Love for Fyens Rideklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Love for Fyens Rideklub"

Transkript

1 Love for Fyens Rideklub 1 Navn og formål Klubbens navn er Fyens Rideklub og klubbens hjemsted er Odense Kommune. Dens formål er at fremme interessen for ridesport ved afholdelse af ridekonkurrencer af forskellig art, samt arbejde for kendskab til den ædle hest og oplære navnlig ungdommen i alt vedrørende hestens brug og pleje. Klubben har derudover til formål på forsvarlig vis at drive rideetablissementet Tarupgård. 2 Emblem Klubbens emblem er en forsølvet hestesko, der bærer klubbens navn og omslutter en over en forhindring springende rytter. 3 Tilknytning til Dansk Rideforbund Klubben er medlem af Dansk Rideforbund under Dansk Idræts Forbund. Som følge deraf er klubben og hvert enkelt medlem forpligtet til at rette sig efter de to nævnte forbunds love, reglementer og bestemmelser, derunder de af pågældende forbunds fastsatte voldgiftsbestemmelser. 4 Optagelse i klubben I klubben kan optages aktive senior og juniormedlemmer samt støttemedlemmer. Unge mennesker kan kun optages som juniormedlemmer til og med det år, de fylder 18 år. Junior medlemmer er ikke valgbare til bestyrelsen. Passive medlemmer kan optages i klubben uden ret til at deltage i konkurrencer. Medlemskabet er først gældende fra den dato kontingenter er betalt. (se dog 10). Æresmedlemmer kan optages i klubben, når bestyrelsen fremsætter forslag derom på en generalforsamling, og det vedtages af denne. Æresmedlemmer har stemmeret på generalforsamlingen. 5 Udmeldelse af klubben Udmeldelse af klubben kan kun ske til en 31. december og er kun gyldig, når skriftlig henvendelse derom er tilsendt klubben inden den forudgående 30. november.

2 6 Årskontingent og regnskab Årskontingentet fastsættes af bestyrelsen og forelægges den ordinære generalforsamling til endelig afgørelse. Opkrævning sker helårligt pr. 1. januar. Æresmedlemmer betaler ikke kontingent. Er et kontingent ikke betalt inden 3 måneder efter at opkrævningen har fundet sted, kan bestyrelsen udelukke det pågældende medlem af klubben og vedkommende kan ikke genoptages uden mod betaling af restance. Regnskabet afsluttes den 31. december og regnskabet forelægges på den ordinære generalforsamling til godkendelse efter revision af en statsautoriseret eller registreret revisor og af 2 på den ordinære general forsamling blandt medlemmerne for 2 år ad gangen valgte revisorer. Regnskabet skal være tilgængeligt for medlemmerne på sekretariatet seneste 7 dage før den ordinære generalforsamling. 7 Gebyr og morarente ved forsinket eller manglende betaling Ethvert skyldigt beløb skal betales senest på forfaldsdag. Overskrides forfaldsdag uden betaling sker pålægges et gebyr, der størrelsesmæssigt fastsættes af bestyrelsen i forbindelse med fremsendelse af rykker. Fra sidste rettidig betalingsdag beregnes en rente på 2 % pr. påbegyndt måned. 8 Bestyrelsen Klubbens anliggende varetages af en bestyrelse på 10 medlemmer. På generalforsamlingen vælges et forretningsudvalg på 5 medlemmer, der konstituerer sig selv som formand, næstformand, kasserer, sekretær og menigt medlem. Foruden ovennævnte vælger generalforsamlingen 3 medlemmer til hvert af følgende udvalg: 1. Stævne- og sportsudvalg 2. Materiel- og anlægsudvalg 3. Cafeterieudvalg 4. Juniorudvalg 5. Sponsor/pr -udvalg Hvert udvalg konstituerer sig selv og vælger sin formand, der indtræder i bestyrelsen. Til juniorudvalget indstiller juniorer deres egne kandidater, hvoraf mindst én skal være et seniormedlem, der da skal være formand for udvalget og repræsentere udvalgets interesser i bestyrelsen.

3 Hvert udvalg kan efter behov og for længere eller kortere tid tilknytte sig sekundære udvalg, som da repræsenteres i det primære udvalg, men ikke i bestyrelsen. Hvert udvalgs arbejdsområde, ansvar og beføjelser præciseres i én til hvert udvalg hørende funktionsbeskrivelse. I tilfælde af vakance for et bestyrelsesmedlem, supplerer det pågældende udvalg sig selv og vælger ny formand, som træder ind i bestyrelsen. Forretningsudvalgets medlemmer vælges for 2 år adgangen, og der afgår hvert år 2 medlemmer, første gang ved lodtrækning. Samtlige øvrige udvalgsmedlemmer vælges for 3 år, og der afgår hvert år 1 medlem fra hvert udvalg, første gang efter lodtrækning. Genvalg kan finde sted. Til bestyrelse og udvalg kan kun vælges amatører. Bestyrelsen kan til enhver tid søge støtte hos et eller flere af klubbens medlemmer, for eksempel ved at antage en lønnet forretningsfører eller anmode et medlem om at påtages sig særlige opgaver og eventuelt komme til stede ved bestyrelsesmøder dog naturligvis uden stemmeret til disse. Under formandens forfald træder næstformanden i dennes sted. Bestyrelsesmøder afholdes efter behov eller på forlangende af mindst 3 bestyrelsesmedlemmer. Ingen bestyrelsesbeslutninger, der binder klubben udadtil, er gyldige medmindre mindst 4 bestyrelsesmedlemmer har afgivet deres stemme for sagen. Ved bestyrelsesmøderne fører Sekretæren forhandlingsprotokol, som underskrives af de tilstedeværende medlemmer og oplæses på det følgende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen vælger det antal repræsentanter til Dansk Rideforbunds repræsentantskabsmøde, som klubben til enhver tid har ret til ifølge forbundets love. Bestyrelsen kan meddele prokura til formand, kasserer og/eller lønnet forretningsfører. 9 Tarupgård Til at forestå driften af Tarupgård og klubbens rideskole samt tilrettelægge alle daglige aktiviteter på rideetablissementet nedsættes et Forretningsudvalg på 5 medlemmer. Det skal bestå af formand, næstformand samt kasserer, sekretær og menigt medlem. Udvalget konstituerer sig selv efter generalforsamlingen. I udvalgsmøder deltager endvidere klubbens ridelærer dog uden stemmeret. Udvalget ansætter ridelærere og beriderelever, samt udarbejder ansættelseskontrakter og stillingsbeskrivelser for disse.

4 Fastsættelse af pensions og undervisningspriser, varetagelses af vedligeholdelse, ledelsen af om- og tilbygninger samt indkøb af heste, sadeltøj m.v. påhviler udvalget. For benyttelse af ridefaciliteterne på Tarupgård skal de medlemmer, der er hesteejere, løse et månedskort gældende for ridning af hvert af det pågældende medlems heste. Prisen herfor fastsættes af bestyrelsen. Ryttere, der modtager undervisning i klubbens rideskole, er fritaget for at løse ridekort, men skal være medlem af klubben ved undervisningens begyndelse. Særlige betalingsregler for specielle arrangementer på Tarupgård fastsættes af udvalget. 10 Generalforsamlingen Generalforsamlingen er klubbens højeste myndighed. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i februar eller marts. Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen inden den 15. januar. Tiden og stedet for generalforsamlingen skal, tillige med dagsordenen indeholde de af bestyrelsen fremsatte forslag og indsendte forslag, skriftligt meddeles klubbens stemmeberettigede medlemmer ved opslag opslag i stalde og ridehuse m.m. samt på Fyens Rideklubs hjemmeside med minimum 8 dages varsel. Stemmeret har aktive medlemmer og støttemedlemmer på 16 år og derover, der har betalt kontingent, og som har været medlemmer af klubben i mindst 3 måneder. Medlemmer under 16 år kan videregive stemmeretten til en af forældrene. Forældrene kan have flere stemmer, svarende til antal børn under 16 år. Alle medlemmer har taleret. Dagsordenen skal indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Behandling af indkomne forslag 5. Valg af forretningsudvalg 6. Valg af øvrige udvalg 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant 8. Eventuelt Ekstraordinær generalforsamling indkaldes og indvarsles, som for den ordinære bestemt, når bestyrelsen anser derfor nødvendigt, eller når mindst 10 medlemmer skriftligt indsender begæring derom til bestyrelsen med angivelse af dagsorden. I sidstnævnte tilfælde skal den ekstraordinære generalforsamling afholdes senest 14 dage efter begæringens modtagelse. På generalforsamlingen vælges personer ved almindeligt flertal. Øvrige beslutninger ved simpelt flertal, se dog 11 og 13.

5 Afstemning foregår ved håndsoprækning medmindre bestyrelsen eller mindst 10 tilstedeværende medlemmer kræver skriftlig afstemning. Står stemmerne lige er forslaget forkastet. (Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.) 11 Lovændringer Forslag til lovændring kan kun vedtages af en generalforsamling, og kun når 1/3 af klubbens stemmeberettigede medlemmer stemmer for ændringsforslaget. Er et så stort antal medlemmer ikke tilstede, indkaldes med mindst 14 dages varsel en ekstraordinær generalforsamling, der da er beslutningsdygtig med simpel stemmemajoritet uanset de mødendes antal. 12 Eksklusion af et medlem Bestyrelsen kan midlertidigt udelukke et medlem fra deltagelse i klubarrangementer, når dettes optræden i eller uden for klubben er eller har været af en sådan art, at klubbens værdighed eller trivsel vil lide skade, hvis udelukkelsen ikke fandt sted. For at denne beslutning skal være gyldig kræves, at mere end halvdelen af bestyrelsesmedlemmerne stemmer for udelukkelsen. Afgørelsen skal forelægges til godkendelse ved førstkommende ordinære generalforsamling. Eksklusion af medlemmer kan kun foregå på generalforsamlingen. Generalforsamlingen afgør ved simpelt stemmemajoritet, om bestyrelsens beslutning skal stå ved magt. Eksklusionsspørgsmålet skal behandles umiddelbart efter valg af dirigent. 13 Opløsning af klubben Forslag til opløsning af klubben kan kun vedtages af en ordinær generalforsamling, og kun når ¾ af klubbens stemmeberettigede medlemmer stemmer for forslaget. Er et så stort antal medlemmer ikke til stede forholdes som i 11 sidste stykke fastsat. Hvis klubben opløses, skal eventuelle aktiver tilfalde foreningsarbejde i Odense Kommune. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i Odense den 30. marts Hermed sættes alle tidligere love for klubben ud af kraft. Bestyrelsen

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Bording og Omegns Rideklub. Klubbens hjemsted er Ikast kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Bording og Omegns Rideklub. Klubbens hjemsted er Ikast kommune. Vedtægter 1. Navn og Hjemsted Klubbens navn er Bording og Omegns Rideklub Forkortelse BORK Klubbens hjemsted er Ikast kommune. 2. Formål Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten og at samle

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR)

FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR) Vedtægter / klublove For Vestskovens Rideklub KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR) UDKAST til vedtagelse på ekstraordinær generalforsamling 12. april 2015 Ændringslog Dato Ver. Forfatter Kommentar 2015-04-12

Læs mere

Love for AJAX København

Love for AJAX København Love for AJAX København Kapitel I Stiftelse, formål og spilledragt 1. Klubbens navn er AJAX København. Stk. 2. Klubben har hjemsted i Københavns Kommune Stk. 3. Klubben er stiftet d. 2. maj 1934, og fusioneret

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Vedtægter. for NYSKOVENS SPORTS RIDEKLUB

Vedtægter. for NYSKOVENS SPORTS RIDEKLUB Vedtægter for NYSKOVENS SPORTS RIDEKLUB STIFTET DEN 22. MARTS 1987 Vedtægter for NYSKOVENS SPORTSRIDEKLUB Stk.1 1. Klubbens navn er NYSKOVENS SPORTSRIDEKLUB, NSRK, og dens hjemsted er Solrød Kommune. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Mattssons Rideklub LOVE FOR MATTSSONS RIDEKLUB. som ændret i 1979, 1992, 2007 og 2016

Mattssons Rideklub LOVE FOR MATTSSONS RIDEKLUB. som ændret i 1979, 1992, 2007 og 2016 Mattssons Rideklub LOVE FOR MATTSSONS RIDEKLUB som ændret i 1979, 1992, 2007 og 2016 1: KLUBBENS FORMÅL Rideklubbens formål er i tilknytning til Axel Mattssons Rideskole & Hestepension Anpartsselskab at

Læs mere

Vedtægter / klublove. For. Storkøbenhavns Rideklub (SKØR) CVR nr. 35488685

Vedtægter / klublove. For. Storkøbenhavns Rideklub (SKØR) CVR nr. 35488685 Vedtægter / klublove For Storkøbenhavns Rideklub (SKØR) CVR nr. 35488685 1. Klubbens navn er Storkøbenhavns Rideklub (SKØR) 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. 3. Medlemskab af Dansk Ride Forbund Storkøbenhavns

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Eksisterende vedtægter for Golf Club Danois, Côte d Azur: Forslag til ny ordlyd: 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB 1 NAVN, FORMÅL, HJEMSTED 1. Klubbens navn er Hellerup Dameroklub med hjemsted Strandparksvej 42, 2900 Hellerup. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. medlemmer 3 VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. For ejendomme, der er opdelt i andels- eller

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016.

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Nugældende vedtægter 1. Navn og hjemsted: Ændringsforslag Stk. 1. Foreningens navn er Danske Tursejlere. Stk. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER Vedtaget på generalforsamlingen den 29/1 1996 Ændret på generalforsamlingen den 16/1 2007 1 Foreningens navn er Det Konservative Folkeparti i Hørsholm

Læs mere

Vedtægter for Nordsjælland Basketball

Vedtægter for Nordsjælland Basketball Navn og hjemsted Vedtægter for Nordsjælland Basketball Foreningens navn: Nordsjælland Basketball - NSBB Tilhørsforhold: Ingen Stiftelsesdato: 24. januar, 1969 Hjemsted: Hillerød Kommune 1 Formål Nordsjælland

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Love. for VIBORG RIDEKLUB. stiftet 22. september 1927

Love. for VIBORG RIDEKLUB. stiftet 22. september 1927 Love for VIBORG RIDEKLUB stiftet 22. september 1927 Ændret på Viborg Rideklub s generalforsamling den 25. februar 2013 1 Klubbens navn er: Viborg Rideklub (VIR). Klubbens hjemsted: Viborg Kommune 2 Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Frederikshavn Rideklub

Vedtægter for Frederikshavn Rideklub Vedtægter for Frederikshavn Rideklub Side 1 Klubbens navn er Frederikshavn Rideklub, der forkortes FRK. Klubbens hjemsted er Frederikshavn kommune. Klubben er stiftet den 17. august 1964. 2 Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Vedtægter for Herning Golf Klub

Vedtægter for Herning Golf Klub Vedtægter for Herning Golf Klub 1 Klubben: Klubbens navn er Herning Golf Klub. Klubbens hjemsted er Herning Kommune. 2 Klubben: Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Vedtægter. for. Værebro Boldklub

Vedtægter. for. Værebro Boldklub Vedtægter for Værebro Boldklub 12-FEB-2014 Side 1 af 6 1. Navn 1.1. Klubbens navn er "Værebro Boldklub", der kan forkortes til Værebro BK eller VB 1968. 1.2. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

5 Hæftelse Klubbens medlemmer og dens bestyrelse hæfter ikke for klubbens gæld eller andre forpligtelser.

5 Hæftelse Klubbens medlemmer og dens bestyrelse hæfter ikke for klubbens gæld eller andre forpligtelser. 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er: Salsmose Sportsrideklub Forkortelse: SAS Klubbens hjemsted er: 3660 Stenløse 2 Formål Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten og at samle medlemmer

Læs mere

Udmeldelse skal ske skriftligt til bestyrelsen med mindst 1 månedsvarsel til den første i en måned. Sms er accepteres ikke som gyldig udmeldelse.

Udmeldelse skal ske skriftligt til bestyrelsen med mindst 1 månedsvarsel til den første i en måned. Sms er accepteres ikke som gyldig udmeldelse. Love for Bellingegård Sportsrideklub ------------------------------ 1. Klubbens navn er: Bellingegård Sportsrideklub. Fork. BELS Klubbens hjemsted er: Bellingegårdsvej 9, Guldborgsund kommune. 2, Klubbens

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted for VROR. Klubbens navn er Vrensted og Omegns Rideklub. Klubbens hjemsted er: Hjørring kommune.

Vedtægter. Navn og hjemsted for VROR. Klubbens navn er Vrensted og Omegns Rideklub. Klubbens hjemsted er: Hjørring kommune. Vedtægter 1. Navn og hjemsted for VROR. Klubbens navn er Vrensted og Omegns Rideklub. Klubbens hjemsted er: Hjørring kommune. Formål: Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten og at samle

Læs mere

Vedtægter for Hedensted Golf Klub

Vedtægter for Hedensted Golf Klub Vedtægter for Hedensted Golf Klub 1 Klubbens navn er Hedensted Golf Klub og dens hjemsted er i Hedensted Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU Revideret den 13/6-2015 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Sportsdykkerklubben HAVBASSERNE FSU. og er hjemmehørende i Furesø Kommune. Foreningen er stiftet den 23. februar

Læs mere

Klublove for Skibby ride- og voltigeklub

Klublove for Skibby ride- og voltigeklub Klublove for Skibby ride- og voltigeklub 1 Klubbens navn er: Skibby ride- og voltigeklub Forkortelse: SRV Klubbens hjemsted er: Frederikssund kommune Klubbens ikrafttrædelsesdato: 10. februar 2008 2 Klubbens

Læs mere

5. Udmeldelse skal ske skriftligt til kassereren. Kontingent for det år udmeldelsen finder sted, skal betales.

5. Udmeldelse skal ske skriftligt til kassereren. Kontingent for det år udmeldelsen finder sted, skal betales. Navn og Formål: 1. Klubbens navn er Aalborg Fodbolddommerklub, og dens formål er gennem kurser, møder og foredrag, at dygtiggøre fodbolddommere og udviklere samt at fordele kampe, som ikke fordeles af

Læs mere

Kristelig Fagforening Vedtægt 2015

Kristelig Fagforening Vedtægt 2015 Kristelig Fagforening Vedtægt 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Kristelig Fagforening. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. 2 Grundlag Kristelig Fagforening er en arbejdsmarkedsorganisation,

Læs mere

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Konservative i Skive kommune. Herefter benævnt vælgerforeningen. Vælgerforeningen er tilsluttet Det Konservative Folkeparti.

Læs mere

Navn og Formål. Hæftelsesforhold. 5. Klubbens medlemmer og dens bestyrelse hæfter ikke for klubbens gæld eller andre forpligtelser.

Navn og Formål. Hæftelsesforhold. 5. Klubbens medlemmer og dens bestyrelse hæfter ikke for klubbens gæld eller andre forpligtelser. Vedtægter Navn og Formål. 1. Klubbens navn er: Hillerød Sportsrideklub, og dens officielle forkortelse er: HIS Klubbens hjemsted er: Hillerød kommune. 2. Klubbens formål er: At fremme interessen for ridesporten

Læs mere

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling:

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: Fredericia april 2014 Indstilling Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: 1. Klubbens navn er Fredericia Sportsrideklub. Fork: FSRK Klubbens

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902 Vedtægter - for Horsens Rideklub efter fusion mellem Horsens Rideklub og Kværnbækgaard Rideklub, vedtægter ændret den 12. marts 1996 ændret den xx.xx.2014 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Horsens Rideklub

Læs mere

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016)

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er GREVE FODBOLD og foreningens hjemsted er Greve kommune. 2 Foreningens formål - at sikre medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland Vedtægter DGI Midtjylland Ændringsforslag fra DGI Midtjyllands bestyrelse DGI Midtjyllands årsmøde 12. april 2011 1 - Navn Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub Vedtægter for Møllebakkens Rideklub 1 Klubbens navn er Møllebakkens Rideklub forkortet MBRK Klubbens hjemsted er Slagelse Kommune 2 Det er klubbens formål: - At iværksætte ridesportslige aktiviteter på

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tune Nordøst. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tune Nordøst.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tune Nordøst. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tune Nordøst. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tune Nordøst 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tune Nordøst. Dens område er de i lokalplan nr. 15.18 omhandlede ejendomme matr.nr. 10d, 10f, 10g, 10h, 43g,

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND 1 Forbundets navn er FYNS HÅNDBOLD FORBUND (FHF). Forbundet er en sammenslutning af håndboldspillende foreninger på Fyn, og omkringliggende øer i Region Syddanmark). Forbundet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG 1. Bylaugets formål er: At varetage medlemmernes fælles interesser i Sæby s miljø og atmosfære. a) Ved at pleje fællesskabet mellem byens beboere. F.eks., ved at sikre afholdelse af arrangementer for bylaugets

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/ Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/2 2016. 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub Forkortelse:

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Forretningsudvalget...

Læs mere

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub Som vedtaget på generalforsamlingen den 24. februar 1983 Revideret i april 1985, februar 1995, februar 2000, juni 2001 og april 2003. 1 Klubbens navn er Pyttur, som binavn

Læs mere

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6 Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk marts 2019 Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Sportsrideklubben Vallensbæk forkortet SIV. Klubbens hjemsted er: Vallensbæk Kommune. Sportsrideklubben

Læs mere

Vedtægter Tankefuld Rideklub

Vedtægter Tankefuld Rideklub Vedtægter Tankefuld Rideklub 1. Navn: Tankefuld Rideklub Fork: TFR Klubbens hjemsted: Svendborg Kommune. 2. Klubbens formål er: - At skabe et miljø med fællesskab, frivillighed og passion for heste - At

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7 Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk Vedtaget på den ordinære generalforsamling 2019 Side 1 af 7 SPORTSRIDEKLUBBEN VALLENSBÆK S KLUBLOVE Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 28. juli 1989

Læs mere

DANSKE STUDENTERS ROKLUB (Akademisk & Polyteknisk Roklub) DSR s vedtægter

DANSKE STUDENTERS ROKLUB (Akademisk & Polyteknisk Roklub) DSR s vedtægter DANSKE STUDENTERS ROKLUB (Akademisk & Polyteknisk Roklub) DSR s vedtægter 2005 2 1. Navn. Klubbens navn er: Danske Studenters Roklub med undertitel: Akademisk og Polyteknisk Roklub, hvilket navn i forbindelse

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Kontingenter: Stk. 1.

Kontingenter: Stk. 1. 1. Sakskøbing Rideklub, stiftet den 16. september 1976, har til formål at fremme interessen for ridesporten i Sakskøbing og omegn ved at drive enhver virksomhed som tjener dette formål. Klubbens aktiviteter

Læs mere

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. 1 Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 7. februar 1998, er et Andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bjørnø Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

4 GENERELLE MEDLEMSBETINGELSER

4 GENERELLE MEDLEMSBETINGELSER 1 NAVN Klubbens navn og adresse er: Nørresundby Sportsdykkerklub, Mellem Broerne 2A, 9400 Nørresundby. www.nskdyk.dk Klubben er stiftet d. 24. november 1971. 2 FORMÅL Klubbens formål er at give personer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LYNGBY-TAARBÆK RIDEKLUB (LTR)

VEDTÆGTER FOR LYNGBY-TAARBÆK RIDEKLUB (LTR) VEDTÆGTER FOR LYNGBY-TAARBÆK RIDEKLUB (LTR) 1. Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Lyngby-Taarbæk Rideklub (LTR). Klubbens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STIFTET DEN 12. 09. 2011

VEDTÆGTER FOR STIFTET DEN 12. 09. 2011 VEDTÆGTER FOR STIFTET DEN 12. 09. 2011 1 VEDTÆGTER Navn hjemsted og formål 1 Forenings navn er Niverød Tennis forkortet til NT og i det følgende kaldt NT. Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 2

Læs mere

RANUM RIDEKLUB VEDTÆGTER

RANUM RIDEKLUB VEDTÆGTER RANUM RIDEKLUB VEDTÆGTER VEDTÆGTER REVIDERET FEBRUAR 2015 Vedtægter Side 1 Klubbens navn er RANUM RIDEKLUB, forkortet RRKB. Klubbens hjemsted er Løgstør Kommune (Vesthimmerlands Kommune) 1 2 Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH)

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) 1. Navn Foreningens navn er F.C Hacilaro, forkortet FCH. 2. Hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Ishøj kommune 3. Formål Klubbens formål er, at drive en fodboldklub og skabe

Læs mere

Vedtægter. Klubbens hjemsted er Ikast-Brande Kommune.

Vedtægter. Klubbens hjemsted er Ikast-Brande Kommune. Vedtægter 1. Navn og Hjemsted Klubbens navn er Bording og Omegns Rideklub Forkortelse BORK Klubbens hjemsted er Ikast-Brande Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten og

Læs mere

Love for Ishøj Sportsrideklub

Love for Ishøj Sportsrideklub Love for Ishøj Sportsrideklub 1 Hvad er Ishøj Sportsrideklub? ISR, som navnet forkortes, er en rideklub hjemmehørende på Vestegnen i Ishøj kommune. Klubbens Historie går egentlig tilbage til 13. februar

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

MiljøForum Fyn Vedtægter

MiljøForum Fyn Vedtægter April 2013 MiljøForum Fyn Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er MiljøForum Fyn. Foreningen har hjemsted i Odense Kommune. 2 Formål Foreningen har til formål at styrke en bæredygtig udvikling

Læs mere

Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening

Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening 1. Foreningens navn er Hylke og Omegns Rideforening. Fork.: HYOR Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune 2. Foreningens formål er at fremme interessen for

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK 2015 1 Klubbens navn er Ringkøbing og Omegns Rideklub, forkortet ROK. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune. Klubben er stiftet 1965 og fusioneret

Læs mere

VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018

VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018 VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018 1 NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsted: Skive Rideklub SKRK Flyvej 18 7800 Skive Klubbens stiftelsesdato: 20.11-1975 2 FORMÅL Klubbens formål

Læs mere

NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej Spøttrup. Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB

NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej Spøttrup. Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Næstildvej 7 7860 Spøttrup Vedtægter for NÆSTILDGÅRD SPORTSRIDEKLUB Januar 2016 Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Næstildgård Sportsrideklub (NÆST). Klubben er stiftet 06.

Læs mere

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev.

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev. Vedtægter for Rideklubben Hammelev og Omegn, vedtaget den 23/2-2011 1. Rideklubben Hammelev og Omegn, RHO, stiftet den 1.november 1978, har til formål at fremme interessen for ridesporten i Hammelev og

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme om idræt med vægt på fællesskab, udfordring og

Læs mere

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme.

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. 1 Navn og Hjemsted stk.1. Foreningens navn er: Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme (MSP). (Engelsk titel: Master of Education

Læs mere

Rød skrift = ny tekst. Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening

Rød skrift = ny tekst. Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening 1. Foreningens navn er Hylke og Omegns Rideforening. Fork.: HYOR Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune. Foreningens officielle organ er hjemmesiden på internettet

Læs mere

Brædstrup Rideklub. Vedtægter.

Brædstrup Rideklub. Vedtægter. Brædstrup Rideklub Vedtægter. 1. Klubbens Navn er Brædstrup Rideklub. Fork:. BRI Klubbens hjemsted er Brædstrup Kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten ved afholdelse af rideøvelser

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Rideklub

Vedtægter for Ballerup Rideklub Vedtægter for Ballerup Rideklub (med ændring af 10, stk. 3 den 1.12.1989, af 8 & 11 den 8.2.1996, af 4, stk. 3, 5, stk. 2, 7, stk. 2, 7 stk. 3, 8, stk. 3 & 12 den 27.2.1998, af 4, stk. 4 & 5 den 26.2.1999,

Læs mere