Nordfyns Folkehøjskole Program. Pilgrimsrejse til Spanien Fra d. 7. oktober til d. 23. oktober 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nordfyns Folkehøjskole Program. Pilgrimsrejse til Spanien Fra d. 7. oktober til d. 23. oktober 2011"

Transkript

1 Nordfyns Folkehøjskole Program Pilgrimsrejse til Spanien Fra d. 7. oktober til d. 23. oktober 2011

2 Program for højskoleophold og caminovandring På højskolen På højskolen får deltagerne lejlighed til at forberede sig på turen. Dette foregår ved introducerende foredrag og samtaler om vandringens rødder og tradition. Vi vandrer hver dag en tur på ca. 12 km gennem de dejlige nordfynske landskaber. Endvidere tilbydes vejledning om udstyr og rygsækkens indhold, samt hvordan man kan forholde sig spirituelt til den forestående vandring. På Caminoen Den planlagte vandretur i Spanien er på 11 dage, hvor vi tilbagelægger de sidste 260 km af pilgrimsruten Camino de Santiago. Turen starter i Astorga og gennem bjergene. Efter ca. 100 km kommer vi til det skønne og fremmedartede Galicien. Den går for det meste op og ned over bakker og gennem dale, gennem byer og landsbyer, grønne marker og skove og over vandløb af forskellig størrelse. Caminoen er en over tusinde år gammel pilgrimsrute, der er blevet genopfundet de seneste ca. 20 år og som nu tiltrækker mere end pilgrimme om året. Enhver kan selv lægge i ordet pilgrim, hvad han eller hun ønsker. Der er ikke tvivl om, at det er en religiøs betydningsfuld vej, som man vandrer. Det er der mange beviser på undervejs, kirker, kors og monumenter. Derfor skal man vandre ruten med en naturlig respekt for vejen og ens medpilgrimme. Etaperne på denne tur er tilrettelagt, så de fleste med en bare nogenlunde kondition kan følge med. Man skal huske, at man har hele dagen til sin rådighed. Det er selve vandringen, der står i centrum, og er det, der er i fokus. Turen er tilrettelagt, så den i så vid udstrækning, som muligt, kommer så tæt på den pilgrimsvandring, man kan foretage på egen hånd. Vi overnatter på refugier, som er forbeholdt pilgrimmene. Nogle af de steder vi overnatter, er der mulighed for fælles aftensmad. Andre steder kan man spise på en restaurant i nærheden, så man selv kan bestemme, hvem man vil dele måltidet med. I løbet af dagen skal man selv sørge for at holde sig med kost, enten ved at købe ind i butikker eller spise på restauranter eller barer. Dagligt gives der naturligvis information for hver dags særlige muligheder for at få noget at spise og drikke. Deltagerne afholder selv udgifterne til kost på hele turen. Hver dag rummer sine særlige oplevelsesmuligheder. Derfor vil der løbende blive fortalt om vejen og vandringen. Til hver dag vil der blive udleveret en side med nyttige og forhåbentlig interessevækkende informationer. Da der er tale om en pilgrimsvandring, vil der blive givet plads og rum til, at vi kan dele vore oplevelser og erfaringer med hinanden. Naturligvis på frivillig basis.

3 Program dag for dag Fredag, den 7. oktober: På Nordfyns Folkehøjskole Ved ankomst til skolen mellem kl. 17 og 18 vil der være anvisning af værelser og aftensmad. Derefter vil turguiderne Henrik Friediger og Niels Henrik Lieberkind introducere programmet for dagene på højskolen og Caminoen, og vi vil lære hinanden lidt at kende. Dernæst viser Niels Henrik et billedshow og fortæller om sin første pilgrimsrejse. Lørdag, den 8. oktober: På Nordfyns Folkehøjskole Efter morgenmaden starter vi med en morgensang, hvorefter Henrik fortæller om Caminoen historisk og som myte. Efter frokost er der et kort oplæg ved Henrik om, hvad en pilgrims-vandring er, hvorefter vi vandrer en tur på 12 kilometer evt. uden rygsæk. Aftenen fortsætter med at Niels Henrik og Henrik med billeder beretter om Caminoen fra Astorga til Santiago - den del af pilgrimsruten vi skal vandre. Søndag, den 9.oktober: på Nordfyns Folkehøjskole Efter morgenmaden og en morgensang, fortæller pilgrimspræst ved Viborg domkirke, Anette Foged Schultz, om pilgrimsvandringen som kristen erfaring for moderne mennesker. Herefter et kort oplæg ved Henrik: Hvem kan kalde sig pilgrim? Om eftermiddagen går vi atter ud i den nordfynske natur på en 12 kilometers vandring. Denne gang evt. med rygsækken på. Efter aftensmaden snakker vi om eventuelle usikkerheder, spørgsmål og forventninger til den kommende tur på Caminoen og pakker vores rygsække færdig. Mandag, den 10. oktober: Rejsedag Transport til lufthavn. Fly til Madrid. Bus til Astorga med ankomst sidst på eftermiddagen. Det præcise tidspunkt for afrejse fra Nordfyns Folkehøjskole oplyses senere. Astorga har en stor katedral og et slot tegnet af den berømte arkitekt Gaudi, beregnet til bispesæde, men i dag er det et pilgrimsmuseum.

4 Tirsdag, den 11. oktober: Astorga Rabanal, 21 km Dagens vandring går gennem et smukt bakket landskab med gyvel og lyng, afvekslende med fyrreskove og egelunde imellem små landsbyer, hvoraf nogle ser ud, som om de er helt forladte. Allerede på denne første dag forstår vi, hvorfor det ikke er nødvendigt med kort, fordi der er gule pile, hver gang man eventuelt kunne være i tvivl om retningen. Onsdag, den 12. oktober: Rabanal El Acebo, 17 km I dag går det først opad, gennem byen Foncebadón, som blev forladt for 100 år siden, og hvor næsten alle huse nu er sunket i ruiner. Videre over Caminoens højeste punkt ved Cruz de Ferro, hvor det er skik, at pilgrimmene smider den hjemmefra medbragte sten, så der gennem årene er dannet en flere meter høj stenbunke. Derefter går det ned mod en anden forladt by, Manjarín, hvor eneste indbygger er ejeren af et meget særpræget refugium, som ingen besøgende glemmer. Videre gennem øde, men smukke landskaber og en fantastisk udsigt over bjergryggen. Og så ret uventet, dukker El Acebo pludselig op i en lavning. I modsætning til de andre landsbyer, vi har passeret i dag, er denne fuld af liv. De ældgamle huse har udvendige trapper op til svalegangene, der hænger ud over den smalle hovedgade, så den næsten virker som en slugt.

5 Torsdag, den 13. oktober: El Acebo Villafranca del Bierzo, 39 km (Bus noget af vejen) Der vandres de første 8 km til Molinaseca, evt. yderligere 7 km til Ponferrada, hvorfra vi tager bussen enten helt til Villafranca eller for dem, som ønsker det til Pieros, hvorfra der resterer 6 km. Vi kommer gennem byen Ponferrada, hvor man kan besøge den store borg fra XII årh. Den var Tempelriddernes hovedsæde i Spanien. Videre gennem landskab med vandingskanaler, vinmarker og poppellunde. Via landsbyer og over små floder til Villafranca del Bierzo med kirken Santiago, hvor pilgrimme, som var for syge eller udmattede til at gå videre, men kunne slæbe sig gennem hovedportalen, ville få samme syndsforladelse, som hvis de var kommet helt til Santiago de Compostela. Byen har også en borg og er et handelscentrum. Fredag, den 14. oktober: Villafranca del Bierzo Ruitelán, 21 km Caminoen har på dagens første halvdel to spor, som går parallelt med et par kilometer imellem. Den ene lidt mere anstrengende over bjergene den anden gennem dalen - man vælger selv. Efter ca. 10 km samles ruterne og man vandrer gennem hyggelige landsbyer og smukke landskaber i den smukke og fredfyldte Valcarcedal til Ruitelán. Lørdag, den 15. oktober: Ruitelan Fonfria, 21 km Vejen stiger først svagt, senere mere stejlt. Vi krydser grænsen til Galicien og går videre mod den specielle by, O Cebreiro, af keltisk oprindelse med helt specielle huse, pallazos. Vi skal nyde den fantastiske udsigt og besøge den indtagende kirke fra 800-tallet, hvor vi hører om miraklet, som skete der. Lidt senere går vi over passet San Roque i 1270 meters højde og gennem afvekslende landskaber med flotte udsigter til dagens mål.

6 Søndag, den 16. oktober: Fonfria Sarria, 27 km (eller mulighed for at vandre via Samos 19 km + 14 km eventuelt i taxa) Ad Caminoen går vi gennem en række små landsbyer i bjergene til Triacastela, hvorfra der er to ruter. Den korteste gennem et øde, men smukt bakket terræn. Den anden rute er lidt fladere, hvor man kommer forbi et af Spaniens største klostre, Samos, med mulighed for rundvisning. Her har været kloster siden det VII årh. Begge ruter forenes i Sarria efter at være gået gennem en dejlig natur med lunde mellem små bække. Mandag, den 17. oktober: Sarria Portomarín, 22 km Dagens rute er måske den skønneste og mest fremmedartede på hele caminoen. En stor del går gennem de såkaldte corredoiras, stenede stier med stensætninger på begge sider, som siden tidernes morgen har været brugt af kreaturer og pilgrimme. Portomarin er en ny landsby, der blev bygget da floden Miño i 1960 erne blev opdæmmet og efterlod den oprindelige landsby på bunden af den opdæmmede sø. Kirken og andre bevaringsværdige bygninger blev revet ned og sat sammen igen, sten for sten, oppe i den nye landsby, der har knap 600 indbyggere. Højden er ca. 320 meter. Tirsdag, den 18. oktober: Portomarín San Xulián, 28 km Vandringens længste etape. Hvis der er stemning for det, vil der blive sørget for, at rygsækkene bliver sendt i forvejen med taxa. Efter en opstigning fra søen går ruten først over en højslette, senere gennem en perlerække af små landsbyer, næsten alle med refugier, restauranter og barer. Refugierne er ofte indrettet i nedlagte skoler. Vi passerer byen Palas de Rei med ca indbyggere i ca. 560 meter højde. Efter yderligere to kilometers vandring nås dagens mål, som er en ganske lille landsby med flere statelige hórreos de typiske galiciske forrådshuse.

7 Onsdag, den 19. oktober: San Xulián Arzúa, 24 km Efter halvdelen af dagens vandring passeres Melide, der har godt 8000 indbyggere og ligger i ca. 450 meters højde. Melide har et par seværdige kirker og er i øvrigt kendt for sine pulperias restauranter, hvor der serveres den galiciske specialitet, pulpo, blæksprutte. Absolut et forsøg værd! Den videre rute er bakket og smuk og fører til dagens mål, den forvoksede landsby, Arzúa, der ligger i næsten 400 meters højde og har 7000 indbyggere. Overnatning på refugium Torsdag, den 20. oktober: Arzúa Santa Irene, 17 km Dagens etape går for en stor dels vedkommende gennem skov, dels den oprindelige egeskov, dels eukalyptusskov. Dagens mål er den lille samling huse Santa Irene, hvor der overnattes på refugium. Fredag, den 21. oktober: Santa Irene Santiago de Compostela, 21 km Den sidste dag på caminoen går først gennem eukalyptusskove indtil den møder lufthavnen Lavacolla, som man skal vandre rundt om. Derefter mærker man den store bys nærhed. Fem kilometer før Santiago kommer vi til Monte de Gozo, Glædens Bjerg, hvorfra man for første gang kan skimte tårnene på katedralen. Efter endnu en times gang nås vandringens endelige mål, Santiago de Compostela, der er hovedstaden i det autonome område Galicien med indbyggere. Santiago ligger 260 meter over havets overflade. Overnatning på hotel i to nætter.

8 Nordfyns Folkehøjskole Lørdag, den 22 oktober: Santiago de Compostela Hvis det ikke allerede er gjort på ankomstdagen, indskrives man på pilgrimskontoret og får sit Compostela et bevis for gennemført pilgrimsvandring. Der er pilgrimsmesse i katedralen kl Der er meget at se på og opleve i Santiago, hvor hele det historiske centrum ånder af middelalderlig atmosfære. Der er flere smukke kirker og et seværdigt pilgrimsmuseum. Hvis man vil shoppe souvenirs eller trænger til at forny garderoben, er butikkerne åbne fra ca og igen fra Afskedsmiddag om aftenen. Overnatning på hotel. Søndag, den 23. oktober: Hjemrejse. Med bus fra Santiago til lufthavnen. Flyet afgår fra Santiago om morgenen og via Madrid ankommer vi til København ud på eftermiddagen. Vi siger farvel i Københavns Lufthavn. Kursisterne er selv ansvarlige for hjemtransport fra lufthavnen. Ret til ændringer i programmet forbeholdes. Billeder af Niels Henrik Lieberkind Fælledvej 11 - Harritslev Bogense - tlf: kontor@nfhs.dk

På opfordring udbydes Jubilæumstur på El Camino Til Santiago de Compostela i Nordspanien

På opfordring udbydes Jubilæumstur på El Camino Til Santiago de Compostela i Nordspanien På opfordring udbydes Jubilæumstur på El Camino Til Santiago de Compostela i Nordspanien Lørdag, 19/9 tirsdag, 29/9-2015 Vi vandrer 9 dage á ca. 17 km pr. dag, i alt ca. 150 km / 170 km. PÅ OPFORDRING

Læs mere

Pilgrimsvandring på Caminoen, 11 dage

Pilgrimsvandring på Caminoen, 11 dage Pilgrimsvandring på Caminoen, 11 dage Dette er den afsluttende del af vandreruten Camino de Santiago. Perfekt til dem, der har lidt mere end en uge og søger at indfange essensen af Caminoen: en udfordrende

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

Vandring på Caminoen - Fra Sarria til Atlanterhavet

Vandring på Caminoen - Fra Sarria til Atlanterhavet Vandring på Caminoen - Fra Sarria til Atlanterhavet Denne tur indeholder de sidste 110km af Caminoen fra Sarria til Santiago de Compostela, men stierne fortsætter helt ud til Atlanterhavet og vejen til

Læs mere

I Caminoens fodspor 2015

I Caminoens fodspor 2015 I Caminoens fodspor 2015 Moto-Mundo har lavet en motorcykeltur langs Caminoruten (Jakobs vejen) i det nordlige Spanien, med de religiøse seværdigheder i fokus. Turen foregår i september måned, i 17 dage

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Uanset om du er religiøs eller ej, så er der en særlig stemning på Caminoen også den portugisiske fra Porto til Santiago de Compostela. Ruten

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela

Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela Praktisk information Hvornår skal vi hvad? Uge 34-35: Første vejledning Uge 36 (05.09.): Øvevandringstur. Esrum

Læs mere

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel Pilgrimsvandring 2010 Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel 1 Vi vil, vi kan og vi gør det Vi er tre unge mennesker, på tilsammen 200 år, som valgte at gå den 800 km lange Pilgrimsvandring. De 800

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Ribadeo Bilbao Pamplona. 1.6-30.6.06 vandring Pamplona-Santiago de Compostela-Kap Finisterre 30.6-4.7.o6 bus / tog Kap Finisterre-Ribadeo-Bilbao-

Ribadeo Bilbao Pamplona. 1.6-30.6.06 vandring Pamplona-Santiago de Compostela-Kap Finisterre 30.6-4.7.o6 bus / tog Kap Finisterre-Ribadeo-Bilbao- Ribadeo Bilbao Pamplona 1.6-30.6.06 vandring Pamplona-Santiago de Compostela-Kap Finisterre 30.6-4.7.o6 bus / tog Kap Finisterre-Ribadeo-Bilbao- Med udgangspunkt fra bogen: hvordan er det, -derude! - lidt

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om strækningen fra Ledigos til Monte del Gozo

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om strækningen fra Ledigos til Monte del Gozo Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela Billedserie om strækningen fra Ledigos til Monte del Gozo 1 Caminoen Ledigos - Monte del Gozo 2 Vandring til Ledigos 382 km til Santiago de Compostela 3 4 5 Skiltningen

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5

Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5 Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5 Dette er en legendarisk pilgrimsrute i Toscana og er en perfekt introduktion til regionen. Turen er ideel for de, som elsker museer, gallerier og romersk

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE 8 E MED AFREJSE 28. SEPTEMBER 2019 UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE AFSKED MED DET GAMLE - SAMARBEJDE - UDFORDRING - UDSYN MÅLRETTEHED - OVERVINDE GRÆNSER - STYRKE - HJEMKOMST MED EVENTYRER, PSYKOTERAPEUT

Læs mere

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Vandringer på JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Fra Bingen til Rhinvandfaldet 19. 27. august 2016 Med Hans Lyngsgård og Kirstin P.Thomsen OM TUREN Oplev højdepunkterne og de smukkeste vandringer på første etape

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Vejen til Rom Via Francigena

Vejen til Rom Via Francigena Vejen til Rom Via Francigena Lørdag 26. maj lørdag 2. juni 2018 Vandring og kulturoplevelser på den gamle pilgrimsvej Via Francigena ind til Rom. Vi går ad gamle stier og veje gennem det Toscanske landskab

Læs mere

Retræte og Pilgrimsvandring på Lia Gård Retreat center. Retræte med inspiration fra Frans Assisi

Retræte og Pilgrimsvandring på Lia Gård Retreat center. Retræte med inspiration fra Frans Assisi Retræte og Pilgrimsvandring på Lia Gård Retreat center fra mandag den 5. september til mandag den 12. september 2016 En rejse arrangeret af Inger Lis og Lars Ulsdal for danskere, unge som ældre. Gennem

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Camino notater Forkortet af formanden for Roskilde Pilgrimsforening

Camino notater Forkortet af formanden for Roskilde Pilgrimsforening Camino notater 2009 Forkortet af formanden for Roskilde Pilgrimsforening Lone og Hans Jørgen Lykkeboes beretning er meget lang, og kan læses i sin fulde længde i Medlems Nyt juli 2010. Lone og Hans-Jørgen

Læs mere

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. - 23. august 2013 Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. 23. august 2013 med forberedende dage på Løgumkloster Refugium Medvirkende: Ebbe Juul-Heider, lektor, Beder Siggi Pfingsten,

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Vandring ad Kungsleden

Vandring ad Kungsleden Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen omgivet

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

FOF Herning & FOF Odense-Fredericia-Middelfart Camino Portuguese maj 2018

FOF Herning & FOF Odense-Fredericia-Middelfart Camino Portuguese maj 2018 FRA LISSABON TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA Gå 100 km på den flotte pilgrimsrute i Portugal og Spanien Oplev portvinens hjemby, Porto Overnatning i Fatima, en af Verdens mest besøgte valfartsbyer Nå helt til

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Trail og turridning i Toscana

Trail og turridning i Toscana Trail og turridning i Toscana Turridning Trail i etruskernes fodspor Uge med helpension 6 dage i sadlen (2-6 timer) Rideerfaring: 3-5 God indkvartering på gårdhoteller - Agriturismo Tre dage med god turridning

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

El Camino De Santiago

El Camino De Santiago El Camino De Santiago 13.juni - 23.juli 2003 Martin Hansen, Ellen og Arne Gundel Den første dag Martin Hansen,Ellen og Arne Gundel 2 Pilgrimsvejene i Europa Martin Hansen,Ellen og Arne Gundel 3 Saint Juan

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

På vejen for at finde styrken i sig selv

På vejen for at finde styrken i sig selv På vejen for at finde styrken i sig selv Stadigt flere danskere sætter sig for at gå den spanske pilgrimsrute, Caminoen. Selvom det egentlig er en kristen tradition, er de danske pilgrimmes motivation

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

KIRKEVANDRING I VENDSYSSEL

KIRKEVANDRING I VENDSYSSEL KIRKEVANDRING I VENDSYSSEL Uge 19 i 2012 lørdag 5.maj til lørdag 12. maj Tag med guide Joan Christensen på en tur, hvor vi ikke studerer byggestil og kirkearkitektur, men møder De levende stene. Vi vil

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj.

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. 9 dage * Teknisk arrangør: Unitas Rejser i samarbejde med aibidji. Dansk rejseleder: Keld Møller Pedersen. Armensk

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Engelberg er en perle beliggende i de smukke schweiziske alper. Byen ligger smukt for enden af dalen af samme navn og omkranses af indtil flere bjergtoppe

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Katedralen til venstre og Gaudi slottet.

Katedralen til venstre og Gaudi slottet. Anden del fra side 33. Astorga til Santiago de Compostelle. 33 Katedralen til venstre og Gaudi slottet. Vi fik en enkelt fadøl foran sovestedet inden vi gik på op værelserne, hvor jeg fik læst lidt i min

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Program for Georgien 1-9/ med Williams Rejser

Program for Georgien 1-9/ med Williams Rejser Program for Georgien 1-9/5 2019 med Williams Rejser Dag 1 Rejsedag KBH ISTANBUL - TBILISI Vi flyver om dagen med Turkish Airlines, der har forplejning ombord. I Tbilisi bliver vi afhentet af vores chauffører

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 8. Canillas de Aceituno Vandreservoir - Canillas de Aceituno Højdemeter: Ca.100 m. Længde tur/retur: Ca. 8 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca. 4 timer. Turen byder ikke på

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2018 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen

Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen Vandringen starter i den berømte, bjergomkransede spaby Merano, hvorfra I vandrer gennem vinmarker og frugtplantager, forbi historiske slotte og glitrende

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere