Eksempel på en skræddersyet rejse Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksempel på en skræddersyet rejse Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan"

Transkript

1 Eksempel på en skræddersyet rejse Kundenavn Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Rejsenummer Skrives på tilmeldingsformular De Rejsende 17R-425_V-03 Destination Chile, Argentina Dato for produktion af rejseplan Pris for rundrejse Per person ved 2 personer i delt dobbeltværelse kr. Punkter mærket med er inkluderet i pris Dagsprogram Dag nr. Dato Hotel i sidstnævnte by 1 5. januar 2018 Afrejse fra Danmark, nat i fly 2 6. januar 2018 Fly ankomst til Santiago de Chile 3 7. januar 2018 Santiago de Chile 4 8. januar 2018 Tur til Viña del Mar og Valparaiso 5 9. januar 2018 Valparaiso Santiago de Chile januar 2018 Bus gennem Andesbjergene Santiago de Chile Mendoza januar 2018 Vintur, Mendoza januar 2018 Mendoza Salta januar 2018 Salta Humahuaca januar 2018 Humahuaca januar 2018 Tur til det farvede bjerg, Humahuaca januar 2018 Humahuaca San Antonio de los Cobres januar 2018 San Antonio de los Cobres Salta Iguazú januar 2018 Iguazú januar 2018 Iguazú Buenos Aires januar 2018 Buenos Aires januar 2018 Buenos Aires januar 2018 Buenos Aires januar 2018 Buenos Aires januar 2018 Buenos Aires januar 2018 Afrejse fra Buenos Aires januar 2018 Ankomst til Danmark

2 Rejseplan for rundrejse 5. januar 2018 Afrejse Danmark 6. januar 2018 Fly ankomst til Comodoro Arturo Merino Benítez International lufthavn SCL Santiago de Chile Selskab: Flynummer: Afgangstidspunkt: Ankomsttidspunkt: Transfer lufthavn hotel Når I kommer ud af bagagehallen, bliver I mødt af en medarbejder, der bærer et skilt med jeres navn. I bliver kørt til jeres hotel. Hotel Montecarlo, Santiago Victoria Subercaseaux Hotellet er et mindre trestjernet sted ved parken Cerro Santa Lucía. 7. januar 2018 Morgenmad på hotel Hotel Montecarlo, Santiago 8. januar 2018 Morgenmad på hotel

3 Todages tur til Valparaiso og Viña del Mar I bliver hentet på hotellet og kørt til havnebyen Valparaiso ved Stillehavet. Valparaiso. Hotel Palacio Astoreca, Valparaiso Calle Montealegre 149, Valparaíso, Valparaíso Hotellet er i en stor klassisk bygning med udsigt over havnen i Valparaiso. 9. januar 2018 Morgenmad på hotel Transfer Valparaiso hotel i Santiago I bliver hentet på hotellet og kørt til jeres hotel i Santiago Afgang kl: x Hotel Montecarlo, Santiago 10. januar 2018 Morgenmad på hotel Transfer hotel busterminal med assistance I bliver hentet på hotellet og kørt til busterminalen i Santiago. Afgang kl.: Personen der yder jer assistance sørger for at I på den store busterminal kommer sikkert med den rette bus.

4 Bus Santiago de Chile Mendoza Turen går med rutebus gennem Andesbjergene fra Chiles hovedstad Santiago til Mendoza. Vi gør hvad vi kan for at I får de bedste pladser øverst og forrest i dobbeltdækkerbussen, så I virkelig kan nyde udsigten. Turen går først gennem faldt land og snart op gennem kuperede dale. Før grænsen stiger I op gennem en lang serie hårnålesving. Turens højeste punkt er i 3500 meters højde i tunnelen, der forbinder Chile og Argentina. Lige efter grænsen kommer I forbi det 6962 meter høje bjerg Aconcagua. Herfra fortsætter I ned gennem Mendozaflodens dal. Turen tager cirka syv timer. På grænsestationen på den chilenske side af tunnelen bliver man først stemplet ud af Chile og dernæst ind i Argentina. Transfer busterminal hotel Når I kommer med bussen, bliver I mødt af en medarbejder, der bærer et skilt med jeres navn. I bliver kørt til jeres hotel i Mendoza. Hotel Abril Patricias Mendocinas 866, Mendoza Et Boutique hotel kun halvandet hundrede meter fra den store centrale plaza i Mendoza.

5 Læs om Mendoza I danskernes bevidsthed er Mendoza synonym med vin. Store mængder Chardonnay og Malbec finder vej fra provinsen Mendoza til danske ganer, og besøger man byen, er det oplagt at kikke ind hos en af de store vinproducenter, der benævnes bodegaer. Mendoza er en grøn og moderne by med store parker. Syd for byen i områderne Lujan de Cuyo og Valle de Uco er der mange spændende bodegaer, der tager imod besøg og byder på smagsprøver. I vores guidebog Argentina en dansk guide skriver vi om Mendoza fra side 89. Vingård ved Mendoza.

6 11. januar 2018 Morgenmad på hotel Heldags vintur på cykel Med smagsprøver og frokost Kl. 09:30 (cirka) bliver I hentet på hotellet og kørt til vinområdet Lujan de Cuyo syd for Mendoza. Her starter jeres cykeltur med et besøg på den første vingård. Efter at have set stedet og smagt på deres vin, cykler I til dagens anden vingård. Også her får I en rundvisning og smagsprøver. På den tredje vingård spiser I frokost. Til slut bliver I kørt hjem på hotellet, hvor I ankommer omkring kl. 16. Inkluderet er: - Transport til og fra hotel - Engelsktalende guide - Mountainbike, hjelm og handsker - Indgange til vingårde - Smagsprøver - Gourmetmiddag med en femretters menu med fem forskellige vine. - Hjælp under cykelturen Afgang kl.: 0 Besøg på en vingård omfatter selvfølgelig smagsprøver. Hotel Abril

7 12. januar 2018 Morgenmad på hotel Transfer hotel lufthavn I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen udenfor Mendoza. Afgangstidspunkt: Fly Mendoza MDZ Salta SLA Afgang fra lufthavnen ved Mendoza. Selskab: Flynummer: Afgangstidspunkt: Ankomsttidspunkt: NOTE: Denne dag er der Direkte fly fra Mendoza til Salta. Dagen efter, d. 13. Januar, kræver det flyskift i Buenos Aires og dermed en længere rejse. Transfer lufthavn hotel Når I kommer ud af bagagehallen, bliver I mødt af en medarbejder, der bærer et skilt med jeres navn. I bliver kørt til jeres hotel i Salta. Hotel Antiguo Convento Caseros 113, Salta Et lille hyggeligt hotel i centrum af Salta. 13. januar 2018 Morgenmad på hotel Billeje 5 dage Selskab: Kategori: Pick up kl: Sted: D Salta C. Nøjagtig adresse følger Egen kørsel i lejet bil Lufthavn, Salta Purmamarca Rasmussen Travel giver en udførlig kørebeskrivelse til turen.

8 Læs om Humahuacadalen I provinsen Jujuy mærker man tydeligt, at der ikke er langt til hverken det indianske Bolivia eller Chiles knastørre Atacamaørken. En tur gennem Humahuacadalen til de hyggelige småbyer Purmamarca, Uquia og Humahuaca bringer den besøgende tæt på både en afslappet stemning og mangefarvede bjerge. Dalen På højlandet puna er den store saltslette Salinas Grande. I vores guidebog Argentina en dansk guide skriver vi om provinsen Jujuy og Humahuacadalen fra side 102. Hotel Huacalera, Huacalera, Humahuacadalen Hovedvejen Ruta 9, km. 1790, Huacalera, Jujuy Hotellet ligger på landevejen i Humahuacadalen. 14. januar 2018 Morgenmad på hotel Hotel Huacalera, Huacalera, Humahuacadalen 15. januar 2018 Morgenmad på hotel Tur til det farvede bjerg El Hornocal En times kørsel med firhjulstrækker fra Humahuaca ligger det mangefarvede bjerg El Hornocal. Bjerget er især flot om eftermiddagen, når solens stråler farver sandstensbjerget i stærke farver. Turen foregår med et lokalt bureau i byen Tilcara nær jeres hotel. El Hornocal. Hotel Huacalera, Huacalera, Humahuacadalen

9 16. januar 2018 Morgenmad på hotel Egen kørsel i lejet bil Huacalera San Antonio de los Cobres Undervejs kommer I forbi den store saltørken Salinas Grandes. Sainas Grandes. Hotel San Antonio de los Cobres San Antonio de los Cobres Et endnu ikke specificeret hotel i San Antonio de los Cobres januar 2018 Morgenmad på hotel Egen kørsel i lejet bil San Antonio de los Cobres lufthavn, Salta Fly Salta Iguazú Selskab: Flynummer: Afgang kl.: Ankomst kl.: Transfer lufthavn hotel Når I kommer ud af bagagehallen, bliver I mødt af en medarbejder, der bærer et skilt med jeres navn. I bliver kørt til jeres hotel i byen Puerto Iguazú.

10 Hotel Jasy, Puerto Iguazú Av. San Lorenzo 154, 3370 Puerto Iguazú, Misiones Hotellet ligger i udkanten af den lille by Puerto Iguazú. Samtidig er der kun 800 meter ind til bycentrum med restauranter og caféer. Bygningerne er af træ, hotellet har swimmingpool og stemningen ha et skær af jungle. 18. januar 2018 Morgenmad på hotel Tur til Iguazúvandfaldene på den argentinske side Transport med aftalt returtidspunkt I bliver hentet på hotellet og kørt til besøgscentret ved indgangen til nationalparken med Iguazúvandfaldene. Fra informationscentret går I frem til vandfaldene. Afgangstidspunkt fra hotellet: Afhentningstidspunkt fra informationscentret: Adgang til Iguazúvandfaldene på den argentinske side Jeres indgang til nationalparken med Iguazúvandfaldene er inkluderet. Hotel Jasy, Puerto Iguazú 19. januar 2018 Morgenmad på hotel Tur til Iguazúvandfaldene på den brasilianske side Transport med aftalt returtidspunkt I bliver hentet på hotellet og kørt til besøgscentret ved indgangen til nationalparken med Iguazúvandfaldene på Brasiliens side. Fra informationscentret kører I med shuttlebus (inkluderet) frem til vandfaldene. Afgangstidspunkt fra hotellet: Afhentningstidspunkt fra informationscentret: Adgang til Iguazúvandfaldene på den brasilianske side Jeres indgang til nationalparken med Iguazúvandfaldene er inkluderet. Transfer hotel lufthavn I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Afgangstidspunkt fra hotellet:

11 Fly Puerto Iguazú IGR Aeroparque AEP, Buenos Aires Fly til indenrigslufthavnen i Buenos Aires C. Selskab: Flynummer: Afgang kl.: Ankomst kl.: Transfer lufthavn hotel Når I kommer ud af bagagehallen, bliver I mødt af en medarbejder, der bærer et skilt med jeres navn. I bliver kørt til jeres hotel. Hotel Patios de San Telmo Chacabuco 752, San Telmo, Cdad. Autónoma de Buenos Aires Dette hyggelige hotel ligger bydelen San Telmo. I kvarteret er mange gamle barer, tangosteder og restauranter.

12 20. januar 2018 Morgenmad på hotel Informationsmøde med vores danske medarbejder Søren Møberg Om morgenen kommer vores medarbejder Søren Møberg og møder jer på hotellet. Her gennemgår I rejsen, får nødvendige billetter og vouchers, og I kan stille de spørgsmål, som I har. Heldags bytur med vores danske medarbejder Søren Møberg Vores medarbejder Søren Møberg tager jer med på en dagstur ud i Buenos Aires. Søren lægger den endelige rute, hvor I besøger havnehvarteret La Boca med de spraglede huse og kvarteret Recoleta med den monumentale kirkegård Recoleta, hvor bl.a. Evita Perón er bisat. Sandsynligvis kommer I også til kvarteret Palermo. I tager offentlige transportmidler, og oplever på den måde, hvor beboerne i Buenos Aires selv kommer rundt. De spraglede huse i kvarteret La Boca. Hotel Patios de San Telmo

13 21. januar 2018 Morgenmad på hotel Hotel Patios de San Telmo Læs om Buenos Aires Arkitektonisk er Buenos Aires i familie med byer som Paris, Barcelona og Madrid. De byplanlæggere, der skabte Sydeuropas storbyer, tegnede også mange af de palæer, karréer og pladser, som pryder Buens Aires. Byens centrum er Majpladsen med katedralen, den historiske byrådsbygning og det lyserøde præsidentpalæ fra hvis have, der er udsigt til La Plata-floden og havneområderne, hvor indvandrerne gik i land for et århundrede siden. I vores guidebog Argentina en dansk guide skriver vi om Buenos Aires fra side 12. Præsidentpalæet Casa Rosada på Majpladsen. 22. januar 2018 Morgenmad på hotel Hotel Patios de San Telmo 23. januar 2018 Morgenmad på hotel Hotel Patios de San Telmo

14 24. januar 2018 Morgenmad på hotel Transfer hotel lufthavn I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor I sættes af ved afgangshallen. Afgangstidspunkt: 25. januar 2018 Morgenmad på hotel Fly afgang fra Buenos Aires International lufthavn Ministro Pistarini de Ezeiza, EZE Selskab: Flynummer: Afgangstidspunkt: Ankomsttidspunkt:

15 Praktiske bemærkninger Tilmelding og rejseplanlægning Du kan tilmelde dig rejsen via et link på vores hjemmeside eller ved udfyldelse af en tilsendt tilmeldingsblanket. Vi skal bruge et billede eller en kopi af billedsiden i dit pas i forbindelse med køb af flybilletter. Det er vigtigt, at dit pas er gyldigt mindst et halvt år efter hjemkomstdatoen. Er dette ikke tilfældet, råder vi dig til hurtigst muligt at få dit pas fornyet. Vi kan ikke registrere dig som tilmeldt rejsen, før vi har både en udfyldt tilmeldingsblanket og et pasbillede. Når vi har registreret dig som tilmeldt, sender vi faktura på depositum og restbeløb. Vi køber flybilletter, når vi har registreret din indbetaling af depositum. I forbindelse med køb af flybilletter opretter vi din egen rejseside på vores hjemmeside, og du modtager en mail med link adgangskode til siden. Ca. 3. uger før afrejsen lægger vi en detaljeret rejsemappe på din rejseside.

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Viole tango 18R-531_V-01 Iguazúvandfaldene fra Buenos

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination WILLAING 18R-561_V-02 Rejseperiode November 2018

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination FERGUSON 19R-723_V-02 Argentina Brasilien Rejseperiode

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination JAFFKE 19R-769_V-02 Chile Argentina Rejseperiode

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HAMEL 20R-804_V-01 Chile Argentina Rejseperiode 8.

Læs mere

Rundrejse forslag 1 med Estancia Cristina

Rundrejse forslag 1 med Estancia Cristina Rundrejse forslag 1 med Estancia Cristina Rundrejse forslag 2 med El Chaltén Per person ved 2 personer i delt dobbeltværelse Punkter mærket med er inkluderet i tilbuddet Fly mellem Danmark og Latinamerika

Læs mere

chile, Argentina & Rio

chile, Argentina & Rio 22 dages luksusrejse chile, Argentina & Rio vin, bjerge, gletsjere, storby & vandfald santiago, mendoza, buenos aires, Uruguay, Patagonien, iguazú, rio de janeiro Indhold 01 Afgang fra Billund Kl. 14:45

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Humahuaca i Nordvestargentina. Rejsens hovedpunkter - Samarbejde med blandet børne- og ungdomskor i Buenos Aires. Fælles koncert med det lokale kor.

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HUNDTOFTE 18R-535_V-01 OG v-02 Machu Picchu, Cusco,

Læs mere

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo.

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo. Say Hueque Chile 557 San Telmo, Buenos Aires Tlf. +54 11 4307 2614 / 3451 juliana@sayhueque.com Say Hueque Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina.

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Blandet børne- og ungdomskor vi møder i Buenos Aires. Rejsen i Dronningens Fodspor Rejsen, som den er beskrevet i denne rejseplan, følger i fodsporene

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseperiode KRISTENSEN 18R-567_V-05 Patagonien Dato

Læs mere

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE 15 E CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-001 01 02 03 04 Afgang fra Danmark og flyskift i en europæisk

Læs mere

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE 15 E CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-001 01 02 03 04 Afgang fra Danmark og flyskift i en europæisk

Læs mere

ARGENTINA TANGO I BUENOS AIRES, VINGÅRDE VED MENDOZA, BJERGE OG DALE I NORDVEST OG FANTASTISKE VANDFALD I IGUAZÚ 15 DAGE MED AFREJSE HVER LØRDAG

ARGENTINA TANGO I BUENOS AIRES, VINGÅRDE VED MENDOZA, BJERGE OG DALE I NORDVEST OG FANTASTISKE VANDFALD I IGUAZÚ 15 DAGE MED AFREJSE HVER LØRDAG 15 E MED AFREJSE HVER LØR ARGENTINA TANGO I BUENOS AIRES, VINGÅRDE VED MENDOZA, BJERGE OG DALE I NORDVEST OG FANTASTISKE VANDFALD I IGUAZÚ VELKOMSTMØDE MED DANSKTALENDE MEDARBEJDER I BUENOS AIRES KORT

Læs mere

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt 17 dage chile & ARGENTINa Santiago, andesbjergene, mendoza, buenos aires, iguazú Afrejse hver onsdag året rundt Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og flyskift i Madrid til Rio. Ankomst til Santiago

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-559_V-01 Rejseperiode April maj 2018 Dato

Læs mere

ARGENTINA MED VIN, BJERGE OG VANDFALD

ARGENTINA MED VIN, BJERGE OG VANDFALD 15 E MED AFREJSE HVER LØR ARGENTINA MED VIN, BJERGE OG VANDFALD TANGO I BUENOS AIRES, VIN I MENDOZA, HØJLAND I NORDVEST OG VANDFALD I IGUAZÚ DRAG PÅ OPELSE I DET STORSLÅEDE, UKENDTE HJØRNE AF ARGENTINA

Læs mere

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Oplevelsesrejse til Sydamerika med Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage Santiago - Punta Arenas

Læs mere

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT 11 E ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONS ÅRET RUNDT Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark med kurs mod Sydamerika Ankomst til Buenos

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseperiode NAVN 19R-770_V-01 Argentina Dato for

Læs mere

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Rio de Janeiros storhed Det 7. naturvidunder Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos Aires Den danske Pampa Andesbjergenes naturscenerier 18

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO

I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO 21 E. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR I CHILE, ARGENTINA OG RIO MED SANTIAGO, ANDESBJERGENE OG IGUAZÚ EN UNIK REJSE MED SYDAMERIKA-EKSPERTEN CALLE GRANHOLM Indhold 01 Afgang fra Danmark 06 Kørsel

Læs mere

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck

I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck 21 dage. 5. - 25. FEBRUAR 2016 I DANSKERNES FODSPOR GENNEM Chile, argentina og rio en unik rejse med sydamerika-eksperten Calle granholm og dansk-argentineren ricardo albeck santiago de chile dansk-chilensk

Læs mere

VINREJSE TIL ARGENTINA

VINREJSE TIL ARGENTINA 15 DAGE MED AFREJSE 7. APRIL 2017 VINREJSE TIL ARGENTINA BUENOS AIRES, MENDOZA, SALTA, IGUAZÚ BESØG PÅ VINHUSENE DER LEVERER TIL DET ARGENTINSKE VINHUS PÅ AMAGER KORT FORTALT REJSEKODE: 17R-409 DAG 01

Læs mere

Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer

Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer Puerto Plata - Rav, sandstrand og cigarer En skøn badeferie i Den Dominikanske Republik. Her er der virkelig mulighed for at komme ned i gear og slappe af på nogle helt fantastiske strande. 14 dage Fra-pris

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE MED REJSELEDER DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE MED REJSELEDER DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK 17 E FRA D. 21. NOVEMBER TIL 7. DECEMBER 2016 ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE TILLÆGSPAKKE I RIO DE JANEIRO MED REJSELEDER DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK

Læs mere

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER 20 E MED AFREJSE 19. FEBRUAR 2017 ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER BUENOS AIRES, GLETSJERE I SYD, BJERGE I NORDVEST OG IGUAZÚVANDFALDENE RUNDREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM KORT FORTALT REJSEKODE: 17R-415

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

Rejseplan og tilbud. Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud _V-02

Rejseplan og tilbud. Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud _V-02 Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseperiode KRISTOFFERSEN 20-805_V-02 Colombia Peru

Læs mere

Rutebeskrivelse Salta Cachi Cafayate Salta

Rutebeskrivelse Salta Cachi Cafayate Salta Rutebeskrivelse Salta Cachi Cafayate Salta Salta Cachi: 156 kilometer Anslået tid: 4 timer plus pauser Cachi Cafayate: 162 timer Anslået tid: 5-6 timer plus pauser Cafayate Salta: 197 timer Anslået tid:

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

3 dages togtur i det vestlige Canada

3 dages togtur i det vestlige Canada Rockies Express 3 dages togtur i det vestlige Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 British Colombia Vancouver CANADA Kamloops Alberta Banff Calgary Med tog Med

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen er planlagt, så den både har spændende faglige

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE REJSELEDER: DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK

ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE REJSELEDER: DANSK-ARGENTINEREN RICARDO ALBECK 18 E FRA D. 21. NOVEMBER TIL 8. DECEMBER 2016 ARGENTINA BUENOS AIRES, DEN DANSKE PAMPA, VINLANDET MENDOZA OG IGUAZÚVANDFALDENE FOR LANDBOSENIORERNE PÅ LOLLAND, FALSTER OG MØN REJSELEDER: DANSK-ARGENTINEREN

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019.

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. På denne rejse til England vil temaet være»antik og The«, hvor vi bor i byen Oxford, og her vil vi begynde vores rejse

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO

ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO 14 E MED AFREJSE HVER LØR ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO BUENOS AIRES, PATAGONIENS GLETSJERE, IGUAZÚVANDFALDENE OG RIO DE JANEIRO VELKOMSTMØDE MED VORES DANSKE MEDARBEJDER I BUENOS AIRES KORT FORTALT

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia Kortoversigt: Alicante lufthavn til Hacienda Riquelme (Sucina) Turen fra Alicante til Haciendaen er lidt mindre

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Total solformørkelse 2019 Argentina 26. juni 13. juli

Total solformørkelse 2019 Argentina 26. juni 13. juli Total solformørkelse 2019 Argentina 26. juni 13. juli - Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Aarhus C Kontakt: Jesper Hannibal * tlf. +45 70 270 370 * e-mail: info@jesperhannibal.dk

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 I samarbejde med Torben Bjerregaard fra private rådgivere og en række kontakter i såvel Sydamerika som

Læs mere