let for dig! De gør det De smarte flyttehjælpere fra Bosch!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "let for dig! De gør det De smarte flyttehjælpere fra Bosch!"

Transkript

1 De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Så går det løs! En flytning går som bekendt meget lettere, hvis man har en stærk og udholdende hjælper. Meget mere samt praktiske råd til flytningen finder du her og på Du bliver begejstret.

2 Vi er klar til fest hvem vil være med? Du skal blot fjerne kasserne, og festen kan begynde!

3 Har du mod på endnu flere idéer? Find inspiration til forbedringer og design i hjemmet på Her finder du ikke kun tips og tricks til de mest almindelige opgaver i hjemmet, men også byggevejledninger til usædvanlige designprojekter og naturligvis aktuelle og omfattende oplysninger om alle Bosch el-værktøjer til hobbyhåndværkeren. 1619GX5213 DK Trykt i Forbundsrepublikken Tyskland Ret til tekniske ændringer forbeholdes. Vi påtager os ikke noget ansvar for trykfejl. Robert Bosch A/S Power Tools Telegrafvej Ballerup

4 Flyttehjælper søges!

5 De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Frankeres Flytningen finder sted den: Ny adresse: De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Frankeres Flytningen finder sted den: Ny adresse:

6 Gode venner, godt værktøj. Så går det løs med flytningen. En flytning bringer noget med sig ud over den primære glæde over det nye hjem. I den gamle bolig skal alle skabe skrues fra hinanden, og lamper skal tages ned. I den nye bolig skal der foretages renoveringsarbejde. Og til sidst skal reoler, lamper etc. også gøre gavn på det nye sted. Godt for dem, der nu har den rigtige hjælper. Ud over dine venner skal du nemlig sikre dig, at du også har det rigtige værktøj. Så er du sikker på, at det skrider frem med både slæbning og skruning. Her får du nogle gode råd.

7 Afmontering og indpakning med system Sådan planlægger du udflytning og skruning. 4 Klargør den nye bolig Der er meget at lave, når man renoverer. Med det rigtige udstyr bliver det sjovt. 6 Farvel til den gamle bolig Også afskeden skal være perfekt organiseret. Her får du nogle gode råd. 8 God fornøjelse med indflytningen Udmåling, isætning af dyvler og ophængning er enklere, end mange tror. 9 Tjekliste til afslappende flytning 14

8 Afmontering og indpakning med hoved og system! Flyttetip 1 En god planlægning er den halve flytning. Planlæg allerede 3 måneder før din flytning, hvem der gør hvad hvornår. Og start først med oprydningen. For det, du ikke skal have med, reducerer mængden af arbejde ved flytningen. Derefter skal du beslutte, hvor mange hjælpere du skal bruge, hvor du skaffer flyttebil, hvor mange flyttekasser du har behov for og hvad dine hjælpere skal spise og drikke.

9 Skruning, skruning, skruning. Med den rigtige skruetrækker kommer det til at snurre! Skru soveværelsesskabet fra hinanden, afmonter køkkenmøbler, tag bogreoler ned der er meget skruearbejde i forbindelse med en flytning. Og her kommer den kompakte PSR batteri-skruemaskine fra Bosch til sin ret. Lithium-ion-teknologien gør den udholdende, og takket være vægten på blot 950 gram får du ikke ondt i armen efter selv mange skruer. 10 indstillelige drejemomenttrin hjælper dig med at skåne skruehovederne, og takket være lynspændepatronen med Auto-Lock har du lynhurtigt skiftet bit. PSR 10,8 LI-2 IXO Med 10 millioner eksemplarer har IXO siden 2003 været det mest solgte elværktøj i verden. Og det er ikke overraskende, for enhver der har haft IXO i hånden en enkelt gang, ved, hvad det vil sige at være handy. For at sikre at du også får det lettere på steder med begrænset plads, fås IXO også med forskellige forsatser.

10 Klargør den nye bolig Så bliver der glæde! Velkommen til din nye bolig! Det er ofte sådan, at det nye hjem først skal tilpasses de nye beboere og derfor skal renoveres. I sådanne situationer gælder følgende: Alt gammelt tapet skal tages ned, og nyt skal sættes op, gamle tæpper skal fjernes, og der skal lægges nyt gulv, udføres reparationer, foretages tilpasninger og meget andet. Men også her venter stoltheden over at have lavet arbejdet selv og glæden ved de nye omgivelser. Flyttetip 2 Det er vigtigt, at alt passer når man flytter ind. Præcis udmåling er en forudsætning for dette. I stedet for at jonglere med tommestokken anbefaler vi, at du bruger en digital laserafstandsmåler som PLR 50 fra Bosch. Den måler fuldstændig pålideligt på op til 50 meter. Og med 360 linjelaseren PLL 360 samler du hurtigt reposer og overbygninger. PLR 50 PLL 360

11 PMF 10,8 LI Til fjernelse af gamle gulve, til klargøring af den nye gulvbelægning eller til præcis udskæring af defekte fliser findes der næppe en mere alsidig hjælper end det batteridrevne multifunktionsværktøj PMF 10,8 LI med lithium-ion-teknologi. Den har et bredt arsenal af indsatsværktøjer til oscillerende arbejde. Dermed kan du med en enkelt maskine save, skære, slibe og skrabe, så meget du har lyst. Ud med det gamle, ind med det nye. Hurtig og bekvem. PST 700 E PLS 300 Ved lægning af laminat- eller trægulve drejer det sig ofte om millimeter. En stærk, let og kompakt stiksav som PST 700 E sikrer, at du let kan arbejde kontrolleret og dermed præcist. Det ideelle supplement hertil er savestationen PLS 300. Med»savværket i miniformat«saver du selv krævende geringssnit så præcist, at der ikke kan gå noget galt med dit nye gulv.

12 Flyttetip 3 Før du flytter ud af den gamle bolig, anbefaler vi, at du aflæser el-, gas- og varmemåleren og samtidig framelder dig hos leverandøren. Det bedste vil være, hvis din udlejer også er til stede, når du aflæser måleren, for hvem ønsker det efterfølgende tovtrækkeri, eller hvem har lyst til at betale for meget i varme, lys og vand? Ud over gode oplevelser skal du ikke efterlade noget, når du flytter fra din gamle bolig. Derfor: Børst støvet af skuldrene, og flyt ren ind i dit nye hjem. Held og lykke fremover! Farvel til den gamle bolig!

13 Pak ud, sæt op, føl dig hjemme. Det er ikke nogen kunst, hvis alt passer sammen og sidder som det skal. Nu er flytningen overstået. Nu gælder det om at samle alt det, der hører sammen, igen. Også lamper, spejle og billeder kommer til at sidde godt fast med dyvler og skruer. Dermed bliver den nye bolig hurtigt til et nyt hjem. Lille råd: For at sikre at børnene føler sig ekstra godt tilpas og har noget at lave, mens du pakker ud, kan det være en god ide at lade dem pakke deres legetøj ud selv.

14 Universalgeni, multiværktøj og en nyttig laser. Uneo Uneo Maxx Uneo let og alsidig. Lige så velegnet til montering af møbler som til boring i beton. Eller Uneo Maxx med superkraftig ydelse og tilstrækkelig batterikraft til længere tids arbejde. Letvægteren hamrer også i det hårdeste beton, skruer 80 til 130 skruer i på en enkelt batteriopladning og borer i de mindste hjørner! Ved alt forefaldende arbejde i forbindelse med flytningen og senere i det nye hus og i haven vil du ikke længere kunne undvære den den lille batteridrevne allround-maskine. Flyttetip 4 Hvis du skal hænge forhæng eller billeder op, og hvis du vil bore i lige linje eller parallelt, skal du først have målt alt nøjagtigt op. Her finder du en smart hjælper i krydslinjelaseren PCL 20. Den projicerer laserlinjer lodret og vandret i en præcis 90 vinkel som du kan bruge til at justere alt præcist efter. Og en lodlinje gør det let at hænge lamper op nøjagtigt over midten af et bord. PCL 20

15 PSR 14,4 LI-2 Den batteridrevne bore- / skruemaskine PSR 14,4 LI-2 med 14,4 V-batteri vejer kun 1,35 kg. Med den går arbejdet endnu lettere. 25 mekanisk indstillelige drejemomenttrin kontrollerer kraften, og der er et særligt boretrin til boreopgaver. Og hvis du skal arbejde i mørke hjørner, er det helle ikke noget problem: LED-lampen»PowerLight«sikrer, at arbejdsområdet oplyses, så du kan se på selv de mørkeste steder. PMF 180 E Når man flytter ind, er der altid noget, der skal saves til eller skæres ud. Det kan være adgangen til et telefonstik eller en kontakt. Og også udluftningsgitteret til varmen under køkkenbordpladen skal have en plads Multifunktionsværktøjet PMF 180 E med sine oscillerende indsatsværktøjer gør her underværker.

16 Vægspion, limmester og en skarp snitter. PSB RE En god slagboremaskine hører til i enhver husholdning. Det skyldes, at man kan lave store huller i væggen og sikre, at tunge genstande som en svingbar fladskærm kan hænge sikkert. Slagboremaskinen PSB RE til eksperter giver den rette ydelse til sådanne og andre opgaver med dybdestop, 2-trins-gear, elektronik, højre- / venstreløb og meget mere. Desuden findes den også med støvopsugning, der sikrer, at du ikke støver for meget under borearbejdet. Hvis du vil bore sikkert i væggen, skal du bruge en spion, der kan kigge ind bag væggen for dig. Og det klarer den digitale detektor PDO Multi. Den skarpsindige PDO Multi finder metal, vandrør, spændingsførende og ikke-spændingsførende ledninger samt trækonstruktioner med en detektionsdybde på op til 8 cm. Så kan du være sikker på, at du ikke borer i noget forkert. PDO Multi

17 PKP 7,2 LI Uanset hvor meget man passer på og hvor forsigtig, man er, går der altid noget i stykker, når man flytter. Det ødelagte beslag til reolsystemet eller anhængeren til yndlingsgravemaskinen. Varmlimspistolen PKP 7,2 LI er efter 15 sek. klar til brug og lader hverken store eller små i stikken. PKP 7,2 LI kan ikke kun reparere det ødelagte, men kan også lime gør-det-selv-arbejde sammen. Varmlimspistolen er takket være»heat protection«og automatisk slukning altid sikker at bruge. Flyttetip 5 Hvad skal man gøre med tomme kasser og kasseemballage? Det er enkelt: Skær det hele i småstykker! Det gøres mest effektivt med Xeo. Den glider problemfrit gennem tykke kasser og er desuden nyttig at have ved hånden, når du lægger tæppe eller pynter op. Under arbejdet skærper den sig selv og gør dermed et klingeskift overflødigt. Faktum er: Som hjælper i og omkring huset er den uundværlig! Xeo

18 Din tjekliste til en afslappende flytning. I forbindelse med en flytning er det vigtigt, at du bevarer overblikket. Det vil vi gerne gøre så let for dig som muligt, og vi har derfor lavet en tjekliste til dig med de vigtigste trin i forbindelse med forberedelse og planlægning samt en oversigt over de mest praktiske værktøjer. Og nu er der kun tilbage at ønske held og lykke og god fornøjelse med din nye bolig! Opsig lejekontrakten i god tid (oftest 3 måneder forud) Skift adresse på sundhedskort og lignende Meld flytning hos Folkereregisteret Meld flytning af telefon / internet, postvæsen, kabel-tv Aflæs strøm, gas, vand, og frameld Meld flytning til banker, forsikringsselskaber, sparekasser, børnehaver og skoler Meld flytning i forbindelse med abonnementer (aviser og tidsskrifter) Organiser flyttefirma / transport / hjælpere i forbindelse med flytning Informer naboer og vicevært Aftal terminer med håndværkere (f.eks. tilslutning af strøm) Hav flyttekasser parat (tommelfingerregel: 1 kasse pr. m²) Beslutning: flyttefirma eller flyttebil med egne hjælpere Hav vigtig medicin, madpakker og drikkevarer klar Pak alle vigtige Bosch-maskiner, så du har dem ved hånden Planlægning / forberedelse

19 Planlægning Tykke penne, så du kan skrive på kasserne Skæreværktøj: saks / cutter / tæppekniv eller Xeo fra Bosch Snor, stærk tape og forlængerledning Frostposer til opsamling af skruer Affaldsposer, afdækningspapir Transportremme, sækkevogne, polstringer (kan du ofte leje hos et biludlejningsfirma) Egnet værktøj Maskiner til skruning: Uneo / Uneo Maxx PSR 10,8 LI-2 PSR 14,4 LI-2 IXO til måling: PLR 50 til boring: Uneo / Uneo Maxx PSB slagboremaskiner til nivellering: PCL 20 PLL 360 til tilpasning: PMF 10,8 LI PMF 180 E PST stiksave PLS 300 til detektion: PDO Multi Generelt: Hammer Xeo PKP 7,2 LI forskellige skruebits

20 De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Frankeres Ny adresse: Festen finder sted den: De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Frankeres Ny adresse: Festen finder sted den:

borer også i træ, metal og murværk

borer også i træ, metal og murværk Lille kaos Mere end blot en batteriskruemaskine borer også i træ, metal og murværk Stor ros Make it your home. Skab dit eget hjem med batterislagboremaskinen PSB 10,8 LI-2. Den er ikke blot utrolig alsidig,

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem til mange overflader Vægbearbejdningssystemet PWR 180 CE med dets alsidige forsatser fjerner puds, fliseklæber- eller tapetrester og glatter

Læs mere

Klar parat... Gå i gang. Altid den rigtige bit lige ved hånden. Make it your home. Gør det til dit hjem med den innovative PSR Select.

Klar parat... Gå i gang. Altid den rigtige bit lige ved hånden. Make it your home. Gør det til dit hjem med den innovative PSR Select. Klar parat... Gå i gang. Altid den rigtige bit lige ved hånden. Make it your home. Gør det til dit hjem med den innovative PSR Select. Nu er det endelig slut med at lede efter den rigtige bit. Via den

Læs mere

Nemmere. bliver det ikke. Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen

Nemmere. bliver det ikke. Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen Planlagt. Udført. Nemmere bliver det ikke Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen PSR 18 LI-2i med slagfunktion. Uanset om du skal bore i murværk eller i træ og metal, får du et

Læs mere

Kompakt, fleksibel, smart: Et og samme 10,8-V-batteri til alle maskiner

Kompakt, fleksibel, smart: Et og samme 10,8-V-batteri til alle maskiner Kompakt, fleksibel, smart: Et og samme 10,8-V-batteri til alle maskiner Make it your home. Skab dit eget hjem med 10,8-V-systemet fra Bosch. Uanset om du arbejder i huset eller haven, gør de nye maskiner

Læs mere

og fuld kontrol Styrke

og fuld kontrol Styrke Styrke og fuld kontrol Make it your home. Skab dit eget hjem med vinkelsliberne PWS 700-115, PWS 750-115 og PWS 850-125. De er kraftige, robuste og tilbyder god føring og kontrol takket være deres kompakte

Læs mere

Hamrende stærk og med kompakt form

Hamrende stærk og med kompakt form Hamrende stærk og med kompakt form Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Den nye Compact-generation af slagboremaskiner fra Bosch. Uanset om du vælger Easy, Universal eller

Læs mere

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen. Uendelig rolig gang utrolig kraft. De nye, kompakte excenterslibere fra Bosch. New Compact Generation NYHED! Den nye Compact-generation af excenterslibere.

Læs mere

Power til alle Skift kun maskinen ikke batteriet

Power til alle Skift kun maskinen ikke batteriet Power til alle Skift kun maskinen ikke batteriet NYHED! Den stærke 18-V-familie med lithium-ion-teknologi Ét batteri til alle til Bosch maskiner i hus og have 18-V-lithium ydelse og fleksibilitet på højeste

Læs mere

Præcise snit i mange forskellige materialer

Præcise snit i mange forskellige materialer Mange materialer Et unikum Præcise snit i mange forskellige materialer Make it your home. Skab dit hjem med PKS 16 Multi. Med den alsidige mini-rundsav kan du realisere dine projekter i fliser, træ og

Læs mere

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Problemfri sprøjtemaling Et flottere hjem En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Make it your home. Skab dit eget hjem med sprøjtepistolerne PFS 2000, PFS 3000-2 og PFS 5000 E fra Bosch.

Læs mere

og fuld kontrol Styrke Compact Generation

og fuld kontrol Styrke Compact Generation Styrke og fuld kontrol Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Skab dit eget hjem med de nye vinkelslibere fra Bosch. De er kraftige og robuste og tilbyder god føring og kontrol takket

Læs mere

Altid klar til brug. Altid den rigtige maskine

Altid klar til brug. Altid den rigtige maskine Altid den rigtige maskine Altid klar til brug Med den innovative lithium-ion-teknologi sætter de batteridrevne maskiner fra Bosch nye standarder ved enhver opgave i og omkring huset. Yderligere oplysninger

Læs mere

Slibning overalt med én og samme maskine

Slibning overalt med én og samme maskine Gammelt bliver som nyt Med en enkelt maskine Slibning overalt med én og samme maskine Make it your home. Gør det til dit hjem med en verdensnyhed: Universalsliberen PRR 250 ES fra Bosch. Sliberullerne

Læs mere

Få det. På den rigtige. gjort. måde!

Få det. På den rigtige. gjort. måde! Få det gjort. På den rigtige måde! NYHED! De batteridrevne bore-/skruemaskiner PSR 14,4 LI-2 og PSR 18 LI-2 fra Bosch med Bosch PowerControl. Det har aldrig været mere komfortabelt og enkelt at bore og

Læs mere

eller stænk Nemt og enkelt Uden pletter Genopfindelse af maling Den nye elektriske malerrulle PPR 250 til vægmaling

eller stænk Nemt og enkelt Uden pletter Genopfindelse af maling Den nye elektriske malerrulle PPR 250 til vægmaling Genopfindelse af maling Nemt og enkelt Uden pletter eller stænk Den nye elektriske malerrulle PPR 250 til vægmaling NYHED! Den elektriske malerrulle PPR 250 fra Bosch den letteste måde at male vægge og

Læs mere

Din standard for præcision Måleteknik fra Bosch

Din standard for præcision Måleteknik fra Bosch Din standard for præcision Måleteknik fra Bosch Måling PLR 25, PLR 50 og PMB 300 L Nivellering PCL 10, PCL 20, PLT 2 og PLL 5 Detektering PDO Multi og PDO 6 1619GU1013 DK Trykt i Forbundsrepublikken Tyskland

Læs mere

dimension af kraft Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen En ny Den nye universelle Bosch borehammer PBH 2100 RE/SRE

dimension af kraft Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen En ny Den nye universelle Bosch borehammer PBH 2100 RE/SRE Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen En ny dimension af kraft Den nye universelle Bosch borehammer PBH 2100 RE/SRE NYHED! Bosch borehammer PBH 2100 RE/SRE. Optimal ergonomi via kompakt design

Læs mere

Sæt reolen sammen af kasser

Sæt reolen sammen af kasser HER ESTEMMER DU LT SELV: Sæt reolen sammen af kasser Du kan købe en rektangulær reol. Og du kan købe en kvadratisk reol. Synes du, at begge dele er kedeligt? Så læs videre, for her er reolen, du kan sammensætte

Læs mere

Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner!

Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner! Nyhed! Mere driftstid Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner! Make it your home. Skab dit eget hjem med 18-V-systemet fra Bosch. Uanset om du arbejder i huset eller haven,

Læs mere

hamring, mejsling Boring, Det perfekte produkt til enhver opgave

hamring, mejsling Boring, Det perfekte produkt til enhver opgave Boring, hamring, mejsling Det perfekte produkt til enhver opgave Vælg mellem kompakte, praktiske maskiner med perfekt ydelse til skruning og boring og kraftige, robuste maskiner til de virkelig store opgaver.

Læs mere

Til alle store opgaver har vi altid den rigtige maskine. Har du endnu flere ideer? www.bosch-do-it.com. 2750 Ballerup. Telegrafvej 1.

Til alle store opgaver har vi altid den rigtige maskine. Har du endnu flere ideer? www.bosch-do-it.com. 2750 Ballerup. Telegrafvej 1. Robert Bosch A/S Power Tools Telegrafvej 1 2750 Ballerup 1619G75813 DK Trykt i Forbundsrepublikken Tyskland Ret til tekniske ændringer forbeholdes. Vi påtager os ikke noget ansvar for trykfejl. Har du

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

præcise snit Perfekt til

præcise snit Perfekt til Perfekt til præcise snit Sav og skær mere præcist end nogensinde. Med de stationære maskiner PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S og savstationen PLS 300 til stiksave samt fliseskæreren PTC 1 fra Bosch. Yderligere

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Korskærparken 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvis din lejlighed skal renoveres Du får betalt

Læs mere

Giver maling nyt liv.

Giver maling nyt liv. Genopfindelse af maling. Giver maling nyt liv. Er væggene blevet grå og triste, eller er træet blevet afbleget? Bosch tilbyder med sine malingsystemer til væg- og træmaling præcis den hjælp, du har brug

Læs mere

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort.

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Bør være på ethvert værksted Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Yderligere oplysninger finder du på www.bosch-do-it.dk.

Læs mere

Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim

Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim Nr. 527 Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim A Beskrivelse I dette anvendelseseksempel beskrives, hvordan parketbrædder udskiftes i et parketgulv. Hvis et parketgulv beskadiges, er

Læs mere

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Telefon 76 22 12 00 Mail: post@boligfa.dk Hjemmeside: www.boligfa.dk 1 Hvor skal

Læs mere

vintersøvn! Gør terrassen og balkonen forårsklar med Bosch Bosch Magasinet 01 10 Vågn op af din

vintersøvn! Gør terrassen og balkonen forårsklar med Bosch Bosch Magasinet 01 10 Vågn op af din Bosch Magasinet 01 10 Vågn op af din vintersøvn! Gør terrassen og balkonen forårsklar med Bosch NYT! Foråret står for døren. Med det effektive Bosch el-værktøj får du igen vinterplagede havemøbler til

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB

VARIGHED: LANGT FORLØB VARIGHED: LANGT FORLØB Byg et TABLET RACK Til læreren Varighed: Langt forløb Tidsestimat: Syv dobbeltlektioner Dine elever i 6. og 7. klasse kan i et langt forløb designe og bygge deres eget, familiens

Læs mere

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013 Starfloor Lægningsvejledning 17.september 2013 Lægningsvejledning Brugsklasse Anvendelsesområder STARFLOOR CLICK er et gulv udviklet til bolig segmentet. * *følg lægningsvejledningen nøje Akklimatisering

Læs mere

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien 20. januar 2012 6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien RYOBI One Plus er en unik værktøjsserie, hvor samme 18 volt batteri og lader kan anvendes med over 35 forskellige elværktøjer og havemaskiner.

Læs mere

Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556

Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556 Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556 DK Brugsanvisning Slagboremaskine 710W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne

Læs mere

NEM reol. af køkkenskabe

NEM reol. af køkkenskabe NEM reol af køkkenskabe Reolen her er en praktisk kombination af skabe og åbne hylder. en er nem at bygge det eneste, du behøver at lave, er en ramme med fem ben under. Resten består af færdige køkkenskabe,

Læs mere

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag.

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Før du går i gang. Har du undersøgt grunden for nedgravet ledning og rør? Har du det fornødne værktøj? Du skal bruge: En impact akkudrill,

Læs mere

LÆGNINGS- & MONTERINGSVEJLEDNING LÆGNING AF B O L I G V I N Y L G Ø R - D E T- S E LV - S Å DA N!

LÆGNINGS- & MONTERINGSVEJLEDNING LÆGNING AF B O L I G V I N Y L G Ø R - D E T- S E LV - S Å DA N! LÆGNINGS- & MONTERINGSVEJLEDNING LÆGNING AF B O L I G V I N Y L G Ø R - D E T- S E LV - S Å DA N! LÆGNING AF B O L Et vinylgulv skal lægges næsten som et væg-til-væg tæppe, og er du vant til at foretage

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven.

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven. Mål!-væg Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjee i haven. 1 Indledning Målvæggen er klassikeren for alle fodboldfans. Vi viser dig en model i stabil Birk-multiplex, som kan adskilles

Læs mere

48 Af Jann Wagner. Foto: Kristian Krogh. Tegning: Christian Raun

48 Af Jann Wagner. Foto: Kristian Krogh. Tegning: Christian Raun 48 Af Jann Wagner. Foto: Kristian Krogh. Tegning: Christian Raun Gør Det Selv 8/2000 Praktisk vaskevæg af genialt materiale: Nu er det en ren fornøjelse Der er tre gode grunde til at bygge en vaskereol.

Læs mere

Elegant konsol til tv, dvd & o.l.

Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Flot skueplads Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Enkel, flad, praktisk: Dette konsol har det ikke bare i sig, men også på sig! Den perfekte scene til dit tv. 1 Indledning

Læs mere

Materialer: Sådan bygges kikkerten! (lærer vejledning) Side 1 af 9. Til én klasse skal du bruge:

Materialer: Sådan bygges kikkerten! (lærer vejledning) Side 1 af 9. Til én klasse skal du bruge: Side 1 af 9 Materialer: Til én klasse skal du bruge: til hver elev: fire slags paprør, nr. 1-4 en linse et okular (sørg for at hver gruppe nogle forskellige okularer) en saks to runde stykker sort karton

Læs mere

Udnyt pladsen rør ingen hindringer

Udnyt pladsen rør ingen hindringer Udnyt pladsen rør ingen hindringer [før] Masser af rør, der samler støv og tager plads op. Nu skal der sættes et bord og nogle skabe op, så man kan bruge rummet til noget. Det har vi brugt Materialer Køkkenelementer

Læs mere

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Akkubore-/skruemaskine slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Et godt job er ikke kun et stykke arbejde det er også sjovt. BØRSTELOS MOTOR KOMPAKT OG MED LANG LEVETID De kraftige akku bore- /

Læs mere

Alsidighed made by IXO

Alsidighed made by IXO Alsidighed made by IXO Og det praktiske forsatssortiment IXO Collection Home made by you. bosch-ixo.com Have og grill Forsatser til altanen, terrassen, haven og livsnyderne HAVE OG GRILL www.bosch-ixo.com

Læs mere

Byg EN HULE LAMPE VARIGHED: LANGT FORLØB

Byg EN HULE LAMPE VARIGHED: LANGT FORLØB VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN HULE LAMPE Byg EN HULE LAMPE Til læreren Varighed: Langt forløb Tidsestimat: Syv dobbeltlektioner Dine elever i 5., 6. og 7. klasse kan i et langt forløb designe og bygge

Læs mere

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken Genhusning Æblehaven og Rønnebærparken Hvis du har spørgsmål, kan du stille det på bosj.dk/reno-æble-rønne. Her vil vi også løbende samle spørgsmål og svar. Indhold Indhold... 2 Hvad betyder genhusning?...

Læs mere

The Beauty. and the Beast. Flest huller i beton pr. opladning 55 huller 6 x 50 mm i beton EN60745-2-1 NYHED! Tested SLG

The Beauty. and the Beast. Flest huller i beton pr. opladning 55 huller 6 x 50 mm i beton EN60745-2-1 NYHED! Tested SLG The Beauty and the Beast Bosch Håndværkeravis 1 2011 Gælder fra 01.01. til og med 28.02.2011 Tested by No. 105680B5 2010-02 SLG Germany Slagboremaskine GSB 18 V Li dynamic Professional Kompakt, ny kraftig

Læs mere

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk Monteringsanvisning Jackon vådrum V Å D R U M Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering 10-2013 erstatter 02-2012 Jackon vådrum Produktbeskrivelse Væg Gulv Godkendelse MK 7.32/1651

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og Døre Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste.

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. 1 Indhold 1 Sikkerhedsregler ved brug af centralstøvsugeren...............

Læs mere

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården Genhusning Information om genhusning i Margrethegården Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Midlertidig genhusning eller fraflytning?...4 Udgifter i forbindelse med genhusningen...7 Flyttesyn,

Læs mere

Oplysningen. Monteringsvejledning. Montering med 2 personer!

Oplysningen. Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Guide skrevet af Nicolai Hiorth

Guide skrevet af Nicolai Hiorth Forfatter Gnomen Dato Man Okt 10, 2005 3:15 pm Læst 4472 Beskrivelse Nåh? ok nu vil du være ridder (Pladerustnings fordel) Kategori Rustninger Type Udstyrs Guide Guide skrevet af Nicolai Hiorth Pladerustning,

Læs mere

BEBOERINFO - GENHUSNING

BEBOERINFO - GENHUSNING BEBOERINFO - GENHUSNING Genhusningsfolder Visualisering fra vinderforslaget. BEBOER INFO 17. MARTS 2015 Hvad skal der ske? HUSK informationsmøde 23. marts 2015 kl. 19-21.30 Radisson, Scandinavien Center

Læs mere

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk Manual Smart Trykluft passepartout maskine Version 1 dk Oversat af Lista Bella April 2011 Indholds fortegnelse. Klargøring 3 Montering på gulvstativ (Tilkøb) 4 Oversigt Smart mat-cutter 7 Montering væghængt

Læs mere

Højseng til børneværelset

Højseng til børneværelset Højseng til børneværelset Klassisk drøm for børn Højseng til børneværelset Ridderborg eller eventyrslot børns drøe bliver til virkelighed med den fantasifulde højseng. 1 Indledning Sådan en højseng er

Læs mere

alsidig! Utrolig NYHED!

alsidig! Utrolig NYHED! Utrolig alsidig! NYHED! Nyhed! Det ledningsfri multifunktionsværktøj PMF 10,8 LI fra Bosch Utrolig alsidig: Save, afkorte, fræse, slibe, skrabe... Med PMF 180 E og det nye batteriversion PMF 10,8 LI er

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Side 1 af 10. Klargøring af SNOEZELEN apparater 3. Belægning af kontrolfelter for de forskellige apparater 4. Tænd/sluk knappen for Batteri 4

Side 1 af 10. Klargøring af SNOEZELEN apparater 3. Belægning af kontrolfelter for de forskellige apparater 4. Tænd/sluk knappen for Batteri 4 Side 1 af 10 Brugervejledning til SNOEZELEN Fjernbetjening Vi takker for at du har besluttet dig for at købe dette førsteklasses produkt. SNOEZELEN fjernbetjeningen produceres udelukkende i Tyskland og

Læs mere

Monteringsvejledning Solpaneler

Monteringsvejledning Solpaneler Monteringsvejledning Solpaneler Montageskinne Forbindeled/Samler Mellemstykke Tagbøjle tegl Monteringsvinkel Ståltag Adaptervinkel Endestykke Gevindskrue Generelt vedrørende montering Placering af skinner

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

BROR Opbevaringsløsning

BROR Opbevaringsløsning Produktguide BROR Opbevaringsløsning 40_018 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et mildt rengørings middel eller sæbe. Tør efter med en ren, tør klud. KVALITET BROR opbevaringssystem

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Dobbelt op på de. smalle hylder

Dobbelt op på de. smalle hylder Dobbelt op på de BOGKASSER MED CD-SKUL smalle hylder Med tre varianter af en enkel bogkasse får du en reol, der bag det diskrete ydre har skjulte talenter. Gevinsten er sikker med de elegante bogkasser.

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 Arbejder i jeres lejligheder. Byggeriet skrider hastigt frem, og håndværkerne skal snart i gang med arbejderne indvendigt i din lejlighed og ude på altanen. Du bliver

Læs mere

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Brugsvejledning DRINK-38/SE Vigtige instruktioner: De i dette dokument beskrevne kølere, er udelukkende designet til opbevaring og afkøling af drikkevarer

Læs mere

Tryl din seng om til en hotelsuite med en polstret sengegavl

Tryl din seng om til en hotelsuite med en polstret sengegavl DIY SENGEGAVL Lav din egen sengegavl med hjælp fra denne guide! Tryl din seng om til en hotelsuite med en polstret sengegavl En sengegavl giver hygge, atmosfære og lækkerhedsfaktor til dit soveværelse.

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Brøndby 2007 v/ Formand: Freddy Rasmussen 1 Opsigelsen - 3 måneders

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Puristisk servante

Robert Bosch GmbH. Puristisk servante Puristisk servante En ren fornøjelse Puristisk servante Puristisk design er moderne på badeværelset. Og det er dette vaskearrangement beviset på: Less is more! 1 Indledning En renvasket idé: Vores servante

Læs mere

DK Brugsvejledning 3-9. Vægføringssystem

DK Brugsvejledning 3-9. Vægføringssystem DK Brugsvejledning 3-9 Vægføringssystem 1 2 Montageeksempel: 1 2 DANSK Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel om generel fare Advarsel om farlig elektrisk spænding Advarsel om varm overflade Maskine

Læs mere

Præcision. Mission: New Compact Generation. Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen. De nye stiksave fra Bosch

Præcision. Mission: New Compact Generation. Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen. De nye stiksave fra Bosch Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen Mission: Præcision Expert De nye stiksave fra Bosch Easy Universal New Compact Generation Easy Universal Expert NYHED! Compact-generationen af stiksave

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING. Vinduer og døre Gør-Det-Selv

MONTERINGSVEJLEDNING. Vinduer og døre Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og døre Gør-Det-Selv Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk SCHÖNOX MAX FORMAT Foto: RAK Ceramics GmbH SCHÖNOX MAX FORMAT System MAX FORMAT Et program med optimalt tilpassede produkter til montering af meget store fliser samt meget tynde fliser Sikkert og effektivt

Læs mere

Sikkerhed. CE-sæt til Multi-Pro 5700-D/5800-plænesprøjte Modelnr Sikkerheds- og instruktionsmærkater. Monteringsvejledning

Sikkerhed. CE-sæt til Multi-Pro 5700-D/5800-plænesprøjte Modelnr Sikkerheds- og instruktionsmærkater. Monteringsvejledning CE-sæt til Multi-Pro 5700-D/5800-plænesprøjte Modelnr. 06-484 Form No. 3366-3 Rev A Monteringsvejledning Sikkerhed Sikkerheds- og instruktionsmærkater Sikkerheds- og instruktionsmærkaterne kan nemt ses

Læs mere

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise Amico K38-Gota Knækarms markise Tjekliste 1 Gennemgå din følgeseddel og tjek om alt er korrekt, samt alle dele er med. Hvis der er noget der ikke stemmer overens bedes du kontakte os. Værktøj 2 Værktøjet

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Ingen benzin, ingen ledning, fuld kraft. Batteridrevne haveredskaber. www.bosch-have.dk

Ingen benzin, ingen ledning, fuld kraft. Batteridrevne haveredskaber. www.bosch-have.dk Ingen benzin, ingen ledning, fuld kraft Batteridrevne haveredskaber www.bosch-have.dk 1619LA1313 Robert Bosch A/S Power Tools Telegrafvej 1 2750 Ballerup www.bosch-have.dk Bosch batteridrevne haveredskaber

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven 27. august 2015 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Plus-Mad Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011 Indhold Generelt Side 2 Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Lægning på Beton Side 4 Fuldlimning Side 5 Gulvvarme

Læs mere

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet 1 Containerkran. Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du begynder at samle, start med at kontrollere at der ikke mangler noget. Alle delene skæres forsigtigt ud, evt. med en stemmejerns kniv, rens

Læs mere

Diamantboreanlæg. Type. Side. Overblik over boreudstyr 122. Boremotorer / Borestandere SPIT SD 80 123 SPIT SDR 130 124 SPIT SD 160 125

Diamantboreanlæg. Type. Side. Overblik over boreudstyr 122. Boremotorer / Borestandere SPIT SD 80 123 SPIT SDR 130 124 SPIT SD 160 125 Diamantboreanlæg Type Side Overblik over boreudstyr 122 Boremotorer / Borestandere SPIT SD 80 123 SPIT SDR 130 124 SPIT SD 160 125 SPIT SDR 160 126 SPIT SD 350 127 SPIT SDR 350 128 2 Diamant rørbor Type

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 30 kg max 4 kg max 4 kg max 4 kg max 70 kg Montering med 2 personer! max 8 kg max 6 kg max 15 kg Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91842AS4X4VII 2017-06

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6 AMICO K 40 Knækarms markise Side 1 ud af 6 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske installationer skal udføres af en autoriseret

Læs mere

Klarer ganske enkelt alt Og alt klares ganske enkelt

Klarer ganske enkelt alt Og alt klares ganske enkelt Mange byggepladser En boligdrøm Klarer ganske enkelt alt Og alt klares ganske enkelt Multifunktionsværktøjerne PMF 350 CES, PMF 250 CES og PMF 220 CE. Med MagnetHold og AutoClic for enkelt skift af det

Læs mere

Montering. Kvik køkken

Montering. Kvik køkken Montering. Kvik køkken Tillykke med dit nye Kvik køkken! Inden du kan tilberede første måltid står du nu overfor monteringen. Med denne guide vil vi forberede dig på monteringen, sikre dig en god proces

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C.

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C. Vi anbefaler at læse følgende lægningsvejledning for ikke at glemme noget og for at drage fuld nytte af dit gulv i mange år. ANVENDELSE LÆGNINGSVEJLEDNING BRUG Gulvbelægning som udelukkende er beregnet

Læs mere

KLARGØRING. INSTALLATION INFORMATION premium click optimum click. Følg nøje alle anvisninger for at opnå et godt resultat.

KLARGØRING. INSTALLATION INFORMATION premium click optimum click. Følg nøje alle anvisninger for at opnå et godt resultat. 1 Følg nøje alle anvisninger for at opnå et godt resultat. KLARGØRING Vi anbefaler, at alle planker til samme gulvprojekt bestilles på samme tid. 2 Sørg altid for at opbevare Pergo-vinyl omhyggeligt for

Læs mere