Reklamereglement for Badminton Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Reklamereglement for Badminton Danmark"

Transkript

1 Reklamereglement for Badminton Danmark Generelt 1 Dette reglement er gældende ved individuelle turneringer og holdturneringer, som er godkendt af Badminton Danmark. I internationale turneringer under Badminton World Federation (BWF) og Badminton Europe (BE) skal reklamerne opfylde de til enhver tid opdaterede regler i BWF s håndbog Competition regulation. 2 Kredse og klubber under BD kan indgå aftale om reklame på spille- og/eller overtrækstøj. BD kan på BD s vegne indgå tilsvarende aftaler. 3 Intet klubmedlem er pligtig til at bære reklame, og et medlem, der ønsker at være fri for at bære reklame, må af den grund ikke begrænses i sin mulighed for at deltage i såvel holdturneringer som i individuelle konkurrencer m.v. Såfremt en klub indgår aftale med en sponsor om en bestemt navngiven spiller, skal der foreligge en skriftlig accept fra den pågældende spiller. 4 BD s sponsoraftaleformular kan anvendes og rekvireres hos BD s sekretariat. Klubben har pligt til at fremsende oplysninger til BD om indgåede aftaler såfremt anmodning fremsendes herom fra BD. Klubber kan have flere sponsorer til et hold. I dette tilfælde udfyldes en formular for hver sponsor. 5 Såfremt en spiller fra en klub modtager vederlag, som overstiger det beløb, der må oppebæres som amatørspiller, skal spilleren ansøge om kontraktspillerstatus hos BD. 6 Udover den økonomiske fordel, der ligger i, at rekvisitter, spilletøj og overtrækstøj stilles gratis til rådighed for spilleren, må denne hverken kræve eller modtage økonomisk fordel af nogen art i den forbindelse, medmindre spilleren har ansøgt om status som kontraktspiller, jf. BD s amatørreglement og kontraktspillerreglement.

2 Reklame på spilletøj og rekvisitter 7 Stk.1 Definitioner: Ved SPILLETØJ forstås alle klædningsstykker, som bæres fra spillets begyndelse (á nul). Spilletøjet skal være almindelig sportsbeklædning og må ikke betragtes som anstødelig eller provokerende. Turneringsledelsen har ansvaret for at vurdere om spilletøjet kan betragtes som acceptabel spillebeklædning. Ved overtrækstøj forstås alle klædningsstykker ud over spilletøj, som bæres synligt på spillearealet inden spillets påbegyndelse. Reklame på spilletøj må kun indeholde firma- /produktnavn samt evt. firmalogo. Yderligere reklametekst kan ikke godkendes. En forudsætning for reklame på spilletøj og overtrækstøj er, at den pågældende reklame ikke tager sigte på at fremme salget af varer eller ydelser, som efter BD s skøn virker forstyrrende eller anstødelig, eller såfremt reklamen i sig selv kan have en sådan virkning. Overtrækstøj er herudover ikke omfattet af nærværende regler. Stk.2 a 1. Reklame på spillebluse må være: 6 stk. reklame hver på op til 60 cm 2, fordelt med 1 stk. på hvert ærme, 1 stk. på hver skulder og 1 stk. på hver side af kraven. Producentlogo er ikke indbefattet heri, samt b C Max. 4 stk. reklamer på ryg og max. 4 stk. reklamer på mave. Reklamerne må være ens eller forskellige. Det samlede areal for de 4 reklamer på ryggen må max. være 600 cm 2 og det samlede areal for de 4 reklamer på maven må max. være 600 cm 2. Arealet måles som summen af de enkelte reklamer, hvis areal findes ved at lægge dem ind i rektangulære figurer. Reklamerne må ikke gå i en ubrudt ring om trøjen. Ved aftale med en fælles sponsor f.eks. for kredsen, ligaen, 1. division m.m. vil der kunne anvendes yderligere 300 cm 2 på ryggen ud over de 600 cm 2 under punkt b til én reklame for en sådan. 2. Reklame på øvrigt spilletøj må være:

3 a På shorts må fremgå 1 stk. reklame på max 20 cm 2, samt 1 stk. reklame på front eller bag på max. 300 cm 2. b Hver sko og hver sok må bære 2 stk. reklamer på max. 20 cm 2. c Andre beklædningsgenstande udover de i 7, stk. 4 nævnte må hver bære 1 stk. reklame på max 20 cm Overtrækstøj må bære reklamer, som overholder stk. 1, sidste afsnit. Overtrækstøj må ikke bæres under kamp. Stk.3 Stk.4 I forbindelse med badmintonturneringer og -arrangementer må et klubmedlem på det under 7 stk.1 nævnte spilletøj ikke bære andre reklamer end de reklamer, som forbundet eller deres kreds eller klub på reglementeret måde har indgået aftale om. Herfor dog undtaget kontraktspillere, som er omfattet af regler i BD s kontraktspillerreglement. De i 7, stk. 2 nævnte antal reglementerede reklamer omfatter også producentlogo/varemærker for den virksomhed, der er fremstiller eller forhandler af den pågældende beklædningsgenstand. Disse varemærker skal følge størrelsesangivelserne anført i 7, stk. 2, pkt. 1A eller 1B, hvad angår spilleblusen, og i 7, stk. 2 pkt. 2, hvad angår andre dele af spilletøjet. Bogstaver / skrift på spillerens tøj 8 I Badmintonligaen er det obligatorisk at holdet bærer spillebluse og shorts/ nederdel, som er helt ens i farve og design, med undtagelse af modeller, der findes i en herre- og damemodel. De to modstanderhold i hver match skal bære forskellig farve spillebluse. Derfor skal hvert hold have 2 spillebluser med hver sin grundfarve og hjemmebaneholdet må vælge hvilken farve trøje holdet ønsker at spille i. Modstanderholdet skal derefter vælge spillebluse som er forskellige i grundfarve fra hjemmebaneholdets. Senest 1. august indsender klubberne billeder eller tegninger af det valgte spilletøj, hvorefter sekretariatet meddeler klubberne om tøjet kan godkendes. Godkendelse skal foreligge senest 15. august. Såfremt oplysningerne ikke indsendes rettidigt, idømmes klubben en bøde (se Oversigt over gebyrer mv.).

4 Ønsker en klub at ændre spilletøj efter godkendelsen, kan det ske efter aftale med sekretariatet. Klubben vil blive opkrævet et gebyr (se Oversigt over gebyrer mv.). 9 Stk. 1 Det henstilles at bære navn på trøjen i henhold til nedenstående regler: På bagsiden af spilletrøjen må der stå spillernavn og/eller spillerens land eller klub, hvis følgende overholdes: A Det latinske alfabet benyttes til al tekst og teksten skal være i én farve i en kontrastfarve til trøjens farve. B Hvis der et mønster på bagsiden af spilletrøjen, skal skriften være på en ensfarvet baggrund i en kontrastfarve. C For at sikre, at skriften er synlig for tilskuerne, anbefales det, at højden af skriften er 6-10 cm, og D E Skriften skal være vandret og placeres i toppen af spilletrøjen. Spillerens efternavn skal benyttes (eller en forkortelse heraf) og eventuelt initialerne af fornavnet/fornavnene. Stk. 2 I Badmintonligaen er det obligatorisk at bære spillernavn på trøjen i henhold Til ovenstående regler i stk. 1 A-E. Det henstilles at 1. division også følger samme regler. Stk. 3 I Badmintonligaen er det obligatorisk at placere et klublogo på brystet af trøjen. Logoet må max. være 150 cm 2. Logoet må ikke indeholde anden reklame end klubbens non - kommercielle logo. 10 Kontraktmæssige reklamer på spilletøj eller overtrækstøj må bæres af såvel ungdoms- som seniorspillere. Klubtegnede reklameaftaler må dog ikke bæres ved særlige repræsentative kampe (f.eks. udvalgte hold for forbund og kreds). Det er tilladt at bære reklame ved alle turneringer, der afvikles i henhold til BD s "Turneringsreglementer". Bortset fra ovennævnte reklamer, spillernavn og eventuelt klubnavn (holdnavn) og/eller emblem, må der ikke forefindes nogen form for billede eller tekst.

5 Reklamer i baneområdet 11 NETTET: Det er tilladt at have 1 reklame på nettet. Reklamen skal placeres så der er mindst 15 cm afstand fra stofbåndet og 10 cm afstand fra bunden af nettet. Reklamen skal enten males eller farves på netmaskerne. Det er ikke tilladt at bruge et massivt materiale der fastgøres til nettet. I forbindelse med TV - produktion af kampe eller holdmatcher, kan der være TV - forhold, som ikke tillader reklame i nettet. 12 BANE: Det et er tilladt at påføre reklame på spillefladen. Reklamen må kun fremstilles i skridsikkert materiale, som før hver enkelt kamp kan fastklæbes til banerne og efterfølgende fjernes i forbindelse med klubbens øvrige kampe (BD s sekretariat rådgiver om materialevalg). Reklame banen må være: Stk. a: 1. stk. under nettet. Reklamens placering skal være således, at afstanden fra alle banelinjer er mindst 30 cm. Der er ingen regler for udformningen af Reklamen, men de samlede mål på reklamearealet (måles fra yderste kanter af reklamen/reklamerne) må ikke overstige 150 cm i højden og 350 cm i bredden. Reklamen må kun placeres i området under nettet centreret mellem de forreste servelinjer og single sidelinjerne. Stk. b: Stk. c: 2 reklamer (turneringssponsorlogoer) max. 170 x 30 cm min. 30 cm fra baglinjen eller sidelinjerne. 2 reklamer (baneproducent) max. 170 x 30 cm, min. 30 cm fra baglinjen. 13 RUNDT 0M BANEN: Bander og lignende reklamedisplay rundt om banen må ikke virke distraherende på spillere, dommere, linjedommere, tilskuere eller tv-seere. Bandereklamer og lignende reklamedisplay skal placeres, så der er en sikkerhedsafstand mellem banen og reklamen på 2 meter. Benyttelse af bandereklamer med rullende display kan godkendes. Ønsker en arrangør at benytte sådanne bander, skal arrangøren ansøge BD s sekretariat

6 om godkendelse. Ansøgningen skal være sekretariatet i hænde senest to uger, inden banderne ønskes benyttet. 14 Badminton Danmark påtager sig ikke ved klubbernes eller spillernes indgåelse af en aftale noget ansvar af økonomisk eller anden art over for aftaleparterne eller over for myndigheder m.fl. for parternes efterleven af almindelig dansk lovgivning, f.eks. med hensyn til overholdelse af afgiftspligter o. lign. 15 Stk.1 Kredse og klubber kan indgå aftale om navnesponsorat af en turnering. Det pågældende sponsornavn på turneringen må fremgå af alt materiale i relation til turneringen. Indgåelse af sådanne aftaler om navnesponsorater skal indgås på BD s sponsoraftaleformular og indsendes til BD s sekretariat til registrering, jf. 3. Det pågældende sponsornavn må ikke tage sigte på at fremme salget af varer eller ydelser, som efter BD s skøn virker forstyrrende eller anstødelige, eller såfremt reklamen i sig selv kan have en sådan virkning. Stk.2 Kontrakten må ikke forpligte BD til i sit officielle sæsonprogram at medtage en reklamerende undertitel. BD fralægger sig alt ansvar i forbindelse med overholdelse af den mellem de 2 parter trufne aftale (kontrakt) om reklamering. 16 Badminton Danmark påtager sig ikke ved klubbernes eller spillernes indgåelse af en aftale noget ansvar af økonomisk eller anden art over for aftaleparterne eller over for myndigheder m.fl. for parternes efterleven af almindelig dansk lovgivning, f.eks. med hensyn til overholdelse af afgiftspligter o. lign. 17 Overtrædelse af bestemmelserne i reklamereglementet skal i alle forekommende tilfælde indberettes til BD/kredse og vil medføre en bøde (jf. gebyroversigten). I de tilfælde, hvor der ikke er fastsat specielle regler i ovenstående reglement, gælder DIF s love Administration af disse regler varetages af BD s sekretariat. Dette reglement er sidst ændret på BD s Hovedbestyrelsesmøde den 11. maj 2012.

Standard spiller/klubaftaleformular

Standard spiller/klubaftaleformular Standard spiller/klubaftaleformular I forbindelse med klubber og kredses indgåelse af aftaler vedrørende reklame på sportsbeklædning på vegne af navngivne spillere Aftaleparter: Klub/kreds: Spiller: Bestemmelser

Læs mere

Reklamereglement for Badminton Danmark

Reklamereglement for Badminton Danmark Reklamereglement for Badminton Danmark Generelt 1 Dette reglement er gældende ved individuelle turneringer og holdturneringer, som er godkendt af Badminton Danmark. I internationale turneringer under Badminton

Læs mere

Cirkulære nr. 106 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 106 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 106 (2016) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse 1 Nærværende cirkulære omfatter regler for reklamer på spilledragt, træningsdragt m.v., som bæres under eller i forbindelse med kampe i Herre-DM

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

Love for BADMINTON KØBENHAVN 1 Navn og hjemsted 2 Indordning i forbund 3 Formål 4 Opgaver 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 6 Udmeldelse

Love for BADMINTON KØBENHAVN 1 Navn og hjemsted 2 Indordning i forbund 3 Formål 4 Opgaver 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 6 Udmeldelse Love for BADMINTON KØBENHAVN 1 Navn og hjemsted Kredsens navn er BADMINTON KØBENHAVN. Dens hjemsted er Københavnsområdet. 2 Indordning i forbund Badminton København er medlem af BADMINTON DANMARK under

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Amatør- og Ordensreglement

Amatør- og Ordensreglement 1 Amatør- og Ordensudvalget består af det i DVBF's love ( 21) nævnte antal medlemmer, der vælges som anført samme sted. Stk.2 Sager, der er til behandling af udvalget, færdiggøres af dette i dets oprindelige

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. 5 8 m. 5 8 m. 28 34 m. Følgende minimumskrav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål (mål på frizonen er

Læs mere

Evaluering af Badmintonligaen - slutspil

Evaluering af Badmintonligaen - slutspil Evaluering af Badmintonligaen - slutspil Formålet med denne formular er at få et samlet overblik over forholdene omkring kampene i Badmintonligaen, for på den måde at forbedre oplevelsen for tilskuere

Læs mere

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016.

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. ROSKILDE GOLF KLUB Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. - HOLDTURNERINGER I DGU REGI - INDIVDUELLE RANGLISTETURNERINGER OG DGU MESTERSKABER M.FL. I DK

Læs mere

Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet)

Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet) Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet) Bilag til Love for Danmarks Badminton Forbund 1 I medfør af 5, stk. 7 og 10 i DBF s love fastsættes nedenstående regler om de

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE REKLAME- OG SPONSORPOLITIK

ALLERØD KOMMUNE REKLAME- OG SPONSORPOLITIK ALLERØD KOMMUNE REKLAME- OG SPONSORPOLITIK ALLERØD KOMMUNE MAJ 2013 1. Formål Formålet med en reklame- og sponsorpolitik er, at sikre: At ansatte, politikere, brugere og bestyrelser er bekendt med muligheder

Læs mere

Redskabsregulativ for TeamGym 2013-2014

Redskabsregulativ for TeamGym 2013-2014 Redskabsregulativ for TeamGym 2013-2014 Vedtaget på TeamGyms aktivitetsmøde 27. oktober 2013 1 Rytmeserie 1.1 Gulvflade Rytmegulvet er 14 x 20 m. Arealet skal dækkes af måtter i tykkelsen 30-35 mm (+/-

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 28. august 2015 i sag nr. 12/2015 Badminton Københavns indbringelse af Badminton Danmarks Disciplinærudvalgs kendelse af 4. maj 2015 Sagen er behandlet

Læs mere

KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE

KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE mellem [KLUB] og Randers FC Dato: Dato: Dato: [KLUB] Randers FC Randers FC Navn Jacob Nielsen Bjarne Lauridsen Funktion Direktør Koordinator a) Samarbejdsaftalen omfatter et

Læs mere

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg 1 Badminton Danmarks dommerudvalg (DU) ledes af en formand, valgt på BD s repræsentantskabsmøde (jf. 16.stk.2, nr. 07.03) DU består af formand samt formændene

Læs mere

www.halsfs.dk Sponsorfolder 2011

www.halsfs.dk Sponsorfolder 2011 Sponsorfolder 2011 1 Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag formiddag til at lægge vejen forbi stadion? Her vrimler det med børn i alle aldre. Fælles for dem er glæden

Læs mere

Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland

Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland Deltagelse Årgang 2004 og yngre for drenge og årgang 2005 og yngre for piger. For at imødekomme de nye tanker angående mesterskabsstrukturen, har vi

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. 4-6,5 m 4-6,5 m Følgende krav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål. Der gøres opmærksom på, at der kan

Læs mere

Viborgvej. Parkering. 4 11-mandsmål 4 8-mandsmål 4 5-mandsmål. (Superliga-bane) 4 11-mandsmål 4 8-mandsmål. 8 3-mandsmål. Græs.

Viborgvej. Parkering. 4 11-mandsmål 4 8-mandsmål 4 5-mandsmål. (Superliga-bane) 4 11-mandsmål 4 8-mandsmål. 8 3-mandsmål. Græs. Viborgvej V 9 (Superliga-bane) 8 3-mandsmål 8 4 5-mandsmål 7 4 5-mandsmål V 5 Kunstgræs 4 5-mandsmål 4 3-mandsmål 6 Kunstgræs/græs 2 Græs 3 Græs 1 (kampbane) 4 Græs Måloptælling/-behov Optalt 20.5.2014

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Vedtægter for. Frederiksberg Badminton Klub

Vedtægter for. Frederiksberg Badminton Klub Vedtægter for Frederiksberg Badminton Klub Medlem af: Badminton København Badminton Danmark Danmarks Idrætsforbund The International Badminton Federation STIFTET 5. OKTOBER 1932 1. Navn, hjemsted og adresse

Læs mere

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division.

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division. Brøndby d. 19. maj 2015 Journal nr.1304-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 5 2014-2015 Tirsdag d. 12. maj 2015, kl. 09.00-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og med serie 1 indenfor Badminton Danmark. Dog er Kredsserien og serie 1 i øst undtaget fra

Læs mere

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Horsens Stallions 8700 Horsens Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/horsens-stallions Intro

Læs mere

Ølbycentret. Skilteregler

Ølbycentret. Skilteregler Ølbycentret Skilteregler 00 Regler for skilte og andet facadeudstyr i Ølbycentret Om skilte og skilteregler Formålet med skilteregler er at fremme god skiltning. God skiltning God skiltning opnås gennem

Læs mere

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. Følgende krav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål. Der gøres opmærksom på, at der kan være stillet

Læs mere

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg 1 Badminton Danmarks dommerudvalg (DU) DU består af en formand samt udvalgsformændene for hver af de under DU stående udvalg. Formanden vælges på BD s repræsentantskabsmøde

Læs mere

BRANDING NETVÆRK OPLEVELSER

BRANDING NETVÆRK OPLEVELSER BRANDING NTVÆRK OPLVLSR NTVÆRKT NTVÆRKT OPLVLSR Netværksmøderne afvikles altid med et tilknyttet tema. Oftest kommer en gæst med et forretningsmæssigt relevant indlæg, men der indbydes også til netværksarrangementer

Læs mere

Regler. Dansk Arbejder Idrætsforbund. En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk. Dansk Arbejder Idrætsforbund

Regler. Dansk Arbejder Idrætsforbund. En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk. Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk Arbejder Idrætsforbund En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk Regler Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf. 43 26 23 84 Fax: 43 26 23 86 E-mail: dai@dai-sport.dk

Læs mere

FORORD 1.1 SPORTSPLADS

FORORD 1.1 SPORTSPLADS 1 Unicykel Hockey FORORD Opmærksomheden må henledes på deltagernes og tilskuernes sikkerhed. Derfor skal sikkerhedsreglerne følges nøje og alt udstyr skal være i god stand. Disse regler kan dog ikke dække

Læs mere

Kampleder 7- og11 mands

Kampleder 7- og11 mands Spilleregler for 7:7 rækker (For U-10 Drenge, U-11 Piger, U-11 Drenge, U-12 Piger, U-12 Drenge) Se regler her Banestørrelsen Længde min. 50 meter max. 68 meter. Bredde min. 36 meter max 56 meter. Idealstørrelse

Læs mere

ØHI Sponsorkoncept 2016-090316_ØHI koncept 18x28 cm 09-03-2016 10:30 Page 1 Sponsor- koncept Ø S T E R H O R N U M IDRÆ T S F O R E N IN G

ØHI Sponsorkoncept 2016-090316_ØHI koncept 18x28 cm 09-03-2016 10:30 Page 1 Sponsor- koncept Ø S T E R H O R N U M IDRÆ T S F O R E N IN G Sponsorkoncept ØSTER HORNUM IDRÆTSFORENING Sponsorstruktur Som sponsor i Øster Hornum IF tilbydes De mulighed for eksponering inden for Fodbold, Tennis, Håndbold, Badminton og Gymnastik. Denne eksponering

Læs mere

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning Pistol 15 m Pistol 15 m Opdateret september 2014 Generelle bestemmelser 1. Tilmeldelse 1.1. Deltagerberettigede er alle,

Læs mere

Dommerregulativet. Dansk Floorball Union Turneringsadministrationen. Dansk Floorball Union

Dommerregulativet. Dansk Floorball Union Turneringsadministrationen. Dansk Floorball Union Dansk Floorball Union Dommerregulativet 1 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 1 Dommerregulativet... 3 1 Godkendelse af dommere.... 3 2 Dommernes påklædning.... 3 3 Dommernes udstyr.... 3 4 Honorarer

Læs mere

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI E-mail adresse er: bsi@bsi-fodbold.dk Hjemmeside navn: Bsi-fodbold.dk Brøndby Strand IK blev stiftet i 1935 og er snart 80 år gammel

Læs mere

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen?

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen? Navn Beskrivelse Forsvarerne har fået tilkendt et frispark lige uden for eget straffesparksfelt. Sparkeren vil tage frisparket hurtigt, selv om en angriber ikke er 9,15 m væk. Da bolden passerer angriberen,

Læs mere

Mit første. Badmintonstævne

Mit første. Badmintonstævne Mit første Badmintonstævne Indholdfortegnelse Forord... 3 Turneringsform... 3 Hvordan tæller man... 3 Møde til et badmintonstævne... 4 Hvad skal jeg ha med... 4 I løbet af turneringen... 4 At spille en

Læs mere

Reklame- og sponsorpolitik

Reklame- og sponsorpolitik Reklame- og sponsorpolitik Indhold Indledning 3 Retningslinier for salg af reklamepladser og modtagelse af sponsorstøtte 4 Bilag 1. De lovmæssige rammer 6 Reklameloven 6 Reklamelovens muligheder 6 Rammer

Læs mere

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet)

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Bilag til Love for Badminton Danmark 1 I medfør af 5, stk. 7 og 10 i BD s love fastsættes nedenstående regler om de rettigheder og pligter

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

SPONSORKONCEPT ER DU DEN NÆSTE SPONSOR?

SPONSORKONCEPT ER DU DEN NÆSTE SPONSOR? SPONSORKONCEPT ER DU DEN NÆSTE SPONSOR? Intro Låsby Boldklub har gennem de senere år været igennem en stor udvikling startende i 2012 hvor vi vandt DGI s danmarksmesterskab i foreningsudvikling. En udvikling

Læs mere

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility)

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) Regler for CTF (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) VILKÅR OG BETINGELSER FOR BILATERAL HANDEL MED KAPACITET I TRANSMISSIONSSYSTEMET Version 5.2 Juni 2010 Regler for CTF,

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

Gældende bestemmelser

Gældende bestemmelser Afsnit E. Bestemmelser for godkendte prøvefiguranter Indledning Beskæftigelsen som godkendt prøvefigurant er et væsentligt element i klubbens arbejde, hvorfor godkendte prøvefiguranter i alle relationer

Læs mere

Holdninger/Politikker/Bestemmelser for KIF Håndbold:

Holdninger/Politikker/Bestemmelser for KIF Håndbold: Holdninger/Politikker/Bestemmelser for KIF Håndbold: 1. Kontingentpolitik KIF Håndbold vil ikke være dyrest eller billigst med kontingentet, men finde den kontingent sats som passer til en Eliteklub med

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

ORDLISTE. BWF Statutes, Sektion Gældende fra 01/01/2018

ORDLISTE. BWF Statutes, Sektion Gældende fra 01/01/2018 BWF Statutes, Sektion 4.1.5 ORDLISTE Gældende fra 01/01/2018 Denne sektion angiver den standardordliste, der skal anvendes af dommeren for at kontrollere kampen. Listen er ikke fuldkommen, og andre vendinger

Læs mere

Badminton Danmark Kort teknisk vejledning i forbindelse med badmintonspillet.

Badminton Danmark Kort teknisk vejledning i forbindelse med badmintonspillet. Badminton Danmark Kort teknisk vejledning i forbindelse med badmintonspillet. Der er i følgende tale om aktuelle anbefalinger, da mange af de nuværende (tidligere byggede) badmintonhaller ikke lever op

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv. 2018

Oversigt over gebyrer mv. 2018 Oversigt over gebyrer mv. 2018 Gyldig pr. 01/01-2018 (opdateret 31/05-2018) Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af

Læs mere

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS BMS ELITEBASKET Bliv sponsor for Basketballklubben BMS Velkommen i BMS Basketballklubben BMS er en af de mest vindende klubber i dansk basketball med mange mesterskaber i de 40 år, klubben har eksisteret.

Læs mere

DGI Fører og hund samarbejde

DGI Fører og hund samarbejde DGI Fører og hund samarbejde Konkurrenceprogram FH HB Hvalpe (3-10 mdr.) Begynder 2003 Bedømmelseskriterier: Side 1 af 13 sider Bedømmelserne af prøverne vægter samarbejdet og kontakten mellem hund og

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Forbundsmappen afsnit 16

Dansk Atletik Forbund Forbundsmappen afsnit 16 Forbundsmappen afsnit 16 16 NATIONALE REKLAMEREGLER 16.1 GENERELLE PRINCIPPER 16.1.1 Nærværende reklameregler er gældende ved alle nationale arrangementer afholdt i Danmark. For internationale arrangementer

Læs mere

Stævneledermanual Kidsvolley level 3

Stævneledermanual Kidsvolley level 3 Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS BLIV SIF SPONSOR EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST SPONSOR RETNINGSLINIER Ingen sponsorer kontaktes uden at sponsorudvalget er informeret og har godkendt det. Der kan kun

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Krolf. ½ krocket, ½ golf - og 1/1 sjovt! DGIkrolf

Krolf. ½ krocket, ½ golf - og 1/1 sjovt! DGIkrolf Krolf ½ krocket, ½ golf - og 1/1 sjovt! DGIkrolf Hvad er Krolf? ½ kroket og ½ golf - og 1/1 sjovt. Sådan lanceres dette nye familiespil, der er under udvikling i Danmark. Historisk er spillet opfundet

Læs mere

Mål til jakke Omkreds af hals

Mål til jakke Omkreds af hals Mål til jakke Omkreds af hals Mål rundt om den nederste del af halsen. Put en finger mellem målebåndet og halsen. Skulderbredde Mål mellem skuldrenes yderste punkter. Referencepunkter for starten og slutningen

Læs mere

Godkendelsesmateriale. Træning

Godkendelsesmateriale. Træning Godkendelsesmateriale Træning 1. Indledning... 3 2. Godkendelsesprocedure... 3 2.1. Hvad kan der søges godkendelse til... 3 2.2. Godkendelsesform og bindingsperiode... 4 2.3. Kontraktgrundlag og aftaleperiode...

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR I 19.3 30.marts 2015 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE STØJMÅLING STANDMÅLING CROSSKART Indledning Dette cirkulære indeholder bestemmelser for støjmåling inden for DASU ansvarsområde

Læs mere

- en aktivitet på tværs af alder og køn

- en aktivitet på tværs af alder og køn - en aktivitet på tværs af alder og køn 1 Redaktion: Mona Olsgaard Fotos: Privat Layout: DGI kommunikation, Marianne Kristensen Tryk: DGI print September 2008 2 Krocket er en aktivitet for alle aldersgrupper.

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Gyldig pr. 01/01-2018 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark

Læs mere

ORDLISTE. BWF Statutes, Section Gældende pr. 30/11/2018

ORDLISTE. BWF Statutes, Section Gældende pr. 30/11/2018 BWF Statutes, Section 4.1.5 ORDLISTE Gældende pr. 30/11/2018 Denne sektion angiver den standardordliste, der skal anvendes af dommeren for at kontrollere en kamp. Listen er ikke fuldkommen, og andre vendinger

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

- Sponsoroplæg - Team Cursive. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Team Cursive. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Team Cursive 4700 Næstved E-sport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/team-cursive Intro Team Cursive er en

Læs mere

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget SPONSOR Hvem har de kommercielle rettigheder til eventen? Er der nogen form for branche- eller produktsuverænitet i forhold til det internationale forbund og/eller specialforbundets daglige sponsorer?

Læs mere

Afsnit 7 - Nationale reklameregler

Afsnit 7 - Nationale reklameregler Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby stadion 20 / 2605 Brøndby +45 4326 2308 / daf@dansk-atletik.dk www.dansk-atletik.dk Afsnit 7 - Nationale reklameregler Dansk Atletik Forbunds nationale reklameregler

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv.

Oversigt over gebyrer mv. Oversigt over gebyrer mv. Gyldig pr. 1/1-2017 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark og Kreds Obligatorisk

Læs mere

Dansk Floorball Union Turneringsudvalget

Dansk Floorball Union Turneringsudvalget Dommerregulativet Dommerregulativet er til vejledende brug for dommere og klubber i forbindelse med afvikling af kampe. Regulativet er underlagt bestemmelserne i Turneringsreglementet. 1 Godkendelse af

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub - ungdomsafdelingen byder alle velkommen til årets skolefodbold-stævne. Interessen

Læs mere

Undlad at kommentere politiske spørgsmål under en konkurrence og gå aldrig imod en dommers afgørelse, hvis den bygger på lovgrundlaget.

Undlad at kommentere politiske spørgsmål under en konkurrence og gå aldrig imod en dommers afgørelse, hvis den bygger på lovgrundlaget. 1 Indgået mellem BUESKYDNING DANMARK og skytte: Navn, klub, år Et spørgsmål om holdning til tingene Som bruttoholds- og landsholdsskytte tilslutter du dig visse regler officielle, som uskrevne, med en

Læs mere

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 -

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 - DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012-1 Spille- og turneringsregler DTFs spille- og turneringsregler, samt retningslinier for kampe spillet uden dommer er gældende

Læs mere

Special Olympics Ridning Gældende fra 26. oktober 2005 (opdateret 13. juni 2013)

Special Olympics Ridning Gældende fra 26. oktober 2005 (opdateret 13. juni 2013) Special Olympics regler og retningslinier for ridning Officielle klasser 1. Dressur 2. Prix Caprilli 3. Engelsk ridt 4. Forhindringsbane (Working trails) 5. Gymkhana klasser a) Slalom b) Stafet Opdeling

Læs mere

SKOLEREGLER VERSION 2014

SKOLEREGLER VERSION 2014 SKOLEREGLER VERSION 2014 Reglerne er udviklet af Mastiff A/S i samarbejde med Dansk Skoleidræt og DR. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Banen og bolden Spillet Spilstart tip-off, bevægelse på banen og skud

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 3. februar 2016 i Sag nr. 26/2015: Hobro IK mod AGF Sagen er behandlet af Morten Larsen, Eigil Lego Andersen og Annelise Vidø. APPELLEN OG SAGENS

Læs mere

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé Sydhavnen. Att.: TV 2 Jura. Sendt pr. mail til: 31.

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé Sydhavnen. Att.: TV 2 Jura. Sendt pr. mail til:  31. TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 Sydhavnen Att.: TV 2 Jura Sendt pr. mail til: jura@tv2.dk projektafdelingen@tv2.dk Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95

Læs mere

D O M M E R A F T A L E

D O M M E R A F T A L E D O M M E R A F T A L E mellem Danmarks Ishockey Union (DIU) Fodboldens Hus DBU Allé 1 2605 Brøndby repræsenteret af direktør Enver Hansen og Dansk Ishockey Dommerklub (DID) repræsenteret af formand Bo

Læs mere

Vedtægter for Vejle BridgeCenter

Vedtægter for Vejle BridgeCenter Vedtægter for Vejle BridgeCenter 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Vejle BridgeCenter og klubben er hjemmehørende i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 2. maj 2016. 2. Formål Klubbens formål er at

Læs mere

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS BLIV SIF SPONSOR EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST AGENDA Dette lille skriv er udfærdiget for at tydeliggøre rammerne for kontakt til sponsorer, specielt i forbindelse med

Læs mere

Retningslinier for individuel råderet

Retningslinier for individuel råderet LINDESKOVEN Afdelingsbestyrelsen - Afdeling 32 Østre Lindeskov 209-2600 Glostrup Tlf.: 43 43 17 21 En afdeling under Glostrup Boligselskab Retningslinier for individuel råderet vedrørende hegn, låger,

Læs mere

Reglement for SLTU s holdturnering

Reglement for SLTU s holdturnering Reglement for SLTU s holdturnering Juniorer 2016 21. april 2016 1 Forord til Reglementet 3 Kapitel I: Generelle bestemmelser 4 Unionen udskriver turneringen 4 Deltagergebyr og præmier 4 Rækker, aldersgrupper

Læs mere

SPILLERNES ETISKE REGLER

SPILLERNES ETISKE REGLER SPILLERNES ETISKE REGLER 1. Formål Formålet med disse regler er: 1.1 at sikre og opretholde en ordentlig og fair admini-stration og gennemførsel af BWF-godkendte turneringer, og at beskytte spillernes

Læs mere

Bøderegulativ- og gebyrliste

Bøderegulativ- og gebyrliste Bøderegulativ- og gebyrliste Opdateret d. 26. maj 2018 Bødestørrelsen er udtryk for normalstrafferamme. Bødestørrelsen kan i konkrete tilfælde fraviges i både op- og nedadgående retning. BØDER OG SANKTIONER

Læs mere

Reglement 2016. Indhold

Reglement 2016. Indhold Reglement 2016 Indhold Rækkeinddeling.... 2 Ændringer i reglement 2016... 2 Indberetning af spring til indledende og Master... 3 Rettidigt... 3 For sent... 3 Spring i finalen:... 3 Prøvespring... 3 Afvikling...

Læs mere

Bekendtgørelse om mærkning og registrering af hunde 1)

Bekendtgørelse om mærkning og registrering af hunde 1) BEK nr 22 af 07/01/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 4. juli 2016 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2015-32-30-00044 Senere ændringer

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

INTERNATIONAL 806 DANSKE KLASSEREGLER (STANDARDKLASSE)

INTERNATIONAL 806 DANSKE KLASSEREGLER (STANDARDKLASSE) 1 af 7 1 Formål Formålet med disse bestemmelser er at sikre, at bådene i denne klasse er så ens som muligt i relation til fart og sikkerhed. 2 Sikring af ensartede både 2.1 Specialklubbens bestyrelse har

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

DGI badminton. Badminton reglement. individuelle turneringer 2014/ regler

DGI badminton. Badminton reglement. individuelle turneringer 2014/ regler DGI badminton Badminton reglement individuelle turneringer 2014/2015 www.dgi.dk/badminton - regler Reglement 2014 /2015 2 VEJLEDNING FOR INDIVIDUELLE BADMINTONTURNERINGER: 1. Vejledningen kan bruges af

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Køb dine gode gamle DUKA Svømmemærker her

Køb dine gode gamle DUKA Svømmemærker her Køb dine gode gamle DUKA Svømmemærker her DUKA's kredsinddeling Kontakt: webmaster@duka.dk Kontakt: DUKA - Lundgærdet 7, 6000 Kolding. tlf. 75528022, fax 75508529 Åbent mandag-fredag 9.00-13.00 Senest

Læs mere

BEDØMMELSESREGLEMENT 2015-2016

BEDØMMELSESREGLEMENT 2015-2016 BEDØMMELSESREGLEMENT 2015-2016 BEDØMMELSESREGLEMENT SIDE 1 ARTIKEL 1 MÅL OG HENSIGT: 1.1 Formålet med dette bedømmelsesreglement er: 1.1.1 At tilvejebringe en objektiv og ensartet vurdering af alle Sports

Læs mere

Takster 2016/2017. Gyldig pr. 30/ Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v.

Takster 2016/2017. Gyldig pr. 30/ Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Takster 2016/2017 Gyldig pr. 30/05-2016 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark og Kreds Obligatorisk

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere