TOFTEPOSTEN. Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven marts/april 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TOFTEPOSTEN. Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven marts/april 2017"

Transkript

1 TOFTEPOSTEN Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven marts/april 2017

2 Redaktion: Helle Busch Madsen og Dorthe Flindt Tofteposten udkommer pt.5 gange årligt omkring den første: januar, marts, maj, juli, september og november. Der tages forbehold for trykfejl. Indlæg til bladet modtages meget gerne og skal være sekretær Helle Busch Madsen i hænde senest 14 dage før det udkommer. Nyttige links og telefon numre: Toftehaven: Mobil: Centerleder: Dorthe Flindt Larsen E.mail: Mobil: Afd. sygeplejerske Pirolen/Lærken: Berit Juhl Schau Mobil: Afd. sygeplejerske Svalen/Viben: Jette Hjuler Madsen Mobil: Teknisk Serviceleder: Lars Kejser Mobil: (telefontid ml. 8-9) Toftehavens hjemmeside: Køkken Ballerups hjemmeside:

3 Kære Læser Foråret er på vej. Erantis og vintergækkerne står i fuld blomst, og påskeliljens skud har stukket næsen op over jorden. Fuglene kvidrer og er i forårshumør. I haverne er der grønne knopper på de første buske og træer. Jeg synes, alle årstider har hver deres charme, men at det er helt specielt og fantastisk, når blomster, dyr og, ja, også vi mennesker vågner igen efter en mørk vinter. Kender I oplevelsen af at vågne ved en lyd. man udmærket kender, men som alligevel er ny? Det prøvede jeg sidste søndag. Det varede lidt. inden jeg fangede at det var en solsort, som sad på naboens tag og sang sine strofer. Jeg synes, det er tidligt i år. Og dog, dagen er i skrivende stund tiltaget med 3 timer og 29 minutter. Nu går det hurtigt! Kun 20 dage inde i marts vil vi nå forårsjævndøgn som markering af, at dagene derefter er længere end nætterne

4 En af klassikerne i den danske sangskat er Ludvig Holsteins Det er i dag et vejr. Teksten til sangen er faktisk 120 år gammel, men det betyder ikke, at sangen ikke længere bliver sunget. Nej, den er stadig en del af bl.a. musikundervisningen i folkeskolen, og folkekære Kim Larsen har også fortolket den. Her får I første vers. Det er i dag et vejr, et solskinsvejr! O søde vår, så er du atter nær! Nu vil jeg glemme rent, at det var vinter, nu vil jeg gå og købe hyacinter og bringe dem til én, som jeg har kær. Jeg vil ønske jer alle et godt lyst forår. Dorthe Flindt Plejecenterleder

5 Hus nyt Så er ombygning af Pirolen gået igang: Vi glæder os til at kunne vise 6 moderniserede boliger frem om ½ år, og naturligvis til at byde de 3 af vores beboere, der midlertidigt er flyttet til Sønderhaven, velkomne tilbage til Toftehaven. Sansehave ved Viben er ved at blive udført, nu mangler det kun at blive sat planter. En spændende have, der er bevilget af midler fra Velfærdspuljen, og som vi glæder os til at tage i brug i løbet af foråret. Påskefrokost for beboere og pårørende, der ikke skal på arbejde, bliver d. 6. april kl menu og tilmelding vil blive udsendt separat. Vi holder Beboer- pårørendemøde for alle afdelinger d.16. maj kl. 17. Herunder valg til beboer- pårørenderådet. Meget mere om dette møde i næste nummer af Tofteposten.

6 Er de ikke søde!

7 Ostebord og hygge på Svalen 1. Svalen 1. havde ønske om et dejligt ostebord og vin. Sissel havde købt fine duge til bordet og blomsterne var fra Margrethe. Alle havde en dejlig aften.

8 Dejlig søndag aften på Svalen 1. med ost og vin

9 "En lille sæbebobbel kan skabe store ting ". På Lærken var ugens fokus sanseindtryk og visuelle lege. Dette er noget, der kan bringe smil og latter frem, og vigtigst af alt - målet for aktiviteten er at lagre følelsen af glæde.

10

11 FASTELAVN ER MIT NAVN.. Vi fik holdt en dejlig fastelavnsfest hvor Børnehuset Måløv by kom forbi med 9 dejlige udklædte børn. Personale, pårørende, børnebørn og oldebørn fik holdt en dejlig fest sammen, med fastelavnsboller og godteposer Tak, til alle for en dejlig fest.

12

13 FORENINGEN ROSEN kom forbi en søndag og delte roser ud til alle beboerne i anledningen af Valentines Day. Alle har brug for kærlighed, og de smukke unge piger på billedet gav sig tid til en snak og delte, med smil, roser og kram ud til stor glæde for vores beboere. Vi siger tusinde tak til alle fire for at være med til at gøre en forskel.

14 Det derude. Flere fuglearter begynder at synge i marts måned, og bl.a. sanglærken kan høres højt under himlen. Marts er opkaldt efter romernes krigsgud Mars. I marts/april ankommer også vipstjerten. Den har tilbragt vinteren i Middelhavsområdet. Pludselig sidder den på tagryggen og vipper med halen og leder efter de første insekter.

15 Det derude. Følfod dukker frem og blomstrer gult. Også den blå anemone har sin storhedstid i det tidlige forår. Den velduftende martsviol er også fremme i marts (deraf navnet). Insekterne vågner til dåd. Der er intet som lyden af årets første humlebi. For den butsnudet frø, vores almindeligste frø, nærmer yngletiden sig. Den har ligget i dvale i jorden, og sidst i marts begynder aktiviteterne ved vandhullerne, og man kan høre frøernes kvækken.

16 GUDSTJENESTE Ved sognepræst Laila Bomose Alle er velkomne Salmesang Hver den sidste tirsdag i måneden, skiftevis på Svalen, Viben og Lærken, kl Den 28.marts er det på Svalen. Til salmesang serveres der kaffe og kage. Den 11. april kl holdes der påskegudstjeneste, hvor der efter gudstjenesten bliver serveret kaffe og påskeæg.

17 Præstetanker Ved sognepræst Laila Bomose, Ballerup Sogn Her kommer min præstetanke: Hilsen til forårssolen Det er forår. Alting klippes ned. Der beskæres i buskadser og budgetter. Slut med fordums fede ødselhed. Vi begynder at træne til skeletter. Jeg blir fem år ældre ved hvert indgreb i min pung, men når forårssolen skinner, blir jeg ung! Sådan skriver Benny Andersen i sin kendte sang, som Poul Dissing har sunget. Vi skriver nu marts, og foråret er på vej. Vi beskærer, så alt det nye kan komme op. Vi kigger efter forårstegn. Vi nyder vi, at det nye kommer op og med erantis og gækker sætter farve på den sorte jord. Man kan i skrivende stund på udvalgte morgener lytte til solsortens sang. Og jeg har det sådan, at når jeg hører sangen, bliver jeg klar over, hvor længe jeg har ventet på det. For et par år siden tilbragte jeg foråret i Rom. Her hjemme har foråret som bekendt hele tre måneder at vise sig i marts, april og maj. Men når man kommer syd på, finder man ud af, at det går lidt hurtigere. Det varede lige præcis de få uger, jeg var i Rom, og jeg synes, at det gik alt for stærkt.

18 Og tager man endnu længere syd på til Mellemøsten, er foråret endnu kortere. Det er så kort, at det end ikke er nævnt i Biblen, en bog, som man ellers kan finde alt i. Her står der, at når figentræet blomstrer, så ved vi, at sommeren er nær. Det er faktisk det nærmeste, vi kommer den forårsfornemmelse, som begynder at indfinde sig hos os nu. Foråret varsler altså nyt. De fleste af os har oplevet mange forår, men alligevel virker det på samme måde hvert år. Fornyende. Jeg vil gå så langt som til at sige, at jeg er glad for at leve med et forår, som varer 3 måneder og hvor årets 3 andre årstider også har deres tid. Det giver et perspektiv på vores egen livcyklus, tror jeg. Så det er bare med at nyde foråret. Lade sig forny, slippe alt det, der ikke er liv i og lade alt det meningsgivende komme til. Det er en ny begyndelse, vi får leveret lige foran os. Det er også påskens budskab, påsken, som netop ligger i forårstiden. Vi får en ny begyndelse. Ja, jeg vil gå så langt til at sige, at kristendommen er meget mere interesseret i begyndelsen end slutningen. For begyndelsen handler om muligheder i livet. Så de næste tre måneder står i begyndelsens tegn. Vi skal sætte alt det i søen, vi gerne vil. Lige derfra hvor vi står og går. Med ønsket om godt og glædeligt forår. Laila Bomose

19 . Aktiviteter i Toftehaven marts og april måned Der hænger en opdateret aktivitetskalender i hver afdeling.

20 Sommertid! Vi skifter til sommertid natten mellem lørdag 25. marts og søndag 26. marts. Uret skal stilles 1 time frem!

21 HUMØRSIDEN Aprilsnar er en gammel skik og hænger sammen med forår og en form for "nytår". Det er det tidspunkt, hvor naturens cyklus "starter forfra", og et tidspunkt, der traditionelt har givet en anledning til at drille, gække og vende hverdagens normer lidt på hovedet. Skikken kendes helt tilbage til det gamle Rom. TV-Avisen går også med på spøgen. F.eks.: År 1994, mangel på børnehavepædagoger får jysk kommune til at ansætte soldater til børnepasning! År 2000, forskere gensplejser grøn plante med rødspætte og får grønspætte! År 2010, en flok piratfisk er sluppet fra Danmarks Akvarium ud i Øresund, og at Beredskabsstyrelsen derfor har sat advarselsskilte op langs kysten fra Nordhavn til Bellevue!

22 Vejrvarsler i april 3: april: Det bliver et dårligt vækst-år, hvis storken ikke er kommet på denne dato. 4. april: Kan man se rødløg på denne dag, får man tidligt forår. 23. april: Det lover ikke godt for den kommende tids vejr, hvis frøerne kvækker allerede. Hvis april starter mild, vil den ende vred En smuk april varsler en skidt maj side Svaler i april varsler en varm sommer Klimaet i april - Normaltal Middeltemperatur: 5,7 C Nedbør: 41 mm Soltimer: Den koldeste april med en middeltemperatur på 2,5 C 1893 Den tørreste med kun 3 mm. nedbør 1936 Den vådeste med hele 98 mm. nedbør 1937 Den solfattigste med kun 84 soltimer 1974 April 1974 satte 2 vejrrekorder. Den var den solrigeste med hele 262 soltimer, og tangerede med tørkerekorden på 3 mm. fra Den varmeste april med en middeltemperatur på 9,2 C. Max- og minimumtemperaturen var hhv. 25,6 og -5,4 C

23 Konkurrence for beboere i Toftehaven pårørende og medarbejdere må gerne hjælpe Hvor mange påskeæg som dette, og inkl. dette, gemmer der sig rundt om i bladet? æg æg æg Løsning: Puttes i den hvide postkasse ved administrationen Indsendt af: Januar/februar nummerets løsning: Caspar, Melchior og Balthazar er navnene på de hellige 3 konger. Vinderne blev: Inger Kristensen, der modtager en lille gave.

24 Sidste nyt fra beboer- pårørenderådet Der blev holdt møde i beboer- pårørenderådet d. 12. januar. Det fulde referat er sendt til alle, der er med på maillisten og udleveret i papirformat til alle beboere. Rådet er enigt om, at deres primære opgaver er: Fokus på beboernes trivsel og livskvalitet Informeres og høres om de forskellige tilsynsrapporter Tiltag i forbindelse med disse, fx handleplaner Aktiviteter i Toftehaven, både som talerør for beboerne og de øvrige pårørende, men også som frivillige ved sammenkomster og begivenheder. Vi holder næste møde d. 28. marts kl Punkter til dagsorden kan sendes til Dorthe Flindt eller rådets medlemmer 14 dage, inden mødet holdes. Der hænger opslag i alle afdelinger, så man kan se, hvem der er medlemmer i beboer- pårørenderådet.

25 Helligdage og Traditioner i Danmark Ægget er det ultimative symbol på påsken og en tradition, der både fryder øjet og ganen. Selv om de fleste påskeæg i dag laves i chokolade, kan historien bag traditionen spores meget længere tilbage end til 1920, hvor det første chokoladeæg ser dagens lys. Før da måtte man tage til takke med dekorerede hønseæg, og det første håndgribelige spor af denne praksis finder vi i Leonora Christines Jammersminde. Her fortælles det, at kongedatteren udvekslede dekorerede hønseæg til påske med en anden fange under sit ophold i Blåtårn. Helt tilbage til middelalderen, ser man tegn på at der blev pyntet hønseæg til påske i de mere fornemme samfundslag. Til påske kunne man se børn gå fra dør til dør og synge sig til hønseæg på samme måde, som man nu ser det til fastelavn. I dag vil de fleste nok foretrække at stille lækkersulten i et chokolade æg, men derfor kan man jo godt pynte op til påske og male æg som på gammel tid.

26 Ønsker du som pårørende eller ven af huset Tofteposten tilsendt på mail? Venligst send en mail til Sekretær Helle Busch Madsen så kommer du med på listen. Helle er på sit kontor mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl torsdag kl Du er altid velkommen Små historier, digte, billeder og andre indlæg til bladet modtages med tak.

Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer. Plejecenter Solbakken "SOLSTRÅLEN" 2. Kvartal 2013 Solstrålen udgives af Redaktionsgruppen: Dorthe Flindt Larsen, centerleder og Lisbeth Johnson, administrativ medarbejder. Dorrit Mortensen, formand for

Læs mere

TOFTEPOSTEN. Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej Ballerup. Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli/august 2016

TOFTEPOSTEN. Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej Ballerup. Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli/august 2016 TOFTEPOSTEN Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej 35 2750 Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli/august 2016 Redaktion: Helle Busch Madsen og Dorthe Flindt Tofteposten udkommer pt.5 gange årligt omkring

Læs mere

TOFTEPOSTEN. Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli/august 2017

TOFTEPOSTEN. Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli/august 2017 TOFTEPOSTEN Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej 35 2750 Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli/august 2017 2 Redaktion: Ingrid Korsgaard og Dorthe Flindt Tofteposten udkommer pt.5 gange årligt omkring

Læs mere

TOFTEPOSTEN nyhedsblad om livet i Toftehaven februar/marts 2015

TOFTEPOSTEN nyhedsblad om livet i Toftehaven februar/marts 2015 TOFTEPOSTEN nyhedsblad om livet i Toftehaven februar/marts 2015 Redaktion: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til april 2019

Ammershøj bladet Velkommen til april 2019 Ammershøj bladet Velkommen til april 2019 Kan køer virkelig danse? Økodag er de økologiske køers forårsfest og den dag, hvor øko-køerne lukkes ud på marken efter en lang vinter i stalden. Svanholm storkollektiv

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

TOFTEPOSTEN. Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven maj/juni 2017

TOFTEPOSTEN. Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven maj/juni 2017 TOFTEPOSTEN Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej 35 2750 Ballerup Nyhedsblad om livet i Toftehaven maj/juni 2017 2 Redaktion: Helle Busch Madsen og Dorthe Flindt Tofteposten udkommer pt.5 gange årligt omkring

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2015 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langgaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Skovmærket Aktivi ttens kalender Febr uar 2018

Skovmærket Aktivi ttens kalender Febr uar 2018 Skovmærket Aktivittens kalender Februar 2018 Side 2 Februar 2018 Tillykke med fødselsdagen, ønsker vi Jens Peter Jørgensen, 5/2 Per Jakobsen, d. 8/2 Edith Jensen, d. 9/2 Ole Jensen, d. 13/2 Henning Sørensen,

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Marts DEN 2016 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388 Side 1 Anna Rasmussen 25. Marts Redaktionen ønsker tillykke Hjertelig tak for alle kærlige tanker, smukke

Læs mere

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) Familiebase nyt BB Bag ved skolen eller henne ved hallen. J a n u a r - F e b r u a r Netværk, fælleskab,

Læs mere

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Marts 2016 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Formanden for Social og Sundhedsudvalget, Lolan Ottesen klippede det røde bånd til

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Januar - Februar 2016

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Januar - Februar 2016 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Januar - Februar 2016 Redaktionen: Administrationen. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen ønsker Tofteposten

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER MARTS 2018 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Christa P. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

ARRANGEMETER KULTURSTEDET LINDEGAARDEN Lindergaardens venner TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE

ARRANGEMETER KULTURSTEDET LINDEGAARDEN Lindergaardens venner TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE KULTURSTEDET LINDEGAARDEN Lindergaardens venner ARRANGEMETER 2017 TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL 19.00 NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE Lindegaardens Venner indbyder alle gode naboer i Bondebyen til en hyggelig

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Sanglærke. Vibe. Stær

Sanglærke. Vibe. Stær Sanglærke Sanglærken noteres, når den høres synge første gang. Det sker helt sikkert i luften, for den stiger til vejrs under jublende og langvarig sang. Den er stadig en af vores almindeligste fugle i

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Så begynder foråret at nærme sig, vi har allerede fornemmet den dejlige sol her i februar, hvilket gør det lettere at komme igennem

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

TIL F RIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JANUAR 2018

TIL F RIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JANUAR 2018 TIL F RIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JANUAR 2018 Kære alle, Rigtig godt nytår til alle. I dette nyhedsbrev kan I blandt andet læse om Supervision i januar måned Nyt fra køkkenet Julehygge med

Læs mere

Skovmærket. Anitta skriver... oooooo

Skovmærket. Anitta skriver... oooooo P L E J E C E N T E R S K O V V Æ N G E T Skovmærket A P R I L 2 0 1 6 S K O V M Æ R K E T Anitta skriver... Denne træskulptur står her på Skovvænget, ved indgang 3. Jeg har talt med en del om, hvor den

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS 23. Årgang nr. 3 1. marts - 1. april 2013 IS 0906-6519 SKULDERBLADET for Nørre Søby og omegn I lyst og nød Når man i denne tid passerer det gamle plejehjem Humlehaven, bliver man let lidt trist til mode

Læs mere

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 16. MARTS 2017

VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 16. MARTS 2017 VELKOMMEN TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE 16. MARTS 2017 HILSEN TIL FORÅRSSOLEN Melodi: Povl Dissing Tekst: Benny Andersen 1981 1 Det er forår. Alting klippes ned. Der beskæres i buskadser og budgetter. Slut

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Januar/februar Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar/februar Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar/februar 2018 Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra Plejecenterlederen Kære Alle Først og fremmest ønskes alle et godt nytår. Jeg håber,

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Orientering til beboere og pårørende Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Efteråret står i fuldt flor med de smukke, farverige blade fra træerne, der drysser ned og lægger sig

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43 FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE 28.10.2011 Uge 43 8. kl. har været en tur i København. De besøgte Folketinget og Christiania. Der kommer mere fra deres tur i uge 45. England blev årets vinder på motionsdagen.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Sandby Ældrecenter Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Sandbys nyhedsbrev kan du blandt andet læse, om vores aktiviteter både i huset og ude af huset. Jeg ønsker alle en

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 32 Februar 2018

Nyhedsbrev nr. 32 Februar 2018 Ugens faste aktiviteter: Tirsdag: Kaffe og te fra kl. 14.00-17.00 Onsdag i ulige uger: Åben rådgivning fra kl. 13.00-15.00 i fælleshuset. Læg en besked på tlf.nr. 61 94 31 23, hvis du ønsker at få besøg

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Det første Direkte Demokrati møde i værestedet Liv den

Det første Direkte Demokrati møde i værestedet Liv den Februar/Marts 2017 Det første Direkte Demokrati møde i værestedet Liv den 12.1. 2017 Dagsorden Velkomst og kort introduktion til det første møde med den ny medbestemmelsesstruktur, som vi kalder Direkte

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård April nr. 4. Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 4.4 kl. 10.15 Torsdag d. 6.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 11.4 kl. 10.15 Torsdag d. 13.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 18.4 kl. 10.15 Torsdag d. 20.4 kl. 10.15

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

VA 4 SYD NR 1 JAN/FEB 2003 Husk! Ekstraordinært beboermøde Onsdag 29. Januar

VA 4 SYD NR 1 JAN/FEB 2003 Husk! Ekstraordinært beboermøde Onsdag 29. Januar VA 4 SYD NR 1 JAN/FEB 2003 Husk! Ekstraordinært beboermøde Onsdag 29. Januar Der er intet i verden så stille som sne Betonhjertet Jan/Feb. 2003 1 INDHOLD FASTELAVN side 3 BILLETTER 4 LYSFEST PÅ BROGAARDS

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Dejligheden Velkommen til Husavisen Vi inviterer til, at alle kommer med indlæg, forslag til aktiviteter, gode historier til avisen. Send gerne forslag senest

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017 HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter Balletbørn på besøg Nytårsaften Hyggelig Nytårskur Glimt fra året der gik Læsegruppen fortsætter Unge

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere