Når din kreativitet sprænger naturens grænser. ROCKPANEL Stones

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Når din kreativitet sprænger naturens grænser. ROCKPANEL Stones"

Transkript

1 Når din kreativitet sprænger naturens grænser ROCKPANEL Stones

2 Ventileret facade ubegrænsede muligheder for avanceret arkitektonisk design Ventilerede facadekonstruktioner foretrækkes af mange på grund af deres fordelagtige fysiske egenskaber og dokumenterede bæredygtighed, som får facaderne til at afspejle bygherrens engagement i bæredygtigt og miljøvenligt byggeri. Samtidig kan valget af ventileret konstruktion give dig langt flere kreative valgmuligheder. Ventilerede facader er en ideel løsning til renovering af ældre bygninger. Det er en enkel og økonomisk løsning på almindelige udfordringer som for eksempel ujævne mure eller løse pudslag. Med det store udvalg af materialer er der nærmest ingen grænser for din kreativitet. Du kan vælge mellem natursten, mursten, træ, metal, plast, fibercementplader eller mineralske facadematerialer. Allerede i den indledende planlægningsfase kan du hente inspiration fra et stort udvalg af materialer, overflademønstre og farver. Ud fra dine ideer og forventninger kan du kombinere forskellige materialer og farver og give bygningen et helt særligt og individuelt udseende. Valget af en ventileret facade er en klog beslutning i enhver henseende som giver dig nærmest ubegrænsede designmuligheder. Faktisk kan dette valg komme til at indgå i den bærende, arkitektoniske idé allerede i konceptfasen for et nybyggeri.

3 Udfordringer ved en ventileret facade konstruktion: Sten et naturmateriale i sværvægtsklassen Stenens styrke, robusthed og naturlige æstetik gør den til et populært valg til facadebeklædninger. Uanset om det er marmor, skifer, kvartsit, granit, kalksten eller sandsten, skinner materialets iboende egenskaber altid igennem. Til gengæld kan stenfacadernes vægt give betydelige konstruktionsmæssige udfordringer, som fører til væsentligt højere omkostninger, og ved højt byggeri kan de statiske grænser blive overskredet. Natursten skal bearbejdes omhyggeligt, før materialet kan monteres og fæstes på en bærende konstruktion med for eksempel injektionsankre, murankre eller lignende. De lodrette belastninger på den vandrette forankring i underkonstruktionen er kolossale, og enhver fejl under monteringen får vidtrækkende konsekvenser for eksempel plader, der glider nedad, brudte murankre og konstruktionsbrud. Det faktum, at der normalt ikke findes data i planlægningsfasen om bøjningsstyrke og bæreevne i monteringskonstruktionen, kan have store konsekvenser for facader fremstillet af disse naturressourcer. Det samme gælder for betonblokke, som gør det vanskeligere at optimere konstruktionen. I planlægningsfasen skal bøjningsstyrke, bøjningsstivhed og bæreevne for de valgte monteringsanordninger bestemmes gennem forsøg, som i sig selv udgør en betydelig omkostning. Om pladetykkelsen er tilstrækkelig kan først på et senere tidspunkt afgøres. Først skal betonens styrkeklasse defineres af hensyn til planlægningen. Her skal monteringstypen indgå i den individuelle vurdering af materialets størrelse og tykkelse. Uanset naturstenens skønhed betyder de iboende konstruktionsmæssige udfordringer, at det kan være vanskeligt og dyrt at specificere materialet.

4 En ny, praktisk løsning: Når stenmaterialet pludselig bliver let og bøjeligt Designsortimentet i ROCKPANEL Stones er den innovative løsning. Med tre overfladedesigns ("Mineral", "Basalt" og "Concrete") og elleve farvevarianter viderefører materialet stenens naturlige skønhed. Samtidig hjælper den pressede stenuldsstruktur med at løse udfordringerne omkring statik, bygningsfysik, bæredygtighed, bearbejdning og lønsomhed. På den synlige side er overfladen af ROCKPANEL Stones belagt med fire lag vandbaseret polymeremulsion. For at bevare udseende af mineral, basalt eller beton får overfladerne også en standard "ProtectPlus" overfladebehandling.

5 Mineral designs Mineral Chalk Mineral Silver Mineral Graphite Mineral Clay Mineral Rust Basalt designs Basalt Zinc Basalt Iron Basalt Anthracite Concrete designs Concrete Ash Concrete Platinum Concrete Sand

6 Optimale materialefordele for større arkitektonisk frihed Lav vægt nemt at montere ROCKPANEL Stones facademateriale falder ind under kategorien for lette facadeplader (såsom fibercement, aluminiumkomposit, HPL-paneler, keramiske paneler, metalplade, kompositelementer m.m.). Især med hensyn til de statiske kriterier er de ideelt egnede til beklædning af facader på høje konstruktioner. Vægten af ROCKPANEL Stones facademateriale med en tykkelse på 8 mm er kun 8,4 kg/m². I modsætning til de komplekse underkonstruktioner, der kræves til natursten, monteres ROCKPANEL Stones mekanisk på en træ- eller aluminiumskonstruktion med skruer, søm eller popnitter. Alternativt kan de fæstes med et særligt klæbemiddel. Monteringen af pladerne er meget enkel: Trækonstruktionen skal være tør, i overensstemmelse med EN 335 og som et minimum overholde styrkeklasse C18 i henhold til EN 338. Ved montering på en underkonstruktion af aluminium skal profilkvaliteten være i overensstemmelse med EN AW 6060 med en minimumstykkelse på 1,5 mm. ROCKPANEL Stones er særdeles modstandsdygtige over for fugt og reagerer ikke på temperaturændringer. Det betyder, at materialet har perfekt dimensionsstabilitet og bevarer dets form over tid. Det gør det nemt at montere under stort set alle forhold. Nemt at arbejde med Mens den præcise opskæring af naturstensmaterialet og støbningsmålene for betonområderne skal være tydeligt defineret på forhånd, så kan ROCKPANEL Stones nemt tilpasses direkte på byggepladsen. Dette gøres ganske enkelt med almindeligt værktøj til træbearbejdning. Materialet kan saves, skrues og sømmes. Den simple bearbejdning giver dig frit spil med usædvanlige udfræsninger og elegante detaljer, som vil være meget vanskelige at udføre i natursten eller beton. Sådan bøjer man sten Muligheden for at bøje materialet er en enestående egenskab ved ROCKPANEL Stones. Det gør det muligt at lave elegant buede overflader. At gøre det samme med natursten eller beton ville kræve ekstremt høje forarbejdningsomkostninger. Takket være denne fantastiske egenskab ved ROCKPANEL Stones kan arkitekter nyfortolke deres "stenfacade" og tilføre kurver og andre organiske former allerede i de første designudkast.

7 Vejrbestandigt og nemt at rengøre ROCKPANEL Stones facadeplader er vejrbestandige endnu et aspekt, der adskiller dem fra ægte natursten eller beton, der er udsat for nedbrydning. Desuden er vedligeholdelsen ekstremt nem: Materialets overflade kan hurtigt rengøres med rent vand eller ved tilsætning af almindelig bilshampoo, mens natursten og beton skal renses omhyggeligt for mos og anden forurening på grund af ugunstige vejrforhold. ROCKPANEL overfladebelægningen er selvrensende og UV-bestandig og yder endda beskyttelse mod graffiti. Brandbeskyttelse inkluderet Akkurat som natursten og beton er ROCKPANEL Stones også fuldt brandbeskyttede, fordi materialets indhold er næsten 100 % mineralsk. Pladekvaliteterne "Durable" og "Xtreme" overholder den europæiske brandklasse -B-s1,d0 (i henhold til EN ). "FS-Xtra" kvaliteten monteret på underkonstruktion af stål eller aluminium opfylder endda europæisk brandklasse A2-s1, d0. Det opfylder de strengeste krav til brandbestandighed i facader til bolig- og erhvervsbyggeri. Langtidsholdbart og miljømæssigt bæredygtigt Ofte vælger man en ventileret facade af natursten eller beton på grund af materialets holdbarhed. ROCKPANEL Stones facademateriale har en bekræftet levetid på 60 år. ROCKPANEL Stones facademateriale bidrager også til den miljømæssige bæredygtighed på andre måder de består af det fuldt genanvendelige naturlige råmateriale basalt og er næsten fuldstændigt genanvendelige. Ud over at en ventileret facade sammen med tilsvarende mineraluldsisolering forbedrer bygningens energiøkonomi, giver ROCKPANEL Stones facademateriale en fremragende miljøbalance med hensyn til produktion, anvendelse og genbrug. Dette bekræftes af det britiske forsknings- og certificeringscenter BRE, som bedømmer dem som A+/A. Denne audit bedømmer ROCKPANEL produkterne til at have et af de bedste miljøaftryk inden for kategorien. Næsten 100 % genanvendeligt Minimum 60 års levetid

8 ROCKPANEL Stones et reelt alternativ til en ventileret konstruktion fremstillet af natursten eller beton ROCKPANEL Stones: Facademateriale Fås i tre designlinjer med sten eller betonæstetik i naturlige farvevariationer, der ikke findes uden for dette designsortiment. Kan let bøjes til afrundede og organisk formede facader med et udseende som sten. Kræver i modsætning til ventileret facade af natursten eller beton kun en let underkonstruktion af træ eller aluminium, hvilket gør det ekstremt økonomisk. Har en lav egenvægt og bliver derfor en mindre belastning på underkontruktionen end med massive facader. Kan bearbejdes med almindeligt værktøj og tilpasses med høj præcision på stedet uden lang tids forberedelse. Det er ikke muligt med natursten eller beton. Er vejrbestandigt og nemt at rengøre. Det er mindre udsat for kemiske miljøpåvirkninger end natursten og beton (for eksempel ingen betonerosion). FS-Xtra kvaliteten opfylder de strengeste krav til forebyggende konstruktionsmæssig brandbeskyttelse. Holder med en certificeret levetid på 60 år ekstremt længe. Består af næsten 100 % naturlige, genanvendelige materialer, hvilket gør det yderst bæredygtigt.

9 I praktiske dimensioner, nemt at arbejde med og ekstremt alsidigt ROCKPANEL Stones er energiøkonomisk til byggeprojekter med ventilerede facader ved for eksempel erhvervsbyggeri og renovering, hvor ønsket er et udseende af sten. Ydermere er ROCKPANEL Stones økonomisk interessant og et bæredygtigt alternativ til natursten eller beton. Dimensioner Pladetykkelse Pladebredde: Pladelængde: Durable: 8 mm Xtreme: 8 mm FS-Xtra: 9 mm 1200 mm 3050 mm eller 2500 mm

10 Bliv en del af historien Få aktuel produkt information, se inspirerende projekter og bestil en vareprøve. STOEBDK201702/DK/February 2017/Version Følg os og vær den første til at opdage vores nyeste internationale projekter. Følg os for de seneste nyheder og opdateringer. Bliv en del af vores netværk.

Part of the ROCKWOOL Group. Rockpanel Stones Inspireret af naturen

Part of the ROCKWOOL Group. Rockpanel Stones Inspireret af naturen Part of the ROCKWOOL Group Rockpanel Stones Inspireret af naturen DIG det umulige Med Rockpanel Stones serien er mulighederne nærmest uendelige: Facadepladerne kan bøjes, vrides, fræses, perforeres, udskæres

Læs mere

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant Lad fantasien slå gnister ROCKPANEL Brilliant Kreativitet kræver inspiration Forvandling fra vision til design Hver bygning har sin egen historie. Med ROCKPANEL facadebeklædning kan du give din bygning

Læs mere

Part of the ROCKWOOL Group. Rockpanel Structures

Part of the ROCKWOOL Group. Rockpanel Structures Part of the ROCKWOOL Group Den enkle og omkostningseffektive løsning til dit projekt farver 12 farver, som er designet specielt til dette produktsortiment Søger du facadeplader med et flot og stilrent

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

Cedral Board Alsidig facadeplade i mange farver

Cedral Board Alsidig facadeplade i mange farver minimalt vedligehold fabriksmalet let at montere Cedral Board Alsidig facadeplade i mange farver www.cedral.dk Cedrals dna Sand, vand, luft, cement, fibre, træcellulose. Den alsidige facadeplade som er

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Styrke bag facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

Produktdatablad Rockpanel Metallics

Produktdatablad Rockpanel Metallics Produktdatablad Rockpanel Metallics Durable - Xtreme - FS-Xtra Danmark 1 Produktbeskrivelse Rockpanel plader er præfabrikerede komprimerede mineraluldplader, med termohærdende syntetiske bindemidler. Overfladen

Læs mere

PRODUKTDATABLAD - ROCKPANEL NATURAL 1

PRODUKTDATABLAD - ROCKPANEL NATURAL 1 PRODUKTDATABLAD - ROCKPANEL NATURAL 1 Produktbeskrivelse Rockpanel-pladematerialet er udviklet til en hurtig, brugervenlig og æstetisk beklædning af facader, gavle og afslutning af udhæng. Pladerne kan

Læs mere

Produktdatablad Rockpanel Uni

Produktdatablad Rockpanel Uni Produktdatablad Rockpanel Uni Rockpanel Uni Produktdatablad Rockpanel Uni Produktbeskrivelse Tidløs tilgangsmåde inden for arkitekturen udmærker sig ved klarhed. Hvis din designvision er lidt forsigtig

Læs mere

Produktdatablad ROCKPANEL Colours

Produktdatablad ROCKPANEL Colours Produktdatablad ROCKPANEL Colours Durable - Xtreme - FS-Xtra Danmark 1 Produktbeskrivelse ROCKPANEL plader er præfabrikerede komprimerede mineraluldplader, med termohærdende syntetiske bindemidler. Overfladen

Læs mere

Powerwall - facadeisolering

Powerwall - facadeisolering Powerwall - facadeisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Powerwall plader 3. Montering af Powerwall 3,1 Generelt 3,2 Montering af Powerwall 4. Tapening 5. Fastholdelse af Powerwall isolering 1.

Læs mere

Produktdatablad Rockpanel Lines 2

Produktdatablad Rockpanel Lines 2 Produktdatablad Rockpanel Lines 2 Produktdatablad Rockpanel Lines 2 Rockpanel Lines 2 Produktbeskrivelse Leg med facadens traditionelle udtryk indføj linjer som gennemgående element eller designdetalje.

Læs mere

Produktdatablad Rockpanel Premium

Produktdatablad Rockpanel Premium Produktdatablad Produktdatablad Produktbeskrivelse Forvandl bygninger til repræsentative symboler, som på imponerende vis udtrykker succesen hos handlekraftige virksomheder. Førsteklasses materialer, frit

Læs mere

Produktdatablad Rockpanel Natural

Produktdatablad Rockpanel Natural Produktdatablad Rockpanel Natural Rockpanel Natural Produktdatablad Rockpanel Natural Produktbeskrivelse En facades sande skønhed viser sig indimellem at være helt puristisk. Vis dristighed lad sol, vind

Læs mere

Produktbeskrivelse. Anvendelse. Produktfordele. Sortiment

Produktbeskrivelse. Anvendelse. Produktfordele. Sortiment Produktdatablad - ROCKPANEL Lines 2 1 Produktbeskrivelse Rockpanel Lines 2 er designet som profileret beklædning, og er især velegnet til vandret montering. Det innovative produkt er et holdbart og vedligeholdelsesvenligt

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Bag Facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er der stor

Læs mere

FIBERCEMENT FACADER INSPIRATION

FIBERCEMENT FACADER INSPIRATION DK / NOVEMBER 2018 EX OG FUSION FIBERCEMENT FACADER INSPIRATION MOLAND//WIMEX FIBERCEMENTFACADER INSPIRATION NOVEMBER 2018 3 VORES BILLEDER ER TIL FOR AT INSPIRERE DIG! Det kan være svært, på tryk, at

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse!

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Den elegante løsning, hvor teglsten på facaden kombineres med ivarclick en elegant materiale kontrast. Stern og udhæng

Læs mere

Produktdatablad Rockpanel Chameleon

Produktdatablad Rockpanel Chameleon Produktdatablad Rockpanel Chameleon Produktdatablad Rockpanel Chameleon Rockpanel Chameleon Produktbeskrivelse Forvandl din bygning til et blikfang, der til stadighed skifter udtryk, men konstant imponerer

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning.

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning. Skifer i fibercement En smuk og holdbar løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Få mere fritid... ivarplank. ivarclick Operal. www.cedral.dk 1. stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Okt 2014 2.133 DK.

Få mere fritid... ivarplank. ivarclick Operal. www.cedral.dk 1. stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Okt 2014 2.133 DK. Cedral ivarplank Cedral ivarclick Operal Få mere fritid... stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Okt 2014 www.cedral.dk 1 2.133 DK Gør din fritid mere attraktiv med mindre besvær Minimal

Læs mere

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN > MODERNE OG INNOVATIV Farver, overflader og samlinger - skab et unikt udseende med fremtidens muligheder 2 www.hbc.dk >

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

tidløs facadebeklædning

tidløs facadebeklædning tidløs facadebeklædning Stærke fibercementplanker med minimalt vedligehold! ivarplank ivarclick Cedral Board www.cedral.dk August 2015 2.133 DK Gør din fritid mere attraktiv med mindre besvær Udnyt mulighederne

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

Produktdatablad Rockpanel Colours

Produktdatablad Rockpanel Colours Produktdatablad Rockpanel Colours Rockpanel Colours Produktdatablad Rockpanel Colours Produktbeskrivelse Lad din facade smelte sammen med omgivelserne. Eller tilfør tydelige detaljer i en urban sammenhæng.

Læs mere

Produktdatablad Rockpanel Brilliant

Produktdatablad Rockpanel Brilliant Produktdatablad Rockpanel Brilliant Rockpanel Brilliant Produktdatablad Rockpanel Brilliant Produktbeskrivelse Iscenesæt strålende, moderne facader i det glitrende sollys. Lad overflader glimte. Med den

Læs mere

Giv dit hus en tidløs facade

Giv dit hus en tidløs facade minimalt vedligehold fabriksmalet let at montere Giv dit hus en tidløs facade www.cedral.dk minimalt vedligehold fabriksmalet let at montere Tidløse flotte facader Med et udseende som naturligt træ, nem

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader HardiePlank brædder HardiePanel plader Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

SMART FIXING SYSTEMS

SMART FIXING SYSTEMS SMART FIXING SYSTEMS DEN OPHÆNGTE FACADE MED BAGVENTILATION Den ophængte facade med bagventilation (OFB) beklæder en bygnings ydervægge. I en OFB monteres facadeelementerne ved hjælp af et befæstigelsessystem

Læs mere

Produktdatablad ROCKPANEL Ply

Produktdatablad ROCKPANEL Ply Produktdatablad ROCKPANEL Ply 1 Produktbeskrivelse ROCKPANEL Ply plader med primer finish er præfabrikerede komprimerede mineraluldplader, med termohærdende syntetiske bindemidler. Den øverste (farve)

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

PRÉGYFEU-A1 BRANDBESKYTTELSE AF STÅL KONSTRUKTIONER

PRÉGYFEU-A1 BRANDBESKYTTELSE AF STÅL KONSTRUKTIONER PRÉGYFEU-A1 BRANDBESKYTTELSE AF STÅL KONSTRUKTIONER Den brandfaste gipsplade 2 PRÉGYFEU-A1 PRÉGYFEU-A1: BRANDFAST GIPSPLADE BEKLÆDNING Prégyfeu-A1-pladen er en fuldstændig brandfast gipsplade i brandklasse

Læs mere

arcoplus Multiwall Energibesparende & transperante facadeløsninger

arcoplus Multiwall Energibesparende & transperante facadeløsninger arcoplus Multiwall Energibesparende & transperante facadeløsninger Indhold: Miljøvenligt på flere måder En idé, mange løsninger Succesfulde erfaringer arcoplus systemer Polycarbonate i detaljer Uendelige

Læs mere

Bræddeprofiler not/fer

Bræddeprofiler not/fer Brædde profiler STANDARD Bræddeprofiler not/fer Vedligeholdelsesfri Driftøkonomisk Langtidsholdbar Brædder med not/fer Anvendelses muligheder: Blomster/plantekummer Hestebokse Beklædning Fordele: Vedligeholdelsesfri

Læs mere

INSPIRERET AF NATUREN

INSPIRERET AF NATUREN INSPIRERET AF NATUREN SUNSTYLE SOLCELLER ER LIGE SÅ GENIALE SOM FISKENES HUD: DE OPFØRER SIG MED DERES UDFORMNING AF PANELERNE SOM ET NATURLIGT VÆRN MOD VANDGENNEMTRÆNGNING SUNSTYLE ER ROBUST KONSTRUERET

Læs mere

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem Sto Scandinavia I Facade Facadesystem StoNordic Pudssystem StoNordic Pudssystem I Fordele Systemet til alle underlag Magasinstorget, Linköping, Sverige StoNordic Pudssystem er et komplet system med gennemtestede

Læs mere

HBC FACADELØSNINGER VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

HBC FACADELØSNINGER VELKOMMEN TIL VORES VERDEN HBC FACADELØSNINGER VELKOMMEN TIL VORES VERDEN > HBC FACADELØSNINGER EX-4TG SERIEN SKJULT MONTERING HURTIG MONTERING MED CLIPS UNIKT UDSEENDE EX-4TG serien er markedets eneste facadeløsning der er overfalset

Læs mere

Etageejendommenes haute couture

Etageejendommenes haute couture ROCKPANEL CASE STUDY 1/2013 Etageejendommenes haute couture Renovering af facaden på en måde, så bygningen blev til en tidssvarende perle Vi har erstattet en funktionel overflade med et virkelig udtryksfuldt

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - ATTIC sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle kvistløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Cembrits facadeplader i slidstærk fibercement er idelle til ventilerede, lette facader på alle typer byggerier - fra mindre facadepartier

Læs mere

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK 2 3 Slappe af, læse, dagdrømme, skrive lange breve,

Læs mere

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD 02 Fremtidens facadeplade 06 En skole, som skiller sig ud fra mængden 08 Vores produktfordele 14 Find inspiration 2 FREMTIDENS FACADEPLADE Vandbestandig Miljøvenlig

Læs mere

DeN originale stonepanel

DeN originale stonepanel DeN originale stonepanel 2 StonePanel Ægte håndkløvet natursten fra Kongebro Hvorfor StonePanel Hidtil har stenbeklædning af væg og mur været dyrt og vanskeligt. Med StonePanel fra Kongebro er det nu blevet

Læs mere

Professionelle tagrendeløsninger

Professionelle tagrendeløsninger Professionelle tagrendeløsninger FAKTA Dansk produceret NG PRO RAIN OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter

Læs mere

DeN originale stonepanel

DeN originale stonepanel DeN originale stonepanel 2 stonepanel Ægte håndkløvet NatursteN fra kongebro hvorfor stonepanel hidtil har stenbeklædning af væg og mur med natursten været dyrt og vanskeligt. Med stonepanel fra kongebro

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til lette ydervægge

Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til lette ydervægge Cembrit Windstopper Vindspærreplader til lette ydervægge www.cembrit.dk Tåler fugt i byggeperioden og bagefter Nem at tildanne Diffusionsåben Kan optage og afgive fugt Modstandsdygtig overfor skimmelsvamp

Læs mere

Når du skal fjerne en væg

Når du skal fjerne en væg Når du skal fjerne en væg Der skal både undersøgelser og ofte beregninger til, før du må fjerne en væg Før du fjerner en væg er det altid en god idé at rådføre dig med en bygningskyndig. Mange af væggene

Læs mere

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1 Marts 2009 3.244 DK ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog loftpaneler Paneler til eksklusive lokaler ivaroyal er finerede væg- og loftpaneler i naturlige materialer, som

Læs mere

ivarplank Få mere fritid... Cedral ivarclick Operal Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse!

ivarplank Få mere fritid... Cedral ivarclick Operal Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Cedral ivarplank Cedral ivarclick Operal Få mere fritid... stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! www.cedral.dk Gør din fritid mere attraktiv med mindre besvær Minimal vedligeholdelse

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT

DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT 2 MOLAND AMROC VINDTÆT MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Råvarer... Skematisk angivelse af produktkredsløbets miljøpåvirkninger... Pladens sammensætning

Læs mere

www.equitone.dk Ark.: Delugan Meissl, Vienna

www.equitone.dk Ark.: Delugan Meissl, Vienna www.equitone.dk Ark.: Delugan Meissl, Vienna Fibercement Fibercement er et mineralsk kompositmateriale med fremragende æstetiske og fysiske egenskaber. Gennem mere end 100 år har vores koncern været førende

Læs mere

Et naturprodukt. Jute Cork Træmel Harpiks

Et naturprodukt. Jute Cork Træmel Harpiks Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum et naturprodukt 02. DLW gulvbelægning en stolt tradition 03. Lino Art Linea kollektionen 04. Tekniske egenskaber 05. LPX nem rengøring 06. Anvendelsesområder

Læs mere

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter Larsen&væggene Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter 499109 Millionaire Wall 4 plader, Zebrano Mål: 67x67x0,8 cm 499106 Millionaire Wall 4 plader,

Læs mere

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl Moderne og funktionelt byggeri med Tonality facadetegl Et komplet udtryk med Tonality facadetegl Hirtshals Transportcenter i mørkegrå Tonality. Da det gamle toldcenter i Hirtshals var blevet for småt,

Læs mere

CERPIANO + TERRASSEKLINKER

CERPIANO + TERRASSEKLINKER CERPIANO + TERRASSEKLINKER BELÆGNING PÅ EN HELT NY MÅDE Teglsvellerne fra CERPIANO + er et nyt og innovativt produkt et keramisk gulvsystem til udendørs brug, som udnytter alle fordelene ved et traditionelt

Læs mere

HANDYBOARD.DK 21. januar 2013. Montagevejledning og Leverandørbrugsanvisning

HANDYBOARD.DK 21. januar 2013. Montagevejledning og Leverandørbrugsanvisning 1 Generelt om Handyboard Materiale Høj kvalitets facadeplade af gennemfarvet fibercement iht. EN 12467. Overflade Efterfølgende bliver Handyboard gjort vandafvisende på forsiden og bagsiden ved hjælp af

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES PROFILE UNIKT KONCEPT NG PRO - PROFILE sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle bygningsprofiler i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst

Læs mere

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling AquaCoat En nyhed i overfladebehandling Her er beviset: Fantastisk holdbarhed AquaCoats helt enestående holdbarhed og evne til at beskytte mod korrosion er blevet testet igen og igen af uafhængige testinstitutter.

Læs mere

Produktdatablad Rockpanel Structures

Produktdatablad Rockpanel Structures Produktdatablad Rockpanel Structures Produktdatablad Rockpanel Structures Rockpanel Structures Product description Rockpanel Structures is available in a limited range of colours. The boards are suitable

Læs mere

YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton

YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton Xella Danmark A/S Sønderskovvej 11 8721 Daugaard Tlf.: +45. 75 89 50 66 Fax: +45. 75 89 60 30 www.xella.dk 2 3 Stenen som har ændret byggeverdenen

Læs mere

- elegance, kvalitet og æstetik.

- elegance, kvalitet og æstetik. - elegance, kvalitet og æstetik. FORÅR 2015 FLOTTE UDENDØRS GULVE Keramiske %liser til udendørs anvendelse. Vores keramiske fliser består af ét stykke porcelæn stentøj plade der er perfekt firkantede,

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Gyproc Habito Ekstra stærke gipsvægge med høj bæreevne

Gyproc Habito Ekstra stærke gipsvægge med høj bæreevne Gyproc Habito Ekstra stærke gipsvægge med høj bæreevne Gipsvægge med høj bæreevne Takket være en ny patenteret teknologi, har vi hos Gyproc udviklet Gyproc Habito gipsplader med revolutionerende styrke

Læs mere

Brandisolering. Af bærende stålkonstruktioner

Brandisolering. Af bærende stålkonstruktioner Brandisolering Af bærende stålkonstruktioner Glasroc F FireCase Flot og brandsikker beklædning af stålkonstruktioner Glasroc F Firecase er et effektivt system til beklædning og passiv brandbeskyttelse

Læs mere

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton Vægelementet Inspiration og Teknik kvalitetsporebeton Vægelementet Vægelementet solide fordele Vægelementet fra H+H Danmark A/S er den professionelle løsning til bagmure og skillevægge. Et effektivt system,

Læs mere

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI DEN INTELLIGENTE LØSNING TIL MODERNE LANDBRUGSBYGGERI ENKLE OG ANERKENDTE PRODUKTER EXPAN Byggesystem består af skræddersyede væg- og facadeelementer, der er støbt

Læs mere

Systembeskrivelser og Funktionsnøgler / Ydervægge Ydervægge. Systembeskrivelser og Funktionsnøgler. Gyproc Håndbog 9

Systembeskrivelser og Funktionsnøgler / Ydervægge Ydervægge. Systembeskrivelser og Funktionsnøgler. Gyproc Håndbog 9 Systembeskrivelser og Funktionsnøgler / Ydervægge 2.2 Ydervægge 2.2 Systembeskrivelser og Funktionsnøgler 51 Systembeskrivelser og Funktionsnøgler / Ydervægge 2.2 Ydervægge Indhold...53 Systembeskrivelse...53

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 2015

MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 2015 Marts 201 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 201 Amroc cementspånplader er robuste multianvendelige beklædningsplader som kombinerer træets og cementens fordele - det vil sige træets elasticitet og

Læs mere

Design by nature Crafted by. Q-stone Hårdt som sten varmt som træ

Design by nature Crafted by. Q-stone Hårdt som sten varmt som træ Design by nature Crafted by Q-stone Hårdt som sten varmt som træ Natural & Durable Exceptionelle karakterer bliver til over tid, organiseret af naturens egne rytmer. Resultatet, unik styrke og skønhed,

Læs mere

Facade Nr. 5.1.55 Dato 02/06. Mere fritid med... Facadebeklædning. ivarplank. fibercement. inspireret af naturen. minimal vedligeholdelse

Facade Nr. 5.1.55 Dato 02/06. Mere fritid med... Facadebeklædning. ivarplank. fibercement. inspireret af naturen. minimal vedligeholdelse Facade Nr. 5.1.55 Dato 02/06 Mere fritid med... Facadebeklædning ivarplank fibercement inspireret af naturen minimal vedligeholdelse Her er mere fritid Minimal vedligeholdelse ivarplank kræver ikke den

Læs mere

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR TERRASSEPLANK SERIE: NATUR ANVENDELSE OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: Om produktet: Under produktionen tilsættes fibre. Det bedste fra naturen kombineret med ren Polymeren moderne byggemateriale. Kombinationen

Læs mere

Glasroc F FireCase. Brandisolering af bærende stålkonstruktioner

Glasroc F FireCase. Brandisolering af bærende stålkonstruktioner Glasroc F FireCase Brandisolering af bærende stålkonstruktioner Flot og brandsikker beklædning af stålkonstruktioner Glasroc F Firecase er et effektivt system til beklædning og passiv brandbeskyttelse

Læs mere

Telte til enhver lejlighed

Telte til enhver lejlighed Foldetelte katalog 2015 Hexagon Er vandtæt Teltdug er fremstillet af 100% polyester stof med en PVC behandling på én side og en UV beskyttelse. Dugens vægt er 300 g/m 2. Er helaluminium Ideel mekanisk

Læs mere

Facadebeklædning. Nørregade 15, 6622 Bække. (+45)

Facadebeklædning. Nørregade 15, 6622 Bække.  (+45) Facadebeklædning Nørregade 15, 6622 Bække info@walltec.dk (+45) 4698 0808 www.walltec.dk Indhold 04 WallTec facadebeklædning 05 Anvendelses muligheder 06 Hvad er kompaktlaminat 07 WallTec Frontline 08

Læs mere

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning AAG KATALOG skridsikre gulve og trapper en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning SKRIDSIKRE GULVE løsninger der øger komfort og sikkerhed EN SOLID LEVERANDØR AAG har stor viden omkring

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink og kobber af højeste faglige kvalitet, til

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ROOF UNIKT KONCEPT NG PRO - Roof sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

KEIM Lignosil. Silikatfarve til træ

KEIM Lignosil. Silikatfarve til træ KEIM Lignosil Silikatfarve til træ Træ et byggemateriale med sjæl og karakter Der findes næppe noget andet bygge- og konstruktionsmateriale, der er så knyttet til mennesket som træ. I træ fornemmer man

Læs mere

Professionelle facadeløsninger

Professionelle facadeløsninger Professionelle facadeløsninger FAKTA Dansk produceret OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink,

Læs mere

Pust nyt liv i socialt udsat boligområde

Pust nyt liv i socialt udsat boligområde ROCKPANEL CASE STUDY /204 Pust nyt liv i socialt udsat boligområde Renovering af et socialt boligbyggeri, der taler til de næste mange generationer Før fornyelsen Den eksisterende bygning nærmede sig slutningen

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

Bølgen. Et arkitektonisk mesterværk med Tonality facadetegl

Bølgen. Et arkitektonisk mesterværk med Tonality facadetegl Bølgen Et arkitektonisk mesterværk med Tonality facadetegl Tonality facadetegl er anvendt både på udhæng og stern Mellem by, himmel og hav I Skyttehusbugten ved Vejle Fjord mødes himmel og jord i det

Læs mere

Eurofloor - gulvisolering

Eurofloor - gulvisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurofloor plader 3. Montering af Eurofloor plader 3,1 Generelt 3,2 Montering over bærende gulvkonstruktion 3,3 Gulvkonstruktion med gulvvarme 3,4 Montering ovenpå terræn

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Produktbeskrivelse. Anvendelse. Produktfordele. Udvalg. Egenskaber Durable: til almindelig anvendelse i forbindelse med facader og lignende.

Produktbeskrivelse. Anvendelse. Produktfordele. Udvalg. Egenskaber Durable: til almindelig anvendelse i forbindelse med facader og lignende. PRODUKTDATABLAD - ROCKPANEL Structure 1 Produktbeskrivelse Rockpanel plader er udviklet til hurtig, brugervenlig og æstetisk beklædning af facader, underbeklædning, stern og lignende. Pladerne er lige

Læs mere

At skabe innovative tag- og facadeløsninger begynder med svensk rapsolie. Læs her, hvorfor!

At skabe innovative tag- og facadeløsninger begynder med svensk rapsolie. Læs her, hvorfor! Denne brochure er trykt på et Svanemærke-certificeret trykkeri. Det vil sige, at trykkeriet opfylder strenge miljøkrav og har opnået en miljølicens. Svanemærke-tryksag, licensnr. 3041 0027 ssab.com/greencoat

Læs mere

Urban Beklædningstegl. Teknisk brochure

Urban Beklædningstegl. Teknisk brochure Urban Beklædningstegl Teknisk brochure Urban Indhold Farver...11 Principper for montage...19 Afslutninger omkring vinduer...22 Profiler og overlap...23 Hjørneafslutninger...25 Produktinformation...26 Datablad...27

Læs mere