USBEKISTAN CENTRALASIENEN-

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "USBEKISTAN CENTRALASIENEN-"

Transkript

1 USBEKISTAN CENTRALASIENEN-

2 VELKOMMEN TIL HORISONTS USBEKISTAN & CENTRALASIEN Rejser til Silkevejen og dens aura af eventyr, myter og verdenshistorie er målet for vores populære grupperejser til det usædvanlige og for mange stadig ukendte Centralasien, hvor særligt Usbekistan spiller en central rolle. Vi er på vores rejser til Usbekistan - og det øvrige Centralasien - langt væk kulturelt og geografisk. Med dårlig asfalt og uendelige stepper. Men som et fatamorgana, der bliver virkeligt, dukker Silkevejens berømte byer op i horisonten: Samarkand, Bukhara, Khiva. Horisonts rejser til Usbekistan giver dig et dybt indblik i en forunderlig verden med det smukkeste inden for islamisk arkitektur, ornamentik, byplanlægning og kunsthåndværk. Vores rejser i Usbekistan og Centralasien foregår altid i små grupper med hovedvægt på vores rejseleders unikke viden om og personlige forhold til regionen. Du skal vælge vores Usbekistan & Centralasien rejser fordi: - For os er det vigtigt, at vores rejseleder taler det sprog som er udbredt på destinationen. Vores rejseleder i Usbekistan taler russisk og kan derfor tale med alle usbekere, der lærer russisk fra barnsben. Det giver vores gæster mulighed for at komme tættere på befolkningen, deres skikke og hverdag. - Vores rejseleder har en særlig indsigt i Usbekistan og Centralasien, der baserer sig på mange ophold og har en enestående evne til at formidle landets historie og kultur. - Vi har efter mange researchrejser rundt i landet nøje udvalgt de hoteller som vi benytter på rejserne. Hos Horisont lader vi ikke vores gæster overnatte i nedslidte hoteller, der ligger langt fra bycentrum. Vælg din rejse med omhu - det fortjener du! God rejse Peter Frederiksen Ejer af Horisont Rejser VÆLG DIN REJSE MED OMHU Du skal vælge Horisonts rejser til Usbekistan & Centralasien, hvis du ønsker: - at rejse i en lille gruppe på personer - en ekspertrejseleder, der taler usbekisk eller russisk - at rejse med et rejsebureau, der kender regionen godt og har lavet mange rejser til Centralasien - at der blivet taget hånd om dig og du inden rejsen bliver indbudt til et informationsmøde, hvor du møder rejsens øvrige deltagere. KUNDETILFREDSHED Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om vores rejser til Usbekistan. På en skala fra 1-5, hvor 5 er det bedste, giver vores kunder os en bedømmelse på 4,85. VORES REJSELEDERE Søren Bjelke er leder af vores grupperejser med dansk rejsleder. Søren har studeret russisk og taler sproget flydende. Søren er en blændende formidler og holder små foredrag undervejs på rejserne. Du kan også rejse til Usbekistan med en af vores håndplukkede lokale guider, der på flydende engelsk viser dig det eksotiske og smukke Centralasien.

3 SAMARKAND KARAVANEBYEN På vores rejser besøger vi den mytiske karavaneby Samarkand, en af verdens ældste kulturbyer. I Samarkand byggede den berømte og berygtede krigsherre Timur Lenk, et imperium, der strakte sig over store dele af Centralasien. Lenk bragte kunstnere og håndværkere fra de erobrede lande til Samarkand for at bygge de fantastiske bygningsværker, vi den dag i dag kan nyde i fulde drag. BUKHARA SILKEVEJENS MYSTIK Allerede for år siden var Bukhara et kulturcentrum på Silkevejen, og på vores rejser har vi god tid til at opleve denne spændende by med sin imponerende arkitektur side om side med simple lerhuse. Der er en særlig stemning med de skyggefulde alléer, der snor sig langs de ældgamle huse, og i basaren finder vi farvestrålende Ikatvævede stoffer, tæpper og keramik. Kunsthåndværkere faldbyder fint forarbejdede varer i den gamle silkebasar, og de lokale mænd hygger sig med et spil domino. KHIVA ØRKENBYEN NUKUS ØRKENENS LOUVRE I den vestlige del af Usbekistan ligger byen Nukus med det berømte Oleg Savitskij Museum, også kaldet Ørkenens Louvre. Museet er enestående i denne del af verden og har en af verdens største samlinger af sovjetisk avant garde kunst side om side med den specielle form for socialrealistisk kunst, som blev glorificeret af sovjetstaten. På vores rundrejse besøger vi ørkenbyen Khiva, smukt omkranset af høje, tykke bymure. Byen har som de andre gamle byer i Usbekistan, en række imponerende madrassaer. Vi får lejlighed til at indsnuse den særlige stemning i de helt specielle ørkenlandskaber og i de gamle kulturcentres basarer og tehuse. Byen er delt i to, den indre by (Ichan Kala) og den ydre by (Dishan Kala). Den ydre by er omkranset af bymuren med 11 porte, mens den gamle bymur til indre by går tilbage til den tyrkiske erobring i 1000-tallet.

4 PRAKTISKE OPLYSNINGER Rejser til Usbekistan og Centralasien Vores rejser til Usbekistan kommer til de tre mytiske Silkevejsbyer, der ikke har forandret sig meget de sidste mange århundreder. Islams gamle arkitekter, byplanlæggere, designere og håndværkere var mestre, og gæster på vores rejser til Usbekistan deler som regel vores beundring for deres æstetik, farvesans, sans for rum og lys, mønstre, ja, man kunne blive ved. De gamle byer, som vi besøger på vores rejser til Usbekistan og Centralasien, er spækkede med fæstningsværker, moskeer, madrassaer (islamiske læreanstalter), pladser og basarer. Det hele ligger klar og folder sig ud for øjnene af dig, som var de sidste karavaner kun lige forsvundet i kimingen. Formålet med vores rejser til Usbekistan og Centralasien er ikke kun at dyrke en begivenhedsrig fortid. Moderniteten og højteknologien er ankommet og regionen er i udvikling. Alligevel er Silkevejen det absolutte fokus på Horisonts rejser til Usbekistan og andre stater i Centralasien: Turkmenistan, Kirgisistan og Tjadjikistan. VISUM Der er visumpligt ved rejser til alle lande i Centralasien. På vores rejser sørger vi på forhånd for, at vores gruppe får visum ved ankomsten. Det betyder, at vi inden rejsen kun skal bruge en kopi af billedsiden i dit pas. Selve visumet får du i dit pas ved indrejse. DRIKKEPENGE Drikkepenge er svært at forstå for mange danskere og de fleste vil helst bare have det inkluderet i prisen. Vores holdning er dog, at drikkepenge skal være et udtryk for jeres tilfredshed, og derfor skal de betales sidst på rejsen til jeres lokale guide og til jeres chauffør. Som tommelfingerregel 6 USD pr dag til guide og chauffør. Alle vores guider aflønnes af vores samarbejdspartner, der lønmæssigt tilbyder guiderne en god løn, der sikrer, at vi kan få de dygtigste lokalguider. Men i hele Centralasien er en væsentlig del af guidernes løn drikkepenge fra gæsterne. Som partner har vi desværre ikke indflydelse på dette. MOBILTELEFON OG TIDSFORSKEL Der er mulighed for at benytte sin danske mobil i Usbekistan. Dog skal man være opmærksom på de høje roaming takster, som er tilknyttet ens danske abonnement, når den bruges i udlandet. Der er fire timers tidsforskel mellem Danmark og Usbekistan, dvs. når kl. er 12 i Danmark er den 16 i Usbekistan.

5 MADEN Det usbekiske køkken henter inspiration fra Mellemøstens og Sydasiens køkken. Men det er også et ørkenkøkken, hvis formål var at mætte, at kunne transporteres og at kunne holde sig under ekstreme betingelser. Gede- og fårekød er i høj kurs blandt usbekerne. Nationalretten Pilaf er ris og kød blandet sammen med forskellige krydderier. Af andre retter kan nævnes Chuchvara, en suppe med indbagt kød, og Shashlyk som er grillet kød på spyd. Derudover vil man opleve fade og skåle fyldt med humus, marinerede grønsager og salater. Maden er mild og rustik. PENGE PÅ REJSEN Den usbekiske møntfod hedder Soum (UZS): 1 USD er ca usbekistansk Soum. Hæveautomater eller Bankomater, som de også kaldes, findes stort set ikke, og det er ganske svært at få lov til at bruge internationale kreditkort. Medbring derfor hele turens beløb i kontanter; helt nye dollarsedler (helst 50 ere) uden bukkede hjørner, skriblerier eller andre typer beskadigelser (eller evt. Euro i samme stand). TE OG FRIGJORTE KVINDER KLIMA Klimaet er tørt og varmt på sletterne og mere fugtigt i bjergene. Landets klima følger årstiderne, som vi kender dem, men med mildt vejr både forår, efterår og vinter. I sommerperioden topper varmen i Usbekistan, og temperaturen når ofte over 35 grader. Derfor er den bedste rejsetid i forår og efterår, mens det i andre dele af Centralasien ligeledes er godt at rejse i sommerperioden, hvor det er tørt og ikke så varmt som i Usbekistan. På rejser til Usbekistan folder magien sig ud for os i en nutidig, spektakulær kontekst. Usbekerne er imødekommende og gæstfrie. De har ikke tradition for at være anmassende, og de handlende inviterer gerne på en kop te, mens du studerer deres fantastiske kunsthåndværk. Ligeledes har kvinderne deres egen hovedrolle på vores Silkevejen-rejser. Usbekistans kvinder er blandt den muslimske verdens mest frigjorte. De spiller en tydelig, aktiv rolle i samfundet. Religiøse dogmer håndteres pragmatisk. På rejser til Usbekistan støder man ikke sjældent ind i grupper af larmende, grinende kvinder på restauranter og barer, som er ude at more sig, mens eventuelle ægtemænd derhjemme selv må sørge for at varme aftensmaden.

6 GRUPPEREJSE 12 DAGE USBEKISTAN RUNDREJSE Denne rejse giver en grundig introduktion til den gamle Silkevejs mange seværdigheder, som binder karavanebyerne i Usbekistan sammen, men du får også indblik i det moderne Usbekistan. På rejsen besøger vi Samarkand, Bukhara, Khiva og hovedstaden Tasjkent. Rejsen ledes af vores erfarne rejseleder, Søren Bjelke, der taler russisk og er meget rejsevant i hele Centralasien. Dag 1 København Tasjkent Dag 2 Tasjkent Dag 3 Tasjkent Urgench Khiva Dag 4 Khiva Dag 5 Khiva Bukhara Dag Bukhara Dag 9 Bukhara Gijduvan Samarkand Dag 10 Samarkand Dag 11 Samarkand Tasjkent Dag 12 Tasjkent København GRUPPEREJSE 16 DAGE SILKEVEJEN, ØRKENENS LOUVRE & FERGANA Oplev Usbekistan og den gamle Silkevej på denne anderledes rundrejse, der binder karavanebyerne i landet sammen. På denne rundrejse kommer vi til Nukus i regionen Karakalpakstan for at besøge Oleg Savitskijs Museum, også kaldet Ørkenens Louvre, og vi besøger Ferganadalen, der ligger som en oase i et ellers tørt og nedbørsfattigt område af Centralasien. Dag 1 København Tasjkent Dag 2 Tasjkent Dag 3 Nukus & Oleg Savitskij Museum Dag 4 Khiva Dag 5 Khiva Dag 6 Smuk køretur gennem ørkenen Dag 7-8 Bukhara Dag 9 Shakhrisabz Timur Lenks fødeby Dag Samarkand Dag 12 Samarkand Tasjkent Dag 13 Silkevejens vigtige trafik-knudepunkter Dag 14 Kunsthåndværk i Margilan og Rishtan Dag 15 Markedsdag i Margilan Dag 16 Tasjkent København På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på eller per telefon.

7 GRUPPEREJSE 14 DAGE KIRGISISTAN En rundrejse i Kirgisistan giver dig store naturoplevelser og kontakt til en lokalbefolkning, der ikke er vant til gæster udefra og når der kommer gæster, så byder man dem velkomne i sit telt på sletterne eller i bjergene. For at kunne begå sig er det nødvendigt med en rejseleder, der forstår befolkningen. Derfor har vi udvalgt en lokal engelsktalende guide som rejseleder på vores rejser i Kirgisistan. Med ham får du en guide, der ud over at tale sproget, har stor indsigt i regionen og kan sætte de mange unikke rejseoplevelser i forhold til det øvrige Centralasien. Dag 1 København Bishkek Dag 2 Bishkek Dag 3 Bishkek Chon-Kimen Dag 4 Chon-Kimen Karakol Dag 5 Karakol Jety Oghuz Dag 6 Jety Oghuz Barskuan Tamga Dag 7 Tamga Ekinaryn Naryn Dag 8 Naryn Tash Rabat Dag 9 Tash Rabat Song Kul Dag 10 Song Kul Dag 11 Song Kul Kyzyl Korgon Kyzyloi Dag 12 Kyzyloi Bishkek Dag 13 Bishkek AlaArcha Bishkek Dag 14 Bishkek København REJSE MED EGEN GUIDE & CHAUFFØR USBEKISTAN MED EGEN GUIDE & CHAUFFØR 12 dages rundrejse til Usbekistan med jeres egen guide og privat chauffør. Rejsen er tilrettelagt så I både har tid på egen hånd og med jeres guide. På vores individuelle rejser er alt arrangeret hjemmefra, du bestemmer selv afrejsedato, så det passer til din feriekalender. Rejsen følger i hovedtræk vores grupperejser men I har flere dage på egen hånd. Dag 1 Afrejse Dag 2 Tasjkent Dag 3 Tasjkent Samarkand Dag 4 Samarkand Dag 5 Samarkand på egen hånd Dag 6 Samarkand - Gijduvan - Bukhara Dag 7 Bukhara Dag 8 Bukhara på egen hånd Dag 9 Bukhara - Khiva Dag 10 Khiva Dag 11 Khiva - Urgench - Tasjkent Dag 12 Afrejse Tasjkent På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på eller per telefon.

8 GRUPPEREJSE 9 DAGE SILKEVEJENS USBEKISTAN På rejsen skal vi blandt andet besøge den sagnomspundne karavaneby Samarkand, en af de ældste kulturbyer i verden med sine orientalske pragtbygninger, og Bukhara, der allerede for år siden var et kulturcentrum på den gamle Silkevej. Rejsen foregår i en dansk gruppe, men med lokal engelsktalende rejseleder, som vi har specielt udvalgt til at lede vores rejse. Dag 1 København Tasjkent Dag 2 Tasjkent Dag 3 Bukhara Dag 4 Bukhara Dag 5 Bukhara - Samarkand Dag 6 Samarkand Dag 7 Samaarkand Dag 8 Samarkand - Tasjkent Dag 9 Tasjkent - København GRUPPEREJSE 14 DAGE IRAN & USBEKISTAN Tag med på denne fascinerende rejse ad den gamle karavanevej, der forbandt byerne i Centralasien med Persien. På denne rejse kombinerer vi Iran med Usbekistan, og ser de klassiske silkevejsbyer Samarkand og Bukhara i Usbekistan og Isfahan i Iran, der med sin imponerende orientalske arkitektur kan slå benene væk under de mest berejste. Dag 1 København Tashkent Dag 2 Tashkent Dag 3 Tashkent - Samarkand Dag 4 Samarkand Dag 5 Samarkand Dag 6 Samarkand - Gijduvan - Bukhara Dag 7 Bukhara Dag 8 Bukhara - Teheran Dag 9 Teheran Dag 10 Teheran - Isfahan Dag 11 Isfahan Dag 12 Isfahan - Persepolis - Shiraz Dag 13 Shiraz Dag 14 Shiraz - København På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på eller per telefon.

9 GRUPPEREJSE 14 DAGE USBEKISTAN & KIRGISISTAN Vi følger karavanernes spor på denne unikke rejse gennem to meget forskellige lande på den ældgamle Silkevej. Vi begynder i ørkenlandet Usbekistan, hvor Samarkand og Bukhara har tiltrukket rejsende i århundreder med sine farverige basarer. Rejsen fortsætter gennem det smukke nomadeland, Kirgisistan. Dag 1 København Tashkent Dag 2 Tashkent Dag 3 Tashkent Bukhara Dag 4 Bukhara Dag 5 Bukhara Shakhrisabz Samarkand Dag 6 Samarkand Dag 7 Samarkand Tashkent Dag 8 Tashkent Bishkek Dag 9 Bishkek Ashu landsby Dag 10 Ashu landsby Kochkor Song Kul-søen Dag 11 Song Kul-søen Dag 12 Song Kul-søen Kyzyl Korgon - Kyzyl Oi Dag 13 Kyzyl Oi Bishkek Dag 14 Bishkek - hjemrejse GRUPPEREJSE 19 DAGE USBEKISTAN, TURKMENISTAN & IRAN Denne rejse er enestående fordi den kombinerer tre meget forskellige lande. Vi begynder rejsen i Usbekistan og rejser ad den gamle karavanevej, der forbandt byerne i Centralasien med Persien. Rejsen slutter i en af det gamle Persiens smukkeste byer, Isfahan. Dag 1 København Tashkent Dag 2 Tashkent Dag 3 Tashkent - Samarkand Dag 4 Samarkand Dag 5 Samarkand Dag 6 Samarkand - Gijduvan - Bukhara Dag 7 Bukhara Dag 8 Bukhara - Mary (Turkmenistan) Dag 9 Mary Merv Mary Dag 10 Mary - Ashgabat Dag 11 Ashgabat Dag 12 Ashgabat - Darvasa Dag 13 Darvasa - Ashgabat Dag 14 Ashgabat - Mashad (Iran) Dag 15 Mashad Dag 16 Teheran Dag 17 Teheran Kashan Isfahan Dag 18 Isfahan Dag 19 Isfahan København På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på eller per telefon.

10 Udgivet septe,ber Der tages forbehold for trykfejl. Tlf Rovsingsgade 88 DK-2200 København N Medlem af Rejsegarantifonden nr Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF)

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS IRAN Horisonts rejser til Iran giver dig det bedste, som dette smukke land kan tilbyde - og med en rejseleder, der kender Iran bedre end de fleste. På vores rejser betages

Læs mere

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS MAROKKO Marokko-rejser er magiske rejseoplevelser. En moderne verden indhyllet i en fjern, eksotisk aura, lige rundt om hjørnet fra Europa. Her eksisterer storslået natur

Læs mere

Usbekistan Silkevejen til Samarkand

Usbekistan Silkevejen til Samarkand Usbekistan Silkevejen til Samarkand Tashkent Samarkand Shakhrisabz Bukhara Vi følger karavanernes spor gennem et af Silkevejens mest spændende lande. Samarkand og Bukhara har tiltrukket rejsende i århundreder

Læs mere

Usbekistan Silkevejen til Samarkand

Usbekistan Silkevejen til Samarkand Usbekistan Silkevejen til Samarkand Tashkent Samarkand Shakhrisabz Bukhara Vi følger karavanernes spor gennem et af Silkevejens mest spændende lande. Samarkand og Bukhara har tiltrukket rejsende i århundreder

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder

Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder Uzbekistan har en lang tradition for kunsthåndværk og tekstiler. Gamle teknikker holdes i hævd, men traditionerne blandes med spændende

Læs mere

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS BHUTAN Vores rejser til Bhutan er nænsomme besøg i et land indhyllet i sagn, legender og storslået natur. Tusindårige traditioner og begrænset påvirkning udefra har gjort

Læs mere

VIETNAM REJSER MED EGEN GUIDE

VIETNAM REJSER MED EGEN GUIDE VIETNAM REJSER MED EGEN GUIDE VELKOMMEN TIL HORISONTS REJSER MED EGEN GUIDE & CHAUFFØR Flere og flere danskere ønsker at rejse på egen hånd - måske ikke hver gang, men dér hvor det kan lade sig gøre, og

Læs mere

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Mongoliet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Mongoliet Hovedstad Indbyggere Sprog Ulan Bator 3 mio. Mongolsk Religion Valuta Areal Taoisme, konfucianisme og buddhisme Mongolsk tugrik

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Kulturel vandring i Marco Polos fodspor - Essensen af Silkevejen Særrejse i Usbekistan 4. april april 2018

Kulturel vandring i Marco Polos fodspor - Essensen af Silkevejen Særrejse i Usbekistan 4. april april 2018 Kulturel vandring i Marco Polos fodspor - Essensen af Silkevejen Særrejse i Usbekistan 4. april 2018-18. april 2018 Den ufærdige minaret Kalta Minor i Khiva Usbekistan er med de smukke byer Khiva, Bukhara

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit

Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit Midtvejs mellem de to legendariske silkevejscentre Bukhara og Samarkand ligger en lille by. Vabkent har aldrig skrevet sig ind i historiebøgerne,

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Side 1 af 5 Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Til bund 16. september 2014-6. oktober 2014 Ota Tiefenböck Ad Silkevejens ørkener til Isfahan Landene ved Silkevejen har en særlig karakter skabt af de mange

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Kirgisistan. - rejsetilbud kun for DBK-medlemmer samt ledsagere

Kirgisistan. - rejsetilbud kun for DBK-medlemmer samt ledsagere Kirgisistan - rejsetilbud kun for DBK-medlemmer samt ledsagere Tag med på eventyr i Centralasiens smukkeste land. Sneklædte bjerge, grønne bakker med heste og jurter, der skyder op som kæmpe paddehatte

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Uzbekistan. Landet er berømt for kunsthåndværk, og Islam fortolkes verdsligt. Rejsedato maj 2018

Uzbekistan. Landet er berømt for kunsthåndværk, og Islam fortolkes verdsligt. Rejsedato maj 2018 Uzbekistan Uzbekistan ligger som en perle i det centrale Asien. Landets særlige karakter er formet gennem to tusinde år af nomader og handelsfolk, der kom ad Silkevejen fra Kina til Middelhavet, og bragte

Læs mere

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Estland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Estland Hovedstad Indbyggere Sprog Tallinn 1,3 mio. Estisk Religion Valuta Areal Forskellige former for kristendom Euro Herunder kan du

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

10. april 24. april dage

10. april 24. april dage Turkmenien, Silkevejen Uzbekistan togrejse & Kazakhstan gennem Centralasien 10. april 24. april 2017 15 dage Denne rejse bringer os til hjertet af Centralasien og ikke mindre end 7 betydningsfule kulturelle

Læs mere

9 dage Sommer 2016. Usbekistan 1001 nats eventyr

9 dage Sommer 2016. Usbekistan 1001 nats eventyr 9 dage Sommer 2016 Usbekistan 1001 nats eventyr Usbekistan 1001 nats eventyr Den historiske Silkevej har i over 2.000 år gået gennem Usbekistan. At rejse i karavanernes fodspor med Centralasiens berømte

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Værd at vide om. Zimbabwe. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Zimbabwe. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Zimbabwe Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Zimbabwe Hovedstad Indbyggere Sprog Harare 15,2 mio. Engelsk og forskellige bantussprog Religion Valuta Areal Kristendom og islam Amerikansk

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Iran Persien fra Nord til Syd

Iran Persien fra Nord til Syd Iran Persien fra Nord til Syd 19 dage 14. oktober 01. november 2016 Denne rejse bringer os til et fascinerende og spændende land, som siden antikken har ligget på grænsen mellem Europa og Asien. Et land

Læs mere

Uzbekistan med Viktors Farmor 27. september til 8. oktober 2016

Uzbekistan med Viktors Farmor 27. september til 8. oktober 2016 Uzbekistan med Viktors Farmor 27. september til 8. oktober 2016 Dag 1 - Afrejse fra København Dag 2 Ankomst til byen af sten : Tashkent Tidligt om morgenen lander vi i Uzbekistans hovedstad, Tashkent.

Læs mere

Uzbekistan På sporet af Silkevejen

Uzbekistan På sporet af Silkevejen Uzbekistan På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder - 10 dage På denne rejse besøger vi de gamle karavanebyer og oplever historiske

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kent - Englands Have Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Haver og hyggelige byer Guldkysten ved Brighton Imponerende Leeds Castle Højt roste Sissinghurst Garden

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

25. august 16./17. september 2017 Ekspedition til Pamir (Silkevejen) Tadjikistan & Kyrgyzstan. 22/23 dage

25. august 16./17. september 2017 Ekspedition til Pamir (Silkevejen) Tadjikistan & Kyrgyzstan. 22/23 dage 25. august 16./17. september 2017 Ekspedition til Pamir (Silkevejen) Tadjikistan & Kyrgyzstan 22/23 dage 25. august 16./17. september 2017 22/23 dage Denne rejse bringer os til ualmindelig smukke områder

Læs mere

Uzbekistan På sporet af Silkevejen

Uzbekistan På sporet af Silkevejen Uzbekistan På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder Nr 2. 23. april 2015 På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder - 9 dage Uzbekistans perler Det er en stor fornøjelse for os

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Det bedste af Kina & Tibet

Det bedste af Kina & Tibet Det bedste af Kina & Tibet Oplev Kinas højdepunkter og tag med til Lhasa for en helt unik oplevelse Tag med på en fantastisk rundrejse hvor du oplever højdepunkterne i Kina, og samtidig ser unikke Lhasa

Læs mere

USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber

USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber Miksture: INDIVIDUEL RUNDREJSE med lokalguide USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber Usbekistan er i lighed med Kasakhstan det mest imødekommende og sikre rejseland

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Østrig. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Østrig Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Østrig Hovedstad Indbyggere Sprog Wien 8,5 mio. Tysk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro 83.859 km2 Her kan du se fakta og praktiske

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Værd at vide om Zambia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Zambia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Zambia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Zambia Hovedstad Indbyggere Sprog Lusaka 15,5 mio. Engelsk og bantusprog Religion Valuta Areal Kristendom og folkereligioner Kwacha (ZMK)

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Paris - Byernes by Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Montmartre med Sacré-Coeur Eiffeltårnet Slottet i Versailles Sejltur på Seinen Vi bor på solsiden af Montmartre

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Uzbekistan med Ørkenens Louvre Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen

Uzbekistan med Ørkenens Louvre Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen Uzbekistan med Ørkenens Louvre Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen Det lyder uvirkeligt. Men det er rigtigt. Nukus State Art Museum har en samling på 82.000 værker, og historien bliver kun

Læs mere

Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN

Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN På motorcykel i Spanien Er du vild med at køre på motorcykel? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en uovertruffen natur og et superbehageligt

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land!

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land! Indtryk af Iran Selvom flere og flere får øjnene op for dette fascinerende land, kæmper Iran stadig med et blakket ry. Men som rejsende vil man med garanti opleve Iran som en positiv overraskelse, hvor

Læs mere

Værd at vide om. Tyrkiet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Tyrkiet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Tyrkiet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Tyrkiet Hovedstad Indbyggere Sprog Ankara 79 mio. Tyrkisk Religion Valuta Areal Islam Tyrkisk lira (TL) 783.560 km2 Herunder kan du læse

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

TADSJIKISTAN OG KIRGISISTAN

TADSJIKISTAN OG KIRGISISTAN TADSJIKISTAN OG KIRGISISTAN spektakulært road-trip på Centralasiens Tag ad Pamir Highway Tag med på et enestående road-trip gennem to lande, som ser meget få turister. Den ekspeditionsprægede rejse gennemføres

Læs mere

Mellemrummets Palæstina studietur

Mellemrummets Palæstina studietur Mellemrummets Palæstina studietur Marts 2015 Café Mellemrummet har i løbet af 2014 givet deres overskud fra cafeen i støtte til AcionAid s globale platform i, hvor unge palæstinensere deltager i kurser,

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Dansk Vestindien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Dansk Vestindien Hovedstad Indbyggere Sprog Charlotte Amalie 104.000 Engelsk Religion Valuta Areal Protestantisme Amerikansk dollar

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste.

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste. Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN På motorcykel i Spanien Er du vild med at køre på motorcykel? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en uovertruffen natur og et superbehageligt

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere