En Ekstra dejlig køretur. Opel Zafira er er forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med Opel Zafira er bare ægte livskvalitet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En Ekstra dejlig køretur. Opel Zafira er er forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med Opel Zafira er bare ægte livskvalitet."

Transkript

1 Opel Zafira

2 Opel Zafira. Så er du klar til det hele. Det unikke Flex7 -sædesystem giver dig mulighed for at indrette din Zafira, så den passer til dine behov. Syv sæder fordelt på tre rækker i formation. Kig nærmere på denne MPV med det stilfulde design og kompakte dimensioner. Informationerne i denne brochure var korrekte på det tidspunkt, brochuren gik i trykken (08/10). Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i specifikationer og udstyr uden varsel. Kontakt din Opel forhandler for at få de seneste informationer.

3

4

5 En Ekstra dejlig køretur. Opel Zafira er er forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med Opel Zafira er bare ægte livskvalitet.

6

7 Du husker alle køreture. Opels IDS-system sætter nye standarder. Konceptet er baseret på en perfekt interaktion mellem undervognen og den videreudviklede elektroniske undervognskontrol, og giver Opel Zafira en imponerende reaktion, uanset hvilken motor du vælger. Er det ikke dejligt at vide, at du kan kombinere stor køreglæde med en ecoflexmotor, der kører langt på literen?

8 Gør plads til vinderne. Vindere vil gerne fejre deres sejr men aldrig alene! Savner du mere plads til dine ting? Flere sæder? Med det innovative Flex7 -sædesystem kan du indrette Opel Zafira til netop dine behov uden at afmontere et eneste sæde.

9

10

11 Man skal ikke ændre på et vinderhold. Livet er fyldt med overraskelser. Med Flex7 -sædesystemet i Opel Zafira er det nemt at omarrangere sæderne og lastområdet, så det passer til en given situation forventet eller uventet.

12 Få et helt nyt syn på livet. Tag med udsigt. Det innovative panoramatag består af fire tonede glaspaneler på hver side af midterkonsollen, der har 5 opbevaringsrum. Panoramataget lukker solen ind om dagen og giver udsigt til stjernerne om natten. Passagerne får en helt ny køreoplevelse. Panoramataget er ekstraudstyr.

13

14

15 Så er der afgang! Ingen afstand er for lang. Intet eventyr er for ambitiøst. Det skræddersyede Opel Originalt Tilbehør gør din Opel Zafira til den perfekte affyringsrampe til 5-stjernede oplevelser. Se udvalget på side

16 16 Enjoy

17 Opel Zafira Enjoy Opel Zafira er både stilig og fleksibel. Du vil elske at være sammen med din Opel Zafira: Enjoy standardudstyr: Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP) Front- og sideairbags til fører og forsædepassager Gardinairbags for og bag Aktive hovedstøtter foran Indfarvede el-betjente opvarmelige sidespejle, kofangere, sidebeskyttelseslister og dørhåndtag 16 strukturfælge Instrumentringe i krom Kromlister under sideruderne Aircondition Varme i forsæderne Læselamper for og bag Bagagerumsdækken Fjernbetjent centrallås med foldbar nøgle Mørktonede ruder bag Læderrat Midterkonsol i piano paint Pyntelister i mat krom Boardcomputer 6-vejs justerbart førersæde Fjernbetjening i rattet El-betjente sideruder foran 17 Enjoy Billederne kan vise ekstraudstyr.

18 Sæt kulør på tilværelsen. Sæt dit eget fingeraftryk på din Zafira. Vælg mellem flere forskellige metalfarver. 18 Olympic White Farver Silver Lightning Pannacotta

19 19 Royal Blue Power Red Sovereign Silver Farver Technical Grey Metro Waterworld Ultra Blue Myth Green Black Sapphire

20 20 Indtræk Alpha, sølvfarvet/elba, sort. Pynteliste: Mat krom. Twist/Elba, sort. Pyntelister: Mat krom.

21 Du kan vælge og vrage. Farver og stof. Kombiner farver og indtræk, og sæt dit eget præg på din Opel Zafira. Model Indtræk Twist/ Elba Indtræksfarve Sort Sølvfarvet/ Sort Standardfarver Olympic White Royal Blue Brillantfarve 1 Power Red To-lags metalfarver 1 Sovereign Silver Silver Lightning Technical Grey Metro To-lags Mica metalfarver 1 Waterworld Pannacotta Ultra Blue Myth Green Black Sapphire Pyntelister Mat krom Midterkonsol Piano Paint = tilgængelig = ikke tilgængelig 1 Mod merpris. Enjoy Alpha/ Elba 1 21 Farver og indtræk

22 Strukturfælge, 6½ J x 16, 5-dobbelteget design, dæk 205/55 R 16 Letmetalfælge, 6½ J x 16, 10-eget design, dæk 205/55 R 16 Letmetalfælge, 6½ J x 16, 7-dobbelteget design, dæk 205/55 R Fælge Fælge og dæk QN1 QL5 RCK PXL/ PXM QL7 Enjoy = standard = ekstraudstyr

23 Letmetalfælge 6½ J x 16/7 J x 17, 10 x tvillingeeger i Titanfinish, dæk 205/55 R 16 / 225/45 R 17 Letmetalfælge, 7 J x 17, 10-eget design, dæk 225/45 R17 23 Fælge

24

25 Respekt FOR vores verden din verden er også vores verden, så alle har et ansvar for at passe på den. Opel reducerer ikke kun drivhusgasser ved løbende at forbedre vores modeller, vi arbejder også på en lang række mere rene og effektive brændstoffer. I øjeblikket arbejder vi på en model, der kan køre en strækning på 350 km uden udslip overhovedet. Men vores engagement i at bevare og beskytte miljøet er langt større end det; vi har reduceret forureningen fra produktionen væsentligt, og har på nuværende tidspunkt mere end genbrugsanlæg i europa. på den måde viser vi respekt i hver eneste fase af bilens livscyklus. Fordi din verden også er vores verden. For uovertruffen økonomi og miljøvenlighed, se vores ecoflex tilbud under Motorer.

26 26 Motorer og gearkasser I øjeblikket er et af de største samtaleemner klimaændringer og miljøbeskyttelse. Som en ansvarsbevidst bilproducent er vi meget opmærksomme på disse problemer, og det er vores mål at tackle dem konstruktivt. Sammen har hele koncernen haft fokus på at føre vores miljøstrategi ud i livet, og den kan du købe under navnet ecoflex. Navnet dækker over en række tiltag, der giver alle førere frihed til at glæde sig over individuel mobilitet samtidig med, at de er med til at beskytte miljøet. De dieseldrevne ecoflex-motorer i Opel Zafiras motorprogram er optimeret til et særdeles lavt brændstofforbrug og lave CO 2 -udslip. Begge motorer overholder Euro 5-normen og er særligt indstillet til høj effektivitet. Resultatet er et gennemsnitligt brændstofforbrug på 19,6 km/l og et CO 2 -udslip på 134 g/km for begge 1.7 CDTI ECOTEC -motorer.

27 Motorer og gearkasser. Diesel eller benzin. Valget er dit. Du kan vælge en af de to Euro 5-godkendte ecoflex-motorer. Eller valget kan falde på en af de to benzinmotorer, som også er Euro 5-godkendte. 1.6 benzinmotoren med 85 kw (115 hk) har variabel knastakselteknologi for fremragende økonomi og bedre ydelse, 1.8 motoren med 103 kw (140 hk) er baseret på samme teknologi og er også meget brændstofbesparende. Med dieselmotorerne følger en 6-trins manuel gearkasse. Benzinmotorerne har en 5-trins manuel gearkasse. Til 1.8 kan du også vælge en Easytronic -gearkasse. Som sagt valget er dit. Brændstofforbrug Easytronic. Den effektive og brugervenlige Easytronic kombinerer fordelene ved en manuel gearkasse med letheden ved en automatisk. Ekstraudstyr til hk. Benzin Benzin Diesel Diesel Motorer 1.6 ECOTEC 1.8 ECOTEC 1.7 CDTI ECOTEC 1.7 CDTI ECOTEC (85 kw/115 hk) (103 kw/140 hk) (81 kw/110 hk) (92 kw/125 hk) Emissionsstandard Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Gearkasse MT-5 MT-5/MTA-5 MT-6 MT-6 Blandet kørsel 1 14,9 13,9/14,3 19,6 19,6 CO 2-udslip i g/km / Motorer og gearkasser 1 I km/l jf. direktiverne 1999/100/EC eller 2007/715/EC og 2008/692/EC. MT-5 = 5-trins manuel gearkasse MTA-5 = 5-trins Easytronic gearkasse MT-6 = 6-trins manuel gearkasse Enegiklasser fra/til Brændstofforbrug for Opel Zafira ved blandet kørsel 13,9 19,6 km/l. CO g/km. Informationerne på denne side var korrekte på udgivelsestidspunktet. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i design og udstyr, som kan påvirke de viste data. Kontakt din Opel forhandler for at få de seneste informationer. Alle nævnte tal relaterer til EU-basismodellen med standardudstyr. Beregning af brændstofforbruget baseret på direktiv 1999/100/EC tager hensyn til bilens vægt, når den er tom, som beskrevet i retningslinjen. Brændstofforbrug og CO2-udslip for Euro 5-motorer er baseret på direktiv EC 715/2007 og direktiv EC 692/2008, der tager hensyn til bilens vægt, når køreklar, som beskrevet i retningslinjen. Montering af ekstraudstyr kan resultere i, at de opgivne brændstof- og CO2-værdier bliver lidt højere. Derudover kan det øge køretøjets vægt, når det er tomt, og i nogle tilfælde køretøjets tilladte akselvægt og tilladte samlede vægt og reducere den tilladte bugseringsvægt. Dette kan resultere i en reduktion af tophastigheden og øget accelerationstid. De viste værdier kan opnås, når bilen er tom (uden fører) plus en last på 200 kg.

28 Topkarakter, 5 stjerner, i Euro NCAPs kollisionstester. Opel SAFETEC består af en række aktive og passive sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at du er beskyttet fra alle sider, når du kører i din Zafira. Strukturen er computerdesignet og fysisk testet for at sikre den mindst mulige deformering og den størst mulige beskyttelse i tilfælde af kollision forfra, bagfra eller fra siden. Hertil kommer yderligere aktive sikkerhedselementer, der omfatter: ESP Plus, IDS-undervogn med bremsekontrol i sving (Cornering Brake Control), ABS-bremser med bremseassistance, gardinairbags og aktive hovedstøtter foran, sikkerhedspedaler (PRS), front- og sideairbag til fører og forsædepassager, automatisk aktivering af advarselsblink ved katastrofeopbremsning og meget mere. 28 Sikkerhed Bi-xenon adaptive forlygter (AFL). De adaptive forlygter, der reagerer på din hastighed og dine ratbevægelser, gør natkørsel mere sikker og afslappet, fordi de drejer med og dermed giver bedre lys i svingene. AFL er ekstraudstyr. Airbags. Full-size front- og sideairbags beskytter fører og forsædepassager. Gardinairbags for sidebeskyttelse er også standard. Dæktrykskontrol (TPMS). Sensorer overvåger trykket i det enkelte dæk, og ved trykfald vises et advarselssymbol for det pågældende dæk på det grafiske info display. TPMS er ekstraudstyr.

29 ABS-bremser med bremsekontrol i sving (CBC). For ekstra kontrol har ABS-bremserne på Opel Zafira også CBC, så føreren har styr over bilen ved opbremsninger i sving. IDS Plus. IDS Plus -undervognen (ekstraudstyr) har, ud over alle IDS-funktionerne også, kontinuerlig støddæmperkontrol (CDC). Derudover overvåger sensorer ændringer i bilens dynamik og justerer hele tiden undervognen for optimal manøvredygtighed og vejgreb. Kontrol ved katastrofeopbremsninger (EBC). Når du foretager en katastrofeopbremsning, tilfører en ekstra ventil mere bremsetryk, hvilket giver en mere sikker opbremsning. Når ABS-bremserne er aktiveret, blinker bremselygterne med korte intervaller for at advare medtrafikanterne. Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP Plus ). Nænsom bremsepåvirkning af op til tre hjul modvirker selv ekstrem understyring (som f.eks. pludselige afvigemanøvrer) for at sikre fuld kontrol. Sportsknappen fås sammen med sportsundervognen og IDS Plus (ekstraudstyr). Den giver ekstra sportsfornemmelse, når sportsindstilling aktiveres: Servostyring, speeder og hvis monteret automatgearet samt kontinuerlig støddæmperkontrol (CDC) giver mere markante sportslige egenskaber. Herved opnår du straks ekstra respons og strammere håndtering. Det er som at have to biler i én. 29 Køredynamik Hjælp ved bakkestart (HSA). Med HSA-systemet (ekstraudstyr) kan føreren starte fra en skråning uden brug af håndbremsen. HSA-systemet opretholder bremsetrykket i ekstra fem sekunder. HSA aktiveres ved fremadkørsel.

30 30 FlexOrganizer. Opel Zafira har intelligente opbevaringsløsninger og plads til alt det, du skal have med på turen. FlexOrganizer -modulsystemet (ekstraudstyr), der er baseret på vægmonterede skinner i bagagerummet, består bl.a. af en række rumdelere, net, kroge, opbevaringsbokse og lignende. Da der er tale om et modulsystem, kan du købe tilbehør, når du har brug for det. FlexOrganizer sikrer og beskytter både Opel Zafira og din last. Fleksibilitet Plads og komfort til syv. Opdelte, nedfældelige bagsæder giver større lastfleksibilitet.

31 Flex7 -sædesystem. Med Opels Flex7 -sædesystem kan du indrette din Opel Zafira hurtigt, enkelt og uden besvær. Flex7 -sædesystemet er lig med fleksibilitet og komfort. Du kan f.eks. nedfælde begge sæder i tredje række i gulvet. Med 60/40 nedfældelige bagsæder på anden række får du mere plads og bedre mulighed for utallige opbevaringsarrangementer. Her kan du enten folde ryglænet frem eller folde sæderne dobbelt mod den første række. Faktisk kan du ændre sædekonfigurationen fra to til syv sæder på ganske få sekunder. Det nedfældelige passagersæde (ekstraudstyr) giver plads til f.eks. en laptop, eller du kan vælge at nedfælde det, så der er plads til lang last på helt op til 2,7 m. Der er i alt 72 forskellige sædekombinationer, som du kan omarrangere med et snuptag. Og hvis du har transportbehov, der overstiger Opel Zafiras kapacitet, giver den tilladte taglast på 100 kg med Opels taglastsystemer mulighed for endnu større fleksibilitet sæders konfigurationen giver 645 liters lastplads. 2-sæders opsætningen giver liters lastplads. Fleksibilitet

32 El-betjente ruder og sidespejle. Med kontakten ved førerdøren kan du rulle vinduet op eller ned med ét tryk samt indstille sidespejlene. Semi-automatisk aircondition (SAC). Denne enkelt-zone enhed arbejder vha. et system, der udregner bilens indendørstemperaturer for at sikre, at der opretholdes konstante og komfortable betingelser. Blæseren styres automatisk for at opretholde en forudindstillet, behagelig kabinetemperatur. 32 Udstyr Elektronisk klimakontrol (ECC). Den elektroniske klimakontrol justeres individuelt af fører og forsædepassager og omfatter solføler, der sikrer et konstant behageligt klima under alle forhold. ECC er ekstraudstyr. Åbn & Start. Billåsen styres af sensorfelter, der er integreret foran i dørene. Dette nøgleløse system (ekstraudstyr) til førergenkendelse og låsning/oplåsning af dørene gør livet lettere for dig. Når du sidder i bilen, kan du starte ved et tryk på en knap.

33 Panoramatag. Dette innovative koncept kombinerer både design og funktionalitet. De fire glaspaneler giver mere luft og lys i kabinen. Panoramataget kan dækkes til med solgardiner med ét tryk på en knap. Der er en indbygget tagkonsol mellem panelerne med fem opbevaringsrum til f.eks. solbriller, CDer, bøger, kort og meget mere. Panoramataget er ekstraudstyr. Parkeringsassistance. De ultrasoniske sensorer, der er integreret i kofangerne for og bag, afgiver et lydsignal, hvis der er fare for, at bilen rammer en forhindring. Systemet kan slås fra på en trykknap. Parkeringsassistance er ekstraudstyr. 33 Udstyr Multijusterbart rat. Ud over den ergonomisk højtplacerede gearstang får du endnu mere komfort med et multijusterbart rat, så du sidder helt perfekt.

34 Infotainment. Opels infotainmentsystemer ser lige så godt ud, som de lyder. Opels topmoderne infotainmentsystemer er designet til fuldstændig integration i bilens interiør og er lige så nemme at betjene som alt andet i din Zafira. CD 30 MP3. Stereo CD/radio med MP3-afspiller og aux-in (når CD 30 MP3 er fabriksmonteret) og fjernbetjening i rattet. Forvalg til 4 x 9 radiostationer, 4 x 20 W, syv højttalere. Visning på Board info display eller grafisk info display, hvis bilen er udstyret med mobiltelefonportal eller elektronisk klimakontrol. CD 30 MP3 er ekstraudstyr. 34 CDC 40 Opera. Udviklet specielt til kræsne musikelskere. Med grafisk 7-bånds equalizer og digital lydbehandling til finindstilling af det akustiske mønster. Samlet forstærkereffekt på 150 W og syv førsteklasses højttalere giver kraftig, tydelig afspilning. Den integrerede CD-afspiller med en kapacitet på seks CDer med praktisk single-slot kan også afspille MP3-filer. Fjernbetjening i rattet og grafisk info display. CDC 40 Opera er ekstraudstyr. Infotainment DVD 90 Navi. Den medfølgende DVD indeholder navigations- og kortsoftware til 21 europæiske lande og en omfattende rejseguide. TMC-meldinger, f.eks. om trafikpropper og omkørsler, vises automatisk og kan når som helst inddrages i ruteplanen. DVD 90 Navi har også et info display i farver og en separat CD-afspiller som kan afspille MP3-filer. Fjernbetjening i rattet, forvalg til 4 x 10 radiostationer, 4 x 20 W, syv højttalere og aux-in (hvis DVD 90 Navi er fabriksmonteret). DVD 90 Navi er ekstraudstyr. Fjernbetjening i rattet. Al infotainment og kommunikation styres, uden at det er nødvendigt at fjerne hænderne fra rattet eller øjnene fra vejen. Det giver øget komfort og sikkerhed.

35 Navigation. Opels satellitnavigationssystem har fået meget ros for brugervenlighed og detaljerede informationsniveau. Et DVDdrevet navigationssystem giver opdateret information om vejkryds osv., og vises enten på grafisk info display (GID) eller farve info display (CID). GID har dynamisk navigation (advarsel om trafikpropper og automatisk omkørsel), telefon og hukommelsesfunktion med 20 destinationer. CID har de samme funktioner som GID, men har desuden kort i farve og/eller pileguide, piktogram-displays og splitskærm. DVDen opdateres med regelmæssige mellemrum og har kort over 21europæiske lande. Navigation er ekstraudstyr. Twin Audio. Giver bagsædepassagererne adgang til bilens audio-system, så de kan lytte til et andet radioprogram eller CD end dem, der sidder foran. Knapperne er monteret på bagsiden af midterkonsollen og har individuel justering af venstre og højre hovedtelefon. Twin Audio er ekstraudstyr. Mobiltelefonportal. Opel Zafira kan forberedes til de fleste mobiltelefoner, herunder håndfri betjening. En universel konsol med en telefonspecifik adapter holder telefonen og kan betjenes over infotainmentsystemet via ratknapper. Bluetooth og stemmestyring er standard. Systemet er designet, så det kan tilpasses efter den næste generation af mobiltelefoner. Mobiltelefonportal er ekstraudstyr. På grund af de mange forskellige mobiltelefoner kan vi ikke garantere kompatibilitet med alle modeller. En aktuel oversigt af kompatible telefonmodeller findes under Aux-indgang (aux-in). Aux-in giver mulighed for tilslutning af alle mobile apparater med hovedtelefonstik, f.eks. MP3-afspiller. Aux-in er standard med de fabriksmonterede infotainmentsystemer CD 30 MP3 og DVD 90 Navi. 35 Infotainment

36 OPC Line Pakke 1. Frontskørt, hækskørt, sideskørter, tagspoiler og OPC emblem matchede stylingdele, der med garanti får din Opel Zafira til at skille sig ud fra mængden. 36 OPC Line og tilbehør OPC Line pakke 2. Markedsføres ikke i Danmark. Anhængertræk. Du kan få anhængertræk med fast eller aftagelig kugle til Opel Zafira. Solskærme. De er skræddersyet til de bageste sideruder og bagruden, er nemme at montere og kan blive siddende, når du åbner vinduerne. Udtrækkelig skiholder. Med denne skiholder kan du trygt transportere op til seks par traditionelle/carving ski eller fire snowboards. Montering kræver basislastholder. 18 letmetalfælge. Denne 11-egede fælg med sølvlak-finish og midterkapsel i børstet aluminium gør Opel Zafira endnu mere sporty.

37 Hunde-/bagagerumsgitter til opdeling af kabinen. Stabilt gitter til opdeling af passager- og bagageområdet. Med bagagerumsgitteret kan bagageområdet inddeles i to halvdele. Cykelholder til bagklap. Den monteres på tagrælingerne. Der er plads til to cykler, der er nemme at fastgøre. Døren kan åbnes, og cyklerne kan læsses af, mens cykelholderen er monteret (uden cykler). Låsbar. Tagbokse. Du kan vælge blandt otte modeller. Størrelser fra x 800 x 400 mm til x 940 x 400 mm. Montering kræver basislastholder. 37 Tilbehør FlexOrganizer -modulsystem. Indeholder to fastgørelsesstænger og net med lommer. Autostole. Opel tilbyder mange autostole til børn i alle aldre. Autostolene kan fastgøres med ISOFIX-beslag (inkl. selesæt) og/eller standard 3-punkts sikkerhedssele. Alle autostole overholder de seneste EU-sikkerhedskrav, herunder sidekollisionsbeskyttelse.

38 Du kan vælge mellem meget spændende Opel merchandise på Opel Shoppen på opel.dk

39

40 Opel Service. Hos Opel betyder ordet kvalitet meget mere end biler med overlegen teknologi. Via vores omfattende serviceprogram garanterer vi også vores kunder, at det høje kvalitetsniveau opretholdes, efter bilen er købt. Garanti på ny bil Du har to års garanti på din nye bil. Denne garanti gælder alle nye Opel biler i en periode på 24 måneder uanset kilometerantal. Starttidspunktet er enten den dag, bilen bliver registreret første gang, eller den dag forhandleren leverer bilen afhængig af hvilken af de to datoer, der kommer først. 12 års garanti mod gennemtæring af karosseriet Opel giver dig en pålidelig og langvarig garanti mod gennemtæring af karosseriet, blot du overholder de regelmæssige serviceeftersyn, der er beskrevet i bilens servicebog. Opel Assistance Gratis, mobil garanti, der gælder alle nye Opel biler i bilens første år. Ligegyldigt hvor du kører, er Opel Assistance klar til at hjælpe dig. I over 30 europæiske lande, 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Med effektiv hjælp ved driftsstop, bugsering, leje af anden bil, hotelophold og planlægning af videre rejse med tog eller fly. Gratis udvidet Opel Assistance Du får udvidet din Opel Assistance med et år ad gangen, blot du foretager dine årlige serviceeftersyn hos et autoriseret Opel værksted. Dette gælder både nye og brugte Opel biler i hele bilens levetid. Udstyr og tilbehør Hos din lokale Opel forhandler får du alt det originale Opel udstyr og tilbehør, der gør din bil endnu mere komfortabel. Du får din bil designet, så den opfylder netop dine behov, samtidig med at vi giver god rådgivning og praktiske ekspert tips. Opel på internettet Har du brug for information her og nu? På kan du finde et væld af information om alle Opel modeller samt vores services og tilbehør. Gå på nettet og tilmeld dig Opel Nyhedsbrev og få nyheder om Opel og opdateret viden om vores produkter. Genanvendelse Information om afleveringssteder for udtjente biler i programmet Konstruktion til Genbrug og Genbrug af udtjente biler kan findes på Nogle illustrationer i denne brochure viser udstyr, der ikke er standard. Det viste udstyr kan købes som ekstraudstyr. Brochurens oplysninger og data var korrekte, da den gik i trykken, og udstyret samt tekniske specifikationer er baseret på oplysninger, som forelå på dette tidspunkt. På grund af den stadige tekniske udvikling forbeholder vi os ret til at foretage ændringer uden varsel i såvel specifikationer som farver og udstyr, og der tages endvidere forbehold for fejl i udstyr og specifikationer. Desuden gør vi opmærksom på, at de trykte farver kan afvige fra de faktiske. Endelig tager vi i enhver henseende forbehold for trykfejl. Opel Danmark A/S, marketing. ADAM OPEL GmbH, Rüsselsheim Udgave 08/10 McCann momentum PEFC/ PEFC-certificeret Brochuren er fremstillet med brug af bæredygtige og kontrollerede kilder fra skovdrift. DK/MY11

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

En Ekstra dejlig køretur. Opel Zafira er er forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med den Opel Zafira er bare ægte livskvalitet.

En Ekstra dejlig køretur. Opel Zafira er er forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med den Opel Zafira er bare ægte livskvalitet. Opel Zafira Oplev Opel Zafira. Så er du klar til det hele. Det unikke Flex7 -sædesystem giver dig mulighed for at indrette din Zafira, så den passer til dine behov. Syv sæder fordelt på tre rækker i 2-3-2-formation.

Læs mere

Stilfuld kørsel. Opel Zafira Classic er et forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med en Opel Zafira Classic er ægte livskvalitet.

Stilfuld kørsel. Opel Zafira Classic er et forbillede for stilfuld og komfortabel kørsel. Livet med en Opel Zafira Classic er ægte livskvalitet. Opel Zafira Classic Opel Zafira Classic Så er du klar til det hele. Det unikke Flex7 -sædesystem giver dig mulighed for at indrette din Zafira Classic, så den passer til dine behov. Syv sæder fordelt på

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Essentia Enjoy Cosmo AYC Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag AHS Aktive hovedstøtter

Læs mere

Modeller 18 23. Farver & indtræk 24 27. Fælge 28 29. Motorer & gearkasser 32 33. Sikkerhed 34 35. Komfort & bekvemmelighed 36 41. Infotainment 42 43

Modeller 18 23. Farver & indtræk 24 27. Fælge 28 29. Motorer & gearkasser 32 33. Sikkerhed 34 35. Komfort & bekvemmelighed 36 41. Infotainment 42 43 Opel Meriva Modeller 18 23 Farver & indtræk 24 27 Fælge 28 29 Motorer & gearkasser 32 33 Sikkerhed 34 35 Komfort & bekvemmelighed 36 41 Infotainment 42 43 Tilbehør 44 45 OPC Line 46 47 Merchandise 48 49

Læs mere

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste OPEL Astra 5dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 07.05.2012 4 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Sport AYC Front og sideairbags foran samt gardinairbags for

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 02.01.2014

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 02.01.2014 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 02.01.2014 Motorer / Udstyrsniveau, MPV 2 MPV Classic Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Benzin 1.8 ECOTEC 103 kw/140 hk 5-trins manuel gearkasse 0QN75

Læs mere

Modeller 18 23. Farver&indtræk 24 27. Fælge 28 29. Motorer&gearkasser 32 33. Sikkerhed 34 35. Komfort&bekvemmelighed 36 41. Infotainment 42 43

Modeller 18 23. Farver&indtræk 24 27. Fælge 28 29. Motorer&gearkasser 32 33. Sikkerhed 34 35. Komfort&bekvemmelighed 36 41. Infotainment 42 43 Opel Meriva Modeller 18 23 Farver&indtræk 24 27 Fælge 28 29 Motorer&gearkasser 32 33 Sikkerhed 34 35 Komfort&bekvemmelighed 36 41 Infotainment 42 43 Tilbehør 44 45 OPCLine 46 47 Merchandise 48 49 OpelService

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

DennyOpelCorsa. Grænseløskøreglæde.

DennyOpelCorsa. Grænseløskøreglæde. Opel Corsa DennyOpelCorsa. Grænseløskøreglæde. OpelCorsaharaltidværetendrømatkørei. Nukanallese,hvordanendrømerblevettil virkelighedmednytdesignogfriske,livligefarver. Modeller 14-21 Farver&indtræk 22-25

Læs mere

OPEL Astra Wagon Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 10.09.2010

OPEL Astra Wagon Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 10.09.2010 OPEL Astra Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 10.09.2010 2 Motorer / Udstyrsniveau, Benzin Diesel 1.6 ECOTEC 85 kw/115 hk 5-trins manuel gearkasse 1.7 CDTI inkl DPF ecoflex 81kW/110 hk 6-trins

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016 3 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Limited Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag FX3

Læs mere

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Edition Cosmo OPC / OPC Unlimited AW7 Frontairbags foran, sideairbags samt gardinairbags for og bag - AY0 Front-

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1, der giver nemmere styring i byen, og avancerede

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPEL Agila Specifikationer, udstyr & prisliste 15.05.2009 2 Motorer / Udstyrsniveau Benzin Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* 1.0 12V ecoflex 48kW/65 hk, manuel gearkasse, 5 gear 0HL68Ci51 134.900 1.2 16V

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

TÆNK STORT. KØR INTELLIGENT.

TÆNK STORT. KØR INTELLIGENT. OPEL MOKKA TÆNK STORT. KØR INTELLIGENT. Hvis du vil have mere overblik i en kompakt bil, skal du tænke anderledes. Tænk større. Tænk Mokka. Denne innovative ny Opel kombinerer en kompakt bils rappe elegance

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 14.06.2010

OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 14.06.2010 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 14.06.2010 2 MPV Essentia Enjoy Cosmo Priser / Udstyrsniveau Benzin Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* 1.4 TWINPORT 74 kw/100

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

*Edition kampagnen gælder t.o.m. 30.06.2012

*Edition kampagnen gælder t.o.m. 30.06.2012 OPEL Corsa Edition kampagne*: Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 *Edition kampagnen gælder t.o.m. 30.06.2012 6 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Edition Edition Cosmo

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Modeller 16 19 Farver&indtræk 20 21 Fælge 22 23 Miljøansvarlighed 24 25 Motorer&gearkasser 26 27 Køredynamik/chassis 28 29 Sikkerhed 30 35 Komfort/FlexFix 36 37 AstraSportsTourerKomfort/Opbevaring

Læs mere

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK.

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. OPEL Combo CARGO DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. INDHOLD Månedens medarbejder, hver måned. Der er ikke den opgave Opel Combo ikke kan løse. Combo har fået en række topkarakterer,

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Ny OPEL Astra Specifikationer, udstyr og prisliste 01.03.2010

Ny OPEL Astra Specifikationer, udstyr og prisliste 01.03.2010 Ny OPEL Astra Specifikationer, udstyr og prisliste 01.03.2010 2 5-dørs Essentia Enjoy Sport Motorer /gearkasser Kode Inkl. moms* Valg Kode Inkl. moms* Valg Kode Inkl. moms* Valg 5-dørs 1.4 ECOTEC 74 kw/100

Læs mere

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Oplev Opel Insignia. Oplev masser af innovativt design, intuitiv ergonomi og en dynamisk køreoplevelse. Oplev, at bilen kan tænke fremad.

Læs mere

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT STRØMLINET DESIGN OG RENE FLOTTE LINJER ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER GIVER INSIGNIA

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste

Opel Insignia Sports Tourer Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT DESIGN, RENE FLOTTE LINJER OG EN UOVERTRUFFEN RUMMELIGHED ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER

Læs mere

OPEL Mokka Specifikationer, udstyr & prisliste 01.09.2014

OPEL Mokka Specifikationer, udstyr & prisliste 01.09.2014 OPEL Mokka Specifikationer, udstyr & prisliste 01.09.2014 SUV Limited Enjoy Cosmo 2 Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Motorer / Udstyrsniveau Benzin 1.6 ECOTEC 85 kw/115

Læs mere

OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs. Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016

OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs. Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016 OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs Specifikationer, udstyr & prisliste pr. 1. februar 2016 $ # 0 /. + % + % Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Sport Cosmo OPC Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP Plus)

Læs mere

Ny OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 28.08.2015

Ny OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 28.08.2015 Ny OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 28.08.2015 Priser / Udstyrsniveau 2 MPV Limited Enjoy Cosmo Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* 1.4 TWINPORT med Start/Stop-funktion

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Oplev Opel Insignia. Oplev masser af innovativt design, intuitiv ergonomi og en dynamisk køreoplevelse. Oplev en bil der kan tænke fremad.

Læs mere

Opels varevogne. Optimerer dine arbejdsressourcer.

Opels varevogne. Optimerer dine arbejdsressourcer. Opel Vivaro Kassevogn 4 Combi 6 Opels varevogne. Optimerer dine arbejdsressourcer. Ladvogn 8 Modeller, dimensioner & lastkapacitet 10 Motorer & sikkerhed 14 Opel Vivaro bliver bedre og bedre for hvert

Læs mere

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Indhold Modeller 18 21 Farver 22 23 Indtræk 24 25 Fælge 26 27 Miljø 28 29 Motorer & gearkasser 30 31 Sikkerhed/AFL 32 35 Sikkerhed/Opel Eye 36 38 Sikkerhed

Læs mere

TIL DIG! MERE INDHOLD

TIL DIG! MERE INDHOLD DEN ALSIDIGE Vivaro MERE TIL DIG! En verden fuld af muligheder kalder på en bil med masser af indstillinger. Derfor har vi udviklet Vivaro, så den kan opfylde ethvert tænkeligt behov ikke blot til længere

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Opel Grandland Vejlende prisliste

Opel Grandland Vejlende prisliste Opel Grandland Vejlende prisliste Ekstraordinær komfort Anmelderrost motorer* Sidst opdateret: 27.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Opel Grandland Vejledende prisliste

Opel Grandland Vejledende prisliste Opel Grandland Vejledende prisliste Ekstraordinær komfort Førsteklasses sikkerhedssystemer Sidst opdateret: 09.10.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

INDHOLD. Ny Opel Meriva 04 Den nye Meriva

INDHOLD. Ny Opel Meriva 04 Den nye Meriva DEN NYE OPEL MERIVA DET BLIVER IKKE BEDRE. Den nye Opel Meriva er som en dagligstue på hjul. Ingen biler i kategorien når den nye Meriva til sokkeholderne, når det handler om komfort, fleksibilitet og

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

OPEL Corsa 111 års jubilæumskampagne*: Specifikationer, udstyr & prisliste 01.03.2011. *Edition kampagnen gælder t.o.m. 31.08.2011

OPEL Corsa 111 års jubilæumskampagne*: Specifikationer, udstyr & prisliste 01.03.2011. *Edition kampagnen gælder t.o.m. 31.08.2011 OPEL Corsa 111 års jubilæumskampagne*: Specifikationer, udstyr & prisliste 01.03.2011 * kampagnen gælder t.o.m. 31.08.2011 2 3-dørs Essentia Enjoy Cosmo Motor/gearkasse Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms*

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

FREM MED DE BE- UNDRENDE BLIKKE.

FREM MED DE BE- UNDRENDE BLIKKE. Opel AstrA GtC FREM MED DE BE- UNDRENDE BLIKKE. INDHOLD Med sit brede designudtryk og dynamiske, sportslige køreegenskaber er Opel Astra GTC den ultimative Astra. Det unikke design ændrer den måde, folk

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere