Reklamereglement for Badminton Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Reklamereglement for Badminton Danmark"

Transkript

1 Reklamereglement for Badminton Danmark Generelt 1 Dette reglement er gældende ved individuelle turneringer og holdturneringer, som er godkendt af Badminton Danmark. I internationale turneringer under Badminton World Federation (BWF) og Badminton Europe (BE) skal reklamerne opfylde de til enhver tid opdaterede regler i BWF s håndbog Generel Competition Regulation. 2 Kredse og klubber under BD kan indgå aftale om reklame på spille- og/eller overtrækstøj. BD kan på BD s vegne indgå tilsvarende aftaler. 3 Intet klubmedlem er pligtig til at bære reklame, og et medlem, der ønsker at være fri for at bære reklame, må af den grund ikke begrænses i sin mulighed for at deltage i såvel holdturneringer som i individuelle konkurrencer m.v. Såfremt en klub indgår aftale med en sponsor om en bestemt navngiven spiller, skal der foreligge en skriftlig accept fra den pågældende spiller. 4 Vejledning og standardformular til brug for indgåelse af sponsoraftale kan rekvireres hos BD s sekretariat. Klubben har pligt til at fremsende oplysninger til BD om indgåede aftaler såfremt anmodning fremsendes herom fra BD. Klubber kan have flere sponsorer til et hold. I dette tilfælde udfyldes en formular for hver sponsor. 5 Spillere, der ved kontraktens underskrivelse, ikke er fyldt 18 år, skal have kontrakten godkendt af sin værge, der samtidig skal tilsikre, at kontrakten overholder Reklamereglementet for BD samt, at spilleren ikke begrænses i sine muligheder for at deltage på klubhold og / eller landshold. BD s vejledning i forbindelse med indgåelse af sponsoraftaler bør følges.

2 6 Ingen, hverken klubben, spillerne eller sponsorerne, kan disponere over eller overdrage reklamerettighederne til tredje parts ejendom, uden skriftlig accept fra indehaveren af rettighederne, heraf følger a) At klubdragten er klubbens ejendom, og kun klubben kan afgive rettigheder i forhold hertil. b) At landsholdsdragten er Badminton Danmarks ejendom, og kun Badminton Danmark kan afgive rettigheder i forhold hertil. c) At spilletøjet i forbindelse med træning og deltagelse i individuelle turneringer er spillerens ejendom, og kun spilleren kan afgive rettigheder i forhold hertil. Spilleren ejer altid retten til ketsjer og sko, også i forbindelse med deltagelse på klubhold og / eller landshold. Reklame på spilletøj og rekvisitter 7 Stk. 1 Er kun gældende i Danmark i forbindelse med danske individuelle turneringer og holdturneringer, jf. 1. Definitioner: Ved SPILLETØJ forstås alle klædningsstykker, som bæres fra spillets begyndelse (á nul). Spilletøjet skal være almindelig sportsbeklædning og må ikke betragtes som anstødelig eller provokerende. Turneringsledelsen har ansvaret for at vurdere om spilletøjet kan betragtes som acceptabel spillebeklædning. Ved overtrækstøj forstås alle klædningsstykker ud over spilletøj, som bæres synligt på spillearealet inden spillets påbegyndelse. Reklame på spilletøj må kun indeholde firma- /produktnavn samt evt. firmalogo. Yderligere reklametekst kan ikke godkendes. En forudsætning for reklame på spilletøj og overtrækstøj er, at den pågældende reklame ikke tager sigte på at fremme salget af varer eller ydelser, som efter BD s skøn virker forstyrrende eller anstødelig, eller såfremt reklamen i sig selv kan have en sådan virkning. Overtrækstøj er herudover ikke omfattet af nærværende regler. Stk Reklame på spillebluse må være: a) 6 stk. reklame hver på op til 60 cm 2, fordelt med 1 stk. på hvert ærme, 1 stk. på hver skulder og 1 stk. på hver side af kraven.

3 Producentlogo er ikke indbefattet heri, da det anses for at være en del af blusens design (non-reklame), samt b) Max. 4 stk. reklamer på ryg og max. 4 stk. reklamer på mave. Reklamerne må være ens eller forskellige. Det samlede areal for de 4 reklamer på ryggen må max. være 600 cm2 og det samlede areal for de 4 reklamer på maven må max. være 600 cm2. Arealet måles som summen af de enkelte reklamer, hvis areal findes ved at lægge dem ind i rektangulære figurer. Reklamerne må ikke gå i en ubrudt ring om trøjen. c) Ved aftale med en fælles sponsor f.eks. for kredsen, ligaen, 1. division m.m. vil der kunne anvendes yderligere 300 cm2 på ryggen ud over de 600 cm2 under punkt b til én reklame for en sådan. 2. Reklame på øvrigt spilletøj må være: a) På shorts må fremgå 1 stk. reklame på max 20 cm2, samt 1 stk. reklame på front eller bag på max. 300 cm2. b) Hver sko og hver sok må bære 2 stk. reklamer på max. 20 cm2. c) Andre beklædningsgenstande udover de i 7, stk. 4 nævnte må hver bære 1 stk. reklame på max 20 cm2. d) Overtrækstøj må bære reklamer, som overholder stk. 1, sidste afsnit. Overtrækstøj må ikke bæres under kamp. Stk. 3 Stk. 4 I forbindelse med badmintonturneringer og -arrangementer må et klubmedlem på det under 7 stk.1 nævnte spilletøj ikke bære andre reklamer end de reklamer, som forbundet eller deres kreds eller klub på reglementeret måde har indgået aftale om. Herfor dog undtaget kontraktspillere, som er omfattet af regler i BD s kontraktspillerreglement. De i 7, stk. 2 nævnte antal reglementerede reklamer omfatter også producentlogo/varemærker for den virksomhed, der er fremstiller eller forhandler af den pågældende beklædningsgenstand. Disse varemærker skal følge størrelsesangivelserne anført i 7, stk. 2, pkt. 1A eller 1B, hvad angår spilleblusen, og i 7, stk. 2 pkt. 2, hvad angår andre dele af spilletøjet.

4 Bogstaver / skrift på spillerens tøj 8 a) I Badmintonligaen er det obligatorisk at holdet bærer spilletrøje / -bluse og shorts / nederdel, som er helt ens i farve og design, med undtagelse af modeller, der findes i en herre- og damemodel. Producentlogoet på spilletøjet er defineret som værende en del af designet. De to modstanderhold i hver match skal bære forskellig farve spillebluse. Derfor skal hvert hold have 2 spillebluser med hver sin grundfarve og hjemme-baneholdet må vælge hvilken farve trøje holdet ønsker at spille i. Modstanderholdet skal derefter vælge spillebluse som er forskellige i grundfarve fra hjemmebaneholdets. Udeholdet er pligtig at medbringe bluser i overensstemmelse med denne bestemmelse. Senest 1. august indsender klubberne billeder eller tegninger af det valgte spilletøj, hvorefter sekretariatet meddeler klubberne om tøjet kan godkendes. Godkendelse skal foreligge senest 15. august. Såfremt oplysningerne ikke indsendes rettidigt, eller klubberne ikke anvender spilletøj i overensstemmelse med stk. 1, idømmes klubben en bøde (se Oversigt over gebyrer mv.) Ønsker en klub at ændre spilletøj efter godkendelsen, kan det ske efter aftale med sekretariatet. Klubben vil blive opkrævet et gebyr (se Oversigt over gebyrer mv.). b) I holdmatcher i 1. divisions grundspil, nedrykningsspil fra 1. division, 2. divisions grundspil, kvalifikation til 1. division og nedrykningsspil fra 2. division skal holdenes spillere som minimum stille op i ensfarvet spilletrøjer / -bluser med klubnavn trykt på ryggen eller klublogo på brystet. Klubnavn / klublogo skal være påført samme sted for alle spillere på det enkelte hold. 9 Stk. 1 Det henstilles at bære navn på trøjen i henhold til nedenstående regler: På bagsiden af spilletrøjen må der stå spillernavn og/eller spillerens land eller klub, hvis følgende overholdes:

5 A B C D E Det latinske alfabet benyttes til al tekst og teksten skal være i én farve i en kontrastfarve til trøjens farve. Hvis der et mønster på bagsiden af spilletrøjen, skal skriften være på en ensfarvet baggrund i en kontrastfarve. For at sikre, at skriften er synlig for tilskuerne, anbefales det, at højden af skriften er 6-10 cm, og Skriften skal være vandret og placeres i toppen af spilletrøjen. Spillerens efternavn skal benyttes (eller en forkortelse heraf) og eventuelt initialerne af fornavnet/fornavnene. Stk. 2 Stk. 3 I Badmintonligaen er det obligatorisk at bære spillernavn på trøjen i henhold til ovenstående regler i stk. 1 A-E. Det henstilles at 1. division også følger samme regler. I Badmintonligaen er det obligatorisk at placere et klublogo på brystet af trøjen. Logoet må max. være 150 cm 2. Logoet må ikke indeholde anden reklame end klubbens non - kommercielle logo. 10 Kontraktmæssige reklamer på spilletøj eller overtrækstøj må bæres af såvel ungdoms- som seniorspillere. Klubtegnede reklameaftaler må dog ikke bæres ved særlige repræsentative kampe (f.eks. udvalgte hold for forbund og kreds). Det er tilladt at bære reklame ved alle turneringer, der afvikles i henhold til BD s "Turneringsreglementer". Bortset fra ovennævnte reklamer, spillernavn og eventuelt klubnavn (holdnavn) og/eller emblem, må der ikke forefindes nogen form for billede eller tekst. Reklamer i baneområdet 11 NETTET: Det er tilladt at have 1 reklame på nettet. Reklamen skal placeres så der er mindst 15 cm afstand fra stofbåndet og 10 cm afstand fra bunden af nettet. Reklamen skal enten males eller farves på netmaskerne. Det er ikke tilladt at bruge et massivt materiale der fastgøres til nettet. I forbindelse med TV - produktion af kampe eller holdmatcher, kan der være TV - forhold, som ikke tillader reklame i nettet. 12 BANE: Det et er tilladt at påføre reklame på spillefladen. Reklamen må kun fremstilles i skridsikkert materiale, som før hver enkelt kamp kan fastklæbes til banerne

6 og efterfølgende fjernes i forbindelse med klubbens øvrige kampe (BD s sekretariat rådgiver om materialevalg). Reklame banen må være: Stk. a: 1. stk. under nettet. Reklamens placering skal være således, at afstanden fra alle banelinjer er mindst 30 cm. Der er ingen regler for udformningen af Reklamen, men de samlede mål på reklamearealet (måles fra yderste kanter af reklamen/reklamerne) må ikke overstige 150 cm i højden og 350 cm i bredden. Reklamen må kun placeres i området under nettet centreret mellem de forreste servelinjer og single sidelinjerne. Stk. b: Stk. c: 2 reklamer (turneringssponsorlogoer) max. 170 x 30 cm min. 30 cm fra baglinjen eller sidelinjerne. 2 reklamer (baneproducent) max. 170 x 30 cm, min. 30 cm fra baglinjen. 13 RUNDT 0M BANEN: Bander og lignende reklamedisplay rundt om banen må ikke virke distraherende på spillere, dommere, linjedommere, tilskuere eller tv-seere. Bandereklamer og lignende reklamedisplay skal placeres, så der er en sikkerhedsafstand mellem banen og reklamen på 2 meter. Benyttelse af bandereklamer med rullende display kan godkendes. Ønsker en arrangør at benytte sådanne bander, skal arrangøren ansøge BD s sekretariat om godkendelse. Ansøgningen skal være sekretariatet i hænde senest to uger, inden banderne ønskes benyttet. 14 Badminton Danmark påtager sig ikke ved klubbernes eller spillernes indgåelse af en aftale noget ansvar af økonomisk eller anden art over for aftaleparterne eller over for myndigheder m.fl. for parternes efterlevende af almindelig dansk lovgivning, f.eks. med hensyn til overholdelse af afgiftspligter o. lign. 15 Stk.1 Kredse og klubber kan indgå aftale om navnesponsorat af en turnering. Det pågældende sponsornavn på turneringen må fremgå af alt materiale i relation til turneringen. Indgåelse af sådanne aftaler om navnesponsorater skal indgås på BD s sponsoraftaleformular og indsendes til BD s sekretariat til registrering, jf. 3. Det pågældende

7 sponsornavn må ikke tage sigte på at fremme salget af varer eller ydelser, som efter BD s skøn virker forstyrrende eller anstødelige, eller såfremt reklamen i sig selv kan have en sådan virkning. Stk.2 Kontrakten må ikke forpligte BD til i sit officielle sæsonprogram at medtage en reklamerende undertitel. BD fralægger sig alt ansvar i forbindelse med overholdelse af den mellem de 2 parter trufne aftale (kontrakt) om reklamering. 16 Badminton Danmark påtager sig ikke ved klubbernes eller spillernes indgåelse af en aftale noget ansvar af økonomisk eller anden art over for aftaleparterne eller over for myndigheder m.fl. for parternes efterlevende af almindelig dansk lovgivning, f.eks. med hensyn til overholdelse af afgiftspligter o. lign. 17 Overtrædelse af bestemmelserne i reklamereglementet skal i alle forekommende tilfælde indberettes til BD/kredse og vil medføre en bøde (jf. gebyroversigten). I de tilfælde, hvor der ikke er fastsat specielle regler i ovenstående reglement, gælder DIF s love Administration af disse regler varetages af BD s sekretariat. Dette reglement er sidst ændret på BD s Hovedbestyrelsesmøde den 15. oktober 2016.

Standard spiller/klubaftaleformular

Standard spiller/klubaftaleformular Standard spiller/klubaftaleformular I forbindelse med klubber og kredses indgåelse af aftaler vedrørende reklame på sportsbeklædning på vegne af navngivne spillere Aftaleparter: Klub/kreds: Spiller: Bestemmelser

Læs mere

Reklamereglement for Badminton Danmark

Reklamereglement for Badminton Danmark Reklamereglement for Badminton Danmark Generelt 1 Dette reglement er gældende ved individuelle turneringer og holdturneringer, som er godkendt af Badminton Danmark. I internationale turneringer under Badminton

Læs mere

Cirkulære nr. 106 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 106 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 106 (2016) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse 1 Nærværende cirkulære omfatter regler for reklamer på spilledragt, træningsdragt m.v., som bæres under eller i forbindelse med kampe i Herre-DM

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. 5 8 m. 5 8 m. 28 34 m. Følgende minimumskrav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål (mål på frizonen er

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Forbundsmappen afsnit 16

Dansk Atletik Forbund Forbundsmappen afsnit 16 Forbundsmappen afsnit 16 16 NATIONALE REKLAMEREGLER 16.1 GENERELLE PRINCIPPER 16.1.1 Nærværende reklameregler er gældende ved alle nationale arrangementer afholdt i Danmark. For internationale arrangementer

Læs mere

Lovregulativ II - Klubdragt, anvendelse af klubdragt samt reklamer på klubdragten

Lovregulativ II - Klubdragt, anvendelse af klubdragt samt reklamer på klubdragten Lovregulativ II - Klubdragt, anvendelse af klubdragt samt reklamer på klubdragten 05/2016 Indhold Indhold... 1 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af lovregulativet...

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

Skærpede krav for VolleyLigaen Uddrag af Propositioner for DVBFs Danmarksturnering

Skærpede krav for VolleyLigaen Uddrag af Propositioner for DVBFs Danmarksturnering Skærpede krav for VolleyLigaen 41 Dispensationer Dispensationer skal fremsendes til Turneringsledelsen turnering@volleyball.dk Bemærk at dispensationer udløber pr. 31/7. Som udgangspunkt kan der kun dispenseres

Læs mere

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet)

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Bilag til Love for Badminton Danmark 1 I medfør af 5, stk. 7 og 10 i BD s love fastsættes nedenstående regler om de rettigheder og pligter

Læs mere

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. 4-6,5 m 4-6,5 m Følgende krav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål. Der gøres opmærksom på, at der kan

Læs mere

Afsnit 7 - Nationale reklameregler

Afsnit 7 - Nationale reklameregler Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby stadion 20 / 2605 Brøndby +45 4326 2308 / daf@dansk-atletik.dk www.dansk-atletik.dk Afsnit 7 - Nationale reklameregler Dansk Atletik Forbunds nationale reklameregler

Læs mere

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. Følgende krav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål. Der gøres opmærksom på, at der kan være stillet

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv. 2018

Oversigt over gebyrer mv. 2018 Oversigt over gebyrer mv. 2018 Gyldig pr. 01/01-2018 (opdateret 31/05-2018) Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af

Læs mere

Håber, at have vækket jeres interesse.

Håber, at have vækket jeres interesse. Bliv Sponsor i HPTI Er du firmaet der ønsker at have dit navn promoveret gennem fynsk fodbold? Har du brug for at få dit produkt eksponeret gennem en stærk sportsgren? Hvis dette er tilfældet vil et sponsorat

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Takster 2016/2017. Gyldig pr. 30/ Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v.

Takster 2016/2017. Gyldig pr. 30/ Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Takster 2016/2017 Gyldig pr. 30/05-2016 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark og Kreds Obligatorisk

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Gyldig pr. 01/01-2018 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark

Læs mere

Love for BADMINTON KØBENHAVN 1 Navn og hjemsted 2 Indordning i forbund 3 Formål 4 Opgaver 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 6 Udmeldelse

Love for BADMINTON KØBENHAVN 1 Navn og hjemsted 2 Indordning i forbund 3 Formål 4 Opgaver 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 6 Udmeldelse Love for BADMINTON KØBENHAVN 1 Navn og hjemsted Kredsens navn er BADMINTON KØBENHAVN. Dens hjemsted er Københavnsområdet. 2 Indordning i forbund Badminton København er medlem af BADMINTON DANMARK under

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv.

Oversigt over gebyrer mv. Oversigt over gebyrer mv. Gyldig pr. 1/1-2017 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark og Kreds Obligatorisk

Læs mere

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016.

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. ROSKILDE GOLF KLUB Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. - HOLDTURNERINGER I DGU REGI - INDIVDUELLE RANGLISTETURNERINGER OG DGU MESTERSKABER M.FL. I DK

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og med serie 1 indenfor Badminton Danmark. Dog er Kredsserien og serie 1 i øst undtaget fra

Læs mere

Forslag 4: DAF Årsmøde 29/

Forslag 4: DAF Årsmøde 29/ +45 4326 2308 daf@dansk-atletik.dk Forslag 4: DAF Årsmøde 29/10 2017 AFSNIT X BEHANDLES VED DANSK ATLETIK FORBUNDS ÅRSMØDE 1 9 16 17 18 x Klubdragt og startnummer Forslagsstiller Vedr. Nuværende tekst

Læs mere

Badminton Danmark Kort teknisk vejledning i forbindelse med badmintonspillet.

Badminton Danmark Kort teknisk vejledning i forbindelse med badmintonspillet. Badminton Danmark Kort teknisk vejledning i forbindelse med badmintonspillet. Der er i følgende tale om aktuelle anbefalinger, da mange af de nuværende (tidligere byggede) badmintonhaller ikke lever op

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS BMS ELITEBASKET Bliv sponsor for Basketballklubben BMS Velkommen i BMS Basketballklubben BMS er en af de mest vindende klubber i dansk basketball med mange mesterskaber i de 40 år, klubben har eksisteret.

Læs mere

Turneringsplan 2013/14

Turneringsplan 2013/14 Turneringsplan 2013/14 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles som en dobbeltturnering for ungdomsholdene og seniorer / veteraner. Afviklingen skal afvikles på fast holdrunde dage for

Læs mere

ORDLISTE. BWF Statutes, Section Gældende pr. 30/11/2018

ORDLISTE. BWF Statutes, Section Gældende pr. 30/11/2018 BWF Statutes, Section 4.1.5 ORDLISTE Gældende pr. 30/11/2018 Denne sektion angiver den standardordliste, der skal anvendes af dommeren for at kontrollere en kamp. Listen er ikke fuldkommen, og andre vendinger

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Dansk Floorball Union Turneringsudvalget

Dansk Floorball Union Turneringsudvalget Dommerregulativet Dommerregulativet er til vejledende brug for dommere og klubber i forbindelse med afvikling af kampe. Regulativet er underlagt bestemmelserne i Turneringsreglementet. 1 Godkendelse af

Læs mere

Amatør- og Ordensreglement

Amatør- og Ordensreglement 1 Amatør- og Ordensudvalget består af det i DVBF's love ( 21) nævnte antal medlemmer, der vælges som anført samme sted. Stk.2 Sager, der er til behandling af udvalget, færdiggøres af dette i dets oprindelige

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg 1 Badminton Danmarks dommerudvalg (DU) ledes af en formand, valgt på BD s repræsentantskabsmøde (jf. 16.stk.2, nr. 07.03) DU består af formand samt formændene

Læs mere

Kendelse. Protesten er behandlet af DBF s holdturneringsudvalg (HU) den 8. april

Kendelse. Protesten er behandlet af DBF s holdturneringsudvalg (HU) den 8. april Brøndby den 19. april 2010 Kendelse Protest i matchen mellem Nordsjælland og Odense indgivet af Odense Badminton Klub. Ved skrivelse af 21. september 2009 har Odense Badminton Klub indgivet protest mod

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

ORDLISTE. BWF Statutes, Sektion Gældende fra 01/01/2018

ORDLISTE. BWF Statutes, Sektion Gældende fra 01/01/2018 BWF Statutes, Sektion 4.1.5 ORDLISTE Gældende fra 01/01/2018 Denne sektion angiver den standardordliste, der skal anvendes af dommeren for at kontrollere kampen. Listen er ikke fuldkommen, og andre vendinger

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 28. august 2015 i sag nr. 12/2015 Badminton Københavns indbringelse af Badminton Danmarks Disciplinærudvalgs kendelse af 4. maj 2015 Sagen er behandlet

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Spilleregler for badminton

Spilleregler for badminton Spilleregler for badminton Definitioner Spiller Enhver person, der spiller badminton Kamp Konkurrence i badminton mellem parter bestående af 1 eller 2 spillere Single En kamp med en spiller på hver side

Læs mere

Bøderegulativ- og gebyrliste

Bøderegulativ- og gebyrliste Bøderegulativ- og gebyrliste Opdateret d. 26. maj 2018 Bødestørrelsen er udtryk for normalstrafferamme. Bødestørrelsen kan i konkrete tilfælde fraviges i både op- og nedadgående retning. BØDER OG SANKTIONER

Læs mere

Evaluering af Badmintonligaen - slutspil

Evaluering af Badmintonligaen - slutspil Evaluering af Badmintonligaen - slutspil Formålet med denne formular er at få et samlet overblik over forholdene omkring kampene i Badmintonligaen, for på den måde at forbedre oplevelsen for tilskuere

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet)

Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet) Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet) Bilag til Love for Danmarks Badminton Forbund 1 I medfør af 5, stk. 7 og 10 i DBF s love fastsættes nedenstående regler om de

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Propositioner Beach Handball i DHF

Propositioner Beach Handball i DHF Propositioner Beach Handball i DHF Sæson 2018 (1/1 2018 31/12 2018) Propositioner for Beach Handball i DHF Administrative bestemmelser vedr. turneringerne 1.1 Alle retningslinjer for Beach Handball turneringerne,

Læs mere

B Reklamer på personligt udstyr

B Reklamer på personligt udstyr 1 S REKLAME & SPONSERREGLER A Generelt 1. Reglementet er vedtaget af bestyrelsen. Reglerne gælder ved alle Judo Danmarks arrangementer med de under punkt A.3 og A.4 nævnte undtagelser. 2. Hvor et arrangement

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2012-2013 1 Indhold 1 Formål... 3 2 Tilhørsforhold... 3 3 Spilleregler... 3 4 Medlemskab af flere klubber... 3 5 Klubskifte...

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Bilag til punkt 6 Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2010 Bestyrelsen har besluttet at afsnit 5 udgår og har etableret et afsnit om konkursregler se afsnit 6. AFSNIT 1 - REGLER

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2012 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Vejledning til DBU s lejeaftale

Vejledning til DBU s lejeaftale Vejledning til DBU s lejeaftale 1. Formål og anvendelse DBU s lejeaftale finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle aftaler om leje af spillere mellem klubber hørende under DBU. 1 Den reviderede

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: Alle hold spiller 2 X 15 minutter. Vedr. børneturneringen.

Læs mere

Der har dog været nogle andre ændringer, som SK har gennemgået og som kan læses i nærværende referat.

Der har dog været nogle andre ændringer, som SK har gennemgået og som kan læses i nærværende referat. Referat fra SK-møde BMX Møde: Nr. 11-2013 Mødedato: 11.11-2013 Til stede: Lars Ostenfeldt (LO), Per Varming (PV), Johnny Winther (JOW) og Martin Gunnar Thenning (MGT) Ikke til stede: Hans Storm Referent:

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI s turneringsreglement gældende fra november 2012, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider:

Læs mere

Taastrup FC Fakta om klubben

Taastrup FC Fakta om klubben Taastrup FC Fakta om klubben En af Danmarks største fodboldklubber (DIF s 2011 opgørelse) En stærk organisation med dygtige og professionelle ledere Divisionsfodbold gennem flere år Målsætning om at spille

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med Turneringsplan 2016/17 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles bortset fra enkelte rækker (fremgår af turneringsprogrammet) som en dobbeltturnering. Afviklingen skal ske indenfor de

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

Navn: (herefter kaldet sponsor) (herefter kaldet klubben/udøveren)

Navn: (herefter kaldet sponsor) (herefter kaldet klubben/udøveren) STANDARDKONTRAKT SPONSORAFTALE 1 Parter Denne sponsoraftale er indgået mellem: Navn: (herefter kaldet sponsor) Adresse: CVR-/SE-nr.: og Navn: Adresse: (herefter kaldet klubben/udøveren) Evt. CVR-/SE-nr.:

Læs mere

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc FC Øresund Håndbog 2010-2011 Ver 0.11 c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc Indhold Table of Contents Indhold... 2 Formål:... 3 FCØ er et samarbejde, der har til formål at skabe

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Svar (regel) Spørgsmål

Svar (regel) Spørgsmål 1. Hvor høje skal netstolperne være: A. 1,5 m? B. 1,524 m? C. 1,55 m? 2. Hvilken farve skal nettet have: A. Mørkt? B. Hvidt? C. Mørkt og hvidt? 3. Hvor er afprøvningsmærkerne til boldhastighed placeret

Læs mere

Forslag 3: DAF Årsmøde 28/

Forslag 3: DAF Årsmøde 28/ Forslag 3: DAF Årsmøde 28/10 2018 AFSNIT X BEHANDLES VED DANSK ATLETIK FORBUNDS ÅRSMØDE 1 9 16 17 18 x Klubdragt og startnummer Forslagsstiller DAF bestyrelse Vedr. Afsnit 18 Klubdragt og startnummer Nuværende

Læs mere

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé Sydhavnen. Att.: TV 2 Jura. Sendt pr. mail til: 31.

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé Sydhavnen. Att.: TV 2 Jura. Sendt pr. mail til:  31. TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 Sydhavnen Att.: TV 2 Jura Sendt pr. mail til: jura@tv2.dk projektafdelingen@tv2.dk Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

U19-landstrænerne vil endvidere være tilstede ved Talentcuppen for at se spillerne i aktion.

U19-landstrænerne vil endvidere være tilstede ved Talentcuppen for at se spillerne i aktion. Velkommen til Floorball Danmarks U19-herrelandshold I denne skrivelse er retningslinjerne for deltagelse på U19-landsholdet beskrevet. Vi håber, at I vil finde svar på de spørgsmål, I måtte have vedrørende

Læs mere

Bilag 1: Kravmodel for sæsonen 2010-11

Bilag 1: Kravmodel for sæsonen 2010-11 Bilag 1: Kravmodel for sæsonen 2010-11 For at deltage i Canal Digital Ligaen skal nedenstående krav opfyldes. Der kan søges dispensation til kravene med angivelse af hvad der gøres for at kravet opfyldes

Læs mere

Reklameaftale. Mellem Hvidovre Kommunalbestyrelse og ovennævnte klub er indgået følgende aftale:

Reklameaftale. Mellem Hvidovre Kommunalbestyrelse og ovennævnte klub er indgået følgende aftale: Reklameaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (Herefter benævnt kommunen) & Sollentuna Allé 1-3 2650 Hvidovre CVR: 14746889 (Herefter benævnt selskabet) Mellem Hvidovre Kommunalbestyrelse

Læs mere

Propositioner for Danmarksserien Volleyball Nordjylland

Propositioner for Danmarksserien Volleyball Nordjylland Indledning 1. Hensigten med disse propositioner er, at uddybe det FÆLLES TURNERINGSREGLEMENT specielt for i de regioner, hvor Volleyball Danmark varetager turneringsledelsen. Endvidere henvises der til

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS

Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS mod nye mål Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS i 1997. HB elite Garantsponsor 48.000 Logo

Læs mere

Invitation til et samarbejde med Sønderborg Floorball Club The Vikings

Invitation til et samarbejde med Sønderborg Floorball Club The Vikings Sponsormateriale Invitation til et samarbejde med Sønderborg Floorball Club The Vikings Kære potentielle samarbejdspartner I sidder nu med Sønderborg Floorball Clubs sponsormateriale i hænderne. Med dette

Læs mere

DSK DM-AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DSK DM-AFVIKLINGSBESTEMMELSER DIF DANSK MESTERSKAB FOR OK OG KZ2 SAMT DASU MESTERSKAB CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR samt KZ2 Gentlemans DASU Cup 2019 DSK DM-AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 DEFINITION DIF Dansk Mesterskab (DIF DM)

Læs mere

Reklameoverenskomst mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S om reklamering på Hvidovre Stadion

Reklameoverenskomst mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S om reklamering på Hvidovre Stadion Reklameoverenskomst mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S om reklamering på Hvidovre Stadion 1: Kontrakten regulerer Hvidovre Kommunes salg af reklamerettigheder til Hvidovre Fodbold A/S samt

Læs mere

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2991139 Ref. HAO Dir. tlf. 46 31 40 66 hanneo@roskilde.dk 9. november 2018 Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold indgået elitesportsaftaler med Roskilde

Læs mere

Reklameoverenskomst mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S om reklamering på Hvidovre Stadion

Reklameoverenskomst mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S om reklamering på Hvidovre Stadion Reklameoverenskomst mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Fodbold A/S om reklamering på Hvidovre Stadion 1: Kontrakten regulerer Hvidovre Kommunes salg af reklamerettigheder til Hvidovre Fodbold A/S samt

Læs mere

Turneringsplan 4-mandshold en vej til oplevelser

Turneringsplan 4-mandshold en vej til oplevelser Turneringsplan 4-mandshold 2015 en vej til oplevelser DGI Storstrømmen Pétanque Byder hermed velkommen til sæson 2015. Såfremt Du skulle finde fejl i denne turneringsplan, eller der er ting, som kan misforstås,

Læs mere

(herefter kaldet sponsor) (herefter kaldet klubben/udøveren)

(herefter kaldet sponsor) (herefter kaldet klubben/udøveren) STANDARDKONTRAKT SPONSORAFTALE 1 Parter Denne sponsoraftale er indgået mellem: Navn: Adresse: (herefter kaldet sponsor) CVR-/SE-nr.: og Navn: Adresse: (herefter kaldet klubben/udøveren) Evt. CVR-/SE-nr.:

Læs mere

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg 1 Badminton Danmarks dommerudvalg (DU) DU består af en formand samt udvalgsformændene for hver af de under DU stående udvalg. Formanden vælges på BD s repræsentantskabsmøde

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2014-2015 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Helle Munk-Hansen Tlf. 20 87 14 12 Mail: helle.munk-hansen@jubii.dk Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2017-2018 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere