HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale."

Transkript

1

2 Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf (administration) tlf (stuen) tlf (1.sal) - CAFETERIET: Åbningstider kl MARGURITTEN: Åben mandag til fredag fra kl BIBLIOTEK: Der kan lånes bøger fra et mindre depot fra Odense Centralbibliotek gennem Charlotte i Marguritten. HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. KONTOR Åben mandag til torsdag kl og fredag

3 Redaktøren skriver at der er noget i luften og jeg ved godt, hvad det er. Det er julen. Vi har et godt program fyldt med en masse aktiviteter i december. Og det er primært disse aktiviteter som fylder dette blad. Aktivitetskalender for januar og februar om deles senere. Der er deadline for indlæg til næste udgivelse MANDAG DEN 20. FEBRUAR. Næste blad dækker månederne marts til og med maj Alle læsere ønskes en glædelig jul og et velsignet nytår. Mads

4 Kære alle beboere og pårørende. Alle ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. I skal alle have en stor tak for året, som er ved at rinde ud for jeres samarbejde og opbakning i en ikke altid let hverdag. Vi har alle det samme mål: give beboerne en så tryk og god hverdag, som det er muligt. Vi har forventning om, at der i 2017 vil komme gang i vor længe ventede renovering. Der arbejdes nu hårdt for at få finansiering på plads, inden vi kan komme videre. Opmærksomheden henledes på Taxa-kort til jer, som endnu ikke har fået dette. Det er en rigtig god ide, hvis der skal konsulteres læge. Vi på kontoret er behjælpelig med skema til udfyldelse at Taxakort. Det er uhensigtsmæssigt at have kontanter i lejligheden, og der opfordres til at disse indsættes i beboerbank på kontoret. Der kan siden 1. januar 2016 tilkøbes ydelser fra Martin, pedel: Havearbejde pr. time: 250 kr. Ophængning af TV: 150 kr. Installering af Tv-kanaler: 50 kr. Ophængning af lampe: 50 kr. Ophængning af billede: 25 kr.

5 Er der brug for andre ydelser, aftales priser inden ydelsen leveres med Martin eller Linda. Beboer eller pårørende skal inden ydelsen iværksættes skriftligt accepterer at beløbet trækkes via PBS. Der mangler natbord hos mange beboere og ofte bruges sengebord, som er vort arbejdsredskab i forbindelse med arbejdsopgaver hos den enkelte beboer og kan ikke benyttes som natbord. Det er derfor en oplagt julegave til jeres herboende pårørende, hvis I ikke allerede er blevet kontaktet om køb af et sengebord. Ovenstående er gentagelser fra tidligere blade, men er stadig vigtig information. Et lille hjertesuk: er I som pårørende på besøg bedes i tage opvasken inden I går. Det er muligt at afhente service i køkkenet og stille det tilbage til køkkenet efter brug. Vi ser os desværre nødsaget til at ændre på jule- og nytårsaften. Vi har ikke ressourcer til at servicere pårørende disse to aftner i vort cafeteria. Pårørende er velkomne til at være sammen med deres pårørende (beboer) disse 2 aftner i lejligheden. Der er mulighed for at bestille og afhente mad i cafeteriet. Se beskrivelse fra Jette andet sted i dette blad. Vi håber på forståelse for denne ændring. Mange jule- og nytårshilsner Linda

6 MARGURITTEN SØGER Marguritten vil stadig gerne arve musik-cd er, DVD-film (ikke videobånd), ugeblade, magasiner m.m. Vi kan godt bruge effekter til erindringsrummet. Skulle du ligge inde med noget, du tror, vi vil kunne få gavn af, så kom og få en snak med os. EFTERMIDDAGE I MARGURITTEN Eftermiddagene starter kl og slutter typisk kl Hvis ikke der er annonceret noget om, hvilken aktivitet det er, her i bladet, skrives det oftest på tavlen i forhallen. Typisk er det socialt samvær, quizzer eller snak om et aktuelt emne. Der ud over er det banko, musik & sang, samt mandagsfilm.

7 LYSBILLEDER, FOREDRAG ELLER ANDEN UNDERHOLDNING Kender du en pårørende, bekendt eller anden, som kunne tænke sig at komme og underholde med et eller andet en eftermiddag, så kontakt Charlotte i Marguritten. Det skal gerne have en varighed af minutter. Det kunne være alt fra lysbilleder, foredrag, røverhistorier til musik. BANKOSPIL Det er altid hyggeligt og spændende at se, hvem der vinder i banko i Marguritten. Omtrent hver anden uge afholder vi bankospil for beboere. Vi har planlagt banko den 7. og 28. december, den 11. og 25. januar, samt d. 8. og 22. februar. Vi starter kl i Marguritten, hvor der drikkes eftermiddagskaffe først. Priserne pr. plade til bankospil er kr. 10. Maks. 6 plader pr. bankospiller. Beløbet vil blive trukket over betalingsservice. Held & lykke!

8 GUDSTJENESTER Kirsten Søgaard forestår gudstjenesterne på plejecentret Munke Mose. Datoerne for gudstjenesterne i januar, samt februar meldes først ud senere. Der er ingen gudstjenester på plejecentret i december måned. Men til gengæld er der stor julegudstjeneste for os JULEGUDSTJENESTE I ODENSE DOMKIRKE Odense Domkirke har inviteret os til julegudstjeneste i Domkirken med præst Kirsten Søgaard. Det er fredag d. 23. december. Vi skal være klar til afgang i forhallen kl Alle pårørende og andre, som ønsker at deltage i gudstjenesten er meget velkomne til at støde til os kl i Domkirken, hvor gudstjenesten begynder. Ved denne lejlighed har Odense Seniorkor igen i år lovet at synge for.

9 NYE BEBOERE 1. september Niels Aage Storm, lejl oktober Edith A. Jensen, lejl november Frank Nissen, lejl november Helge Eriksen, lejl december Anny Pedersen, lejl. 16 velkommen DØDSFALD 13. september Ellen Pedersen 4. oktober Robert Lund 6. oktober Anna Lise Burkal 2. november Karla Flyger æret være deres minde!

10 FØDSELSDAGE 3. december Kristian Rasmussen, lejl december Kæte Nielsen, lejl december Jørgen Klampe, lejl december Erik Chr. Larsen, lejl december Aase Thygesen, lejl december Carl Lund, lejl januar Gerda Rasmussen, lejl januar Anny Pedersen, lejl januar Ada Pedersen, lejl januar Edith A. Jensen, lejl februar Agnethe M. Ravn, lejl februar Jane Øster-Jørgensen, lejl februar Conny Jensen, lejl februar Gurli Herdis Larsen, lejl februar Vagn R. Sørensen, lejl februar Merry M. Nielsen, lejl. 10 tillykke!

11 PLEJEN Social- og sundhedselev, Rikke, kommer tilbage den 5. december i sin anden praktik. Social- og sundhedsassistent Helle er startet her i fast stilling midt oktober i dag- og aftenvagt. Hun går pr. 1. januar 2017 i udelukkende dagvagt. Hun bydes velkommen. Social- og sundhedsassistent Lisbeth, har ønsket at komme i aftenvagt og dagvagt, hvilket tilgodeses pr. 1. januar Der vil stadig være nogle af de faste og nye afløsere, som hjælper os. Tusind tak for det. Linda

12 Besøg af hunden DIDDA Fredag formiddag en gang om måneden, får vi besøg af hunden Didda. Den er af racen Cavalier King Charles Spaniel. Didda er en meget glad og charmerende hund. Dato og tidspunkt for besøgene finder du på aktivitetskalenderen og/eller tavlen i forhallen. ELEKTRISKE LYS Stearinlys hygger i julen. Men der er stor brandfare ved disse lys på et plejehjem. Derfor opfordres alle pårørende til at anskaffe beboerne elektriske lys. De kan købes i mange dagligvarebutikker og kan fås i mange prislag og i mange afskygninger f.eks. fyrfadslys, bloklys og m/u timer-funktion.

13 JULEAFTEN OG NYTÅRSAFTEN Kære beboere og pårørende Som nævnt andetsteds i bladet vil det ikke være muligt for pårørende at deltage i arrangementerne i Cafeteriet juleaften og nytårsaften. Køkkenet har et tilbud om bestilling af julemiddag som kan nydes i lejlighederne. Middagen består af: Andesteg med tilbehør og 1 gl. hvid- eller rødvin og Ris a la mande m. kirsebærsauce. Maden kan afhentes i køkkenet kl , fade, skåle og service (hvis ikke eget bruges) returneres til køkkenet. Maden skal bestilles senest onsdag d. 14. december kl Prisen er kr pr gæst. Beløbet trækkes via PBS Jette Laugesen

14 VI ØNSKER EN GOD JUL OG ET GODT NYTÅR Juleaftensdag den 24. december kommer Elisabeth Straaby, Linda og Mads og ønsker alle en god en jul med et par salmer, en fortælling og et lille glas kl i Kirkesalen. Det gentager sig nytårsaftensdag den 31. december kl i Kirkesalen, hvor Elisabeth Straaby, Linda og Mads ønsker alle et godt nytår med lidt nytårsløjer og et lille glas. Alle beboere er velkomne! LUCIAOPTOG Børnene fra Dalum Skolen kommer og går Luciaoptog. De kommer i Cafeteriet kl torsdag den 1. december. Alle beboere er velkomne, hvor der også vil være eftermiddagskaffe og julesange.

15 SKELLINGE KORET Det bliver en fornøjelse at Skellinge-koret kommer og underholder os tirsdag den 13. december i Cafeteriet. Kom ned og få en kop eftermiddagskaffe kl Herefter vil koret synge julesange for os og mon ikke vi må synge med på et par sange sammen med dem. Koret er under ledelse af Stephan Kaae. TRÆET PYNTES Juletræet i Cafeteriet bliver pyntet med flettede hjerter, glaskugler, kræmmerhus med krøllet hank, flag, lametta og meget andet af beboere og personale fredag d. 23. december kl Det er en ganske hyggelig tradition, hvor det ved lejligheden også bliver sunget et par julesange.

16 AKTIVITETSKALENDER DECEMBER 2016 D. DAG TID AKTIVITET STED 1. Tors Luciaoptog Cafeteriet 2. Fre Herreklub Marguritten 5. Man Film: Badehotel Marguritten 7. Ons Gymnastik Marguritten 7. Ons Banko Marguritten 8. Tors Eftermiddagskaffe Marguritten 9. Fre Besøg af hunden Didda Forhallen 12. Man Film Marguritten 13. Tirs Skellinge Koret synger Cafeteriet 14. Ons Julefrokost for Cafeteriet 15. Tors Eftermiddagskaffe Marguritten 16. Fre Herreklub Marguritten 20. Tirs Eftermiddagskaffe Marguritten 21. Ons Gymnastik Marguritten 21. Ons Eftermiddagskaffe Marguritten 22. Tors Eftermiddagskaffe Marguritten 23. Fre Gudstjeneste i Domkirken Forhallen 23. Fre Pynte juletræet Cafeteriet 24. Lør Julelæsning Kirkesalen 24. Lør Juleaften for beboere Cafeteriet 27. Tirs Eftermiddagskaffe Marguritten 28. Ons Morgensang og gymnastik Kirkesalen 28. Ons Nytårsbanko Marguritten 29. Tors Eftermiddagskaffe Marguritten 30. Fre Herreklub Marguritten 31. Lør Nytårshilsen Kirkesalen 31. Lør Nytårsaften for beboere Cafeteriet

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: BIBLIOTEK: GYMNASTIK: BANKOSPIL: MUSIK & SANG: KONTOR Åben mandag til torsdag

Læs mere

Læs om FØDSELSDAGFEST M.M.

Læs om FØDSELSDAGFEST M.M. Læs om FØDSELSDAGFEST M.M. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl.

Læs mere

Læs om JULENS MANGE AKTIVITETER M.M.

Læs om JULENS MANGE AKTIVITETER M.M. Læs om JULENS MANGE AKTIVITETER M.M. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

Læs mere

MIDSOMMERFEST Onsdag den 24. juni

MIDSOMMERFEST Onsdag den 24. juni 1. MIDSOMMERFEST Onsdag den 24. juni Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: BIBLIOTEK: GYMNASTIK: KONTOR Åben

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: BIBLIOTEK: GYMNASTIK: BANKOSPIL: MUSIK & SANG: KONTOR Åben mandag til torsdag

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder.

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Jan. - Febr. 2018 I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Disse + mange flere er til salg! Kom og køb! Udgives af: Lyngparkens venner Hjemmeside: www.lyngparkensvenner.dk

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i september:

Oversigt over aktiviteter i september: September nr. 9 Oversigt over aktiviteter i september: Tirsdag d. 1. kl. 10.15 Torsdag d. 3. kl. 10.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.15 Torsdag d.10 kl. 10.00 Tirsdag d.15 kl. 10.15 Torsdag d.17 kl. 10.00 Tirsdag

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

April Besøgshunden Canis og Ulrikke

April Besøgshunden Canis og Ulrikke April 2018 Besøgshunden Canis og Ulrikke Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 3.4 kl. 10.15 Torsdag d. 5.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 10.4 kl. 10.15 Torsdag d. 12.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 17.4 kl. 10.15

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Januar - Februar 2016

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Januar - Februar 2016 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Januar - Februar 2016 Redaktionen: Administrationen. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen ønsker Tofteposten

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende April 2017 92. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så skal jeg da lige love for, at det var mørkt om morgenen igen, nu her hvor vi er gået over på sommertid. Til gengæld får vi nogle dejlige

Læs mere

ARENDSE NYT DECEMBER 2014

ARENDSE NYT DECEMBER 2014 ARENDSE NYT DECEMBER 2014 Indholdsfortegnelse December 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Julefest med Beboerrepræsentationen Konkurrence Referat af beboermøde Medarbejder

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården Teaterbesøg ƦɐɀΎƙȺɂΎƟɐɀΎȷΎƦȷȺ Ɂȹ NOSTALGI OG DANSKE HITS FRA 1960 ERNE MED SIGNE VAUPEL, STINE PRÆTORIUS & FREDRIK MELLQVIST I caféen fredag d. 4.november kl.14-15 Nybodergården Pårørende undersøgelse

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i december: juleferie og ønsker en god jul og nytår. OBS

Oversigt over aktiviteter i december: juleferie og ønsker en god jul og nytår. OBS December Juleforberedelserne er godt i gang på Riseparken. Vores nabo sælger pyntegrønt. Vi handler gerne lokalt, og Holger fra Solsikken hjælper med fragten. Oversigt over aktiviteter i december: Tirsdag

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Dejligheden Velkommen til Husavisen Vi inviterer til, at alle kommer med indlæg, forslag til aktiviteter, gode historier til avisen. Send gerne forslag senest

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - OKTOBER 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - OKTOBER 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - OKTOBER 2015 Vi havde en dejlig dag på Ældremessen, hvor vi havde valgt at bruge vores picnictrailer som stand. Den var tilpas spektakulær og afstedkom mange gode

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet.

Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet. Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet. Aktiviteter på Lyngparken i Juni måned Onsdag, den 5. kl. 10.00 Sang Tirsdag, den 11. kl. 10.00 Max Mortensen Dyner Puder Sengetøj

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2017 91. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så er vinteren forbi! I hvert fald ifølge kalenderen, men om det så også er sådan, det kommer til at være, må tiden jo vise. Et er sikkert

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i maj:

Oversigt over aktiviteter i maj: Maj 2018 Oversigt over aktiviteter i maj: Tirsdag d. 1.5 Torsdag d. 3.5 Tirsdag d. 8.5 Torsdag d. 10.5 Tirsdag d. 15.5 Torsdag d. 17.5 Tirsdag d. 22.5 Torsdag d. 24.5 Tirsdag d. 29.5 Torsdag d. 31.5 Gudstjeneste

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år!

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år! Legard Duo Selvom juletravlheden var på sit højeste fik vi dog plads til endnu et musik indslag lige op til jul. Det var Legard Duo som skabte en nostalgisk stemning i huset. Der var bl.a. sange af Liva

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Årgang 7, nr. 12 December Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 12 December Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 12 December 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Julemarkedet I lørdags holdt vi det årlige julemarked. Der kom en del besøgende, men

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Livet skal leves hele livet

Livet skal leves hele livet Aktivitsafdelingen Oasen Livet skal leves hele livet Kontakt til Oasen Har du spørgsmål eller vil du i kontakt med Oasen er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 46 31 54 80 Aktivitetsmedarbejder

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Kastanjehaven. Lokalblad

Kastanjehaven. Lokalblad Kastanjehaven Lokalblad Januar 2018 1 Alle beboere og pårørende ønskes en rigtig glædelig Jul samt et godt Nytår. 2017 har været et spændende år, hvor vi har haft meget at glæde os over, f.eks. har vi

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik November 2015 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Bladet uddeles gratis til alle beboere. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2016 81. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Hvor er det skønt, når man kører på arbejde om morgenen, at man kan se, det så småt bliver lyst i øst. Når jeg når frem til Rolstruplund

Læs mere

Indholdsfortegnelse December 2015

Indholdsfortegnelse December 2015 ARENDSE NYT 2015 Indholdsfortegnelse December 2015 Forside Indholdsfortegnelse Lederskifte Skosalg Forstanders indlæg Ude af øje Konkurrence Vinder af konkurrencen Referat af beboermøde Tur ud i det blå

Læs mere

Bredebo-Nyt. Februar/marts for Aktivitetscenteret. Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen

Bredebo-Nyt. Februar/marts for Aktivitetscenteret. Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret Februar/marts 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Nyt fra ledelsen...

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have NOVEMBER 2 0 1 8 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

Juni 2014 HOVEDNR: DYBENSKÆRHAVE 36 34 41 00 FORSTANDER PERNILLE HAANING 36 34 41 10 ADMIN.KONTOR LISE-LOTTE DØRGE 36 34 41 01 ADMIN.KONTOR DORTE PETERSEN 36 34 41 02 AFDELINGSLEDER ST. CONNIE HJORTH 36

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige VELKOMMEN TIL DET ÅBNE AKTIVITETSCENTERS PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere, og er

Læs mere