Lighting the future...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lighting the future..."

Transkript

1 Lighting the future...

2 LITE A/S (Light Innovation Technology) er et af GF-INVECO koncernens nyeste satsningsområder indenfor LED Belysning. Koncernen har sine hovedaktiviteter inden for byggevarer, ejendom og shipping, og har gennem sine 25 år, etableret sig som en betydelig aktør indenfor Skandinavien. GF-Inveco A/S har også datterselskaber i Kina, USA og Spanien. LITE A/S har på kort tid markeret sig som seriøs leverandør af LED belysning og besidder et stærkt teknisk team. Indenfor erhverv, produktion, lager, offentlige anlæg, ejendomme, m.m. har vi i dag gode referencer, og vi løser også projektorienterede opgaver. Med støtte fra vores moder og søster selskaber har vi mulighed for at servicere vores kunder hurtigt og effektivt. LITE s produktsortiment består af højkvalitets produkter, udviklet i samarbejde med innovative internationale virksomheder, for at kunne efterleve de krav markedet i dag stiller til både LYSKVALITET, ØKONOMI og ENERGIBESPARENDE LØSNINGER. TEKNISK SUPPORT - LITE udfører også teknisk support, hvor man kan indgå serviceaftaler og holde kunden løbende orienteret om innovative løsninger i fremtiden. FINANSIERING - Gennem samarbejde med LITE er der muligheder for alternative finansieringsløsninger. For eksempel en procentdel af det aktuelle projekt/investering. ØKONOMISK STØTTE - LITE samarbejder også med flere af Danmarks ledende energiselskaber, som har fået tilført midler fra regeringen og derfor kan give økonomisk støtte til enkelte projekter.

3 Gade belysning Gadelamperne har et flot design der falder i et med omgivelserne. De er lavet af et materiale, som er tilpasset det nordiske klima. Gadelamper fra LITE kan erstatte de traditionelle kviksølv og natrium lamper med betydelige strømbesparelser og har dermed minimale driftsomkostninger. Lamperne er produceret i den højeste kvalitet med rustfrit materiale, og er forsynet med Mean Well LED driver, som sikrer højeste lysudbytte og størst mulig driftsikkerhed i mange år fremover. Lamperne kan monteres på vandrette samt lodrette master og beslag. Stadion & Havne belysning Den rette belysning i de rigtige omgivelser skaber oplevelser. LITE er blandt de få, der har gennem-testet LED-løsninger til større stadion projekter. Gennem tæt samarbejde med vores kunder er vi med hele vejen, fra det ønskede behov til levering og montering. LITE s nye LED-belysning giver store besparelser på elforbruget i forhold til traditionelle løsninger med tilsvarende lysstyrke. Hertil kommer en væsentlig reduktion i udgifter til udskiftninger og service, grundet en længere brændetid. LITE er også leveringsdygtig i High Power LED løsninger til havne områder med høje master. LITE har som nogle af de første, Atex certificeret LED belysning. Park Parkbelysning belysning Bedre og tryggere belysningsforhold gør, at naturen vises frem fra dens bedste side. Hos LITE har vi lagt meget vægt på at medvirke til udvikling og design af vores LED-parklamper. Det har resulteret i, at vi i dag har flere flotte parklamper, der falder smukt i et med omgivelserne. Parklamper fra LITE kan erstatte de traditionelle kviksølv og natrium lamper. Dette vil give betydningsfulde strømbesparelser og minimale driftsomkostninger. Lagerhalsbelysning belysning Lagerhals Belysning er altafgørende - specielt i store områder med konstant produktivitet, er det vigtigt, at medarbejderne har de rette arbejdsbetingelser. Installationer i lofthøje bygninger eller på steder, hvor det er svært at komme til, er dyre at udskifte. Hvis lyskilderne har længere levetid og bevarer samme lysstyrke i hele levetiden, reduceres vedligeholdelsesudgifterne væsentligt. LITE har blandt andet LED-lyskilder samt lampe erstatninger til kviksølv og natrium lampebelysning i produktions og lagerhaller. Der er markante besparelser i det samlede elforbrug ved at investere i disse løsninger.

4 Restaurant & Hotel belysning Den hyggelige stemning på hoteller, restauranter og caféer, skaber LITE med flotte innovative LED løsninger. Det er i særdeleshed vigtigt, at man i miljøer som disse vælger den rette form for belysning for at få interiør, mad og gæster frem i det rigtige lys. Når LITE leverer LED belysning til denne type opgaver, er vores lys-designer med til planlægningen af projekterne, da vores kunder oftest har ønsker om specialbyggede lysløsninger i loftet og på væggene. Lyset kan skifte farve mm. for at skabe den rette stemning i de rigtige omgivelser. Kontor belysning Forbedret belysning er et af de mest effektive midler til at skabe et bedre arbejdsmiljø For at optimere pladsudnyttelsen ser vi først på hvilke funktioner medarbejderne har og hvor meget de opholder sig på kontoret. På den måde arbejder vi sammen med vores kunder, om at finde den mest optimale løsning til netop deres behov. Panellights fra LITE er med markedets bedste LED teknologi. De giver et blødt og særdeles behageligt lys med stor lysspredning, samt lang levetid. Panellights fås i forskellige størrelser med glat hvid ramme. Armaturet passer til direkte montering i diverse nedsænkede lofter, men kan også monteres i nedhængt wire. Butiks belysning Vælg en moderne belysningsløsning, som sikrer stilfulde og moderigtige lokaler i mange år frem. Butiksejere m.m. er konstant på udkig efter effektive måder at belyse deres produkter og butiksarealer på, samtidig ønsker de at drifts og vedligeholdelsesomkostningerne holdes nede. LITE er leveringsdygtig i begge disse fordele. LITE har LED løsninger til alle tænkelige behov hvad enten du har en tøj butik, er bilforhandler eller har en fødevarekæde. Vi er fuldt bevidste om vigtigheden i, at lyset har den rigtige farve-gengivelse, samt at kvaliteten af lyset er af højeste standard for at fremhæve produkterne på bedst mulig måde. Hospitals belysning Lys og energi er to af hovedelementerne på et sygehus. Med LED belysning vil disse optimeres med betydelig effekt. I et arbejdsmiljø som på hospitaler, hvor der arbejdes på højtryk 24 timer i døgnet, er det især vigtigt med stabil og ren belysning, der giver de rette arbejdsforhold. De fleste hospitaler har enormt store arealer og højt el-forbrug. Med LITE s LED løsninger, er der mange penge at spare og det giver en høj lyskvalitet med et klart og behageligt lys, der er med til at sikre optimal bedømmelse af form, farve, afstand og bevægelser.

5 Hvad er LED? LED (Light Emitting Diode), er den nyeste belysningsrevolution. LED er en halvleder, der skaber lys når elektrisk strøm sendes gennem materialet. LED pærer kan erstatte de almindelige pærer der findes på markedet i dag. LED giver lysteknologien en lang række fordele: Lavere strømforbrug Udleder betydelig mindre varme og nedsætter brandfaren Langt mere robuste end almindelige lyspærer Kan dæmpes og fås i både varme og kolde farvenuancer gange længere levetid end almindelige sparepærer Hvorfor vælge LED? Fordi det giver store besparelser og er godt for miljøet Helt op til 90% besparelse indenfor flere brugsområder Reducerer CO2 udslip og er miljøvenlig Betydelig mindre vedligehold og udskiftning Flimrer ikke, men giver et rent og behageligt lys - dette minimerer arbejdsskader som migræne og stress LED lys kan øge trivsel, i hjemmet såvel som på arbejdspladsen Den gamle glødepære forbydes af flere og flere lande, og vil gradvist forsvinde fra markedet Grundet den lave varmeudledning, bleger LED ikke tøj og andre produkter LITE s LED lys har alle en høj RA/CRI værdi (farvegengivelse/lyskvalitet), hvilket betyder at lyskilden gengiver farver korrekt og naturligt Markante besparelser på elregningen Strøm bliver dyrere med årene - giv luft i budgettet ved investering af LITE s LED belysning Hos LITE er vi overbeviste om, at LED vil udvikle sig til at blive verdens universelle belysningskilde. LED vil transformere måden, hvorpå vi i dag bruger konceptet belysning, da det kan skabe forskellige toner, for at tilpasse specifikke steder og stemninger. LED bidrager derfor også med innovative belysningskoncepter og nytænkende designmuligheder. Besparelser på op til 90%, samt miljøvenlige fordele er endnu to facts, der understøtter adskillige forudsigelser om LED belysningens spændende fremtid. According to McKinsey, LED s are set to account for 41 percent of the overall value of the lighting market in 2016 and 63 percent by 2020, versus 12 percent last year. - Financial Times Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør skifte din belysning ud med LED. Det giver ikke kun store besparelser, men er en del af fremtidens udvikling indenfor lys og energi. Hos LITE er du garanteret den bedste kvalitet og service, samt at vi har alle nødvendige certificeringer til både det Europæiske og Amerikanske marked.

6 Det rigtige valg for fremtiden... Hos LITE A/S sætter vi stor fokus på miljøet. Vi har nøje udvalgt vores producenter for at sikre høj miljø og kvalitetsmæssig standard, samt innovativ nytænkning indenfor LED. Ved at skifte almindelig belysning ud med LED, begrænser du udledningen af CO2 i store mængder. Ved produktionen af almindelige sparepærer indgår miljø og sundhedsskadelige stoffer som eksempelvis kviksølv. LED pærer derimod, produceres uden miljø og sundhedsskadelige stoffer, og bruger op til 90% mindre energi end almindelige lyspærer. Du kan ændre dit totale energiforbrug ved små og simple ændringer, der vil gavne din økonomi, dit helbred og miljøet. Desuden tilføjer du din virksomhed en grøn profil, der er med til at fremskynde virksomhedens miljøbevidste image og med fordel kan bruges som en del af virksomhedens branding. LITE er med til at forbedre vores miljø og fremtid vær en del af udviklingen og kontakt os for et uforpligtigende tilbud og mere information. Østre Fælledvej 11 * DK-9400 Nørresundby * Danmark Mobil * Tlf * lars@lite-led.dk

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY Lighting the Future LITE A/S LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskabet LITE Sverige

Læs mere

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN SKIFT TIL LED OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN OPNÅ STORE BESPARELSER MED LED Det er et faktum,

Læs mere

lys I ElEGANT DESIGN

lys I ElEGANT DESIGN l ED YS I LEGANT ESIGN Micro-line 6 mm Størrelser: 1m og 2m længder, større kan skaffes. Fastgørelse: med beslag eller dobbeltklæbende tape. Overflade: Fås i rå eller anodizid overflade. Micro-line 6 mm

Læs mere

Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning

Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning 5 16 Lighting the Future Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning Reducer energiforbruget - og budgettet Energiforbruget til vejbelysning er en betydelig

Læs mere

BELYSNING TIL INDUSTRI

BELYSNING TIL INDUSTRI BELYSNING TIL INDUSTRI FORDELE VED AT SKIFTE TIL EN MODERNE LED BELYSNING Ved en udskiftning af belysningsarmaturer får du dels en energioptimering og samtidig et langt bedre lys... Du får en lavere elregning

Læs mere

En beregning uden beregning

En beregning uden beregning Produktkatalog LED INDUS Produktkatalog OM CO2LIGHT: Med CO2LIGHT LED-belysning får man et mere behageligt og naturligt lys, som tænder/slukker øjeblikkeligt. CO2LIGHTs LED-lys giver fuld lysmængde, i

Læs mere

Udsendelsen DR Penge om De Dyre Sparepærer

Udsendelsen DR Penge om De Dyre Sparepærer Udsendelsen DR Penge om De Dyre Sparepærer Onsdag den 29.02.2012 viste DR Penge en udsendelse om De Dyre Sparepærer. Baggrunden for udsendelsen er den kommende udfasning af glødepæren, hvor det pr. 1/9-2012

Læs mere

Paneler Side 3. Spots Side 4. Pærer Side 5. Svinerør Side 7. Tracklight Side 8. Rør Side 9 Side 9. Downlight Side 10 Side 10.

Paneler Side 3. Spots Side 4. Pærer Side 5. Svinerør Side 7. Tracklight Side 8. Rør Side 9 Side 9. Downlight Side 10 Side 10. Indhold Med CO2LIGHT LED-belysning får man et mere behageligt og naturligt lys, som tænder/slukker øjeblikkeligt, hvorved du ikke længere har en blinkende lagerhal, der tager tid om at tænde. Vi leverer

Læs mere

IA N LI LYS & LEASING

IA N LI LYS & LEASING LINIA LYS & LEASING Nyt lys - finansieret af el besparelsen I samarbejde med Leasing Fyn tilbyder Luminex finansiering af et nyt belysnings anlæg. Leasing Fyn har godkendt leasing af vores produkt LINIA

Læs mere

Skift nu! Vejledning til alternativer ved udskiftning af almindelige elpærer

Skift nu! Vejledning til alternativer ved udskiftning af almindelige elpærer Skift nu! Vejledning til alternativer ved udskiftning af almindelige elpærer Sådan bruger du brochuren Du skal blot bladre gennem brochuren og finde den type elpære du søger. Her finder du vore anbefalinger

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

LED-lysrør. Case Study. Dansk Supermarked. sparer 53% af el-forbruget til belysning i over 500 butikker. Supermarked

LED-lysrør. Case Study. Dansk Supermarked. sparer 53% af el-forbruget til belysning i over 500 butikker. Supermarked LED-lysrør Dansk Case Study Dansk sparer 53% af el-forbruget til belysning i over 500 butikker Baggrund I september 2014 begyndte Dansk en udskiftning af mere end 80.000 lysrør til Philips MASTER LED-lysrør.

Læs mere

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR 3-500 KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER VI HAR DE RIGTIGE LAMPER TIL ALLE FORMÅL Arbejdspladsen Industri & Lager Sport

Læs mere

En beregning uden beregning

En beregning uden beregning Pr odukt kat al og LED Tubes Produktkatalog OM CO2LIGHT: Med CO2LIGHT LED-belysning får man et mere behageligt og naturligt lys, som tænder/slukker øjeblikkeligt. CO2LIGHTs LED-lys giver fuld lysmængde,

Læs mere

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR 3-500 KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER VI HAR DE RIGTIGE LAMPER TIL ALLE FORMÅL Arbejdspladsen Industri & Lager Sport

Læs mere

Ny belysning i boligen. Omø, 30. oktober 2012 Ann Vikkelsø, energivejleder. Energitjenesten København.

Ny belysning i boligen. Omø, 30. oktober 2012 Ann Vikkelsø, energivejleder. Energitjenesten København. Ny belysning i boligen Omø, 30. oktober 2012 Ann Vikkelsø, energivejleder. Energitjenesten København. Ann Vikkelsø Energitjenesten København Energiingeniør Energivejleder Energitjek i boliger, mm. av@energitjenesten.dk

Læs mere

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv Green outdoor Giv din lygtepæl fornyet liv Giv din lygtepæl fornyet liv Omkring to tredjedele af belysningen installeret rundt om i verden er baseret på gamle og ineffektive teknologier. Med tanke på klimaforandringerne

Læs mere

FIGHTING ENERGY WASTE IN NEW WAYS

FIGHTING ENERGY WASTE IN NEW WAYS FIGHTING ENERGY WASTE IN NEW WAYS IKKE BLOT EN GOD IDÉ EN NY MÅDE AT TÆNKE MILJØ OG ØKONOMI Hos Fischer Lighting går vi forrest med de nyeste energirigtige løsninger. Vi er en dansk virksomhed, der har

Læs mere

LED. Fremtidens lyskilde! En kort introduktion til LED-teknologi

LED. Fremtidens lyskilde! En kort introduktion til LED-teknologi LED Fremtidens lyskilde! En kort introduktion til LED-teknologi Lysdioder giver skiftende stemninger i et moderne skolemiljø. En varm gul farve på kolde vinterdage En kølig farve på varme sommerdage

Læs mere

Klimarigtig vej- og stibelysning

Klimarigtig vej- og stibelysning Udendørsbelysning 'Orkester-kvarteret', Randers Case Study Klimarigtig vej- og stibelysning giver bedre og billigere lys til beboerne i kvarteret Lyset er langt bedre end før, hvor ca. hvert andet armatur

Læs mere

Danmarks mest komplette belysningsleverandør

Danmarks mest komplette belysningsleverandør Danmarks mest komplette belysningsleverandør SG Armaturen er norsk, med hovedsæde I Lillesand Etableret i 1990 Producere ca. 6 millioner enheder pr. år 1,3 milliarder i omsætning SG Armaturen køber Riegens

Læs mere

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR:

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR: E14 LED PÆRER Doled K2 ENVILAR 1W ENVILAR G45 3W Det flotte klassiske design gør, at pæren kan sidde fremme hvor den er synlig. Doled K2 er en meget alsidig LED pære der passer ind rigtig mange steder,

Læs mere

Modernistisk design. Glamox C70

Modernistisk design. Glamox C70 Modernistisk design Glamox C70 En armaturfamilie med et modernistisk design og optimal lyskvalitet Den slanke Glamox C70 familie af armaturer er designet for at give moderne kontormiljøer et homogent og

Læs mere

Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år

Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år Industribelysning TrueForce Industri Case Study Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år Den hidtidige belysning var utidssvarende, en energisluger og kom meget direkte

Læs mere

Innovativ LED Industribelysning

Innovativ LED Industribelysning Innovativ LED Industribelysning Lineær LED High Bay Armaturer Typisk 50-85% Driftbesparelse Energieffektiv, Innovative Løsninger www.tricklestar.eu Lineær LED High Bay Armatur Innovativ LED Belysning der

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

ENERGIBESPARELSER I BUTIKSBELYSNING I ROSKILDE

ENERGIBESPARELSER I BUTIKSBELYSNING I ROSKILDE ENERGIBESPARELSER I BUTIKSBELYSNING I ROSKILDE Slutrapport Roskilde)Universitet) ENSPAC'TEKSAM Aske%Palsberg% Tyge%Kjær Thomas'Budde'Christensen' Energibesparelser#i#butiksbelysning#i#Roskilde Forord%

Læs mere

Den nye klassiske glødepære

Den nye klassiske glødepære Lighting Den nye klassiske glødepære Philips Halogen lassic-glødepærer giver dig de klassiske former, du er vant til. Med ne "nye klassiker" får du en fremragende belysning, som både er dæmpbar og tænder

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

KIWI har reduceret strømforbruget med 50%

KIWI har reduceret strømforbruget med 50% LED-løsning Styring via Dynalite Case Study KIWI har reduceret strømforbruget med 50% Samarbejdet med Philips og Malthe Winje har været rigtigt fint og bidraget til at gøre KIWI Auli til den mest miljøvenlige

Læs mere

INDRET UDELYS SPAR DIT FORM FUNKTION ENERGIFORBRUG LYS & MILJØ ENERGI & PENGE

INDRET UDELYS SPAR DIT FORM FUNKTION ENERGIFORBRUG LYS & MILJØ ENERGI & PENGE INDRET DIT UDELYS FORM FUNKTION ENERGIFORBRUG Gennem mere end 60 år har Konstsmide designet og produceret udendørsbelysning. Klassiske lamper, stilrene lamper, minimalistiske lamper. Lamper der viser vej,

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS LINIA LED LINIA LED VLT LUMINEX A/S har videreudviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED. På basis

Læs mere

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S I de seneste år har vi set en stigning i brugen af armaturer med brede lysende overflader og ensartet lys. Ikke et ondt ord om

Læs mere

Den nye klassiske glødepære

Den nye klassiske glødepære Lighting Den nye klassiske glødepære Philips Halogen lassic-glødepærer giver dig de klassiske former, du er vant til. Med ne "nye klassiker" får du en fremragende belysning, som både er dæmpbar og tænder

Læs mere

Innovationsprojekt. elementer af matematik (økonomi, besparelser, lån osv) og fysik (bølgelængder og lys)

Innovationsprojekt. elementer af matematik (økonomi, besparelser, lån osv) og fysik (bølgelængder og lys) Innovationsprojekt Gruppen Emma, Frida, Isabella, Martin & Sabine Ideen Vores ide går ud på at nytænke lyskurven. Lyskurven blev opfundet for over 150 år siden og har ikke skiftet design siden, selvom

Læs mere

Bæredygtige og innovative belysningsløsninger?

Bæredygtige og innovative belysningsløsninger? Bæredygtige og innovative belysningsløsninger? Den gode og energirigtige belysningsløsning? Rette mængde lys, på rette sted og på det rette tidspunkt. (Gælder såvel ved nye anlæg som ved renovering af

Læs mere

ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG

ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG SÅDAN FUNGERER ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG Et mini-kraftvarmeanlæg består af en gasmotor, som driver en generator, der producerer elektricitet. Kølevandet fra motoren og generatoren bruges til opvarmning.

Læs mere

Læs mere på bagsiden. Hent appen Lysguiden NY PÆRE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

Læs mere på bagsiden. Hent appen Lysguiden NY PÆRE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? Hent appen Lysguiden Læs mere på bagsiden NY PÆRE - hvad skal jeg vide, før jeg køber? Gode råd til dig, der skal skifte pære 1 Gå efter en -pære med energimærke A+, når du køber ny pære. -pærer bruger

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Grønnere profil hos Sanistål og øget arbejdssikkerhed med nye LED-armaturer

Grønnere profil hos Sanistål og øget arbejdssikkerhed med nye LED-armaturer LED-belysning Indendørs belysning Fleggaard Saniståls Centrallager Case Study Grønnere profil hos Sanistål og øget arbejdssikkerhed med nye LED-armaturer Philips' rådgivere agerede utroligt professionelt,

Læs mere

MASTER LED-spot ExpertColor 230 V

MASTER LED-spot ExpertColor 230 V MASTER LED-spot ExpertColor 0 V Farver der passer til dit humør Nu kan du matche halogenlyskildernes farvespektrum og gøre dine rum lysere, levende og mere imødekommende. Perfekt farvemætning og et forbedret

Læs mere

LYSKILDE GUIDE Sådan sparer du energi med LED

LYSKILDE GUIDE Sådan sparer du energi med LED LYSKILDE GUIDE Sådan sparer du energi med LED GUIDE LYSKILDE www.startrading.com DECORATION LED ILLUMINATION LED SPOTLIGHT LED fremtidens belysning LED fremtidens belysning LED Sparer energi LED pærer

Læs mere

Det rigtige LED-lysrør hver gang. LED-lyskilder

Det rigtige LED-lysrør hver gang. LED-lyskilder LED-lyskilder LED-lysrør Det rigtige LED-lysrør hver gang Philips MASTER LED-lysrør-sortimentet er den idelle løsning. Hvad enten du vil have høj energieffektivtet eller det bedste lysudbytte. Det rigtige

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Nyt lys på fremtiden GIV DINE KUNDER BESKED OM GOD OG ENERGIEFFEKTIV BELYSNING

Nyt lys på fremtiden GIV DINE KUNDER BESKED OM GOD OG ENERGIEFFEKTIV BELYSNING Nyt lys på fremtiden GIV DINE KUNDER BESKED OM GOD OG ENERGIEFFEKTIV BELYSNING Belysningskampagnen 2009 De gamle pærer har mistet gløden Elsparefonden vil gerne hjælpe med at gøre den kommende udfasning

Læs mere

REDUCE2DAY LYSKILDE OG ENERGISYSTEM OPTIMERING 5 ÅRS BESPARELSE KR. 535.639,00. inkl. 6,3% årlig indeksregulering GENNEMSNITLIG ÅRLIG BESPARELSE

REDUCE2DAY LYSKILDE OG ENERGISYSTEM OPTIMERING 5 ÅRS BESPARELSE KR. 535.639,00. inkl. 6,3% årlig indeksregulering GENNEMSNITLIG ÅRLIG BESPARELSE AL-BANK Glostrup SPECIFICERET TILBUD PROJEKTNOTER: Lyskilde screening udført december 2012 af EB, R2D -i samspil med Ole Milan, AL-Bank. Faciliteterne Banegårdsvej 9B 2600 Glostrup Forudsætninger 3000

Læs mere

Energy Cool. Messe C Energikonference 26. Oktober 2011

Energy Cool. Messe C Energikonference 26. Oktober 2011 Energy Cool Messe C Energikonference 26. Oktober 2011 Profil Henrik Thorsen Stifter af Energy Cool 41 år Agenda Hvem er Energy Cool? Hvad kan Energy Cool tilbyde? Hvordan kan Energy Cool hjælpe dig? Hvem

Læs mere

Energivenlig ventilation til svineproduktion

Energivenlig ventilation til svineproduktion Energivenlig ventilation til svineproduktion Climate for Growth Energivenlig ventilation Energivenlig ventilation Ventilation er en forudsætning for at kunne skabe et sundt staldmiljø og for at give dyrene

Læs mere

Intelligent lys til lagerog produktionsområder

Intelligent lys til lagerog produktionsområder GreenWarehouse Lager og produktion Intelligent lys til lagerog produktionsområder Et fleksibelt, intelligent og energibesparende system 1 Lidls distributionscenter, Heerenveen, Holland 2 Én perfekt pakke

Læs mere

Energigennemgang af Harders Boghandel

Energigennemgang af Harders Boghandel 0 Energigennemgang af Harders Boghandel Energivejleder: Miljø- & Energikonsulent Pia Gade for Center for Miljø Formål Formålet med energigennemgangen er at afdække energibesparelser især i elforbruget

Læs mere

ES EJENDOMME OG SERVICE/DRIFT Februar 2011

ES EJENDOMME OG SERVICE/DRIFT Februar 2011 ES EJENDOMME OG SERVICE/DRIFT Februar 2011 GRØNT REGNSKAB UDENRIGSMINISTERIET ES EJENDOMME OG SERVICE/DRIFT Februar 2011 GRØNT REGNSKAB 1 Indholdsfortegnelse: 1. Grønt regnskab side 1 2. Samlet forbrug

Læs mere

LED PÆRER. Ecodal Erhverv & Ecodal Privat Sjællandsgade 84 st th, 9000 Aalborg

LED PÆRER. Ecodal Erhverv & Ecodal Privat Sjællandsgade 84 st th, 9000 Aalborg LED PÆRER Ecodal Erhverv & Ecodal Privat Sjællandsgade 84 st th, 9000 Aalborg ENVILAR GU10 4.5W Watt: 4.5W (Erstatter 35W) (1110) 3000K (1111) 220lm Farvegengivelse: 83Ra Lysspredning: 70 eller 30 Ja ENVILAR

Læs mere

Hørup Design udendørs belysning. Eksklusiv, dansk designet lampeserie

Hørup Design udendørs belysning. Eksklusiv, dansk designet lampeserie Hørup Design udendørs belysning Eksklusiv, dansk designet lampeserie - NU MED LED TM 2 www.luminiz.dk led lyskilder medfølger lavt forbrug lang holdbarhed Cree led (bedste kvalitet) 5 års garanti på lyskilder

Læs mere

Normasym Leasing 2018

Normasym Leasing 2018 Normasym Leasing 2018 Financiering At konvertere til LED belysning er en investering, der giver såvel virksomheder som private en lang række fordele. Men vi hos Normasym ved, at en udskiftning af et komplet

Læs mere

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på Light is life ES System ES-SYSTEM designer, udvikler, producerer og integrerer en bred vifte af LED-belysningsløsninger med høj ydeevne og specifikationsklasse til arkitektoniske, industrielle og udendørs

Læs mere

FORDELE VED AT SKIFTE TIL EN MODERNE LED BELYSNING

FORDELE VED AT SKIFTE TIL EN MODERNE LED BELYSNING LANDBRUG/STUTTERIER FORDELE VED AT SKIFTE TIL EN MODERNE LED BELYSNING Ved en udskiftning af belysningsarmaturer får du dels en energioptimering og samtidig et langt bedre lys... Du får en lavere elregning

Læs mere

Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling

Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling induled Lysmaskinen Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling At skifte til LED-belysning er en investering i produktiviteten. Nye InduLED er en rigtig lysmaskine med uovertruffen effektivitet

Læs mere

Gadelys. Gadelys. Varme. Forbrug 2017 Forbrug 2016 Forbrug 2015 Forbrug 2008

Gadelys. Gadelys. Varme. Forbrug 2017 Forbrug 2016 Forbrug 2015 Forbrug 2008 Sammenfatning udledningen i de kommunale bygninger og gadelysanlæg er faldet markant igennem de seneste år, hvor der har været fokus på at skabe en grønnere kommune. Nedenstående tabel viser, hvor meget

Læs mere

Vores varmeveksler er mere end bare varm luft

Vores varmeveksler er mere end bare varm luft Vi har fokus på klima og energi Vores varmeveksler er mere end bare varm luft rokkedahl-energi.dk Om Rokkedahl Energi 50% Vi går op i besparelser. Derfor kan du altid forvente op til 50% i energibesparelse

Læs mere

Meget effektivt lysstofrør

Meget effektivt lysstofrør Lighting Meget effektivt lysstofrør Den ekstremt effektive TL5-lyskilde (rørdiameter 16 ) giver nemt store energibesparelser. lyskilden er optimeret til installationer med krav om højt lysudbytte, og den

Læs mere

Philips' LED-belysning understreger stilen i Coops nye flagskib

Philips' LED-belysning understreger stilen i Coops nye flagskib LED-belysning Mad Cooperativet Case Study Philips' LED-belysning understreger stilen i Coops nye flagskib Der er en historie bag Københavner-armaturet. Vi har dem i gadebilledet, så det var vigtigt at

Læs mere

Meget effektivt lysstofrør

Meget effektivt lysstofrør Lighting Meget effektivt lysstofrør MASTER TL5 High Efficiency Eco Den ekstremt effektive TL5 lyskilder (rørdiameter 16 mm) giver nemt store energibesparelser. TL5 lyskilden har fremragende bevarelse af

Læs mere

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept Parcare Parcare er et helt nyt, LED-baseret koncept til garager og parkeringshuse. Den rumskabende kombination, som består af et loftsarmatur og en

Læs mere

Tjekliste for Klima+ virksomheder

Tjekliste for Klima+ virksomheder Tjekliste for Klima+ virksomheder Denne tjekliste skal hjælpe dig på vejen til at få et lavere energiforbrug, og derved nedsætte dit CO 2 udslip til gavn for miljøet og din forretning/virksomhed. Listen

Læs mere

RAPPORT OM MILJØ- OG SAMFUNDSANSVAR 2012

RAPPORT OM MILJØ- OG SAMFUNDSANSVAR 2012 RAPPORT OM MILJØ- OG SAMFUNDSANSVAR 2012 INDHOLD CSR XL-BYG CF Gruppen - året der gik... 3 XL-BYG CF Gruppen - vi passer på miljø og klima... 4 XL-BYG CF Gruppen - vi har omtanke for og tager hensyn til

Læs mere

Energivenlig ventilation til fjerkræ

Energivenlig ventilation til fjerkræ Energivenlig ventilation til fjerkræ Climate for Growth Energioptimal ventilation Ventilation er en forudsætning for at kunne skabe et sundt staldmiljø, og for at give dyrene de optimale betingelser. SKOV

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

Hvorfor vælge Philips til LED-lyskilder

Hvorfor vælge Philips til LED-lyskilder Philips LED lyskilder oktober 06 Philips LED lyskilde EU garantipolitik LED-lysrør År Totalt antal garrantitimer MASTER 5 43,800 CorePro 3 0,000 LED-lyskilder År Totalt antal garrantitimer MASTER 5 0,000

Læs mere

Det er valgt kun at fokusere på forbrugende fra 2015 og 2016 samt reference året, da det er de mest komplette datasæt.

Det er valgt kun at fokusere på forbrugende fra 2015 og 2016 samt reference året, da det er de mest komplette datasæt. Sammenfatning udledningen i de kommunale bygninger og gadelysanlæg er faldet markant igennem de seneste år, hvor der har været fokus på at skabe en grønnere kommune. Nedenstående tabel viser, hvor meget

Læs mere

Frederiksberg baner vejen for fremtidens belysning

Frederiksberg baner vejen for fremtidens belysning Frederiksberg baner vejen for fremtidens belysning Morten Skibstrup Nikolajsen, belysningsingeniør, Frederiksberg Kommune, moni06@frederiksberg.dk Hvorfor skal man anvende LED til belysning? Er kvaliteten

Læs mere

HANDLINGSPLAN A050402 PROJEKTNR. A050402. DOKUMENTNR. A050402-101 For gadebelysning VERSION 0.1. UDGIVELSESDATO 18. august 2014 UDARBEJDET PIAW

HANDLINGSPLAN A050402 PROJEKTNR. A050402. DOKUMENTNR. A050402-101 For gadebelysning VERSION 0.1. UDGIVELSESDATO 18. august 2014 UDARBEJDET PIAW PROJEKTNR HANDLINGSPLAN A050402 DOKUMENTNR A050402-101 For gadebelysning VERSION 01 UDGIVELSESDATO 18 august 2014 UDARBEJDET PIAW KONTROLLERET GODKENDT PROJEKTNR A050402 DOKUMENTNR A050402-101 VERSION

Læs mere

Energivenlig ventilation til fjerkræ

Energivenlig ventilation til fjerkræ Energivenlig ventilation til fjerkræ Climate for Growth Energioptimal ventilation V entilation er en forudsætning for at kunne skabe et sundt staldmiljø, og for at give dyrene de optimale betingelser.

Læs mere

Tjekliste for Klima+ virksomheder

Tjekliste for Klima+ virksomheder Tjekliste for Klima+ virksomheder Denne tjekliste skal hjælpe dig på vejen til at få et lavere energiforbrug, og derved nedsætte dit CO 2 udslip til gavn for miljøet og din forretning/virksomhed. Listen

Læs mere

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget Nu bliver det lettere at vælge ventilationspartner TWISTO sætter de rigtige rammer om indgangspartiet. Du ved, at du kan regne med Lindabs ventilationsløsninger

Læs mere

TØMRER ENERGIRENOVERING

TØMRER ENERGIRENOVERING TØMRER ENERGIRENOVERING VI KAN MERE END AT RENOVERE DIT HUS STB BYGs Tømrerafdeling har ikke bare de rigtige håndværkere, men også et stærkt hold af byggeledere til at styre byggeprocessen for dig, fra

Læs mere

LYS, SUNDHED og ÆLDRE - OM LYSKVALITET OG MÅLINGER

LYS, SUNDHED og ÆLDRE - OM LYSKVALITET OG MÅLINGER LYS, SUNDHED og ÆLDRE - OM LYSKVALITET OG MÅLINGER Aikaterini Argyraki, Carsten Dam-Hansen, Jakob Munkgaard Andersen, Anders Thorseth, Dennis Corell, Søren S. Hansen, Peter Poulsen, Jesper Wollf og Paul

Læs mere

A WORLD OF HUMIDIFICATION

A WORLD OF HUMIDIFICATION A WORLD OF HUMIDIFICATION KOR R EKT LU F TF UGTIGH ED ER EN ESSENTI EL FAKTOR Luftfugtighed er et vigtigt parameter i de klimatiske forhold her på jorden. Naturen og klimaet iværksætter i sig selv en meget

Læs mere

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Fremhæv dine produkter med lys Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Hvorfor skal du investere i lys? > fremhæv særlige tilbud > skab

Læs mere

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning.

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning. Havelamper Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Og lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe stemning. Udendørs lys skaber et udendørs rum. Det forlænger

Læs mere

Om halogenglødelamper. Osram Otra Lighting Philips Lys GE Lighting Megaman Danmark Solar Danmark Lemvigh Müller

Om halogenglødelamper. Osram Otra Lighting Philips Lys GE Lighting Megaman Danmark Solar Danmark Lemvigh Müller Glødepærens udfasning Om halogenglødelamper Overalt. Halogen lamper anvendes som belysning overalt i og udenfor hjemmet Indendørs: d Baggrundsbelysning Arbejdspladsbelysning Køkken belysning Belysning

Læs mere

Tjekliste for Klima+ virksomheder

Tjekliste for Klima+ virksomheder Tjekliste for Klima+ virksomheder Denne tjekliste skal hjælpe dig på vejen til at få et lavere energiforbrug, og derved nedsætte dit CO 2 udslip til gavn for miljøet og din forretning/virksomhed. Listen

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI Glæden ved iskoldt drikkevand DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI HVILKE OVERVEJELSER SKAL MAN GØRE SIG... ØKONOMI - KVALITET - BÆREDYGTIGHED ØKONOMI: For KUVATEK er økonomi et spørgsmål

Læs mere

Energigennemgang af Café Retro

Energigennemgang af Café Retro 1 Energigennemgang af Café Retro Energivejleder: Miljø- & Energikonsulent Pia Gade for Center for Miljø Formål Formålet med energigennemgangen er at afdække energibesparelser især i elforbruget og at fremme

Læs mere

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Case study Philips Workplace Innovation Beliggenhed Philips Lighting København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Forbedret belysning er et af de mest effektive midler til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Læs mere

LED-lyskilder og belysning

LED-lyskilder og belysning LED-lyskilder og belysning Elworks A/S LED-lyskilder og belysning Belysnings revolution Lys til mennesker og virksomheder aaxsus beskæftiger sig med udvikling og salg af LED-produkter. Virksomheden er

Læs mere

Meget effektivt lysstofrør

Meget effektivt lysstofrør Lighting Meget effektivt lysstofrør MASTER TL5 High Output Denne TL5 lyskilder (rørdiameter 16 mm) giver et højt lysudbytte. lyskilden er optimeret til installationer med krav om højt lysudbytte, og den

Læs mere

BYGNINGER SMART ENERGI SMART ENERGI. i samarbejde med. I private hjem bliver der gjort flere ting for at spare på energien:

BYGNINGER SMART ENERGI SMART ENERGI. i samarbejde med. I private hjem bliver der gjort flere ting for at spare på energien: BYGNINGER SMART ENERGI I private hjem bliver el-forbruget sænket ved at udskifte elektriske apparater til moderne apparater med lavt og intelligent energiforbrug. SMART ENERGI I private hjem bliver der

Læs mere

O K H O L M L I G H T I N G

O K H O L M L I G H T I N G OKHOLM LIGHTING VISION Vores vision er at være førende danske og internationale projektudvikleres foretrukne samarbejdspartner når det gælder belysningsløsninger til store rum ECCO CONFERENCE CENTER Belysningsanlægget

Læs mere

Tjekliste for Klima+ virksomheder

Tjekliste for Klima+ virksomheder Tjekliste for Klima+ virksomheder Denne tjekliste skal hjælpe dig på vejen til at få et lavere energiforbrug, og derved nedsætte dit CO 2 udslip til gavn for miljøet og din forretning/virksomhed. Listen

Læs mere

Produktkatalog 2016. www.ledlightdanmark.dk. Udgave 1

Produktkatalog 2016. www.ledlightdanmark.dk. Udgave 1 Produktkatalog 2016 www.ledlightdanmark.dk Udgave 1 2 www.ledlightdanmark.dk HVEM ER VI? Hos LEDlight Danmark sælger vi kvalitets LED-belysning til industri og erhverv. Vi sælger til slutbruger og samarbejder

Læs mere

NY PÆRE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY PÆRE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY PÆRE - hvad skal jeg vide, før jeg køber? Gode råd til dig, der skal skifte pære 1 Vær sikker på, at lysstyrken (målt i lumen) passer til dit formål. Se oversigten Farvel til watt - Goddag til lumen

Læs mere

Hørup Design. udendørs belysning

Hørup Design. udendørs belysning Hørup Design udendørs belysning LED lyskilder medfølger Lang holdbarhed Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe

Læs mere

Produktkatalog 2016. www.ledlightdanmark.dk. Udgave 1

Produktkatalog 2016. www.ledlightdanmark.dk. Udgave 1 Produktkatalog 2016 www.ledlightdanmark.dk Udgave 1 2 www.ledlightdanmark.dk HVEM ER VI? Hos LEDlight Danmark sælger vi kvalitets LED-belysning til industri og erhverv. Vi sælger til slutbruger og samarbejder

Læs mere

Adelie. Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning

Adelie. Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning Adelie Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning Tidløst design med LED teknologi, der passer til både klassiske og moderne miljøer Behagelig, indirekte belysning skaber en rolig atmosfære

Læs mere

Skift til energieffektivt lys. Oversigter med alternativer til udfasede, ineffektive lyskilder

Skift til energieffektivt lys. Oversigter med alternativer til udfasede, ineffektive lyskilder Skift til energieffektivt lys Oversigter med alternativer til udfasede, ineffektive lyskilder EU s retningslinjer for trinvis udfasning af ineffektive lyskilder EU-direktivet 2005/32/U (EcoDesign s krav

Læs mere

Philips LED-lamper. Se, hvad lys kan gøre. www.philips.com/masterled. 1. halvår 2011

Philips LED-lamper. Se, hvad lys kan gøre. www.philips.com/masterled. 1. halvår 2011 Philips LE-lamper 1. halvår 2011 Se, hvad lys kan gøre www.philips.com/masterled MASTER LEspot LV AR111 G53 Ideel løsning til spotbelysning i butikker Lavt energiforbrug: 10 W = 50 W. Til opgradering af

Læs mere

ZEROBUTIK.DK. ZERObutik

ZEROBUTIK.DK. ZERObutik TÆNK, AT VI HAR SPARET NÆSTEN HALVDELEN AF BUTIKKENS CO2-UDLEDNING! HELSAM I JERNBANEGADE OMTANKE OG UDSKIFTNINGER HAR SPARET OVER 30% HOME I SØNDERBORG ZEROBUTIKKER ER FRONTLØBERE... PROFILÉR DIG OVER

Læs mere

Lette løsninger for et bedre miljø!

Lette løsninger for et bedre miljø! Lette løsninger for et bedre miljø! Jackon A/S er Nordens ledende producent af isolering og emballage i polystyren. Vi leverer energieffektive og komplette løsninger til fundament og bolig. Der er mange

Læs mere