Brøndby Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Park Alle Brøndby.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brøndby Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Park Alle Brøndby."

Transkript

1 Brøndby Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Park Alle Brøndby j.nr /1/VIBR Vedr.: Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder i Embedslægeinstitutionen har siden 1. januar 2002 ført tilsyn med de sundhedsmæssige forhold på plejehjem og i plejeboliger. Embedslægeinstitutionen vurderer, om personalet i fornødent omfang er vejledt og instrueret, så plejen og behandlingen kan foretages sundhedsmæssigt forsvarligt. Procedurer vedrørende medicinhåndtering er gennemgået, og det er vurderet, om beboernes patientrettigheder tilgodeses. Samarbejdet med den øvrige sundhedssektor er belyst, og der er foretaget en vurdering af, om dokumentationen, hygiejnen, ernæringen og aktiveringen er tilfredsstillende. Endeligt er det vurderet, om der er bygnings- og indeklimaforhold, der kan medføre helbredsmæssige problemer for beboerne. Embedslægeinstitutionen Hovedstaden Borups Allé 177, BLOK D-E 2400 København NV Tlf Fax E-post info@sst.dk Dir. tlf E-post hvs@sst.dk I 2006 er standarder for medicinadministration og sygeplejefaglige optegnelser taget i brug. For området sygeplejefaglige optegnelser beskriver standarderne en del af kravene til de sygeplejefaglige optegnelsers indhold, form, opbevaring og tilgængelighed. Endvidere er der lavet standarder for kravene til dokumentation af information og samtykke og for kravene til instrukser for de sygeplejefaglige optegnelser. For området medicinhåndtering beskriver standarderne kravene til dokumentation af medicinordinationerne, opbevaring af medicin, dispensering af medicin og medicinadministration. Endvidere er der lavet standarder for dokumentation af fejl og utilsigtede hændelser ved medicinhåndtering og for indholdet af instruks vedrørende medicinhåndtering. Standarderne bygger på s Vejledning om sygeplejefaglige optegnelser og Vejledning om ordination og håndtering af lægemidler, der kan findes på s hjemmeside: under udgivelser med søgeordene sygeplejefaglige optegnelser og medicinadministration. Tilsynene er funderet på overordnede indtryk, samtaler med ledere og personale og 3 eller flere stikprøver, med hovedvægten på beboere med flest plejebehov. Ved tilsynene blev det for hver standard vurderet, om standarden var opfyldt eller ikke opfyldt.

2 Rapporterne beskriver de områder hvor Embedslægeinstitutionen blev bekendt med mangelfulde eller kritisable forhold. Rapporterne har også indeholdt anbefalinger på en række områder, hvor Embedslægeinstitutionen har påvist forhold, der kunne være løst mere hensigtsmæssigt, men hvor der ikke er påvist fejl eller mangler. Side 2 Tilsynene i Københavns Amt. Embedslægeinstitutionen har gennemført 84 tilsynsbesøg i kommunale plejeboligenheder i Københavns Amt i Generelt har tilstanden i de forskellige plejeboligenheder været tilfredsstillende. Kun i ganske få tilfælde fandtes der ingen fejl eller mangler. Årsagen til de mange fejl og mangler skyldes primært, at i 2005 og 2006 har udsendt vejledninger vedr. sygeplejefaglige optegnelser og vedr. medicinhåndtering, og at disse endnu ikke var implementeret i plejeboligenhederne. I 4 plejeboligenheder fandtes så alvorlige fejl og mangler, at der blev foretaget et opfølgende tilsyn indenfor kortere tid. Instrukser. I 58 plejeboligenheder blev der konstateret fejl og mangler i de sundhedsadministrative forhold, idet der mange steder ikke fandtes instrukser vedr. føring af sygeplejefaglige optegnelser. Det er s opfattelse, at instrukser er et væsentligt arbejdsredskab til at sikre at love og vejledninger efterleves, og at de afspejler autorisationslovenes bestemmelser om omhu og samvittighedsfuldhed. Det forventes derfor at der foreligger instruks for dokumentation. Desuden har i forbindelse med udarbejdelsen af Vejledning om ordination og håndtering af lægemidler meddelt, at Vejledning om identifikation af patienter i Sundhedsvæsenet også er gældende for primærområdet, hvorfor det forventes at fremgå af de lokale medicininstrukser, hvordan man identificerer beboeren og beboerens medicin. Medicinhåndtering. Der blev fundet fejl og mangler i medicinhåndteringen i halvdelen af plejeboligenhederne. Det er Embedslægeinstitutionens indtryk, at mange plejeboligenheder nu arbejder med enstrengede medicindokumentationssystemer, og de konstaterede fejl og mangler har i mange tilfælde drejet sig om medicindoseringsfejl, eller at medicinen ikke er givet/indtaget som ordineret, uden at årsagen hertil fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser. I sygehusvæsenet har man nu pligt til at indberette fejl og utilsigtede hændelser, og det forventes at den primære sundhedstjeneste vil blive omfattet af disse retningslinier i løbet af de kommende år, formenligt i Det er muligt for personalet i primærområdet at indberette fejl og utilsigtede hændelser, opstået i sygehusvæsenet, på hjemmesiden Embedslægeinstitutionen har igen i år anbefalet ved en del tilsyn, at der indføres registrering af fejl og utilsigtede hændelser, især i forbindelse med medicinhåndteringen, så erfaringerne herfra kan anvendes til kvalitetssikring af procedurer og arbejdsgange. Sådanne registreringer kan analyseres lokalt i de enkelte plejeboligenheder eller centralt i kommunen, som man måtte finde det mest hensigtsmæssigt.

3 Sygeplejefaglige optegnelser. I 2005 udsendte Vejledning om sygeplejefaglige optegnelser. Det har kunnet konstateres, at der mange steder ikke har været opmærksomhed på, at vejledningen beskriver, at optegnelserne forventes at indeholde beskrivelser af de problemområder, som beskrives i vejledningens bilag 1. I forbindelse med tilsynets gennemgang af stikprøverne, har det kunnet konstateres, at kun få plejeboligenheder har efterlevet dette. Desuden kunne det konstateres, at man ofte ikke har dokumenteret at beboerne, eller ved stedfortrædende samtykke at pårørende eller værge, har modtaget information samt beboeres, pårørendes eller værges samtykke til behandlinger m.v. Det skal dog anføres, at hvor behandlingstilbud er afslået, er dette oftest dokumenteret. Fejl og mangler i dokumentationen af samtykke er i indberetningsskemaerne oftest registreret som fejl og mangler i de sygeplejefaglige optegnelser. Der blev derfor i 74 tilfælde registret fejl og mangler de sygeplejefaglige optegnelser. Side 3 Hygiejne Det har ved tilsynene kunnet konstateres, at Embedslægeinstitutionernes tema i 2005, der drejede sig om personalets håndhygiejne, stort set er blevet implementeret i plejeboligenhedernes dagligdag. Der var dog fortsat enkelte medarbejdere i nogle plejeboligenheder, der ikke var helt opmærksomme herpå, oftest i forbindelse med retningslinierne om, at vielsesringe og ure ikke bæres i arbejdstiden. Temaet i 2006 I 2006 har fællestemaet ved tilsynene været aktivering om mobilisering (genoptræning og vedligeholdelsestræning). Temaet var planlagt i et samarbejde mellem og Embedslægeinstitutionerne. Det har været målet at undersøge, i hvilket omfang plejehjemmene har retningslinier for genoptræning/vedligeholdelsestræning, om beboere med behov for træning er identificeret, om beboere med behov for træning modtager denne, og at afdække væsentlige årsager til at beboere ikke modtager den træning de har behov for. Endeligt ønskede embedslægerne evt. at kunne komme med forslag til optimering af indsatsen. forventer at udgive en rapport om temaet i første halvår af Desuden er de indsamlede oplysninger efterfølgende blevet omsat i en standard for embedslægevæsenets plejehjemstilsyn på området genoptræning og vedligeholdelsestræning(aktivering og mobilisering) Tilsynet i Brøndby Kommune. Embedslægeinstitutionen har gennemført 4 tilsynsbesøg i kommunale plejeboligenheder i kommunen i 2006.

4 Det drejer sig om følgende plejeboligenheder, som kommunen tidligere skriftligt har udpeget: 1. Gildhøjhjemmet 2. Ældrecentret Nygårds Plads 3. Ældrecentret Æblehaven 4. Boenheden Kisum Side 4 Embedslægeinstitutionens rapporter for de enkelte tilsyn er tidligere fremsendt til kommunen og de enkelte bruger- og pårørenderåd samt det kommunale ældreråd. For nærmere detaljer henvises til de enkelte rapporter. Generelt har tilstanden i de forskellige plejeboligenheder været tilfredsstillende, og plejeboligenhederne i kommunen adskiller sig ikke væsentligt fra plejeboligenhederne i de øvrige kommuner i regionen. I boenheden Kisum var der dog fortsat en del fejl og mangler i forhold til de sundhedsfaglige vejledninger. Det er s opfattelse, at når det er sundhedsfagligt personale der er ansvarlige for at løse sundhedsfaglige opgaver for borgerne, herunder medicinhåndtering, er opgaverne omfattet af s vejledninger herom. Embedslægeinstitutionen skal derfor anbefale, at forholdene i boenheden bringes i overensstemmelse hermed. I plejeboligenhederne fandtes kun få fejl og mangler ved stikprøverne. Det blev ved tilsynene konstateret, at plejeboligenhederne har arbejdet systematisk med implementering af anbefalingerne fra tilsynene i De bemærkninger, som er anført i Brøndby Kommune har blandt andet drejet sig om: antal plejeboligenheder Fejl og mangler i medicinhåndteringen 3 Fejldosering 2 Fejl og mangler i de sygeplejefaglige optegnelser 3 Funktionsniveau ikke systematisk registret 3 Ikke dokumentation af samtykke 3 Instrukser 3 Ingen instruks vedr. dokumentation 3 Ved tilsynet i 2007 vil embedslægerne følge op på bemærkninger og anbefalinger fra tilsynene i 2006.

5 Med venlig hilsen Annemette Mygh Embedslæge Vibeke Rønnebech Konsulent, sygeplejerske Side 5

Lyngby-Taarbæk Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Ældreafdelingen Toftebæksvej 12 2800 Lyngby social@ltk.dk

Lyngby-Taarbæk Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Ældreafdelingen Toftebæksvej 12 2800 Lyngby social@ltk.dk Lyngby-Taarbæk Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Ældreafdelingen Toftebæksvej 12 2800 Lyngby social@ltk.dk Vedr.: Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder i 2006. Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Herlev Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Herlev Bygade 90 2730 Herlev. ssf@herlev.dk

Herlev Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Herlev Bygade 90 2730 Herlev. ssf@herlev.dk Herlev Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Herlev Bygade 90 2730 Herlev ssf@herlev.dk j.nr. 4-17-252/1/VIBR Vedr.: Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder i 2006. Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Kommunal Årsrapport for Plejehjemstilsynet Nordfyns Kommune

Kommunal Årsrapport for Plejehjemstilsynet Nordfyns Kommune Kommunal Årsrapport for Plejehjemstilsynet 2007 Nordfyns Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejeboligenheder i Nordfyns kommune i 2007 Indledning Formålet med plejehjemstilsynet er at forbedre den

Læs mere

VEDR: EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED BOENHEDER FOR PSYKISK SYGE

VEDR: EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED BOENHEDER FOR PSYKISK SYGE VEDR: EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED BOENHEDER FOR PSYKISK SYGE Embedslægeinstitutionen har siden 1. juli 2002 ført tilsyn med de sundhedsmæssige forhold på boenhederne i handicap- og psykiatriområdet

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Hørsholm Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Hørsholm Kommune J. nr. 4-17-256/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Hørsholm Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74 20

Læs mere

Embedslægeinstitutionens tilsynsbesøg på bostederne i Frederiksberg Kommune.

Embedslægeinstitutionens tilsynsbesøg på bostederne i Frederiksberg Kommune. Årsrapport 2006 Embedslægeinstitutionens tilsynsbesøg på bostederne i Frederiksberg Kommune. I år 2006 indgik Frederiksberg kommune og Embedslægeinstitutionen kontrakt om at føre tilsyn på bostederne for

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rødovre Kommune. Den 3. juli 2012 J.nr. 5-2210-57/1. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rødovre Kommune. Den 3. juli 2012 J.nr. 5-2210-57/1. Embedslægerne Hovedstaden Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Rødovre Kommune 2011 Den 3. juli 2012 J.nr. 5-2210-57/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177 2400 København NV Tlf. 72227450 Fax 72227420 E-post info@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Den 24. februar 2011 J.nr. 4-17-252/1/KPE Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-257/1/KPE Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Ishøj Kommune

Læs mere

Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder generelt.

Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder generelt. Brande Kommune Centerparken 1 7330 Brande Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder generelt. Embedslægeinstitutionen har siden 1. januar 2002 ført tilsyn med de sundhedsmæssige forhold på

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 4-17-257/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Ishøj Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74 20 E-mail

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune. Den 3. juli 2012 j.nr //MAT. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune. Den 3. juli 2012 j.nr //MAT. Embedslægerne Hovedstaden Den j.nr. 5-2210-36//MAT Embedslægerne Hovedstaden s tilsyn med plejehjem i Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-33/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-33/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden Den j.nr. 5-2210-33/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

18. juni 2012 J.nr. / Tlf. Fax E-post Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Dir. tlf. E-post. Ringsted Kommune

18. juni 2012 J.nr. / Tlf. Fax E-post Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Dir. tlf. E-post. Ringsted Kommune J.nr. / Tlf. Fax E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post Ringsted Kommune 2011 Tilsynene i Ringsted Kommune har gennemført i alt tre tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-236/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Allerød

Læs mere

EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED PLEJEHJEM 2006

EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED PLEJEHJEM 2006 Greve Kommune EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED PLEJEHJEM 2006 j.nr. / Embedslægeinstitutionen har i 2006 ført tilsyn med de sundhedsmæssige forhold på plejehjem, plejecentre m.v., i det følgende benævnt

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune 4. juli 2012 J.nr. 5-2210-44/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177, blok D- E 2400 København NV s tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune Tlf. 72227450 Fax72227420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederiksberg Kommune. 29. juni 2012 J.nr /1. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederiksberg Kommune. 29. juni 2012 J.nr /1. Embedslægerne Hovedstaden 29. juni 2012 J.nr. 5-2210-43/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177, blok D- E 2400 København NV s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72227450 Fax72227420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Frederiksberg Kommune

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 4-17-244/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Frederikssund Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Åbenrå Kommune. Sundhedsstyrelsen. Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Åbenrå Kommune. Sundhedsstyrelsen. Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe J.nr. 5-2210-1529/1 s tilsyn med plejehjem i Åbenrå Kommune 2011 Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: syd@sst.dk Tilsynene i Åbenrå Kommune har gennemført

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 3-17-290/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Sønderborg Kommune 2010 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: syd@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 4-17-238/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune 2010 Tilsynene i Bornholms Regionskommune Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt 11 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Sønderborg Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Sønderborg Kommune j. nr. 5-2210-1529/1 s tilsyn med plejehjem i Sønderborg Kommune 2011 Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: syd@sst.dk Tilsynene i Sønderborg Kommune

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 4-17-242/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Fredensborg Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med bosteder for psykisk og fysisk handicappede

Sundhedsstyrelsens tilsyn med bosteder for psykisk og fysisk handicappede J. nr. 4-27-55/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med bosteder for psykisk og fysisk handicappede Københavns Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Faaborg-Midtfyn Kommune 2008 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Syddanmark Sorsigvej 35 6760 Ribe Tlf.: 7222 7950 Fax: 7222 7440 E-mail: syd@sst.dk Tilsynene i Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Tilsynsrapport Elmehuset, Toppen. Adresse: Alléen, 3B, 2200 København N. Kommune: København. Leder: Sine Mørkøv. Telefon:

Tilsynsrapport Elmehuset, Toppen. Adresse: Alléen, 3B, 2200 København N. Kommune: København. Leder: Sine Mørkøv. Telefon: Tilsynsrapport 2011 Elmehuset, Toppen 17. januar 2012 J.nr. 5-2911-40/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Bornholms Regionskommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Bornholms Regionskommune J. nr. 4-17-238/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredericia Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredericia Kommune J. nr. 3-17-291/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Fredericia Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail syd@sst.dk

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport

Opfølgende tilsynsrapport Opfølgende tilsynsrapport 2011 Plejecentret Humlehaven J.nr. 4-17-56/6/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt 16 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har anvist Sundhedsstyrelsen:

Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt 16 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har anvist Sundhedsstyrelsen: Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt 16 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har anvist Sundhedsstyrelsen: Strandby Skovbo Kollektivhuset Højvang Fovrfeld Gjesing Tarp Strandgården

Læs mere

Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder

Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder ÅRHUS KOMMUNE AFDELINGEN FOR SUNDHED OG OMSORG SØREN FRICHS VEJ 36 8230 ÅBYHØJ Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder generelt Embedslægeinstitutionen har siden 1. januar 2002 ført tilsyn

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 18. juli 2012 J.nr. 5-2210-12/1 Embedslægerne Nordjylland Nytorv 7, 2 9000 Aalborg Tlf. 72227990 Fax 72227439 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post nord@sst.dk Rebild Kommune 2011

Læs mere

Dato: 6. maj 2014. J.nr. 5-2210-44/1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Bornholms Regionskommune

Dato: 6. maj 2014. J.nr. 5-2210-44/1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Bornholms Regionskommune Dato: 6. maj 2014 J.nr. 5-2210-44/1 s tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune 2013 Tilsynene i Bornholms Regionskommune har gennemført i alt 5 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Vinklen

Tilsynsrapport 2010 Vinklen J.nr.4-27-46/4 Tilsynsrapport 2010 Vinklen Adresse: Thomas Laubsgade 4 6, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Susanne Wolfsberg Dato for tilsynet: 26. september 2010 Telefon: 39 20 53 26 E-post:

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 18. marts 2013 Sagsnr. 5-2210-31/1/ Reference MAT T 7222 7454 E seost@sst.dk Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Egedal Kommune 2012 Tilsynene i Egedal Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført i

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-245/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i E-post hvs@sst.dk Halsnæs Kommune 2010

Læs mere

Tilsynsrapport Opfølgende tilsyn E - huset. Adresse: Thorsgade , 2200 København N. Kommune: København.

Tilsynsrapport Opfølgende tilsyn E - huset. Adresse: Thorsgade , 2200 København N. Kommune: København. Tilsynsrapport 2011 Opfølgende tilsyn E - huset 12. januar 2012 J.nr. 5-2911-36/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Haderslev Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Haderslev Kommune 26. marts 2013 J.nr. 5-2210-1529/1 s tilsyn med plejehjem i Haderslev Kommune 2012 Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: sesyd@sst.dk Tilsynene i Haderslev

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredensborg Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-32/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredensborg Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-32/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden Den j.nr. 5-2210-32/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden s tilsyn med plejehjem i Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. /1-17-172/1 sif Tlf. 72227990 Fax 72227439 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post nord@sst.dk Thisted Kommune 2010 Tilsynene i Thisted Kommune har gennemført i alt otte tilsynsbesøg

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Viborg Kommune. 10. juli 2012 J.nr /1. Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé Højbjerg

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Viborg Kommune. 10. juli 2012 J.nr /1. Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé Højbjerg J.nr. 5-2210-21/1 Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Viborg Kommune 2011 Tilsynene i Viborg Kommune har gennemført

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Vesthimmerland Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Vesthimmerland Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune 9. april 2013 Sagsnr. 5-2210-10/1/ Reference DSP T 7222 7990 E nord@sst.dk 2012 Tilsynene i Vesthimmerland Kommune Sundhedsstyrelsen har

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Mette Marie

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Mette Marie J.nr.4-27-25/4 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Mette Marie Adresse: Hyltebjerg Alle 73-75 Kommune: København Leder: Sami Visunatten Dato for tilsynet: 28. maj 2010 Telefon: 38 76 13 75 E-post: mmp@mariehjem.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-242/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 9. april 2013 Sagsnr. 5-2210-1529/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Nordfyns Kommune 2013 Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Syddanmark, Nytorv 2, 6000 Kolding Tlf. 72 22 79 50 Fax 72

Læs mere

Tilsynsrapport Plejehjemmet Søndersø Opfølgende tilsyn. J. nr.: /5 P nr.: Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse

Tilsynsrapport Plejehjemmet Søndersø Opfølgende tilsyn. J. nr.: /5 P nr.: Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse J. nr.: 4-17-60/5 P nr.: 1013133855 Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Søndersø Opfølgende tilsyn Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse Kommune: Furesø Leder: Helle Fobian Thomsen Dato for tilsynet: 2. december

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade

Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade J.nr 4-27-/137/1 Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade Adresse: Skolegade 12, 2500 Valby Kommune: København Leder: Susanne Wolfsberg Dato for tilsynet: 4. oktober 2010 Telefon: 36 44 39 06 E-post:

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Ringsted Kommune 2010 Sundhedsstyrelsen: Embedslægerne Sjælland Adresse: Rolighed 7, 4180 Sorø Kontakt: Tlf. 72227910 - Fax 22727446 E-mail: sjl@sst.dk

Læs mere

Dato: 10. februar J.nr /1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Furesø Kommune

Dato: 10. februar J.nr /1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Furesø Kommune Dato: 10. februar 2014 J.nr. 5-2210-34/1 s tilsyn med plejehjem i Furesø Kommune 2013 Tilsynene i Furesø Kommune har gennemført i alt tre tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har

Læs mere

Tilsynsrapport 2011 Midgården

Tilsynsrapport 2011 Midgården Tilsynsrapport 2011 Midgården Opfølgende tilsyn Den 19. december 2011 j.nr. 4-1214-22/1 ALW/mat Embedslægerne Hovedstaden Borups alle 174, 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Halsnæs Kommune 26. marts 2013 Sagsnr. 5-2210-36/1/ Reference HELN T 7222 7480 E seost@sst.dk 2012 Tilsynene i Halsnæs Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Roskilde Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen: Embedslægerne Region Sjælland Adresse: Rolighed 7, 4180 Sorø Kontakt: Tlf. 72227910 - Fax 22727446 E-mail: sjl@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Struer Kommune. 10. oktober 2012 J.nr. 5-2210-21/1. Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Struer Kommune. 10. oktober 2012 J.nr. 5-2210-21/1. Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg J.nr. 5-2210-21/1 Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Struer Kommune 2011 Tilsynene i Struer Kommune har gennemført

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rebild Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rebild Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Rebild Kommune 10. april 2013 Sagsnr. 5-2210-12/1/ Reference DSP T 7222 7990 E nord@sst.dk 2012 Tilsynene i Rebild Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Odense Kommune. Sundhedsstyrelsen. Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Odense Kommune. Sundhedsstyrelsen. Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe J.nr. 5-2210-1529/1 s tilsyn med plejehjem i Odense Kommune 2011 Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: syd@sst.dk Tilsynene i Odense Kommune har gennemført

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 4-17-128/4 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 4 Helle Lerche Nordlund Elisabet T. Hansen Besøgsdato 30-06-2009 Navn og adresse på plejehjem Kommune 183 Region Antal beboere

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Hegels Minde

Tilsynsrapport 2007 Hegels Minde Jour.nr.: 4-17-21/2 Tilsynsrapport 2007 Hegels Minde Adresse: Jernbanegade 28, 3480 Fredensborg Kommune: Fredensborg Leder: Kirsten Pedersen Dato for tilsynet: 10-08-2007 Telefon: 72562021 E-post: kirp@fredensborg.dk

Læs mere

Dato: 12. marts J.nr /1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Gentofte Kommune

Dato: 12. marts J.nr /1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Gentofte Kommune Dato: 12. marts 2014 J.nr. 5-2210-49/1 s tilsyn med plejehjem i Gentofte Kommune 2013 Tilsynene i Gentofte Kommune har gennemført i alt syv tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Ok-Hjemmet Thea. Adresse: Mariendalsvej, 30, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg. Leder: Inge Lise Winkel

Tilsynsrapport 2011. Ok-Hjemmet Thea. Adresse: Mariendalsvej, 30, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg. Leder: Inge Lise Winkel Tilsynsrapport 2011 Ok-Hjemmet Thea 29. december 2011 J.nr. 5-2911-22/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård J. nr.: 4-27-135/1 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård Adresse: Bavnestedet 201, 3500 Værløse Kommune: København Leder: Sune Bjørn Larsen Dato for tilsynet: 15. september 2010 Telefon: 44 35 05 66 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Montebello

Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Montebello J. nr.: 4-17-95/4 P nr.: 1009987718 Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Montebello Adresse: Gurrevej 92, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Rie Luxhøj Dato for tilsynet: 08-07-2009 Telefon: 49281400

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Skolegade. Adresse: Skolegade 2, 2500 Valby. Kommune: København. Leder: Jacob Majvig. Telefon:

Tilsynsrapport Bostedet Skolegade. Adresse: Skolegade 2, 2500 Valby. Kommune: København. Leder: Jacob Majvig. Telefon: Tilsynsrapport 2011 Bostedet Skolegade 22. juni 2011 J.nr. 4-27-137/6/ Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. E-post

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Norddjurs Kommune. J.nr /1. Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé Højbjerg

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Norddjurs Kommune. J.nr /1. Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé Højbjerg J.nr. 5-2210-1584/1 Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Norddjurs Kommune 2012 Tilsynene i Norddjurs Kommune

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN. Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Krarup.

Tilsynsrapport 2012 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN. Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Krarup. Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-306/1 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg Kommune: Sønderborg Leder: Marianne Krarup Telefon: 88725050 E-post: mkrr@sonderborg.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Allerød Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Allerød Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Allerød Kommune 25. marts 2013 Sagsnr. 5-2210-30/1/ Reference MAT T +4572227496 E seost@sst.dk 2012 Tilsynene i Allerød Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Silkeborg Kommune. 10. juli 2012 J.nr /1. Embedslægerne Midtjylland

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Silkeborg Kommune. 10. juli 2012 J.nr /1. Embedslægerne Midtjylland J.nr. 5-2210-21/1 Embedslægerne Midtjylland s tilsyn med plejehjem i Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Tlf. 7222 7970 Fax 7222 7448 E-post midt@sst.dk Silkeborg Kommune 2011 Tilsynene i Silkeborg Kommune har

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Ikast-Brande Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Ikast-Brande Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 11. april 2013 Sagsnr. 5-2210-1581/1 Reference DSP T 7222 7970 E midt@sst.dk Ikast-Brande Kommune 2012 Tilsynene i Ikast-Brande Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført

Læs mere

Dato: 4. marts 2014. J.nr. 5-2210-33/1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune

Dato: 4. marts 2014. J.nr. 5-2210-33/1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune Dato: 4. marts 2014 J.nr. 5-2210-33/1 s tilsyn med plejehjem i Frederikssund Kommune 2013 Tilsynene i Frederikssund Kommune har gennemført i alt to tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Silkeborg Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Silkeborg Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Silkeborg Kommune 10. april 2013 Sagsnr. 5-2210-1569/1/ Reference DSP T +4572227970 E midt@sst.dk 2012 Tilsynene i Silkeborg Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Aleris Christians Have

Tilsynsrapport 2009 Aleris Christians Have J. nr.: 5-17-130/4 P nr.: Tilsynsrapport 2009 Aleris Christians Have Kommune: Adresse: Leder: Solrød Christians Torv 123, 2680 Solrød Strand Fung. Bitten Hansen Dato for tilsynet: 16-10-2009 Telefon: 3078

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Rosenvang

Tilsynsrapport 2009 Rosenvang J. nr.: 5-17-147/4 P nr.: Tilsynsrapport 2009 Rosenvang Kommune: Adresse: Leder: Vordingborg Sankelmarksvej 6, 4760 Vordingborg Ulla Krøger Dato for tilsynet: 06-12-2009 Telefon: 55362200 E-post: Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Plejecenter Lystholm og boenheden Asmundshøj

Tilsynsrapport 2007 Plejecenter Lystholm og boenheden Asmundshøj Jour.nr.: 4-17-22/2 Tilsynsrapport 2007 Plejecenter Lystholm og boenheden Asmundshøj Adresse: Lystholm: Lystholmvej 20, 3480 Fredensborg, Asmundshøj: Toftegårdsvænget 149, 3480 Fredensborg Kommune: Fredensborg

Læs mere

Tilsynsrapport for Bofællesskabet Odensevej

Tilsynsrapport for Bofællesskabet Odensevej Tilsynsrapport for Bofællesskabet Odensevej Adresse: Odensevej 29E 5610 Assens Kommune: Assens Leder: Social og sundhedsassistent Åse Bartholin Dato for tilsynet: 12. november 2007 Telefon: 63 74 00 96

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Dronning Ingrids Hjem. Adresse: Carl Jacobsens Vej 6A, 2500 Valby. Kommune: København. Leder: Inge Holm. Telefon: 35 30 6969

Tilsynsrapport 2012. Dronning Ingrids Hjem. Adresse: Carl Jacobsens Vej 6A, 2500 Valby. Kommune: København. Leder: Inge Holm. Telefon: 35 30 6969 Tilsynsrapport 2012 Dronning Ingrids Hjem 11. april 2012 J.nr.5-2211-680/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 72227450 Fax72227420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Adresse:

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Københavns Kommune 2010

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Københavns Kommune 2010 12. april 2011 4-17-258/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Københavns Kommune 2010 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177, 4. sal blok D-E 2400 København NV E-mail hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2005 for Kærbo

Tilsynsrapport 2005 for Kærbo Jour.nr 15-17-56/3 Tilsynsrapport 2005 for Kærbo Plejeboligenhed: Omsorgscentret Kærbo Adresse: Ishøj Boulevard 2, 2635 Ishøj Tlf.: 43543222 Kommune: Ishøj Tilsynet blev foretaget af: Sygeplejerske Vibeke

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Holme

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Holme J.nr.4-27-18/4 p Tilsynsrapport 2010 Bostedet Holme Adresse: Catrinebjergvej 5, Sengeløse 2630 Tåstrup Kommune: København Leder: Kirstin Fokdal Dato for tilsynet: 17. september 2010 Telefon: 43 99 51 40

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem

Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem J.nr. 4-17-140/3 P nr. 1007809278 Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem Adresse: Carl Jakobsens Vej 8, 2500 Vallby Kommune: København Leder: Inge Holm Dato for tilsynet: 14. oktober 2008 Telefon: 35

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 PLEJEHJEMMET SVENDEBJERGHAVE/ HOLMELUNDSVEJ. Adresse: Svendebjergvej 28A, 2650 Hvidovre. Kommune: Hvidovre. Leder: Kim Knudsen

Tilsynsrapport 2012 PLEJEHJEMMET SVENDEBJERGHAVE/ HOLMELUNDSVEJ. Adresse: Svendebjergvej 28A, 2650 Hvidovre. Kommune: Hvidovre. Leder: Kim Knudsen Tilsynsrapport 2012 PLEJEHJEMMET SVENDEBJERGHAVE/ HOLMELUNDSVEJ J.nr. /5-2211-1057/1/kpe Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177 2400 København NV Tlf. 72227450 Fax 72227420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskabet Vinkeldamsvej. Adresse: Vinkeldamsvej, 10, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Louise Manstrup

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskabet Vinkeldamsvej. Adresse: Vinkeldamsvej, 10, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Louise Manstrup Tilsynsrapport 2011 Bofællesskabet Vinkeldamsvej 28. november 2011 J.nr. 4-27-153/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Sundbyhus. Adresse: Sundholmsvej, 40A, 2300 København S. Kommune: København. Leder: Charlotte Aagård

Tilsynsrapport Bostedet Sundbyhus. Adresse: Sundholmsvej, 40A, 2300 København S. Kommune: København. Leder: Charlotte Aagård Tilsynsrapport 2011 Bostedet Sundbyhus 31. januar 2012 J.nr. 5-2911-38/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport CAS 2 (center for autisme og specialpædagogik) Adresse: Amagerfælledvej, 199, 2300 København S. Kommune: København

Tilsynsrapport CAS 2 (center for autisme og specialpædagogik) Adresse: Amagerfælledvej, 199, 2300 København S. Kommune: København Tilsynsrapport 2011 CAS 2 (center for autisme og specialpædagogik) 2. maj 2012 J.nr. 5-2911-43/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Bryghuset - demens. J. nr.: 3-17-87/4 P nr.:10033218185. Adresse: Bryghusvej 2, Svendborg. Kommune: Svendborg.

Tilsynsrapport 2010. Bryghuset - demens. J. nr.: 3-17-87/4 P nr.:10033218185. Adresse: Bryghusvej 2, Svendborg. Kommune: Svendborg. J. nr.: 3-17-87/4 P nr.:10033218185 Tilsynsrapport 2010 Bryghuset - demens Adresse: Bryghusvej 2, Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Rita Stuhr Dato for tilsynet: 1. oktober 2010 Telefon: 6223 3400 /6223

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser Sagsnummer 3-17-186/3 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 3 Besøgsdato 16-10-2008 Navn og adresse på plejehjem Kommune 480 Region Antal beboere 26 Sundhedsfaglig konsulent Karen Prahl

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Kuben. Adresse: Lygten 4B, 2400 København NV. Kommune: København. Leder: Lotte Nimand. Telefon:

Tilsynsrapport Bostedet Kuben. Adresse: Lygten 4B, 2400 København NV. Kommune: København. Leder: Lotte Nimand. Telefon: Tilsynsrapport 2011 Bostedet Kuben 28. oktober 2011 J.nr. 4-27-138/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilsynsrapport 2007. Gambo. Adresse: Farsbøllevej 18, 5471, Søndersø. Kommune: Nordfyn. Leder: Inge Toftegård. Dato for tilsynet: 02102007

Tilsynsrapport 2007. Gambo. Adresse: Farsbøllevej 18, 5471, Søndersø. Kommune: Nordfyn. Leder: Inge Toftegård. Dato for tilsynet: 02102007 Tilsynsrapport 2007 Gambo Adresse: Farsbøllevej 18, 5471, Søndersø Kommune: Nordfyn Leder: Inge Toftegård Dato for tilsynet: 02102007 Telefon: 64831331 E-post: ito@nordfynskommune.dk Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Lyngvejs Ældrecenter

Tilsynsrapport 2010 Lyngvejs Ældrecenter J. nr.: 3-17-8/5 P nr.: 1013331916 Tilsynsrapport 2010 Lyngvejs Ældrecenter Adresse: Strandvænget 14 Kommune: 6710 Esbjerg Leder: Lotte Hadberg Dato for tilsynet: 12-11-2010 Telefon: 76164650 E-post: jks@esbjergkommune.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Lemvig Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Lemvig Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Lemvig Kommune 11. april 2013 Sagsnr. 5-2210-1571/1 Reference DSP T 7222 7970 E midt@sst.dk 2012 Tilsynene i Lemvig Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført i

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Ringkøbing-Skjern Kommune. J.nr. 5-2210-1583/1. Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Ringkøbing-Skjern Kommune. J.nr. 5-2210-1583/1. Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg J.nr. 5-2210-1583/1 Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Ringkøbing-Skjern Kommune 2012 Tilsynene i Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Struer Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Struer Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Struer Kommune 12. april 2013 Sagsnr. 5-2210-1570/1 Reference DSP T 7222 7970 E midt@sst.dk 2012 Tilsynene i Struer Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført i

Læs mere

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 10-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 49 Hedebo,,Degnestræde

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Akaciegården

Tilsynsrapport 2008 Akaciegården J.nr.4-17-31/3 P nr. 1002969056 Tilsynsrapport 2008 Akaciegården Adresse: Skellet 25, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Kirsten Thorsager Dato for tilsynet: 15. og 16.maj 2008 Telefon: 36

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rudersdal Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rudersdal Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Rudersdal Kommune 18. marts 2013 Sagsnr. 5-2210-40/1/ Reference HELN T 7222 7450 E seost@sst.dk 2012 Tilsynene i Rudersdal Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 1-17-140/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 28-10-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere Solgården,,Aggersundvej 31,

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 1-17-134/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 17-05-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere 18 Hune Plejecenter,,Hansensvej

Læs mere

Sagsnummer /2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer /2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-14/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 07-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 95 Strandcentret,,Frydenhøj

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Vindeby Pilevej. J. nr.: 3-17-91/5 P nr.:1013062087. Adresse: Vindeby Pilevej 26, Svendborg. Kommune: Svendborg

Tilsynsrapport 2010. Vindeby Pilevej. J. nr.: 3-17-91/5 P nr.:1013062087. Adresse: Vindeby Pilevej 26, Svendborg. Kommune: Svendborg J. nr.: 3-17-91/5 P nr.:1013062087 Tilsynsrapport 2010 Vindeby Pilevej Adresse: Vindeby Pilevej 26, Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Lene Ditlevsen Dato for tilsynet: 10. september 2010 Telefon: 6223

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Vejle Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Vejle Kommune 4. april 2013 J.nr. 5-2210-1529/1 s tilsyn med plejehjem i Vejle Kommune 2012 Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: sesyd@sst.dk Tilsynene i Vejle Kommune

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Svanehuset. Adresse: Carl Nielsens Alle, 39A, 2100 København Ø. Kommune: København. Leder: Inger Fabricius

Tilsynsrapport Bostedet Svanehuset. Adresse: Carl Nielsens Alle, 39A, 2100 København Ø. Kommune: København. Leder: Inger Fabricius Tilsynsrapport 2011 Bostedet Svanehuset 6. oktober 2011 J.nr. 4-27-40/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere