. Hvis det faste anlæg over foldedøren, (træ, jern, beton eller mursten) buer ned på grund af vægten af foldedøren, er det vigtigt at der er en afstand på minimum 15 20mm. imellem over-karm og det faste anlæg over denne, for at man kan udligne en eventuel nedbøjning det faste anlæg (det materiale som foldedøren monteres op i). HVIS DER ER BESTILT ET MONTAGEKIT DEFINERET TIL DET MATERIALE SOM DET FASTE ANLÆG BESTÅR AF, SÅ SE BORT FRA DENNE TEKST 93 MM OVERKARM MED INTEGRERET KØRESKINNE Den valgte løsning er en overkarmløsning, hvor køreskinnen er integreret i overkarmen. 36 MM STANDARD BUNDKARM Bundkarmen er en standard 36 mm bundkarm. For udadgående døre vil der være en styrerulle på udvendig side af bundkarmen, og for indadgående døre vil den være på indvendig side. Hvert dørfag kan veje op til 80 kg., og medmindre man vælger en fiberforstærket overkarm, skal en foldedør monteres i en bærende konstruktion. Bygningsmaterialet over foldedøren skal kunne bære op til 100 kg. pr. løbende meter åbning med en maksimal nedbøjning på 3 mm. De fleste dørfag vejer dog ca kg., hvilket reducerer belastningen til bygningsmaterialet over facade-foldedøren betydeligt. En kulfiberforstærket overkarm kan reducere behovet for bæring i konstruktionen over foldedøren. Bemærk at Lacuna i sine tilbud og ordrer bruger det ydre "karm mål". Fugebredde tager Lacuna ikke stilling til, da det kan variere fra opgave til opgave. Lacuna er ikke ansvarlig for andet end, at det ydre karmmål ligger indenfor +/- 2mm. Facade-foldedøren eller facade-foldevinduet leveres adskilt, og er således håndterbar for 2 personer uden hjælp. Montering skal følge monteringsvejledning og bør foretages af professionelle for at Lacuna indestår for funktionaliteten. Er du i tvivl om noget vedr. montage, hvilken overkarm og bundkarm du vil vælge, eller har andre spørgsmål, så kontakt Lacuna A/S på tlf

4 Snit gennem overkarm og bundkarm Køreskinne 93x x78 Karmhøjde 72x78 Bundrulle 36x Ø MM BUNDKARM OG 78 MM BUNDRAMME

5 Sprosseprofil Udv. Indv.

6 funktionalitet, indbrudssikkerhed, holdbarhed, finish, energirigtighed GENERELT OM LACUNA Der ligger meget teknik, patenter, sikkerhedskrav mm. i Lacuna s konstante stræben efter at producere det bedste til den billigst mulige pris. På de følgende sider gennemgår vi nogle af de væsentlige generelle temaer. Hvis der er oplysninger som du ikke finder herunder, henviser vi til vores hjemmeside, ring til os på eller skriv til os på info@lacuna.dk. Husk at skrive dit telefonnummer på din mail, så vi kan ringe dig op med eventuelle spørgsmål. PRISER Da der er så uendeligt mange muligheder og kombinationer, er det umuligt at have en standard prisliste på Lacuna produkter. Prisen beregnes på baggrund af bredde, højde, karmtype, farve inde og ude, glastype, grebstype og meget andet. Ring eller skriv til os, send billeder, hvis du ønsker rådgivning om noget med konstruktionen.

7 VARIANTER En Lacuna foldedør kan designes, så den lige præcis matcher det udtryk, som du ønsker. Den kan være helt op til 6 meter bred og næsten 3 meter høj, den kan have palæsprosser, almindelige sprosser, spændstykker, mange forskellige varianter låse på vores dørgreb, forskellige farver ud og indvendigt osv. osv. Fælles for alle Lacuna produkter er dog, at alle hængsler, greb og beslag er udført i syrefast rustfrit stål, der er børstet for at sikre et holdbart tidløst og stærkt design. Alle greb og hængsler er således 18 mm i diameter for at designlinjen på foldedøren også indvendigt matcher selv de bedste designmøbler. Alle Lacuna produkter er fremstillet på vores fabrik på Fyn. Lacuna Foldedøre er certificerede som verdens absolut mest tætte og velisolerende. Lacuna produkter er bygget til at holde i mindst 50 år. En foldedør er et meget mere komplekst produkt end en dør og en skydedør. Den merpris der er ved at bruge de bedste materialer, måske 25% af den samlede pris, resulterer i et uproblematisk produkt, der er let at montere, som holder i længden og som ikke skal efterjusteres. Ved malede produkter anvender vi FSC-certificeret, lamineret varmebehandlet bøgetræ fra Tyskland. Varmebehandlet bøg har en holdbarhed som teaktræ, dvs. klasse, 1 som er det træ, der holder nærmest uendeligt, og som ikke rådner. Desuden har det en isolation, der langt overgår ikke varmebehandlede træsorter, og ikke mindst kan det ikke suge vand i vådt og fugtigt vejr, hvilket også giver træet en fantastisk dimensionsstabilitet.

8 Af ovennævnte grund produceres Lacuna produkter ikke i træ-alu, som kan være en udmærket løsning for en enkelt eller 2 dørrammer i én karm. Problemerne med andre træsorter opstår, når der er 3 eller flere rammer i én karm. Lacuna Foldedøre står under meget forskellige klimatiske forhold. I Bergen i Norge eller på Færøerne kan det regne 250 dage eller mere om året, og andre steder regner det stort set ikke. Træets dimensionsstabilitet er derfor afgørende i velfungerende foldedøre. Lacuna overfladebehandling (maling) på varmebehandlet bøg, giver en helt anden finish end en sædvanlig bemaling af rammer i fyrretræ og andre træsorter. Vi pudser først delene i en robot hvilket giver en spejlglat overflade. Derefter grundes emnet, der mellemslibes, der grundes igen, og derefter maler vi emnet 2 3 gange i ganske tynde lag. Resultatet bliver en silkeglat overflade, som mange forveksler med en pulverlakeret aluminium, eller overfladen på en nylakeret bil. Den glatte finish optræder også på den indvendige side, som Lacuna kræver skal fremstå i finish som et møbel. (Oplev det på én af vore udstillinger.) De mange lag maling giver tilsammen en gennemsnitstykkelse på ca. 160 my, hvor kravet i vinduesindustrien er på 80 my. Lacuna produkter kan derfor fint sammensættes med træ-alu produkter, og andre produkter og det med lige præcis den foretrukne glans. Holdbarheden af maling på varmebehandlet bøg, er længere uden vedligeholdelse end ved træ-alu produkter. Det skyldes, at den varmebehandlede bøg har karakter som komposit eller glasfiber og ikke udvider sig eller trækker sig sammen ved påvirkning af fugt og temperatur. Derfor revner malingen aldrig. Under normale forhold behøver Lacuna produkter derfor ikke at blive malet igen de første år, alt efter hvor udsatte de er. Isolationen og tætheden er afgørende for en god økonomi på en foldedør. Derfor er det afgørende for Lacuna at skabe et produkt, der er fuldstændigt tæt selv i orkaner der langt overgår det vi sædvanligvis ser i Danmark. Når Storebæltsbroen for længst er lukket og orkanen Katarina har blæst New Orleans omkuld, holder en Lacuna foldedør stadig tæt, se testen fra Teknologisk Institut på Lacuna s hjemmeside; Også når det gælder isolationsevnen er et Lacuna produkt helt i top. Man måler isolationsværdien i Uw, som er et udtryk for isolationen. Jo lavere Uw værdi desto bedre isolation. Et normalt vindue med 2 lags lavenergiglas har en Uw værdi på ca. 1,2 1,5. Et Lacuna produkt har med tilsvarende glas en Uw-værdi på 1,05 og med 3 lags standardglas kan vi komme helt ned på en Uw-værdi på 0,66. Ja tallene taler for sig selv, for det svarer til at boligen kun skal bruge 40 % af den energi til opvarmning, som med et standard vindue eller en foldedør.

9 Derved er en Lacuna foldedør den billigste løsning på den lange bane. Der er jo en grund til at Lacuna med sine produkter har været nomineret til årets Energipris af Dansk Byggeri i både 2010 og Og vi fortsætter udviklingen Lacuna sætter en ære i at være på forkant med tiden, både med hensyn til funktionalitet, finish, indbrudssikkerhed, holdbarhed og energirigtighed. Når det gælder produktudvikling, så tænker vi på tysk og når vi tænker design, så tænker vi dansk, og vi sælger med stolthed til mange lande. Lacuna foldedøre et ophængt i overkarmen, har lås på alle døre og har ingen skidtsamlende skinne ved bundkarmen. Glasset er limet i indefra så indbrudssikkerheden er i top. Ligesom ved foldedøre kan et foldevindue være ind eller udadgående 90 % er dog udadgående bortset fra de mange restauranter og café-er, som nyder godt af deres foldedøre eller vinduer. Ud over det energimæssige, holdbarheden og en fornem finish, anvender Lacuna sit revolutionerende og patenterede overkarmssystem, hvor køreskinnen, der skyder foldedørene til side er integreret i selve overkarmen. Dette system er mere nøjagtigt end andre systemer, sparer penge til montageplanker og giver en bedre finish. Systemet findes i flere forskellige varianter, afhængigt af kravene til, hvor meget overkarmen skal bære af foldedørenes vægt. Systemet letter montagen meget for håndværkeren. Ofte kan der monteres på under ½ tid, i forhold til traditionelle foldedørssystemer og dermed kan der spares mange penge på installationsløn. Desuden kan Lacuna s overkarm, ved installation i eksisterende huse, i mange tilfælde spare fordyrende jerndragere eller limtræsdragere, der skal aflaste for vægten af foldedørene. Den konkrete bredde og højde på foldedøren har betydning for, hvorledes den bedste løsning er, og her står vi til rådighed med overordnet rådgivning for at sikre den bedste og billigste løsning. Se mere på eller kontakt os på Tlf.: info@lacuna.dk

10

11 Lacuna Garanti Kvalitet og miljørigtige produkter går hånd i hånd hos Lacuna Vores produkter er fremstillet til at holde i 50 år eller mere. Vi anvender udelukkende varmebehandlet træ eller mahogni fra bæredygtigt skovbrug i vores produktion. Med moderne teknikker og de bedste råvarer, er en dør fra Lacuna din garanti for smukt design, lang holdbarhed og høj kvalitet. Efterfølgende garantibestemmelser er gældende med virkning fra 1. april 2016 for Lacuna A/S 1. Garantien gælder: Lacuna elementer. 10 års fabrikations- og materialefejl på foldeelementer og terrassedøre. 10 års garanti mod råd og svamp. Garantien er gældende for elementer leveret i EU inkl. Island, Norge og Schweiz. 2. Denne garanti omfatter ikke fabrikations-/ materialefejl ved termoruder. I disse tilfælde gælder imidlertid termorudefabrikantens garanti, hvortil der henvises. Glas Mod punktering 2 lags glas 10 års garanti. 3 lags glas 10 års garanti. Termiske brud Termisk brud opstår spontant i glas, hvis de indre spændinger forårsaget af temperaturforskelle i glasset bliver større end trækstyrken. Et termisk brud er ikke omfattet af garantien, men dækkes typisk af indboforsikringen. Valg af hærdet glas nedsætter risikoen for termisk brud væsentligt. 3. Såfremt De inden for garantiperioden, beregnet fra produktionstidspunktet, dog senest 3 måneder efter manglerne er opdaget eller burde være opdaget, reklamerer over fabrikations- og/eller materialefejl, giver garantien Dem de rettigheder, der fremgår af pkt. 4. Produktions-tidspunktet fremgår af mærkning på produktet. Reklamation kan ske til den entreprenør/ leverandør, der har leveret elementet eller direkte til Lacuna A/S med angivelse af ordre- eller fakturanr. 4. Såfremt der berettiget reklameres over fabrikationsog/eller materialefejl indenfor den i pkt. 3 nævnte periode, forpligter Lacuna sig til at udbedre fejl/mangler, alternativt at levere et nyt komponent uden beregning. Lacuna dækker dog ikke, inden for denne garanti, omkostninger ved afmontering af det gamle element samt montering af det nye, ligesom eventuelle følgearbejder i forbindelse med udskiftning af elementet heller ikke dækkes af denne garanti. Garantien dækker maksimalt værdien af det leverede element. Såfremt produktet på reklamations tidspunktet ikke længere er i produktion, er Lacuna berettiget til, i stedet, at levere et andet tilsvarende produkt. Kan fabrikations-/materialefejlen afhjælpes på forsvarlig måde ved reparation/ delvis udskiftning, kan Lacuna vælge denne løsning i stedet. Ombytning og udskiftning af enkeltdele eller reparation medfører ikke forlængelse af den oprindelige garantiperiode. 5. Garantien gives under følgende forudsætninger At elementet er monteret og vedligeholdt i henhold til monterings- og vedligeholdelsesvejledning. At fejlen ikke skyldes forhold, der er indtrådt efter elementet er leveret af Lacuna, herunder fejl der eksempelvis kan henføres til fejlagtig opbevaring, transport eller montage af mellemhandler/ entreprenør. At elementet ikke er beskadiget af ydre påvirkninger fx stød, slag, bevægelser i tilstødende konstruktioner og lignende. At elementet ikke har været udsat for bearbejdning efter levering, fx slibning, sandblæsning, ætsning, påklæbning eller anden overfladebehandling udover almindeligt vedligehold som beskrevet i vedligeholdelsesvejledning. At elementets rude ikke har påsatte og/eller indbyggede elementer, såsom alarmsystem, persienner etc. Enhver ændring/ombygning af elementet skal være godkendt af Lacuna A/S Bevægelige dele indbygget i ruder er ikke omfattet af garantien. 6. Denne garanti gælder alene for produkter der, når garantien gøres gældende, befinder sig i EU inkl. Island, Norge og Schweiz. For døre monteret uden for Danmark leveres erstattende komponenter EXW (Incoterms 2010). Dette gælder tillige Grønland og Færøerne.

12 LACUNA Salgs- og leveringsbetingelser Ethvert salg fra Lacuna A/S (herefter Lacuna) sker iht. de, til enhver tid gældende, salgs- og leveringsbetingelser for Lacuna, medmindre de konkret fraviges i ordrebekræftelsen og uanset modstående eller afvigende bestemmelser i købers afgivne ordre, accept eller almindelige betingelser. Modstående eller afvigende bestemmelser finder kun anvendelse, såfremt Lacuna skriftligt har accepteret disse. 1. KØBELOV Ethvert tilbud er underlagt reglerne i lov om køb i det omfang, disse regler ikke er fraviges i nærværende salgs- og leveringsbetingelser. Tilbud afgives iht. retningslinjerne for handelskøb. Det påhviler køber at orientere sig om brancherelevante retningslinjer og kutymer. 2. TILBUD Lacuna vedstår, med mindre andet fremgår af tilbuddet, at dette har en gyldighed på 60 dage at regne fra tilbuddets datering. 3. MÅLTAGNING Såfremt Lacuna undtagelsesvis bistår en fagkyndig køber i forbindelse med måltagning og lignende, er denne bistand alene at betragte som en service, der ikke pådrager Lacuna noget ansvar. 4. ÆNDRINGER I ORDRER Lacuna s ordrebekræftelse angiver sidste frist for rettelser. Denne beregnes med 3 arbejdsuger før den angivne produktionsstart. Efter denne dato kan der af produktionstekniske hensyn ikke ske rettelser i ordren. 5. LEVERING Leverancens art og omfang Leverancer omfatter alene ydelser eller varer beskrevet i tilbud eller ordrebekræftelser fra Lacuna, eller ydelser eller varer som tydeligt er angivet i tegninger eller beskrivelser udarbejdet af Lacuna i forbindelse med aftalen. Indtil levering har fundet sted, har Lacuna ret til, uden varsel, at foretage ændringer i varernes tekniske specifikationer, der ikke væsentligt ændrer varernes egenskaber og anvendelighed. Medmindre køber i sin ordreafgivelse udtrykkeligt og skriftligt har anført, at levering til en bestemt tid er en betingelse for indgåelse af aftalen, har Lacuna altid og til enhver tid ret til at udskyde det i ordrebekræftelsen angivne leveringstidspunkt med indtil 14 dage. Leveringssted og risiko Levering finder sted i det øjeblik varen stilles til rådighed til købers afhentning på Lacuna s adresse. Risikoen for varen overgår til køber samtidig hermed. Køber er forpligtet til at modtage levering til aftalt tid. Kan køber ikke modtage levering på det aftalte tidspunkt, kan der indgås separat aftale omkring levering og foldedøren vil blive aflæsset for købers risiko og anses for leveret uden fejl og mangler. Såfremt aflæsning ikke kan finde sted kan Lacuna gøre sædvanlige misligholdelsesbeføjelser gældende, herunder (men ikke begrænset til) kræve erstatning svarende til bl.a. omkostningerne ved forgæves eller ekstra kørsel. Når Lacuna, på begæring af kunden, leverer kranhjælp i forbindelse med leverancen, sker al kranhåndtering for kundens regning og risiko. Levering sker ab fabrik/ex works ( Incoterms 2010). Modtagekontrol og reklamation I umiddelbar forbindelse med levering er køber forpligtet til at kontrollere, at det korrekte antal enheder er leveret, og at varen er i hel og ubeskadiget stand. Såfremt dette ikke er tilfældet, er det købers pligt straks at meddele dette skriftligt ved påtegning på fragtbrev til fragtfører og direkte skriftligt til Lacuna. Gør køber ikke indsigelser i umiddelbar forbindelse med leveringen, kan der ikke senere reklameres over manglende enheder eller transportskader. Kvalitetssikring Inden elementernes montage er køber forpligtet til at sikre, at leverancen i øvrigt er i overensstemmelse med aftalegrundlaget. Manglende kvalitetssikring og/eller manglende reklamation medfører tab af købers ret til mangelindsigelser. 6. FORDRINGSHAVERMORA Leveringsforskydning Såfremt levering på grund af købers forhold udsættes i forhold til den aftalte leveringstid, er Lacuna berettiget til at fremsende faktura, som var levering sket til aftaletidspunktet. Risikoen for varen overgår til køber på faktureringstidspunktet. Lagerleje Køber er ved en sådan udsat levering forpligtet til at betale Lacuna en rimelig lagerleje efter nærmere aftale. 7. BETALING _V1 April 2016

13 Betalingsbetingelser Betalingsbetingelser fremgår af Lacuna s tilbud/- ordrebekræftelse. Såfremt køber ikke overholder betalingsbetingelserne, skal der svares renter fra forfaldsdagen med rentelovens rentesats, med mindre der i tilbuddet/ordrebekræftelsen er angivet en højere rentesats. Delleverancer Såfremt der skal leveres ad flere gange, er Lacuna berettiget til at tilbageholde en leverance, såfremt køber er i misligholdelse med sine betalingsforpligtelser vedrørende en eller flere forudgående leverancer. 8. ANSVAR FOR MANGLER Mangelgennemgang Lacuna har ikke pligt til at deltage i en mangelgennemgang ved afleveringen i forbindelse med årsgennemgangen eller i forbindelse med 5 års eftersyn. Vægring herved er ikke at betragte som afkald på nogen indsigelse. Afhjælpning af mangler Såfremt en leverance viser sig at være mangelfuld, kan køber alene gøre følgende misligholdelsesbeføjelser gældende i den anførte rækkefølge. a) Lacuna foretager udbedring af mangler uden udgift for køber. b) Såfremt udbedring ikke kan ske, foretager Lacuna en omlevering. c) Såfremt Lacuna ikke foretager udbedring eller omlevering inden rimelig tid, kan køber i stedet hæve handlen for den del af leverancen, der er mangelfuld. d) Køber kan derudover i de ovenfor nævnte tilfælde i henhold til købelovens regler kræve erstatning, dog således, at Lacuna aldrig kan gøres ansvarlig for driftstab, avancetab eller andet indirekte tab. Force majeure Lacuna er endvidere uanset ovenstående aldrig ansvarlig for noget tab, der skyldes indgribende forstyrrelser, der bevirkes uden Lacuna s skyld, ved forhold over hvilke Lacuna ikke er herre, f.eks. krig, ildsvåde, strejker, importrestriktioner, lockouter samt usædvanlige naturbegivenheder. Ansvarsophør Ethvert ansvar for mangler ved leverancen ophører 5 år efter aflevering af det byggeri, hvori leverancen indgår. Regres Hvis det må anses for godtgjort, at et krav vedrørende mangler ikke, eller kun med store vanskeligheder, kan gennemføres mod den oprindelige køber, er senere købere af leverancen, herunder entreprenører og bygherrer, berettiget til i samme omfang at rejse direkte krav mod Lacuna, såfremt den oprindelige køber måtte have et krav mod Lacuna. 9. ANSVAR FOR FORSINKELSE Lacuna s ansvar Lacuna er ansvarlig for forsinkelse, medmindre denne forsinkelse skyldes indgribende forstyrrelser i arbejdets gang, der bevirkes uden egen skyld, ved forhold over hvilke Lacuna ikke er herre, f.eks. som anført under Force majeure. Erstatning ved forsinkelse Såfremt Lacuna efter foranstående regler er ansvarlig, betales erstatning efter dansk rets almindelige erstatningsregler, dog således at Lacuna aldrig kan gøres ansvarlig for driftstab, avancetab eller andet indirekte tab. Leveringsfrist Såfremt leveringstiden overskrides væsentligt, og denne overskridelse er til betydelig ulempe for køber, er køber berettiget til skriftligt over for Lacuna at kræve levering og samtidig fastsætte en endelig frist herfor. Denne frist skal være rimelig under hensyn til den allerede indtrufne forsinkelse. Fristoverskridelse Såfremt Lacuna herefter undlader at træffe alle nødvendige foranstaltninger for at sikre levering inden for den herefter fastsatte frist, er køber berettiget til ved skriftlig meddelelse til Lacuna at hæve handlen. Køber kan dog aldrig hæve handlen i situationer, hvor forsinkelsen skyldes forhold opregnet i pkt. 9. Lacuna s ansvar. 10. PRODUKTANSVAR Lacuna er ansvarlig for produktskader efter dansk rets almindelige regler, dog således at Lacuna s produktansvar aldrig omfatter driftstab, avancetab eller andet indirekte tab. 11. TVISTER Alle tvister i anledning af aftaler med Lacuna afgøres efter dansk ret og skal anlægges ved Lacuna s værneting, Odense Byret. Købelovens bestemmelser finder anvendelse i det omfang, de ikke er fraveget ved nærværende salgs- og leveringsbetingelser eller den enkelte aftale i øvrigt _V1 April 2016

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION sandsynligvis - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt

Læs mere

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR

Made in Denmark. Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION MÅSKE - VERDENS BEDSTE FOLDEDØR Made in Denmark Made in Denmark DESIGN KVALITET ISOLATION - HER KAN DU VÆRE UDE OG INDE PÅ SAMME TID Velkommen til en verden af muligheder for at åbne boligen helt op til naturen med Lacuna Foldedøre.

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLERING VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER

DESIGN KVALITET ISOLERING VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER DESIGN KVALITET ISOLERING VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER ÅBN DIN BOLIG OG OPLEV NATUREN BÅDE UDE OG INDE Hos Lacuna mener vi, at et hjem skal indeholde muligheder og ikke begrænsninger. Vores vision

Læs mere

Gode råd! www.haandvaerkervinduet.dk

Gode råd! www.haandvaerkervinduet.dk Gode råd! www.haandvaerkervinduet.dk Glas og overflader - Huskeliste Glas og overflader - til døre og vinduer GLAS Energiruder i energiklasse A med varm kant - U. værdi = 1,1. Solafskærmning og lydruder

Læs mere

VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER

VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF MULIGHEDER HÅNDLAVET PÅ FYN ÅBEN DIN BOLIG OG OPLEV NATUREN BÅDE UDE OG INDE Hos Lacuna mener vi, at et hjem skal indeholde muligheder og ikke begrænsninger. Vores vision er

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 2018 3.0 1. REGELGRUNDLAG Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle køb, som foretages hos Egernsund Tegl (herefter sælger ). Alle køb er underlagt købeloven

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer ICS A/S, (herefter kaldet ICS) leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser

Læs mere

Glashærderiet A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

Glashærderiet A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Glashærderiet A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. 1. Anvendelse Glashærderiet a/s salgs- og leveringsbetingelser er bindende indgået mellem parterne og tilsidesætter dermed alle aftaler og

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Modtagelse & opbevaring

Modtagelse & opbevaring Vinduer & døre Modtagelse & opbevaring Montering, fastgørelse & fugning Vedligehold, rengøring & smøring Udluftning af boligen Funktion & betjening Garantierklæring 3 4-11 12-14 14 15-18 19 Opklodsning

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Madsen Maskinteknik, ved kundens ordregivning eller ved Madsen

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. FD Sikring A/S (FD Alarmer) cvr. nr. 11 77 76 00 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S CVR. NR. 35 52 64 47 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle

Læs mere

DANSKE VINDUER OG DØRE

DANSKE VINDUER OG DØRE DANSKE VINDUER OG DØRE www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer og Døre er en selvstændig producent af vinduer og døre til de danske forbrugere.

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS 1 Aftalens grundlag 1.1. Nærværende generelle salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr. 26 10 37 97, Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Anvendelse og gyldighed 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Walltec A/S (herefter benævnt Walltec ), medmindre andet er skriftligt aftalt. 1.2. Salgs- og leveringsbetingelserne

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S 123-116064 MWI/JKJ 21.12.2007 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER f o r Wolturnus A/S Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Leveringsbetingelser...

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om ROOM67s, CVR-nummer

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Aftalegrundlag Nedenstående bestemmelser er for så vidt ikke andet er skriftligt aftalt gældende for MILA Beslag A/S (MILA) leverancer af varer og går forud

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB 1. Anvendelse til at foretage modregning i nogen del af det fakturerede tid, eller må det anses for sandsynligt, at forsinkelse vil 1.1 Nedenstående

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Ballomax. Section 17 Ballomax

Ballomax. Section 17 Ballomax ME EX Section 17 Ballomax www.broen.com 19.3-1 IND 19.3-2 HO EX Ballomax KAPITEL 19 Salgs- og leveringsbetingelser www.broen.com 19.1-1 ME HO Salgs- og leveringsbetingelser IND 1. Anvendelse af salgs-

Læs mere

region midtjyllands standardbetingelser

region midtjyllands standardbetingelser region midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr herunder medicoteknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Disse standardbetingelser

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER.

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. 1. GENERELT 1.1 Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrebekræftelser og leverancer, med mindre

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Betingelserne gælder for alle aftaler om Virksomheden

Læs mere

S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR

S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR H T B E N D I X A / S 1. ANVENDELSE 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle aftaler, som indgås mellem HT Bendix A/S og

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler indgået mellem

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder LYNGHOLM KLOAK-SERVICE LYNGHOLM KLOAK-RENOVERING A/S LYNGHOLM TV INSPEKTION ApS 1. Anvendelsesområde 1.1. Nærværende salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Airmaster A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Airmaster A/S Salgs- og leveringsbetingelser for Airmaster A/S 1 Definitioner 1.1 Airmaster A/S, CVR. Nr. 29527393 er betegnet som AIRMASTER. 1.2 Køber i henhold til tilbud betegnes som ORDREGIVER. 2 Grundlag 2.1 Nærværende

Læs mere

Handels- og forretningsbetingelser

Handels- og forretningsbetingelser Handels- og forretningsbetingelser for køb hos master care A/S Sofienlystvej 3 DK - 8340 Malling CVR-nr. 36941022 gældende fra den 15. oktober 2016 1. Generelt 1.1. De almindelige handels- og forretningsbetingelser

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Almindelige leveringsbetingelser

Almindelige leveringsbetingelser Såfremt der ikke er aftalt andet gælder følgende leveringsbetingelser for produkter, der bliver leveret af HAGENS FJEDRE A/S: Almindelige leveringsbetingelser Anvendelse 1.Nedenstående, almindelige leveringsbetingelser

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSE

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSE Rev. 1. oktober 2018 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSE 1 Anvendelse og gyldighed 1.1 Nærværende salgs- og leveringsbetingelser for Nytech Isolering A/S er gældende for alle tilbud, salg, leverancer og montage-

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Leveringsbetingelser... 4 6. Betalingsbetingelser... 5 7. Ansvar for

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

164 cm 3,5 cm 1 cm 2 cm 62 cm X X 30 cm X 7,5 cm 2 cm 3 cm 12 cm 54,5 cm 55 cm 54,5 cm 164 cm 3,5 cm 1 cm 2 cm 62 cm X X 36 cm X 7,5 cm 2 cm 3 cm 12 cm 49,5 cm 65 cm 49,5 cm A B R 15 mm R 15 mm 2 11 32

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med Routes,

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade 5 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Kunsulentydelser...

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S

Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, medmindre andet er skriftligt aftalt. Købers eventuelle købs- og/eller salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/ Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/12-2018. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Gode råd! haandvaerkervinduet.dk

Gode råd! haandvaerkervinduet.dk Gode råd! haandvaerkervinduet.dk Glas og overflader - Huskeliste Glas og overflader - til døre og vinduer GLAS Energiruder i energiklasse A med varm kant - U. værdi = 1,1. Solafskærmning og lydruder efter

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om DALTEK

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder 1. Aftalegrundlag 1.1 I almindelighed gælder nedenstående betingelser for alle ODSIFs tilbud, salg, leveringer og ydelser, også i tilfælde,

Læs mere

Region Midtjyllands standardbetingelser

Region Midtjyllands standardbetingelser Region Midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser 3. udgave Standardbetingelser april 2013

Læs mere

Bunker43 s Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser

Bunker43 s Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser Bunker43 s Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser Gældende fra 1. november 2013 Nedennævnte salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, såfremt andet ikke er skriftligt aftalt, i samhandlen mellem

Læs mere

Danske Vinduer og Døre

Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Danske Vinduer og Døre Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S BEKIDAN MASKINFABRIK A/S ERHVERVSVANGEN 18 DK-5792 ÅRSLEV TLF. +45 6599 1635 CVR-nr. DK 10511038 e-mail: bekidan@bekidan.dk www.bekidan.dk Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik

Læs mere

Fokus på den bedste løsning

Fokus på den bedste løsning Fokus på den bedste løsning 2 03 Luk dig ind i en verden af vinduer og døre Fokus på den bedste løsning Hos PT VINDUER har vi konstant fokus på at levere dig den bedst mulige løsning, når det gælder vinduer

Læs mere

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4 Side 1 af 4 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER I.: Gældende for lagersalg (lagerførte varer) Side 1 og 2. II.: Gældende for skaffe- og forskrivningssalg (ikke lagerførte varer) Side 3 og 4. I Salgs-

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser THE ARMY-PAINTER ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for enhver leverance fra The Army-Painter ApS, CVR-nr. 30 72 01 21 ( Selskabet

Læs mere

Concept Data a/s CVR nr Almindelige salgs- og leveringsbetingelser:

Concept Data a/s CVR nr Almindelige salgs- og leveringsbetingelser: Concept Data a/s CVR nr. 14918876 - Almindelige salgs- og leveringsbetingelser: 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler om Concept Data a/s, CVR-nummer

Læs mere

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax:

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax: SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. 1.2. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Handels- og leveringsbetingelser Bango ProDoor. 1 Generel

Handels- og leveringsbetingelser Bango ProDoor. 1 Generel Handels- og leveringsbetingelser Bango ProDoor 1 Generel 1) Handels- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrer, ordrebekræftelser og leverancer, med mindre anden skriftlig aftale er indgået

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere

Prisliste 2009 Udgave 2009 - Jan

Prisliste 2009 Udgave 2009 - Jan Prisliste 2009 Udgave 2009 - Jan - 1 - Vi byder dig velkommen i prislisten Alle priser er i d.kr. ekskl. moms, og levering sker fragt frit til din adresse ved køb over d.kr. 10.000. Her i prislisten finder

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER 1. GENERELT

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER 1. GENERELT 1. GENERELT Alle leverance fra CADO finder sted på grundlag af nærværende almindelige forretningsbetingelser og er gældende mellem parterne, medmindre andet er skriftligt aftalt. Alle oplysninger om vægt,

Læs mere

MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr

MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr Side 1 af 5 MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr. 36914963 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder (Version juli 2018) 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSR 1. Anvendelse 1.1 Enhver levering fra LITE A/S, CVR.NR. 34692432 (herefter benævnt "LITE"), sker på grundlag af nærværende salgs- og leveringsbetingelser, der er bindende

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S

Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S April 2016 Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, med mindre andet er skriftligt aftalt. Kundens eventuelle købs- og/eller salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser for Saxo Solution af april 2014.

Salgs og leveringsbetingelser for Saxo Solution af april 2014. Salgs og leveringsbetingelser for Saxo Solution af april 2014. 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, med mindre disse betingelser

Læs mere

Enhver leverance sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale.

Enhver leverance sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale. Varme & Energi ApS Salgs- og leveringsbetingelser - maj 2018. 1. ANVENDELSE OG GYLDIGHED Enhver leverance sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem Vestergaards Bogtrykkeri A/S og kunden i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem

Læs mere

Bestillingsliste ALTANTILBEHØR

Bestillingsliste ALTANTILBEHØR Bestillingsliste ALTANTILBEHØR Velkommen til MiNALTAN s bestillingsliste Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af altantilbehør i meget høj kvalitet. Produkterne er udvalgte ved en række forskellige

Læs mere

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle Pr. august 2012 VELFAC Ribo Et energivindue udviklet specielt til vinduesudskiftning VELFAC Ribo er specielt udviklet til vinduesudskiftninger

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Med mindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer Haunagolf ApS alle leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser i den

Læs mere

V. Brøndum A/S' almindelige salgs- & leveringsbetingelser

V. Brøndum A/S' almindelige salgs- & leveringsbetingelser V. Brøndum A/S' almindelige salgs- & leveringsbetingelser Anvendelse Disse salgs- og leveringsbetingelser ("Betingelserne") finder anvendelse, når V. Brøndum A/S afgiver tilbud over for en kunde, opfordrer

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser hos Kubicki Development ApS

Salgs- og leveringsbetingelser hos Kubicki Development ApS Salgs- og leveringsbetingelser hos Kubicki Development ApS 1. Anvendelse 1.1 Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Kubicki Development ApS (herefter nævnt

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 2019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt gælder disse salgs og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med Varme & Energi ApS, CVR.nr.

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser J. nr. 12-10198 1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser, version 1, af dato 18.06.2013. 1 Generelt Medmindre andet skriftlig er aftalt, gælder disse almindelige

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1. Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Anntex s (herefter kaldet

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for DAN VALS A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for DAN VALS A/S 1. Anvendelse 1.1. Alle tilbud, ordrer og leverancer fra DAN VALS A/S sker i henhold til disse salgs- og leveringsbetingelser, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. 2. Aftalegrundlag 2.1.

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Definitioner... 3 2. Gyldighed... 3 3. Indgåelse... 4 4. Priser og fakturering... 4 5. Betaling... 5 6. Levering og risikoens overgang...

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse salgs- og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med. CVR.nr.9838186, 3100 Hornbæk

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Med mindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer Akkumulator- og Batteriteknik ApS (i det følgende kaldt Setronic) alle leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle

Læs mere

Handelsbetingelser Kyvsgaard Kommunikation

Handelsbetingelser Kyvsgaard Kommunikation Handelsbetingelser Kyvsgaard Kommunikation 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Kyvsgaard Kommunikation,

Læs mere

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Salgs- og leveringsbetingelser Disse salgs- og leveringsbetingelser, inklusiv ordrebekræftelsen og andre eventuelle aftaledokumenter

Læs mere

Salgs-, leverings- og returbetingelser

Salgs-, leverings- og returbetingelser 1 Salgs-, leverings- og returbetingelser 2 Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer Fisker Skanderborg A/S (Sælger) alle leverancer på følgende vilkår uanset

Læs mere