Toilettet, som vasker dig med vand.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Toilettet, som vasker dig med vand."

Transkript

1 Toilettet, som vasker dig med vand.

2 I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean går et skridt videre. Det er ikke kun vandet alene, men det raffinerede bruseprincip i forbindelse med individuelle funktioner, som du vil blive begejstret for. Opdag en ny slags kropspleje - naturlig, skånende og velgørende: - med Geberit AquaClean. Toilettet, som vasker dig med vand. Forestil dig, at du indretter dit drømmebadeværelse: Hvad ønsker du dig? Mere afslapning, mere komfort, mere design? Så vil du blive forelsket i Geberit AquaClean. Velkommen til din nye wellnesszone.

3 Til alle, som lægger vægt på en høj livskvalitet. Geberit AquaClean er ikke et spørgsmål om luksus, men om de individuelle krav du stiller til din livskvalitet. Hvor stor komfort, hvor mange funktioner det afgør du. Kendetegnene for alle Geberit AquaClean-modellerne er, at de er praktiske, intelligente og nemme at rengøre. Og du vil høste misundelige blikke for deres designkvaliteter.

4 Den rigtige model til en enhver boligsituation. Du vil ikke udskifte hele dit toilet, men alligevel ikke undvære den komfortable renhed? Så er et nyt toiletsæde med bidetfunktion den perfekte løsning til dig. Toiletsædet giver ny komfort til badeværelset, og fås både i enkelt eller luksuriøst design. Vil du designe dit badeværelse efter dine egne forestillinger og ikke indgå et kompromis? Så vil du få speciel glæde af et komplet Geberit Aqua- Clean toiletsystem, der er et toilet med alle tænkelige behageligheder til daglig renhed og velvære.

5 Geberit AquaClean 4000: Det enkle til en fornuftig pris. Brusestrålens styrke kan indstilles individuelt. AquaClean 4000 kan monteres på mange eksisterende toiletskåle. Det kompakte, elegante Geberit AquaClean 4000 giver dig alt det, som er vigtigt i forbindelse med renlighed og velvære: Mens du sidder behageligt, bliver du med et enkelt tryk på knappen vasket af en brusestråle, der har kropstemperatur og lige netop den styrke, som du synes er behagelig. Betjeningsfeltet er let at komme til og er selvforklarende. Og som alle Geberit AquaClean modeller har denne også soft close: Sæde og låg lukker i uden støj.

6 Geberit AquaClean 5000: Den komfortable, kompakte løsning. Som på alle modeller skylles brusedysen med rent vand før og efter brusningen. Velgørende for alle sanser: Lugtudsugningen aktiveres, når du sætter dig. Stiller du høje krav til komforten og vil du samtidig forny dit eksisterende toilet? Så har du fundet det rigtige med Geberit AquaClean Det ergonomisk udformede toiletsæde gør et almindeligt toilet til et sted, hvor man føler sig godt tilpas. Geberit AquaClean 5000 byder på nyttige ekstrafunktioner: Den oscillerende brusestråle vasker særdeles grundigt og med den automatiske lugtudsugning hører ubehagelig lugt nu fortiden til.

7 Afslappende og effektiv ved tarmtræghed: den pulserende massagebruser. AquaClean 5000plus kan monteres på mange eksisterende toiletskåle. Den regulerbare varmluftsblæser fuldender forkælelsen. Alle funktioner kan styres med fjernbetjening på en praktisk og komfortabel måde. Geberit AquaClean 5000plus: Et multitalent med topkomfort. Dette intelligente toiletsæde byder på alle de behageligheder, som man kan forlange af den nyeste generation af toiletter. Skylning med vand, som har kropstemperatur, tørring med varm luft samt den uundværlige lugtudsugning er standard for denne model. Geberit AquaClean 5000plus kombinerer alle basisfunktioner med behageligt ekstraudstyr så som intimbruseren og fjernbetjeningen. Her retter alt sig efter dine personlige behov brusestrålens styrke, temperatur og varmlufttørring kan reguleres individuelt.

8 Geberit AquaClean 8000: Toilettet til de krævende. Brusestrålen kan justeres individuelt efter egne behov og personlige præferencer. En høj betjeningskomfort er lige som bruseoplevelsen en del af konceptet. Ved første øjekast ser du bare et moderne toilet, der imponerer gennem designkvalitet. Men den ædle keramikenhed er kun det visuelle højdepunkt for Geberit AquaClean 8000 brillerer også gennem sin brusekomfort. Det væghængte komplette toiletsystem af smudsafvisende keramik overbeviser over hele linjen. Alt efter ønske, kan den oscillerende brusestråles styrke indstilles individuelt. Selvfølgelig rengøres brusedysen automatisk med rent vand en af toilettet.

9 Vandstrålens intensitet, temperatur og egenskaber kan indstilles individuelt. At tørre sig med varm luft er yderst behageligt og skåner desuden huden. Velgørende for alle sanser: Lugtudsugningen starter når du sætter dig på sædet. Tilpas alle funktionerne sådan som du foretrækker det, gem dem og brug dem igen og igen. Geberit AquaClean 8000plus: Forkælelse i særklasse. Dette luksuriøse komplette toiletsystem bliver centrum i dit badeværelse: Geberit AquaClean 8000plus giver en udpræget oplevelse af velvære, som passer til det elegante design. Den rene vandstråle giver allerede en uforlignelig rengøringskvalitet. Men Geberit AquaClean 8000plus byder på endnu flere egenskaber: Den jævnt oscillerende brusestråle og den pulserende massagefunktion øger dit velbefindende. Du skal heller ikke give afkald på den komfortable lufttørring eller intimbruser - og selvfølgelig følger der en fjernbetjening med programmerbare brugerprofiler med.

10 Geberit AquaClean 4000 Geberit AquaClean 5000 Geberit AquaClean 5000plus Regulerbar brusevandstemperatur Regulerbar brusestrålestyrke Regulerbar brusestrålestyrke Regulerbar brusestrålestyrke Massagebruser og intimbruser Farver Hvid Pergamon* Rengøring af douchearm med rent vand Oscillerende bruser (frem- og tilbagebevægelse af brusearmen) Rengøring af douchearm med rent vand Oscillerende bruser (frem- og tilbagebevægelse af brusearmen) Rengøring af douchearm med rent vand Varmluftsblæser Fjernbetjening Bahamabeige* Manhattangrå* Lugtudsugning Lugtudsugning * Disse farver lagerføres ikke i Danmark, men kan leveres på bestilling Du kan finde en fuldstændig, detaljeret liste over alle funktioner på :

11 Geberit AquaClean 8000 Geberit AquaClean 8000plus Geberit AquaClean 8000plus Med udvendig cisterne, væghængt Geberit AquaClean 8000plus Med udvendig cisterne, gulvstående Regulerbar brusevandstemperatur Regulerbar brusevandstemperatur Regulerbar brusevandstemperatur Regulerbar brusestrålestyrke Regulerbar brusestrålestyrke Regulerbar brusestrålestyrke Regulerbar brusestrålestyrke Massagebruser og intimbruser Massagebruser og intimbruser Massagebruser og intimbruser Oscillerende bruser (frem- og tilbagebevægelse af brusearmen) Oscillerende bruser (frem- og tilbagebevægelse af brusearmen) Oscillerende bruser (frem- og tilbagebevægelse af brusearmen) Oscillerende bruser (frem- og tilbagebevægelse af brusearmen) Rengøring af douchearm med rent vand Rengøring af douchearm med vand og desinfektionsmiddel Rengøring af douchearm med vand og desinfektionsmiddel Rengøring af douchearm med vand og desinfektionsmiddel Varmluftsblæser Varmluftsblæser Varmluftsblæser Fjernbetjening Fjernbetjening (inkl. udløsning af toiletskyl) Fjernbetjening (inkl. udløsning af toiletskyl) Lugtudsugning Lugtudsugning Lugtudsugning Programmerbare brugerprofiler (4 profiler) Programmerbare brugerprofiler (3 profiler) Programmerbare brugerprofiler (3 profiler) Du kan finde en fuldstændig, detaljeret liste over alle funktioner på :

12 Oplev Geberit AquaClean. Fordelene ved Geberit AquaClean er ikke beskrevet fyldestgørende i brochuren. Få mere at vide på Geberit A/S. Lyshøjen Lystrup. Tlf Fax Toilettet, som vasker dig med vand.

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS + = SmartHome ApS. Messingvej 33, 8940 Randers SV. TLF 22 47 22 44 VEDLIGEHOLDELSES PRODUKTER TIL AQUACLEAN 5000 PLUS Aktiv kul

Læs mere

hvor vi vil have problemer

hvor vi vil have problemer hvor vi vil have problemer 2 hvor vi vil have problemer er her 3 4 KLAR, SKYL. PUST En helt enkel løsning, der løser rigtig mange problemer LAD OS BRUGE TEKNOLOGIEN TIL AT FORBEDRE DIN HVERDAG Der er få

Læs mere

GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTET. TOILETTET, SOM RENGØR DIG MED VAND

GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTET. TOILETTET, SOM RENGØR DIG MED VAND GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTET. TOILETTET, SOM RENGØR DIG MED VAND 1 HVORFOR GEBERIT AQUACLEAN FORDI DET KUN ER VAND, DER VIRKELIG RENGØR Vand er uovertruffent, når det drejer sig om at opretholde

Læs mere

Geberit AquaClean 8000plus. Betjeningsvejledning

Geberit AquaClean 8000plus. Betjeningsvejledning Geberit AquaClean 8000plus DK Betjeningsvejledning Fjernbetjening Geberit AquaClean 8000plus Med fjernbetjeningen kan man hente alle ekstrafunktioner samt foretage og gemme individuelle indstillinger.

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

TOILET GUIDE TIL BORGEREN Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean AP og AquaClean UP.

TOILET GUIDE TIL BORGEREN Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean AP og AquaClean UP. TOILET GUIDE TIL BORGEREN Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean 8000+ AP og AquaClean 8000+ UP. VASK. TØRRING. LUGT UDSUGNING. MULIGHED FOR AUTOMATISK UDSKYL NÅR MAN REJSER SIG FRA TOILET. Der

Læs mere

TOILET GUIDE TIL BORGEREN Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean 8000+ AP og AquaClean 8000+ UP.

TOILET GUIDE TIL BORGEREN Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean 8000+ AP og AquaClean 8000+ UP. TOILET GUIDE TIL BORGEREN Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean 8000+ AP og AquaClean 8000+ UP. SmartHome Tlf. 2247 2244 TILBEHØR TIL AQUACLEAN 8000 PLUS (UP og AP) Geberit AquaClean Dyse Cleaner.

Læs mere

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ:

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: arena.grohe.dk VASK FREM FOR AT TØRRE. FORDI INTET RENGØRER DIG MERE END VAND. VELKOMMEN

Læs mere

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS + = VASK. TØRRING. LUGTUDSUGNING. SmartHome ApS. Messingvej 33, 8940 Randers SV. TLF 22 47 22 44 Mail: smarthome@smarthome.dk

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Geberit AquaClean Toilettet, som rengør dig med vand. Mere komfort til dine gæster.

Geberit AquaClean Toilettet, som rengør dig med vand. Mere komfort til dine gæster. Geberit AquaClean Toilettet, som rengør dig med vand. Mere komfort til dine gæster. For at konkurrere med de bedste som hotelejer i disse tider, er det absolut nødvendigt at have douchetoiletter. Ernst

Læs mere

TOILET GUIDE TIL PERSONALE Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean AP og AquaClean UP.

TOILET GUIDE TIL PERSONALE Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean AP og AquaClean UP. TOILET GUIDE TIL PERSONALE Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean 8000+ AP og AquaClean 8000+ UP. Også velegnede til bariatriske borger. VASK. TØRRING. LUGT UDSUGNING. MULIGHED FOR AUTOMATISK UDSKYL

Læs mere

GEBERIT MONOLITH TEKNISK VEJLEDNING TIL DE BEDSTE LØSNINGER

GEBERIT MONOLITH TEKNISK VEJLEDNING TIL DE BEDSTE LØSNINGER GEBERIT MONOLITH TEKNISK VEJLEDNING TIL DE BEDSTE LØSNINGER MERE FLEKSIBILITET PÅ BADEVÆRELSET GEBERIT MONOLITH SANITETSMODULER Du vil måske gerne skabe friske og markante ændringer på dit badeværelse

Læs mere

Innovationer. dit badeværelse.

Innovationer. dit badeværelse. Innovationer til dit badeværelse. Perfekt i form og funktion. Velgennemtænkt. Design spiller en vigtig rolle i badeværelset, men hvad er godt design egentligt? Et pænt udseende er meget vigtigt, men ikke

Læs mere

Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean. 8000UP+ og 8000AP+

Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean. 8000UP+ og 8000AP+ Drift og vedligeholdelse af Geberit AquaClean 8000UP+ og 8000AP+ Indholdsfortegnelse: Beskrivelse af AquaClean Side 3 Fjernbetjening Side 4 Programmering Side 5 Åbne Service låge Side 6 Skift aktiv kulfilter

Læs mere

Geberit AquaClean 5000plus. Betjeningsvejledning

Geberit AquaClean 5000plus. Betjeningsvejledning Geberit AquaClean 5000plus DK Betjeningsvejledning Fjernbetjening Geberit AquaClean 5000plus Med fjernbetjeningen kan man hente alle funktioner. Fjernbetjeningen aktiveres ved at trykke én gang på en vilkårlig

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

seats for your senses www.pressalit.com AUTOCLOSE expect the unexpected

seats for your senses www.pressalit.com AUTOCLOSE expect the unexpected seats for your senses www.pressalit.com AUTOCLOSE expect the unexpected DK Hvad kan han forvente? Debatten har verseret mellem kønnene i generationer. Skal sædet være oppe eller nede? Men med AutoClose

Læs mere

Indkøbsskabelon. Toiletsæde med indbygget bruse- og tørrefunktion

Indkøbsskabelon. Toiletsæde med indbygget bruse- og tørrefunktion Indkøbsskabelon Toiletsæde med indbygget bruse- og tørrefunktion ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 09 12 36 (-04) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer

Læs mere

GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTET. ET ENKELT BESØG BLEV RENT VANEDANNENDE

GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTET. ET ENKELT BESØG BLEV RENT VANEDANNENDE GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTET. ET ENKELT BESØG BLEV RENT VANEDANNENDE DEN FRISKE FØLELSE Vand er uundværligt til den daglige personlige hygiejne. Det rengør, forfrisker og giver en enestående oplevelse

Læs mere

NYHED IFÖ SPIRA ART. Formet af Skandinavien

NYHED IFÖ SPIRA ART. Formet af Skandinavien NYHED IFÖ SPIRA ART Formet af Skandinavien Ifö har fremstillet porcelæn i Bromölla i Sverige i langt over 100 år, samt produkter til badeværelser i 80 år. Derfor er det heller ikke så underligt, at vi

Læs mere

www.grohe.dk Nye brusere nyhed med GROHE DreamSpray teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE

www.grohe.dk Nye brusere nyhed med GROHE DreamSpray teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE nyhed 05/2006 - Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nye brusere med GROHE DreamSpray teknologi New GROHE DreamSpray Showers

Læs mere

Designet og let at installere.

Designet og let at installere. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 98 www.geberit.dk Designet og let at installere. DK/da/01.12/18557 by Geberit AB Nyhed Elegant design. Nem installation. kombinerer tidløst

Læs mere

VI GIVER ENKLE SVAR PÅ KOMPLICEREDE UDFORDRINGER

VI GIVER ENKLE SVAR PÅ KOMPLICEREDE UDFORDRINGER VI GIVER ENKLE SVAR PÅ KOMPLICEREDE UDFORDRINGER Viden og teknokogi til en bedre hverdag Bedre hygiejne. Større livsglæde Glade brugere fra dag 1 Totalleverandør af toiletter og sæder med vaske- og tørrefunktion

Læs mere

GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTET. ET ENKELT BESØG BLEV RENT VANEDANNENDE MED DE NYE MODELLER FOR 2019

GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTET. ET ENKELT BESØG BLEV RENT VANEDANNENDE MED DE NYE MODELLER FOR 2019 GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTET. ET ENKELT BESØG BLEV RENT VANEDANNENDE MED DE NYE MODELLER FOR 2019 DEN FRISKE FØLELSE Vand er uundværligt til den daglige personlige hygiejne. Det rengør blidt og alligevel

Læs mere

2008/09. Sanitetsporcelæn 2008/09

2008/09. Sanitetsporcelæn 2008/09 2008/09 Sanitetsporcelæn 2008/09 2 3 INDHOLD 04 Cassøe Fluid 06 Cassøe Tratto 08 Cassøe Ceramica 10 Cassøe Møbler 14 Cassøe Dial 17 Cassøe Lineabeta 18 Cassøe Projektline Cassøe Sanitetssortiment I denne

Læs mere

seats for your senses Scandinavia PLUS Better than ever

seats for your senses  Scandinavia PLUS Better than ever seats for your senses www.pressalit.com Scandinavia PLUS Better than ever DK Scandinavia PLUS A NEVER ENDING MODERN CLASSIC. MORE THAN A TOILET SEAT Tænk på et toiletsæde af den fineste kvalitet, med det

Læs mere

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC NAUTIC WC DESIGNED By you NyHED NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC I denne brochure kan du læse om det nye Nautic wc med lav trykknap. De øvrige wc er og Gustavsbergs komplette sortiment finder du på vores

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Blue Wave toilet- og brusestol

Blue Wave toilet- og brusestol Blue Wave toilet- og brusestol Behagelig, kompakt og alsidig Blue Wave toiletsystem er en stor hjælp for både hjælper og bruger Blue Wave Toiletsystem fungerer på tre måder: Som toiletsæde Som toiletstol

Læs mere

Smart design til dit badeværelse. Få inspiration fra Geberit

Smart design til dit badeværelse. Få inspiration fra Geberit Smart design til dit badeværelse. Få inspiration fra Geberit Nye ideer, der strømmer ud fra afprøvede kilder. Synligt og usynligt. Hvad sker der, når synligt design og skjult teknologi er i harmoni med

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

Geberit AquaClean Toilettet, som rengør dig med vand. En ny form for velvære.

Geberit AquaClean Toilettet, som rengør dig med vand. En ny form for velvære. Geberit AquaClean Toilettet, som rengør dig med vand. En ny form for velvære. Oplev Geberit AquaClean-følelsen. Vand er en integreret del af den daglige hygiejne. Det rengør, forfrisker og giver en ny

Læs mere

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN design in motion KARAKTEREN GØR FORSKELLEN Collect Beauty. STILFULD, FASCINERENDE, MODERNE: ETRUSCO ER DEN SKØNNESTE MÅDE AT OPDAGE VERDEN PÅ. HJEMME - SELV PÅ REJSEN Collect Moments. DYK NED I ETRUSCOS

Læs mere

seats for your senses NEW from Pressalit Spira Art Nordic by Nature

seats for your senses   NEW from Pressalit Spira Art Nordic by Nature seats for your senses www.pressalit.com NEW from Pressalit Spira Art Nordic by Nature Et portræt KNUD Kompromisløs sværgen til skandinavisk stringens Buslæskærme, dørhåndtag, motorvejstavler, gryder, belysning,

Læs mere

Den nye generation douchetoilet

Den nye generation douchetoilet Grohe Sensia IGS Den nye generation douchetoilet HVORFOR? HVORFOR GROHE Sensia? Nem betjening med fjernbetjening med touchskærm og en unik drejeknap. Effektiv rengøring opnås med den pulserende spray samt

Læs mere

Betjeningsvejledning Geberit AquaClean 8000plus

Betjeningsvejledning Geberit AquaClean 8000plus Pleje og rengøring Geberit AquaClean 8000plus er et næsten vedligeholdelsesfrit, førsteklasses produkt. WC-skålen har en særlig belægning. Takket være denne belægning trækker vanddråberne sig sammen til

Læs mere

GROHE SENSIA IGS DEN NYE GENERATION DOUCHETOILET

GROHE SENSIA IGS DEN NYE GENERATION DOUCHETOILET DEN NYE GENERATION DOUCHETOILET HVORFOR? UNIKKE PRODUKTFORDELE HVORFOR GROHE SENSIA? Nem betjening med fjernbetjening med touchskærm og en unik drejeknap. Effektiv rengøring opnås med den pulserende spray

Læs mere

Elektronisk bidet - Brugervejledning

Elektronisk bidet - Brugervejledning Elektronisk bidet - Brugervejledning 1 Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsregler... 3 Grundlæggende instruktioner... 3 Sikkerhedsforanstaltninger... 4 Produktoversigt... 5 Bidet oversigt... 5 Betjeningspanel

Læs mere

Brugsanvisning Bidette R3 Art. nr. 11 122 DK

Brugsanvisning Bidette R3 Art. nr. 11 122 DK Brugsanvisning Bidette R Art. nr. DK Efter installation skal brugsanvisningen og monteringsvejledningen efterlades hos brugeren. SC 08 B Bidette R med armlæn (ekstraudstyr) Produktbeskrivelse Bidette R

Læs mere

Nordisk. Funktionel. Men langt fra kølig. Et lille stykke design, som hylder evnen til at leve livet.

Nordisk. Funktionel. Men langt fra kølig. Et lille stykke design, som hylder evnen til at leve livet. Nordisk. Funktionel. Men langt fra kølig. Et lille stykke design, som hylder evnen til at leve livet. Pressalit Sign Art rummer funktioner, du vil sætte pris på i hverdagen. Dæmpet nedslag for eksempel.

Læs mere

Transforming Water. Kom i harmoni med dig selv, få ny energi eller stress af.

Transforming Water. Kom i harmoni med dig selv, få ny energi eller stress af. etool Manual Transforming Water Velkommen til en helt ny bruseoplevelse. AMBIANCE TUNING TECHNIQUE med den centrale komponent etool er i stand til at skabe forskellige scenarier og forbinder forskellige

Læs mere

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed Skønhed i væggen Geberit Shower element Nyhed 1 Frihed på badeværelset. Lad afløbet forsvinde i væggen, så det ikke forstyrrer helhedsindtrykket. Moderne installationer i væggen og de nyeste sanitærløsninger

Læs mere

PERFEKT HYGIEJNE IGENNEM INNOVATIVE TEKNOLOGIER

PERFEKT HYGIEJNE IGENNEM INNOVATIVE TEKNOLOGIER PERFEKT HYGIEJNE IGENNEM INNOVATIVE TEKNOLOGIER VORES WASHLETTEKNOLOGIER TOTO-Teknologier som skåner miljøet, letter hverdagen og giver personligt velbefindende. Actilight Zirkon-belægning kombineret med

Læs mere

Geberit urinalsystemer. Passer til alle behov.

Geberit urinalsystemer. Passer til alle behov. Geberit urinalsystemer Passer til alle behov. Alle fordele fra ét sted. Fleksibilitet er nøgleordet for Geberit urinalsystemer de tilbyder den perfekte løsning til alle krav eller byggeprojekter. Det brede

Læs mere

hansgrohe Raindance Select S med PowderRain Blid og afslappende takket være fine, små dråber. Nyhed! PowderRain-strålen fra hansgrohe.

hansgrohe Raindance Select S med PowderRain Blid og afslappende takket være fine, små dråber. Nyhed! PowderRain-strålen fra hansgrohe. hansgrohe Raindance Select S med PowderRain NY Blid og afslappende takket være fine, små dråber. Nyhed! PowderRain-strålen fra hansgrohe. 2 hansgrohe Story hansgrohe Story 3 4 hansgrohe Story Afslappende,

Læs mere

Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, Mere glæde i badet. Mere brusefornøjelse med sammenblandingen af luft og vand.

Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, Mere glæde i badet. Mere brusefornøjelse med sammenblandingen af luft og vand. Brusesystemer Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, regndans der er flere ord for hvad man kan opleve under en Hansgrohe bruser. Og mens brusefornøjelsen er steget i takt med bruserstørrelsen,

Læs mere

Indendørs og udendørs spa

Indendørs og udendørs spa VejEN TIL VELVÆRE I DIN Indendørs Spa Scandinavian SpaCare INDENdørs spa Indendørs og udendørs spa Det er en totaloplevelse at gå i spabad. Når du tænder for vandet og lader dig sænke ned i det opvarmede

Læs mere

Erfaringer med toiletter med skylle- og tørrefunktion

Erfaringer med toiletter med skylle- og tørrefunktion Erfaringer med toiletter med skylle- og tørrefunktion Temadag om toilet-badestole, bidetsæder m.m., 27. november 2012, Comwell Middelfart Inger Kirk Jordansen, specialkonsulent, ergoterapeut, MSI Indhold

Læs mere

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016 22. Udgave 2016 STILREN ELEGANCE WELLNESS H VER DAG Renhed i en ny dimension Et douchetoilet, der ser ud som et normalt WC. Geberit AquaClean Sela imponerer med sit strømlinede design og kan med garanti

Læs mere

Toiletsæder. November 2013

Toiletsæder. November 2013 Toiletsæder November 2013 1 Oplev detaljen Sædernes låg dækker selve sædet på fornemmeste vis. Derfor fremstår et Skandi toiletsæde altid som en helstøbt løsning. Den dæmpede lukning er en behagelig egenskab

Læs mere

Toilet Ny standard for hygiejne.

Toilet Ny standard for hygiejne. Toilet Ny standard for hygiejne. DK April 2018 TOTO toiletter For ekstra Hygiejne TOTO har designet det kantløse toilet, med det særdeles effektive Tornado Flush, i 2002 og har siden solgt over 8 millioner

Læs mere

Den sunde måde at sidde på

Den sunde måde at sidde på Den sunde måde at sidde på Dansk kvalitet i 100 år Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup på Fyn og i en solid savværkstradition. Siden 1950 har møbelproduktionen

Læs mere

Det er vigtigt at kunne vælge. Rør ikke noget, du ikke selv har valgt.

Det er vigtigt at kunne vælge. Rør ikke noget, du ikke selv har valgt. Det er vigtigt at kunne vælge. Rør ikke noget, du ikke selv har valgt. 1 Det er ikke kun et badeværelse, det er dit badeværelse. Du vælger de fliser, der reflekterer din stil. Du går ikke på kompromis,

Læs mere

Ifö Spira FORMET AF SKANDINAVIEN

Ifö Spira FORMET AF SKANDINAVIEN Ifö Spira FORMET AF SKANDINAVIEN OPLEV SANITET, SOM DU ALDRIG FØR HAR SET DET. Hvordan udvikler man en ny sanitetsserie? Vi gjorde sådan her: vi lod Skandinavien stå for inspirationen, vores kunder for

Læs mere

Prisliste Vejl. forbrugerpriser gældende fra 1. april 2017

Prisliste Vejl. forbrugerpriser gældende fra 1. april 2017 Prisliste 2017. Vejl. forbrugerpriser gældende fra 1. april 2017 Geberit AquaClean. Douchetoiletter. Indhold Geberit AquaClean, douchetoiletter 3 Geberit AquaClean, sæder og tilbehør 4 Betjeningsplader,

Læs mere

Collection / Skandinavien 2014

Collection / Skandinavien 2014 Collection / Skandinavien 2014 Kære læser Du vil nu blive præsenteret for specielt udvalgte produkter fra TOTO s hovedkatalog. Vi har valgt at fokusere primært på toiletter, WASH- LETs, samt en lille afstikker

Læs mere

Raindance Select. Min brusefornøjelse.

Raindance Select. Min brusefornøjelse. Raindance Select Min brusefornøjelse. Hansgrohe. Brusefornøjelse 03 Min brusefornøjelse: Altid en rørende oplevelse De mange måder at opleve vandet på. Vand er rengørende og forfriskende. Vandet vasker

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

Geberit Duofix installationselementer / Duofix System

Geberit Duofix installationselementer / Duofix System Geberit Duofix installationselementer / Duofix System S A N I T E T S T E K N I K I S Y S T E M Teknisk information Den nye Duofix frontbetjente cisterne Ny cisterne med væsentlige forbedringer Endnu engang

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

MØBLER INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE

MØBLER INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE MØBLER INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE Ifö Option spejlskab LED High 120 cm Led lys over og under spejlet VVS nr. 780011320 Kr. 9064 Ifö Sense overskab SOS30 hvid VVS nr. 780031130 Kr. 1479 Ifö Sense håndvask

Læs mere

zenzo toilets toilets

zenzo toilets toilets zenzo toilets specialist i funktionelle toiletbygninger, Selvrensende toiletter, WC containere, toiletkabiner, urinaler, økologiske toiletsystemer og renovering af eksisterende toiletbygninger toilets

Læs mere

BADEVÆRELSESDESIGN INNOVATIONER TIL DIT BADEVÆRELSE

BADEVÆRELSESDESIGN INNOVATIONER TIL DIT BADEVÆRELSE BADEVÆRELSESDESIGN INNOVATIONER TIL DIT BADEVÆRELSE DESIGN MØDER FUNKTION Den harmoniske kombination af tidløst design med sofistikeret funktionalitet skaber enestående løsninger for kunder, der søger

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

Dansk håndværk siden 1910

Dansk håndværk siden 1910 Dansk håndværk siden 1910 Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens

Læs mere

STANDARD PRODUKTSORTIMENT

STANDARD PRODUKTSORTIMENT STANDARD PRODUKTSORTIMENT Der tages forbehold for trykfejl. Kun gældende for HusCompagniets kunder. Dette katalog indeholder HusCompagniets standard-vvs, som også fremgår af jeres underskrevne materialevalg.

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

SELECT et løft til den daglige pleje

SELECT et løft til den daglige pleje SELECT et løft til den daglige pleje SELECT Funktion og design fra top til bund Hjælpemidler til den daglige pleje er ikke, hvad de har været. De er meget bedre. Selv om funktionaliteten naturligvis har

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

Xcellent Air. by Better Bed Comfort

Xcellent Air. by Better Bed Comfort Xcellent Air by Better Bed Comfort Xcellent Air Xcellent Airtube system Åndbar Xcellent Air Luften cirkulerer frit og kontinuerligt gennem de lodrette luftkanaler. Alle detaljer er skræddersyede til det

Læs mere

nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk

nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk GROHE Rapido side 2 nyhed GROHE Rapido Den nyskabende indbyggede løsning fra GROHE Der kan ikke herske tvivl om, at indbyggede badeværelsesarmaturer

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer NYT BADEVÆRELSE Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer Badeværelset er indrettet efter de eksisterende installationers placering. Til badeværelset foreslåes elementer, som er enkle, smukke og

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg ET SYSTEM TIL DIG DER ØNSKER VÆGHÆNGT WC I DIT BADERUM I STEDET FOR GULVMONTERET 25 cm der gør en forskel Er du en af de heldige, der har 25 cm ekstra til udbygning i baderummet?

Læs mere

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur.

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. devimat devimat devimat devimat devimat DEVI gulvvarme 1 Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. 2 Sund driftsøkonomi Den intelligente DEVI termostat

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg Der skal kun 14 cm til Der kan opsættes et væghængt toilet på de fleste baderum. Triomont XS fra Gustavsberg er et smalt og fleksibelt installationssystem, der kun er 14 cm dybt.

Læs mere

Oras Esteta. Vandets foryngende kraft

Oras Esteta. Vandets foryngende kraft Oras Esteta Vandets foryngende kraft Perfect your shower moment I hverdagens høje tempo på arbejde, i dagligdagen og til sport, er det endnu mere udfordrende, at opretholde en sund balance mellem krop,

Læs mere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere KOMFORT I SÆRKLASSE Høj-teknologi til fordel for dig, for din bil og for miljøet Uanset hvor godt bilerne er udstyret i dag: Der er altid noget der kan

Læs mere

IDdesign flex en sofa til dig!

IDdesign flex en sofa til dig! IDdesign flex en sofa til dig! sofa koncept 1 personlige din helt sofa din sofa er vel nok stuens mest personlige møbel. det er her du trækker dig tilbage, når du skal slappe af og lade op. her du hygger

Læs mere

GEBERIT BETJENINGSPLADER VALGET ER VIGTIGT

GEBERIT BETJENINGSPLADER VALGET ER VIGTIGT GEBERIT BETJENINGSPLADER VALGET ER VIGTIGT GØR DET TIL DIT EGET Det er ikke et hvilket som helst badeværelse det er dit badeværelse. Du vælger de fliser, der afspejler din stil. Du nægter at gå på kompromis,

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET BADEVÆRELSET Badeværelset er det sted, hvor næsten to tredjedele af hjemmets vandforbrug foregår. Vi skyller ud i toilettet, tager varme bade om vinteren

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

PERFEKT HYGIEJNE IGENNEM INNOVATIVE TEKNOLOGIER

PERFEKT HYGIEJNE IGENNEM INNOVATIVE TEKNOLOGIER PERFEKT HYGIEJNE IGENNEM INNOVATIVE TEKNOLOGIER VORES WASHLETTEKNOLOGIER TOTO-Teknologier som skåner miljøet, letter hverdagen og giver personligt velbefindende. Actilight Zirkon-belægning kombineret med

Læs mere

VEJL. FORBRUGERPRISER 2019 PRISLISTE 2019

VEJL. FORBRUGERPRISER 2019 PRISLISTE 2019 VEJL. FORBRUGERPRISER 2019 PRISLISTE 2019 GEBERIT AQUACLEAN. DOUCHETOILETTER. Indhold Geberit AquaClean, douchetoiletter 3 Geberit AquaClean, sæder og tilbehør 4 Geberit Monolith, til gulvstående og væghængt

Læs mere

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten.

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar op til 5.000 kr. om året Spareguide Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar på varmen Sørg for at indstille alle radiatorer ens (f.eks. på

Læs mere

Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush. hygienic

Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush. hygienic NYHET! Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush GØR DET SUPERNEMT AT HOLDE RENT NYHED! hygienic flush ENKLERE RENGØRING MED SMARTERE SKYL Hygienic Flush Smartere skyl, som

Læs mere

GUIDE. Idéer skabes i badet TIL BADEDROMME SPA BOBLEBAD BADEKAR NORDISK DESIGN STILFULDE LOSNINGER VANDBESPARENDE UDSTYRSPAKKE

GUIDE. Idéer skabes i badet TIL BADEDROMME SPA BOBLEBAD BADEKAR NORDISK DESIGN STILFULDE LOSNINGER VANDBESPARENDE UDSTYRSPAKKE GUIDE TIL BADEDROMME NORDISK DESIGN STILFULDE LOSNINGER VANDBESPARENDE UDSTYRSPAKKE SPA BOBLEBAD Idéer skabes i badet - Plads til afslapning - Det vigtigste rum - Unikke drømme IDEER SKABES I BADET HAR

Læs mere

ZENZO TOILETS. toilets

ZENZO TOILETS. toilets ZENZO TOILETS SPECIALIST I FUNKTIONELLE TOILETBYGNINGER, SELVRENSENDE TOILETTER, WC CONTAINERE, TOILETKABINER, URINALER, ENKLE TOILET- SYSTEMER OG RENOVERING AF EKSISTERENDE TOILETBYGNINGER toilets 1 ZENZO

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

SPAR PÅ VANDET. Hvor mange liter vand bruger din gæst pr. døgn?

SPAR PÅ VANDET. Hvor mange liter vand bruger din gæst pr. døgn? Hvor mange liter vand bruger din gæst pr. døgn? Vandforbruget er en væsentlig miljøpåvirkning og økonomisk udgift ved campingdrift. Den væsentligste belastning er forbruget i sanitetsbygningerne fra toilet

Læs mere