Sponsorklubben Grenaa Golf.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sponsorklubben Grenaa Golf."

Transkript

1 Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde!

2 Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland er ved at udvikle sig til et af kraftcentrene i Danmark, når det handler om golf. I fremtiden vil der derfor komme flere og flere golfturister til vores område. Disse turister vil lægge penge i golfklubben, men blandt andet også i de lokale forretninger, restaurationer og virksomheder der er i området. Den udvikling skal vi naturligvis sammen med det lokale handels- og erhvervsliv drage al den nytte af vi kan. Blandt andet ved reklamering igennem denne sponsor aftale. Et af vore initiativer er etablering af et forum, som har til formål løbende at forbedre forholdene for vore sponsorer, og dermed gøre det mere attraktivt og interessant, at vise flaget på Golfbanen og på golfklubbens hjemmeside. Dette forum er organiseret som en klub, med navnet Sponsorklubben Grenaa Golf. I sponsorklubben kan vore sponsorer deltage på et af flere forskellige niveauer, pris- og ydelsesmæssigt. Det er ikke nødvendigvis det samme niveau år for år. Der er rig mulighed for at vælge til og fra, så man præcis får den eksponering, der passer til ønsker og budget. Som en af de største sportsklubber i området, er vi helt sikre på, at vi kan være med til at øge opmærksomheden på vores lokalområde og dets muligheder, både når der skal handles, når der skal holdes ferie, og når der skal spilles golf. Lad os derfor sammen gå ud og sætte fokus på den østlige del af Jylland, så også vi får del i den øgede golfturisme, der i øjeblikket ruller ind over vores del af landet. Det vil derfor glæde os, om vi kunne indgå et for alle parter godt og givtigt sponsorsamarbejde i den kommende sæson. Sponsorudvalget,.

3 Et sponsorat skal indeholde værdi for alle parter! Det ligger sponsorklubben meget på sinde at skabe sponsorater der indeholder værdi for såvel sponsor som. Jo større værdi vi kan lægge i et sponsorat, jo mere interessant er det for en sponsor at være med. Udgangspunktet for samarbejdet er, at både sponsor og golfklub skal have reelle forretningsmæssige resultater ud af sponsoratet. I vore sponsorater opererer vi med fem værdier: Reklameværdien, som er det man først og fremmest forbinder med et sponsorat. I Grenaa Golfklub vil f. eks et reklameskilt blive eksponeret for mellem og personer pr. år. Golfklubbens hjemmeside har årligt omkring hits, hvoraf ca. 85% er danske, og er således et udmærket sted at blive eksponeret. Yderligere kan det oplyses at der årligt ca. er direkte hits til sponsorernes egne hjemmesider via golfklubbens hjemmeside og sponsorernes logoer bliver sammenlagt vist ca gange om året. Medarbejderværdien kan anvendes i virksomhedens medarbejderpleje. Medarbejderne kan opnå ganske gode rabatter på visse ydelser i. Kundeplejeværdien. I nogle sponsorkategorier får sponsor et antal green-fee billetter, som kan anvendes til pleje af kunder eller potentielle kunder. Ønsker sponsor at profilere sin virksomhed i samarbejde med ved en såkaldt Company Day, kan der ydes 20% rabat på green-fee i forbindelse med arrangementet. En særdeles populær og sjov aktivitet, hvor man møder kunder og medarbejdere på en lidt anderledes måde. Alt det golfmæssige klares naturligvis af golfklubben. Kendskab til golf er således ingen betingelse. Læs mere på bagsiden! Den individuelle værdi består i at sponsor, med ledsager, inviteres til den årlige sponsordag i Golfklubben, hvor der arrangeres en aktivitet, som alle kan deltage i. Det har ikke nødvendigvis noget med golf at gøre, men der vil være indlagt en kreativ form for konkurrence i aktiviteten. Efter denne aktivitet serveres der mad og drikke i vores dejlige café, naturligvis med Golfklubben som vært. For ligger der en stor udviklingsværdi i et sponsorat. Klubben får økonomisk mulighed for at gøre en ekstra indsats for junior- og elitespillere, så de kan gøre sig gældende på den nationale scene og hvem ved, måske også på den internationale. Golfklubben får også økonomisk mulighed for at udvikle og udbygge bane- og spillerforhold, i takt med den øgede tilstrømning af golfturister til lokalområdet.

4 Vedtægter for Sponsorklubben Grenaa Golf. 1 Klubbens navn er Sponsorklubben Grenaa Golf, og adressen er. Klubben er en klub i klubben. Klubbens formål er: 2 - at arbejde aktivt for at klubbens sponsorer opnår størst mulig reklamemæssig effekt. - at sætte fokus på lokalområdets kvaliteter, som erhvervs-, handels- og turistområde. Eksponeringen sker via reklamer og events på golfbanen og på Internettet. - at støtte i ungdomsarbejdet, og i arbejdet med golf som breddeidræt. - at støtte i udviklingen, af baneforhold og forhold for gæstespillere, i takt med den øgede interesse, der er for Djursland som golfområde. Medlemmerne af klubben er virksomheder og personer, som ønsker at støtte ovenstående formål. Medlemsskabet af klubben kan være en af kategorierne på modstående side. Klubbens bestyrelse består af det til enhver tid siddende sponsorudvalg i, samt enhver sponsor, der måtte ønske at deltage i arbejdet. Sponsorudvalgets formand er tillige formand for Sponsorklubben Grenaa Golf Indmeldelse og udmeldelse af klubben kan ske ved henvendelse til bestyrelsen for sponsorklubben, eller til sekretariatet i. Udmeldelse kan ske pr. 31. marts, med mindst 30 dages varsel. Udmeldelse skal ske skriftligt. Evt. pr. fax eller pr. .

5 SPONSORATER Medlemskategori: Pris: Ydelse Golf-sponsor Invitation til sponsordag - Link fra sponsorsiden til sponsors egen hjemmeside - 3 green-fee billetter til par 3 banen. Sølv-Sponsor Invitation til sponsordag - Bannerreklame på hjemmeside - Link fra sponsorsiden til sponsors egen hjemmeside - 6 green-fee billetter til par 3 banen % rabat på Par 3 banen. (Normal pris 100 kr.) Billetter købes i klubben - 3 green-fee billetter til stor bane (á 300 kr. stk.) (Ved brug påkræves bane/spilletilladelse) Guld-Sponsor Invitation til sponsordag - Bannerreklame på hjemmeside - Link fra sponsorsiden til sponsors egen hjemmeside - 12 green-fee billetter til par 3 banen % rabat på Par 3 banen. (Normal pris 100 kr.) Billetter købes i klubben - 6 green-fee billetter til stor bane (á 300 kr. stk.) (ved brug påkræves bane/spilletilladelse) - Tilbud om navn på turnering sponsor leverer præmier (til en pris på min. kr. 4000). - speciel pris på Company Days Platin-sponsor Sponsoratet består af et guldsponsorat (Værdi kr.), samt tillægsydelser, som kan sammensættes så det er tilpasset virksomhedens behov. - Gratis på sponsortavle. - Alle reklamer på et helt hul (Værdi kr.) - Invitation til sponsordag - Bannerreklame på hjemmeside - Link fra sponsorsiden til sponsors egen hjemmeside - 12 green-fee billetter til par 3 banen % rabat på Par 3 banen. (Normal pris 100 kr.) Billetter købes i klubben - 6 green-fee billetter til stor bane (á 300 kr. stk.) (ved brug påkræves bane/spilletilladelse) - Tilbud om navn på turnering sponsor leverer præmier (til en pris på min. kr ). - speciel pris på Company Days efter aftale. Alle priser er gældende for sæson 2012, og er ekskl. moms.

6 Tillægsydelser (kun i kombination med et af omstående medlemsskaber) Art Pris: Ydelse Skilt på sponsortavle 600, x 24 cm. Skilt med navn og logo på sponsortavle Kun for sølv- og guldsponsorer Platinsponsor gratis. Hul-Sponsor 18-huls banen Sponsor har ret til to reklamer på teesteds sten og flaget, plus at det markeres på scorekortet. Sponsor Par-3 banen Sponsor har ret til reklameskilt, flag på alle 12 huller, samt teested-skilte. Scorekort Talon Annonce i størrelsen ca. 4,2 x 2,5 cm på den del som spilleren gemmer med egne oplysninger Scorekort Forside annonce i størrelsen ca. 8,5 x 10,3 cm. Par-3 banen Bag-skilte Bagsiden af bagskilte (solgt for 2012) Green-fee billetter Bagsiden af ca stk. green-fee mærker som bæres af alle green-fee spillere Baneguide Annonce på omslag. For- eller bagside. (for år 2013) Putting-green Reklame på flag/hulmarkører på puttinggreen 9 stk. i alt Skilt på drivingrange i huset Skilt på parkeringsplads Skopudser ved indgangen. 4 flag på driving range Skilt indvendig på overbygget del af driving range ca. 70 x 30 cm. Eller to spejle 125 x 250 cm (400,-) - Skilt foran parkeringsbås. 18 x 69 cm. 1. år. Trykning af logo og firmanavn kr. 400,-. (10 Nye skilte til salg år 2012) Skilt på skopudser ved indgangen til klubhuset Tryk på 4 markeringsflag på driving range. Annonce i håndbog, ½ side En halv side i håndbogen (fra 2013) Annonce i håndbog, 1/1 side Tavler til klubmesterskaber En hel side i håndbogen (fra 2013) tavler i klubhuset med klubmestre osv.

7 Reklamer på 3 golf Første år: 3. års aftale: Størrelse: biler: Med skilt Med skilte Bagenden: (3 stk.) 1.500, , ,- 24 x 72 cm. Sider: (6 stk.) 1.200, , ,- 20 x 40 cm. Front: (3 stk.) 1.800, , ,- 25 x 75 cm. Alle reklamer en bil , ,- med 4 skilte. (Tuborgbilen fredes indtil videre) Reklame på tee-sted Skilte på et hul, to tee-steder på ikke solgte huller Reklame på bænk Skilt på bænk. Boldvaskere Pr. Stk Skilt på boldvasker på ikke solgte huller. Gavesponsor Pink Cup Begynderudvalget Pr. Stk. - Gaver bruges til præmier til Pink Cup turnering, hvor alt overskudet går til brystkræftforskningen. Gaver efter eget ønske Annoncering til åbent hus dage - Sponsering af begynderturnering - evt. præmier for beløbet. Junior Ranglisteturnering Beløbet går hovedsageligt til præmier til spillerne opdelt i 4 rækker. (Juniorer deltager fra hele landet) (Elite-turnering) - Egne reklamebannere og flag på banen på spilledagen. - SOLGT FOR 2012 til Pit Stop Grenaa Bowlingcenter Alle priser er gældende for sæson 2012, og er ekskl. moms Der kan indgås fastpris aftaler på 3-årige perioder på tillægsydelserne.

8 Profilering af virksomheden på golfbanen Som sponsor i har du mulighed for at profilere din virksomhed ved en såkaldt Company Day med kunder og medarbejdere. En dag, som med garanti vil blive husket i lang tid fremover. Der er mulighed for, at både erfarne golfspillere og deltagere, der aldrig har slået et golfslag, kan deltage i arrangementet. Vores professionelle træner giver gerne instruktion og undervisning inden starten, til de deltagere, der måtte ønske det. Som arrangør behøver du ikke at være golfekspert. Det golfmæssige klarer vi naturligvis i golfklubben. Du skal kun koncentrere dig om dine kunder og medarbejdere, så klarer vi resten. Caféen sørger for mad og drikke efter nærmere aftale. Golfklubben råder desuden over faciliteter til møder, seminarer og mindre udstillinger, så det faglige eventuelt kan kombineres med det fornøjelige. Ring til os i Sponsorudvalget på tlf , og lad os hjælpe med at profilere din virksomhed på golfbanen. - Mød dine kunder og medarbejdere på en spændende og anderledes måde ver. 2012

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

Sponsorkoncept Foto Jens Morten

Sponsorkoncept Foto Jens Morten Sponsorkoncept 2016 Foto Jens Morten Sebber Kloster Golf Klub Bjerregaardsvej 23, 9240 Nibe, sekretariat tlf.: 9835 7770, mail: sebberklostergk@mail.dk Sebber Kloster Golf Klub: Sebber Kloster Golf Klubs

Læs mere

Nordborg Golfklub har netop afsluttet etableringen af en 18 hullers golfbane, beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg.

Nordborg Golfklub har netop afsluttet etableringen af en 18 hullers golfbane, beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. NORDBORG GOLFKLUB www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 27. juli 2003 Skal Deres firma være synlig på golfbanen? Nordborg Golfklub har netop afsluttet etableringen af en 18 hullers golfbane, beliggende

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige!

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Samarbejdskatalog 2017 Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Værdiskabende profilering og samarbejde... 03 Hul sponsor... 04 Indspilsgreen... 05 Buggy... 06 Putting green... 07

Læs mere

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige!

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Samarbejdskatalog 2016 Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Værdiskabende profilering og samarbejde... 03 Tee-skilte... 04 Indspilsgreen... 05 Flag / Hulkopper... 06 Putting green...

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2016 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2015 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data Golf dyrkes af en attraktiv målgruppe Bliv partner Danmarks grønneste golfbane Hvorfor Hørsholm Golf Faciliteter Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten, og vi tager vores relationer

Læs mere

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data Golf dyrkes af en attraktiv målgruppe Bliv partner Danmarks grønneste golfbane Hvorfor Hørsholm Golf Faciliteter Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten, og vi tager vores relationer

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Sponsor Program 2019 BLIV SET

Sponsor Program 2019 BLIV SET Sponsor Program 2019 BLIV SET Eagle Sponsor! 4 stk. spillerettigheder i Løgstør Golf Klub (1) 30 stk. gratis greenfeebilletter (2) Sponsorskilt (Budskab) på Sponsortavle i gården på Raunstrupgård (A3 gerne

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program business to business Velkommen til 2018 Fakta og program Golfklubben Storstrømmen - Golfklubben Storstrømmen Nykøbing Falster ønsker velkommen til ben og til sæson 2018. bens formål er at benytte golfsporten

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10.

SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10. WWW..DK BGC-SPONSORATER BANEN GOLFHOTEL SPONSORTYPER PRISER PR. ÅR EAGLE Sponsorpakke 30.000,- BIRDIE Sponsorpakke 20.000,- PAR Sponsorpakke 10.000,- BUSINESS Sponsorpakke 10.000,- INDIVIDUELLE AFTALER

Læs mere

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017 PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 11-2016 SMØRUM GOLFKLUB SPONSORPROGRAM Indhold Løsblade: PROUD PARTNER Basispakke... Side 3 PROMOTION Pakke 1... Side 4 PROMOTION Pakke 2... Side 5 PROMOTION

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

- Når det betaler sig for alle parter

- Når det betaler sig for alle parter Sponsoraftale - Når det betaler sig for alle parter Horsens Tennis Klub Kraghsvej 3 8700 Horsens www.horsenstennisklub.dk sponsor@horsenstennisklub.dk Horsens Tennis Klub - Tennis for HELE familien Hvem

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Leje af 1 reklameplads til skilt på ca. 60 x 200 cm kr stk / år.

Leje af 1 reklameplads til skilt på ca. 60 x 200 cm kr stk / år. Priser 2017: Reklameskilte i Hallerne HUI kan tilbyde leje af reklamepladser i vores haller til skilte i størrelsen ca. 60 x 200 cm. Ved at leje flere pladser i forlængelse af hinanden, kan man på den

Læs mere

Virksomhedsplan for Golfklubben Lillebælt (GKL)

Virksomhedsplan for Golfklubben Lillebælt (GKL) Virksomhedsplan for Golfklubben Lillebælt (GKL) GKLs formål Klubbens formål Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane med dertil hørende aktiviteter og at skabe gode muligheder for, at medlemmerne

Læs mere

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder Odense Eventyr Golf Company Days et væld af muligheder Company Days - vi gør det lidt bedre! En Golf Company Day på Eventyr Golf bliver en unik oplevelse for alle deltagere, og en fantastisk mulighed for

Læs mere

Holte Tennisklub Sponsorpakker 2017

Holte Tennisklub Sponsorpakker 2017 Holte Tennisklub Sponsorpakker 2017 Som sponsor i Holte Tennisklub støtter du bl.a. Juniortennis for børn og unge i alderen 4-18 år Junior elitetennis, træning af de unge talenter Senior elitetennis Motionist-

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

Tønder Golfklub. Newsmail Nr. 2 2016. 28. april 2016

Tønder Golfklub. Newsmail Nr. 2 2016. 28. april 2016 Tønder Golfklub Newsmail Nr. 2 2016. 28. april 2016 1) Nye medlemmer / spil gratis kampagne i 2016 Begynderudvalgets kampagne for hvervning af nye medlemmer med afholdelse af åbent-husarrangement den 4.

Læs mere

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse Medlemsundersøgelse AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, alder, medlemstyper, og handicap. Banen og træningsfaciliteterne 18-huls banen, par 3 banen, drivingrange, indspilsgreen puttinggreen.

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Velkommen til Sorø Golfklub en af Danmarks smukkeste golfbaner

Velkommen til Sorø Golfklub en af Danmarks smukkeste golfbaner Velkommen til Sorø Golfklub en af Danmarks smukkeste golfbaner 2 Velkommen til Sorø Golfklub MEDLEMSSKABER VI HAR PLADS TIL ALLE Sorø betager og udfordrer Velkommen til en af Danmarks smukkeste beliggende

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

PROUD SPONSOR SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017

PROUD SPONSOR SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017 PROUD SPONSOR SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 11-2016 SMØRUM GOLFKLUB SPONSORPROGRAM Indhold Løsblade: PÅ BANEN - 4 x 9-hullers sponsorater... Side 3 PÅ BANEN - Pitch & Putt, Par-3 bane, Short Game område...

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Sponsorstævne 2012 infomøde 12-04-2012 1

Sponsorstævne 2012 infomøde 12-04-2012 1 Sponsorstævne 2012 infomøde 12-04-2012 1 Dagsorden Velkomst og præsentation Tidsplan Hvordan afholdes stævnet? Sponsoraterne Årets foredragsholder Sponsorerne Hvem får gavn af sponsoraterne? Svømmekonto

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER INDEN GOLFENS DAG AKTIVER KLUBBENS MEDLEMMER I FORBINDELSE MED PLANLÆGNINGEN AF OG MARKEDSFØRINGEN AF GOLFENS DAG. BRUG DE RESSOURCEPERSONER SOM KLUBBEN HAR.

Læs mere

Sportsligt niveau Tilbud Ansøgt kr.

Sportsligt niveau Tilbud Ansøgt kr. 1 Køge Basketball Herrehold i basketligaen (højeste liga) Logo på skilte i hallen 300.000 17,4 % 2 Rishøj Boldklub Herrehold i Danmarksserien (forrige sæson i 2. division) Logo på skilte ved hjemmekampe

Læs mere

VELKOMMEN TIL AC Horsens

VELKOMMEN TIL AC Horsens VELKOMMEN TIL AC Horsens SPONSORNIVEAUER I AC HORSENS PARTNER EKSKLUSIV Minimum kr. 350.000 EKSPONERINGSSPONSOR Minimum kr. 7.000 Tilkøb af eksponering, tribunebilletter og sæsonkort Basis kr. 3.000 Adgang

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN!

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Har du lyst til at støtte Aunslev I.F. i arbejdet med at skabe bedre forhold for vores medlemmer OG samtidig promovere din virksomhed? Aunslev IF sponsorkoncept

Læs mere

Medieinformation. M aga sinet da nsk golf dgu.org compa n y days Sponsor ater

Medieinformation. M aga sinet da nsk golf dgu.org compa n y days Sponsor ater D A N S K G O L F U N I O N Medieinformation 2010 M aga sinet da nsk golf dgu.org compa n y days Sponsor ater En sport for livet Med 150.000 aktive udøvere er golf i dag Danmarks største sportsgren for

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Mod nye mål - med et stærkt hold

Mod nye mål - med et stærkt hold Mod nye mål - med et stærkt hold Fodbold handler om mål. Det hold der scorer flest mål vinder. Det er også sjovt at lave mål. Arbejdet på at score mål skaber energi, fællesskab og gode oplevelser. På og

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

COMPANY DAYS SMØRUM GOLFKLUB 2016

COMPANY DAYS SMØRUM GOLFKLUB 2016 SMØRUM GOLFKLUB 2016 FACILITETERNE Gør dagen til en oplevelse afhold din virksomheds næste Company Day i Smørum Golfklub Vi kan tilbyde dig og din virksomhed de perfekte rammer for en Company Day. Giv

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept Støtter I Aunslev IF, så støtter I et vigtigt aktiv i lokalsamfundet og samtidig får I noget igen!

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept Støtter I Aunslev IF, så støtter I et vigtigt aktiv i lokalsamfundet og samtidig får I noget igen! Sponsorkoncept Støtter I Aunslev IF, så støtter I et vigtigt aktiv i lokalsamfundet og samtidig får I noget igen! Aunslev IF sponsorkoncept indeholder en række sponsormuligheder, så du kan udvælge netop

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019 Nr. 2 - juni 2019 Formandens indlæg: God sommer Kære medlemmer, Så kom sommeren med lyse aftener, men ikke helt med det gode vejr som vi husker fra sidste år. Jeg er dog overbevist om, at vores grønne

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB 22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB VÆR MED TIL AT SKABE EN GOD STEMNING OMKRING BANEROCK Nu er det blevet tid til

Læs mere

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering BILAG 4.1 Hele Danmarks tennisturnering For første gang i Danmark: En WTA-turnering Den 2.-8. august 2010 afholdes WTA-turneringen e-boks Danish Open 2010. Det er første gang nogensinde, at der spilles

Læs mere

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsor koncept TERNDRUP 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsorstruktur Som sponsor i tilbydes De mulighed for eksponering indenfor fodbold. Denne eksponering vil primært være i de lokale medier. Bande-/måltavlesponsor

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) :

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Email adresse er: bsi@bsifodbold.dk Hjemmeside navn: Bsifodbold.dk Brøndby Strand IK blev stiftet i 1935 og er snart 80 år gammel og er den absolut

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013

Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013 Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013 Til stede: Tove Vestergaard, Jan Lauridsen, HC Ralking, Niels Balshøj, Esben Kjeldsen, Marianne Maegaard, Søren Jensen, Poul Lindberg, Per Bech og

Læs mere

Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010. Aftaler gældende for enkeltmedlemmer

Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010. Aftaler gældende for enkeltmedlemmer Smørum, 2. oktober 2009 Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010 Aftaler gældende for enkeltmedlemmer 1. Fuldgyldige DGU medlemmer Alle fuldgyldige medlemmer betaler i 2 rater ved tilmelding

Læs mere

Kom godt i gang med golf

Kom godt i gang med golf Kom godt i gang med golf Golfklubben Lillebælt giver dig nu mulighed for at prøve kræfter med golfspillet, hvor vi inviteret til begyndertræning og prøvemedlemsskab i 2 måneder. - Opstartkursus lørdag

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Golfkørekortet. Nu er der ikke langt til 1. hul

DANSK GOLF UNION. Golfkørekortet. Nu er der ikke langt til 1. hul DANSK GOLF UNION Golfkørekortet Nu er der ikke langt til 1. hul TEORI prøver spil Golfkørekortet Golf er den mest populære voksensport i Danmark, og det er der mange grunde til. Og en ting er sikkert:

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Skanderborg Vandski Klub Arrangementer & Sponsorater

Skanderborg Vandski Klub Arrangementer & Sponsorater Skanderborg Vandski Klub Arrangementer & Sponsorater Skanderborg Vandski Klub Alpinavej 13 Stilling - 8660 Skanderborg Tlf. 86 57 17 95 Email: ski@vandski-skvk.dk Hjemmeside: www.skvk.dk Indhold Skanderborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Begynderhåndbog Ishøj Golf Klub (IGK) Køgevej 275 2635 Ishøj Tlf. 43 32 77 00 INFO@ISHOJGOLFKLUB.DK WWW.ISHOJGOLFKLUB.DK

Begynderhåndbog Ishøj Golf Klub (IGK) Køgevej 275 2635 Ishøj Tlf. 43 32 77 00 INFO@ISHOJGOLFKLUB.DK WWW.ISHOJGOLFKLUB.DK Begynderhåndbog Ishøj Golf Klub (IGK) Køgevej 275 2635 Ishøj Tlf. 43 32 77 00 INFO@ISHOJGOLFKLUB.DK WWW.ISHOJGOLFKLUB.DK Velkommen til IGK Hvem er IGK Ishøj Golfklub blev grundlagt 2004 og har pt. ca.

Læs mere

Taastrup FC Fakta om klubben

Taastrup FC Fakta om klubben Taastrup FC Fakta om klubben En af Danmarks største fodboldklubber (DIF s 2011 opgørelse) En stærk organisation med dygtige og professionelle ledere Divisionsfodbold gennem flere år Målsætning om at spille

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

Begynder i Søllerød Golfklub 2019 BU 2019

Begynder i Søllerød Golfklub 2019 BU 2019 BU 2019 Begynder i Søllerød Golfklub 2019 Indhold: Begynderudvalget side 1 Begynder mandage side 1 Obligatorisk undervisning for sæson 2019 side 3 Betaling / priser side 4 Dress code side 4 Golfkørekort

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS BLIV SIF SPONSOR EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST AGENDA Dette lille skriv er udfærdiget for at tydeliggøre rammerne for kontakt til sponsorer, specielt i forbindelse med

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 350 medlemmer Klubben har hold i de fleste rækker fra "poder" til og med superveteraner Klubbens målsætning er at forblive i Danmarksserien

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 300 medlemmer Klubbens målsætning er at spille i Danmarksserien Vores slogan er, at det skal være hyggeligt, lærerigt og ikke mindst

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere