Ændring af årsregnskabsloven i høring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ændring af årsregnskabsloven i høring"

Transkript

1 November 2014 Ændring af årsregnskabsloven i høring Erhvervsstyrelsen har den 7. november 2014 udsendt et høringsudkast om ændring af årsregnskabsloven (ÅRL). Med ændringerne, som er mange, implementeres dels et nyt regnskabsdirektiv 1, og dels tilpasses loven samtidig i et vist omfang til den internationale udvikling (IFRS). I korte træk En række lempelsesmuligheder fra det nye regnskabsdirektiv foreslås gennemført, herunder reducerede regnskabskrav for visse dattervirksomheder, enklere regnskabsregler for mikrovirksomheder, delvis ophævelse af kravet om ledelsespåtegning samt forhøjelse af størrelsesgrænser for regnskabsklasse B og C mellem. Indsendelsesfristen for regnskabsklasse B og C forlænges fra 5 til 6 måneder. Det nye regnskabsdirektiv indfører maksimumsharmonisering for små virksomheder, hvilket betyder, at der for små virksomheder ikke kan indføres krav ud over direktivets. Det medfører konkret, at en række krav ophæves, mens nogle få nye krav foreslås indført i klasse B. Tilpasning til IFRS, således at virksomhederne i vid udstrækning får mulighed for at følge indregnings- og målingsprincipperne i IFRS. Der gennemføres nye krav for store virksomheder, herunder skærpede regler om rapportering om samfundsansvar, og visse store virksomheder skal oplyse om betalinger til offentlige myndigheder (skat mv.), populært kaldet land-for-land-rapportering ( country-by-country -rapportering). Ændringerne foreslås generelt at træde i kraft med virkning for regnskabsår, der begynder 1. januar 2016 eller senere. Ændringerne kan anvendes for regnskabsår, der slutter 31. december 2015 eller senere. Med få undtagelser skal ændringer ske med tilbagevirkende kraft. Virksomheder, der er omfattet af regnskabsklasse C stor og børsnoterede virksomheder med mindre end 500 medarbejdere, kan anvende den gældende bestemmelse om rapportering om samfundsansvar indtil regnskabsår, der begynder 1. januar Høringsfristen er den 5. december Det nye regnskabsdirektiv blev endeligt vedtaget i juni 2013 og offentliggjort i EU-tidende den 29. juni Det nye regnskabsdirektiv, som erstatter 4. direktiv om årsregnskaber fra 1978 og 7. direktiv om koncernregnskaber fra 1983, skal implementeres i medlemsstaternes lovgivning, i Danmark i årsregnskabsloven, senest den 20. juli Medlemsstaterne kan beslutte, at de nye bestemmelser første gang finder anvendelse på årsregnskaber for det regnskabsår, som begynder den 1. januar 2016 eller i løbet af 2016.

2 Udkastet, som sammen med lovbemærkningerne er på i alt 292 sider, indeholder ændringer til en meget stor del af lovens bestemmelser. Helt generelt er formålet at give små virksomheder yderligere lempelser bl.a. ved at fritage dem for en række oplysningskrav, og via direktivets totalharmoniseringsprincip kan der som alt overvejende hovedregel ikke indsættes oplysningskrav i loven for små virksomheder, som ikke er krævet i direktivet. Vi har opsummeret hovedbudskaberne i høringsudkastet i det følgende. Vi udsender et mere uddybende nyhedsbrev, når lovforslaget fremsættes i Folketinget. Mikrovirksomheder og ændrede størrelsesgrænser for klasse B og C Der foreslås enklere regler for mikrovirksomheder, som er en nyoprettet delmængde af regnskabsklasse B, og størrelsesgrænserne for henholdsvis små (klasse B) og mellemstore virksomheder (klasse C mellem) forhøjes. Størrelsesgrænserne i høringsudkastet er som vist i nedenstående skema. Regnskabsklasse B B C (mellem) C (stor) Mikrovirksomheder Små virksomheder Mellemstore virksomheder Store virksomheder Fremover Nuværendoverendoverende Frem- Nuvæ- Frem- Nuvæ- Fremover Balancesum, mio. kr. 0-2, >143 >156 Nettoomsætning, mio. kr. 0-5, >286 >313 Antal ansatte >250 >250 Forøgelse 25 % 10 % 10 % Mikrovirksomheder I høringsudkastet foreslås det, at mikrovirksomheder - som er en delmængde af regnskabsklasse B - fritages for en række oplysningskrav, herunder oplysninger om: Anvendt regnskabspraksis Op- og nedskrivning af aktiver Gæld, som forfalder til betaling mere end 5 år efter balancetidspunktet Visse særlige poster Antal ansatte Modervirksomheden, hvor virksomheden indgår som dattervirksomhed. Det fremgår af udkastet, at bestemmelsen om lovens fravigelsesmulighed (retvisende billede) ikke finder anvendelse på årsregnskaber, hvor en eller flere af undtagelsesmulighederne for mikrovirksomheder er udnyttet. Mikrovirksomheder kan ikke anvende ÅRL 37 om efterfølgende måling af finansielle aktiver og forpligtelser til henholdsvis dagsværdi og amortiseret kostpris og 38 om måling af investeringsejendomme og biologiske aktiver til dagsværdi. Disse poster skal således måles til kostpris.

3 Holding- og investeringsvirksomheder kan ikke anvende lempelserne for mikrovirksomheder. Direktivets mulighed for, at mikrovirksomheder kan opstille forkortet resultatopgørelse og balance, foreslås ikke implementeret i ÅRL. Undtagelser for dattervirksomheder Der indføres følgende lempeligere regler for dattervirksomheder, som opfylder en række betingelser, herunder skal dattervirksomheden bl.a. indgå i et koncernregnskab aflagt af en modervirksomhed henhørende under EU-lovgivning, og modervirksomheden skal indestå for dattervirksomhedens forpligtelser. Dattervirksomheder omfattet af regnskabsklasse B kan anvende lempelserne for mikrovirksomheder, jf. ovenfor Dattervirksomheder omfattet af regnskabsklasse C mellem kan anvende reglerne for regnskabsklasse B (dog ikke lempelser for mikrovirksomheder), herunder kan revisionen vælges udført efter Erhvervsstyrelsens erklæringsstandard for små virksomheder (udvidet gennemgang). Tilpasning til IFRS Virksomheder, der ønsker at anvende fuld IFRS, har allerede i dag mulighed for det efter den gældende lov. Der er imidlertid sket meget i de internationale regnskabsstandarder (IFRS), siden loven blev vedtaget i Det er på den baggrund, at Erhvervsstyrelsen foreslår en række ændringer, som har til formål at tilpasse ÅRL yderligere til IFRS. Der bliver mulighed for at anvende indregnings- og målingsbestemmelserne fra IFRS så langt som muligt, hvor dette ikke er i strid med direktivet. Dette vil især tilgodese dattervirksomheder af udenlandske mødre, som skal rapportere til modervirksomheden efter IFRS, men ikke ønsker at tage skridtet fuldt ud og aflægge årsrapport efter IFRS, da oplysningskravene i IFRS er meget omfattende. Brug af IFRS for SMEs Som nævnt ovenfor kan det være meget byrdefuldt at anvende fuld IFRS. IASB har som alternativ til fuld IFRS udarbejdet en IFRS for små og mellemstore virksomheder benævnt IFRS for SMEs. Denne standard har vundet bred opbakning i mange lande, da den kan opfattes som et godt alternativ til nationale regnskabsregler. Det foreslås derfor, at Erhvervsstyrelsen får hjemmel til at tillade, at danske virksomheder kan anvende standarden i den udstrækning, det er muligt inden for rammerne af regnskabsdirektivet. En tilladelse til brug af IFRS for SMEs vil først kunne gives, når det er vurderet, hvilke konflikter der er mellem direktivet på den ene side og IFRS for SMEs på den anden. Direktivkravene kan medføre, at standarden måske ikke kan følges 100 %. IFRS for SMEs giver heller ikke helt de samme indregnings- og målingsmuligheder som fuld IFRS, og dette kan også være en praktisk hindring.

4 IFRS for SMEs indeholder flere oplysningskrav end årsregnskabsloven, og det vil derfor være mere byrdefuldt at udarbejde et årsregnskab efter denne standard end efter årsregnskabsloven, men regnskabet vil til gengæld have en højere informationsværdi. Da IFRS for SMEs ændres med jævne mellemrum, får Erhvervsstyrelsen mulighed for løbende at tillade, at visse bestemmelser i årsregnskabsloven kan fraviges, når det er nødvendigt for at anvende IFRS for SMEs, og fravigelsen er mulig inden for rammerne af regnskabsdirektivet. Fravigelser fra lovens almindelige bestemmelser vil primært være aktuelle i forhold til indregning og måling, men vil i særlige tilfælde også kunne være aktuelle for oplysningskrav. Totalharmonisering En række lempelser for regnskabsklasse B er en følge af EU-direktivernes totalharmoniseringsprincip. Totalharmoniseringsprincippet betyder, at der som udgangspunkt ikke kan fastsættes yderligere krav end dem, der er fastlagt i direktivet for små virksomheder. Totalharmoniseringsprincippet skal medvirke til at sikre en lettelse af virksomhedernes administrative byrder. Der er dog modifikationer hertil, idet der for små virksomheder kræves nogle yderligere oplysninger, som de ikke skal give i dag. Endvidere kan der kræves et begrænset antal yderligere oplysninger i årsregnskaber for små virksomheder, når dette er udtrykkeligt krævet af den nationale skattelovgivning eller strengt nødvendigt for skatteopkrævningen. De væsentligste foreslåede ændringer i et overblik Nedenfor er de væsentligste foreslåede ændringer opsummeret i 4 skemaer: 1. Ændringer, der vedrører alle regnskabsklasser 2. Ændringer, der alene vedrører regnskabsklasse B 3. Ændringer, der vedrører forskellige regnskabsklasser med tydelig markering af, hvilken regnskabsklasse de enkelte ændringer vedrører 4. Ændringer vedrørende virksomhedssammenslutninger og koncernregnskaber. Bemærk, at ændringerne ikke omfatter regnskabsklasse A.

5 1. Ændringer, der vedrører alle regnskabsklasser Ændringer, der vedrører alle regnskabsklasser Generelt Virksomheder, der har finansielle indtægter og indtægter fra investeringsvirksomhed, som mindst svarer til nettoomsætningen, skal til brug for indplacering i regnskabsklasse (jf. ÅRL 7) beregne nettoomsætning som summen af nettoomsætning, finansielle indtægter og indtægter fra investeringsvirksomhed. Det samme gælder ved afgørelse af, om koncernregnskab kan udelades jf. ÅRL 110, og afgørelse af, om virksomheden kan undtages fra revisionspligt jf. ÅRL 135. Kravet vil betyde, at en række investerings- og holdingselskaber flytter fra regnskabsklasse B til regnskabsklasse C. Krav til ledelsespåtegningen foreslås ændret, herunder: Sker der en tilpasning til, at årsrapporten kan underskrives digitalt. Kan virksomheder, som kun har ét ansvarligt ledelsesmedlem, undlade at medtage en ledelsespåtegning. Den digitale indberetning anses for dokumentation for ledelsens godkendelse af årsrapporten. Hvis der ikke medtages en ledelsespåtegning, skal visse oplysninger, herunder om opfyldelse af betingelserne for fravalg af revision, oplyses i ledelsesberetningen. Indregning og måling Sammenlægningsmetoden eller overtagelsesmetoden jf skal anvendes i åbningsbalancen. Muligheden for at pro rata-konsolidere kapitalandele i fællesledede virksomheder i moderselskabsregnskabet udgår. Det præciseres, at overtagelse af en bestående virksomhed (en samlet aktivitet) skal behandles på samme måde som køb af en virksomhed jf Det præciseres, at eventualaktiver først kan indregnes, når det er så godt som sikkert, at de vil resultere i, at fremtidige økonomiske fordele vil tilflyde virksomheden. Egenkapitalinstrumenter, som virksomheden selv har udstedt, undtages fra kravet om måling til dagsværdi. Disse skal således måles til kostpris, som er nul. Undtagelser fra kravet om måling til dagsværdi af visse finansielle aktiver og forpligtelser flyttes fra bekendtgørelse nr. 263 af 19. april til loven. Samtidig gøres bestemmelserne mere dynamiske, og der lægges i lovbemærkningerne op til, at bestemmelserne fortolkes i overensstemmelse med den løbende udvikling i de internationale regnskabsstandarder. ÅRL , 37, stk. 3, litra 4. 37, stk. 3, litra 5-7 Kapitalandele i unoterede selskaber kan måles til kostpris. 37, stk. 4 2 Bekendtgørelse nr. 263 af 19. april 2004 om undtagelser fra lov om erhvervsdrivende virksomheders aflæggelse af årsregnskab m.v. (årsregnskabsloven).

6 Ændringer, der vedrører alle regnskabsklasser Finansielle aktiver og forpligtelser, herunder afledte finansielle instrumenter, kan indregnes og måles i overensstemmelse med den EU-godkendte IFRS samt efterfølgende ændringer, som vedtages af Kommissionen. Oplysningskrav følger med. Der skal være tale om et konsekvent valg for alle finansielle instrumenter. Finansielle aktiver og forpligtelser, der efter 37, skal måles til amortiseret kostpris, kan måles til dagsværdi, hvis de er effektivt sikret af et sikringsinstrument, der skal måles til dagsværdi. Denne allerede gældende undtagelse flyttes fra bekendtgørelse nr. 263 af 19. april til loven. Der forslås følgende ændringer til måling af investeringsaktiver og tilhørende forpligtelser: Kravet om hovedaktivitet udgår Tilhørende gæld må ikke indregnes til dagsværdi 38 kan ikke længere anvendes for finansielle instrumenter. Biologiske aktiver kan måles til dagsværdi, også selvom biologiske aktiviteter ikke er virksomhedens hovedaktivitet. ÅRL 37, stk. 5 37a Immaterielle anlægsaktiver, der handles på et aktivt marked, kan opskrives til dagsværdi. 41, stk. 1 Reserve for opskrivning af anlægsaktiver kan reduceres med afskrivninger. Herved bliver muligheden for at udbetale udbytte ikke negativt påvirket af opskrivninger. Nedskrivning af anlægsaktiver, bortset fra goodwill, skal tilbageføres, hvis det forhold, der begrunder nedskrivningen, ikke længere består , stk. 3 nr. 5 42, stk. 3 Restværdier for materielle og immaterielle anlægsaktiver skal løbende revurderes. 43, Den maksimale brugstid for immaterielle anlægsaktiver på 20 år ophæves. I særlige tilfælde, hvor virksomheden ikke er i stand til pålideligt at skønne over brugstiden for immaterielle anlægsaktiver, skal denne antages at være 10 år. Muligheden for at opskrive varebeholdninger til genanskaffelsesværdi ophæves. 46 Muligheden for at opskrive omsætningsaktiver, som ikke løbende reguleres til dagsværdi efter 37 eller 38, ophæves. Hensatte forpligtelser til omstrukturering skal indregnes, når de er besluttet, og processen med at gennemføre omstruktureringen er påbegyndt. Det er således ikke længere nok, at omstruktureringen er besluttet. I lovbemærkningerne præciseres, at der skal indregnes udskudt skat af goodwill ved en skattefri virksomhedsomdannelse. Dette gælder, uanset at det er i strid med IAS 12, idet indregning af udskudt skat ved en skattefri virksomhedsomdannelse er forudsat i skattelovgivningen. Det præciseres, at udskudt skat ikke kan måles til dagsværdi, og således ikke kan tilbagediskonteres. 43, stk , 3 Bekendtgørelse nr. 263 af 19. april 2004 om undtagelser fra lov om erhvervsdrivende virksomheders aflæggelse af årsregnskab m.v. (årsregnskabsloven).

7 Ændringer, der vedrører alle regnskabsklasser Muligheden for at indregne ledelsens forslag til udbytte som en gældsforpligtelse udgår. 48 Aktuarmæssige gevinster og tab vedrørende ydelsesbaserede pensionsordninger skal fremover indregnes direkte på egenkapitalen. Ydelsesbaserede pensionsordninger er som udgangspunkt alene relevant for virksomheder med udenlandske aktiviteter, da danske pensionsordninger normalt er bidragsbaserede. Ændres regnskabspraksis ved opskrivning af anlægsaktiver til dagsværdi, skal ændringen ikke ske med tilbagevirkende kraft, idet opskrivninger skal indregnes direkte på egenkapitalen ultimo regnskabsåret. Sammenligningstal skal ikke tilpasses. ÅRL 49, nr. 7 51, Begrebet fundamentale fejl ændres til væsentlige fejl. 52, Præsentation Muligheden for at opstille balancen i beretningsform udgår. Der tilføjes et nyt skema i kontoform, hvor aktiver og forpligtelser opdeles i kort- og langfristede aktiver (tilpasning til IFRS) Noter skal præsenteres i samme rækkefølge, som de poster i resultatopgørelsen og balancen, de vedrører. Mulighed for at modregne forudbetalinger fra kunder i aktivposterne varebeholdninger og igangværende arbejder udgår. Ekstraordinære indtægter og udgifter udgår (i stedet introduceres begrebet Særlige poster - se nedenfor) Bruttobeløb skal oplyses, hvis der er sket modregning ifm. dagsværdisikring. 50 Bestemmelsen om oplysninger om anvendt regnskabspraksis ændres. For aktiver og forpligtelser, der måles til dagsværdi jf. 37 og 38, og hvor dagsværdien ikke måles på basis af observationer på et aktivt marked, skal der gives oplysninger om værdiansættelsesmodeller og -teknikker, som er anvendt ved opgørelse af dagsværdien. Afskrivningsperioden for goodwill skal (altid) begrundes. Bilag 52a , Nyt specifikt krav om at oplyse om anvendt praksis ved virksomhedssammenslutninger. 53, nr. 4 Særlige poster Der skal oplyses om størrelse og arten af indtægter og udgifter, som er særlige pga. størrelse eller art, herunder: a) Årets tilbageførsler af nedskrivninger på omsætningsaktiver b) Årets nedskrivninger af omsætningsaktiver, som overstiger normale nedskrivninger c) Årets nedskrivninger på anlægsaktiver d) Årets tilbageførsel af nedskrivninger på anlægsaktiver. 67a Oplysninger jf. a og b ovenfor skal også medtages efter den gældende lov, hvor de fremgår af ÅRL 58, men foreslås flyttet til en ny 67a. Bemærk, at det alene er specifikationskrav og ikke en ny linje i resultatopgørelsen.

8 Ændringer, der vedrører alle regnskabsklasser For anlægsaktiver målt til opskrevet værdi skal der oplyses om bevægelser i posten Reserve for opskrivning under egenkapitalen, herunder størrelsen primo, tilgange, tilbageførsler, årets afskrivninger, afgange og størrelsen ultimo. Endvidere ændres oplysningskravet om den regnskabsmæssige værdi, således at der skal oplyses om den værdi, aktivet ville have, hvis opskrivning ikke var foretaget. For aktiver og forpligtelser, der måles til dagsværdi jf. 37 og 38, og hvor dagsværdien ikke måles på basis af observationer på et aktivt marked, skal der jf. en ny 58a gives oplysninger om centrale forudsætninger, som er anvendt ved beregningen. Oplysningerne kan gives for kategorier/grupper af aktiver, hvis de centrale forudsætninger ikke afviger væsentligt indbyrdes. For afledte finansielle instrumenter, som måles til dagsværdi, skal der jf. en ny 58b oplyses om omfanget og karakteren af instrumenterne, herunder væsentlige betingelser, som kan få betydning for beløb, tidspunkt og sikkerhed for fremtidige pengestrømme. Der skal oplyses om de positive og negative forskelsbeløb (goodwill og badwill), som konstateres ved indregning af kapitalandele efter equity metoden (jf. 43a) Der skal særskilt oplyses om eventualforpligtelser over for tilknyttede og associerede virksomheder. Kravet om oplysning vedr. associerede virksomheder er nyt. ÅRL 58 58a 58b 58c 64, stk. 3 Oplysninger om beholdning af egne aktier flyttes fra noterne til ledelsesberetningen. 76 (ny 77) 2. Ændringer, der kun vedrører regnskabsklasse B totalharmonisering Nedenfor er ændringer, som alene vedrører regnskabsklasse B, opsummeret. Ændringerne er primært en følge af EU-direktivets totalharmoniseringsprincip, hvorefter der som alt overvejende hovedregel ikke kan kræves flere oplysninger end dem, direktivet kræver. Ændringer, der kun vedrører regnskabsklasse B Præsentations- og oplysningskrav Lempelser for klasse B Krav om egenkapitalopgørelse udgår (nogle oplysninger skal dog fremgå på anden måde, fx afstemning af opskrivningshenlæggelse). Krav om at specificere eventualforpligtelser, herunder særskilt oplysningskrav om leje- og leasingkontrakter, udgår. Den samlede forpligtelse skal oplyses og eventuelle pensionsforpligtelser skal oplyses særskilt. ÅRL De bestemmelser, der ophæves for regnskabsklasse B, indarbejdes som nye bestemmelser for regnskabsklasse C og D.

9 Ændringer, der kun vedrører regnskabsklasse B Oplysning om største koncern, som virksomheden er en del af, og hvor årsrapport for koncernen kan rekvireres, kræves ikke længere. Der er fortsat krav om at oplyse om navn og hjemsted for den modervirksomhed (den mindste koncern), hvori virksomheden indgår som dattervirksomhed. Kravet om at oplyse om navn, hjemsted og retsform for kapitalandele i dattervirksomheder, associerede virksomheder, I/S og K/S, der måles til kostpris, ophæves. Oplysninger om tilgodehavende hos el. sikkerhedsstillelse for ledelsen mv. kræves ikke længere for: Ledelsesmedlemmer i en evt. modervirksomhed eller Personer, som står ledelsesmedlemmer i virksomheden eller modervirksomheden særligt nær. Der skal som noget nyt oplyses om nedskrivninger på ledelseslån, herunder skal oplyses, hvis der er givet afkald på indregnede beløb. Oplysningskrav om virksomhedskapital udgår, herunder kravet om at specificere virksomhedskapitalen, hvis den består af flere klasser, og kravet om, at A/S er skal oplyse om: Antal og pålydende værdi af aktier, Stiftelsesomkostninger i første årsregnskab Omkostninger ved evt. forhøjelser af aktiekapitalen i året. Nye krav for klasse B Krav om ledelsesberetning genindføres. Der skal oplyses om: Virksomhedens væsentligste aktiviteter (er i dag et notekrav) Eventuelle væsentlige ændringer i virksomhedens aktiviteter og økonomiske forhold (hvis dette punkt er relevant, skal der også efter den gældende lov medtages ledelsesberetning). Resultatdisponeringen skal placeres i tilknytning til resultatopgørelsen. Den kan således ikke længere præsenteres under egenkapitalen. Det præciseres, at ekstraordinært udbytte skal fremgå særskilt af resultatdisponeringen. Det gælder også udlodning efter regnskabsårets udløb. Det gennemsnitlige antal ansatte skal oplyses (ikke krav om sammenligningstal i noten for små virksomheder) ÅRL a Ændringer, der vedrører forskellige regnskabsklasser I skemaet er markeret, hvilke regnskabsklasse ændringen vedrører: Ændringer, der vedrører forskellige regnskabsklasser Generelt ÅRL Gælder for klasse Indsendelsesfristen ændres fra 5 måneder til 6 måneder. 138 Indregning og måling I opremsning af internt oparbejdede immaterielle rettigheder, som virksomhederne kan undlade at indregne, udgår koncessioner og va- B C (m) 33 C (s) D

10 remærker. Det er alene en sproglig tilpasning til IAS 38, da det i forvejen alene er eksternt erhvervede varemærker, der kan indregnes. Indirekte produktionsomkostninger skal alene indregnes for varebeholdninger. Det er således fremadrettet frivilligt at indregne indirekte produktionsomkostninger, herunder udviklingsomkostninger, for egenfremstillede anlægsaktiver. Ved indregning af udviklingsomkostninger i balancen skal et beløb, svarende til de aktiverede udviklingsomkostninger, indregnes på en reserve under egenkapitalen. Herved begrænses udbyttemuligheder for virksomheder, der aktiverer udviklingsomkostninger. Præsentations- og oplysningskrav De aktiviteter, der ifølge en samlet plan skal afhændes, lukkes eller opgives (ophørende aktiviteter), skal præsenteres i en linje i henholdsvis resultatopgørelsen og balancen, forudsat at de kan udskilles fra de øvrige aktiviteter. De poster, som er sammendraget i en linje i henholdsvis resultatopgørelsen og balancen, skal specificeres i noterne. Egenkapitalopgørelse skal medtages som et særskilt element (og ikke som en note) For finansielle anlægsaktiver målt til kostpris, hvor bogført værdi er højere end dagsværdien, skal oplyses: Bogført værdi og dagsværdi for enkeltaktiver eller grupper af aktiver Årsag til, at den bogførte værdi ikke nedreguleres, inkl. hvilken dokumentationen der ligger til grund. Virksomheden skal jf. ny 88a oplyse om de særlige forudsætninger, som ligger til grund ved indregning og måling af udviklingsprojekter og skatteaktiver. For udskudt skat skal der oplyses om det indregnede beløb primo, årets bevægelser indregnet i henholdsvis resultatopgørelsen og på egenkapitalen og indregnet beløb ultimo. I notekrav om konvertible gældsbreve tilføjes: at der skal oplyses om omfanget af alle relevante rettigheder tilknyttet de pågældende værdipapirer henholdsvis rettigheder at oplysningskravet gælder tilsvarende for warrants og andre lignende rettigheder. ÅRL Gælder for klasse B C (m) C (s) D 82 83, a 88b 88a 93a 93 5 Gælder kun for B, hvis B vælger at indregne udviklingsomkostninger efter reglerne for regnskabsklasse C.

11 Arrangementer, som ikke er indregnet i balancen: Oplysningskrav for mellemstore udvides til også at omfatte (jf. kravet for store virksomheder i dag): Risici og fordele, der er forbundet med arrangementerne Den finansielle indvirkning heraf. Der skal oplyses om ledelsens forslag til resultatdisponering i en note. Forslag til udbytte skal præsenteres som en særlig post i egenkapitalen. Ekstraordinært udbytte skal fremgå særskilt. Det gælder også udlodning efter regnskabsårets udløb. Sproglig justering af krav om segmentoplysninger. Forretningssegmenter ændres til aktiviteter og geografiske segmenter ændres til geografiske markeder. Endvidere ændres formuleringen, således at fordelingen skal oplyses for aktiviteter og markeder, der afviger betydeligt indbyrdes. Der skal oplyses om alle transaktioner med nærtstående parter, herunder arten af forholdet til den nærtstående part, transaktionernes art, beløbsmæssige størrelse, mellemværender samt henholdsvis årets og de akkumulerede nedskrivninger af tilgodehavender. Der skal oplyses om begivenheder efter balancedagen i noterne. Oplysningskravet flyttes fra ledelsesberetningen. Kravene til oplysninger om samfundsansvar skærpes. Virksomheder, der er omfattet af regnskabsklasse C stor og børsnoterede virksomheder med mindre end 500 medarbejdere, kan anvende de gældende regler indtil regnskabsår, der begynder 1. januar Virksomheder, der har aktiviteter inden for udvindingsindustrien og skovbrugssektoren, skal oplyse om betaling af skatter, afgifter, produktionsrettigheder, udbytte mv. til offentlige myndigheder i ledelsesberetningen (også kaldet land-for-land-rapportering). Krav om tilpasning af hoved- og nøgletal for foregående regnskabsår ved ændring i regnskabspraksis udgår (gælder allerede for C mellem). Hvis der ikke sker tilpasning, skal der oplyses herom, herunder med en overordnet omtale af, hvilken indvirkning den ændrede regnskabspraksis har på sammenligningstallene. Kravet om at give segmentoplysninger for ordinært resultat før finansielle poster, aktiver og forpligtelser ophæves. ÅRL Gælder for klasse B C (m) 94a C (s) D 95a 96 98c 98d 99a 99b a

12 4. Ændringer vedrørende virksomhedssammenslutninger og koncernregnskaber. Ændringer vedrørende koncernregnskaber og virksomhedssammenslutninger ÅRL Størrelsesgrænserne for små koncerner, som kan undlade at aflægge koncernregnskab, forhøjes til de foreslåede nye grænser for regnskabsklasse B. Endvidere kan størrelsesgrænserne efter udkastet opgøres på konsolideret basis efter eliminering af koncerninterne transaktioner og mellemværender og udligning af kapitalandele. Størrelsesgrænserne kan alternativt opgøres uden eliminering og med samtidig forhøjelse af størrelsesgrænserne med 20 %. Minoritetsinteresserne skal fremover præsenteres som en del af egenkapitalen og minoritetsinteressernes andel af resultatet skal vises i resultatdisponeringen. Muligheden for at undlade eliminering af koncerninterne gevinster og tab i de særlige tilfælde, hvor transaktionen er sket på normale vilkår, og elimineringen desuden ville medføre uforholdsmæssigt store omkostninger, udgår. Muligheden for at bruge sammenlægningsmetoden, når ligeværdige parter etablerer en koncern eller indgår i en fusion, udgår. Sammenlægningsmetoden kan fremadrettet alene anvendes, hvis parterne er underlagt fælles kontrol Sammenlægningsmetoden kan anvendes pr. erhvervelsestidspunktet, og uden tilpasning af sammenligningstal Forventede omkostninger til omstrukturering i en erhvervet virksomhed kan ikke længere indregnes som en hensat forpligtelse i overtagelsesbalancen. De generelle regler (ÅRL 47) for indregning af hensatte forpligtelser gælder også for indregning af omkostninger til omstruktureringer. Ved vurderingen af, hvilken virksomhed der er den erhvervende virksomhed, skal der fremover tages udgangspunkt i de reelle forhold, og ikke i, hvem der formelt set er den erhvervende virksomhed. Dog kan den formelt erhvervende virksomhed anses for den reelle erhverver, hvor det ikke er åbenbart, hvem der er den reelle erhverver , stk , 121, stk , stk pkt 122, Negativ goodwill (badwill) skal indtægtsføres straks i resultatopgørelsen. 122, stk. 4 Antal medarbejdere i pro rata-konsoliderede virksomheder skal oplyses. 126, stk.6 Der skal oplyses om ændring af reserverne som følge af anvendelse af sammenlægningsmetoden samt navn og hjemsted for de virksomheder, der er indregnet efter sammenlægningsmetoden. Der skal også ved fusioner tages udgangspunkt i de reelle forhold ved vurderingen af, hvilken virksomhed der er den erhvervende virksomhed. Se ovenfor vedr. 122,. 126, stk

13 Kontakt Henrik Z. Hansen Partner Tlf Jan Peter Larsen Partner Tlf Anni Børsting Senior Manager Tlf Om Deloitte Deloitte leverer ydelser indenfor Revision, Skat, Consulting og Financial Advisory til både offentlige og private virksomheder i en lang række brancher. Vores globale netværk med medlemsfirmaer i mere end 150 lande sikrer, at vi kan stille stærke kompetencer til rådighed og yde service af højeste kvalitet, når vi skal hjælpe vores kunder med at løse deres mest komplekse forretningsmæssige udfordringer. Deloittes ca medarbejdere arbejder målrettet efter at sætte den højeste standard. Deloitte Touche Tohmatsu Limited Deloitte er en betegnelse for Deloitte Touche Tohmatsu Limited, der er et britisk selskab med begrænset ansvar, og dets netværk af medlemsfirmaer. Hvert medlemsfirma udgør en separat og uafhængig juridisk enhed. Vi henviser til for en udførlig beskrivelse af den juridiske struktur i Deloitte Touche Tohmatsu Limited og dets medlemsfirmaer Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Medlem af Deloitte Touche Tohmatsu Limited

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Den 28. januar 2015 blev der stillet lovforslag til ændring af årsregnskabsloven. Ændringerne skyldes primært, at Danmark skal implementere det EU-regnskabsdirektiv,

Læs mere

Regnskabsklasse B ændringer på paragrafniveau

Regnskabsklasse B ændringer på paragrafniveau Oversigten kan ved hjælp af farvemarkeringen i venstre side anvendes til at få et overblik over ændringerne for regnskabsklasse B. Farvemarkeringernes betydning fremgår af Beierholms publikation Den nye

Læs mere

Regnskabsklasse C-mellem ændringer på paragrafniveau

Regnskabsklasse C-mellem ændringer på paragrafniveau Oversigten kan ved hjælp af farvemarkeringen i venstre side anvendes til at få et overblik over ændringerne for regnskabsklasse C-mellem. Farvemarkeringernes betydning fremgår af Beierholms publikation

Læs mere

Ændringer til årsregnskabsloven. Sorteret efter regnskabets bestanddele. 07. oktober 2016

Ændringer til årsregnskabsloven. Sorteret efter regnskabets bestanddele. 07. oktober 2016 07. oktober 2016 Ændringer til årsregnskabsloven Sorteret efter regnskabets bestanddele Folketinget vedtog i maj 2015 en række væsentlige ændringer af årsregnskabsloven. Du kan læse mere om ændringerne

Læs mere

Ændringer til årsregnskabsloven

Ændringer til årsregnskabsloven Ændringer til årsregnskabsloven i høring Af Jan Fedders og Kim Tang Lassen Kontakt Jan Fedders Telefon: 3945 9101 Mobil: 2370 6574 E-mail: jfe@pwc.dk Kim Tang Lassen Telefon: 3945 3522 Mobil: 2381 0467

Læs mere

Regnskabsklasse C-stor ændringer på paragrafniveau

Regnskabsklasse C-stor ændringer på paragrafniveau Oversigten kan ved hjælp af farvemarkeringen i venstre side anvendes til at få et overblik over ændringerne for regnskabsklasse C-stor. Farvemarkeringernes betydning fremgår af Beierholms publikation Den

Læs mere

Lovforslag om ændring af Årsregnskabsloven

Lovforslag om ændring af Årsregnskabsloven Lovforslag om ændring af Årsregnskabsloven Konsekvenser for Venture Capital og Private Equity selskaber ved indregning og måling af kapitalandele i andre virksomheder Kontakt Niels Henrik B. Mikkelsen

Læs mere

47 Hensatte forpligtelser Ændringslovens 8,

47 Hensatte forpligtelser Ændringslovens 8, 18. oktober 2016 Sag 2016-3181 Vejledning om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven Indledning Erhvervsstyrelsen har udstedt en bekendtgørelse 1, der skal gøre det

Læs mere

Omsætning DKK 5,4 mio. Balancesum DKK 2,7 mio. Gennemsnitligt antal ansatte 10.

Omsætning DKK 5,4 mio. Balancesum DKK 2,7 mio. Gennemsnitligt antal ansatte 10. Den 28. januar 2015 fremsatte Erhvervs- og Vækstministeren et lovforslag til ændring af årsregnskabsloven Kontakt Henrik Steffensen Telefon: 3945 3214 Mobil: 2373 2147 E-mail: hns@pwc.dk Kim Tang Lassen

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse nr af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven

Vejledning til bekendtgørelse nr af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven 30. maj 2016 Sag 2016-3181 Vejledning til bekendtgørelse nr. 1849 af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven Indledning Erhvervsstyrelsen har

Læs mere

- Uafklarede forhold vedrørende virksomhedssammenslutninger

- Uafklarede forhold vedrørende virksomhedssammenslutninger Ny årsregnskabslov tema 13 31. maj 2017 - Audit & Assurance Årsregnskabsloven - Uafklarede forhold vedrørende virksomhedssammenslutninger Årsregnskabsloven 2015 Folketinget vedtog i maj 2015 en række væsentlige

Læs mere

Ændring af årsregnskabsloven

Ændring af årsregnskabsloven Ændring af årsregnskabsloven - betyder det noget for mit årsregnskab? Dato 21. maj 2015 Version 2 Folketinget har den 21. maj 2015 vedtaget lov om ændring af årsregnskabsloven (ÅRL). Med ændringerne, som

Læs mere

KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2018

KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej

Læs mere

Tjekliste til årsrapporten 2018 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2019

Tjekliste til årsrapporten 2018 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2019 Tjekliste til årsrapporten 2018 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2019 www.beierholm.dk Tjeklisten har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse i årsrapporter

Læs mere

Nye regler i årsregnskabsloven praktisk fortolkning Revisorevent v/ statsautoriseret revisor Kim Larsen

Nye regler i årsregnskabsloven praktisk fortolkning Revisorevent v/ statsautoriseret revisor Kim Larsen Nye regler i årsregnskabsloven praktisk fortolkning Revisorevent 2017 v/ statsautoriseret revisor Kim Larsen EMNER - FORTOLKNING NY ÅRL KLASSE B Oplysning om tilvalg fra højere klasse hvornår? Oplysning

Læs mere

Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017

Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017 Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017 www.beierholm.dk Tjeklisten har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse i årsrapporter

Læs mere

CAPA2 Holding ApS Alfred Munkholms Vej Aalborg CVR-nr Årsrapport 2018

CAPA2 Holding ApS Alfred Munkholms Vej Aalborg CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Østre Havnepromenade 26, 4. sal 9000 Aalborg Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk CAPA2 Holding ApS Alfred Munkholms

Læs mere

Sportigan Støvring Holding ApS Volsted Skolevej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016

Sportigan Støvring Holding ApS Volsted Skolevej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Sportigan Støvring Holding ApS Volsted Skolevej

Læs mere

Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn

Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn Ændringer kan opdeles i områderne ændring i regnskabspraksis og ændring af regnskabsmæssige skøn. Herudover kan der være ændringer som følge af fejl.

Læs mere

Dan Høyer ApS Bernstorffsvej Hellerup CVR-nr Årsrapport 2016

Dan Høyer ApS Bernstorffsvej Hellerup CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Dan Høyer ApS Bernstorffsvej 116

Læs mere

B&MG ApS Marienlystvej Silkeborg CVR-nr Årsrapport

B&MG ApS Marienlystvej Silkeborg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk B&MG ApS Marienlystvej 39 8600 Silkeborg

Læs mere

Burgaard Sørensen Holding ApS Sædding Ringvej Esbjerg V CVR-nr Årsrapport 2017

Burgaard Sørensen Holding ApS Sædding Ringvej Esbjerg V CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Burgaard Sørensen Holding ApS Sædding Ringvej 1 6710

Læs mere

Høringsforslag om ændringer til årsregnskabsloven. 1. oktober Audit & Assurance

Høringsforslag om ændringer til årsregnskabsloven. 1. oktober Audit & Assurance Høringsforslag om ændringer til årsregnskabsloven 1. oktober 2018 Audit & Assurance Høringsforslag om ændringer til årsregnskabsloven Erhvervsstyrelsen har sendt et udkast til lov om ændring af årsregnskabsloven

Læs mere

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk REKA Byudvikling ApS Reesens Vej 2 6800 Varde

Læs mere

Ændring af årsregnskabsloven

Ændring af årsregnskabsloven Ændring af årsregnskabsloven - betyder det noget for mit årsregnskab? Dato 21. maj 2015 Version 3 Folketinget har den 21. maj 2015 vedtaget lov om ændring af årsregnskabsloven (ÅRL). Med ændringerne, som

Læs mere

EHS Holding og Invest ApS Hornum Søvej Støvring CVR-nr Årsrapport 2017

EHS Holding og Invest ApS Hornum Søvej Støvring CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Østre Havnepromenade 26, 4. sal 9000 Aalborg Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk EHS Holding og Invest ApS Hornum

Læs mere

HOL8206 HOLDING ApS. Højen Herning. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er godkendt den 21/12/2017. HENRIK OLESEN Dirigent

HOL8206 HOLDING ApS. Højen Herning. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er godkendt den 21/12/2017. HENRIK OLESEN Dirigent HOL8206 HOLDING ApS Højen 47 7400 Herning Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er godkendt den 21/12/2017 HENRIK OLESEN Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Westfall Holding ApS Travemündegade 1, 5. th Nordhavn CVR-nr Årsrapport

Westfall Holding ApS Travemündegade 1, 5. th Nordhavn CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk Westfall Holding ApS Travemündegade 1, 5. th.

Læs mere

Henrik Steen Holding ApS Buchwaldsgade Odense C CVR-nr Årsrapport 2017

Henrik Steen Holding ApS Buchwaldsgade Odense C CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Henrik Steen Holding ApS Buchwaldsgade 51

Læs mere

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2016/17

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2016/17 Palægade 3, 4. th. 1261 København K CVR-nr. 32478786 Årsrapport 2016/17 8. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. februar 2018 Johnny Hast Hansen

Læs mere

MLI Huse Holding ApS Tørveskæret Viborg CVR-nr Årsrapport 2017

MLI Huse Holding ApS Tørveskæret Viborg CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk MLI Huse Holding ApS Tørveskæret 15 8800 Viborg

Læs mere

Kami Vejen ApS Strandvejen Kolding CVR-nr Årsrapport 2018

Kami Vejen ApS Strandvejen Kolding CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Kami Vejen ApS Strandvejen 7 6000 Kolding CVR-nr. 39173115

Læs mere

EMG Invest ApS CVR-nr Grædstrupvej Brædstrup. Årsrapport 2014/15

EMG Invest ApS CVR-nr Grædstrupvej Brædstrup. Årsrapport 2014/15 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vestervangsvej 6 8800 Viborg Telefon 89 25 25 25 Telefax 89 25 25 50 www.deloitte.dk EMG Invest ApS CVR-nr. 26868378 Grædstrupvej 45 8740

Læs mere

KAB-Holding15 ApS CVR-nr Billedvej Nordhavn. Årsrapport 2015/16

KAB-Holding15 ApS CVR-nr Billedvej Nordhavn. Årsrapport 2015/16 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk KAB-Holding15 ApS CVR-nr. 37351431

Læs mere

af størrelsesgrænser medfører flere B- virksomheder

af størrelsesgrænser medfører flere B- virksomheder Ændringer til årsregnskabsloven: Forhøjelse af størrelsesgrænser medfører flere B- virksomheder Kontakt Kim Tang Lassen Telefon: 3945 3522 Mobil: 2381 0467 E-mail: kil@pwc.dk Rasmus Risager Eriksen Telefon:

Læs mere

A. Fuks & P. Lohmann Holding ApS Randersvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2017

A. Fuks & P. Lohmann Holding ApS Randersvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Toldboden 3C 8800 Viborg Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk A. Fuks & P. Lohmann Holding ApS Randersvej 27 8800 Viborg

Læs mere

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16 Goldschmidtsvænget 6 5230 Odense M CVR-nr. 34054657 Årsrapport 2015/16 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 6. december 2016 Johnny Hast Hansen

Læs mere

CasaStillo Holding ApS Balle Husevej Silkeborg CVR-nr Årsrapport

CasaStillo Holding ApS Balle Husevej Silkeborg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Østre Havnepromenade 26, 4. sal 9000 Aalborg Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk CasaStillo Holding ApS Balle Husevej

Læs mere

Årsrapport 2015/16. Graakjær Lund Holding A/S. Ravnsbjergvej Esbjerg V. CVR-nr Dirigent

Årsrapport 2015/16. Graakjær Lund Holding A/S. Ravnsbjergvej Esbjerg V. CVR-nr Dirigent Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Graakjær Lund Holding A/S Ravnsbjergvej

Læs mere

BYGGEFIRMAET PER SIMONI HOLDING ApS

BYGGEFIRMAET PER SIMONI HOLDING ApS BYGGEFIRMAET PER SIMONI HOLDING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/02/2015 Per Simoni Dirigent Side 2 af

Læs mere

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej 2 7000

Læs mere

Praksisændringer og muligheder for lempelige overgangsregler

Praksisændringer og muligheder for lempelige overgangsregler Temaartikel 7 / Januar 2016 Årsregnskabsloven 2016 Praksisændringer og muligheder for lempelige overgangsregler Resume ÅRL 2016's ændrede krav til indregning og måling betyder som udgangspunkt ændring

Læs mere

H.F.N. Holding ApS Axelhusparkeringen Næstved CVR-nr Årsrapport 2016

H.F.N. Holding ApS Axelhusparkeringen Næstved CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Kindhestegade 4-6 4700 Næstved Telefon 55 72 22 58 Telefax 55 77 27 58 www.deloitte.dk H.F.N. Holding ApS Axelhusparkeringen 9 4700 Næstved

Læs mere

HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej Årre CVR-nr Årsrapport 2017

HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej Årre CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej 38

Læs mere

Allindemaglegård Holding ApS. Årsrapport 2016/17

Allindemaglegård Holding ApS. Årsrapport 2016/17 Allindemaglevej 58 A Allindemagle 4100 Ringsted CVR-nr. 38166301 Årsrapport 2016/17 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24-11-2017 Kim Kjær

Læs mere

HH Agro Holding ApS Hornum Søvej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016

HH Agro Holding ApS Hornum Søvej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk HH Agro Holding ApS Hornum Søvej 19 9530 Støvring

Læs mere

Frandsens Invest ApS Lindevej Esbjerg V CVR-nr Årsrapport

Frandsens Invest ApS Lindevej Esbjerg V CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Frandsens Invest ApS Lindevej 8 6710 Esbjerg

Læs mere

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2015/16

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2015/16 Palægade 3, 4. th. 1261 København K CVR-nr. 32478786 Årsrapport 2015/16 7. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14. marts 2017 Johnny Hast Hansen

Læs mere

Læssø Holding, Ødsted ApS Birke Allé Vejle CVR-nr Årsrapport 2017

Læssø Holding, Ødsted ApS Birke Allé Vejle CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Læssø Holding, Ødsted ApS Birke Allé 24

Læs mere

A. Kirk Ejendomme A/S CVR-nr Damhaven 5D 7100 Vejle. Årsrapport 2015

A. Kirk Ejendomme A/S CVR-nr Damhaven 5D 7100 Vejle. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk A. Kirk Ejendomme A/S CVR-nr. 35869697 Damhaven

Læs mere

JN Ejendom ApS Svenstrupshøj Svenstrup J CVR-nr Årsrapport 2016

JN Ejendom ApS Svenstrupshøj Svenstrup J CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk JN Ejendom ApS Svenstrupshøj 40 9230 Svenstrup

Læs mere

Stallex Invest ApS Ndr. Landevej Tønder CVR-nr Årsrapport

Stallex Invest ApS Ndr. Landevej Tønder CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Stallex Invest ApS Ndr. Landevej 4 6270 Tønder CVR-nr.

Læs mere

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014 Mølleåparken 57, 2 f 2800 Kongens Lyngby CVR-nr. 31744229 Årsrapport for 2014 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. januar 2015 Martin Vesterskov

Læs mere

Skov Nielsen Holding ApS CVR-nr Vedbæk Strandvej Vedbæk. Årsrapport 2015

Skov Nielsen Holding ApS CVR-nr Vedbæk Strandvej Vedbæk. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Skov Nielsen Holding ApS CVR-nr.

Læs mere

Kjaer Knudsen Agriculture A/S. Årsrapport 2017

Kjaer Knudsen Agriculture A/S. Årsrapport 2017 Allindemaglevej 60 Allindemagle 4100 Ringsted CVR-nr. 38521543 Årsrapport 2017 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24-11-2017 Kim Kjær Knudsen

Læs mere

HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr Årsrapport 2013

HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vesterballevej 25A Postboks 454 7000 Fredericia Telefon 75 92 72 22 Telefax 75 93 39 88 www.deloitte.dk HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr.

Læs mere

ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S

ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2014 Lars B. Petersen Dirigent Side 2

Læs mere

K/S Gross Welle Byløkken Risskov CVR-nr Årsrapport 2017

K/S Gross Welle Byløkken Risskov CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Gross Welle - 2005 Byløkken 17

Læs mere

En Vest ApS St Magleby Strandvej Dragør CVR-nr Årsrapport 2017

En Vest ApS St Magleby Strandvej Dragør CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk En Vest ApS St Magleby Strandvej

Læs mere

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade

Læs mere

L.L.M. HOLDING ApS Krofennen Varde CVR-nr Årsrapport 2017

L.L.M. HOLDING ApS Krofennen Varde CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk L.L.M. HOLDING ApS Krofennen 11 6800 Varde CVR-nr.

Læs mere

Regnskabskonferencen 2015 Bliv klar til den nye årsregnskabslov. Efterår 2015

Regnskabskonferencen 2015 Bliv klar til den nye årsregnskabslov. Efterår 2015 Regnskabskonferencen 2015 Bliv klar til den nye årsregnskabslov Efterår 2015 Agenda 08.00-08.30 Morgenmad 08.30-10.00 Den nye årsregnskabslov 10.00-10.15 Pause 10.15-11.15 Nyt på skatte- og momsområdet

Læs mere

Revisionsfirmaet Per Kronborg ApS. Årsrapport for 2017

Revisionsfirmaet Per Kronborg ApS. Årsrapport for 2017 Fuglebækvej 3A, 1 2770 Kastrup CVR-nr. 26659817 Årsrapport for 2017 16. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10-07-2018 Per Kronborg Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Baya Holding ApS Ved Stadsgraven 7, 3. th København S CVR-nr Årsrapport

Baya Holding ApS Ved Stadsgraven 7, 3. th København S CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 3963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Baya Holding ApS Ved Stadsgraven 7,

Læs mere

Eggert Eggert ApS Klarinetvej Horsens CVR-nr Årsrapport

Eggert Eggert ApS Klarinetvej Horsens CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Eggert Eggert ApS Klarinetvej 10 8700 Horsens CVR-nr.

Læs mere

K/S Gefionsvej 20, Hillerød Store Kongensgade 34, København K CVR-nr Årsrapport 2017

K/S Gefionsvej 20, Hillerød Store Kongensgade 34, København K CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Gefionsvej 20, Hillerød Store Kongensgade

Læs mere

NYBOLIG KOLDING A/S Vestre Ringgade 2 A 6000 Kolding CVR-nr Årsrapport 2017

NYBOLIG KOLDING A/S Vestre Ringgade 2 A 6000 Kolding CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk NYBOLIG KOLDING A/S Vestre Ringgade 2 A 6000 Kolding

Læs mere

ICOMON ApS. Hobrovej Aalborg SV. Årsrapport 1. januar december 2015

ICOMON ApS. Hobrovej Aalborg SV. Årsrapport 1. januar december 2015 ICOMON ApS Hobrovej 372 9200 Aalborg SV Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2016 Bjarne Bilenberg Dirigent

Læs mere

RISØR S.M.B.A. Årsrapport 2016/17

RISØR S.M.B.A. Årsrapport 2016/17 Bolandsvej 18 Meløse 3320 Skævinge CVR-nr. 34487308 Årsrapport 2016/17 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. oktober 2017 Lotte Risør Helms

Læs mere

PBL Holding A/S Michel Wester Thisted CVR-nr Årsrapport 2017

PBL Holding A/S Michel Wester Thisted CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk PBL Holding A/S Michel Wester 10 7700 Thisted

Læs mere

Nordic Mentor ApS Gistrupparken Gistrup CVR-nr Årsrapport 2016

Nordic Mentor ApS Gistrupparken Gistrup CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Nordic Mentor ApS Gistrupparken 38 9260 Gistrup

Læs mere

Property And Restaurant Group Invest ApS. Årsrapport for 2017

Property And Restaurant Group Invest ApS. Årsrapport for 2017 Axeltorv 6, 5. tv. 1609 København V CVR-nr. 29614660 Årsrapport for 2017 11. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4. juli 2018 Bahram Sari Beliverdi

Læs mere

IV Holding Aalborg A/S Gl. Landevej Aabybro CVR-nr Årsrapport

IV Holding Aalborg A/S Gl. Landevej Aabybro CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk IV Holding Aalborg A/S Gl. Landevej 82 9440 Aabybro

Læs mere

Graakjær Lund Holding A/S CVR-nr Årsrapport 2014/15

Graakjær Lund Holding A/S CVR-nr Årsrapport 2014/15 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Graakjær Lund Holding A/S CVR-nr. 21072842

Læs mere

B. Thomsen Holding, Billund ApS CVR-nr Årsrapport 2012/13

B. Thomsen Holding, Billund ApS CVR-nr Årsrapport 2012/13 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk B. Thomsen Holding, Billund ApS CVR-nr.

Læs mere

Overblik over den nye årsregnskabslov af 2015. Hvordan påvirkes din virksomhed?

Overblik over den nye årsregnskabslov af 2015. Hvordan påvirkes din virksomhed? Overblik over den nye årsregnskabslov af 2015 Hvordan påvirkes din virksomhed? Velkommen til vores publikation om den nye årsregnskabslov Folketinget har vedtaget en ny årsregnskabslov, som vil berøre

Læs mere

NICHEHUSET ApS Bredgade København K CVR-nr Årsrapport 2017

NICHEHUSET ApS Bredgade København K CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk NICHEHUSET ApS Bredgade 23 1260

Læs mere

5E FAM. NIELSEN HOLDING ApS Carl Nielsens Kvarter 9, Odense C CVR-nr Årsrapport 2018

5E FAM. NIELSEN HOLDING ApS Carl Nielsens Kvarter 9, Odense C CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk 5E FAM. NIELSEN HOLDING ApS Carl Nielsens

Læs mere

Købmand Hansen Ejendomme ApS Strandvejen Henne CVR-nr Årsrapport

Købmand Hansen Ejendomme ApS Strandvejen Henne CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Købmand Hansen Ejendomme ApS Strandvejen 425

Læs mere

RUDBÆK HOLDING ApS. Damhavevej Odense S. Årsrapport 1. januar december 2017

RUDBÆK HOLDING ApS. Damhavevej Odense S. Årsrapport 1. januar december 2017 RUDBÆK HOLDING ApS Damhavevej 55 5260 Odense S Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2018 Jan Rudbæk Larsen

Læs mere

KRS 2012 Holding ApS CVR-nr Weidekampsgade 67, 6. tv København S. Årsrapport 2015

KRS 2012 Holding ApS CVR-nr Weidekampsgade 67, 6. tv København S. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk KRS 2012 Holding ApS CVR-nr. 34804362

Læs mere

Susanne Tolboe Holding ApS Næsset 13 C 8700 Horsens CVR-nr Årsrapport 2017

Susanne Tolboe Holding ApS Næsset 13 C 8700 Horsens CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Susanne Tolboe Holding ApS Næsset 13 C 8700 Horsens

Læs mere

Nordic Mentor ApS CVR-nr Årsrapport 2013

Nordic Mentor ApS CVR-nr Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Gøteborgvej 18 Postboks 7012 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Nordic Mentor ApS CVR-nr. 33035209

Læs mere

FLY HOLDING ApS. Trommesalen 3, 3 tv 1614 København V. Årsrapport 1. januar december 2017

FLY HOLDING ApS. Trommesalen 3, 3 tv 1614 København V. Årsrapport 1. januar december 2017 FLY HOLDING ApS Trommesalen 3, 3 tv 1614 København V Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Søren Fly Pedersen

Læs mere

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17 Registrerede revisorer ApS Guldborgvej 8 st. tv. 2000 Frederiksberg CVR-nr. 27335616 Årsrapport 2016/17 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Dansk Svensk Ejendomsinvestering ApS Hambros Alle 11 C 2900 Hellerup CVR-nr Årsrapport

Dansk Svensk Ejendomsinvestering ApS Hambros Alle 11 C 2900 Hellerup CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Dansk Svensk Ejendomsinvestering ApS

Læs mere

IMKU Holding A/S Sletteskovvej Kolding CVR-nr Årsrapport

IMKU Holding A/S Sletteskovvej Kolding CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk IMKU Holding A/S Sletteskovvej 9 6000 Kolding CVR-nr.

Læs mere

Holmegaard Holding, Knarreborg ApS CVR-nr Årsrapport Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den

Holmegaard Holding, Knarreborg ApS CVR-nr Årsrapport Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Holmegaard Holding, Knarreborg ApS CVR-nr.

Læs mere

Ejendommen Århusvej 26 Nyk. F. ApS. Århusvej Nykøbing F. CVR-nr Årsrapport 2016

Ejendommen Århusvej 26 Nyk. F. ApS. Århusvej Nykøbing F. CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Herningvej 34 4800 Nykøbing F Telefon 54 84 88 00 Telefax 54 84 88 11 www.deloitte.dk Ejendommen Århusvej 26 Nyk. F. ApS. Århusvej 26

Læs mere

HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr Årsrapport 2012

HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vesterballevej 25A Postboks 454 7000 Fredericia Telefon 75 92 72 22 Telefax 75 93 39 88 www.deloitte.dk HCN Holding Fredericia ApS CVR-nr.

Læs mere

Selskabet Gammel Kongevej 72C A/S Gammel Kongevej 72 C 1850 Frederiksberg C CVR-nr Årsrapport 2016

Selskabet Gammel Kongevej 72C A/S Gammel Kongevej 72 C 1850 Frederiksberg C CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Selskabet Gammel Kongevej 72C

Læs mere

L & C Administration ApS Strandvejen Kolding CVR-nr Årsrapport 2018

L & C Administration ApS Strandvejen Kolding CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk L & C Administration ApS Strandvejen 7 6000 Kolding

Læs mere

JC Entreprise Holding ApS CVR-nr Hjørringgade 8, 4. tv København Ø. Årsrapport 2015

JC Entreprise Holding ApS CVR-nr Hjørringgade 8, 4. tv København Ø. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk JC Entreprise Holding ApS CVR-nr. 36559047 Hjørringgade

Læs mere

AVD 273 ApS Weidekampsgade København S CVR-nr Årsrapport

AVD 273 ApS Weidekampsgade København S CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk AVD 273 ApS Weidekampsgade 6 2300

Læs mere

EXTERN KOMMUNIKATION A/S Sorthøj 79, st. th Aalborg CVR-nr Årsrapport 2016

EXTERN KOMMUNIKATION A/S Sorthøj 79, st. th Aalborg CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk EXTERN KOMMUNIKATION A/S Sorthøj 79, st. th. 9000

Læs mere

EH Ejendom A/S CVR-nr Stæremosegårdsvej Odense M. Årsrapport 2015

EH Ejendom A/S CVR-nr Stæremosegårdsvej Odense M. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk EH Ejendom A/S CVR-nr. 25398343 Stæremosegårdsvej

Læs mere

Berge Invest ApS CVR-nr J. Skjoldborgs Vej Løgstør. Årsrapport 2015

Berge Invest ApS CVR-nr J. Skjoldborgs Vej Løgstør. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vestervangsvej 6 8800 Viborg Telefon 89252525 Telefax 89252550 www.deloitte.dk Berge Invest ApS CVR-nr. 28515391 J. Skjoldborgs Vej 2

Læs mere

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr. 29147116

Læs mere

Helsefarma ApS CVR-nr Årsrapport 2014

Helsefarma ApS CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Helsefarma ApS CVR-nr. 18394545

Læs mere

Bente Hedegaard ApS CVR-nr Årsrapport 2012

Bente Hedegaard ApS CVR-nr Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Bente Hedegaard ApS CVR-nr. 32948162 Årsrapport 2012

Læs mere