Sportsuge i Horne 1. juni - 9. juni 2013, uge 23

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sportsuge i Horne 1. juni - 9. juni 2013, uge 23"

Transkript

1 Stiftet 20. april 1903 Sportsuge i Horne 1. juni - 9. juni 2013, uge 23 Nu er det endelig tid for igen at holde Horne Sportsuge og få samlet hele byen, store som små. Igen i år har vi sammensat et program for hele familien og ikke mindst for hele byen. Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år. Grillen vil være tændt hele ugen, hvis vejret tillader det. Der vil i hallens cafeteria være rig mulighed for at købe pølser, sandwich mm. Derudover vil der i teltet være salg af toast. Teltet vil hele ugen igen i år være opvarmet med sponsoreret diesel fra Sdr. Malle Maskinstation. Endvidere vil der hele ugen være opstillet to hoppepuder, en for større børn og en for de mindre børn. Det er på EGET ANSVAR at benytte disse hoppepuder. Tombolaen åbner søndag og vil være åben hele af ugen, indtil alt er væk. Vi opfordrer alle til at cykle til Horne Stadion - hele ugen. Lørdag d. 1. Juni Kl Kl Kl Kl Seniorfrokost. (se omtale) U15 - fodbold Horne/Tistrup/Sig - Spangsbjerg. Serie 6 - fodbold Horne - Tistrup. SENIORFROKOST Nu skal vi have befolkningen i den modne alder i teltet! Vi gentager succesen fra sidste år med en forrygende seniorfrokost, hvor der kan snakkes om gamle dage eller blot have hyggeligt samvær med naboerne m.m.. Det er helt op til dig selv at afgøre, om du er senior, men vi håber ikke, du vil gå glip af denne herlige dag. Der er tale om en herre- og damefrokost i teltet med baggrundsmusik fra den gang far / mor var ung.

2 Under frokosten vil der også være lidt underholdning, og hvad dette er, må blive en overraskelse. Hvis du selv har lyst til / mod på, at bidrage med lidt underholdning undervejs, er dette også meget velkomment. Kl vil Horne Hallens cafeteria være vært for en lækker frokost. Menuen siges at være til snaps, og hvad derefter kommer må i bare glæde jer til. Medbring selv servicen og det hyggelige festhumøret. Alt dette får du til kun 175 kr. pr. pers., som skal betales ved tilmelding til Dagmar Kristiansen, tlf. nr senest søndag d. 26. maj. Ved tilmelding skal der oplyses dit navn og tlf. nr.. Vi glæder os meget til at se jer! Søndag d. 2. Juni Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Entré - 10,- men det er også muligt at rafle om prisen i år. Hornehallens cafeteria serverer morgenkaffe og rundstykker. Opvarmning på plænen. Gadefodbold starter. Gæt koden til skattekisten. (se omtale) Rafleturnering. (se omtale) Sidste tilmelding til grillaftenen. (se omtale tirsdag) GÆT KODEN TIL SKATTEKISTEN Der er lagt 500,- kr. i en skattekiste, som står på baren i teltet. Pengene er sponsoreret af Lundagervejens Vinduespudser. Til skattekisten er der knyttet en kode, som I kan prøve at bryde. For at få fat i de 500,- kr., kan I prøve alle de gange I har lyst. Det koster kun 10,- kr. for hvert forsøg eller 3 forsøg for bare 25,- kr., så kom og giv det et forsøg eller gerne flere. Hvis ikke koden knækkes denne dag, kan I prøve de følgende dage indtil koden er knækket. RAFLETURNERING Søndag kl starter årets rafleturnering. Vi rafler poker og der vil være opvarmning / tilmelding fra kl ved Anne Mette Bøttcher. Startgebyret er 30,- kr. Der er selvfølgelig gode præmier. Sportsugen giver whiskyen mens Varde Fadølsudlejning sponsorerer vinen og Horne Murerne sponsorerer en ny pokal..

3 1. præmie 1 fl. Whisky + pokal 2. præmie 3 fl. vin 3. præmie 2 fl. vin 4. præmie 1 fl. vin Mandag d. 3. juni Kl Veteranfodbold Horne - EFB. Tirsdag d. 4. Juni Kl Kl Éntre til grillaften. Grillaften med lækker, grillet dansk kalv og tilbehør af forskellige salater samt brød og smør. (se omtale) Kinesisk aktion. (se omtale) Kl Kl Musik af Jan Krichau. (spiller til kl ) Kl GRILLAFTEN Vi gentager i år succesen med aftensmad og musik i teltet for hele familien. Musikken vil blive leveret af Jan Krichau, som er kendt for at spille go musik og skabe en underholdende stemning. Menuen består af grillet dansk kalv som er sponsoreret af Henriette og Hajse fra Malle. Rene Lund Knudsen og Hanse Guldager vil i år hjælpe med at beskære. Som tilbehør er der børnesalat, broccolisalat, pastasalat, kartoffelsalat, babyblade m. cherrytomater, feta, løg, brød, smør og dressing Alt dette får du for kun 125,- kr. pr voksen. Børn til og med 6 år er gratis. Børn fra og med 7 år og op til og med 13 år er 75,- kr. Ønsker man kun at høre musikken, kan man komme ind fra kl for 50,- kr. Husk selv at medbringe service. Der er bindende tilmelding, som kan ske pr mail på sportsuge@gmail.com eller på opslagstavlen i teltet senest søndag den 2. juni kl Forudbestilte billetter SKAL afhentes senest ved éntreen til teltet. Hvis ikke de er afhentet, binder man for betalingen, med mindre vi kan sælge dem til andre. Husk på mailen at oplyse, hvor mange I bestiller til samt alder på børnene plus jeres tlf. nr. Der er plads til 200 pers. i teltet, så det vil være først til mølle. Betalingen sker ved entreen til aftensmaden.

4 KINESISK AKTION Efter aftensmaden, vil der være kinesisk aktion i en lille time. Her har du mulighed for at byde på en række fine ting. Den som når det sidste bud, inden uret ringer, kan gå derfra med varen. Hvert bud koster 10,- kr., så husk at medbring en masse ti kroner. Det går til et godt formål. Keld Jokumsen vil igen stå for at være auktionarius med Dennis Pedersen som tidtager. Onsdag d. 5. Juni (Grundlovsdag) Kl Kl Kl Kl Hornedysten. (se omtale) Andelskasseløbet (Cykelsponsorløb). (se omtale) Sidste tilmelding til årets teltfest. (se omtale lørdag) Sidste tilmelding til bilorienteringsløbet. (se omtale fredag) Sidste tilmelding til rundboldturnering. (se omtale lørdag) HORNEDYSTEN En TOTAL top hemmelig, men spændende og krævende dyst mellem to udvalgt hold for børn og to udvalgte hold for voksne vil foregår ved teltet. Mød op og hep på dit hold og få dig et godt grin. Vi glæder os til at se dig. ANDELSKASSELØBET (CYKELSPONSORLØB) En tilbagevendende succes fra tidligere år - nemlig cykelsponsorløbet, vil i år kunne følges denne onsdag aften. Udvalgte borgere fra Horne Sogn vil cykle til fordel for HIF. I den kommende tid op til Horne Sportsuge, vil der blive indsamlet sponsorater. Alle som sponsorerer minimum 100,- kr. deltager i lodtrækningen om fine præmier sponseret af Andelskassen. Cykelrytterne vil komme forbi parkeringspladsen flere gange denne aften på deres rute, så kom og hep på din rytter. Der er også mulighed for at købe pølser, øl og vand ved parkeringspladsen under løbet. Cykelruten er: Stadionvej Kirkebakken Engkanten Højvangen Mælkevejen Stadionvej. Cykelrytterne i dette års Andelskasseløb er: Dennis Pedersen, Hornelund - Frank Pedersen, Horne by - Jacob Vig, Asp - Henning Haaning, Horne by - Esben Hansen, Malle - Brian Jacobsen, Fruerlund - Heidi Poulsen, Bjerremose - Susanne Falk Pedersen, Stundsig Torsdag d. 6. Juni Kl Kl Kl Generationsdag. (se omtale) Børnedag. (se omtale)

5 Kl Kl Kl Kl Fup og Fidus kommer og underholder. 7 mands fodbold U11 HTS - Ølgod. 7 mands fodbold U11 Ølgod - Blåbjerg. 7 mands fodbold U11 HTS - Blåbjerg. Banko i hallen. GENERATIONSDAG Så vil vi gentage succesen fra de sidste år med hyggelig samvær i teltet. Der vil være underholdning i teltet fra kl til ca. kl for dagplejen, børnehaven, plejehjemmets beboere og børnenes bedsteforældre. De skal synge fællessang med sange de alle kender. Der vil blive serveret boller som Anita Richardy har bagt samt serveret frugt, som er sponsoreret af Dagli Brugsen. Der ud over serverer vi også saft og kaffe til dem, som skulle have lyst til det. Vi vil meget gerne se Jer alle til en hyggelig stund, og husk at invitere bedsteforældrene mm. BØRNEDAG Spejderne, 4H og Hindsig Ridecenter vil være på pladsen, hvor de laver spændende aktiviteter som f.eks. pandekager og popcorn over bål, trillebør agility. Samtidig er det også muligt, at komme tæt på kælekaniner som 4H har med, og børnene kan få en ridetur på et par islændingeheste som Hindsig Ridecenter tar med. Fra kl til vil Fup og Fidus komme i teltet og lave hans helt unikke børneshow! Der vil blive masser af børne-humor, levende dyr, magiske tricks og meget mere! Til sidst i showet fremviser Fidus sine magiske dyr, som børnene kan komme helt tæt på og røre ved. Efter tryllerierne vil han også lave sjove ballondyr til alle. Fredag d. 7. Juni Kl Kl Kl Kl Kl Morgensang. Idrætsdag for hele skolen.(se omtale) Bil-orienteringsløb. (se omtale) Afgørelsen af bil-orienteringsløbet i / ved teltet, afhængig af vejret. IDRÆTSDAG FOR HELE SKOLEN Vi gentager succesen fra sidste år med at afholde sund idrætsdag for Horne Skole. Et stærkt team har igen i år sammensat et program, der gerne skulle få sveden frem på panden for de fleste og give dem mulighed for at prøve forskellige idrætsgrene. I pausen vil der blive serveret vand, frugt og sunde sportsboller, i samarbejde med sponsorerne Horne Kro, Daglí Brugsen og Lundagervejens

6 Vinduespudser. Vi glæder os til at se Jer alle til en sjov og oplevelsesrig dag. Medbring gode sko, praktisk tøj og vand. BIL-ORIENTERINGSLØB Et sjovt bilorienteringsløb for hele familien som arrangeres af Maibritt og Jørgen Jelling. Hvem er bedst bag rattet, når kørslen bliver afbrudt af små forhindringer / opgaver undervejs? Der er blevet lavet en rute på mindre veje, grusveje og private veje, hvor man undervejs skal løse en række forskellige bemandede/ubemandede opgaver, inden turen kan gå videre. Resultatet bliver målt på point, så de bemandende køreprøver samt de spørgsmål som skal løses på ruten, giver et vis antal point. Overser deltageren en forhindring, eller må forlade posten uden at løse opgaven, giver det strafpoint. Hver bil skal igennem en rute på 22 km, hvor hver bil bliver sendt af sted med 4 minutters interval. I hver bil skal der være en fører samt en passager og evt. børn på bagsædet. Det er helt klart sjovest at deltage, så kom ud af starthullerne og tilmeld jer på sportsuge@gmail.com eller på tavlen i teltet senest onsdag d. 5. juni. Husk at oplyse dit fulde navn og tlf. nr. Tilmeldingen vil være først til mølle, da der kun er plads til 30 biler. Så gør Jeres biler klar og tilmeld Jer! Startgebyret er kun 50,- kr., og der vil være gode præmier samt pokaler til de bedste. Samtidig vil der undervejs på den 22 km lange rute også blive smidt lidt gaver ind af ruden. Der er underholdende prøver at se på omkring teltpladsen også, så mød op og få et godt grin. Der kan tillige købes øl, vand og pølser ved parkeringspladsen. Lørdag d. 8. Juni Kl Kl Kl Kl Kl Rundboldturnering. (se omtale) Serie 6 fodboldkamp HIF - Glejbjerg. Serie 4 fodboldkamp HIF - Ansager. Årets teltfest - Fællesspisning / Éntre. (se omtale) RUNDBOLDTURNERING Så skal vi igen have gang i en af de gode gamle lege, hvor der skal konkurreres mellem venner, familier, naboer m.fl. Vi skal have rørt musklerne på en sjov og legende måde, og forhåbentlig bliver det så sjovt, at også lattermusklerne bliver rørt. I bestemmer selv hvordan I vil sætte holdene sammen. Dog skal der min. være 8 pers. og max 10 pers. pr. hold. Pointsystemet vil være efter alder, hvor de yngste giver flest point. Man vil blive udstyret med farvede bånd om armen alt efter alder. Dennis Pedersen

7 sørger for dommere så alt går rimeligt til samt at banerne er klar med kegler, bat og bold inden start. Holdene skal hver især have læst reglerne inden start kl Disse kan findes på på opslagstavlen i teltet hele ugen samt som bilag efter dette program. Det eneste I nu skal gøre er, at få samlet et hold og få det tilmeldt på sportsuge@gmail.com eller på opslagstavlen i teltet senest onsdag den 5. juni. Husk at oplyse holdnavn, antal personer, kontaktperson samt dennes tlf. nr. Der vil selvfølgelig være præmie til vinderholdet. ÅRETS SOMMER-TELTFEST - FÆLLESSPISNING Vi afslutter Horne Sportsuge 2013 af med et brag af en fest, hvor DJ Poul Horsbøl spiller op til dans med mere end 1200 gode kendte numre. Han spiller til kl Baren vil være fyldt op med kolde drikkevarer og menuen vil Horne Kro stå for. Det bliver en 3 retters menu til billige penge. Medbring selv servicen og det gode festhumør. Tilmelding skal ske, gerne samlet, med bordbestillingen på opslagstavlen i teltet senest onsdag den 5. juni kl Betaling for mad og entre foregår sammen med tilmeldingen, dog hos barpersonalet. Menuen fra Horne Kro består af: Forret: Tapas, fiskefad, salat, dressing og brød. Hovedret: Dessert: Pris: Entré: Kylling og peberspyd, mørbradgryde med bacon og champignoner, helstegt oksemørbrad med rødvinssovs, tærter med forskellig fyld, forskellige salater og kartofler, hjemmelavet brød og smør. Citronis, pæretærte med creme fraise og frisk frugt. 150,- kr. (for-, hovedret og dessert - kan ikke deles op) 75,- kr. pr. person. Søndag d. 9. Juni KL Oprydning - alle er velkomne. Vi glæder os til at se jer alle! Sportsugeudvalget 2013: Søren Dahl - Lotte Andersen Anette Stald - Hanne Haaning Se også programmet her: under Fritid-HIF-Sportsuge & Facebook: Sportsuge, Horne

8 Bilag Rundboldregler Rekvisitter: Tennisbold, bat og kegler, som Spotsugeudvalget sørger for er klar ved start. I bedes møde ind min. før start, da i skal have jer delt op i aldersgrupper og give jer en markering. Reglerne er som følgende: 8-10 deltagere pr. hold. Spilletid pr. kamp er 15 minutter. Efter 7 minutter skifter holdene plads. Dvs. 1 minut til skift. Folk bedes overholde tiderne og skifte hurtigt. Opgiveren er en person fra udeholdet. Hver spiller har tre forsøg til at ramme bolden. Børn til og med 7 år må kaste bolde ud. Og bruge special -bat. Rammer man ikke bolden på de tre forsøg, går man over til første kegle. Der løbes mod uret rundt. Der må ikke bruges anden bat end det der forelægger til start. Løber et hold tør for slåere gir det 10 minuspoint, og alle fra indeholdet går til indebasen og starter igen. Der gives point for hver gang en spiller løber en runde: 1. Børn til og med 3 år giver 8 point pr. løbet runde. De må gerne bæres af en voksen, dog skal de forsøge at slå. 2. Børn til og med 7 år får 6 point pr. løbet runde. 3. Børn fra og med 8 og til og med 12 år får 5 point pr. løbet runde. 4. Voksne fra og med 55 og til og med 65 år får 3 point pr. løbet runde. 5. Voksne over 65 år giver 8 point pr. løbet runde. 6. Øvrige spillere får 1 point pr. løbet runde. Der spilles IKKE med befrier, til gengæld gives der pointsatsen x3 for en hel løbet runde på eget slag. Et hold er inde indtil tiden er gået. Skydes en bold ud over sidelinjen, som ikke når ned bag baglinjen, dør slåeren. Slåeren returnere bag i rækken og må slå igen ved hans/hendes tur. Eventuelle løbere returnerer til den base de løb fra. Gribes en bold inden den rammer jorden dør slåeren. Slåeren returnere bag i rækken og må slå igen ved hans/hendes tur. Eventuelle løbere returnerer til den base de løb fra. En spiller dør, hvis vedkommende befinder sig mellem 2 baser, når opgiveren modtager bolden, og har råbt stop. Den døde løber returnerer til indebasen bag i rækken. Der må slås ved hans/hendes tur igen. Det hold som har flest point efter de 15 minutter, er vinder af kampen. Der er 1 dommer på hver bane. DOMMERENS AFGØRELSE ER IKKE TIL DISKUSSION! Husk at dette er et spil, hvor vi gerne skal have det sjovt

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år.

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år. Sportsuge 2014 uge 23 Så skal vi igen ha samlet hele byen og alle generationer til Sportsugen i Horne. Vi glæder os rigtig meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer,

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 6. juni søndag den 9. juni 2019 Byfestprogrammet

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 Låstrup 2018 Engtramper Kroen tilbyder Tirsdag: VM feberen racer i byfestteltet. Der vises landskamp mellem Danmark og Frankrig kl. 1600. Engtramperkroen kører spottilbud

Læs mere

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der 2018 Sommerfest på Bygholm Camping Lørdag den 14/7 kl. 10 starter vi årets sommerfest med en gang Støvlekast. Regler man bukker sig ned og svinger

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014 Gje GJESSTIVAS 2014 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø 22.-24. August 2014 Gjesstivas program 2014.indd 1 04/07/14 12.57 V Gje GJESSTIRADE DYT-BANKO BØRNEAKTIVITETER Fredag 22. August 2014 Fredag kl.

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 21.-25. juni 2017 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 21. juni kl. 19.00 Onsdag D. 21. juni 19.00 Bankospil i hallen Torsdag D. 22. juni PROGRAM 19.00 Rafle-, whist-

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2019

Mogenstrup Sportsuge 2019 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2019 Torsdag d. 13. juni -

Læs mere

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening 1 Landsbyfest 2018 Tirsdag d. 21. 8. Kl. 17:30 *Rovfugleshow - kun adgang med billet. Billetpris for voksne kr. 50,- Pakketilbud

Læs mere

Vil du give en hånd med i ugens løb, så ring til Majbrit Mandag 29. maj. Der vil være fodboldkampe på stadion fra kl

Vil du give en hånd med i ugens løb, så ring til Majbrit Mandag 29. maj. Der vil være fodboldkampe på stadion fra kl Mandag 29. maj Der vil være fodboldkampe på stadion fra kl 16.30. 17.30 Nr. F. FC-FRI U9 1 Mejdal-Halgård 4 17.30 Nr. F. FC-FRI U9 2 Mejdal-Halgård 3 18.10 Nr. F. FC-FRI U9 1 Mejdal-Halgård 3 18.10 Nr.

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Sommerferie Aktiviteter 2017

Sommerferie Aktiviteter 2017 Sommerferie Aktiviteter 2017 ULF Fredericia kredsen vil igen i år lave nogle aktiviteter for jer i uge 29 i sommerferien. Aktiviteterne er for beboerne på Ullerupdalvej 90-96 og Kobbelgården 1-3 samt ULF

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning. Fredag, 12. april 2013 kl i forsamlingshuset. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning. Fredag, 12. april 2013 kl i forsamlingshuset. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013 Fællesspisning Fredag, 12. april 2013 kl. 18.30 i forsamlingshuset Menûen er : Hamburgerryg med kartofler, aspargessovs og salat.

Læs mere

Gjesstivas Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø august

Gjesstivas Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø august Gjesstivas 2018 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø 17.-18. august Gjesstirade Børneaktiviteter Dytbanko Fredag den 17. august Kl. 17.30 køres årets Gjesstivas i gang med Gjesstirade optoget. Optoget

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo!

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo! SOMMERFEST 11.- 13. august 2016 Program for alle dage Vi glæder os til at se dig og din nabo! Bankospil - Tombola - Gæt vægten på betonklodsen Gadefodbold - Æggekage - Tennis - Markedsdag - Ponyridning

Læs mere

Aktivitetskalender for Huset i Søndergade juni 2016

Aktivitetskalender for Huset i Søndergade juni 2016 Faste tilbud i hele måneden: Mandage mellem 11.00-12.30 Spil sammen gruppe (se opslag i Huset ) Torsdage mellem 15.00-16.00 Meditation og fordybelse (se opslag i Huset ) Fredage mellem 11.30-13.00 Fredagsfrokost

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup

Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup Lørdag den 23. juni - Sct. Hans Aften i Låstrup Program for Sct. Hans Aften Kl. 18.00 Kl. 18.00 Kl. 19.30 Tændes grillen op til medbragt mad Vi laver bål til snobrød Båltale ved folketingskandidat og byrådsmedlem

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 20.-24. juni 2018 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 20. juni kl. 19.00 2 Onsdag d. 20. juni 19:00 Bankospil i hallen Torsdag d. 21. juni 17:00 Spinning event til fordel

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

SKT. HANS FEST RASK MØLLE

SKT. HANS FEST RASK MØLLE SKT. HANS FEST RASK MØLLE HUSK Sponsorbankospil onsdag d. 19. juni kl. 19.00 DEN 19.-23. JUNI 2019 2 Onsdag d. 19. juni 19:00 Bankospil i hallen Torsdag d. 20. juni 19:00 Rafle-, Whist- og Margit-turnering

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

FREDAG DEN 13.06.2014 KL.18.00-19.00

FREDAG DEN 13.06.2014 KL.18.00-19.00 TOUR DE HØJEN FREDAG DEN 13.06.2014 KL.18.00-19.00 STØT ET GODT FORMÅL! Vi gentager successen fra tidligere år og indtager landevejene omkring Højen for at køre penge ind til Støtteforening Venner for

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23.

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23. SEVEL I BEVÆGELSE 2015 REVYHOLDET 2015 Byfest for alle Sankthansfest tirsdag den 23. juni BYFEST Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni Kom og vær med! Program for Sankthansfest byfesten

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2017

Mogenstrup Sportsuge 2017 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2017 Onsdag d.

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2011

NRUI Sports- og Byfest 2011 NRUI Sports- og Byfest 2011 Program for Sports- og Byfesten 2011 Søndag den 28/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS!

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! KONTAKTOPLYSNINGER PÅ ARBEJDSGRUPPEN: SOLVEIG ØSTERBY LARSEN 21 79 09 47 CLAUS SKYTTE MADSEN 51 71 55 24 RANDI HØJ

Læs mere

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening 1 Landsbyfest 2019 Tirsdag d. 13. 8. Kl. 17:30 *Mind-show - kun adgang med billet. Billetpris for voksne kr. 50,- Børn

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød.

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn September 2011 www.krejbjerg.dk Høstfest Lørdag 24. september kl. 19.00 Menü fra Slagtermesterinden, Balling. Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet

Læs mere

VIFFEN. Bestyrelsen. Juli 2014. Læs blandt andet:

VIFFEN. Bestyrelsen. Juli 2014. Læs blandt andet: Bestyrelsen Formand Næstformand Jesper Davidsen René Zeidler Østre Skovvej 17, Bælum Læseøgade 20 9574 Bælum 9560 Hadsund Mobil: 28 72 54 01 Mobil: 28 51 56 63 E-Mail: jesper@veddumif.dk E-Mail: rene_zeidler@hotmail.com

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

BYFEST 6. 9. Juni 2013

BYFEST 6. 9. Juni 2013 BYFEST 6. 9. Juni 2013 Øster Højst Byfest 2013 2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende Byfest på Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst. Byfest aktiviteterne er sammensat af

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

8. aug aug.

8. aug aug. 2017 8. aug - 13. aug www.tistrupfestuge.dk Så nærmer vi os sommeren og festugen i Tistrup. Vi har igen i år sammensat et bredtfavnende program, bla. Tistrup Minitri, som kører i år for 11. gang. Fiskebord

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 29.august 1. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 29.august 1. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2018 D. 29.august 1. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Øster Højst Byfest Program 2013

Øster Højst Byfest Program 2013 Øster Højst Byfest Program 2013 Torsdag den 6. juni 19:00 Jagthornsblæsning 19:15 Gudstjeneste med kor i teltet se også i kirkebladet 20:00 Lagkagekonkurrence og Kaffebord 20:00 Bordfodbold indledning

Læs mere

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud 2019Fritidskatalog Socialafdeling Botilbud Forord Kataloget med fritidsarrangementer for 2019 henvender sig til dig som: Du kan i dette katalog finde alle arrangementer, som holdes i år 2019. Deltager

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT LIV OG LEDSAGELSE PÅ HAVNEN I LØGSTØR PSYKIATRI OG HANDICAP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE JUNI - JULI - AUGUST 2015 Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter til dig med fysisk og/eller psykisk handicap

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille.

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille. September 2007 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 29. september kl. 19.00 Forret: Delegardo på salatbund. Hertil serveres frisk brød. Hovedret: Babercuestegt

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Herning Herning Volley Cup 2010 Den 16. 18. April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi i Politiets Idrætsforening

Læs mere

Byfest 2009. I Lindknud Gymnastik & ungdomsforening glæder vi os til igen at byde jer velkommen til årets store Byfest

Byfest 2009. I Lindknud Gymnastik & ungdomsforening glæder vi os til igen at byde jer velkommen til årets store Byfest Byfest 2009 I Lindknud Gymnastik & ungdomsforening glæder vi os til igen at byde jer velkommen til årets store Byfest I år er det igen L.G.U.s byfestudvalg, der sammen med repræsentanter fra andre foreninger

Læs mere