Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning"

Transkript

1 5 16 Lighting the Future Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning

2 Reducer energiforbruget - og budgettet Energiforbruget til vejbelysning er en betydelig udgiftspost på kommunernes energiregnskab og et stigende pres på budgettet tvinger kommunerne til at optimere på vejbelysning. Udover et lavere energiforbrug er det også af høj prioritet at minimere vedligeholdelsesomkostningerne, og ikke mindst have de miljømæssige udfordringer for øje. LITEs vejbelysning tager fat om kommunernes budgetudfordringer, minimerer vedligholdelsesomkostninger, giver en grøn profil - alt sammen uden at gå på kompromis med kvalitet eller æstetik. Lys af høj kvalitet Lavt energiforbrug CO 2 venligt Lave vedligeholdelsesomkostninger Nem vedligeholdelse Let montering Sikkerhed og tryghed i bymiljøet Den rette gade- og parkbelysning er vigtigt for bl.a. at skabe sikkerhed og tryghed i bybilledet for byens borgere, og er samtidig med til at øge lysten til at færdes i det udendørs byrum i de mørke timer. Ydermere er den rette belysning også yderst vigtigt for trafiksikkerheden og medvirken til at minimere trafikuheld. Udover, at belysningen er med til at skabe fremkommelige omgivelser, så er det også af stor betydning for det visuelle miljø. Æstetisk flot belysning styrker bymiljøet og gør byen mere attraktiv at færdes i. På de kommende sider præsentere vi jer for vores innovative og intelligente løsninger til vejbelysning, der giver jer et miljøvenligt image, æstetisk belysning, minimerer jeres energiforbrug og ikke mindst vedligeholdelsesomkostninger. SIDE 1-2

3

4 VI HJÆLPER DIG LITE leverer innovative og specielbyggede belysningsløsninger, der er tilpasset den enkelte opgave. I samarbejde med vores kunder finder vi frem til den helt rigtige løsning. Vi stiller vores tekniske team til rådighed, som har mange års teknisk erfaring med belysning og vi gør en forskel, når den rigtige belysningsløsning skal findes. Vi ved det er vigtigt, når investeringen foretages, at man fremtidssikret. Med LITEs vejbelysning får I et armatur, som er udviklet, således at det både er nemt at vedligeholde, men ikke mindst er fremtidssikret. Vores armaturer er designet således, at LED chippen blot kan udskiftes - og ikke hele armaturet. Dette giver armaturet en ekstra lang levetid. Vi sikrer jer et effektivt lys med intelligent dæmpning, hvor I selv har mulighed for at styre den ønskede lysmængde på ønskede strækninger og i bestemte tidsrum af døgnet. Således kan I øge lysmængden for at forbedre sigtbarheden eller sænke den for at minimere gener - og samtidig opnå yderligere reducering af jeres energiforbrug. Vi har LED belysning til boligkvarterer, mindre og større indfaldsveje, parkeringsarealer samt motorveje. SIDE 3-4

5 GADEBELYSNING RUNLITE Mange kommunale myndigheder har valgt at udnytte fordelene ved moderne udendørsbelysningsløsninger. Blandt disse fordele kan nævnes et mere attraktivt bymiljø samt større komfort og sikkerhed for befolkningen. Dertil kommer den positive indvirkning på miljøet og markedsføringen af den aktuelle by. Takket være det enkle og stilrene design passer RunLITE perfekt ind i det moderne bymiljø både nu og i fremtiden. Det er nemt at justere hældningsvinklen ved installationen, så der opnås optimal lysfordeling til forskellige vejformer og/eller blændingsbegrænsninger. RunLITE produceres med en L80B10-chip, som giver den en ekstra lang levetid. Desuden leveres armaturet med en 10kV transiel beskyttelse, der beskytter armaturet mod overspændinger fra bl.a. lyn. FORDELE: Montering på mast eller facade. Opgradering af udskiftelig LED og Driver modul. Leveres med ledning. Nutidig design. Ved servicering kan armaturet blive på masten. FUNKTIONER: Wifi. CityLITE street system. Kipbar sokkel. Forskellige muligheder for dæmpning. ANVENDELSESOMRÅDER: Beboelsesområder. Motorveje. Motortrafikveje. Rundkørsler. Rastepladser. Storbyområder. GENERAL INFORMATION Watts: 20W 30W 40W 60W 80W Color temperature: Lumen/W 115Lm/W 115Lm/W 115Lm/W 115Lm/W 115Lm/W Luminous flux: 2300lm 3450lm 4600lm 6900lm 9200lm Color: G B G B G B G B G B IP class: RA value: Volt: Dimmable:

6 GADEBELYSNING CITYLITE CityLITE er udviklet i samarbejde med vores kunder. Med ønsker om alt fra fleksibilitet til enkel montering samt nutidigt design, er vi stolte over at præsentere CityLITE. Armaturets enkle og skandinaviske design bevirker, at det passer ind i ethvert bybillede. LITE har udviklet CityLITE for at give alle kommuner muligheden for et designerarmatur, der indfrier ønsker og markedets krav i dag - og i fremtiden. Armaturets flesibilitet giver mulighed for montering på mast, wire og padunophæng. CityLITE leveres også med LED uplight som stemningsbelysning. CityLITE produceres med en L80B10-chip, som giver armaturet en ekstra lang levetid. Desuden leveres armaturet med en 10kV transiel beskyttelse, der beskytter armaturet mod overspændinger fra bl.a. lyn. FORDELE: Let udskiftelig sokkel til mast, wire, eller bardunophæng. Kræver kun 1 værktøj at montere. Opgradering af udskiftelig LED og Driver modul. Leveres med ledning. Ved servicering kan topmodulet blive på masten. Nutidig design. Armaturfarve fremstilles efter ønske. FUNKTIONER: Uplight i akrylskærm, hvid eller farvet lys. Wifi. CityLITE street system. 3 monterings muligheder: mast,wire og bardunophæng. Kipbar sokkel. Forskellige muligheder for dæmpning. ANVENDELSESOMRÅDER: Beboelsesområder. Motorveje. Motortrafikveje. Rundkørsler. Rastepladser. Storbyområder. GENERAL INFORMATION Watts: 20W 30W 40W 60W 80W Color temperature: Lumen/W 115Lm/W 115Lm/W 115Lm/W 115Lm/W 115Lm/W Luminous flux: 2300lm 3450lm 4600lm 6900lm 9200lm Color: W G B W G B W G B W G B W G B IP class: SIDE 5-6 RA value: Volt: Dimmable:

7 Produced by SIGN

8 GADEBELYSNING PRIMO 2.0 Primo 2.0 er LITEs nyeste armatur i PRIMO serien, som gennem LED revolutionen er monteret i flere kommuner rundt om i Danmark. Den høje armaturvirkningsgrad på systemniveau sikrer betydelige energibesparelser sammenlignet med eksisterende, traditionelle installationer, så der opnås et hurtigt investeringsafkast. Dertil kommer den brede vifte af lumenpakker og farvetemperaturer, som gør Primo 2.0 velegnet til de fleste belysningsformål i boligområder. Armaturets passer ind i alle omgivelser, grundet et enkelt og ikke mindst diskret design. FORDELE: Opgradering af udskiftelig LED og Driver modul. Montering på mast eller facade. Leveres med ledning. Ved servicering kan armaturet blive på masten. Nutidig design. FUNKTIONER: Wifi. CityLITE street system. Kipbar sokkel. Forskellige muligheder for dæmpning. ANVENDELSESOMRÅDER: Beboelsesområder. Motortrafikveje. Rundkørsler. Rastepladser. Storbyområder. GENERAL INFORMATION Watts: 20W 30W 40W 60W 90W 135W Color temperature: Lumen/W Luminous flux: 2133Lm Lm 3864Lm 5353Lm 7861Lm Lm Color: IP class: G B G B G B G B G B G B SIDE 7-8 RA value: Volt: Dimmable:

9

10 Parkarmaturer i bymiljøet, Skørping. - Danmark SIDE

11

12 VEJBELYSNING PRIMO SERIE Vores PRIMO serie er et modulopbygget koncept. Dette gør det muligt at indbygge optiske og elektroniske komponenter, således vi kan imødekomme specifikke ønsker og krav omkring kelvingrader. Vores armatur er alle udstyret med LED chip fra CREE, som er verdensførende indenfor sit felt. PRIMO armaturet har en overlegen LED optik og avancerede dæmpningsfunktioner med fjernstyringsenhed. Dette gør det muligt, at anvende dagslysstyring og ikke mindst kan det reducere jeres elforbug med op til 70%! Armaturets fremstår i et enkelt og let design, som ikke tager fokus fra det omkringliggende miljø. Armaturerne findes i flere størrelser til montering i højder på mellem 3,5-12 meter og er velegnet til side- og stolpemontering. FORDELE: Opgradering af udskiftelig LED og Driver modul. Montering på mast eller facade. Leveres med ledning. Ved servicering kan armaturet blive på masten. Nutidig design. FUNKTIONER: Wifi. CityLITE street system. Kipbar sokkel. Forskellige muligheder for dæmpning. ANVENDELSESOMRÅDER: Beboelsesområder. Motortrafikveje. Rundkørsler. Rastepladser. Storbyområder. GENERAL INFORMATION Watts: 20W 30W 40W 60W 90W 135W Color temperature: Lumen/W Luminous flux: 2133Lm Lm 3864Lm 5353Lm 7861Lm Lm Color: IP class: G B G B G B G B G B G B SIDE RA value: Volt: Dimmable:

13

14 PARKBELYSNING HERALITE I en tid med hastigt skiftende sociale adfærdsmønstre er det et mål for enhver storby at fremstå som et smukt, indbydende og sikkert sted at være. Om dagen passer HeraLITEs diskrete transparente design perfekt ind i omgivelserne, uanset om det er moderne eller klassisk, mens designet om natten er både funktionelt og dekorativt. Dette gør det muligt for arkitekter og belysningsdesignere at skabe et samlet og ensartet belysningsdesign. HeraLITE armaturet giver, takket været en indbygget optisk diffuser, behageligt indirekte hvidt lys uden blænding og byder desuden på de sidste nye muligheder med hensyn til dæmpning. Desuden leveres armaturet med en 10kV transiel beskyttelse, der beskytter armaturet mod overspændinger fra bl.a. lyn. FORDELE: Montering på mast eller facade. Opgradering af udskiftelig LED og Driver modul. Leveres med ledning. Nutidig design. Fremragende lyskvalitet i produktets levetid. FUNKTIONER: Wifi. CityLITE street system. Forskellige muligheder for dæmpning. ANVENDELSESOMRÅDER: Beboelsesområder og villakvarterer. Parker og grønne arealer. Stisystemer. Fællesområder i byer. Torve. Byveje.

15 GENERAL INFORMATION Watts: 20W 30W 40W 60W Color temperature: Lumen/W 105Lm/W 105Lm/W 105Lm/W 105Lm/W Luminous flux: 2100Lm 3150Lm 4200Lm 6300Lm Color: IP class: G B G B G B G B RA value: Volt: Dimmable:

16 PARKBELYSNING ATHENALITE LITE oplever en stadig stigende efterspørgsel på armaturer, som er driftsikre, miljøvenlige og samtidig kan være med til at skabe stemning og atmosfære i byen. AthenaLITEs unikke konstruktion består af gennemsigtig polykarbonat, der giver armaturet et let og minimalistisk udtryk. Armaturhuset er kegleformet, hvilket giver en glidende overgang til stolpen. AthenaLITE giver en symmetrisk lysfordeling, som leder lyset ned og giver et fremragende lys, skærmer lyskilden og minimerer dermed spildlys og blænding. Det giver byplanlæggere, arkitekter og beslutningstagere mulighed for at skabe en ensartet atmosfære i byen og identitet. Desuden leveres armaturet med en 10kV transiel beskyttelse, der beskytter armaturet mod overspændinger fra bl.a. lyn. FORDELE: Montering på mast eller facade. Opgradering af udskiftelig LED og Driver modul. Leveres med ledning. Nutidig design. Fremragende lyskvalitet i produktets levetid. FUNKTIONER: Wifi. CityLITE street system. Forskellige muligheder for dæmpning. ANVENDELSESOMRÅDER: Beboelsesområder og villakvarterer. Parker og grønne arealer. Stisystemer. Fællesområder i byer. Torve. Byveje. SIDE

17 GENERAL INFORMATION Watts: 20W 30W 40W 60W Color temperature: Lumen/W 105Lm/W 105Lm/W 105Lm/W 105Lm/W Luminous flux: 2100Lm 3150Lm 4200Lm 6300Lm Color: IP class: G B G B G B G B RA value: Volt: Dimmable:

18 PARKBELYSNING GARDENWAY GardenWay er et parkarmatur, som er driftsikkert, miljøvenligt og samtidig kan være med til at skabe stemning og atmosfære i byområder. Om dagen sætter GardenWay sit præg på dens omgivelser med sin unikke form, mens designet om natten er både funktionelt, dekorativt og er med til at skabe tryghed i mørke områder. FORDELE: Montering på mast. Opgradering af udskiftelig LED og Driver modul. Leveres med ledning. Nutidig design. Fremragende lyskvalitet i produktets levetid. ANVENDELSESOMRÅDER: Beboelsesområder og villakvarterer. Parker og grønne arealer. Stisystemer. Fællesområder i byer. Torve. Byveje. SIDE

19 GENERAL INFORMATION Watts: 20W 30W 40W 60W Color temperature: Lumen/W 78Lm/W 78Lm/W 78Lm/W 78Lm/W Luminous flux: 1560Lm 2340Lm 3120Lm 4680Lm Color: IP class: G B G B G B G B RA value: 80/72 80/72 80/72 80/72 Volt:

20 Hvem er LITE? LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskaber i Sverige og Norge. Vi råder over et stærkt teknisk team med mange års erfaring, der håndterer belysningsprojekter i alle størrelser i både indog udland. Vi er professionel leverandør af komplette innovative og specialbyggede belysningsløsninger til indendørs og udendørs brug. I tæt samarbejde med vore kunder tilpasses løsning og design den enkelte opgave, så den ønskede effekt og stemning skabes. Vores sortiment består af LED produkter i høj kvalitet og flot design. Produkterne udvikles løbende, så vi altid kan levere en optimal, tidssvarende og innovativ løsning. Kreativ belysning og masser af inspiration kan findes i vores store showroom, hvor alle produkter er repræsenteret i deres rette miljø. Vores showroom er helt unikt og giver en enestående oplevelse af, hvilke muligheder der findes og viser samtidig, hvordan den optimale lyssætning vil fungere i virkeligheden. Østre Fælledvej 11 // 9400 Nørresundby // Denmark // info@lite-led.com

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY Lighting the Future LITE A/S LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskabet LITE Sverige

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende. Et nyskabende spil med

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Sharp Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Torch Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende. Et nyskabende spil med

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Sharp Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Fluid Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

GrandeVille LED designklassiker til alle former for bybelysning

GrandeVille LED designklassiker til alle former for bybelysning Lighting GrandeVille LED designklassiker til alle former for bybelysning GrandeVille LED Idag efterspørger vores kunder et armatur, der både er energibesparende og giver et smukt og behageligt lys. GrandeVille

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Fluid Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv Green outdoor Giv din lygtepæl fornyet liv Giv din lygtepæl fornyet liv Omkring to tredjedele af belysningen installeret rundt om i verden er baseret på gamle og ineffektive teknologier. Med tanke på klimaforandringerne

Læs mere

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort Specialdesignede AGC-linser som giver minimal blænding Trinløst tilt ± 15º over vejbanen Justering udligner skæve master Fås med forskellige lysstyringssystemer

Læs mere

Overordnede retningslinjer for valg af armaturer i Allerød Kommune

Overordnede retningslinjer for valg af armaturer i Allerød Kommune Overordnede retningslinjer for valg af armaturer i Allerød Kommune Udarbejdet: KMU KS: ASE Udarbejdet af ÅF Lighting 2017 5589not001-Rev2-Principper for belysning og armaturvalg.docx Indhold 1 Overordnede

Læs mere

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse Visuel komfort sætter mennesket i centrum Alle udendørs miljøer bør planlægges med mennesket i fokus og med hensyn til, hvordan mennesker reagerer og fungerer.

Læs mere

CityCharm Cordoba - Behagelig lysatmosfære i kombination med den bedste ydelse

CityCharm Cordoba - Behagelig lysatmosfære i kombination med den bedste ydelse Lighting CityCharm Cordoba - Behagelig lysatmosfære i kombination med den bedste ydelse CityCharm Cordoba CityCharm Cordoba er designet til anvendelse i byområder, hvor behagelig belysning, stemning og

Læs mere

Bevar følelsen af at være hjemme helt ud på gaden TownTune, asymmetrisk lyre DR

Bevar følelsen af at være hjemme helt ud på gaden TownTune, asymmetrisk lyre DR Lighting Bevar følelsen af at være hjemme helt ud på gaden TownTune er en armaturserie, der er forberedt til eksisterende og skalerbare byområder, og som tilbyder alle de nyeste innovationer inden for

Læs mere

T8 LED A5 NYESTE TEKNOLOGI

T8 LED A5 NYESTE TEKNOLOGI LED A5 NYESTE TEKNOLOGI Foto: Foto: LLED- fabrikken ED- fabrikken A A/S /S hhar ar lleveret everet 8 8l l SStrøjer trøjer TTegl egl A5 A5 LED LED LYSRØR LYSRØR Industri: Industri: Optimalt Optimalt ii

Læs mere

evolume Teknisk god belysning helt enkelt

evolume Teknisk god belysning helt enkelt evolume Teknisk god belysning helt enkelt Teknisk perfektion til gader og veje Evolume kombinerer fremragende lyskvalitet og visuel komfort med et moderne og omkostningseffektivt design. Takket være det

Læs mere

Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys

Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys Lighting Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys PureGlow Intelligent Color RGBA Powercore De innovative PureGlow Powercore-armaturer giver professionelle

Læs mere

ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer

ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer Lighting ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer ClearFlood Large ClearFlood Large opfylder de krav, der stilles til en lang række projektørbelysningsanvendelser.

Læs mere

Green Outdoor. Opgrader din gadebelysning nu!

Green Outdoor. Opgrader din gadebelysning nu! Green Outdoor Opgrader din gadebelysning nu! CitySpirit Cone LED Toldbodgade, København Opgrader din gadebelysning før 2015 Omkring to tredjedele af belysningen installeret rundt om i verden er baseret

Læs mere

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring SlimBlend Rectangular, indbygget

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring SlimBlend Rectangular, indbygget Lighting SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring Der er efterspørgsel efter kvalitetsbelysning, der opfylder kravene til kontorbelysning. Desuden er der et øget behov for effekter, som gør

Læs mere

Adelie. Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning

Adelie. Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning Adelie Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning Tidløst design med LED teknologi, der passer til både klassiske og moderne miljøer Behagelig, indirekte belysning skaber en rolig atmosfære

Læs mere

En ny, bæredygtig måde at se på belysning

En ny, bæredygtig måde at se på belysning itza Trodser tiden En ny, bæredygtig måde at se på belysning Udviklet til LED, udstyret med den sidste nye afskærmningsteknologi, og med en optimeret konstruktion har Itza en levetid på 80.000 timer. Derfor

Læs mere

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept Parcare Parcare er et helt nyt, LED-baseret koncept til garager og parkeringshuse. Den rumskabende kombination, som består af et loftsarmatur og en

Læs mere

SmartBalance ydeevne kombineret med smart design

SmartBalance ydeevne kombineret med smart design Lighting SmartBalance ydeevne kombineret med smart design SmartBalance, suspended Selvom funktionel belysning i mange tilfælde er det vigtigste, så vil kunder også gerne have armaturer, der er attraktive

Læs mere

Maxos LED en perfekt indbygget løsning

Maxos LED en perfekt indbygget løsning Lighting Maxos LED en perfekt indbygget løsning Maxos LED er et indbygget, delvist modulopbygget LED-armatur til hylde- og reolbelysning. Takket være den justerbare optik kan lyset rettes præcist mod produkterne

Læs mere

SlimBlend Square høj effekt, avanceret styring

SlimBlend Square høj effekt, avanceret styring Lighting SlimBlend Square høj effekt, avanceret styring Der er efterspørgsel efter kvalitetsbelysning, der opfylder kravene til kontorbelysning. Desuden er der et øget behov for effekter, som gør belysningen

Læs mere

LED-armaturer. Juli Tænker du kortsigtet eller langsigtet? Professionelle el-installatører vælger Philips LED-armaturer

LED-armaturer. Juli Tænker du kortsigtet eller langsigtet? Professionelle el-installatører vælger Philips LED-armaturer LED-armaturer Juli 2018 Tænker du kortsigtet eller langsigtet? Professionelle el-installatører vælger Philips LED-armaturer s 1 Vores belysningsprodukter, -systemer og -services ændrer fuldstændig den

Læs mere

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Lighting Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Iridium gen3 LED Large Iridium gen3 er det første virkeligt intelligente armatur. Commissioning klares uden problemer, da armaturet

Læs mere

Fl ndt. Flindt Pullert. Design: Christian Flindt

Fl ndt. Flindt Pullert. Design: Christian Flindt Fl ndt Flindt Pullert. Design: Christian Flindt 2 Et rent snit. Inspirationen er evnen til at se muligheden i det enkle. 3 4 Øvelse gør mester Christian Flindt havde allerede fra projektets start en vision

Læs mere

ClearFlood LEDløsning. sportsplads- og områdebelysning. ClearFlood. Fordele

ClearFlood LEDløsning. sportsplads- og områdebelysning. ClearFlood. Fordele Lighting LEDløsning til sportsplads og områdebelysning er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål. Denne meget konkurrencedygtige

Læs mere

Effektivt lysstofrør med forbedret farvegengivelse

Effektivt lysstofrør med forbedret farvegengivelse Lighting Effektivt lysstofrør med forbedret farvegengivelse lyskilden giver flere lumen pr. watt og bedre farvegengivelse end standardfarverne i serien. Desuden har den et lavere kviksølvindhold. Lyskilden

Læs mere

Lighting the future...

Lighting the future... Lighting the future... LITE A/S (Light Innovation Technology) er et af GF-INVECO koncernens nyeste satsningsområder indenfor LED Belysning. Koncernen har sine hovedaktiviteter inden for byggevarer, ejendom

Læs mere

Meget effektivt lysstofrør

Meget effektivt lysstofrør Lighting Meget effektivt lysstofrør Den ekstremt effektive TL5-lyskilde (rørdiameter 16 ) giver nemt store energibesparelser. lyskilden er optimeret til installationer med krav om højt lysudbytte, og den

Læs mere

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer Lighting ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer ClearFlood Large ClearFlood Large opfylder de krav, der stilles til en lang række projektørbelysningsanvendelser.

Læs mere

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S I de seneste år har vi set en stigning i brugen af armaturer med brede lysende overflader og ensartet lys. Ikke et ondt ord om

Læs mere

områdebelysning ClearFlood Fordele Funktioner

områdebelysning ClearFlood Fordele Funktioner Lighting ClearFlood LEDløsning til sportspladsog områdebelysning ClearFlood ClearFlood er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål.

Læs mere

Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling

Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling induled Lysmaskinen Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling At skifte til LED-belysning er en investering i produktiviteten. Nye InduLED er en rigtig lysmaskine med uovertruffen effektivitet

Læs mere

oplagte valg inden for LED-belysning

oplagte valg inden for LED-belysning Lighting CoreLine Wallmounted det oplagte valg inden for LED-belysning Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet

Læs mere

recesso Sort på hvidt

recesso Sort på hvidt recesso Sort på hvidt At se verden lidt i sort/hvid Når vi udvikler armaturer, tager vi altid udgangspunkt i, at det skal være så nemt som muligt for vores kunder. Recesso er derfor blevet en favorit.

Læs mere

Iridium gen3 det intelligente vejbelysningsarmatur

Iridium gen3 det intelligente vejbelysningsarmatur Lighting Iridium gen3 det intelligente vejbelysningsarmatur Iridium gen3 er det første virkeligt intelligente armatur, der er udviklet med henblik på at sikre problemfri tilslutning. Indkøringen klares

Læs mere

Den nemmeste overgang til et visuelt behageligt hvidt lys

Den nemmeste overgang til et visuelt behageligt hvidt lys Lighting Den nemmeste overgang til et visuelt behageligt hvidt lys Keramisk metalhalogenlampe med gennemsigtig, tubeformet yderkolbe og behageligt, hvidt lys til udendørs brug Fordele Varmhvid farve, som

Læs mere

MASTER LEDcandle iøjnefaldende design til lysekroner og andre dekorative armaturer

MASTER LEDcandle iøjnefaldende design til lysekroner og andre dekorative armaturer Lighting MASTER LEcandle iøjnefaldende design til lysekroner og andre dekorative armaturer MASTER LEcandle MASTER LEcandle-lyskilder giver et hvidglødende, strålende lys og er ideelle til almen og dekorativ

Læs mere

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring Lighting SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring SlimBlend Rectangular, ophængt Ejere og lejere af bygninger ønsker belysning, der opfylder kravene til kontorbelysning. De ønsker også kvalitetslys,

Læs mere

Iridium gen3 det intelligente vejbelysningsarmatur

Iridium gen3 det intelligente vejbelysningsarmatur Lighting Iridium gen3 det intelligente vejbelysningsarmatur Iridium gen3 LED Mini Iridium gen3 er det første virkeligt intelligente armatur, der er udviklet med henblik på at sikre problemfri tilslutning.

Læs mere

produktnyheder Foråret 2017

produktnyheder Foråret 2017 produktnyheder Foråret 2017 Notor 65 En helt ny Notor med tvärsnittet 65 65 mm som löser alla belysningsuppgifter i ett projekt utan att frångå ett gemensamt formspråk. Flera olika bländskydd med Beta

Læs mere

En ny, bæredygtig måde at se på belysning

En ny, bæredygtig måde at se på belysning itza Trodser tiden En ny, bæredygtig måde at se på belysning Udviklet til LED, udstyret med den sidste nye afskærmningsteknologi, og med en optimeret konstruktion har Itza en levetid på 80.000 timer. Derfor

Læs mere

MASTER LEDcandle iøjnefaldende design til lysekroner og andre dekorative armaturer

MASTER LEDcandle iøjnefaldende design til lysekroner og andre dekorative armaturer Lighting MASTER LEDcandle iøjnefaldende design til lysekroner og andre dekorative armaturer MASTER LEDcandle MASTER LEDcandle-lyskilder giver et hvidglødende, strålende lys og er ideelle til almen og dekorativ

Læs mere

MASTER LEDcandle iøjnefaldende design til lysekroner og andre dekorative armaturer

MASTER LEDcandle iøjnefaldende design til lysekroner og andre dekorative armaturer Lighting MASTER LEcandle iøjnefaldende design til lysekroner og andre dekorative armaturer MASTER LEcandle MASTER LEcandle-lyskilder giver et hvidglødende, strålende lys og er ideelle til almen og dekorativ

Læs mere

Innovativ LED Industribelysning

Innovativ LED Industribelysning Innovativ LED Industribelysning Lineær LED High Bay Armaturer Typisk 50-85% Driftbesparelse Energieffektiv, Innovative Løsninger www.tricklestar.eu Lineær LED High Bay Armatur Innovativ LED Belysning der

Læs mere

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3 Lighting Giv din servicestation et løft med smart belysning Philips -lysarmaturer kombinerer perfekt produktdesign med moderne LED-teknologi for et højt lysudbytte, som omdanner din servicestation til

Læs mere

Reducer dine omkostninger med LED. Den første LED PL-C lyskilde til eftermontering. Designet til at øge effektiviteten og reducere dine omkostninger.

Reducer dine omkostninger med LED. Den første LED PL-C lyskilde til eftermontering. Designet til at øge effektiviteten og reducere dine omkostninger. CorePro LED PL-C Reducer dine omkostninger med LED Den første LED PL-C lyskilde til eftermontering. Designet til at øge effektiviteten og reducere dine omkostninger. Den første LED opgradering til downlights

Læs mere

SmartBalance ydeevne kombineret med smart design

SmartBalance ydeevne kombineret med smart design Lighting SmartBalance ydeevne kombineret med smart design SmartBalance, surface mounted Selvom funktionel belysning i mange tilfælde er det vigtigste, så vil kunder også gerne have armaturer, der er attraktive

Læs mere

Pentura Mini LED ultraslankt armatur

Pentura Mini LED ultraslankt armatur Lighting ultraslankt armatur er et ekstremt slankt armatur der kombinerer LED'ens energibesparelser med fremragende lysydelse lyst og ensartet lys med god farvegengivelse. er meget nem at installere, selv

Læs mere

CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning

CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning Lighting CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot er en serie indbygningsspots, der kan anvendes i stedet for halogenbaserede armaturer.

Læs mere

ClearWay økonomisk LED-løsning

ClearWay økonomisk LED-løsning Lighting ClearWay økonomisk LED-løsning ClearWay LED-teknologien er banebrydende inden for belysning på mange forskellige områder. Den lyskvalitet, som LED'er giver, har f.eks. gjort vores veje sikrere,

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Meget pålidelig løsning til vejbelysning

Meget pålidelig løsning til vejbelysning Lighting Meget pålidelig løsning til vejbelysning Højtryksnatriumlyskilde med opaliseret æggeformet yderkolbe, højt lysudbytte, lang levetid og pålidelig virkning Fordele Avanceret teknologi: Høj virkningsgrad

Læs mere

SM500T Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning

SM500T Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning Lighting Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning Inden for detailhandelen er onlinesalg i dag i hastig vækst, og hård konkurrence er hverdag. Forhandlere ønsker derfor at skabe oplevelser, som

Læs mere

Maxos LED Industry innovativ og fleksibel løsning for ideelt lysudbytte

Maxos LED Industry innovativ og fleksibel løsning for ideelt lysudbytte Lighting Maxos LED Industry innovativ og fleksibel løsning for ideelt lysudbytte Maxos LED Kunderne i industrien og i detailhandlen efterspørger belysningsløsninger der kan tjene sig selv ind på kort tid,

Læs mere

CoreLine SlimDownlight - Det oplagte valg inden for LED-belysning

CoreLine SlimDownlight - Det oplagte valg inden for LED-belysning Lighting CoreLine SlimDownlight - Det oplagte valg inden for LED-belysning er en serie af ultratynde indbygnings- og påbygningssarmaturer, til erstatning for downlight-armaturer baseret på CFL-ni/ CFL-I-teknologi.

Læs mere

Pentura Mini LED ultraslankt armatur

Pentura Mini LED ultraslankt armatur Lighting Pentura Mini LED ultraslankt armatur Pentura Mini LED Pentura Mini LED er et ekstremt slankt armatur der kombinerer LED'ens energibesparelser med fremragende lysydelse lyst og ensartet lys med

Læs mere

Kontorlamper DK. LED-stander- og pendellamper i

Kontorlamper DK. LED-stander- og pendellamper i Kontorlamper DK PRANA+ serien LEDstander og pendellamper i PRANA+serien UPLIGHTS UDTRÆKS LAMPEHOVED DIREKTE LYS HØJTEKNOLOGISK SENSOR LYSSTYRKE SCENESTYRING TUNABLE WHITE KAN TILPASSES LYSFARVEN ON/OFF

Læs mere

CoreLine Panel det oplagte valg inden for LED-belysning

CoreLine Panel det oplagte valg inden for LED-belysning Lighting det oplagte valg inden for LED-belysning Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet kombineret med store

Læs mere

CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomkostn inger

CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomkostn inger Lighting CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomkostn inger CoreLine Highbay Efter den vellykkede lancering af CoreLine Highbay i 2013 giver opgraderingen til

Læs mere

CoreLine det oplagte valg inden for LEDbelysning

CoreLine det oplagte valg inden for LEDbelysning Lighting CoreLine det oplagte valg inden for LEDbelysning CoreLine Surface-mounted Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god

Læs mere

OptiVision LED gen2 en ny tidsalder inden for smart belysning til fritidssportsområder og andre områder

OptiVision LED gen2 en ny tidsalder inden for smart belysning til fritidssportsområder og andre områder Lighting en ny tidsalder inden for smart belysning til fritidssportsområder og andre områder Philips -projektørsystem er det nyeste inden for LED-teknologi og udgør en komplet belysningsløsning lige fra

Læs mere

Meget effektivt lysstofrør

Meget effektivt lysstofrør Lighting Meget effektivt lysstofrør MASTER TL5 High Efficiency Eco Den ekstremt effektive TL5 lyskilder (rørdiameter 16 mm) giver nemt store energibesparelser. TL5 lyskilden har fremragende bevarelse af

Læs mere

områdebelysning ClearFlood Fordele

områdebelysning ClearFlood Fordele Lighting ClearFlood LEDløsning til sportspladsog områdebelysning ClearFlood ClearFlood er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål.

Læs mere

Iridium² LEDGINE oplyser vejen forude

Iridium² LEDGINE oplyser vejen forude Lighting Iridium² LEDGINE oplyser vejen forude Iridium² LED Medium Iridium² er en serie af vejbelysningsarmaturer, der er designet til god ydeevne og bæredygtighed. Alt afhængigt af anvendelsesområde og

Læs mere

LED-lyskilder. Prisliste. Philips LED lyskilder. 16 Oktober

LED-lyskilder. Prisliste. Philips LED lyskilder. 16 Oktober LED-lyskilder Prisliste Philips LED lyskilder 6 Oktober Philips LED lyskilde EU garantipolitik LED lysrør År Totalt antal garrantitimer MASTER 5 43,800 CorePro 3 0,000 LED lyskilder År Totalt antal garrantitimer

Læs mere

TubeLine LED-enhed optimeret komfort med lineær LED-løsning

TubeLine LED-enhed optimeret komfort med lineær LED-løsning Lighting TubeLine LED-enhed optimeret komfort med lineær LED-løsning TubeLine Lysstofrørbelysning har traditionelt været det foretrukne valg for kunder med behov for en høj grad af visuel komfort. Med

Læs mere

Selenium LED ganske enkelt effektiv

Selenium LED ganske enkelt effektiv Lighting Selenium LED ganske enkelt effektiv Selenium LED Selenium LED er et omkostningseffektivt armatur til vejbelysning, som giver en energibesparelse på mere end 60 % sammenlignet med traditionelle

Læs mere

MileWide² Elegant, højeffektiv og fremtidssiker

MileWide² Elegant, højeffektiv og fremtidssiker Lighting MileWide² Elegant, højeffektiv og fremtidssiker MileWide² Large Sammen med Holscher Design har vi udviklet MildeWide², som er efterfølgeren til den meget populære MileWide-serie. Takket være det

Læs mere

Arkitektonisk Belysning til Gyptone kant D2. Nyt design og inspiration til lofter

Arkitektonisk Belysning til Gyptone kant D2. Nyt design og inspiration til lofter Arkitektonisk Belysning til Gyptone kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Et nyt integreret design af lys og lofter En følelse af velvære Et loft er meget anderledes end ethvert andet område i et

Læs mere

Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys

Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys Lighting Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys PureGlow Intelligent Color RGBA Powercore De innovative PureGlow Powercore-armaturer giver professionelle

Læs mere

Luma visionen er en realitet

Luma visionen er en realitet Lighting Luma visionen er en realitet Luma Micro Luma er et højtydende vejbelysningsarmatur med et karakteristisk design, der giver en perfekt kølet og nem løsning til alle gader og veje. Lumenpakken,

Læs mere

pleiad g3 Vi ved hvordan man finder en stjerne i loftet

pleiad g3 Vi ved hvordan man finder en stjerne i loftet pleiad g3 Vi ved hvordan man finder en stjerne i loftet At lede efter en stjerne Stjernerne har forundret mennesker igennem tiderne. Mysteriet om deres tilblivelse har altid fascineret videnskabsmænd.

Læs mere

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Lighting Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Iridium gen3 LED Medium Iridium gen3 er det første virkeligt intelligente armatur, der er udviklet med henblik på en problemfri

Læs mere

Bilag til byrådsindstillingen Energirenovering af vejbelysning

Bilag til byrådsindstillingen Energirenovering af vejbelysning Bilag 1. Lys på Aarhus Fra Center for Byens Anvendelse Dato 15-05-2015 Bilag til byrådsindstillingen Energirenovering af vejbelysning Lys er et vigtigt element i skabelsen af moderne attraktive bymiljøer,

Læs mere

PowerBalance 2 bæredygtig ydelse

PowerBalance 2 bæredygtig ydelse Lighting PowerBalance 2 bæredygtig ydelse PowerBalance gen2 Når det kommer til belysning af et kontorlandskab med LED-armaturer, er mange normalt villige til at investere i bæredygtighed såfremt investeringen

Læs mere

Kommentering af belysningsforslag for gadebelysning

Kommentering af belysningsforslag for gadebelysning Hørsholm Gågade Kommentering af belysningsforslag for gadebelysning Indledning Med udgangspunkt i belysningsforslaget for gågadeområdet i Hørsholm Bymidte udarbejdet af COWI A/S, beskrives i det følgende

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år

Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år Industribelysning TrueForce Industri Case Study Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år Den hidtidige belysning var utidssvarende, en energisluger og kom meget direkte

Læs mere

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet Lampeshoppen Funky design i topkvalitet Om os Vi har mere end 14 år på bagen som lampeforhandler med hovedvægt på kvalitetslysekroner og ekstravagante lamper til den kræsne forbruger. Vi har altid bestræbt

Læs mere

SM500T Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning

SM500T Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning Lighting Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning Inden for detailhandelen er onlinesalg i dag i hastig vækst, og hård konkurrence er hverdag. Forhandlere ønsker derfor at skabe oplevelser, som

Læs mere

Økonomisk løsning til områdebelysning

Økonomisk løsning til områdebelysning Lighting Økonomisk løsning til områdebelysning CoreLine tempo lille er en yderst effektiv serie af armaturer, som er designet til 1:1 eftermontering af erstatninger for konventionel teknologi, samtidig

Læs mere

polelite og keen Spotlights med unikke muligheder

polelite og keen Spotlights med unikke muligheder polelite og keen Spotlights med unikke muligheder Spotlights med unikke muligheder PoleLITE og Keen er to LED-spot som kan monteres på såvel nye som eksisterende stolper. Armaturet sidder på et leddelt

Læs mere

dti led Direct to Indirect

dti led Direct to Indirect dti led Direct to Indirect Friheden til at vælge Kombinationen af direkte og indirekte lys er et af Fagerhults kendetegn. I vores forskning og produktudvikling har vi altid betonet, hvor vigtig det rette

Læs mere

IDÉGRUNDLAG fra strategi til handling Fra strategi til handling

IDÉGRUNDLAG fra strategi til handling Fra strategi til handling IDÉGRUNDLAG Anvendelse Anvendelse af af belysningsplan belysningsplan fra strategi til handling Fra strategi til handling Niels Knudsen Niels Knudsen Belysningsingeniør Frederiksberg Kommune Belysningsingeniør

Læs mere

CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning

CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning Lighting CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot er en serie indbygningsspots, der kan anvendes i stedet for halogenbaserede armaturer.

Læs mere

udendørs belysning i Kristiansund kommune

udendørs belysning i Kristiansund kommune Udendørs CityTouch Kristiansund kommune Fremtidens udendørs belysning i Kristiansund kommune Norske kommuner har et stort behov for at opgradere deres vejbelysning på grund af øgede miljø- og energikrav.

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

Munkegaard LED. Design: Arne Jacobsen

Munkegaard LED. Design: Arne Jacobsen Munkegaard LED Design: Arne Jacobsen Munkegaard Udviklet og skabt til den legendariske Munkegård Skole i Gentofte i 1955, men siden spredt over hele verden i alt lige fra privatboliger til universiteter.

Læs mere

produktnyheder Efterår 2016

produktnyheder Efterår 2016 produktnyheder Efterår 2016 Sweep Sweep er udformet som en kugle beskåret i top og bund og tilbyder en moderne belysningsløsning til moderne kontorer. Med en lysfordeling med 60 % direkte lys og 40 % indirekte

Læs mere

CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomko stninger

CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomko stninger Lighting fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomko stninger Efter den vellykkede lancering af i 2013 giver opgraderingen til en ny generation af LED endnu lavere samlede ejeromkostninger

Læs mere

Graze MX Powercore højintensitetsbelysning af facader og bygningselementer på højhuse

Graze MX Powercore højintensitetsbelysning af facader og bygningselementer på højhuse Lighting Graze MX Powercore højintensitetsbelysning af facader og bygningselementer på højhuse Mange arkitektoniske bygningselementer har brug for et lineært armatur, der kan belyse flere etager med minimal

Læs mere

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Lighting Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Iridium gen3 LED Medium Iridium gen3 er det første virkeligt intelligente armatur, der er udviklet med henblik på en problemfri

Læs mere

LumiStone inspirerende ydelse

LumiStone inspirerende ydelse Lighting LumiStone inspirerende ydelse LumiStone er et nyt designarmatur til kontormiljøer. Det unikke design er skabt i samarbejde mellem Philips og designchef Henning Solfeldt fra PLH Arkitekter. For

Læs mere