PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING"

Transkript

1 PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING 1 Landspokalturneringen Generelle bestemmelser Der udskrives af DHF en landspokalturnering for seniorhold i såvel en dame- som en herrerække. Turneringen kan benævnes DHF s Landspokalturnering eller kan række for række benævnes med et sponsornavn efterfulgt af -Cup. 1.1 I turneringen kan alle foreninger under DHF deltage med sit førstehold for henholdsvis damer og herrer. Hvis en forenings førstehold udgår af den ordinære turnering, ophører holdets deltagelse i den løbende landspokalturnering også. Foreninger, der på anmeldelsestidspunktet med deres førstehold deltager i et holdfællesskab, kan kun deltage med dette. Ophører holdfællesskabet under en løbende landspokalturnering, kan det højst rangerende hold fortsætte deltagelsen. Hvis dette hold afslår deltagelse, overtager det dernæst bedst rangerende hold denne ret. 1.2 I hver række spilles om en erindringspokal til ejendom. Spillerne på det vindende hold tildeles derudover DHF s guldmedaljer med inskriptionen Vinder af LP Spillerne på det modsatte hold tildeles DHF s sølvmedaljer med inskriptionen "Nr. 2 LP" for begge holds vedkommende i et antal af 25 stk. Medaljerne kan fordeles efter foreningens afgørelse. 1.3 Eget distriktsforbund/region tilmelder hvert år automatisk alle foreninger i Liga til og med øverste lokalrække med et hold til den kommende pokalturnering. Dette sker til den fastsatte termin, der senest må være den 15. august i det år, hvor turneringen påbegyndes. Anmeldelsesgebyret fremgår af gebyrlisten og opkræves automatisk af eget distriktsforbund/region. Foreninger der ikke ønsker at deltage i pokalturneringen, skal inden tidsfristen selv afmelde sin deltagelse overfor eget distriktsforbund/region. 1.4 a) Distriktsforbund/Region meddeler DHF inden udgangen af august måned, hvor mange og hvilke hold inden for eget område, der er tilmeldt turneringen. b) Jydsk Håndbold Forbund, Fyns Håndbold Forbund og Håndbold Region Øst er i herværende bestemmelser omtalt som administrerende forbund/region, hvor JHF henregnes til vest, mens FHF og HRØ henregnes til øst. HRØ varetager administrationen af pokalturneringen øst efter nærmere aftale med FHF. 1.5

2 a) Turneringen kan tidligst begynde i august og senest slutte i marts i det følgende turneringsår. b) Første del af turneringen (indledende runder) fastlægges og ledes af de administrerende distriktsforbund/region og anden del (slutrunden) fastlægges og ledes af DHF. Distriktsforbund/Region kan selv fastlægge, på hvilket tidspunkt en sammenlægning af turneringen med andre forbund indledes. c) Holdene seedes fra indledende runde 5 samt i slutrunderne til og med 1/4-finalerne. Seedning sker i 2 lag ud fra holdenes placering i den seneste afsluttede ordinære turnering. d) DHF s administration meddeler inden udgangen af juli måned distriktsforbund/region fordelingen af antal hold fra vest/øst, der skal afleveres til DHF s slutrunder. e) Distriktsforbund/Region afleverer et antal hold til slutrunderne opgjort på følgende måde: Hvert Ligahold giver 2 point og hvert 1.divisionshold giver 1 point. Holdenes status afgøres af deres indplacering i den senest afsluttende ordinære turnering. Hold fra FHF hører i opgørelsen til øst. På herresiden er der med 14 hold i Liga og 1.division, 42 point til fordeling og 16 deltagende hold, hvilket giver en koefficient på 0,38 pr. point til hhv. vest og øst. På damesiden er der med 12 hold i Liga og 14 hold i 1.division, 38 point til fordeling og 16 deltagende hold, hvilket giver en koefficient på 0,42 pr. point til hhv. vest og øst. Den endelige fordeling foretages efter de almindelige afrundingsregler. 1.6 a) Alle retningslinjer vedrørende Landspokalturneringens indledende runder besluttes af DHF's Turneringsudvalg og administreres af de respektive distriktsforbund/region. b) Alle retningslinjer vedrørende Landspokalturneringens slutrunder besluttes og administreres af DHF s administration. 1.7 Indsigelser mod administrerende forbunds beslutninger vedr. DHF s landspokalturnerings indledende runder behandles af DHF s TU. 1.8 Landspokalturneringen afvikles efter de internationale spilleregler, DHF's Turneringsreglement for øvrige rækker, Ligareglementet og herværende Propositioners bestemmelser. I tilfælde, hvor spilleregler og Turneringsreglement for øvrige rækker ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er bestemmelserne i herværende propositioner gældende. Overalt i propositionerne skal bestemmelserne forstås gældende herrer for sig og damer for sig.

3 1.9 I tilfælde af uafgjort i de ordinære kampe, afgøres kampene med forlængelser og eventuelt straffekast iht. Turneringsreglementet for øvrige rækker stk Da landspokalturneringen er en anmeldelsespligtig turnering, gælder bestemmelserne i turneringsreglementets stk. 3 om klubskifte både for deltagelsesberettigelse på hold i landspokalkampe og som skæringsdag for karenstiden ved efterfølgende overgang til anden forening, hvis pokalkampen er den sidst spillede kamp for den afgivende forening Kampe i landspokalturneringen hverken løser eller binder en spiller i forhold til 1. holdets øvrige kampe Særlige bestemmelser Kampe i landspokalturneringen afvikles efter gældende regler i den ordinære turnering for det højest placerede deltagende hold Overtrædelser af bestemmelser vedrørende turneringens afvikling Hvis en forening i forbindelse med en kamp overtræder de gældende bestemmelser, kan den pågældende forening idømmes en bøde efter bøderegulativet, ligesom foreningen kan erklæres for taber af kampen. Indberetninger og protester - indsendelse og afgørelse 1.14 Indberetninger og protester fra kampe i Landspokalturneringens indledende runder indsendes til de administrerende distriktsforbund/region til behandling iht. gældende retningslinjer (indberetning via HåndOffice). Indberetninger og protester fra kampe med deltagelse af hold fra Liga/1.division, skal indsendes til behandling i DHF efter de retningslinjer, som også er gældende for den ordinære turnering TV-transmissioner a) Kampene i turneringen er omfattet af den gældende TV-aftale. b) Ved transmissioner af kampe på TV, henvises til økonomiske retningslinjer vedtaget af Divisionsforeningen. Bemærk herværende propositioners 1.12 hvis hold fra Liga eller 1.division er deltager i en pokalkamp. 2 Særlige krav til begge de deltagende foreninger. 2.1 Før en kamp skal det elektroniske holdkort være udfyldt. Et elektronisk holdkort som er mangelfuldt udfyldt, kan medføre en bøde iht. bøderegulativet.

4 Herudover henvises til retningslinjerne for elektroniske holdkort. 2.2 Spillere, der er opført på det elektroniske holdkort, men ikke har deltaget i kampen, kan indenfor 12 timer efter kampen af den pågældende forening slettes via HåndOffice. 2.3 Senest 20 minutter før kampens start skal holdene forevise deres spilledragt for dommerne. Brug af den sorte trøjefarve er kun tilladt for hold fra Liga og 1. division. Overtrædelse heraf kan medføre bøde iht. bøderegulativet. 2.4 Begge hold og dommerne er forpligtet til at være klar fem minutter før opgiverkast. 2.5 Holdene har ret til at bære reklame i kampene under overholdelse af bestemmelserne i det særlige Reglement for reklamer på sports- og træningstøj samt rekvisitter. 2.6 I Landspokalturneringen som i alle turneringsrækker under DHF, gælder en hilsepligt, hvor deltagerne efter nærmere retningslinjer siger hinanden tak for kampen. Ved manglende deltagelse i denne hilsepligt, kan foreningen idømmes en advarsel eller bøde jf. bøderegulativet. Ved manglende deltagelse i denne hilsepligt af flere end 2 spillere, betragtes dette som usportslig optræden af foreningen, som iht. Turneringsreglementet for øvrige rækker stk. 8, kan idømmes en bøde jf. bøderegulativet. Særlige krav til arrangerende forening. 2.7 a) Den først nævnte forening er kampens arrangør og er ansvarlig for, at kampen afvikles indenfor den af administrerende distriktsforbunds/regions fastsatte frist. Endvidere er arrangørforeningen ansvarlig for reglementeret spillested og afholder alle arrangementsudgifter. b) I Landspokalturneringen stiller hjemmeholdet altid op i sin officielt anmeldte spilledragt jf. Turneringsreglementet for øvrige rækker stk Den arrangerende forening skal stille med kampens tidtager og sekretær, med mindre disse på forhånd er udpeget af DHF eller et distriktsforbund/region. 2.9 a) Til kampe i de indledende runder er det arrangørforeningens ansvar at sikre, at nødvendige effekter til gulvaftørring er til stede i hallen. b) Arrangøren af en kamp i slutrunderne skal stille med to personer, der kan varetage gulvaftørring efter dommernes anvisning Den arrangerende forening af en kamp er pligtig til straks, og senest et kvarter efter vedkommende kamps afslutning, at indtaste resultatet Den arrangerende forening skal være parat til at modtage det gæstende hold og kampens dommere en time før kampens officielle starttidspunkt.

5 2.12 Hvis der ikke er afsat opvarmningstid på spillepladsen inden kampen, må det gæstende hold anvises opvarmningsmulighed andetsteds mindst en halv time inden kampens start Senest 20 minutter før kampens start skal tidtager og sekretær overfor dommerne kunne forevise et udfyldt elektronisk holdkort Senest 20 minutter før kampens start skal arrangøren aflevere to gode reglementerede bolde til dommerne, der vælger kampbolden Speaker Hvis der er arrangeret speaker til kampen, gælder følgende retningslinjer: a) Det gæstende hold præsenteres først. b) Kampens speaker har under kampen først og fremmest til opgave at annoncere mål, målscorer og stilling. Al annoncering skal respektere almindelig fair play over for begge hold og alle officials. c) Det er tilladt at annoncere sponsorer og afspille musik. Begge foreninger skal have samme muligheder, men den tilrejsende forening kan dog kun kræve sponsorannoncering og musik, hvis hjemmeholdet bruger denne mulighed. d) Musik og/eller annoncering skal være afsluttet inden opgiverkastet eller genoptagelse af spillet efter time-outs Arrangøren har pligt til at sikre, at holdene har samme mulighed for at kunne anvende de rettigheder, som "Reglement for udskiftningsområdet" giver dem Tilskuere a) Arrangøren har pligt til at udøve en passende kontrol med tilskuernes optræden, men der skal være en reel margin for tilskuernes udfoldelse, herunder for anvendelse af musikinstrumenter. b) Brug af kompressorhorn, elektroniske megafoner, fyrværkerilignende genstande og fløjter er ikke tilladt. c) Kampens dommere har ret til at afbryde kampen og forlange tilskuere bortvist ved særlig grov optræden En forening kan idømmes en bøde iht. bøderegulativet for manglende varetagelse af arrangørforpligtelserne. I meget grove tilfælde eller gentagelsestilfælde kan der blive tale om fratagelse af hjemmebane i en eller flere kampe, hhv. pålæg om afvikling af en eller flere kampe uden tilskuere (uden økonomisk kompensation) Hvis der til kampen er påsat en observatør/dommerudvikler, skal denne være sikret siddeplads med god oversigt.

6 2.20 Den arrangerende forening skal give adgang for 18 deltagere og stille 6 fribilletter (siddeplads) til rådighed for den tilrejsende forening, for Ligahold og 1. divisionshold dog 18 fribilletter (siddepladser). Herudover skal den arrangerende forening på begæring fra den tilrejsende forening fremsende tilbud på køb af billetter til kampen, der minimum skal udgøre 10 % af hallens kapacitet af henholdsvis sidde og ståpladser. Tilbuddet skal fremsendes senest 2 dage efter begæring er fremsat med oplysning om hallens samlede kapacitet af henholdsvis siddepladser og ståpladser, antallet af pladser i hver af kategorierne, der kan købes af den tilrejsende forening og hvilken pris billetterne kan købes til. Prisen på billetterne må ikke sættes højere end billetter i tilsvarende kategorier sælges til anden side. Endvidere skal angives seneste frist for afgivelse af bindende accept på køb af billetter. Efter den fastsatte tidsfrists udløb, er den arrangerende forening berettiget til at sælge de billetter til anden side, som den tilrejsende forening ikke har afgivet bindende accept på køb af. Efter acceptfristens udløb fremsendes faktura på billetterne med seneste betalingsfrist, der ikke kan fastsættes tidligere end kampdagen. Særlige krav til tilrejsende forening a) Tilrejsende forening afholder egne rejseudgifter. b) Den tilrejsende forening skal tilrettelægge sin rejse, så holdet er fremme senest 1 time før kampstart. c) For kampe hvori den ene deltager er fra Bornholm, kan der til det gæstende hold udbetales et rejsetilskud på op til kr. mod fremsendelse af ansøgning vedlagt dokumenterede rejseudgifter til DHF senest 30 dage efter kampafvikling Så snart en forening eller dennes hold bliver bekendt med forsinkelser, skal rejseplanerne ændres så godt som muligt og meddeles den arrangerende forening. Efterfølgende skal den pågældende forening indsende en redegørelse til det administrative distriktsforbund/region. Bemærk bestemmelsen i Turneringsreglementet for øvrige rækker stk såfremt holdet ikke er i stand til at nå frem til den pågældende kamp Den tilrejsende forening skal på begæring senest fem dage inden kampen meddele arrangøren sin holdopstilling eller en forpligtende bruttotrup på indtil 16 spillere Den tilrejsende forening skal til kampe i Landspokalturneringen for seniorer medbringe to fra hinanden klart afvigende sæt spilletøj, hvor hovedfarven på det ordinære sæt spilletøj ikke må forefindes på skiftetrøjerne. 3 Indledende runder 3.1 a) De indledende runder fastlægges af administrerende distriktsforbund/region under hensyntagen til at rejseafstande for de deltagende hold ikke bliver urimeligt lange.

7 b) Liga og divisionshold indtræder i turneringen efterhånden, som det er hensigtsmæssigt for at opnå en harmonisk afvikling af turneringen. c) De indledende runder afvikles i tiden fra den 1. august til og med det følgende års juni måned. Under hensyntagen til de internationale turneringsterminer og de øvrige turneringsterminer fastsættes datoen for afslutning af de indledende runder hvert år af DHF s administration. Kampe i EC-turneringen, slutspillet eller op/nedspillet går dog foran kampene i landspokalturneringen. En spilledato, der ligger tidligere end den foreskrevne, bliver imødekommet, hvis der er enighed herom mellem de to foreninger. Hvis der ikke opnås enighed om en spilledato, kan det administrative turneringsudvalg fastsætte deadline-dagen som spilledato. Datoen går i dette tilfælde forud for spillestedet. I de tilfælde, hvor den administrative turneringsledelse må fastsætte en spilledato, opkræves begge foreninger et administrationsgebyr, iht. gebyrlisten. d) Distriktsforbund/Region foretager lodtrækning mellem holdene for hver runde, samt udpeger dommere til kampene. Fra runde 5 seedes holdene i 2 lag ud fra holdenes placering i den senest afsluttede ordinære turnering. Således kan hold fra Ligaen aldrig trække hinanden. Seedningslag 2 har altid hjemmebane. e) Det lavest rangerende hold i kampen har altid hjemmebane. Hvis holdene deltager i samme turneringsrække, er det først udtrukne hold arrangør af kampen. f) En overdragelse af arrangørforpligtelsen til et modstanderhold er tilladt. De landsdækkende runder Administreres af DHF s Administration 3.4 De landsdækkende runder, særlige bestemmelser. a) I de landsdækkende runder kan en sponsor for turneringen få ret til særlige reklameydelser ved kvart-, semi- og finaler, som en del af sponsoratet. b) Såfremt en sponsor ønsker at anvende denne ret, skal dele af sponsorbeløbet gå til de foreninger, der deltager i kampe, hvor reklameplads anvendes til formålet. c) Meddelelse om en sponsors anvendelse af reklameret, omfanget heraf og de berørte foreningers økonomiske andel for at afgive denne ret, skal meddeles senest samtidig med lodtrækningen til de berørte kampe. 3.5 Deltagere a) I slutrunderne deltager de 16 vindende hold fra de indledende runder jf. retningslinjerne i 1.5 d):

8 b) DHF forestår lodtrækningen til ottendedels- og kvartfinalerne mellem de deltagende hold. Der seedes i 2 lag ud fra holdenes placering i den seneste afsluttede ordinære turnering. c) Ottendedels- og kvartfinaler afvikles i perioden fra august til november. d) Finalestævnerne skal være afviklet inden udgangen af marts måned det følgende år. e) Dato for lodtrækning meddeles senest 14 dage før lodtrækningen finder sted. Med hensyn til fastsættelse af spilledato for semifinalerne, se det særlige afsnit omkring semifinalerne. f) Seedningslag 2 har altid hjemmebane. g) En overdragelse af arrangørforpligtelsen til et modstanderhold er altid tilladt. h) Kampene skal afvikles på de spilledatoer, som fastsættes af DHF s administration og spilledatoen går forud for spillested. i) DHF s dommerudvalg udpeger dommere og eventuelt observatør til kampene. 3.6 Økonomi DHF opkræver et deltagelsesgebyr hos de foreninger, som kvalificerer sig til henholdsvis 1/8-finalerne, 1/4-finalerne, 1/2-finaler og finalerne, jf. gebyrlisten Semifinaler og finaler a) DHF s administration fastlægger spilledato for afvikling af semifinaler og finaler - som enkeltkampe eller i form af stævner - og meddeler dette i forbindelse med lodtrækningen. b) Til semifinalerne. udpeger DHF s dommerudvalg dommere og evt. observatør. c) Til finalen og Final4 udpeger DHF s dommerudvalg dommere, evt. reservedommere, observatør samt evt. tidtager og sekretær. 4.2 Økonomi for finaler Økonomien for finaler og Final4 reguleres via en samarbejdsaftale mellem Divisionsforeningen og DHF. Vedtaget af bestyrelsen i juni 2015

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

- 2 - Kapitel 1. HÅNDBOLDLIGAEN, 1. DIVISION SAMT LANDSPOKALTURNERINGENS LANDSDÆKKENDE RUNDER... 4

- 2 - Kapitel 1. HÅNDBOLDLIGAEN, 1. DIVISION SAMT LANDSPOKALTURNERINGENS LANDSDÆKKENDE RUNDER... 4 Ligareglementet - 2 - Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. HÅNDBOLDLIGAEN, 1. DIVISION SAMT LANDSPOKALTURNERINGENS LANDSDÆKKENDE RUNDER... 4 Afsnit 1. Kapitlets anvendelsesområde mv.... 4 Afsnit 2. Deltagelsesbetingelser...

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Brøndby den 12. november 2012 Journal nr. 2283-12 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Deltagere: Lars

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT for øvrige rækker

DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT for øvrige rækker 1 DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT for øvrige rækker 1 Almindelige bestemmelser 1.1 Herværende Turneringsreglement gælder for alle turneringer og kampe, der udskrives af a) Dansk Håndbold Forbund

Læs mere

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold)

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) 01 Idrætsmødet 02 Turneringsudskrivning samt op-/nedrykningsregler 03 Point beregning samt rangering i rækken 04 Aldersbestemmelse 05 Spilletilladelse

Læs mere

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 Viby J., den 2. april 2013 DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 I henhold til 14 i DHF s Propositioner for øvrige rækker inviterer Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med Jydsk Håndbold Forbund og AGF/Viby

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011.

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. Den 13. maj 2011 TU 107-11 Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. 1. Tilmelding til ØST Kvalifikationsturnering U-14. Turneringen administreres af HRØ. Der

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2016-2017 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 Ændringer i forhold til reglement for KP 2014/15: Generelle bestemmelser 2. I turneringen kan SVBK's klubber deltage med et ubegrænset antal hold.

Læs mere

Dommerregulativet. Dansk Floorball Union Turneringsadministrationen. Dansk Floorball Union

Dommerregulativet. Dansk Floorball Union Turneringsadministrationen. Dansk Floorball Union Dansk Floorball Union Dommerregulativet 1 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 1 Dommerregulativet... 3 1 Godkendelse af dommere.... 3 2 Dommernes påklædning.... 3 3 Dommernes udstyr.... 3 4 Honorarer

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2017-2018 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Dansk Floorball Union Turneringsudvalget

Dansk Floorball Union Turneringsudvalget Dommerregulativet Dommerregulativet er til vejledende brug for dommere og klubber i forbindelse med afvikling af kampe. Regulativet er underlagt bestemmelserne i Turneringsreglementet. 1 Godkendelse af

Læs mere

Op/Nedspillet 2015-2016

Op/Nedspillet 2015-2016 Op/Nedspillet 2015-2016 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 30. marts 2016 1.division damer slutter lørdag den 2. april 2016 Der spilles som følger: Nr. 2-3 i 1.division spiller kvalifikation

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2013 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Reglement for SLTU s holdturnering

Reglement for SLTU s holdturnering Reglement for SLTU s holdturnering Juniorer 2016 21. april 2016 1 Forord til Reglementet 3 Kapitel I: Generelle bestemmelser 4 Unionen udskriver turneringen 4 Deltagergebyr og præmier 4 Rækker, aldersgrupper

Læs mere

Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler. 1. Spillere

Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler. 1. Spillere Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler Spillere 1. Spillere Følgende regler er fastsat for advarsler og udvisninger i de af DBU udskrevne turneringer, for så vidt angår Herre-DM, Herre-LPs afsluttende

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2016 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Volleyball Danmark udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler og præmier

Læs mere

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGER FOR ØVRIGE RÆKKER

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGER FOR ØVRIGE RÆKKER PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGER FOR ØVRIGE RÆKKER 1 Udskrivning af turneringer DHF (DHF) har den eksklusive ret til at navngive, samt alle øvrige rettigheder til nedennævnte turneringer,

Læs mere

Op/Nedspillet

Op/Nedspillet Op/Nedspillet 2018-2019 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 13. marts 2019 og efterfølges af international uge fra den 18.-24. marts 2019. 1.division damer slutter lørdag den 6. april

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

Bøderegulativ- og gebyrliste

Bøderegulativ- og gebyrliste Bøderegulativ- og gebyrliste Opdateret d. 26. maj 2018 Bødestørrelsen er udtryk for normalstrafferamme. Bødestørrelsen kan i konkrete tilfælde fraviges i både op- og nedadgående retning. BØDER OG SANKTIONER

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

2.division B Nr. 5 og 6 samt minimum 6 A-hold indplaceres i puljer af 5 til 6 hold.

2.division B Nr. 5 og 6 samt minimum 6 A-hold indplaceres i puljer af 5 til 6 hold. 31.1 U-18 piger. Liga Nr. 1, 2 og 3 deltager i Ligaen, Se DHF s propositioner for øvrige rækker. Nr. 4, 5 og 6 indplaceres i en pulje á 5 til 6 hold. Der spilles alle mod alle i en dobbelt turnering med

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2013-2014 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes

Læs mere

Fælles Turneringsreglement

Fælles Turneringsreglement Kompetenceforhold 1 Berørte turneringer Dette reglement er fælles for følgende volleyballturneringer, som afvikles efter de Officielle Volleyballregler: Danmarksturneringen for seniorhold. Dansk Volleyball

Læs mere

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement Forslag til ændringer af s Turneringsreglement - NY! 3.16 Dobbeltlicensaftale Det er muligt at anvende spillere på en dobbeltlicensaftale ved at udfylde den dertil tilgængelige formular. En dobbeltlicensaftale

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGER FOR ØVRIGE RÆKKER

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGER FOR ØVRIGE RÆKKER PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGER FOR ØVRIGE RÆKKER 1 Udskrivning af turneringer DHF (DHF) har den eksklusive ret til at navngive, samt alle øvrige rettigheder til nedennævnte turneringer,

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Brøndby den 27. november 2014 Journal nr. 2160-14 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Deltagere: Troels

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Op/Nedspillet 2014-2015

Op/Nedspillet 2014-2015 Op/Nedspillet 2014-2015 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 11. marts 2015 1.division damer slutter lørdag den 14. marts 2015 Grundspillet efterfølges af international uge i perioden

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

2.division A Nr. 2 og 3 indplaceres I puljer af 5 til 6 hold. Holdene indplaceres geografisk.

2.division A Nr. 2 og 3 indplaceres I puljer af 5 til 6 hold. Holdene indplaceres geografisk. 32.1 U-18 drenge 1. division. Nr. 1 og 2 indplaceres i Ligaen. Se DHF s propositioner for øvrige rækker. Nr. 3 og 4 indplaceres i en pulje med 5 til 6 hold. Der spilles alle mod alle i en dobbelt turnering

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

Praktik og retningslinjer. KFD s breddedommere

Praktik og retningslinjer. KFD s breddedommere Praktik og retningslinjer KFD s breddedommere Retningslinjer 2013-2014 Mødetid 30 minutter før 45 minutter ved triokampe Fair-play hilsen Retningslinjer 2013-2014 Dommeren skal gøre sig bekendt med Turneringsregler

Læs mere

Indledning. n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding.

Indledning. n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding. Reglement Indledning n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding. Tilmelding af hold og opdatering af kluboplysninger. n2.nhovedkredsen indbyder

Læs mere

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner REGLEMENT for SLTUs holdturnering Juniorer Seniorer Veteraner 2012 Hermed følger holdturneringsreglementet for 2012 Forord til Reglementet 3 Kapitel I: Generelle le bestemmelser 5 Unionen udskriver turneringen

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Skanderborg Håndbold 1. division damer kamp nr. 593155

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Skanderborg Håndbold 1. division damer kamp nr. 593155 Skanderborg Håndbold og Team Haderslev KFUM Brøndby den 13. december 2013 Journal nr. 2332-13-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Skanderborg Håndbold 1. division damer kamp nr. 593155 Disciplinærudvalget

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

DANSK FLOORBALL UNIONS BØDEREGULATIV OG GEBYRLISTE

DANSK FLOORBALL UNIONS BØDEREGULATIV OG GEBYRLISTE Side 1 DANSK FLOORBALL UNIONS BØDEREGULATIV OG GEBYRLISTE Gældende for sæsonen 2016/17 opdateret d. 21. maj 2016. Bødestørrelsen er udtryk for normalstrafferamme. Bødestørrelsen kan i konkrete tilfælde

Læs mere

D O M M E R A F T A L E

D O M M E R A F T A L E D O M M E R A F T A L E mellem Danmarks Ishockey Union (DIU) Fodboldens Hus DBU Allé 1 2605 Brøndby repræsenteret af direktør Enver Hansen og Dansk Ishockey Dommerklub (DID) repræsenteret af formand Bo

Læs mere

Onsdag den 30. december 2015. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub

Onsdag den 30. december 2015. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub Program til Danmarks største endags stævne for U-10 Drenge og Piger i A, B og C rækker. Onsdag den 30. december 2015 I Fredericia Idrætscenter i 6 haller under samme tag. Fredericia-Vejle Håndbolddommerklub

Læs mere

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse Reglement Indledning 1. Rækkerne opdeles med en mesterrække med 8 hold, en A-række med 7 hold, en B-række med 7 hold, en C- række med 4 hold og en D-række med 4 hold (4-mands hold). Tilmelding af hold

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

100 spørgsmål om spilleregler i håndbold Ja Nej

100 spørgsmål om spilleregler i håndbold Ja Nej 1 Har journalister og tilskuere pligt til at kende spillereglerne? 2 Skal trænere som også kaldes officials kende spillereglerne? 3 Er målrammens indvendige mål 3,08m x 2,08m? 4 Kaldes 3-meterlinjen for

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Til DVBF s medlemsklubber og kredse. DVBF s bestyrelse har besluttet, at der skal ses på turneringsstrukturen i Danmarksturneringen med henblik på

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten for seniorer skal en spiller være registreret med spillerlicens og tilhørende licensnummer hos DSqF. b.

Læs mere

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE 24. 27. MARTS 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2016... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID...

Læs mere

Propositioner Beach Handball i DHF

Propositioner Beach Handball i DHF Propositioner Beach Handball i DHF Sæson 2018 (1/1 2018 31/12 2018) Propositioner for Beach Handball i DHF Administrative bestemmelser vedr. turneringerne 1.1 Alle retningslinjer for Beach Handball turneringerne,

Læs mere

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 - Because Basketball matters.. Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 HIC Bredde indbyder til endnu et fantastisk ungdomesstævne i Horsens. Stævnet afholdes fra d. 27-29.

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2014 Propositioner for sommerturneringen 2014 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 28. april til 27. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker.

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Formålet med Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker er at forklare udvalget stykker

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

Næstved 29. december 2010

Næstved 29. december 2010 MINI JULESTÆVNE Næstved 29. december 2010 Næstved/Herlufsholm Håndbold Venner Velkommen til Sydbank Mini Julestævne Næstved 2010 Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringer Generelt 1 Huller Hos DKU er det lovligt at have huller der ikke nødvendigvis er runde, og hullerne må være så store som man lyster. Turnering 2 Holdturneringer Hovedturneringen, Dagligaen

Læs mere