Elite. Allround Standard

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Elite. Allround Standard"

Transkript

1 Elite Allround Standard

2 Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med placering af heste på forskellig vis både i forhold til hinanden og i forhold til akselsættet og koblingen bag trailerens udformning. Det er hesten, der er designeren Den, der har oplevet glæden ved at ankomme til bestemmelsesstedet med en udhvilet, tryg og tillidsfuld hest efter en lang rejse, ved, hvor stor betydning det har for resultaterne. fleksibelt, transparent og rivfast kunststof. Bunden er beklædt med en kraftig, skridsikker gummibelægning fuldklæbet og fuget. Læsserampen er ligeledes beklædt med skridsikker gummibelægning med integrerede skridlister. De nøje tilpassede hjælpefjedre gør læsserampen nem at lukke for enhver. Hestens fysiologi, temperament og behov har fra starten været bestemmende for udvikling, konstruktion og indretning af Mustang hestetrailer. Det er vigtigt, at hesten står så roligt og velafbalanceret som muligt, for at opnå en sikker og stressfri transport. Derfor har rammerne omkring hesten meget stor betydning. Mustang har ekstrem god plads foran hesten. Det giver en fornemmelse af frihed og mulighed for at bruge hals og hoved til hjælp med at holde balancen. Samtidig giver det rytteren frihed til at agere foran hesten. Hestene afgrænses af polstrede bringe- og bagbomme, og til siden af en kraftig svingbar rørskillevæg, beklædt med Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. For at opnå dette har vi brugt meget tid til beregninger og forsøg med heste af forskellig størrelse placeret forskelligt både i forhold til hinanden, i forhold til akselsættet og til koblingen. Ved at placere hestene lidt anderledes og forøge akselafstanden, har vi opnået en perfekt balance i traileren ved kørsel med såvel en som to heste samt med tom trailer. En god vægtfordeling i traileren, samt gode køreegenskaber giver begrænset indvirkning på det trækkende køretøj og dermed høj komfort og sikkerhed for hele spændet. Med en Mustang hestetrailer når du frem med en frisk og afbalanceret hest, der er oplagt til at yde sit bedste.

3 inderst til yderst BOK Det er kvalitet, der danner grundlaget Mustang er kendt for sine fremragende køreegenskaber for at ligge fantastisk stabilt på vejen. Det er der mere end én forklaring på: Mustangs chassis er varmgalvaniseret i ét stykke, hvorved der opnås maksimal beskyttelse imod rust og tæring. Støddæmpere ved hvert hjul Uafhængige hjulophæng Forøget akselafstand Lavt tyngdepunkt (fuldsvejset V-chassis med integrerede gummifjederaksler indlagt i de langsgående vanger) Det er detaljerne, der tæller Der er tænkt på alt i en Mustang hestetrailer. En praktisk udformning og indretning, der gør hesten glad og tryg og et væld af detaljer, der gør rejsen komfortabel og sikker. Standardudstyret er omfattende, og det store program i ekstraudstyr giver dig mulighed for at indrette din Mustang hestetrailer helt efter dit personlige behov. Derfor er Mustang den ideelle løsning, uanset hvilken hestesport du er aktiv i, og hvor lang transporten er. Mustang er den eneste hestetrailer med komplet glasfiber-forstærket karosseri og bund, opbygget som sandwich-konstruktion og lamineret sammen som én enhed. Det forhindrer indtrængning af fugt i kernematerialet. Tåler grundig rengøring også udspuling med højtryksrenser. Mustang hestetrailer er forsynet med en udvendig udløser til sikkerhedsbommen. Sidernes specielle konstruktion, udformning og opbygning giver Mustang en ekstrem høj stabilitet, hvilket gør, at de traditionelle udvendige stolper og afstivninger kan undlades. Det betyder, at den glatte og aerodynamiske overflade bevares fri for skarpe udstående genstande, hvilket har stor betydning for vindmodstand, vindstøj og vedligeholdelsesvenlighed. Derudover mindskes risikoen for tilskadekomst for medtrafikanter og ikke mindst for hestene ved af- og pålæsning, samt under håndtering omkring traileren. Det lækre design er også medvirkende til, R at det er en god oplevelse at køre Mustang.

4 Elite lite Elite Elite er Mustangs limousinemodel. Denne eksklusive trailer er bredere og højere end vore øvrige modeller. Det giver både mere plads til hestene og til sadelskabet. Endvidere giver det dobbelte bundbeslag mulighed for at forskyde skillevæggen, således at en ekstra pladskrævende hest også vil befinde sig vel i traileren. Der er mulighed for at tilvælge integreret tagudluftning i Elite. Der er virkelig god plads i Elites sadelrum, som vi har givet 10 cm ekstra i dybden i forhold til Allround-modellen. Sadelrummet har justerbare sadelholdere, der kan trækkes ud samt belysning.

5 Det er komforten, der gør forskellen Der er kælet for detaljerne i alle Mustang trailere. De er rummelige, lyse og luftige. Bunden er beklædt med en kraftig, skridsikker gummibelægning ligesom læsserampen, der desuden har integrerede skridlister. De nøje tilpassede hjælpefjedre gør læsserampen nem at lukke for enhver. Der kan tilvælges integreret tagudluftning til Elite. Elites dobbelte bundbeslag giver mulighed for at flytte skillevæggen efter behov. Både Elite og Allround er forsynet med indvendig garderobe. Der er aflægningsplads til f.eks. dækkener ovenpå skabet.

6 ALLRO Allround Allround har et bekvemt og stort sadelrum. De to sadelbomme kan justeres på forskellig vis samt trækkes ud, så der er nem adgang til sadlerne. Desuden har traileren et praktisk garderobeskab med bøjlestang og knagerække. Såvel Allround som Elite har stort sadelskab med belysning og justerbare sadelholdere, der kan trækkes ud.

7 UND Heste har brug for konstant tilførsel af luft uden at blive udsat for træk. Derfor er alle Mustang traileres karosserier fremstillet med ventilation over sideruder samt i bagklappen. Mustang hestetrailer er mere end en komfortabel og sikker transportvogn det er en mobil stald med indbygget trivsel. Allround er ligesom de øvrige modeller forsynet med krybbebeslag, så du kan fodre hesten i traileren. Alle Mustang trailere har integrerede sideruder med 5-vejsåbning. Både Allround og Elite er udstyret med indvendigt garderobeskab med bøjlestang, knagerække samt belysning. Der er aflægningsplads til f.eks. dækkener ovenpå skabet.

8 STAND Standard Standard er opbygget i samme kvalitet som Elite og Allround, og har samme chassis og karosseri som disse modeller. Dog er Standard fremstillet uden sadelrum og garderobe, hvilket giver ekstremt god plads foran hestene. Der er ekstremt meget plads foran hestene i Standard.

9 ARD Bagklappen giver mulighed for ekstra ventilation, idet den kan indstilles i tre forskellige positioner. Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der er tænkt på hestenes velfærd i alle Mustang trailere, som er lyse og har optimale ventilationsmuligheder: frisk luft uden træk. Sikkerheden er der også tænkt på helt ned i de små detaljer f.eks. er der gitre for vinduerne.

10 Det er dig der bestemmer Rigtig god fornøjelse og god tur! Elite Allround Standard Vælg den model, der passer bedst til dit behov og med det udstyr, du har brug for til dine aktiviteter med hesten. Så er du sikker på at få optimal glæde af din Mustang hestetrailer i mange år fremover. Du kan indrette Mustang hestetrailer helt efter dine personlige ønsker. Din forhandler står til rådighed med al den faglige rådgivning, du har brug for, når du skal vælge. Mustang hestetrailer kan leveres med totalvægt 2000 kg eller 2400 kg efter behov. Mustang hestetrailer føres i en håndfuld standardfarver, og mod et tillæg i prisen kan du få indfarvet din Mustang i mere end 100 forskellige farver, eller sågar få den lakeret i din egen helt specielle farve, der for eksempel passer til bilen. Model Heste Indv. længde Indv. højde Indv. bredde Udv. længde Udv. bredde Total højde Egenvægt Total vægt Standard /2400 Allround /2400 Elite /2400

11 Ekstraudstyr Praktisk spejl så du har godt udsyn, når du bakker mod traileren for tilkobling. Alu-sportsfælge giver en ekstra dimension. Frontrude til den, der ønsker endnu mere lys og åbenhed i sin Mustang. Reservehjul. Gennemgående bom til 1/3 2/3 bagbom til Front/følplade for- Der er beslag til kørsel uden skillevæg forskudt skillevæg. hindrer føllet/hesten i placering i sadelskab. eller med skillevæggen at passere under den skubbet til side. forreste bom. Transparent eller sort hoved/hingsteskillevæg adskiller hestene helt fra hinanden. Den sorte version forhindrer også hestene i at se hinanden. Dobbelt bomsystem gør det muligt at justere bommens højde. Sidepolstring og foderkrybbe. Gummisparkplade beskytter traileren mod hestehove.

12 R Ret til ændringer forbeholdes. Bemærk: visse modeller kan være afbilledet med ekstraudstyr. Mustang er et registreret varemærke. et dansk kvalitetsprodukt MUSTANG-Trailers A/S Industrivej 15 DK-6510 Gram Tel Fax for han dler MEDIEHUSET WIEGAARDEN TAN/CMM. FOTO: WIEGAARDEN

MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD

MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD DK MUSTANG trailers ELITE ALLROUND STANDARD Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med placering af heste på

Læs mere

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 DK HestetrailerKatalog 2012 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 Brenderup hestetrailere så kommer du og din hest sikkert frem Brenderup tager sikkerhed alvorligt. Vi har lavet flere analyser af, hvad der

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Specielfremstillede hjælpemidler

Specielfremstillede hjælpemidler Specielfremstillede hjælpemidler - ALT kan lade sig gøre Side 2 Det sker ofte at man som terapeut står i en situation, hvor man bare har lyst til at give op. Man har prøvet alle de hjælpemidler man har

Læs mere

eller hvis det er børnecykler der parkeres. Der er indbygget tagrende i overdækningen.

eller hvis det er børnecykler der parkeres. Der er indbygget tagrende i overdækningen. FalcoGamma FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOGAMMA Designet på FalcoGamma er inspireret af det græske tegn gamma (γ). Stolperne i siderne bærer det flotte buede tag, som dækkes af en 4 mm tyk transparent

Læs mere

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA 052 47 05 48 PRÆSENTATION SÆTTEVOGN 18.500 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0105*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA 052 47 05 48 PRÆSENTATION SÆTTEVOGN 18.500 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0105*00 052 47 05 48 PRÆSENTATION SÆTTEVOGN 18.500 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0105*00 PRÆSENTATION AF SÆTTEVOGN 18.500 kg - LEMEIRE S.A.18500 (CHASSIS MED LAVT GULV med skivebremser) e6*2007/46*0105*00

Læs mere

danske kvalitetstrailere

danske kvalitetstrailere danske kvalitetstrailere DET KOMPLETTE PROGRAM Nr. 1 2010 Hobbytrailere fra side 4 Erhvervstrailere fra side 8 De Forenede Trailerfabrikker a/s Godthåbsvej 5 7100 Vejle Tlf. 75 72 04 00 variant.dk mail:

Læs mere

BådtrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1

BådtrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1 DK BådtrailerKatalog 2014 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 2 Brenderup bådtrailere. Vær uafhængig af en fast bådplads - og stik til søs lige der, hvor du har lyst! PREMIUM Bådtrailere 9 stærke facts

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 DK BådtrailerKatalog 2012 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 2 Brenderup bådtrailere. Vær uafhængig af en fast bådplads - og stik til søs lige der, hvor du har lyst! PREMIUM Bådtrailere 9 stærke facts

Læs mere

bilindretning Dansk samle- og montagevejledning - 1 -

bilindretning Dansk samle- og montagevejledning - 1 - bilindretning Dansk samle- og montagevejledning Download English version on www.raaco.com Download nederlandse versie op www.raaco.com Ladda ned den svenska versionen på www.raaco.com Last ned norsk versjon

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

Brugsvejledning. Aqua Basic Bade- & Toiletstol

Brugsvejledning. Aqua Basic Bade- & Toiletstol Brugsvejledning Aqua Basic Bade- & Toiletstol 90F05 & 90F06, DK Rev. 24/06-2011 Brugsvejledning Aqua Basic Bade- & Toiletstol Indhold: Side: 1. Mærkning 2 2. Generelle informationer 2 3. Mål & Vægt 3 3.

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet SILENTIA SKÆRMSYSTEM Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet EasyReturn Vi satte standarden i 1990. I dag har vi leveret 100.000

Læs mere

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016 ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016 UBREMSET 3 BREMSET 4 TILBEHØR 6 Brenderup er repræsenteret i mange lande og standardudstyret for de viste modeller kan derfor afvige fra hinanden.

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

PRISER HESTETRAILER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu

PRISER HESTETRAILER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu PRISER HESTETRAILER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu mar-15 UNO C- TIL 1 HEST Standardpris 36.400 45.500 Sænket undervogn (CFFplus) Langsgående

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE LASAL & Mobilia TRANSPORTERE til: Hvile Afslapning Komfort Stabilisering Støtte Transport 1 LASAL Transporter 6800/6900 Mobilia Transporter MT5 Mini LASAL Transporter MT6 6800/6900 MT5 Mini MT6 Transportere

Læs mere

Mobilkalvevognen blev vurderet hos én landmand sommer og vinter. Galvaniseret stål, vandfast krydsfiner, plastplanker Indkøbt 1999

Mobilkalvevognen blev vurderet hos én landmand sommer og vinter. Galvaniseret stål, vandfast krydsfiner, plastplanker Indkøbt 1999 Mobilkalvevognen Mobilkalvevognen blev vurderet hos én landmand sommer og vinter. Hyttetype Mobil kalvehytte med seks bokse Materiale Galvaniseret stål, vandfast krydsfiner, plastplanker Indkøbt 1999 Dimensioner

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Kongelig: 125 år med innovation og passion for søvn Hollandsk topkvalitet og håndværk I 1888 fik Johannes Auping, som var smed i Deventer, til opgave

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Auping AVS box. Den ventilerende boxmadras. Ingen seng ventilerer bedre

Auping AVS box. Den ventilerende boxmadras. Ingen seng ventilerer bedre Auping AVS box Den ventilerende boxmadras Ingen seng ventilerer bedre En ny norm for komfortabel og frisk søvn Auping er synonym for komfortabel og frisk søvn. Den nye Auping AVS box (AVS står for Aktiv

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

NYHED! Etac Prio. Ny innovativ komfortkørestol

NYHED! Etac Prio. Ny innovativ komfortkørestol 2014 NYHED! Etac Prio Ny innovativ komfortkørestol Etac Prio - komfort er vores topprioritet Komfort er dynamisk, -ligesom Prio. Ved at ændre sæde- og rygvinkel og justere de eleverbare benstøtter, kan

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

NC Classic såenhed. NC Classic V1. NC Classic V2. 1 Parallelophæng. 2 Sikkerheds kobling. 3 Nedtryksfjeder. 4 Knoldefjerner.

NC Classic såenhed. NC Classic V1. NC Classic V2. 1 Parallelophæng. 2 Sikkerheds kobling. 3 Nedtryksfjeder. 4 Knoldefjerner. Specialist i præcisions Såmaskiner Frugten af s ekspertise, er NC multi pneumatic såmaskine med skær.den tilbydes i to versioner, NC Classic og NC Technic er begge afløser for NG og PNU såmaskinerne. NC

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag 1 2 Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag DK Yepp Maxi Easyfit er egnet til at befordre børn op til en maksimal vægt af 22 kg (ca. 6 år) og opfylder den europæiske standard EN 14344 og amerikansk

Læs mere

Hafnia. Den ultra smalle rollator

Hafnia. Den ultra smalle rollator Hafnia Den ultra smalle rollator Smal Rollator HAFNIA - type 148 Smal Rollator, ideel til såvel inden- som udendørs brug. Som standard bliver den leveret med stor kurv i kraftigt materiale. Rollatoren

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen Små passagerer på cyklen Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne, på små og store cykler, og små børn som passagerer på voksnes cykler

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Individuel sovekomfort Auping Criade Criade kombinerer design med teknik. Din personlige stil og komfort er det centrale, så du kan kombinere din Criade

Læs mere

MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298

MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298 MANUAL I HENHOLD TIL EN-1298 CUSTERS RULLESTILLADS Materielhuset A/S, Havdrup - DK, March 2005 Med forbehold af alle rettighederingen dele af denne publikation må reproduceres/kopieres eller publiceres

Læs mere

Produktkatalog. - Ramper

Produktkatalog. - Ramper 1 Produktkatalog - Ramper 2 INDLEDNING Ramper der øger mobiliteten Verdenen er fuld af niveauforskelle. Overalt er der forhindringer, der besværliggør dagligdagen for mange med nedsat mobilitet som f.eks.

Læs mere

FalcoTel FALCOTEL. Serien FalcoTel er en af de bedst sælgende modeller. Fordelene ved denne serie er

FalcoTel FALCOTEL. Serien FalcoTel er en af de bedst sælgende modeller. Fordelene ved denne serie er FalcoTel FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOTEL Serien FalcoTel er en af de bedst sælgende modeller. Fordelene ved denne serie er at den er konstrueret så den ikke behøver at støtte taget i fronten.

Læs mere

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri signa base DEN NYE DIMENSION INDEN FOR INSTALLATIONSKANALER ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. Enkel at montere SIGNA BASE

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE til lastbiler, busser, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks og landbrugsmaskiner ISRINGHAUSEN KONTORSTOL til professionelle brugere ISRI førerstol 6860/875 ISRI's flagskib. Optimal

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Ny sandal til aktive fødder Den nye 2-komponent sål giver en perfekt kombination af stabilitet, fleksibilitet og gribeevne. En perfekt sandal til travle hverdage og aktive

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

Gør både dig og dit hus glad

Gør både dig og dit hus glad Vejledning i placering og montage af SolarMagic Juni 2011 www.solarmagic.dk Denne vejledning viser, hvordan SolarMagic kan placeres og monteres på huset, så der opnås størst mulig effekt af anlægget. Det

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

Brenderup hestetrailere

Brenderup hestetrailere Brenderup hestetrailere DANSK KVALITET GENNEM MERE END 50 ÅR! 05.2009 Se det store program af Brenderup trailere i flg. specialbrochurer: Bådtrailere Hestetrailere Åbne trailere Erhvervsvogne www.brenderup.com

Læs mere

Miljø og afløb WWW.RC.DK

Miljø og afløb WWW.RC.DK Miljø og afløb WWW.RC.DK RC BETONVARER RC Betonvarer er en alsidig betonvareproducent med stor kompetence indenfor levering af kundetilpassede løsninger til miljø- og afløbsbranchen. En stab af erfarne

Læs mere

Kantsten og Trappetrin

Kantsten og Trappetrin En stærk dansk belægningsløsning Kantsten og Trappetrin - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Albertslundkantsten. Forside: Fortovskantsten. Rabatkantsten. Bagside: Albertslundkantsten. IBF

Læs mere

Kimba Neo. Til et aktivt liv

Kimba Neo. Til et aktivt liv Kimba Neo Til et aktivt liv Til et aktivt liv: Den nye Kimba Neo Kun det bedste er godt nok til ens børn. Handicapklapvognen skal tilpasses barnets særlige behov og familiens situation, yde optimal støtte

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER

SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER Scan-Med Danmark A/S er en del af Scan- Med Gruppen, der omfatter selskaber i hele Norden. Scan-Med Danmark A/S sælger medicoteknisk udstyr samt produktsortimentet

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

SCAN DSA 6 & DSA 7-5 EN 13240. Til denne Brugsanvisning hører også en generel monteringsvejledning. Udgave 17.09.2010 - DK MONTERINGSVEJLEDNING

SCAN DSA 6 & DSA 7-5 EN 13240. Til denne Brugsanvisning hører også en generel monteringsvejledning. Udgave 17.09.2010 - DK MONTERINGSVEJLEDNING Genere le råd og anvisninger.2-3 Monteringsvejledning.4-7 Brugs- og fyringsanvisning.8-10 Fejlsøgning. 1 med brugs- og fyringsanvisning Indhold: Reklamationsret Type- og miljøgodkendelse Udpakning Tilbehør

Læs mere

my baby carrier DANSK BRUGSANVISNING OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! > ADVARSELSHENVISNINGER

my baby carrier DANSK BRUGSANVISNING OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! > ADVARSELSHENVISNINGER Integreret hovedstøtte my baby carrier BRUGSANVISNING DANSK OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! Integreret rygforlængelse... > ADVARSELSHENVISNINGER ADVARSEL: Balancen kan påvirkes

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

Ifor Williams hestetrailere

Ifor Williams hestetrailere Ifor Williams hestetrailere Since 1958 - et klogt træk... Storbritanniens foretrukne valg I 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden leveret kvalitetstrailere

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

TrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1

TrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1 DK TrailerKatalog 2014 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 2 Brenderups trailerprogram bygger på innovation og stolte traditioner... Om Brenderup 4-7 Hus og have trailere Serie 1000 Kraftige åbne trailere

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

kvalitet på krogen Vælg en VARIANT og få Fritidstrailere 2015 www.variant.dk Hus- & havetrailere Lette boogietrailere Bådtrailere Udstyr/tilbehør

kvalitet på krogen Vælg en VARIANT og få Fritidstrailere 2015 www.variant.dk Hus- & havetrailere Lette boogietrailere Bådtrailere Udstyr/tilbehør Fritidstrailere 2015 www.variant.dk Vælg en VARIANT og få kvalitet på krogen Hus- & havetrailere Lette boogietrailere Bådtrailere Udstyr/tilbehør Danske kvalitetstrailere danske kvalitetstrailere Kvalitetstrailere

Læs mere

NORWAY. Non-standard KATALOG 2016

NORWAY. Non-standard KATALOG 2016 NORWAY Non-standard KATALOG 2016 C8-30 C9-18 Robust skuffereol i lakeret stål med 30 skuffer af slagfast plast. Robust skuffereol i lakeret stål med 18 skuffer af slagfast plast. HxBxD: 375 x 306 x 150

Læs mere

HG Hovedskære Vinkel & Lige

HG Hovedskære Vinkel & Lige BETJENINGSVEJLEDNING HG Hovedskære Vinkel & Lige Tillykke med købet af din nye HG Hovedskære. Hos Hedensted Gruppen A/S bestræber vi os altid på, at producere kvalitetsprodukter, du kan regne med. Vi er

Læs mere

NYHED. Invacare Zephyr

NYHED. Invacare Zephyr Invacare Zephyr Nyd en behagelig køretur! Komfortabel, sikker og stille. Den nye el-kørestol fra Invacare nærmest svæver hen over hvilket som helst terræn. El-kørestolen Invacare Zephyr har en helt unik

Læs mere

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed.

En konstant luftfugtighed overholdes ved hjælp af et vådhygrometer, som bruger Fahrenheit-skalaen for at få den største nøjagtighed. Introduktion I-72 rugemaskinen er specielt designet for at opnå den bedst mulige udrugningsevne og for at imødekomme opdrætskravene på den fugl som ønskes opdrættet. Den kombinerede operation af udrugning

Læs mere

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning GASS dækunderstøtning Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Indholdsfortegnelse Side: 4 Systembeskrivelse 6 Højdekombinationer 8 Breddekombinationer 10 Placering af rammer 12 Montage vha. montagedæk

Læs mere

Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 CX Plus

Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 CX Plus Koldtvandsrensere, kompaktklasse HD 5/12 CX Plus Praktisk - hvor som helst. HD 5/12 CX Plus kan anvendes lodret og vandret, har gennemtænkt opbevaring af tilbehør og er let at transportere og opbevare.

Læs mere

blive lagt vægt på... Indstillingsmuligheder. brugervenlighed for borger:

blive lagt vægt på... Indstillingsmuligheder. brugervenlighed for borger: Kravspecifikation delaftale 1/2015: Manuel hjælpermanøvreret komfortkørestol ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 22 18-04 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid:

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

VARME, LIV OG STEMNING

VARME, LIV OG STEMNING 2011 VARME, LIV OG STEMNING Levende ild er en smuk og romantisk opvarmning, der skaber varme, stemning og hygge. Det er en fantastisk oplevelse at sidde og betragte den levende ild i brændeovnen, mens

Læs mere

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse!

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Den elegante løsning, hvor teglsten på facaden kombineres med ivarclick en elegant materiale kontrast. Stern og udhæng

Læs mere

DK..... Light Assist

DK..... Light Assist DK... Light Assist Light Assist er en flytbar motor til hjælp for assisterende personer, der skubber en manuel kørestol. Dens rolle er at gøre dagligdagens kørsel på fortove, gader og stier lettere. Den

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende 1 I trygge hænder Etac og R82 har siden 1997 arbejdet tæt sammen om produktionen af formstøbte enheder. Vi har i fællesskab opbygget

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

Silva baderumsmøbler Nyhed!

Silva baderumsmøbler Nyhed! Silva baderumsmøbler Nyhed! Højskab højskab Spejl 84 Spejlskab Vask 2162 Ifö Caprice Underskab 126 Det nye et kig ind i fremtiden er vores nyeste møbelserie. De rene og let afrundede former giver badeværelset

Læs mere

Cross Kørestolen med mange muligheder

Cross Kørestolen med mange muligheder Cross Kørestolen med mange muligheder Cross Kørestolen med mange muligheder Komfort ryg og sæde som tilbehør Mange indstillingsmuligheder Robust God kørekomfort Crashtestet 11 drivhjulspositioner Stort

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

Faber markiser. et luksusliv i skyggen

Faber markiser. et luksusliv i skyggen Faber markiser et luksusliv i skyggen Et luksusliv i skyggen Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

Stingray. Nyudviklet multijusterbar klapvogn i flot design

Stingray. Nyudviklet multijusterbar klapvogn i flot design Stingray Nyudviklet multijusterbar klapvogn i flot design Stingray - det oplagte valg Stingray er en velgennemtænkt multijusterbar klapvogn og et oplagt valg til børn med særlige behov for komfort og støtte.

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks Udnyt AM-Rack vores Din foretrukne erfaring leverandør til

Læs mere

et smart træk brenderup trailere 2015 - dk

et smart træk brenderup trailere 2015 - dk et smart træk brenderup trailere 2015 - dk på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner og unikke

Læs mere

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 DSStålprofil SINUSprofIlEr DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUS 18-75 SINUSprofilER 14 DS Markant Dækbredde 1000 mm 142 34 Højde Sinus TP 18-75 Tagprofil 18 mm Dækbredde

Læs mere

NETOP NU PRISER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu

NETOP NU PRISER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu NETOP NU PRISER Importør: Böckmann Danmark A/S, Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg. www.neergaard.eu jan-13 DUO CS Standardpris Ekskl. moms 37.300 Inkl. moms 46.625 Sænket affjedrings understel (CFFplus)

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED!

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! Nye låger til have og indkørsel Havehegn i træ og net Hegn og udstyr til hund NYHED! FLOT OG HELT TÆT - Lund Lund hegnet er kendetegnet ved de særlige lægteprofiler, som giver

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

Optiform modulhegn. Skab dit eget hegn

Optiform modulhegn. Skab dit eget hegn Optiform modulhegn Skab dit eget hegn SKAB DIT EGET HEGN Et Optiform Modulhegn kan bruges til mange formål: læ, afskærmning, adskillelse, opdeling, hygge, dekoration, osv. Og du vælger selv, hvilket udtryk

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere