BeoLink Passive. Betjeningsvejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BeoLink Passive. Betjeningsvejledning"

Transkript

1 BeoLink Passive Betjeningsvejledning

2 B E O L I N K P A S S I V E 1 Med et BeoLink Passive system og et par passive Bang & Olufsen højttalere, kan De give Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem en ekstra dimension. De kan nu spille den kilde De ønsker (musik video) på Deres hovedrumssystem, og lytte til det via Deres BeoLink installation i Link-rummet med BeoLink Passive systemet og de ekstra højttalere. Men det er ikke det hele. De kan tilmed betjene de daglige funktioner i hovedrumssystemet via BeoLink Passive systemet, ved hjælp af fjernbetjeningen Beo4. Denne vejledning forklarer hvordan... Betjeningsvejledning

3 2

4 I N D H O L D 3 4 Værd at vide om.....musik i andre rum 5 Direkte betjening Kontrollere lyden Kontrollere tidsprogrammeret afspilning (Timer Play) Lydstyrkeregulering 6 Fjernbetjening Ved hjælp af Beo4 7 Sådan betjenes hovedrumssystemet 8 Værd at vide 9 Sådan reguleres lyden i BeoLink Passive 10 Ved hjælp af Beolink 1000 Denne vejledning beskriver hvordan De betjener Deres BeoLink Passive opstilling (et BeoLink Passive system og et sæt passive Bang & Olufsen højttalere). Opstillingsvejledningen, som også følger med BeoLink Passive systemet, forklarer udførligt, hvordan De installerer systemet sammen med Deres Bang & Olufsen højttalere, og hvordan BeoLink Passive systemet gøres klar til brug.

5 4 V Æ R D A T V I D E O M.....Musik i andre rum BeoLink Passive systemet og de passive Bang & Olufsen højttalere, giver Deres Bang & Olufsen system i hovedrummet en ekstra dimension: De kan lytte til en hvilken som helst kilde fra hovedrumssystemet (musik video) i Link-rummet med BeoLink Passive systemet. De kan betjene en række funktioner i hovedrumssystemet fra Link-rummet, ved hjælp af fjernbetjeningen Beo4. BeoLink Passive systemet og de to højttalere giver Dem fuld udbytte af den høje lydkvalitet fra Deres hovedrumssystem. Denne vejledning forklarer hvordan... Når De betjener BeoLink Passive direkte, kan De: Tænde for det radioprogram ( TV-program) på Deres Bang & OLufsen hovedrumssystem, som De sidst lyttede til, lytte med på en kilde (musik video) der allerede spiller. Regulere lydstyrken i de to højttalere, der er tilsluttet BeoLink Passive systemet. Få BeoLink Passive systemet i Link-rummet til at indgå i en tidsprogrammeret afspilning fra hovedrumssystemet. Ved betjening med Beo4, kan De: Via BeoLink Passive systemet, tænde en hvilken som helst kilde (musik video) i hovedrumssystemet. Betjene alle daglige afspillefunktioner for den kilde der netop spiller. Regulere lyden i højttalerne tilsluttet BeoLink Passive systemet. Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem (musik, video AV) og BeoLink Passive systemet, skal være forbundet med hinanden ved hjælp af en Bang & Olufsen BeoLink installation. Derved får De mulighed for at lytte til en hvilken som helst kilde i hovedrumssystemet (og tilmed betjene kilden) i Link-rummet.

6 D I R E K T E B E T J E N I N G 5 Kontrollere lyden Det nederste felt mærket PLAY på BeoLink Passive giver Dem mulighed for at lytte med på en kilde, der netop spiller i Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem. Hvis der ikke er nogen kilde der spiller når De trykker PLAY, tænder det radioprogram*, De sidst spillede. Det vil sige, at hver gang De trykker PLAY, vil lyden fra hovedrumssystemet øjeblikkelig kunne høres i Link-rummet. Tryk PLAY kort igen og BeoLink Passive slukker et lille rødt lys (Standby lys) kommer frem i feltet PLAY. Hvis De holder fingeren på PLAY i to sekunder, slukkes både BeoLink Passive og hovedrumssystemet samtidigt. * Bemærk: Hvis hovedrumssystemet kun består af et Bang & Olufsen videosystem (uden musikkilder), tændes det TV-program De sidst spillede, når De trykker PLAY. Bemærk: Hvis Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem er i stand-by, når De tænder BeoLink Passive, får De kun lyd i højttalerne i Link-rummet højttalerne i hovedrumssystemet bliver ikke koblet til. Det lille cirkelrunde BeoLink Passive system har tre felter til nærbetjening... Kontrollere tidsprogrammeret afspilning (Timer Play) Hvis De har programmeret Deres hovedrumssystem til automatisk at starte afspilning (Timer Play) for eksempel til at vække Dem om morgenen kan De også koble højttalerne til i Link-rummet. For at gøre dette, trykker De blot på feltet TIMER på BeoLink Passive. Et lille rødt lys, der kommer frem i feltet TIMER, indikerer at højttalerne i Linkrummet er koblet til, når Deres hovedrumssystem starter en tidsprogrammeret afspilning. Tryk TIMER igen for at koble Timer Play funktionen fra igen (det røde lys forsvinder). TIMER PLAY Lydstyrkeregulering Lydstyrken kan reguleres uafhængig af Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem. Ved at trykke på knapperne på BeoLink Passive, kan De hæve sænke lydstyrken i højttalerne som De ønsker det. Bemærk: De finder yderligere oplysninger om lyd på side 9.

7 TIMER PLAY 6 F J E R N B E T J E N I N G TV LIGHT RADIO SAT DVD CD V TAPE RECORD A TAPE TEXT 0 MENU Ved hjælp af Beo4 Fjernbetjeningen Beo4* giver Dem fuld udbytte af Deres BeoLink Passive opstilling: Når De betjener BeoLink Passive direkte, tænder De enten det radioprogram ( TV-program) i Deres hovedrumssystem, De sidst spillede, De kan lytte med på en kilde, som allerede spiller. Med Beo4 har De mulighed for at tænde netop den kilde i Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem (musik video), som De ønsker at lytte til, og De kan betjene de daglige afspillefunktioner for pågældende kilde. De daglige afspillefunktioner skal betjenes på nøjagtig samme måde, som når De betjener hovedrumssystemet direkte, ved hjælp af Beo4. Beo4 er desuden nøglen til at regulere lyden i de to højttalere. Beo4 og BeoLink Passive opstillingen er begge parate til at udføre Deres instruktioner ved at give Dem lyd i højttalerne få sekunder efter De har trykket på knappen. Se hvordan på de næste par sider... GO Alle de betjeninger De foretager med Beo4, modtages af BeoLink Passive systemet. Via BeoLink installationen, sendes Deres instruktioner videre til Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem. EXIT STOP * Bemærk: Fjernbetjeningen Beo4 kan fås som ekstra tilbehør hos Deres Bang & Olufsen forhandler.

8 B E O C E N T E R Sådan betjenes hovedrumssystemet Ved hjælp af BeoLink Passive systemet, kan De tænde en hvilken som helst kilde (musik/video) i Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem og lytte til den i højttalerne. For at gøre dette, trykker De blot på pågældende kildeknap på Beo4. Når kilden spiller, kan De skifte program, lytte til bestemte musiknumre, standse og fortsætte afspilning, søge og spole o.s.v. Rækkefølgen på knapperne vist til højre på denne side, fortæller hvordan... For at slukke, trykker De blot kort på den røde Stand-by knap på Beo4. Hvis De holder Stand-by knappen trykket ned i to sekunder, slukker De både Link-rums- og hovedrumssystemet samtidigt. Bemærk: De funktioner der er nævnt på disse sider, er kun til rådighed i Link-rummet, forudsat at den kilde De beder om, findes i hovedrumssystemet og forudsat at kilden indeholder pågældende funktion. Musikkilder... Tænder radioen Starter CD-afspilleren Starter kassettebåndoptageren Videokilder... Tænder fjernsynet Tænder satellit-modtageren Starter videobåndoptageren For at springe gennem programmerne, springe fra et musiknummer/en optagelse og til det/den næste på en CD et bånd RADIO CD A TAPE TV SAT V TAPE Eller indtast nummeret for det program, den optagelse De ønsker 0 9 til For at standse CD-afspilleren kassette- videobåndoptageren STOP På en musik- videobåndoptager samt en CD-afspiller til en enkelt CD Spoler båndet tilbage; søger tilbage på en CD i en CD-afspiller til en enkelt CD Spoler båndet fremad; søger fremad på en CD i en CD-afspiller til en enkelt CD ss tt Tryk for at genoptage afspilningen GO Se venligst på næste side for yderligere oplysninger om søgning For yderligere oplysninger om disse funktioner, henvises der til betjeningsvejledningerne til Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem.

9 8 >Fjernbetjening Betjening af systemet i hovedrummet På en CD-afspiller til flere CD er tt ss til 1 6 : derefter 1 1 Tryk for at skifet til næste foregående CD Indtast et CD nummer direkte for at lytte til en bestemt CD Tryk for at søge fremad på en CD Tryk for at søge tilbage på en CD For at vælge et bestemt musiknummer på en CD Tryk indtil stikordet TRACK* bliver vist i displayet Indtast nummeret på et musiknummer, f.eks. nummer 11 Tryk kortvarigt for at slukke BeoLink Passive *Bemærk: For at få stikordet TRACK (musiknummer) vist i displayet på Beo4 skal det tilføjes til -funktionen i Beo4. Se venligst afsnittet Ekstra funktioner i Beo4 i betjeningsvejledningen til Beo4 for yderligere vejledning. Værd at vide om Beo4 og BeoLink Passive... Hvis De trykker lige midt på lydstyrkeknappen på Beo4, mens BeoLink Passive er i stand-by, svarer det til, at De trykker på PLAY direkte på BeoLink Passive modtageren (se side 5). For at starte en afspilning på en Bang & Olufsen pladespiller i systemet i hovedrummet skal De blot trykke for at få stikordet PHONO* (pladespiller) vist i displayet og derefter trykke GO. Hvis De trykker, mens De lytter til en plade, får De pladespillerens pickup til at køre indad udad på pladen i trin af 8 mm. For at starte en afspilning på en musik- videobåndoptager nr. 2 i Deres Bang & Olufsen system i hovedrummet skal De trykke for at få stikordet A.TAPE2* (musikbåndoptager nr. 2) V.TAPE2* (videobåndoptager nr. 2) vist i displayet og derefter trykke GO. For at skifte mellem mono/stero lyd skifte sprog på et radio-, TV- Satellit-TV-program for at skifte lydspor på et videobånd skal De trykke for at få stikordet SOUND* vist i displayet og derefter trykke GO gentagne gange. Hvis De benytter Deres BeoLink Passive opstilling i samme rum som Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem, skal De programmere BeoLink Passive dertil (se hvordan dette gøres i Opstillingsvejledningen). I så fald skal De for at starte afspilningen af en kilde i hovedrumssystemet via Deres BeoLink Passive højttalere trykke: for at få stikordet LINK* vist i displayet og derefter RADIO, CD A TAPE, for at få stikordet LINK* vist i displayet og derefter TV, SAT V TAPE. *Bemærk: For at få stikordene PHONO, A.TAPE2, V.TAPE2, SOUND og LINK vist i displayet på Beo4 skal de tilføjes til -funktionen i Beo4. Se venligst afsnittet Ekstra funktioner i Beo4 i betjeningsvejledningen til Beo4 for yderligere vejledning.

10 9 Sådan reguleres lyden i BeoLink Passive Lyden i BeoLink Passive opstillingen kan reguleres helt uafhængig af Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem: Alle lydniveauer vender tilbage til oprindelig indstilling, når De slukker BeoLink Passive. Hæver lydstyrken Sænker lydstyrken De kan naturligvis, når som helst, regulere lydstyrken ved at trykke på fjernbetjeningen Beo4. Eller De kan trykke midt på lydstyrkeknappen for helt at fjerne lyden fra højttalerne. Hver gang De trykker på fjernbetjeningen Beo4, kommer der et nyt skilt frem i displayet. Når De har fundet skiltet for den funktion De ønsker, skal De trykke på knappen GO for at få adgang til funktionen. Ved at trykke får De mulighed for at vælge skiltet A.SETUP*. Når De trykker GO og derefter igen, kan De nu regulere lyden der kommer fra højttalerne i Deres BeoLink Passive opstilling ved hjælp af skiltene BASS, TREBLE og LOUDNSS. Derefter skal De bruge stepknapperne, GO og ss tt til at regulere med. Se hvordan til højre på denne side... Hvis De ønsker at gemme de regulerede niveauer som en permanent indstilling i BeoLink Passive opstillingen, skal De blot trykke for at få skiltet A.SETUP* frem i displayet og derefter trykke GO. Tryk igen for at få skiltet S.STORE frem i displayet og derefter GO. Bemærk venligst Alle de aktuelle lydniveauer (lydstyrke, balance, bas, diskant og Loudness bliver fastindstillet samtidigt. Hvis De ønsker at regulere lydniveauerne for videokilder, Skal De få stikordet V.SETUP* (billedindstilling) vist i displayet på Beo4 i stedet for A.SETUP* (lydindstilling). Hvis De trykker for at få stikordet RESET* (nulstilling) vist i displayet og derefter trykker GO, bliver Deres lydregulering nulstillet, d.v.s. stillet tilbage på de oprindelige værdier hvis den aktuelle indstilling ikke er blevet fastindstillet. *Bemærk: For at få stikordene A.SETUP, V.SETUP, RESET og SPEAKER vist i displayet på Beo4 skal de tilføjes til -funktionen i Beo4. Se venligst afsnittet Ekstra funktioner i Beo4 i betjeningsvejledningen til Beo4 for yderligere vejledning. Tryk midt på volumeknappen for helt at fjerne lyden fra højttalerne Tryk igen for at få lyden tilbage Kald SPEAKER* frem i displayet Regulerer balancen mod venstre Regulerer balancen mod højre Tryk for at få skiltet A.SETUP* V.SETUP frem i displayet Kald BASS frem i displayet Mere bas Mindre bas Kald TREBLE frem i displayet Mere diskant Mindre diskant Kald LOUDNSS frem i displayet Kobler Loudness til/fra Reguler de forskellige lydniveauer, så de passer til Deres smag. Derefter... ss tt derefter GO GO Kald A.SETUP* frem i displayet derefter GO Kald S.STORE frem i displayet For at gemme de nye lydniveauer som en permanent indstilling for højttalerne i BeoLink Passive systemet GO

11 10 >Fjernbetjening RADIO CD A. TAPE TV SAT V. TAPE Musikkilder... Tænder radioen Starter CD-afspilleren Starter kassettebåndoptageren For at vende båndet og spille den anden side, trykker De SHIFT og derefter SOUND Videokilder... Tænder fjernsynet Tænder satellit-modtageren Starter videobåndoptageren For at springe gennem programmerne, springe fra et musiknummer/en optagelse og til det/den næste på en CD et bånd Ved hjælp af Beolink 1000 Bang & Olufsen fjernbetjeningen Beolink 1000 kan også anvendes til betjening af BeoLink Passive. For at regulere lyden i BeoLink Passive opstillingen skal De bruge SOUND knappen på fjernbetjeningen Beolink Tryk SOUND gentagne gange for at regulere de fire lydelementer: balance, bas, diskant og loudness*. *Bemærk: Under selve reguleringen skal man bruge << >> knapperne til at regulere balancen og til at regulere bas, diskant og loudness. til 0 9 Eller indtast nummeret for det program, den optagelse De ønsker STOP For at standse CD-afspilleren kassette- videobåndoptageren (Tryk STOP to gange for helt at stoppe videobåndoptageren før De spoler) PLAY Spoler et bånd tilbage. Søger tilbage på en CD Spoler et bånd fremad. Søger fremad på en CD Fortsætter afspilning Et kort tryk slukker BeoLink Passive

12 Værd at vide... Hvis De trykker MUTE på Beolink 1000 når BeoLink Passive er i Stand-by, virker dette på samme måde, som når De trykker PLAY direkte på BeoLink Passive (se side 5). Hvis De tænder en kilde på hovedrumssystemet, og De får lyden fra en anden kilde frem i højttalerne i Link-rummet, kan dette skyldes at der er en optagelse igang (musik video) på hovedrumssystemet. De får da lyden De optager frem i stedet for. En speciel låse -funktion sikrer at optagelsen ikke ødelægges. For at starte afspilning af en Bang & Olufsen pladespiller i hovedrumssystemet, trykker De PHONO. Hvis De trykker, mens De lytter til pladen, springer pladespilleren gennem musikken, 8 mm ad gangen. For at starte afspilning på en kassette- videobåndoptager nr.2 i Deres Bang & Olufsen hovedrumssystem, skal De trykke SHIFT og derefter A.TAPE V.TAPE. For at tænde en CDV-afspiller tilsluttet videosystemet i hovedrummet, skal De trykke SHIFT og derefter SAT. For at skifte mellem mono- og stereolyd sprog på et radio-, TV- satellitprogram, skifte lydspor på et videobånd, skal De trykke SHIFT og derefter SOUND flere gange. Hvis De bruger BeoLink Passive opstillingen i samme rum, som Deres Bang & Olufsen hovedsystem, skal BeoLink Passive programmeres i overensstemmelse hermed (se hvordan i opstillingsvejledningen). I dette tilfælde skal De, for at starte afspilning af en kilde i hovedrumssystemet, via BeoLink Passive, trykke følgende: LINK og derefter RADIO, CD A.TAPE LINK, AV og derefter TV, SAT V.TAPE. 11

13 12 N O T A T E R Købsdato Kontaktperson Forhandler Telefon Adresse Noter Deres serienumre her: BeoLink Passive Beolab højttalere Beo4 Dear Customer, Your needs as the user of our products are always given careful consideration during the design and development process, and we strive to make our products easy and comfortable to operate. We therefore hope that you will take time to drop us a line, telling us about your experiences with your Bang & Olufsen system. Anything which you consider important positive or negative may help us in our constant efforts to refine our products. Thank you! Please write to: Customer information dept Bang & Olufsen a/s DK-7600 Struer Denmark Printed in Denmark by Bogtrykkergården a-s, Struer

14

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O L A B 2 0 0 0 1 BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. De kan nu spille den musik- eller videokilde De ønsker på Deres centrale system og lytte til det via Deres

Læs mere

Betjeningsvejledning. BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension.

Betjeningsvejledning. BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. B E O L A B 2 0 0 0 1 BeoLab 2000 giver Deres centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. De kan nu spille den musik- eller videokilde De ønsker på Deres centrale system og lytte til det via Deres

Læs mere

BeoLab Betjeningsvejledning

BeoLab Betjeningsvejledning BeoLab 3500 Betjeningsvejledning 2 F Ø R D U G Å R I G A N G BeoLab 3500 giver dit centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. Du kan nu spille lige den kilde, du ønsker, på dit centrale system

Læs mere

Betjeningen af Deres BeoCenter 9300 er nem og behagelig. Hvis De ønsker det, kan De faktisk betjene hele systemet fra Deres lænestol.

Betjeningen af Deres BeoCenter 9300 er nem og behagelig. Hvis De ønsker det, kan De faktisk betjene hele systemet fra Deres lænestol. B E O C E N T E R 9 3 0 0 1 Betjeningen af Deres BeoCenter 9300 er nem og behagelig. Hvis De ønsker det, kan De faktisk betjene hele systemet fra Deres lænestol. BeoCenter 9300 indeholder en FM/AMradio,

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning B E O S O U N D C E N T U R Y 1 BeoSound Century er et fascinerende lille og dog forbløffende kraftigt musiksystem med indbyggede højttalere og tre integrerede audiokilder: CD-afspiller, radio og kassettebåndoptager.

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O S O U N D C E N T U R Y BeoSound Century er et fascinerende lille og dog forbløffende kraftigt musiksystem med indbyggede højttalere og tre integrerede audiokilder: CD-afspiller, radio og kassettebåndoptager.

Læs mere

Betjeningsvejledning. BeoSound Ouverture er et fuldt integreret musiksystem med radio, CDafspiller og kassettebåndoptager i ét.

Betjeningsvejledning. BeoSound Ouverture er et fuldt integreret musiksystem med radio, CDafspiller og kassettebåndoptager i ét. B E O S O U N D O U V E R T U R E 1 P R I N C I P L E S O F O P E R A T I O N BeoSound Ouverture er et fuldt integreret musiksystem med radio, CDafspiller og kassettebåndoptager i ét. Systemet kan placeres

Læs mere

Beo4 1. Brugervejledning

Beo4 1. Brugervejledning Beo4 1 Brugervejledning I N D H O L D 3 Om Beo4 og denne vejledning Denne vejledning beskriver betjeningsprincipperne for Beo4 fjernbetjeningen, og den forklarer, hvordan du indretter Beo4, så den passer

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning B E O C E N T E R 2 3 0 0 1 BeoCenter 2300 er et fuldt integreret musiksystem med radio, CD-afspiller og højttalere i ét. Det kan placeres hvor som helst De ønsker musik på væggen i det specielt konstruerede

Læs mere

Betjeningsvejledning. Deres BeoVision MX 4002 er det første fjernsyn, der er konstrueret specielt til brug i BeoLink systemet.

Betjeningsvejledning. Deres BeoVision MX 4002 er det første fjernsyn, der er konstrueret specielt til brug i BeoLink systemet. B E O V I S I O N M X 4 0 0 2 1 Deres BeoVision MX 4002 er det første fjernsyn, der er konstrueret specielt til brug i BeoLink systemet. Gennem BeoVision MX 4002 kan De lytte til enhver musikkilde i hovedmusiksystemet

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O C E N T E R 2 3 0 0 BeoCenter 2300 er et fuldt integreret musiksystem med radio, CD-afspiller og højttalere i ét. Det kan placeres hvor som helst De ønsker musik på væggen i det specielt konstruerede

Læs mere

BeoSound 3000. Vejledning

BeoSound 3000. Vejledning BeoSound 3000 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Denne vejledning indeholder 3 Der findes to vejledninger, du kan læse for at lære dit Bang & Olufsen produkt at kende. Vejledning

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O S O U N D O U V E R T U R E 1 P R I N C I P L E S O F O P E R A T I O N BeoSound Ouverture er et fuldt integreret musiksystem med radio, CDafspiller og kassettebåndoptager i ét. Systemet kan placeres

Læs mere

BeoVision 3. Vejledning

BeoVision 3. Vejledning BeoVision 3 Vejledning BeoVision 3 Guide BeoVision 3 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen Håndbogen

Læs mere

BeoSound Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR

BeoSound Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR BeoSound 3000 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Denne vejledning indeholder 3 Der findes to vejledninger, du kan læse for at lære dit Bang & Olufsen produkt at kende. Vejledning

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 3000 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Din nøgle

Læs mere

BeoVision 3. Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR

BeoVision 3. Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR BeoVision 3 Vejledning BeoVision 3 Guide BeoVision 3 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen Til

Læs mere

Betjeningsprincipper for Beo4 4 Sådan bruges Beo4 fjernbetjeningen

Betjeningsprincipper for Beo4 4 Sådan bruges Beo4 fjernbetjeningen Beo4 Vejledning I N D H O L D 3 Om Beo4 og denne vejledning Denne vejledning beskriver betjeningsprincipperne for Beo4 fjernbetjeningen, og den forklarer, hvordan du indretter Beo4, så den passer til

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 9000 Vejledning BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen

Læs mere

BeoLab 3500. Betjeningsvejledning

BeoLab 3500. Betjeningsvejledning BeoLab 3500 Betjeningsvejledning 2 F Ø R D U G Å R I G A N G BeoLab 3500 giver dit centrale Bang & Olufsen system en ekstra dimension. Du kan nu spille lige den kilde, du ønsker, på dit centrale system

Læs mere

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold 3 Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpasning af Beo4, 9 Sådan konfigureres

Læs mere

BeoVision Avant. Vejledning

BeoVision Avant. Vejledning BeoVision Avant Vejledning BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning B E O V I S I O N M X 1 Deres BeoVision MX fjernsyn er konstrueret til at give Dem ukompliceret nydelse og fornøjelse i mange år. Alle betjeninger udføres let med fjernbetjeningen Beo4. Alt fra de daglige

Læs mere

BeoLink Wireless 1. Vejledning

BeoLink Wireless 1. Vejledning BeoLink Wireless 1 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ADVARSEL: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som

Læs mere

BeoLab 3500. Vejledning

BeoLab 3500. Vejledning BeoLab 3500 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ADVARSEL: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Brugeren bør ikke selv servicere interne dele

Læs mere

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpas Beo4, 5 Tilføj en ekstra 'knap' Flyt

Læs mere

BeoVision Avant. Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR

BeoVision Avant. Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR BeoVision Avant Vejledning BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen

Læs mere

Betjeningsvejledning. Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én!

Betjeningsvejledning. Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én! B E O V I S I O N A V A N T 1 Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én! Med majestætisk elegance drejer BeoVision Avant videosystemet sig om imod Dem, forhænget glider til side og De har billeder

Læs mere

BeoVision 1. Vejledning

BeoVision 1. Vejledning BeoVision 1 Vejledning Vejledningens indhold 3 Nedenstående er et indeks over håndbogens indhold med sidehenvisninger: Opsætning af BeoVision 1, 4 Tilslutning af tv-kabler, 5 Tilslutning af en BeoCord

Læs mere

BeoSound 1. Brugervejledning

BeoSound 1. Brugervejledning BeoSound 1 1 Brugervejledning Et bærbart musikanlæg 3 Du kan placere din BeoSound 1, hvor du ønsker det. Det kompakte design gør, at du kan tage den med overalt. BeoSound 1 giver dig en enestående lydoplevelse,

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning B E O V I S I O N M S 1 Deres BeoVision MS 6000 fjernsyn konstrueret til at give Dem ukompliceret nydelse og fornøjelse i mange år. Alle betjeninger udføres let med fjernbetjeningen Beo4. Alt fra de daglige

Læs mere

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold Brug Beo4 fjernbetjeningen, 3 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 4 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpas Beo4, 5 Tilføj en ekstra 'knap' Flyt

Læs mere

BeoVision 8. Vejledning

BeoVision 8. Vejledning BeoVision 8 Vejledning Vejledningen og håndbogen Denne vejledning indeholder oplysninger om den daglige brug af dit Bang & Olufsen produkt. Håndbogen indeholder oplysninger om mere avanceret betjening,

Læs mere

Betjeningsvejledning. Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én!

Betjeningsvejledning. Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én! B E O V I S I O N A V A N T 1 Tryk på en knap på fjernbetjeningen Beo4 kun én! Med majestætisk elegance drejer BeoVision Avant fjernsynet sig om imod Dem, forhænget glider til side og De har billeder på

Læs mere

Betjeningsvejledning. Dem at vælge, hvad De har mest lyst til.

Betjeningsvejledning. Dem at vælge, hvad De har mest lyst til. B E O S O U N D 9 0 0 0 1 BeoSound 9000, der er en -afspiller med indbygget radio, er det ultimative musiksystem. En teknologisk nyskabelse og et håndværksmæssigt mesterværk såvel som et smukt stykke kunst.

Læs mere

Din personlige fjernbetjening

Din personlige fjernbetjening Beo5 Vejledning Din personlige fjernbetjening Med Beo5 fjernbetjeningen får du let adgang til Bang & Olufsen produkter i dit hjem. Når du køber en Beo5, programmerer Bang & Olufsen forhandleren den, så

Læs mere

Beo4. Leksikon over ekstra knapper

Beo4. Leksikon over ekstra knapper Beo4 Leksikon over ekstra knapper 2 BEMÆRK! Knapper, som er mærket med *, gælder kun for tidligere versioner af Beo4 fjernbetjeningen. A A.AUX (ekstern musikkilde) Bruges til at tænde for ekstra udstyr,

Læs mere

Betjeningsvejledning. For at kunne betjene alle funktioner i BeoCord V 8000 skal du bruge fjernbetjeningen Beo4.

Betjeningsvejledning. For at kunne betjene alle funktioner i BeoCord V 8000 skal du bruge fjernbetjeningen Beo4. B E O C O R D V 8 0 0 0 1 Videobåndoptageren BeoCord V 8000 indeholder alle Bang & Olufsens kendte kvaliteter: fremragende lyd og billede samt let og enkel betjening. BeoCord V 8000 er konstrueret til

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Maximum XO30 S u1

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Maximum XO30 S u1 OneRemote INT Converter Type 30012668 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Maximum XO30 S 30012668u1 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 Afspille funktioner OO OK Q*1 EPG E*1 Recall W*1*2 CH+

Læs mere

BeoCenter 1. Vejledning

BeoCenter 1. Vejledning BeoCenter 1 Vejledning Vejledningens indhold 3 Nedenstående er et indeks over indholdet af den separate håndbog med sidehenvisninger: Opsætning af BeoCenter 1, 4 Tilslutning af tv-kabler, 5 Tilslutning

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Humax BXR-HD u1

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Humax BXR-HD u1 OneRemote INT Converter Type 30012697 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Humax BXR-HD2 30012697u1 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 OO OK Q*1 Guide E*1 Back W*1*2 P+ R*1*2 P- o1 o2 o3 Media

Læs mere

B&O. Scart Stick DVB-T modtager manual. Kompatibel

B&O. Scart Stick DVB-T modtager manual. Kompatibel B&O Kompatibel Scart Stick DVB-T modtager manual 1 Sådan virker det... 2 2 Indstillinger af modtageren... 3 3 Betjening af modtageren... 4 4 Sådan anvendes BeoLink 1000... 7 5 Reklamation... 8 1- Sådan

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX u2

OneRemote INT Converter. Type Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX u2 OneRemote INT Converter Type 30012714 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Triax C-209 CX 30012714u2 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 Afspille og optage betjening OO OK Q EPG E Previous WR

Læs mere

BeoSound 1. Vejledning

BeoSound 1. Vejledning BeoSound 1 Vejledning Et bærbart musikanlæg 3 Du kan placere din BeoSound 1, hvor du ønsker det. Det kompakte design gør, at du kan tage den med overalt. BeoSound 1 giver dig en enestående lydoplevelse,

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type 30012714. Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX. 30012714u1

OneRemote INT Converter. Type 30012714. Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-209 CX. 30012714u1 OneRemote INT Converter Type 30012714 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Triax C-209 CX 30012714u1 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 Afspille og optage betjening OO OQ OE OW OR e OK EPG

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O C O R D V 8 0 0 0 Videobåndoptageren BeoCord V 8000 indeholder alle Bang & Olufsens kendte kvaliteter: fremragende lyd og billede samt let og enkel betjening. BeoCord V 8000 er konstrueret til brug

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O C E N T E R 9 3 0 0 Betjeningen af Deres BeoCenter 9300 er nem og behagelig. Hvis De ønsker det, kan De faktisk betjene hele systemet fra Deres lænestol. BeoCenter 9300 indeholder en FM/AMradio,

Læs mere

Betjeningstillæg C-HD207CX

Betjeningstillæg C-HD207CX Betjeningstillæg C-HD207CX 1.1 - Sådan virker det På denne modtager er det muligt at betjene enheden via et Bang & Olufsen TV. Den originale fjernbetjening fungerer stadig helt normalt, men den er dog

Læs mere

Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612

Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612 Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612 Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that allow third party equipment

Læs mere

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3028 Panasonic DVDR-HDD recorders

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3028 Panasonic DVDR-HDD recorders Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3028 Panasonic DVDR-HDD recorders Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that

Læs mere

BeoLab 5. Vejledning

BeoLab 5. Vejledning BeoLab 5 Vejledning Dette produkt opfylder betingelserne i EU-direktiverne 89/336 og 73/23. FORSIGTIG: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken dæksel (eller bagside) fjernes. Indeholder

Læs mere

BeoSound 3200. Vejledning

BeoSound 3200. Vejledning BeoSound 3200 Vejledning Indhold 3 Introduktion af dit Bang & Olufsen musiksystem, 4 Lær dit musiksystem at kende, find ud af, hvordan knapperne er placeret på betjeningspanelet, forstå og foretag ændringer

Læs mere

BeoSound 3200. Vejledning

BeoSound 3200. Vejledning BeoSound 3200 Vejledning Indhold 3 Introduktion af dit Bang & Olufsen musiksystem, 4 Lær dit musiksystem at kende, find ud af, hvordan knapperne er placeret på betjeningspanelet, forstå og foretag ændringer

Læs mere

OneRemote Boxer SmartBox. Brugervejledning

OneRemote Boxer SmartBox. Brugervejledning OneRemote Boxer SmartBox TV modtager til modtagelse med tagantenne Kun til betjening med B&O Brugervejledning 30012738u1dk 1 Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 eller BeoOne Når modtageren er installeret

Læs mere

Adaptive Sound Technology. Tillæg

Adaptive Sound Technology. Tillæg Adaptive Sound Technology Tillæg Førstegangsopsætning af fjernsynet Dit system er udstyret med Adaptive Kort beskrivelse af førstegangsopsætning Sound Technology, der giver dig den optimale lydoplevelse

Læs mere

BeoCenter 2. Vejledning

BeoCenter 2. Vejledning BeoCenter 2 Vejledning Indhold 3 Denne vejledning forklarer, hvordan du betjener BeoCenter 2. Vejledningen fører dig gennem de betjeningsmuligheder, der er tilgængelige for dit system. Alle instruktioner

Læs mere

INT 2. one remote F. remote F. one. Brugervejledning Vaova DTV-3100HDD DVB-T Twin tuner med OneRemote. Type 2561v1

INT 2. one remote F. remote F. one. Brugervejledning Vaova DTV-3100HDD DVB-T Twin tuner med OneRemote. Type 2561v1 Brugervejledning Vaova DTV-3100HDD DVB-T Twin tuner med OneRemote one remote F one remote F Type 2561v1 INT 2 Side 11 System info undermenu Her ses information om modtageren samt signalstyrke og kvalitet

Læs mere

Beokompatible funktionser OneRemote Interface type 2610 Triax C-HD 415 CX

Beokompatible funktionser OneRemote Interface type 2610 Triax C-HD 415 CX Beokompatible funktionser OneRemote Interface type 2610 Triax C-HD 415 CX Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that allow third party

Læs mere

Light Control LC 2. Vejledning

Light Control LC 2. Vejledning Light Control LC 2 Vejledning L Y S K O N T R O L L C 2 Lyskontrol LC 2 er let at installere og kræver kun en let berøring, eller et signal fra en fjernbetjeningsenhed for at styre Deres lys. LC 2 kan

Læs mere

Indhold Klik på en overskrift for at gå til kapitlet

Indhold Klik på en overskrift for at gå til kapitlet BeoRemote One Indhold Klik på en overskrift for at gå til kapitlet Daglig brug Introduktion til BeoRemote One og vejledningen, 3 Brug BeoRemote One, 4 BeoRemote One i detaljer, 5 Få adgang til dit indhold

Læs mere

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO BeoCenter 2 Stikpanel Vejledning FORSIGTIG: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Indeholder ingen dele, som brugeren selv kan servicere. Servicearbejde henvises

Læs mere

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner OneRemote EXT Converter Type 34003117 Brugervejledning Beokompatible funktioner AirTies AIR 7100 AirTies AIR 7120 AirTies AIR 7124 AirTies AIR 7130 AirTies AIR 7134 34003117u1 Daglig betjening med Beo4,

Læs mere

Betjeningstillæg C-HD209CX

Betjeningstillæg C-HD209CX Betjeningstillæg C-HD209CX 1.1 - Sådan virker det På denne modtager er det muligt at betjene enheden via et Bang & Olufsen TV. Den originale fjernbetjening fungerer stadig helt normalt, men den er dog

Læs mere

Brugervejledning type 34003102

Brugervejledning type 34003102 Brugervejledning type 34003102 EXT Brugervejledning, Dansk OneRemote EXT set top box controller. Alene til brug i forbindelse med et Bang & Olufsen eller kompatibelt TV. Betjen disse apparater med en B&O

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

OneRemote DabFmBlue1. Brugervejledning

OneRemote DabFmBlue1. Brugervejledning OneRemote DabFmBlue1 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Bluetooth Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening DAGLIG BETJENING MED B&O FJERNBETJENING Se afsnittet Ældre

Læs mere

D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes

D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes Sidste opdatering: 1. marts 006 1 Understøttede JVC-bilmodtagere Denne adapter understøtter følgende JVC-bilmodtagere* 1 : Bilmodtagere,

Læs mere

OneRemote DabFmBlue2. Brugervejledning

OneRemote DabFmBlue2. Brugervejledning OneRemote DabFmBlue2 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Bluetooth Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012008u1dk DAGLIG BETJENING MED B&O FJERNBETJENING Se

Læs mere

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3055 Samsung SMT-H3106 / SMT-H3126 YouSee kabel TV

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3055 Samsung SMT-H3106 / SMT-H3126 YouSee kabel TV Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3055 Samsung SMT-H3106 / SMT-H3126 YouSee kabel TV Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface

Læs mere

Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that

Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612 Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that allow third party equipment

Læs mere

BeoSound 3000. Håndbog

BeoSound 3000. Håndbog BeoSound 3000 Håndbog BeoSound 3000 det komplet integrerede musiksystem Hver gang du rækker hånden frem for at betjene BeoSound 3000, åbner glasdørene sig som ved et trylleslag og lokker dig ind i musikkens

Læs mere

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning. -CENTER v/henriksens ELEKTRO BeoCenter 2 Stikpanel Vejledning FORSIGTIG: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Indeholder ingen dele, som brugeren selv kan servicere. Servicearbejde henvises

Læs mere

De dele der skal bruges til at samle BeoLab 6000, leveres sammen med højttaleren: 1 Unbrakonøgle 3 skruer (pr. højttaler)

De dele der skal bruges til at samle BeoLab 6000, leveres sammen med højttaleren: 1 Unbrakonøgle 3 skruer (pr. højttaler) BeoLab 6000 Guide S Å D A N S A M L E S H Ø J T T A L E R E N 3 Søjle og fod Det er nemmest at samle foden og højttalersøjlen, hvis højttaleren lægges på et bord. For at beskytte bordet og søjlen mod

Læs mere

BeoCenter 2. Vejledning

BeoCenter 2. Vejledning BeoCenter 2 Vejledning Indhold 3 Denne vejledning forklarer, hvordan du betjener BeoCenter 2. Vejledningen fører dig gennem de betjeningsmuligheder, der er tilgængelige for dit system. Alle instruktioner

Læs mere

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning

BeoCenter 2 Stikpanel. Vejledning BeoCenter 2 Stikpanel Vejledning FORSIGTIG: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Indeholder ingen dele, som brugeren selv kan servicere. Servicearbejde henvises

Læs mere

OneRemote EXT-RCA-J1 Converter. Type 34003116. Brugervejledning. Beokompatible funktioner. Maximum TS-4000 XO-4100. 34003119u2dk

OneRemote EXT-RCA-J1 Converter. Type 34003116. Brugervejledning. Beokompatible funktioner. Maximum TS-4000 XO-4100. 34003119u2dk OneRemote EXT-RCA-J1 Converter Type 34003116 Brugervejledning Beokompatible funktioner Maximum TS-4000 XO-4100 34003119u2dk Daglig betjening med Beo4, Beo5 or Beo6 Afspilning og optagelse OO oq oe ow or

Læs mere

ENTER v/henriksens ELEKTRO

ENTER v/henriksens ELEKTRO B E O V I S I O N M S Deres BeoVision MS 6000 fjernsyn konstrueret til at give Dem ukompliceret nydelse og fornøjelse i mange år. Alle betjeninger udføres let med fjernbetjeningen Beo4. Alt fra de daglige

Læs mere

Indhold. Tilpasning af Beo4, 23 Find ud af, hvordan du tilføjer og fjerner Beo4 funktioner. Menuer, 25 Oversigt over skærmmenuer.

Indhold. Tilpasning af Beo4, 23 Find ud af, hvordan du tilføjer og fjerner Beo4 funktioner. Menuer, 25 Oversigt over skærmmenuer. Indhold 2 Tilslutning af ekstraudstyr, 3 Find ud af, hvordan du tilslutter en set-top boks, dekoder, BeoCord V 8000 videobåndoptager eller DVD 1 til fjernsynet, og hvordan du registrerer ekstraudstyr.

Læs mere

BeoLab 5. Vejledning

BeoLab 5. Vejledning BeoLab 5 Vejledning Dette produkt opfylder betingelserne i EU-direktiverne 89/336 og 73/23. FORSIGTIG: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken dæksel (eller bagside) fjernes. Indeholder

Læs mere

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner. Canal Digital Entertain center Canal Digital Entertain Mini ADB TNR-2850

Brugervejledning. OneRemote EXT Converter. Beokompatible funktioner. Canal Digital Entertain center Canal Digital Entertain Mini ADB TNR-2850 OneRemote EXT Converter Type 34003105 Brugervejledning Beokompatible funktioner Canal Digital Entertain center Canal Digital Entertain Mini ADB TNR-2850 34003105u1 Daglig betjening med Beo4, Beo5 eller

Læs mere

Brugervejledning. OneRemote DVB-T Scart II Modtager. B&O betjening MPEG4 HD FTA. Type 30012663. 30012663u2

Brugervejledning. OneRemote DVB-T Scart II Modtager. B&O betjening MPEG4 HD FTA. Type 30012663. 30012663u2 Brugervejledning OneRemote DVB-T Scart II Modtager MPEG4 HD FTA Type 30012663 B&O betjening 30012663u2 Tastesekvenser til den daglige betjening Beo4, Beo5 eller Beo6 betjening Optage og afspille fra tilsluttet

Læs mere

BeoLab 4. Vejledning

BeoLab 4. Vejledning BeoLab 4 Vejledning Daglig brug 3 Når du har sat højttalerne op som beskrevet på de følgende sider, skal du slutte hele systemet til lysnettet. Indikatorlamperne lyser rødt som tegn på, at højttalerne

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning OneRemote Radio PL2 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Installationsvejledning 30012012s4dk FORORD Denne modtager har fået indbygget

Læs mere

Menusystem 4 RANDOM TIL/FRA 5 REPEAT TIL/FRA 6 VÆLG FRA CD TIL/FRA 7 TIMER TIL/FRA 8 REDIGER A.MEM ARRANGER INDHOLD OMDØB MAPPE

Menusystem 4 RANDOM TIL/FRA 5 REPEAT TIL/FRA 6 VÆLG FRA CD TIL/FRA 7 TIMER TIL/FRA 8 REDIGER A.MEM ARRANGER INDHOLD OMDØB MAPPE BeoSound 4 Tillæg Menusystem Dette tillæg indeholder rettelser til din BeoSound 4 vejledning. På grund af ny software har dit musiksystem fået nye funktioner. Menusystemet er blevet ændret i forhold til

Læs mere

Betjeningsvejledning. BeoCenter AV5 er et musik/ videosystem med indbygget CDafspiller

Betjeningsvejledning. BeoCenter AV5 er et musik/ videosystem med indbygget CDafspiller B E O C E N T E R A V 5 1 BeoCenter AV5 er et musik/ videosystem med indbygget CDafspiller og FM radio. BeoCenter AV5 giver en fremragende lyd- og billedkvalitet. Når højttalerne folder sig ud, vil De

Læs mere

OneRemote DabFmBlue2. Installationsvejledning

OneRemote DabFmBlue2. Installationsvejledning OneRemote DabFmBlue2 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Bluetooth Installationsvejledning 30012008s1dk FORORD VIGTIGT OM DENNE VEJLEDNING Denne installationsvejledning giver

Læs mere

ANTENNE For den bedste modtagelse, bør FM antennen benyttes.

ANTENNE For den bedste modtagelse, bør FM antennen benyttes. 1. Funktionsvælger CD/BÅND (OFF)/RADIO 2. FM-stereo vælger 3. FM antenne 4. CD låge 5. Stations søgehjul 6. Bass Boost søgehjul 7. CD springe/søge frem 8. CD springe/søge tilbage 9. CD programmerings knap

Læs mere

BeoSound Håndbog

BeoSound Håndbog BeoSound 3000 Håndbog BeoSound 3000 det komplet integrerede musiksystem Hver gang du rækker hånden frem for at betjene BeoSound 3000, åbner glasdørene sig som ved et trylleslag og lokker dig ind i musikkens

Læs mere

Micro Hi-Fi System. Brugervejledning ENV-1152

Micro Hi-Fi System. Brugervejledning ENV-1152 Micro Hi-Fi System Brugervejledning ENV-1152 Indhold Kom godt i gang... 2 Strømforsyning... 2 Antenne... 2 Højttaler ledningsforbindelse... 2 Brug af fjernbetjening... 2 Knapper... 3 Betjeningsvejledning...

Læs mere

Tillægsmanual til B&O kompatibel HT0100B&O

Tillægsmanual til B&O kompatibel HT0100B&O Tillægsmanual til B&O kompatibel HT0100B&O 1.1 - Sådan virker det På denne modtager er det muligt at betjene enheden via et Bang & Olufsen TV. Den originale fjernbetjening fungerer stadig helt normalt,

Læs mere

Tilslutningsvejledning

Tilslutningsvejledning Tilslutningsvejledning OneRemote Radio PL4 til B&O højttalere. Betjening med Bang & Olufsen fjernbetjening DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast 30012016s1.dk FORORD Denne modtager

Læs mere

BeoSound Håndbog

BeoSound Håndbog BeoSound 3000 Håndbog BeoSound 3000 det fuldt integrerede musiksystem Når du rækker hånden ud for at betjene BeoSound 3000, glider glasdørene på magisk vis til side og inviterer dig indenfor i musikken.

Læs mere

OneRemote iradio4. Brugervejledning

OneRemote iradio4. Brugervejledning OneRemote iradio4 Modtager til B&O installationer for modtagelse af Internet radio - Bluetooth - UPnP Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012009u1dk DAGLIG BETJENING MED B&O FJERNBETJENING

Læs mere

BeoVision 6. Vejledning

BeoVision 6. Vejledning BeoVision 6 Vejledning BeoVision Avant Guide Oplysningerne på CD-ROM en findes også på Bang & Olufsens website; www.bang-olufsen.com eller du kan kontakte din forhandler. Forklaring på de symboler, der

Læs mere

BeoRemote One. BeoRemote One BT

BeoRemote One. BeoRemote One BT BT Kære kunde Denne vejledning indeholder yderligere oplysninger om og beskriver dens funktioner i detaljer. Du kan bl.a. finde oplysninger om indstillinger. Vejledningen opdateres regelmæssigt, så den

Læs mere

Fjernsynet kan vise danske og tyske kanaler modtaget via antenne og parabol. Begge dele vises via satelitmodtageren.

Fjernsynet kan vise danske og tyske kanaler modtaget via antenne og parabol. Begge dele vises via satelitmodtageren. TV via parabol og antenne. Via satelitmodtageren (Triax) Fjernsynet kan vise danske og tyske kanaler modtaget via antenne og parabol. Begge dele vises via satelitmodtageren. Betjeningsvejledning TV Tænd

Læs mere

Lyn-vejledning. Medfølgende tilbehør. Diske til optagelse LX7500R. Dansk

Lyn-vejledning. Medfølgende tilbehør. Diske til optagelse LX7500R. Dansk LX7500R Medfølgende tilbehør 1 1 1 1 Lyn-vejledning Dansk 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 Dit DVD-optageranlæg leveres med 1 2 front-, 1 center- og 2 baghøjttalere (se side 2) 2 1 subwoofer 3 6 højttalerledninger

Læs mere

BeoSystem 1. Vejledning

BeoSystem 1. Vejledning BeoSystem 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Vejledningen og håndbogen Forklaring på de symboler, der anvendes i vejledningen og håndbogen Knapper på Beo4 TV fjernbetjeningen

Læs mere

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning OneRemote DabWiFi4 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012002u1dk DAGLIG BETJENING

Læs mere

BeoVision MX 8000. Vejledning

BeoVision MX 8000. Vejledning BeoVision MX 8000 Vejledning BeoVision Avant Guide Hvis du mister eller beskadiger CD-ROM en, der hører til BeoVision MX 8000, kan du også finde oplysningerne på Bang & Olufsens website: www.bang-olufsen.com

Læs mere