Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer."

Transkript

1 Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer.

2 Problemet med andre håndtørrere Andre håndtørrere har ikke forandret sig meget i de seneste 60 år. De bruger gammeldags og ineffektiv teknologi, er dyre i drift og uhygiejniske. De fungerer bare ikke ordentligt. De er typisk mere end 35 sekunder om at tørre hænderne ordentligt. DKK De er ikke effektive og er dyre i drift. De er dækket med bakterier. De blæser varm, snavset luft ud på rene hænder. De blæser restvand tilbage på brugeren.

3 Problemet med papirhåndklæder De er dyre at anskaffe og at afhænde og de skaber affald. Folk bruger også altid mere end de behøver de er bare uøkonomiske. Rullehåndklæder er ikke spor bedre. Omkostningerne ved at vedligeholde dem er for stor og deres virkning på miljøet er uacceptabel. DKK De er dyre at anskaffe. De er uøkonomiske og skaber et værre rod. Den miljømæssige påvirkning ved at fremstille, transportere og afhænde dem, er for stor.

4 Håndtørreren er genopfundet er en ny type håndtørrer, der tørrer hænderne med en kraftig luftstrøm. Det er den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer. Den bruger også mindre energi, så den er bedre for din virksomhed og for miljøet. Det er den første og eneste håndtørrer, der fungerer ordentligt.

5 tørrer hænder hurtigere end nogen anden håndtørrer. Den starter og stopper automatisk, så man skal ikke røre ved noget. Den bruger kun ren luft til at tørre rene hænder. Den har 5 års garanti på reservedele og 1 års garanti på arbejdsløn. Den bruger op til 80% mindre energi end andre håndtørrere, så den koster mindre i drift.

6 Er billigere i drift Andre håndtørrere koster mere i drift, fordi de benytter forældet teknologi og er for længe om at tørre. Det er det samme med papirhåndklæderne; de er dyre fordi de konstant skal genpåfyldes, fjernes og smides ud. håndtørreren giver betydelige besparelser i forhold til begge disse typer fra første dag. Årlige driftsomkostninger håndtørrere 0 DKK 250 DKK 500 DKK 750 DKK 1000 DKK 1250 DKK 1500 Vortice AHDR DKK 1453,99 Stiebel Eltron Turbotronic DKK 1325,47 DanDryer Xlerator XL-C DKK 509,61 DKK 288,78 Baseret på 200 tørringsforløb hver dag over 12 måneder og en elpris på DKK 0,95 per kwt. Årlige driftsomkostninger papirhåndklæder 0 DKK 2500 DKK 5000 DKK 7500 DKK DKK DKK Papirhåndklæder DKK ,96 DKK 288,78 Baseret på 200 tørringsforløb hver dag over 12 måneder og DKK 0,074 pr papirhåndklæde og 2 papirhåndklæder per tørring og en elpris på DKK 0,95 per kwt. Beregn hvor meget din virksomhed kan spare ved at bruge håndtørreren, på: Dan Dryer er et registreret varemærke af Dan Dryer A/S. VORTICE er et registreret varemærke af Vortice Elettrosociali S.p.A. STIEBEL ELTRON er et varemærke af Stiebel Eltron.

7 Den hurtigste håndtørrer Andre håndtørrere er typisk mere end 35 sekunder om at tørre hænderne. tørrer hænderne på blot 10 sekunder. Den gør det ved at udsende trykluft med en hastighed på mere end 640 km i timen gennem en åbning med samme bredde som en øjenvippe. Luftstrømmen fjerner effektivt enhver uønsket fugt fra hænderne, så de bliver helt tørre. Dine kunder bruger mindre tid på at tørre deres hænder, og du bruger mindre tid på at betale for det. Hvordan klarer håndtørreren en sammenligning Tid det tager at blive tør, som beskrevet i NSF protokol P335. Kun fordampning Stiebel Eltron Turbotronic Vortice AHDR DanDryer Xlerator XL-C 18 SEKUNDER 40 SEKUNDER 38 SEKUNDER 10 SEKUNDER

8 Bruger op til 80% mindre energi bruger op til 80% mindre energi end andre håndtørrere, så den er bedre for miljøet. Den opnår dette på tre måder. Ingen varm luft. Andre håndtørrere bruger varm luft til at tørre hænderne. Denne varme skabes af et element, der bruger masser af energi. bruger ikke varm luft til at tørre hænderne. Uden et strømforbrugende element, bruges der mindre energi. Det er derfor, at måles til 1600 W sammenlignet med andre håndtørrere, der typisk bruger 2400 W. Hastighed håndtørreren virker hurtigere end nogen anden håndtørrer, så den forbruger meget mindre energi. Dyson Digital Motor LEJER STATOR KOMPRESSORhjul SPIRALHUS Dyson Digital Motor er ikke afhængig af børster og fastgjorte magneter, som det er tilfældet med motorer i andre håndtørrere, og den roterer hurtigere end motoren i en Formula 1 racerbil. Den bruger også meget mindre energi.

9 Sparer over papirhåndklæder Ved at bruge bare en enkelt håndtørrer 200 gange om dagen i 5 år undgås det, at papirhåndklæder bliver fremstillet, transporteret og smidt ud (beregningen er baseret på 2 papirhåndklæder per håndtørring). Ved at vælge en håndtørrer, kan du opnå en øjeblikkelig og positiv indvirkning på din organisations miljøpolitik og samtidigt reducere affaldsmængden.

10 Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer. Betjening uden berøring Intelligent infrarød sensor giver tørring uden berøring og et minimalt energiforbrug. Nem at rengøre Robust, forseglet ergonomisk design, som muliggør nem rengøring og vedligeholdelse. Anti-mikrobielle tilsætninger Sølvbaserede anti-mikrobielle tilsætninger i overfladerne for at forhindre bakterie- og svampevækst med 99,9%. Robust, sprøjtestøbt aluminiumshus Holdbart hus som modstår slag og ridser. HEPA filtrering Langtidsholdbart filter fjerner mere end 99,9% af bakterier fra den luft, der bruges til tørring af hænderne. Over mm 2 High Efficiency Particle Arrestor (HEPA) filter imprægneret med anti-mikrobielle tilsætningsstoffer.

11 Hurtig, hygiejnisk tørring Tørrer hænderne med en hurtigt bevægende luftstrøm. En luftstrøm sendes direkte med 640 km/t igennem en 0,3 mm stor spalte i den hærdede plast, i hele enhedens 230 mm længde, ud mod hænderne og tørrer dem. Effektiv standby-funktion Standby-funktionens elforbrug er mindre end 1 W og dermed mere energibesparende. Støjdæmpning Præcisionsindstillet, støjdæmpende teknologi er anvendt i motorhuset samt i rørkanalerne for at mindske luftstøj. Langtidsholdbar og energibesparende motor Energibesparende 1600 W Dyson Digital Motor giver holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Switched reluktansmotor Ingen magneter, armaturviklinger, kontaktringe eller børster, som slides. Effektiv trykluftblæser Digitalt aktiveret op til omgange per sekund, hvilket får kompressoren til at rotere med omdr/min.

12 Den hygiejniske håndtørrer Automatisk Den starter og stopper, når brugeren stikker sine hænder ind, så der er ingen grund til at røre ved noget. Anti-mikrobielle tilsætninger i husets overflader reducerer også skadelige overfladebakterier med 99,9%. Man behøver ikke gnide sine hænder Brugerne behøver ikke at gnide deres hænder for at starte tørringsforløbet, så hvilende hudbakterier forstyrres ikke. Den tørrer hurtigere Den tørrer hænderne på blot 10 sekunder, så det er mindre sandsynligt, at brugerne forlader badeværelset med våde hænder, og derved overfører evt. kontamination. Ren luft Et HEPA-filter fjerner mere end 99,9% af luftens bakterier, før den blæses ud på brugerens hænder.

13 Testet, testet, testet Testet, testet og testet endnu en gang i mere end timer. Bakterier fundet i luftstrømmen fra en konkurrents håndtørrer. Dysons forskere og ingeniører har brugt tre år på at udvikle, afprøve og finjustere håndtørreren. Det er derfor den leveres med en 5 års garanti på reservedele og 1 års garanti på arbejdsløn. NSF International, det rådgivende organ for hygiejne på arbejdspladsen, har afprøvet og bekræftet, at den opfylder deres strenge krav til et hygiejnisk håndtørringssystem. er den eneste håndtørrer, der overholder NSF's Protokol P335 for hygiejniske håndtørrere. BSF glæder sig over Dysons indsats for at fremme hudsundhed og håndhygiejne med sin revolutionerende håndtørrer. The Royal Institute of Public Health mener, at er et vigtigt skridt fremad for teknologien inden for håndtørrere og hygiejne. NSF Protokol P335 opfylder eller overgår standarderne for NSF Protokol P335 og er den første og eneste NSF certificerede håndtørrer.

14 Sådan køber man en Det er let at bestille en håndtørrer. Du kan bestille direkte fra Dyson ved at ringe til års garanti håndtørreren leveres med en 5 års / tørringsforløb reservedelsgaranti samt 1 års garanti på arbejdsløn. For yderligere oplysninger, besøg

15

16 Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer. Ring til vores eksperter JN Besøg vores hjemmeside

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

LUKTFRIE URINALER. Med tilfredshedsgaranti

LUKTFRIE URINALER. Med tilfredshedsgaranti LUKTFRIE URINALER Med tilfredshedsgaranti Lava porcelænsurinal NO: 10 - H3 Lige afløb VVS nr.: 61.8152.100 NO: 11 - H1 Væg afløb VVS nr.: 61.8152.500 Mål: D: 370-B:325-355-H:555 mm Porcelæn med porefri

Læs mere

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft.

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Dyson Airblade -håndtørrere 01 02 Dyson Airblade Tap håndtørreren installeret i badeværelserne hos et førende F1-team. Hvorfor finder

Læs mere

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft.

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. 01 02 Dyson Airblade Tap håndtørrere installerede på et F1-team toilet. Hvorfor finder vi os i produkter, der ikke fungerer ordentligt?

Læs mere

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft.

Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Den hurtigste måde at tørre hænder hygiejnisk med HEPA-filtreret luft. Dyson Airblade håndtørrere 01 02 Dyson Airblade Tap håndtørrere installerede på et F1-team toilet. Hvorfor finder vi os i produkter,

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER VIST FORFRA VIST FRA SIDEN 297 286 50,8 52,2 Tykkelse af vask/bordplade Maks. 57 Min. 3,5 Afstand fra luftblander til enden af vandhanen Maks. 835,5 / Min. 631,5 Vand indføring 266 Kabelindgang bagfra

Læs mere

Sammen forebygger vi influenzaen!

Sammen forebygger vi influenzaen! Oxivir Diversey s mest effektive desinfektionsmiddel til alle overflader - afgørende i kampen mod influenza Hvorfor skal overflader desinficeres? Influenzavirus kan leve på overflader op til 2 timer. Derfor

Læs mere

Miljø. Hygiejne. Design. Vandfrie urinaler

Miljø. Hygiejne. Design. Vandfrie urinaler Miljø Design Hygiejne Vandfrie urinaler Vandfrie urinaler Lava F-9000SS Ved alle urinaler Fordele ved LAVA Ved alle urinaler Fordele ved F-9000SS Intet vandforbrug Anti-splash-design Intet vandforbrug

Læs mere

www.puresolution.dk Åbn for at se hvad vi kan hjælpe dig med...

www.puresolution.dk Åbn for at se hvad vi kan hjælpe dig med... www.puresolution.dk Åbn for at se hvad vi kan hjælpe dig med... Håndtørrere Effektive og energivenlige modeller Er du træt af papir der flyder, høje omkostninger eller langsomme håndtørrere...? Der var

Læs mere

HVORFOR installere en håndtørre?

HVORFOR installere en håndtørre? HÅNDTØRRE Fordele HVORFOR installere en håndtørre? Kundefordele Økonomisk Ingen affaldshåndtering Ingen genopfyldning af dispenser Brugerfordele Individuel pleje Bekvem Miljøvenlig Enkel og let vedligehold

Læs mere

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre.

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. Juni 2013 Automatiske og halvautomatisk limmaskiner til tap limning f.eks. til dørindfatninger og vinduer - med et eller

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S H. JESSEN JÜRGENSEN A/S - alt til klima- og køleanlæg Model FCTB Gulv-/ væg- og loftmodel - indedel (kun køling) BETJENINGSVEJLEDNING Læs denne vejledning grundigt igennem og opbevar den til senere brug.

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

LUGTFRIE URINALER & HÅNDTØRRER. Med tilfredshedsgaranti

LUGTFRIE URINALER & HÅNDTØRRER. Med tilfredshedsgaranti LUGTFRIE URINALER & HÅNDTØRRER Med tilfredshedsgaranti Lava porcelænsurinal NO: 10 - H3 Lige afløb VVS nr.: 61.8152.100 NO: 11 - H1 Væg afløb VVS nr.: 61.8152.500 Mål: D: 370-B:325-355-H:555 mm Porcelæn

Læs mere

LUGTFRIE URINALER & HÅNDTØRRER. Med tilfredshedsgaranti

LUGTFRIE URINALER & HÅNDTØRRER. Med tilfredshedsgaranti LUGTFRIE URINALER & HÅNDTØRRER Med tilfredshedsgaranti Lava porcelænsurinal NO: 10 - H3 Lige afløb VVS nr.: 61.8152.100 NO: 11 - H1 Væg afløb VVS nr.: 61.8152.500 Mål: D: 370-B:325-355-H:555 mm Porcelæn

Læs mere

Bakteriefrit vand. Point-of-use filtrering - den sikre løsning. Stop Legionella

Bakteriefrit vand. Point-of-use filtrering - den sikre løsning. Stop Legionella R Bakteriefrit vand Point-of-use filtrering - den sikre løsning Stop Legionella - og andre bakterier T-Safe er en produktserie fra det danske firma, Tandrup Water Solutions A/S. Serien omfatter: Brusere

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 DA G F E D B C A 3 DANSK 05-08 4 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug. 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet

Læs mere

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI BEDRE PRODUKTER TIL EN BEDRE FREMTID Vi forstår, at når det drejer sig om at vælge teknologi, så placerer virksomheder pålidelighed og miljøpåvirkning øverst på deres liste.

Læs mere

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre.

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. Automatiske og halvautomatisk limmaskiner til tap limning f.eks. til dørindfatninger og vinduer - med et eller flere limhoveder,

Læs mere

AQUA DANMARK EN NY VERDEN

AQUA DANMARK EN NY VERDEN AQUA DANMARK Leyco SOFT EN NY VERDEN GOD KAFFE MILJØET AT SPARE PENGE GOD KVALITET MINDRE RENGØRING ET RENT HJEM BLØDT TØJ 1 2 Leyco SOFT SERIEN Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 26

Industrielle støvsugere AERO 26 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 26 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-ventilatorer hjælper dig med at spare energi, penge, tid og plads. Dertil kommer integreret trinløs, støjsvag hastighedskontrol, lang

Læs mere

TILLYKKE MED DIT NYE EMFANG

TILLYKKE MED DIT NYE EMFANG BRUGERVEJLEDNING 2 INDHOLD INTRODUKTION 3 3 4 5 6 9 10 11 12 Tillykke med dit nye emfang Betjening Styring Gode råd om emfang Vedligeholdelse Rengøring af filter Fejlsøgning 5 års garanti TILLYKKE MED

Læs mere

imop Lite Rengøring i bevægelse

imop Lite Rengøring i bevægelse imop Lite Rengøring i bevægelse Velkommen til revolutionen imop Lite imop Lite er den nyeste og mest fleksible gulvvaskemaskine i i-mop-serien. Ved at udvide det aktuelle udvalg af i-mopper, tilbyder i-team

Læs mere

Brug energien rigtigt

Brug energien rigtigt Brug energien rigtigt Ved Energirådgiver Kurt Mortensen, EnergiMidt Seniorkonsulent Erik Damsted, VSP FremadHvordan Hvor og hvor meget energi bruges? Hvor er der mulighed for energibesparelser? Ventilation

Læs mere

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at DA Brugervejledning

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at   DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den

Læs mere

Indgange. lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer. Løsninger til komfort og energibesparelse. Indgange

Indgange. lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer. Løsninger til komfort og energibesparelse. Indgange Løsninger til komfort og energibesparelse Indgange Løsninger til komfort og energibesparelse Indgange lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer Gode grunde til at vælge Frico til din indgang Mange

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 DA Brugervejledning a b c d e f g h c d i j k C 3 3CM 7~10 sec. 7~10 sec. 7~10 sec. 7 7~10 sec. Dansk Tillykke med dit

Læs mere

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem Brugervejledning AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem . Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 KAPITEL 1 Sikkerhedsoplysninger 1.1. Indledning Dette kapitel indeholder oplysninger om sikkerhed.

Læs mere

Tænk grønt det betaler sig

Tænk grønt det betaler sig Tænk grønt det betaler sig I årtier er bygninger blevet opvarmet og ventileret uden hensyntagen til energiforbrug og CO2-udledning. I dag står verden over for klimaudfordringer, som gør, at måden, hvorpå

Læs mere

AKTIV ALLERGI-FOREBYGGELSE EKSTREM ALLERGEN FILTRERING

AKTIV ALLERGI-FOREBYGGELSE EKSTREM ALLERGEN FILTRERING AKTIV ALLERGI-FOREBYGGELSE EKSTREM ALLERGEN FILTRERING AKTIV ALLERGI FOREBYGGELSE For meget støv er ikke sundt for nogen af os heller ikke, selvom vi måske ikke er allergiske over for pollen, dyrehår eller

Læs mere

Professionelt toiletinventar i eksklusivt, tidløst design

Professionelt toiletinventar i eksklusivt, tidløst design DAN DRYER STAINLESS DESIGN Stainless Design Professionelt toiletinventar i eksklusivt, tidløst design EKSKLUSIVT TIDLØST PROFESSIONELT SIDE 1 SIDE 2 DAN DRYER STAINLESS DESIGN Stainless Design Når kvalitet

Læs mere

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj Transport af vand er én af de meget vigtige funktioner Uponors produkter anvendes til. Derfor forsøger vores ingeniører hele tiden at forbedre funktionen

Læs mere

Monteringsvejledning. * ved jævn fordeling. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje

Monteringsvejledning. * ved jævn fordeling. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje Monteringsvejledning * ved jævn fordeling 200 kg * Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK A B C D E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet i bad,

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

MACHFLOW M09A MONTAGE & BRUGSANVISNING

MACHFLOW M09A MONTAGE & BRUGSANVISNING MACHFLOW M09A MONTAGE & BRUGSANVISNING Dette produkt skal installeres af en Autoriseret fagmand! Opbevar denne instruktion tilgængeligt på installationsstedet. VENTICO NORDIC A/S Holmegaardsvej 64A 4684

Læs mere

Brugsanvisning. Føntørrer

Brugsanvisning. Føntørrer Brugsanvisning Føntørrer DK 8 1 7 6 2 3 4 5 2 DK Føntørrer El-tilslutning Apparatet bør kun tilsluttes et stik, der er beskyttet mod jordfejl og installeret i overensstemmelse med el-regulativet. Vær opmærksom

Læs mere

TØR KÆLDER. HELT ENKELT HVORFOR DRYMAT SYSTEM ER DEN MEST EFFEKTIVE LØSNING

TØR KÆLDER. HELT ENKELT HVORFOR DRYMAT SYSTEM ER DEN MEST EFFEKTIVE LØSNING TØR KÆLDER. HELT ENKELT HVORFOR DRYMAT SYSTEM ER DEN MEST EFFEKTIVE LØSNING 1 FUGTIGHEDSANALYSE Fugtigheden måles i murværket. Målingsresultaterne vurderes og er der tale om opstigende grundfugt planlægges

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Fodfil til batteri Model Nr: 2184

Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Indledning Tillykke med dit køb! Denne hårdhudsfjerner er et nyskabende produkt, der er beregnet til at blødgøre tør, ru og

Læs mere

Lavtryksventilation. Om lavtryksventilation. Resultater. Tekniske løsninger. Elever laver færre fejl. Kontakter

Lavtryksventilation. Om lavtryksventilation. Resultater. Tekniske løsninger. Elever laver færre fejl. Kontakter Om lavtryksventilation Resultater Tekniske løsninger Elever laver færre fejl Kontakter 56 % af de danske skoler har et dårligt indeklima på grund af alt for højt CO 2 -indhold i luften. Det skyldes ingen

Læs mere

Nyt lys på fremtiden GIV DINE KUNDER BESKED OM GOD OG ENERGIEFFEKTIV BELYSNING

Nyt lys på fremtiden GIV DINE KUNDER BESKED OM GOD OG ENERGIEFFEKTIV BELYSNING Nyt lys på fremtiden GIV DINE KUNDER BESKED OM GOD OG ENERGIEFFEKTIV BELYSNING Belysningskampagnen 2009 De gamle pærer har mistet gløden Elsparefonden vil gerne hjælpe med at gøre den kommende udfasning

Læs mere

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Take your cleaning and Hygiene standards to an entirely new level with the revolutionizing, three- step effect of Guardian Technology. G-Line Tattoo - Rengøringsskema

Læs mere

Lufthåndtørrer FD-GSQ01

Lufthåndtørrer FD-GSQ01 Lufthåndtørrer FD-GSQ01 Læs venligst håndbogen grundigt før brug. Egenskaber - Let betjening - Nem vedligeholdelse - Økonomisk - Pålidelig beskyttelse for nytteløst brug Navne på dele Bemærk: Apperatet

Læs mere

Toilet- rapporten 2016

Toilet- rapporten 2016 Toiletrapporten 2016 En rapport om håndhygiejne, toiletter og restaurantbesøg Vores hænder er konstant i kontakt med bakteriefyldte genstande rundt omkring os. Ikke mindst på toilettet. Derfor er en af

Læs mere

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 DA Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af den support, som Philips

Læs mere

Denne spand vil frem i verden

Denne spand vil frem i verden Denne spand vil frem i verden Med sin store slidstyrke, mange anvendelsesmuligheder og sit hygiejniske design er denne 20-liter-spand en rigtig god investering. En alsidig problemløser, uanset hvordan

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL PM1 TRACKER. Gør det usynlige synligt: mål og forbedr dit indeklima. Clean air solutions

INSTRUKTIONSMANUAL PM1 TRACKER. Gør det usynlige synligt: mål og forbedr dit indeklima. Clean air solutions INSTRUKTIONSMANUAL PM1 TRACKER Gør det usynlige synligt: mål og forbedr dit indeklima Clean air solutions Instruktionsmanual - PM1 Tracker INDHOLD 1. Introduktion...3 2. Start/Stop af enheden...4 3. PM

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet.

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. KØLE-/FRYSESKABE Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. Enkle og praktiske løsninger for opbevaring af madvarer, som bevarer et ideelt

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

Dokumenterede fordele ved originale Sabroe reservedele fra Johnson Controls

Dokumenterede fordele ved originale Sabroe reservedele fra Johnson Controls Johnson Controls PARTS CENTRE Dokumenterede fordele ved originale Sabroe reservedele fra Johnson Controls Originale reservedele resulterer i lavere energiforbrug Det er omkostningsbesparende at anvende

Læs mere

PARAFON HYGIENE REN AKUSTIK

PARAFON HYGIENE REN AKUSTIK PARAFON HYGIENE REN AKUSTIK Hvorfor vælge PARAFON HYGIENE? 2 I miljøer med høje krav til hygiejne og renlighed inden for sundhedssektoren, ved håndtering af levnedsmidler, i industrien eller i storkøkkener.

Læs mere

LINE 5000 TØRRETUMBLER TÆNKER NÅR DEN TØRRER

LINE 5000 TØRRETUMBLER TÆNKER NÅR DEN TØRRER LINE 5000 TØRRETUMBLER TÆNKER NÅR DEN TØRRER spar energi spar tid spar penge GØR EN FORSKEL I CO2- REGNSKABET Tørretumblere i Line 5000 serien fra Electrolux Professional tænker hele tiden over, hvor meget

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

CITROËN. Gode råd fra UDSTØDNING. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig

CITROËN. Gode råd fra UDSTØDNING. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig UDSTØDNING mere viden bedre vedligeholdelse Oplev hvad kan gøre for dig UDSTØDNING mere viden bedre vedligeholdelse Udstødningen er en teknisk kompliceret del, som både er underlagt lovgivningens miljønormer

Læs mere

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer www.kendan.dk 2 Pulpmatic - Den moderne og hygiejniske måde at bortskaffe på NYHED! Hvorfor vælge en Pulpmatic macerator? 3 Pulpmatic UNO 4 Pulpmatic ECO & ULTIMA

Læs mere

Xcellent Air. by Better Bed Comfort

Xcellent Air. by Better Bed Comfort Xcellent Air by Better Bed Comfort Xcellent Air Xcellent Airtube system Åndbar Xcellent Air Luften cirkulerer frit og kontinuerligt gennem de lodrette luftkanaler. Alle detaljer er skræddersyede til det

Læs mere

NeothermVentilation. Hvis huset ikke kan ånde, bliver vi syge, og boligen tager skade. Løsningen er ventilation. THE FLOW OF ENERGY BROCHURE

NeothermVentilation. Hvis huset ikke kan ånde, bliver vi syge, og boligen tager skade. Løsningen er ventilation. THE FLOW OF ENERGY BROCHURE NeothermVentilation Hvis huset ikke kan ånde, bliver vi syge, og boligen tager skade. Løsningen er ventilation. THE FLOW OF ENERGY 2 Hvorfor er ventilation nødvendig? Moderne huse er velisolerede og helt

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

Varmegenvinding med overskudsvarme. Energirådgivning hos boligselskaber

Varmegenvinding med overskudsvarme. Energirådgivning hos boligselskaber Spar på energien Indhold Varmegenvinding med overskudsvarme... 2 Energirådgivning hos boligselskaber... 2 Lys - nye lyskilder sparer energi... 2 Trykluft - er der styr på utæthederne?... 3 Spar 20 % -

Læs mere

THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2019

THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2019 THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2019 Der tages forbehold for trykfejl. Priser er kun gældende for HusCompagniets kunder. THERMEX TOP LINK PAT. PENDING SÅDAN TÆNDER OG SLUKKER DU EMFANGET HELT AUTOMATISK Med

Læs mere

Blandingsbatterier 27_013

Blandingsbatterier 27_013 Blandingsbatterier 27_013 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet og badeværelset hver dag. For at sikre, at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

Anvendelsesformål. Rengøring og pleje

Anvendelsesformål. Rengøring og pleje Monteringsvejledning max 60 kg Montering med personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen

Læs mere

Blandingsbatterier til køkken 26_012

Blandingsbatterier til køkken 26_012 Blandingsbatterier til køkken 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet hver dag. For at sikre at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

Energidag - House of Energy. Kim Christensen, Group CEO

Energidag - House of Energy. Kim Christensen, Group CEO Energidag - House of Energy Kim Christensen, Group CEO Integrerede Energisystemer kræver samarbejde mellem aktører Med det formål at: Reducere det samlede relative energiforbrug Sikre en hurtig og effektiv

Læs mere

Blandingsbatterier 31_017

Blandingsbatterier 31_017 Blandingsbatterier 31_017 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet og badeværelset hver dag. For at sikre, at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93711AS1X1VIII 2017-10 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

Blandingsbatterier 27_015

Blandingsbatterier 27_015 Blandingsbatterier 27_015 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet og badeværelset hver dag. For at sikre, at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS

Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS Toilet guide til borgeren - DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE PÅ AQUACLEAN 5000 PLUS + = SmartHome ApS. Messingvej 33, 8940 Randers SV. TLF 22 47 22 44 VEDLIGEHOLDELSES PRODUKTER TIL AQUACLEAN 5000 PLUS Aktiv kul

Læs mere

HAPERO ENERGIETECHNIK GMBH PLUG FOR MECHANISM & SOFTWARE DESIGN INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK. Fyrrums version Stueversion BALANCE

HAPERO ENERGIETECHNIK GMBH PLUG FOR MECHANISM & SOFTWARE DESIGN INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK. Fyrrums version Stueversion BALANCE HAERO ENERGIETECHNIK GMBH LUG CERTIFIC ATE FOR MECHANISM & SOFTWARE DESIGN & F I R E L U G A N D F I R E. E U INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK BALANCE Fyrrums version Stueversion Moderne Design- Mægtig

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Støvsugeren til dit hjem - dansk design og kvalitet

Støvsugeren til dit hjem - dansk design og kvalitet Unikt dansk design med miljøet og brugeren i fokus. seriens fantastiske filtrering i kombination med rengøringsevne og brugervenlighed betyder, at denne exceptionelle støvsuger sætter ny standard for rengøringsteknologi.

Læs mere

Status Rapport AF Paw Holm 3P OWT Operation without touching

Status Rapport AF Paw Holm 3P OWT Operation without touching Status Rapport AF 3P OWT Operation without touching 1 Smitte gennem indirekte kontakt Det er et kendt fænomen at man kan blive smitte med div. sygdomme hvis man ikke holder en god håndhygiejne, det offentlige

Læs mere

max 60 kg max 60 kg Monteringsvejledning Kære kunde! Teamet fra Tchibo

max 60 kg max 60 kg Monteringsvejledning Kære kunde! Teamet fra Tchibo Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Digitale frysere, 650 liter

Digitale frysere, 650 liter Electrolux Prostore serien er produceret til kunder, som har brug for køle- og fryseskabe der passer til gastronorm kan- tiner. Serien omfatter 650 liters modeller med hel eller halv låge i AISI 304 rustfrit

Læs mere

Vaske til badeværelse 27_015

Vaske til badeværelse 27_015 Vaske til badeværelse 27_015 Livet i hjemmet stiller store krav til vaske til badeværelset hver dag. Alle IKEA vaske bliver testet i henhold til strenge standarder for kvalitet, styrke og holdbarhed for

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

CA hjertestarterskab HSS100

CA hjertestarterskab HSS100 Hjertestarterskab/AED - din garanti for en tryg opbevaring! CA hjertestarterskab HSS100 - Isoleret, rustfri stålskab - Termostat styret varme - Blæser for ventilation - 2x LED lys (hjertestarter synlig

Læs mere

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU F E G D B C A 3 DANSK 05-07 SUOMI 08-10 NORSK 11-13 SVENSKA 14-16 ITALIANO 17-19 PORTUGUÊS 20-22 NEDERLANDS 23-25 MAGYAR 26-28 ČESKY

Læs mere

Træk din el-installatør fra i skat. og gør din bolig mere værd. Preview BRUG HÅNDVÆRKER- FRADRAGET NU! blueinstall.dk

Træk din el-installatør fra i skat. og gør din bolig mere værd. Preview BRUG HÅNDVÆRKER- FRADRAGET NU! blueinstall.dk Træk din el-installatør fra i skat og gør din bolig mere værd BRUG HÅNDVÆRKER- FRADRAGET NU! blueinstall.dk Håndværkerfradraget kort fortalt Det nye håndværkerfradrag har et grønt sigte. Det betyder fx,

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 110 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90356AS2X3VII 2016-12 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

Bosch/Siemens de to bedste mærker De identiske modeller fra Bosch og Siemens klarer sig næsten altid bedre end gennemsnittet for opvaskemaskiner. De vasker og tørrer godt med lavt forbrug af vand og strøm.

Læs mere

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørteknik vi går i rørene uden at gå i vejen! www.aarsleffrørteknik.dk Kloakrenovering hurtigt, sikkert og holdbart Velfungerende afløbssystemer er uundværlige

Læs mere

SPEJLE P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER

SPEJLE P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER SPEJLE PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med god udluftning. Møblerne må ikke have direkte

Læs mere

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal Alcoa smedede aluminiumsfælge Fakta & Tal VIDSTE DU? Alcoa fælge er de stærkeste fælge Hver fælg starter som en hel blok meget stærk og korrosionsbestandig aluminiumslegering. Med et tryk på 8000 ton bliver

Læs mere

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE DAMPRENSERE Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE 6 DAMPRENSERE PT_LOREM IPSUM HVORDAN DOLOR SED VIRKER DE HELT RENT UDEN KEMI DAMP DRÆBER 99,99 % AF ALLE BAKTERIER* Hemmeligheden bag rengøring

Læs mere

Titel Beskrivelse dato. måned år

Titel Beskrivelse dato. måned år Titel Beskrivelse dato. måned år Hvad er maskiner og processer Trykluftsanlæg Køleanlæg Vakuum Produktionsmaskiner Transportbånd, siloer og materialehåndtering Vakuum Trykluft - anvendelser Det mest in-effektive

Læs mere

Vedligeholdelse og rengøring af i-øret-høreapparater. En kort beskrivelse af hvordan man skal vedligeholde og rengøre CIC- og ITE-apparater

Vedligeholdelse og rengøring af i-øret-høreapparater. En kort beskrivelse af hvordan man skal vedligeholde og rengøre CIC- og ITE-apparater Vedligeholdelse og rengøring af i-øret-høreapparater 6 En kort beskrivelse af hvordan man skal vedligeholde og rengøre CIC- og ITE-apparater Denne brochure er nummer 6 i en serie fra Widex om hørelse og

Læs mere

11_015 SENIOR. Køkkenudstyr

11_015 SENIOR. Køkkenudstyr 11_015 SENIOR Køkkenudstyr Livet i hjemmet stiller store krav til vores sortiment af køkkenudstyr. SENIOR køkkenudstyrsserie er nøje testet i henhold til standarder for brug i private hjem og opfylder

Læs mere