Super 98. Forældremøde Torsdag den 29/9-2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Super 98. Forældremøde Torsdag den 29/9-2011"

Transkript

1 Super 98 Forældremøde Torsdag den 29/9-2011

2 Total har holdet tjent: kr ,- Fordelt på: Sjælsø rundt kr ,- Lillebror lodder kr ,- (blandt top 10 i DK) Flyers kr ,-!!!! Fordelt på 24 omdelinger (startende 15/1-11)! Omdelt i alt flyers!! Simpelt regnestykke : ~ Kr pr. gang ~ Ved 16 pers/pr. omdeling kr. 210,- pr. person ~ Indtjening på min. kr ,- pr. person!!! 6 familier har tjent til hele turen J 3 var tæt på

3 For at forkæle drengene endnu mere, har vi arbejdet hårdt på at øge vores sponsorindtægter og finde midler forskellige andre steder. Vi kan derfor sige velkommen tilbage til! VVS varmeteknik! HRH Murer! KC light og goddag til ny sponsor! Andersen Isolering Alle har bidraget godt i holdkassen, så vi har fået en masse spændende nyt i vores kollektion, både til Tour de Garda, men også til brug der rækker længere end turen.

4 Vi har alle igennem hele året flittigt spillet på alle kampene Pt. ser regnestykket således ud! Omsætning kr ,-! Gevinstudbetalinger kr ,-! Holdkassen forøget med kr ,- Dette bevirker, at vi løbende har kunne give tilskud til forskellige aktiviteter, bl.a.:! Is ifm. et par kampe! Vestegnsstafetten! Tilskud til pinse festen! Sommerferie afslutningen Der er stadig lidt på kistebunden, som bliver brugt til Tour de Garda, så spil endelig videre, det går til alle på / omkring holdet J

5 Vi er stolte af, at kunne præsentere en MEGA tøjpakke, som efter et par seje træk indeholder følgende: Komplet spillersæt Værdi ca. kr ,- Knickers Alt tøj er selvfølgelig personligt og forsynet med navn/initialer og Super98 logo. Det kan naturligvis frit bruges J Vi håber dog, man bruger tøjet med respekt og omhu så det forbliver præsentabelt og rent når det bruges officielt. Vi skal nok informere om hvilket tøj der skal bruges hvornår. Vi regner med, at drengene rejser i ens uniformer.

6 Det overordnet program ser således ud: Fredag 14/10: kl : Afrejse fra Fakta, Tværbækvej 1, 2625 Vallensbæk. (Biler kan evt. parkeres på Pilehavevænge 15/22) kl : Overfart Rødby-Puttgarden. Stop ved Fleggaard for indkøb. Herfra videre non-stop til Italien. Lørdag 15/10: Ankomst til Gardasøen omkring middag. Indkvartering i 4 personers bungalows. Søndag 16/10: Dagen til egen disposition, evt. fælles udflugt (se pkt. andre aktiviteter). Mandag 17/10 - Onsdag 19/10: Limone Cup 2011 (3 dage, 3 kampe), evt. afsluttende med Champions Leaque i Milano. Pt. kun kampe mandag/tirsdag. Torsdag 20/10: Hjemrejse, afgang ca. kl (måske tidligere afhænger lidt af vejret). Fredag 21/10: Stop ved Fleggaard inden færgeoverfarten for indkøb. Forventet hjemkomst til Vallensbæk fredag ca. kl Fakta: Deltagerantal 47 personer fordelt på 13 bungalows (se øvrige informationer). Busselskab: Globus Turist (og på turen overholdes selvfølgelig gældende køre- og hviletidsregler). Indkvartering: The Garda Village, Via Coorti Romane, Sirmione

7 Al transport i bus med toilet, vippesæder og DVD. Vi inddeler bussen i 3 zoner. Fælles forplejning på hele turen til Italien, bestående af: Sandwich (spises på færgen samt natmad ved sidste stop inden natten) Grønt Drikkevarer i form af vand, juice, sodavand og øl Div. snack og slik Morgenmad (varme drikke undtaget) Forplejningen er obligatorisk (der er som altid ingen der kommer til at mangle noget ) og koster kun kr. 100 pr. pers. over 12 år. Resten betales via vores tipsmidler. Beløbet afregnes fra egen point høst, hvis muligt. Alternativt overføres til holdets konto SENEST d. 6/10!!! Det er ikke muligt pt., at tilbyde fælles forplejning til hjemturen.

8 Husk: Pas, sygesikringsbevis, håndklæder, bade- og FODBOLD TØJ J Øvrige info: Sengelinned er med i pakken, ligesom ½ pension. Vi skal ikke gøre hovedrent i vores bungalow, bare den efterlades pæn og alt skrald og opvask er væk J Prøv at begrænse jer til 1 kuffert pr. person, da vi også skal have div. fodboldudstyr med. Husk et tæppe/lille pude til busturen, det kan være køligt om natten i bussen. Vi håber på, at have bussen helt for os selv men der kommer muligvis et par dommere med. Der vil være film / musik i bussen. Vi skal betale et depositum på 100 gældende hele holdet ved ankomst (holdkassen står for udlægget). Beløbet tilbagebetales ved afrejse (hvis ingen skader). Alle gennemgår egen bungalows ved ankomst, således at VI ikke kommer til at betale for nogle skader, VI ikke har forårsaget. Sker der skader dækker man naturligvis selv. Vi aftaler fra dag til dag vores fælles morgen- og aftensmad tider, da det bl.a. afhænger af vores kampprogram og hvilke udflugter vi tager på. Vi skal senest dagen før egen tur aftale dette med chaufføren. Til aftensmaden skal drikkevarer tilkøbes. Det er ikke tilladt at tage egne drikkevarer med ind i spisesalen. I skal ALLE selv sørge for den rigtige forsikring, hvis uheldet er ude, da der ikke er nogen fælles forsikring, der evt. dækker anden hjemtransport. Vi spiller formentlig kun kampe 2 af dagene og har således en ekstra dag til udflugt/afslapning. Banerne ligger ca. 30 min. kørsel fra Garda Village. Al information der først kan gives efter ankomst bliver opslået foran Thoby s bungalow. Der er ALLES pligt selv at holde sig ajour med eventuelle ændringer!!!

9 Fordeling af bungalows: Alle familier bestående af 3 eller 4 personer, har i sagens natur deres egen bungalow og er selvfølgelig ansvarlig for gældende regler overholdes. I de bungalows, som flere deles om, er førstnævnte ansvarlig. Fordelingen ser således ud: Bungalow 1: Thoby (4) Bungalow 2: Colding Madsen (4) Bungalow 3: Poder (4) Bungalow 4: Braüner (3) Bungalow 5: Lerkilde (4) Bungalow 6: Buitenhuis (4) Bungalow 7: Grenaa Meyer (3) Bungalow 8: Ekstrøm (3) Bungalow 9: Vujic (4) Bungalow 10: Worm (2) Kirslev (2) Bungalow 11: Westerberg (2) Thuesen (2) Bungalow 12: Mayntz (2) Colding (2) Bungalow 13: Axkær (2) Wellness hyqen

10 En del af Limone Cup er selvfølgelig udflugterne og det sociale sammenhold J Da vi har bussen stående og har et par fridage, har vi tænkt, at bruge disse dage på f.eks.: Mulige udflugter*:! Verona (ca. 1 time i bus)! Venedig (ca. 2 timer i bus, pris ca. 25/pers.)! Marked i Lazise (onsdag formiddag, ½time i bus)! Vinsmagning (aften on-site )! Milano (ca. 2 timer i bus)! Rundvisning på San Siro Stadion (Milano) (rundvisning ca. 20/pers.. Rundvisning kan dog ikke ske om onsdagen) Faste indslag:! Morgen løbeture (gælder i høj grad forældrene J )! Tipskupon (ciffertips, tættest på samlet målscore, placering m.v.. Husk vi får alle glæde af en stor omsætning) Giv jeres mening til kende, så vi kan få lavet et foreløbig tur program. * Der kan være andre udgifter forbundet med lokale busture, som vi ikke kender omfanget af. I det tilfælde deles beløbet ligeligt ud på alle deltagere.

11 Super 98 Billeder fra Garda Village

12 Hvis vi kan få billetter til kampen har følgende pt. sagt ja til turen:! Oliver 2 pers.! Poder 3 pers..! Colding 2 pers.! Victor 3 pers.! Thuesen 2 pers.! Lukas 2 pers.! Magnus 3 pers.! Braüner 2 pers.! Christoffer 2 pers.! Westerberg 2 pers.! Kevin 2 pers.! Jacob 2 pers. I alt 27 personer J Prisen er stadig ikke 100% fastlagt men forventes at havne på ca. kr. 325,- pr. person.

13 Kørsel: Vi vil fremover opfordre jer alle til at benytte ordet er dit og herigennem søge og tilbyde kørelejlighed til vores udekampe. Vi har generelt ikke plads til nogen i bilen, og da vi i forvejen har en masse spændende opgaver med alt det andet omkring holdet / kampene, vil det være os en stor hjælp ikke at skulle bruge tid på også at arrangere transport. Forplejning til kampene: Kanderne skal stadig gå på omgang men som noget nyt indføres der fra i dag en kande ansvarlig. Den kande ansvarlige vælges forud for sæsonen og har ansvaret for fordelingen af kaffe/te/saft bryggere til ALLE kampene. Man kan altid holde sig ajour via kampkortet med hvem der er udtaget. Hvem melder sig til tjansen frem til jul?

14 Vintersæson: Vi spiller igen med i vintercup og satser denne gang på, at slutte som nr. 1 (nr. 3 i år) Derudover vil vi forsøge, at finde nogle få indendørsstævner. Træning på kunst 1 gang om ugen frem til jul samt ekstra træning 1 gang pr. uge efter jul primært med fokus på opbygning af grundform (styrke+løb). Pt. kendes ikke hvilke ugedage vi kommer til at træne. Hjælp til andre hold: Da der sommetider vil være oversiddere fra holdet, har vi tidl. sagt OK til, at vores egne oversiddere (i det omfang det har været muligt), har kunne spille med andetsteds. Denne praksis ændres, så INGEN deltagere på andre hold, FØR de har snakket med trænerteamet. Årsagen er ganske enkelt, der kan opstå skader og så mangler vi selv spillere men mindst ligeså vigtigt, kan vi miste point hvis en spiller deltager i kampe for flere hold i samme spillerunde.

15 Forårsstævner: Vi er ved at kigge på mulige stævner i Kristi Himmelfartsferien ( maj 2012) Turen bliver formentlig i samme stil som den forestående tur og valget står mellem Jylland, Tyskland eller Holland. Prisleje forventes at havne på kr ,- pr. person! Derudover regner vi med, at deltage i pinsestævnet i Albertslund ( maj 2012). Er der stemning for, at arbejde videre med disse planer? Flyers: Er der interesse for, at vi fortsætter? Vi kender selvfølgelig ikke til mængden fremadrettet, men det er vigtigt, at der er opbakning. God opsparing (jf. Tour de Garda ) og point tilgår i vanlig stil den enkelte spiller. Point kan bruges til forårstur eller betaling af andre aktiviteter. Stopper en spiller kommer point til udbetaling. Julelotteri: Børnehjælpsdagen laver også et julelotteri, hvor der sælges skrabelodder i postkort format. Salgspris kr. 20 og point pr. solgt skrabelod er igen 8,50!!! Salgsperioden 31/10-24/12. Betalinger: Husk nu indbetalinger til tiden!! Vi bruger stadig alt for meget tid på at rykke!!!!

16 Ordet er frit..

17 Tak for i dag Vi glæder os til en kanon oplevelse kickoff om kun 14 dage J

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 25/9-2011

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 25/9-2011 Super 98 Forældremøde Tirsdag den 25/9-2011 Forår: Et mere end godkendt forår i række 3, hvor vi kun fik 1 enkelt nederlag og ellers 7 sejre på stribe og en imponerende målscore på 31-6. Målsætningen om

Læs mere

Super 98. Forældremøde Torsdag den 3/

Super 98. Forældremøde Torsdag den 3/ Forældremøde Torsdag den 3/10-2013 Forår: Et mere end godkendt forår i række 2 hvor vi efter en sløj start med 2 nederlag, gjorde rent bord og sluttede med 7 sejre på stribe og sluttede som bedste 2 er

Læs mere

Nyhedsarkiv fra 2011 1. halvår www.super98.dk

Nyhedsarkiv fra 2011 1. halvår www.super98.dk 7. juni 2011» Nyt fra trænerteamet Sjælsø rundt: Vi har fået ros for vores deltagelse og vores input til forbedringer tager stævneledelse med til planlægningen af næste års løb. Børnehjælpsdagen: Vi har

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

LIMONE CUP 2009. Årgang 95 - Informationsmøde

LIMONE CUP 2009. Årgang 95 - Informationsmøde Årgang 95 - Informationsmøde Tak til.: Drenge forældre & sponsorer Program for turen Praktiske forhold Økonomi Indkvartering Leksikon Evt. spørgsmål Tak til.: Drenge forældre & sponsorer 01-02-2007 Nybolig

Læs mere

Nyhedsarkiv fra 2011 2. halvår www.super98.dk

Nyhedsarkiv fra 2011 2. halvår www.super98.dk 20. december 2011» Det har været en hård proces, at udvælge det nye Super98 anno 2012. Vi har haft 20 drenge i vores udvidet trup og alle har ydet det bedste de kunne, så konkurrencen har været hård, idet

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

Nyhedsarkiv fra 2012 1. halvår www.super98.dk

Nyhedsarkiv fra 2012 1. halvår www.super98.dk 23. juni 2012 >> Et STORT tillykke til alle på og omkring Super98 med den flotte 3. plads ved sjællandsmesterskaberne :-) Det er et stolt trænerteam, der kan se tilbage på en super sæson. Vi har stille

Læs mere

Informationsmøde vedrørende HOG Rejseklub 2015. Rejseklubben 2015 - Informationsmøde 16. november 2013

Informationsmøde vedrørende HOG Rejseklub 2015. Rejseklubben 2015 - Informationsmøde 16. november 2013 Informationsmøde vedrørende HOG Rejseklub 2015 1 Dagsorden Baggrund og formål med informationsmødet Hvem er Rejseklub 2015 Organisering Principper for Rejseklub 2015 Overordnet tidsplan for udlandsturen

Læs mere

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde 1 Hvor mange skal med på turen: 43 piger fordelt på 3 hold: U14 U17 U19. ( 41 i bussen) 5 holdledere og trænere ( 4 i bussen) Susan Jørgensen Heidi Østergaard

Læs mere

Agenda: 1. Praktisk info omkring turen 2. Hotelværelsesfordeling/Hotel- depositum 10-20Euro pr. pers. 3. Program 4. Forplejning

Agenda: 1. Praktisk info omkring turen 2. Hotelværelsesfordeling/Hotel- depositum 10-20Euro pr. pers. 3. Program 4. Forplejning Agenda: 1. Praktisk info omkring turen 2. Hotelværelsesfordeling/Hotel- depositum 10-20Euro pr. pers. 3. Program 4. Forplejning 5. Lommepenge Ekstra udgifter/fornøjelser som Gardaland 25Euro + evt. tur

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

TREKANTE NS TUR TIL TER APEL. 44 Wapen van Vlagtwedde International foil tournament for all ages. Saturday November 14 th and Sunday November 15 th

TREKANTE NS TUR TIL TER APEL. 44 Wapen van Vlagtwedde International foil tournament for all ages. Saturday November 14 th and Sunday November 15 th TREKANTE NS TUR TIL 44 Wapen van Vlagtwedde International foil tournament for all ages Saturday November 14 th and Sunday November 15 th 2015 TER APEL 2015 EN KLASSISK TREKANTEN BUSTUR. Fægtestævnet i

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Italien 2015 Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 26. Juni kl. 10.30 Mødetid kl. 10.00 Bagageindlevering Torsdag d. 25. juni kl. 15.00

Læs mere

Forældremøde 12 / 03 / 2013

Forældremøde 12 / 03 / 2013 Forældremøde 12 / 03 / 2013 U11 årgang 2002 Roskilde KFUM Christina Velkomst Velkommen Vi har en del punkter, som vi gerne vil gennemgå i dag, hvor vi slutter af med information om Holland Cup. Denne præsentation

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet Så er planen for sommer opstarten 2014 klar I ugerne 28-29-30 er der hver tirsdag åben sommer træning for alle. For alle betyder det, forældre, venner, søskende osv. Vi mødes bare oppe på banerne også

Læs mere

(ca. 1478 km syd for Odense og ca. 13 timer og 38 mins. Kørsel iflg. Michelin)

(ca. 1478 km syd for Odense og ca. 13 timer og 38 mins. Kørsel iflg. Michelin) Nr. Lyndelse Søby FC v/ Jan Sejer Sørensen Adr.: Post nr. / By. VERONELLO CUP 2012 Horsens den 24./05. 2012 Vedr.: Turneringen Veronello Cup i uge 42 2012. Hej Jan! Idet vi takker for din/nr. Lyndelse-Søby

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Sommerkurser 2014 Kære elev Vi har hermed fornøjelsen at fremsende de praktiske oplysninger for dit ophold på Djurslands Folkehøjskole. Har du behov for at der tages specielle kosthensyn

Læs mere

Mejrup Gymnastik- & Ungdomsforening Fodboldafdelingen

Mejrup Gymnastik- & Ungdomsforening Fodboldafdelingen Mejrup Gymnastik- & Ungdomsforening Fodboldafdelingen Mejrup Gymnastik- & Ungdomsforening Fodboldafdelingen Forældremøde Mandag d. 30/9-2013 Aftenens hovedpunkter Ideen Indtægter som reducerede rejseudgiften

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Lørdag d. 16.03. Afgang Århus kl. 01.49, ankomst Kastrup kl. 05.57. Vi er i vogn 16. Vi mødes på Århus H i ventesalen SENEST kl. 01.15.

Lørdag d. 16.03. Afgang Århus kl. 01.49, ankomst Kastrup kl. 05.57. Vi er i vogn 16. Vi mødes på Århus H i ventesalen SENEST kl. 01.15. Lørdag d. 16.03. Afgang Århus kl. 01.49, ankomst Kastrup kl. 05.57. Vi er i vogn 16. Vi mødes på Århus H i ventesalen SENEST kl. 01.15. Afgang Kastrup: 09.40 Easy Jet 2654 Ankomst Milano: 11.45 Ankomst

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Igen i 2011 byder Brøndby IF velkommen til en stor international ungdomsfodbold turnering Mange drenge og piger fra hele verdenen har gennem årene gæstet Brøndby

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Klubtur til Rønde så er vi klar!

Klubtur til Rønde så er vi klar! Lunderskov den 25. marts 2010 Klubtur til Rønde så er vi klar! Vi håber, at materialet er til at gå til. Hej alle LBK ere Så nærmer tiden sig for årets klubtur til Rønde - vi håber, at I glæder jer. Alle

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Farum Orienteringsklub

Farum Orienteringsklub Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge 22. 26. januar 2015 (uge 4) Så har du muligheden for at komme på langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge sammen med Roskilde Skiklub.

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Sommercamp - Konkylier

Sommercamp - Konkylier Sommercamp - Konkylier Kære alle Nu nærmer vi os d. 30/7 hvor vi skal afsted på sommercamp til Aarhus. Vi glæder os helt vildt meget! Det bliver den fedeste tur Nedenfor følger program for turen, liste

Læs mere

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød

Ita. Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken Allerød Ita Fritids- & ungdomsklubben Klub Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 23. juni kl. 10.30 Mødetid Fra kl. 10.00 senest 10.15 Bagageindlevering Torsdag d. 22. juni kl.

Læs mere

Praktiske oplysninger Obertraun 2012

Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./5 kg.) (s. 4-5) 5. BFZ Obertraun (s. 6) 6. http://www.dachstein.at/ og http://www.tiscover.com/at/guide/196040at,de,

Læs mere

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager)

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Hvad kan i læse om i præsentationen? Status på tilmeldinger Hvor mange bliver vi Transport til Kibæk og mødetid (for de spillere der

Læs mere

Målmandsskole i Nakskov

Målmandsskole i Nakskov Målmandsskole i Nakskov Velkommen til Nakskov og MÅLMANDSSKOLEN Et fodboldhold består - på banen - af 11 mand. Det er ingen i tvivl om. Der er også kun 1 målmand på ethvert hold (god eller dårlig). I Nakskov

Læs mere

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre KOLLEUGE Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre Fra søndag d. 11. november - søndag d. 18. november holder 3 af troppens patruljer kolleweekend. En kolleuge er en uge, hvor vi bare er flyttet

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend.

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend. 98 - U13 Kære forældre og spillere på 98 U13 Så er vi klar til endnu en sæson. er en klub med store ambitioner - og disse gælder naturligvis også for årgang 98. Det er målet for årgang 98 på lang sigt,

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL MIDSOMMERC 2015 6. 7. juni 2015 Stævnet henvender sig til svømmere, der kan lide fest og farver, og er for alle årgange. Der vil være: Perfekte sportslige

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST Kære håndboldvenner, VELKOMMEN TIL HANNIBAL CUP IKAST Stævnet afholdes d. 21.-23. september. Dette er 46. gang, at vi kan afholde

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien)

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien) 24 november 2016 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården Kursus for dig og din hund 12-14 maj 2017 (Bededagsferien) En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt?

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? Hvis du tænker Ja, det er vildt på den gode måde!, kan du godt springe Historie på side 2 over og gå ned til Facts på side 4. Hvis du tænker Ja, det lyder

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Hold-DM afvikles i weekenden fredag d. 19. april til søndag d. 21. april 2013. Så er det tiden, at du og dine venner skal vise,

Læs mere

Holland Cup 2018 Årgang 2003 & Marts 1. April

Holland Cup 2018 Årgang 2003 & Marts 1. April Holland Cup 2018 Årgang 2003 & 2004 29. Marts 1. April Præsentation Leo Hansen U15 Søren Hammer U15 Jan Bo Poulsen Samarit Jakob Møller U14 Kenneth Hollmann Oldenborg U14 Foreløbigt program for turen.

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 24. - 26. marts. 2017 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 9 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

A trip to London Staby Efterskole 2016

A trip to London Staby Efterskole 2016 A trip to London Staby Efterskole 2016 Program Morgen Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad Morgenmad i Tyskland 09.30 Ankomst og indkvartering Rest

Læs mere

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm Velkommen til Øens Hold Cup i Ringe Boldklub. Stævnet, hvor alt er tæt på og inden for kort gå-afstand. Det er nu 14. gang, vi byder velkommen til Øens Hold Cup i samarbejde med Øens Hold / OB. Vi krydser

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg Denne introduktion til ugens program er tiltænkt dig, som ikke har haft et barn på børnelejr tidligere. Programmet kan variere en smule fra år til år, men

Læs mere

Sommerkoloni. Transport: Hytter:

Sommerkoloni. Transport: Hytter: Sommerkoloni Transport: BORNHOLMERBUSSEN (linje 866) kører fra Hovedbanegården i København, stoppestedet er placeret i Bernstorffsgade - overfor Tivoli (ved Hotel Plaza.) Hvor vi alle mødes kl. 10.15 HUSK

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 18.-20. APRIL 2019 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sidste tilmelding søndag den 20. jan. 2019 EARLY BIRD RABAT inden 1. janu ar 2019 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup

Læs mere

Landsbyordningen Ellidshøj november 2013

Landsbyordningen Ellidshøj november 2013 1 Bladet Indhold: Pals Lukkedage Børnehaven netop nu Dussen netop nu Til kalenderen 2 Bladet Velkommen Efter sommerferien har vi sagt goddag til Sylvester, Christian og Magnus i børnehaven og Felix i DUS

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Lørdag den, 25. juni 2011 Søndag den, 26. juni 2011 Velkommen til Brøndby Sommer Cup Mikroput og Poder 2011 Det er os en stor glæde endnu en

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst november 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst november 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst november 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Lektiecafe Børn med friplads Forældremøde Managerspil Julegaveværksted Klubmesterskaberne Skøjtehal Københavnerturen

Læs mere

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014 har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september Holdinddeling: Damer A: 3. Division og Kvalifikationsrække, Fyns- og Jyllandsserie Herrer A: 3. Division og Kvalifikationsrække,

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Skitur Neukirchen i Østrig

Skitur Neukirchen i Østrig Skitur 2017 Neukirchen i Østrig Hvor skal vi hen? Vi tager i år til Neukirchen i Østrig. et område hvor flere klubber fra Aarhus tager på deres årlige skitur, Området giver udfordringer for både den øvede

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Theodor Willibald Harbsmeier Lars Rud Bille Mobil: 61316543 Mobil: 51 23 33 70 1 Detaljeret rejseprogram for Tur/Retur fra Thisted til Athen Information omhandlende

Læs mere