1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U)."

Transkript

1 TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet charter, at medvirke til udviklingen af dansk rugby, udvikling af den enkelte spilleres rugbymæssige kunnen, samt til opdragelse af spillerne til fairplay og god sportsånd. 1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). 2. Det er lovpligtigt for alle klubber at indhente børneattester på alle trænere, ledere mv. der er involveret i børne- og ungdomsrugby Aldersgrænser og dispensation regler: 1. Overordnet gælder det, at spillerne skal spille hvor de får mest succes og hvor de bliver udfordret mest. Dette gælder både piger og drenge i alle aldre. 2. Der konkurreres i følgende aldersgrupper: a. U 8 - spillere ikke fyldt 8 år den 1. januar i året turneringen afvikles b. U 10 - spillere ikke fyldt 10 år den 1. januar i året turneringen afvikles c. U 12 - spillere ikke fyldt 12 år den 1. januar i året turneringen afvikles d. U 14 - spillere ikke fyldt 14 år den 1. januar i året turneringen afvikles e. U 16 - spillere ikke fyldt 16 år den 1. januar i året turneringen afvikles f. U 18 - spillere ikke fyldt 18 år den 1. januar i året turneringen afvikles U18 regler: 3. For spillere der fylder 18 år i det år turneringen afvikles gælder det, at de spiller sæsonen færdig i U18. Herved fastholdes aldersgruppen gennem hele sæsonen. 4. Hvis der er enkelte spillere hvis, fysiske udvikling og/eller erfaring retfærdiggør, at vedkommende spiller et år mere U18 turneringen, kan klubben søge om dispensation. 5. Piger må ikke deltage i U18 rækken 6. For regler vedr. seniorlicens henvises til reglementer for disse turneringer. Regler for øvrige aldersgrupper: 7. Piger der er fyldt 15 år kan spille med i U14 turneringen uden at indhente dispensation 8. Piger der er fyldt 16 år har mulighed for at søge dispensation på følgende måder:.

2 a. Dispensation til fortsat at spille med i U14 turneringen b. Dispensation til at deltage i kvindesenior turneringen. c. Dispensation til at deltage i U16 drenge turneringen 9. For at opnå dispensation foretages en grundig vurdering af både klubtræner, DRU ansvarlige og i samråd med forældre. Der skal ligge en dispensationsansøgning med forældre underskrift. 10. Spillere, der opfylder aldersgrænserne, og som kan dokumentere sin alder gennem fremvisning af sygesikringsbevis, er spillerberettigede. 11. Alle spillere skal medbringe sygesikringsbevis eller fotokopi af dette til turneringer, som skal kunne forevises ved evt. kontrol. Turneringen og dens afvikling generelt: 1. Danmarksturneringen afvikles som en serie af enkeltstående stævner, som klubberne kan tilmelde sig. Ved hvert stævne findes en vinder og en placering for alle deltagende hold. Turneringen afholdes som en åben turnering, dvs. udenlandske hold er velkomne til at deltage og nye hold kan tilmelde sig i løbet af sæsonen. 2. Stævnerne afvikles så vidt muligt i månederne april - juni, samt august - oktober. Skoleferier, helligdage m.v. kan begrunde en flytning af tidspunktet. 3. Klubber der ønsker at spille med i den landsdækkende ungdomsturnering, skal tilmelde hele hold til hvert enkelt stævne. Klubber der ikke har spillere nok til et helt hold kan indgå i et holdfællesskab med andre klubber. 4. Det er klubbernes eget ansvar at aftale holdfællesskaber. 5. Når invitationen til et stævne sendes ud, tilmelder klubber hele hold til det pågældende stævne. Altså tilmelder man sig kun til et stævne ad gangen. Overholdes deadline for tilmelding ikke, kan man ikke påregne at kunne deltage. Sidste frist for tilmelding vil typisk være 14 dage inden stævnet. 6. Ansøgning om stævne sendes ud til klubberne medio februar måned. Fristen for ansøgning er den 1. marts. Herefter kommer man ikke i betragtning til et stævne. 7. Efter tilmeldingsfristen udløb laves der en turneringsplan ud fra antal tilmeldte hold. 8. For at finde en danmarksmester uddeles der points i forhold til holdenes placering ved de enkelte stævner. Er der f.eks. 5 deltagende hold ved et stævne tildeles: 1. plads: 5 points 2. plads: 4 point...

3 5. plads: 1 point Vinderen af DM er det DANSKE hold der ved sæsonens afslutning har flest point. Et hold skal deltage i alle 6 DM stævner for at blive DM vinder samlet (gælder for hold i rækkerne U12 U18) 9. Udenlandske hold tæller med i stævnet på dagen og kan altså vinde et enkelt stævne, men de tæller ikke med i pointfordelingen, som tages med i den samlede DM-turnering. - Dvs. hvis 2 udenlandske hold bliver placeret som nr. 1. og 2. i en turnering med 7 deltagende hold, og først på 3. pladsen kommer et dansk hold, så slutter det danske hold med 5. point for den turnering, som tages med videre i det samlede regnskab. 10. Den arrangerende klub beslutter selv om de vil give medaljer til de mindste årgange (U8-U10) til de enkelte stævner og/eller en præmie til de vindende hold. 11. Såfremt et tilmeldt hold ikke er i stand til at gennemføre en planlagt kamp, eller ikke møder til kampstart, taberdømmes holdet med cifrene Hvis flere hold, ved turneringens afslutning står lige i point, afgøres deres placering af: a. Opnåede matchpoint i samtlige indbyrdes kampe ved alle stævner. b. Måldifferencen i samtlige indbyrdes kampe ved begge stævner c. Måldifferencen i samtlige kampe d. Hvis der herefter stadig er pointlighed afgøres den indbyrdes placering ved omkamp. Hvis e. Omkampen ender uafgjort, spilles der med overtid indtil første scoring. f. Vinderne af hver række, samt nummer 2 og 3 tildeles DRUs medaljer i henholdsvis guld, sølv og bronze, samt en pokal. - Alle deltagere i turneringen skal anvende tandbeskyttere. - Der må anvendes klyngehjelm og shoulderpads i alle rækker 13. DRU udpeger en stævneansvarlig, som har det overordnede ansvar for det enkelte stævnes afvikling, under ansvar overfor dette reglement. 14. DRU udpeger værtsskabet for et stævne Til stævnerne skal mindst følgende faciliteter være til rådighed: 1. Tydeligt markerede (med kridt) mini rugbybaner i henhold til spillereglernes anvisninger for banestørrelsen til U8, U10, U12 og U14, samt 2 baner i fuld størrelse til U16 og U Et klubhus, telt eller lokale, hvor spillere og ledere imellem kampene kan opholde sig. 3. Mulighed for at købe mad og drikkevarer til en rimelig pris. 4. Et lokale til oprettelse af stævnekontor. Ved årets sidste stævne skal klubberne yderligere stille trailer til rådighed til præmieoverrækkelse efter DRUs anvisning

4 5. Omklædningsrum med tilhørende toilet- og badeforhold til begge køn. 6. Fysioterapeut, samaritter eller læge. 7. Adgang til telefon. 8. Der skal udsendes en bane og omklædningsoversigt, til klubberne og den stævneansvarlige inden stævnet. 9. Indtagelse af enhver form for alkohol må kun finde sted i den arrangerende klubs Klubhus eller et dertil indrettet område. Den arrangerende klub er ansvarlig for at dette overholdes 10. DRU har det overordnede organisatoriske ansvar for afvikling af stævnet, samt planlægning af kampene 11. Stævneansvarlige kan foretage kontrol af sygesikringsbeviser - på eget initiativ eller på opfordring. 12. Den arrangerende klub udpeger en ansvarlig leder, som har det praktiske ansvar for afvikling af stævnet, baner, omklædningsrum og klubhus faciliteter. Den ansvarlige leder skal være til stede under hele stævnet 13. DRU søger gennem Dommerforeningen at udpege dommere til afvikling af U16 og U18 kampe. I tilfælde af, at det ikke kan lade sig gøre, sørger de deltagende klubber for at udpege dommere til kampene. Dommerpåsætningen skal være på plads inden første kamp. 14. Hver klub der deltager, skal stille med mindst én leder eller træner, der har gennemgået DRUs dommerkursus niveau 1. og/eller børne- og ungdomsdommercertificering. De deltagende klubber sørger selv for dommere til U8, U10, U12 og U14. For at kunne være ungdomsdommer, skal man helst have deltaget i DRUs dommerkursus niveau 1 og/eller børneog ungdomsdommercertificering (Putting Kids First). 15. Klubben skal dømme de kampe den er udpeget til at dømme og som står på turneringsplanen for stævnet. Udvisninger: 1. En spiller, som bliver udvist fra en kamp, får automatisk karantæne ved resten af stævnet, dog undtaget tidsbestemte udvisninger af op til 5 minutters varighed 2. Der skal bruges tidsbestemte udvisninger ved gentagne høje tacklinger og andet voldsomt spil, som er til fare for modstanderne. 3. En spiller, som bliver udvist fra en kamp pga. vold, får automatisk karantæne ved resten af stævnet, samt det efterfølgende stævne.

5 4. Dommeren kan tildele et hold en tidsbestemt udvisning, såfremt holdets træner/leder udviser usportslig optræden under kampe. Træneren vælger den spiller som skal tildeles den tidsbestemte udvisning. Ankeinstans: 1. Anke over alle forhold som er omfattet af dette reglement skal rettes til Dansk Rugby Unions kontor senest 1 uge efter forholdet har fundet sted Ændringer i reglement og spilleregler: Ændringer til reglement og spilleregler behandles på den årlige breddekonference og godkendes af DRUs bestyrelse. Gyldighed: Dette turneringsreglement er vedtaget på DRUs ungdomslederkonference den 27. november 2004 (med efterfølgende rettelser på ungdomslederkonference den 26. november 2005, 24. februar 2007, 2. februar 2008, 5. februar 2011 og 4. februar 2012). Ændringer til reglement marts 2016 godkendt af DRUs bestyrelse efter indstilling fra DRUs breddekonference afholdt den 30. februar 2016.

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod PROGRAM Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl. 09-20 Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod Kampene spilles i hal 1 Spilletid i U6 total, U8 total og U8 Max er 1

Læs mere

JBTU S REGLEMENT 2013/2014

JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Jysk Bordtennis Union JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl.

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl. Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold -0 1 2 kl. 18. august 2012 Møgeltønder Stadion DGI Sønderjylland - Jysk-Fynsk udvalg Kampprogram Jysk-Fynsk mesterskaber DGI Sønderjylland - Jysk-fynsk udvalg

Læs mere

Stævnekoncept for TeenLiga

Stævnekoncept for TeenLiga A G I L N TEE agere n e e t r o f oncept Stævnek Stævnekoncept for TeenLiga 2 1. Beskrivelse og formål TeenLiga er 3-mandsstævner for unge i alderen 13-19 år. TeenLiga er udviklet som et koncept under

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Mesterskabsbestemmelser for Udspring Gældende fra 2018 Gældende fra 2018 Side 1 af 10 Indhold 01.00 DEFINITIONER... 3 02.00 MESTERSKABER GENERELT... 4 02.01 Generelt... 4 02.02 Arrangementer... 4 02.03

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

RKG Cup juni. Kampprogram

RKG Cup juni. Kampprogram RKG Cup 2019 5. juni Kampprogram RKG Fodbold Hellasvej 11-17 - 9270 Klarup Velkommen til RKG Cup 2019 RKG Klarup vil gerne sige 1000 tak for opbakningen til årets cup. Mere end 80 tilmeldt hold og ca 150

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014 2015 efter ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Lørdag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U9

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Lørdag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U9 KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE Lørdag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U9 Kastrup Boldklubs jubilæumsstævne er planlagt for at sikre et breddestævne for alle drenge i årgangene U7 U12 i 3 forskellige

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold. Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter. Kommunemesterskaber - Vejen

DGI Sydvest Håndbold. Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter. Kommunemesterskaber - Vejen DGI Sydvest Håndbold Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter Kommunemesterskaber - Vejen 2017 www.dgi.dk/haandbold 2 PROGRAM U8 let øvede Mix/Blandet 1 2 U8 piger øvede Vejen Håndboldklub Vejen

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

Kørestolsfodbold. Turneringsregler for afviklingen af ForbundsMesterskab april 2014

Kørestolsfodbold. Turneringsregler for afviklingen af ForbundsMesterskab april 2014 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Turneringsregler for afviklingen af ForbundsMesterskab 1.1. Speedtestregler og spilleregler 1.2. Turneringsudvalg 1.3. Turneringens opbygning 1.4. Turneringssæson 1.5. Holdtilmelding

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Søndag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U10

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Søndag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U10 KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE Søndag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U10 Kastrup Boldklubs jubilæumsstævne er planlagt for at sikre et breddestævne for alle drenge i årgangene U7 U12 i 3

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

Håndbold NM Håndbold NM 2017

Håndbold NM Håndbold NM 2017 Håndbold NM 2017 1 af 6 Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn Stævnekontor Der vil i Arena Nord være et stævnekontor hvor man kan finde information og henvende sig med spørgsmål ang stævnet.

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringer Generelt 1 Huller Hos DKU er det lovligt at have huller der ikke nødvendigvis er runde, og hullerne må være så store som man lyster. Turnering 2 Holdturneringer Hovedturneringen, Dagligaen

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen Propositioner U12 drenge og piger sæsonen 2018-2019 Første stævne i Kollerfjorð 29. september er et indplaceringsstævne, hvor der ikke kan tages point med til FM. På baggrund af dette stævne og viden om

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006 Vedtagne ændringsforslag er indarbejdet og står i kursiv. 4.2 Bestemmelser for EMT (særlige regler for DM i Påsken) 31 Turneringsarrangører

Læs mere

Fremad Valby Cup 2014

Fremad Valby Cup 2014 Fremad Valby Cup 2014 Lørdag - Søndag d. 14-15 Juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første

Læs mere

Turneringer under DBwF Vest

Turneringer under DBwF Vest Turneringer under DBwF Vest Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands holdturnering for damehold og Open række, som Ude-/Hjemmekampe 3-mands holdturnering

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Lørdag den 25. juni ved Høng Hallen

Lørdag den 25. juni ved Høng Hallen ved Høng Hallen Velkomst og information Høng Gymnastikforening og forældreudvalget for fodbold har hermed fornøjelsen at byde alle deltagere velkommen til 8. udgave af Høng Cup. Stævnetelefon: Verner Jensen,

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 7.8.9. januar 2011 i Medius Holsted Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest en stor glæde at byde

Læs mere

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB Klubmesterskaberne i er til, for at skabe mere spil samt at være en del af de sociale tilbud i klubben. Klubmesterskaberne skal til enhver tid sikre, at alle uanset niveau herunder begynder, motionist

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM 2016 JDT Turneringsbestemmelser Junior Distrikts Tour, Distrikt 4 1. Afvikling af JDT JDT spilles i fire afdelinger over 4 turneringsdage. Hver af rækkerne U/14, U/16 og U/19 & U/22 afvikles på hver sin

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010. Spilleplan tilrettet november 2013. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 På Balle Beach anlæg Ballevej 57, 7182 Bredsten Lørdag og søndag den 11. og 12. juni 2016 Velkommen til Beach Handball Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund,

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011.

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. Den 13. maj 2011 TU 107-11 Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. 1. Tilmelding til ØST Kvalifikationsturnering U-14. Turneringen administreres af HRØ. Der

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014-2015 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til:

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Dato: Lørdag den 4. februar 2017 Sted: Bramming Kultur- og Fritidscenter, hal 1, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkter: Indvejning fredag aften

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

FB Rotary Cup Lørdag og søndag den august. Information og regler

FB Rotary Cup Lørdag og søndag den august. Information og regler FB Rotary Cup 2014 Lørdag og søndag den 23.-24. august Information og regler U6 til U15 Drenge U8 til U12 Piger Følg med live undervejs på: http://bit.ly/fbrotarycup2014 FB Rotary Cup 2014 Side 1 af 11

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for udspring

Mesterskabsbestemmelser for udspring 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 3 01.06 Tilmeldinger.... 3 01.07 Springlister.... 3 01.08

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom.

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. B.1 Generelt: B.1.0 Deltagende landsdelsforeninger i den fælles jyske holdturnering for Ungdom nedsætter turneringsudvalget. B.1.1 Turneringsudvalget kan dispensere

Læs mere

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Indhold: 1 Formål side 2 2 Aldersinddeling side 2 3 Holdtyper og rækker side 2 4 Udtagelse af hold fra landsdele/kredse side 3 5 Holdopstilling side

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2016-2017 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C 12.10.16 Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

B67 Sommerstævne Lørdag d. 11. august 2018

B67 Sommerstævne Lørdag d. 11. august 2018 Velkommen til B67 Sommerstævne Lørdag d. 11. august 2018 Sæsonopstartsstævne Medaljer til alle spillere i U8-U13 Præmie til vinderholdet i U10-U13 Til B67 Sommerstævne er alle medhjælpere og dommere frivillige,

Læs mere

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne.

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne. STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den 28.-29. december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør

Læs mere

RKG Cup august Kampprogram

RKG Cup august Kampprogram RKG Cup 2017 12-13 august Kampprogram RKG Fodbold Hellasvej 11-17 - 9270 Klarup Velkommen til RKG Cup 2017 RKG Klarup vil gerne sige 1000 tak for opbakningen til årets cup. Vi håber, og forventer, at alle

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR KVINDERUGBY DANSK RUGBY UNION

TURNERINGSREGLEMENT FOR KVINDERUGBY DANSK RUGBY UNION TURNERINGSREGLEMENT FOR KVINDERUGBY DANSK RUGBY UNION 1 ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Dette reglement gælder for kvindeseniorturneringer, der arrangeres og udskrives af Dansk Rugby Union. 2. Turneringer

Læs mere

Referat Breddekonference 2012 Lørdag, d. 4 februar, hos Lindø Rugby Sports Club

Referat Breddekonference 2012 Lørdag, d. 4 februar, hos Lindø Rugby Sports Club Referat Breddekonference 2012 Lørdag, d. 4 februar, hos Lindø Rugby Sports Club Der var 21 deltagere fra 10 forskellige klubber (se deltagerliste sidst i referatet). 1. Velkomst og præsentation Breddeudvalgets

Læs mere

PROGRAM KOMMUNEMESTERSKAB I INDENDØRSFODBOLD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE

PROGRAM KOMMUNEMESTERSKAB I INDENDØRSFODBOLD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE PROGRAM KOMMUNEMESTERSKAB I INDENDØRSFODBOLD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE Fredag d. 23. januar og fredag d. 30. januar samt lørdag d. 31. januar og søndag d. 1. februar 2015 I SEVEL HALLEN Arrangeret af Mogenstrup

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Regler for UV-Rugby August 2008

Regler for UV-Rugby August 2008 Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby og Underliggende Divisioner August 2008. Indhold. 1. Afvikling af Danmarksturneringen. 2. Afvikling af områdeturneringerne. 3. Udgår 4. Op/nedrykninger

Læs mere

UNISPORT CUP. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august 2015 STÆVNEPROGRAM

UNISPORT CUP. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august 2015 STÆVNEPROGRAM UNISPORT CUP Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august 2015 STÆVNEPROGRAM Velkommen til Rosenhøjs Unisport Cup stævne weekenden den 22+23. august 2015. Der er mange frivillige kræfter i gang på sådan

Læs mere

BTDK s Stævne/Ratingreglement

BTDK s Stævne/Ratingreglement BTDK s Stævne/Ratingreglement Kapitel 1, Stævner 01: Stævnetyper Der skelnes mellem disse stævnetyper: 1. BTDK-mesterskaber og stævnearrangementer 2. Lokalunionsmesterskaber og stævnearrangementer 3. BTDK

Læs mere

Stævneprogram søndag d. 24. juni 2018

Stævneprogram søndag d. 24. juni 2018 Stævneprogram søndag d. 24. juni 2018 2018 Sponsoreret af: Suncharter.dk Regelvej 3 9293 Kongerslev Tlf. 70 22 20 40 naturligleg.dk Information Betaling: Holdgebyret på 300 kr. (3-mands hold) og 400 kr.

Læs mere

Håndbold NM Håndbold NM Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn

Håndbold NM Håndbold NM Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn Håndbold NM 2016 Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn 1 af 5 Stævnekontor Der vil i Arena Nord være et stævnekontor hvor man kan finde information og henvende sig med spørgsmål ang stævnet.

Læs mere

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af.

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med 298 hold, og hvor der skal spilles rigtig

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

DVI Julestævne 2017 Fredag PROGRAM JULESTÆVNE. Indendørs fodbold december 2017 i Fjellerad Hallen.

DVI Julestævne 2017 Fredag PROGRAM JULESTÆVNE. Indendørs fodbold december 2017 i Fjellerad Hallen. PROGRAM DVI JULESTÆVNE Indendørs fodbold 1.-3. december 2017 i Fjellerad Hallen. Arrangeret af Nøvling Fodboldklub og Vaarst Fjellerad Boldklub i samarbejde med Spillested: Fjellerad Hallen Hålsvej 8,

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015 Stævneprogram Lørdag den 15. august 2015 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema

Læs mere

Vision Forventninger

Vision Forventninger Team Favrskov Ha ndbold Vision Forventninger Indhold Indledning / formål... 3 Vision... 4 Forventninger... 5 Hold... 5 Spillere... 5 Trænere... 5 Forældre... 5 Klubben... 6 Primære værdier... 7 Trivsel...

Læs mere

KidzLiga stævner. Gældende for sæson 17/18. 1 Beskrivelse Regioner Spilleregler for Kidzliga Banen og spillere...

KidzLiga stævner. Gældende for sæson 17/18. 1 Beskrivelse Regioner Spilleregler for Kidzliga Banen og spillere... KidzLiga stævner Gældende for sæson 17/18 Indhold 1 Beskrivelse... 2 2 Regioner... 2 3 Spilleregler for Kidzliga... 2 3.1 Banen og spillere... 2 3.2 Spilletid... 2 3.3 Spillet:... 2 4 Niveauinddeling...3

Læs mere

Forkortes DLL, og betegnes Danish Lacrosse League internationalt.

Forkortes DLL, og betegnes Danish Lacrosse League internationalt. Dansk Lacrosse Liga Forkortes DLL, og betegnes Danish Lacrosse League internationalt. Regler 2011 Dette dokument indeholder reglerne for Dansk Lacrosse Liga. Den DLL ansvarlige udpeges af DLF for en sæson.

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Pulje klassificeringer

Pulje klassificeringer Pulje klassificeringer HUSK! Alle vindere af rækkerne, får overrakt pokaler ved præmieoverrækkelse ca. kl.16.15 Drenge U10 Drenge A: Pulje...405 & 406 B: Pulje...407 C: Pulje...408 D: Pulje...409 E: Pulje...410

Læs mere

Velkommen til. Fætter BR Cup Lørdag d. 26.oktober PokalCup for U9, U10, U11 og U12 Medaljestævne for U6, U7 og U8

Velkommen til. Fætter BR Cup Lørdag d. 26.oktober PokalCup for U9, U10, U11 og U12 Medaljestævne for U6, U7 og U8 Velkommen til Fætter BR Cup 2019 Lørdag d. 26.oktober 2019 PokalCup for U9, U10, U11 og U12 Medaljestævne for U6, U7 og U8 Forhåndsbestilling af sandwich: Bestil lækre friske hjemmelavede sandwich, som

Læs mere

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde.

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. Kvindekonference 2016 RC Odense, 31. januar kl. 11-16 Deltagerlisten nederst 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af turnering

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: Almindelige bestemmelser Spilleregler 1 Turneringens navn 1 Turneringsåret og sæsonen 1 Doping 1 Uforudsete situationer 1 Turnering Danmarksturneringens struktur 1 Deltagende foreninger

Læs mere

Program, EGIF CUP Indhold

Program, EGIF CUP Indhold Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 4 Spilleregler... 6 Sponsorer... 8 U9 drenge B... 9 U9 drenge A og B... 10 U10 drenge C... 11 U9 drenge C... 13 U10 drenge A... 15 U9 piger C og U10 piger

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

PROGRAM DVI JULESTÆVNE

PROGRAM DVI JULESTÆVNE PROGRAM DVI JULESTÆVNE Indendørs fodbold 1.-3. december 2017 i Fjellerad Hallen. Arrangeret af Nøvling Fodboldklub og Vaarst Fjellerad Boldklub i samarbejde med Spillested: Fjellerad Hallen Hålsvej 8,

Læs mere

Jyske Mesterskaber Lørdag den 18. aug Langvang IC - Randers

Jyske Mesterskaber Lørdag den 18. aug Langvang IC - Randers Program og spilleplan Jyske Mesterskaber Lørdag den 18. aug. 2014 Langvang IC - Randers Resultater - http://minidraet.dgi.dk www.dgi.dk/fodbold Velkommen til Jysk mesterskaber DGI Øst- /Nordjylland - Jysk

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA TIL BANE FORDELING

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA TIL BANE FORDELING SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA 08.00 TIL 20.00. BANE FORDELING RESULTATER OG STILLINGER KAN SES PÅ www.cupoffice.dk/20170811_superbrugscup PROGRAM OG INFORMATIONER VEDR. SUPERBRUGS CUP 2017.

Læs mere