På tur til Vollsmose

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På tur til Vollsmose"

Transkript

1 FORÅR 2014 På tur til Vollsmose Så blev det tirsdag den 11. marts, dagen hvor vi skulle besøge Vollsmosesekretariatet, og nogle af deres frivillige opgangsambassadører. Bussen ankom planmæssigt kl på parkeringspladsen neden for Beboerhuset. 1,2,3,...18, 19, 20, 21. Så var de her alle sammen. 8 fra Østerbo, 1 fra Lejerbo og 12 af Finlandsparkens opgangsambassadører, Tino, Lis og Bjarke. Solen skinnede og humøret var godt, da vi lidt over 10 ankom til Vollsmose Torv, hvor vi skulle mødes med Jane fra Vollsmose helhedsplanen. Vi blev budt indenfor i det store kulturcenter, hvor vi startede med et fælles møde, med gennemgang af planer for hvordan der arbejdes med naboskabsambassadører/opgangsambassadører. Her efter var det tid til at mødes i mindre grupper, for at diskutere fremtidens muligheder. Der kom mange fine bud frem omkring udviklingen af det, at være opgangsambassadør. Hen omkring middag var det blevet tid til at strække ben sammen med en guide. Hele flokken spadserede af sted, mens der ivrigt blev udvekslet al verdens ideer og tanker, omkring det at være frivillig. Dagen blev afrundet med en skøn arabisk inspireret buffet, og et på snarlig gensyn. Vel ankommet tilbage på Nørremarken, var det tid til et lille møde, hvor der blev samlet op på løst og fast. Tak til alle deltagere for en god og givtig dag. Vor nye nyhedsbrev Fastelavn i Nørremarkshallen Vi arbejder med, at få flere informationer ud til jer via nyhedsbrevet, og vor lokal-tv. Hjemmesiden bliver i løbet af foråret lavet helt om. En fælles hjemmeside, hvor alle AAB s afdelinger bliver repræsenteret, og hvor vi får vor egne sider, med oplysning og nyheder fra lokal området. Det bliver et smukt og spændende informations - medie for hele AAB.

2 KREATIV Klyngeråd: Ingrid Dorothy Gert Nejla Sebiha Zühal Lalan Kreativ succes Kreativ klynge har lige fra første dag været en stor succes, med rigtig mange brugere hver eneste uge. Klyngen har samlet et stærkt hold i klyngerådet, og en masse frivillige hænder omkring aktiviteterne. Her har du mulighed for at dyrke dine interesser for det kreative indenfor: billedkunst, syning, strikning, perler, smykker, trædrejearbejde, glaskunst og keramik i vor ovn.. nyeste skud på stammen er... fluebinding hver mandag aften kl Klyngen er åben, når det trekantede skilt står udenfor. måske har du lyst at lave noget selv. Vor brændeovn til glas og keramik Fluebinding Vor trædrejebænk til flot træarbejde Flittige hænder suduko En Sudoku består af: et kvadrat på 9 x 9 tern, delt op i 9 regioner på 3 x 3 tern. Man skal placere tallene fra 1 til 9, så der i hver region, hver række og hver søjle findes alle tallene fra 1-9. Klip sudoku spillet ud og aflever det i Beboerhuset senest 6. maj 2014, og du deltager i lodtrækningen om gavekort til City Vejle: Navn: Adresse: Tlf.: SUDUKO FORÅR 2014_1 Vinder af Soduko konkurrencen fra Fællesnyt-vinter blev: Linda Bank, Finlandsvej 109 Præmien er udleveret Tillykke!

3 Klyngeråd: Hamid INNOVATIV Medieklubben Vejle VUC Vejle Vi mødes hver torsdag kl Temaerne er mangfoldige, og der er altid plads til alle meninger. Vi arbejder med foto - video, komposition og redigering. Forståelse for / brug af PC, rensning og vedligeholdelse, netværk, og kommunikation via medierne. VUC har flyttet undervisning til den kulinarisk klynge, på grund af mange tilmeldte, og her vil de undervise indtil juni. Dansk hver onsdag og torsdag fra Engelsk hver tirsdag Det har været en super sæson, med masser af tilmeldte kursister, der har fyldt undervisningslokalet uge efter uge. Vi udveksler erfaring og får gode input fra hinanden. Fastelavn i Nørremarks Hallen blev filmet, og der blev taget billeder. De er lagt ud på Finlandsparken s hjemmeside, samt en forkortet udgave af filmen. Har du lyst til at være med i vor verden. Vi har altid brug for ny inspiration, og det kan du måske give os!!! Mød op torsdag kl Vi byder på en snak og kaffe... Ungdomsskolens lektiecafe i Innovativ klynge Hver mandag fra har du mulighed for, at benytte dig af ungdomsskolens lektiecafe, hvor der er 1-2 lærere fra Nova-skolen, som hjælper med lektier og lignende skolearbejde.. Nyhed Foto: Medieklubben Vejle Innovativ klynge har fået stort lærred, projektor og surround media-anlæg, så fremtiden bringer måske en enkelt biografaften eller 2 - hvem ved hvad vi finder på, og måske har du lyst at være med som frivillig. Bor du i blok 4 eller 5 Så kan vi bruge dig i Klyngerådet. Vær med til at sætte gang i nye tiltag omkring klyngen. Bliv frivillig i Klyngen eller rådet. Skriv til post@finlandsparken.dk - eller kig forbi klyngen, torsdag mellem og På gensyn i Innovativ-klynge

4 Klyngeråd: AKTIV Bente Omar Claudia Sonja Aktiv klynge: En fællesnævner for alle de mange forskellige arrangementer, som vi afholder er, det sociale samvær, og alle der kommer skal føle sig meget velkommen. Der er også mulighed for at købe kaffe, the, kakao og brød, og ved særlige lejligheder eller arrangementer kan der også købes sodavand, se priser i lokalet. Kaj Annelise Sussie Spilleaften: Opstart d kl Vi afholder spilleaften den første mandag i måneden, hvor du har mulighed for at komme og hygge dig sammen med os andre, og bruge vores mange former for spil. Tirsdag og Torsdag: kl Du kan spille Bobspil, Elektronisk dart (kun tirsdag), kortspil (kun torsdag), Wii og vi ligger inde med over 70 forskellige former for brætspil. Dartturnering: I uge 7 og 8. I det kreative hjørne, har vi mulighed for at hjælpe dig med lidt forskellige ting inden for tasker, 3Dkort og andre former/sjove kort. Er din egen hobby ikke nævnt her, kan den gøres aktiv med lidt hjælp fra dig. Vi har afholdt Dart turnering over to tirsdage i februar måned, og der var tilmeldt 10 spiller, hvor der var rigtige mange gode spil, om hvem der kunne vinde hele turneringen, det blev Benny Jensen som løb med sejren. Bokseklubben holder til i AKTIV KLYNGE, Finlandsvej blok 6 i kælderen: Er du interesseret!!!! Kontakt: Sahin tlf eller Nebil tlf Loppemarked: I uge 24 og 40. kl Vi holder loppemarked 4 lørdage i Du er meget velkommen til at møde op i klyngen, for at bestille og betale for en bod ved loppemarkedet. Næste gang er i uge Se opslag for dato.. Læs mere her: aktivklynge MØD OP OG VÆR MED!

5 Klyngeråd: Bettina Karen Berit Christina KULINARISK Helhedsplanen afholdt et projekt i fællesskab med ViFin. I løbet af vinteren, er der over en række torsdage, blevet lavet mad fra forskellige egne af verden. Projektet har været en stor succes, med mange deltagere med forskellig etnisk baggrund. Der er blev hygget og kokkereret til den store guldmedalje. Kulinarisk klyng har et par gange taget initiativ til at stable arrangementer på benene omkring jul og fastelavn. Desværre har der begge gange været ret få tilmeldinger, men der kommer nye tiltag i løbet af sommeren. De 7 mad-mænd, har trofast lavet gourmet mad hver torsdag formiddag, og klubben må siges at fungere fantastisk omkring dette gode koncept. Se hjemmesiden for information om nye tiltag i Det kulinariske Hus Et lille suk fra Klyngerådet. Kulinarisk klynge har disse lokaler til rådighed, men det er brugernes pligt, at sørge for / deltage i oprydning og rengøring, når de bruger det. Køkkenet i kulinarisk hus er godkendt af fødevarer-styrelsen, og skal derfor altid fremstå pænt og rent. Husk det når du bruger lokalerne. Sjove Børn i kulinarisk hus Sjove Børn er et privat initiativ i Vejle, som laver arrangementer for børn, se kalenderen på bagsiden for aktive dage.. OM SJOVEBØRN: Foreningen Sjovebørn er for legeglade børn og unge i alderen 4-15 år. Sjovebørn består af 4 afdelinger, en i Vejle Centrum, Søndermarken, Løget Center og en på Nørremarken. Afdelingen i Vejle Centrum blev grundlagt den 1. april afdelingen i Løget blev grundlagt den 4. november Afdelingen på Søndermarken er grundlagt den 4. april Samt afdelingen på Nørremarken er grundlagt år Man har mulighed for at prøve Sjovebørn 3 gange inden man skal meldes ind. Indmeldelsesblanketten fås hos den ansvarlige leder kan også findes på hjemmesiden i menuen til venstre under punktet "til de voksne" og derunder "ind og udmeldelse". Du er altid velkommen i alle afdelinger - men HUSK lige at give besked til lederne. Kilde:

6 GRØN SUNDHED Klyngeråd: Tine Evy Kiraz Jens Nye Maskiner på vej Så er de på vej. En pålidelig kilde, har fortalt, at der i løbet af uge 14 vil blive komme nye maskiner til vores dejlige fitnesscenter. Årskort og 1/2 Årskort Du kan nu købe årskort og 1/2 årskort til fitness. Priser årskort: Medlem fra Finlandsparken 500,00 kr. Medlem andre 750,00 Priser 1/2 årskort: Medlem fra finlandsparken 260,00 kr. Medlem andre 385,00 kr. Hver tirsdag kl og fredag i Beboerhuset Medbring dit sygesikring, da disse kort er med fødselsdato. Betal Fitness OnLine på: SE VEJLEDNING PÅ HJEMMESIDEN Tag-haven er ved at være klar. Har du lyst til at være med til at holde den i fin stand, og holde åbningstider for beboerne, ude-områderne har blomster-kasser, som også trænger til en kærlig pleje, du kan melde dig som frivillig hos klyngerådet eller til Bjarke i Beboerhuset. Sundhedscaféen er et gratis tilbud til alle borgere i Vejle Kommune, men med fysisk beliggenhed på Nørremarken i Vejle. Her har man bl.a. mulighed for af en sundhedsfaglig person, at få lavet en sundhedsprofil, blive målt og vejet, udregnet BMI, målt blodtryk, målt talje, få oplyst hvad der er af aktivitetstilbud i området eller en generel snak om sundhed eller kost. Ligeledes kan der laves en aftale om gratis rygestoptilbud. Vi har forskellige pjecer, som understøtter vores arbejde, som borgeren kan får med hjem, hvor det findes relevant. Nogle pjecer forefindes også på flere sprog. Vi har desuden lavet en idé-tavle, hvor borgerne opfordres til at komme med ønsker eller idéer til sundhedsfremmende tiltag i området. Håbet er at nogle af disse idéer kan blive til virkelighed igennem et samarbejde med projektmedarbejderne i Nørremarkens helhedsplan. Kilde: Sundhedscaféen på Nørremarken Venlig hilsen Grøn sundhed Noter i kalenderen.. Loppemarked Den 21. juni 2014, se opslag Sct. Hans Den 22. juni 2014, se opslag Ramadan Fra 28. juni til 27. juli 2014

7 Aktivitetsmedarbejder: Bjarke Sponsorbanko i Beboerhuset Den 12. december blev der med stor succes afholdt sponsorbanko i beboerhusets gildesal. Der var omkring 50 spillere, som mødte op til en laaaaang omgang julebanko, med over 150 gevinster. Næste gang du kan komme til sponsorbanko er den: Sommer-sponsorbanko er den 12. juni. kl i Beboerhuset. Holdet bag sponsorbanko glæder sig til at se dig og dine venner. Overskuddet fra disse spil går til at støtte lokale initiativer på Nørremarken, som fremmer områdets aktiviteter. Idéfonden Husets sponsorbanko-gruppe, har stiftet en idéfond, hvor du som beboer har mulighed for, at søge midler til at sætte gang i netop din gode ide. Fondens formål er, at støtte ideer og aktiviteter på hele Nørremarken. Der er som udgangspunkt ikke nogen begrænsninger på indholdet af idéer, når blot initiativet kommer alle til gode i området. Du/I kan søge penge ved at sende en mail med beskrivelse af ideen og hvor meget det skal koste til: finlandsparken@gmail.com. Husk at sende i god tid, da der vil være en generel behandlingstid af indsendte ansøgninger på 14. dage. Lis og Bjarke fra Beboerhuset ønsker alle i Finlandsparken en rigtig god påske. Lis ferie: 11. april april Bjarke ferie: 11. april april Vi har fælles madaften i maj MMMMMM.. Se opslag når vi kommer til maj. Surprise - surprise... En gang om måneden er der madaften i Beboerhuset, der serveres lækkert mad for øjet og ganen. Tirsdag den 4. marts var der 35 tilmeldte, Menuen var kartoffelsuppe og ungarsk gullaschsuppe. Næste madaften er den: 27. maj kl. 18 i Beboerhuset, Tilmelding: sms eller mail - se opslag for menuen. Til: / finlandsparken@gmail.com Vi ønsker alle en God Påske!!!!! Hilsen fra de frivillige og bestyrelsen

8 Ny projektkoordinator Lone Myrhøj starter d. 1. maj som ny projektkoordinator i den boligsociale helhedsplan på Nørremarken. Lone Myrhøj er 33 år, og mor til to børn. Hun er uddannet international socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i Århus, og kommer fra et job som socialfaglig medarbejder og projektkoordinator hos en privat døgninstitution for sindslidende i Skanderborg. Hun har tidligere arbejdet som opsøgende gademedarbejder for udsatte unge i Fredericia Kommune. Siden 2010 har hun desuden siddet i Vejle Byråd for SF, hvor hun er gruppeformand. Knud Aage Thiemer, der er formand for Styregruppen i helhedsplanen siger: Vi glæder os til at Lone starter. Hun har en baggrund som vi tror vil passe rigtigt godt til de mange opgaver der er i et boligområde som Nørremarken. Hendes politiske kendskab er desuden en spændende ny vinkel, som vi tror kan være med til at sikre en endnu bedre kobling mellem de indsatser vi som boligforening sætter i gang og de kommunale indsatser. I Styregruppen ser vi frem til et godt samarbejde". I samarbejde med beboerne, afdelingsbestyrelserne og øvrige samarbejdspartnere skal Lone Myrhøj og helhedsplanens anden projektkoordinator Raeka Maoud, arbejde med at udvikle boligområdet. I helhedsplanen arbejdes der lige nu bl.a. med involvering af de unge, en Sundhedsagent uddannelse, lokale undervisningstilbud, Opgangsambassadører, og at skabe beboernetværk. Om det nye job fortæller Lone Myrhøj: "Jeg er rigtig glad for at være blevet projektkoordinator for helhedsplanen i Nørremarken og ser frem til at møde de mange beboere og samarbejdspartnere, så vi sammen kan gøre Nørremarken til et endnu bedre sted at bo. Der er i forvejen mange fantastiske ildsjæle, som gør en stor indsats - og vi skulle gerne have endnu flere engageret, så der kan opstå flere fællesskaber på tværs. Det er med til at skabe glæde og sammenhold. Og med et smil på læben er livet bare skønnere". Beboerhusets Mandag: 11:00-15:00 & 19:00-22:00 Tirsdag: 11:00-17:00 & 19:30-22:00 Onsdag: 11:00-15:00 & 19:30-22:00 Torsdag: 11:00-15:00 & 19:00-22:00 Fredag 11:00-13:00 Kun kvinder Lørdag: 19:00-22:00 Søndag: Kun i lige uger: 19:00-22:00 Søndag: Banko ulige uger: 18:00-22:00 Innovativ klynge: Klubaften hver torsdag kl Lektiecafe hver mandag Kulinarisk klynge: Sjove Børn [se kalender] Aktiv klynge: Spilleaften 1. mandag i måneden. Loppemarked i uge 24 Kreativ klynge: Fluebinding, hver mandag kl. 19 DATO TEMA DATO TEMA 11. april BørneDisko 13. april BANKO 27. april BANKO 25. maj BANKO 1. juni BANKO 12. juni SponsorBanko 21. juni Skt. Hans/ 21. Juni Loppemarked 22. Juni BANKO 10. april SjoveBørn 24. april SjorveBørn 01. maj SjoveBørn 5. maj Spil /altiv 08. maj Sjove Børn 15. maj SjoveBørn 22. maj SjoveBørn 29. maj SjoveBørn 05. juni SjoveBørn 12. juni SjoveBørn 19. juni SjoveBørn 26. juni SjoveBørn Redaktionen: Bjarke, Karin, Thomas, Karlo layout og tryk: Beboerhuset Kontakt: mail: Post@finlandsparken.dk

SOMMER 2014. Midsommerfest/loppemarked 2014. æt på æs

SOMMER 2014. Midsommerfest/loppemarked 2014. æt på æs SOMMER 2014 Midsommerfest/loppemarked 2014 Mandag den 2. juni tog Nørremarken s ungeråd til folketinget på Christiansborg. Her mødte vi Karen Klint, som viste os rundt. Vi startede med at se Landstingssalen,

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

Nyheder fra Titanparken November/ December 2014

Nyheder fra Titanparken November/ December 2014 Nyheder fra Titanparken November/ December 2014 Vinteren er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Nyt fra Helhedsplanen Vil du være med? Kontakt helhedsplanen Opstart af nye aktiviteter s. 2 s. 3 s. 8 Nyt fra Helhedsplanen

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf:

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf: Hej Nabo! Hvad sker der? Foråret er så småt på vej og ideer til nye projekter spirer frem i kvarteret. Siden sidst er der sket mange ting i Gadehavegård. Ny pigeklub! Søg penge til ideer! I november holdt

Læs mere

løget Undervisning og aktiviteter i Løget

løget Undervisning og aktiviteter i Løget løget Undervisning og aktiviteter i Løget Beboere fra boligkvartererne rundt om Løget er velkomne til at deltage i aktiviteterne Kom til bazar om kurser og aktiviteter Torsdag den 16. januar kl. 17 i Kvartershuset

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Helhedsplanen og de nye medarbejdere 2 Nye aktiviteter på vej. Måske noget for dig? 5 Få overblik over aktiviteterne i dit boligområde

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER Lindehøj Program 1/8-31/12-2018 ÅBNE AKTIVITETSCENTER CENTERRÅDET Lindehøj VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ - ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej HER PÅ BAKKEN februar 2012 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej november 2012 På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk Side 2 HER PÅ BAKKEN november 2012 Redaktionen

Læs mere

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Kære alle forældre Telefon: 20130080 Lige nogle få informationer : ) Igen i år tager vi på skiferie med ungdomsklubben til Tjekkiet med 49 unge

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest!

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! Kære fritidsklubmedlem Nu er der gået et par måneder siden du startede i fritidsklubben i, hvor du måske har brugt tiden

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE

FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE Velkommen til Ungdomsskolen! Se lige efter, om der ikke skulle være noget for dig. Noget, der er både sjovt, spændende og måske udfordrende... Der er sidste frist

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Sommer og sol har indtaget Titanparken. Det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

Vigtige datoer: Basen holder lukket: - Tirsdag d. 23. december. Basen holder åbent kl :

Vigtige datoer: Basen holder lukket: - Tirsdag d. 23. december. Basen holder åbent kl : Vigtige datoer: Basen holder lukket: - Tirsdag d. 23. december Basen holder åbent kl. 8.00 18.00: - Mandag d. 22. december - Fredag d. 2. januar 2009 Basen holder torsdag d. 4. december fra kl. 16.00 18.00.

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Aktiviteter og arrangementer

Aktiviteter og arrangementer Det er forår og derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil udkomme hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken, nyt fra Den Sociale Vicevært, Informationer fra Ejendomskontoret,

Læs mere

TRÆDREJERPO RTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: Lene Mobil:

TRÆDREJERPO RTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: Lene Mobil: Forår 2019 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Hovergården Januar 2018

Hovergården Januar 2018 Hovergården Januar 2018 Tusind tak til vore mange sponsorer ved vores julebanko i dagcenter Hovergården : Abena Bent Brandt Karin Roth Løve, Gorms og Sct. Thomas apoteker Petrowski Private sponsorer Uhrhøj

Læs mere

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ Program 1/1-31/72016 Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET KILDEBAKKEN Kildebakken er et åbent aktivitetscenter for selvhjulpne brugere. Programmet er sammensat

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev Nyt fra din lejerforening

Nyhedsbrev Nyt fra din lejerforening Første udgave af s nyhedsbrev i 2016 indeholder: Kursus om den nye lejelov... 1 Lone får 10.000 kr. retur for trappevask... 2 Ny pjece om den nye lejelov... 5 Kursus om den nye lejelov Beboerrepræsentanter

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

H E L E N E N Y T. April 2018

H E L E N E N Y T. April 2018 H E L E N E N Y T April 2018 Redaktionen ved godt, at foråret er begyndt og termometeret siger 13 grader, men der var lige et sidste billede af endnu en dejlig tur til Tivoli som skulle med. Denne gang

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 Oktober 2016 9 MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 SIDE 2 INDHOLD Seneste Nyt v. Mia Butler Side 3 Social Vicevært 9 måneder gået Side

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere