Kære filosofistuderende anno 2016!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære filosofistuderende anno 2016!"

Transkript

1

2 Kære filosofistuderende anno 2016! Velkommen på Filosofistudiet! I denne ruspjece finder du de relevante informationer om dit skema for Rus-ugen, vigtige telefonnumre og alle de praktiske oplysninger, du bør have for at få en god start på studiet. Filosofi er et spændene studie, med et skønt studiemiljø og dygtige undervisere. Jeres undervisning på første semester vil bestå af Filosofihistorie, Logik og Argumentations-teori samt Etik, og vil være opdelt mellem forelæsninger og instruktortimer. Til forelæsningerne vil du blive introduceret til det læste materiale af nogle kompetente forelæsere. Herefter vil du til instruktortimerne, med hjælp fra dine medstuderende og den læsegruppe du bliver tildelt i rusugen, få mulighed for at dykke længere ned i stoffet. Blandt andet gennem oplæg og diskussioner. Det er her til instruktortimerne, at man har mulighed for at stille alle de spørgsmål, man brænder inde med, og det kan slet ikke understreges nok, hvor vigtige de er for ens forståelse. De gør en verden til forskel og er noget helt andet end kun at møde op til forelæsningerne. Det er vigtigt at forstå, at der på ingen måde stilles et krav om, at du som ny Filosofistuderende har læst filosofi før - der bliver startet helt fra bunden. Men det betyder selvfølgelig ikke, at det ikke er fedt hvis du f.eks. allerede har haft filosofi i gymnasiet, eller hvis du selv har fået læst en masse - det skal du bare holde fast i!

3 Filosofistudiet er generelt et meget socialt studie, og vi vil gerne opfordre jer til at deltage i nogle af vores mange foreninger, som I, i rusugen, vil få en introduktion til og selvfølgelig også de forskellige begivenheder, der dukker op i løbet af året. Fredagsbaren er vores fælles frirum til fordybelse og filosofisk diskussion. Udover at baren hver fredag er et socialt samlingspunkt for filosofiog idéhistoriestuderende i Århus, bliver den også brugt som møderum i dagligdagen. Der sidder nærmest altid en eller anden filosofistuderende, som man kan spørge til råds eller tage en kop kaffe sammen med. Idehistorie er vores søsterfag, og det er derfor at vi deler fredagsbar med dem. Sammen med dem vil du få mulighed for at starte en masse spændene diskussioner og få andre perspektiver på det, du lærer i dit eget fag. Samlet set er målet for rusugen at give dig et indtryk af det faglige og sociale liv på filosofistudiet. Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig til en god start på dit studieliv på Århus Universitet. Ha en god Rusuge!

4 Om Rusugen Na r du læser denne pjece, er rusugen ved at nærme sig. Den bliver stopfyldt med fede og hyggelige stunder, som du vil mindes resten af din studietid. Du vil for det første blive placeret i en rusgruppe med omkring 10 andre nystartede studerende, og hver gruppe vil blive tildelt 3-4 faste tutorer. Det er gennem rusgruppen at du først fa r sat navn og ansigt pa dine nye medstuderende. Det sker allerede mandag morgen, hvor I mødes hjemme hos en af tutorerne til en hyggelig og uformel morgenmad, inden vi bevæger os op pa Universitet. En del af ugens aktiviteter vil forega i din rusgruppe, sa I vil blive rystet godt sammen, blandt andet gennem ugens konkurrence, hvor vi vil finde frem til hvilken rusgruppe, der er sejest i discipliner som f.eks. O-løb. Her vil der være en række filosofisk inspirerede konkurrencer og lege. Du vil selvfølgelig ogsa fa rig mulighed for at møde dine andre medstuderende i løbet af ugen, eksempelvis til fællesspisning mandag aften (Husk at melde dig til!), fester og fri leg. Det er selvfølgelig aldrig et krav, at du skal drikke alkohol. Du vil ogsa blive introduceret til de nye studerende fra Ide historie, som vi holder fælles hygge med onsdag aften!

5 Sammen med de sociale arrangementer vil du ogsa fa en smagsprøve pa det faglige aspekt af filosofistudiet. Ud over vores filosofisk inspirerede quizzer og opgaver vil du eksempelvis fa mulighed for, at opleve hvordan det er at være til forelæsning, da der vil komme en underviser og holde en spændene forelæsning for dig og dine medstuderende. Her kan du læne dig godt tilbage og nyde forelæsningen uden at bekymre dig om at skulle kunne stoffet. Du vil i Rusugen ogsa fa mulighed for at møde dine instruktorer, som er ældre studerende, der vil hjælpe dig under din instruktorundervisning. De vil give dig og din studiegruppe et indblik i, hvordan det er at arbejde med og analysere filosofiske tekster. Til sidst vil vi ogsa hjælpe dig med at skabe et overblik over universitets- og studiemiljøet pa Filosofi. Vi vil vise dig de mest centrale steder pa campus og introducere dig til bogindkøb og IT-systemer. Du vil ogsa blive introduceret til de forskellige studieaktiviteter pa Filosofi, blandt andet vores forskellige foreninger, som man kan vælge at engagere sig i, eksempelvis Fredagsbaren, Fag-udvalget og Filosofisk Klassikerklub. Der vil ogsa blive afholdt Filosofisk Sammenkomst, som er en mere formel semesterstartsfest for hele faget, hvor du kan fa sat ansigt pa dine fremtidige forelæsere, ph.d'ere og andre fra de ældre a rgange over en god middag. Na r rusugen er slut, skal du ikke være ked af det. Der kommer endnu mere russjov i weekenden d. 7-9 oktober, for der tager vi pa Rus-tur til Thy! Det bliver med garanti en hyggelig, faglig og festlig weekend, som man ikke vil ga glip af! Deltagelsen er frivillig, men vi opfordrer jer til at tage med pa en rigtig hyggeligt weekend, hvor i vil fa mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende. Vi tutorer ser frem til at møde dig og til at tilbringe en fantastisk uge sammen med jer alle!

6 Mandag 22/8 Tirsdag 23/8 Onsdag 24/8 Torsdag 25/8 Fredag 26/ Morgenmad i rusgrupper Hjemme hos dine tilknyttede tutorerne [tjek hjemmesiden eller facebook for oversigt] Forelæsning v. Underviser Nobelauditoriet Oplæg ved udvalg Aud. 2. i Velkomst ved studieleder Liselotte Malmgart Aud. 1. i Afslutning af ugen med filosofisk quiz, evaluering, samt kåring af ugens bedste rusgruppe 1465/515 Panta Rei Præsentation af underviserne v. Uddannelsesleder Thomas Schwarz Aud. 2 i Introduktion til filosofistudiet v. Thomas Schwarz Aud. 2 i Frokost i rusgruppen Valgfrit sted O-løb Uniparken Fælles aftensmad Mødested gives af Tutorer Frokost i rusgruppen Valgfrit sted Rundvisning og ITintroduktion Mødested gives af tutor Introduktion til Nobelbiblioteket Nobelbiblioteket Mulighed for at tage hjem og nette sig eller hygge med dine tutorer Filosofisk Sammenkomst Matematisk Kantine Frokost i rusgruppen Valgfrit sted :30 Leg med Filosofi Mødested gives af tutor 16:30-18 Leg med Idéhistorie Mødested gives af tutor Mulighed for tage hjem og nette sig Hygge med idehistorie Studenterhuset 10:30 12:30 Introduktion til at være universitetsstuderende og studiegrupper v. studievejleder Kasper Vestrup Aud. 1. i 12:30 13:30 Hygge og frokost med rusgruppen Valgfrit sted Introduktion til filosofisk tekstarbejde (lektier) Aud. 1. i Mulighed for at tage hjem og nette sig eller hygge med dine tutorer 19.00? Pubcrawl til ud på natten Mødested gives af tutor :00 Fredagsbar. 1465/515 Panta Rei

7 Praktisk information Vi beder alle om at huske at tjekke hjemmesiden umiddelbart ugen før rusugen for at se, hvilket rusgruppe man er kommet i. Her vil der desuden være en adresse til morgenmadsspisning mandag morgen. På hjemmesiden vil der også blive informeret om eventuelle ændringer af skemaet for Rus-ugen, så her kan du holde dig opdateret. Hvis I vil spise med til Filosofisk Sammenkomst om tirsdagen og aftensmaden om mandagen sker betalingen via Nem Tilmeld. Det er super simpelt, og der er links til det både på studiestarthjemmesiden og på jeres nye facebook-side. Tilmeldingsfristen vil ligeledes stå på studiestartshjemmesiden. Har du ikke mulighed for at betale over nettet, er der selvfølgelig også en mulighed for at betale kontant. I så fald kan du henvende dig til dine tutorer. Kontaktoplysninger Har du spørgsmål om rusugen eller -turen, studiestart eller mangler du et sted at overnatte i ugens løb, kan du kontakte hovedtutor Marie på tlf.: , eller mail: Derudover vil det også være muligt at stille spørgsmål på den oprettede Facebook-gruppe for jeres årgang: Filosofi AU 2016 ( Ved spørgsmål vedrørende studiets struktur, fag, eksamen og lign. kan du kontakte studievejleder Kasper Vestrup på mail: Kasper vil holde oplæg om torsdagen i rusugen. Om Rusturen Rusturen er et frivilligt arrangement, men vi håber selvfølgelig, at alle vælger at deltage! Vi lover, at det nok skal blive sjovt! Vi håber derfor at du afsætter tid fra den 7-9. oktober, hvor rusturen vil blive afholdt. Betaling til rusturen sker på samme måde som betalingen til Filosofisk Sammenkomst og aftensmad om mandagen i Rus-ugen (Nem Tilmeld), men der er først sidste tilmelding d. 20. september. Det drejer sig om et beløb på 250 kr., og dækker alt fra seng og mad til transport. Hvis du stadig er i tvivl om noget omkring studiestart på universitetet, kan du også gå ind på denne side:

8 Alternativt kan kortet findes på AU s hjemmeside (ellers virker Google Maps også helt fint) eller man kan downloade app en AU Find. Skal du finde lokale , angiver de første 4 cifre bygningens nr. og de sidste tre lokalets nr.

Velkommen filosofistuderende anno 2015!

Velkommen filosofistuderende anno 2015! Velkommen filosofistuderende anno 2015! Vi må desværre infomere dig om, at de store filosofiske spørgsmål, du har gået med hele dit liv, ikke vil blive besvaret i denne Rus-pjece. Derimod kan du finde

Læs mere

Velkommen filosofistuderende anno 2013!

Velkommen filosofistuderende anno 2013! Velkommen filosofistuderende anno 2013! Jeg er ked af at infomere dig om, at de store filosofiske spørgsmål du har gået gennem hele dit liv og ventet på skulle blive besvaret, desværre ikke er med i denne

Læs mere

Kære kommende filosofistuderende anno 2017

Kære kommende filosofistuderende anno 2017 Kære kommende filosofistuderende anno 2017 Først og fremmest: Hjerteligt velkommen til filosofistudiet på Aarhus Universitet! Denne ruspjece vil sætte dig ind i, hvad det vil sige at starte som filosofistuderende

Læs mere

RUSPJECE FILOSOFI

RUSPJECE FILOSOFI RUSPJECE FILOSOFI 2018 1 Kære kommende filosofistuderende anno 2018 Først og fremmest: hjerteligt velkommen til filosofistudiet på Aarhus Universitet! Vi har lavet en ruspjece for at du kan sætte dig ind

Læs mere

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Klassiske studier INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN PÅ! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på studiet, være det sig Klassisk Filologi, Klassisk Arkæologi, Latin,

Læs mere

Arabisk- og Islamstudier

Arabisk- og Islamstudier Arabisk- og Islamstudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET MARHABA! VELKOMMEN TIL ARABISK- OG ISLAMSTUDIER Tillykke med din optagelse på Arabisk og Islamstudier!

Læs mere

Program for studiestarten 2018 Klassiske studier

Program for studiestarten 2018 Klassiske studier Program for studiestarten 2018 Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET KLASSISKE STUDIER Side 1 af 7 VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med

Læs mere

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ DIGITAL

Læs mere

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KLASSISKE STUDIER ARTS AARHUS UNIVERSITET

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KLASSISKE STUDIER ARTS AARHUS UNIVERSITET Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 INSTITUT FOR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 VELKOMMEN PÅ! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på studiet, være det sig

Læs mere

Medievidensk VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB! PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015

Medievidensk VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB! PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 Medievidensk VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB! PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ab INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE 14 8200 AARHUS N 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS UDDANNELSESVIDENSKAB Kære studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2017 på, Campus

Læs mere

Program for studiestarten 2016 Klassiske studier Klassiske studier

Program for studiestarten 2016 Klassiske studier Klassiske studier Program for studiestarten 2016 Klassiske studier Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på

Læs mere

Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier

Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2017 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2018 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Asienstudier ASIENSTUDIER

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Asienstudier ASIENSTUDIER 1 Asienstudier ASIENSTUDIER 2 VELKOMMEN PÅ ASIENSTUDIER Tillykke med optagelsen på en af Asienstudiers tre uddannelser. På vegne af undervisere, medstuderende og ledelsen vil vi gerne byde dig velkommen

Læs mere

Informationsvidenskab

Informationsvidenskab Informationsvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 INFORMATIONSVIDENSKAB INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ INFORMATIONSVIDENSKAB!

Læs mere

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE Tillykke med, at du nu

Læs mere

ÆSTETIK & KULTUR PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 ÆSTETIK OG KULTUR INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

ÆSTETIK & KULTUR PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 ÆSTETIK OG KULTUR INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET ÆSTETIK & KULTUR PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 ÆSTETIK OG KULTUR VELKOMMEN PÅ ÆSTETIK OG KULTUR! Først og fremmest stort tillykke med din studieplads på Æstetik og Kultur, som i daglig tale også kaldes

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Østeuropastudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ØSTEUROPASTUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Østeuropastudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ØSTEUROPASTUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Østeuropastudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ØSTEUROPASTUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ ØSTEUROPASTUDIER! Tillykke med at du

Læs mere

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE Tillykke med, at du nu

Læs mere

DRAMA TURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMA TURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMA TURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 DRAMATURGI VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP (Billede af tutorteamet 2015) DANMARKS INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ

Læs mere

RUSPJECE FOR RELIGIONSVIDEN- SKAB Aarhus Universitet 2018

RUSPJECE FOR RELIGIONSVIDEN- SKAB Aarhus Universitet 2018 RUSPJECE FOR RELIGIONSVIDEN- SKAB Aarhus Universitet 2018 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDEN- SKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB Først og fremmest TILLYKKE med, at I skal til at studere det fedeste

Læs mere

Velkommen til Design og Innovation!

Velkommen til Design og Innovation! Kære nye studerende Rigtig hjertelig velkommen til Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og til dit kommende studium på bachelorretningen Design og Innovation. Der kommer rigtig mange breve ind ad døren

Læs mere

vide Uddann PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET

vide Uddann PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET vide PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddann INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB! Kære kommende studerende!

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor.

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer (rusvejledere) og KABS (Koordinator Af Bachelor Studiestarten),

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Kære nystartende studerende på Bygningsdesign.

Kære nystartende studerende på Bygningsdesign. Kære nystartende studerende på. Velkommen som studerende på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og tillykke med din optagelse på Civil. Vi ved, at der kommer rigtig mange breve i postkassen for tiden og

Læs mere

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl.

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer og KABS, vil i dette brev forklare lidt om vores studiestartsprogram,

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBEL PARKEN

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBEL PARKEN Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBEL PARKEN Kære studerende, Velkommen på uddannelsesvidenskab! Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Kære kommende Sundhed og Informatik studerende

Kære kommende Sundhed og Informatik studerende Kære kommende Sundhed og Informatik studerende Først og fremmest STORT tillykke med optagelse på Sundhed og Informatik (tidligere IT og Sundhed). Når nu denne formalitet er af vejen - så videre til noget

Læs mere

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2017!

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2017! Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2017! Ahlan wa sahlan, As-salaamu aleikum og velkommen til. Dette brev indeholder alle de informationer, du skal bruge, inden

Læs mere

Tilvalg i Antropologi

Tilvalg i Antropologi Program for RUS-ugen 2018 Tilvalg 1 Tilvalg i Antropologi PROGRAM FOR TILVALGS-RUSUGEN 2018 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE 1 2 Tillykke med, at du nu er studerende på antropologi! Det betyder nemlig, at

Læs mere

Intro-program 2013 Serviceøkonom, Vejle

Intro-program 2013 Serviceøkonom, Vejle Intro-program 2013 Serviceøkonom, Vejle Velkommen på Seviceøkonom-uddannelsen! Kære kommende studerende, Velkommen til Erhvervsakademi Lillebælt, Vejle og tillykke med dit optag på erhvervsakademiuddannelsen

Læs mere

Idéhistorie. Ruspjece for idéhistorie Velkommen til Idehistorie!

Idéhistorie. Ruspjece for idéhistorie Velkommen til Idehistorie! Idéhistorie Ruspjece for idéhistorie 2017 Velkommen til Idehistorie! Kære Rus! Du har sammen med godt 50 andre valgt at starte på studiet af idéhistorie ved Aarhus Universitet, og jeg skal på vegne af

Læs mere

BRASILIANSKE STUDIER. Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET

BRASILIANSKE STUDIER. Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET BRASILIANSKE STUDIER Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 2 BRASILIANSKE STUDIER BEM- VINDOS PÅ

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Kære Studerende Tillykke med din optagelse, og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2017 på,! At starte på et nyt studium

Læs mere

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2016

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2016 RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2016 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDENSKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB OG RELIGION, POLITIK

Læs mere

Spansk. Program for studiestarten Bienvenidos!

Spansk. Program for studiestarten Bienvenidos! Spansk Program for studiestarten 2017 Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur og International virksomhedskommunikation i spansk Institut for Kommunikation og Kultur (IKK) Bienvenidos! Kære

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN Kære studerende, Velkommen på uddannelsesvidenskab! Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Kære studerende, UDDANNELSESVIDENSKAB Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2016 på,!

Læs mere

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2017

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2017 RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2017 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDENSKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB Først og fremmest

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

teologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 TEOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

teologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 TEOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET teologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 TEOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 TEOLOGI AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ TEOLOGI Ansatte og studerende på teologi vil gerne byde dig

Læs mere

Velkommen på Litteraturhistorie!

Velkommen på Litteraturhistorie! Velkommen på Litteraturhistorie! Kære kommende litteraturhistoriestuderende Litteraturhistorie er et studie, der udforsker litteraturen og dens historie udi alle dens mange former og muligheder. I kan

Læs mere

SPANSK. Kære kommende spanskstuderende. Program for studiestarten 2018

SPANSK. Kære kommende spanskstuderende. Program for studiestarten 2018 SPANSK Program for studiestarten 2018 Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur Og International virksomhedskommunikation i spansk Institut for kommunikation og kultur (IKK) Kære kommende

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB

UDDANNELSESVIDENSKAB Kære studerende, Tillykke med din optagelse, og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2018 på Aarhus Universitet,! At starte på et nyt studium kan føles som en stor omvæltning; måske er du lige flyttet til

Læs mere

KA i Uddannelsesvidenskab

KA i Uddannelsesvidenskab KA i Uddannelsesvidenskab INSTITUT FOR UDDANNELSES OG PÆDAGOGIK (IUP) ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR INTRODAGENE 2013 UDDANNELSESVI- DENSKAB Pro civitate de humane via litteras - for samfundet, ved

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Medievidenskab INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE AARHUS N

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Medievidenskab INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE AARHUS N PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 Medievidenskab INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE 14 8200 AARHUS N 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB!

Læs mere

Studiestart på Æstetik og Kultur 2018

Studiestart på Æstetik og Kultur 2018 Studiestart på Æstetik og Kultur 2018 Velkommen på Æstetik og Kultur! Først og fremmest stort tillykke med din studieplads på Æstetik og Kultur, som i daglig tale også kaldes ÆK. Vi er 8 tutorer fra 3.

Læs mere

Idehistorie RUSPJECE FOR IDÉHISTORIE 2016

Idehistorie RUSPJECE FOR IDÉHISTORIE 2016 Idehistorie RUSPJECE FOR IDÉHISTORIE 2016 Velkommen til Idehistorie!! Kære Rus! Du har sammen med godt 50 andre valgt at starte på studiet af idéhistorie ved Aarhus Universitet, og jeg skal på vegne af

Læs mere

Studiestart på Æstetik og Kultur 2017

Studiestart på Æstetik og Kultur 2017 Studiestart på Æstetik og Kultur 2017 VELKOMMEN PÅ ÆSTETIK OG KULTUR! Først og fremmest stort tillykke med din studieplads på Æstetik og Kultur, som i daglig tale også kaldes ÆK. Vi er ni tutorer fra 3.

Læs mere

RUSPJECE Portugisisk og Brasilianske Studier 2015

RUSPJECE Portugisisk og Brasilianske Studier 2015 RUSPJECE Portugisisk og Brasilianske Studier 2015 Velkommen! Kære nye studerende, velkommen til Portugisiske og Brasilianske Studier 2015! Hjertelig tillykke med pladsen på studiet og velkommen til Københavns

Læs mere

VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB

VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB I anledningen af jeres studiestart, som kandidatstuderende på Uddannelsesvidenskab, vil vi gerne byde jer hjertelig velkommen! Vi, Kira og Lasse, vil som tutorer forsøge

Læs mere

teologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 TEOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

teologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 TEOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET teologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 TEOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 TEOLOGI AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ TEOLOGI Ansatte og studerende på teologi vil gerne byde dig

Læs mere

Idehistorie RUS-PJECE FOR IDÉHISTORIE 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Idehistorie RUS-PJECE FOR IDÉHISTORIE 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Idehistorie RUS-PJECE FOR IDÉHISTORIE 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ IDÉHISTORIE! Kære Rus! Du har sammen med godt 50 andre valgt at starte på studiet af idéhistorie

Læs mere

VELKOMMEN PÅ TYSK! Vi ser frem til at møde dig og til at være med til, at du får en god start på dit nye studie på Aarhus Universitet.

VELKOMMEN PÅ TYSK! Vi ser frem til at møde dig og til at være med til, at du får en god start på dit nye studie på Aarhus Universitet. 1 VELKOMMEN PÅ TYSK! Tillykke med, at du nu er studerende på Tysk! Dette betyder nemlig, at du kan se frem til at starte på et af de bedste studier på Århus Universitet (hvis vi selv skal sige det ). Det,

Læs mere

RUS-PJECE FOR IDÉHISTORIE 2014

RUS-PJECE FOR IDÉHISTORIE 2014 IDEHISTORIE RUS-PJECE FOR IDÉHISTORIE 2014 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ IDÉHISTORIE! Kære Rus! Du har sammen med godt 50 andre valgt at starte på studiet af idéhistorie

Læs mere

På danskfagets vegne, Anna Vibeke Lindø Fagleder

På danskfagets vegne, Anna Vibeke Lindø Fagleder Kære nye studerende ved Dansk/Nordisk i Odense. Vi indleder rusintroduktionsforløbet tirsdag d. 31. august kl. 10. Her vil I blive budt velkommen fra forskellig side. I vil også komme til at møde fagets

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 LITTERATURHISTORIE

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 LITTERATURHISTORIE PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 LITTERATURHISTORIE INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN PÅ LITTERATURHISTORIE... 3 PROGRAM... 4 PRAKTISK INFORMATION... 6 Hvor er vi?... 6 Betaling... 7 Hvad dækker jeres penge

Læs mere

MUSIKVIDENSKAB PROGRAM FOR RUSUGEN PÅ MUSIKVIDENSKAB 2018 MUSIKVIDENSKAB ARTS AARHUS UNIVERSITET

MUSIKVIDENSKAB PROGRAM FOR RUSUGEN PÅ MUSIKVIDENSKAB 2018 MUSIKVIDENSKAB ARTS AARHUS UNIVERSITET MUSIKVIDENSKAB PROGRAM FOR RUSUGEN PÅ MUSIKVIDENSKAB 2018 MUSIKVIDENSKAB ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ MUSIKVIDENSKAB! Tillykke! Du er sluppet igennem nåleøjet og kan således se frem til et par

Læs mere

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2016!

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2016! Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2016! Ahlan wa sahlan, As-salaamu aleikum og velkommen til. Dette brev indeholder alle de informationer, du skal bruge, inden

Læs mere

V E L K O M M E N INTROFORLØB

V E L K O M M E N INTROFORLØB V E L K O M M E N P Å L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M INTROFORLØB Bachelor og merit FEBRUAR 2015 Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at se dig,

Læs mere

Lingvistik PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 LINGVISTIK INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

Lingvistik PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 LINGVISTIK INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET Lingvistik PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 LINGVISTIK AU INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ LINGVISTIK! Kære nye lingvistikstuderende 2015. Først og fremmest stort

Læs mere

Mat/Stat Mandag Tirsdag Morgenmad m. rusvejledere Aud. 4: Erhvervsvejledning

Mat/Stat Mandag Tirsdag Morgenmad m. rusvejledere Aud. 4: Erhvervsvejledning Program og programmål Skemaer Mat/Stat Mandag Tirsdag 7.00-8.00 Morgenmad m. rusvejledere Aud. 4: 8.00-9.00 Morgenmad m. rusvejledere 10.00 Aud. 4: velkomst v. studie- og inst.leder+tap Rundtur+socialisering

Læs mere

L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M

L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M V E L K O M M E N P Å L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M TUTORHOLDET 2011 PROGRAM INTRO 1. årgang Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at se dig,

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Medievidenskab INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE AARHUS N

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Medievidenskab INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE AARHUS N PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 Medievidenskab INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE 14 8200 AARHUS N 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB!

Læs mere

Velkommen til. Kommunikation & IT

Velkommen til. Kommunikation & IT Velkommen til Kommunikation & IT Årgang 2017 Velkommen til Kommunikation og IT! Stort tillykke med din optagelse på Kommunikation og IT! I denne ruspjece vil du blive introduceret for de mange ting, som

Læs mere

Rusprogram 2012. Uddannelsesvidenskab, Aarhus

Rusprogram 2012. Uddannelsesvidenskab, Aarhus Rusprogram 2012 Uddannelsesvidenskab, Aarhus Velkommen på Uddannelsesvidenskab! Kære kommende studerende, Velkommen til Aarhus Universitet, og tillykke med dit optag på bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab,

Læs mere

VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET

VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET Velkomst og præsentation af Det rullende Universitet v. Jeppe Bergh Torp og 14 15.00: INTRODUKTION til DrU Konceptet: Universitetsstuderende overtager undervisning

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN TEOLOGI. Institut for Kultur og Samfund Arts, Aarhus Universitet

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN TEOLOGI. Institut for Kultur og Samfund Arts, Aarhus Universitet PROGRAM FOR STUDIESTARTEN TEOLOGI Velkommen på Teologi. Ansatte og studerende på teologi vil gerne byde dig hjerteligt velkommen på Teologistudiet. Du kan se frem til nogle udfordrende og spændende studieår

Læs mere

Studiestart F17. Vi glæder os til at se dig!

Studiestart F17. Vi glæder os til at se dig! Billede af tutorkorpset, som tager imod dig den 1. februar 2017. De glæder sig til at møde dig og de andre nye pædagogstuderende! Studiestart F17 For at sikre, at du kommer godt i gang med din studiestart,

Læs mere

HUSK AT MELDE DIG IND I FACEBOOKGRUPPEN: Tysk2013. Her kan du se blive venner med dine nye medstuderende og os

HUSK AT MELDE DIG IND I FACEBOOKGRUPPEN: Tysk2013. Her kan du se blive venner med dine nye medstuderende og os Velkommen, nye tyskstuderende! Tiden nærmer sig, hvor du skal begynde på tyskstudiet ved Københavns Universitet. Lige nu har du sikkert en masse spørgsmål, og vi vil her og naturligvis også i introdagene

Læs mere

Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende

Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende Her kan du finde al relevant information omkring din studiestart, herunder Introduktionsdagene og Holdets Time Figur 1 - http://christian-schou.dk Introprogrammet

Læs mere

teologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 TEOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

teologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 TEOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET teologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 TEOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 TEOLOGI AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ TEOLOGI Ansatte og studerende på teologi vil gerne byde dig

Læs mere

Hvad er en bachelor?

Hvad er en bachelor? 8 hvad er en bachelor? Hvad er en bachelor? En universitetsuddannelse kan sammensættes på flere måder, men består typisk af to dele en bacheloruddannelse på tre år og en kandidatuddannelse på to år. Bacheloruddannelsen

Læs mere

Studiestart E17. Vi glæder os til at se dig!

Studiestart E17. Vi glæder os til at se dig! Studiestart E17 Billede af tutorkorpset, som tager imod dig den 1. september 2017. De glæder sig til at møde dig og de andre nye pædagogstuderende! For at sikre, at du kommer godt i gang med din studiestart,

Læs mere

V E L K O M M E N. LÆRERUDDANNELSEN i NØRRE NISSUM INTROFORLØB

V E L K O M M E N. LÆRERUDDANNELSEN i NØRRE NISSUM INTROFORLØB V E L K O M M E N PÅ LÆRERUDDANNELSEN i NØRRE NISSUM TUTORERNE INTROFORLØB Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at møde dig, og til at

Læs mere

Rushåndbogen Smil det plejer vi! Velkommen Fra studerende til studerende.

Rushåndbogen Smil det plejer vi! Velkommen Fra studerende til studerende. Rushåndbogen 2012 Smil det plejer vi! Velkommen Fra studerende til studerende. Forord Velkommen til Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere SKT, Health. Den del af Aarhus Universitet,

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 MEDIEVIDENSKAB INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS, AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE AARHUS N

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 MEDIEVIDENSKAB INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS, AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE AARHUS N MEDIEVIDENSKAB INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS, AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE 14 8200 AARHUS N 2 VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB Stort tillykke med din optagelse på medievidenskab det fedeste

Læs mere

Retningslinjer og alkoholpolitik for rusugen på Arts, Aarhus Universitet

Retningslinjer og alkoholpolitik for rusugen på Arts, Aarhus Universitet Retningslinjer og alkoholpolitik for rusugen på Arts, Aarhus Universitet Baggrund Med fusionen af tre tidligere fakulteter til Arts er der opstået behov for at skabe en fælles ramme med fælles retningslinjer

Læs mere

Kunsthistorie PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KUNSTHISTORIE INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

Kunsthistorie PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KUNSTHISTORIE INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET Kunsthistorie PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KUNSTHISTORIE INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET Velkommen på Kunsthistorie! Velkommen som nyslået kunsthistoriestuderende, velkommen

Læs mere

Idéhistorie. Ruspjece for idéhistorie Velkommen til Idehistorie!

Idéhistorie. Ruspjece for idéhistorie Velkommen til Idehistorie! Idéhistorie Ruspjece for idéhistorie 2018 Velkommen til Idehistorie! Kære Rus! Du har sammen med godt 50 andre valgt at starte på studiet af idéhistorie ved Aarhus Universitet, og jeg skal på vegne af

Læs mere

Velkommen til Proces og Innovation

Velkommen til Proces og Innovation Velkommen til Proces og Innovation I dette brev finder du al den information, du har brug for for at være forberedt til introdagen og til den bedste studiestart i Danmark! Først vil vi, dine kommende vektorer

Læs mere

Kære%RUS!%% Introduktion%til%Folkesundhedsvidenskab% % FSV %

Kære%RUS!%% Introduktion%til%Folkesundhedsvidenskab% % FSV % KæreRUS VelkommentilFolkesundhedsvidenskab,FSV,folkesundhed,sundhedsvidenskab6kærtbarn harmangenavne. Som$førsteårsstuderende,$ rus,$på$universitet,$vil$du$møde$en$helt$masse$anderledes:$nye$ undervisningsformer,fag,foreningerogmegetmegetmere.

Læs mere

Københavns Universitet, EnGeRom, BA-tysk

Københavns Universitet, EnGeRom, BA-tysk Københavns Universitet, EnGeRom, BA-tysk Indholdsfortegnelse Velkomst 3 Kære nye tyskstuderende! 3 Kære tilvalgsstuderende! 3 Introduktion af dine tutorer 5 Klara Gade Thomsen 5 Signe Kirk Andersen 5 Frej

Læs mere

Handlingsplan for studerendes Tilfredshedsundersøgelse, 2009-2010 Fysioterapeutuddannelsen i Århus, VIA UC

Handlingsplan for studerendes Tilfredshedsundersøgelse, 2009-2010 Fysioterapeutuddannelsen i Århus, VIA UC Organisering af uddannelsen 12. Uddannelsen er velstruktureret 14. Der er klare informationer om, hvad der fagligt set forventes af mig som studerende At ny studieordning indfases i denne periode At modul

Læs mere

Kunsthistorie PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KUNSTHISTORIE INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET

Kunsthistorie PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KUNSTHISTORIE INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET Kunsthistorie PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KUNSTHISTORIE INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN PÅ KUNSTHISTORIE 2014 Velkommen på Kunsthistorie! Velkommen

Læs mere

Arkæologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 MIDDELALDER- OG RENÆSSANCEARKÆOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Arkæologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 MIDDELALDER- OG RENÆSSANCEARKÆOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Arkæologi MIDDELALDER- OG RENÆSSANCEARKÆOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN PÅ MIDDELALDER- OG RENÆSSANCE ARKÆOLOGI! Et tillykke må være på sin plads, idet du er blevet

Læs mere

Program for erhvervspraktik på Science and Technology Uge 44, 2016 Hold A

Program for erhvervspraktik på Science and Technology Uge 44, 2016 Hold A Erhvervs praktik Program for erhvervspraktik på Science and Technology Uge 44, 2016 Hold A MANDAG BIOINFORMATIK 9.00 9.45 Registrering i Vandrehallen og derefter møde i holdets stamlokale G1 Introduktion

Læs mere

a d e m i e t Program for foråret 2011 Akademiet for Talentfulde Unge

a d e m i e t Program for foråret 2011 Akademiet for Talentfulde Unge A k a d e m i e t Program for foråret 2011 Årgang Akademiet Mørkhøjvej 78 2700 Brønshøj Tlf: 4454 4736 info@ungetalenter.dk www.ungetalenter.dk Akademiet er støttet af Region Hovedstaden Forår 1.g Akademisk

Læs mere

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen VELKOMMEN HH1C Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen Lidt om HH1C S T U D I E R E T N I N G : I N T E R N A T I O N A L & Ø K O N O M I 2. F R E M M E D S P R O G : T Y S K K L A S S E L Æ R E R : C A

Læs mere

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen 2015-2016 Velkommen Laborant- og miljøteknologuddannelsen Velkommen Velkommen til Cphbusiness Laboratorie og Miljø Velkomstfolderen er en praktisk guide i alfabetisk orden, hvor du kan finde generelle

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 TEOLOGI. Institut for Kultur og Samfund Arts, Aarhus Universitet

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 TEOLOGI. Institut for Kultur og Samfund Arts, Aarhus Universitet PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 TEOLOGI Velkommen på Teologi. Ansatte og studerende på teologi vil gerne byde dig hjerteligt velkommen på Teologistudiet. Du kan se frem til nogle udfordrende og spændende

Læs mere