Med mere en 300 solskinsdage om året er Grande Lago perfekt for en bådferie året rundt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Med mere en 300 solskinsdage om året er Grande Lago perfekt for en bådferie året rundt."

Transkript

1 Grande Lago Fra basen ved Amieira Marina kan man sejle på det krystalklare vand, hvor man kan nyde at svømme, fiske, scubadiving og fotografere. Grand Lago i det sydlige Portugal er den største kunstige sø i Europa på 250 km2 og med beliggenhed tæt ved den spanske grænse. Husk også at besøge landsbyen Luz, den oversvømmede by, som blev genopbygget sten for sten på søens bred (husk at besøge museet) eller Mourao med dens borg og fæstningsværk fra det 13. århundrede, dens smalle brostensbelagte gader og fantastiske tyrefægterarena, som stadig er i brug. Med mere en 300 solskinsdage om året er Grande Lago perfekt for en bådferie året rundt. Højdepunkter ved Bådudlejning i Grande Lago, Portugal Et fantastisk vejr det meste at året Fremragende bade- og vandsportsaktiviteter og også fiskeri Cykleruter for mountainbikes En verden af fauna og flora Lokale seværdigheder: befæstede landsbyer, arkæologi, lokalt kunsthåndværk (keramik) og regionalt traditionelt køkken. Alentejo-regionen er halvtør og solrig og landbrug, vindyrkning og mindre industri har været hovedindtægten for områdets beboere. Der er allerede bygget en velfungerende marina i Amiera, som tilbyder alle slags bådservice og er base for vores bådudlejning i Portugal. Da turisme i Alentejo-regionen har været meget

2 begrænset indtil nu, kan turisterne opleve et helt andet Portugal langt væk fra turiststedernes normale strålende lys og travle feriebyer. Befolkningen i de små landsbyer her møder turisten med venlighed, og byerne er stadig små samfund med deres egne maleriske kirker og befæstninger. De fleste har lokale restauranter og caféer eller barer med nogle spændende lokale specialiteter. Fordi området omkring Grande Lago i gamle dage var skueplads for stridigheder og blev befriet fra maurerne af tempelriddere, finder man mange gamle borge og andre lokale bebyggelser i landskabet. som stadig kan ses og besøges i dag. Nogle af de mest interessante byer er: Juromenha - en befæstet by med med gammel borg, kirke og huse med tradtionelle ildsteder. Byen ligger tæt ved den spanske grænse og har spillet en væsentlig rolle siden romertiden. Byen er klassificeret som et historisk sted. Monsaraz endnu en befæstet by og et arkæologisk sted. Byen har en arena som stadigvæk bruges til tyrefægtning og tyreløb og her er en herlig middelalderlig atmosfære. Besøg byens kirke og torvet med gabestokken og gå op på borgens brystværn og få en eagle-eye udsigt over det omkringliggende landskab. Monsaraz er en af de ældste byer i syden og har altid spillet en stor rolle i Portugals forsvar mod Spanien. Mourao med sin borg og fæstningsværk stammer fra det 13. århundrede. Her emmer af historie og i Middelalderen var byen skueplads for korsridderne og konflikter mellem Portugal og Spanien. Nyd et måltid i byens bedste restautant "Old Winery Restaurant" i centrum af byen - hyggelig og meget rustik og med lokale retter. Museo da Luz og byen Luz - som er en tro kopi af den gamle by Luz, som blev oversvømmet, da reservoiret blev fyldt op. Sten for sten brød man den gamle by ned og genopførte den på bredden af reservoiret - selv kirkegården blev flytte. Portugals største østersfarm ligger i nærheden af Amieira og der er en meget kendt restaurant, som tilbyder retter med østers. Omegnen omkring byerne Esporao og Monsaraz er kendt for deres gode vingårde og rødvin af god kvalitet. Blileje Ved landing i Lisabon eller Faro lufthavn kan der gennem et portugisisk biludlejningsbureau arrangeres leje af bil for den første dag og igen den sidste dag mellem lufthavn og base. Lander man i Lisabon og skal køre til basen er det et must at gøre et stop i den berømte by Evora, som er Portugals bedst bevarede og smukkeste middelalderby og et fantastisk sted at gå på ipdagelse i fortiden i og bymidten er på UNESCO s liste over verdensarv.

3

4 Attraktioner Alqueva-dæmningen Dæmningen ved Alqueva har et informationscenter, hvor man kan se hele historien om bygningen af dæmningen, den kunstige sø og hele landet, som omkranser Alqueva-dæmningen - det er en enestående oplevelse. Det nye vand ligger i landskabet helt naturligt og skaber et landskab uden forurening. For turisten som vil besøge de små landsbyer Amieira, Alqueva og Estrela, som ligger direkte ved vandkanten, er det er herligt sted med en masse aktiviteter: sejlads, ridning, svømning, fiskeri og ønsker man at besøge historiske steder kan man besøge byerne Alandroal, Portel, Monsaraz, Juromenha og Terena. Man kan også besøge Portugals største østersfarm med en restaurant og en mindre forretning mellem Alquev og Amiera gratis entre. Portugals største østersfarm ligger i nærheden af Amiera og der er en meget kendt restaurant, som tilbyder retter med østers. Da planerne om Alqueva-dæmningen startede i 1950-erne, havde adskillige diskussioner fokus på et kæmpemæssigt tab af kork-egetræer og at meget af verdens største forekomster af præhistoriske klippeformationer, ville blive dækket af vandet. Her var også mange arkæologisk-vigtige gamle borge, som også blev tabt til reservoiret under behovet for en konstant vandforsyning til det tørre område. Området omkring Grande Lago har nu fordelen ved elektrisk strømforsyning fra generatorerne. Et langt mindre reservoir nedenfor sikre at man kan opbevare vandet og det kan pumpes ind i Alquelva-søen for at blive omdannet til elektricitet for anden gang. Luz Byen Luz er en tro kopi af den gamle by Luz, som blev oversvømmet, da reservoiret blev fyldt op. Luz har et museum, som fokuserer på den gamle landsby, hvor den lokale befolkning med hjemve kommer for at bese deres gamle hus. Husk at besøge museet.

5 Mourao Mourao - en by med en borg og fæstningsværk fra det 13. årh. I byen afholdes der traditionelle kirkelige begivenheder i løbet af året. Byen emmer at historie og i Middelalderen var området skueplads for korsridderne og konflikter mellem Portugal og Spanien. Byen ligger tæt ved floden Guadiana og har dermed altid haft stor indflydelse på og bidraget til opdyrkning af jorden med oliventræer og frugttræer. Borgen i Mourao indtager en dominerende stilling i den gamle middelalderby og byens kirke er fra det 17. århundrede. Slottet blev bygget i begyndelsen af 1340-erne og på det højeste punkt i byen. Anlægget er rektangulært og forstærket med 6 firkantede tårne og 2 porte. Nyd et måltid i byens bedste spisested, Restaurante Adega Velha i centrum af byen. Her serveres lokale retter og udsmykningen er rustik og hyggelig. Der serveres forskelligartede snacks før middagen. I nærheden af Mourao ligger der et interessant museum, Museu da Luz. Idéen for museet er erindringer og identiteter, fortiden og fremtiden for områden i Luz og Alqueva. Museet åbnede i 2003 og har fået en meget rosende omtale for at fremhæve etnografi og arkæologi i området. Monsaraz Monsaraz - endnu en fæstningsby med mange arkæologiske steder og et museum. Monsaraz har også en arena, som stadigvæk bruges til tyrefægtning og tyreløb. Monsaraz er en lille eventyrlig befæstet landsby, der har en dejlig middelalderlig atmosfære. Det blev oprindeligt befæstet af tempelridderne, og i dag bor der ca. 150 fastboende i gamle hvide huse med udendørs trapper og smedejerns-altaner. Hovedgaden med 16. og 17. århundrede hvidkalkede huse fører til det centrale torv, hvor sognekirken står sammen med en usædvanlig 18-hundredetals gabestok kronet med en kugle af universet. Kirkens indre indeholder forgyldte altre og malede søjler. Det er umagen værd at gå op til slottets brystværn med en overdådig udsigt over husene i landsbyen og det magiske omkringliggende landskab. Byen er bilfri og det er hyggeligt at slentre rundt i de smalle gader og henover den lille plads. Besøg også hospitalet fra det 16. århundrede som ligger overfor kirken. Udsigten fra borgen er enestående. I nærheden finder man mange megalitter og grave - man føler sig som en opdagelsesrejsende, når man går og leder

6 efter dem i et landskab, der også rummer vilde blomster og olivenlunde. Den mest fantastiske af "menhirs og dolmen" ( er Cromeleque do Xerez, som ligger ca. 1.5 km nord for Monsaraz. Der er forskellige arrangementer med musik, teater og kunstudstillinger i løbet af sommeren og den sidste søndag i måneden er der Feira de Velharias. I september og omkring påske kommer der mange mennesker, da der så vil være tyrefægtning i arenaen. Monsaraz nås bedst med bil, men der er daglig busforbindelse fra Evora til nærliggende Reguengos de Monsaraz, hvorfra der er forbindelse til Monsaraz. Et besøg i byen er som en rejse tilbage i historien. Monsaraz er en af de ældste byer i syden og gennem alle årene, har den spillet en stor rolle i Portugals forsvar mod Spanien. Juromenha Juromenha er gammel fæstningsby med en stor borg med egen kirke, kapel og huse med traditionelle ildsteder. Byen ligger strategisk ved Guasiana-floden lige ved den spanske grænse og provinsen Olivenca. Byens første mure blev bygget af romerne og siden da har borgen spillet en væsentlig rolle i forsvar af den portugisiske grænse. I det 20. århundrede blev borgen som bl.a. rummer 2 kirker, et gammelt rådhus og et gammelt fængsel klassificeret som et historisk sted - det er blevet restaureret løbende. Evora Evora er en af Portugals bedst bevarede og smukkeste middelalderbyer, det er et fantastisk sted at gå på opdagelse i fortiden og på grund at den velbevarede bymidte er Evora et officielt UNESCO Verdensarvområde. Indenfor bymurene fra det 14. århundrede ligger Evora s smalle snoede gader, som leder til fantastiske arkitektoniske mesterværker: middelalderkatedralen og klostre; det romerske tempels runde søjler (tæt ved de spændende romerske bade); en malerisk plads, som engang var sted for en temmelig grusom periode under inkvisitionen).

7 Udover att være rig på historie og æstetiske værdier er Evora også en livlig universitetsby og dens mange gode restauranter lever op til det alentejanske køkken. Udenfor finder byen man neolitiske monumenter og rustikke vingårde - et godt mål for udflugt. Overfor er der museet og resterne af et romersk tempel, som dateret tilbage til det 2. eller 3. århundrede. Det er blandt de bedst bevarede romerske monumenter i Portugal og formentlig også på hele den Iberiske Halvø. Skønt det ofte refereres til som Diana s tempel, mener mange,, at det var dedikeret til Julius Cæsar. Hvordan disse 14 korintiske søjler dækket med marmor har overlevet i så god stand i mere end 18 århundrede, er et fremragende spørgsmål. Man mener at templet var muret til i Middelalderen for at danne et mindre fort og så senere brugt som slagtehus. Templet blev først afdækket sent i det 19. århundrede. De romerske bade indeholder også et såkaldt laconicum, et opvarmet dampbad, som har en enestående velbevaret cirkulær pool med en diameter på 9m og ville have været den største offentlige bygning I romertidens Evora. Anlægget indeholder også en friluftspool - og det blev opdaget i Byen ligger op ad en bakke hævet over Alentejo-dalen. Der går en ringvej rundt og den befæstede bymidte med der er flere steder, hvor man kan komme gennem bymuren. Det tilrådes at parkere udenfor bymuren. Lige nordvest for Igreja de São João finder man facaden fra et meget ældre palads, Palácio dos Duques de Cadaval, som blev doneret til guvernøren af Evora, Martim Afonso de Melo af kong João I, og det har i nogle perioder også fungeret som den kongelige residens. En del af paladset fungerer stadig som private gemakker for Melo-familien og en anden del som offentlige kontorer. Den lille fantastiske kirke Igreja de São João, som ligger overfor det romerske tempel blev grundlagt I 1485 også af en fra Melo-dynastiet og den tjener stadig i privat eje og er helt fantastisk velbevaret. Bag den gotiske portal ligger kirkeskibet med helt fantastiske azulejos (håndmalede klinker) fremstillet i 1711 af en af Portugals bedste håndværkere fra gulv til loft. Gitrene i gulvet afslører en overraskende underverden: man kan se en dyb maurisk cisterne, som stammer fra før kirkens opførelse samt et knoglehus fuld af munkeknogler - ret uhyggeligt! Byens største plads har oplevet nogle stærke episoder i den portugisiske historie: henrettelse af adelen, offentlig afbrænding af inkvisitionens ofre i det 16. århundrede og, helt op til i dag, heftige debatter omkring landbrug m.m. Byen har et jødisk kvarter og mod nordvest går gaden med de smukke byhuse med altaner i smedejern op til katedralen Sé. Der tilbydes guidede ture rundt i byen og til de historiske steder.

8 Lissabon Lissabon, der ligger ved Tejo-flodens udmunding i Atlanterhavet, er en af de smukkeste storbyer i Vesteuropa. Lissabon blev i 1755 ramt af et gigantisk jordskælv, der lagde store dele af byen i ruiner og genopbygningen var karakteriseret ved relativt høje bygninger anlagt i et retlinet gadenet. Baixa, som kvarteret kaldes, danner sammen med pladserne, Rossio og Praca dos Restauradores Lissabons egentlige og temmelig flade centrum. På højene rundt om centrum af Lissabon, ligger de 2 gamle kvarterer, Alfama og Bairro Alto, der stadig bærer præg af en endnu ældre tid med deres snævre, brolagte gader og små skæve huse, hvoraf nogle er fint udsmykket med kakler. Her ligger også utallige fado-restauranter, hvor man kan høre den meget melankolske, traditionelle portugisiske sang. Fra centrum kan man tage en af de strømlinede sporvogne ud lang floden til et andet af Lissabons kvarterer, Belém, hvor man blandt andet finder storslåede bygningsværker som det imponerende monument, Padrâo dos Descobrimentos, opført til ære for Portugals mange opdagelsesrejsende. Her ligger også Mosteiro dos Jerónimos, et fantastisk kloster fra 1500-tallet, opført i den berømte manuelinske stil. Skulle man efter de kulturelle oplevelser trænge til lidt til den søde tand, kan vi foreslå et besøg i cafeen Antiga Casa dos Pasteis de Belém, hvor man fremstiller og serverer den berømte kage pasteis de nata, som minder lidt om en linse med butterdej i stedet for mørdej. Lissabons syv høje Lissabon er ligesom Rom bygget på 7 høje, og der er derfor en mængde udsigtspunkter, de såkaldte miradouros, hvorfra man kan få nogle fantastiske kig ud over byens tage. Blandt de mest kendte er Lissabons vartegn, det storslåede slot og fæstningsruin Castello de Sâo Jorge og Santa Justa Elevator, der på elegant vis forbinder bydelene Baixa og Bairro Alto. Det er opført i stil med Eiffeltårnet og på toppen er der en lille café. I forbindelse med verdensudstillingen i 1998 undergik et kedeligt industriområde langs Tejofloden en forvandling til et ultramoderne byområde, Parque das Nacoes, nationernes park, med en futuristisk arkitektur, der står i stor kontrast til Lissabons gamle kvarterer. Her er der i dag boliger til mennesker, en stor marina og ikke mindst et kæmpemæssigt oceanarium, der er et af verdens største akvarier med en undersøisk verden af hajer, rokker og fisk i alle størrelser og farver.

9 Seværdigheder omkring Lissabon Lidt uden for Lissabon ligger et par byer, som egner som glimrende til en dagsudflugt - der er gode togforbindelser til dem begge fra Rossio-stationen. Sintra (ca 25km fra Lissabon C) - byen hvor landets kongelige familie tidligere havde sommerresidens og på den centrale plads finder man deres slot, Palacio National, der kan dateres tilbage til det 14. århundrede. Det bedst kendte bygningsværk i Sintra er uden tvivl det eventyrlige Palacio de Pena, hvor bygherrens fantasi har fået frit spil. Ud over det hyggelige torv er der i de små snørklede gader masser af lokalkolorit, restauranter, caféer og små butikker med et udvalg ad lokale vine, kunsthåndværk - især det farvestrålende portugisiske keramik. Queluz (ca 12km fra Lissabon C)- byen Queluz ligger halvvejs mellem Lissabon og Sintra. I byen har man for nylig renoveret det kongelige palads opført i smuk rokokostil. De fint udsmykkede sale og ikke mindst det imponerende haveanlæg har givet slottet betegnelsen, Portugals Versailles.

10 Vejr og vind

11 Om Flodbådsferie Om bådferie i Portugal - Praktiske tips At leje en flodbåd på Grande Lago er et perfekt valg hvis man ønsker en smuk og stress-fri bådferie der findes ingen sluser og du kan lægge til præcis hvor du ønsker det - så bliver det ikke nemmere. Solrigt Klima -Basen er, som en af de eneste, åben 365 dage om året hvilket betyder at du også kan tage på bådferie I vintermånederne selv hen over julen og nytår. Der er garanteret solskin 300 dage om året. I de små landsbyer langs bredden findes der desuden fantastiske restauranter med klassisk portugisisk mad helt klart et af turens højdepunkter.

Portugals største østersfarm ligger i nærheden af Amieira og der er en meget kendt restaurant, som tilbyder retter med østers.

Portugals største østersfarm ligger i nærheden af Amieira og der er en meget kendt restaurant, som tilbyder retter med østers. Grande Lago Fra basen ved Amieira Marina kan man sejle på det krystalklare vand, hvor man kan nyde at svømme, fiske, scubadiving og fotografere. Grand Lago i det sydlige Portugal er den største kunstige

Læs mere

Grande Lago. Highlights at the Boat rentals in Grande Lago, Portugal

Grande Lago. Highlights at the Boat rentals in Grande Lago, Portugal Grande Lago Grand Lago in southern Portugal is the largest artificial lake in Europe - it covers 250 km2 and is situated close to the Spanish border, it measures 83 km lenght and has a radius of 1160 km.

Læs mere

Kanalresa på Grande Lago - hyr flodbåt med Seatavel

Kanalresa på Grande Lago - hyr flodbåt med Seatavel Grande Lago Kanalresa på Grande Lago - hyr flodbåt med Seatavel Från basen vid Amieira Marina kan man segla på det kristallklara vattnet där man kan njuta av att simma, fiska, snorkla och fotografera.

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

OREA Hotel Voronez II

OREA Hotel Voronez II OREA Hotel Voronez II Den tjekkiske by er den næststørste i landet og ligger i den sydlige del af Tjekkiet. Byen er den by i Tjekkiet næstefter Prag, hvor der findes flest beskyttede historiske seværdigheder.

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018 Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, 22. 27. oktober 2018 Andalusiens hovedstad Sevilla er indbegrebet af spansk kultur. Her findes en skøn blanding af historie, solskin, flamenco

Læs mere

Rejsebeskrivelse. Studietur, Lissabon 2011. Den nedre bydel, Baixa. Studiegruppe 3: Oliver S., Kirstine, Martin og Clara

Rejsebeskrivelse. Studietur, Lissabon 2011. Den nedre bydel, Baixa. Studiegruppe 3: Oliver S., Kirstine, Martin og Clara Rejsebeskrivelse Studietur, Lissabon 2011 Søndag den 20. marts 2011 Den nedre bydel, Baixa Vi startede søndagen med at gå ned gennem Baixa til pladsen Praca do Comercio. Baixa betyder boks og udgør den

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev storslåede Spanien og pragtfulde Portugal på denne unikke rundrejse Vi tager dig med til de største og mest

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder.

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder. OREA Hotel Voronez I Den hyggelige universitetsby Brno er Tjekkiets næststørste by og den største by i Mähren området. Her finder I mange historiske bygninger og spændende. Orea Hotel Voronez I er et indbydende

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mai har en smuk natur, et behageligt klima og en rig kultur. Chiang Mai er midtpunkt for flere historiske riger og har derfor været centrum for udveksling af

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Uanset om du er religiøs eller ej, så er der en særlig stemning på Caminoen også den portugisiske fra Porto til Santiago de Compostela. Ruten

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion Hotel Praha Hotel Praha Introduktion Hotel Praha, som ligger i den lille hyggelige landsby Boží Dar, er indrettet i en charmerende bygning og her vil I opleve en varm og hyggelig atmosfære. Hotellet ligger

Læs mere

Hotel-Pension Bregenz

Hotel-Pension Bregenz Hotel-Pension Bregenz Hotel-Pension Bregenz er et fint mellemklasse hotel med den perfekte beliggenhed i Berlin lige ved Kurfürstendamm. Introduktion I centrum af Berlin finder i dette gode mellemklassehotel.

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Volterra lang, cirkulær vandretur

Volterra lang, cirkulær vandretur Volterra lang, cirkulær vandretur Distance: 12 km Tid: Ca. 3 timer Dette er en længere vandretur fra Volterra, hvor man udforsker de etruskiske vægge og grave lige uden for de middelalderlige mure, og

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg.

Hotel Reinstorf ligger lige ved Lüneburger Heide og den gamle hansestad Lüneburg. Hotel Reinstorf Hotel Reinstorf ligger lige ved og den gamle hansestad Lüneburg. Introduktion har en unik charme og I forelsker jer straks i det fantastiske landskab. Hotel Reinstorf ligger i den lille

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet Seehotel Brandenburg Hotellet ligger i naturskønne omgivelser 15 minutter fra den hyggelige by Brandenburg an der Havel og ca. 50 km vest for Potsdam nær Berlin. I de smukke omgivelser kan I blandt andet

Læs mere

Hotel Alla Torre Centralt i den hyggelige ferieby Garda på bredden af Gardasøen

Hotel Alla Torre Centralt i den hyggelige ferieby Garda på bredden af Gardasøen Hotel Alla Torre Hotel Alla Torre har en fantastisk beliggenhed midt i den charmerende, italienske ferieby Garda. Beliggende på torvet foran byens rådhus og med udsigt til Gardasøen har I alle forudsætninger

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Lissabon Baseret på 40 deltagere

Inspiration Rejsemål: Lissabon Baseret på 40 deltagere Inspiration Rejsemål: Lissabon Baseret på 40 deltagere En rejse til Lissabon byder på en blanding af kontraster mellem gammelt og nyt i en eksotisk atmosfære. Lissabon, der ligger ved Tejo-flodens udmunding

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad.

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Kurhotel Quellenhof Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Introduktion Trænger I til at trække stikket ud? Til at få en pause

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Hotel Sciatori. Hotel med spa afdeling og smuk beliggenhed midt i de norditalienske alper. Hotel Sciatori. Hotellet tilbyder

Hotel Sciatori. Hotel med spa afdeling og smuk beliggenhed midt i de norditalienske alper. Hotel Sciatori. Hotellet tilbyder Hotel Sciatori Hyggelige og komfortable Hotel Sciatori, som ligger i byen Temú i Valle Camonica i de Italienske alper, byder jer velkommen med sin hyggelige atmosfære i smukke omgivelser. Hotellet ligger

Læs mere

Hotel Quedlinburger Hof

Hotel Quedlinburger Hof Hotel Quedlinburger Hof Hyggelige Hotel Quedlinburger Hof er klar til at imod jer. Introduktion Hotel Quedlinburger Hof har en skøn beliggenhed i middelalderbyen Quedlinburg, som er på UNESCOs verdensarvsliste,

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet Gala Hotel Excelsior Velkommen til Gala Hotel Excelsior, som går for at være et af de flotteste hoteller i byen! Introduktion Det 4-stjernede Orea Hotel Excelsior er et af de smukkeste hoteller i den tjekkiske

Læs mere

Vejen til Rom Via Francigena

Vejen til Rom Via Francigena Vejen til Rom Via Francigena Lørdag 26. maj lørdag 2. juni 2018 Vandring og kulturoplevelser på den gamle pilgrimsvej Via Francigena ind til Rom. Vi går ad gamle stier og veje gennem det Toscanske landskab

Læs mere

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter Hotel de la Poste Hotel de la Poste Bonhomme ligger smukt i bjergkæden Vogeserne i Alsace. Hold ferie kun 15 min. fra den kendte vinrute, smukke bjergsøer og traditionelle landsbyer. Introduktion Hotel

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland.

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland. Grupe tur 2010 Moskva og St. Petersburg Hvilke myter kender du om Rusland? Er det fædrelandet af vodka, bærer eller KGB? Realiteten er,at Rusland er en berusende blanding af folk, traditioner og historie.

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Regensburg

Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Regensburg Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Tilbring nogle fantastiske dage i den smukke og historiske tyske by. Atrium im Park Hotel ligger fredeligt i den nordlige del af byen i den tyske delstat Bayern. Det

Læs mere

oplev SOrgenfri VED mølleåen

oplev SOrgenfri VED mølleåen oplev SOrgenfri slotshave LANDSKABSHAVEN VED mølleåen Skovbrynet FUGLEVAD STATION N MØLLEÅEN Kongevejen SORGENFRI SLOT Lyngby Hovedgade LYNGBY SØ sorgenfri SLOT Den gamle køkkenhave MØLLEÅEN DRONNINGEKILDEN

Læs mere

Postillion Hotel Deventer

Postillion Hotel Deventer Postillion Hotel Deventer Oplev den dynamiske by Deventer, som byder på spændende oplevelser og historier. Her er smukke naturomgivelser, og det er derfor oplagt at cykle eller vandre i området. Efter

Læs mere

rejseguide barcelona

rejseguide barcelona rejseguide barcelona S seværdigheder arkitektur Camp Nou Sagrada Família Camp Nou er FC Barcelonas hjemmebane og et af de største fodboldstadions i verden. Udover det kæmpemæssige stadion er det også værd

Læs mere

Hotel Campanile Reims Est - Taissy Nyd ferien blandt spændende historie og berømt champagne i Nordfrankrig

Hotel Campanile Reims Est - Taissy Nyd ferien blandt spændende historie og berømt champagne i Nordfrankrig Hotel Campanile Reims Est - Taissy Oplev champagneregionen i Nordfrankrig og smag jer igennem provinsens lækre kulinariske specialiteter, mens det selvfølgelig er et must at smage på den verdensberømte

Læs mere

NEXT STOP LISSABON GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE 102 GRADER HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADER BOXEN KAN ÆNDRES I

NEXT STOP LISSABON GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE 102 GRADER HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADER BOXEN KAN ÆNDRES I BOXEN KAN ÆNDRES I NEXT STOP LISSABON 102 GRADER HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADER GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE Om dit rejsebureau og dette hæfte Formålet med dette hæfte er,

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Hotel Mars ligger tæt på offentlig transport, så I let kan komme rundt i Prag, der kan byde på utallige af kulturelle oplevelser

Hotel Mars ligger tæt på offentlig transport, så I let kan komme rundt i Prag, der kan byde på utallige af kulturelle oplevelser Hotel Mars Moldau snoer sig smukt gennem Tjekkiets hovedstad, der er en smuk by med en utrolig historie, som I kan finde i byens romantiske bygninger og glitrende gader. Hotel Mars er et nyrenoveret 3-stjernet

Læs mere

Best Western Hotel Achim Bremen Nyd en miniferie i rolige omgivelser lige udenfor bygrænsen til Bremen

Best Western Hotel Achim Bremen Nyd en miniferie i rolige omgivelser lige udenfor bygrænsen til Bremen Best Western Hotel Achim Bremen Velkommen til BW Hotel Achim Bremen! Introduktion Bremen tilbyder utallige kulturelle oplevelser for både og store små. Hotellet ligger lige udenfor bygrænsen til den lille

Læs mere

Dybe bjergsøer, naturparker og norditaliensk charme. Hotel Linda. Hotellet tilbyder

Dybe bjergsøer, naturparker og norditaliensk charme. Hotel Linda. Hotellet tilbyder Hotel Linda Det kølige klima om sommeren og de milde vintre gør byen Borno og et ophold på Hotel Linda til et dejligt rejsemål i bjergene hele året rundt. I Borno er der lagt op til en begivenhedsrig ferie,

Læs mere

Firmarejser til Lissabon

Firmarejser til Lissabon Firmarejser til Lissabon Lissabon er det perfekte rejsemål for en firmarejse eller en privat grupperejse. Lissabon har et væld af seværdigheder og kulturelle attraktioner, som er interessante i mange sammenhænge.

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Seværdigheder i Madrid - MadridGuide.dk

Seværdigheder i Madrid - MadridGuide.dk Seværdigheder i Madrid - MadridGuide.dk Madrid er en gigantisk by og byder derfor på tonsvis af seværdigheder. De fleste af dem er tilmed super interessante: Derfor kan det hurtigt blive en fantastisk

Læs mere

Hotel Nuova Italia Hotel med udendørs pool nær søerne Lago d'orta og Lago Maggiore.

Hotel Nuova Italia Hotel med udendørs pool nær søerne Lago d'orta og Lago Maggiore. Hotel Nuova Italia Hotel Nuova Italia tilbyder morgenmad og fri adgang til den lækre udendørs swimmingpool om sommeren. Med en skøn beliggenhed i Novara med kort afstand til søerne Orta og Lago Maggiore,

Læs mere

I Caminoens fodspor 2015

I Caminoens fodspor 2015 I Caminoens fodspor 2015 Moto-Mundo har lavet en motorcykeltur langs Caminoruten (Jakobs vejen) i det nordlige Spanien, med de religiøse seværdigheder i fokus. Turen foregår i september måned, i 17 dage

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay rejseguide dubai ì seværdigheder arkitektur Dubai Fountain Burj Khalifa Dubai Fountaion er med sine 275 meter verdens største springvand. Her leveres hver aften imponerende vandshows med lys, musik og

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Hotel Stadt Hamburg ligger centralt i Friedrichstadt. Hotellet har en hyggelig terrasse, hvor I kan slappe af efter en lang dag.

Hotel Stadt Hamburg ligger centralt i Friedrichstadt. Hotellet har en hyggelig terrasse, hvor I kan slappe af efter en lang dag. Hotel Stadt Hamburg I bor på det hyggelige Hotel Stadt Hamburg, som blev bygget helt tilbage i 1806. På det familiedrevede hotel finder I en fin atmosfære og I kan straks mærke sjælen. Det lille hotel

Læs mere

Andalusien. Af Dorit Andersen

Andalusien. Af Dorit Andersen Córdoba Sevilla Granada Cádiz Ronda Málaga Andalusien under huden Af Dorit Andersen Andalusien er Spanien, når det er allerbedst. Her finder du et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet

Læs mere

Velkommen til Rohan Boat Prague!

Velkommen til Rohan Boat Prague! Rohan Boat Prague Tag på storbyferie i Prag og bo i anderledes omgivelser på bådhotellet Rohan Boat Prague, som ligger på floden Moldau. Fra båden er der ca. 15 minutter ind til centrum af Prag og der

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

Madam Sprunck Miniferie på Nordsjælland nær kunst og kulturelle seværdigheder

Madam Sprunck Miniferie på Nordsjælland nær kunst og kulturelle seværdigheder Madam Sprunck Velkommen til Madam Sprunck! Introduktion Midt i historiske Helsingør ligger det lille og traditionsrige Madam Sprunck. Den centrale beliggenhed gør hotellet til et attraktivt sted at overnatte,

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

oplev Koldinghus Mødet MelleM nyt og gammelt

oplev Koldinghus Mødet MelleM nyt og gammelt oplev Koldinghus Mødet mellem nyt og gammelt Kæmpetårnet Kirkesalen Riddersalen Bibliotekssalen Christian 3.s Kapel Ruinsalen Facade med moderne træbeklædning Det nye trappetårn INDGANG Kæmpetårnet De

Læs mere

Tag en suveræn sommerferie ved badebyen over dem alle Rimini.

Tag en suveræn sommerferie ved badebyen over dem alle Rimini. Hotel Playa Hotel Playa er et rigtigt, italiensk badehotel beliggende tæt ved havet. I hotellets restaurant serveres klassiske, italienske retter. Ved badebyen Rimini kan I nyde den kilometerlange strand

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

Rejsebrev 5, forår 2015.

Rejsebrev 5, forår 2015. Rejsebrev 5, forår 2015. Påskedag, søndag den 5. april. Vi ligger stadig ved Barragem de Odivelas, og nyder den smukke natur rundt om søen. Lange spadsereture, i det omfang Lissies knæ kan klare strabadserne,

Læs mere

Hotel Al Sole. Hyggeligt hotel beliggende i den smukke bjergrige natur øst for Gardasøen. Hotel Al Sole. Hotellet tilbyder

Hotel Al Sole. Hyggeligt hotel beliggende i den smukke bjergrige natur øst for Gardasøen. Hotel Al Sole. Hotellet tilbyder Hotel Al Sole Hotel Al Sole er hyggeligt beliggende i den smukke bjergrige natur øst for Gardasøen Hotel Al Sole ligger i det vidunderlige bjergområde Folgaria. Her er der god mulighed for at kombinere

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere