IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED"

Transkript

1 IRAN

2 VELKOMMEN TIL HORISONTS IRAN Horisonts rejser til Iran giver dig det bedste, som dette smukke land kan tilbyde - og med en rejseleder, der kender Iran bedre end de fleste. På vores rejser betages du af de islamiske kunstværker, byggerier, ornamenter og arkitektur, og vores rejseledere giver dig en grundig introduktion til den iranske virkelighed. Horisonts Iran-rejser foregår som altid i små grupper med hovedvægten lagt på vores iransktalende, danske rejselederes unikke viden og personlige forhold til Iran. Du skal vælge vores Iran-rejser fordi: - Vi er det eneste rejsebureau med danske guider til Iran, som alle taler persisk og arabisk. For os er det vigtigt, at vores guider taler det lokale sprog, for det giver dig mulighed for at komme tættere på befolkningen, deres skikke og hverdag. - Vores guider har en særlig indsigt i Iran, der baserer sig på lange ophold i landet og er akademisk uddannede med vægten på persisk kunst og kultur. Alle har de en enestående evne til at formidle landets historie og kultur. - Vi benytter gode turistklassehoteller, der er nøje udvalgt efter mange researchrejser rundt i landet. Hos Horisont lader vi ikke vores gæster overnatte i nedslidte hoteller, der ligger langt fra bycentrum. - Vi lægger vægt på, at vores gæster spiser godt, og vi gør os derfor umage med at håndplukke de bedste restauranter. Det er ikke luksus, men vi ønsker at give dig en kulinarisk oplevelse, så du får smagt hele det persiske køkken. - På de fleste af vores rejser flyver vi med Qatar Airways, der regnes for et af verdens bedste flyselskaber. - På alle vores Iran-rejser holder vi et informationsmøde ca. en måned inden afrejse, hvor du kan stille alle de praktiske spørgsmål. Vælg din rejse med omhu - det fortjener du God rejse KUNDETILFREDSHED Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om vores rejser til Iran. På en skala fra 1-5, hvor 5 er det bedste, giver vores kunder os en bedømmelse på 4,9. VORES REJSELEDERE Vores rejseledere i Iran hedder Eva Witte og Ole Wøhlers Olsen. De har det tilfælles, at de har en særlig indsigt i Iran, der baserer sig på lange ophold i landet (Eva bor i Teheran). De taler persisk og arabisk, og begge har de en enestående evne til at formidle landets historie og kultur. Peter Frederiksen Ejer af Horisont Rejser

3 SHIRAZ POETERNES BY Shiraz er en af Irans smukkeste byer fyldt med smukke blomsterhaver og en perlerække af smukke moskéer. Men byen er for iranerne først og fremmest kendt som poeternes by, hvilket ikke mindst skyldes digteren Hafez, der blev født i Shiraz i begyndelsen af 1300-tallet. Hafez betydning for iranerne er selv i dag nærmest uvurderlig, og hans poetiske temaer om kærlighed og troskab læres uden ad og citeres ved enhver given lejlighed. ISFAHAN MEIDAN-I-SHAH (KONGEPLADSEN) Den rektangulære plads, der er 507 m lang og 158 m bred, indrammes på alle fire sider af en sammenhængende række butikker basarer. På vestsiden ligger Ali-Kapu-shahens pavillon, der både dannede indgang til det kongelige palads og samtidig var en overdækket terrasse, hvorfra shahen kunne følge med i livet på pladsen. Mod syd (øverst på billedet) ligger den vældige kongelige moske og mod øst Sheik Lutfallah-moskeen, der fungerede som shahens private bedehus. Disse bygningsværker regnes for hovedværker i iransk arkitektur. YAZD SILKEVEJEN TEHERAN IRANS BANKENDE HJERTE I Teheran skal vi på opdagelse i den pulserende storby, der er Irans bankende hjerte og en by fuld af modsætninger. Her finder vi både kaotisk og larmende trafik og fredfyldte parker og moskéer, traditionelle tehuse, moderne tøjbutikker og internetcafeer og ikke mindst storslåede paladser. Yazd er en af de gamle handelsbyer på Silkevejen, og byen er kendt for silke, tekstiler og tæpper, der blev handlet af karavanerne på vej til Centralasien og Indien. Byen ligger mellem to ørkener og omgivet af saltsøer. I Yazd findes der en menighed på godt personer, der bekender sig til zoroastrismen (Zarathustras lære). Kvinderne af denne religion kendes på deres mønstrede tørklæder og broderede dragter i hvidt, beige og rødt. Vi besøger deres ildtempel, hvor den hellige ild har brændt uafbrudt siden år 470.

4 PRAKTISKE OPLYSNINGER VISUM Visum til Iran anskaffes på forhånd gennem ambassaden i København. Vi har et samarbejde med ambassaden, der gør at du slipper for at udfylde ansøgningsskema og aflevere pasfoto og vente i op til tre uger for at få dit visum. Hos Horisont Rejser skal du blot aflevere dit pas og forsikringsbevis, så sørger vi for resten. Du skal undvære dit pas i ca. en uge. Mod betaling sender vi passet retur til dig. Bemærk, at du kan få visum ved ankomst til Iran. Dette mener vi ikke er hensigtsmæssigt for dig som rejsende, da ventetiden i lufthavnen kan være på flere timer, hvilket de færreste synes er rart efter en lang flyrejse. Vi mener derfor, det er i din interesse, at vi optager dit visum i København forud for rejsen for derved at mindske ventetiden ved ankomsten. PÅKLÆDNING Kvinderne i Iran bærer tørklæde og går klædt, så hår, arme og ben altid er dækkede. Kvindelige turister skal således også, uanset deres tro og allerede fra flyets landing, altid bære lang nederdel eller lange bukser, der dækker anklerne, samt en lang bluse/skjorte, der mindst går til midt på låret og med lange ærmer. Man må gerne gå med bare tæer i sandaler. Tørklædet skal dække håret og må ikke være gennemsigtigt men farven er ligegyldig. Mændene derimod slipper med at bære lange bukser og har frit valg af skjorte, poloshirt el.lign. Shorts er ikke velset. DRIKKEPENGE Alle vores guider aflønnes af vores samarbejdspartner, der lønmæssigt tilbyder guiderne en god løn, der sikrer, at vi kan få de dygtigste lokalguider. Men i Iran er en væsentlig del af guidernes løn drikkepenge fra gæsterne. Som tommelfingerregel 6 USD pr dag til guiden og 4 USD pr dag til chaufføren. På vores rejser er dette beløb indregnet i rejsens pris, for at gøre det nemt for dig som rejsende. ALKOHOL I IRAN Du skal som rejsende være opmærksom på, at alkohol er forbudt overalt i Iran. Man må heller ikke tage alkohol med ind i landet. Da der hverken må nydes vin eller øl i Iran, serveres der altid vand på flaske eller sodavand til måltiderne. Prøv doogh, som er en af de traditionelle drikke. Det er en kombination af yoghurt, vand og tørret mynte og nydes til maden. Man kan også få flere velsmagende alkoholfri øl. Endvidere findes der lækre juicebarer.

5 GRUPPEREJSE 10 DAGE PERSISKE EVENTYR Tag med på denne storslåede rejse til Irans største seværdigheder. På denne rejse får du en generel introduktion til persisk kultur og levevis med ophold i Shiraz, Isfahan, Yazd og Teheran. Og så nyder du godt af vores fortræffelige iranske ekspertrejseledere, der taler flydende engelsk og persisk. Dag 1 Afrejse Dag 2 Shiraz Dag 3 Shiraz Persepolis Shiraz Dag 4 Shiraz Yazd Dag 5 Yazd Dag 6 Yazd - Isfahan Dag 7 Isfahan Dag 8 Isfahan Dag 9 Isfahan - Teheran Dag 10 Teheran og hjemrejse Priser og datoer finder du på hjemmesiden Prisen inkluderer: Gode hoteller Vi flyver med Qatar Airways Halvpension på gode lokale restauranter Ekspert rejseleder, der taler flydende engelsk Drikkepenge GRUPPEREJSE 14 DAGE PERSISK KUNST & KULTUR Denne spændende rundrejse giver dig en grundig introduktion til Iran og kommer godt rundt i landet. Vi giver os god tid, særligt i Isfahan, og besøger det centrale Iran omkring Kerman og den gamle Silkevejsby Yazd. Eva Witte er rejseleder på denne spændende Iran-rejse. Dag 1 København Shiraz Dag 2 Shiraz Dag 3 Shiraz Persepolis Shiraz Dag 4 Shiraz Sarvestan Kerman Dag 5 Kerman Dag 6 Kerman Shahdad Zeinodin Dag 7 Zeinodin Yazd Dag 8 Yazd Naein Isfahan Dag 9 Isfahan Dag 10 Isfahan Dag 11 Isfahan Abyaneh Kashan Teheran Dag 12 Teheran Dag 13 Teheran Dag 14 Teheran København Priser og datoer finder du på hjemmesiden Prisen inkluderer: Gode hoteller Vi flyver med Qatar Airways Halvpension på gode lokale restauranter Ekspert rejseleder, der taler persisk Drikkepenge På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

6 GRUPPEREJSE 14 DAGE IRAN - RELIGION & KULTUR Tag med tidligere ambassadør Ole Wøhlers Olsen på denne 14-dages specielle rejse til Iran med besøg i Isfahan, Mashad, Yazd, Shiraz og Teheran. På rejsen lægges der vægt på religion, politik og kultur, og du nyder godt af ambassadør Wøhlers store viden om forholdene i Mellemøsten. Såfremt den danske ambassadør i Teheran, der er oplært af Ole Wøhlers, er i landet aflægger vi besøg på ambassaden. Dag 1 København Istanbul Shiraz Dag 2 Shiraz Dag 3 Shiraz - Persepolis - Shiraz Dag 4 Shiraz Yazd Dag 5 Yazd Dag 6 Yazd - Nain - Isfahan Dag 7 Isfahan Dag 8 Isfahan tog til Mashad Dag 9 Mashad Dag Teheran Dag 14 Hjemrejse Priser og datoer finder du på hjemmesiden Prisen inkluderer: Gode hoteller Vi flyver med Qatar Airways Halvpension på gode lokale restauranter Ekspert rejseleder, der taler arabisk Drikkepenge GRUPPEREJSE 14 DAGE IRANS HEMMELIGHEDER Tag med på vores Iran-rejse, der binder det østlige og centrale Iran sammen. Rejsen kombinerer de store turistattraktioner med de mere ukendte dele af Iran, hvor der ikke kommer mange turister. Vores rejseleder på denne rejse er Eva Witte, der har boet i Iran i mere end 10 år, og som brænder for at vise vores gæster Irans hemmeligheder Dag 1 København Teheran Dag 2 Teheran Dag 3 Teheran - nattog til Mashad Dag 4 Mashad Dag 5 Torbat-e-Haydarieh Dag 6 Qa en og Birjand Dag 7 Ørkenlandskaber og vejen til Kerman Dag 8 Dagsudflugt til Rayen og Mahan Dag 9 Kerman og køretur til Yazd Dag 10 Yazd Dag 11 Yazd Naein Isfahan Dag 12 Isfahan Dag 13 Isfahan Dag 14 Hjemrejse Priser og datoer finder du på hjemmesiden Prisen inkluderer: Gode hoteller Vi flyver med Turkish Airlines Halvpension på gode lokale restauranter Ekspert rejseleder, der taler persisk Drikkepenge På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

7 REJSE MED EGEN GUIDE IRAN Hos Horisont tilbyder vi rejser til Iran med jeres egen rejseguide og chauffør. Rejsen er planlagt, så I både har tid for jer selv og sammen med jeres rejseguide. Rejsen følger i hovedtræk samme program som vores grupperejser, men på disse rejser til Iran har I mere tid på egen hånd. Al landtransport bliver inkluderet i prisen på vores rejser til Iran. Vi sørger også for, at I bliver hentet direkte på jeres hoteller, så I ikke skal bekymre jer om at finde vej eller komme rundt i landet. Desuden har I under hele rejsen mulighed for at snakke med jeres lokale rejseguide. Dag 1 København Shiraz Dag 2 Shiraz Dag 3 Shiraz Persepolis Shiraz Dag 4 Shiraz på egen hånd Dag 5 Shiraz - Isfahan Dag 6 Isfahan Dag 7 Isfahan på egen hånd Dag 8 Isfahan - Teheran Dag 9 Teheran Dag 10 Teheran København Rejsen kan tilrettes dine ønsker. Priser finder du på hjemmesiden På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

8 Udgivet septe,ber Der tages forbehold for trykfejl. Tlf Rovsingsgade 88 DK-2200 København N Medlem af Rejsegarantifonden nr Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF)

Studietur til Iran Globale seniorer Med Eva Witte som guide

Studietur til Iran Globale seniorer Med Eva Witte som guide Studietur til Iran Globale seniorer Med Eva Witte som guide Oktober 2017 To rejser Rejse A (IRA17500): 13 dage 17/10 29/10 2017 Rejse B (IRA17501): 20 dage 17/10 5/11 2017 Fly Vi benytter Qatar Airways

Læs mere

USBEKISTAN CENTRALASIENEN-

USBEKISTAN CENTRALASIENEN- USBEKISTAN CENTRALASIENEN- VELKOMMEN TIL HORISONTS USBEKISTAN & CENTRALASIEN Rejser til Silkevejen og dens aura af eventyr, myter og verdenshistorie er målet for vores populære grupperejser til det usædvanlige

Læs mere

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS MAROKKO Marokko-rejser er magiske rejseoplevelser. En moderne verden indhyllet i en fjern, eksotisk aura, lige rundt om hjørnet fra Europa. Her eksisterer storslået natur

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

Iran Persien fra Nord til Syd

Iran Persien fra Nord til Syd Iran Persien fra Nord til Syd 19 dage 14. oktober 01. november 2016 Denne rejse bringer os til et fascinerende og spændende land, som siden antikken har ligget på grænsen mellem Europa og Asien. Et land

Læs mere

Iran indefra. Oversigt 1. dag: Afrejse fra København til Shiraz. 2. dag: Byrundtur i Shiraz poeter og persiske haver

Iran indefra. Oversigt 1. dag: Afrejse fra København til Shiraz. 2. dag: Byrundtur i Shiraz poeter og persiske haver Iran indefra Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket ry. Fordommene og billederne er mange: Ayatollah Khomeini,

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

Iran indefra. "Iran indefra " udbydes både som grupperejse og som individuel rejse. Dag 1: Afrejse Afgang fra København til Shiraz.

Iran indefra. Iran indefra  udbydes både som grupperejse og som individuel rejse. Dag 1: Afrejse Afgang fra København til Shiraz. Iran indefra Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket ry. Fordommene og billederne er mange: Ayatollah Khomeini,

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land!

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land! Indtryk af Iran Selvom flere og flere får øjnene op for dette fascinerende land, kæmper Iran stadig med et blakket ry. Men som rejsende vil man med garanti opleve Iran som en positiv overraskelse, hvor

Læs mere

Iran april dages eventyrrejse i det gamle Persien. Program:

Iran april dages eventyrrejse i det gamle Persien. Program: Iran 9.-20. april 2017 12 dages eventyrrejse i det gamle Persien Program: 1. dag: Afrejse Afrejse fra København og ankomst til Teheran. Vi afhentes i lufthavnen og kører til vores hotel for indkvartering.

Læs mere

Persiens Karavaneveje 17 dage

Persiens Karavaneveje 17 dage Persiens Karavaneveje 17 dage Shiraz Persepolis Kerman Yazd Isfahan Abyaneh Kashan Qom Teheran Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land,

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Iran indefra. Dag 1: Afrejse Afgang fra København til Shiraz.

Iran indefra. Dag 1: Afrejse Afgang fra København til Shiraz. Iran indefra Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket ry. Fordommene og billederne er mange: Ayatollah Khomeini,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Iran rundrejse Det gamle Persien

Iran rundrejse Det gamle Persien Iran rundrejse Det gamle Persien På denne udvidede rundrejse besøges de samme byer og steder i Teheran, Isfahan og Shiraz, som på de korte Iran-rejser. Derudover køres til byen Yazd på grænsen til en af

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS BHUTAN Vores rejser til Bhutan er nænsomme besøg i et land indhyllet i sagn, legender og storslået natur. Tusindårige traditioner og begrænset påvirkning udefra har gjort

Læs mere

Klassisk Iran 12 dage

Klassisk Iran 12 dage Klassisk Iran 12 dage Shiraz Persepolis Yazd Isfahan Abyaneh Qom Teheran Få lande får så negativ presse som Iran. En rejse i Iran er en invitation til at skrælle lagene af et land, som stadig har et blakket

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Persiens pragt og perler Iran med Shiraz, Yazd og Isfahan

Persiens pragt og perler Iran med Shiraz, Yazd og Isfahan Persiens pragt og perler Iran med Shiraz, Yazd og Isfahan Nattergalens sang, pragtfulde persiske haver og reciteren af de berømte persiske poeter Hafez og Sa'adi gør Shiraz til et af de vigtigste steder

Læs mere

12 dage Sommer Iran. Det forunderlige Persien

12 dage Sommer Iran. Det forunderlige Persien 12 dage Sommer 2018 Iran Det forunderlige Persien Iran Det forunderlige Persien Rejs med på et persisk eventyr, og oplev nogle af verdens smukkeste bygninger, store historiske seværdigheder, lækker mad

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Iran med Folkeuniversitetet 12 dage i Persiens smukkeste byer

Iran med Folkeuniversitetet 12 dage i Persiens smukkeste byer Iran med Folkeuniversitetet 12 dage i Persiens smukkeste byer En rejse i Iran er et møde med en af verdens ældste civilisationer, og samtidigt en øjenåbner overfor et folk, der i disse år har verdens bevågenhed.

Læs mere

Pigetur til Iran En rejse kun for kvinder!

Pigetur til Iran En rejse kun for kvinder! Pigetur til Iran En rejse kun for kvinder! På denne rejse er der mange forskellige facetter i programmet. Foruden at opleve de fantastiske islamiske bygningsværker skal vi træffe iranerne og lære om deres

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter

Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter 2013 Rejs med til verdens brændpunkter og kom tæt på mennesker, der lever i et samfund præget af konflikter NextStop er for dig der vil bagom facaden Praktiske oplysninger Som Next Stop er rejser du med

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

1001 Rejser REJSEN TIL IRAN KAN BLIVE DIN DRØMMEREJSE Rejser

1001 Rejser REJSEN TIL IRAN KAN BLIVE DIN DRØMMEREJSE Rejser 2016 REJSEN TIL IRAN KAN BLIVE DIN DRØMMEREJSE OM OS 1001 Nat Rejser eventyrlige rejser til Iran 1001 Nat Rejser er et dansk rejseselskab, hvis leder er født og opvokset i Iran og i sit voksenliv har boet

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Værd at vide om Jordan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Jordan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Jordan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Jordan Hovedstad Indbyggere Sprog Amman 8,1 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Sunni-islam Dinar 97.740 km2 Herunder kan du læse en række

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Mongoliet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Mongoliet Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Mongoliet Hovedstad Indbyggere Sprog Ulan Bator 3 mio. Mongolsk Religion Valuta Areal Taoisme, konfucianisme og buddhisme Mongolsk tugrik

Læs mere

NextStop. Rejse program Iran. Iran 18. juli - 8. august 2011

NextStop. Rejse program Iran. Iran 18. juli - 8. august 2011 18. juli - 8. august 2011 Be Khosh Amadid velkommen til! Uanset om du har stor viden om s sociale og politiske forhold eller knap nok ved, hvor landet ligger, er det sikkert, at mødet med vil gøre et enestående

Læs mere

MYANMAR MY (B(BURMA)

MYANMAR MY (B(BURMA) MYANMAR (BURMA) VELKOMMEN TIL HORISONTS MYANMAR (BURMA) Holder du af unaturligt smuk natur, bjerge, søer, rismarker, floder - og en befolkning af forunderlig elegance og mildhed, er rejser til Myanmar

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

1001 NAT REJSER 2017 REJSEN TIL IRANKAN BLIVE DIN DRØMMEREJSE

1001 NAT REJSER 2017 REJSEN TIL IRANKAN BLIVE DIN DRØMMEREJSE 1001 NAT REJSER 2017 REJSEN TIL IRANKAN BLIVE DIN DRØMMEREJSE 1001 Nat Rejser eventyrlige rejser til Iran 1001 Nat Rejser er et dansk rejseselskab, som er medlem af Rejsegarantifonden. 1001 Nat Rejser

Læs mere

Irans højdepunkter En uge i Persiens smukkeste byer

Irans højdepunkter En uge i Persiens smukkeste byer Irans højdepunkter En uge i Persiens smukkeste byer En rejse i Iran er en rejse til en civilisation, der blev grundlagt for mere end 6000 år siden. De største af de persiske imperier, arkæmenider, partere,

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret af Visumservice ApS.

Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret af Visumservice ApS. Visumservice ApS Postboks 815 2100 København Ø VEDRØRENDE VISUM TIL INDIEN Vi håber, at du glæder dig til den spændende rejse, du har bestilt. Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret

Læs mere

SHIRAZ PERSEPOLIS NAGHSHE RUSTAM PASARGADAE YAZD NAEIN ISFAHAN NATANZ NATANZ ABYANEH - KASHAN - TEHRAN PERSIENS ROSER 

SHIRAZ PERSEPOLIS NAGHSHE RUSTAM PASARGADAE YAZD NAEIN ISFAHAN NATANZ NATANZ ABYANEH - KASHAN - TEHRAN PERSIENS ROSER  SHIRAZ PERSEPOLIS NAGHSHE RUSTAM PASARGADAE YAZD NAEIN ISFAHAN NATANZ NATANZ ABYANEH - KASHAN - TEHRAN PERSIENS ROSER  Iran overrasker! For uanset forventningerne inden afrejsen, så overrasker landet

Læs mere

Værd at vide om Grækenland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Grækenland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Grækenland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Grækenland Hovedstad Indbyggere Sprog Athen 10,7 mio. Græsk Religion Valuta Areal Græskortodoks Euro 131.957 km2 Herunder kan du læse

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om New Zealand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta New Zealand Indbyggere Hovedstad Sprog 4,4 mio. Wellington Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom New zealandsk dollar 270.534 km2

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

En uge i Iran Teheran Shiraz Persepolis - Isfahan

En uge i Iran Teheran Shiraz Persepolis - Isfahan En uge i Iran Teheran Shiraz Persepolis - Isfahan På 8 dages rundrejse samler vi brikker til en mosaik om en civilisation, der blev grundlagt for mere end 6.000 år siden. Teheran er nutidens hovedstad,

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

14 dages eventyrrejse til Iran med Politiken Plus og Viktors Farmor. Dagsprogram

14 dages eventyrrejse til Iran med Politiken Plus og Viktors Farmor. Dagsprogram 14 dages eventyrrejse til Iran med Politiken Plus og Viktors Farmor Dagsprogram 19. oktober: Afrejse Afrejse fra København via Istanbul til Shiraz. Indkvartering i Shiraz, hvor vi bor i fire nætter. 20.

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

To uger i Iran Med direkte fly fra København

To uger i Iran Med direkte fly fra København To uger i Iran Med direkte fly fra København Der er mange facetter af Iran: Fra Bazarer med 1001 Nats stemning over formfuldent islamisk arkitektur til ægte tæpper og kongegrave fra persisk storhedstid.

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere