Instruktioner for påføring. Følg alle advarsler og forholdsregler. Personlige værnemidler. Forberedelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Instruktioner for påføring. Følg alle advarsler og forholdsregler. Personlige værnemidler. Forberedelse"

Transkript

1 Instruktioner for påføring. Læses grundigt før Gentoo produktet åbnes eller anvendes. Følg alle advarsler og forholdsregler At åbne del A, medmindre inaktiv gas er til rådighed, eller medmindre hele beholderen skal bruges umiddelbart efter åbning. At anvende blandeudstyr, der ikke er klassificeret til brandbare væsker. At efterlade Gentoo udækket, når den blandes eller når den ikke bliver anvendt. At sprøjte med Gentoo uden tilstrækkelig godkendt ventilation eller uden at sørge for tilført luft via åndedrætsværn til alle, der udsættes for Gentoo spray. At vente med at rengøre udstyret. At blande del A og del B baseret på volumen. Husk At blande del A grundigt, før du tilsætter del B. Husk Påfør et lag af inaktiv gas til frirummet af delvist brugte containere i del A umiddelbart efter det materiale, der skal anvendes, er blevet hældt fra. Husk At anvende blandeudstyr, der er normeret til brandbare væsker. Husk At dække Gentoo-beholderen så ofte som muligt, også når det blandes og når det ikke anvendes. Husk At afrense alt udstyr med acetone efterfulgt af isopropylalkohol straks efter brug. Husk At blande del A og del B i et vægtforhold på 1:1. Personlige værnemidler Flow coating, dyp, pensel eller påførsel med rulle: Bær altid følgende udstyr: Sikkerhedsbriller og nitrilhandsker. Malerdragt/Tyvek dragt anbefales. Hvis godkendt ventilation ikke er til rådighed eller tilstrækkelig, anvendes åndedrætsværn (NIOSH / MSHA godkendt halvmaske med filter beregnet til organiske dampe). Der henvises til sikkerhedsdatablad (SDS) for både del A og del B, før anvendelsen af Gentoo. Spray Coating: Hvis kontrolleret ventilation ikke er tilgængelig eller tilstrækkelig, bær da som minimum et luftforsynet åndedrætsværn om hovedet og nitrilhandsker. Malerdragt/Tyvek dragt anbefales. Der henvises til sikkerhedsdatablade (SDS'er) for både del A og del B, før du begynder at anvende Gentoo. Forberedelse Forberedelse af overfladen: 1. Fjern al olie, fedt, støv, snavs, løs rust og andre fremmede materialer for at sikre tilstrækkelig vedhæftning.

2 2. Rengør glatte overflader med 99 % isopropyl alkohol (IPA) og microfiber klude eller andre fnugfri klude. Hvis overfladen er uforenelig eller negativt påvirket af IPA, anbefales anvendelse af Gentoo på overfladen ikke. 3. Gentoo kan ikke binde til alle typer af plast eller gummioverflader uden yderligere forberedelse: Koronabehandling, plasmabehandling eller flammebehandling kan være nødvendig for at opnå tilstrækkelig vedhæftning på visse gummi- og plastmaterialer. 4. Vedhæftning til visse overflader kan forbedres, hvis de er afslebet, men dette er ikke påkrævet for alle overfladetyper. 5. Overflader med eksisterende belægninger, herunder Gentoo, kan også udvise en reduktion i vedhæftning uden yderligere forberedelse af overfladen. 6. Hvis recoating af en overflade, der allerede er belagt med Gentoo er nødvendig, er det påkrævet at den oprindelige Gentoo belægning er fuldt hærdet og at det er blevet ridset eller slebet forud for ny påførsel. Bland og påfør Gentoo i et rent og godt ventileret miljø. Støv, snavs og andre partikler kan påvirke udseendet af coatingen, hvis Gentoo ikke er blandet og anvendes i et rent miljø. Brug kun blandekar af glas, rustfrit stål eller high density polyethylen. Sørg for at alle blandekar er rene. Skyl gerne med 99 % IPA for at fjerne støv fra blandekar før blanding af Gentoo. Blanding BEMÆRK: Både del A og del B af Gentoo er brandbare. Anvend blandeudstyr, der er normeret til brandbare væsker. Bland indtil en hvirvel opstår, men ikke hurtigere end det. Luft bør ikke tvinges ind i blandingen som et resultat af blanding ved for høje hastigheder eller på anden måde. BEMÆRK Hvis ikke al indholdet i beholderen for del A anvendes, skal en inaktiv gas (fortrinsvis argon eller nitrogen) anvendes for at fylde det frirum, der opstår sammen med den resterende væske i beholderen. Hvis ikke dette gøres, vil den resterende del i del A være ubrugeligt. Efter hulrummet er fyldt ud med en inaktiv gas i del A, sættes låget på beholderen. Sæt låget tilbage på beholderen for del B for at forhindre fordampning af opløsningsmidler. BEMÆRK: Dæk blandekar med et låg, film eller andet for at forhindre fordampning af opløsningsmidler under blandeprocessen. Hvis dette ikke er muligt, som i visse produktionsprocesser, kan lejlighedsvis tilsætning af 99 % IPA være nødvendig for at opretholde oprindelig massefylde. Hvis der blandes med omrøringsudstyr, bland indtil en hvirvel opstår, men ikke hurtigere end det. Luft bør ikke tvinges ind i del A eller blandingen af del A og del B som et resultat af blanding ved for høje hastigheder eller på anden måde.

3 1. Bland eller ryst del A grundigt. a. Ryst en kvart gallon af del A i 30 sekunder. b. Bland 5 gallon og 50 gallon beholderne for del A i 5 minutter. 2. Når det er gjort, tilsættes del A til blandebeholderen og blanderen tændes. 3. Tilsæt del B til del A i et 1:1-forhold efter vægt (ikke efter volumen). Alle beholdere af del A og del B er blevet fyldt op pr. vægt. For at bruge et komplet sæt af del A og del B beholder, brug én beholder af A og del B. For eksempel: Brug en komplet kvart beholder af del A + en komplet kvart beholder af del B -ELLER- Brug en komplet 5 gallon af del A + en komplet 5 gallon af del B -ELLER- Brug en komplet 50 gallon af del A + en komplet 50 gallon af del B Følg alle andre blandingsinstruktioner. Bemærk: Fra dette punkt og fremad, henviser Gentoo til blanding af del A og del B. Gentoo bør blandes over 18 C. Bland Gentoo i 120 minutter, hvis temperaturen er imellem 18 C og 24 C. Bland Gentop i 90 minutter, hvis temperaturen er over 24 C. For det bedste resultat, filtrer Gentoo ved at anvende et 1 μm glas fiberfiltre i en ren beholder, adskilt fra blandebeholderen. Dette vil fjerne geleklumper og andre partikler, der er indført i coatingen under blandingen. Manglende filtrering af Gentoo kan resultere i en dårligt udseende coating og kan påvirke coatingens ydeevne. Når blandings- og filtreringsprocesserne er komplette, dæk fortsat beholderen med Gentoo, for at minimere fordampningen af opløsningsmidler mest muligt. Den nemmeste rengøring foretages ved at rense alle beholdere og udstyr hurtigt efter brug. Se afsnittet om rengøring for yderlige information. Metoder for anvendelse For det bedste resultat, anvendes udstyr af glas, rustfrit stål eller high density polyethylen. Flow coating Basalt set, er flow coating en kontrolleret måde at hælde på. Flow coating med hånden er ikke kompliceret, men kræver øvelse for at opnå en jævn coating. Meget små genstande kan coates ved hjælp af plast pipetter. Genstande mindre end et par decimeter kan flow coates under anvendelse af en sprøjteflaske. En recirkulationspumpe og filter kan anvendes til flow coating af store objekter. Den genstand, der skal coates, bør indsættes eller ophænges over en opsamlingsbeholder, så den overskydende Gentoo kan løbe af objektet og blive opsamlet, filtreret og genbrugt. Se gerne videoen med instruktioner her: eller Når Gentoo allerede er anvendt på et område, også selvom dette område ikke er fuldt ud hærdet, anvend ikke Gentoo på dette område, da linjer ellers vil være synlige i det/de recoatede områder.

4 Når genstanden er blevet coatet, henvises til afsnittet om tørring og hærdning. Dyp Anvend en ren beholder af en størrelse stor nok til at indeholde nok Gentoo til fuldstændigt at kunne nedsænke genstanden fuldstændigt deri. Nedsænk kun genstanden én gang. Når genstanden er blevet coatet, henvises til afsnittet om tørring og hærdning. Brush/Roller Skum pensler og ruller beregnet til solvent- eller oliebaserede malinger er anvendelige med Gentoo. Når påførsel af Gentoo sker med pensler eller ruller kan det betyde bobler i coatingen. Dette kan undgås ved at nedsætte påføringshastigheden og anvende mindre tryk. IPA kan anvendes til rensning eller opbevaring af pensler mellem Gentoo påførsler. Hvis Gentoo får lov at tørre ind på penslen, vil det skabe uønskede defekter i coatingen under påførsel. gentagen påførsel af ethvert område påført Gentoo, der er begyndt at tørre. Dette vil påvirke udseendet og kan påvirke vedhæftning. Når genstanden er blevet coatet, henvises til afsnittet om tørring og hærdning. Spray Når Geltoo påføres med HVLP-spray (high volume low pressure) vil resultatet være en industrikvalitet, ikke en perfekt billak-finish. Dette kan omfatte meget små gelstykker, appelsinhud eller let marmorering. Tilstrækkelig, godkendt ventilation og personlige værnemidler er påkrævet, når der sprayes med Gentoo. BEMÆRK: Tilstrækkelig godkendt ventilation inkluderer stinkskab eller anden tilstrækkelig ventilation, der skal være til rådighed for at fjerne alle Gentoo dampe fra arbejdsmiljøet. Hvis tilstrækkelig godkendt ventilation ikke er til rådighed, skal et luftforsynet åndedrætsværn som minimum være tilgængelig for de, der udsættes under udførslen med spray. HVLP parametre: 1. Et in-line partikelfilter og fugtfælde anbefales til HVLP sprøjte. 2. En 1,0 mm nål/spids anbefales til HVLP sprøjte. 3. Brug sprøjtetryk på mindre end 20 psi. 4. Sørg for at sprøjtepistolen er ren før den anvendes til påførsel af Gentoo. 5. Forskyl sprøjtepistolen med 99 % IPA efter pistolen er rengjort. 6. gentagen coating af ethvert område, der er begyndt at tørre. Dette vil påvirke udseende og kan påvirke vedhæftning. 7. Når coating er udført, skylles sprøjtepistolen straks med acetone og derefter med 99 % IPA. Når genstanden er blevet coatet, henvises til afsnittet om tørring og hærdning. Tørring og hærdning Tørring: Lad genstanden hvile ved stuetemperatur i minutter (eller indtil håndtørt) efter den fuldstændige coating. Hærdning:

5 Den bedste ydelse opnås ved at genstanden sættes i en ren ovn i en time ved 90 C (194 F), hvis ikke dette vil skade genstanden. Hvis den coatede genstand ikke kan tåle 1 time i ovnen ved 90 C (194 F), lad i stedet genstanden hærde ved stuetemperatur i et rent miljø i mindst 24 timer. En varmepistol kan anvendes til at tilføre varme på overfladen (selv under 90 C kan en varmepistol hjælpe til fremskyldendelse af hærdning processen). Hvis det passer slutbrugeren bedst at hærdning finder sted hos denne, kan hærdning foregå der i de omgivende omgivelser. Ydelsen vil fortsat stige over tid i disse omgivelser. Rengøring Hvis og når en beholder ikke længere er i brug til blandingen af Gentoo og coatingprocessen, fjernes rester af Gentoo fra beholderen, straks efter brug. Overskydende Gentoo bør hældes i en beholder til spild, hvor det vil blive til en gel i løbet af et par timer. Rengør beholderen, hvor blandingen er foretaget, med acetone og tør den af indtil beholderen er ren. Tør derefter beholderen efter med 99 % IPA. Pumper og sprøjteudstyr skylles med acetone efterfulgt af en skylning med 99 % IPA. Det kan være nødvendigt med slibning eller anvendelse af andre stærke kemikalier, hvis rengøring ikke foretages straks. Video Link Se gerne videoen med instruktioner her: eller

God vedhæftning til stål overflader. Anvendes som mellem eller toplak i epoxy og polyuretan systemer, som udsættes for kraftig forvitring og stænk.

God vedhæftning til stål overflader. Anvendes som mellem eller toplak i epoxy og polyuretan systemer, som udsættes for kraftig forvitring og stænk. BESKRIVELSE En 2-komponent, polyamid hærdet epoxymaling pigmenteret med glimmerholdigt jern oxid. PRODUKTEGENSKABER Danner en meget stærk og holdbar film grundet jernglimmeret God vedhæftning til stål

Læs mere

CROMAX WATERBORNE BASECOAT

CROMAX WATERBORNE BASECOAT Beskrivelse 1-komponent polyuretan-/vandbaseret basefarve anvendes som 2-lags lakering i solide farver samt metal- og perlemorsfarver. Velegnet til biler, lastbiler og busser. Sammensætning baseret på

Læs mere

Primer Surfacer EP II

Primer Surfacer EP II Beskrivelse 2-komponent, kromatfri epoxy primer / filler med lavt VOC indhold. Giver god vedhæftningsevne og rustbeskyttelse på alle underlag indenfor autolakeringsindustrien. Til både reparationer og

Læs mere

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse Drift og Vedligehold Hvidlakeret ventilationsfittings Denne drift- og vedligeholdelsesmanual gælder for JRV's Hvidlakeret ventilationsfittings. Den indeholder vigtige informationer om brug, vedligeholdelse

Læs mere

H5000V. Produktdatablad December UV-SpeedPrime P INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG

H5000V. Produktdatablad December UV-SpeedPrime P INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produktdatablad December 2006 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG UV-SpeedPrime P110-5000 Produkt Beskrivelse P110-5000 UV-SpeedPrime P273-5255 Overfladeaffedter til UV-SpeedPrime Produktbeskrivelse

Læs mere

Permahyd BASE COAT 280/285/286

Permahyd BASE COAT 280/285/286 k information. BASE COAT Base Coat er et førsteklasses vandfortyndbart basislaksystem. Er fremstillet på basis af en speciel PUdispergeringsteknologi til førsteklasses uni- og effektlakeringer.. Høj dækkeevne.

Læs mere

Produkt Information. Maj Vandfortyndbar klarlak PRODUKTER PRODUKTBESKRIVELSE FORBEREDELSE AF OVERFLADEN. D8186 vandfortyndbar klarlak

Produkt Information. Maj Vandfortyndbar klarlak PRODUKTER PRODUKTBESKRIVELSE FORBEREDELSE AF OVERFLADEN. D8186 vandfortyndbar klarlak GLOBAL REFINISH SYSTEM Maj 2012 Produkt Information Vandfortyndbar klarlak D8186 D8186 vandfortyndbar klarlak PRODUKTER Vandfortyndbar klarlak Hærder til vandfortyndbar klarlak Fortynder D8186 D8221 D8448

Læs mere

Polymer-Cement baseret system med utal af anvendelsesmuligheder til indendørs brug

Polymer-Cement baseret system med utal af anvendelsesmuligheder til indendørs brug FESTFLOOR Life Microcement med et utal af Beskrivelse FESTFLOOR Life er et polymer-cementbaseret system til at skabe rene overflader på eksisterende underlag som betongulve, gipsplader, keramiske fliser,

Læs mere

Produktdatablad November 2007

Produktdatablad November 2007 General Process Notes Produktdatablad November 2007 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG M0700V Vandfortyndbart flokkulationsmiddel P872-1000 Produkt Beskrivelse P872-1000 Vandfortyndbart

Læs mere

Autocryl Plus LV. Sprøjtetryk: mm bar ved pistolen. 1-3 minutter ved 20 C 1-3 minutter ved 20 C

Autocryl Plus LV. Sprøjtetryk: mm bar ved pistolen. 1-3 minutter ved 20 C 1-3 minutter ved 20 C Beskrivelse 2-komponent High Solid polyester / akryllak, specielt udviklet til lakering af personbiler. Systemet har et VOC indhold på under 420 gram pr. liter. 100 Autocryl Plus LV 10 Autocryl Plus LV

Læs mere

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Hurtigthærdende cement (Lynmørtel) For øjeblikkelig lukning af utætheder i beton og murværk, selv under højt tryk. Anvendelsesområde: er en cement-baseret pulver, der blandet

Læs mere

December 2010 Produktinformation EPOXY PRIMER-FILLER

December 2010 Produktinformation EPOXY PRIMER-FILLER GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation EPOXY PRIMER-FILLER Epoxy primer-filler Hærder PRODUKTBESKRIVELSE Epoxyprimer-filler er en lav-voc, slibbar 2K epoxyprimer-filler. Denne primer er

Læs mere

Standox VOC System Filler U7540

Standox VOC System Filler U7540 tilbyder høj ydeevne og er meget økonomisk. Den er chromat-fri og ideelt til universal brug. Den kan let anvendes på næsten alle underlag, fra fabriksprimede underlag til slebne Standox polyesterunderlag.

Læs mere

INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG. HS Plus Clearcoat P

INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG. HS Plus Clearcoat P J2380 V Produkt Produktdatablad September 2017 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG HS Plus Clearcoat P190-6570 Beskrivelse P190-6570 HS Plus Clearcoat P210-8645 HS Plus Hardener J2380V

Læs mere

Produktdatablad Oktober 2015

Produktdatablad Oktober 2015 Produktdatablad Oktober 2015 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt Selvnivellerende primer P565-5601, P565-5605 og P565-5607 (med HS Plus hærder) Beskrivelse P565-5601 Selvnivellerende

Læs mere

Produktinformation CERAMICLEAR TM DELTRON D8105

Produktinformation CERAMICLEAR TM DELTRON D8105 GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation CERAMICLEAR TM DELTRON D8105 HS klarlak PRODUKTBESKRIVELSE PPG CeramiClear TM Deltron D8105 er en ridsefast HS klarlak. PPG CeramiClear TM Deltron

Læs mere

Produktinformation. PREMIUM UHS KLARLAK D8173 er en 2K akrylklarlak optimeret til brug på ENVIROBASE High Performance basefarver.

Produktinformation. PREMIUM UHS KLARLAK D8173 er en 2K akrylklarlak optimeret til brug på ENVIROBASE High Performance basefarver. GLOBAL REFINISH SYSTEM August 2015 Produktinformation Premium UHS klarlak D8173 PRODUKTER Premium UHS klarlak D8173 UHS hærder D8302 Fortyndere D8717/D8718/D8719 Accelerator-fortynder D8313/D8714 Til finish

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Anvendelsesteknisk information.

Anvendelsesteknisk information. Anvendelsesteknisk information. Permahyd Additiv 9007. Permahyd Additiv 9007 forbedrer gennemhærdningen af grundfarven ved trelags forarbejdning af Permahyd Basislak 280/285/286. Kun til erhvervsmæssigt

Læs mere

Produktinformation DP6000 2K hurtig primer

Produktinformation DP6000 2K hurtig primer GLOBAL REFINISH SYSTEM Maj 2016 Produktinformation DP6000 2K hurtig primer D8531 lysegrå D8535 grå D8537 mørkegrå D8302 UHS hærder D8716 produktiv fortynder D8725 produktiv fortynder D8719 til høj temperatur

Læs mere

HS Wet-on-wet Undercoat P EHS System

HS Wet-on-wet Undercoat P EHS System Produktdatablad Marts 2018 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produktbeskrivelse HS Wet-on-wet Undercoat P565-897 EHS System Produkt Beskrivelse P565-897 HS Wet-on-wet Undercoat off

Læs mere

PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor

PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor Distributør: BUNDTRADE, Virum Stationsvej 107, 2830 Virum Tlf: 45 85 84 04 post@bundtrade.dk

Læs mere

Permafleet MS TOP COAT 630

Permafleet MS TOP COAT 630 information Permafleet MS TOP COAT 630 Permafleet MS Top Coat 630 er en førsteklasses Medium Solid 2K dæklak til unifarver Anvendes til del- og hellakering af storvogne og busser Blyfri Hurtig tørring

Læs mere

December 2010 Produktinformation GRS Deltron Lamborghini mat finish D8113_D8239

December 2010 Produktinformation GRS Deltron Lamborghini mat finish D8113_D8239 GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation GRS Deltron Lamborghini mat finish D8113_D8239 D8113 Mat klarlak PRODUKTER Deltron mat klarlak Deltron HS hærder Deltron fortynder D8113 D8239 D807,

Læs mere

Juni 2014 Produktinformation D8082

Juni 2014 Produktinformation D8082 GLOBAL REFINISH SYSTEM Juni 2014 Produktinformation D8082 D8082 UV hærdet primer-surfacer D8783 aktivator til UV-hærdet primersurfacer PRODUKTBESKRIVELSE D8082 UV-hærdet primer-surfacer giver mulighed

Læs mere

HS Wet-on-wet Undercoat P EHS System. HS vådt-i-vådt fylder P EHS-system

HS Wet-on-wet Undercoat P EHS System. HS vådt-i-vådt fylder P EHS-system HS Wet-on-wet Undercoat P565-897 EHS System U0830V Produktdatablad September 2006 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt HS vådt-i-vådt fylder P565-897 EHS-system Beskrivelse U0830V

Læs mere

CENTARI 6000 LOW EMISSION BASECOAT

CENTARI 6000 LOW EMISSION BASECOAT PRODUKTBESKRIVELSE Centari 6000 er vores unikke, alsidige og brugervenlige opløsningsmiddelbaserede basefarve Den blander koncentrerede farvetoner med opløsningsmiddelbaserede bindemidler, hvorved der

Læs mere

Produktinformation CT VANDFORTYNDBAR BASEFARVE - EKSPRESSYSTEM

Produktinformation CT VANDFORTYNDBAR BASEFARVE - EKSPRESSYSTEM December 2010 TDS: Produktinformation CT vandfortyndbare basefarver PRODUKT CT vandfortyndbar basefarve ReadyMix-farve Delfleet CT WB aktivator A600 Vandfortyndbar fortynder T494 Vandfortyndbar langsom

Læs mere

Produktinformation FILLERE

Produktinformation FILLERE GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation FILLERE GALVAPLAST 77 A656 UNIVERSALSPARTEL - A722 IVIPLAST - P.E.-SPARTEL - A1 EKSTRA LET - PRODUKTER Galvaplast 77 - Universal polyesterfiller

Læs mere

Ryst Autowave MM 2.0 dåsen før den anvendes. Påføringstryk: 1,2-1.3 mm bar ved pistolen HVLP max bar ved lufthætten

Ryst Autowave MM 2.0 dåsen før den anvendes. Påføringstryk: 1,2-1.3 mm bar ved pistolen HVLP max bar ved lufthætten Beskrivelse Autowave MM 2.0 er en vandbaseret basefarve med fortrinlig dækkeevne, metallic kontrol og påførings - egenskaber når OEM fabrikslakkerne skal repareres med solide, metallic- og perlemorsfarver.

Læs mere

Juli 2014 Produktinformation DELTRON Progress UHS DG

Juli 2014 Produktinformation DELTRON Progress UHS DG GLOBAL REFINISH SYSTEM Juli 2014 Produktinformation DELTRON Progress UHS DG PRODUKTER Deltron Progress UHS DG tonefarver D60xx Deltron UHS hærder D8302 Fortyndere D8717/D8718/D8719/D8720 Accelereret fortynder

Læs mere

Produktinformation. December K HS FILLER D8022 PRODUKTBESKRIVELSE KLARGØRING AF UNDERLAG - AFFEDTNING. Hurtigttørrende 2K surfacer-hærder D858

Produktinformation. December K HS FILLER D8022 PRODUKTBESKRIVELSE KLARGØRING AF UNDERLAG - AFFEDTNING. Hurtigttørrende 2K surfacer-hærder D858 GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation 2K HS FILLER D8022 Hurtigttørrende 2K surfacer-hærder D858 PRODUKTBESKRIVELSE D8022 2K HS filler er en grå 2K fyldende surfacer, der lufttørrer hurtigt.

Læs mere

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C.

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C. Vi anbefaler at læse følgende lægningsvejledning for ikke at glemme noget og for at drage fuld nytte af dit gulv i mange år. ANVENDELSE LÆGNINGSVEJLEDNING BRUG Gulvbelægning som udelukkende er beregnet

Læs mere

Permafleet Special Wash Primer 4120

Permafleet Special Wash Primer 4120 information. Permafleet Special Wash 4120 Fleksibel, korrosionsbestandig wash primer til storvogne Permafleet Special Wash 4120 er en syrehærdende, zinkchromatholdig 2K wash primer baseret på PVB (polyvinylbutyral).

Læs mere

CENTARI 6000 LOW EMISSION BASECOAT

CENTARI 6000 LOW EMISSION BASECOAT PRODUKTBESKRIVELSE Centari 6000 er vores unikke, alsidige og brugervenlige opløsningsmiddelbaserede basefarve Den blander koncentrerede farvetoner med opløsningsmiddelbaserede bindemidler, hvorved der

Læs mere

GelcoatGuide. Monofiber a/s. Fejlfinding og løsninger

GelcoatGuide. Monofiber a/s. Fejlfinding og løsninger Fejlfinding og løsninger Monofiber a/s Transformervej 29 DK-2730 Herlev Telefon 44 85 05 00 Fax 44 85 15 01 epost@monofiber.dk www.monofiber.dk Gelcoat GelcoatIndhold Fejlfinding og løsninger Checkliste

Læs mere

Produktinformation D8501, D8505, D8507 2K Primer DP4000

Produktinformation D8501, D8505, D8507 2K Primer DP4000 GLOBAL REFINISH SYSTEM Juli 2011 Produktinformation D8501, D8505, D8507 2K Primer DP4000 PRODUKTBESKRIVELSE DP4000 er baseret på den nyeste primer teknologi og kan bruges til at forbedre primer processen,

Læs mere

Ikke egnet til påføring på maling, der indeholder syntetisk harpiks, samt gips og andre ikkemurværksoverflader.

Ikke egnet til påføring på maling, der indeholder syntetisk harpiks, samt gips og andre ikkemurværksoverflader. PRODUKTDATABLAD MV MURVÆRKS IMPRÆGNERING MV Murværks Imprægnering er et brugsklart, vandbaseret vandafvisende middel, der indeholder silan/siloxan, til beton- og murværksoverflader. MV Murværks Imprægneringforringer

Læs mere

Permasolid HS Premium Surfacer 5310

Permasolid HS Premium Surfacer 5310 information Permasolid HS Premium Surfacer 5310 Økonomisk slibefylder Permasolid HS Premium Fylder 5310 er en førsteklasses 2K HS slibefylder på akrylharpiksbasis God lakstand Kan leveres i flere forskellige

Læs mere

Egenskaber Test/Standard Beskrivelse

Egenskaber Test/Standard Beskrivelse Approved 9211;9212 6 9211 epoxy baseret ^(ValidationDate) 1 Produktbeskrivelse Dette er en tokomponent epoxy grunder. Pigmenteringen med et højt indhold af aluminiumsflager giver en meget god vandtæt beskyttelse.

Læs mere

2-komponent, syre-reaktiv, ætsende primer til industri og store emner. Kulør: gul. Sammensætning baseret på polyvinyl-butyral harpiks.

2-komponent, syre-reaktiv, ætsende primer til industri og store emner. Kulør: gul. Sammensætning baseret på polyvinyl-butyral harpiks. Beskrivelse 2-komponent, syre-reaktiv, ætsende primer til industri og store emner. Kulør: gul. Sammensætning baseret på polyvinyl-butyral harpiks. Produkter WP206 Wash Primer (wash primer) P207 Catalyst

Læs mere

Rustbeskyttende primer P540-51x. Rustbeskyttende primer offwhite. Fortynder (mellem)

Rustbeskyttende primer P540-51x. Rustbeskyttende primer offwhite. Fortynder (mellem) Produktdatablad December 2006 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt P540-511 Rustbeskyttende primer P540-51x Beskrivelse Rustbeskyttende primer offwhite P540-512 Rustbeskyttende

Læs mere

Forberedelse af underlaget Alle overflader skal betragtes som værende beskidte, og skal afrenses, før der monteres dekorationer.

Forberedelse af underlaget Alle overflader skal betragtes som værende beskidte, og skal afrenses, før der monteres dekorationer. Datablad Forarbejdning og montering af 3M Controltac Plus 190-serien August 2004 Beskrivelse Denne bulletin giver instruktion i montering af 3M Controltac Plus 190-serien. Dekorationer kan monteres vandret

Læs mere

Drift og Vedligehold. Lægevask. Indholdsfortegnelse

Drift og Vedligehold. Lægevask. Indholdsfortegnelse Drift og Vedligehold Lægevask Denne drift- og vedligeholdelsesmanual gælder for JRV's Lægevask. Den indeholder vigtige informationer om brug, drift, vedligeholdelse og rengøring. Derudover indebærer den

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

PS1081 / PS1084 / PS1087 ULTRA PERFORMANCE ENERGY SURFACER

PS1081 / PS1084 / PS1087 ULTRA PERFORMANCE ENERGY SURFACER ULTRA PERFORMANCE ENERGY SURFACER PRODUKTBESKRIVELSE Baseret på nyudviklet kemi er PS1081 / PS1084 / PS1087 Ultra Performance Surfacer fra Cromax giver en meget hurtig forberedelsesproces. Med en imponerende

Læs mere

Permasolid HS Express Füller 5250

Permasolid HS Express Füller 5250 information. Permasolid HS Express Füller 5250 Hurtigttørrende slibefylder Permasolid HS Express Füller 5250 er en førsteklasses og yderst effektiv 2K HS slibefylder, der er velegnet til hurtig og økonomisk

Læs mere

Transparent Sealer P EHS System

Transparent Sealer P EHS System Produktdatablad Marts 2018 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produktbeskrivelse Transparent Sealer P565-755 EHS System Produkt Beskrivelse P565-755 Transparent Sealer P210-7644 EHS

Læs mere

S0200V. Produktdatablad December Primecoat P INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG

S0200V. Produktdatablad December Primecoat P INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produktdatablad December 2006 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt Primecoat P565-625 Beskrivelse P565-625 Primecoat - grågrøn P275-124 Standard aktivator P275-232 Langsom aktivator

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

Forside» Regler» Bekendtgørelser» Bekendtgørelse om arbejde med kodenummererede produkter Bilag 7 - Industriel overfladebehandling

Forside» Regler» Bekendtgørelser» Bekendtgørelse om arbejde med kodenummererede produkter Bilag 7 - Industriel overfladebehandling Bekendtgørelser Forside» Regler» Bekendtgørelser» Bekendtgørelse om arbejde kodenummererede produkter Bilag 7 - Industriel overfladebehandling Bilag til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 302 af 13. maj

Læs mere

Permafleet HS Clear Coat 8330

Permafleet HS Clear Coat 8330 information Permafleet HS Clear Coat 8330 Meget bestandig 2K antigraffiti-klarlak Permafleet HS Clear Coat 8330 er en førsteklasses High Solid 2K klarlak med en fantastisk flot lakstand og gode antigraffiti-egenskaber

Læs mere

Vedligeholdelses Manual. www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601

Vedligeholdelses Manual. www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601 Vedligeholdelses Manual dk www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601 Tillykke med valget af dit KOMPAN INDOOR produkt Du har valgt et produkt af høj kvalitet, som vil modstå års problemfri brug ved korrekt

Læs mere

Vedligeholdelse stole & borde

Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole Møbelstoffer Uld er grundet sin elasticitet, slidstyrke og snavs afvisende egenskaber, en af de bedste råvarer til møbeltekstiler. Desuden indeholder

Læs mere

Permafleet EP Primer Surfacer 4400

Permafleet EP Primer Surfacer 4400 information. Permafleet EP Primer Surfacer 4400 Meget bestandig epoxy 2K grundfylder til storvogne Permafleet EP Grundfylder 4400 er en 2K grundfylder på epoxyharpiks basis. Denne grundfylder er uden zinkchromat

Læs mere

PercoTop 449 2K Structure Topcoat

PercoTop 449 2K Structure Topcoat Egenskaber: er en 2K dæklak på polyurethanbasis med en høj mekanisk bestandighed. Lakken har en excellent kemikaliebestandighed over for opløsningsmidler og andre kemikalier. Mulighed for at skabe forskellige

Læs mere

LM25 og LM45 Dansk manual

LM25 og LM45 Dansk manual LM25 og LM45 Dansk manual www.cakevision.dk Sprøjtemateriale For at sprøjtepistolen fungerer optimalt skal sprøjtematerialet være rent. I tvivlstilfælde anbefales det at filtrere materialet igennem et

Læs mere

HS Plus klarlak P

HS Plus klarlak P Produktdatablad April 2010 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG HS Plus klarlak P190-6676 Produkt Beskrivelse P190-6676 HS Plus klarlak P210-870 2K HS hærder - ekspres P210-872 2K HS

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

December 2010 Produktinformation GRS Deltron D800

December 2010 Produktinformation GRS Deltron D800 GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation GRS Deltron Klarlak PRODUKTER Deltron klarlak Deltron MS hærdere D803, D841, D861 Deltron accelereret MS hærder D864 Deltron standard solids hærder

Læs mere

Vores hjem beskyttes af Concrobium. Skimmelkontrol

Vores hjem beskyttes af Concrobium. Skimmelkontrol Vores hjem beskyttes af Concrobium Skimmelkontrol www.ecocare.dk EcoCare Ellegårdvej 18 6400 Sønderborg Danmark Tlf: +45 74 42 47 50 Fax: +45 74 42 47 86 Mobil: +45 40 21 47 87 ecocare@c.dk > afrenser

Læs mere

Produktinformation D8501 D8505 D8507 2K Primer DP4000 (UHS Hærder D8302)

Produktinformation D8501 D8505 D8507 2K Primer DP4000 (UHS Hærder D8302) GLOBAL REFINISH SYSTEM April 2016 Produktinformation D8501 D8505 D8507 2K Primer DP4000 (UHS Hærder D8302) D8501 2K primer DP4000 Hvid G1 D8505 2K primer DP4000 Grå G5 D8507 2K primer DP4000 Mørk Grå G7

Læs mere

December 2010 Produktinformation ENVIROBASE

December 2010 Produktinformation ENVIROBASE GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation ENVIROBASE Envirobase vandfortyndbar BC farve T4xx Envirobase fortynder T494 Envirobase langsom fortynder T495 PRODUKTER Envirobase er en vandfortyndbar

Læs mere

Permasolid HS Express Surfacer 5250

Permasolid HS Express Surfacer 5250 information. Permasolid HS Express Surfacer 5250 Hurtigtørrende slibefylder Permasolid HS Express Fylder 5250 er en førsteklasses og yderst effektiv 2K HS slibefylder, der er velegnet til hurtig og økonomisk

Læs mere

ENTROPY CCR. UV stabiliseret glasklar støbe & coating epoxy

ENTROPY CCR. UV stabiliseret glasklar støbe & coating epoxy ENTROPY CCR UV stabiliseret glasklar støbe & coating epoxy ENTROPY CCR er en glasklar epoxyresin, som kan anvendes til dybe støbninger helt op til 50mm i tykkelse og coatings i tykke lag. Særdeles velegnet

Læs mere

Advarsler og sikkerhed.

Advarsler og sikkerhed. SM 4229-2 EXT SM 4229-2 INT Advarsler og sikkerhed. Denne emhætte er designet til normal brug ved madlavning i privat husholdning og må kun bruges som sådan. Emhætten er beregnet til netspænding 220 240

Læs mere

Anvendelsesteknisk information.

Anvendelsesteknisk information. Anvendelsesteknisk information. Permacron HS Fylder 5107. Permacron HS Fylder 5107 er en førsteklasses 2K HS Slibefylder på akrylharpiksbasis. Fylderen overholder VOC-lovgivningen. Enkel forarbejdning.

Læs mere

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed Bruger vejledning Model Nr. VQ1330SWD Våd/Tør Støvsuger For din sikkerhed Læs og forstå denne manual inden du tager enheden i brug, og gem den til senere brug. Indholdsfortegnelse Advarsel og Sikkerheds

Læs mere

System information. Permahyd Basislak Silver Star 887-1. Systeminformation vedrørende forarbejdningen af Permahyd Basislak Silver Star

System information. Permahyd Basislak Silver Star 887-1. Systeminformation vedrørende forarbejdningen af Permahyd Basislak Silver Star System information. Permahyd Basislak Silver Star Systeminformation vedrørende forarbejdningen af Permahyd Basislak Silver Star Meget fin, lys sølvfarve Specielt til fælge og tilbehør til biler og motorcykler

Læs mere

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Model nr. TO-30AB-1 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Når man bruger elektriske apparater, skal man altid følge almindelige

Læs mere

Produktinformation D8080

Produktinformation D8080 GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation D8080 D8080 UV-hærdet primer-surfacer D8403 Overfladeaffedter til UV-primer PRODUKTBESKRIVELSE D8080 UV-hærdet primer-surfacer er et unikt UV-hærdet

Læs mere

7-530, 7-531, 7-532, , 7-535, 7-536, 7-537

7-530, 7-531, 7-532, , 7-535, 7-536, 7-537 TEKNISK DATABLAD 7-530, 7-531, 7-532, 7-533 7-534, 7-535, 7-536, 7-537 DIRECT TOPCOATS PRODUKTBESKRIVELSE Selemix Direct er en polyurethanlak baseret på PU 2K-teknologi, der skal påføres direkte på underlaget.

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

G / Z Glasurit Racing Additiv. Teknisk information. Påføring:

G / Z Glasurit Racing Additiv. Teknisk information. Påføring: Påføring: Tørrings accelerator til Glasurit Standard klarlakker (VOC-kompatibel), Serie 22 VOC, 22 VOC MC600, og 285- HS Grundfylder / Fylder Egenskaber: Reducerer tørretider Forbedrer overflade-tørring

Læs mere

ZINGA Tekniske Data. Fysisk og teknisk information

ZINGA Tekniske Data. Fysisk og teknisk information ZINGA Tekniske Data Ref.: TF ZINGA.E N 10/12/08-12 ZINGA ZM-RE-PRO-04-A Filmgalvaniseringssystemet ZINGA er en, en-komponent overfladebehandling, der indeholder 96% zink i tørfilmen og yder en katodisk

Læs mere

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. STØVSUGER HN 9888 Model JCV-7001 BRUGERVEJLEDNING Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. Sikkerhedsinstruktioner Når De bruger støvsugeren, skal De altid tage

Læs mere

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Tillykke med købet af dit nye Wiking Gulv! Følg denne vejledning/instruktion således din hårdvoks olierede overflade forbliver holdbar, smuk og let at pleje.

Læs mere

Permasolid HS Vario Surfacer 8590

Permasolid HS Vario Surfacer 8590 information. Permasolid HS Vario Surfacer 8590 Alsidig fylder Permasolid HS Vario Fylder 8590 er en førsteklasses universel 2K HS akrylfylder. Kan anvendes våd-i-våd eller som slibefylder.. Flot lakstand..

Læs mere

UDENDØRS BIOPEJS MED FLAMMESLUKKER

UDENDØRS BIOPEJS MED FLAMMESLUKKER UDENDØRS BIOPEJS MED FLAMMESLUKKER Art nr 340109 EAN nr 5709133912680 Brugervejledning og sikkerhedsinstruktion Sikkerhedsanvisninger 1. Når ethanol brænder udvikles der vanddampe og kuldioxid. 2. Efterlad

Læs mere

Biologisk rensning Fjern opløst organisk stof fra vand

Biologisk rensning Fjern opløst organisk stof fra vand Spildevandscenter Avedøre Biologisk rensning Fjern opløst organisk stof fra vand Øvelse I Formål: På renseanlægget renses et mekanisk, biologisk og kemisk. I den biologiske rensning på renseanlægget benyttes

Læs mere

MalerMadsen skal nu vurdere, om deres sikkerhedsforanstaltninger ved arbejdet med acetone lever op til leverandørens anvisninger.

MalerMadsen skal nu vurdere, om deres sikkerhedsforanstaltninger ved arbejdet med acetone lever op til leverandørens anvisninger. 3. MalerMadsen - Acetone Virksomheden MalerMadsen fremstiller maling, og til den proces anvendes acetone. Ligeledes har de et lille værksted, hvor de maler med pensel og rulle. En dag modtager MalerMadsen

Læs mere

Produktinformation DP3000 ENVIRO PRIMER SURFACER

Produktinformation DP3000 ENVIRO PRIMER SURFACER GLOBAL REFINISH SYSTEM November 2011 Produktinformation DP3000 ENVIRO PRIMER SURFACER PRODUKTBESKRIVELSE D8511 lysegrå G1 D8515 grå G5 D8517mørkegrå G7 D8225 hærder D8718/19/20 fortyndere DP3000 er en

Læs mere

Optimal beskyttelse til din bil. SikaGard Rustbeskyttelse til effektiv reparation af karrosserier

Optimal beskyttelse til din bil. SikaGard Rustbeskyttelse til effektiv reparation af karrosserier Optimal beskyttelse til din bil SikaGard Rustbeskyttelse til effektiv reparation af karrosserier Guide til produktvalg Motorrumsbeskyttelse Kapillær effekt Undervogns- Stenslagsbeskyttelse beskyttelse

Læs mere

December 2010 Produktinformation ENVIROBASE HIGH PERFORMANCE

December 2010 Produktinformation ENVIROBASE HIGH PERFORMANCE GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation ENVIROBASE HIGH PERFORMANCE PRODUKTER Envirobase vandfortyndbar basecoatfarve T4xx Envirobase fortynder T494 Envirobase langsom fortynder T495 Envirobase

Læs mere

December 2010 Produktinformation GRS Deltron mat klarlak D8113

December 2010 Produktinformation GRS Deltron mat klarlak D8113 GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation GRS Deltron mat klarlak D8113 D8113 mat klarlak PRODUKTER Deltron mat klarlak Deltron HS hærder Deltron lav-voc fortyndere D8113 D8237, D8238, D8239

Læs mere

2K SR keramisk klarlak P

2K SR keramisk klarlak P Produktdatablad April 2010 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt 2K SR keramisk klarlak P190-6512 Beskrivelse P190-6512 2K SR keramisk klarlak P210-8625 2K hærder til SR klarlak

Læs mere

Dansk Højtryk Kloakspuler Deluxe

Dansk Højtryk Kloakspuler Deluxe Indholdsfortegnelse Deluxe 1.0 MASKINENS SPECIFIKATIONER DANSK HØJTRYK KLOAKSPULER 4 1.1 IDENTITETS-KLISTERMÆRKE 4 2.0 SIKKERHED 5 2.1 INTRODUKTION 5 2.2 KORTE SIKKERHEDSINSTRUKSER 5 2.3 SIKKERHEDSINSTRUKSER

Læs mere

Dansk Højtryk - DH Cleaner Midi

Dansk Højtryk - DH Cleaner Midi Indholdsfortegnelse Dansk Højtryk - DH Cleaner Midi 0.0 EU-Certifikat (Demonstration) 3 1.0 MASKINENS SPECIFIKATIONER 4 1.1 IDENTITETS-KLISTERMÆRKE 4 2.0 SIKKERHED 5 2.1 INTRODUKTION 5 2.2 KORTE SIKKERHEDSINSTRUKSER

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

Produktinformation DP5000

Produktinformation DP5000 GLOBAL REFINISH SYSTEM Juli 2015 Produktinformation DP5000 (Til brug sammen med UHS hærder) PRODUKTBESKRIVELSE D8521 lysegrå D8525 grå D8527 mørkegrå UHS hærder D8717/18/19 fortyndere DP5000 er en serie

Læs mere

»Sådan får I styr på kemikalierne

»Sådan får I styr på kemikalierne »Sådan får I styr på kemikalierne regler og best practice ved håndtering af stoffer og materialer i industrien I-BAR Inspirationsmøde, 25. august 2015. Seniorkonsulent Gitte Lindhard, Alectia. »Program

Læs mere

Produktinformation PRIMA D839 2K primer

Produktinformation PRIMA D839 2K primer GLOBAL REFINISH SYSTEM December 2010 Produktinformation PRIMA 2K primer PRODUKTBESKRIVELSE Prima er en grå 2K primer-surfacer, der egner sig til en lang række daglige reparationer. Prima er alsidig, hurtigtørrende

Læs mere

3800S CHROMACLEAR VOC

3800S CHROMACLEAR VOC Beskrivelse 2komponent Low Emission klarlak er beregnet til påføring som klarlak over basefarve. Sammensætning baseret på akrylcopolymer og en unik, patentbeskyttet stjerne polymerteknologi. Produkter

Læs mere

V0930V_E. Produktdatablad Juli EHS Turbo Plus Serie P498 og serie P494. EHS Turbo Plus Serie P498 og P494 V0930V_E

V0930V_E. Produktdatablad Juli EHS Turbo Plus Serie P498 og serie P494. EHS Turbo Plus Serie P498 og P494 V0930V_E Produktdatablad Juli 2014 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG EHS Turbo Plus Serie P498 og serie P494 Produkt Beskrivelse EHS Turbo Plus Serie P498 og P494 blandingsbaser/færdigblandet

Læs mere

SIKKERHEDSDATABLAD 112 BRANDSLUKKER

SIKKERHEDSDATABLAD 112 BRANDSLUKKER 112 BRANDSLUKKER Side 1 af 6 SIKKERHEDSDATABLAD 112 BRANDSLUKKER PUNKT 1: Identifikation af stoffet/blandingen og af selskabet/virksomheden Udgivet dato 15.03.2013 1.1. Produktidentifikator Handelsnavn:

Læs mere

Tekniske Data TopGloss

Tekniske Data TopGloss Tekniske Data TopGloss Produktbeskrivelse TopGloss er en højkvalitets to-komponent polyurethanbaseret topcoat med meget gode glansegenskaber og som flyder godt ud. Har fremragende farve- og glansbestandighed.

Læs mere

Marts 2015 Produktinformation DELTRON Premium UHS Rapid klarlak D8135

Marts 2015 Produktinformation DELTRON Premium UHS Rapid klarlak D8135 GLOBAL REFINISH SYSTEM Marts 2015 Produktinformation DELTRON Premium UHS Rapid klarlak D8135 PRODUKTER Deltron Premium UHS Rapid klarlak Deltron UHS hærder Deltron lav-voc fortyndere Deltron accelereret

Læs mere

Kvalitetsordning for mikrobryggerier Good Manufacturing Practice (GMP)

Kvalitetsordning for mikrobryggerier Good Manufacturing Practice (GMP) 1 GENERELLE GMP OG DESIGNPRINCIPPER Dette dokument beskriver generelle principper, som gælder for flere procesområder og funktioner, specifikt design- og bygningsmæssige aspekter, der har indirekte indflydelse

Læs mere

Strong Premium. 1-komponent vandbaseret gulvlak. Til erhverv med meget tra k. Glansgrad:

Strong Premium. 1-komponent vandbaseret gulvlak. Til erhverv med meget tra k. Glansgrad: Strong Premium 1-komponent vandbaseret gulvlak. Til erhverv med meget tra k 1-komponent vandbaseret og lugtsvag top-lak til brug på meget tra kkerede trægulve, der anvendes til erhvervsmæssige formål.

Læs mere

6. Stoffer og materialer

6. Stoffer og materialer Undgå rygning og brug af åben ild (svejsning mv.). Sørg for effektiv ventilation. Brug egnet åndedrætsværn, hvis det ikke på anden måde er muligt at undgå indånding af dampene. Stå ikke lænet ind over

Læs mere