Frasters fornemmelse for filt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frasters fornemmelse for filt"

Transkript

1 AddWork

2 AddWork Collection Frasters fornemmelse for filt Fraster er en lille virksomhed drevet af en stor passion. Af en daglig begejstring over, hvordan uldfilt kan blive ved med at åbne nye muligheder. Nye verdener. Nye øjne. Vores skrædderi ligger i Silkeborg. Lige midt i et af Danmarks smukkeste naturscenerier. Herfra leverer vi perfekt håndværk og små designmirakler skabt af arkitekter med næse for det nærværende og naturlige. Med øje for detaljen. Og med en fin fornemmelse for filt. Trine Neve & Peter Kruse Indehavere

3 Taktil sanselighed giver indretningen dybde. Og sjæl Uldfilt har mange unikke egenskaber. Men måske vigtigst af alt kan filten tilføre et rum den der særlige følelse af autenticitet. Fornemmelsen af noget velkendt. Noget trygt. Samtidig spiller filtens naturlige enkelhed perfekt sammen med dansk design og med hele den skandinaviske designtradition med dens rene linjer og klare udtryk. Med kant og karakter. Hos Fraster folder vi mulighederne ud og hjælper indretningsarkitekter, designere, bygherrer og andre med at tænke taktilt. Naturligt. Bæredygtigt. Dels med et inspirerende sortiment af færdige produkter og designs til bl.a.gulve, siddeflader, afskærmning og lyddæmpning. Og dels med fuld frihed til at få skræddersyet individuelle løsninger. Unika. Standard eller skræddersyet; et produkt fra Fraster er altid fremstillet af den fineste og blødeste uld fra merinofår. Og efter de samme enkle metoder, som har været anvendt i mere end to tusind år: Klippe. Karte. Fugte. Valke. Farve. Skære. Filt. Enkelt. Naturligt. Rart.

4 Danish Design i gulvhøjde Det er nemt at få øje på mulighederne ved at arbejde med Fraster på gulvene. Du finder nemlig næppe noget materiale, der i samme udstrækning som uldfilt giver dig kreativ frihed, når det gælder både dimensioner, formgivning, farve og design. Grundsortimentet fra Fraster favner bredt. Og langt. Og rundt. Og så videre. Du kan derfor vælge mellem et utal af former, farver og mønstre til fx at markere særlige områder, understrege en visuel identitet eller skabe naturlig sammenhæng. Nedefra. Den kvalitetsfilt, vi fremstiller alle vores tæpper af, er både formstabil og skærefast. Du skal derfor ikke bekymre dig om bulede tæpper eller kanter, der efter en tid begynder at slippe deres tag i gulvet. I stedet vil et filtæppe fra Fraster bevare både form, farve og kant. I årevis. Fra positivlisten er det også værd at fremhæve filttæppets enestående evne til at dæmpe trinlyde, ligesom filt har en positiv effekt på rummets generelle akustik. Dertil kommer merinouldens biologiske egenskaber, der gør filttæpper til et rigtig godt valg for indeklimaet og for brugere med allergi. Du finder hele kollektionen af filttæpper på fraster.dk/filt. Her kan du også bruge vores digitale malebog til at lege med den store farvepalet.

5 Tæpper i uldfilt handler om autenticitet. Om rustikke udtryk. Og om at binde indretningen sammen.

6 Filt i lange baner De rene kanter, der følger af uldfiltens store skærefasthed, gør det nemt at arbejde kreativt med løbere. Og vel at mærke i stort set endeløse baner. Du kan naturligvis også få skræddersyet løbere med præcis de dimensioner, de mønstre, de farver og de samlinger, du foreskriver. Ligesom du kan få udskåret særlige designs, logoer eller sågar tekst i filten og efter ønske få udskæringerne fyldt med uldfilt i en kontrastfarve fra vores samlede palet.

7 Filt under fødderne Filt gør sig perfekt som stoleunderlag af flere grunde. Frem for alt vil den naturlige uldfilt bidrage gavmildt til arbejdsglæden, bl.a. ved at forbedre rummets akustik og absorbere vibrationer fra kontorstolenes hjul (uden at modarbejde hjulenes fri bevægelse). Frasters standardsortiment af stoleunderlag indeholder modellerne Pebble og Tiles. Førstnævnte begejstrer med sin organiske, bløde form (foto til venstre) og kan leveres i 2 forskellige størrelser og i samtlige 35 farver i Fraster-paletten. Det samme gælder den rektangulære Tiles. Efter ønske skræddersyr vi også gerne stoleunderlag i præcis den størrelse, form og kulør, der matcher dit specifikke indretningsprojekt.

8 Filt på siddefladerne skaber en ny rumlighed, hvor form og farve foldes ud i flere dimensioner. Samtidig giver filt en overraskende god siddekomfort. Blødt til bagen Store såvel som små siddeflader inviterer til en blød og behagelig overflade i uldfilt. Og heller ikke på den front kender kreativiteten nogen grænser. Hverken når det gælder form, farve eller funktionalitet. Du kan bl.a. få skræddersyet siddeflader i filt til montage på specialdesignet inventar (se eksempelvis casen fra operahuset i Oslo bagerst i bogen). Eller vi kan fremstille løse filtsæder, ligeledes i form og farve efter ønske.

9 Flytbar fred Til rum med behov for at etablere fleksible arbejdsoaser, samtalebåse eller andre former for visuel og akustisk afskærmning, vil Frasters sortiment af flytbare bord- og gulvskærme i filt ofte være et kreativt bud. Ud over at løse den funktionelle afskærmningsopgave bidrager skærmene til rummets generelle udtryk og oplevelse. Til den sanselige fornemmelse af det naturlige. Det ægte. ZigZag -bordskærmen og MixMax -gulvskærmen er begge opbygget i moduler, der gør dem nemme at folde og flytte. Samtidig kan modulerne leveres i 35 forskellige filtfarver, der kan kombineres helt efter ønske også med forskellige farver på de to sider af et modul.

10 Filt til fordybelse I mange kontormiljøer er arbejdsro en sjælden luksus. Ind imellem har vi imidlertid alle sammen brug for at kunne fordybe os. Forsvinde ind i en opgave uden at blive forstyrret. Frasters bordskærm Spazer løser behovet for fred både til øret og til øjet. Den 50 cm høje filtbeklædte skærm fås i moduler op til 210 cm i bredden. Med Spazer Solo kan du tillige vælge forskellige farver til bordskærmens to sider. Spazer monteres i en elegant aluminiumsskinne, enten fastskruet under bordet eller med Frasters særlige klemmebeslag.

11 Lad roen sænke sig. Fra loftet Store glaspartier og åbne kontorlandskaber kan ind imellem udfordre indretningsarkitekten. Både i forhold til de æstetiske dimensioner og ønsket om at skabe den nødvendige ro for rummets brugere. Med Frasters (næsten) fritsvævende covers kan du kombinere design, funktionalitet og fornemmelse. Og du kan frit vælge, om du lader de rustikke filtpaneler hænge fra loftet eller monterer dem på en glasflade med Frasters særlige magnetophæng. Vores standardsortiment af COVERsingle i 5 mm uldfilt indeholder 24 forskellige designs (udskæringer), som alle kan leveres i ønske farven. Og i præcis de mål, du ønsker.

12 Uldfilt er særdeles skærefast. Vores millimeterpræcise cutter gør det derfor muligt at få skræddersyet COVERsingle med dit helt eget design. Grafik. Logo. Tekst. Eller noget helt fjerde.

13 Giv freden en ekstra dimension COVERdouble er ligesom COVERsingle skabt til at skærme af og give ro til rummet. Forskellen på de to produkter er, at COVERdouble består af to lag uldfilt, hvor farver og udskæringer i forening giver filtfladen en 3D-effekt i designet. Standardsortimentet indeholder 24 forskellige mønstre. Med fuld frihed til at kombinere fra de 35 filtfarver i paletten og til at specificere den ønskede størrelse, kan du derfor opnå et utal af forskellige udtryk.

14 Store filtflader indbyder til kreative udtryk. Nye indtryk. Og til at sætte en knivskarp signatur på indretningen. Kreativ frihed. Lag på lag Fraster er et filtskrædderi. Derfor kan du designe mønstret i COVERdouble fuldkommen frit. Den kreative frihed gælder naturligvis både udskæringerne i de to filtflader, farvevalg til filtfladerne og det samlede covers dimensioner.

15 Ro Couture Hvem siger, at man ikke kan dæmpe lyden og forskønne rummet på samme tid? Med de unikke TwisterPLUS akustikmoduler åbnes et helt nyt univers af farver og mønstre skabt i 5 mm uldfilt monteret på akustikplader. Den oplevede effekt er til at høre. Filt og bagplade filtrerer nemlig effektivt toppen af rumstøjen og giver en blødere og mere behagelig akustik. TwisterPLUS fås i 25 designs. Da modulerne kan sættes sammen til større flader, og du tilmed kan vælge fra hele vores palet af 35 flotte farver, kender den kunstneriske frihed næsten ingen grænser. Frasters elegante PinDot-opslagstavle fås ensfarvet eller mønstret og kan monteres enkeltvis eller kombineret. Modulerne måler 65 x 88 cm.

16 Fri filt BRIX BRIX skaber rum. Forkæler både øje og øre med kreative designs i ægte naturfilt. Skaber sanselig skønhed. Bringer ro. Peace by piece. En serie designs i geometriske former og Brix malebogen på fraster.dk gør det nemt at lege med farver og former. Brix elementerne består af 5 mm uldfilt med bagside af recycled PET-filt og med dobbeltklæbende tape til nem montering. En væg. En detalje. Et kunstværk. En grafik. En sætning. Eller hele verden skåret ud i filt og monteret som indbydende dekoration. Uldfilt egner sig fantastisk til at sætte unikke signaturer på en indretning. Og med filtens store skærefasthed, Frasters ultrapræcise cuttere og vores mange års erfaring vil du kun yderst sjældent høre os sige, at noget ikke kan lade sig gøre. Så bare slip filten fri.

17 Kulørfyldt indretning Farvepaletten hos Fraster indeholder 35 smukke farver; de fleste nænsomt indfarvet under filtproduktionen, mens enkelte har uldens naturlige kulør. På fraster.dk kan du se, hvilke farver de enkelte filtkvaliteter, produkter og designs kan leveres i. Filt ad libitum Du kan bestille uldfilt i løbende meter hos Fraster. Banerne er ca. 180 cm i bredden og kan leveres i tre tykkelser: 2 mm, 3 mm og 5 mm. Vi tilbyder også at tilskære filten i specielle mål og former efter ønske.

18 Skulpturel skønhed Stramt designede bænke med siddeflade i grå uldfilt fra Fraster. Skræddersyet. Indbydende. Unikt. Sparring og filtprøver Du er altid velkommen til at kontakte designchef Trine Neve på neve@fraster.dk eller tlf , hvis du har brug for sparring på et indretningsprojekt. Vi sender også gerne farve- eller mønsterprøver efter ønske.

19

AddHome Collection. Tanker om tæpper

AddHome Collection. Tanker om tæpper AddHome Collection Tanker om tæpper Prøv engang at gå på opdagelse i dit hjem. Kig på rummene med nye øjne. Lad blikket vandre hen over gulvene. Og slip så kreativiteten løs. For hvem siger egentlig, at

Læs mere

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER DEN AKUSTISKE BYGGEKLODS SmartDivider Rumdeler nedhængt i wire SmartArt Akustikpanel til væg SmartScreen Akustisk bordskærm KOLLEKTIONEN kollektionen

Læs mere

fermacell ACOUSTIC Produktinformation og inspiration Juli 2017

fermacell ACOUSTIC Produktinformation og inspiration Juli 2017 fermacell ACOUSTIC Produktinformation og inspiration Juli 2017 2 3 fermacell ACOUSTIC Designet af Lars Vejen Det skal være ok at lege, tale, hygge og leve i et hjem. Med fermacell ACOUSTIC kan du kombinere

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim er den første rene tone i et musikinterval mellem to toner. Ordet kommer fra latinsk primus, som betyder første. Vores Prim er en kreativ opdeling, hvis vigtigste egenskaber

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information LYDREGULERING Opslagstavle Classic DecoDemp-Classic er en effektiv løsning når det gælder lydisolering. Med en hvid, grå, sort eller alu-ramme er dette en neutral

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

5 mm filt. 1-3 stk stk stk. >36 stk DKK DKK

5 mm filt. 1-3 stk stk stk. >36 stk DKK DKK Filt Filtsæder 5 mm filt Pris pr. variant (samme farve og mønster) Design Solo Design Duo og Trio 1-3 stk. 4-11 stk. 12-36 stk. >36 stk DKK 567 471 419 390 DKK 757 700 614 585 Special modeller fremstilles

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed De helt rigtige rammer til enhver virksomhed - smarte, praktiske og fleksible på samme tid STOFPRINT STOFPRINT MED LEDLYS STOFPRINT MED AKUSTIKPLADE Udsmykning af lokaler, butiksindretning, messe stande,

Læs mere

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes EN VERDEN AF BETON Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Forside: IBF SoftLine fliser 2 Verdens bedste

Læs mere

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL MÅLRETTEDE LØSNINGER DER HOLDER Et godt indeklima på kontorer, skoler og institutioner er

Læs mere

Gulvdrømme. til hele familien. Nyhed Nyt tæppeflisekoncept til boligen Home modular se side 6-7

Gulvdrømme. til hele familien. Nyhed Nyt tæppeflisekoncept til boligen Home modular se side 6-7 Gulvdrømme til hele familien Vælg tæpper og mærk forskellen på varmeregningen se side 22 Nyhed Nyt tæppeflisekoncept til boligen Home modular se side 6-7 Lyden af et godt indeklima se side 9 1 Out of Nature

Læs mere

danish design EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri.

danish design EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri. danish design EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri. 2 Serien er opstået i mødet mellem dansk design og urban living. I mødet mellem byens moderne puls og naturens

Læs mere

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 DENCON CENTER MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED MODERNE UDTRYK HELHED SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST GOD STANDARD På de følgende sider illustreres ideer til møbler og indretning

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON 09.2014 Alle nævnte farvekoder er baseret på NCS Natural Colour System et system der er ejet af, og anvendes med licens fra, NCS Colour AB, Stockholm 2010. ROCKFON er et registreret varemærke. Der tages

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Forny boligen med fine folder Plisségardinet lader på smukkeste vis stramme linjer og bløde stoffer gå hånd i hånd. Og den omfattende kollektion gør

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Ny kollektion med kant Den nye kollektion af Luxaflex plisségardiner er et overflødighedshorn af farvestrålende stoffer, forskellige transparentheder

Læs mere

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Nyd den nye kollektion! Enkle udtryk der går rent ind Liftgardiner er som skabt til at understrege de enkle, rene linjer i boligindretningen eller til at skabe

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design.

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design. MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har hver kurve en mening. Hver linje et formål. Designet af Idesign og opkaldt efter en klassisk skønhed. En stol, som det er nemt at synes om med indbydende

Læs mere

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED PURMO Rettig Varme ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen T +45 75 55 56 11, info@purmo.dk, www.purmo.dk Dette dokument er udarbejdet med størst mulig grundighed. Dokumentet må hverken helt eller delvist reproduceres

Læs mere

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing EFG Room, EFG play & EFG Flow Screens for focusing Design med respekt for miljøet Her er systemet, hvor du kan kombinere fleksibiliteten i en åben planløsning med trivsel for den enkelte medarbejder.

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Gyptone Sixto produktserien NYHED Gyptone BIG Sixto 63 Leveres

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

# 20 september 2014 ON TOP. forbo linoleum. Følg os på http://www.pinterest.com/forboflooringdk

# 20 september 2014 ON TOP. forbo linoleum. Følg os på http://www.pinterest.com/forboflooringdk # 20 september 2014 ON TOP forbo linoleum Følg os på http://www.pinterest.com/forboflooringdk KØBENHAVNER- BORDE Københavns Universitet Amager (KUA) blev afsættet for en ny kollektion af borde, der tilbyder

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER ROCKFON ECLIPSE FLÅDER HVOR FORENES AKUSTISKE LØSNINGER MED UBEGRÆNSET KREATIVITET? Overalt - takket være ROCKFON Eclipse flåder - nu tilgængelige i alle farver og former. Alle former, alle farver ROCKFON

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Rockfon Eclipse Flåder

Rockfon Eclipse Flåder Rockfon Eclipse Flåder HVOR FORENES AKUSTISKE LØSNINGER MED UBEGRÆNSET KREATIVITET? Overalt - takket være Rockfon Eclipse flåder - nu tilgængelige i alle farver og former. Alle former, alle farver Rockfon

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print 2 Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne Stofgardiner Blød indramning af vinduerne Med PowerView Starskinnen bliver gardinerne en del at dit intelligente hjem 2 Stofgardiner Loungestemning og smukke folder Lange stofgardiner er igen blevet et

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

Måtter med valgfrit design.

Måtter med valgfrit design. Måtter med valgfrit design. Mørke og ofte grå nuancer er glimrende om efteråret og om vinteren, hvor måtten belastes meget. Der er snavset udenfor, og vi trækker både sne, sjap og grus ind med fodtøjet.

Læs mere

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Print på specialfolier monteret på henholdsvis væg og gulv / Chr. Hansen og Kraks Forlag. Print på perforerede stålplader / Kastrup Station. Print på vægge og

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det traditionelle

Læs mere

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Effektfuld eksponeringing Tal højt, hvis du har et budskab, der skal trænge igennem lad»supergrafikken«gøre arbej det. Supergrafik er grafiske løsninger i store

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil?

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil? [Lys] Lyset påvirker vores opfattelser af rum og vores psyke. Lyset er en meget vigtig medspiller når arkitekten skaber gode æstetiske rum til mennesker. Lyset kan langt mere end bare at give lys til mørke

Læs mere

Lydregulerende gardiner

Lydregulerende gardiner Lydregulerende gardiner Lydregulerende gardiner Undersøgelser viser, at et akustisk behageligt miljø øger motivation, produktivitet og velbefindende samt, at op til 70% af kontormedarbejdere mener, at

Læs mere

NÅR DER ER BEHOV FOR FLEKSIBILITET OG FORBEDRET AKUSTIK

NÅR DER ER BEHOV FOR FLEKSIBILITET OG FORBEDRET AKUSTIK ROPOX FLYTBARE VÆGGE NÅR DER ER BEHOV FOR FLEKSIBILITET OG FORBEDRET AKUSTIK Fremtidens Marienlund Silkeborg. Boligerne er indrettet med Ropox Flytbare Vægge. FREMTIDENS INSTITUTIONER SKAL VÆRE FLEKSIBLE

Læs mere

CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ

CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ JEUDAN - DAMPFÆRGEVEJ CREATING SPACES. For os handler det ikke om at bygge vægge. Det handler i langt højere grad om at skabe de perfekte rum og rammer for jeres

Læs mere

CONTEC PREFAB HØJSTYRKEBETON

CONTEC PREFAB HØJSTYRKEBETON CONTEC PREFAB HØJSTYRKEBETON OM CONTEC PREFAB A/S Contec Prefab A/S er en banebrydende virksomhed baseret på 20 års erfaring med højstyrkebeton (HPC) indenfor Contec Group. Contec Prefab blev grundlagt

Læs mere

Akustikguiden.

Akustikguiden. Akustikguiden www.abstracta.se 1 Hvad er akustik? Akustik er læren om hørbar lyd. Ordet akustik kommer fra det græske at gøre sig forståelig. 2 1. Hvad er akustik? Hvad er lyd? Lyd er trykbølger i luften.

Læs mere

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Cembrits facadeplader i slidstærk fibercement er idelle til ventilerede, lette facader på alle typer byggerier - fra mindre facadepartier

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

AKUART Love art kill noise SMARTWALL

AKUART Love art kill noise SMARTWALL AKUART Love art kill noise SMARTWALL 1 AKUART SmartWall AKUART A/S AKUART blev grundlagt i 2006 med ambitionen om at skabe markedets flotteste akustikløsninger. Ambitionen manifesterede sig i form af akustikbilledet,

Læs mere

TRÆPERSIENNER & BUTTERFLY

TRÆPERSIENNER & BUTTERFLY TRÆPERSIENNER & BUTTERFLY 2 TIMELESS DESIGN Stilas tidsløse træpersienner giver rummet en helt særlig sjæl. De er ideelle til store vinduer og fås i bredder på op til 350 cm. Med et lille vip kan du nemt

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 TVIS GARDEROBER Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 Walk-in TVIS HOLDER. NÅR DET HANDLER OM ELEGANTE LØSNINGER Walk-in med masser af muligheder for opbevaring. Du bestemmer indretning og placering

Læs mere

BIG Choices NYE DESIGN MULIGHEDER MED GYPTONE BIG

BIG Choices NYE DESIGN MULIGHEDER MED GYPTONE BIG BIG Choices NYE DESIGN MULIGHEDER MED GYPTONE BIG Gyptone BIG Choices Design og akustik Nu lancerer vi de nye Gyptone BIG Quattro 40 og 44, to ekstra designmuligheder, som udover at tilbyde nye, spændende

Læs mere

Troldtekt Produktnyheder

Troldtekt Produktnyheder Troldtekt Produktnyheder 2 TROLDTEKT PRODUKTNYHEDER Troldtekt contrast - eksklusiv boligakustik Troldtekt lancerer nu en løsning til boligejere, der holder af smukke linjer, god akustik og træets naturlige

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

kvalitet til tiden siden1927

kvalitet til tiden siden1927 rulff Gje kvalitet til tiden siden1927 Gjerulff Velkommen til Gjerulff A/S Gjerulff A/S er et gammelt, velrenommeret og solidt Silkeborgfirma, der har leveret... Kvalitet til tiden lige siden starten i

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter Larsen&væggene Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter 499109 Millionaire Wall 4 plader, Zebrano Mål: 67x67x0,8 cm 499106 Millionaire Wall 4 plader,

Læs mere

AKUART SMART DIVIDER. Den nye rumdeler med print nedhængt i wire. En effektiv og smuk visuel løsning på støjproblemer i det moderne kontorlandskab.

AKUART SMART DIVIDER. Den nye rumdeler med print nedhængt i wire. En effektiv og smuk visuel løsning på støjproblemer i det moderne kontorlandskab. AKUART SMART DIVIDER Den nye rumdeler med print nedhængt i wire. En effektiv og smuk visuel løsning på støjproblemer i det moderne kontorlandskab. 1 DEN ULTIMATIVE RUMDELER FUNKTIONEL OG SMUK LYDDÆMPNING

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

Årets skolebyggeri 2014

Årets skolebyggeri 2014 Årets skolebyggeri 2014 Bedre akustik med Gyptone Quattro Æstetik Akustik Bæredygtighed www.hampusberndtson.com Gyptone Quattro akustikloft giver god lyd i klasseværelserne, og det er nemt at høre, hvad

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut One Wood Furniture producerer møbler af høj dansk kvalitet og skaber fleksible løsninger der passer

Læs mere

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02 belysning 01 & 02 belysning 01 LOFT / PENDEL BELYSNING - CARAVAGGIO Design: Cecilie Manz Producent: Lightyears 01 De sorte, grå og hvide nuancer er nøje afstemt efter hinanden og spiller smukt sammen,

Læs mere

LANDSCAPE LANDSCAPE AFSKÆRMNING TIL DET TÆNKENDE MENNESKE. OFFICETOOLS by régime

LANDSCAPE LANDSCAPE AFSKÆRMNING TIL DET TÆNKENDE MENNESKE. OFFICETOOLS by régime LANDSCAPE LANDSCAPE AFSKÆRMNING TIL DET TÆNKENDE MENNESKE LANDSCAPE _DANSK DESIGN LANDSCAPE _ AKUSTISKE SKÆRMEVÆGGE 76% oplever højere koncentretionevne»vi er sindssygt glade for resultatet,, jeg må konstatere,at

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

fermacell ACOUSTIC Informations- og montageguide Juni 2016

fermacell ACOUSTIC Informations- og montageguide Juni 2016 fermacell ACOUSTIC Informations- og montageguide Juni 2016 fermacell ACOUSTIC Designet af Lars Vejen Fermacell Scandinavia præsenterer sit første designprodukt nogensinde: fermacell ACOUSTIC kulminationen

Læs mere

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN frie køkken detdetfrie køkken FIRENZE HVIDMALET Dette køkkendesign giver med den lange brede bordplade masser af mulighed for

Læs mere

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund.

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. Forslag til indretning af tag-etage i Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. v. arkitekter cand. arch. Trine og Kåre Birk 04.09.2011 Nuværende etageplan Nuværende indretning Problemformulering Tagetagen

Læs mere

Style 8200-316 Basis lang Bomuld med krøleffekt Inklusiv hårlomme - se side 18-19. Sommer/forår 2014. Spring Stories by

Style 8200-316 Basis lang Bomuld med krøleffekt Inklusiv hårlomme - se side 18-19. Sommer/forår 2014. Spring Stories by Style 8200-316 med krøleffekt Inklusiv hårlomme - se side 18-19 315 316 Sommer/forår 2014 Spring Stories by Side 2 Velkommen til en sommer af LYS OG OPTIMISME! Denne sæson er alt om sofistikeret enkelhed.

Læs mere

UDESTUER SANTEX UDESTUER

UDESTUER SANTEX UDESTUER UDESTUER SANTEX UDESTUER Santex Udestuer: Udestuen er en forlængelse af huset ud i det grønne, men også en forlængelse af sæsonen. Vil du anvende rummet året rundt, eller nyde et tidligt forår og et sent

Læs mere

FEBRUAR 2017 / # 27 ON TOP. forbo linoleum. Følg os på pinterest.com/forboflooringdk

FEBRUAR 2017 / # 27 ON TOP. forbo linoleum. Følg os på pinterest.com/forboflooringdk FEBRUAR 2017 / # 27 ON TOP forbo linoleum Følg os på pinterest.com/forboflooringdk STJERNE- SPIL Boligselskabet AAB i Silkeborg har indrettet en reception med den svungne disk som en venlig, men umisforståelig

Læs mere

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn,

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn, STUDIEOMRÅDER STUDIEOMRÅDER Skab et attraktivt og brugbart studieområde ved hjælp af en velovervejet indretning. Skab plads til gruppearbejde, hyggesnak og evt. spisning ved at indrette i niveauer med

Læs mere

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design Persienner Kontroller lyset med klassisk design Velkommen til en verden af individuelle udtryk Persienner er en af de mest populære gardintyper. Og ikke uden grund. Lamellernes fleksible indstillings muligheder

Læs mere

Troldtekt contrast. eksklusiv boligakustik

Troldtekt contrast. eksklusiv boligakustik Troldtekt contrast eksklusiv boligakustik Troldtekt contrast -eksklusiv boligakustik Løsningen til boligejere, der holder af smukke linjer, god akustik og træets naturlige varme. Med kombinationen af klassiske

Læs mere

I 2005 blev Simons kunstnerisk direktør hos Jil Sander, som under hans ledelse blev kendt for sin vitale og sofistikerede modernisme.

I 2005 blev Simons kunstnerisk direktør hos Jil Sander, som under hans ledelse blev kendt for sin vitale og sofistikerede modernisme. Accessory-kollektion Med accessory kollektionen fra Kvadrat/Raf Simons føres designerens sans for æstetik videre til de detaljer som effektfuldt fuldender hjemmets indretning. I det nøje udvalgte sortiment

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks Multirack NEXT MOVE N X T MOV Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks er skabt til den dynamiske og moderne virksomhed, hvor effektivitet og funktionalitet

Læs mere

LE FEU DEFINE FIRE. Le feu er en dansk virksomhed etableret I 2017 som producerer biopejse i et flot og stilrent design til hjem i alle. størrelser.

LE FEU DEFINE FIRE. Le feu er en dansk virksomhed etableret I 2017 som producerer biopejse i et flot og stilrent design til hjem i alle. størrelser. DANISH DESIGN LE FEU DEFINE FIRE Le feu er en dansk virksomhed etableret I 2017 som producerer biopejse i et flot og stilrent design til hjem i alle størrelser. Modellerne er skabt i skandinavisk designtradition

Læs mere

Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1.

Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1. Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1. På kurset vil der blive undervist i 6 af novacolors innovative produkter som allerede har vist sig med stor succes

Læs mere

! 6. mar. 2014 !!! Whitepaper om håndtering af akustiske problemer på arbejdspladsen

! 6. mar. 2014 !!! Whitepaper om håndtering af akustiske problemer på arbejdspladsen Whitepaper om håndtering af akustiske problemer på arbejdspladsen GrapeDesign ApS Rentemestervej 64, 2 DK-2400 Copenhagen NV +45 38 878 800 grapedesign.dk grapecollection.com VAT no.: DK 28993919 6. mar.

Læs mere

>> DET ARKITEKTONISKE PERSPEKTIV SUSANNE ALMROTH, ARKITEKT, JJW ARKITEKTER

>> DET ARKITEKTONISKE PERSPEKTIV SUSANNE ALMROTH, ARKITEKT, JJW ARKITEKTER >> DET ARKITEKTONISKE PERSPEKTIV SUSANNE ALMROTH, ARKITEKT, JJW ARKITEKTER bro arkiv reception post møde kantine kopi miljø marine kopi kaffe møde kaffe geoteknik arkiv vej byg print grupper mødesteder

Læs mere

CASE. Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark

CASE. Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark CASE Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark Arkitekt/ designer: STUDIOBAKI LAVENERGIHUS MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED Villaen i København er opbygget af færdige, præfabrikerede skræddersyede

Læs mere

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1 A COMPANY MØBEL SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED DYNAMISK UDTRYK SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST TIDSLØSHED Kontorindretning Udgangspunktet i indretningen af kontoret har været at understøtte en moderne

Læs mere

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde.

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolsystemer MANO reolsystemer MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolen leveres med hylder, skuffer og låger monteret.

Læs mere

RATIO REOLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland

RATIO REOLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO REOLSYSTEM Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO REOLSYSTEM Funktionel, fleksibel og æstetisk Dette reolsystem er indbegrebet af fleksibilitet. Dets modulære opbygning giver optimal funktionalitet og

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer.

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve leveres i standardmønstrene Line 6, Quatrro 41,

Læs mere

Cembrit Facadesystem

Cembrit Facadesystem Cembrit Facadesystem 1 Coloured by the way you think 2 Udvid din designpalette Farve, nuance og overflade er tre stærke visuelle virkemidler på en arkitekt og designers palette. Med Cembrits facadeplader

Læs mere