T5 Electro Command Serien T5.100 I T5.110 I T5.120

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "T5 Electro Command Serien T5.100 I T5.110 I T5.120"

Transkript

1 T5 Electro Command Serien T5.100 I T5.110 I T5.120

2 02 T5 ELECTRO COMMAND SERIEN

3 03 En ny traktorgeneration til fremtidsfokuserede landmænd. Den nye T5 Electro Command sætter nye standarder for arbejde på kvægbrug, med malkekvæg og på blandede bedrifter. Den nye T5 Electro Command er resultatet af omfattende kundeundersøgelser, og det betyder, at du kan vælge den og være sikker på, at den passer til dit landbrug. Hvorfor? Fordi landmænd som dig selv har været med til at udvikle den. T5 Electro Command. Konstrueret med vægt på alsidighed. New Holland ved, at T5 Electro Command traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige opgaver, og derfor er den designet til at kunne tilbyde maksimal alsidighed som standard. Det perfekte valg til arbejdet i marken, på landevejen, i bygninger eller på gårdspladsen, og perfekt til transport, kraftudtags-, lift- samt kommunale eller have-/parkopgaver. Electro Command transmissionen sikrer let og præcis justering af hastigheden i forhold til den aktuelle opgave. Med et stort udvalg af kraftudtagshastigheder, fritsynstag som standard samt front- og baglift har du fundet den perfekte landbrugspartner. Model Nominel Akselafstand Vægt hk mm kg T T T T5 Electro Command Serien: 3 modeller, mange anvendelsesmuligheder De tre modeller i den nye T5 Electro Command Serie er udviklet med en perfekt fordeling af effekten hen over seriens modeller. Basismaskinen T5.100 yder 99 hk stigende til 117 hk på top-modellen T Alt leveres i en kompakt ramme med et højt effekt-/vægtforhold, som gør T5 Electro Command højtydende og meget hurtig.

4 04 OVERSIGT Ny T5 Electro Command. Multitasking bliver nemmere. Den nye T5 Electro Command definerer standarden for arbejde på kvægbrug, med malkekvæg og på blandede bedrifter. Det iøjnefaldende New Holland design følger formgivningen på en T6 eller T7 traktor. De karakteristiske forlygter, New Hollands markante LED lygter og de aggressive ventilationsåbninger i hjelmen gør T5 Electro Command til en traktor, man lægger mærke til. Traktorens generelt kompakte mål og høje effekt-/vægtforhold gør T5 Electro Command egnet til alle landbrugsopgaver. Ultimativ komfort. For første gang på T5 Electro Command Serien får du fordel af New Hollands anerkendte Terraglide forakselaffjedring, der giver en meget jævn kørsel, selv i det mest krævende terræn. Når dette kombineres med Comfort Ride kabineaffjedring, har du en traktor med en høj grad af luksus. Overlegen effektivitet. Den kompakte T5 Electro Command er udstyret med den meget effektive FPT Industrial F5C motor med ECOBlue Compact HI-eSCR teknologi, der lever op til Tier 4B kravene. Den leverer øget ydelse med op til 24% mere drejningsmoment for endnu mere produktivitet. Høj grad af alsidighed. Den nye frontlæsser med bred ramme er mere stabil, selv når man arbejder med meget tung last ved fuld rækkevidde. Det nye joystick i kabinen med knapper til styring af transmissionen, hvilket gør det let at skifte op og ned. Alt dette i en kompakt pakke: både standardmodeller og modeller med Comfort Ride kabineaffjedring har samme lave totalhøjde på 2,6 m. Øget produktivitet. Den nye LED lygtepakke gør nat til dag, og man kan uden problemer arbejde hele døgnet rundt. Den nye 1000 ECO PTO indstilling får din produktivitet til at stige og dit brændstofforbrug til at falde. Den helt nye IntelliSteer lite pakke med assisteret styring på en enkelt skærm. Pakke med nyt aggressivt design Markante New Holland LED lygter som ekstraudstyr ECOBlue Compact HI-eSCR Tier 4B motor, op til 117 hk maks. ydelse Frontlift og kraftudtag med flere funktioner Terraglide forakselaffjedring som ekstraudstyr

5 05 ISOBUS klasse II kompatibel Fritsynstag 8 LED arbejdslygter som ekstraudstyr IntelliSteer lite styresystem Avancerede sæder Nyudviklet fjernventil Ekstraudstyret Comfort Ride kabineaffjedring bibeholder standard traktorhøjde Øget kapacitet på bagerste lift Fabriksmonterede brede læsser-beslag

6 06 FØRERKABINE En ny vision for kabinekomfort. Deluxe VisionView kabinen er bygget op omkring føreren for optimal arbejdsglæde. Nyd det perfekte udsyn til alle sider. Altid. Hold skarpt øje med forskudte redskaber gennem de buede og oplukkelige sideruder. Ingen besværlige tilkoblinger: den ekstra store bagrude sikrer krystalklart overblik over liften. Ny placering af udstødningen gør det let at overskue vejen eller marken forude. Indstil det justerbare rat og instrumentpanel præcist efter dine behov. Og komforten er yderligere forbedret med Terraglide forakselaffjedringen og Comfort Ride kabineaffjedringen, der dæmper alle stød og vibrationer, selv under de mest krævende terrænforhold.

7 07 Hold altid skarpt øje med læsseren Fritsynstaget er udviklet til at sikre perfekt udsyn til læsseren i maks. hæveposition, uden at man skal vride nakken af led, hvilket giver optimal komfort. Det meget tynde bånd mellem forruden og fritsynstaget giver det bedste udsyn i klassen og en højere produktivitet, når man arbejder med læsseren. Øjne i nakken Der kan som ekstraudstyr fås større sidespejle hvor den øverste del giver bedre udsyn over vejen ved transport med høj hastighed. Den nederste, justerbare del er blevet konstrueret således, at den effektivt modvirker blinde vinkler. Musik til arbejdet Din radio i fuld størrelse er let at betjene, og du kan hurtigt vælge din yndlingskanal, mens du kører. Til musikelskere kan der også leveres et ekstra MP3-stik og en separat holder. Endnu bedre klimaanlæg holder dig kølig Det helt nyudviklede klimaanlæg har to blæsere for at sikre maksimal effekt i selv de varmeste somre og de koldeste vintre. Individuel justering af op til 10 dyser styrer luftstrømmen for optimal komfort eller hurtig afisning af forruden. Betjeningsenhederne på B-stolpen ligger godt i hånden, og man kan justere dem intuitivt under kørslen.

8 08 NEW HOLLAND COMMAND ARC Command Arc: den ultimative ergonomiske arbejdsglæde. Kabinens betjeningselementer er bygget op omkring landmanden. Hvordan? Fordi landmanden var i centrum i udviklingsfasen. Udviklet og afprøvet med de mest avancerede virtual reality teknikker og finpudset ved hjælp af vores virtuelle landmand med alle de vigtigste kontrolfunktioner samlet i Command Arc. Denne ergonomiske udformning betyder, at du kan udføre de mest hyppige funktioner uden at dreje kroppen, hvilket sikrer fremragende produktivitet og reduceret førertræthed. Der kan leveres kørehastighedsafhængigt kraftudtag. Perfekt ved spredning af gylle eller vende græs. Beskyt dine redskaber og traktoren med soft-start kraftudtagsindstillingen. Det automatiske kraftudtag deaktiverer og genaktiverer kraftudtaget ved vending på forageren. Alle kontakter har baggrundsbelysning, som letter betjeningen, når det er mørkt. Denne funktion aktiveres automatisk, når man tænder arbejdslygterne. Integrerede knapper til udkobling samt til gearskift op og ned giver øget produktivitet ved læsserarbejde. Command Arc knapper til op- og nedgearing gør det muligt at skifte gear med fingerspidserne. Ergonomisk placeret primær gearstang og aktivering af parkeringsbremse. Nye låse til fjernventilgrebene giver øget sikkerhed. Op til tre fjernventiler og en fordeler aktiveres jævnt og ergonomisk med grebene. Det mekaniske eller elektroniske joystick styrer op til fire midtermonterede fjernventiler, perfekt til nem betjening af en frontlæsser fra det komfortable førersæde. Finjustér hastigheden med hastighedsregulatoren, der er nem at anvende. De avancerede EDC betjeningsenheder er placeret ideelt for finjustering af sænkehastighed, højdebegrænsning, følsomhed og slip, hvilket giver ensartet jordbehandling og maksimalt træk.

9 09 IntelliView berøringsskærm. Forreste og bagerste kraftudtag startes og stoppes korrekt og sikkert med trykknapperne. Aktiver Terralock, og den vil automatisk styre valg af firehjulstræk og differentialspærre. Kontakt med tre indstillinger af Powershuttle aggressivitet. Vippekontakt til aktivering af krybegear, som er ekstraudstyr. Brug funktionen styring af motoromdrejningstal til at forudindstille to motoromdrejningstal.

10 10 SÆDE OG LED LYGTER Gårdens bedste sæde. New Holland giver dig klassens bedste udvalg af sæder med to forskellige modeller, så du har et bredt og omfattende udvalg. Alle sæder har forbedrede hynder. Disse mere faste og holdbare sædehynder giver en fantastisk komfort uanset terrænet. Deluxe luftaffjedret sæde Standardsædet har deluxe luftaffjedring, der kan indstilles præcist til den enkelte fører. Sædepuderne er betrukket med holdbart stof i dybblå farve, og det er nemt at finde alle betjeningselementerne, så man kan justere sædet nemt og hurtigt. Auto Comfort sæde Hvis du tilbringer mange arbejdstimer i traktoren, oplever du den blødeste kørsel nogensinde med det opvarmede semiaktive Auto Comfort sæde, monteret med et stort luftreservoir for at modvirke ujævnt terræn. Endvidere tilbydes der et passende passagersæde i fuld størrelse med sikkerhedssele.

11 11 Klart lys til mørke nætter. Belysning foran traktoren, så produktiviteten ved natarbejde og den samlede sikkerhed øges, er noget New Holland prioriterer højt, og det opnås ved at overføre de sidste nye innovationer som f.eks. LED fra bilindustrien til landbrugets verden. De helt nye belysningspakker har op til 8 LED lygter. Disse lygter er klarere og mindre strømkrævende end de tilsvarende standardudgaver, og de giver et bredt belyst område med hvidt lys, der gør nat til dag. Fire taglygter bag og to foran sammen med to LED lygter på kabinegelænderet samt højtmonterede forlygter lyser vejen eller marken op, så du kan arbejde hele døgnet rundt. Der kan også fås standard halogenlygter. Fuldt justerbare lygter 360º LED lygtepakken har justerbare lygter foran og bag på kabinen. LED lygterne er meget effektive med mere lys, større holdbarhed og mindre strømforbrug. LED positionslyset, der er ekstraudstyr, giver de velkendte New Holland lygter på motorhjelmen et mere moderne look. Der er endda kommet New Holland logo inde i lygteenheden.

12 12 ADMINISTRATION AF PRÆCISIONSLANDBRUG Skræddersyede PLM pakker. Hos New Holland ved vi, at hver enkelt landmand har sine egne krav til automatisk styring, og derfor kan du vælge mellem tre forskellige løsninger til T5 Electro Command Serien. Basisversionen med manuel styring bruger en lysstråle, der er nem at følge, så du hele tiden kører korrekt ligeud, perfekt til gødningsspredning. EZ-Pilot systemet kan eftermonteres. Systemet har en servomotor og kan anvendes sammen med det separate FM-750 display, og dette er den perfekte løsning ved jordbehandling. Topmodellen med IntelliSteer lite løsningen styres med den eksisterende IntelliView farveberøringsskærm, perfekt monteret i kabinen og med overlegen præcision, helt ned til 1,5 cm med anvendelse af et RTK-korrektionssignal. Standardvalget ved dyrkning af grøntsager med høj værdi. UTONOMOUS EGNOS 0 RangePoint EGNOS RTX cmcm cm RangePoint OmniSTAR RTX GNSS/XP/HP cmcm CenterPoint OmniSTAR RTX GNSS/XP/HP cmcm CenterPoint RTK/RTK RTX VRS cm cm PLM Connect PLM Connect cm cm 1.5 cm RTK/RTK RTKVRS RTK Høj præcision og gentagelsesnøjagtighed New Holland tilbyder flere nøjagtighedsniveauer. Dette giver dig mulighed for at vælge den præcisionsgrad, der passer til dit behov og budget. Når du bruger RTK-korrektion med IntelliSteer, har du sikker gentagelsesnøjagtighed fra år til år. ISOBUS kompatibel Alle modeller i T5 Electro Command Serien kan udstyres med ISOBUS II som ekstraudstyr. Hvad betyder det? Helt enkelt kan du anvende den ekstra IntelliView III monitor til betjening af ethvert ISOBUS kompatibelt monteret redskab på en enkelt skærm. Det er ren plug-and-play. IntelliSteer lite. Intelligent assisteret styring. IntelliView - synlig intelligens Den helt nye IntelliSteer lite løsning anvendes som den almindelige IntelliSteer med fuldt integreret automatisk styring og med høj fleksibilitet, da man hurtigt og nemt kan afmontere den og montere den i en anden maskine på gården. Perfekt under høsten, hvor du kan afmontere den fra din T5 Electro Command og montere den på din New Holland mejetærsker. Dette intuitive system styres med IntelliView farveberøringsskærmen i kabinen, og med det kan du stige ind og starte effektivt, med spor-til-spor gentagelsesnøjagtighed fra år til år helt ned til 1,5 cm med anvendelse af et RTK-korrektionssignal. Den ekstra brede 26,4 cm store IntelliView IV farveberøringsskærm kan bruges til at styre det automatiske styresystem IntelliSteer lite, der er ekstraudstyr. IntelliView skærmene muliggør fingerspidsprogrammering af en lang række styrespor, fra kørsel ligeud A-B til de mest komplekse, tilpassede kurver. Du kan personalisere dine indstillinger enkelt og let og endvidere overføre data ved hjælp af PLM Connect File Transfer og PLM softwarepakker på din computer.

13 13 FM-750 EZ-Pilot Det ukomplicerede håndfri dyrkningssystem EZ-Pilot er en simpel håndfri løsning med assisteret styring til eftermontering. Rattet drejes for dig ved hjælp af et fuldt integreret styremodul, som du kontroller via det avancerede FM-750 display. For kunder, der søger den ultimative løsning til eftermontering, er Autopilot kompatibelt med T5 Electro Command traktorer. Telematik: styr din maskine hjemme fra kontoret Med PLM Connect kan du etablere forbindelse til din T5 Electro Command fra dit kontor ved hjælp af det mobile netværk. Du kan holde kontakten med dine maskiner til enhver tid, og du kan endog sende og modtage realtidsoplysninger, hvilket sparer tid og øger produktiviteten. Med PLM Connect Essential startpakken får du de hyppigst benyttede funktioner eller opgradering til PLM Connect Professional pakken, så du får fuld overvågning og kontrol af maskinen. Kort sagt vil PLM Connect hjælpe dig med at reducere dine brændstofudgifter og forbedre administrationen af maskinpark og sikkerhed i en enkelt pakke.

14 14 MOTOR Ren ydelse. Kontant produktivitet. Hele T5 Electro Command Serien er monteret med 3,4 liter Common Rail F5C motorer, udviklet af FPT Industrial, som til fulde overholder de høje Tier 4B miljøkrav. De optimerede, stærke og utroligt lydsvage motorer udvikler mellem hk og op til max. 491 Nm moment og har 24% mere drejningsmoment for sikker produktivitet. Og med et hk-til-vægt forhold på kun 38,9 kg/hk er T5 Electro Command din perfekte landbrugspartner. Hele T5 Electro Command Serien anvender ECOBlue Compact HI-eSCR og Cooled Exhaust Gas Recirculation (CEGR) for overholdelse af Tier 4B standarden. Dette er i fuld overensstemmelse med New Hollands Tier 4B Strategi, der bygger på anvendelse af Compact SCR and Low Rate EGR for mindre effektkrævende produkter med lavere krav til køling og hvor produkternes generelle dimensioner har afgørende betydning. Alt sammen med henblik på at opnå den fremragende effektivitet, du kan forvente af den førende producent på miljøområdet. Doseringsmodul Bæredygtig Effektiv Teknologi Compact Hi-eSCR beholder Rensekatalysator (CUC) Vistronic ventilator som standard F5C motor ECOBlue Compact HI-eSCR Specielt designet til F5C motoren, har FPT industrial udviklet en kompakt version af deres HI-eSCR, en videreudvikling af det eksisterende ECOBlue SCR system. Her vil du få fordel af branchens højeste NOx konverteringseffektivitet. Dette multipatenterede system benytter en ny motorstyreenhed, der ikke kun styrer motoren, men også HI-eSCR efterbehandlingssystemet ved at kontrollere føde- og doseringsmodulerne. Ved hjælp af et separat system med lukket kredsløb overvåger det konstant NOx niveauerne i udstødningsgassen, så det sikres, at der indsprøjtes en præcis mængde AdBlue for at opnå NOx konvertering af mere end 95%, samtidig med at der sikres et lavt væskeforbrug.

15 15 Drevet af FPT Industrial New Holland står ikke helt alene, når det drejer sig om Tier 4-teknologi. Virksomheden kan trække på erfaringen fra deres egen motorudviklingsspecialist: FPT Industrial. Banebrydende: Common Rail teknologien blev udviklet af FPT Industrial på deres R&D excellence center i Arbon, Schweiz i 1980 erne og gjorde den offentlig tilgængelig i 1997 med Alfa Romeo 156. Og var den første producent, som introducerede den på landbrugsmaskiner i form af TS-A traktoren. Banebrydende. Altid. Renere: For 6. år i træk har CNH Industrial ligget i toppen af Dow Jones Sustainability World og europæiske indeks for produktionsteknikbranchen. Renere. Overalt. Gennemprøvet: Siden 1995 har FPT Industrial været foregangsmænd inden for SCR-teknologien, og virksomheden har allerede produceret mere end SCR-motorer i løbet af de sidste 8 år til landbrugs-, entreprenør- og transportbranchen. Driftssikkerhed. Bekræftet. Mere arbejdstid, mindre tid brugt på vedligeholdelse Et avancerede teknisk design stiller færre krav til vedligeholdelse. Alle T5 Electro Command modeller er omfattet af New Hollands brancheførende 600 timers serviceintervaller, og de kører alle på lettilgængeligt standard brændstof. Vælg New Holland for at spare penge, udnytte maskinen optimalt og samtidig beskytte miljøet. Timer 600 T5 Electro Command 500 Konkurrenter Fastholdelse af ydelse. Altid. Hos New Holland er vi utrolig begejstrede for den hurtige reaktion. Kort sagt, som din F5C motor er udstyret med den nye Compact HI-eSCR, kan den reagere endnu hurtigere, når den placeres under belastning. Så når du transporterer fuldt lastede kornanhængere, og du kommer til en bakke, vil du kunne fastholde en konstant hastighed. MED BELASTNING Motoromdrejningstal Tier 4B ECOBlue Compact HI-eSCR genvindingspunkt Tier 3 genvindingspunkt FORBEDRET BELASTNINGSRESPONS FALD I MOTORENS OMDREJNINGSTAL Tid Simpel ESM. Fjerner besværet med gasregulering. En alsidig traktor skal ubesværet kunne håndtere arbejde med kraftudtaget og krævende trækopgaver. Med styring af motoromdrejningstal (ESM) vil det avancerede system levere præcist den mængde brændstof til motoren, som er påkrævet for udsving i motorbelastningen, mens det ønskede motoromdrejningstal opretholdes. Der kan endvidere indstilles to forskellige motoromdrejningstal. Du kan let skifte mellem disse omdrejningstal med en knap på transmissionens styreenhed.

16 16 ELECTRO COMMAND TRANSMISSION Semi-Powershift teknologi. Hos New Holland ved vi, at alle landmænd har forskellige behov, og at intelligent innovation også skal omfatte tilbud om gennemtestede løsninger, som forbedrer din effektivitet. Semi-Powershift Electro Command transmissionen har koblingsfrit gearskift, der gør føreren mindre træt, og der skiftes automatisk gear med tilføjelsen af auto-tilstande, som er ekstraudstyr. Kobling C1 og C2 Kobling C3 og C4 Kraftudtagsdrev Transmissionsudgang Motor-input

17 17 Electro Command Med Electro Command, Semi-Powershift transmissionen kan du vælge otte gear med op/ned skifteknapperne på betjeningsgrebet. Den tredje knap bruges til områdeskift. Du kan også skifte op eller ned med de ergonomisk placerede knapper på Command Arc eller på det hydrauliske joystick, hvis monteret. Det valgte gear vises ved et hurtigt blik på det store geardisplay. Tophastigheden på 40 km/t opnås ved blot 1970 o/min. Resultatet? Din T5 Electro Command vil reducere dine brændstofomkostninger og samtidig mindske lydniveauet i kabinen. Samarbejde: automatik, komfort og produktivitet Automatisk transporttilstand forenkler gearskift og reducerer indgreb fra føreren ved arbejde på vej. Den vil endda opfange, hvis traktoren skubbes af en læsset anhænger. I det tilfælde vil den bibeholde det aktuelle gear for at opnå motorbremsning. Auto Field styrer både motorens omdrejningstal og transmissionen for at optimere ydelse og økonomi ved arbejde med kraftudtag og til trækarbejde. MOTORENS EFFEKTKURVE AUTOMATISK SKIFTEPUNKT HØJ TOLERANCE GEARSKIFT MO- TOR O/MIN OPTIMALT MOTOR O/MIN LAV TOLERANCE ENGINE POW HIG Ergonomisk Powershuttle Den ratmonterede elektro-hydrauliske Powershuttle kan betjenes uden at fjerne hænderne fra rattet for øget sikkerhed ved arbejde med frontlæsser. Du kan endda regulere indstillingen af aggressiviteten med en ergonomisk anbragt kontakt på Command Arc. Vælg indstillingen blød til generelt markarbejde, standard til de daglige opgaver og intensiv til de næsten omgående retningsskift ved arbejde med frontlæsser. Har du brug for mere? Du kan også ændre indstillingerne under kørslen. Meget sikker mekanisk parkeringslås Hvis du arbejder i meget bakket terræn, får du yderligere sikkerhed med den mekaniske parkeringslås. Systemet tilkobles mekanisk via en bestemt position på den primære gearstang, og det låser gearene automatisk, så der hverken kan køres frem eller tilbage i krybegear, når man parkerer på en skråning. Dette er især en fordel, når man kører med fuldt lastede anhængere.

18 18 AKSLER OG TRÆK Fremragende træk. Uovertruffen komfort. Ved at kombinere Terraglide forakselaffjedringens kraftige reaktion med Comfort Ride kabineaffjedringen og det affjedrede sæde vil du opleve en jævn kørsel uanset vejens eller jordens tilstand. Det har store fordele, hvad angår komfort, køreglæde og reduceret træthed. Terraglide forakselaffjedringen kan låses, hæves eller sænkes alt efter individuelle krav til arbejdet. Terraglide forakselaffjedring New Hollands Terraglide forakselaffjedring er kendt for at beskytte traktoren, de monterede redskaber samt føreren mod kraftige stødbelastninger under transport og i marken. I marken bevarer det avancerede affjedringssystem kontakten mellem dæk og jorden, så traktionen forbedres. Affjedringen har altid fuld vandring, og to akkumulatorer forøger ydelsen yderligere ved let og mellem belastning. Integreret Comfort Ride kabineaffjedring Den automatiske Comfort Ride kabineaffjedring i to trin, der fås som ekstraudstyr, sætter i dag standarden for førerkomfort. Med den reduceres stødbelastningerne på føreren med op til 25%. Designet til at fuldende den behagelig kørsel der tilbydes via det luftaffjedrede sæde. Den er ideel til opgaver, der omfatter jordbehandling i marken ved høje hastigheder samt transportopgaver på landevejen.

19 19 Terralock automatisk trækstyring New Hollands velkendte Terralock system er let at indstille og betjene. Det styrer automatisk tilkobling af drev til forakslen, og låser både forreste og bagerste differentialer. Kørehastighed og styrevinkel er afgørende for, hvornår differentialespærren låses og, hvis nødvendigt, firehjulstrækket frakobles. Hvorfor? For at sikre de skarpeste styreudslag og mindske belastningen af transmissionen. Heavy duty aksler til transport ved høj hastighed Stærke, 275 mm flange bagaksler er kombineret med store bremseskiver for at sikre imponerende bremsefunktion, selv under transport af tunge, fuldt lastede anhængere. Dæk. Valget er dit. Kør overalt med respekt for jordbunden med den nye T5 Electro Command. Der er en lang række dækmonteringer til rådighed, fra de største R38 dæk med øget frihøjde, perfekt til grøntsagsavlere med den store bæreflade, som også mindsker jordpakning. Slidstærke kommune-, skov- og græsdæk fuldender valgmulighederne. Med New Holland er valgmuligheder standard.

20 20 FRONT- / BAGLIFT OG FRONTLÆSSER Sikret produktivitet og fleksibilitet. New Holland er klar over, at fuld integration i produktionen er bedre end eftermontering. Derfor har man udviklet T5 Electro Command forberedt til frontlæsser og frontlift. T5 Electro Command er fuldt kompatibel med den nye Wide Frame New Holland 700TL frontlæsserserie, den mest produktive kombination. Derudover behøver du ikke længere at vælge mellem frontlæsser og frontlift, med T5 Electro Command kan du få begge dele. Baglift med høj kapacitet Målt ved kugleenderne har bagliften en maksimal løftekapacitet på op til 5420 kg. Kontakterne monteret på skærmen til styring af baglift og kraftudtag betyder, at du nemt kan tilkoble selv de vanskeligste redskaber i absolut sikkerhed. Frontlift og kraftudtag med flere funktioner giver større fleksibilitet Den fabriksmonterede frontlift kan løfte op til 1850 kg, og kraftudtaget med 1000 o/min gør ligeledes serien meget alsidig. Med multifunktionsfront som ekstraudstyr har du fire forskellige muligheder ved blot at skifte mellem en frontvægtramme, frontlift, frontmonteret kraftudtag (perfekt til kommunale opgaver) og den optimale kombination af frontlift og kraftudtag - perfekt, hvis der sker ændringer af arbejdsopgaverne.

21 21 Lang, stærk, produktiv Wide Frame 700TL Seriens specifikationer er imponerende: maks. løftehøjde på 4,07 m og løftekapacitet på op til 2304 kg betyder, at ingen opgave er for stor og ingen for lille. Tallene taler for sig selv. Men der er mere. Den hydrauliske rørføring er blevet integreret i læsserrammen, hvilket giver langt bedre udsyn fremad ved præcisionsarbejde og forhindrer påkørsel og fastklemning, når der arbejdes under trange pladsforhold. FOPS: din sikkerhedspartner New Holland tilbyder dig optimal sikkerhed, eftersom T5 Electro Command fuldt overholder FOPS (falling object protection system) standarden til beskyttelse mod nedfaldende genstande. Modeller 730TL 740TL 750TL Maks. løftehøjde (m) 3,7 3,7 4 Maks. løftekapacitet (kg) T5.100 l O O T5.110 O l O T5.120 O O l l Anbefalet O Ekstraudstyr Hurtig til- og frakobling Redskaber kan hurtigt og let til- og frakobles ved hjælp af lynkoblingsteknologien. En enkelt kobling sørger for sikker montering af redskabet med mindre tid på forberedelse og mere tid til arbejdet. Har du altid brug for læsseren? Reducér driftsomkostningerne ved at afmontere den, når den ikke skal anvendes. Den har faktisk indbyggede støtteben for sikker opbevaring, og en enkelt lynkobling gør processen super effektiv.

22 22 KRAFTUDTAG OG HYDRAULIK Hydraulisk kraft og fleksibelt kraftudtag. Mens standard 65 liter/min. pumpen er perfekt til de generelle opgaver, leverer MegaFlow pumpen et hydraulikflow på imponerende 84 liter/min. fra en enkelt pumpe. Du har således altid tilgængelig kapacitet til selv de mest krævende hydraulikopgaver, som f.eks. balleomvikling og hækklipning. De nye midtermonterede belastningsregistrerende ventiler, betjent med det ergonomiske joystick giver utrolig hurtig læsserfunktion, selv under styring, der forbliver let og præcis ved hjælp af den separate 43 liter/min. servicepumpe. Mekanisk eller elektronisk, valget er dit T5 Electro Command kan monteres med op til to midtermonterede ventiler til betjening af specialudstyr eller læsser. De styres via det integrerede joystick i kabinen. Et mekanisk joystick sikrer robust funktion med præcis tilkobling, og der kan også vælges elektronisk joystick for præcis fingerspidsaktivering. Begge versioner er med integrerede knapper til udkobling samt til gearskift op og ned. Præcis elektronisk trækkontrol Den ergonomiske EDC-mus ligger perfekt i højre hånd med det velkendte New Holland design for betjening med én hånd. Styring af liftens højde og dybde sikrer konsekvent ensartet markarbejde. Liftens hurtige hæve-/sænkekontakt gør det endnu hurtigere og lettere at returnere redskabet til arbejdsposition efter en vending på forageren, hvilket øger produktiviteten.

23 23 Kraftudtag: valgmuligheder samt blød start funktion Der kan vælges en lang række kraftudtags-omdrejningstal med det ergonomiske greb til højre for føreren. Herunder 540, 540 ECO, 1000 og 1000 ECO ved et motoromdrejningstal så lavt som 1500 o/min med reduceret brændstofforbrug og reduceret støj i kabinen under drift. Der er også mulighed for kørehastighedsafhængigt kraftudtag, som aktiveres via et separat greb til venstre for føreren. Blød start funktion og automatisk kraftudtag Blød start funktion på kraftudtaget tilkobles med en separat kontakt i Command Arc og beskytter både traktor og redskab mod pludselig belastning. Der kan som ekstraudstyr vælges automatisk kraftudtag for automatisk at koble kraftudtaget fra, når bagliften hæves over en forudindstillet position. Dette beskytter kraftudtagets aksel og traktoren. Systemet genindkobler også drevet, når liften sænkes.

24 24 SERVICE OG EFTERMARKEDSSUPPORT 360 : T5 Electro Command. Den nye T5 Electro Command Serie er blevet udviklet til at bruge mere tid på arbejdet og mindre tid på gårdspladsen. Alle servicepunkter er let tilgængelige, og de meget lange serviceintervaller betyder, at traktoren vil tilbringe mere tid i sine naturlige omgivelser: i marken! Motorhjelmen er i ét stykke, og den kan åbnes helt op, så service gøres lettere. Fyld sprinklervæskebeholderen gennem bagruden. Det er let at kontrollere, rense eller udskifte motorens luftfilter uden brug af værktøj. Det er let at skifte kabinens luftfilter. Kontrol af motorolie og påfyldningspunkter er let tilgængelige, uden at det er nødvendigt at åbne motorhjelmen. Dette gør regelmæssig kontrol hurtig og service mere enkelt. Køleren kan svinges helt ud, så rengøringen kan klares hurtigt og let. Påfyldningsstudsen til AdBlue beholderen på 12 liter er smallere end standard brændstoftankens, hvilket forhindrer utilsigtet påfyldning med brændstof. Hydraulikoliestanden kan ses i skueglasset bag på traktoren. Forhandlermonteret tilbehør Et omfattende udvalg af godkendt ekstraudstyr til optimering af maskinens ydelse under alle forhold kan leveres og monteres af din lokale forhandler.

25 25 New Holland Services. Skræddersyet efter dine behov CNH Industrial Capital, New Hollands finansierings selskab, er veletableret og højt respekteret indenfor landbrugssektoren, og står til din rådighed med skræd der syet rådgivning og finansieringsløsninger. Med CNH Industrial Capital følger den omfattende tryghed, som opstår gennem samarbejde med et professionelt finansieringsselskab, der er specialist i landbrug. Uddannet til at yde dig optimal support New Holland forhandlerens professionelle, tekniske specialister modtager regelmæssig træning og opdatering - både gennem online-kurser og gennem intensiv undervisning på tekniske skoler. Dette sikrer, at din forhandler altid har den specifikke viden, som de nyeste og mest avancerede New Holland produkter kræver. Service Plus fordi din tryghed er vigtig Service Plus programmerne tilbyder ejere af New Holland landbrugsmaskiner udvidet reklamationsdækning udover fabrikkens reklamationsret. Maksimal kontrol over løbende driftsomkostninger, reparationer udført af autoriserede NH forhandlere og brug af NH originalereservedele, højere gensalgsværdi af din maskine samt dækningsoverdragelse. Du kan vælge mellem tre grader af dækning: Sølv - Drivlinje Guld - Udvidet Platin - Fuld reparation Antal år der dækkes: to, tre, fire eller fem år Antal driftstimer (eller antallet af baller for ballepressere) Mange andre muligheder for at skræddersy programmet og opfylde dine forventninger Kontakt din lokale forhandler som vil udfærdige en Service Plus kontrakt for dine maskiner New Holland Agriculture T5 Electro Command serie app Med denne nye New Holland Agriculture produkt app kan du opleve alle funktioner, fordele og anvendelsesmuligheder på denne helt nye T5 Electro Command traktorserie. Scan her for at downloade den app. New Holland stil Skal New Holland være en fast del af din hverdag? Du kan bladre igennem det omfattende udvalg på Der er en lang række tilbud til din rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj, et stort udvalg af skalamodeller og meget, meget mere. New Holland. Så individuel som dig.

26 26 T5 Electro Command modeller T5.100 T5.110 T5.120 Motor* F5C F5C F5C Antal cylindere / Indsugning / Ventiler 4 / T / 4 4 / T / 4 4 / T / 4 Lever op til kravene i følgende emissionsbestemmelser Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 Tier 4B / Stage 4 ECOBlue Compact HI-eSCR system* (selektiv katalytisk reduktion) Brændstofsystem - Højtryks Common Rail Kapacitet (cm 3 ) Boring og slaglængde (mm) 99x110 99x110 99x110 Godkendt biodieselblanding** B7 B7 B7 Maks. effekt - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 73/99 79/107 86/117 Nominel effekt - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 73/99 79/107 86/117 Nominelt motoromdrejningstal (o/min) Maks. drejningsmoment - ISO TR14396 (Nm ved o/min) 430 ved ved ved 1500 Momentstigning (%) Styring af motoromdrejningstal Dieseltankens kapacitet (liter) AdBlue beholderens kapacitet (liter) Serviceinterval (timer) Electro Command transmission (40 km/t ECO) 3-trins vendegearindstilling af aggressivitet Powershuttle greb Antal gear (FxR) 16x16 16x16 16x16 Min. hastighed (km/t) 2,27 2,27 2,27 IntelliShift system Electro Command transmission [ekstraudstyr Super Creeper (40 km/t ECO)] O O O 3-trins vendegear indstilling af aggressivitet Powershuttle greb Antal gear (FxR) 32x32 32x32 32x32 Min. hastighed (km/t) 0,28 0,28 0,28 IntelliShift system El 12 volt generator standard / ekstraudstyr (ampere) 120 / / / 200 Standard batterikapacitet (CCA / Ah) 800 / / / 140 Aksler 4WD foraksel Terraglide forakselaffjedring O O O Styrevinkel ( ) Dynamiske forskærme O O O Terralock funktioner (Auto Diff / Auto 4WD) Drejeradius (mm) Hydraulik Gearpumpe Standard primær pumpeflow / tryk ved 2300 o/min (l/min / bar) 65 / / / 190 MegaFlow ekstraudstyr, primær pumpeflow / tryk ved 2300 o/min (l/min / bar) 84 / / / 190 Standard servicepumpeflow / tryk ved 2300 o/min (l/min / bar) 38 / / / 170 MegaFlow ekstraudstyr, servicepumpeflow / tryk ved 2300 o/min (l/min / bar) 43 / / / 170 Elektronisk trækkontrol (EDC) Fjernventiler Type Deluxe Deluxe Deluxe Maks. antal fjernventiler / fordeler 3 / 1 3 / 1 3 / 1 Maks. antal udgange fjernventiler Maks. antal midtermonterede ventiler (mekaniske og elektrohydrauliske) Maks. antal udgange midtermonterede ventiler Midtermonterede ventiler joystick-styring (mekaniske og elektrohydrauliske) O O O Lift Baglift kategori Maks. løftekapacitet ved kugleender (kg) Maks. løftekapacitet i hele området (610 mm bag kugleender) (kg) Frontlift løftekapacitet ved kugleender (i hele området) (kg) Forberedt til frontlæsser O O O Integreret læsser-joystick O O O Kraftudtag Elektrohydraulisk tilkobling af kraftudtag Aktivering af blød start kraftudtag Automatisk kraftudtagsstyring O O O Motorens omdrejningstal ved: 540 / 1000 (o/min) 1938 / / / / 540E / 1000 (o/min) 1938 / 1535 / / 1535 / / 1535 / E / 1000 / 1000E (o/min) 1535 / 1926 / / 1926 / / 1926 / 1486 Gangafhængig O O O

27 27 T5 Electro Command modeller T5.100 T5.110 T5.120 Bremser Hydrauliske anhængerbremser Trykluftbremser på traktor som ekstraudstyr O O O Kabine Deluxe VisionView kabine med FOPS - OECD kode 10 niveau 1 Deluxe VisionView kabinekategori niveau - EN Pakke med 4 halogenlygter Pakke med 8 LED lygter O Fritsynstag Forrude, der kan åbnes O O O Bagrudevisker / -vasker Standard sæde med mekanisk affjedring, med sikkerhedssele Deluxe luftaffjedret sæde med sikkerhedssele O O O Auto Comfort sæde med sikkerhedssele O O O Passagersæde med sikkerhedssele O O O Ratstamme med vippefunktion Klimaanlæg O O O Luftrecirkulationsfiltre MP3 Bluetooth-radio (håndfri telefon) O O O Teleskopiske brudsikre spejle Teleskopiske vidvinkelspejle O O O Comfort Ride kabineaffjedring O O O Skærmmonterede udvendige kontakter til kraftudtag og lift O O O Præstationsmonitor med udvidet tastgruppe O O O Monteringsbeslag til kabinemonitor O O O IntelliView III farveskærm O O O ISO stik O O O Kameratilslutning O O O IntelliSteer lite styresystem O O O PLM Connect telematics O O O ISOBUS Class II navigering O O O Optimum Deluxe VisionView kabine lydniveau - 77/311EEC (dba) 74 Fabriksmonterede rotorblink (1 / 2) Vægt Minimum uden ballast / forsendelsesvægt (kg) 4550 / / / 5350 Maks. tilladt vægt (kg) Standard O Ekstraudstyr Leveres ikke * Udviklet af FPT Industrial ** Biodieselblanding skal fuldt ud opfylde den seneste brændstofspecifikation EN14214:2009, og traktoren skal anvendes i overensstemmelse med anvisningerne i instruktionsbogen C D G F B E A Mål Med bagdæk*** 16.9R R38 A Samlet længde fra forreste ophæng til baglift (mm) B Min. bredde (mm) C Højde fra midt på bagakslen til toppen af kabinen (mm) D Min. samlet højde (mm) E Akselafstand (mm) F Sporvidde (min. / maks.) (mm) 1320 / / 2246 G Frihøjde (mm) *** Der kan fås andre bagdæk end de nævnte: 600/65R34, 540/65R38, 540/65R34, 520/70R34, 480/70R38, 480/70R34, 460/85R34, 420/85R38, 420/85R34, 380/80R38, 340/85R38, 18.4R34, 14.9R38, 13.6R38

28 New Holland Top Service: kundesupport og kundeinformation. Top tilgængelighed Vi er altid til din rådighed: alle dage fra ! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. Top hastighed Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! Top prioritet Hurtige løsninger i sæsonen: fordi arbejdet ikke kan vente! Top tilfredshed Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 03/17 - (Turin) /DKO

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

NY T5 AUTO COMMAND SERIE

NY T5 AUTO COMMAND SERIE NY T5 AUTO COMMAND SERIE NY T5 AUTO COMMAND SERIE Den gennemprøvede T5 Serie af traktorer er blevet udviklet til at kunne klare en lang række landbrugsopgaver produktivt fra markarbejde, arbejde med frontlæssser

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 T7 Serien 03 Fire modeller til din gård. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder, herunder maskinstationer,

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 02 T5 SERIEN Komplet. Kompakt. Konkurrencedygtig. Ny T5. Alt, hvad du behøver, og mere til. T5 Serien er blevet designet til at være den ultimative universalmaskine

Læs mere

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SERIEN Ny T4 F/N/V. Renere forbrænding, mere lydsvag og endnu mere effektiv. T4V New Holland, førende inden for udvikling af specialtraktorer, har forbedret

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

T6 serien T6.125 I T6.145 I T6.155 I T6.165 I T6.175 I T6.180

T6 serien T6.125 I T6.145 I T6.155 I T6.165 I T6.175 I T6.180 T6 serien T6.125 I T6.145 I T6.155 I T6.165 I T6.175 I T6.180 02 T6 serien Udviklet til at kunne imødekomme dine krav. New Holland ved, at der ikke er to gårde, som er ens, og derfor har vi udviklet T6

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 02 T4 SERIEN 03 Den mest komfortable arbejdsplads. Den opgraderede T4 Serie med tre modeller er udviklet for at skabe helt nye standarder for komforten under arbejdet. Med

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

T8 serien T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435

T8 serien T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 T8 serien T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 02 Serien 03 T8: Du har kontrol over tingene. New Holland T8 Seriens traktorer leveres med 5 forskellige udgangseffekter, der omfatter nominelle kræfter

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

T4S T4.55S I T4.65S I T4.75S

T4S T4.55S I T4.65S I T4.75S T4S T4.55S I T4.65S I T4.75S 02 SERIEN 03 New Holland T4S traktorer. Fuldt opdaterede. Med New Hollands T4S traktorer med 55-75 hk får du den perfekte balance mellem moderne effektivitet og kravene til

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 02 SERIEN 03 Høj produktivitet bygget på erfaring. New Hollands C-serie af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende

Læs mere

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 2 3 GØR ALTING MULIGT - OG MERE TIL Øget effekt og produktivitet T8 er den stærkeste, konventionelle traktor i New Holland Serien. Og Seriens nye

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. MAKSIMAL OPBAKNING. Bæredygtig Effektiv Teknologi MED ET SEPARAT NETVÆRK TIL

Læs mere

T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270

T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 02 T7 SERIEN 03 Seks modeller, der passer til din bedrift. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

T7 serien T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270

T7 serien T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 serien T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 02 T7 serien 03 Fire modeller, der passer til din bedrift. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder,

Læs mere

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT JX SERIEN 60-95 HK NOMINEL EFFEKT Sikker og produktiv arbejdsplads. Disse Optimal komfort. Det fuldt justerbare Praktisk teknologi. Betjeningsfunktionerne Altid den nødvendige effekt. Der er fem traktorer,

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

Strålende udsyn. Den nye ARION 400.

Strålende udsyn. Den nye ARION 400. Strålende udsyn. Den nye ARION 400. Indhold Den nye ARION 400 3 QUADRISHIFT 4 CLAAS traktorkoncept 6 Hydraulik 8 Kabine 10 Multifunktionshåndtag 12 Tekniske data 14 Den nye ARION 400 Ingen forurening.

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION HM KAMPAGNETILBUD: KR. 619.000,- Rente- og afdragsfri kampagne resten af 2016 NYHED Enestående funktion: Med MF-joystick skifter du mellemleem frem og bak samt styrer læsseren en på samme tid uden at skulle

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 AVANCEREDE EGENSKABER, FREMRAGENDE KOMFORT OG EFFEKTIVITET EN MODERNE VERSION AF EN TRADITIONEL FAVORIT TD5 er i sandhed en moderne version af en

Læs mere

T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270

T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 02 T7 SERIEN 03 Seks modeller, der passer til din bedrift. T7 Serien er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands

Læs mere

T7 HEAVY DUTY SERIEN T7.275 I T7.290 I T7.315

T7 HEAVY DUTY SERIEN T7.275 I T7.290 I T7.315 T7 HEAVY DUTY SERIEN T7.275 I T7.290 I T7.315 ÅRETS MASKINE 2016 02 T7 HEAVY DUTY SERIEN Tre modeller til din bedrift. Nogle gange er der styrke i dybden, men med T7 Heavy Duty Serien har New Holland samlet

Læs mere

PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE

PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE PUMA CVX 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240 Tier4b (Stage4) EP QUICK GUIDE 20 Novembre, 2010 (version JAN17) Index Indhold: Armlæns betjening side 3 Affjedret frontaksel side 21 Armlæns panel (lift betjening)

Læs mere

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN PUMA EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN... 04-05 KABINE... 06-07 BETJENINGSELEMENTER... 08-09 MOTOR... 10-11 SEMI- / FULD POWERSHIFT TRANSMISSION... 12-13 CVX TRANSMISSION... 14-15 KRAFTUDTAG... 16-17 HYDRAULIK...

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

LM SERIEN. LM5.25 I LM6.32 I LM6.35 Elite LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35

LM SERIEN. LM5.25 I LM6.32 I LM6.35 Elite LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35 LM SERIEN LM5.25 I LM6.32 I LM6.35 Elite LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35 02 OVERSIGT New Holland i konstant udvikling. Gennem de seneste 20 år har New Holland LM teleskoplæssere leveret en uovertruffen

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

RENDEGRAVERE B100 C I B110 C I B115 C

RENDEGRAVERE B100 C I B110 C I B115 C RENDEGRAVERE B100 C I B110 C I B115 C 02 SERIEN 03 Maskinen, der klarer dine opgaver. På mange virksomheder er der behov for en læsser med høj alsidighed, som kan mere end bare at flytte massegods. Andre

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

SCORPION

SCORPION SCORPION 9055 1 7055 1 7050 1 7044 1 7035 1 7030 1 6035 1 6030 1 Mål A Længde inkl. redskabsramme mm 5600 4985 4985 4985 4880 4880 4580 4580 C Maks. bredde mm 2500 2500 2500 2500 2280 2280 2280 2280 D

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV

GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV Øg dit udbytte med de sidste nye produkter INDENFOR GPS-UDSTYR. TIL NEW HOLLAND MASKINER AUTOGUIDANCE READY: - NAV CONTROLLER II - 372 ANTENNE PRIS: 98.399,- AUTOSTYRING TIL

Læs mere

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC)

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 2 5E 3-cylindrede traktorer Den lille kæmpe med den store kabine Yderst effektiv, gennemprøvet teknologi faktisk 100 % udviklet af John Deere.

Læs mere

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD magnum 02 Magnum serien MAGNUM ER KLAR TIL NYE UDFORDRINGER MED ØGET EFFEKT TIL KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD efter mere end 170 År er Vi stadig TrO OVerFOr VOres VisiOn Om at TiLBYDe morgendagens LanDmÆnD maskiner,

Læs mere

Power Partner VALTRA S

Power Partner VALTRA S DK Power Partner 2 3 4 VALTRA ER NU STÆRKERE END NOGENSINDE S232, S262, S292, S322, S352 5 - LÆGGER KIMEN TIL SUCCES VELKOMMEN TIL S-SERIE UNIVERSET Valtra S-serien sikrer den allerbedste totaløkonomi

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

NEW HOLLAND T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

NEW HOLLAND T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 NEW HOLLAND T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER LEJEPRIS PR. TIME fra kr. 155,-* * Beregnet ud fra et forbrug på 1.000 timer pr. år KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER DE NÆSTE 5 ÅR TRYGT, SIKKERT OG NEMT! Lige nu og frem til 28. februar 2017 tilbyder vi dig

Læs mere

Traktorer ATOS 350 340 330 240 230 220

Traktorer ATOS 350 340 330 240 230 220 Traktorer ATOS 350 340 330 240 230 220 ATOS. Det nye familiemedlem. Man kan ikke selv vælge sin familie? Når det drejer sig om traktorer, kan man. Effekten er perfekt afstemt efter landmandens krav. Betjeningen

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere