Klejtrup spejdernes hjemmeside: ejtrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klejtrup spejdernes hjemmeside: www.spejdernet.dk/kl ejtrup"

Transkript

1 Kontaktliste Grupperådsformand Vagn Hansen Overhærupvej 11 Tlf: Kasserer Peter Bang Thygesen Bakkevænget 15 Tlf: Hyttevært Rikke Grupperåd Finn Kristiansen Ånsbjergvej 11 Tlf: Sanne Jensen Herredsvejen 201 Tlf: Inge Klitgaard Skivevej 113 Tlf: Brit Tordrup Overhærupvej 13 Tlf: / Gruppeleder/tropsas sistent Lene Yde Sandstræde 4 Tlf: / Bæverleder Elisa Færch Mikkelsen Skovbakken 8 Tlf: / Bæverassistent Line Laustsen Industrivej 5 Tlf: Bæverhjælpere Cecilie Bjørn Heidi Færch Ulveleder Pernille Jørgensen Svinget 6, Hvam Tlf: Ulve/seniorass. Birger Jørgensen Svinget 6, Hvam Tlf: Tropsleder Benny Thorsager Sandstræde 4 Tlf: / Seniorleder Niels Gustav Jørgensen Skårupvej 26 Tlf: / Klejtrup spejdernes hjemmeside: ejtrup Redigering af spejdersnusen Niels Gustav Jørgensen Deadline til næste snus, er d Redigering af hjemmesiden: Elisa Færch Mikkelsen. elisa_faerch@hotmail.com Forår udgave Ulvehjælper Cecilie Færch.

2 Siden sidst Pkt. 1 Hytteturen gik som vanlig til Gammelstrup lejren. Vi havde nogle dejlige mad tanter med, så lederne kunne koncentrere sig om børnene. Tak til Lillian og Birgit. Vi havde regnvejr noget af tiden, men det kan ikke afskrække en rigtig spejder. Om aftenen havde vi pirat aftenløb, hvor der skulle findes den rigtige nøgle til skattekisten. Pkt. 2 Bæverne har været i Brunshåb sammen med en masse andre bævere fra distriktet. Ulvene var i Nørreå og mødte nye ulve venner. Spejdere og senior var i Viborg sammen med distriktets andre unge og prøve et rigtigt orienteringsløb. Vi synes det er vigtigt, at komme ud og møde andre spejdere. Pkt. 3 Høstgudstjeneste og fyld Danmarks kirker op foregik på den samme søndag. Spejderne havde taget fanen med, så det så festligt ud. Pkt. 4 BUSK står for børn, unge, sogn og kirke. Her havde vi i samarbejde med præsten en anderledes gudstjeneste med spejdernes hjemmeskrevne udgangsbøn, roser, puslespil, leg, vindruer og frisk bagte brød en hyggelig formiddag, som jeg gerne vil anbefale alle at deltage i næste gang. Pkt oktober så en lille ny spejder lyset. Pernille og Birger fik en dejlig dreng, der hedder Silas. Han er allerede startet til spejder, så han skal nok blive god. Pkt. 6 Til julestuen var der ikke så mange forældre, som der plejer, men vi fik lavet mange gode bolsjer, kræmmerhuse,hundekiks og juledekorationer. Samt masser af dejlige æbleskiver, som Lillian stod for at bage, mens vi andre smagte på dem. Pkt. 7 Til julesalget blæste det temmelig meget, men der var dog mødt en flok friske spejdere og forældre op. Efter en god lang tur på salgsruten, var der varm kakao og kaffe at varme sig på i sognehuset. Fakkeloptoget fra plejehjemmet måtte udgå pga. stormen Nyt fra Seniorne I det næste halvår skal seniorne arbejde mere selvstændigt og selv begynde at arrangere deres egne møde og skiftes til at stå for planlægning. Det bliver ens spændende fremtid hvor seniorne for alvor prøver patrulje systemet på egen hånd. Seniorne kan være heldig med at de Midtjyske Distrikt hvor senior arbejdet kører rigtig godt og der er et godt kammeratskab på tværs af grupperne. Der har været afholdt en fællestur i distriktet omkring himmelbjerget og efterfølgende har der kun været stor ros bl. seniorne. Flere gang har de spurgt hvornår den næste tur er. Da den ikke kom med det samme så arrangerede de bare deres egen hygge weekenden i Møldrup. Seniorne vil løbende få indbydelse til større arrangementer og vil også få tilbudt kurser således de kan blive endnu bedre. Frem mod den store sommerlejr skal seniorne gøre deres byggemand bob koncept færdig. Dette indebærer en ny m,oderne patruljekasse til køkkengrej og vandhæve baseret på en gammel cykel. Hertil kommer der et central varme system der sikre at seniorne altid kan få vasket hænderne i varmt vand og heller ikke behøver at laver bål for at klare opvasker efter morgenmaden. Med seniorhilsen Niels Gustav Jørgensen og Birger Jørgensen Hilsen Gruppeleder Lene Yde

3 Nyt fra Spejderne Spejderne skulle sætte ny tekst til en kendt melodi. Det kom der dette ud af: Mel : Højt fra træets grønne top. Højt fra bakkens grønne top Står spejder patruljen. Vi har vores fane med Klar til at få medaljen. Vi vil kæmpe for vor trop Kabalen den går altid op. Vi vil aldrig miste Vores skov med kviste. Godnat min ven, farvel med dig, Jeg skal hjem og spise Flæskesteg og risengød Uhm det lyder dejligt Vi ses næste år min ven For så taber du igen. Jeg vinder over dig I et spil pakkeleg. Skrevet af Rikke Rebekka Emma Mel : Se den lille kattekilling. Se de store grønne spejdere, Nej hvor er de seje. De kan godt li at hjælpe andre, Men ikke når de leger. De grønne spejdere er troværdige Og klar til at hjælpe alle. De får mange fine mærker Og en dolk så skarp. Leder kalender. Klejtrup Gruppe Ledermøde 7/2 Hytten Kvartalsledermøde 7/2 Skals 9/5 Levring 13/9 Ulstrup 15/11 Bjerringbro Midtjyske Distrikt 7/3 Distriktsrådsmøde i Viborg 13-15/4 Distriktsturnering Korpset 2-4/3 Linien ud i Ålborg 21-29/7 Spejdernes lejr Spejderne holder som vanlig fastelavnsfest for alle glade børn i byen og omegn. Bedsteforældre, tanter, onkler og diverse andre er meget velkomne. Det sker i hallen søndag d. 19. februar kl Der vil være en fastelavns gudstjeneste i kirken kl Her må man meget gerne komme udklædt og så gå i hallen derefter. Vi serverer pølser og brød til børnene + en slikpose. Til de voksne er der kaffe og fastelavnsboller. Vi har også amerikansk lotteri med mange fine gevinster. Pris: voksne 40 kr, børn 25 kr. Ps. Der vil være 5 tønder i år. Der er mange fine spejdere I K.F.U.M. Men de sejeste er nu Katrine, Oliver og Rasmus.

4 Nyt fra Bæverne Nyt fra Ulvene Programmet for foråret er fastlagt og fremgår andetsteds i spejdersnusen. Vi skal arbejde for at få mærkerne bæverdammen og eventyr. For at opnå mærket for bæverdammen skal bæverne bruge deres fantasi og træne deres intellektuelle færdigheder; og de prøver at deltage i en social aktivitet, hvor man skal koncentrere sig og indimellem være stille. Når vi skal arbejde for at få eventyr mærket får bæverne mulighed for at kombinere træning af både intellektuelle og praktiske færdighed. En del af aktiviteterne vil komme til at foregå som ude aktiviteter. Hver bæver skal gennemføre bestemte opgaver for at få mærkerne. Da en del af opgaverne skal gennemføres på distriktsturneringen og weekendturen er det vigtigt at komme med på disse ture. Til april skal vi til Skringstrup og kæmpe om spejderæren og trofæet Bæverstubben sammen med resten af Midtjyske distrikts bævere og ulve. Mon vi vinder trofæet hjem i år. Vi vil i hvert tilfælde kæmpe for det. I løbet af dette halvår skal ulvene Arbejde på at få mærket dyreven og mærket skuespiller og så skal vi selvfølgelig også have Genopfrisket alle de ting vi lærte sidste år.. Derudover skal vi på en hike, en hike er faktisk en Gåtur, jo større man er jo længere hike kan man gennemføre og de længste hike der er er på 100 km. Sværheden kan man regulere med hvor meget oppakning man skal bære på osv. Den hike vi skal på hedder 20 Km. Med mulighed for 30 km. dette gør vi for at gøre alle glade en Hike er kun rigtig god hvis man er træk og brugt i sine ben og fødder når man har gennemført. Så derfor har ulvene mulighed for at gå xtra 10 km og derved få 30 km mærket i stedet for 20 km mærket. Vores hike skal gås uden telte og xtra tøj osv. Men vi skal have en lille taske med vand og mad og måske regntøj ( hvem ved hvordan vejret er ) Husk på Spejdernes motto Vær beredt Det gælder især om at have tøj på til at kunne være ude til ulve møderne. Mvh Ulvelederne Akela Bagheera Baloo Inden vi drager til Skringstrup, vil vi få besøge af bæver-vennerne i Møldrup, og efter turneringen er det vores tur til at komme på besøg hos dem. Traditionen tro skal oprykningen af børn fra en enhed til en anden enhed ske i forbindelse med sommerafslutningen. De børn, der lige nu går i 1. klasse, vil blive rykket op til ulvene, hvor de vil få mange spændende oplevelser og udfordringer. Skal de med på spejderlejren i Holstebro vil det dog være som bæver - da man skal gå i 2. klasse for at være ulv. Ps. 1: En ulv adlyder den gamle ulv! 2: En ulv giver aldrig fortabt!

5 Program for seniorne, Mødetid Tirsdag fra kl Byggemand Bob 14 Vinterferie 19 Fastelavn i hallen kl Skøjtetur til Viborg. Vi mødes ved hytten kl Byggemand Bob 6 Byggemand Bob og patruljesærpræg 13 Byggemand Bob og patruljesærpræg 20 Hygge og færdiggørelse af patruljesærpræg 27 Teltopslagning og klargøring til distriktsturneringen 3 Påskeferie 10 Pakke patruljekasse + opfølgning Distriktsturnering 16 OBS en mandag. Generalforsamling 24 Sauna 28 OBS en lørdag. Arbejdslørdag i hytten 1 Pandekager 8 Klar til sommerlejr i Holsterbro 15 Klar til sommerlejr i Holsterbro 22 Vi sejler en tur 29 Klar til sommer afslutning 5 Klar til sommer afslutning 14 Vi starter op igen 21 Overraskelse 28 Kreativ aften Program for Bæverne, Mødetid Mandag fra kl Lave fastelavnstønder 13 Vinterferie vi holder fri 19 Fastelavnsfest i hallen (søndag se opslag) 20 Bæverdammen 27 Bæverdammen spil 5 Koder og knob 12 Vi arbejder for mærke 19 Besøg af bæverne fra Møldrup 26 Forberedelse til distriktsturnering 2 Påskeferie 9 Påskeferie 14 Distriktsturnering 16 Fællesmøde og generalforsamling 24 Besøg bæverne i Møldrup (obs. tirsdag, ) 28 Arbejdslørdag 30 Koder og knob 7 Vi arbejder for mærke 14 Vi arbejder for mærke 21 Vi arbejder for mærke 28 Pinseferie 2-3 Weekendtur 4 Hemmeligt 13 Opstart - hygge - bål 20 Bæverceremonien 27 Hvad vil vi lave frem til jul?

6 Program for ulvene, Mødetid Mandag fra kl Overraskelse 13 Vinterferie 19 Fastelavns fest 20 Hurra vi holder BP s fødselsdag 27 Lave vores eget spil 5 Spille med vores eget spil 12 Stjernebilleder 19 Kender mindst 5 dyr og deres spor 26 Kende 5 fugle 2 Påskeferie 9 Påskeferie 14 Distriktsturnering 16 Generalforsamling (Tag dine forældre med) 23 Vi skal ud at fiske 28 Arbejdslørdag 30 Insektstøvsuger 7 Undersøge skovbunden 14 Skuespiller 21 Skuespiller 28 Pinseferie 4 Skuespiller 13 Opstart efter sommerferien 20 Vi får at se 27 5 kamp Program for spejderne, Mødetid Tirsdag fra kl Førstehjælp/pakke rygsæk 14 Vinterferie 19 Fastelavn i hallen kl Skøjtetur til Viborg. Vi mødes ved hytten kl Natur 6 Besøg af spejderne fra Langsø 9-10 På tur 13 Pionering 20 Pionering 27 Mad over bål 3 Påskeferie 10 Pakke patruljekasse + opfølgning Distriktsturnering 16 OBS en mandag. Generalforsamling 24 Spejderdag 28 OBS en lørdag. Arbejdslørdag i hytten 1 Mærke 8 Mærke På tur 15 Mærke 22 Spejderneslejr 29 Vi sejler en tur 5 Sketch m.m. 14 Vi starter op igen 21 Løb 28 Vi finder på noget

Forår 2014 34. udgave

Forår 2014 34. udgave Kontaktliste Grupperådsformand Vagn Hansen Overhærupvej 11 Tlf: 98546379 Bæverleder Elisa Færch Mikkelsen Skovbakken 8 Tlf: 51255219 Seniorleder Niels Gustav Jørgensen Skårupvej 26 Tlf: 28902037 Kasserer

Læs mere

Forår udgave

Forår udgave Kontaktliste Grupperådsformand Vagn Hansen Overhærupvej 11 Tlf: 98546379 Kasserer Peter Bang Thygesen Bakkevænget 15 Tlf: 98546007 Grupperåd Finn Kristiansen Ånsbjergvej 11 Tlf: 98546608 Vivi Betzer Bakkevænget

Læs mere

87767727/21757193. Klejtrup spejdernes hjemmeside: www.spejdernet.dk/ klejtrup

87767727/21757193. Klejtrup spejdernes hjemmeside: www.spejdernet.dk/ klejtrup Kontaktliste Grupperådsformand Vagn Hansen Overhærupvej 11 Tlf 98546379 Kasserer Peter Bang Thygesen Bakkevænget 15 Tlf 98546007 Gruppeleder/tropsas sistent Lene Yde Sandstræde 4 Tlf 87767727/27141621

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe Maj 2013 Årgang. 03 NR. 08 www.spejdernet.dk/esb Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Ledere og grupperåd

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Familielejren i september Mange tak til alle der deltog i årets Familielejr!

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

www.spejdernet.dk/snejbjerg

www.spejdernet.dk/snejbjerg www.spejdernet.dk/snejbjerg De røde ulves program Efteråret 2009 Alle møder er ved Enghytten kl. 18.30 20.00 medmindre andet står anført i programmet eller ved særskilt udsendt besked. Husk altid praktisk

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Øster Åby friskoles børnehaveklasse holder for tiden til i Vejstrupdalen Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Bålhytten i Vejstrup Å-dal er et populært samlingssted, især når man

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Vigtige datoer 4 Billeder fra det forgangene år.. 5 Bæver

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Forår = friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sikke en Vinterlejr vi havde i

Læs mere

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev Myreslugeren Nr. 40 Januar til Juli 2016 Lystrup-Elev Info Vi håber I har haft en god jul, og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang med FDF sammen med Jer. I dette blad kan I bl.a. se hvad vi

Læs mere

Julehilsen fra gruppelederen

Julehilsen fra gruppelederen News Rådsklippen Julehilsen fra gruppelederen Så er året 2011 ved at være gået. Dog er spejderåret kun 4 måneder gammelt. Vi kan snart begynde at glæde os til den helt store spejderoplevelse, nemlig den

Læs mere

Midtjyske Distrikt Distriktsturnering 2011

Midtjyske Distrikt Distriktsturnering 2011 Midtjyske Distrikt Distriktsturnering 2011 Til ledere for junior, spejder og senior Ved årets distriktsturnering den -. april 2011 håber vi på en lige så stor tilslutning som sidste år. Dette lederbrev

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark

KFUM-Spejderne i Danmark KFUM-Spejderne i Danmark KUDU-Gruppen, Nykøbing F. 1. halvår 2016 Kudu-Gruppen blev startet den 11/12 1924 Spejderbevægelsen begyndte i 1907. 1 KFUM-Spejderne i Danmark KUDU-GRUPPEN Poul Martin Møllersvej

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

VELKOMMEN TIL BREDBALLE GRUPPE

VELKOMMEN TIL BREDBALLE GRUPPE VELKOMMEN TIL BREDBALLE GRUPPE -En del af KFUM-spejderne i Danmark KFUM-Spejderne i Bredballe, Ekkodalen 2,Bredballe, 7120 Vejle Ø KÆRE FORÆLDER Dit barn er nu Spejder hos KFUM i Bredballe. Vi har i dette

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

1. Herluf-Trolle Trop. Forældremøde 21. maj 2013

1. Herluf-Trolle Trop. Forældremøde 21. maj 2013 Herlufsholm Gruppe 1. Herluf-Trolle Trop Forældremøde 21. maj 2013 Af troplederen 1 Forældremøde Agenda Sommerlejr 2013 Ryste-sammen-tur 31 maj - 01 juni Pakning rygsæk, personligt tøj og grej Troppen

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 108 20. årgang januar 2014. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 108 20. årgang januar 2014. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 108 20. årgang januar 2014 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden. Fastelavn. Væbnermesterskabet 2008. Tirsdag den 1. januar 2008 kl. 01:01

Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden. Fastelavn. Væbnermesterskabet 2008. Tirsdag den 1. januar 2008 kl. 01:01 Januar/Februar 2008 Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden 3 på stribe Her ser I så vores 3 Seniorvæbner tøser, med hænderne fulde. Ud over dem var også Roberto og Mikkel med til at lave det største

Læs mere

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen KFUM-Spejderne i Kalvehave, Spejderhytten, Viemosegade 7b, ÅRGANG 6, OKTOBER 2013 Dekorationsfremstilling Til julemarkedet I forbindelse med julemarkedet skal vi have fremstillet vores varer og her er

Læs mere

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN Januar 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet 2015 har været præget af en usikker start på året, hvor det var vanskeligt at finde en ny formand.

Læs mere

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Side 3 Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Hej alle sammen. Vinteren er over os og det er koldt udenfor. Men som rigtige

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Gruppelederens side...

Gruppelederens side... 1 2 Gruppelederens side... Foråret er sprunget ud i fuld flor. Det er fantastisk at gå en tur og se vintergækker og krokus nikke til os når vi går forbi, mens påskelammene springer rundt på marken. Vi

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2014 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et endnu et spejder-år; vi er dog lige nu i en mørk periode af året

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE Beretning fra formanden Det var så 2015 for spejderne, lederne og os forældre og jeg syntes året er gået stærkt. Vi har ikke været ramt af mangel på ledere i 2015,

Læs mere

Aktivitet uge 28 for børn i Lyngby Tårbæk kommune

Aktivitet uge 28 for børn i Lyngby Tårbæk kommune Aktivitet uge 28 for børn i Lyngby Tårbæk kommune Skal du have jord under neglende, mudder under støvlerne og prøve kræfter med bål og andre spændene aktiviteter, så skal du holde sommerferie hos Kgs.

Læs mere

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3 Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! Årgang 2015, nr. 3 Kontaktliste Puslingeledere Kathrine Fischer 60193758 kathrine@fdfbrabrand.dk Tumlingeledere

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Hej familiespejdere, bævere og ulve i Lyngens Distrikt. I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015

Hej familiespejdere, bævere og ulve i Lyngens Distrikt. I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015 Hej familiespejdere, bævere og ulve i Lyngens Distrikt. I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015 som foregår d. 14.-16. maj 2015 Så kan du komme med på lejr sammen med alle

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

STAFETTEN December - Januar - Februar 2014-2015

STAFETTEN December - Januar - Februar 2014-2015 STAFETTEN December - Januar - Februar 2014-2015 Hej alle sammen! Jule er ved at være over os og inden vi se os om skriver vi 2015. Jeg vi derfor på Kloster Spejdernes vegne gerne benytte lejligheden til,

Læs mere

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering (Gen)brug låget med FDF Brabrand Årgang 2014, nr. 4 Kontaktliste Puslingeledere Jesper Meinby

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større 1 Praktiske informationer Børnehuset Rævehøjen er normeret til 60 børn. 24 vuggestuebørn fordelt på 2 stuer og 1 gruppe bestående af 36 børnehavebørn, opdelt

Læs mere

Der er noget ved foråret, der sætter gang i planter, fugle og ikke mindst SPEJDERE og alle deres aktiviteter!

Der er noget ved foråret, der sætter gang i planter, fugle og ikke mindst SPEJDERE og alle deres aktiviteter! Der er noget ved foråret, der sætter gang i planter, fugle og ikke mindst SPEJDERE og alle deres aktiviteter! Så skynd dig at komme i gang med læsningen og bliv klogere på alt det, der sker i og omkring

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

April - Maj - Juni 2016 2. årgang

April - Maj - Juni 2016 2. årgang April - Maj - Juni 2016 2. årgang TROPSNYT SPEJDERNE I SVERIGE I slutningen af februar var troppens 2 spejdere, Ida-Marie og Freja, på tur med 3 andre spejdertroppe i Sverige. Turen gik til den dejlige

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste REFERAT af distriktsmøde den 16-03-2016 i Stouby. Til stede: Grupper: Rårup, Bankager, Egebjerg, Stouby, Hedensted, Runefolket, Brædstrup, Flemming, Åfplket, Lund, Hundslund, Ejerbavnehøj, Voerladegård.

Læs mere

Mikroskopet. Januar - marts 2016. Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen. Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30.

Mikroskopet. Januar - marts 2016. Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen. Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30. Mikroskopet Januar - marts 2016 Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30. Spejdergården Poulholm, Gl. Skivevej 99 www.waingungastammen.gruppe.dds.dk Kære mikrospejdere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

FDF Brabrands Kredsblad. Det Blå Blad. Med B.S. på landslejrkursus Mini-tivoli ved Rema 1000. Årgang 2010, nr. 2

FDF Brabrands Kredsblad. Det Blå Blad. Med B.S. på landslejrkursus Mini-tivoli ved Rema 1000. Årgang 2010, nr. 2 FDF Brabrands Kredsblad Det Blå Blad Med B.S. på landslejrkursus Mini-tivoli ved Rema 1000 FDF i Århus i fremgang Årgang 2010, nr. 2 Kontaktliste Puslinge- og Tumlingeledere Gitte Jakobsen 86260104 gittejakobsen@fdf.dk

Læs mere

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn Arbejdsdag på Frydenborg Side 1 LINIEN UD Side 2 Endelig tilmelding til Spejderneslejr Side 3 Gruppelederne:

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Spejdere i 101 år. Marts 2009 17. Årgang

Spejdere i 101 år. Marts 2009 17. Årgang Spejdere i 101 år Marts 2009 17. Årgang Vigars Stemme Side 2 Hej alle ulveunger Som vi jo har gennemgået nede til spejder går vi nu i gang med tre nye mærker som vi regner med at få fuldført inden sommerferien.

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Postkort fra dem der var i Skotland Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Der blev hængt i da vi lavede bålhytte. EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

g Bruges som udgangspunkt altid MORESCO

g Bruges som udgangspunkt altid MORESCO g Bruges som udgangspunkt altid 70. årgang MORESCO Spejderne februar - marts 2016 Så er vi, på trods af snestorme og kulde, kommet ordentlig ind spejderåret 2016! Foråret i MorescoSpejderne betyder masser

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Min morfar Min supermand

Min morfar Min supermand Dedikeret til min farmor og min far. Skrevet af Lilian Rask Andersen 2012. Manuskript doneret til Kræftens Bekæmpelse, i et håb om at bogen kan hjælpe familier og pårørende til at tale og græde sammen

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Divisionschefernes beretning

Divisionschefernes beretning Divisionschefernes beretning DIV ledelsen Det lykkedes jo at få valgt en kvindelig DC, Malene. Det kneb lidt med en kasserer, så Nopper tilbød at fortsætte indtil vi fandt en anden, mange tak for det.

Læs mere

Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015. Vi har brug for dig. Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8. s målsætning 2011

Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015. Vi har brug for dig. Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8. s målsætning 2011 Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015 Vi har brug for dig s målsætning 2011 Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8 Velkommen til jubilæumsåret 2010 Tiderne skifter, samfundet ændres, spejderarbejdet

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere