Til bestyrelsen og direktionen 26. januar 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til bestyrelsen og direktionen 26. januar 2010"

Transkript

1 Til bestyrelsen og direktionen 26. januar 2010 Ref. mma Orienteringsbrev fra Finanstilsynet om aflæggelse af års- og halvårsrapport Finanstilsynet har i år valgt at udarbejde et orienteringsbrev, hvor der orienteres om forhold, som investeringsforeningerne skal være opmærksomme på ved aflæggelse af årsrapport for 2009 og halvårsrapport for Der er dels tale om to forhold, hvor Finanstilsynet i forbindelse med regnskabskontrollen af årsrapport 2008 og halvårsrapport 2009 har konstateret, at reglerne i en række tilfælde ikke følges. Herudover blev bekendtgørelse om finansielle rapporter for investeringsforeninger og specialforeninger m.v. (regnskabsbekendtgørelsen) ændret i november 2009 med virkning for de årsrapporter, der vedrører regnskabsår, der begynder d. 1. januar De vigtigste ændringer beskrives kort i orienteringsbrevet. FINANSTILSYNET Århusgade København Ø Tlf Fax CVR-nr finanstilsynet@ftnet.dk ØKONOMI- OG ERHVERVSMINISTERIET Handelsomkostninger vedrørende porteføljepleje Finanstilsynet har i årsrapporterne for en række investeringsforeninger konstateret, at handelsomkostninger vedrørende porteføljepleje i de enkelte afdelingers resultatopgørelse er angivet til 0 kr. Dette er sket på trods af, at det fremgår, at afdelingerne har positive omsætningshastigheder 1 i henhold til nøgletalsoplysningerne i årsrapporten. Det fremgår af 13 i bekendtgørelse om finansielle rapporter for investeringsforeninger og specialforeninger m.v. (regnskabsbekendtgørelsen), at alle direkte omkostninger i forbindelse med handel med finansielle in- 1 InvesteringsForeningsRådet har følgende definition på nøgletallet omsætningshastighed: Nøgletal som viser, hvor mange gange afdelingens beholdning af aktier eller obligationer er omsat ved porteføljepleje i løbet af året. Opgjort i antal gange pr. år. Ved porteføljepleje forstås handler, som skyldes omlægning af beholdningen eksempelvis i forbindelse med ændringer i strategien. Køb og salg i forbindelse med eksempelvis emissioner og indløsninger regnes derfor ikke med i dette nøgletal. På Finanstilsynets hjemmeside under "Om os" og "Hvad kan du forvente af Finanstilsynet" findes information om bl.a. sagsbehandlingstider.

2 2 strumenter skal indregnes i resultatopgørelsen under posten Handelsomkostninger. Finanstilsynet har i forbindelse med de konkrete regnskabskontrolsager kunnet konstatere at baggrunden for, at handelsomkostningerne vedrørende porteføljepleje angives til 0 kr. i nogle tilfælde er, at handelsomkostninger i forbindelse med porteføljepleje bliver modregnet i emissions- og indløsningsindtægterne, der føres under afdelingernes formue. Dette er sket i det omfang, at disse indtægter har kunnet rumme handelsomkostningerne og uden hensyn til, om handelsomkostningerne faktisk vedrører handler i forbindelse med emissioner og indløsninger. I andre tilfælde har foreningerne indregnet handelsomkostningerne i forbindelse med porteføljepleje under posten Kursgevinster og -tab. I begge tilfælde er det efter Finanstilsynets opfattelse tale om fravigelser fra regnskabsreglerne. Det er Finanstilsynets opfattelse, at størrelsen af afdelingernes handelsomkostninger er en væsentlig regnskabsoplysning, der kan have betydning for investeringsvalget, såvel for foreningens nuværende medlemmer som for potentielle nye investorer. Når handelsomkostningerne er anført til at være 0 kr., giver det efter Finanstilsynets vurdering et misvisende billede af resultatopgørelsen og foreningens formueforvaltning. Foreningerne skal således i forbindelse med aflæggelse af årsrapport og halvårsrapport være opmærksomme på, at handelsomkostninger i forbindelse med porteføljepleje skal angives særskilt i afdelingernes resultatopgørelse og skal afspejle de handelsomkostninger, der er påløbet i forbindelse med den almindelige porteføljepleje. I de tilfælde, hvor det er vanskeligt eksakt at opgøre handelsomkostningerne vedrørende porteføljepleje eksempelvis fordi, det ikke er muligt at afgøre, hvorvidt de enkelte købs- og salgstransaktioner er sket som følge af emissioner/indløsninger eller porteføljepleje, skal foreningerne udarbejde det bedst mulige skøn over hvor stor en del af de samlede handelsomkostninger, der kan henføres til porteføljepleje, og hvor stor en del der kan henføres til emission og indløsning. Sammenligningstal i halvårsrapporter Finanstilsynet har i forbindelse med regnskabskontrollen af investeringsforeningernes halvårsrapporter kunnet konstatere, at flere foreninger anvender forkerte sammenligningstal, når de præsenterer balancen. I henhold til regnskabsbekendtgørelsen skal halvårsrapporten indeholde en resultatopgørelse for perioden 1. januar til 30. juni med sammenlig-

3 3 ningstal fra den tilsvarende halvårsperiode året før samt en balance pr. 30. juni med sammenligningstal fra balancen ultimo året før 2. En række foreninger har anvendt balancetal pr. halvåret året før som sammenligningstal i halvårsrapporten og ikke som påkrævet pr. ultimo året før. Det er Finanstilsynets opfattelse, at sammenligningstal er en væsentlig oplysning i en halvårsrapport, da den giver regnskabsbrugeren væsentlig information omkring udviklingen i investeringsforeningens finansielle stilling. Den manglende information om sammenligningstal pr. 31. december fratager investor muligheden for alene ved brug af halvårsrapporten, at foretage en direkte vurdering af periodens halvårsresultat sammenholdt med udviklingen i balancens aktiver og passiver for den tilsvarende periode, hvorfor det efter Finanstilsynets vurdering er en fejl, hvis en investeringsforening ikke oplyser de korrekte sammenligningstal i halvårsrapporten. Regnskabsreglerne Regnskabsbekendtgørelsen blev ændret i november måned 2009 med virkning for de årsrapporter, der vedrører regnskabsår, der begynder d. 1. januar De væsentligste ændringer i forhold til den tidligere bekendtgørelse er følgende: Oplysninger, der skal gives i årsrapporten vedrørende andelsklasser De nye regler om andelsklasser i lov om investeringsforeninger og specialforeninger samt andre kollektive investeringsordninger m.v. har medført en række oplysningskrav i regnskabsbekendtgørelsen. Oplysningskravene omfatter blandt andet: - At noteoplysninger herunder femårsoversigten skal specificeres på andelsklasser i det omfang, at oplysningerne er forskellige for de enkelte andelsklasser 4 - Oplysninger der skal gives, såfremt noteoplysninger for en andelsklasse udarbejdes i en anden valuta end den afdelingens årsregnskab udarbejdes i 5. 2 Jf. regnskabsbekendtgørelsen 69, stk. 1 3 Jf. bekendtgørelse nr af 5. november 2009 om finansielle rapporter for investeringsforeninger og specialforeninger m.v. 4 Jf. regnskabsbekendtgørelsens 2, stk. 2.

4 4 - Krav til ledelsesberetningen herunder at foreningen skal beskrive årets resultat for hver afdeling eller for de enkelte andelsklasser sammenholdt med den forventede udvikling ifølge den seneste offentliggjorte årsrapport eller de seneste offentliggjorte forventninger og begrunde afvigelser i resultatet i forhold hertil 6. - Foreningen vil ligeledes være forpligtet til at give de i ledelsesberetningen påkrævede oplysninger for den enkelte andelsklasse, såfremt oplysningerne, der skal gives i ledelsesberetningen, afviger væsentligt for andelsklasserne 7. Samfundsansvar Regnskabsbekendtgørelsen indeholder nye regler om redegørelse for samfundsansvar som følge af regeringens handlingsplan for virksomheders samfundsansvar. Ledelsesberetningen skal således suppleres af en redegørelse for samfundsansvar herunder oplysning om foreningens politikker for samfundsansvar, hvordan foreningen omsætter sine politikker til handling og foreningens vurdering af hvad der er opnået som følge af foreningens arbejde med samfundsansvar. Redegørelsen skal som udgangspunkt gives i tilknytning til ledelsesberetningen. Foreningerne kan vælge at give redegørelsen i en supplerende redegørelse til årsrapporten eller på foreningens hjemmeside. Hvis en af disse muligheder vælges, skal der ske henvisning i ledelsesberetningen 8. Sammenlægning og deling af afdelinger Regnskabsbekendtgørelsen indeholder nye regler om oplysninger i forbindelse med sammenlægning og deling af afdelinger til erstatning af de hidtidige regler om ophørsregnskab for lukkede afdelinger. Ved sammenlægning af afdelinger skal der i den fortsættende afdelings årsregnskab for det år, hvori sammenlægningen har fundet sted gives en note, som blandt andet indeholder oplysning om en række resultatposter samt oplysninger om den lukkede afdelings formue herunder emissioner og indløsninger i perioden. I det tilfælde at en sammenlægning har fundet sted i første halvår, skal halvårsregnskabet tillige indeholde oplysningerne. Reglerne finder ligeledes anvendelse ved deling af en afdeling eller ved deling eller sammenlægning af andelsklasser 9. Krav om ledelsespåtegning for halvårsrapporter. I henhold til 57 i lov om investeringsforeninger og specialforeninger samt andre kollektive investeringsordninger m.v. skal alle medlemmer af bestyrelse og direktion give deres underskrift i tilknytning til en ledelses- 5 Jf. regnskabsbekendtgørelsens 4, stk Jf. regnskabsbekendtgørelsens Jf. regnskabsbekendtgørelsens 58, stk Jf. regnskabsbekendtgørelsens Jf. regnskabsbekendtgørelsens 65, 67 og 68.

5 5 påtegning, hvor hvert enkelt medlems navn og funktion i forhold til selskabet er tydeligt angivet, og hvori de erklærer hvorvidt: 1) årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med lovgivningens krav og eventuelle krav i vedtægter eller aftale, 2) årsregnskabet giver et retvisende billede af foreningens og afdelingernes aktiver og passiver, finansielle stilling samt resultatet og 3) ledelsesberetningen indeholder en retvisende redegørelse for udviklingen i foreningens og afdelingernes aktiviteter og økonomiske forhold samt en beskrivelse af de væsentligste risici og usikkerhedsfaktorer, som foreningen henholdsvis afdelingerne kan påvirkes af. I forbindelse med den nye regnskabsbekendtgørelse er der indført krav om, at halvårsrapporten ligeledes skal indeholde en ledelsespåtegning, der opfylder de samme krav, dog tilpasset det forhold, at der er tale om en halvårsrapport 10. Præcisering af reglerne for placering af noteoplysninger Den nye regnskabsbekendtgørelse fastlægger, at noteoplysninger skal være indeholdt i en særskilt del af årsregnskabet for hver enkelt afdeling, som er tydelig afgrænset og betegnet som noter. Såfremt at et oplysningskrav efterleves ved henvisning til ledelsesberetningen eller andre dele af årsrapporten, er det et krav, at henvisningen er præcis og afgrænser de pågældende oplysninger i forhold til andre oplysninger, der ikke er omfattet af kravene til noteoplysninger. Foreningerne skal være opmærksomme på, at noteoplysningerne er omfattet af revision, selvom de gives i ledelsesberetningen eller andre steder i årsrapporten 11. Oplysninger om anvendt regnskabspraksis, som formelt er en del af noteoplysningerne, skal gengives samlet i et særskilt afsnit i årsrapporten. Regnskabsbekendtgørelsen giver mulighed for, at dette afsnit kan placeres andre steder i årsrapporten end som et underafsnit til afsnittet betegnet noter. Flytning af reglerne om femårsoversigter, I den nye regnskabsbekendtgørelse er reglerne om femårsoplysninger flyttet, således at oplysningerne nu er en del af noteoplysningskravene 12. Femårsoversigten er således ikke længere en del af ledelsesberetningen. Dette medfører, at femårsoversigten som hidtil skal omfattes af revision. 10 Jf. regnskabsbekendtgørelsens 69, stk Jf. regnskabsbekendtgørelsens 36, stk Jf. regnskabsbekendtgørelsens 40, i kapitel 4 vedrørende noteoplysninger

Orienteringsbrev fra Finanstilsynet om aflæggelse af årsrapport 2010

Orienteringsbrev fra Finanstilsynet om aflæggelse af årsrapport 2010 Til bestyrelsen og direktionen 21. december 2010 Ref. mma J.nr. Orienteringsbrev fra Finanstilsynet om aflæggelse af årsrapport 2010 Finanstilsynet har valgt at udarbejde et orienteringsbrev, hvor der

Læs mere

Finanstilsynet har foretaget kontrol af Investeringsforeningen Alternativ Invests årsrapport for 2008.

Finanstilsynet har foretaget kontrol af Investeringsforeningen Alternativ Invests årsrapport for 2008. FONDSRÅDET Bestyrelsen for Investeringsforeningen Alternativ Invest og direktionen for Forvaltningsselskabet SEBinvest A/S Landemærket 10 1119 København K 18. januar 2010 Ref. bi J.nr. 6445-0318; F11165

Læs mere

Bestyrelsen og direktionen for 2. december 2008 Investeringsforeningen Etik Invest Ref. FJ

Bestyrelsen og direktionen for 2. december 2008 Investeringsforeningen Etik Invest Ref. FJ FONDSRÅDET Bestyrelsen og direktionen for 2. december 2008 Investeringsforeningen Etik Invest Ref. FJ J.nr. 6445-0208 Kontrol af Investeringsforeningen Etik Invests årsrapport 2007 Indledning Finanstilsynet

Læs mere

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS UDKAST Bekendtgørelse for Grønland om udarbejdelse af delårsrapporter for virksomheder, der har værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked, og hvor virksomheden er omfattet af årsregnskabsloven

Læs mere

Specialforeningen TRP Invest

Specialforeningen TRP Invest Specialforeningen TRP Invest alvårsrapport 2012 CVR nr. 26 08 65 31 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 2 Ledelsespåtegning... 3 Ledelsesberetning... 4 alvårsregnskab... 9... Global igh Yield

Læs mere

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen) Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1 (Delårsrapportbekendtgørelsen) I medfør af 134 a og 164, stk. 4 og 5, i årsregnskabsloven,

Læs mere

Halvårsrapport 1. halvår 2012. Hedgeforeningen HP

Halvårsrapport 1. halvår 2012. Hedgeforeningen HP Halvårsrapport 1. halvår 2012 Hedgeforeningen HP ndholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 2 Ledelsespåtegning... 3 Ledelsesberetning... 4 Halvårsregnskab... 10... Danske Obligationer 10... Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Specialforeningen BL&S Invest Halvårsrapport 2011

Specialforeningen BL&S Invest Halvårsrapport 2011 Specialforeningen BL&S Invest Halvårsrapport 2011 CVR nr. 31 06 17 17 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 2 Ledelsespåtegning... 3 Ledelsesberetning... 4 Danske... Aktier 9 Globale... Aktier 11

Læs mere

Specialforeningen TRP-Invest

Specialforeningen TRP-Invest Specialforeningen TRP-Invest Halvårsrapport 2011 CVR nr. 26 08 65 31 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 2 Ledelsespåtegning... 3 Ledelsesberetning... 4 Global... High Yield Bonds 8 Anvendt...

Læs mere

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen)

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen) BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2016-1425 Senere ændringer

Læs mere

Modeller for gruppevise nedskrivninger beskriver sammenhængen mellem forhold (forklarende faktorer) og efterfølgende tab på udlån.

Modeller for gruppevise nedskrivninger beskriver sammenhængen mellem forhold (forklarende faktorer) og efterfølgende tab på udlån. Til bestyrelsen og direktionen 17. december 2008 Ref. LOE/BIJ J.nr. 10122-0002 Orienteringsskrivelse fra Finanstilsynet i forbindelse med regnskabsaflæggelsen for 2008 1. Gruppevise nedskrivninger I Finanstilsynets

Læs mere

Halvårsrapport 1. halvår Investeringsforeningen Dexia Invest. CVR nr

Halvårsrapport 1. halvår Investeringsforeningen Dexia Invest. CVR nr Halvårsrapport 2011 Investeringsforeningen Dexia Invest CVR nr. 21 35 35 31 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger...2 edelsespåtegning...3 edelsesberetning...4 Danske Small Cap aktier...9 Europæiske

Læs mere

Indhold. Foreningsoplysninger. Foreningsoplysninger... 2

Indhold. Foreningsoplysninger. Foreningsoplysninger... 2 Halvårsrapport 2018 Foreningsoplysninger Forening Kapitalforeningen Lån & Spar MixInvest Badstuestræde 20 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.lsmi.dk E-mail: lsmi@invest-administration.dk

Læs mere

Halvårsrapport 1. halvår 2011. Investeringsforeningen Investin

Halvårsrapport 1. halvår 2011. Investeringsforeningen Investin Halvårsrapport 2011 Investeringsforeningen Investin Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 2 Ledelsespåtegning... 3 Ledelsesberetning... 4 Amber... Nordic Alpha 9 Amber... Energy Alpha 11 Amber...

Læs mere

Halvårsrapport 1. halvår 2011 Specialforeningen Nykredit Invest

Halvårsrapport 1. halvår 2011 Specialforeningen Nykredit Invest Halvårsrapport 2011 Specialforeningen Nykredit Invest Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger...2 edelsespåtegning...3 edelsesberetning...4 Balance Mellem Akk...9 Balance ang Akk...11 Foreningens noter...13

Læs mere

Indhold Foreningsoplysninger Foreningsoplysninger

Indhold Foreningsoplysninger Foreningsoplysninger Halvårsrapport 2017 Foreningsoplysninger Forening Kapitalforeningen Lån & Spar MixInvest Badstuestræde 20 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.lsmi.dk E-mail: lsmi@invest-administration.dk

Læs mere

Investeringsforeningen IR Invest

Investeringsforeningen IR Invest Investeringsforeningen IR Invest Halvårsrapport 2018 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen IR Invest Badstuestræde 20 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.irnvest.dk E-mail:

Læs mere

Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens

Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens Andelskassen Fælleskassen Bülowsvej 48 1870 Frederiksberg C Att. Bestyrelsen og direktionen 31. maj 2017 Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens årsrapport for 2015 1. Afgørelse Finanstilsynet

Læs mere

mixinvest Halvårsrapport 2019

mixinvest Halvårsrapport 2019 mixinvest Halvårsrapport 2019 Foreningsoplysninger Forening Kapitalforeningen Lån & Spar MixInvest Badstuestræde 20 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.lsmi.dk E-mail: lsmi@invest-administration.dk

Læs mere

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet.

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet. FONDSRÅDET Bestyrelsen og direktionen for A/S Vinderup Bank Søndergade 30 7830 Vinderup 19. oktober 2009 Ref. IH J.nr.6245-0501 Kontrol af A/S Vinderup Banks årsrapport for 2008 Indledning Finanstilsynet

Læs mere

Halvårsrapport Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune

Halvårsrapport Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune Halvårsrapport 2017 Investeringsforeningen Nordea Invest Kommune Indhold Resultat og formueudvikling Acontoudbytte for 1. halvår 2017 Ledelsesforhold Regnskabspraksis og revision Ledelsespåtegning Afdelingernes

Læs mere

HGW HOLDING ApS. Kaj Munks Vej Vejle. Årsrapport 1. juli juni 2017

HGW HOLDING ApS. Kaj Munks Vej Vejle. Årsrapport 1. juli juni 2017 HGW HOLDING ApS Kaj Munks Vej 14 7100 Vejle Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/11/2017 Helga Wæver Dirigent Side

Læs mere

Investeringsforeningen IR Invest

Investeringsforeningen IR Invest Investeringsforeningen IR Invest Halvårsrapport 2019 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen IR Invest Badstuestræde 20 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.irinvest.dk E-mail:

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2016

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2016 FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2016 Indholdsfortegnelse: Ledelsesberetning Side 1 Nøgletal Side 1 Anvendt regnskabspraksis Side 2-3 Ledelsespåtegning Side 4 Resultatopgørelse Side 5

Læs mere

Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest

Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest Halvårsrapport 2018 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest Badstuestræde 20 1209 København K Telefon: 38 14 66 00

Læs mere

Københavns Scene Laug IVS

Københavns Scene Laug IVS CY Revision Borups Allé 117 2000 Frederiksberg Danmark T: +45 71 99 28 37 E:: kontakt@cyrevision.dk W: www.cyrevision.dk Københavns Scene Laug IVS Borups Alle 117 st. 2000 Frederiksberg CVR-nr. 36 89 45

Læs mere

Til bestyrelsen og direktionen

Til bestyrelsen og direktionen Til bestyrelsen og direktionen 18. december 2009 Ref. mma J.nr. 10122-0004 Orienteringsbrev fra Finanstilsynet om regnskabsaflæggelse for 2009 Finanstilsynet har igen i år udarbejdet et orienteringsbrev,

Læs mere

Indhold. Foreningsoplysninger. Foreningsoplysninger... 2

Indhold. Foreningsoplysninger. Foreningsoplysninger... 2 Halvårsrapport 2018 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen Fundamental Invest Badstuestræde 20, 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.fundamentalinvest.dk E-mail: fi@invest-administration.dk

Læs mere

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde FONDSRÅDET Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej 9-17 4000 Roskilde 11. januar 2011 Ref. KHA J.nr. 2010-0022533 Afgørelse vedrørende delårsrapporten for 1. halvår af regnskabsåret 2009/10 for RIAS A/S,

Læs mere

Margurit Copenhagen ApS

Margurit Copenhagen ApS Margurit Copenhagen ApS Hedeparken 9 2750 Ballerup Årsrapport 4. april 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/12/2017 Huseyin Erciyas Dirigent

Læs mere

Halvårsregnskab Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Afkast med ansva r

Halvårsregnskab Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Afkast med ansva r Halvårsregnskab 2015 Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Afkast med ansva r Forening Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) CVR-nr.:

Læs mere

Halvårsrapport 2017 PenSam Forsikring A/S CVR-nr Hjemsted Farum

Halvårsrapport 2017 PenSam Forsikring A/S CVR-nr Hjemsted Farum Halvårsrapport 2017 PenSam Forsikring A/S CVR-nr. 17 11 81 88 Hjemsted Farum Indholdsfortegnelse Udvalgte hoved- og nøgletal...2 Ledelsesberetning...3 Halvårsregnskabet Ledelsespåtegning...5 Resultatopgørelse...6

Læs mere

Nykredit Forsikring A/S. Halvårsrapport 2016

Nykredit Forsikring A/S. Halvårsrapport 2016 Nykredit Forsikring A/S Halvårsrapport 2016 (1.1.2016-30.06.2016) CVR nr. 14 50 61 87 Ledelsesberetning Aktivitet Aktiviteten består af tegning af skadeforsikring. Økonomisk udvikling Periodens resultat

Læs mere

Køkken, Bad og Garderobe Roskilde IVS

Køkken, Bad og Garderobe Roskilde IVS ÅRSRAPPORT 2014/2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11 2015 Jon Lorentsfeldt Dirigent CVR-nr. 35 64 08 86 Årsrapport 2014/2015 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. Halvårsrapport 2018

Investeringsforeningen StockRate Invest. Halvårsrapport 2018 Investeringsforeningen StockRate Invest Halvårsrapport Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen StockRate Invest Badstuestræde 20 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.stockrateinvest.dk

Læs mere

Halvårsregnskab Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Afkast med ansva r

Halvårsregnskab Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Afkast med ansva r Halvårsregnskab 2015 Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Afkast med ansva r Forening Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) CVR-nr.: 33 87 04 50 Strandgade 3,

Læs mere

Halvårsrapport 2018 PenSam Forsikring A/S CVR-nr Hjemsted Farum

Halvårsrapport 2018 PenSam Forsikring A/S CVR-nr Hjemsted Farum Halvårsrapport 2018 PenSam Forsikring A/S CVR-nr. 17 11 81 88 Hjemsted Farum Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning...2 Halvårsregnskabet Ledelsespåtegning...4 Resultatopgørelse...5 Balance...6 Egenkapitalopgørelse...8

Læs mere

Halvårsrapport Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening)

Halvårsrapport Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Halvårsrapport 2016 Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Indhold Resultat og formue Ledelsesforhold Regnskabspraksis og revision Ledelsespåtegning Læsevejledning Afdelingens udvikling

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning for 1. halvår 2008... 3. Foreningsforhold... 4. Henton Invest, Afdeling Aktier 0-100... 6

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning for 1. halvår 2008... 3. Foreningsforhold... 4. Henton Invest, Afdeling Aktier 0-100... 6 Halvårsrapport 2008 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning for 1. halvår 2008... 3 Foreningsforhold... 4 Henton Invest, Afdeling Aktier 0-100... 6 Henton Invest, Afdeling Bond Fund... 8 Ledelsespåtegning...

Læs mere

Halvårsrapport Kapitalforeningen Lån & Spar MixInvest

Halvårsrapport Kapitalforeningen Lån & Spar MixInvest Halvårsrapport 20 Kapitalforeningen Lån & Spar MixInvest Indhold Foreningsoplysninger.... 3 Resultat og formue.... 4 Anvendt regnskabspraksis... 4 Påtegninger... 5 Ledelsespåtegning... 5 Halvårsregnskab:

Læs mere

Bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser 1)

Bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser 1) Bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser 1) I medfør af 27, stk. 7, 30 og 93, stk. 4, i lov om værdipapirhandel m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 982 af 6. august 2013, fastsættes: Anvendelsesområde

Læs mere

Mermaid Nordic. Halvårsrapport, 30. juni 2009 Hedgeforeningen Mermaid Nordic. CVR nr

Mermaid Nordic. Halvårsrapport, 30. juni 2009 Hedgeforeningen Mermaid Nordic. CVR nr Halvårsrapport, 30. juni 2009 Hedgeforeningen Mermaid Nordic CVR nr. 30 80 75 45 Foreningsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3 Regnskabspraksis 4 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse og balance 5 Noter

Læs mere

Forståelse af regnskab - Pensionskassernes årsrapport. Claus Pofler

Forståelse af regnskab - Pensionskassernes årsrapport. Claus Pofler Forståelse af regnskab - Pensionskassernes årsrapport Claus Pofler Pensionskassernes årsrapport 1) Formål med dagens gennemgang 2) Oversigt over PKA familien' 3) En pensionskasse og selve regnskabet 4)

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGEN ALFRED BERG INVEST

INVESTERINGSFORENINGEN ALFRED BERG INVEST INVESTERINGSFORENINGEN ALFRED BERG INVEST Afdeling Otium+ under afvikling Afviklingsregnskab 3. november 2010 INVESTERINGSFORENINGEN ALFRED BERG INVEST AMALIEGADE 3 1256 KØBENHAVN K TELEFON 3396 1000 FAX

Læs mere

Halvårsrapport 1. halvår Specialforeningen Dexia Invest. CVR nr

Halvårsrapport 1. halvår Specialforeningen Dexia Invest. CVR nr Halvårsrapport 2012 Specialforeningen Dexia Invest CVR nr. 21 27 61 89 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger...2 Ledelsespåtegning...3 Ledelsesberetning...4 Halvårsregnskaber...8 Korte Obligationer...8

Læs mere

KOMPLEMENTARSELSKABET WIND PARTNER 15 ApS

KOMPLEMENTARSELSKABET WIND PARTNER 15 ApS KOMPLEMENTARSELSKABET WIND PARTNER 15 ApS Københavnsvej 4 4000 Roskilde Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05/2016

Læs mere

Årsrapport for (3. regnskabsår)

Årsrapport for (3. regnskabsår) Årsrapport for 2018 01.01.18-31.12.18 (3. regnskabsår) Nam Food Invest ApS Vesterbro 74 9000 Aalborg CVR-nr. 37745650 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7.

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN - - - DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR nr. 11 62 99 97 Årsregnskab 2016 14. marts 2017 Dette regnskab indeholder 13 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 2016 INVESTERINGSFORENINGEN FUNDAMENTAL INVEST

HALVÅRSRAPPORT 2016 INVESTERINGSFORENINGEN FUNDAMENTAL INVEST HALVÅRSRAPPORT 2016 INVESTERINGSFORENINGEN FUNDAMENTAL INVEST INDHOLD Foreningsoplysninger 3 Resultat og formue 4 Anvendt regnskabspraksis 4 Påtegninger 5 Ledelsespåtegning 5 Halvårsregnskab: 1. januar

Læs mere

Halvårsrapport Værdipapirfonden Lokalinvest

Halvårsrapport Værdipapirfonden Lokalinvest Halvårsrapport 2019 Værdipapirfonden Lokalinvest Værdipapirfonden Lokalinvest (FT-NR. 11.192) Adresser: c/o ID-Sparinvest, Filial af Sparinvest S.A., Luxembourg Normansvej 1,1 8920 Randers NV Telefon:

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. Halvårsrapport 2017

Investeringsforeningen StockRate Invest. Halvårsrapport 2017 Investeringsforeningen StockRate Invest Halvårsrapport 2017 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen StockRate Invest Badstuestræde 20, 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.stockrateinvest.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Foreningsoplysninger Ledelsespåtegning uafhængige revisors påtegning Ledelsesberetning. Beholdningslister

Indholdsfortegnelse. Foreningsoplysninger Ledelsespåtegning uafhængige revisors påtegning Ledelsesberetning. Beholdningslister Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 2 Ledelsespåtegning... 3 Den... uafhængige revisors påtegning 4 Ledelsesberetning... 5 Væsentlige... aftaler med samarbejdspartnere 11 Anvendt... regnskabspraksis

Læs mere

2011 Udgivet den 25. maj maj Nr. 41. Indhold

2011 Udgivet den 25. maj maj Nr. 41. Indhold Ministerialtidende 2011 Udgivet den 25. maj 2011 23. maj 2011. Nr. 41. Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter Indhold 1. Indledning

Læs mere

Forsikringsselskabet Brandkassen G/S Att.: Bestyrelsen Smidstrupvej Hvalsø

Forsikringsselskabet Brandkassen G/S Att.: Bestyrelsen Smidstrupvej Hvalsø Forsikringsselskabet Brandkassen G/S Att.: Bestyrelsen Smidstrupvej 36 4330 Hvalsø 14. september 2012 Ref. LOS J.nr. 560-0014 Påtale og påbud for overtrædelse af aflønningsreglerne i lov om finansiel virksomhed

Læs mere

Indhold. Foreningsoplysninger. Foreningsoplysninger... 2

Indhold. Foreningsoplysninger. Foreningsoplysninger... 2 Halvårsrapport 2019 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen Fundamental Invest Badstuestræde 20, 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.fundamentalinvest.dk E-mail: fi@invest-administration.dk

Læs mere

Islev bilcenter ApS Islevdalvej Rødovre

Islev bilcenter ApS Islevdalvej Rødovre Islevdalvej 200 2610 Rødovre CVR-nummer: 39255243 ÅRSRAPPORT 17. januar - 31. december 2018 (1. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2019 Dirigent Mikki Nyholm Bruun INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

PROTICA GROUP APS. CVR-nr Regnskabsår. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31. juli Dirigent

PROTICA GROUP APS. CVR-nr Regnskabsår. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31. juli Dirigent Årsrapport for periode 2014 PROTICA GROUP APS CVR-nr. 33 24 65 79 4. Regnskabsår Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31. juli 2015 Dirigent -------------------------------------------- Årsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. Halvårsrapport 2016

Investeringsforeningen StockRate Invest. Halvårsrapport 2016 Investeringsforeningen StockRate Invest Halvårsrapport 2016 Indhold Foreningsoplysninger.... 3 Resultat og formue.... 4 Anvendt regnskabspraksis... 4 Påtegninger... 5 Ledelsespåtegning... 5 Halvårsregnskab:

Læs mere

LOKA INVEST A/S. Valmuevej Give. Årsrapport 1. juli juni 2016

LOKA INVEST A/S. Valmuevej Give. Årsrapport 1. juli juni 2016 LOKA INVEST A/S Valmuevej 10 7323 Give Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/07/2016 Karsten Albrechtsen Dirigent Side

Læs mere

Din Revisor Partner ApS

Din Revisor Partner ApS Din Revisor Partner ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05/2013 Svend Erik Underbjerg Dirigent Side 2 af

Læs mere

Møebjerggård ApS Skovkrogen 6, 3660 Stenløse

Møebjerggård ApS Skovkrogen 6, 3660 Stenløse Møebjerggård ApS Skovkrogen 6, 3660 Stenløse CVR-nr. 20 98 92 89 Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21. november 2017

Læs mere

Powercyte ApS. Edvard Thomsens Vej 57, 6. 2., 2300 København. Årsrapport for

Powercyte ApS. Edvard Thomsens Vej 57, 6. 2., 2300 København. Årsrapport for Øster Allé 42 DK-2100 København Ø Tlf. 35 38 48 88 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Powercyte ApS Edvard Thomsens Vej 57, 6. 2., 2300 København Årsrapport for 2017 CVR-nr. 36 07 88

Læs mere

AC Lundbæk A/S CVR-nr

AC Lundbæk A/S CVR-nr AC Lundbæk A/S CVR-nr. 28 27 94 77 Årsrapport 1. januar - 31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14. maj 2014. Claus Lundbæk Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

2013 Udgivet den 17. december december Nr Bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser 1)

2013 Udgivet den 17. december december Nr Bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser 1) Lovtidende A 2013 Udgivet den 17. december 2013 13. december 2013. Nr. 1442. Bekendtgørelse om udstederes oplysningsforpligtelser 1) I medfør af 27, stk. 7, 30 og 93, stk. 4, i lov om værdipapirhandel

Læs mere

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter:

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter: Frederiksberg, den 26. marts 2012 Investeringsforeningen Fundamental Invest indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling, der afholdes på foreningens adresse Falkoner Allé 53, 3., 2000 Frederiksberg,

Læs mere

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17 IA Invest ApS Vestervangen 6, Skt Klemens, 5260 Odense S Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 32 83 91 34 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest

Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest Halvårsrapport 2017 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen Halberg-Gundersen Invest Badstuestræde 20, 1209 København K Telefon: 38 14 66 00

Læs mere

Mermaid Nordic. Halvårsrapport, 30. juni 2010 Hedgeforeningen Mermaid Nordic. CVR nr. 30 80 75 45

Mermaid Nordic. Halvårsrapport, 30. juni 2010 Hedgeforeningen Mermaid Nordic. CVR nr. 30 80 75 45 Halvårsrapport, 30. juni 2010 Hedgeforeningen Mermaid Nordic CVR nr. 30 80 75 45 Foreningsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 4 Regnskabspraksis 5 Hoved- og nøgletal 5 Resultatopgørelse

Læs mere

SHARK INC. ApS. Stamholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2015

SHARK INC. ApS. Stamholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2015 SHARK INC. ApS Stamholmen 165 2650 Hvidovre Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2016 Anders Vestergaard Stæhr

Læs mere

ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S

ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2014 Lars B. Petersen Dirigent Side 2

Læs mere

GK AGIO ApS. Årsrapport for CVR-nr Stensballe Strandvej Horsens

GK AGIO ApS. Årsrapport for CVR-nr Stensballe Strandvej Horsens GK AGIO ApS Stensballe Strandvej 195 8700 Horsens CVR-nr. 26 73 91 95 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/03 2016 Gert Kristiansen Dirigent

Læs mere

Indhold Foreningsoplysninger Foreningsoplysninger

Indhold Foreningsoplysninger Foreningsoplysninger Halvårsrapport 2017 Foreningsoplysninger Forening Investeringsforeningen Fundamental Invest Badstuestræde 20, 1209 København K Telefon: 38 14 66 00 Hjemmeside: www.fundamentalinvest.dk E-mail: fi@invest-administration.dk

Læs mere

Nykredit Forsikring A/S. CVR-nr Halvårsrapport 2013 ( )

Nykredit Forsikring A/S. CVR-nr Halvårsrapport 2013 ( ) Nykredit Forsikring A/S CVR-nr. 14 50 61 87 Halvårsrapport 2013 (01.01.13-30.06.13) Nykredit Forsikring A/S 2 Ledelsesberetning Aktivitet Aktiviteten består af tegning af skadeforsikring. Økonomisk udvikling

Læs mere

N.SJ. SERVICE ApS. H P Christensens Vej Helsingør. Årsrapport 1. januar december 2017

N.SJ. SERVICE ApS. H P Christensens Vej Helsingør. Årsrapport 1. januar december 2017 N.SJ. SERVICE ApS H P Christensens Vej 3 3000 Helsingør Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/06/2018 Badr Hleyhel

Læs mere

HS Revision & Rådgivning Komplementarrevisionsanpartsselskab

HS Revision & Rådgivning Komplementarrevisionsanpartsselskab godkendt revisionspartnerselskab Torvegade 7 DK-9490 Pandrup hs@hsrevi.dk www.hsrevi.dk Telefon: +45 99 73 03 00 CVR: DK 36 92 02 89 Bank: 9070 0450042145 Torvegade 7 9490 Pandrup CVR-nummer 36919485 Årsrapport

Læs mere

MJ HOLDING THYBORØN ApS

MJ HOLDING THYBORØN ApS MJ HOLDING THYBORØN ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/12/2014 Jørgen Riise Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Hjallerup Alle 12 B, 2770 Kastrup. Årsrapport for perioden 11. august 2016 til 31. december 2017

Hjallerup Alle 12 B, 2770 Kastrup. Årsrapport for perioden 11. august 2016 til 31. december 2017 Hjallerup Alle 12 B, 2770 Kastrup CVR-nr. 37 92 53 22 Årsrapport for perioden 11. august 2016 til 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05

Læs mere

Årets udvikling. Ledelsesberetning

Årets udvikling. Ledelsesberetning 20 09 Indhold Årets udvikling Ledelsesberetning Ledelsesberetning Ledelsesberetning Ledelsesberetning Ledelsesberetning Ledelsesberetning Bestyrelse & direktion Ledelsesberetning Ledelsespåtegning Den

Læs mere

Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Stockholmsgade København Ø CVR-nr T (+45)

Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Stockholmsgade København Ø CVR-nr T (+45) Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Stockholmsgade 45 2100 København Ø CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 www.grantthornton.dk Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning

Læs mere

Dragstrupvej 50 I ApS

Dragstrupvej 50 I ApS Dragstrupvej 50 I ApS CVR-nr. 34 09 37 41 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2014 (4. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/01

Læs mere

GR HOLDING 2009 A/S. Østre Stationsvej Odense C. Årsrapport 1. januar december 2015

GR HOLDING 2009 A/S. Østre Stationsvej Odense C. Årsrapport 1. januar december 2015 GR HOLDING 2009 A/S Østre Stationsvej 1-5 5000 Odense C Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2016 Nicoline

Læs mere

Investeringsforvaltningsselskabet Invest Administration A/S CVR-nr

Investeringsforvaltningsselskabet Invest Administration A/S CVR-nr Investeringsforvaltningsselskabet Invest Administration A/S CVR-nr. 34 92 70 14 Halvårsrapport 2016 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger... 1 Ledelsesberetning... 2 Ledelsespåtegning... 3 Hoved-

Læs mere

DT BOLIG ApS. Smakkegårdsvej Gentofte. Årsrapport 1. januar december 2017

DT BOLIG ApS. Smakkegårdsvej Gentofte. Årsrapport 1. januar december 2017 DT BOLIG ApS Smakkegårdsvej 217 2820 Gentofte Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/06/2018 David Tranberg Dirigent

Læs mere

C. Nielsen Holding ApS Ravnsøvej Risskov. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. januar december 2016

C. Nielsen Holding ApS Ravnsøvej Risskov. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. januar december 2016 Ravnsøvej 52 8240 Risskov CVR-nr: 29 31 50 00 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2016 (11. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 15. februar 2017 Dirigent, Claus Loldrup Nielsen INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby

Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby CVR-nr. 21 48 42 02 Årsrapport 1. juni 2017-31. maj 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. oktober

Læs mere

Bangs Have Selskabet af 1911 APS v/ib Frederiksen Sdr. Boulevard Maribo. CVR-nr

Bangs Have Selskabet af 1911 APS v/ib Frederiksen Sdr. Boulevard Maribo. CVR-nr Sdr. Boulevard 38 4930 Maribo CVR-nr. 24041018 ÅRSRAPPORT for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2015 104. regnskabsår INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning... 3 Ledelsesberetning mv.

Læs mere

KÆRBÆK SMEDEN ApS. Kærbækvej Ansager. Årsrapport 10. oktober december 2015

KÆRBÆK SMEDEN ApS. Kærbækvej Ansager. Årsrapport 10. oktober december 2015 KÆRBÆK SMEDEN ApS Kærbækvej 21 6823 Ansager Årsrapport 10. oktober 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/05/2016 Martin Bjerg Dirigent

Læs mere

Hallum Hougs Holding ApS Springbanen Gentofte CVR-nr.:

Hallum Hougs Holding ApS Springbanen Gentofte CVR-nr.: Springbanen 111 2820 Gentofte CVR-nr.: 10 15 71 29 ÅRSRAPPORT 1. januar 2014 til 31. december 2014 (11. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2015 Erik Hougs Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Øjefryd Kunst & Kommunikation ApS CVR-nr Årsrapport 2013/14. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den

Øjefryd Kunst & Kommunikation ApS CVR-nr Årsrapport 2013/14. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Øjefryd Kunst & Kommunikation ApS CVR-nr.

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den 29. marts 2010 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2009 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40

Læs mere

Retningslinjer. for. Danske Spil A/S

Retningslinjer. for. Danske Spil A/S 20. maj 2015 Side: 1 af 5 PSO/lijo Retningslinjer for Danske Spil A/S I medfør af selskabslovens (SEL) 357 skal bestyrelsen i et statsligt aktieselskab sørge for, at der fastsættes retningslinjer, som

Læs mere

PenSam Forsikring A/S Halvårsrapport 2019

PenSam Forsikring A/S Halvårsrapport 2019 PenSam Forsikring A/S Halvårsrapport 2019 Jørgen Knudsens Vej 2 3520 Farum CVR-nr. 17 11 81 88 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning... 2 Halvårsregnskabet Ledelsespåtegning... 4 Resultatopgørelse... 5

Læs mere

BJ Service Nord ApS. Årsrapport for Hirtshalsvej Ålbæk. CVR-nr

BJ Service Nord ApS. Årsrapport for Hirtshalsvej Ålbæk. CVR-nr BJ Service Nord ApS Hirtshalsvej 351 9982 Ålbæk CVR-nr. 36 46 53 28 Årsrapport for 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. marts 2017 Bente Kirstine Jensen

Læs mere

Afsluttende generalforsamling i. Kapitalforeningen Nykredit Alpha. Afdeling AIDA

Afsluttende generalforsamling i. Kapitalforeningen Nykredit Alpha. Afdeling AIDA Afsluttende generalforsamling i Kapitalforeningen Nykredit Alpha Afdeling AIDA Kapitalforeningen Nykredit Alpha, afdeling AIDA afholder afsluttende generalforsamling fredag den 28. september 2015 kl. 10.00

Læs mere

B. Thomsen Holding, Billund ApS CVR-nr Årsrapport 2012/13

B. Thomsen Holding, Billund ApS CVR-nr Årsrapport 2012/13 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk B. Thomsen Holding, Billund ApS CVR-nr.

Læs mere

ASA JYDERUP LYNG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

ASA JYDERUP LYNG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den ASA JYDERUP LYNG ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/06/2014 Torben Erichsen Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

Medlem af Grant Thornton International Ltd Medlem af RevisorGruppen Danmark

Medlem af Grant Thornton International Ltd Medlem af RevisorGruppen Danmark Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Stockholmsgade 45 2100 København Ø CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 F (+45) 33 110 520 www.grantthornton.dk Medlem af Grant Thornton International

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

I LIKVIDATION I LIKVIDATION

I LIKVIDATION I LIKVIDATION I LIKVIDATION Halvårsrapport for 2018 1 Halvårsrapport 2018 2 Foreningsoplysninger Investeringsforeningen Nielsen Global Value I Likvidation c/o BI Management A/S Sundkrogsgade 7 Postboks 2672 2100 København

Læs mere