VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE"

Transkript

1 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... side 2 2 Grundejerforeningens formål... side 2 3 Medlemskreds... side 2 4 Hæftelsesforhold... side 3 5 Fordelingstal og stemmeret... side 3 6 Brug af fællesområdet og forsyning... side 4 7 Drift og vedligeholdelse af fællesområdet... side 4 8 Bevarelse af grundejerforeningensområdets karakter... side 5 9 Generalforsamlingen... side 5 10 Bestyrelsen... side 6 11 Tegningsret... side 7 12 Administration m.v.... side 7 13 Årsregnskab... side 7 14 Revision... side 8 15 Kapitalforhold... side 8 16 Budget og fællesbidrag... side 8 17 Ordensregler... side 9 18 Kommunikation... side 9 19 Opløsning... side 9 20 Påtaleret... side 9 21 Tinglysning... side 9

2 2 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ørnene Foreningens hjemsted er Ålborg Kommune. Foreningens hjemting er Retten i Ålborg. 2. Grundejerforeningens formål 2.1. Grundejerforeningens formål er at eje, drive og vedligeholde vej- og fællesarealer beliggende i grundejerforeningens område, jf. 3.1 nedenfor, herunder fælles adgangsarealer samt øvrige fællesarealer, i det følgende benævnt fællesområdet. Fællesområdet er markeret på vedhæftede rids, bilag 1, som * Det er endvidere grundejerforeningens formål at virke for, at området opretholdes i miljø- og kvalitetsmæssig henseende som et attraktivt ferieboligområde Endelig varetager foreningen udførelsen af de opgaver, der i øvrigt henlægges til foreningen i medfør af lovgivningen, såfremt opgaven ikke varetages af de enkelte ejere / brugere af ejendommene i henhold til særlig vedtagelse Foreningen kan udfærdige et ordensreglement Foreningens formål forudsættes at opfylde bestemmelserne i deklaration tinglyst på ejendommene 3. januar Medlemskreds 3.1. De til enhver tid værende ejere af ejendomme i grundejerforeningsområdet er medlemmer af grundejerforeningen. Grundejerforeningsområdet fremgår af vedhæftede rids (bilag 1) Medlemskabet er pligtmæssigt Såfremt der sker udstykning af ejendommen indenfor det på bilag 1 markerede område, er ejerne af nye ejendomme indenfor dette område ligeledes pligtmæssige medlemmer af grundejerforeningen.

3 3.4. Hvis en ejendom opdeles i ejerlejligheder, skal ejerforeningen repræsentere ejerlejlighederne i grundejerforeningen, og ejerlejlighedsforeningen hæfter som medlem af grundejerforeningen for medlemsforpligtelserne Ved ejerskifte indtræder den nye ejers medlemskab den dag, hvor den pågældende ejers skøde, uanset om det er betinget eller ej, anmeldes til tinglysning. Såfremt den pågældende ejer overtager ejendommen inden det nævnte tidspunkt, indtræder medlemskabet dog på overtagelsesdagen Den nye ejer kan udøve stemmeretten, når foreningen har modtaget underretning om ejerskiftet med tilhørende dokumentation herfor, dog tidligst fra overtagelsesdagen Den tidligere ejers medlemskab ophører samtidig med den nye ejers indtræden. Den tidligere ejers forpligtelser overfor foreningen ophører dog tidligst, når den nye ejers skøde er tinglyst endeligt uden præjudicerende rets anmærkninger, og når samtlige forpligtelser og eventuelle restancer pr. overtagelsesdagen er opfyldt og betalt Den til enhver tid værende ejer af en ejendom under foreningen indtræder i den tidligere ejers rettigheder og forpligtelser overfor foreningen og hæfter således til enhver tid bl.a. for den tidligere ejers restancer af enhver art til foreningen Et medlem kan ikke ved udtræden af foreningen gøre krav på udbetaling af nogen del af foreningens formue. 4. Hæftelsesforhold 4.1. Medlemmerne hæfter subsidiært, personligt og solidarisk for foreningens forpligtelser overfor tredjemand Medlemmerne er berettigede og forpligtede overfor grundejerforeningen i henhold til fordelingstal, jf. 5 nedenfor. 5. Fordelingstal og stemmeret 5.1. Medlemmernes fordelingstal beregnes på baggrund af antallet af parceller, som udgør 122 stk. Fordelingstallet er 1/122. Medlemmernes stemmetal svarer til fordelingstallet.

4 4 6 Brug af fællesområdet og forsyning 6.1. Brugsretten af fællesområdet, herunder veje og parkeringspladser tilkommer i fællesskab medlemmerne af grundejerforeningen Ejere og brugere af ejendomme i grundejerforeningsområdet er pligtige at respektere etablering og tilstedeværelse af ledninger, anlæg og installationer, der er nødvendige med henblik på forsyning af ejendomme i grundejerforeningsområdet. De pågældende kan ikke kræve ledninger, anlæg eller installationer fjernet eller forsyningen bragt til ophør, ligesom ejerne uden særskilt påtegning skal tåle sædvanlige forsynings- og afløbsdeklarationer, der berettiget begæres tinglyst af forsyningsvirksomheder, offentlige myndigheder eller vedkommende leverandører Der er placeret en pumpestation på fællesområdet på foranledning af Sejlflod Kommune. Grundejerforeningen respekterer tinglysning af deklaration vedrørende adgang til og vedligeholdelse af denne pumpestation. 7 Drift og vedligeholdelse af fællesområdet 7.1. Grundejerforeningen er forpligtet til at iværksætte pasning og pleje, renholdelse, og vedligeholdelse, herunder fornøden fornyelse, af fællesområdet tillige med de i tilknytning hertil etablerede installationer og beplantninger. Medlemmerne er forpligtede til at give grundejerforeningen eller den, som grundejerforeningen måtte bemyndige hertil, uhindret adgang til fællesarealerne med henblik herpå Veje og øvrige fællesarealer skal stedse holdes i funktionsdygtig, renholdt samt i god og forsvarlig vedligeholdelsesmæssig stand. 7.3 Grundejerforeningen kan overlade den faktiske udførelse af arbejder i henhold til nærværende pkt. 7 til tredjemand, jf Udgifter til elforbrug m.v. vedrørende fællesområdets installationer m.v. afholdes af grundejerforeningen.

5 5 8. Bevarelse af grundejerforeningsområdets karakter 8.1. Der må ikke på grundejerforeningsområdet udøves virksomhed, der ved støj, lugt, oplag, udseende eller på anden måde er gene forvoldende for omgivelserne I de perioder, hvor der sker bebyggelse eller udføres anlægsarbejder på en ejendom i grundejerforeningsområdet, har ejerne ret til at benytte den pågældende ejendom som byggeplads og som oplagsplads for materiel og materialer. Etablering af byggeplads og løbende anvendelse heraf skal ske under mindst mulig gene for de øvrige medlemmer af grundejerforeningen. I det omfang, der ikke pågår byggeri, må arealer i grundejerforeningsområdet ikke anvendes til oplag. 9. Generalforsamlingen 9.1. Generalforsamlingen er grundejerforeningens øverste myndighed Beslutninger på generalforsamlingen træffes ved stemmeflerhed efter stemmetal, jf Stemmeretten kan udøves af medlemmer eller af en myndig person, som medlemmet har givet fuldmagt dertil. Adgang til og stemmeret på generalforsamlingen er betinget af, at forfaldne ydelser til grundejerforeningen er betalt senest 8 dage før generalforsamlingen Kun foreningens medlemmer og/eller deres repræsentanter har adgang til generalforsamlingen. Bestyrelsen kan invitere andre til at overvære generalforsamlingen med taleret, men uden stemmeret Til beslutninger om væsentlig forandring af anlæg eller beplantninger i fællesområdet, ændring af fordelingstal / stemmetal eller om ændring i denne vedtægt kræver 2/3 flertal af de på generalforsamlingen mødende medlemmer. Dog skal minimum 30 grundejere stemme for forslaget. Såfremt forslaget, uden at være vedtaget efter denne regel, har opnået tilslutning fra minimum 2/3 af de repræsenterede medlemmer på generalforsamling, kan forslaget vedtages på en efterfølgende generalforsamling med 2/3 af de afgivne stemmer på den efterfølgende generalforsamling. Dette kan ske såvel på den efterfølgende ordinære generalforsamling eller ved en ekstraordinær generalforsamling indkaldt i overensstemmelse med Hvert år sidste fredag i maj måned afholdes ordinær generalforsamling i Ålborg kommune Dagsorden for ordinær generalforsamling skal omfatte følgende punkter:

6 6 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Forelæggelse til godkendelse af årsregnskab med påtegning fra revisor 4. Forelæggelse til godkendelse af budget for det kommende år 5. Fastsættelse af fællesbidrag 6. Registrering af udpegede bestyrelsesmedlemmer, jf Valg af revisor 8. Eventuelt 9.8. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen finder anledning dertil, når det til behandling af et angivet emne begæres af mindst en fjerdedel af grundejerforeningens medlemmer efter stemmetal, eller når en tidligere generalforsamling har besluttet dette Generalforsamlingen indkaldes af bestyrelsen med et varsel på mindst 4 og højst 8 uger Indkaldelsen skal angive tid og sted for generalforsamlingen. Forslag, der agtes stillet på generalforsamlingen, skal fremgå af indkaldelsen og samtidig med denne udsendes til medlemmerne, eller publiceres på foreningens hjemmeside Ethvert medlem har ret til at få et angivet emne behandlet på generalforsamlingen. Begæring om at få et emne behandlet på den ordinære generalforsamling må være indgivet senest 2 uger før generalforsamlingen. Såfremt et forslag modtages rettidigt, publiceres det på foreningens hjemmeside, Over det på generalforsamlingen passerede udarbejdes referat, der underskrives af dirigenten og formanden. Kopi af beretningen udsendes til medlemmerne senest 4 uger efter generalforsamlingen, eller publiceres på foreningens hjemmeside 10. Bestyrelsen Bestyrelsen består af 3-5 medlemmer, som vælges af generalforsamlingen Bestyrelsesmedlemmer vælges for 2 år ad gangen. Halvdelen af bestyrelsesmedlemmerne skal således være på valg hvert år. Genvalg kan finde sted Bestyrelsen konstituerer sig selv efter hver generalforsamling med en formand og en kasserer Formanden fører referat over alle bestyrelsesmøder.

7 10.5. Udover de valgte bestyrelsesmedlemmer vælges 2 suppleanter til bestyrelsen. Udtræder et bestyrelsesmedlem af bestyrelsen indtræder en valgt suppleant i bestyrelsen og virke indtil næste generalforsamling Beslutninger i bestyrelsen træffes ved almindeligt stemmeflertal. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende. 11. Tegningsret Grundejerforeningen forpligtes ved underskrift af formanden for bestyrelsen og et andet medlem af denne i forening. 12. Administration m.v Bestyrelsen kan antage en administrator, som eventuelt kan være medlem af foreningen, til bistand til varetagelsen af foreningens anliggender, ligesom bestyrelsen kan indgå aftale med tredjemand om, at denne varetager nogle eller alle foreningens forpligtelser vedrørende drift og vedligeholdelse Honorar til administrator afholdes af grundejerforeningen. 13. Årsregnskab Foreningens regnskabsår er kalenderåret, idet første regnskabsår dog løber fra foreningens stiftelse til udløbet af det pågældende kalenderår Årsregnskabet skal indeholde såvel en resultatopgørelse som en balance Det af bestyrelsen vedtagne årsregnskab underskrives af bestyrelsen og påtegnes af revisor Efter generalforsamlingens godkendelse forsynes årsregnskabet med dirigentens påtegning om, at regnskabet er fremlagt og godkendt på generalforsamlingen.

8 8 14. Revision Foreningens årsregnskab revideres af en af generalforsamlingen valgt revisor, som ikke må være medlem af bestyrelsen. Genvalg kan finde sted. 15. Kapitalforhold Grundejerforeningen må ikke oparbejde nogen formue, men skal hos medlemmerne opkræve de nødvendige fællesbidrag til at bestride grundejerforeningens opgaver og udgifter Foreningens kontante midler skal være anbragt i pengeinstitut, dog skal det være kassereren og en eventuel administrator tilladt at hæve en kassebeholdning af en størrelse, som er nødvendig for den daglige drift. 16. Budget og fællesbidrag Bestyrelsen udarbejder hvert år et budget, der viser grundejerforeningens forventede udgifter og indtægter, og som forelægges generalforsamlingen til godkendelse Til dækning af grundejerforeningens udgifter betaler medlemmerne efter fordelingstal, jf. 5.1, et årligt fællesbidrag, hvis størrelse fastsættes af bestyrelsen på grundlag af det af bestyrelsen udarbejdede og af den årlige generalforsamling godkendte driftsbudget. Det fastsatte fællesbidrag indbetales af foreningens medlemmer årligt forud og forfalder til betaling den første i kvartalet Bestyrelsen er bemyndiget til at opkræve ekstraordinære bidrag i forhold til det sidst fastsatte årlige fællesbidrag, hvis det skønnes, at bidraget ikke er tilstrækkeligt til at dække foreningens driftsudgifter Senest 7 dage efter den stiftende generalforsamling indbetaler hvert medlem det første fællesbidrag til Grundejerforeningen.

9 9 17. Ordensregler Røgfrie generalforsamlinger og bestyrelsesmøder, der kan på opfordring holdes rygepauser udenfor Beplantning på grundene må ikke overstige en højde af 3 meter Motorstøj må ikke ske i tidsrummet lørdag kl til søndag kl Kommunikation Foreningens hjemmeside vil være den primære kilde til orientering. Samtlige informationer fra bestyrelsen er kun tilgængelige på Foreningen opfordrer medlemmerne til at orientere om deres adresse. Ved brug af foreningens adresse info@oernene.dk 19. Opløsning m.v Opløsning af grundejerforeningen kræver enighed mellem samtlige medlemmer herom Generalforsamlingen kan med simpelt flertal beslutte en sammenlægning med en eller flere andre grundejerforeninger i området. 20. Påtaleret Påtaleberettiget er grundejerforeningen ved dennes bestyrelse og ethvert medlem af grundejerforeningen. 21. Tinglysning Nærværende vedtægt begæres tinglyst servitutstiftende med prioritet forud for al pantegæld på ejendommene matr.nr. *, *, * og på de ejendomme, der udstykkes herfra, med respekt af de på ejendommene allerede tinglyste byrder.

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRNENE 1 fast afgift: 1.400,00 Ejerlav: Egense By, Mou Sogn Anmelder: Matr.nr.: *, *, * ADVOKATFIRMAET Beliggenhed: Kystvej 10 B, Skovvej 2, Egense, ABEL OG SKOVGÅRD LARSEN 9280 Storvorde Sønder Allé 9 8000 Århus

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO Ejerlav: Christianshavns Kvarter Del nr. A, B og C af matr.nr. 585 og matr.nr. D, E og F af matr.nr. 587 Anmelder: Advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen Sønder Allé 9 Beliggenhed: 8000 Århus C. Strandgade,

Læs mere

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek 1. Navn identifikation 1.1 Foreningens navn er Ejerlejlighedsforeningen Belek i vedtægter kaldet foreningen. 1.2 Ejendomsprojektet består af 56 ejerlejligheder

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84.

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Side 1 af 6 1 Navn, Hjemsted og Formål. Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Vibeparken, Flintebakken 6-84. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K UDKAST TIL VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet for Bygning 1 Revideret

Læs mere

VEDTÆGTER for Dyrmoseengens Grundejerforening

VEDTÆGTER for Dyrmoseengens Grundejerforening VEDTÆGTER for Dyrmoseengens Grundejerforening Vedtaget på generalforsamling den 25. april 2010 1 1.1. Navn Grundejerforeningens navn er Dyrmoseengen og benævnes nedenfor Foreningen. 2 2.1 Hjemsted Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN. Korrigerede vedtægter 14. august Gitte Nedergaard (H)

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN. Korrigerede vedtægter 14. august Gitte Nedergaard (H) Korrigerede vedtægter 14. august 2012 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN Gitte Nedergaard (H) ADVOKATGRUPPEN ÅRHUS Åboulevarden 31 8000 Århus C Telefon 70 10 13 30 Telefax 70 21 13 30 E-mail

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder

Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder Vedtægter for Grundejerforeningen Vikingeparken matr.nr. 14ey Hobro Markjorder 1. Navn: 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vikingeparken Hobro. 2. Hjemsted: 2.1. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

4. marts 2012 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ISHØJ STATIONSPLADS

4. marts 2012 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ISHØJ STATIONSPLADS 4. marts 2012 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ISHØJ STATIONSPLADS Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted. 3 2. Grundejerforeningens formål og område. 3 3. Medlemskreds. 4 4. Hæftelsesforhold. 5 5. Fordelingstal.

Læs mere

Vedtægter for Hareklit Vejlaug

Vedtægter for Hareklit Vejlaug Vedtægter for Hareklit Vejlaug Navn 1. Vejlaugets navn er Hareklit Vejlaug og benævnes herefter "Vejlauget". Hjemsted 2. Vejlaugets hjemsted er Haurvig, Ringkøbing-Skjern Kommune. 3. Vejlaugets formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris

Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris Vedtægter for Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris 1. Navn og hjemsted 1.1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Morbærhaven Ferskenvej, Hasseris. 1.2. Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab.

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab. 1. Indledning, formål, medlemskab. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse. Nærværende vedtægt, som er tinglyst på samtlige ejendomme i udstykningen Frede Juels Vej, Sønderby, Hedensted kommune, regulerer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING A. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.0 Foreningens navn er Vesterhavsgårdens Grundejerforening. 2.0 Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. B. FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Standardvedtægt for vejlaug Skabelon, der kan benyttes i forbindelse med oprettelse af et vejlaug. Vedtægter for Vejlauget for xx-vej

Standardvedtægt for vejlaug Skabelon, der kan benyttes i forbindelse med oprettelse af et vejlaug. Vedtægter for Vejlauget for xx-vej Standardvedtægt for vejlaug Skabelon, der kan benyttes i forbindelse med oprettelse af et vejlaug Vedtægter for Vejlauget for xx-vej Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Vejlauget for xx-vej, og dens

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforening

Vedtægter for Grundejerforening Vedtægter for Grundejerforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Gyldenløvesvej 40-50, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. Grundejerforeningens adresse er den til enhver tid

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave

Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave Vedtægter for Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave 1 Hjemsted og medlemmer 1.1. Foreningens navn er Grundejer- og Grundlejerforeningen Lungshave. Foreningen er dannet ved en sammenlægning af Grundlejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»grundejerforeningen Tofteengen«2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Vedtægter for Vejlauget for Lindholt 1.

Vedtægter for Vejlauget for Lindholt 1. J.nr. 30055.410.JK.KM Vedtægter for Vejlauget for Lindholt 1. 1.1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Vejlauget for Lindholt 1, og dens hjemsted er Randers Kommune. Vejlauget adresse er den til enhver

Læs mere

Vedtægter For Ejerforeningen Bryggerparken

Vedtægter For Ejerforeningen Bryggerparken Dato: 18042002 Matr. Nr. 75 a Ølstykke by, Ølstykke Lejlighedsnumre 1-28 Beliggende: Bryggerparken 1-28. 3650 Ølstykke Amnelder: Carsten Ringgård Advokat Østbanegade 55 2100 København ø 35 44 70 00 Vedtægter

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Eldrup v/jens Rønholt Akelejevej 11 9800 Hjørring Foreningens område og medlemskreds: 2. Foreningens hjemsted er Farsø

Læs mere

Grundejerforeningsvedtægter.

Grundejerforeningsvedtægter. Grundejerforeningsvedtægter. I medfør af den for Helsingør kommune gældende lokalplan nr. 1.88 for Boligbebyggelse på en del af Kjeldsbjerggårds jorder samt i henhold til deklaration tinglyst d. 22.06

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 15.12.2015-1006953760 : Vedtægter Senest påtegnet: 15.12.2015 10:33:37 Ejendom: Adresse: August Wimmers Vej 12 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l.

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. J.nr. 6242/b1 EJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR DEN GRØNNE SMARAGD Beliggende Vardevej 116,7100 Vejle Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. Stk. 1. Ejerforeningens formål er at administrere bygning

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Ribevej Nord, Aalborg Øst

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Ribevej Nord, Aalborg Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Ribevej Nord, Aalborg Øst 1. Navn og hjemsted: Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Ribevej Nord. Grundejerforeningens hjemsted er Aalborg Øst i Aalborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dens hjemsted er: Randers Kommune. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C

VEDTÆGTER. for. Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C Matr.nr. 770 c. Odense bygrunde VEDTÆGTER for Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense C der omfatter ejerlejlighederne 1-52. Foreningens navn: 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Falen 6-14, 5000 Odense

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGT

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGT UDKAST SEPTEMBER 2018 GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGT FOR SYDHAVNSKVARTERET, NORDLIGE DEL Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted og værneting... 3 3. Område... 3 4. Formål... 3 5 Grundejerforeningens overtagelse

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: 27.11.2015-1006907672 Senest påtegnet: 27.11.2015 09:55:00 Ejendom: Bjergvænget 1 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder Bjergvænget 1, KL. Bjergvænget 16, KL. Nummer:

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN I

V E D T Æ G T E R. for EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN I Afgift: kr. 13.300,00 Matr. nr.: Anmelder: 1923 Sundbyøster, København Carsten Ringgård Ejerlejlighed nr. 1-29 advokat Østbanegade 55 Beliggende: 2100 København Ø Øresundsvej 126-138/Strandlodsvej 85 35

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å Vedtægter for Ejerforeningen Giber Å Rev. 2, 9. april 2013 I hht beslutning på ekstraordinær generalforsamling 21.03.2013 2 1 Formål, medlemmer: Ejerforeningen har til formål at eje og drive og vedligeholde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "EJERFORENINGEN LØJT FERIECENTER MED BEGRÆNSET ANSVAR"

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN LØJT FERIECENTER MED BEGRÆNSET ANSVAR VEDTÆGTER FOR "EJERFORENINGEN LØJT FERIECENTER MED BEGRÆNSET ANSVAR" 1 NAVN 1.1 Ejerforeningens navn er "Ejerforeningen Løjt Feriecenter med begrænset ansvar" beliggende Sandskærvej 580, 6200 Aabenraa,

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: 27.11.2015-1006907672 : Vedtægter Senest påtegnet: 27.11.2015 09:55:00 Ejendom: Bjergvænget 1 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder Bjergvænget 1, KL. Bjergvænget 16,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNGÅRDS ALLÉ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNGÅRDS ALLÉ Advokat Michael Møller Pedersen Vingårdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 MATR.NR: Matr.nr. 24-a m.fl. Aaby by, Aaby J.nr: 440-62534 MPE/PPT BELIGGENDE: Torngårds Allé og Torngårdsparken 9440 Aabybro

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2-152 8520 Lystrup 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Grundejerforeningsvedtægt

Grundejerforeningsvedtægt Grundejerforeningsvedtægt for Grundejerforeningen for [ ] 1. Navn 1.1 Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen for [ ], Aarhus". 2. Hjemsted og værneting 2.1 Grundejerforeningens adresse er Grundejerforeningens

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] J.nr. 039704-0011 PEC/MBL

Vedtægter. for. Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] J.nr. 039704-0011 PEC/MBL J.nr. 039704-0011 PEC/MBL Vedtægter for Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] Holst, Advokater Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45 8934 0000 F, +45 8934 0001 holst-law.com Vedtægter Grundejerforening

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten".

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tornerosebugten. ADVOKATFIRMA KAI MICHELSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen

Læs mere

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ...

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ... Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder Vedtægt for Ejerforeningen Langelandsgade 208......... 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG Kap. 1 - Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er: Grundejerforeningen Åbjerg 1 2 Foreningens hjemsted er Gevninge By, Lejre Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

2 Foreningens hjemsted er Norddjurs Kommune under Randers Ret, der er foreningens værneting

2 Foreningens hjemsted er Norddjurs Kommune under Randers Ret, der er foreningens værneting Vedtægter for Grundejerforeningen Moselunden i Auning Kap. 1. Foreningens og hjemsted 1 Foreningens navn er Moselunden 2 Foreningens hjemsted er Norddjurs Kommune under Randers Ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen KILDEBUEN

Vedtægter for Grundejerforeningen KILDEBUEN Vedtægter for Grundejerforeningen KILDEBUEN Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen KILDEBUEN. 2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune under Retten i Viborg,

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet Vedtægter for Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Foreningens navn og hjemsted... 3 1... 3 2... 3 Foreningens område og medlemskreds... 3 3... 3 4... 3 5... 3 Forenings formål og opgaver...

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ Advokaterne Kongevej 64 6400 Sønderborg Tlf.nr. 74 43 43 63 J.nr. 65761 cp/ts VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ - 2-1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY og HØM VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY og HØM VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY OG HØM VANDVÆRK 1 VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY og HØM VANDVÆRK Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 16. juni 1955, er et andelsselskab,

Læs mere

V E D T Æ G T E R 1. NAVN, TOMSTED, FORMÅL OG PROCES. 1.2. Ejerforeningens hjemsted er Århus kommune.

V E D T Æ G T E R 1. NAVN, TOMSTED, FORMÅL OG PROCES. 1.2. Ejerforeningens hjemsted er Århus kommune. V E D T Æ G T E R 1. NAVN, TOMSTED, FORMÅL OG PROCES 1.1. Ejerforeningens navn er "Ejerforeningen Hasle Torv". 1.2. Ejerforeningens hjemsted er Århus kommune. 1.3. Ejerforeningens formål er at administrere

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Engbakken Lading 2. Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet Vedtægter for Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Side 1-2 Foreningens navn og hjemsted 3 3-5 Foreningens område og medlemskreds 3 6-7 Forenings formål og opgaver 4 8-12 Medlemmernes

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Torstorp. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune under Byretten i Taastrup, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERS HAVE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERS HAVE Matr.nr.: Del nr. af matr.nr. 9 qv, 9 ae, 9 aq, 9 cb, 9 d, 9 ol Skævinge By, Skævinge. Beliggende: Kaj Sommers Vej 3320 Skævinge Anmelder: Advokat Heidi Ø. Skovgaard Østbanegade 55 2100 København Ø Tlf.nr.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemmer. 4. Medlemmernes rettigheder. 5. Medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt. 6. Udtræden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIET GLANSHATTEN

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIET GLANSHATTEN VEDTÆGTER FOR foreningen af lejlighedsejere i matr. nr. 3 an Neder Holluf by, Fraugde, KOLLEGIET GLANSHATTEN NAVN, FORMÅL OG MEDLEMMER: 1: Foreningens navn er Kollegiet Glanshatten. 2: Foreningens formål

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. GAMMELSØ VANDVÆRK Amba

VEDTÆGTER FOR. GAMMELSØ VANDVÆRK Amba VEDTÆGTER FOR GAMMELSØ VANDVÆRK Amba Disse vedtægter træder i kraft den 21. marts 2011 0 VEDTÆGTER FOR GAMMELSØ VANDVÆRK Amba Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 26. marts 1991, er et andelsselskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING"

VEDTÆGTER FOR GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING" Gældende fra år 2012 1 Foreningens navn er Golfvænget's Grundejerforening", og dens hjemsted er den til enhver tid siddende formands bopæl i Golfvængets område.

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grundejerforeningen Irisvej. Foreningens hjemsted er Kirke Hyllinge by, Kirke Hyllinge. Foreningens værneting er

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Artikel 1. Navn, område og hjemsted

V E D T Æ G T E R. Artikel 1. Navn, område og hjemsted V E D T Æ G T E R Artikel 1 Navn, område og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Nørgård Koloniens Grundejerforening. 2. Dens område er ejendommene beliggende indenfor det område, som er skitseret/afgrænset

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune.

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune. Undertegnede grundejere i Bredbjerg vest, hvis ejendomme omfattes af lokalplan nr. 30 for et boligområde i Bredbjerg, deklarerer herved for os og efterfølgende ejere af ejendommene: matr.nr. beliggende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN. KAP. 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED. 1. Foreningens navn er. 2. Foreningens hjemsted er Kommune. KAP. 2. FORENINGENS FORMÅL OG OPGAVER 3. Grundejerforeningen forestår

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx KOLDING KOMMUNE Grundejerforeningsvedtægt for boligområde, standard: Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 30. november 1964, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Grimstrup Vandværk. Selskabet har hjemsted i Helle Kommune.

Læs mere

2 Foreningens hjemsted er Hammel Kommune under Silkeborg ret, der er foreningens værneting.

2 Foreningens hjemsted er Hammel Kommune under Silkeborg ret, der er foreningens værneting. Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Harevænget. 2 Foreningens hjemsted er Hammel Kommune under Silkeborg ret, der er foreningens værneting. Kap. 2 Foreningens

Læs mere

Hagenstrupparkens Grundejerforening

Hagenstrupparkens Grundejerforening Hagenstrupparkens Grundejerforening Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Hagenstrupparkens Grundejerforening 2 Foreningens hjemsted er i Ulstrup, Favrskov Kommune Formål 3 Grundejerforeningens

Læs mere