Varmtvandsbeholdere Prisme og Prisme Kombi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Varmtvandsbeholdere Prisme og Prisme Kombi"

Transkript

1 1 Varmtvandsbeholdere Prisme og Prisme Kombi Elektrisk opvarmet og Elektrisk opvarmet med tilskudsvarme

2 2 Indhold 1. Generelle oplysninger Montage af varmtvandsbeholderen på væg Vandforsyning Elektrisk tilslutning Vedligeholdelse Driftsinstruktioner/programmering Prisme Kombi vandpåfyldning af spiral Prisme Kombi montage af temperaturfølere Tekniske data Reservedele Overensstemmelseserklæring... 15

3 3 1. Generelle oplysninger Service og garantier I tilfælde af reklamation Ansvar Rensning og eftersyn iht. Vedligeholdelse Garantien er nærmere beskrevet i det sammen med beholderen leverede BAXI Garantibevis. De bør altid henvende Dem til den installatør/forhandler, der har installeret/leveret beholderen. Derefter foretager installatøren/forhandleren om nødvendigt reklamation videre til fabrikken. Ifølge lovgivningen påhviler ansvaret for vedligeholdelsen af et varmeanlæg brugeren. Bekendtgørelse om eftersyn af kedel- og varmeanlæg i bygninger. Det er ejer/brugers ansvar, at udstyret renses og vedligeholdes jfr.: Almen praksis Denne instruktions anvisninger Instruktion til eventuelt udstyr/tilbehør Samt forhold beskrevet i tilhørende garantibevis Elektrisk tilslutning Her gælder de almindelige faglige retningslinjer. 1 x 230 VAC + PE

4 4 2. Montage af varmtvandsbeholderen på væg 1. Montagebeslaget skal fastgøres på væggen, således at det sidder solidt og stabilt; er dette ikke tilfældet bortfalder garantien. 2. Det medleverede vægbeslag fastgøres nøjagtigt på væggen; sørg for at det sidder vandret. 3. Holderne bag på beholderen anbringes i de dertil beregnede udskæringer på vægbeslaget.

5 5 3. Vandforsyning Der skal monteres en sikkerhedsventil i forbindelse med koldtvandsrøret (blå). Sikkerhedsventilen skal være på 10 bar. o Vær opmærksom på, at der ved almindelig brug kommer en smule vand fra sikkerhedsventilen dette er helt normalt. Installationen af sikkerhedsventilen skal udføres i henhold til Vandnormen og Arbejdstilsynets forskrifter. Udløb fra sikkerhedsventilen skal føres til afløb. Efter endt installation fyldes der fyldes vand på beholderen; når vandet løber ud af varmtvandsrøret er beholderen fyldt op. 4. Elektrisk tilslutning Her gælder de almindelige faglige retningslinjer. Beholderens elektriske installationer skal udføres af autoriseret installatør.

6 6 5. Vedligeholdelse Det anbefales at få udført service- og vedligeholdelseseftersyn en gang årligt Beholderens udvendige kabinet må ikke rengøres med aggressive eller ætsende midler (fx alkohol, petroleum og lign.). Brug i stedet vand tilsat lidt opvaskemiddel. I varmtvandsbeholderen er placeret en anode. Anodens formål er at beskytte mod tæring af beholderen. Anoden skal kontrolleres en gang årligt og om fornødent udskiftes. Dette skal De som bruger selv sørge for at få iværksat. Vedligeholdelsen af anoden er en forudsætning for, at beholderen er dækket af Deres BAXI-garanti. Sikkerhedsventilen skal beskyttes mod tilkalkning. Den bør kontrolleres af en servicemontør en gang årligt. De kan selv kontrollere den ved at trække/dreje ventilens håndtag og se/høre at der slipper lidt vand ud. Gør der ikke det skal en servicemontør tilkaldes. Efter udført kontrol skubbes/drejes ventilens håndtag på plads. Skader der er forårsaget af en blokeret sikkerhedsventil dækkes ikke af Deres BAXI-garanti. Producenten kan ikke drages til ansvar for fejl og ulykker opstået som følge af tilkalkning Hvis beholderen skal tømmes for vand: Afbryd strømforsyningen til beholderen Afbryd vandforsyningen til beholderen Luk for varmtvandshanerne og derefter fjernes koldtvandsforbindelsen. Der vil løbe en smule vand ud så anbring en spand under beholderen. Efter at koldtvandforsyningen er fjernet åbnes for de varme haner. Der vil komme luft ind i beholderen og der vil komme vand ud af koldtvandsrøret (hastigheden af tømningen kan øges ved at åbne og lukke for varmtvandshanerne). Når der ikke kommer mere vand ud af koldtvandsrøret er beholderen tom der vil dog kunne være en ubetydelig mængde vand tilbage i bunden af beholderen. Serviceeftersyn skal udføres af autoriseret installatør. I modsat fald bortfalder garantien. Brugeren skal udføre periodisk kontrol. I modsat fald bortfalder garantien.

7 7 6. Driftsinstruktioner/programmering A C B D Prisme og Prisme Kombi har begge en elektronisk styringsenhed. Den er designet til at yde mest mulig komfort. Den er udstyret med 2 forskellige programmer der skiftes mellem dem ved at benytte MENU tasten. Display symboler og tasters betydning: A ON/OFF: afbryderknap B: Menu; bruges til at skifte mellem programmer og indstillinger C: (+): bruges til at vælge programmer. Trykkes kortvarigt stiger det valgte program med et trin. Trykkes i 3 sekunder øges trinvalget kontinuerligt. D: (-): bruges til at vælge programmer. Trykkes kortvarigt falder det valgte program med et trin. Trykkes i 3 sekunder falder trinvalget kontinuerligt. 1 Målt temperatur i beholderen 2 Indstillet temperatur 3 Elektrisk opvarmning i drift 4 Legionellabeskyttelse aktiv 5 Økonomiprogram 6 Natsænkning 7 Børnesikring 8 Frostbeskyttelse 9 Tidsangivelse 10 Manuelt program 11 Tidsindstilling 12 Tidsperiodeindstilling Manuelt program: Bibeholder ønsket temperatur uafhængigt af indstillede tidsperioder; temperaturen ændres ved at trykke på (+) og (-). Ved manuel betjening ses symbolet i displayet.

8 8 Natsænkning: Trykkes der på menutasten i mere end 5 sekunder vises natsænkningssymbolet i displayet. Natsænkningen aktiveres ved at trykke på (+) tasten. Når natsænkningen er aktiveret holdes den indstillede lavere temperatur i beholderen i sænkningsperioden; fx 50 C fra klokken 23:00 til 7:00. Således kan der spares på energien. Økonomiprogram: Når dette program er aktivt har beholderen en fabriksindstillet temperatur på 60 C. Program for tidsindstilling: Dette program sikrer, at den elektriske opvarmning kører mellem 2 fastlagte temperaturniveauer i de 2 ønskede tidsrum; fx er temperaturen mellem klokken 7:00 til 18:00 60 C, og mellem klokken 18:00 til 7:00 er temperaturen 50 C. Programmet for tidsindstilling vælges ved at bruge MENU tasten tryk mere end 5 sekunder og vælg tidsprogrammet ved hjælp af (+) og (-) tasterne. Intervallerne indstilles et af gangen. Først indstilles starttidspunktet for den 1. periode; brug (+) og (-) tasterne til at indstille den ønskede temperatur; tryk kortvarigt på MENU tasten og displayet viser nu sluttidspunktet for 1. periode; indstil igen med (+) og (-); tryk igen kortvarigt på MENU tasten og den ønskede temperatur i 1. periode kan indstilles ved hjælp af (+) og (-). Tast endnu engang på MENU tasten og starttidspunktet for 2. periode kan indstilles; resten foretages lige som ved 1. periode. 1. periode:

9 9 2. periode: For at lette indtastningen, starter 2. periode med slutningen på 1. periode. Hvis der programmeres således, at der er et tidsrum mellem de 2 programmerede perioder, vil den elektriske opvarmning i denne periode være sat i standby der vil således ikke blive vedligeholdt en temperatur i denne periode. Efter endt indstilling vil alle indstillinger blive gemt efter 10 sekunder. Legionellabeskyttelse (bakteriebeskyttelse): Såfremt beholderen ikke opnår en temperatur på minimum 65 C i løbet af en 6-dages periode, vil temperaturen automatisk stige til 65 C i 12 timer. Herved dræbes eventuelle legionellabakterier. Funktionen starter automatisk og symbolet vises i displayet mens funktionen er aktiv. Frostbeskyttelse: Falder temperaturen under 5 C, starter varmelegemet automatisk og temperaturen stiger op til 25 C dermed forhindres beholderen i at fryse til. Funktionen starter automatisk og symbolet vises i displayet mens funktionen er aktiv. Børnesikring: Funktionen aktiveres og afbrydes på ON/OFF knappen i ca. 5 sekunder. Når funktionen er aktiv vises symbolet i displayet og samtlige taster blokeres (undtagen ON/OFF).

10 10 Beskyttelse mod at anlægget løber tør for vand. Denne funktion forhindrer, at anlægget løber tør for vand. Mangler anlægget vand vises koden E1 i displayet og der lyder en summende alarm. Anlægget skal afbrydes og det skal undersøges, om anlægget mangler vand. Forsvinder fejlkoden ikke efter påfyldning skal servicemontør tilkaldes. Overkog: Bliver vandtemperaturen i beholderen mere end 90 C (maksimal driftstemperatur) standser anlægget automatisk, og fejlkoden E2 vises i displayet, og samtidig høres en summende alarm. Anlægget kan standses med ON/OFF knappen, og der ventes indtil beholderen er kølet af, før fornyet opstart foretages. Kommer fejlen igen skal servicemontør kontaktes. Se også afsnit om placering af temperaturfølere. Indstilling af lokal tid: Sådan indstilles uret: I manuelt program holdes MENU tasten nede i 5 sekunder, og mens natsænkningssymbolet vises, trykkes igen på MENU tasten i 5 sekunder. Når ursymbolet begynder at blinke kan timerne indstilles med (+) og (-) tasterne og ved at trykke på MENU tasten fremkommer også minutterne. Når indstillingerne er foretaget ventes 5 sekunder, hvorefter klokkeslættet gemmes i hukommelsen. Anlægget husker indstillingerne ved strømudfald. Ved længerevarende strømudfald kan tidsindstillingen dog forsvinde og må genindtastes. Kontinuerlig fejlkontrol: Selv når elopvarmningen er afbrudt (sat ud af drift) overvåges temperaturen i beholderen stadig. I tilfælde af at styringen ikke kan hente oplysninger eller hvis der er opstået problemer med en føler vises fejlkode E3 i displayet, og samtidig høres en summende alarm. Tryk på ON/OFF for at forsøge at tilbagestille styringen. Hvis fejlen gentager sig kontakt da servicemontøren.

11 11 7. Prisme Kombi vandpåfyldning af spiral Ud over den samme funktionalitet med hensyn til opvarmning af det varme vand med elektrisk varmelegeme som Prisme, har man med Prisme Kombi også muligheden for at tilslutte beholderen til centralvarmeanlægget. Installering af Prisme Kombi: Ved montage til spiral skal T-stykke og ventil monteres på retur og fremløb; ventilerne bør være lukkede, når spiralkredsen ikke er i brug. Udlufteren skal tilsluttes på fremløbsstrengen. Luften i spiralen skal skylles grundigt ud i forbindelse med montagen, eller hvis der på et senere tidspunkt tømmes vand af anlægget, og det igen skal opfyldes. Hvordan luft fjernes fra spiralen: Nedenstående procedure følges for at fjerne luft fra spiralen: 1. forbind slange fra vandhane til spiralens røde fremløb 2. luk retur ventilen (retur til ekstern enhed) 3. åbn dræn-ventilen 4. åbn udlufteren 5. fyld spiralen langsomt ved at åbne ventilen på fremløb og åbn derefter for vandhanen 6. ved påfyldning vil luften forsvinde ud af udlufteren 7. påfyld vand indtil al luft er ude 8. luk dræn-ventilen 9. luk fremløbsventilen (frem fra ekstern enhed) 10. luk for vandhanen For at tage trykket af vandpåfyldningsslangen åbnes for fremløbsventilen og kortvarigt for drænventilen. Luk derefter begge igen og afmonter påfyldningsslangen.

12 12 8. Prisme Kombi montage af temperaturfølere Temperaturen i en beholder er altid fordelt med stigende temperatur opad i beholderen. Der kan således være betydeligt varmere vand i toppen af beholderen end i bunden. Beholdertemperaturen styres af kun én temperaturføler den temperatur, som man ser i displayet er således temperaturen i beholderen lige i området omkring temperaturføleren; dvs. temperaturen i beholderen er normalt højere i vandet ovenover føleren og tilsvarende lavere under føleren. Man kan med nogenlunde tilnærmelse sige, at den temperatur som vises i displayet er udtryk for en gennemsnitstemperatur i beholderen. Den varme, som det elektriske varmelegeme overfører til vandet sker i bunden af beholderen der hvor temperaturen er lavest; dette giver den mest effektive overførsel af energien. Vandet som opvarmes stiger opad i beholderen, og det kølgere vand ovenover falder ned til varmelegemet. På denne måde skabes lagdelingen i beholderen. Termostatføleren er placeret ca. midt i beholderen. Indstiller man fx temperaturen til en ønsket værdi på 60 C, vil man opleve, at det første vand, som tappes efter en endt opvarmning, er en del varmere end 60 C; temperaturen af de første liter vand kan komme helt op mellem C. Hvis føleren placeres forkert kan forskellen blive endnu højere. Korrekt placerede følere: Den elektriske termostatføler (hvid kabel): Føleren føres helt op i bund af følerlommen (ca. 380 mm) Overkogstermostatføleren: Denne føres helt op med anlæg mod den elektriske termostatføler (indstikslængde ca. 350 mm); Vær specielt opmærksom på, at følerens kobberrør er strakt ud ellers kan det være svært at få alle følere korrekt placeret Føler fra ekstern enhed (fx TPK ekstraføler): Denne føres helt op mod overkogstermostatføleren. Placeringen af følerne skal sikres, fx med plaststrip omkring monteringsskruen lige ved siden af følerlommen. Det anbefales at montere en skoldningssikring på varmtvandslinjen.

13 13 9. Tekniske data Modeller PRISME PRISME KOMBI LDC LCD Digital styring Digital styring Indhold Liter 50 / 80 /100/ / 145 Ydelse (el) W Ydelsesområde (el) C Driftstryk Bar Sikkerhedsventil Bar Beholderkabinet - Titaniumemaljeret Titaniumemaljeret Korrosionsbeskyttelse - Magnesiumanode Magnesiumanode Frostbeskyttelse - Ja (mindre end 5 C) Ja (mindre end 5 C) Børnesikring - Ja Ja Legionellabeskyttelse - Ja Ja Termometer - Digital Digital Isolering - Polyuretan CFC fri Polyuretan CFC fri Brugsvandstilslutning 3/4 ¾ 2. varmekreds - Nej Ja Tilslutning 2. varmek. - ¾ Dybde mm Bredde Mm Højde Mm 675 / 990 / 1060 / / 1200

14 Reservedele Pos. HS Tarm Betegnelse Beholder Antal Pos. HS Tarm Betegnelse Beholder Antal Nr. nr. størrelse Nr. nr. størrelse Anode el patron Alle Plastrør VV 145 LT 145 L Sikkerhedstermostat Alle Plastrør KV Alle Power print Alle Kabelsæt Alle LCD print Alle Afstandsklods Alle El patron 2 kw Alle Vægbeslag Alle Flangepakning Alle Bolt for vægfixtur Alle Flange Alle M8x35 speciel bolt Alle Service dæksel Alle Roset for VV studs Alle Styringskasse Alle Roset for KV studs Alle Folie for styring Alle Kabelholder Alle Plastrør VV 80 LT 80 L Temperaturføler Alle Plastrør VV 100 LT 100 L 1

15 Overensstemmelseserklæring

16 16 NOTATER:

17 17

18 18

19 19

20 20

ELEKTRISK VANDVARMER. MONTAGE- OG BRUGERVEJLEDNING PRISME og PRISME KOMBI. Publ. nr /0512

ELEKTRISK VANDVARMER. MONTAGE- OG BRUGERVEJLEDNING PRISME og PRISME KOMBI. Publ. nr /0512 ELEKTRISK VANDVARMER MONTAGE- OG BRUGERVEJLEDNING PRISME og PRISME KOMBI Publ. nr. 20750010/0512 Generelle oplysninger Service og garantier I tilfælde af reklamation Ansvar Rensning og eftersyn iht. Vedligeholdelse

Læs mere

Tilbehør. Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil. 6 eller 10 bar.

Tilbehør. Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil. 6 eller 10 bar. Tilbehør Sikkerhedsaggregat Pladesæt Cirkulationssæt (top) H-stativ Elektronisk styring Sikkerhedsaggregat Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil og tømmeventil. 6 eller 10 bar. Sokkel Med plader der

Læs mere

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Creating hot water Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Combi vandvarmere 60-110 -160 liter Combivandvarmer til el og central- eller fjernvarme Konstruktion Combivandvarmeren er opbygget som en stålbeholder,

Læs mere

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen

Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen 6 720 614 054-00.1D Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen CC 160 da Betjeningsvejledning 6 720 614 434 DK (2007/06) OSW 2 Indholdsfortegnelse DK Indholdsfortegnelse 1 Sikkerhedsråd og symbolforklaring

Læs mere

Bruger manual For 2-vejs digital manifold

Bruger manual For 2-vejs digital manifold Bruger manual For 2-vejs digital manifold Vigtigt! Denne manual bør læses grundigt inden REFCO DIGIMON digital manifold tages i brug, for at kende instrumentets specifikationer og operation. Disse instruktioner

Læs mere

6 720 614 054-00.1D. Indendørs enhed for luft-/vand-varmepumpen CC 160. Betjeningsvejledning 6 720 642 887 (2010/01)

6 720 614 054-00.1D. Indendørs enhed for luft-/vand-varmepumpen CC 160. Betjeningsvejledning 6 720 642 887 (2010/01) 6 720 614 054-00.1D Indendørs enhed for luft-/vand-varmepumpen CC 160 Betjeningsvejledning 2 Indholdsfortegnelse DA Indholdsfortegnelse 1 Symbolforklaring og sikkerhedsanvisninger.... 3 1.1 Symbolforklaring.....................

Læs mere

Quickguide Alezio AWHP 220 E/T til installatøren

Quickguide Alezio AWHP 220 E/T til installatøren Quickguide Alezio AWHP 220 E/T til installatøren Følgende komponenter kan være medleveret. Ude-modul Alezio 6-11-16 kw Inde-modul med indbygget el-patron og 220 liter varmtsvandsbeholder Udeføler Buffertank

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Betjeningsvejledning. Gaskedel Milton SmartLine HR 24 Milton SmartLine Combi HR 24. Til ejeren

Betjeningsvejledning. Gaskedel Milton SmartLine HR 24 Milton SmartLine Combi HR 24. Til ejeren Betjeningsvejledning Gaskedel Milton SmartLine HR 24 Milton SmartLine Combi HR 24 Til ejeren Vigtige generelle tips Gaskedlen må kun bruges i henhold til formålet, og betjeningsvejledningen skal overholdes

Læs mere

Quickguide Alezio-II solo m/el-backup

Quickguide Alezio-II solo m/el-backup Quickguide Alezio-II solo m/el-backup HS Tarm A/S Smedevej DK-6880 Tarm tlf. 97371511 Quickguide Alezio-II AWHP Solo med el-backup Til indedel uden indbygget varmtvandsbeholder Følgende komponenter kan

Læs mere

CeraPur 65 liter. Varmtvandsbeholder

CeraPur 65 liter. Varmtvandsbeholder CeraPur 65 liter Varmtvandsbeholder CeraPur 65 liter Varmtvandsbeholder 65 L. VVB til Cerapur VVS-nr.: 34 2189 065 850 x 512 x 360 Højde Bredde Dybde Ny Bedre og med løs kappe Monteringsvejledning for

Læs mere

EKSPERTER I VARMT VAND. Installatørprisliste. Netto installatørpriser ex. moms

EKSPERTER I VARMT VAND. Installatørprisliste. Netto installatørpriser ex. moms EKSPERTER I VARMT VAND Installatørprisliste 2015 Netto installatørpriser ex. moms EKSPERTER I VARMT VAND METRO THERM er Danmarks mest anerkendte leverandør af varme og varmt vand En del af danskernes hverdag

Læs mere

Montagevejledning Solvarmebeholder SEM-1 Side 49-55

Montagevejledning Solvarmebeholder SEM-1 Side 49-55 DK Montagevejledning Solvarmebeholder Side 49-55 Wolf GmbH Postfach 1380 D-84048 Mainburg Tlf. 0049 8751/74-0 Fax 0049 8751/741 600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de Vare-nr. 754 Der tages forbehold for

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Akvaheat AH26P-MC. Installations- og betjeningsvejledning INSTALLATION- OG BETJENINGSVEJLEDNING

Akvaheat AH26P-MC. Installations- og betjeningsvejledning INSTALLATION- OG BETJENINGSVEJLEDNING Akvaheat AH26P-MC Installations- og betjeningsvejledning 2 Sikkerhedsforskrifter For at undgå personskader eller skader på anlægget er det strengt nødvendigt at gennemlæse og overholde instruktionerne

Læs mere

BEHOLDER. Betjeningsvejledning. Beholder. HydroComfort EAS C EAS-T C

BEHOLDER. Betjeningsvejledning. Beholder. HydroComfort EAS C EAS-T C BEHOLDER Betjeningsvejledning Beholder HydroComfort EAS 120-200 C EAS-T 150-200 C Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Om denne vejledning................................................. 3 1.1 Denne

Læs mere

Kvikguide. flexocompact og flexotherm exclusive

Kvikguide. flexocompact og flexotherm exclusive Kvikguide flexocompact og flexotherm exclusive Vaillant varmepumper i enkelt og tidløst design Rørforbindelser flexotherm Brine fra varmepumpe Brine til varmepumpe Fremløb varmtvandsbeholder Sikkerhedsventil

Læs mere

Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding

Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding Indhold Micro Booster unitten... 3 Opstart af unit... 4 Udluftning af unit... 5 Justering af brugsvandstemperatur... 6 Åbne/lukke varmekreds til sommer- og

Læs mere

EKSPERTER I VARMT VAND. Installatørprisliste. Netto installatørpriser ex. moms gældende pr. 1/1-2016

EKSPERTER I VARMT VAND. Installatørprisliste. Netto installatørpriser ex. moms gældende pr. 1/1-2016 EKSPERTER I VARMT VAND Installatørprisliste 2016 Netto installatørpriser ex. moms gældende pr. 1/1-2016 EKSPERTER I VARMT VAND METRO THERM er Danmarks mest anerkendte leverandør af varme og varmt vand

Læs mere

Betjeningsvejledning Air Top 2000/3500/5000 luftvarmere

Betjeningsvejledning Air Top 2000/3500/5000 luftvarmere Service og sikkerhedsinformation 1. Luftvarmerne er typegodkendte efter EU s nyeste krav. 2. Monteringen af varmerne skal udføres i henhold til monteringsvejledningen. 3. Årstallet for den første ibrugtagning

Læs mere

Vandinstallation Brugervejledning

Vandinstallation Brugervejledning Lilleskole Vandinstallation Brugervejledning Denne Vand installation er dimensioneret og projekteret så den kan forsyne de enkelte tap steder med henholdsvis koldt og varmt vand.. Energiøkonomi God energi

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

Brugervejledning om varmeforsyning

Brugervejledning om varmeforsyning Brugervejledning om varmeforsyning - En oversigt over anlægget samt svar på ofte stillede spørgsmål Version 1.0 ( 7. oktober 2014) Note til vejledning Dette er en vejledning udarbejdet af beboere i Grøndalsvænge,

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03 MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03 P-WATCH FS03 Bør kun monteres af et autoriseret værksted. Vær opmærksom på at garantien på din bil kan bortfalde såfremt udstyr monteres på din bil af andre end de af

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Installatørhåndbog METROSAVER / METROSAVER SOL. Varmtvandsbeholder IHB DK 1113-1 031814 LEK

Installatørhåndbog METROSAVER / METROSAVER SOL. Varmtvandsbeholder IHB DK 1113-1 031814 LEK Installatørhåndbog METROSAVER / METROSAVER SOL Varmtvandsbeholder LEK IHB DK 1113-1 031814 Indholdsfortegnelse 1 Vigtig information 2 Sikkerhedsinformation 2 2 Levering og håndtering 4 Transport 4 Opstilling

Læs mere

Betjeningsvejledning. Weishaupt Thermo Condens WTC 15-A udførelse K WTC 25-A udførelse K

Betjeningsvejledning. Weishaupt Thermo Condens WTC 15-A udførelse K WTC 25-A udførelse K Betjeningsvejledning Max Weishaupt A/S Erhvervsvej 10 DK-2600 Glostrup Telefon 43 27 63 00 Telefax 43 27 63 43 Tryk-nr. 83168009, dec. 2006 Max Weishaupt påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i

Læs mere

Brugsanvisning. Luft varmeanlæg PLANAR-2D-12/24 PLANAR-4DM2-12/24-Р PLANAR-44D-12/24-GP-Р PLANAR-8DM-12/24-Р. v

Brugsanvisning. Luft varmeanlæg PLANAR-2D-12/24 PLANAR-4DM2-12/24-Р PLANAR-44D-12/24-GP-Р PLANAR-8DM-12/24-Р. v DA Brugsanvisning Luft varmeanlæg PLANAR-2D-12/24 PLANAR-4DM2-12/24-Р PLANAR-44D-12/24-GP-Р PLANAR-8DM-12/24-Р v11.2017 Indhold Indledning.... 3 Sikkerhed.... 4 Styring... 5 Udstyr... 6 Ansvar... 6 Automatisk

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

LILLE VEJLEDNING TIL BRUGERNE AF ELCO MINI

LILLE VEJLEDNING TIL BRUGERNE AF ELCO MINI LILLE VEJLEDNING TIL BRUGERNE AF ELCO MINI 1 Forord Denne lille vejledning til Elco-Mini-gasfyr er tænkt som en hjælp til at benytte de driftfunktioner, som dækker vore behov for manuelt at betjene de

Læs mere

Betjeningsvejledning Thermo 90S vandvarmer

Betjeningsvejledning Thermo 90S vandvarmer Service- og sikkerhedsinformation 1. Vandvarmeren Thermo 90S er typegodkendt efter EU s nyeste krav. 2. Monteringen af varmeren skal udføres iht. monteringsvejledningen 3. Årstallet for den første ibrugtagning

Læs mere

Quickguide Alezio-II Solo m/hybrid

Quickguide Alezio-II Solo m/hybrid Quickguide Alezio-II Solo m/hybrid HS Tarm A/S Smedevej DK-6880 Tarm tlf. 97371511 Quickguide Alezio-II AWHP Solo Hybrid backup Til indedel uden indbygget varmtvandsbeholder Følgende komponenter kan være

Læs mere

goren je BRUGSVEJLEDNING FTG E5

goren je BRUGSVEJLEDNING FTG E5 goren je BRUGSVEJLEDNING DK FTG 30-100 E5 ADVARSLER Apparatet må benyttes af børn over 8 år, ældre personer og personer med fysiske, sensoriske eller mentale handicap eller manglende erfaring og viden,

Læs mere

Wavin AHC 8000 trådløs rumtermostat m/natsænkning

Wavin AHC 8000 trådløs rumtermostat m/natsænkning Wavin AHC 8000 trådløs rumtermostat m/natsænkning TIGRIS AHC 8000 trådløs programmerbar rumtermostat kan sammen med styreenheden AHC 8014 anvendes til styring af rum temperaturen i forbindelse med et gulvvarmeanlæg.

Læs mere

TIGRIS AHC 8000 trådløs programmerbar rumtermostat

TIGRIS AHC 8000 trådløs programmerbar rumtermostat Monteringsvejledning TIGRIS Cirkulation Nr. 6560878 / 010908 TIGRIS AHC 8000 trådløs programmerbar rumtermostat Installationsvejledning for TIGRIS AHC 8000 TRÅDLØS PROGRAMMERBAR RUMTERMOSTAT Klik dig ind

Læs mere

Teknisk vejledning Buffertank

Teknisk vejledning Buffertank Teknisk vejledning Buffertank 3600 773 Buffertank 2. udgave 11.2003 1. INDLEDNING... 2 1.1. Installation og service... 2 1.2. Sikkerhedsforskrifter... 2 2. KORREKT BRUG AF... 2 2.1. Styrekasse... 2 2.2.

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL - ASKEUDTAG

INSTALLATIONSMANUAL - ASKEUDTAG Side 1 TPK HS20/TPK HS35 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATION... 4 2.1 AFMONTERING AF NEDERSTE DØR OG NEDERSTE ASKELÅGE... 4 2.2 PÅSÆTNING AF DE 2 SORTE SIDEPANELER... 4 2.3 MONTAGE

Læs mere

Brugsanvisning til varmesystem

Brugsanvisning til varmesystem Brugsanvisning til varmesystem Gulvvarmesystemet Brugervejledning: Gulvvarmesystemet sikrer optimale betingelser for et velfungerende og behageligt indeklima. Gulvvarmesystemet har en længere reaktionstid

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme - SANTANA - - SANTAFE - - GEVENDE - SANTANA SERIEN : SA-HL133 SA-HL164 SA-HL205 SANTAFE SERIEN : SF-HL133 SF-HL164 SF-HL205 GEVENDE SERIEN : GE-HL133

Læs mere

Font: Franklin Gothic Medium Condensed 26 pt Blue Colour: # 196085 White Colour: # FFFFFF Grey Colour: # 808185 Line Stroke: 1 pt Colour mode: CMYK

Font: Franklin Gothic Medium Condensed 26 pt Blue Colour: # 196085 White Colour: # FFFFFF Grey Colour: # 808185 Line Stroke: 1 pt Colour mode: CMYK Font: Franklin Gothic Medium Condensed 26 pt Blue Colour: # 196085 White Colour: # FFFFFF Grey Colour: # 808185 Line Stroke: 1 pt Colour mode: CMYK P W A T C H Automatisk indstilling af parkeringstidspunkt

Læs mere

Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V

Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V Brugsanvisning Varenr.: 9043745 Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.: 9043745 Beskrivelse:

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere

EuroPur 65 liter Varmtvandsbeholder

EuroPur 65 liter Varmtvandsbeholder EuroPur 65 liter Varmtvandsbeholder 3 EuroPur 65 liter Varmtvandsbeholder 7 719 002 335 65 L. VVB til Europur (fast kappe) 850 x 440 x 360 34 2188 065 850 x 440 x 360 Højde Bredde Dybde Ny Mindre og dog

Læs mere

Quickguide HPI 22/27 E m/el-backup

Quickguide HPI 22/27 E m/el-backup Quickguide HPI 22/27 E m/el-backup HS Tarm A/S Smedevej Version 1 marts 2018 DK-6880 Tarm tlf. 97371511 Quickguide HPI 22 E/HPI 27 E med el-backup Til indedel uden indbygget varmtvandsbeholder Følgende

Læs mere

750/150 L INSTRUKTION INSTRUKTION FOR MONTERING OG BETJENING AF BAXI SOLLAGERTANK MED VARMTVANDSBEHOLDER

750/150 L INSTRUKTION INSTRUKTION FOR MONTERING OG BETJENING AF BAXI SOLLAGERTANK MED VARMTVANDSBEHOLDER DK/137617/01/17-11-2009 Side 1 af 9 INSTRUKTION FOR MONTERING OG BETJENING AF BAXI SOLLAGERTANK MED VARMTVANDSBEHOLDER 750/150 L Funktion: Den indvendige tank, der er emaljeret i henhold til DIN 4753,

Læs mere

Ændring af indstillinger s. 3. Parkering i lande med andre regler s. 4. Parkering i land med anden tidszone s. 7. Tilbage til fabriksindstilling s.

Ændring af indstillinger s. 3. Parkering i lande med andre regler s. 4. Parkering i land med anden tidszone s. 7. Tilbage til fabriksindstilling s. INDHOLDSFORTEGNELSE Indstilling af P-Watch s. 2 Ændring af indstillinger s. 3 Parkering i lande med andre regler s. 4 Parkering i land med anden tidszone s. 7 Tilbage til fabriksindstilling s. 8 Parkering,

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06

BETJENINGSVEJLEDNING. Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06 BETJENINGSVEJLEDNING Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06 Den rette afskaffelse af dette produkt (elektrisk og elektronisk affald) (Anvendes i den Europæiske Union og andre Europæiske lande med separat genbrugsanordninger)

Læs mere

ELEKTRONISK STYRETAVLE & SYSTEM 500 DIGITAL

ELEKTRONISK STYRETAVLE & SYSTEM 500 DIGITAL Specifikationer 20-0547 20-0547-2 Mærkespænding: 400V, 50/60Hz, 3-faset. 230V, 50/60Hz, 1-faset. Mærkeeffekt: 13000W. 3680W. Mærkestrøm: 3 X 20A. 16A. Tilladelig belastning: Pumpe: 230V, 8A, 1800W Blæser:

Læs mere

Quickguide HPI solo m/hybrid backup

Quickguide HPI solo m/hybrid backup Quickguide HPI solo m/hybrid backup HS Tarm A/S Version 1 marts 2018 Smedevej DK-6880 Tarm tlf. 97371511 Quickguide HPI AWHP Solo med Hybrid-backup Til indedel uden indbygget varmtvandsbeholder Følgende

Læs mere

CODY UNI 1/1, er afløseren for den gamle Cody 1/1 Den nye model har nogle gode fordele, nu kan man montere 2 enheder direkte på printet. Forskellige tastaturer (standart folie / metal, smal model / folie

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

CopmaxWTGR-80/40 Akkumuleringstank

CopmaxWTGR-80/40 Akkumuleringstank CopmaxWTGR-80/40 Akkumuleringstank Drift, installation og vedligeholdelse manual Kom godt igang: Det anbefales at gennemlæse manualen før tilslutning begyndes. Tekniske Specifikationer Model: CopMax WTGR-80/40

Læs mere

CODY UNI 1/3, er afløseren for den gamle Cody 1/3 Den nye model har nogle gode fordele, nu kan man montere 2 enheder direkte på printet. Forskellige tastaturer (standart folie / metal, smal model / folie

Læs mere

Original brugermanual for Kropstromle

Original brugermanual for Kropstromle Original brugermanual for Kropstromle 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 94 35 00 Adresse: Fabriksvej 19, DK-7441 Bording Maskine: Kropstromle

Læs mere

X-ONE. Inverter 1018 DC / 1118 DC ON-OFF 0818 BRUGERVEJLEDNING

X-ONE. Inverter 1018 DC / 1118 DC ON-OFF 0818 BRUGERVEJLEDNING X-ONE Inverter 1018 DC / 1118 DC ON-OFF 0818 BRUGERVEJLEDNING BRUGERVEJLEDNING 4.1 Advarsel Installationen og alle elektriske forbindelser skal foretages af specialiseret personale i overensstemmelse med

Læs mere

HOVEDGADEN 86 DK-8831 LØGSTRUP

HOVEDGADEN 86 DK-8831 LØGSTRUP TPC Touchscreen Indstilling og angivelse af tilgangsluftens temperaturer Indstilling og angivelse af omdrejningstallet af ventilatormotor Angivelse af frostsikringsfuntionen i pladevarmeveksleren Angivelse

Læs mere

FLYTNING AF P-WATCH SPØRGSMÅL

FLYTNING AF P-WATCH SPØRGSMÅL FLYTNING AF P-WATCH Hvis du overvejer at flytte parkerings-uret til en ny bil, kontakt da venligst Teknisk Hotline eller et autoriseret værksted, idet udviklingen af nye biler kan stille nye krav til montering.

Læs mere

HVA/HVM BRUGERVEJLEDNING UM_DA. Part No.: _01

HVA/HVM BRUGERVEJLEDNING UM_DA. Part No.: _01 BRUGERVEJLEDNING UM_DA Part No.: 1764190_01 INDHOLD INDHOLD... 2 GENERELT... 3 Introduktion...3 Advarsler...3 Forholdsregler...3 Tilsigtet brug...3 Fakta og vægt...4 OVERSIGT OVER KOMPONENTER... 5 INSTALLATION

Læs mere

Kondenserende kedel ZSB 3-16 A 23 ZSB 7-22 A 23. 6 720 610 791 Dk (02.05) OSW 6 720 610 790-00.1O

Kondenserende kedel ZSB 3-16 A 23 ZSB 7-22 A 23. 6 720 610 791 Dk (02.05) OSW 6 720 610 790-00.1O Kondenserende kedel 6 720 610 790-00.1O ZSB 3-16 A 23 ZSB 7-22 A 23 OSW Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Sikkerhedsråd 3 Symbolforklaring 4 1 Betjeningsoversigt 5 2 Idriftsætning 6 2.1 Inden idriftsætning

Læs mere

NBE SOLVARME INDHOLD: 2 Valg af størrelse. 3 Information. 4 Installations tips. 5 Anlægs typer / el tilslutning. 11-13 Styringen. 14 Garanti.

NBE SOLVARME INDHOLD: 2 Valg af størrelse. 3 Information. 4 Installations tips. 5 Anlægs typer / el tilslutning. 11-13 Styringen. 14 Garanti. SOLVARME INDHOLD: 2 Valg af størrelse. 3 Information. 4 Installations tips. 5 Anlægs typer / el tilslutning 11-13 Styringen. 14 Garanti. SOLVARME Solfanger størrelse og tank valg. Som tommel-finger regel

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING P W A T C H ELEKTRONISK PARKERINGS-UR

BRUGERVEJLEDNING P W A T C H ELEKTRONISK PARKERINGS-UR Font: Franklin Gothic Medium Condensed 26 pt Blue Colour: # 196085 White Colour: # FFFFFF Grey Colour: # 808185 Line Stroke: 1 pt Colour mode: CMYK BRUGERVEJLEDNING P W A T C H ELEKTRONISK PARKERINGS-UR

Læs mere

Varmtvandsbeholdere type WJ/KW ================================================================== ====

Varmtvandsbeholdere type WJ/KW ================================================================== ==== Varmtvandsbeholdere type WJ/KW ================================================================== ==== Med spiral til centralvarme 80 l 100 l 140 l --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: 90 27 791 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

08:081. EL-unit TYPE 7000. El-unit

08:081. EL-unit TYPE 7000. El-unit 08:081 0209 EL-unit TYPE 7000 El-unit 1 Type 7000 TRANSPORT Undersøg straks ved modtagelsen, om el-unitten er hel og ubeskadiget. Hvis der er fejl eller mangler ved el-unitten skal det straks anmeldes

Læs mere

Termix Solobeholder ISO

Termix Solobeholder ISO Indholdsfortegnelse Overensstemmelses erklæring... 2 Sikkerhedsinstruktioner... 3 Opbevaring... 3 Bortskaffelse... 3 Montering og opstart... 4 Rørtilslutning... 5 Påfyldning og opstart... 5 Reguleringsudstyr...

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING TIL AQUA-KIT TIL SCAN-LINE 800 AQUA

MONTAGEVEJLEDNING TIL AQUA-KIT TIL SCAN-LINE 800 AQUA MONTAGEVEJLEDNING TIL AQUA-KIT TIL SCAN-LINE 800 AQUA www.heta.dk DK SIKKERHEDSMÆSSIGE LOVKRAV Installationen skal udføres af en autoriseret vvs/el installatør, beskrivelsen skal overholdes ellers bortfalder

Læs mere

04/2014. Mod: MICRON-48/G. Production code: UPD80 Grey

04/2014. Mod: MICRON-48/G. Production code: UPD80 Grey 04/2014 Mod: MICRON-48/G Production code: UPD80 Grey Model: UPD60-UPD80 Brugsvejledning DK 280-120424 1 DK Vigtige informationer 1. For at få det fulde udbytte af skabet, bør De læse hele denne brugsvejledning

Læs mere

Elektrisk Lavastens grill / Vand grill Opstilling-, Installation- og Betjening

Elektrisk Lavastens grill / Vand grill Opstilling-, Installation- og Betjening Elektrisk Lavastens grill / Vand grill Opstilling-, Installation- og Betjening Generelle anvisninger / Sikkerhedsanvisninger Læs venligst vejledningen grundigt igennem, før der udføres nogen form for installation

Læs mere

PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT

PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT 220 250 300 MANUAL VVS-EKSPERTEN A/S MIMERSVEJ 2 8722 HEDENSTED Tlf.: 7589 0303 Fax.: 7589 0709 e-mail: salg@vvs-eksperten.dk www.vvs-eksperten.dk

Læs mere

Beretta 525KT Green-line BRUGERVEJLEDNING

Beretta 525KT Green-line BRUGERVEJLEDNING Beretta 525KT Green-line BRUGERVEJLEDNING 1 Indholdsfortegnelse GENERELT... 4 LÆR 525KT GREEN-LINE AT KENDE... 5 DRIFTVÆLGERKNAPPEN... 5 DISPLAY... 6 OPSTART... 7 INDSTILLING AF DRIFT-TERMOSTAT... 9 INDSTILLING

Læs mere

Convena BV.VV m/vejrkompensering

Convena BV.VV m/vejrkompensering Convena BV.VV m/vejrkompensering Vejledning brug, drift og vedligeholdelse Convena Isol BV.VV m/vejrkompensering Model: Dagnæs Bækkelund Driftsvejledning Denne Convenafjernvarmeunit er et komplet anlæg

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS01

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS01 MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS01 Denne monteringsvejledning er udarbejdet på baggrund af version 1.19. Bør monteres af autoriseret værksted. Læs hele monteringsvejledningen grundigt igennem, før du går

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS02

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS02 MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS02 Denne monteringsvejledning er udarbejdet på baggrund af version 1.19. Bør monteres af autoriseret værksted. Læs hele monteringsvejledningen grundigt igennem, før du går

Læs mere

DFRC Radiografisk fjernbetjening for gaspejse

DFRC Radiografisk fjernbetjening for gaspejse Honeywell DFRC Radiografisk fjernbetjening for gaspejse Brugsanvisning DISPLAY OG TASTER Display Op tast Ned tast Sluk tast Menu tast FORORD RF fjernbetjeningen kan styre pejsen manuelt eller ved hjælp

Læs mere

INSTALLATIONSVEJLEDNING. Rumtermostat EKRTWA

INSTALLATIONSVEJLEDNING. Rumtermostat EKRTWA INSTALLATIONSVEJLEDNING 1 1 2 2 60 mm/2.36 inch 87 mm/3.43 inch ±1.5 m ±60 inch >0.2 m >8 inch 3 34 mm/1.34 inch 125 mm/4.92 inch 3 Læs denne manual grundigt igennem, før du starter enheden op. Gem den.

Læs mere

Original brugermanual for Skindtromle

Original brugermanual for Skindtromle Original brugermanual for Skindtromle 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 94 35 00 Adresse: Fabriksvej 19, DK-7441 Bording Maskine: Skindtromle

Læs mere

TM3006 Brugermanual. Tilstand: Drift o. O2 8.0% Opsætning. Tel: +45 96987711 Fax: +45 98661822

TM3006 Brugermanual. Tilstand: Drift o. O2 8.0% Opsætning. Tel: +45 96987711 Fax: +45 98661822 Techno-Matic A/S Granlidevej 22, Hornum DK-9600 Aars Denmark Tel: +45 96987711 Fax: +45 98661822 tm@techno-matic.dk www.techno-matic.dk Tilstand: Drift o >Temperatur 65.0 C O2 8.0% Opsætning START STOP

Læs mere

CODY UNIVERSAL 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2.

CODY UNIVERSAL 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2. Den nye model har nogle gode fordele, nu kan man montere 2 enheder direkte på printet. Forskellige tastaturer (standart folie / metal, smal model /

Læs mere

Quickguide Block Alezio-3 S V E

Quickguide Block Alezio-3 S V E Quickguide Block Alezio-3 S V200 6-16 E HS Tarm A/S Smedevej Quickguide Block Alezio-3 S V200 6-16 E Til indedel med indbygget varmtvandsbeholder Følgende komponenter kan være medleveret. Udedel Alezio

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

Genius laderegulator Monterings og brugervejledning

Genius laderegulator Monterings og brugervejledning Genius laderegulator Monterings og brugervejledning Laderegulatorens opbygning Genius er en avanceret laderegulator for solceller/solpaneler der kontroller, overvåger og styrer indladning og afladning

Læs mere

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8

Roth Touchline. Living full of energy. Brugermanual - kort og nem 1/8 Roth Touchline Brugermanual - kort og nem Living full of energy 1/8 230 V TB 230V 230V Touchline, hurtig vejledning Et Roth Touchline gulvvarmesystem består af 1-3 kontrolenheder og et antal rumtermostater.

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. Super Exclusive Micromix C.S.I.

BRUGER VEJLEDNING. Super Exclusive Micromix C.S.I. BRUGER VEJLEDNING Super Exclusive Micromix C.S.I. caldaie GASKEDLER Super Exclusive Micromix C.S.I. er produceret i overensstemmelse med gældende normer, herunder: - 90/396/CEE - 92/42/CEE - 89/336/CEE

Læs mere

NBE SUN COMFORT Version 6.00

NBE SUN COMFORT Version 6.00 Version 6.00 Nordjysk Bioenergi ApS Brinken 10 DK9750 Oester Vraa Denmark 0045-88209230 1 2 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand Stage 1 3 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand, udtræk

Læs mere

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker-systemet består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er tilsluttet til hanen til

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Brugervejledning Luftvand varmepumpe DVI LV 7, 9 og 12 - den naturlige varme fra luften DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI AS September 2013 Indhold Brugervejledning Betjening af varmepumpen... 3 Hovedafbryder...

Læs mere

SAS816WHB-0-RF TRÅDLØS RUMTERMOSTAT

SAS816WHB-0-RF TRÅDLØS RUMTERMOSTAT TRÅDLØS RUMTERMOSTAT SAS816WHB-O-RF SAS816WHB-0-RF TRÅDLØS RUMTERMOSTAT SAS816WHB-0-RF er en ikke-programmerbar termostat, Den kan erstatte de mest almindelige termostater i boligen og er konstrueret til

Læs mere

Montage- og betjeningsvejledning

Montage- og betjeningsvejledning Montage- og betjeningsvejledning Betjeningsmodul BM-Solar Wolf GmbH Postfach 1380 D-84048 Mainburg Tlf. +49 (0) 875 1740 Fax +49 (0) 875 174 1600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de 30 Vare-nr.: 62194_xx07

Læs mere

Installationsvejledning VAQ. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI+ Quooker COMBI+ er en køkkenløsning, som både giver kogende og varmt vand. Quooker

Læs mere

1-Funktions multitavle 0300440 Aquatronic

1-Funktions multitavle 0300440 Aquatronic 1-Funktions multitavle 0300440 Aquatronic Manual for program 1FV1.0 (se mærkning på kreds U2) Mærkespænding: Mærkeeffekt: Mærkestrøm: 230 V, 50Hz, 1 fase. 2300 W 10 A Summen af belastninger må ikke overstige

Læs mere

TCS CODY 1/1 & 1/2 & 1/3.

TCS CODY 1/1 & 1/2 & 1/3. TCS CODY 1/1 & 1/2 & 1/3. ELEKTRONISK KODELÅS TIL 1-2-3 DØRE. TCS CODY er et moderne og sikkert alternativ til de mest almindelige låsesystemer. Med to simple programmeringstrin, dvs. indtastning af og

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

Elektrisk lavastensgrill / Vandgrill Installation og betjening

Elektrisk lavastensgrill / Vandgrill Installation og betjening Elektrisk lavastensgrill / Vandgrill Installation og betjening Sikkerhedsanvisninger Dette dokument indeholder vigtig information omkring montering, betjening og vedligeholdelse. Opbevar altid manualen

Læs mere

PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT

PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT 220 250 300 MANUAL Zakład Urządzeń Grzewczych Elektromet Wojciech Jurkiewicz 48-100 Głubczyce, Gołuszowice 53, tel. 077 / 471 08 17, fax 077/ 485 37

Læs mere

GEMINA TERMIX BRUGSVANDSUNIT

GEMINA TERMIX BRUGSVANDSUNIT GEMINA TERMIX BRUGSVANDSUNIT TERMIX BRUGSVANDSUNIT med ladeveksler til forsyning af boligblokke og andre større byggerier med varmt brugsvand. GEMINA TERMIX Navervej 15-17 DK 7451 Sunds Productions as

Læs mere