og så af sted Følg med tiden, og gå imod strømmen. Asymmetrisk, fordi det giver mening. 1+2, fordi 2 er for lidt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "og så af sted Følg med tiden, og gå imod strømmen. Asymmetrisk, fordi det giver mening. 1+2, fordi 2 er for lidt."

Transkript

1 +?

2 Hyundai Veloster 01 designed Du sætter dig jo ikke bag rattet i hvad som helst. Din bil viser, hvem du er. Den er designet som ingen anden bil og med en attitude, der matcher. 02 connected Mennesket og maskinen. Perfekt tosomhed. Veloster får dig ikke bare fra A til B. Den holder dig i kontakt med vennerne og giver køreturen eftertryk med et passende soundtrack. 03 engineered Veloster er skabt med en smittende entusiasme. Mærk, hvordan alt går op i en højere enhed. Under motorhjelmen, i kabinen og på vejen. Det er ren harmoni på den rå måde.

3 og så af sted Følg med tiden, og gå imod strømmen. Asymmetrisk, fordi det giver mening. 1+2, fordi 2 er for lidt.

4 to sjæle, én bil Har du før haft en coupé, ved du, at det godt kan være lidt trangt med pladsen både foran og bagi. Har du før haft en hatchback, ved du, at det er så som så med det sporty design. Veloster forener de to typer bil i én og samme praktiske, rummelige og sexede indpakning.

5

6 Bilens form og skarpe linjer giver den et frækt og dynamisk udtryk. Det sekskantede kølergitter og det dristige lygtedesign signalerer udvikling og modernitet. Med 1+2 døre er Veloster ikke bare praktisk og lettilgængelig den er helt sin egen med flere hjullængders forspring i forhold til eksisterende coupéer og hatchbacks. Kølergitter i krom Mød verden med oprejst køler. Den sekskantede front er både selvsikker og stilsikker (ekstraudstyr). Panoramasoltag Fyld kabinen med lys og luft. Mærk vinden i håret, og fornem friskheden fra oven (ekstraudstyr).

7

8 EN MARKANT PROFIL I GADEBILLEDET Runde kurver, skarpe linjer, fordybninger, fremspring, en bagudskrånende taglinje, et fremadstormende look, blød, men rå og robust. Jo, modsætninger mødes også i Velosters vovede design. Her får du en bil, der ikke har tænkt sig at holde lav profil.

9

10 INDTAG BYEN MED STORM I EN BIL, DER ALDRIG SOVER.

11 Stråler om kap med metropolen. Veloster klæder dig på til succes og tiltrækker opmærksomhed fra omgivelserne med sit gennemførte og muskuløse ydre. Så rig på detaljer og nytænkt charme, at man som tilskuer helt fortaber sig i de blanke overflader, mens du suser forbi. Selv om formgivningen er særegen og nyskabende, ser du straks inspirationen fra klassiske sportsvogne. Se bare den dobbelte udstødning og lygterne, der både for og bag flyder naturligt med bilens livfulde karrosseri.

12

13 * 01 Asymmetriske døre En dør i førersiden og to i passagersiden gør Velosters dørsætning til noget ganske særligt. 01 & overflade. 06 Gearskifte Bagagerum De højtplacerede hængsler på bagsmækken betyder, at det er let at komme til det store bagagerum. 04 Motorens start/stop-knap Knappen er udformet som et katteøje. Det ses især efter mørkets frembrud (ekstraudstyr) Skjult dørhåndtag Det integrerede dørhåndtag på den bagerste dør skaber en harmonisk, glat Gennemsigtigt højtalernet Det brede mønster i højtalernettet giver dig frit udsyn til den solide lydenhed, som ligger bag. Gearkassen er stilfuldt indrammet, så den giver et mere solidt, sporty udtryk. 03

14 RØR MUSIKKEN Tidens nyeste toner - side om side med dine klassiske yndlingsnumre. Afspil din musik via USB/AUX-input eller direkte fra den indbyggede cdafspiller, eller lad radioværten lægge musik til din tur. Skærmen giver dig det fulde overblik og kontrol til fingerspidserne. Fra knapperne på rattet kan du let og sikkert styre musikken uden at skulle fægte med armene som en dirigent.

15

16

17 Input: Tilslut din mp3-afspiller via USB-stikket og din kompatible smartphone via Bluetooth, og få håndfri snak på farten. Output: Med et lydanlæg i absolut topklasse og Velosters kraftfulde højtalere for og bag bliver du omsluttet af lyden. Samtidig får du serveret al information i krystalklar opløsning på det centralt placerede LCD-display. Håndfri med Bluetooth Den indbyggede Bluetooth-tilslutning gør det let at streame musik trådløst og tale håndfrit med vennerne fra din Bluetoothkompatible mobiltelefon. 7-tommers trykfølsomt display Skærmen er samlingssted for dine mobile medier og understøtter en lang række applikationer og systemer.

18 Elektrisk styring af vinduerne Rul vinduet helt op med et enkelt tryk, eller lås vinduerne, hvis du har små pilfingre med på bagsædet i bilen. Let ommøblering Bagsædet kan foldes ned i forholdet 60:40. Dermed får du fleksibel plads i bagagerummet til de genstande, som altid virker mindre, indtil du når ud til bilen med dem.

19

20 ATLETISK OG SPORTY FORDI DEN KAN Det udtryksfulde design signalerer, at Veloster hører hjemme på vejen. Fri. I bevægelse. Fremad. Du mærker det straks, når du sætter dig til rette bag rattet. Selvsikkerheden. Udlængslen. Bare kør!

21 Kabinen afspejler det smukke ydre med sine mange fine detaljer, som ikke overlader noget til tilfældighederne. Der er start/stop-knappen (ekstraudstyr), som med et enkelt tryk vækker motoren til live. Solide dørhåndtag, hvis høje kvalitet er til at tage og føle på. Øverst i sædet er Veloster-logoet indpræget i læderet. Med det i ryggen kan du roligt drage ud (lædersæder er ekstraudstyr). Fjernbetjening via rattet På rattet sidder betjening af bilens mange multimediefunktioner samt fartpiloten, der holder tempoet på vejen. Fuldautomatisk klimaanlæg Når først du har indstillet temperaturen, tager systemet sig af resten og sikrer et perfekt tilpasset klima i kabinen (ekstraudstyr). Supervision (ekstraudstyr) Traditionel Supervision & traditionel Instrumenterne er udformet som en motorcykels dobbelte udstødningsrør og vidner om en bil skabt til fart og frihed (supervision er ekstraudstyr). Manuel aircondition Med manuel betjening kan du selv skrue op og ned for temperaturen.

22 ET STORSLÅET MULTIMEDIECENTER PÅ FIRE HJUL Du har fuld kontrol over dine medbragte medier med alle kontakter og knapper lige inden for rækkevidde samlet på den centrale konsol i front. Et stort LCD-display på syv tommer giver dig overblik over playlisten. ligesom du kan se, hvem der ringer til dig midt i den gode sang med hende, du ved nok.

23 Velosters indre lægger op til et aktivt liv. Alt er intuitivt placeret af en årsag. De robuste knapper og paneler samt de metalliske elementer udstråler kvalitet og holdbarhed. Veloster er skabt til at blive brugt. Og du må også gerne have det sjovt på vej ud i verden. Overlegen lyd Premium-lydsystemet indeholder centerhøjtaler, ekstern forstærker og subwoofer. (ekstraudstyr) Lydkontrol Behold hænderne på rattet, når du vil styre lydsystemet. Kontakterne er lige ved hånden. AUX/USB Via USB-indgangen kan du tilslutte musikafspiller eller mobiltelefon.

24 KØREGLÆDE, DER VARER VED Du vil og kan kun trives bag rattet i Veloster. Du fornemmer straks, at du har noget helt særligt mellem dine hænder og under dine fødder. Bilen manøvrerer kontrolleret og øjeblikkeligt, imens affjedringen sørger for en behagelig og flydende kørsel. Motorstøj er der ikke meget af. Kun ren køreglæde.

25

26 Uanset hvor effektiv en bil er, ender dens ydelse som regel med at være hæmmet af faktorer som for megen vægt, dårlig aerodynamik og et ineffektivt gearsystem. I Veloster har vi taget højde for alt, hvad der kan påvirke effektiviteten, og dermed sikret ydelsen mod denne kædereaktion af dårligdomme. Grænser er til for at blive brudt. Aerodynamik På grund af sin lave coupé-profil strømmer luften frit hen over bilen, og Veloster suser uhindret frem med et minimalt brændstofforbrug. Hækspoiler og bagrudevisker Hækspoileren forbedrer bilens brændstoføkonomi og stabiliteten på vejen, mens den flade vinduesvisker sikrer et klart udsyn til trafikken bag dig.

27

28

29 NÅR HØJ EFFEKTIVITET GÅR HÅND I HÅND MED LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG OG MINIMAL CO2-UDLEDNING. Velosters velskabte 1,6 GDi-motor leverer mere kraft for mindre saft. Samtidig er udledningen af CO 2 begrænset mest muligt. Motoren er bygget af hele aluminiumsblokke, hvilket giver en letvægtsløsning med fuld power. I kabinen mærker du effektiviteten af din brændstoføkonomi, uden at du skal gå på kompromis med hverken komfort eller motorkraft. Du hører ikke meget til motoren, men med foden på speederen er du selvfølgelig ikke i tvivl om, at motoren arbejder for dig. McPherson Strut Suspension Den særlige affjedring på forhjulene giver optimal manøvrering og stabil kørsel. 1,6 GDi-motor Med sin lette, men stærke og vibrationsfri konstruktion genererer Velosters 1,6 GDi-motor hele 140 hk ved omdrejninger i minuttet. Dual Clutch Transmission (DCT) Med sine seks gear når Veloster med DCT nye højder i forhold til køreegenskaber og komfortabel kørsel samt nye lavmål i forhold til støjniveau (ekstraudstyr). Manuelt gearskifte Vælger du selv at skifte gear, så går det glat med det manuelle gearskifte med seks gear.

30 SKABT MED DIG I TANKERNE Vi laver ikke kun biler for vores egen skyld. Vi laver dem for at skabe glæde og værdi for dig. Det kan kun en bil, der er lige så sikker, som den er flot og velkørende. Veloster er derfor som standard spækket med sikkerhedsudstyr, blandt andet i form af et omfattende airbagsystem, der tager hånd om dig, hvis uheldet er ude. Derudover tænker Veloster på din sikkerhed.

31 Det kommer for eksempel til udtryk i bilens Traction Control System, der forhindrer hjulspind, når du starter, accelerer eller kører op ad en stejl bakke. Får du brug for at bremse meget pludseligt, hjælper det indbyggede Brake Assist System aktivt med at forkorte bilens bremselængde. Forstærket midterramme Den midterste ramme er lavet af forstærket pladestål, som beskytter dig og dine passagerer ved sammenstød. Elektronisk stabilitetsprogram (ESP) Med ESP bringer Veloster sig selv og dig på ret køl igen, hvis den mærker, at I er ved at skride ud. Aktive nakkestøtter Hvis du bliver ramt bagfra, vil de aktive nakkestøtter på forsæderne automatisk bevæge sig opad og fremad for at beskytte dit hoved og din nakke. En ringmur af airbags Velosters airbags vil automatisk blive udløst omkring dig ved et sammenstød. Kombinationen af frontairbags og de store sideairbags reducerer risikoen for alvorlige skader væsentligt.

32

33 BRINGER Vi vil gerne sikre os, at du nyder hver en kilometer, du kører i de kommende år. Derfor får du Veloster med 5 Års Triple Garanti som standard. Garantien skal give dig ro i sindet med fem års ubegrænset kørsel. Vi tilbyder endda fem års komplet vejhjælp i hele Danmark samt tilbuddet om et årligt sundhedstjek af din Veloster mellem de fabriksanbefalede eftersyn uden beregning, selvfølgelig!

34 * * =

35 udvendige features Projektionsforlygter Forlygterne indeholder LED, som understøtter Velosters unikke design. Kombibaglygter Formet efter karrosseriet, hvor bagenden og siderne mødes. Her forener de vingeformede kombibaglygter stil med teknologi og gør dig ekstra synlig. Blinklys i sidespejlene Med LED-blinklys i de flotte sidespejle er du ikke til at overse, når du svinger. Tågelygter Fra deres lave placering på fronten understøtter de smarte tågelygter forlygterne med oplysning i tåget og diset vejr. Bakkamera Et lille kamera i bagsmækkens håndtag giver dig klart bagudsyn på den syvtommers LCDskærm i kabinen (ekstraudstyr). Karakterfuld motorhjelm Motorhjelmen har to plan, og de symmetriske udskæringer forstærker Velosters sporty udtryk. Central, dobbelt udstødning Det er lige før, Veloster bliver for sporty med sin dobbelte udstødning med forkromet kant, som er bygget ind i kofangeren. Men hvad, Veloster kan jo bære det.

36 indvendige features Sidespejle med elvarme For at sikre optimalt udsyn er sidespejlene udstyret med elvarme, som hurtigt fjerner dug eller is. Kopholder og aflægningsrum Mellem de to forsæder finder du en praktisk kopholder, så du kan holde væskebalancen ved lige på farten. Skinne til sikkerhedsselen Velosters sikkerhedssele sidder altid, hvor den skal, takket være den praktiske skinne i siden (kun i førerside). Brillerum over bakspejlet Mellem de to forsæder og lige over bakspejlet gemmer sig et lille rum, som passer perfekt til og på dine solbriller.

37 Sædevarme Sædevarmen i forsæderne luner godt under og bag dig i årets koldeste måneder. (de viste lædersæder er ekstraudstyr).

38 Se tekniske specifikationer for Veloster på særskilt datablad.

39 HYUNDAI OG MIG... Fem somre og fem vintre med fuld garanti Når man lover noget, skal man være sikker i sin sag. Det er vi derfor giver vi fem års garanti på alle modeller, uanset hvor langt du kører i perioden. Nu tænker du sikkert: Jamen hvad med rust? Her får du hele tolv års garanti mod indefrakommende rustgennemtæring og fem år på lakken. Læs mere på 5 Års Triple Garanti Når du køber en ny Hyundai, får du en samlet pakke, der hedder 5 Års Triple Garanti. Den består af 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning, 5 års komplet vejhjælp i Danmark samt et tilbud om et årligt sundhedstjek af din bil mellem de fabriksanbefalede eftersyn for 0,- kr. Med andre ord en omfattende pakke, der tager hånd om både dig og din bil. Fornuftigt billån Hyundai Finans tilbyder en god og konkurrencedygtig finansiering, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Henvend dig hos din lokale Hyundaiforhandler for personlig rådgivning. Værkstedsservice Med mere end 60 autoriserede Hyundai-værksteder i Danmark har du aldrig langt til et servicetjek. Vores dygtige serviceteknikere er uddannede Hyundai-specialister de giver dig og din bil 100 % service.

40 Mere mellem dørene Når du køber en ny model fra Hyundai, får du ikke blot et skarpt design, stærke køreegenskaber og en markedsledende totaløkonomi. Du får samtidig utrolig meget udstyr og en selvsikker kvalitet: 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, tilbuddet om et årligt sundhedstjek i 5 år samt 5 års komplet vejhjælp i Danmark uden beregning. Kort sagt: Hyundai er et bilkøb med mere mellem dørene. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i produkter, tekniske specifikationer, udsolgte varer, leveringssvigt samt afgiftsændringer. Hyundai Bil Import A/S Bestillingsnr.: 999BR-2V000 August

KLAR TIL DIN STORE ENTRE

KLAR TIL DIN STORE ENTRE Tilbehør STYLING I KLAR TIL DIN STORE ENTRE Gør et unikt indtryk! Det omfattende og elegante tilbehør til i40 lader intet tilbage at ønske, når det kommer til at personliggøre din bil og sikre, at den

Læs mere

SOLIDT OVERSKUD Det er overskuddet, der gør hverdagen lettere hvad enten vi taler om rummelighed, energi eller økonomi. I Santa Fe finder du et

SOLIDT OVERSKUD Det er overskuddet, der gør hverdagen lettere hvad enten vi taler om rummelighed, energi eller økonomi. I Santa Fe finder du et SOLIDT OVERSKUD Det er overskuddet, der gør hverdagen lettere hvad enten vi taler om rummelighed, energi eller økonomi. I Santa Fe finder du et overnaturligt overskud, der ikke er til at overse. En effektfuld

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

KLAR TIL LIVET Om bord i Hyundai i40 kan du møde verden sikkert, komfortabelt og altid til tiden. Hvad enten du er på farten med familien samlet

KLAR TIL LIVET Om bord i Hyundai i40 kan du møde verden sikkert, komfortabelt og altid til tiden. Hvad enten du er på farten med familien samlet Noget af det udstyr, som er afbildet eller beskrevet i denne brochure, leveres muligvis ikke som standardudstyr, men fås i stedet for som mulige fabrikstilkøb. HER VOKSER TRÆERNE IND I HIMLEN Mød bilen,

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

140-punkts Autotjek. Inspektør 23/ Dato. Michael Andersen Adresse. Bil Starmark Vejle. Mercedes Benz a160 be. Frederik Christiansen CEO Recar

140-punkts Autotjek. Inspektør 23/ Dato. Michael Andersen Adresse. Bil Starmark Vejle. Mercedes Benz a160 be. Frederik Christiansen CEO Recar 140-punkts Autotjek Dato Inspektør 23/02 2018 Michael Andersen Adresse Bil Starmark Vejle Mercedes Benz a160 be Frederik Christiansen CEO Recar 1 / 35 Konklusion Indledende Ingen servicebog Testkørsel

Læs mere

En ny generation - meget mere i20

En ny generation - meget mere i20 En ny generation - meget mere i20 Et nyt blikfang i gadebilledet, som er designet, udviklet og produceret i Europa. Sikkert og komfortabelt sidder du i førersædet, hvor den kvikke motor arbejder for dig,

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer UDSTYR 60/40 splitbagdøre med visker og opvarmet rude Bagklap med visker og opvarmet rude Skydedør, højre side, med skyderude Skydedør, venstre

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

(Navigation er ekstraudstyr)

(Navigation er ekstraudstyr) europæisk fra inderst til yderst Den helt nye Hyundai i30 er skabt i Europa, og allerede fra første færd mærker du det europæiske temperament og den kvalitet, der følger med. Med sit skarpe og adrætte

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

En ny stor lille bil.

En ny stor lille bil. Ny Hyundai i10 2 En ny stor lille bil. Den nye i10 er ikke som de fleste i sin klasse. Den er ret rummelig. Den er sjov at køre. Den er også frisk udstyret. Læg dertil smart phoneintegration og masser

Læs mere

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST!

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! TILBEHØR ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS NYT ÅR, NY BIL? VIND SKITUR FOR HELE FAMILIEN TIL KLÄPPEN I SVERIGE NYTÅRS ÅBENT HUS 7. & 8. JANUAR KIG FORBI OG OPLEV ÅRETS NYHEDER, FÅ GODE TILBUD OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Minibus med max overskud

Minibus med max overskud Minibus med max overskud 8 siddepladser Kan trække op til 2.300 kg på krogen 5 Års Triple Garanti, uanset hvor langt du kører! Rejselysten. Mærk, hvordan du bliver båret frem af den stærke H-1, der med

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil.

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem Års Triple Garanti, uanset hvor langt du kører! Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

KOM UD OG MÆRK FORÅRET

KOM UD OG MÆRK FORÅRET KOM UD OG MÆRK FORÅRET Traditionelle kørestole er alt for dyre og stive til bumlede og mudrede stier og veje, men med en jogger, kan store som små børn med fysiske handicaps nyde udflugter til stranden,

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf. 6969 0041 HYKER HYKER COMFORT Hvem kan have gavn af en el-kabinescooter? Alle - kort fortalt. Du skal

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Et sikkert arbejdsmiljø - også i trafikken

Et sikkert arbejdsmiljø - også i trafikken 03/17 Et sikkert arbejdsmiljø også i trafikken er udviklet i samarbejde med Byggeriets Arbejdsmiljøbus Folderens fakta er bl.a. baseret på Havarikommissionens, Arbejdstilsynets og Vejdirektoratets undersøgelser

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

DEN NYE ŠKODA KODIAQ

DEN NYE ŠKODA KODIAQ DEN NYE ŠKODA KODIAQ VI INTRODUCERER en ny type SUV ROBUST SKØNHED Med sin udstråling af kraft er ŠKODA KODIAQ klar til at begive sig ud i selv de mest krævende forhold. De præcise, skarpe linjer udspringer

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 Giulia DIESEL DATA Giulia Giulia 2,2 HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 392.770,- HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 423.770,- DIESEL DATA Super HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 438.770,- DIESEL DATA Veloce 4X4 HK: 210 KM/L:

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende. VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære din nye bil at kende. For at få endnu mere ud af din nye Volvo bedes du gennemlæse denne Quick Guide. Nærmere detaljer fremgår

Læs mere

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide KørGrønt Alt andet er helt sort Optimer din elbils rækkevide Ny teknologi nye udfordringer Elbilen er ny i den danske bilpark. Det er en anden teknologi, end vi er vant til, og udfordringen består i at

Læs mere

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK 5 Års Triple Garanti er et resultat af vores fremragende produktkvalitet kombineret med enestående service. Konceptet indeholder en 5-årig garanti og en lang række supplerende tillægsydelser, som alle

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere