Nanovip Energimåler. El-Nr:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nanovip Energimåler. El-Nr:"

Transkript

1 Nanovip Energimåler El-Nr:

2 Nanovip PLUS Side 2 INTRODUKTION...3 GENERELT...3 MENU OVERSIGT...4 MEM FUNKTION...6 SPIDS MÅLING...8 HARMONISK ANALYSE...9 PROGRAMMERING...15 RESET MENU...17 TEKNISK DATA...17 GENERELLE SPECIFIKATIONER...17 SERVICE OG ARBEJDSOMRÅDER:...18

3 Nanovip PLUS Side 3 Introduktion Nanovip plus er konstrueret i henhold til IEC 348 standarder klasse 2 for spændinger op til 600 VAC og overensstemmelse med VDE 0110 gruppe C for arbejdspændinger op til 550 VAC og IEC CAT III og forureningsgrad 2. Instrumentet er testet og afprøvet inden udsendelse fra fabrik og for at undgå skader skal nedenstående instruktioner overholdes. Afbryd altid instrumentet fra alle målekredse hvis det skal adskilles evt. ved batteriskift. Ved fejl på Nanovip plus skal instrumentet sendes ind til service. Instrumentet må ikke bruges hvis en af følgende fejl er opstået:! Tydelige skader på instrumentet.! Hvis instrumentet ikke viser noget i displayet.! Hvis Nanovip plus har været opbevaret længe under ugunstige forhold.! Hvis instrumentet har været udsat for hård transport. Denne manual er udfærdiget så Nanovip plus kan betjenes af kvalificeret personel. Fejlfinding og reparation skal udføres af autoriseret personel. Generelt Nanovip plus er et transportabelt instrument der gør det muligt at måle: Spænding (RMS), Strøm (RMS), Effektfaktoren Cosϕ, Effekt (Watt), reaktiv effekt (var), tilsyneladende effekt (VA), frekvens (Hz). DC spænding kan måles direkte med prøveledningerne, strømmen skal måles med et DC strømtang. Nanovip plus kan derudover måle:! Aktive energi (kwh), reaktiv energi (kvarh)! Total harmonisk forvrængning (THD) af V og A i henhold til den fundamentale og den totale RMS værdi.! V harmoniske og cosϕ fra den 1 til 24. Plus deres DC komponent i absolut værdi og i procent af den fundamentale værdi.! Crest faktor af V og A i absolut værdi og procent.! DC rippel af V og A absolut værdi og i procent af DC værdien.! RS232 seriel kommunikation til PC med indstilling af: 19.2, 9.6, 4.8, 2.4, 1.2 Kbaud, 7/8 databits, 1/2 stop bit. No/odd/even paritet.

4 Nanovip PLUS Side 4 Menu oversigt Hoved menu Tryk på PAG. Knappen i 3 sek. For at skifte til menu funktionen. For at komme i hoved menu trykkes der på SEL. For at vælge mellem menuerne tryk på PAG. Harmonisk analyse menu Harmonisk analyse menu Tryk på SEL. For at komme ind i denne menu. For at vælge mellem menuerne tryk på PAG. Setup menu Tryk på SEL. For at komme i denne menu. Tryk på PAG. For at vælge i menuen. Energi meter RESET menu Tryk på SEL. For at komme ind i denne menu. Vælg i menuen ved at trykke på PAG.

5 Nanovip PLUS Side 5 Få denne side frem ved at trykke på SEL. Der vises den øjeblikkelige spænding, strøm, Watt og Cosϕ. For at komme videre i mellem disse sider tryk på PAG. For at gå ud af menuen tryk på PAG. I 3 sek. Øjeblikkelig måling af var, VA, Frekvens. Under 20 Hz, vil DC blive vist i stedet for AC. For at foresætte tryk da på PAG. Positiv aktiv energi og positiv reaktiv energi. Min. 0,01 kwh kvarh Max. 999,99 MWh Mvarh For at gemme målingen (positiv og negativ) tryk på MEM (MEM vil blive vist i displayet et øjeblik). For at foresætte tryk på PAG.

6 Nanovip PLUS Side 6 Første og anden sides målinger kan gemmes ved at trykker på MEM. Denne funktion er beskrevet i efterfølgende kapitel. MEM funktion Start denne funktion ved at trykke på MEM/SET når instrumentet står på side 1 eller 2 i målefunktionen.

7 Nanovip PLUS Side 7 Denne knap gør det muligt at gemme en måling på et givent tidspunkt og så vise forskellen på den gemte måling, V, A og W og den nuværende som instrumentet forsætter med at lave. Displayet viser de 4 målinger der blev foretaget på det tidspunkt knappen blev trykket ned samt MEM. Når der trykkes på PAG. Knappen vises den gemte måling og den måling instrumentet står og foretager. For at gå ud af denne funktion trykkes der på MEM/SET igen.

8 Nanovip PLUS Side 8 Spids måling Spids måling For at komme i denne funktion skal der trykkes på PEAK knappen mens instrumentet står på side 1 eller 2. Når PEAK knappen er trykket ned, vil instrumentet vise max. Værdien af Strømmen (RMS), effekten (RMS) og Spændingen (RMS). I denne funktion er det lettere at se hvis der opstår nogle spidser, de skal dog være minimum 0,4 sek.

9 Nanovip PLUS Side 9 Måling af spids Når instrumentet står i peak funktionen, starter det med at vise spidsen værdien for strømmen ved tryk på SEL vises effektens værdi, ved endnu et tryk vises spændingen. Tryk på PEAK knappen for at gå tilbage til normal måling tryk på PAG. Knappen for at gå til næste side. Var, VA og frekvens spids værdierne vil blive vist. For frekvensen er det fra 0(DC) - 999Hz (AC). Måling under 20 Hz vises DC i displayet. Tryk på PEAK knappen for at gå til normal måling. Harmonisk analyse For at vælge mellem listen af menuer tryk PAG. Note: Menuen kommer kun frem hvis den fundamentale frekvens er indtastet i setup. For at komme ind i menuen, tryk på SEL.

10 Nanovip PLUS Side 10 Procent af den harmoniske forvrængnings faktor af spændingen i relation til den fundamentale (THD). Variere fra 0 til 999%. Der opdateres hvert 24 sek. ( Σ k = 224, V 2 k THDV= V1 Hvor: V1= fundamentale V k = harmoniske k Hold SEL knappen nede for at se THD i forhold til RMS værdien. Tryk på OAG for at gå til næste side. Procent af den harmoniske forvrængnings faktor af spændingen i relation til RMS værdien. Den varierer fra %. Opdateres hvert 24 sek. ( Σ k = 224, V 2 k THDV= Vrms Slip SEL knappen for at gå til foregående side. Procent af den harmoniske forvrængnings faktor af spændingen i relation til den fundamentale. Variere fra 0-999%. Opdateres hvert 24 sek. Tryk SEL knappen ned for at vise THD i forhold til RMS værdien. Tryk på PAG. Knappen for at komme til næste side. ( Σ k = 224, I 2 k THDI= I1 Procent af den harmoniske forvrængnings faktor af spændingen i relation til RMS værdien Variere fra 0-100%. Opdateres hvert 24 sek.. Tryk på SEL knappen for at gå til forrige side. ( Σ k = 224, I 2 k THDI= Irms

11 Nanovip PLUS Side 11 RMS værdien og den procentvise værdi i forhold til den fundamentale spænding af den 4 harmoniske fra 0-999%. Med MEM/SET knappen kan der vælges fra 0-24 harmoniske automatisk skift. Ved at trykke på MEM/SET igen stoppes den automatiske skiftning. Tryk på SEL for at se den fundamentale. RMS værdien af spænding den fundamentale. Tryk på SEL for at gå til næste side.

12 Nanovip PLUS Side 12 RMS værdi og % i relation til den fundamentale af den 4 harmoniske strøm vist fra 0-999%. Med MEM/SET kan der vælges den harmoniske fra 0-24 med automatisk skift. For at stoppe automatisk skift trykkes der på MEM/SET igen. Tryk på SEL for at se den fundamentale strøm. Tryk PAG for at gå videre i menuen. Nøjagtighed af den harmoniske aflæsning = 1% aflæsning + 0,6% F.S. RMS værdien af den fundamentale af den 4 harmoniske strøm. Slip SEL knappen for at gå til forrige side. RMS værdien af den 4 harmoniske strøm og spænding og Cosϕ. Med MEM/SET kan der vælges fra 0-24 harmoniske med automatisk skift for at stoppe automatisk skift af harmonisk trykkes der igen på MEM/SET. Tryk på PAG for at gå frem i menuen. NB: Cosϕ tegnet i displayet viser i den harmoniske funktion retningen af den harmoniske forstyrrelse. Denne funktion er ikke afhængig af om der er valgt 1- faset eller 3-faset måling. RMS værdien af spændingens crest faktor standardiseret til 100 = 100 crest/(1,41 RMS). (Fra ,9%) Tryk på PEAK knappen for at se crest faktoren samt max. Værdien af spændingskurven. Tryk på PAG knappen for at gå til næste side.

13 Nanovip PLUS Side 13 Crest faktor, max. Værdi af spændings kurven. Slip PEAK knappen for at gå til forrige side RMS værdien og procent værdien af strømmen Crest faktor er standardiseret til 100 = 100 Crest/(1,41 RMS). (Fra ,9%). Tryk på PEAK knappen for at se den absolutte værdi af crest faktoren og max. Værdien af strøm kurven. Tryk på PAG. Knappen for at gå til næste side. Crest faktor, max. Værdi af strøm kurven. Slip PEAK knappen for at gå til forrige side. RMS værdien og procent værdien i forhold til DC komponenten af spændings rippel fra 0-999,9%. Opdateres hvert 24 sek. ( k = 124, V 2 ) k du = VDC Hold PEAK knappen nede for at se den effektive værdi af ripplen. Tryk på PAGE for at gå videre i menuen.

14 Nanovip PLUS Side 14 Effektiv værdi af spændings roppel. Slip PEAK knappen for at gå til til forrige side RMS værdi og procent værdi i forhold til DC komponenten af strøm ripplen fra 0-999,9%. Der opdateres hvert 24 sek.. ( k = 124, A 2 ) k da = ADC Hold PEAK knappen nede for at se den effektive værdi af ripplen. Tryk på PAGE for at gå videre i menuen. Effektiv værdi af strøm rippel. Slip PEAK knappen for at gå til forrige side.

15 Nanovip PLUS Side 15 Programmering Gå ind i SET UP menu. For at gå til denne menu, tryk på SEL. For at gå gennem listen af menuer tryk på PAG knappen. Programmering af 10000/100V spændingstransformer. Den første værdi indstilles ved at trykke på SEL + MEM/SET knapperne. Følgende valg er muligt for at sætte kvolt, kvolt med 1 decimal, kvolt med 2 decimaler. Den sekundære værdi kan vælges ud fra følgende værdier: 57,7, 63.5, 100, 110, 115, 120, 173, 190, 200, 220 V. Tryk PAG knappen for at gemme indstillingerne.

16 Nanovip PLUS Side 16 Indstilling af strømtang, der kan vælges mellem 200A og 1000A strømtænger med Elcontrols stik, disse vil indstille sig. For andre strømtænger, gå ind i SET UP menuen. Tryk på SEL og derefter på PAG. 1 gang, nu kan MAN vælges og derefter den primær strøm med SEL, så vælges den sekundære som skal være en spænding. Indstilling af 1000A strømtang i manuel funktion. Den sekundære spænding skal være 1.00 V eller mindre. Værdierne indstilles ved at trykke på SEL + MEM/SET. Der er mulighed for at vælge m med ka med 1 eller 2 decimaler til strømtang. Valg af energi analysator: Standard eller cogeneration (COG): Positiv og negativ kwh (import/export) Positiv og negativ kvarh (induktiv/kapacitiv) Disse vælges ved at trykke på MEM/SET. Godkend ved at trykke på PAG. NB: Denne funktion virker kun ved 1 faset måling. Valg af energi meter måling: Standard eller COG. Der vælges ved at trykke på MEM/SET. Godkend ved at trykke på PAG. NB. COG er mulig i 1 faset måling. For at gå ud af menuen tryk på PAG. I 3 sek.

17 Nanovip PLUS Side 17 Harmonisk frekvens analyse i SET UP menu. Ved et trykke på MEM/SET er det muligt at vælge mellem:! OFF( Den harmoniske analyse er valgt fra)! 50Hz eller 60Hz (Frekvensen af den fundamentale). Der kommer et BIP hvert 24 sek. Når rippel og THD opdateres). For at gå videre i menuen tryk på PAG. COM SET UP 19.2, 9.6, 4.8, 2.4, 1.2 kbaud 7,8 databits, Odd, even, no paritet; 1,2 stop bit. For at sætte den rigtige baud rate tryk på SEL og MEM/SET. Indstillingen når der trykkes på PAG. RESET menu For at gå ind i RESET menuen tryk på SEL. For at gå ud af denne menu tryk på PAG. I 3 sek. Vælg YES/NO ved at trykke på MEM/SET. Godkend ved at trykke på PAG. For at gå ud af funktionen tryk på PAG i 3 sek. Teknisk data Generelle specifikationer Input: Spænding: (L1,N) max. 600 VAC (20Hz - 600Hz) Strøm: 1 volt (20 Hz - 600Hz) Overbelastning i spændingsbøsning: Max. 825 VAC, 1,17V spids. Overbelastning i strømområde: 5 gange fuld skala værdi (denne slås fra automatisk når overbelastningen er nået).

18 Nanovip PLUS Side 18 Områder: 3 spændingsområder, 3 strømområder. Automatisk områdeskift: Respons tid: 1 sek. Områdeskift til højere område når nuværende område er nået med 105%. Område skift til lavere område når nuværende områdes værdi er 20% af skala værdien. Dimensioner: 80 x 175 x 32,5 (uden cover) Vægt: 400 g. inkl. Batterier og cover. Vægt sæt: 1,6 kg. Tæthedsgrad: IP40 (IEC529) Chassis: ABS anti chok klasse VO. Service og arbejdsområder: Arbejds temperatur: -10 C C Fugt: 20% - 80% R.H. Opbevarings temperatur: -20 C C. Isolation: I henhold til VDE 0110 gruppe C for arbejdsspændinger på 500 VAC Isolationsmodstand: 500MΩ mellem kreds terminaler og chassis Isolations spænding mellem spændings terminaler: Test spænding = 2000 V i 60 sek. Isolationsspænding mellem spændingsterminaler og chassis: Test spænding = 3000 V i 60 sek. Standarder: IEC348, VDE0411 klasse 2, for lavspændings kredsløb, 600Vac IEC V CAT III forureningsgrad 2. EMC referencer: EN , EN , EN55022 Batteri: Batteritype: 1,5V AA alkaline IEC LR6. Batterilevetid: ca timer, ca. 40 timer når PEAK funktion er aktiveret. Måling af den fundamental kvantitet: Måleteknik: Sampling med A/D konvertering. Samplings frekvens: 1.25 khz. Nummer af samples: 250 (200mS)

19 Nanovip PLUS Side 19 Måle opdatering: 1 sek. normal funktion, 0,4 sek. I PEAK funktion. Selv regulering: Hvert minut. Nedenstående oplysningerne er ved: Temperatur: 18 C - 25 C. Fugtighed: 40% - 60% R.H. Måle område er inden for 20 % af Fuld skal til 100 Fuld skala. Spænding Strøm Område Opløsning Fuld skala Nøjagtighed 37 Vrms 24 mv 37.0 V 0,5% F.S. + 0,5% aflæsning 174 Vrms 111 mv 174 V 0,3% F.S. + 0,3% aflæsning 750 Vrms 480 mv 750 V 0,3% F.S. + 0,3% aflæsning Frekvens Område Opløsning Fuld skala Nøjagtighed 50 mv 32 µv 50 mv 0,5% F.S. + 0,5% aflæsning 232 mv 140µV 232 mv 0,3% F.S. + 0,3% aflæsning 1 V 640 µv 1 V 0,3% F.S. + 0,3% aflæsning Område Nøjagtighed Hz 0,5% aflæsning ± 0,1 Hz Hz 0,5% aflæsning ± 0,1 Hz Hz 0,5% aflæsning ± 0,1 Hz SWA

Betjeningsvejledning Elma 3055 Digital Tangamperemeter

Betjeningsvejledning Elma 3055 Digital Tangamperemeter Betjeningsvejledning Elma 3055 Digital Tangamperemeter El.nr. 63 98 204 635 Elma 3055 side 3 1. Spændingsterminal 2. COM terminal (fælles) 3. Hz,F,Ω, -terminal 4. Display 5. Manuel områdevælger 6. Funktionsomskifter

Læs mere

DIGITAL MULTIMETER MED AC/DC STRØMTANG KEW MATE MODEL 2000 / El-Nr: / 685

DIGITAL MULTIMETER MED AC/DC STRØMTANG KEW MATE MODEL 2000 / El-Nr: / 685 DIGITAL MULTIMETER MED AC/DC STRØMTANG KEW MATE MODEL 2000 / 2001 El-Nr: 63 98 720 520 / 685 KEW MATE 2000 / 2001 side 2 1. Sikkerhed... 3 2. Funktioner... 4 3. Specifikationer... 5 AC Strøm... 5 DC Strøm...

Læs mere

BRUGSANVISNING MODEL

BRUGSANVISNING MODEL BRUGSANVISNING MODEL Tillykke med Deres nye multimeter, før De går igang med at bruge produktet, bedes De læse denne brugsanvisning grundigt. I. ANVENDELSE Dette kategori III multimeter kan anvendes til

Læs mere

Elma 716 Differens Termometer med datalogger

Elma 716 Differens Termometer med datalogger Elma 716 Differens Termometer med datalogger El-nr. 63 98 204 907 Elma 716 side 2 1. INTRODUTION Instrumentet er et digital differenstermometer, der arbejder med type J,, T, E, N, R og S-følere. Temperatur

Læs mere

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 Version 3.00 Inkl. PC program: ENG110 Version 3.00 Betjeningsvejledning 1/11 Generelt: ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 er et microprocessor styret instrument til

Læs mere

HN Brugervejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt før multimeteret tages i brug, og gem brugervejledningen til senere brug.

HN Brugervejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt før multimeteret tages i brug, og gem brugervejledningen til senere brug. DIGITAL MULTIMETER HN 7364 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før multimeteret tages i brug, og gem brugervejledningen til senere brug. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Introduktion 1.1 Sikkerhedsanvisninger

Læs mere

MULTIFUNKTIONSTESTER K 6010A. El.NR: 63 98 720 067

MULTIFUNKTIONSTESTER K 6010A. El.NR: 63 98 720 067 MULTIFUNKTIONSTESTER K 6010A El.NR: 63 98 720 067 INDHOLDSFORTEGNELSE K6010A side 2 1. Sikker Test...3 2. Introduktion...3 3. Instrument Beskrivelse...4 3.1 Front Panel (fig. 1)...4 3.2 Test Terminaler

Læs mere

K 6050. Digital fejlstrømsafbryder/ loop-tester. El-nr. 63 98 720 737

K 6050. Digital fejlstrømsafbryder/ loop-tester. El-nr. 63 98 720 737 K 6050 Digital fejlstrømsafbryder/ loop-tester El-nr. 63 98 720 737 Kyoritsu K6050 Side 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Sikkerhed...3 2. Beskyttelseslåg...3 3. Beskrivelse...4 3.1. Instrumentbeskrivelse...4

Læs mere

HN Brugervejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt før multimeteret tages i brug, og gem brugervejledningen til senere brug.

HN Brugervejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt før multimeteret tages i brug, og gem brugervejledningen til senere brug. DIGITAL MULTIMETER HN 7333 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før multimeteret tages i brug, og gem brugervejledningen til senere brug. 1 INTRODUKTION Dette instrument er et lille håndholdt

Læs mere

Betjeningsvejledning Dansk/Norsk Elma 2600

Betjeningsvejledning Dansk/Norsk Elma 2600 Betjeningsvejledning Dansk/Norsk Elma 2600 DK: 63 98 562 128 NO: 80 223 38 INDHOLDFORTEGELSE SIDE SIKKERHEDS INFORMATION....... SYMBOLFORKLARINGER SIKKERHEDSFORANSTALTNNGER.. VEDLIGEHOLDELSE. GENEREL BESKRIVELSE...

Læs mere

Advarsel om en potential fare, betjeningsvejledningen skal følges. Forsigtig! Farlig spænding. Fare for elektrisk stød.

Advarsel om en potential fare, betjeningsvejledningen skal følges. Forsigtig! Farlig spænding. Fare for elektrisk stød. DANSK: Indhold 1. Introduktion / Produktpakke 2. Sikkerhedsforanstaltninger 3. Fare for elektrisk stød og andre farer 4. Anvendelsesformål 5. Testerinformation 6. Forberedelse til test 7. Udførelse af

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma 318 Mini automultimeter

Betjeningsvejledning Elma 318 Mini automultimeter Betjeningsvejledning Elma 318 Mini automultimeter El.nr. 63 98 910 288 BM318 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...2 1. SIKKERHED... 2 2. INTRODUKTION... 4 3. Beskrivelse... 5 3-1 Panel beskrivelse...

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

Manual. Kyoritsu 1021R. Dansk/Norsk side 1-10 EAN:

Manual. Kyoritsu 1021R. Dansk/Norsk side 1-10 EAN: Manual Kyoritsu 1021R Dansk/Norsk side 1-10 EAN: 4560187065903 Kyoritsu 1021R 1 Brugervejledning Kyoritsu 1021R Digital multimeter Display Select (vælger) Hold / Baggrundslys knap REL /MAX-Min knap Funktionsomskifter

Læs mere

Fluke 170 Serie Sand RMS Digitale Multimetre

Fluke 170 Serie Sand RMS Digitale Multimetre TEKNISKE DATA Fluke 170 Serie Sand RMS Digitale Multimetre Fluke 170 Serie DMM'er er branchens standard fejlfindingsværktøjer til elektriske og elektroniske systemer Fluke 170 Serie digitale multimetre

Læs mere

Brugervejledning for Modtager RX 300

Brugervejledning for Modtager RX 300 DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FRA SOFTWARE VERSION 2.2 Brugervejledning for Modtager RX 300 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784

Læs mere

Kronback tracers P4+

Kronback tracers P4+ Brugervejledning Kronback tracers P4+ Fax:(+45) 46 907 910 Side 1 of 19 CONTENT 1. UDFORMNING OG FORBINDELSER 4 1.1. Serie nummer 5 1.2. Grafisk display 5 1.3. Navigationsknapper 6 1.4. 6-30V strømforsyning

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light Montering 1. Piccolo Light kan installeres uden brug af kommunikation via GSM, men installeres et SIM-kort i enheden, vil man bl.a. kunne få alarmer som sms og email.

Læs mere

ELMA BM 201/202 Side 1

ELMA BM 201/202 Side 1 ELMA BM 201/202 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ELMA BM 201/202 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. SIKKERHED... 3 Beskrivelse af IEC1010 overspændings kategori... 3 OVERSPÆNDINGS KATEGORI I... 3 OVERSPÆNDINGS

Læs mere

WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter

WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter Version 3.4 WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter Version 3.4 Indholdsfortegnelse 1. Tekniske data...

Læs mere

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER ANVENDELSE Ultralydsenergimåleren til registrering af alle afregningsrelevante data ved måling af energiforbruget i varme- og/eller køleanlæg. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år (upåvirket af tilsluttede

Læs mere

Installations- og idriftsættelsesvejledning. Watt eller var transducer

Installations- og idriftsættelsesvejledning. Watt eller var transducer Installations- og idriftsættelsesvejledning TAS-331DG Konfigurabel AC transducer 4189300008G (DK) Watt eller var transducer Forsynings- og målespænding op til 690V DEIF A/S Konfigurering via PC-interface

Læs mere

ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING. Art nr 540120 EAN nr 5709133540173

ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING. Art nr 540120 EAN nr 5709133540173 ELFORBRUGSMÅLER 230 V til stikkontakt uden jord BRUGERVEJLEDNING Art nr 540120 EAN nr 5709133540173 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af elforbrugsmåleren. ADVARSEL! Forbind IKKE 2

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard Master IO. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard Master IO. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard Master IO Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

Eurotest XE Multiinstallationstester. El-nr.: 63 98 915 869

Eurotest XE Multiinstallationstester. El-nr.: 63 98 915 869 Eurotest XE Multiinstallationstester El-nr.: 63 98 915 869 2 Sikkerheds og drifthensyn side 2 1. Sikkerheds og driftshensyn 1.1. Advarsel For dybtgående tekniske data henvises til manualen på Cd-rommen.

Læs mere

Manual MicroOhm 2A MI 3242

Manual MicroOhm 2A MI 3242 Manual MicroOhm 2A MI 3242 Dansk/Norsk Side 2-24 EAN: 5706445481293 MicroOhm 2A Dette mærke på udstyret angiver, at det, opfylder kravene i EU (Den Europæiske Union) vedrørende de sikkerhedsmæssige og

Læs mere

Installations- og idriftsættelsesvejledning. Forsyningsspænding op til 690V

Installations- og idriftsættelsesvejledning. Forsyningsspænding op til 690V Installations- og idriftsættelsesvejledning TAS-321DG Selectable AC transducer Retningsbestemt strøm-/effektmåling på 2 faser i et 3-faset system Forsyningsspænding op til 690V DEIF A/S Konfigurering via

Læs mere

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Danish DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed bør den ikke opbevares på steder

Læs mere

K 5406A. Digital HFI/HPFI tester. El-nr. 63 98 720 630

K 5406A. Digital HFI/HPFI tester. El-nr. 63 98 720 630 K 5406A Digital HFI/HPFI tester El-nr. 63 98 720 630 Kyoritsu 5406A Side 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Sikkerhed...2 2. Beskyttelseslåg...3 3. Instrumentbeskrivelse...3 Ledningsbeskrivelse...4

Læs mere

Betjeningsvejledning ElmaCheck 682 Automatisk multimeter. El.nr. 63 98 910 945

Betjeningsvejledning ElmaCheck 682 Automatisk multimeter. El.nr. 63 98 910 945 Betjeningsvejledning ElmaCheck 682 Automatisk multimeter El.nr. 63 98 910 945 Elma 682/685 side 2 BRUGER MANUAL ELMA BM682 & ELMA BM685 Elma 682/685 side 3 1) PRODUKTBESKRIVELSE 1) 3-5/6 digit 6000 ciffer

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

OVERVÅGNINGSSYSTEM FICO-64» MONTAGEANVISNING

OVERVÅGNINGSSYSTEM FICO-64» MONTAGEANVISNING FIRE SAFETY AIR MANAGEMENT OVERVÅGNINGSSYSTEM» MONTAGEANVISNING 2 1 TILSLUTNING 1.5 RØGDETEKTOR 1 eller 2 røgdetektorer (se DIP indstillinger) kan vælges. 1.1 GENERELT Styreenheden SOC8-S2 indeholder elektroniske

Læs mere

Manual CA F205. Dansk/Norsk Side 2-26 EAN:

Manual CA F205. Dansk/Norsk Side 2-26 EAN: Manual CA F205 Dansk/Norsk Side 2-26 EAN: 5706445292592 CA F205 Indhold 1. Funktioner 4 1.1 Funktionsomskifter 4 1.2 Funktionstastatur 4 1.3 Displayet 5 1.4 Terminalerne 5 2. Tastaturet 6 2.1 HOLD (Blå)

Læs mere

Betjeningsvejledning Equitest 5070. El.nr. 87 98 339 564

Betjeningsvejledning Equitest 5070. El.nr. 87 98 339 564 Betjeningsvejledning Equitest 5070 El.nr. 87 98 339 564 1 1.Sikkerhedsregler og procedurer 4 1.2 Informationer før du måler 4 1.2 Informationer under test 5 2. Generel beskrivelse 5 2.1 Instrument beskrivelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Sikkerhedsprocedurer: Chauvin Arnoux CA 27 Side Fejl! Ukendt argument for parameter.

Indholdsfortegnelse: Sikkerhedsprocedurer: Chauvin Arnoux CA 27 Side Fejl! Ukendt argument for parameter. Indholdsfortegnelse: Sikkerhedsprocedure Side 2 Instrumentbeskrivelse Side 3 Display Side 3 Måleprocedure Side 4 Måling med optisk kontakt Side 4 Måling med ekstern input Side 4 Forbindelse Side 5 Instrumentet

Læs mere

Installations- og idriftsættelsesvejledning. Spændings-, strøm-, frekvens-, vinkeltransducer. Forsyningsspænding op til 690V

Installations- og idriftsættelsesvejledning. Spændings-, strøm-, frekvens-, vinkeltransducer. Forsyningsspænding op til 690V Installations- og idriftsættelsesvejledning TAS-311DG Selectable AC transducer Spændings-, strøm-, frekvens-, vinkeltransducer Forsyningsspænding op til 690V DEIF A/S Konfigurering via PC-interface mulig

Læs mere

www.ic-electronic.com

www.ic-electronic.com www.ic-electronic.com Soft starter med indbygget motorbeskyttelse, strøm og spændingskontrol 3 faset kontrolleret med indbygget by-pass Nominel driftspænding 400VAC Frekvens 45... 65Hz selvindstilling

Læs mere

Betjeningsvejledning Seba VM-880 Stophanesøger. El.nr. 63 98 964 328

Betjeningsvejledning Seba VM-880 Stophanesøger. El.nr. 63 98 964 328 Betjeningsvejledning Seba VM-880 Stophanesøger El.nr. 63 98 964 328 Seba VM-880 side 2 Indhold Seba VM-880 introduktion... 2 Seba VM-880 standardudstyr... 2 Tekniske specifikationer... 3 Kontrol og indikatorer...

Læs mere

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER ANVENDELSE Ultralydsenergimåleren til registrering af alle afregningsrelevante data ved måling af energiforbruget i varme- og/eller køleanlæg. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år (upåvirket af tilsluttede

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

SD2DUG24. Dupline bus masterkanalgenerator. Fordele. Beskrivelse

SD2DUG24. Dupline bus masterkanalgenerator. Fordele. Beskrivelse Dupline bus masterkanalgenerator Fordele Integreret system. Dupline er varemærket for Carlo Gavazzi's 2- og 3-leder bus-system. Omkostningsbesparende. Bussystemet er en velafprøvet metode til at reducere

Læs mere

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt.

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. KHV Maj 2012 Version 3.1 Brugsanvisning System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. Anderberg Fugtstyring A/S - Gl. Holbækvej 6-8 - 4200 Slagelse

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

ELCANIC A/S Counter Type CNT150 Version 2.00 Inkl. PC programmet: Cnt150 Version 3.00 Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S Counter Type CNT150 Version 2.00 Inkl. PC programmet: Cnt150 Version 3.00 Betjeningsvejledning ELCANIC A/S Counter Type CNT150 Version 2.00 Inkl. PC programmet: Cnt150 Version 3.00 Betjeningsvejledning Generelt: ELCANIC A/S COUNTER Type CNT150 er en microprocessor baseret tæller. Specielt designet

Læs mere

Rumtemperaturregulator med ugekontaktur og LCD

Rumtemperaturregulator med ugekontaktur og LCD 3 035 Rumtemperaturregulator med ugekontaktur og LCD for varmesystemer RDE10 opunktregulering med ON/OFF-styresignaludgang for opvarmning Driftsformer: Normal- og sparetemperatur Ugekontaktur og manuel

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

TRÆNINGS COMPUTER PEAK FITNESS R99

TRÆNINGS COMPUTER PEAK FITNESS R99 TRÆNINGS COMPUTER PEAK FITNESS R99 FUNKTIONER SKÆRM DER VISER DIN NUVÆRENDE TRÆNING TID / TID 500M DISTANCE TRÆK I MINUTTET BRUGER DATA ROTAG / TOTAL ROTAG WATT / KALORIE FORBRUG H.R.C. (PULS) STORT DISPLAY

Læs mere

Fluke 3000 FC Serie testværktøjer Tekniske data

Fluke 3000 FC Serie testværktøjer Tekniske data Fluke 3000 FC Serie testværktøjer Tekniske data Nu kompatibel med Fluke Connect mobil app Start opbygningen af morgendagens testværktøjssystem i dag med Fluke 3000 FC digitalmultimeter. Det nye Fluke Connect

Læs mere

(2 DØRE, 100 NØGLER)

(2 DØRE, 100 NØGLER) BESKRIVELSE Vprox 100 er et avanceret adgangskontrol-system baseret på Videx unikke Coded Key, der giver mere end 4 milliarder kombinationer. Systemet kan kontrollere to uafhængige døre og gemme op til

Læs mere

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10 Smart!wind, SW-7.5 og SW-10 -faset inverter til husstandsvindmølle, 5,5, 7,5 og 10 kw, standard med ekstra funktion til system kontrol. alle rounder af inverter for små vindmøller op til 20 kw! MODERNE

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

VETEC ApS. Dynamometer. Brugervejledning & Monteringsvejledning. Copyright 2009, Vetec Aps. Alle rettigheder forbeholdes.

VETEC ApS. Dynamometer. Brugervejledning & Monteringsvejledning. Copyright 2009, Vetec Aps. Alle rettigheder forbeholdes. Dynamometer Brugervejledning & Monteringsvejledning Til lykke med købet af Deres nye Dynamometer. Vetec er ikke ansvarlig for tekniske eller redaktionelle fejl eller udeladelser heri, eller for tilfældige

Læs mere

PAR-600-CO2. Datablad. ØLAND A/S Vi arbejder for din succes Energivej 3-7, 2750 Ballerup, Tel. 7020 1911, Fax 4453 1051 www.oeland.

PAR-600-CO2. Datablad. ØLAND A/S Vi arbejder for din succes Energivej 3-7, 2750 Ballerup, Tel. 7020 1911, Fax 4453 1051 www.oeland. -DK-17-01-08 Anvendelse Øland automatik PAR-600- anvendes, hvor der ønskes at måle og eller/regulerer rumluftens indhold, temperatur og relativ fugtighed. Automatikken er særdeles velegnet til styring

Læs mere

Tilslutning- og programmeringseksempler

Tilslutning- og programmeringseksempler VLT MicroDrive FC 051 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Oversigt effekt og styre kreds VLT MicroDrive... 4 Initialisering af frekvensomformeren... 5 Tilslutning af motorbeskyttelse... 6 Start/stop med analog

Læs mere

DENVER DMP /45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning.

DENVER DMP /45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning. DENVER DMP-365 120/45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed bør den ikke opbevares på steder

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

Generel information om Zurc tavleinstrumenter

Generel information om Zurc tavleinstrumenter Generel information om Zurc tavleinstrumenter Blødtjernsinstrumenter Blødtjernsinstrumentet er beregnet til måling af vekselstrøm og -spænding i frekvensområdet 15-100Hz. Det viser den effektive strømværdi

Læs mere

IsoBar ControlModul. Brugsanvisning. Indhold. Introduktion og tekniske specifikationer 1. Generel beskrivelse af display og tastatur 2

IsoBar ControlModul. Brugsanvisning. Indhold. Introduktion og tekniske specifikationer 1. Generel beskrivelse af display og tastatur 2 IsoBar ControlModul Brugsanvisning Indhold Introduktion og tekniske specifikationer 1 Generel beskrivelse af display og tastatur 2 Indstilling af ISOBAR drift 3 Indstilling af MANUEL drift 4 Indstilling

Læs mere

Fluke Connect moduler Tekniske data

Fluke Connect moduler Tekniske data Fluke Connect moduler Tekniske data Giver dig fleksibiliteten til at opbygge dit trådløse system som du ønsker det når du ønsker det. De trådløse Fluke 3000 FC testværktøjer er et team, og modulerne spiller

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

MTR12 12 Volt vare nr. 572093

MTR12 12 Volt vare nr. 572093 Brugervejledning instruktion Brugervejledning & instruktion MTR12 12 Volt vare nr. 572093 230 Volt vare nr. 572094 MTR12/1101-1 INDHOLD Indeks. 1: Beskrivelse 2: Installation 3: Termostat funktion 4: Følerafvigelse

Læs mere

Elma Macrotest G3 og Combitest 425 Quickguide

Elma Macrotest G3 og Combitest 425 Quickguide Dansk/Norsk 2 Index Instrumentbeskrivelse... 3 Overblik... 3 Generel beskrivelse... 4 Strømforsyning... 4 Prøveledninger... 5 Tænd instrumentet og foretag første opsætning... 5 Måling... 6 RPE Kontinuitetstest

Læs mere

Trio Zap 3 i 1 Universal fjernbetjening

Trio Zap 3 i 1 Universal fjernbetjening Front Cover Trio Zap 3 i 1 Universal fjernbetjening Gode Råd Det er forbudt teknisk at ændre dette produkt eller på nogen anden måde at manipulere med dette, p.g.a. ophavsretsligeog sikkerhedsmæssige grunde.

Læs mere

Fjernbetjening Flex Teknisk manual

Fjernbetjening Flex Teknisk manual Fjernbetjening Flex Teknisk manual VEKA INT. Indblæsnings aggregat 1 Beskrivelse Flex fjernbetjening kan bruges til at styre ventilationsanlæg med V1 og V2 printkort. Tekniske data Knapper på display Knap

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

Fremtidens installationstestning. Fluke 1650-serie multi-installationstestere

Fremtidens installationstestning. Fluke 1650-serie multi-installationstestere Fremtidens installationstestning er her Fluke 650-serie multi-installationstestere Fluke 650-serien Sikrere, lettere installationstestning. Testerne i 650-serien kontrollerer sikkerheden i elektriske installationer

Læs mere

Betjeningsvejledning HT italia IMP57 Impedansadapter

Betjeningsvejledning HT italia IMP57 Impedansadapter Betjeningsvejledning HT italia IMP57 Impedansadapter El.nr. 87 98 339 276 IMP 57 side 2 Indhold Generel beskrivelse... 3 Før ibrugtagning... 3 Opstartskontrol... 3 Strømforsyning... 3 Kalibrering... 3

Læs mere

Fluke 370 FC Serie Trådløst sand RMS AC/DC tangmeter

Fluke 370 FC Serie Trådløst sand RMS AC/DC tangmeter TEKNISKE DATA Fluke 370 FC Serie Trådløst sand RMS AC/DC tangmeter Den nye Fluke 370 FC Serie (376 FC, 375 FC og 374 FC) tilbyder avanceret fejlfindings performance. Med iflex } fleksibel strømprobe foretages

Læs mere

Digital positioner type RE 3446

Digital positioner type RE 3446 Installations- og driftsvejledning IN145 Digital positioner type Indholdsfortegnelse: Side 1 Generel information 2 2 Montering og tilslutning 2 3 Idriftsættelse 3 4 Drifts funktioner 6 5 Funktions beskrivelser

Læs mere

MultiController E Regulate 230V Kompressor / Køle Opsætning

MultiController E Regulate 230V Kompressor / Køle Opsætning MultiController E Regulate 230V Kompressor / Køle Opsætning MultiController version 2.5 og 2.6 LS Control A/S Side 1 1. Systemopbygning LS Control A/S Side 2 1.1. Grundopsætning til kompressor-styring

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma 629 Digital Multimeter. El-nr

Betjeningsvejledning Elma 629 Digital Multimeter. El-nr Betjeningsvejledning Elma 629 Digital Multimeter El-nr. 63 98 910 631 Elma 629 side 1 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 1) SIKKERHED... 2 BENÆVNELSER I DENNE MANUAL... 2 INTERNATIONALE ELEKTRISKE

Læs mere

K 6202 Apparattester. El-nr EAN.nr.:

K 6202 Apparattester. El-nr EAN.nr.: K 6202 Apparattester El-nr. 63 98 720 876 EAN.nr.: 5706445250370 Kyoritsu K6202 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Sikkerhed... 3 2. Beskyttelseslåg... 3 3. Beskrivelse / Definitioner... 4 3.1 Kort produktbeskrivelse...

Læs mere

Elma PH-222. English usermanual Page 6-7 EAN:

Elma PH-222. English usermanual Page 6-7 EAN: Elma PH-222 Dansk/norsk manual Side 1 - XX Svensk manual Sida 2 - XX English usermanual Page 6-7 EAN: 5706445230297 Indhold Dansk/Norsk brugermanual... 3 Indledning... 3 Egenskaber... 3 Specifikationer...

Læs mere

Brugermanual Bolyguard SG520

Brugermanual Bolyguard SG520 Brugermanual Bolyguard SG520 Tak fordi du valgte at købe et vildtkamera fra Bolyguard igennem GrejFreak.dk. Den danske importør af Bolyguard har lavet denne danske manual, så du får optimal udnyttelse

Læs mere

KEB Combivert Frekvensomformer F5-B version (0,37-15kW)

KEB Combivert Frekvensomformer F5-B version (0,37-15kW) Quickguide KEB Combivert Frekvensomformer F5-B version (0,37-15kW) Forord Denne quickguide er et supplement til manualer udgivet af KEB og kan således ikke erstatte KEBs manualer. Det er kun en lille del

Læs mere

Tryktransmitter til industriel anvendelse Type MBS 32 og MBS 33

Tryktransmitter til industriel anvendelse Type MBS 32 og MBS 33 Tryktransmitter til industriel anvendelse Type MBS 32 og MBS 33 Teknisk Brochure Egenskaber Konstrueret til anvendelse i hårdt industrielt miljø CE-mærket: EMC beskyttet i overensstemmelse med EU EMC-direktiv

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Magnetisk

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Magnetisk Trådløs Dørsensor Magnetisk Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 5 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST AF DØRSENSOREN... 6 RESET TIL

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN9. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN9. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN9 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

Bevægelsessensor PIR. Brugervejledning K2268

Bevægelsessensor PIR. Brugervejledning K2268 Bevægelsessensor PIR Brugervejledning K2268 Tunstall A/S Tel. +45 87 93 50 00 Niels Bohrs Vej 42, Stilling Fax. +45 87 93 50 10 8660 Skanderborg info@tunstallnordic.com Danmark www.tunstallnordic.com Indholdsfortegnelse

Læs mere

Mulig, bemærk effektforbrug. Funktionsdata Moment Min. 1 Nm

Mulig, bemærk effektforbrug. Funktionsdata Moment Min. 1 Nm eknisk datablad CQKA-SR SuperCap drejemotor til zone ventiler ominel spænding AC/DC V Modulerende styring Hurtig montering af motor Variabel flow indstilling års levetid for SuperCaps Sikkerhedsstilling

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma HBF 410 Fugtmåler

Betjeningsvejledning Elma HBF 410 Fugtmåler Betjeningsvejledning Elma HBF 410 Fugtmåler El.nr. 63 98 401 593 Vigtig information...1 Specifikationer...2 Måleværdier...2 Modstandsmåling...2 Dielektriske målinger...2 Tekniske data:...3 Funktions- og

Læs mere

TRYK TASTE 2 TASTE 3 TASTE 4 Kort Menu 1 VFO A/B Frekv. Step RIT Lang Menu 2 VFO A=B Medhør CW 100 khz trin RX

TRYK TASTE 2 TASTE 3 TASTE 4 Kort Menu 1 VFO A/B Frekv. Step RIT Lang Menu 2 VFO A=B Medhør CW 100 khz trin RX FUNKTIONS MENUEN. Menuen betjenes med shaftencoderen og 4 taster. Hoved menuen har i alt 36 funktioner. Setup menuen har 26 funktioner. For at komme ind i Hovedmenuen trykkes TASTE 1, hvorefter de 3 første

Læs mere

Sådan sparer du. penge. med dit nye sparometer

Sådan sparer du. penge. med dit nye sparometer Sådan sparer du penge med dit nye sparometer Indstil dit sparometer BEMÆRK: Husk at trykke på START/STOP et par sekunder for at nulstille datahukommelsen inden man starter en måling. Sådan indstiller du

Læs mere

Proces Styring STF-1 til BalTec Radial Nittemaskine med RC 20 STYRING

Proces Styring STF-1 til BalTec Radial Nittemaskine med RC 20 STYRING [Skriv tekst] [Skriv tekst] Proces Styring STF-1 til BalTec Radial Nittemaskine med RC 20 STYRING Brugsanvisning Introduktion Styringen og overvågningen af processer med henblik på kvalitetssikring er

Læs mere

Mulig, bemærk effektforbrug. Funktionsdata Moment 1 Nm. Gangtid 75 s / 90 Lydeffekt-niveau for motor Stillingsvisning

Mulig, bemærk effektforbrug. Funktionsdata Moment 1 Nm. Gangtid 75 s / 90 Lydeffekt-niveau for motor Stillingsvisning eknisk datablad CQA-SR Drejemotor til zone ventiler ominel spænding AC/DC V Modulerende styring Hurtig montering af motor Variabel flow indstilling ekniske data Elektriske data ominel spænding AC/DC V

Læs mere

FAQ for jump starteren

FAQ for jump starteren 511025 Før betjening af denne enhed, bør du læse vejledningen omhyggeligt. Denne vejledning vil informere brug af jump starteren, specifikationer og korrekte procedurer, sikkerheds-, advarsels- og andre

Læs mere

Sensorer. Temperatur transmitter - Type 2211. Målskitse

Sensorer. Temperatur transmitter - Type 2211. Målskitse 4-20 ma transmitter for Pt100 følere, termokoblere, mv og indgang. Isolationsspændning 3,75 kv ac 2-vejs programmering via FlexProgrammer Nøjagtighed < (Pt100) Valgfri linearisering, dæmpning og tilstandsindikation.

Læs mere

Brugsanvisning Brugervejledning til digital multimeter 57806 1.0. Artikel-nr. / Article No.: Sprog / Languages: Version / Version:

Brugsanvisning Brugervejledning til digital multimeter 57806 1.0. Artikel-nr. / Article No.: Sprog / Languages: Version / Version: Brugsanvisning Brugervejledning til digital multimeter 57806 Artikel-nr. / Article No.: 57806 Sprog / Languages: da Version / Version: 1.0 BERNER_71167.pdf 2012-12-13 Art-Nr.: 57806 Multimeter DK Digitalt

Læs mere

Gateway MP til Modbus RTU. Alle BELIMO motorer med MP-Bus kan tilsluttes til MP-siden af UK24MOD. Interface MP / Modbus RTU

Gateway MP til Modbus RTU. Alle BELIMO motorer med MP-Bus kan tilsluttes til MP-siden af UK24MOD. Interface MP / Modbus RTU Gateway MP til Modbus RU. Alle BELIMO motorer med MP-Bus kan tilsluttes til MP-siden af. Interface MP / Modbus RU ilslutning af MP / MF(2) motorer og BF-opLine motorer til Modbus RU Op til 8 motorer og

Læs mere

VLT AQUA Drive FC200 Basis tilslutning og programmerings eksempler

VLT AQUA Drive FC200 Basis tilslutning og programmerings eksempler VLT AQUA Drive FC200 Basis tilslutning og programmerings eksempler VLT Aqua Drive FC200 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Forbindelsesoversigt... 4 Initialisering af frekvensomformeren... 5 Tilslutning af

Læs mere

ELCANIC A/S. DEMO MULTIMETER Type DM450. Version 2.00. Ink. PC program: DM450. Version 2.00 USER MANUAL

ELCANIC A/S. DEMO MULTIMETER Type DM450. Version 2.00. Ink. PC program: DM450. Version 2.00 USER MANUAL ELCANIC A/S DEMO MULTIMETER Type DM450 Version 2.00 Ink. PC program: DM450 Version 2.00 USER MANUAL 1/13 General: ELCANIC A/S DEMO MULTIMETER Type DM450 er et microprocessor baseret demonstrations multimeter.

Læs mere

Tryktransmittere til maritime anvendelser Type MBS 33M

Tryktransmittere til maritime anvendelser Type MBS 33M Tryktransmittere til maritime anvendelser Type MBS 33M Egenskaber Konstrueret til anvendelse under hårde, maritime forhold Alle relevante marinegodkendelser Kapsling og medieberørte dele af syrefast rustfrit

Læs mere

Indeks. Brugervejledning... 40. living connect

Indeks. Brugervejledning... 40. living connect Indeks 1. Systemoversigt...... 31 2. Oversigt over display og knapper... 31 3. Installation - trin for trin... 32 3.1 Indledende trin...32 3.2 Montering af... 32 3.3 Konfiguration af Danfoss Link TM CC...

Læs mere

Model T50. Voltage/Continuity Tester. Betjeningsvejledning. PN 2438510 May 2005 2005 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China.

Model T50. Voltage/Continuity Tester. Betjeningsvejledning. PN 2438510 May 2005 2005 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China. Model T50 Voltage/Continuity Tester PN 2438510 May 2005 2005 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China. Symboler som er markeret på instrumentet eller i denne manual: Advarsel mod potentiel

Læs mere

VLT HVAC Drive FC100 Basis tilslutning og programmerings eksempler

VLT HVAC Drive FC100 Basis tilslutning og programmerings eksempler VLT HVAC Drive FC100 Basis tilslutning og programmerings eksempler VLT HVAC drive FC100 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Forbindelsesoversigt... 4 Initialisering af frekvensomformeren... 5 Tilslutning af

Læs mere

22.00 AutomAtiske Afbrydere og AUTOMATISKE AFBRYDERE/ KOBLINGSMATERIEL. koblingssmateriel BENEDICT MAKSIMALAFBRYDERE M4

22.00 AutomAtiske Afbrydere og AUTOMATISKE AFBRYDERE/ KOBLINGSMATERIEL. koblingssmateriel BENEDICT MAKSIMALAFBRYDERE M4 22.00 AUTOMATISKE AFBRYDERE/ KOBLINGSMATERIEL BENEDICT MAKSIMALAFBRYDERE M4 BENEDICT MAKSIMALAFBRYDERE M4 22.00 AutomAtiske Afbrydere og koblingssmateriel 1 Motorværnindsatse Varenr. M4-32T Indsatse EAN-nr.

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma Videostik med styrbar spids. El.nr. 63 98 958 376

Betjeningsvejledning Elma Videostik med styrbar spids. El.nr. 63 98 958 376 Betjeningsvejledning Elma Videostik med styrbar spids El.nr. 63 98 958 376 Elma Videostik side 2 Indhold Generelle sikkerhedsinstruktioner... 3 Introduktion... 3 Specifikationer... 4 Funktionsinstruktioner...

Læs mere

FireBUS PARKERINGSVENTILATION

FireBUS PARKERINGSVENTILATION FireBUS PARKERINGSVENTILATION QUICK GUIDE Quick guiden beskriver hvordan et mindre anlæg kan installeres og idriftsættes. Alle moduler tildeles en individuel adresse på DIP-switchen i modulet Modulerne

Læs mere